Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x07 - Férfikönnyek és hisztéria (18+)

2015. március 04. 07:21 - sixx

screen_shot_2015-03-04_at_5_24_27.png

A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a bejátszóban Milán, Bence meg Norbi néz úgy, mintha Gólem közölte volna velük, hogy rádöbbent, a férfiakat szereti, és nincs nála síkosító. (Órák száma: egy.)

A három amigo tényleg együtt aludt, fasz se érti ezeket, bár elnézve a hotelcsajokat, Norbi egyre vonzóbb alternatívának tűnhet. Botox és Naomi nem búslakodik sokat a fasz(i)hiányon, és Milánt fűtik a mödansziéban, te, azt tudod, hogy lehetnek saját gondolataid is? Ivartól is kap tanácsot, használd a fejedet, mert ez egyéni játék. Milán szerint Ivar rástresszel a játékra, és nem tud ellazulni, ami nem jó, viszont neki pár kell, és erre alkalmas lenne. A reggeli semmittevés képsorait megszakítják a zuhanyzás után Topol és Loki előtt a seggét törlő Pjotr képsorai, biztos kurva fontos volt, amit Lokinak mondania kellett, ha nem bírta ki még két percig. Milán a téma és a trió. Naomi és Norbi is ráfeszül a ki fog kieseni kérdésre, kezd ez uncsi lenni így a negyedik percben.

Naominak túl jól jár az agya. Oké, a “jót” kivenném. (Norbi)

Kedd van, de Ivar már a pénteki kiválasztást sakkozza Naomival, ha beáll mögéd Loki és Norbi, akkor Lokit választod? HÜÜÜÜÜÜLYE VAGY? kérdezi Naomi, aki a kérdéstől csak biluxol, és erről szó sem lehet. Pjotr is megjelenik Loki apródja társaságában, és azt veti fel, mi lenne, ha Milán Adri mögé állna? Ezt mindenki kiröhögi. Pjotr fiam, nem vagy te még Corleone2. Juanita hálistennek löeveet hoz, Milánnak, mire Botox felpattan, te kaptad, kérdezi, és aggódik, mert nem nézi ki Milánból, hogy tud folyékonyan olvasni, add oda inkább Lokinak vagy Pjotrnak, ők ismerik a Betűk Misztériumát. Milán vihet két pasit magával külső programra, áll a levélben, nevezd meg a padavanokat most. Hát Bence és Norbi. Természetesen. Milán ideológiát is talál a döntésnek, kellemes programra számítottam, és oda haverokat akartam vinni.

screen_shot_2015-03-04_at_6_05_08.png

Adri, a Stones-pólós Topol és Ivar, akinek a bikinifelsőjén cipzár van, mert nem szabad bonyolítani a dolgát madzagokkal, Milánról beszélgetnek. Adri imádja, Ivar szerint viszont befolyásolható, ami nem jó, mert ha ő tudja befolyásolni, akkor más is, és ez veszélyes. Bence készül a randira, közben az ágyon Botox hason fekszik, a seggébe bevág a bikinialsó, és ezt valamiért ki kell bőrözni a TV2-n, pedig az esti adást kikockázva sem láttam pinát a heverészés közben, nem értem. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Botox megpendíti, hogy mi van, ha egyikőtök kiesik? Botox ezek szerint emlékszik arra, hogyan baszták ki Éden 2 Niki csalánszáját a legutóbbi évadban, és hirtelen kiderül, hogy esze is van ehhez a játékhoz. Bencének? Neki nincs.

Milán be akar kerülni a hármasba, amiről lehet szó, és akkor már négyes lesz, de a négyesen belül megmarad a hármas. (Bence)

Botox fején aggodalom látszik, persze nem Bence miatt, hanem a saját seggét félti. Átmegy Norbihoz is, és igyekszik a másik agyhalottnak is elmagyarázni, hogy ez most nem hülyeség, komolyan kell venni a játékot. Mi van, ha egy csajjal találkoztok majd, és választani kell? He? Fasz tudja, mondja Bence, és leszarja, mert a kispajtásaiva mehet kalandra, és ez a fontos. Botox szerintem fejben mér le is cserélte. A srácok elmennek, Adri meg azt mondja Becksnek, hogy Bence micsoda jó pali lett. Erre Becks kicsit megsértődik, Adri meg menti a helyzetet egy olyan beszólással amit ő maga sem hisz el:

Úgy imádom, hogy mindig piaszagod van!

screen_shot_2015-03-04_at_6_22_49.png

Becks csak néz, bazdmeg, ha kocka lenne a feje, ő lenne a tökéletes nő, és Adri folytatja a dolgot, nem úgy van piaszagod, hanem a bőrödből párolog, és ez jó. Most dobom el az agyam, de van folytatás is, “idejövök és berúgok tőled.” A randi egy horgászkaland egy helyi erővel és a fiával valami patakparton, súlyozott hálót hajítanak a vízbe, és igyekeznek halat fogni. Nem sok sikerrel, az idétlenkedést inkább hagyjuk, mert kit érdekel. Közben a villában Pjotr és Topolka a triumvirátus bukását jósolja, és megbeszélik, hogy ők itt véd- és dacszövetséget alkotnak, és egymás lelkét ápolgatják. Boldog bódulatban barátkoznak, bágyadtan babusgatnak, behízelgőn bátorítanak, báván bazsalyognak - bénák. Pjotr ad egy puszit Topolnak, oszt kalap, ebből nem lesz baszás ma este.

screen_shot_2015-03-04_at_6_24_36.png

Na, két szálon, de párhuzamosan zajlanak az események, odabent löevél gyön, oadkünn meg Gólem, nem is tudom, melyik az ijesztőbb. A löevélben az áll, hogy Bence és Norbi bőröndjét azonnal pakolják össze. Kurvaéletbe bazdmeg, szakad ki Adriból, Botox csak bólogat, én megmondtam, bazdmeg. Gólem egy sáros ösvényen fogadja a triót, és némi futballistahumorral fűszerezett monológ után prezentálja a helyzetet: Bence és Norbi mostan tanúbizonyságot adhat arról, micsoda barátok, mert az egyiknek fel kell áldoznia magát, és mehet haza. Döbbenet, meredt tekintetek, könnyek, feszülő arcizmok és összeszorított szájak, Milán arcát simán rá lehet fotósoppolni egy random mártíromságról megemlékező reneszánsz festményre, Gólem meg vigyorog kicsit és lelép, tessék eldönteni, naplementéig van idő.

Odabent Adri hisztizik a legjobban, pedig az ő faszija ott van bent, csak a műsort csinálja. Botox a vállát vonogatja Pjotrnek, én mondtam neki, hogy legyen esze, de nem volt. Mármint Milánnak. Eső után köpönyeg minősített esete. Naomi otthon (remélem) szerkesztői utasításra beszédet mond Norbi fotójának, annyira kínos az egész, hogy inkább hagyjuk, Naomi előadja a nagyhalált, mert minden róla szól idebent - legalábbis az ő kis világában - nem az a lényeg, hogy valamelyik hazamegy, hanem az, hogy ez neki mekkora trauma lesz. Megvan a döntés: Norbi megy, mert aszongya, hogy neki ez így oké. Korábban Gólem kérdésére Bence aszonta egyébként, hogy ha nyer, akkor Norbi sem fog szarul járni lóvéilag, de aki erre brazírozik, az elég ostoba. Nprbi nem egy okos gyerek, na.

Visszamennek, mármint Bence és Milán, a lakók meg összeomlanak, Naomi eljátssza a nagyhalált, könnyes arcok mindenütt, jajistenem. Ez kurva sokéig tart, van benne nyálbuborékos-eltorzult arcú sírás is, csak mondom. Két szinglink van tehát, Milán és Naomi. Bence a nagy sírás után szarul érzi magát, Botox erre szarik vastagon, joggal. Naomi Milánnak sír, elvesztettem a társamat, jaj. Milán aszongya a riportban, hogy ha Naomi így fog ragaszkodni hozzá, akkor érdemes lesz benne gondolkodni. Bence leül Lokival, és borít: téged akartunk kibaszni, mert te voltál az új, de hát most már tök más a helyzet, nincs trió, más a játék, ez van. Legyen tiszta lap. Legyen, mondja Loki, aki megsajnálja a palit kicsinyég.

screen_shot_2015-03-04_at_6_56_46.png

Este Topol énekel Norbi emlékére, mindjárt hányok bazdmeg, Csillagok, csillagok, mintha Norbit a Costa-Rica-i gerillák égették volna meg elevenen a hotel előtt. Bence este tovább sajnálja magát, mert Norbi már le van szarva, ugye, itt most az a lényeg, hogy valaki szenvedjen. Ivar és Naomi a szinglibe arra jut, hogy Bence=vígszínház, mert már röhög, és tessék, be is vágnak egy nehezen értelmezhető pörformanszt, amiben Bence és Becks bohóckodnak egy sort, majd Becks és Adri smárol a földön, közben Bence harmonikázza nekik a bocibocitarkát, Milán meg beleharap Adri felkarjába. Oké. Legyen már gruppen, baszki.

Naomi, akit mindenki leszar, mert ő a gyászoló özvegy éppen, azt magyarázza Milánnak, hogy te még nem tudsz semmit, de ÉN majd bevezetlek a társaságba, és egy-két nap alatt felveszed a tempót. Nem hisze, hogy ezzel a rémesen idegesítő picsával 36 másodpercné többet el tudnék viselni egy légtérben. Milán olyan neki, mint egy kisgyerek, mondja a riportban, és fegyverré kellene kovácsolni, de erre nincs idő. Hoppácsak, Ivar is rácuppan Milánra, aki így két nő közül választhat, mert az tuti, hogy lesz majd egy plusz versenyző holnap, ráadásul csajnak kell jönnie. Lefekvéskor Ivar és Loki megbeszéli, hogy Lokinak Naomi vagy Botox mögé kell állni, Ivar meg megy Milánozni. Na, meglátjuk.

A végére egy pár csöcs és egy integetés, Botoxnak humorérzéke is van. 

Címkék: 18+ éden hotel
339 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.04. 07:38:38

Adri meg azt mondja Becksnek, hogy Bence micsoda jó pali lett.

ezt nem Norbira mondta? én rá emlékeztem nem Bencét dícsérte (?)

Kellegynév 2015.03.04. 07:42:27

De szeretem ezeket a reggeli összefoglalókat! :)
Köszönet érte!

2015.03.04. 07:44:26

és vállrapuszival búcsúzott norbi, bencétől :-O azt csak úgy ideírom engem sokkolt

2015.03.04. 07:49:48

Valami pszichés betegsége lehet Naominak, mert úgy bömbölt, mintha legalábbis meghaltak volna a kiesettek, akiket ismert mellesleg vagy egy hete...

2015.03.04. 07:55:35

Egyébként látszik, hogy páran agyatlanul játszanak, Milánnak ha van egy cseppnyi esze akkor gondolhatta volna, hogy vki nem jön vissza a túráról és elviszi Lokit (vagy a kaland kedvéért Lokit és Pjotr-t). :)

Banyus83 2015.03.04. 08:13:27

A tegnapi rész margójára: ÉDES JÓ ISTENEM!!!!!!! Biztos bennem van a hiba, de ha még egy sírva bömbölő faszit meglátok, lehányom a tévét :-) Amúgy meg Bence aztán ku.vára erősködött, hogy menjen haza, szóval nyugodtan lehet lelkiismeret furdalása, mert nem győzködte Norbit (bár szerintem nincs neki). A műgyász meg egy vicc volt, tekintve, hogy rá nemsokra ment a viháncolás meg a táncika. Rájöttem, Naomit nem tudom értelmezni. Ahogy artikulálatlanul bőg a klotyón, miközben azt kérdezgeti, hogy csinálhattak ilyet a szerkik? Mit gondolt ez, hogy hol van?????? Ez a csaj úgy hülye, ahogy van. Viszont, Botoxnak több esze van, mint gondoltam :-)
IvarNóritól falra mászok. Főleg a beszédétől! Nem bánnám, ha őt bacarintaná ki az új csaj :-)
Kíváncsi vagyok, mi lesz itt még :-D

2015.03.04. 08:23:46

@Banyus83: tegnap este írtam h miért nem kő-papír-ollózott a két fiú nagyon nyomi volt norbi h csak úgy hazament

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 08:26:20

@fosch9: 'reggelt:) De jó, hogy megvannak még a konténerek:DD. Megvannak??

Banyus83 2015.03.04. 08:33:37

@fosch9: Hát de nem? Vagy ennyire hülye, vagy ennyire barátságba esett egy hét után, vagy nem tudom. Mert azért itt nem ugyanaz a szitu szerintem, mint anno az elsőben, mikor Ádám hazament Dani helyett.

Russel Coutts 2015.03.04. 08:46:31

Az megvolt, amikor éneklés címén Botox rappelt? Mert dallam az nem igazán volt benne, az tuti... :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 08:57:28

Mindenkinek MAXIMÁLISAN ajánlom (ha még nem volt téma) a tegnapi Éden Éjjel azon részét, ahol Naomi(!) és IvarNóri(!!!!) a sokdimenziós terekről, az agykapacitás kihasználásának lehetőségeiről, a mélytengeri élővilágról és a vámpírokról beszélget! Ha volt szürreális-elképzelhetetlen pillanata ennek az egész szériának, az ez volt!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.04. 09:03:39

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Még csak az elején tartunk! Hol van még a vége??? :)
Jó reggelt mindenkinek

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.04. 09:06:20

Üdv: Az elején lemaradtam róla: Nóri miért Ivar?

jo.e 2015.03.04. 09:14:07

sixx! Azé' az látszik, h. ha fontos dolgokról van szó igen alapos ember vagy! "pedig az esti adást kikockázva sem láttam pinát". Most vizualizálom és röhögnöm kell :)
Egyébként Berkinek volt 1 jó megjegyzése - asszem az éjjel-ben. Valami olyasmi, h. 1 7 napos "barátság" után ezé' nem kéne ekkora hiszti. Egyébként irigylem 1 kicsit a Bence problémáit, h. ezen képes volt ennyit bőgni. Béna kis p.cs!

jo.e 2015.03.04. 09:15:42

@Yooha: mert amikor Berki azt mondta, h. megváltozott az ivararány a hotelben fogalma sem miről beszél. Asszem kb. ezt mondta: "a miii?"

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 09:17:28

@Yooha:
3x02:
"Azzal nyit hogy este sikerült felborítani az ivararányt a pusztító buli közben, de nem tudja folytatni a nagyívű gondolatot, mert Nóri közbevet, hogy micsodát sikerült micsinálni? Hitetlenkedő tekintetek, hát a fiú-lány arányt. Ja, mondja Nóri, és faarccal néz tovább maga elé."

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 09:24:13

@-pkata-:
Nincs az az ordenáré berúgás, tömeges gruppen vagy szarkavarás, ami azt a hitetlenkedést felül tudná múlni, ahogy Naomi megkérdezi Nóritól, hogy szerinte léteznek-e sellők :) ! Egyelőre legalábbis így gondolom :) ...

Bell a Donna 2015.03.04. 09:37:10

"Bence aszonta egyébként, hogy ha nyer, akkor Norbi sem fog szarul járni lóvéilag, de aki erre brazírozik, az elég ostoba. "

Sixx, ez a "brazírozik" spalettára való. :)

A Naomi-Nóri közti vámpír, sellő, ki kéne szivattyúzni egy óceánt; hogy lássuk, mit rejt az alja párbeszéd nálam mindent vitt, még a férfias vállrapuszit is.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 09:41:39

@-pkata-:
Ekkora döbbenet legfeljebb akkor, ha tényleg rajta ütnek a Hotelen a costa ricai gerillák, esetleg élő adásban viszik el a lakókat az ufók :) .

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 09:44:42

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): És látszott, hogy az még nem egy lezárt beszélgetés, maradtak még rejtélyek dögivel Naomi fejében. Mert mi van, ha pl. a vámpír megharapja a sellőt?

Naomi Lokival kapcsolatban tematikázik vagy tényleg ennyire fogalma sincs, hogy melyik dimenzióban mit mondott róla? Nyíltan utálkozik ellene, aztán meg a riportban olyan, mintha őt tartaná a tökéletes párnak.

raspberrypie 2015.03.04. 09:54:29

Mikor Berki megkérdezte a 2 sráctól, hogy miért azt akarták, hogy fiú jöjjön be, Bence ezt mondta: biztos vagyok enne, hogy ha mögénk állna Milán, Mariann engem választana.... az nem merül fel bennük, hogy bármelyik csábító/hódítónak lehet védettsége???? ezek annyira hülyék...

mercsi 2015.03.04. 09:55:01

@fosch9: én is úgy emlékszem, hogy Norbira mondta. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): na igen, az volt a tegnap este fénypontja! :D Naomi kezet foghatna VV7 Dórival :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 09:57:38

@Tündérfalvi A.:
Az eddig is látszott, hogy a bölcsesség feneketlen tárháza a csaj, de hogy ilyen mély :) ...

Szerintem jó pár is lennének! Loki már a kezdettől szimpatizál a csajjal, és tudja úgy manipulálni a dolgokat, hogy fordítva is így legyen, Nóri viszont utálja annyira Lokit, hogy ez minden igyekezete és győzködése ellenére is veszélyt jelentsen rá, ha bejön egy Nórinak szimpatikusabb fickó. Az a párcsere, amit beszéltek (Nóri-Milán, Loki-Naomi) sokkal működőképesebb Lokinak, mint a mostani.

W.Jack. 2015.03.04. 09:58:07

Köszi a szuper hv-ot :)

Kicsit tartottam attól, hogy a nagy sírós összeborulás és a hármas duóvá alakulása azt vonja majd maga után, hogy az éjjel már egymás kezét szorongatva alszik Bence és Paca. Amúgy tudja vki, hogy miért Paca?

raspberrypie 2015.03.04. 09:58:26

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az tuti! és, mint Loki mondta: mind a ketten ugyanolyan betegek :D :D

Morfologista 2015.03.04. 09:58:27

Most komolyan, van valaki a nézők között, aki még elhiszi, hogy ha Milán nem ezt a két embert viszi ki, hanem Loki-t meg valakit, akkor Loki kiesett volna? Tegnap mindenképpen Norbinak kellett mennie, és kb ugyanazért, amiért Timinek. Mert a szerkesztők eldöntötték. A bent lakóknak vajmi kevés választásuk/döntésük volt ebben. Norbi ment, mert jellegtelen volt. Pont. A röhejes hármast mindenképpen robbantani akarták, hát ennyi történt. Ha Milán-Pjotr-Loki ment volna ki halászni, akkor az lett volna a küldi, hogy hárman döntsék el, hogy a bentmaradók közül ki az az egy, aki menjen. Vegyük már észre, hogy az Éden Hotel szabálykönyve kísértetiesen hasonlít a teli csésze/üres csésze kártyajátékra a Jóbarátokból!

raspberrypie 2015.03.04. 10:02:01

amúgy nekem még mindig nem nagyon jön át ez az egész ÉH3... a castingnak tudom be. ÉH1-ÉH2ben valahogy a riportokon keresztül (is) jobban meg lehetett ismerni a játékosokat és a taktikájukat. ebben a szériában kb Tomi, Loki és Apolka azok, akiknek kíváncsi vagyok a riportjukra, a többieké annyira semmitmondó... pl. Nóri.... össze-vissza beszélnek, azt sem tudják kinek mit mondtak, és a vicc, hogy nem taktikából, hanem mert ennyire ostobák

raspberrypie 2015.03.04. 10:03:43

@Morfologista: szerintem senki nem hiszi azt... mindenki tudja, hogy Lokit jó bent tartani, és szerintem senki sincs felháborodva

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 10:05:39

@Morfologista: Nekem pont az ilyen döntések miatt kicsit érthetetlen ez a formátum (most nézem először).
Akkor itt nem elég, hogy találj egy megbízható párt, kellenek szövetségesek, de nem úgy, hogy azzal igazán átvehesd az irányítást, és pluszba még be kell vágódnod a szerkesztőknél is? Illetve az a lényeg. Mert ha ők látnak benned valamit, akkor van lehetőséged játszani, ha nem, akkor tök mindegy mit teszel, a játékosnak vége.
Jól értelmeztem?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.04. 10:09:26

@jo.e: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Köszi!
Azt hittem, fordítva volt, mármint hogy Nóri használta az ivararány szót, és a kommentelők szerint ez vicces, vagy valami. Gondoltam is, hogy "pedig ezt a szót én is szoktam használni, nincs ebben semmi fura". De így okés. :)

Puncylla 2015.03.04. 10:11:33

@fosch9: Nem tudom elhinni, hogy csak úgy hazament. Hazaküldték a szerkesztők, és így kamuzták le a dolgot. Elég unalmas gyerek volt.

Almeron 2015.03.04. 10:14:56

Nem gondoltam volna, hogy Botox a legértelmesebb női játékos, és a legkevésbé irritáló.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 10:18:37

@Tündérfalvi A.:
Ez ugyanígy van a többi formátumnál is, hiszen még egy VV-nél is lehet manipulálni azzal, hogy kiről milyen felvételeket vágnak össze, és azt hogyan tálalják. Itt legalább nyíltan csinálják :) .

Remélem azért a szerkesztők azért nem állandó eszközként használják majd ezt a belenyúlást. A Viasat párszor használta, de sokat bízott a játékosokra is (és ott meg is lehetett csinálni, hogy egy pár az elejétől a végéig vigye, és a pént is felezzék), a TV2 viszont eddig csak ezekhez nyúlt, a "fekete rózsával" meg most ezzel is. De legalább a nézettség nem szólhat bele, mert konzerv az egész.

Almeron 2015.03.04. 10:19:18

@Tündérfalvi A.: Lehetett számítani, hogy ha kimegy 3 fiú, akkor eggyel kevesebben térnek vissza. Persze jó kérdés, hogy Milán tudta, hogy döntésével valaki ki fog ejteni, vagy egyszerűen találomra (szimpátia?) alapján választ.
Hirtelen halál az ÉH1 és 2-ben is volt, és Mariann érezte a bajt.
Más kérdés, hogy a debil triumvirátus 2 tagja fel sem fogta, hogy mi lesz a sorsuk.

Banyus83 2015.03.04. 10:20:48

@raspberrypie: Mélységesen egyetértek :-)

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 10:26:37

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem minősíteni akartam, csak értelmezni:)
Mondom, újként kicsit zavaros az egésznek a menete. Még nem teljesen világos, hogy egy játékos hogyan tudja magát megvédeni a kiesés ellen. Néha olyan, mintha sehogy, mert nem tudja befolyásolni az eseményeket. Szóval nem látom át, hogy milyen lehet a jó taktika.
Tegnap pl. mi lett volna, ha Bence és Norbi nem tudnak megegyezni egymással, mert egyik sem akar hazamenni?

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 10:29:48

@Almeron: Igen, csak az a zavaró, hogy ha ez az első évad, amit néz valaki, akkor mitől számíthatott volna rá? Akkor csak annyi jön le, hogy a napi összefoglalóban mutatnak pár érdektelen beszélgetést, bulizgatnak, piálnak és minden nap jön valami szerkesztői csavar. Szóval nekem túl gyors és kusza az egész, remélem majd kialakul azért valami az egészből, hogy azok számára is élvezhető és követhető legyen, akik most látják először ezt a formátumot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 10:31:51

Az első 1-2 adás után direkt nem néz(t)em, max. mint folytatásos regényt, csak olvasgattam a hogyvoltokat. De tegnap jobb híján beleszaladtam az ismétlésbe és a továbbiakban sajnos muszáj lesz néznem... :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 10:33:31

@Tündérfalvi A.:
Valószínűleg Milánnal dönttettek volna, de mert nincsenek fix szabályok, legfeljebb minták, így csak találgatni lehet. Az első évadban olyan is volt, hogy egy kiesett játékost hetekkel később visszahoztak, tehát tényleg "bármi megtörténhet" :) .

sterlingovic 2015.03.04. 10:34:23

Botox új neve lehetne Nazálka. Elképesztő orrhangja van, nyilván elbaszták a plasztikáját :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 10:34:51

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): előbb-utóbb itt is előkerülnek a piramisok, a nazca-vonalak és az ufók is.
Sajnos VV6Attila ide már nem tud bemenni, hogy kicsit megolajozza a témát. :)

raspberrypie 2015.03.04. 10:35:54

@Tündérfalvi A.: először is jól kell taktikáznia, a párjával, no meg csapatban is (egyetlen jó példa :D Apolka-Peti páros és Loki). A bejövő emberekkel is barátságosnak kell lenni, a te "csapatod" mellé állítani, stb. taktika-szerencse 60-40 vagy 70-30 arány

raspberrypie 2015.03.04. 10:37:23

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): jajaja, a 2-ben is az egyik csábító kivitt 2 lányt "programra", megkérdezték tőle, hogy kinek a párja kell neked, aztán az eredeti játékos lány már ment is haza

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 10:37:32

@-pkata-:
Az sem lehetetlen, ha Naominak hívott feneketlen gödörbe átszivattyúzzák az óceánt :) .

pogona vitticeps 2015.03.04. 10:38:10

@Tündérfalvi A.: Képzeld el a szerkiket gonosz kis manóknak, akik láthatatlanul ott ólálkodnak a hotelben. Ők is játékosok, csak fix fizuért és nem valami nyereményért. :D

The Game 2015.03.04. 10:45:36

az kiderült már,h bence pöcsét miért nem szedték ki ellenben minden pinát kiszednek? ez vmi fordított feminizmus?

zorja 2015.03.04. 10:51:20

Úúúúgy vártam volna egy félmondatos megjegyzést Gólem cipőválasztására :$ :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 10:53:11

@sixx:
Tegnapi Éden Éjjel, kb. az adás közepétől :) . Van ott még kvantumfizika és vámpírok is :) .

Banyus83 2015.03.04. 10:53:54

@sixx: Ez nekem is kimaradt :-)

jo.e 2015.03.04. 11:03:27

@Tündérfalvi A.: nem cikizni akarlak, csak mondom, h. akkor kösd föl amit kell, mert még botox is megértette :)) Asszem Apolkával beszélgették, h. nyilván nem úgy lesz, h. a kezdetkor beköltöző 8-10 ember marad és mindig kiszórja az újakat. Pedig ha a szerkesztők nem szólnának bele - és valami miatt nem lenne örihari, meg cicaharc - valszeg ez lenne.

raspberrypie 2015.03.04. 11:03:54

@zorja: bocsi, elírtam, Peti :D :D itthon is mindig Tominak hívom, de nem tudom miért :D

MM989 2015.03.04. 11:04:56

Bence miért sír ennyire sokat? Én csaj létemre nem bőgök ennyit...
Amúgy a játékszabályzat valószínűleg egy üres lap lehetett, azt is összefirkálták "játékosok". :)

Laura Ingalls 2015.03.04. 11:09:24

A jó öreg VV Zsolt szavaival élve "nem improvizál" AlbiNoéminek az új "csávó". Valószínűleg nem látja elég "taktikásnak" és úgy gondolja nem tud majd vele eleget "tematikázni"... bár egyébként sem látta még az egész "spalettát", hisz csak 7 napja tart a játék és tudjuk, hogy az éden hotelben BÁRakárMI is megtörténhet! :p

(Mondjuk nem tudom az egy sejtjével hogyan sikerül gondolatokat összehoznia...)

Nekem Milán egyelőre szimpatikus, tetszett az idétlenségük a kiránduláson:
Milán: J ö t t ü n k ! [kalimpál] ... Őslakos activity-zik a halászatról ... Milán: YES!
LOL ^_^

tryclops 2015.03.04. 11:28:16

@Tündérfalvi A.: Elég ciki a játékosokra nézve (igen, rátok nézek agyhalott triumvirátus), hogy úgy jönnek el játszani, hogy fogalmuk isncs arról mi volt az előző két évadban. Visszatérő csavar, hogy hárman kimennek, és csak ketten jöhetnek vissza, ld Csalánszájat az ÉH2-ben.

És nagyon vicces, hogy csak Botoxnak esett le mi a stájsz.
Majd megjött Breki, Norbi már érezte, hogy szopás van, de Bence még mindig nem...
..még mindig nem...
...még mindig...
Na végre leesett.

Erre ők ketten összedugják a fejüket, és meghozzák a Nobel díjas döntést, hogy akkor Norbi megy, Bence marad. //facepalm

-szóval röviden: Nem kellett szerkesztői belenyúlás az események alakításhoz, ezeknek ennyi eszük van.

Bell a Donna 2015.03.04. 11:34:53

@Tündérfalvi A.:
Akkor döntött volna a halász.
Esetleg egy sellő.

garrett27 2015.03.04. 11:41:45

Ezt hívják irányított sorsolásnak. semmi pénzfeldobás, én megyek és kész, mert ez volt a forgatókönyvben, a szerkik meg beígértek valami fájdalomdíjat.
Egyébként ha kicsit jobban figyelitek, akkor Botox egyáltalán nem olyan nyomi, mint a bocitekintete alapján gondolná az ember. Jó, persze idő és türelem kell amíg végére ér egy mondatnak, de kíváncsi leszek, hogy az agysebészek mikor jönnek rá, hogy oda kellene figyelni arra, amit ez a csaj dörmög.

*Mazsola* 2015.03.04. 12:20:13

@garrett27: nekem is feltűnt már, hogy nem annyira butácska, mint elsőre gondolnánk

jó lett a poszt, köszi:)

mercsi 2015.03.04. 12:31:58

@Laura Ingalls: nekem az tetszett nagyon, mikor Norbi magyarul beszélt a halászhoz. mivel az nem értette, ezért megpróbálta lassabban, hangosabban :D

MarcoABF · http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=13913 2015.03.04. 12:48:32

Kimaradt egy fontos részlet! Barátságpróba, Gólem második jelenése, ismételten a karórák száma:2!

Ditti82 2015.03.04. 12:59:10

@fosch9: Milánra volt féltékeny Levi2, nem?

Ditti82 2015.03.04. 13:02:27

@*Mazsola*: Én kezdem megkedvelni. :O És ez most sokkolódottá tett. :O

*Mazsola* 2015.03.04. 13:06:40

@Ditti82: szintén zenész. most Nórikát utálom nagyon:)

Mildi_Bp 2015.03.04. 13:11:13

Mikor szólnak már rá Apolkára, hogy fésülködjön meg, és vegyen fel valami tisztességes göncöt??? Ez a kócfrizura a letépett aljú farmershorttal, meg kinyúlt Stones pólóval... m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/Celeb%20vagyok/screen_shot_2015-03-04_at_6_05_08.png

keszegvágó 2015.03.04. 13:12:41

azt csak én képzelem, hogy az Éjjel elején Norbi egy félmondattal utalt a Hogyvoltra? "Rosszul tematikáztam" vagy valami ilyesmi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 13:27:48

@keszegvágó: az ÉH-t nem korábban forgatták le, mint a vv-t?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 13:29:07

@Mildi_Bp: isten ments, végre egy hétköznapinak kinéző ember a sok plázaidiótának látszó (vagy az is) tárgy között. :D

jófej házisárkány 2015.03.04. 13:32:42

@keszegvágó: Szerintem azt azért mondta, mert naomitól hallotta, és annyi esze még neki is volt, hogy rájöjjön, hogy ez a szóhasználat egy baromság. De ha olvas minket, akkor: Szia Norbi! :D

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2015.03.04. 13:34:33

@keszegvágó: Mivel már mindenki itthon van, simán olvashatják :)

kamilla123 2015.03.04. 13:38:46

Most néztem meg a tegnapi "öfit". Nekem ez volt az első rész, ami tetszett. Valszeg azért is, mert végre van bent egy játékos, akire azt tudom mondani, hogy szimpatikus. Ez a Milan gyerek nem hülye és jóindulatú srácnak látszik. Sztem Naomival lehetnének jó csapat. Ez a Naomii is vmi miatt szimpi nekem.

Az tényleg nagyon fura, h ennyire nem tudták, h eddig már csomószor ez volt (sőt szinte mindig), h ha hárman kimentek progira, ketten jöttek vissza. (bár tuti,h a szerkik Lokit és Petit bent hagyták volna)

Nekem amúgy tetszik az,hogy Patrik és Bence, bármennyire is nem agytrösztök, megpróbálják élvezni is a "nyaralást". Agyfrászt kapok attól, h Peti-Apolka-Loki állandóan agyalnak. Loki még hagyján, mert az ő segge most veszélyben van, de Peti!!

Én amúgy a két fiú közül pénzfeldobással, vagy kő papír vagy valahogy így döntöttem volna el, ki menjen haza, mert ez így senkinek nem jó érzés. Persze ha a szerkik akarták,h Norbi menjen, akkor mindegy is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 13:41:17

@Tündérfalvi A.: Naomi szándékosan mond mást, mint amit szeretne, nem hülyeségből. Mikor Nóri felvetésére - hogy Loki legyen a párja - azonnal tiltakozott. Aztán Ivar-Nóri elment, és Naomi azonnal belemondta a kamerába röhögve, hogy legalább nem kell könyörögnöm (mármint Lokiért)..

ai gondol em hülye.N

kamilla123 2015.03.04. 13:44:03

ezek az éjjeli adások már utólag készültek? és most három-négy hónap után kell elmondania a kiesett játékosnak,h mit miért csinált akkor? ez kicsit béna..

Dominikot is megkérdezte a hülye Berki, hogy miért Apolkára ment rá. Hát azért, mert ő volt akkor szingli, mondja Dominik. Erre Berki: de nem, az nem akkor volt. Pedig de, csak olyan hülye,h már nem emlékszik :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 13:48:41

@kamilla123: Nézem vissza az ÉH1-et, és Berkinek olyan rossz poénja: új bejönni készülő csajt útjára bocsájtja. Ha a kapuál visszafordulsz és intesz - mondja Berki -, plusz pontot kapsz. Csaj megáll a kapunál, visszafordul, int. Mire Berki: sajnos ezt a játékot nem pontra játsszák.Grrrrr

kamilla123 2015.03.04. 13:50:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szegény olyan paraszt. az a baj a Berkivel, h hiába van tele zsével, akkor is csak egy csúnyácska és bunkó, tehetségtelen pali.

jófej házisárkány 2015.03.04. 13:52:48

Nekem nincs bajom azzal, ha egy férfi kimutatja az érzéseit (sőt!), de amit Norbi és Bence művelt tegnap, az sok volt. Az a rengeteg bőgés, meg vállra-puszi, szerintem a szerkesztők tényleg attól féltek, hogy egymást választják a ceremónián.

Nincs valakinek képe Botoxról, hogyan nézett ki a sok plasztika előtt? Van egy olyan érzésem, hogy nem lehetett ő csúnya nő, csak valami érthetetlen okból ezt tette magával. Most komolyan, annyira félt a ráncoktól, hogy lebéníttatta a teljes arcát? Hogy Lilut idézzem, számomra ez egészen elképesztő.

mézescsók 2015.03.04. 13:55:37

Kár volt megbontani a röhejes hármast, mert röhejesek voltak. Ez volt az egyetlen erényük, de nekem vitte a showt.
Milánnak kellett kiválasztania a pecatársakat, ezért aztán Naomi és Botox dünnyöghetett bármit. Mondhatta volna Norbi vagy Bence, hogy nem megy?
Fenék kibiluxozása - én azon derülök, amikor kihomályosítják a cigit, ha azt a lakó a szájához emeli, de a napnál világosabban mutatják, ha a kezében lóg. Mégis, mit gondolnak a vágók? Csak kabalából tartja magánál vagy a smukk része?

kamilla123 2015.03.04. 13:57:24

@spaletta (jófej házisárkány): az hagyján, h a mimikája nulla, de még a hangszíne is ugyanolyan. amúgy nem ellenszenves a csaj, de engem kiborítana ez a beszéd. mint egy robot

kamilla123 2015.03.04. 13:59:22

fura volt, h Naomi azt mondta Milánról,h fegyverré kéne kovácsolnia, holott sztem már Norbi sem volt csodafegyver

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 14:05:44

@jo.e: Nehéz lesz, ha egyszer hülyébb vagyok, mint Botox, és nekem még szilikonom sincs. Szar így az életem, de mindig vannak kedves emberek, akik segítenek eligazodni benne, például itt a hogyvolton is. :)

találóan shimizu2 2015.03.04. 14:07:38

óóó azok a régi szép idők!~~~
bőröndbe hányás és pókmajom...mmmm

azt megfigyeltétek, h botoxnak nemhogy nem mozog az arca, amitől frászt kapok (mi lesz öregkorára?), de NEM IS PISLOG!!!!! WTF
tuti egy guminőbe bújt reptilián...... >_>

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 14:14:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, azt én is észrevettem. Néha azt gondolom, hogy a csaj tudatosan játszik, nem is olyan hülye, de aztán tematizálja a beszédét a sellőkkel és még ezer dologgal, ami a spalettáján van - és ilyenkor meg azt gondolom, hogy ez a nő hülye, azt sem tudja mit beszél.

dancegirl26 2015.03.04. 14:17:10

De ez a bence + norbi.... katasztrófa... gyorsan repül a másik is... üresfejű, ostoba lufibabák.....

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 14:19:45

@kamilla123: Nekem tegnap Norbi egész értelmesnek tűnt, a játékban ez nem domborodott ki.
Ami engem kiakaszt, az Szintia (tudom, hogy nem így írják) Diktátor tájékozatlansága. Néha a játékosok nevét sem tudja, nem értem, hogy miért nem tud felkészülni egy picit.

tryclops 2015.03.04. 14:23:55

@mézescsók: "én azon derülök, amikor kihomályosítják a cigit, ha azt a lakó a szájához emeli, de a napnál világosabban mutatják, ha a kezében lóg. Mégis, mit gondolnak a vágók?"

Nyugodj meg, a vágók ugyanolyan jót rögönek rajta mint te amikor meg kell csinálni. Ez egy ORTT féle agyfasz instrukció, hidd el nem ők találják ki mit szabad mutatni.

/disclamer: a poszt toló "blőrözött már TV-ben cigit, segget, logót, mellet. :)

kamilla123 2015.03.04. 14:26:06

@Tündérfalvi A.: igen, most nézem az éjszakait, Norbi mondja is, h kenyeret és cirkuszt a népnek, szóval mindenkinek a balhésabb, hülyébb énjét vágják be. Valszeg Norbinak nem volt ilyen, ezért tűnt semmilyennek. Igen, úgy látszik,h nincs közönség, akit meg kéne győzni, de a szerkiket azért meg kell. És ilyen szempontból vagy taktikázol, meg kevered a szart, vagy őrjöngve bulizol, esetleg szexelsz, vagy mutogatod a formás tested, mint Mariann. Szóval vmi csontot kell dobni a szerkiknek, amiből műsort tudnak gyártani.

amúgy most,h az éjszakait nézem, revideálom az álláspontom, mert Berki nem is rossz a beszélgetős műsorban.

mézescsók 2015.03.04. 14:26:11

@Banyus83: @kamilla123: Nem erre a hsz-dre, hanem a múltkori (Nem triumvirátus...) ott válaszoltam, de sajna csak ma, mert eddig nem volt időm sem tv-ni, sem netezni, sem hv-zni.

keszegvágó 2015.03.04. 14:31:01

@kamilla123: Mikor mosolyog attól félek, hogy szétreped a szája.

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 14:42:46

@kamilla123: Berkivel kapcsolatban én is rosszabbra számítottam. A hangsúlyozása tényleg gáz, de a várthoz képest egész jól a háttérbe tudja tenni magát.
Azt nem teljesen értem, hogy az éjszakaiban miért mindig ugyanazokat a jeleneteket mutatják, amit az összefoglalókban már láttunk. Szerintem is jó lenne ha több lenne benne a beszélgetéses rész, vagy kulisszatitkok.

mézescsók 2015.03.04. 14:43:44

@tryclops: Hát, persze! Attól még hülyén néz ki: slukk - takarás, elvett kéz - totálban a cigi!
Amúgy nem zavar, de így minek?

kamilla123 2015.03.04. 14:45:35

@mézescsók: ja, elolvastam. köszi :-) Apolka tényleg egy szenvedő szűz egyelőre. Legalábbis nekem ez jön át. Peti meg kicsit túltolja ezt a gondoskodó image-t. nekem ez már sok

kamilla123 2015.03.04. 15:05:22

Nórival az az alapvető baj sztem, h borzasztó idegesítően beszél, meg az a haj iszonyat idegesítő. de amúgy lehet, h nem lenne ellenszenves karakter.

dedalon74 2015.03.04. 15:08:25

Azért az se volt semmi, amikor Patrik a medence mellett a bokorba dob egy sárgát(ha ő volt piros shortban).

tryclops 2015.03.04. 15:23:13

@dedalon74: Legalább nem hempergett meg benne mint Broki tavaly. :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.04. 15:49:41

Akinek kimaradt esetleg (pechére!) a tegnapi Nóri-Naomi magasröptű filozofálás, és a TV2 honlapját sem akarják áttúrni miatta, azoknak a Hír24 összeállított egy kis gyűjteményt (ami persze közel sem teljes :)):
www.hir24.hu/light/2015/03/04/eden-nori-kiszivjuk-a-duna-vizet/

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 16:27:39

www.nlcafe.hu/sztarok/20150304/eden-hotel-eden-krisztian/

„Azt gondolom, hogy az új Éden Hotel kritikán aluli, ez nem az a műsor, amit mi anno a Viasaton csináltunk. A luxuskörülmények ugyan megvannak, de nálunk alapkövetelmény volt, hogy jól nézzünk ki, a mostani szereplők pedig szerintem inkább olyanok, mint a Való Világ-játékosok....Már több, mint egy hét eltelt, és nem volt még egy igazi küldetés és csábítás sem. Taktikázás nélkül esnek ki a játékosok, ez pedig nem Éden Hotel" - nyilatkozta Éden Krisztián

mézescsók 2015.03.04. 16:55:42

@kamilla123: Senkinek nem akarok rosszat, de amikor szegény elájult, akkor arra gondoltam, hogy talán a meleg, az opció meg az, hogy terhes. Mert gonosz vagyok.
Szerintem Peti nem tolja túl egyelőre, bár nem lógok kocsányon a tv-n, így nem látok minden jelentet. A kórházba illett, hogy elkísérje valaki a lakók közül. Szerintem talán jobb lett volna egy lány, de az éppen aktuális társ is elfogadható variáció. Én nem látok a pasin full szerelmet. Ha ő jó társának tartja Topolt, lelke rajta, és ebben az esetben egyedül az ő véleménye számít, én meg innen motyoghatok akármit a témában.
Az a helyzet, hogy egyelőre a nyaralók közül nekem Peti a szimpatikus és esetleg Becks. Ő azért, mert olyan kis öntudatlan, élvezi a nyaralást. Haverok, Fanta, buli - oszt jóvvan! Jól jönne a nyeremény, de ha nincs, akkor legalább nyaralt egy jót és buliiiiiiii ezerrel.
Petit eszesnek tartom és igyekszik úgy taktikázni, hogy a többieknek ne túnjön annak. Ezzel sokáig bent lehet.
Amin túnődöm, hogy ki nyerte meg az ÉH3-at? Jó, jó - nyilván van titoktartási kötelezettség, de ha hónapok óta végetért a műsor, akkor kizártnak tartom, hogy a huszonvalahány - ha nem több - játékos közül, aki megjelent a villában, mindegyik tartja a száját. Esetleg rokona, haverja, stb. Ennyire titoktartó nép lennénk?

Pácsó Ármándó 2015.03.04. 17:26:22

@Banyus83: Lehet, hogy arra gondolt, amikor Loki fűzte Naomit bent a szobájukban, miközben ő kint üldögélt és arra, hogy a percei amúgy is meg vannak számlálva. Vagy számított valami plusz pénzre azért, mert "önfeláldozó volt. ha mástól nem Bencétől, ha megnyeri (bár ez nem valószínű)

@nughop: Szerintem a Patrikból jön. Lehet, hogy ez kint is a beceneve :-)

@sterlingovic: Tetszik :-)

Mortanius 2015.03.04. 17:30:21

Még a műsor kezdete előtt, bemutattak Berkiék 10 embert az ÉH3-ból. Na, szóval az a tízes valószínűleg sokáig húzta. Szerintem ott van a győztes is.
www.hir24.hu/bulvar/2015/02/12/eden-hotel-nezzuk-az-elso-melleket-es-fenekeket/

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 17:35:37

Rossz helyre írtam, nna.
Most olvasom, hogy Berki 30 milát kap ezért a "munkáért". Télleg minden irigység nélkül mondom, hogy valami nagyon nincs rendben ezen a világon.

kamilla123 2015.03.04. 17:40:41

@mézescsók: igen, ezen én is gondolkodtam már. meg azon is, hogy aki kiesik, az még meddig maradhat kint? csak adnak vmi vigaszdíjként pár napot. És akiket meghívnak az éjjeli műsorba, amit sztem már csak most vesznek fel, azoknál nem izgulnak,h vki elszólja magát? vagy ez sem élőben megy?

kamilla123 2015.03.04. 17:42:38

@kamilla123: ja, amúgy az első éden hotelnél elszólta magát az egyik kieső egy interjúban, ami a velveten megjelent. Persze a Velvet hibája is volt. Mindenki ráugrott, erre gyorsan levették azt a mondatot. De sajnos nekem pl azzal eléggé elszúrták már az izgalmi faktort. Az a baj ezzel a formátummal, h folyamatosan megy a spoilerezés.

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 17:47:37

@kamilla123: Akik bemennek, azok mennyivel előbb érkeznek? Szerintem nem egyesével utaznak ki és utaznak haza. Biztosan van valami gyűjtőhely, ahol pár napig dekkolnak, míg sorra nem kerülnek.
Elvileg annak viszonylag élőben kell mennie az fb. üzenetek miatt.
Mindenesetre a játékosok fb oldalai még ma is zárolva vannak.
Szerintem tuti, hogy mindegyik szereplő kap valamilyen fizetést a játék TV-ben való leadásáig, hiszen addig nem használhatnak egyetlen közösségi oldalt sem, addig tartani kell a szájukat.
Ezt pedig ingyen elvárni nem nagyon lehet.

Pácsó Ármándó 2015.03.04. 17:50:10

@mézescsók: Én teljesen azt hittem, hogy a stáb ott ül valahol 50m-re egy másik házban és ők fogadják az ajtón kívül Ápoltkát és ők viszik orvoshoz. Meglepett, hogy Petit is kiengedték és neki kellett kísérgetnie.

@kamilla123: A spoiler egy jó részét a TV2 szellőzteti meg az előzeteseiben. Sajnos!

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 17:54:16

@Mortanius: 2 lányt (Apolka és Nóri helyett) leszámítva a másik 8 éppen most szerepel. Azon a szexvideón, ami kiszivárgott a pasi biztosan új volt, a csajt nem tudom. Szóval szerintem nem biztos, hogy az a 10 ember jutott el a legtovább. Szerintem azért ennyire nem fogják lelőni a poént.

Gonosz törpe 2015.03.04. 17:56:28

@Tündérfalvi A.:
"a mostani szereplők pedig szerintem inkább olyanok, mint a Való Világ-játékosok" - mondja az öreg ÉH-es.
Na, azért itt nincs Edina meg Vikcsu!

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 18:03:16

@Gonosz törpe: Diszkriminálsz! :D Macit láttad?

kamilla123 2015.03.04. 18:10:21

@Tündérfalvi A.: amúgy az első kettő évadban két alapjátékos nyert. Most is el tudom képzelni,h valamelyik párost, gondolom Apolt és Petit tolják majd a szerkik. Talán azt gondolják, h a nézők nem szeretnék,h egy sokkal később érkezett játékos nyerjen. Pedig úgy lehetne igazán izgi

Tündérfalvi A. 2015.03.04. 18:28:41

@kamilla123: Azokat nem láttam.
Nem tudom, nekem olyan érzésem van, hogy Peti és Apol nem maradnak együtt. Pedig aranyosak együtt.

májgeriberi 2015.03.04. 18:30:05

Én arra vagyok kíváncsi amikor a szőkének lenő a haja. Na az lesz majd műsor XD

Pácsó Ármándó 2015.03.04. 18:39:29

@Tündérfalvi A.: Én sem hiszem, hogy együtt maradnak. Az olyan Máté-Edinás lenne és olyan már volt.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.03.04. 19:18:41

KIK EZEK? MI EZ A SHOW? KI AZ A NEANDERVOLGYI KULLEMU MUSORVEZETO? ATYAVILAG. ILYENEK MIATT 10 EVE NINCS HONVAGYAM :DD

2015.03.04. 19:44:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hello :) nap közben nem volt alkalmam de igen áttoltunk tegnap este a konténereket mókicával :D
mókás volt a kommented, amikor az utsó mondatot töröljük mert olyan furcsa morze lett mondat helyett :D

@Banyus83: ez ilyen férfiszerelem lehet a hármas között :-O
@mercsi: szuper, akkor jól hallottunk szerintem :)
@Puncylla: igen esélyesebb, hogy küldték, de érdekes módon az éjszakaiban nekem is értelmesebbnek tűnt, mint a játékban, ahogy itt mások is írták
@Ditti82: én Norbit hallottam, Mercsi olvtásnő is, majd hátha kiderül :)

mára is jó szurkolást mindenkinek!

2015.03.04. 19:45:37

@Chaoyang: akárhol vagy, ilyenek mindenhol vannak
a műsort meg szeretjük

Schlomo Goldberg 2015.03.04. 19:47:20

Naomi és Nóri szürreális beszélgetése az agykapacitásról meggyőzött arról hogy ez a világ megérett a pusztulásra. Én már készen állok.

mthrfckr 2015.03.04. 20:06:33

valaki magyarázza már el, hogy ebben az elbaszott műsorban hogy lehet taktikázni?
vegyük ezt az esetet: új csávó jön, aki elvisz két másik csávót pecázni.
itt kinek mit kellett volna, lehetett volna "tematikázni"?
gólem akár a házba is bemehetett volna, hogy basszátok meg, válasszatok ki magatok közül valakit, mert a 3 csávó védettséget kapott a halászás során. :D

kamilla123 2015.03.04. 20:13:09

@mthrfckr: igen,ez tényleg zavaró. ugyanolyan taktikázásért Topol bent maradt, mert megmentették a szerkik, Timi meg kiesett. Dominik ment, a szakállas csávót meg szintén megmentik a szerkik egy ugyanolyan szituban. Én azt mondom, ezt inkább vmi fimként kell nézni, különben csak felhúzod magad.

mthrfckr 2015.03.04. 20:18:26

@kamilla123: isten ments, nem nézem! elrontaná az itteni élményeimet. :D
egy adást sikerült végigszenvedni, de a felétől a telefonom nyomkodtam.

tryclops 2015.03.04. 20:18:50

@mthrfckr:
1, Elsősorban Milánnak kellett volna tematikáznia a szituban, az esetek 90%-ban az ilyen feladatoknak kiesés a vége, ergo legalább egy olyan embert ki kell vinnie akitól szabadulna. Mivel be akart vágódni a három muskétásnál ezért vihette volna Lokit vagy Petit. Egyébként meg Loki kutyázása helyett ha Milánnak elmagyarázzák, (lol, ha van ennyi eszük) hogy ha feladat van mit csináljon, simán más lett volna.
2, Amikor előző nap megszavzták fiút vagy lányt akarnak el kellett volna gondolkodni azon, hogy mit is jelent a "jól gondoljátok meg ki mellett döntötök". Komolyan azt hitték, hogy a lány nem jön be? lol. Mivel fiút hívtak be a hét elején az okosok ezzel el is dölt, hogy lányok lesznek többen a kiválasztáson.
3, Hallgatniuk kellene Botoxra. Ez után meg pláne. Több esze van mit a három fiúnak együtt.

2015.03.04. 20:21:55

@tryclops: hiába ment le két évad ezek nem tudják mit jelent ha hárman kimennek egy újjal :D ne várjunk tőlük ilyen fajta tematikálást

Gia 2015.03.04. 20:23:44

Kezdőődikkkk! :-)

mthrfckr 2015.03.04. 20:24:03

@tryclops: de ezt honnan veszed? nekem ezzel az a bajom, hogy az egésznek nincs értelme. :D
nem szavaznak a lakók egymásról, nem is tudják a téteket, összevissza beszélnek baromságokat (ami persze szórakoztató), kombinálnak, hetet-havat összehordanak, aztán valakit kibasznak a szerkesztők. én így látom a műsort, vagyis olvasom.

Gia 2015.03.04. 20:24:31

Berki mint matróz :-)))

mthrfckr 2015.03.04. 20:25:22

@tryclops: ja, lehet, hogy azért vagyok ilyen naiv, és keresem a műsor értelmét, mert nem láttam az első két évadból semmit. :D
tán az első évadból egy fél adást.

Morfologista 2015.03.04. 20:25:40

Mthrfckr. Hát ezaz. Muszáj taktikázni, mert a szerkesztők ezt egy taktikai reality-nek akarják eladni. De tudni kell hogy a taktikázás eredménye nem a taktikán hanem a szerkesztőkön múlik. Legyél szimpi, de kicsit megosztó, játssz és mindig legyen párod. Kb ennyi a feladat.

mthrfckr 2015.03.04. 20:28:02

@Morfologista: igen, csak nekem úgy tűnik, hogy a szabályok nincsenek lefektetve.
meg van 70(?) adás, a végére ha minden jól megy lecserélődik az egész bagázs, mert megunja őket a szerkesztő, én bekerülök a végén, bejövök a tv2-nek, megnyerem a pénzt. :D

2015.03.04. 20:30:27

@Gia: nagy darab fedélztemester :D
@Yooha: jelent loptam :D remélem versenyt sírnak majd

érkezik Evelin Debrecenből koktélpultos és tanul

2015.03.04. 20:32:59

Nóri már utálja, mert Evelin mézesmázos és nem sejt jót.

Gia 2015.03.04. 20:35:15

Én nem érzem ezt az Evelint olyan okosnak,mint Loki mondja..

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.04. 20:35:33

@fosch9: Ezt a "jelen"t szaz eve mondjak, nem en talaltam ki. :)

tryclops 2015.03.04. 20:35:54

@fosch9: +1. Jelentkezni egy reality showba, de nem nézni utána a szabályoknak, szivatásoknak...no comment. Nem egyszerű agyhalottak, hanem lusta disznók. Egyikért se kár.

@mthrfckr: Az nem gond, hogy te nem láttad (egyébként: play.viasat.hu/eden_hotel/), a baj az, hogy a "játékosok" se. /facepalm

Egyébként aláírom, hogy nehéz játszani, mert részben arról szól, hogy a szerkik bármikor beszopathatnak.( Ld. Broki meg a real-life nője esetét. Ez csúnyán odabaszott a párocskának, csoda, hogy utána elmentek a döntőig.) De ezeket a srácokat még szívatni se kell, a tegnapi kiesést maguknak hozták össze.

2015.03.04. 20:35:55

Loki: Nóri és én ég és föld, én vagyok az ég :D

Loki már nyit evelin felé. (szóljatok ha nem kell közvetíteni)

haruka 2015.03.04. 20:36:20

Estét! Nekem egyre szimpibb Mariann, remélem kipicsázza Bencét amint lehet.

2015.03.04. 20:37:36

@Gia: jó de nórinál azért érted...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én írtam kis rövideket olvasgasd vissza :)
@tryclops: jaj hát ezeket se az eszükért hívták ide :D

Loki és Nóri csak eljátsszák h nincsenek jóban, pedig de.

2015.03.04. 20:38:45

@haruka: 'stét! haha jó lenne

Adri és Beck indulnak a tengerparti randira.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.04. 20:40:18

Azon gondolkodtam, h h lehet vki 20 évesen gyógymasszőr?

2015.03.04. 20:40:40

naomi viheti a fiúkat tízperces beszélgetésekre "fogadóóra"

Zsoofka 2015.03.04. 20:41:04

Naomival ijesztgetni lehetne árnyas estéken..... brrrrrr....

Gia 2015.03.04. 20:41:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Én azt olvastam,hogy nem gyógy,hanem egyéb.. ;-)

dancegirl26 2015.03.04. 20:41:45

Új kislány szimpi. Ivarnak annyi

BarBwire 2015.03.04. 20:42:14

Patriknak olyan lapos a feneke, nem is kéne.

Haligali!

2015.03.04. 20:43:53

@BarBwire: hali bubi :D
ja szerintem is :DD háháhá

haruka 2015.03.04. 20:44:02

@Gia: akkor csak én vagyok naiv, hogy OKJ-ra gondoltam :D

Gia 2015.03.04. 20:44:14

Naomi fogadja az alattvalóit. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.04. 20:44:54

@Gia: a neve alá van írva.

@haruka: ez komoly szakma, van OKJ belőle?

@fosch9: igen? :-D

BarBwire 2015.03.04. 20:45:56

Focistával nem kéne! Szerintem se! Mind kamugép!

Zsoofka 2015.03.04. 20:46:15

NEm is értem ezt a nőt: egyik mondatával üti a másikat: hol ŐSZINTE, hol meg a NAGY TATTIKUS szerepben tetszeleg. El kellene már dönteni. B.szni és szűznek maradni nem megy egyszerre...

BarBwire 2015.03.04. 20:46:41

@mokamini: Biztos ő is szűzpöcök!

Gia 2015.03.04. 20:48:05

Jaj,melyik régi filmben volt ez a szám?

2015.03.04. 20:48:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ingyen van :)

Adri olyan erőltetetten beszél.

haruka 2015.03.04. 20:48:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: És teljesen spontán beszélgetnek a többiekről. :D

Zsoofka 2015.03.04. 20:49:17

@BarBwire: hihetetlenül irritál. De az Adri és a Topol is. Ja a Nóri is, Az új tyúk az Pinki kettő.

Nem hittem volna, de Marianna a legszimibb. Hajrá.

BarBwire 2015.03.04. 20:49:26

Naomi és a sötét én.

BarBwire 2015.03.04. 20:51:06

@mokamini: Úgy pörögnek az események, én meg ezen a héten kicsit kiestem a dologból, munka miatt. Csak kapkodom a fejem, hogy mennyi intrika van itt.

Mók_Ica 2015.03.04. 20:52:05

sziasztok :) ma kiesik valaki? konténer kell? :))

2015.03.04. 20:53:24

@Mók_Ica: szia lány egyel több van, de nem tudni mikor esik ki sztem majd a hét utsó napján

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.04. 20:53:27

@fosch9: teljesen véletlenül :-)

@haruka: mindig így szokás, te nem ezt szoktad? (írtam)

tomfree 2015.03.04. 20:54:20

Idegesítő a Nóri, Naomi, Adri. Megőrülök tőlük. Loki megmondta, Nóri egyszerű mint egy bot. Már csak azt várom, mikor fogják szétbaxni a rendezők a focista-Adri párost. Túl gejl ez nekem. Amúgy unalmas ez a széria eddig igazából.

Zsoofka 2015.03.04. 20:54:45

@BarBwire: szerintem a legtöbb csak vihar a biliben. A szereplők 5 nem győznek tattikázni és már saját magukat sem bírják követni. Én meg mire végre megtanultam a neveket, rájöttem, hogy nem szeretem őket. Amit írtam Naomira, a legtöbbre igaz: nem tudják eldönteni, hogy az őszinte vagy a nagy tattikus szerepet akarjáák eljátszani, annyi eszük meg nincs, hogy egyszerre mindkettő nem fog menni. Ahogy Naomi kiosztja az észt minden újnak, háááát hányok. Azok meg örülnek, hogy a "nagy öregek" közül valaki szóba áll velük. Boa.

tomfree 2015.03.04. 20:55:11

@BarBwire: faxt van intrika. A sok agyhalott össze-vissza beszél koncepció nélkül.

sunblind 2015.03.04. 20:55:40

Naomi soha nem fog kiesni. Gyakorlatilag, ha egyedül lenne bent egy tetszőleges cserepes növénnyel, akkor is műsort lehetne rá építeni. Döbbenetes és emellett elképesztően hihetetlen, hogy ilyen sajátos életforma létezik ebben a galaxisban.

Zsoofka 2015.03.04. 20:56:56

@tomfree: Így van. Itt az óvastam Loki képben van. Valaki le tudná írni, hogy most épp mit akar? Kivel akar lenni?

BarBwire 2015.03.04. 20:59:40

@mokamini: Szerintem csak bennt akar maradni, próbál helyezkedni.

2015.03.04. 21:00:13

@mokamini: szerintem az új lánnyal lesz mert értelmesebbnek tartja mint nórikát

Mók_Ica 2015.03.04. 21:00:33

@fosch9: jaja, ezt látom :))) loki melyik lányhoz fog állni vajon?

@mokamini: van egy jó néhány :))) hadrendbe állítom őket :))))

adri nem volt vicces ezzel a sírós bejövetellel.....

Mók_Ica 2015.03.04. 21:01:31

milánból többet néztem ki.....

Zsoofka 2015.03.04. 21:01:37

Nóri bot után Milán bot. Nem szépségverseny, b.szki.

2015.03.04. 21:01:50

@Mók_Ica: újat tippelem de még naomi is képbe jöhet

BarBwire 2015.03.04. 21:05:10

Loki kihúzta a gyufát! Jaj mi lesz!

Ditti82 2015.03.04. 21:05:14

@fosch9: Adri eljátszotta, hogy Patrik kiesett.

2015.03.04. 21:06:23

@BarBwire: a kotlósok kotkodálnak :D
@Ditti82: jahaj rossz sínésznő :D

2015.03.04. 21:07:51

karótnyelt picsa a nóri loki szerint :D áháháhá partvisnyél a seggiben

2015.03.04. 21:08:50

felelsz vagy mersz játék

Gia 2015.03.04. 21:09:03

Spontán játék."Aha"..

Zsoofka 2015.03.04. 21:09:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: és tök véletlen ugyanaz a természetellenes hangsúly, mint Gólemnél....

Ditti82 2015.03.04. 21:11:55

Ehhhh, semmi kreativitás.

haruka 2015.03.04. 21:13:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jól van na, érted mire gondoltam! :P De azért felelni senki nem akar, nem jött be a taktika.

Zsoofka 2015.03.04. 21:15:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hááát nem fogunk rajtuk összeveszni, az összes a tiéd lehet :)
De most komolyan: Adri? Szerintem nagyon mesterkélt....

Zsoofka 2015.03.04. 21:16:11

Csak én látta undort mindkét oldalon annál a puszinál????

Ditti82 2015.03.04. 21:16:25

Miért pont pipacs?

Zsoofka 2015.03.04. 21:17:52

+1 pont a NewPinki-nek.

Gia 2015.03.04. 21:19:36

szisztematika :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.04. 21:21:10

@haruka: @Gia: @mokamini: Peti khm, furi, spontán ötlete után úgy vélem, h vele gondolkodik a szerkiség, ő az eszköz. Ergo, sztem, meg is nyeretik vele. Főleg, miután olyan spontán felolvasta, mint golem.

2015.03.04. 21:21:46

naomi mégis lokival akar párban lenni
elég sokszor változtatja

Zsoofka 2015.03.04. 21:22:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor most Peti egy löevél helyettesítő eszköz :)

Ditti82 2015.03.04. 21:23:24

@fosch9: Fő a megbízhatóság! :D

Zsoofka 2015.03.04. 21:24:11

Ez a korábbi évadokban is így volt: nonstoptattika? Úgy lefáraszt mint egy maratón, semmit nem értek belőle, és nem gondolom, hogy a hiba az én készülékemben van. Maguk sem tudják mit akarnak.... Valaki mert most tippelni, hogy ki kivel van, ki ki mögé áll?

Ditti82 2015.03.04. 21:25:19

Volt benne egy kis értelem és ki tudta adni? Ez ostobább, mint gondoltam.

2015.03.04. 21:25:28

@Ditti82: miért érzem h mégis kiesik? :D

haruka 2015.03.04. 21:25:38

Könyörgöm Nórit küldjék haza! Ez az idegbeteg pattogó beszéd már idegesít.

Ditti82 2015.03.04. 21:26:05

@mokamini: Adri Patrik mögé, Apol Peti mögé.Ez biztos.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.04. 21:26:21

@foxglove (F6): jó, ebben mondjuk igazad van :-)

@Gia: én nem szeretném :-D

@mokamini: Peti maga a levél ;-)

2015.03.04. 21:26:29

super tv2 pamela

Ditti82 2015.03.04. 21:27:26

@fosch9: Előbb-utóbb biztos. De nem most. Szerintem. Valaki ugyanis elspoilerezte.

BarBwire 2015.03.04. 21:27:32

@haruka: Szerintem mindenkit utál.

2015.03.04. 21:28:17

@foxglove (F6): én örülnék, ha loki nyerne mint abszolút nem éden karakter
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kézit tippelek de nem láttam :D
@haruka: +1

Zsoofka 2015.03.04. 21:29:44

@Ditti82: Ez oké. A többi? Loki? Nóri? Naomi?

Zsoofka 2015.03.04. 21:30:27

Amúgy kik választanak? A tyúkok vagy a kiskakasok?

2015.03.04. 21:31:28

@mokamini: sztem naomi beáll lokihoz, milánra meg rábeszélik nórit még egy hét erejéig és most evelin haza is megy

furmintszaraz 2015.03.04. 21:31:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehet, hogy Peti beépített szerki! És egy pont után helyett cserélnek Gólemmel: "A mai párválasztón, mögém is be lehet, állni, és a végén, választok az öt lány, közül. Peti, fogd a cédulákat, és vezesd tovább a műsort."

2015.03.04. 21:32:20

@mokamini: mindig akik többen vannak azok állnak azok mögé akik 5-en vannak, mert ők ülnek
most lányok

2015.03.04. 21:33:20

@furmintszaraz: szevasz jódocenskénk :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 21:33:24

@fosch9: Sztm , ha Loki mögé állna, csak őt választaná Naomi.:))

Gia 2015.03.04. 21:35:37

Ez az Evelin sztem is húz haza,mint a vadlibák...

2015.03.04. 21:35:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szija :)))) de most a lányoknak kell állni a fiúk mögé :) és sztem loki is őt választaná

Ditti82 2015.03.04. 21:36:16

@fosch9: De persze sose lehet tudni. Már eleve az előzetesek meg promovideók is elég spoileresek.
@mokamini: Azt nem tudom. :D Amúgy a tyúkok választanak, ők vannak többen.

Zsoofka 2015.03.04. 21:36:46

@Gia: és akkor cirka 1,5 nap jutott neki? ez luxus, ezért kiutatztatni valakit... nem kaphat védettséget?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 21:39:34

@fosch9: Ja, persze , nem real time vagyok, most kezdtem el nézni.:D

Gia 2015.03.04. 21:39:47

@mokamini: Én nem adnék neki. :-)

2015.03.04. 21:41:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csak mint fannianyu :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de jó :D na és tetszik?
@Ditti82: ezt a sok spoilert nem is értem viasat ennyire nem tolta nem?

Zsoofka 2015.03.04. 21:41:51

@Gia: Az az egy mondata tetszett, ahogy Naomi belépőjét leanyázta.... Milán meg megette, nagykanállal.

holacsoki 2015.03.04. 21:45:52

Ti mindig értitek, amit ezek mondanak?

furmintszaraz 2015.03.04. 21:46:34

@fosch9: Stét :)
A mai adás kicsit elment mellettem, olyan VV7 feelingje volt, amit nem dicséretnek szánok ;) De a kommentelők biztosítják a jobb háttérműsort, inkább titeket olvastalak közben.

Gia 2015.03.04. 21:47:24

@holacsoki: Ittacsoki.Nem értjük,rossz a közvetítés,már nyuszifüleim vannak. :-)

Gia 2015.03.04. 21:48:32

@mokamini: Igen,az jó volt,hogy Naomi közeledését gyanakvással fogadta.

Zsoofka 2015.03.04. 21:49:00

@holacsoki: egész eddig ezt elemeztem, hogy NEM. Amit meg igen, az meg nettó f.szság.

Gia 2015.03.04. 21:51:11

@holacsoki: Ja,vagy abban az értelemben gondoltad,hogy némelyek össze-vissza beszélnek?Majd csak alakul a molekula.

2015.03.04. 21:53:53

@furmintszaraz: szólj is hozzá, hogy ne csak kis körben rágjuk a gittet :)
naomi lokiról mit gondolsz? kiesik most nóri? sztem igen és nem is kár érte

Zsoofka 2015.03.04. 21:58:03

@fosch9: én is úgy gondolom, hogy nóri megy, nincs már benne semmi, ami ki ne jött volna.

2015.03.04. 21:58:52

@mokamini: egyébként is lökdösődésért zárják ki :D

2015.03.04. 22:01:10

megmosta a macskát by berki :D

Zsoofka 2015.03.04. 22:02:28

Egyébként Loki tattikailag bejövős, de Naomival nem sok jövőt jósolok neki, két dudás és egy csárda példája okán. Tom, nem engem kérdeztél, de ma ŐSZINTE vagyok és kibukik a grafomániám. Nem taktikázom, de nem nyaralni jöttem.

2015.03.04. 22:08:54

@csak mert: éljeeeen :))))))) pluszpont noelnózinak :)
nézed ismétlést velem? :)

Szoba kilátással 2015.03.04. 22:09:48

Evelin egy gyönyörű hölgy???? Berki zöldhályogos is??

Szoba kilátással 2015.03.04. 22:10:24

Naominek meg van egy komoly lelke??

csak mert 2015.03.04. 22:12:25

@fosch9: az első részt már láttam, sőt a 2-at is elkezdtem :))

furmintszaraz 2015.03.04. 22:12:29

@fosch9: Hát, kilenc óra szellemi meló után nehéz felpörgetni a motort :) Loki nem érzi otthonosan magát Nórival, de nem akar vele kitolni, ha nem muszáj, valahol bírja is, mint egy kis hülyét (persze, ha a győzelem felé vezető úton lesz egy rög, akkor félre lesz rúgva rendesen); Naomival tényleg mintha kezdenének egymásra találni, a tematikázás biztosítja a melegágyat a szárba szökkenthető kapcsolatuknak. Loki kettejük közül választ jelen állás szerint, szerintem nem fogja most a hűtlenség kártyát épp ő kijátszani. Milán beállna Evelin mögé ösztönből, de jelen pillanatban még fél, hogy megharagszik rá anyuci (Naomi), a promó talán rá vonatkozott, hogy három lánynak is beígérte, hogy őt választja. Milán lehet a mérleg nyelve, de nagy összegben azért nem fogadnék rá, hogy a Nóri - Naomi - Evelin trióból ki megy. Ha nincs védettség, akkor talán Evelin, ha van, akkor ugye anything goes, de vélhetően Milán párja, aki Naomi is lehet.
De ha nem tematikázom túl, akkor szerkifejjel gondolkodva valahogyan Nórit rakják ki, egyre inkább kolonc már ő benn :D

csak mert 2015.03.04. 22:13:12

@fosch9: hol van ismétlés és mikor?

csak mert 2015.03.04. 22:14:46

ez bolond... a rózsát...hát

2015.03.04. 22:16:44

@csak mert: tv2-n kezd 20.20-kor, aztán super tv2: 21.25 éden éjjel - pletykák és további bejátszások, és 22.25-kor super tv2 ismétlik a 20.20-ast csak kitakarás nélkül :)
amúgy a tv2 honlapján is fent vannak az adások

csak mert 2015.03.04. 22:20:39

@fosch9: azt tudom, hogy fent vannak a videók, ott kezdtem el nézni

Gia 2015.03.04. 22:21:25

@fosch9: jó lesz a holnapi. :-)

2015.03.04. 22:21:30

@furmintszaraz: erre jó az éden, lelazít a munka után :D
Egyébként úgy gondolom lesz szex loki és naomi között. Naomi valamiért nyilvánosan nem vállalja még Lokit de sztem alig várja, hogy mögé álljon (!) :D
Loki meg Nórit ha most átvágja akkor onnantól tudja, h őt is kitematikázzák, így fűzögeti Milánt Nóri mellé, de sztem Milán puding és el is vállalja Nórit. Evelin nem lenne rossz ha bent maradna de úgy érzem nem marad bent.
Védettség még nem volt de egyre inkább várható, sztem azzal fog Nóri kiesni.
Adri-Beckset mikor gondolod kigolyózni? Unalmas lesz ha végig ezt nyomják majd.

csak mert 2015.03.04. 22:21:58

@fosch9: az a baj,hogy 20.20-kor sosem vagyok itthon, séta idő

2015.03.04. 22:22:32

@Gia: mókás a blikk el spoilerezi int a vv-t
@csak mert: van már kedvenced? :)

2015.03.04. 22:23:28

@csak mert: én jobb szeretem ami most kezdődik én is gyakran valamivel el vagyok térítve még a 20.20-asnál

csak mert 2015.03.04. 22:24:17

@fosch9: hát nincs kedvenc, adrienn rohadt ellenszenves :D

holacsoki 2015.03.04. 22:27:11

@mokamini: Bocsi, nem olvastam. Szimplán a hallhatóságra gondoltam.

2015.03.04. 22:27:12

@csak mert: jah, nagyon adná a laza nagyasszonyt petriknek :D

Mindenki mosson macskát az éjszakai előtt :D

furmintszaraz 2015.03.04. 22:28:24

@fosch9: Szerintem is így van kb., de azért nem olyan könnyű beletekinteni a sötétségbe, ami körbelengi a hotelt :D Adriékkal még fogalmam sincs, mi lesz, el tudom képzelni, hogy akár végig is engedik őket, ha bírják, de azt is, hogy lesz még valami kis ártatlannak tetsző fürdőzős randi, ahol Patrikot felfalják a krokodilok. Azért elég magasra feldobták a labdát a megérkezéses átverőshow-val, ha én szerki lennék, előbb-utóbb lecsapnám :) Vagy valamikor egyszerűen beszambázik Berki "hajrá Fradi" pólóban, és felmutat egy piros lapot.

beacska 2015.03.04. 22:30:14

sziasztok! tunképpen tezsett ez a mai. főleg, amikor két csajszi visított Loki fülébe :D...azt nagyon élveztem: nesze nekd vízibicikli :D

amúgy miért mondják majd a Pandórán, h 3 lánynak ígérte, h mögé állhatnak? nem csak kettőnek???

illetve, már sugallja, h Nórinak jobb lenne, ha nem...remélem, Nóri Norbi mögé áll okosan, és onnan esik ki, nem Lokinak kell kitennie...

beacska 2015.03.04. 22:31:34

ééés Marianna egyre szimpatikusabb...mintha neki lenne a legtöbbe esze a csajok közt, csak álcának Bence mögé bújik :D

furmintszaraz 2015.03.04. 22:32:12

@beacska: Szerintem az Milánnak lett címezve, hogy háromnak is beígérte.
Norbi = Milán? :)

beacska 2015.03.04. 22:33:10

@furmintszaraz: lehet, mert cselből loki fejét mutatták...de igaz, Milán lesz az. de azt meg honnan tudják?

Gia 2015.03.04. 22:37:54

@beacska: Norbi nevű játékos már nincs..

Gia 2015.03.04. 22:39:28

Loki teste olyan szexiii..(Nem! :-))

tomfree 2015.03.04. 22:39:32

@beacska: @fosch9: a tv2 elspoilerezte a promóvideóban, hogy Milán mögött Evelin meg Naomi fog állni pénteken. Ugyanabban a promóvideóban egy későbbi jelenetben Milán mögött Naomi áll egyedül. Vagyis Evelin megy haza. Jövő héttől izgalmasabb lesz, nincs több elcseszett tv2 spoiler reméljük.

furmintszaraz 2015.03.04. 22:39:50

@beacska: "Milán azt mondta, hogy ha beállok mögé, engem választ." "Hé, nekem is mondott valami ilyesmit!" "Helló csajok, bocs, hogy beleszólok, de Milán már nekem ígérte magát." Valahogy így derülhetett ki, amilyen dörzsölt taktikus az öreg Milán :D

2015.03.04. 22:40:14

@furmintszaraz: védettséggel bárkit ki lehet tenni még adriékat is
adri túlzottan rámászik patrikra szinte két comb között szorítja, hogy meg se moccanjon, ő meg papucs és hagyja...
@beacska: a két bontott csirke nekiesett dumbónak :D én kizáratnám nórit lökdösésért

Gia 2015.03.04. 22:41:26

@furmintszaraz: "az öreg Milán" :-))))

2015.03.04. 22:41:49

@Gia: deee és tetovált a farka ;-)
@tomfree: hát én is örülnék, ha nem rontanák el a heti izgulásunkat

furmintszaraz 2015.03.04. 22:42:10

@tomfree: OMG. Felesleges volt annyit agyalni, de azért menjenek a fenébe a pojlerekkel :)

furmintszaraz 2015.03.04. 22:44:12

@fosch9: Még szép, hogy hagyja, kb. ez a két comb az egyetlen esélye a végjátékra :)

2015.03.04. 22:48:45

@furmintszaraz: egyszer majd kiadja az emlékeit a két comb szorításában címmel :D
@Gia: macskát mostál már? :D (by berki)

furmintszaraz 2015.03.04. 22:52:02

@fosch9: Bestseller gyanús, a focikarrier után még jól jöhet :D

beacska 2015.03.04. 22:52:41

@Gia: jaaa, én is őt akartam...bocs

2015.03.04. 22:53:43

nem tudom figyelünk-e, de a fenti promo képeken azért mindenki jobban fent mint az édenben :D

beacska 2015.03.04. 22:54:20

@tomfree: hááát, kár h így lesz...nekem Evelin szimpatikusabb, mint Nóri

2015.03.04. 22:55:15

@furmintszaraz: azért ennek is van egy cihológiája, hogy elindulnak valóságsóba pénzt keresni, nem? sztem egyik sem lehet a munka hőse

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 22:57:43

@fosch9: Ja ja, kezdek ráhangolódni :)) Loki meg Peti:) Viszont az éjjelben az a Cintia brrrrgrr
:DDD

2015.03.04. 23:00:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szuper (egyre többen cuccolunk át a vv-ről :D )
cinikés napokon nem nézem az éjjelit csak a bejátszásokat többit némítom meg nem tud szólalni egy összefüggő gondolata nem volt a játékról nem értem minek rakták be, pamela nagyon ügyes

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 23:01:27

@fosch9: Elnézegettem Patrikot, amint a hozzábeszélő Bencének a pofájába ásít - a bal alsó kettest tömni kell - , miközben a takaró alatt f@szvakarás van. Egyp illanatra azt hittem, hogy Denisz tért vissza..:DD

tomfree 2015.03.04. 23:01:45

@beacska: @furmintszaraz: @fosch9: igen, nem is értem azt aki összeollózta a promót. A többi hétről legalább nincs szinte semmi sem benne. Alsó videó.
comment.blog.hu/2015/02/17/nem_kamionosok_es_kurvak-buli_lesz_az_a_tv2-es_eden_hotel

beacska 2015.03.04. 23:14:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mondjuk, nem kispályázott, rögtön két kézzel vakarta...:D

2015.03.04. 23:16:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is néztem, h meddig vakarja már :D hívhatjuk denisznek is mostantól :D
@tomfree: aha az első pár adásból vágták össze

csak mert 2015.03.05. 00:39:22

most járok a az 5. résznél, de még mindig unalmas..
adriennt pofán vágnám lapáttal, de..
a fiúk selejtek
buták, de nagyon...
timi szimpi volt

csak mert 2015.03.05. 02:31:20

@fosch9: a kedvedért belehúztam, a 6. részt emésztem...
Milán, hm... jól néz ki.. :P

szerintem nóri rácseszett, hogy lokit választotta, naomi elég fura, hogy lokival fetreng, aztán lehordja mindennek.. kicsit vv-s :DD

Apolka is szimpi egyenlőre. És Peti. ők eddig jók együtt.

viszont patrik..... pfú adrienn, bence.......ááááááááááááá

csak mert 2015.03.05. 02:59:01

@fosch9: fordítva: Loki cseszett rá nórival...

2015.03.05. 06:21:46

@csak mert: háhá nagyon ügyes vagy :D
naomi olyan fannis elég sokszor
lokinak meg akkor épp nem volt más de a missz csajokkal nehéz dolga lesz, egyértelműen nehezebb mint a szép milánnak, de ő vállalta a kalandot :D
Apolka érdekes eleinte nem volt szimpi, Peti is csak valamennyire, de feljöttek. Adriék mint egy nyugger házaspár már azt játsszák.
Lokihoz egy értelmesbb pár kellene, akkor ellavíroznának, de Nóri halott ügy, kíváncsi vagyok péntekig talál-e másik pipit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.05. 06:32:32

Jó lenne, ha nem szpoilerezne a tv2, mert így nagyon gagyi.

Antagoné 2015.03.05. 07:15:42

A szerencsétlen tv2 videókat nem lehet megnézni külföldről. Biztos így lopnák el a csúny külföldiek a szuper műsoraikat.

dancegirl26 2015.03.05. 21:17:01

@Szoba kilátással: nekem is ezjutott eszembe.... Annyira undorító patkány
süti beállítások módosítása