Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x11- Die, motherfucker, die!

2015. március 10. 07:00 - sixx

Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg Topol tomporát tapogatná, de a csaj egyelőre nem döntötte el, hogy a játék szempontjából kell-e neki egy farok vagy sem. Satöbbi. A dombtetőn a helye gyereksereg riogatására tökéletesen alkalmas Gólem aszongya, a lakosság nagyon megszokta mér a meleg szart, ideje a feje tetejére állítani mindent. Hát, rajtam nem múlik.

golem.gif

Szívesen. Órák száma: egy.

A reggeli előtti szarkavarást Loki kezdi, aki Bencének felnyitja a szemét: Albina Naomi tervet eszkábált a párválasztó előtt Ivar kilakoltatására, csak éppen Milán belefingott a nulláslisztbe, és nem Evelint választotta a babahájával, hanem Ivar nevetséges frufruját. Bence csak néz, mind egyszeri önkormányzat a BudaCash hírekre, igen? Igen, baszki, ezzel a bulával vigyázni kell, állapítja meg Loki és Pjotr közös erővel. Topol összevonja a szemöldökét, ez nála azt jelenti, hogy nagy a baj. Közben a királyi pár szerelmeset játszik, Adri valami felhőn járva jegyzi meg, hogy nem hitte volna, hogy bejön Becksnek, hát, mi sem, egyelőre csak azt látjuk a palin, hogy meg akar dugni, oszt majd ha ez összejött, akkor meglátjuk a folytatást. Becks szopatja Adrit, hogy a Pókemberben volt Spidey dublőrje, és Adri egy másodpercre ezt el is hiszi.

Albina Gyurma Milánt formázza, de nem kézzel, hanem szavakkal, Botoxban lehet itten csak megbízni, mondja a mödanszié mellett, olyan meggyőződéssel mintha ő maga is elhinnié, amit mond, Gyurma meg csak hallgat, mert ostoba, mint a tök. Ivarba’ ne bízzá’, teszi még hozzá Albina, aki most éppen azt játssza, hogy Ivar az ellensége, és őt kell kitenni a hotelből. Hogy ezt miért csinálja, mármint ezt a tematikázást, azt soha nem magyarázza meg nekem senki. Loki Gyurmából is kiszedi, hogy Albina miket mond, és elmondja neki, amit ő tud, aztán mindenki havajkodik a napon, egészen addig, míg Zoë levelet nem hoz. Az egyik írástudó olvassa Pjotr, a többiek áhítattal hallgatják, Ivarnak valaki félhangosan súg a nehezebb szavaknál. A feladat: húznak egy borítékot, abban van egy csajfotó, csajnak őszintén a szemébe mondani a véleményt, cserében meghallgatni a választ. Sima ügy, Adri viszont erre is úristenezik, mert egy hisztis picsa, és nem bírja a kritikát.

Találomra megy a húzás, Pjotrnak Adri jut, öröm és boldogságteli csaj vagy, nyitott mindenre, hibáidat észreveszed, viszont meggondolatlan, türelmetlen és mohó vagy. A riportban aszongya, Adri gyerekes és éretlen. Adri szerint Pjotr egy komoly férfi, erről a szája felett éktelenkedő, ritkás szőrhalom is tanúskodik, amit ő bajusznak, mi pinaszőrnek hívunk. Sablonos vagy, és nem nyitsz, mondja, mert nem akar senkit megbántani. Becks Ivart húzza: kedves csajszi vagy, de hirtelen felkapod a vizet és kuka vagy. Te meg szerelmes vagy Adriba. Ez egy tulajdonság Ivarnál.

Loki vs. Botox: ostoba picsának hittelek, de sokkal több van benned, viszont nem vagy lelkes a feladatoknál, és hiú vagy. Te meg jó ember vagy és nagy a füled. Bence-Albina: kedves vagy, és mosolygós, negatív tulajdonság alig van (muhahaha), de meggondolatlan és harsány vagy. Bence szeretni való, de kiadja az érzelmeit. Loki szerint Albina alibizett. Milánnak jut Topol, idézzük, mert muszáj:

Ahogy az érzelmeid vannak. Mert ilyen szeretetteljes ember vagy. És ez jó. Fejben nem vagy a játékban.

Topol a riportban aszongya, hogy őtet nem lehet csak úgy kiismerni. MIlánról azt mondja, hogy nyílt, viszont gátlástalan a meztelenkedésével. Na, ennyi vót a tetemre hívás. Albina összefoglalja a dolgot mindenki hazudott, hiszen negatív tulajdonságokat nem mondtak. Na, Zoë hozza a kettes levelet: párcsere van, azzal kell összebútorozni, akiről a véleményt mondtátok, azaz Pjotr-Adri, Becks-Ivar, Loki-Botox, Albina-Bence és Topol-Milán. És kinek az agyában fogalmazódik meg, hogy ennek oka van: Becksnek és Pjotrnak. (Utóbbin nem csodálkozunk ugye, előbbin annál inkább.) És az is, hogy ha most jön be valaki, akkor azt át lehet baszni, hiszen úgy tesznek, mintha a mostani párjaik lennének a rendes partnereik és majd a pénteki párválasztón lesz nagy meglepetés. De ehhez mindenkinek észnél kell lennie, odafigyelni az apróságokra. Mindenki felvillanyozódik, Ivar viszont most is pampog, bassza meg az ég Adrit meg Beckset, mert a szerelmük miatt mindenkinek oda kell figyelnie. Költöznek.

Ivar a mödanszié mellett aszongya, hogy mindenkihez a legellentétesebb pár jutott, amihez képest Loki azt mondja, hogy ő kifejezetten örül Botoxnak, mert ad egy szebb a szobája, ad kettő, több esze van, mint Ivarnak. Gyurma garanciát kér és kap Albinától a pénteki párválasztásra, Becks és Adri szomorkodva válnak ketté és vágják el az őket összekötő köldökzsinórt. Topol úgy érzi, a segge olyan biztonságban van a villában, hogy megjegyzi Pjotrnak: innen nehezebb kiesni, mint bent maradni. Pjotr szerelmes a csajba, ezt többször nem mondom el, főleg azért mert akkor meg kéne állítani a videót, és közelről nézni a macskabajuszt. A költözés képsorai alá Men in Black zenéjét tolják, oszt miért? Gyurma egy utolsót még beszól:

Tőlem jöhet a római császár is…akkor is téged választanálak.

Mondja Albinának. Köszönjük, Emese. A délutáni téma Albina, hogy mekkora féreg köcsög, és ki kell ejteni. Ez nem túl érdekes, viszont kibaszott repetitív, a lényege, hogy Albina egy idegbeteg picsa, aki akkor is kavarja a szart, amikor nem kell neki, mert tök feleslegesen akarta kitenni Ivart, aki tényleg semmiféle vizet nem zavart még életében sehol. Ivar beszélgetést kezdeményez főellenségével, de nem jut semmire.

Juanita hozza az újabb levelet, feladat lesz, gólyatáboros: egy kókuszt kell a kezek használata nélkül talptól homlokig manőverezni. Pont úgy sül el a dolog ahogy sejtjük, kínlódás, röhögés, idétlenkedés, Gyurma szarrá tapizza Topolt, és ezen hangosan röhög a riportban, mintha most ért volna csöcshöz életében először. A nyertes pár a Loki-Botox, mert nekik van a legtöbb eszük: Loki a földön fekszik, Botox az álla alá rúgja a kókuszt, a pali beszorítja, Botox a kezénél fogva felhúzza, majd a homlokát a kókusznak nyomja, és egy mozdulattal feltolja Loki fejire. Jutalmat kapnak majd, hogy mit, azt nem ma tudjuk meg.

screen_shot_2015-03-10_at_6_37_23.png

Mivel az este hátralevő része csak és kizárólag arról szól, hogy Albina egy geci, ezzel mi nem foglalkozunk, mert senki nem mond semmi újat, Loki az egyetlen, aki egyenesen a szemébe mondja Albinának, hogy térjen már magához, mert bajban lesz, illetve Ivar magyarázza el neki, hogy vele nem kellene kibaszni. Na jó, nem csak ennyi történt: játszanak kicsi a rakást is, tessék:

screen_shot_2015-03-10_at_6_42_28.png

Holnap ő jön, szart kavarni:

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.10. 07:09:47

En is azt mondtam a ket orara h mert fussa neki.

az uj lanyrol a blikk mar ellotte a poent fene a labujjukat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 07:25:46

Ezt a csajt már utálom, mert jól néz ki :-D

Ditti82 2015.03.10. 07:30:21

@fosch9: Ő a pornós?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ne túlozzunk, kérem, megcsinált nő ez. :)

A kicsi a rakásnál melyik szerencsétlen volt alul?

*Mazsola* 2015.03.10. 07:40:15

jóreggelt

köszi a posztot:)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem nagyon nem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 07:43:53

@*Mazsola*: telón nézem, kicsiben :-D

Lehet, h más lenne a véleményem egyébként :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 07:45:20

@Ditti82: mondjuk nám hiszám ál ázt. Biztos, h van normális pasi. Hosszabb távon nem ez kell, remélem :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 07:46:21

Áthozom ide.

Kamilla! Rájöttem a helyes taktikára. Inkább csábítóként menjünk be, vmikor a végén. Kvázi előre megnézünk mindent, aztán ott csak kipihenjük magunkat, és akár még nyerhetünk is. Aztán eldobjuk 18 milliónál és felezünk titokban? Na? Ugye, h szuper ötlet.

Tündérfalvi A. 2015.03.10. 07:50:36

@Ditti82: Adri, rajta meg Becks, akin Bence, aki fekvőtámaszban tartotta a többieket a hátán. Szóval Adri maradék agysejtjei nem sérültek jobban.

Jó a poszt :) Jó lenne, ha Naomi kiesése után Sixx meg tudná szerezni a stábtól Naomi összest, mert írják :)

Tündérfalvi A. 2015.03.10. 07:51:29

@Ditti82: Adri, rajta meg Becks, akin Bence, aki fekvőtámaszban tartotta a többieket a hátán. Szóval Adri maradék agysejtjei nem sérültek jobban.

Jó a poszt :) Jó lenne, ha Naomi kiesése után Sixx meg tudná szerezni a stábtól Naomi összest, mert írják :)

Ditti82 2015.03.10. 07:53:51

@Tündérfalvi A.: Tenksz! :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Van hát! :) Persze nem feltétlenül a hotelben. :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.10. 08:02:03

"Ivarba’ ne bízzá’, teszi még hozzá Albina, aki most éppen azt játssza, hogy Ivar az ellensége, és őt kell kitenni a hotelből. Hogy ezt miért csinálja, mármint ezt a tematikázást, azt soha nem magyarázza meg nekem senki."
Mert annyi esze van, mint egy aranyhalnak, közben meg paranoid is. Attól a kavarástól is megrémül, amit ő maga kavart fel öt perce, ezt már láttuk a múlt héten.

Amúgy ki mit tippel, mi lesz az új csaj (Snjezana a Blikk szerint, de ehelyett gyorsan kéne találni valami becenevet, ami megfelel a magyar hangrendnek :) ) küldetése? Simán csak védettség vagy valami meglepőbb? Én azt várnám, hogy csak akkor maradhat bent, ha Beckst maga mellé tudja áll, az lenne csak szép nagy "robbantás" :) .

kismalacka 2015.03.10. 08:03:06

Jajj de jó kis posztcsi :D Már az elején kidőltem a meleg szar fejtetőre állításnál. Mekkora poén :)

kismalacka 2015.03.10. 08:06:24

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hát az előzetesben Adri már csorgatta a könnyeit. Gondolom féltékeny, és tegyük hozzá joggal.

Ditti82 2015.03.10. 08:18:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hogyne, majd megmutizom, mi? :P
@kismalacka: Joggal? Adri sokkal szebb, mint ez a tepsiszájú plasztikbéjbe.

kismalacka 2015.03.10. 08:21:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hát mindenkinek mást jelent a " szép ".

Szerintem sem ronda nő, és bent valóban a legjobb csaj szerintem is, de az új csaj jobban néz ki. Kíváncsi leszek Patriknál meddig fog tartani a nagy érzelem Adri iránt.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.10. 08:23:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Na igen. Botox beszélt az ikrek bevetéséről, de ezt a csajt is rendesen "felszerszámozták" :) .

Az mondjuk egyszerre lenne vicces, de egy kicsit unalmas, ahol a Hotel átvedlik Playboy Mansionné, az összes srác meg a nyálát csorgató kiskutya lesz. A Viasat azért nem játszott ennyire a szexre meg arra, hogy wannabe-celebeket hasznosítsanak újra.

RETROPETI 2015.03.10. 08:31:04

@Csakcsibe:
<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/edenhoteltv2/posts/1778196385737899:0" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/edenhoteltv2/posts/1778196385737899:0">Bejegyzés</a><a href="https://www.facebook.com/edenhoteltv2">Éden Hotel TV2</a> által</div></div>

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.10. 08:40:01

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az idei év úgy látszik a kexről szól, lásd vv7.
Albinát elcserélném az új csajra simán. Topolt és Adrit semmiképp, Ivart esetleg, Botoxnál jobban néz ki az új csaj a hasonló kategóriában, de mostanában Botox esze előtérbe került, szóval ott győzzenek meg a csajok, hogy őket válasszam. :-)

noelisha 2015.03.10. 08:45:00

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szerintem is ilyesmi lehet majd a feladat, válasszon ki egy fiút és csábítsa el, az összes női vonzerejét vesse be, és láttuk is az előzetesben, hogy nyilván beveti, mert három srác is ott teng-leng a szobájában majd :)

Ami azért is "vicces", hiszen amúgy is az a feltétele a bent maradásnak, hogy valamelyik fiú mellette álljon majd a párválasztón :) De biztos, hogy lesz valami különös, hogy konkrétan kit csábítson el, vagy kettő közül valamelyiket (Milánka és Becks mondjuk).

Az volt már, hogy az ajánlókban, amikor a párválasztókat mutogatják a Person of Interest főcímzenéjét nyomják. De csak az ajánlókban (magában a műsorban már nem). Megy a zene én meg mindig mondom magamban szépen "We're being watched..." :D

Az Adri pedig baromira hasonlít valamelyik amerikai sorozatszínésznőre, csak még nem jutott eszembe, kire.

De az egészben a legjobb, mikor Naomit mutogatják a kígyós vágóképen, gondolom mondták neki, nézz csábítóan, erre olyan megvetően, lenézően néz, hogy gyakorlatilag csak nem hány rá az emberre az undortól. Iszonyat gáz az a csaj.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 08:56:29

@kismalacka: Hát nem tudom. A srácok mondták, hogy jó lenne mellette ébredni, ők nyilván bátrabbak, mert én megrémülnék reggel, ha ez az arc nézne rám. Nekem még mindig Adri tetszik a legjobban a bennlévők közül, Ápolka nekem kicsit baglyos, a többiek nézésétől meg kiráz a hideg.

kismalacka 2015.03.10. 09:03:11

@Fu Szekh Li: Majd kiderül. Egyenlőre még nem sokat lehet látni belőle, és még meg sem szólalt ami ugye szintén fontos :)

Fu Szekh Li 2015.03.10. 09:09:16

@kismalacka: Hát amit itt a galériában mutat, aszerint nekem még megszólalásig sem szép, de mint tudjuk ízlések és pofonok.

cudarka670 2015.03.10. 09:16:30

@noelisha: Szerintem Cobie Smulders-re (Így jártam anyátokkal), de nekem először az Amisok New Yorkban-ból Kate Stolz ugrott be, aki modell lett.

mercsi 2015.03.10. 09:21:42

@Csakcsibe: igen, igen :) tegnap az adás alatt én is bekommenteltem ugyanezt a másik posztcsihoz :)

jo.e 2015.03.10. 09:23:09

Még 1 régebbi előzetesben volt 1x, h. 1 csajnak az volt a feladata, h. csókolja őt meg valaki. Lehet, h. ez a mostani volt, már nem emlékszem. Bár az ő múltjával ennél komolyabb feladatot is kaphatna ;) (vagy hát kinek mi a komolyabb)
Ha jól vettem ki Milán elég hamar ráizgult, meg sztem Becks is. Hátha majd fajinul a buli 1 kicsit.

Krétagarbó 2015.03.10. 09:23:17

Dottyka, arcra nem egy nagy szám az új csaj.

Krétagarbó 2015.03.10. 09:27:54

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Sznyezsana? Délszláv szármzású ezek szerint? Szép nèv, nekem tetszik, csak nem tom kimondani.

Krétagarbó 2015.03.10. 09:30:34

@Majom1Parádé: sztem Albina megy a levesbe, Milánnak pont jó lesz az új plasztikcicc.

nyílegyenes labirintus 2015.03.10. 09:45:31

@jo.e: "Bár az ő múltjával ennél komolyabb feladatot is kaphatna ;) "
Milyen múltja van? Ő is a Pókmajom Escort&Hosztesz Irodánál dolgozik?

mercsi 2015.03.10. 09:46:30

@Krétagarbó: sztem meg a szerkik nem hagyják, hogy Albina kiessen, hiszen pont ő kavarja a szart, amire szüksége van a műsornak. inkább Ivarra vagy Topolra tippelnék.

mézescsók 2015.03.10. 10:00:10

@noelisha: Miért Milán és Becks? Legyen inkább Pjotr. Sokkal maxosabb feladat! Ja, hogy mert ő szerelmes? Pláne! A Pjotr-Topol páros kifejezetten unalmas (és most nem a duó hím tagjára gondolok), azt már nem is említem, hogy a kis egyszerű Milán jól vette le: a csaj igazából mintha nem is lenne itt. Néha az az érzésem, nem tudta, milyen rendezvényre jelentkezett és túl tré neki a társaság. Királykisasszony.
Esetleg Bencét. Botox is nagyon bebiztosítottnak érzi magát szerintem, bár ahhoz képest Bence elég meghitten bújt össze Naomival a párcsere után.

Az új nő? Semmi különös. A mai trend. Manapság szinte mindegyik csaj ki akar tűnni, ezért aztán gyorsan csináltat magából egy pont olyan műnőt, mint a többi, hogy még véletlenül se ragyogjon ki a tömegből.

mézescsók 2015.03.10. 10:05:42

@mercsi: Nem az a gond. hogy Albina kavarja a szart, hanem hogy semmi értelme annak, amit csinál. Azonkívül nem látok benne végjátékra esélyes valakit, mert nagyon egyedül maradt : pont állandó kavarásai miatt.
Tudható, hogy milyen jutalmat kaptak Lokiék? Kirándulhatnak a tengerpartra? Esetleg egy masszázs?

mercsi 2015.03.10. 10:09:45

@mézescsók: egyébként én is unom már, kifejezetten ellenszenves. kíváncsi vagyok, meddig tartják bent. sajna még nem lehet tudni, milyen jutalmat kaptak Lokiék :(
kíváncsi vagyok, mennyire fog összejönni, hogy eljátsszák az új lánynak, hogy a jelenlegi párjuk az "igazi".:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.10. 10:27:58

@mercsi: Szinte mindegy, hogy el tudják-e játszani, mert szerintem a csaj úgyis elcsavarja valamelyik csávó fejét és amögé áll be, lexarja, hogy igazából ki a párja...

Krétagarbó 2015.03.10. 10:35:14

@mercsi: sztem meg semmi tematika nincs a taktikájában:) Csapkod ide-oda, teljesen fejetlenül, amivel csak azt érte el eddig, hogy senki nem fog sírni utána, ha esetlge kirakják.

nyílegyenes labirintus 2015.03.10. 10:37:48

@jo.e: Nem baj! Ő azért picit finomabb példány, mint a belinkelt művésznő...

mézescsók 2015.03.10. 10:48:17

@mercsi: A Lokival való "beszélgetése"volt a tegnap este csúcspontja (a teraszon). Felelősségre vonta a pasit, hogy mit hallott, mit mondott róla, stb. És amikor a fazon visszakérdez, hogy kitől hallottad, mit mondtam, stb., akkor semmi konkrétum, mert ő aztán meg nem mondja! Azt sem, hogy kitől, azt sem, hogy konkrétan mit, mivel kapcsolatban hallott, stb. Süketek párbeszéde volt az egész. Nyilván így akart valamilyen információhoz jutni, de hát a nyomorult észrevehetné már, hogy a lakók lassan bezárnak körülötte.
Lehet élvezetesen is fondorkodni, tematikázni, hogy igazodjak a trendhez. Az elmúlt évadban volt egy kedves ellenszenves hölgyemény, akinek most nem jut eszembe a neve (pici, vörös, kitaktikázta magát, de visszahozták, majd ismét sikerült kiesnie). Nem kedveltem, nem igazán tudom, hogy miért - csak úgy ránézésre nem volt szimpi -, de ő kifejezetten érdekesen csavarta a dolgokat. Sajnos Albinó Noémi nem ugyanez a kategória.

Szerintem a nők jobban el tudják játszani, hogy a jelenlegi párjuk az igazi. Az Y kromoszómások tesztoszteron vezéreltek - általában -, az iránytűjük selejtes, nem északot, hanem az új egyedet mutatja, de azt csalhatatlanul. Nem baj persze, ezzel együtt is lehet szeretni őket. Azt meg már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a csajon is ritka hülyén tudnak alkalmasint viselkedni, ha egy új jobb fazon tűnik fel a planétán.

Mildi_Bp 2015.03.10. 11:02:21

Nem mintha kicsit is bírnám Ivart, de a következő már nem helytálló "Ivarnak valaki félhangosan súg a nehezebb szavaknál", hiszen Nóri tegnap használta a SZKEPTIKUS szót Becks és Adri igaz szerelmével kapcsolatban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 11:05:39

@Krétagarbó: igen, sztem is. mintha csak pusztán natúr rosszindulatoskodás lenne a célja, és csak azt akarná vele elérni, hogy minél népszerűtlenebb legyen. szarul csinálja, bármi is vezérli.

@mézescsók: abszolút így látom én is, főleg az utolsó bekezdésed ekg-s, olyankor mindig mintha megnőne az arcuk, és fölényeskednek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 11:25:11

@Krétagarbó: azt kicsiben nem látomcsi.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): playboy hotel :-D Hefner meg jogdíjat kérne :-D

@Ditti82: irigy vagy, dikk ;-)

@kismalacka: jó kérdés.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 11:38:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Krétagarbó: Én láttam nagyobban. Ahogy feljebb is írtam, megijednék, ha reggel ez az arc nézne rám ébredés után.

mézescsók 2015.03.10. 11:38:50

@aggyistenbrittudós: Szia! Rég jártam erre!
És ja. Ha új nő jelenik meg, akár a hivatalban, még a pókos hasú, kopaszodó nagypapák is szemrevételezik az árut, bár lehet, hogy ők az esélytelenek nyugalmával. Ezt most meg fogom figyelni. Esetleg megkérdezem valamelyiket, hogy ilyenkor mégis mire gondol. Az új hölgy pedig sütkérezik a figyelemben, egészen az újabb érkezéséig. Valahol azt olvastam, hogy az átlagférfinak élesebb a szeme, mint az esze. Szóval most arra is figyelni fogok, hogy melyik pasi nem indul be az új villalakóra. Na, ő lesz a nem átlagos pasas.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 11:44:14

@mézescsók: :))))) jó ötlet, én is ilyen szemmel fogok majd figyuszolni eztán a beköltözésekkor :))))
pasiból nem tudom, milyen típus fog majd következni, de nagyon bízom benne, hogy nem még egy "az agyam is csupa izom" fajta, mert abból már kezd túltengés lenni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 11:48:48

@mézescsók: ...és gyere gyakrabban, bírom az esszéidet :) mondjuk én is ritkán szólok hozzá, inkább csak olvasok, mert nem nagyon van hozzáfűzni valóm, nagyrészt mindent elmondanak helyettem, sokkal összeszedettebben :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 12:05:11

nórival nem tudok mit kezdeni, annyira semmilyen. egyelőre nem értem, mit keres ebben a játékban, annyira idegen tőle az egész.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 12:12:52

@mézescsók: @aggyistenbrittudós: fiú kollégák ilyenek. Mindenkit hangosan véleményeznek is. Viccesek. A jó nőket csak dugni akarják :-D

@Fu Szekh Li: hihi, tessék, pasi vagy:-D

@Krétagarbó: lehet, h az arcán elsikkadtam ;-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 12:18:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nálunk nem, ott nagyon sok jó nő dolgozik, és a "mi" pasijainknál már számít más is ;) (ezt mondják, legalább is :DDDDD)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.10. 12:31:30

Éééérdekes lesz ez a ma este... Adri szerintem óriásit fog koppanni hamarosan, de Naominak is inog a helye az új csaj miatt. Az mondjuk tetszett ahogy Loki tegnap bejelentette hogy akkor mostantól nem lavíroz hanem irányít :)

Tanya Jóska 2015.03.10. 12:34:58

Ez az új csaj is volt már valahol. shopping királynőbe.. Igen ott.

Krétagarbó 2015.03.10. 12:36:18

@aggyistenbrittudós: mindegyik ezt mondja:)))

Nóri sztem sem odavaló, egy merő görcs a csaj sztem. Még amikor próbál szexibébi lenni, abból is inkább csak az erőlködés látszik.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.10. 12:37:29

Btw, Botox meg Loki elég ütős páros lehetnének, a hotel szürkeállományának legalább a harmada náluk van, és csak azért nem több mert ott van még Pjotr is :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.10. 12:40:16

@Krétagarbó: Pedig amikor nagynéha természetesen mosolyog, és nem feszül be a szája (nem tudok rá jobb szót, a riportban lehet látni azt a dacos szájhúzogatást), akkor egész aranyos csajnak tűnik, de ezt piszok ritkán sikerül neki elővezetni.

Bujumburi 2015.03.10. 12:41:11

@Hooshee: én is így látom :D kedvenc pozitív csalódás eddig Marianna

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 12:41:12

@Hooshee: remélem is, hogy megmarad ebben a formában a párosuk :)

@Krétagarbó: jó, hát azt egy percig nem állítottam, h az igazat mondják :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 12:46:09

@Bujumburi: hát de nem??? ennyire nem szabad adni a marketingre, meg a külsőségekre, jelenleg a legértelmesebben játszó csaj! főleg azok után, h naomit próbálták az arcunkba tolni tematikus szereplőként, hát naomi fasorban sincs mariannhoz képest.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 12:47:03

@Bujumburi: megkockáztatom, még lokit és pjotrt is lenyomja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 12:51:09

@aggyistenbrittudós: náluk is, pont ezért szelektálnak. Így: dugni, párkapcsolat.

@Fu Szekh Li: köszi :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.10. 13:17:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ja, csak amikor már a belső halmazban vagyunk, akkor van aki nem jön ki többet. És a csajok nagy részénél ez utóbbi, ha az Ő pasijuk akkor alap, ha nem, akkor balek/papucs. :-)

Mortanius 2015.03.10. 13:17:12

Piros pont Lokinak a SoA pólóért! :D

tomfree 2015.03.10. 13:19:40

Nekem volt csak olyan érzésem tegnap, mint ha Apolka unná az egész ÉH-t és legszívesebben kiesne? Volt valami beszólása, hogy nehezebb benn maradni mint kiesni, majd elharapta a száját mert a DJ visszakérdezett. Tisztára olyan a csaj, mint ha legszívesebben lelépne haza. Vagy máshogy látjátok?

tomfree 2015.03.10. 13:20:15

vagyis fordítva, nehezebb kiesni mint bennmaradni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 13:26:15

@Majom1Parádé: egy szavadat sem értem kivételesen, szóval tessék? :-D

mézescsók 2015.03.10. 13:34:52

@aggyistenbrittudós:
Valamikor, még a korábbi Vv-k idején, sokat lógtam a hv-k körül. Változhatott az ízlésem vagy mi, mert mostanában nem köt le annyira, mint korábban. Tulajdonképpen megátalkodott tv-néző sosem voltam, nálam háttérzajként megy, helyette inkább olvasgatlak benneteket, bár te sem sok időt töltesz itt. A telet nem szeretem, szívem szerint meg sem tartanám, vagy a síelős terepekre korlátoznám. Ezt már rég feltalálhatták volna, mint holmi esőcsináló gépeket!
Szóval kevesebb időt töltök a neten, így aztán hozzászólni sem nagyon tudok a témákhoz. Néha látok egy-egy részt, annyi. Amúgy ennek a télhez csupán annyi a köze, hogy több időt tölt lakásban az ember és már automatikusan is bekapcsol valamit.

Én személy szerint szeretek szép, kisportolt férfitesteket nézegetni. (Ezt a férjem is tudja és ami azt illeti, ő sincs rossz formában!) Ettől függetlenül eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha átlagnőket és átlagpasikat tennének valamilyen realitybe. És pokolian élvezném, ha egyszer a legszorgalmasabb fb-zók vagy hv-zők közül állítanának össze mondjuk egy Vv vagy ÉH csapatot, azzal a felkiáltással, hogy "na, agyhalottak?" Mindig a képernyőn lógnék vagy a monitor előtt és hozzászólnék lelkesen! És most berepült az ablakomon egy katicabogár. Beszélgetek vele kicsit.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Hát, nem tudom, hogy dugni akarják-e, de szemügyre veszik alaposan. Egyszer rákérdeztem a férjemnél, hogy hogy is működik ez a dolog. Nem forog ringispilként a jobb nők után, de azért a szeme sarkából, egy villanásából észreveszem, hogy észrevette. (Lehet, hogy az lenne a rosszabb, ha nem venné észre!!!) Azt mondta, hogy férfitársai nevében nem nyilatkozik, úgyhogy messzemenő következtetéseket ne vonjak le belőle. Valami olyasmit mondott, hogy más dolog észrevenni és más dolog megnézni egy nőt. Ha elmegy egy jó csaj az utcán, vagy leül az étteremben a másik asztalhoz és ő rápillant, ez ösztönös. Nem gondol az ég egy adta világon semmire. Esetleg, ha ez alapján talált valami érdekeset, szépet, valami kisugárzást, akkor megnézi alaposabban, de szándékai ránézés alapján nem szoktak támadni. Ha a melóhelyen valaki szól, hogy jött egy új nő mondjuk a könyvelésre, nem szokott odatolongani, de ha mondjuk összefut vele az aulában, akkor megnézi Ő is.(Intellektuálisabb fazon a kedves, neki lelke van!!! Mondja ő.) Amikor rákérdeztem, hogy ez az új takarítónővel is így van-e, akkor passzolt, bár abban biztos vagyok, hogy előre köszön neki is és kinyitja előtte az ajtót.Ja, még azt is mondta, hogy a pasiknak ilyenkor naggggyon ritkán szokott eszébe jutni - ha egyáltalán eszükbe jut -, hogy néznek ki ők!!!
Te, figyelj! Én komolyabban vettelek, mint kellett volna!!! Mindegy, már nem törlöm.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.10. 13:39:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Arra gondoltam, hogy a Kex halmaz tartalmazza a Kapcsolat halmazt. Vannak olyan pasik, akik ha már bekerültek a kapcsolat halmaz élettárs/házastárs részébe, akkor hűségesek a párjukhoz és csak megnézik a dekoratív -dugnivaló- csajszikat. Aztán vannak olyan csajszik, akik, ha a saját párjuk hűséges hozzájuk azt alapnak tartják, de ha van egy nekik tetsző házas pasi és nem dugja meg őket, (pedig ők szeretnék) akkor azt papucsférjnek hívják.
(De van egy sejtésem, hogy értetted Te ezt elsőre is) :-)

mézescsók 2015.03.10. 13:44:53

@tomfree: Pontosan.Erre gondoltam 10:00:10-es hozzászólásomban, hogy Milán jól vette le: mintha ott sem lenne a nő. Valahogy unott, kelletlen és még Pjotrral kapcsolatban is néha kényszeredettnek érzem.Az nem gond, ha valaki visszafogottabb, nem ordenáré, nem kattog feleslegesen az agya és a szája, de Apolka mintha valamilyen másik dimenzióban létezne ott bent, ha ott van egyáltalán. És a másik: ebből nincs műsor, akció, történés. Akkor már inkább jöjjön Adri-Becks szerencsétlenkedése a sátorépítéssel, hogy röhöghetjünk rajta: mi a fűrészporos bánatnak kellett oda sátor???

BobbyEwing 2015.03.10. 14:32:17

most tényleg megírták "az internetten", hogy ki nyer az éden 3at? ha ez igaz...
műsor előtt sem néztem ki sok jót a TV2-ős verzióból, sikerül is bizonyítaniuk, hogy kicsit amatőrök, de ez már több mint kínos lenne. pedig a szakértelmük alapján valószínűsítem, hogy igen, kiszivárgott az infó már két hét után.

Bujumburi 2015.03.10. 14:32:42

@aggyistenbrittudós: ja, ki tudja :D ráadásul Pjtr-nél még szarul is sülhet el a Topol utáni toporgás

Bujumburi 2015.03.10. 14:39:07

@BobbyEwing: szerintem az csak egy kacsa, hogy beszéljenek róla a népek :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 14:58:18

@tomfree: De az is lehet, hogy folyton otthon jár az esze az anyukáján, akinél gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 15:01:56

@Bujumburi: De azért volt Apolkának egy félmondata, miszerint a lelke fele Petinél maradt (most a párcserénél).

kismalacka 2015.03.10. 15:05:08

De komolyan mondja már meg valaki, hogy Botox mi a francért okos???? És mit jelent itt hogy okos?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 15:07:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Inkább nekem csak az arca tetszene, de kezd hízni, és a posztban levő képen is látszik, hogy milyen hájfej kezd lenni vaskos tokával. És egy kicsit húsos arc, nekem nem nagyon teccik az ijjen.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 15:16:35

@mézescsók: Állítólag, amit egy pasi azonnal eldönt egy nőről, hogy megdugná-e vagy nem. Ez nem konkrét megfogalmazásként jelenik meg, hanem egy fajta állásfoglalás, aztán a dolgok mennek tovább a maguk medrében, csak éppen be van billentve egy flag, hogy ha majd esetleg alkalom lehet, illetve beszabályozza a kettejük további kapcsolatát...:)))

mercsi 2015.03.10. 15:22:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "be van billentve egy flag" :D te valamiféle IT-s lehetsz :)

mercsi 2015.03.10. 15:24:50

@kismalacka: azért gondoljuk, hogy okosabb néhány többi résztvevőnél, mert pl ő volt az egyetlen, akinek leesett, hogy ha Milán, Bence és Norbi kimennek horgászni/halászni, akkor valószínűleg csak ketten fognak visszajönni. a többiek lehurrogták, nem törődtek vele. és lőn, neki lett igaza.

kismalacka 2015.03.10. 15:35:16

@mercsi: Úgy tudom az előző szériában is volt ilyen, tehát ha látta, akkor tudhatta. De ha leesett neki, akkor miért nem szólt a két fiúnak?

mézescsók 2015.03.10. 15:36:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ennyire egyszerűen nem működhetnek (azonnali döntés)!!! Ha mégis, akkor szegények.... (sóhaj).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 15:37:08

@mercsi: Ja, bocsi. :):)Örülök, hogy megragadtad a lényeget.:DDDD

mézescsók 2015.03.10. 15:37:46

@mercsi: A kirándulásos részt, ahonnan eggyel kevesebben tértek vissza, nem láttam. Nem szóltak esetleg előre az uraknak, hogy csomagoljanak össze?

mézescsók 2015.03.10. 15:40:41

@kismalacka: Botox-ot szerintem azért is tartják okosnak, mert olyan, mint akinek kioperálták az arcizmait. Érzelmet nemigen árul el. Ebből aztán az következik, hogy ő egy okos, komoly, érett, megfontolt nő.

Pék Sütemény 2015.03.10. 15:41:33

Üdv Népség! :) Hát....szokom az ÉH-t. Nehezen. Nyögve nyelem, mondhatni, dikk. Nem is tudom tán Pushpang mondta még, hogy ne aggódjak, az eleje szar lesz, aztán meg megszokom. Erőltetem.... nyomorult körülményekbe is sikerül belesimulnia az embereknek, van pl. aki a sivatagban lakik. Amúgy, engem Naomi szórakoztat. Vizuálisan is. Mert ilyen tekentet, az nincs, de mégis. Amiket meg beszél, hmmmmmmm....de elhihetitek, egyetlen idiótaságától se fordult még ki a belem, mint a VV-ben az urinők pókszerű karráángásától kisért csicskagecizésétől. Mittudni, velem van a baj, vagy annyira megedződtem, birom.
Sixx öfijeit meg feszt szeretem. többek között ezért. Bence csak néz, mind egyszeri önkormányzat a BudaCash hírekre :))))

mercsi 2015.03.10. 15:42:09

@kismalacka: szólt nekik, de nem foglalkoztak vele.
@mézescsók: nem kellett nekik összecsomagolniuk, a hotelben maradt kollégák kapták a löevelet, hogy nosza, pakolják össze a két fiú cókmókját, amíg ők vidáman horgászgattak.
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, igen, én is használom ezt a "szakkifejezést", ezért tűnt ki a többi szövegből :D

kismalacka 2015.03.10. 15:52:20

@mézescsók: Csak ez lehet a megoldás. Mert nézem...nézem...nézem...majd kiguvad a szemem hogy felleljem mi a francért okos...de akkor most már tudom :)))

Pék Sütemény 2015.03.10. 15:52:22

Ezen meg én is el szoktam polemizálgatni magamban, milyen is lenne egy hausmutterekből meg pilinckalábú informatikusokból (belőlünk) válogatott agysebész csapat. Én is imádnám!

kszanaksz 2015.03.10. 15:52:56

Nem okosnak nevezném Mariannát, szerintem ennyiből nem derül ki, inkább a saját határain belül összeszedettnek és következetesnek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.10. 15:57:28

@mézescsók: krurvára nem. képzeld, beszél és a többiekhez képest még értelmesen is.

csak mert 2015.03.10. 16:01:25

@Pék Sütemény: én is így kezdtem nézni... eleinte nagyon untam, de most már elvagyok :)
naomi nézése tényleg brutál :))

mézescsók 2015.03.10. 16:10:42

@mercsi: Kösz, mondom, nem láttam.
@kismalacka: Saját kútfő, lehet, tévedek.
@aggyistenbrittudós: A baj lehet, ott van - ha van egyáltalán -,hogy nem látok minden adást, pedig adja a TV2 és a SUPERTV2 orrvérzésig.
Botoxot mosolyogni még nem láttam. Emellett furcsán artikulál, elég erősen összeszorított szájjal beszél. Bulikon, bandázásokon nem látni, a szobáján kívül máshol még nem láttam társalogni. Nyilván nem bujkál egész nap a héderén, hacsak nem fél attól, hogy a nap kiszárítja a bőrét vagy valami hasonló idegbaj, valószínűleg tehát ott van valahol.Keresni fogom. Ma este nézni fogom az ÉH-t és számolom, hogy hányszor láttam, esetleg hányszor mosolygott, nevetett, beszélgetett másokkal.

csak mert 2015.03.10. 16:11:30

@kismalacka: és miért beszél olyan lassan mariann? le van szedálva?

csak mert 2015.03.10. 16:12:30

@mézescsók: vissza lehet nézni a videókat a tv2 honlapján

mercsi 2015.03.10. 16:21:49

lehet, hogy azért beszél ilyen lassan és sosem mosolyogva, mert fájna neki, ha gyorsabban mozgatná az arcizmait... :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.10. 16:29:12

@BobbyEwing: Igen, fent volt a neten, hogy ki nyerte meg, a fényképével együtt. Mivel már tudom, így nem is érdekel, csak a posztokat olvasom el, mert az szórakoztat. Meg van a linkem, ahol meglehet nézni, de mivel Sixx megkért itt mindenkit, hogy ne mondjuk meg ki az illető, így eleget teszek a kérésének. Máskülönben se nézném, mert ki nem állom ezt a nagyképű Berkit. Esetleg, ha más vezette volna az Édent, akkor érdekelne. Majd azt a részt megnézem, amikor beköltözik "nyertes"...ugyanis a posztból megtudom. Arra vagyok kíváncsi, hogy ki lesz a párja? Aztán már tovább nem érdekel az egész ÉH....-ennyike-

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.10. 16:33:19

@Bujumburi: Nem kacsa. Nagyon felháborodott a TV2, és nyomoztattak, hogy ki szivárogtatta ki? Én, még akkor lementettem a cikket, amit azóta töröltettek...de így is sokan látták. Ez van.

Bujumburi 2015.03.10. 16:40:16

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: na majd meglátjuk :D sokféle gerilla marketinggel próbálkoztak már :D

kamilla123 2015.03.10. 16:45:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sztem egyezzünk ki a csadorban. :-)) az azért is jó, mert a medence mellett is át tudjuk venni a fürdőrucit, nem kell hozzá elbújni :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 17:00:13

@kamilla123: igen, de minek fürdőruha, ha a csadort nem vesszük le?

kamilla123 2015.03.10. 17:04:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát a szerkik miatt. Ha azt mondják,h kötelező viselet a fürdőruha, akkor mondhatjuk, hogy abban vagyunk

kismalacka 2015.03.10. 17:19:18

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Akkor ezek szerint akik most bent vannak egy sem nyer :)

Pék Sütemény 2015.03.10. 17:19:23

Volt fent valamelyik oldalon egy kép Botoxról, hogy NEVET! Ma láttam. Nem lett jobb....:)

kismalacka 2015.03.10. 17:20:18

@csak mert: Én is azt hittem először, hogy valami szeren van...de aztán arra jutottam, hogy az idegméreg még friss lehet és nem tudja jobban kinyitni a száját.

kismalacka 2015.03.10. 17:22:07

@csak mert: Volt valamilyen horror film ( nem láttam mert nem nézek ilyen filmeket/fosok ) de valami baba gyilkolt mindig...annak volt ilyen a nézése...lehet itt tudja valaki mi volt a baba neve :)

Pék Sütemény 2015.03.10. 17:22:38

Sajna, én is tudom, ki nyeri......voltam olyan hülye, és persze rákattintottam. Nagy kár, így még nehezebben nyomom magam esténként a tévéhez. És nem, nem áruljuk el Sixx-nek. Ő lesz az egyetlen, aki izgizhet még pár hetet. :)

Gia 2015.03.10. 17:29:20

Itt fent a fejlécen is szerepel Mariann és egy darabig azért nem ismertem meg,mert mosolyog. :-)

Gia 2015.03.10. 17:30:06

@Pék Sütemény: De mintha az lett volna,hogy felesben nyer és azt még legalább nem tudjuk,hogy kivel.

kismalacka 2015.03.10. 17:36:32

@Gia: Az a " mosoly " annyi, hogy a két ajka picit eltávolodott egymástól, azaz kinyitotta a száját. Nekem is furcsa így elsőre, mert ilyet még nem láttam.

Látom az új csaj már fent van, és még kettő. Viszont öt fiú. Ez diszkrimináció Sixx :))))

Gia 2015.03.10. 17:37:37

A face-n még mindig vidáman olvasható,hogy ki az állítólagos nyertes.Nem sikerült a teljes eltávolítás.

Banyus83 2015.03.10. 17:44:22

Jó a HV sixx, mint mindig :-)

Én ezen a részen szét untam magam, és ezen még valahogy a párcsere sem változtatott. Albina idegbeteg és hülye, ezt eddig is tudtuk, emellett, még neki is áll feljebb minden, mert mást se hallottunk, mikor Ivarnak magyarázkodott, hogy de bezzeg ő milyen szarul volt két napig, meg maga a pokol, meg őt úgy kellett volna sajnálni, de bezzeg senki se....Hát kész!
Megfogadtam, hogy nem írom le, de mindegy. Szóval én szurkoltam az Topol-Pjotr párosnak. Játék terén mindenképp, de még akár lamur terén is :-) De Milán tegnap nagyon beletalált azzal, amit mondott, hogy Topol nincs ott fejben. Kár, mert ők jobb páros lehetnének,mint amilyenek :-(
Az új csajra kíváncsi leszek. Azt hiszem, egyszer már elspoilerezte a tv2 vagy valaki, hogy az lesz a feladata, hogy 24 órán belül meg kell csókolnia valakit, hogy maradhasson. Asszem még olyan képet is mutatott a tv2, hogy Milánnal smárol. Aztán az a kérdés, hogy csak annyi a jutalom, hogy nem esik ki rögtön, vagy védettséget is kap. És persze, hogy ezzel hogy gazdálkodik. Ha úgy mint anno Pókmajom, akkor jó lesz végre a műsor. Ha meg behódol, akkor meglátjuk.

Gia 2015.03.10. 17:50:40

Most olvastam,hogy a mai beköltöző lány(Snezi) revütáncosnő és az volt a feladata,hogy mindegyik sráccal be kellett mutatnia egy táncot.Milán beleesett,Adri agyérgörcsöt kapott. :-D
De azt még nem tudom,hogy mivel kellett védettséget szereznie.

Gia 2015.03.10. 17:52:36

Pókmajomnak máskor meg kellett szereznie az egyik srác alsónadrágját a védettségért cserébe.Ügyes volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 17:57:25

@kismalacka: Akkor most rákérdezek. Mi van, ha csak egyszerűen nem tudjuk felmérni se ? Vagy torzítunk, mint Heisenberg műszere?DDDD

Pék Sütemény 2015.03.10. 18:01:34

@Gia: Igen, azt olvastuk, ja. És ha lehet, én is ragaszkodnék hozzá, hogy azt aztán már a csicskagecibe se akarom tudni, dikk!!!!

Pék Sütemény 2015.03.10. 18:02:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: elnézést....azokra gondoltam, akik épp nincsenek itt. :))))))))))

Banyus83 2015.03.10. 18:06:19

@kismalacka: Szerintem az a csaj nem ez az új csaj.

tvbuzi 2015.03.10. 18:12:45

hát lehet, hogy én buzi vagyok de egyik nő sem tetszik

kismalacka 2015.03.10. 18:15:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na látod...ettől izgalmas ez a játék:)) Nem a Bence lottyadt kis virgácsától amit Albinának mutogat.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 18:20:35

@tvbuzi: Nem vagy vele egyedül. Nekem se jut egyikről se eszembe a lopott bicikli :)

Banyus83 2015.03.10. 18:24:30

@kismalacka: Szerintem nem hasonlít. Én ezt a csajt annak gondoltam, aki a "kiszivárgott" tv2-s videón a zuhany alatt szexel.

kismalacka 2015.03.10. 18:25:50

@Banyus83: De akkor miért rakták fel ilyen korán?

Gia 2015.03.10. 18:27:19

@Banyus83: Szerintem nem a zuhanyzós.Hanem ezzel sétálgatott a Berki az állatkertben és lebuktak.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 18:30:14

@Fu Szekh Li: @tvbuzi: Viszont ezt a riportercsaj, na őt nagyonnagyonnagyon

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 18:31:10

Pszt..én is láttam, hogy ki nyeri meg.Nem árulom el :Dp
Sixx,a "keljfeljancsi"-zó Berkin szakadtam :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 18:31:11

@kamilla123: oh, bízzunk a kötelező csadorban :-D

Máris izgulok, h mit lehet ott megnézni.

beacska 2015.03.10. 18:47:27

jó estét, jó szurkolást!

Apolka nekem is fura. olyan, mintha haza akarna menni....lehet, h elkapott vmi kórságot, aztán nem esik neki jól az ottlét. Azért az vicces, ahogy szegény Peti bókol neki, h milyen szép, aztán Apolka szépségversenyen helyezett volt. naná, tudja, h szép, ez nem újság :DDD

Az, h az új lány, ha csókolni kell, megszerzi a védettséget, az nem kérdéses...és úgy néz ki, h Milán (és igen, elsőre MEGINT Norbit írtam) lesz a szerencsés. Kérdés, h bátor lesz-e, mint Szandra volt, vagy biztosra megy...kíváncsi vagyok. Meg a csajra is...úgy nézem szépek a mellei, és sajátok...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 18:49:24

@beacska: Szia:) ha jól rémlik,valahol azt láttam,hogy Apolka anyukája megbetegedett,mielőtt kiment.Lehet,hogy emiatt nem száz százalékos a játéka.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 18:51:42

@Fu Szekh Li: Szia :)Konkrétan,te mire érted,hogy én konkrétan mire gondolok?! :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 18:52:05

@DerültÉgből/tintával írok/: én is erre tippelek, ráadásul egy kézben tartható, de nem gyógyítható valami.:(

beacska 2015.03.10. 18:52:06

@DerültÉgből/tintával írok/: nem lennék meglepve, ha hamarosan kiesne

Fu Szekh Li 2015.03.10. 18:53:45

@DerültÉgből/tintával írok/: Ne terelj, nem vagy te juhászkutya. Tessék válaszolni a kérdésre! :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 18:55:06

@beacska: valahol láttam egy képsort - az összes párral - és Peti mellett az a csaj állt, aki a poszt fejrészében a jobbról az első (nemtom ő kicsoda), és Apolka nem volt sehol.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 18:56:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én sem lennék ott teljesen,ha így kellett volna elmennem. A kalap boltban? Az valami jelenet? :)
@beacska: Ha jó társa van,akkor bent tudja tartani.Petivel jól járt.
@Fu Szekh Li: Honnan tudod,hogy nem? Vaaauuu :D Tessék válaszolni,hogy mi a kérdés :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 18:58:06

@DerültÉgből/tintával írok/: off nem, egy vicc. pasi bemegy a kalapboltba. Kalapot szeretnék venni, mondja. Konkrétan mire gondol? - kérdi az eladó lány. Hát, konkrétan b@szásra, de most egy kalapot szeretnék.on

beacska 2015.03.10. 18:58:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, nekem is feltűnt, h A. nem promózik...

beacska 2015.03.10. 18:59:32

@DerültÉgből/tintával írok/: Petivel jól járt, de ha haza akar menni, hazaküldik...vhogy

Banyus83 2015.03.10. 19:00:04

@kismalacka: Nem tudom, de ez a csaj ott volt a sajtótájékoztatón is@Gia: Az is lehet :-)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:00:14

@Fu Szekh Li: Az agyam :DDD /nem/ Azért kérdeztem,mert percekig nem volt új hozzászólás és hiába frissítettem,semmi. Gondoltam, elromlott a nemtudommi :D és ez ügyben érdeklődtem :) Konkrétan :D

beacska 2015.03.10. 19:01:48

@DerültÉgből/tintával írok/: konkrétan senki nem volt véleménye....vagy konkrét ideje ;)

Fu Szekh Li 2015.03.10. 19:03:06

@DerültÉgből/tintával írok/: A VV-nél nagyobb pörgés volt, ez tény.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:03:17

@beacska: Sajnálni fogom, ha kiesik, mert lehet, hogy nem pont odavaló, de mégiscsak egy normális ember, nem agyhalott.:(((

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:04:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDDDD Ez nagyon jóóó.
@Fu Szekh Li: Hmm,és te ismerted?! :DDDD
@beacska: A játék szempontjából nem baj.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:04:26

@beacska: Nem lehet, hogy erre mondta azt, hogy könnyebb bent maradni, mint kiesni?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:07:05

@DerültÉgből/tintával írok/: Az agyaink egyszerre állnak meg. Nagy szellemek, ha találkoznak...:DDDDD. Ja, és a macska se írhat állandóan:))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:07:09

@beacska: @Fu Szekh Li: Igen,ott gyorsabb volt minden.
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én is kedvelem Apolt és inkább belőle tíz,mint egy Naomi,akitől konkrétan :D attól tarok néha,hogy kinyúl a képernyőn át vagy minimum szemmel ver :DD

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.03.10. 19:09:11

bohócok. a műsorvezető ripacs buzival az élen

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:09:21

@Fu Szekh Li: Itt én is bevallok bármit :DDD
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez lehet az oka :DD Úgy látszik én még nem EGKtam veletek :D

Most veszek egy cigiszünetet :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:09:30

@DerültÉgből/tintával írok/: Az a gáz ezzel a "konkrétan"-nal, hogy sokszor valaki el kezd nekem komolyan magyarázni, és elhangzik ez a konkrétan szó, hát én meg el kezdek pukkadozni a röhögéstől, és nagggyon ciki tud lenni:)

2015.03.10. 19:20:15

@DerültÉgből/tintával írok/: valaki írta délelőtt h Adri a legjobb csaj bent
sztem nem, mert a nagy alteste nem arányos a kis mellével - Apol sztem jobb csaj úgy minden tekintetben, helyes az arca és csinos
nóri jóllakott óvodás kacsaseggel
botox ugye nem saját érdeme
naomi hát az arca ritka ellenszenvet keltő

az új lány sznyezsana vagy ki nekem is ismerős vki írta h éneklős műsorból

ja és 'stét mindenkinek

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:28:04

@fosch9: hahócsi:) Nekem Naomi testéről mindig az jut eszembe, hogy olyan, mint aki 15 éve alkesz, és a testét megette a pia. Nem kelti feszes test benyomását, pedig elég formásnak látom.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:28:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Innentől nekem is "konkrétan" elrontottad :DD
@fosch9: Buubiii :))) Adri nem csúnya.Nekem tetszik a természetessége.Kicsit olyan "lány a szomszéd házból",semmi extra.Valamiért mégsem a kedvencem. Apolka biizonyos szögből fotózva kifejezetten szép.Nóri? Megnézném más hajjal.Annyira idegesít a merev humortalansága,hogy legszívesebben elkapcsolnék. Amúgy a legtöbb lánynak nagyon vaskos a lába és a bokája,nem?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:29:03

@Fu Szekh Li: Valójában nem rossz :)) inkább a piszkos fantáziára próbáltam utalni:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:34:49

@DerültÉgből/tintával írok/: igen, minden nappal anyányibb a poppolójuk, meg a combjuk. Nekem Apolkán egy dolog nem tetszik, mégpedig az a természetellenesen feketére, vastagon, csúnyán kihúzott szemöldök. Sztm az olyan közönséges, mint Nóri cipője - amit valszeg Ádinkától kapott kölcsön:)))) Vagy ugyanaz a stylist iskola nyomul a kertévékben, kituggya:DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:37:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Huu,tényleg azok a cipők :D azok még rátesznek egy lapáttal.
Naomi arca nagyon különleges..kár,hogy az agya is :D

Fu Szekh Li 2015.03.10. 19:37:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én határozottan nem tartom rossznak a piszkos fantáziát :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:37:46

@fosch9: Nóri meg sztm azért tűnik olyan kacsaseggűnek, mert van egy ki lordosis-a.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:38:28

@Fu Szekh Li: Konkrétan? :DDD Megértjük :))) Meg hát... :DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:39:57

@DerültÉgből/tintával írok/: amikor a külső és a belső egymásnak adekvát. Tulképp, maga a harmónia:)) Bennünk lehet a hiba:DDD

malevil2050 2015.03.10. 19:40:00

Jó kis műsor esz,má a nyertes is adott.Monntam én kb ety jó hete.kizárt dolog hoty valaki illiuminált állapotában de civárogtason valamit ki,és tessék.Nem adok neki 10 napot és ide is lesz írva,cevasz tavac vic a víz..hihi.Ténnyleg hún van a vastyúkocska?:

lobbantott tsilke 2015.03.10. 19:40:40

Bocsánat, mert ma még nem ittam semmit.Tökéletes női testeket látok a poszt képein, józanon ennyire igénytelen lennék?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:41:27

@DerültÉgből/tintával írok/: "nóri jóllakott óvodás kacsaseggel" kilenceske szerint. SZerintem meg lordosis miatt láccik úgy:DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:41:47

Off:Elolvastam a Trónok harca első kötetét.Tetszett :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:42:16

@lobbantott tsilke: Dehogyis. Csak a sölökön kelesztül más a fénytölés:DDD

malevil2050 2015.03.10. 19:46:00

@lobbantott tsilke: Nincen ottan semm baj .cak naty a kufferuk,

malevil2050 2015.03.10. 19:47:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De vájjá lehet hoty kamu,most má lekalább lesz értelme mié nésznem,tudom kire köll koncetntrálnom.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:49:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Képpel nem kell igazolnunk,ugye? :DDD
Kigugliztam a lordosis-t,mert a kacsasegg picit jobban ment magamtól is :D arra kérdeztem rá :DD
@Fu Szekh Li: Máris el akarod venni? :DD
@malevil2050: Tematikázol? :D
@lobbantott tsilke: Csak rövid látó,nyugika :DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:51:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A 2. kötetet hétvégén kapom meg,nagyon várom :)

Fu Szekh Li 2015.03.10. 19:52:02

@DerültÉgből/tintával írok/: Te mondtad, hogy meg hát, így Rád gondoltam. Konkrétan :-D
Meg is akartam kérdezni, hogy azért egy kávét megiszunk előtte?

malevil2050 2015.03.10. 19:53:22

@lobbantott tsilke: Na vájjá cak,,,,,a mondás szerint natyot lehet alá pakolni,de ha ahho meg dupla cék kell hoty üljön a ceren,nem beszélve arrul hoty nem todod ,átfogni.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 19:53:53

@lobbantott tsilke: Nagy kufferbe lehet pakolni, ugye erre gondoltál?

malevil2050 2015.03.10. 19:55:19

@DerültÉgből/tintával írok/: Eszen pont nem köll,ha igasz akko esz asz 1 bísztos pont,Hu de iszgalmas lecc a zannyát!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:55:35

@Fu Szekh Li: Én is meg akartam kérdezni ,hogy most szomjas vagy vagy konkrét? :DD

Fu Szekh Li 2015.03.10. 19:57:30

@DerültÉgből/tintával írok/: Józanul is rá szoktam kérdezni. Konkrétan :-D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 19:57:52

@malevil2050: :D szótár kell hozzád.Nekem már ettől izgalmas :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 19:59:13

@malevil2050: meghát még csak az egyik felet atták ki, a másik az titkó:)

malevil2050 2015.03.10. 20:01:36

@DerültÉgből/tintával írok/: Esz asz jobb vok,mint asz egécc bagázs.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 20:02:06

@DerültÉgből/tintával írok/: Akkor most meg hát, vagy nem? Kávézunk előtte?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 20:02:49

@malevil2050: Be is kellene már menned a Berkihez,kicsit elmagyarázni neki a tutkót :DD

malevil2050 2015.03.10. 20:03:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hónap lecc a kékfényben.,a csatorna ismeretlen tettes ellen tett feljelentést,aki ajjasmockosz módon nemecseket jáccot

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 20:06:07

@malevil2050: De asz bisztos, hogy Dörrög Zultán volt az oktatód. Arra gondolok, aki ösze tűzöt Joeval. Majd elásta.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 20:08:07

@Fu Szekh Li: Már jobban tartok tőled,mint Naomitól :DDD
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDD
@malevil2050: Most mért vagyol ilyen? :(( Választhatsz,hogy Pamika legyen vagy Cintike,aki elkap ha oldalra dőlsz :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 20:08:12

@DerültÉgből/tintával írok/: én elkövettem azt a hibát, hogy egyszerre elolvastam mindet - már, ami addig megíródott. Így sok mindenre nem emlékszem, mert befaltam.

malevil2050 2015.03.10. 20:10:59

@DerültÉgből/tintával írok/:Hátttt,,,asszongyák a fantáziám igen pickosz.

Ditti82 2015.03.10. 20:11:03

Apa kezdődiiiiiiiik!

Fu Szekh Li 2015.03.10. 20:12:09

@DerültÉgből/tintával írok/: Miért én nem tattikázom, csak konkrétan rákérdezek :-D

malevil2050 2015.03.10. 20:12:20

Emeseeeeeeeeee!!!!!!!! tegyé még ety kis szalmát a tv alá,meeee óra 20 ra nem melegcik be!

haruka 2015.03.10. 20:12:46

Estét! Nem 20:20kor kezdődik? Majdnem lemaradtam!

2015.03.10. 20:13:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen az a tipikus vékony de nem feszes típus a vizslafülek is ezt bizonyítják :(

lobbantott tsilke 2015.03.10. 20:13:44

@Fu Szekh Li: nem is tudom.Csak ezek a fontos dolgok: kerek koffer, Söl, Deep Purple...

haruka 2015.03.10. 20:15:40

kell közvetíteni valakinek?

lobbantott tsilke 2015.03.10. 20:17:27

@haruka: igen, köszi.Itt semmit látok.

2015.03.10. 20:17:27

@Ditti82: reggel amit kérdeztél nem tudom pornós-e az új de vki kifejtette úgy emlékszem
:)
@DerültÉgből/tintával írok/: bubika :) igen én ezt úgy mondom h altestre szélesednek
nem tudom adri mennyire jó csaj fiúszemmel de nekem a kicsit debella beszéde se szimpi ha lehet ilyet beszédre mondani ahogy megszólal azonnal egy tenyeres-talpast látok magam előtt meg ahogy játssza magát patrik előtt mivanöcsi na az nem tecc
nóri végtelen karótnyelt
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na ezt én sem tudtam mi és meggugliztam

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 20:17:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Te is így olvasol? Én is betű falok :)) Fénykoromban rengeteget olvastam és piszok gyorsan. Sokszor az sem jegyeztem meg,hogy ki írta és mi a címe..nem is érdekelt,csak nyíljon ki már és haladjunk :)

Dóri bekérte a Rakpartot :DDD jeee

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Fu Szekh Li: @malevil2050: :))) átmentem nézőbe,picit nem írok

mercsi 2015.03.10. 20:18:07

nahát, most előbb kezdődött? mióta tart?

2015.03.10. 20:18:15

varánusz
krokogyil
kakadu
kígyó
teknős
van itt minden

haruka 2015.03.10. 20:18:40

Patrik valahogy elgyengültnek érzi magát, de nem Adrival van baja.
Levél, megy Loki meg Mariann randizni, Mariann tök tuti ruhát vett fel, Bence féltékeny, de azt mondja a riportban, hogy érezzék jól magukat. Lokiék meg valami állatkertszerűbe mennek.

2015.03.10. 20:18:53

loki mán tapogassa a kélgyót

Fu Szekh Li 2015.03.10. 20:19:04

@lobbantott tsilke: Kelek koffellel táncolni a Child in time-ra :-D

Ditti82 2015.03.10. 20:19:07

"Beírom az önéletrajzomba. Kígyót fogtam Csota RIcán." :D

2015.03.10. 20:19:46

@mercsi: még most kezdődött öt percet előrefutottak

haruka 2015.03.10. 20:19:54

Kivettek nekik egy kígyót, LÉoki örül, Mariann fél tőle, úgyhogy Loki jól meg is ijeszti vele.
Azt mondja Loki: gondoltam, hogy Mariannak nem fog tetszeni, hogy a kígyóval megsimítom hamvas bőrét
:DD

haruka 2015.03.10. 20:20:35

Gyön egy levél, Adrinak adják kezibe. Jön az új lakó, bármi megtörténhet, csá.

2015.03.10. 20:20:35

zoé fején megint fent a konty

a tegnapi pucérlány a fotón kiderült, h ki? nem láttam a posztban feltüntetve a megoldást

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 20:20:36

@DerültÉgből/tintával írok/: de olyan nagy élvezet, mikor harmadjára már veszem az egész adást:DDD És így egy pénzért háromszor olvasok muhahaha:)

haruka 2015.03.10. 20:21:26

Eddig teccenek a zenék ebben a részben.
Új csajnak apja bosnyák, azért furi a neve. Gólemen egy óra van.

2015.03.10. 20:21:34

too geek
for NY
too ugly
for LA

ez van breki pólóján

Schlomo Goldberg 2015.03.10. 20:22:30

Sznezsena. Nekem a Sezlony egyszerűbb.

haruka 2015.03.10. 20:23:02

Küldetése az hogy 24 órán belül meg kell csókolnia egy fiút. Szuperitkos küldetés.

Gia 2015.03.10. 20:23:08

A sajtótájékoztatón mintha nem lett volna ott az csaj,akit nyertesként megszellőztettek..

2015.03.10. 20:23:14

24h-ja van a revütáncosnak ha megcsókoljon egy fiút
titkos küldetés
ha sikerül folytathatja (ez azt jelenti védettség?)

Szoba kilátással 2015.03.10. 20:23:29

Ez a csajszi volt a viasaton vmi műsorban

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.10. 20:24:12

Jelenleg!
A motherfucker az miért nőnemű?

2015.03.10. 20:24:20

ezek a 20-24 éves végtelenül kiélt kislányok akik 40-nek néznek ki aszott ráncos bőr

haruka 2015.03.10. 20:24:23

Nevének jelentése Hófehérke, és céltudatos csaj. Férfiakkal jól kijön, csajok félhetnek. Nem akar szerelembe esni a hotelben. Állítási szerint ami a szívén az a száján.

Ditti82 2015.03.10. 20:24:28

@haruka: Naomi szerint jó lesz.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.10. 20:24:43

Jelenleg!
A Motherfucker az miért nőnemű?

2015.03.10. 20:25:20

@lobbantott tsilke: én megittam a dianás cukol végét
hát, nem vágott fejbe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 20:25:22

Apolka jobban tenné, ha nem dohányozna, mert hamar elszáll a szépség.

haruka 2015.03.10. 20:25:56

Adri rögtön beparázott, mert olyan patrikos a csaj. :D
Mikrofon tetkó, mert énekel. Na majd Apollal nyomathassák.

Fu Szekh Li 2015.03.10. 20:26:13

@lobbantott tsilke: Én nem kicsit szoktam besölözve lenni, ha a Child in time-re táncolok :-D
Bár józanul már táncoltam a Mocskos időkre :-D

2015.03.10. 20:26:19

ó a kis 24 éves milánfiú szereti a szilikont :D én felröhögtem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 20:26:24

Milán: szilikont imádom. Ó, h a farkad mennjen össze.

haruka 2015.03.10. 20:26:51

Reklám után: a fiúknál f.sz feláll, ész megáll.

2015.03.10. 20:27:05

@haruka: há mer 5x akkora dudája van mint adrinak

haruka 2015.03.10. 20:28:26

@fosch9: neeem azéééért hanem mert tetkója van :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.10. 20:29:27

Ez a csaj szép... volt. Amíg szét nem cseszte magát.

2015.03.10. 20:29:33

@malevil2050: szelvusz
@Yooha: mi már 15 óta nézzük
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem, igaziból kell, de milán v patrik tuti meglesz :D

Ditti82 2015.03.10. 20:29:39

@Yooha: Az hagyján, de milyen reklám. :D Spenóttól romantikus hangulatba kerülni, hát, megmondom őszintén, én nem szokta. :D

2015.03.10. 20:31:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szólt tegnap a tsilke, de csak ilyen gyenge elhajlást engedélyeztem, reggel munka :D
@haruka: jah :DDD mán aszittem :))

2015.03.10. 20:32:11

@Ditti82: nem vagy popeye? :)

2015.03.10. 20:33:32

@Yooha: igen, negyed körül már résen kell lenni :)

2015.03.10. 20:35:07

Loki-mari esznek a vízparton a fa alatt a fa asztalnál
és beszélgetnek

loki azt mondi ha mari nem bízik bencében és mögé áll, loki őt választja
mari még nem tudja hányadán állnak

haruka 2015.03.10. 20:35:16

Lokiék most leülnek kajálni és tematikáznak. Loki azt mondja, hogy ha Mariann úgy van, hogy Bencében nem bízok, akkor álljon nyugodtan mögé, mert őt fogja választani.

2015.03.10. 20:36:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hét végin veszünk egy sölt és megisszuk péntek tiszteletire, benne vagy?

Schlomo Goldberg 2015.03.10. 20:36:10

Bundásszájú már vinné Botoxot

Gia 2015.03.10. 20:36:16

De rövid orra van ennek az új jánynak..

2015.03.10. 20:36:49

adri mit sír mintha ez már kapcsolat lenne?
patriknak ez má sok :D

haruka 2015.03.10. 20:37:00

Adri rí, hogy szétválasztották őket, Patrik próbálja nyugtatni, de amúgy idegesíti egy kissé a dolog.

Gia 2015.03.10. 20:37:36

Patriknak már a könyökén jön ki Adri..

2015.03.10. 20:38:02

@Schlomo Goldberg: még egy-két hét és viszi :)
@Gia: orvos lefaragta azt is?

Krétagarbó 2015.03.10. 20:38:22

@fosch9: én meg azt hittem, később kezdték, mert reklám ment, amikor bekapcsoltam. Erre kiderült, hogy az elejéről már lemaradtam:(((

2015.03.10. 20:38:49

@Gia: ha esze lenne gyorsan lecserélné mielőtt adri rágyógyul

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 20:39:19

Vicces, ha vki a szilikonnál nem lát messzebb.

haruka 2015.03.10. 20:39:25

Ilyen nagy szilikátákkal by Bence :DD

mercsi 2015.03.10. 20:39:41

ejj, Patrik fikázott... broááá

2015.03.10. 20:39:45

@Krétagarbó: romantikus ebéd loki-mari
és bejött az új szilikoncsoda
másról még nem maradtál le :)

Krétagarbó 2015.03.10. 20:39:47

Micsoda adag kaják vannak, nem csodálom, hogy híznak a csajok...

Schlomo Goldberg 2015.03.10. 20:40:20

Sapek hogy a faszomba nem kap hőgutát

Gia 2015.03.10. 20:40:23

@fosch9: Adri már levakarhatatlanul rágyógyult. :-)

haruka 2015.03.10. 20:40:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: A három észlény rögtön ráizgult az új csajra. :/

2015.03.10. 20:40:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor majd akkor nyitjuk ki amikor jelen vagyunk mindketten :)

vicces h a három fiú egyszerre kapná el a szilikonvölgyet

Krétagarbó 2015.03.10. 20:40:57

@haruka: Bence mondta? Asszittem Patrik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 20:41:23

Döbbenet, h Mariannnak mennyivel másabb a szeme közti méret:O

2015.03.10. 20:42:20

egyedül botox nem fikázta az új csajt

@Krétagarbó: ezt még nem hallottam :D
@Schlomo Goldberg: nap meg ne süsse fejét
@Gia: lelki sérült lesz így hamar

haruka 2015.03.10. 20:42:24

Milánnak szimpatikus az új csaj. Ja, a csöcsei.
Ha Naomi még egyszer kimondja, hogy bébike, agyonverem a tévét. És nincs senkije, csak Bence meg Mariann.

Krétagarbó 2015.03.10. 20:42:45

Naomi, de egy észlény. Bence párjának mondja, hogy csak rá és Bencére számíthat. Remélem Mari pattan Lokihoz...

haruka 2015.03.10. 20:43:26

@Krétagarbó: nemtom, szerintem Bence, de lehet Patrik. csak a hangot figyeltem, lehet keverem.

2015.03.10. 20:43:47

@Krétagarbó: nem kötelező megenni és lehet gyümit is enni hát persze nem azt erőltetik :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: balfékek

Hbbm 2015.03.10. 20:44:22

Apolka het kozbeni kiesese nagyon erik, Milanek nem is gondolnak arra hogy nem Naomivel csesznek kii!

haruka 2015.03.10. 20:44:27

@fosch9: mert végre van még egy pár szilikoncsöcs a házban.

2015.03.10. 20:44:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: züllni fogunk :D
@Krétagarbó: ezen a héten még bizonytalan sztem de előbb-utóbb ott köt ki remélem

Krétagarbó 2015.03.10. 20:44:57

Patrik már ki is köpi a nagy titttkot mindjárt...

Ditti82 2015.03.10. 20:46:08

@Krétagarbó: Pedig ő volt az átbaszósdi ötletgazdája.

2015.03.10. 20:46:45

@haruka: végre :D
@Hbbm: erre valszeg nem gondolnak

mercsi 2015.03.10. 20:46:45

miért alszik magában az új lány, miközben a többiek lent bandáznak? én tuti megpróbálnék beilleszkedni...

2015.03.10. 20:47:26

@mercsi: már menni is kell feladatot teljesteni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 20:47:49

@fosch9: ez a "züllni" szebb hangzású, mint a "lúdtalpbetét", pedig az is...Csak úgy zzzzeeeennnng. :DDDD

haruka 2015.03.10. 20:47:57

Fijúk egyesével 10 percet kapnak egy táncot betanulni Sznezivel, vagy hogy kell leírni.

Krétagarbó 2015.03.10. 20:48:03

Csajnak mekkora lufijai vannak, a vékony teste még jobban kiemeli az adottságait:)

malevil2050 2015.03.10. 20:48:24

@fosch9: Szelvusz kéllek alásan.

2015.03.10. 20:48:26

adri nagyon viháncol majd a sztriptíznél elcsendesedik

malevil2050 2015.03.10. 20:49:22

Hát esz a csetnik vajda lyánya mostan jól békavar.

mercsi 2015.03.10. 20:49:26

ezek tényleg igazi mellek???

Krétagarbó 2015.03.10. 20:49:46

@Ditti82: ja, így múlik a világ dicsősége elfele:))) Avagy a szilikáták ereje:)

2015.03.10. 20:50:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: züzüzüzüzüzüzüzüzü :DDDD
@malevil2050: szelvusz mán aszittem elaluttál
@Krétagarbó: az biztos :D

haruka 2015.03.10. 20:50:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én a tegnapit untam nagyon, bár ez se túl érdekfeszítő eddig.

Hbbm 2015.03.10. 20:50:35

Kicsit Der Henis az uj csaj!

Ditti82 2015.03.10. 20:50:38

@Hbbm: Lehet, ez benne a csavar. Hogy a srác eredeti párját ejti ki a küldetés teljesítésével.

malevil2050 2015.03.10. 20:51:07

A mariann lánynak sztem válámi arcideg gondjai lehettek,elképszelhető h ideiglenes bénulás vaty iljesmi.

Krétagarbó 2015.03.10. 20:51:28

@fosch9: jah, nagy a kísértés.
Milán sem egy agysebész, anyám... Bonyolultnak tartottam ezt a feladatot számomra, mondja ő. Hol tanult meg nem beszélni?

malevil2050 2015.03.10. 20:52:01

@fosch9: Áhh nyem .cak fennforgás van

nathalie 2015.03.10. 20:52:01

Azt hiszem az összes csak most fosta össze magát.

2015.03.10. 20:52:07

kicsi milcsi mit hisztériázik?

Krétagarbó 2015.03.10. 20:52:19

@malevil2050: de az lehet valamilyen szépséginjekciótól? Elvileg ezek vmi idegmérgek, nem?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 20:52:23

@malevil2050: És Seselj csak úgy nézi, hogy végigtaperolják az egyszem..ét?

2015.03.10. 20:52:55

hű b+ ez kirázza az aklétából a műciciket minyán

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 20:53:12

@Krétagarbó: ez valami elképesztő, hogy mire nem képesek, télleg.

Krétagarbó 2015.03.10. 20:53:12

@Hbbm: Dér Heni szebb arcra, de hasonlít kicsit.

mercsi 2015.03.10. 20:53:53

kicsit furák a vádlijai, nem? - még mindig az új lányt próbálom "befogadni"...

malevil2050 2015.03.10. 20:54:06

@Krétagarbó: Lehet asz is iken,de erre felhívják a fityelmet és aláírásoddal tudomásuk vszed

2015.03.10. 20:54:11

@Krétagarbó: jaj ezek az aranyköpések király :D
@malevil2050: akkol jó mert mán aggódtam

2015.03.10. 20:54:51

loki csőre van töltve
sztem a többi is

Krétagarbó 2015.03.10. 20:54:56

@malevil2050: Én bizti nem:) Inkább kicsit hízok arcra, akkor nem látszik a ránc:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 20:55:06

Ebből a részből tökéletesen látszik, h a hímek mennyire felszínesek.

malevil2050 2015.03.10. 20:55:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Áhh majd mostan gyün a java,mek kell cókonia brekit.

mercsi 2015.03.10. 20:55:15

@fosch9: csak Patrik nem, őt már elintézte Adri :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.10. 20:55:24

Lokinak már csak egy tüllszoknya hiányzik :)

2015.03.10. 20:55:37

lokkancs cukorkán táncolt és mosolygott mint kis tejbetök

haruka 2015.03.10. 20:56:16

Patrik megy sztriptízt táncolni, félmeztelenül. :D

malevil2050 2015.03.10. 20:56:18

@Krétagarbó: Hátt,mivel cakált nem növecthecc.

2015.03.10. 20:57:23

@Krétagarbó: ez jó tematika :)
@Hooshee: áháhá :D
@mercsi: röhögném ő akadna horogra :D

beacska 2015.03.10. 20:57:55

a férjem azt mondta Lokiról, h egyáltalán nem dagi, kb. fél óra alatt be tudná durrantani az izmait...csak rá kell nézni a karjaira...érdekes...

Gia 2015.03.10. 20:57:58

Ez az új csaj mindig a takaró alá bújik. :-)

2015.03.10. 20:58:13

gyorsan tippeljünk a reklám alatt kit csókáz meg a revütáncos?

sztem patrik

Krétagarbó 2015.03.10. 20:58:45

@Hbbm: Ez hogyan jönne ki? Én Ivarra tippelek, Naomi Bencével maradna, Loki Marival, Milán meg Snezivel. A két "szerelmes pár" meg maradna együtt egyelőre. Sztem.

2015.03.10. 20:59:04

@beacska: lásd fenti kép :)

haruka 2015.03.10. 20:59:44

@fosch9: szerintem Milán, ő a legeccerűbb.

Gia 2015.03.10. 21:00:09

@fosch9: Az nagy truváj lenne..

Krétagarbó 2015.03.10. 21:00:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jó, de ez normális valahol. Egyik sem ismeri olyan régóta a párját + az új csaj azért nagyon egyben van. Na jó, arcra annyira nem egy klasszikus szépség, de az alakja, mozgása rendben van. Meg egyelőre jó fej is.

Krétagarbó 2015.03.10. 21:03:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát, Milán nem egy nagy szám izomban sem, ahogy tegnap este Breki megjegyezte, tipikus 2 pálcikás. Odáig eljut, hogy gyúrjon bicepszre, a két lába meg ropi...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 21:04:00

@Krétagarbó: nem a műsor szempontjából mondtam, csak általában :D

Krétagarbó 2015.03.10. 21:04:36

@malevil2050: hehe, elképzeltem magam, nem is akarnék, inkább a ráncok:)

,, 2015.03.10. 21:05:05

@beacska: szerintem sem dagi. Én így is megvinnyogtatnám, ha egy-két évvel idősebb lenne. Kurva jó teste lehetne amúgy edzéssel.

Az új csajnál nem értettem h most mi van, miért van így ráindulva mindenki, szerintem túlértékelt. De vszínű élőben lehet egy szexvadállat kisugárzása (ez a mozgásán látszik).

Krétagarbó 2015.03.10. 21:07:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: rosszak a tapasztalataid? majd jön a herceg fehér csillámpónin.:)

2015.03.10. 21:08:06

adri hogy irigykedett

haruka 2015.03.10. 21:08:24

Patrik sajnálja, hogy nem látta tánc közben Snezit. :D
A nyertes pedig Bence. De hogy miért? Megiszik valamit kb ezt nyomja minden este.

,, 2015.03.10. 21:08:43

@Krétagarbó: lokinak v az új csajnak?:)

haruka 2015.03.10. 21:08:57

Levél, white party lesz.

Krétagarbó 2015.03.10. 21:09:01

@Krétagarbó: mármint a csajnak:) női szemmel is.

2015.03.10. 21:09:03

@foxglove (F6): megvinnyogtatnám :D felvonítottam ha lehet :D

Krétagarbó 2015.03.10. 21:09:53

Ez a Patrik hajvasalás, ettől kész vagyok...

mercsi 2015.03.10. 21:09:55

Lokin a fehér zokni tangapapuccsal zseniális! hatalmas poén, hiszen a zokni is FEHÉR! :)

2015.03.10. 21:10:00

loki fehér zokni strandpapucs
white party :DDD

haruka 2015.03.10. 21:10:03

@foxglove (F6): szerintem mindkettőnek, de Loki jobban érdekelne. :D csak a popója lapos.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.10. 21:10:55

-Nem bízom senkiben
-De bennem bízzál
-Jó
:DDDDDDD

Ditti82 2015.03.10. 21:10:56

Miláááááán... Pólóra minden mondatával.

2015.03.10. 21:11:52

fiúk táncpárbaj figyeljünk

Krétagarbó 2015.03.10. 21:12:29

@Ditti82: Jajj, nagyon butus szegény.

2015.03.10. 21:14:11

pati apol arin táncolnak

haruka 2015.03.10. 21:15:02

@fosch9: akartam épp írni hogy cukik. Peti nem is szokott lealjasodni a többiekkel, nem?

Krétagarbó 2015.03.10. 21:15:05

Az első buliig tudják tartani a titkot, ahogy elnézem...

Milán rágörcsölt a témára.

2015.03.10. 21:15:44

@haruka: nem láttam még de élvezi a bulit ő is csak valszeg figyel a mértékre

haruka 2015.03.10. 21:15:48

Milán próbálja titokzatosan felvázolni a játékot Sezinek, mert ő még nem érti. :DDD

Szoba kilátással 2015.03.10. 21:16:04

@Krétagarbó: meg a nem részegedunk le cuccost

2015.03.10. 21:16:28

na vagy apol v naomi viszlát
elcsattant egy puszi

haruka 2015.03.10. 21:16:37

Na megvót a szájrapussz.

,, 2015.03.10. 21:17:57

nem kispályás a csaj... ha bentmarad, nem csodálkoznék ha ő vinné az egészet

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:18:00

@haruka: Nem. Ő hánytatja meg, betakargatja őket:DD

Hbbm 2015.03.10. 21:18:10

@Krétagarbó: a kettobe igy esett ki a plasztik Niki, parcseres het volt, az uj csaj kivitt 2 csajt kirandulni, azegyik haza ment, o volt az pedig nem is az o parjat akarta az uj csaj!

2015.03.10. 21:18:20

loki és mari kettesben pizsi táncot lejtenek

Krétagarbó 2015.03.10. 21:18:22

Milán kellően gyurmázható pár lesz Snezinek. Olyan ostobenkó szegény.

Bence KO. Azt hiszem, ilyen személyi edzőben nem bíznék:)

haruka 2015.03.10. 21:18:32

Bencus saturészeg, Nórinál alszik. :D
Lokiék cukin táncikálnak a szobájukban Mariannal.

haruka 2015.03.10. 21:19:24

Milán holnap szorulni fog :D

2015.03.10. 21:19:36

berki ott ül a pandorán

haruka 2015.03.10. 21:20:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, tényleg. :) Hiába, a 30 év az 30 év. :D

Ditti82 2015.03.10. 21:20:07

Hú, Nórika drága, ezt nem egészen így mondják. Legalábbis mifelénk.

mercsi 2015.03.10. 21:20:15

jól láttam, hogy Patrik-Adri és Peti-Apol együtt aludtak végül, és nem az aktuális párukkal? Bence meg Nórinál?

Krétagarbó 2015.03.10. 21:20:50

@fosch9: Apol hogy? Őt megmenti Peti, nem? Beáll mögé, és ennyi. Snezi nem hiszem, hogy Petit szemelte volna ki. Vagy én félreértek vmit?

2015.03.10. 21:21:06

@haruka: az ám

cincia van őt nem hallgatom némán is jó lesz
ilyenkor csak a bejátszásokat hallgatom

haruka 2015.03.10. 21:21:31

@mercsi: Bence szerintem csak oda szédült be épp. :D

@fosch9: komolyan? nem is figyeltem.

2015.03.10. 21:22:04

cintia sztem bolond

@Krétagarbó: mert jelenleg milán apol párja és nem tudni az eredeti v mostani párja esik-e ki mert sznezsi tuti védettséget kap

Hbbm 2015.03.10. 21:22:53

Apol akkor eshet ki ha het kozben kirak valakit snezi, es meg pentekig jon valaki, bar ha holnap se lesz ez, akkor mar csak parvalaszto marad!

Krétagarbó 2015.03.10. 21:23:12

@Hbbm: És hogyan döntötték el, melyik csaj megy haza? Az álpárját választotta a csábító? Pedig elvileg láttam a 2-t, legalábbis a közepétől. A Niki volt a Pocahontas, ugye?

2015.03.10. 21:23:19

@mercsi: petit adi mellett láttam

Krétagarbó 2015.03.10. 21:24:29

@fosch9: értem már, én csak a pénteki párválasztóban gondolkodtam, de hét közben is bármi megtörpénhet, ugye:)))

mercsi 2015.03.10. 21:25:32

@fosch9: ja, lehet, hogy az lesz a következmény, hogy mivel nem tudta "magánál tartani" a párját (Milánt), ezért neki (Apolnak) kell mennie... kellett olyat mondania, hogy nehezebb kiesni, mint bent maradni...
Sznezsi barinője van az Éden Éjjelben, akinek olyan színű a haja, mint a háttér, ezért csillog rajta a rávetített "háttér" :D

Hbbm 2015.03.10. 21:25:52

A kesobbi nyertes mate parja volt akkor abban a par napban Niki, ot meg, noemit kikuldtek az uj csajjal kirandulni, es ott megkerdeztek,kinek a parjaval akarja folytatni es nikit mondta mate miatt, de kozbe krisztian parja volt hetek ota!

2015.03.10. 21:26:45

@Krétagarbó: én is péntekre gondoltam, mert ha sznezsi alapból milánhoz áll ugye akkor mögé nem állhat se apol se naomi és nem tudják h visszarendeződhetnek addig - én erre gondoltam h mindkettő veszélyben
@Szoba kilátással: fogyatékos nagyképű kis senki

2015.03.10. 21:28:40

@mercsi: ehehe ez gonosz volt, de tényleg :D

Krétagarbó 2015.03.10. 21:28:58

@Hbbm: Köszi, tényleg. Féltengely hogyan udvarolt, az kitörölhetetlen:)

Gia 2015.03.10. 21:29:10

A csajok most visszasírják Evelint. :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:29:25

@fosch9: Ha jól értem, akkor az új csaj kiválaszthatja magának Milánt, de a többi sima párválasztás. Apolka Peti mögé áll, és meg van mentve. Vagy nem így megy?

Krétagarbó 2015.03.10. 21:30:24

@fosch9: A párválasztón oda állsz, ahova akarsz, elvileg. De gyakorlatilag tényleg bármi belefér a játékszabályokba.

2015.03.10. 21:31:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kapott puszit így lett védettsége, úh most milán mögé áll ez eddig biztos
de h most hogy rendeződnek párválasztón nem tudom h eredeti szerint v jelenlegi szerint bár inkább eredetit tippelnék akkor naomi mehet
@Gia: :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:32:06

@fosch9: Cintia ABZUG!!! Számomra felfoghatatlan a TV2 működése. Gondolom, van valami egyéb magyarázat, amit nem érek fel ésszel.

Krétagarbó 2015.03.10. 21:32:21

Cintiával miért rombolják a műsort, Breki kérdez, beszél helyette, tök felesleges itt...

Krétagarbó 2015.03.10. 21:33:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na, ebben most SZÁSSSZZZ SZÁZALÉKIG egyetértek:)

2015.03.10. 21:33:43

a revütáncos is dubajos kulva vajon?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:34:05

@fosch9: És Milán mögé nem állhat más, ugye? Elvileg Naomi fog akkor kiesni, ha csak Bence mást nem gondol (dugás okán), de akkor meg Nóri esik ki.

Gia 2015.03.10. 21:36:10

Cintia úgy néz ki,mint egy idiót nyári mikulás :-D

2015.03.10. 21:36:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát állhat, de mivel snezinek védettsége van, aki még odaáll az tuti repül így nem fognak merni odaállni
sztem is naomi majd bence felé mozdul el, akkor meg már botox loki mögé és marad nóri a hazajövő gépre

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 21:37:24

Végre,végre történik valami :)) nekem tetszik a Sezlonyka :)) Milán kevés lesz mellé :D

Üdv. akinek még nem..:) Krétácska,jó újra olvasni. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:37:35

@fosch9: Megnéztem az új csajjal a kifutós műsort. Meg kell mondjam, nagyon tetszett. Remekül néz ki.

mercsi 2015.03.10. 21:39:07

@fosch9: az, h Berki ott ül Pandorán az különleges? nem szokott ott lenni? (nem tudom, nekem eddig nem tűnt fel :))

2015.03.10. 21:40:03

@mercsi: nem szokott eddig
és robot éva se volt ott sosem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:43:01

@fosch9: de az is teccett, hogy csúnyánál csúnyább nők húzták le - szakértők. SZeretem a hajnalt...:D:D:D

,, 2015.03.10. 21:43:20

@fosch9: nekem nem tetszik, én nem leszbulnék vele:S
a mozgása tetszik benne egyedül. popóból ciciből arcból is jobbat kérnék az aranyhaltól, mint az övé

,, 2015.03.10. 21:44:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: haha, éppen jókor véleményeztem a kommented után:)

Krétagarbó 2015.03.10. 21:45:03

@DerültÉgből/tintával írok/: Hellóka:)) nekem is tetszik Sezlony, a név is jó::)

Gia 2015.03.10. 21:45:11

Mariann szép?Ne hülyéskedjenek már....

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 21:45:43

@fosch9: :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én sem hinném,hogy Bence lojális lesz Nórihoz. Ilyenkor látszik,hogy mennyire jellegtelen némelyik lány, amikor bejön egy ilyen szép,természetes és értelmesnek tűnő lány.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:46:29

@Krétagarbó: a név nekem is teccik. Nem kell sokat magyarázkodni:)))

Krétagarbó 2015.03.10. 21:46:37

@foxglove (F6): jó, ,a kérdés most már csak az, hogy kivel leszbulnál?:)

mercsi 2015.03.10. 21:47:38

@fosch9: akkor viszont ott ki fog esni vki rögtön szvsz

Gia 2015.03.10. 21:48:00

Berki mégsem vele lehetett az állatkertben.Az valami magyar nevű csaj volt,nem Sneci..

mercsi 2015.03.10. 21:48:26

ÓÓÓÓÓ, megtudtuk, hogy miért volt Berkin 2 óra! HIVATALOS: ahogy többen is tippeltétek, az egyiken a magyar, a másikon a helyi idő volt :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 21:48:36

@Krétagarbó: :)
@Gia: Szerinted nem? Kissé merev a mosolya :D de nem csúnya :)

Szerintetek Bence milyen? Számomra még mindig rejtély..

Berki: Loki bizalomköre :D mindjárt meghatódom :D

Krétagarbó 2015.03.10. 21:49:12

és jessz, tényleg azért kelleett Gólemnek a két óra, mert nem tudott hat órát hozzáadni a karibi időhöz:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 21:49:12

@DerültÉgből/tintával írok/: ööö ezt most nem értem. Nóri Lokival van. Bence meg Mariannal.

Gia 2015.03.10. 21:52:10

@DerültÉgből/tintával írok/: Nekem Mariann kissé banyás.Adrinak bájosabb arca van.Testre meg Sneci a legjobb.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 21:52:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Még ők vannak együtt :D Szerintem, lesz változás :)

@Krétagarbó: Tééényleg :) Megfejtetted :D

,, 2015.03.10. 21:52:17

@Krétagarbó: :DD olyan nincs bent, de mmkk fogom jelezni majd:D

2015.03.10. 21:52:41

@DerültÉgből/tintával írok/: sztem bence buta izomagy nem látok ki belőle sokat
@Gia: laura volt az
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ehehe pedig ami jár az jár :)
@foxglove (F6): hát a bentieket ha nézed azoknál sztem csinibb, de nem szeretem az ilyen ordenáré "revütáncos" mentalitást :D

2015.03.10. 21:53:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: éljen :)
és ilyenkor live nézed v az elejétől kezdve lehet nézni csak?
úgy értem bekapcsolódsz-e az éjjelibe v most kezded a 8 órást?

Gia 2015.03.10. 21:54:07

Azért ezt a white partyt nem vették túl szigorúan,volt ott más színű ruha is.A szájra puszi meg mióta tsók?

Krétagarbó 2015.03.10. 21:54:23

@Gia: Adrinak furcsa a nyaka. Olyan vastag, attól a feje is furi lesz.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 21:54:31

@Gia: Nagyjából egyet értek :) ha bevehetjük,hogy Mariann jó boszi :D

Krétagarbó 2015.03.10. 21:56:38

@DerültÉgből/tintával írok/: nem én voltam az, aki erre tippelt elsőre:) de most elárulta Breki.
@foxglove (F6): oké:D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 21:57:47

@fosch9: Úgy tűnik,Bubikám valóban,hogy izomagy, de szerintem nem láttunk még belőle mindent. A többiek bírják valamiért.Még Naomi is :D ez gyanús

Gia 2015.03.10. 21:58:44

Na arra a medencés veszekedésre kíváncsi leszek az előzetesből.Vajon kivel üvölt Patrik?Bencével?

2015.03.10. 21:59:36

@DerültÉgből/tintával írok/: nemtom bubika, nekem ez a pucérkodós állatra ivós fíling nem jön át :D

Krétagarbó 2015.03.10. 21:59:42

@DerültÉgből/tintával írok/: Naomi sztem csak kapaszkodik, nincs más neki, ahogy el is mondta buta módon pont Marinak.

2015.03.10. 22:00:29

@Gia: vagy csak jáccanak

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 22:01:36

Kínoz egy kérdés. Miért nem volt eddig mindig két óra, néha egy sem Berkin? Most már csak ez érdekel :)

VVKnapné 2015.03.10. 22:04:43

@DerültÉgből/tintával írok/: sezlonyka :)) ügyes! Remélem, Sixx átveszi :)
Honnan jött, h Bence kirakja ivart? Ivar lokihoz áll, nem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:05:44

Azt mondjátok meg nekem, hogy ha már leforgatták az egész műsort, a nyertes is meg van, stb., akkor ezidáig hol vannak/voltak a szereplők?
Számomra totál szürreális, hogy hónapokkal a forgatás után, most "élő" háttérműsorba hívnak barátokat, barátnőket, hogy elemezzenek és esélyt latolgassanak. Nem létezik, hogy Slozi vagy hogy hívják az új lányt nem találkozott azóta a barinőjével a konditeremben.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:07:51

@Gia: arra én is kivi vagyok, de sztem nem Bence lesz az, vmi új fiúcska.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 22:08:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, h azért volt 1 milliárd a műsor, mert mindenkit eltűntetnek :)

Krétagarbó 2015.03.10. 22:09:06

@VVKnapné: Lokihoz fog állni Mariann is, és Loki tuti akkor őt választja, és nem Ivart. Sztem.

Gia 2015.03.10. 22:09:20

Hú,Adrinak nem előnyös a fehér..

,, 2015.03.10. 22:09:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lapulnak amúgy az ágyneműtartóban, mint egy légy:)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 22:10:03

@fosch9: Nekem sem és ott sem mindenkinek :) de látod, valamiért ezt elnézik neki :)
@Krétagarbó: Kapaszkodik.Ezt még értem is :) csak olyan kis hülyén csinálja és ez az elmebeteg styl még el is riasztja a többieket.Olyan mint egy némafilmes primadonna,aki véletlenül megszólal :D
@VVKnapné: Lehet,de Loki már lerótta felé a tartozását nem? Mindegy is ki rakja ki szegényt,de menjen :D

Krétagarbó 2015.03.10. 22:10:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de, sztem ez a csaj is tudja, hogy nyert vagy sem Adri, csak nyilván nem célozgathatnak semmi olyasmire, ami spoiler lenne.

mercsi 2015.03.10. 22:11:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igeeeeen! legyen az új lány neve SLOZI! remélem, sixx olvassa és megtetszik neki is a név :D

Krétagarbó 2015.03.10. 22:11:48

@DerültÉgből/tintával írok/: Nagyon jó, tényleg olyan, mintha a húszas évek fekete fehér filmjeiből lépett volna elő. Mint akit túlretusáltak:)))

VVKnapné 2015.03.10. 22:12:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én meg azt nem értem, h brekinek miért kellett a konfok alatt tudnia az itthoni időt? Még ha élő adás lett volna, megérteném... De arra a kétszer 10percre, amíg eldadogja a mondókáját...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:13:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mennyibe?! szentszar...
Hát csak nem rakták be őket valami olcsó motelbe vmi eldugott helyen májusig. :D

@foxglove (F6): vagy kibérelték nekik a villát ott Budafokon. :))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.10. 22:15:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én sem értem,miért erőltetik ezt a kibeszélösdit.Ráadásul olyanokat hívnak néha,hogy fogom a fejem..és végig kell stresszelniük,hogy a vendég nehogy elszórja magát ..szóval nagyon gáz
@Krétagarbó: Ugye? :D

mercsi 2015.03.10. 22:15:54

most nemazért, de ilyen pofonokért a VV-ben nem zárták volna ki Adrit? értem én, hogy évődés meg minden, de akkor is...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:18:04

@Krétagarbó: hát nem tudom, de sztem baromi nehéz lehet így, a jelenben, az elmúlt időt úgy elemezni, hogy na vajon mi lesz a jövőben. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 22:18:13

@VVKnapné: ez jó kérdés, magam sem értem. Sok infót biztos nem tudott tárolni az agya, az a biztos :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az összes rokont, mondjuk lehet, h Barót lakossága megnőtt, vagy mittudom én :D

@Krétagarbó: ott nem volt háttérműsor.

2015.03.10. 22:18:57

le cintula diktátorral a beszédhibás picsával aki egy mondatot se tudott összehozni ma sem

VVKnapné 2015.03.10. 22:19:03

@Krétagarbó: Jaaa, így oké! Köszi :)
Én ivart jobban sajnálnám,mint albinát. Az elején drukkoltam naominak, mert azt hittem, olyan lesz mint pókmajom, de nagyon messze van tőle. Már nem szórakoztat....
Viszont egy botox -loki páros akár meg is nyerheti.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:19:09

@mercsi: jaj, hát nem átnevezni akartam, csak mindig ez jutott az eszembe, ahogy még elolvasni se tudtam a nevét amikor kiírták, nemhogy kimondani. :D

Krétagarbó 2015.03.10. 22:20:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jó, de elpofázhatták volna a játékosok is a nyertest, vagy ha nem is ők, de az ismerősök, családtagok...

mercsi 2015.03.10. 22:21:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de elég jó kis nicket találtál nekije :D
amúgy ma mondott valami vicceset Naomi?

2015.03.10. 22:21:54

@Krétagarbó: titoktartási szerződés, kötbér

Gia 2015.03.10. 22:22:16

@mercsi: Naomit ma eléggé mellőzték.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:23:04

@fosch9: persze, ez a játékosoknál müxik, de családtagok? Nyilván a szülei elől nem tudja eltitkolni, hogy nyert, vagy sem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:23:36

@DerültÉgből/tintával írok/: főleg ezzel a szerencsétlen Szintiával megterhelve az egészet.
Még biodíszletnek se lehet nevezni, annyira nulla.
Az, hogy Berki mellett (hálistennek) szóhoz se jut, még hagyján, de amellett a nagy melák mellett meg úgy néz ki, mint egy odavetett mozgó kis rongycsomó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 22:24:16

@Krétagarbó: ki is derült azért, oké, nem az elején, de utána igen.

@fosch9: oké, de ismerősöket is? :D

Krétagarbó 2015.03.10. 22:27:05

Loki neve Ditz Dániel, vagy Ritz Dániel? Nem értettem, amikor bemutatkozott Sezlonynak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:29:34

@mercsi: én egyszerű energiatömbként még mindig a 3D létezésnél tartok csekély kihasználtságú agykapacitás mellett, így ha mondott is valamit, nem vettem észre... szóval annyi minden lehet, hogy mi lehet és mi nem, mint az állat! :D

Krétagarbó 2015.03.10. 22:29:41

Pjotr vágja le a bajszát. MOST!!:)

,, 2015.03.10. 22:29:52

@Krétagarbó: nemhivatalosan már most is vannak infók:) persze lehet h azok is red heringek. majd kiderül.

Gia 2015.03.10. 22:31:13

Zoé egy lobbantott tsilke.Csak nem sölt hoz,hanem löevelet. :-D

Krétagarbó 2015.03.10. 22:31:31

@fosch9: Az is lehet. Ditz nevű ismerősöm van, lehet, azért hallottam azt bele.

VVKnapné 2015.03.10. 22:31:39

@DerültÉgből/tintával írok/: Jaaaj, ne mondd már, hogy ivarnóriról ilyen könnyen lemondasz?! :) hát nélküle mennyivel kevesebbek lennénk?! Minden mozdulatán, szaván szakadok :D igggazi fapina, aki meg van győzödve arról, h kurva jó nő, és kurva okos :p

Krétagarbó 2015.03.10. 22:32:13

@foxglove (F6): mit hallottál? dobd már át nekem priviben:) pls.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:33:41

@Gia: komoly hajszerkezettel rendelkezik, a Jackson 5-ban nem tűnt volna ki, az tuti:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:33:49

@Krétagarbó: Ezt már a múltkor se értettem.. ilyesmit elég nehéz titokban tartani.

Sixx esetleg nem tudod, hogy megy ez?

,, 2015.03.10. 22:34:35

@Krétagarbó: ezt gondold meg, csak elrontaná a szórakozásod

Krétagarbó 2015.03.10. 22:34:43

Loki kezd kicsúnyulni, ahogy kibontakozik, egyre inkább nem látom csúnyának.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:36:00

@foxglove (F6): óóó, én így is rendkívül jól szórakozom:) meg egyébként is, hinni fogom, meg nem is.

Krétagarbó 2015.03.10. 22:37:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nyugi, neked nem mondjuk el:) ha nem akarod, persze.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:37:52

@foxglove (F6): jé és tényleg.... persze, lehet, hogy ez is csak a hírverés része.

csak mert 2015.03.10. 22:38:16

@kismalacka: Chucki baba volt az, aki gyilkolt :))

csak mert 2015.03.10. 22:39:35

és szép estét! még nem láttam a mai édent, de remélem volt valami érdekes

Krétagarbó 2015.03.10. 22:40:01

Sezlony apuja bosnyák, vajon muzulmán lehet?

csak mert 2015.03.10. 22:40:22

@foxglove (F6): csak nem Liza, a rókatündér van a képen? :))

Krétagarbó 2015.03.10. 22:41:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miért, te is olvastad? Mindenki olvasta, csak én nem? :) Én mindig lemaradok a pletyikről.

csak mert 2015.03.10. 22:42:18

@Krétagarbó: ki a sezlony?
és mire vagy kíváncsi?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:47:41

@Krétagarbó: nem tudom, hogy igaz-e. Ahogy elnézem, még az is lehet, hogy az rtl keze van a dologban... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.10. 22:48:55

@csak mert: hát nem azért, de az az orr ott nálad, az nagyon ott van. :)

csak mert 2015.03.10. 22:49:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen a vv-sek oldalán volt, ha egyre gondolunk

Krétagarbó 2015.03.10. 22:51:05

@csak mert: Az új csaj. Itt többen olvasták, ki nyeri állítólag, arra. De csak priviben persze:)

,, 2015.03.10. 22:51:33

@csak mert: nagyon jó volt, egyik kedvenc filmem lett:) mondjuk kedvenc könyvem A metamor szent könyve, ami szintén egy rókadémonról szól, szal nem is volt kérdés, h az lesz:)

csak mert 2015.03.10. 22:51:56

@Krétagarbó: igen, az volt a cikkben, hogy pornós nyeri... de hogy igaz-e

,, 2015.03.10. 22:55:29

@Fu Szekh Li: ez a dal nonszensz. tetszik:)

2015.03.10. 23:00:04

@csak mert: milán megpuszilta az új lányt, így az védettséget kap, az a neve snezana
abból lett a sezlony hogy hogy má nemtom
noelkénk jól van? :)

csak mert 2015.03.10. 23:00:19

@foxglove (F6): nem ismerem a könyvet, de majd megkeresem :)

csak mert 2015.03.10. 23:01:03

@fosch9: köszi a választ :))

jól, most vacsizott, és puszit küld:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:01:39

@fosch9: az éjjelit már nem teszik a tárba ma. Csak holnap. Ezek 8-5-ig dógoznak, nem úgy van ez:DDD Az, hogy a néző mit szeretne, nem igen számít. Eszi nem eszi, nem kap mást.:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:03:36

@Krétagarbó: Ezt mondom én is. Egybenyakú. Csak éppen nem rednack :)))

2015.03.10. 23:05:52

@csak mert: köszönöm én is az orrocskájára :DDD
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: fene a jó dolgukat :( tv2 oldalon ilyenkor már fent van?
@foxglove (F6): ellopom minden érdekel :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:06:57

@Krétagarbó: ne aggóggyá, én se óvastam, és mégis egész jól megvok:DDD

2015.03.10. 23:09:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nah szuper akkor tudod pótolni :)
én nézem az ismétlést takarás nélkül
épp kerigózik lokkantyú

csak mert 2015.03.10. 23:10:20

@foxglove (F6): köszi :)

@fosch9: ilyenkor szoktam visszanézni

2015.03.10. 23:11:13

@csak mert: éjszaka meg majd beszélgetel egyedül :DD

csak mert 2015.03.10. 23:11:17

@fosch9: mit csinál? :DD ezek a szakszavak megzavarnak

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:11:40

@Gia: Melt most egyelőle Juanita. Amikol kibontakozhat mint Zoé, majd hozza a sölt is.

csak mert 2015.03.10. 23:11:59

@fosch9: igen :DDD
a vv-nél többen fent voltak éjjel, most magammal vagyok :DD

Krétagarbó 2015.03.10. 23:12:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vörösnyakú tehenészlánynak is elmenne valahol Kansasben egy farmon

Krétagarbó 2015.03.10. 23:14:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a vicc, hogy ezt ma olvastam egy subba posztban, de nem hittem el. Azt hittem, van más pletyi is:)

2015.03.10. 23:15:54

@csak mert: nem tussz alunni? :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: belejöttünk az abzugozásba :D

Krétagarbó 2015.03.10. 23:16:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ennyike:) ha nem beretFàlja le, levágom neki. Azt a szép száját elcsúfítja.

csak mert 2015.03.10. 23:17:16

@fosch9: nem nagyon :)

nem mindig értem, miket írtok :D abzugozás? vörösnyak? kerigózik?

2015.03.10. 23:21:04

@csak mert: ádina óta abzugozzuk aki nem tecci, most éppen a fiúk jelen esetben Peti bajusza azt abzugozta tenyérke
adri lett levastag nyakúzva tehenészlányozva és vörösnyakózva
és az új lány minden fiúnak tanított táncot mert revütáncos (dubajos kulva) és loki keringőzött vele

Krétagarbó 2015.03.10. 23:23:10

@csak mert: redneck=vörösnyak, Amcsiknál a vidèki (főleg déli államokból származó) embereket illetik így.

csak mert 2015.03.10. 23:23:36

@fosch9: és a laccsolás is kötelező :)) levütáncos? tyű

adri? hm..

2015.03.10. 23:23:42

aszondja az éjszakai kitakarás nélkül van
akkor patrik pöcörője mié volt kitakarva?
fene azt a megkülönböztető mindenit
bezzeg naomi lógó dohányzacsiját mutassa

csak mert 2015.03.10. 23:24:16

@Krétagarbó: azt tudom, csak itt az édenben nem tudtam ki a tehenész :D

2015.03.10. 23:24:51

@csak mert: pelsze, ezzel tisztelgünk a tsilkének melt mindig hozza a sölt :D
adli nekem debella

csak mert 2015.03.10. 23:25:14

@fosch9: lehet jobb, hogy nem látod a pöcit :D

csak mert 2015.03.10. 23:26:07

@fosch9: eléggé az... káposzta-taposó csajje :D

Krétagarbó 2015.03.10. 23:26:41

@csak mert: ja, Adrinak kicsit vastagabb és rövidebb a nyaka, mint kellene, és ezt ragoztuk tovább:)

2015.03.10. 23:28:51

@csak mert: ha eccer takarás nélkül akkor tessék azt is mutatni :D

2015.03.10. 23:29:34

@csak mert: :DD

na ha nézed az ismétlést akkor most lesz a puszi

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:30:03

@fosch9: Abzug (ejtsd abcúg) = levele! (nem löevele:DD)

csak mert 2015.03.10. 23:36:51

egy puszi a titkos izgi küldetés?? óóóóóóóóó
kicsit komolyabbra gondoltam

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 23:48:01

@fosch9: Jaj, nem is neked szántam, hanem csakmertnek:))
Viszont eeefárattam, mindenkinek sok sok jó éccakát kívánok:)))
@Krétagarbó: @csak mert:

vastyúk is .. 2015.03.11. 01:37:42

Stüszi a vadász nagyon ügyesen kezdett. Szipi-szupi volt a mai adás.Gyurma agyhalott, mostmár teljesen biztos. Fehérke meg nem tudja milyen rendezvényen van. Korcsolya annyira kapar Pucér után, hogy előre borítékolható a pofáraesés a jégen. Bébibébibébi. Hihihih

vastyúk is .. 2015.03.11. 01:55:35

@malevil2050: hellóbelló, itt vagyok, csak egy másik időzónában létezem. Most meg üzeneteket lövök ki az űrbe.:D

vastyúk is .. 2015.03.11. 02:31:06

@foxglove (F6): tetszik ez a kitsune-sztájl. Én is visszatértem a kedvenc róka karakteremhez a napokban, csak neki kilenc farka volt. :D

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.03.11. 04:06:30

hulye aki EZT olvassa
hulye aki ilyet nez
hulye aki ilyen muszart keszit
hulye aki itt kommentel
hulye vagyok en is
de ti meg hulyebbek

Gia 2015.03.11. 04:52:27

Ó,hogy ugráljam össze az ágyadat....Hiányoztál,mint vaknak az útkereszteződés... :-)
Bizonyítsd,hogy mi hülyébbek vagyunk. :-D Mi nem írunk olyan fórumra,ami nem érdekel minket.Akkor ki a hülye?És mire okos? :-D

lobbantott tsilke 2015.03.11. 05:56:32

Nagyon löstellem, hogy tegnap nem hoztam Sölt, lazul a fegyelem.Viszont lájöttem kinek kell dlukkolnom: hajlá nagy, kelek koffelok!( és -mindegy milyen- cicik). Estére lesz Söl!

lobbantott tsilke 2015.03.11. 05:59:38

@Chaoyang: Te kaptál Sölt?És nem hagytàl nekem.

2015.03.11. 06:59:18

@lobbantott tsilke: válunk gyele :)
@Gia: hagyd csak majd sixx intézi, óvoda szint
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem is nekem? :(

Tanya Jóska 2015.03.11. 07:09:30

@fosch9: Shopping kiralynokben volt az új bula, én legalábbis ott láttam.

2015.03.11. 07:17:08

@monroe a kb hetedik Robin bubi: szelvusz Bubika :D tegnap valaki linkelte én is emlékszem már, azt a részt épp láttam
úgy látszik akkor ezeket a szereplőket is úgy fogdosták össze minden más műsorból
kasztingra vajon egyáltalán megy még vki? :D

Gia Gianea 2015.03.11. 09:05:58

Ez az új lány azt mondta,hogy a mikrofon az éneklés miatt van a bal karjára tetoválva.Csak nem szerepelt már valamilyen énekes showban?Mert ez ebben a csapatban elég "ritka". :-)

lobbantott tsilke 2015.03.11. 09:44:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ok, de ugye tudod, hogy nagyon alacsony az "oktànszáma"?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.11. 12:21:09

@Yooha: az nem nőnemű, hanem "dögölj meg". Mer nem germánissül kell óvasni, hanem inglishül. .-)) Legalábbis én úgy értelmezem a címet. :-)
süti beállítások módosítása