Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x73 - Óvakodj a törpétől! (18+)

2015. január 28. 06:45 - Bruti

Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval így ültem le, de a villalakók rám cáfoltak.

Lila máris elmondja nekünk, hogy kit hívhat ki Komisz. Sajnos csak négy név van szabadon és ebből PVC és Ülvepisi szerintem alapból ugrik, így marad 12ker és Erdély „Büszkesége”. No de be a villába: Komisznak mocskosúl elege lehet már a pótszüleiből, mert azt álmodja, hogy elvitték őket az ufók, csak ezeket nem hozták vissza, mint a Pataky Attilát. Ms. Áztnemhiszámelhogynemáénkáptámalilakáendőt idegesen járkál, hogy valaki segítsen neki behozni valamit a raktárból. Nem mintha nem érne rá kihozni két szaros ládát. Nyilván szoros az időbeosztása, tele a határidőnapló, de lehet egyszerűen csak attól fél, hogy a hidegben lefagy a bajsza. Közben Kazal és PVC a hálóban közös nevezőre jutnak, mindketten utálják a törpéket. És itt, nem a cirkuszban viccesen kacsázó kisemberkékről beszélnek, hanem az aktuális villamesterről. Azért kimennek kaját rendelni, amit Ms. Erdély ír egy ideig, aztán belázad, hogy mindjárt betelik a tábla. Én tudom, hogy Erdélyben sok a fa, és ha kedvük van, akkora táblát ácsolnak, mint nyolc medve, de itt Budán valószínűleg heroin árban mérik ezeket, mert csak ilyen kicsire volt lé. Ha meg kicsi a tábla, akkor kicsi betűkkel írunk rá. Sajnos Ms. Erdély ezt nem látta át, így megvan mára az alaphangulat. PVC és Kazal a konyhában szülőznek, Ádina meg Lacinak puffog:

„Rukkola, meg lóf*sz! Az kéne! „

8_7.jpg

Érkezik Komisz, kezében a farkával. Basszájba egyből reggeli tornát rendel el, éhgyomorra. Komisz pedzegeti, hogy nincs-e mód állami gondozásba kerülni, de a szülők hajthatatlanok. Ahogy Lila is megjegyezte, a mostohák kicsit túltolták ezt a szülő-gyerek játékot. Apuka az udvaron futtatja gyermekét, majd a törpejárás és a fekvőtámasz is felkerül a repertoárba. Sajnos Komiszban csalódtam, mert birkán tűrt és nem használta ki, a „tetteivel semmiért nem felelő gyerek”-ben rejlő lehetőségeket. Én pl. éjjelente, félóránként rángattam volna apámat a budira, vagy csak egy rossz álom miatt meséltettem volna őket, sőt még egy behugyozást is megkockáztattam volna, mert ugye a szülők mosdatnak. Persze azzal, hogy a mostohák, Komisszal kuplungosra hajtatják a szopórollert, csak annyit érnek el, hogy a néző megsajnálja ezt a szerencsétlent, és ugye tudjuk, hogy, ha a néző megsajnál valakit, akkor az könnyen visszajön a párbajról. Ez a két MTA tag, három hónap után se bírta még ezt beemelni, sőt Basszájba fullba tolta a kretént, így szerintem a következő húzásával megváltotta jegyét a hazaútra.

2_24.jpg

Ugyanis felhasználta Komisz szuperképességét, a száműzetést. Történt, hogy Boglyafej meglehetősen csendben és szerényen közlekedett a villában, mire 12ker és Basszájba betalálta. Nem védeném Kazalt, mert tudjuk, hogy förtelmes szája tud lenni, de most meglehetősen visszafogott és önkritikus volt. Ennek ellenére Basszájba kitette hűlni a szaunába vagy hat órára. Erre már mindenki felkelt és Ms. Erdély (aki ott se volt) is helyeselte szerelme döntését. Kazal, mielőtt bevonul a böribe, még megmártja Ádina fogkeféjét a budiba, majd megkezdte letölteni a büntetését. Háromszakmapluszérettségi László az egészet egy saját gyúrású közmondással summázta:

„Kutyából nem lesz szalonna és kurvából se feleség.”

3_25.jpg

A szünet után azzal indítunk, hogy míg Kazal bent búsul a szaunában, a szerkesztők beküldenek egy levelet, hogy Ms. Erdély ne mosson fogat, ha jót akar. Egyből levágják, hogy ki lehetett az a növény, aki ilyenekkel szórakozik, majd megpróbálják kiválogatni a sok büdös fogkefe közül a legbüdösebbet. Ms. Hogylehetválákiennyireszemét szerint ez veszélyes játék, mert:

„Nagyon Domestosos a véce”

Amilyen mocskos szájuk ezeknek van, ez akár még előny is lehetne, és már dúdolom is a: „Betegséget szórok szét, megfertőzlek mindenképp, nem-is-kicsit” reklámot. Komisz végre kajához jut, de közben a szülők mossák az agyát:

„Anyádat meg akarta ölni a barátnőd!”


Ádina szerint, gyakorlatilag közvetlen életveszélyben volt, és akár kórházba is kerülhetett volna. Háromszakmapluszérettségi a Grál lovag, meg annyira aggódik szerelméért, hogy megjegyzi:

„Én meg csókolózom vele, szóval mi van, ha én is megbetegedek?!?”

4_21.jpg

Kazal közben izzad a szaunában, pedig nincs is bekapcsolva. a végén már gyakorlatilag pucéron mászkál, mint tigris a ketrecben, és azt is megtudjuk, hogy hál’ istennek kaksiznia nem kellett a hat óra alatt. Bent folytatódik az agymosás. 12ker és a mostohák, Komiszt akarják kikészíteni, de valahogy nem jön össze. Esküszöm, tisztelem a birka türelmét és meg is van a jutalma, vége a gyámságnak. Háromszakmaérettségi és Ms. Erdély útravalóként még osszák azt, amiben ők is szűkölködnek de, Komiszt már nem hallgatják meg. Kár.

7_10.jpg

Megint levél érkezik, amiből kiderül, hogy újabb villahét következik, a Fürkész hét. Ez amolyan cserkész-úttörő móka lesz, kirándulással, félkatonai baromságokkal súlyosbítva. A csürhét egyenruhába öltöztetik, majd az udvaron (a még mindig a szaunában kuksoló Kazal szeme láttára), ünnepélyesen felvonják a fürkész lobogót. Az első feladat, hogy írják meg a szabályzatot. Ez persze nem olyan egyszerű Ms. Erdély és PVC már a második pontnál kutyázzák egymást. Aztán valamit csak összegányoltak, mert ugrunk az uccsó pontra, ami gondolom más ötlet hiányában az lett, hogy: Be kell tartani az előző kilenc pontot. Okos! Ez amúgy 12ker ötlete volt, és a riportban már olyan büszke volt a művére, mintha megírta volna a Függetlenségi nyilatkozatot.

5_15.jpg

Közben lejárt a Kazal büntije. Elvileg kijöhetne, de bent marad Komisszal és PVC-vel. Ugyanis az jár a kócos fejében, hogy kiszáll a játékból. Persze két perc alatt meggyőzik, hogy ha feladja, akkor ezek a mentális betegségek által nyomorgatott percemberkék elérik a céljukat. Összeölelkeznek, és azon gondolkodom, hogy véletlen nem a Top 3 játékost látom itt? Mindenesetre Pöcök összerakja magát, és bent odalöki a bandának, hogy csak egy fogkefe volt megmártva a budiban. Ms. Erély már a tudattól is majdnem exitál, de Kazal rátesz még egy lapáttal. Közli, hogy két hónapja az összes fogkefe megjárta a budit. Nem árulja el, hogy ki volt, de megjárta. Komisz meg gyanúsan terelné másra a beszélgetést. Haha.

Komisz és Kazal meg megint egymásnak esett, itt meg is lehet nézni a mókát.

Címkék: vv7 dsns
1577 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

encek 2015.01.28. 07:07:32

Nem gondoltam, hogy egy" vadidegen" lesz az első. A poszt brutálisan jó, köszönöm!

Csak ügyesen! 2015.01.28. 07:16:11

Köszi a posztot! :)

Ettől függetlenül szerintem nem tolták Laciék túl a szülői felügyeletet, és abban is bízom, h nem Laci lesz az ezutáni kieső és nem Dennis-Fanni-Dóri lesz az első három :) /Ez utóbbiban mondjuk teljesen biztos vagyok./

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 07:25:11

Fannika, denisz ezért került be, egyértelmű.

2015.01.28. 07:46:37

Én megértem Lacit is és Danit is. Kurva idegesítő lehet egész nap ezt a fellengzős, önelégült, kihanemén-acsarkodást hallgatni. (Ponnnn..' leszarom, Engem te biztos nem teszel be a szaunába, Én vagyok a legjobb, ez a bajotok....stb.) Fannika kiprovokálta magának ezt a büntetést. Ennyi.

Danit is megértem. Ennyi idő alatt már egyértelműen átjött neki, hogy Fanni egy sekélyes, üresfejű látszatember, aki folyamatosan hangoztatja, hogy itt (és a világon) ő a legjobb. Kiválóan jellemzi őt az, amit a pszichológia érettségiről mondott: "Nem mentem el az érettségire (tehát ha jelentkezett, és nem ment el, akkor megbukott), viszont a tudásom megvan, ami ösztönből jön."
Én nem úgy látom, hogy csak színleli ezt. Ez valami személyiségzavar lehet nála?

Az viszont elég komoly lenne, ha a mocsár menne a top3-ba. Ilyet még viccből se mondjunk/írjunk. :D
Szóval remélem, Pennisz esik ki, és majd kint óbégathatja, hogy "megbaszom a csicskák száját."

Ja, és....: Alacsony férfiak és nők! Egyesüljetek! Fanni és PVC gonosznak tart minden alacsony embert! :D :D :D Szabadítsátok ki őket a luxusbörtönből!

Komeszka 2015.01.28. 07:47:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mivel akik szerepeltek azok mind oltári seggfejek voltak, abból is Robin jött ki jól, hogy nem szerepelt sokat. Amikor Edina es Dori összeveszett, akkor bekitette oket, meg valami taborvezeto lett. Egy-egy jelente van, de azokban pozitív, miközben a többiek egymásra kenik a kakat.

Komeszka 2015.01.28. 07:52:27

De jól beszólt Edinanak online-ban Robin tegnap, nem tudom adásba kerül-e: Edina, ha nem kelsz fel időben trombitalni, akkor trombitaval a p.csadban ebredsz. Edina: Robin, ne mondj ilyet, hogy a p.csamban. Robin: jó, akkor a seggedben.

Ditti82 2015.01.28. 07:54:17

Azért az egymás szavábavágásban Fáncsika is éljátékos. Őt mindenkinek kutyakötelessége végighallgatni, különben "kiviszlek azt' kint hagylak a gechibe", de ő meg 1 mondatot nem hagy végigmondani. A fogkefe wc-be mártogatása pedig gáz, mindent elmond a lecsós tálról.

zsopicur 2015.01.28. 08:05:11

Laci annyira lekezelö es temenybemaszo, ahogy reszegen a Denisznek nyomta h kutyazast meg Fanninak is ezeket a kicsinyes faszsagait h nem viheti be a kutyat, meg 1 üveg viz köszi helo szia stb....Istenem esne mar ki.....

Morcz 2015.01.28. 08:09:07

@Bruti:nagyon jó lett a HV jókat röhögtem. :))) "Összeölelkeznek, és azon gondolkodom, hogy véletlen nem a Top 3 játékost látom itt? " Remélem igazad lesz, én őket látnám szívesen a top3-ban.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: te se? :D A Robina-n meg külön röhögtem.

@Ditti82: Ms. Áztnemhiszámelhogynemáénkáptámalilakáendőt (copyright: Bruti) megérdemelte a fogkefe dolgot. Ez már Zsunak is eszébe juthatott volna...:D

Ditti82 2015.01.28. 08:14:48

@Morcz: Azért remélem, a te fogkeféddel nem pucolnak wc-t, mielőtt használnád. A fogkefe wc-be mártása ritka primitív és suttyó dolog, igaz, Fáncsikából nem is néz ki az ember többet...

Bergamott 2015.01.28. 08:16:49

Légyszi valaki igazítson útba, hogy lehet szavazni, a 3 kihaénnem elérte, hogy szavazni akarjak.

2015.01.28. 08:22:22

@Ditti82: A kihanemén egyértelműen csak Fannika. (Daninak is van arca, de ő legalább be van szarva egy párbajtól. Fannika meg mindenkit kint akar hagyni a gechibe meg a kurvapicsába.)

Bergamott 2015.01.28. 08:24:36

@Ditti82: Szerintem nagyobb gáz a másik trió.

Conchobar 2015.01.28. 08:27:29

" Erre már mindenki felkelt és Ms. Erdély (aki ott se volt) is helyeselte szerelme döntését." - Helyeselte, de nem csak úgy, magától, hanem miután elmesélték neki a szituációt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 08:28:12

@Bergamott: appot töltöd, SMS-t elküldöd, örülsz :-D

@Morcz: az véletlenül volt :-D

Aranyos csávó, de nem jó karakter.

Conchobar 2015.01.28. 08:30:19

@Morcz: "Ms. Áztnemhiszámelhogynemáénkáptámalilakáendőt (copyright: Bruti) megérdemelte a fogkefe dolgot" - Megérdemelte, ugye? Csókoltat téged Reni

Ken Adams79 2015.01.28. 08:37:01

Azért szerintem elég gáz, hogy kívánságlistájuk lehet...
Nem tudom, hogy meg van-e határozva, hogy mit rendelhetnek és mit nem... De gáz, hogy nem dolgoztatják meg őket érte...

bisonte 2015.01.28. 08:38:07

@Ditti82 Bergamott sztem a másik trióra (Laci-Dani-Edina) gondolt...
Mondjuk azzal én is egyetértek, hogy Fanni messze a legtenyérbemászóbb és "kihaénnemebb".

Conchobar 2015.01.28. 08:38:36

"Elvileg kijöhetne, de bent marad Komisszal és PVC-vel. Ugyanis az jár a kócos fejében, hogy kiszáll a játékból. Persze két perc alatt meggyőzik, hogy ha feladja, akkor ezek a mentális betegségek által nyomorgatott percemberkék elérik a céljukat" - Méghogy 2 perc alatt meggyőzték. Úgy látszik a posztíró figyelmét elkerülte, hogy itt is egy rögtönzött színjátéknak lehettünk tanúi, meg később a riportszobában is. Pedig Fanni már bemutatóval egybekötve elmagyarázta, hogyan tud sírást erőltetni az arcára. Ráadásul Fanni a riportszobába is beült mártírnak, most a frizuráját változatlannak hagyta, viszont kontaktlencse helyett feltette a szemüvegét ártatlannak maszkírozta

Conchobar 2015.01.28. 08:39:50

@Conchobar: jav: kontaktlencse helyett a szemüvegét felvéve ártatlannak maszkírozta magát

Ken Adams79 2015.01.28. 08:41:16

@bisonte:
Mind tenyérbemászó...

Miután Lacika mondta, hogy a villában mindenki egyenlő, élővette a szuperképességét és bezavarta Fannit a szaunába...

(azért 2 hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy leírok ilyen mondatot....)

Morcz 2015.01.28. 08:41:36

@Conchobar: biztos van neki egy tubus "ártatlan" feliratú sminkje is. :) amúgy bírom Fannit, szórakoztat.

bisonte 2015.01.28. 08:42:47

"Kazal rátesz még egy lapáttal. Közli, hogy két hónapja az összes fogkefe megjárta a budit. Nem árulja el, hogy ki volt, de megjárta. Komisz meg gyanúsan terelné másra a beszélgetést. Haha."
A löevélben azt írták a lemmingeknek, hogy a fogkefe budiba mártogatása sérti a villaszabályzatot...
Na most ez két gondolatot is felvet (bár lehet, hogy csak lemaradtam hogyvoltilag, illetve VV-nézésileg anno):
1. Ha Dennis is mártogatta a fogkeféket, miért nem jött levél akkor is, amikor ő csinálta (vagy csak Fáncsi blöffölt?)?
2. Ha tényleg sérti a szabályzatot, akkor ezért nem jár vmi szankció? Vagy a szerkesztők szerint a száműzetéssel ez is letudva?

Baresz83 2015.01.28. 08:43:47

A tegnap esti kommenteket átolvasva megint azt kellett leszűrnöm, hogy sokan mennyire komolyan vesznek mindent, amit látnak, és milyen messzemenő következtetéseket bírnak levonni egy-egy szituból. Pl. hogy Laci milyen rossz apa lesz majd... Jaaaajjjj!!!! Laciék magatartása Dennis ellen szólt, nehogy már azt higyjük, hogy ilyet megcsinálna majd a saját gyerekével is. Ettől függetlenül persze szerintem is túltolták a szerepüket... De ez akkor sem a valós élet, mindannyian szerepet já

Baresz83 2015.01.28. 08:44:47

játszanak. Ez lemaradt :)

Ken Adams79 2015.01.28. 08:45:04

Egyébként nem tudom Lilunak és Bencusnak milyen lehet ez, de szerintem nem a szakma csúcsa vezetni egy ilyen műsort....
Nem vagyok szakmabéli (szerencsére) de nem ezt képzelem el a legnemesebb feladatnak....

ornyim 2015.01.28. 08:46:30

@Csak ügyesen!: Én is ebben reménykedem! Fannika meg megérdemelte a száműzetést, akkora képe van, hogy a villa is kicsi neki, és ahogy lekezeli a többieket.. de persze rá egy rossz szót ne mondjanak, mert világvége. Teljesen megértem, hogy ezzel a nővel a kinti életben senki se barátkozik. Kell a fenének ilyen önző, tajparaszt barátnő. A három közül Denisz az, akit el tudok viselni és néha tényleg röhögni is lehet rajta. Dóri a Fanni valagában loholó kiskutya meg semmit sem csinál, ilyen azért ne nyerjen, na.

Baresz83 2015.01.28. 08:47:36

@bisonte: itt megint csak a VV rugalmas szabályrendszerét láthattuk, nagyon gáz... :D

Baresz83 2015.01.28. 08:49:07

@Ken Adams79: Prokopp Dóra mondta anno, mikor elvállalta a sampon reklámot, hogy van az a pénz, amiért korpásodik a hajad. :)

Conchobar 2015.01.28. 08:49:48

"Persze azzal, hogy a mostohák, Komisszal kuplungosra hajtatják a szopórollert, csak annyit érnek el, hogy a néző megsajnálja ezt a szerencsétlent, és ugye tudjuk, hogy, ha a néző megsajnál valakit, akkor az könnyen visszajön a párbajról" - Nem ennyire egyszerű ez. Például Zsuzsát is csak addig sajnálták, míg Reni, Fanni és a többiek anélkül basztatták, hogy arra ő okot adott volna. Miután Zsuzsa már adott okot, onnantól már hiába mártírkodott, még a legkevésbé szerethető villalakó is megverte

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 08:49:50

A képeket elnézve, eszembe jutott valami olyasmi "kedvesség", hogy "Nevessen rád a VVRobin!".
A hideg is kiráz ettől a palitól, olyan csendesgyilkos aurája van.

A gyerekügyet meg szerintem nem tolták túl Laciék, én sokkal gecibb lettem volna Denisszel. hihi.
Jó, persze, az ember nem hajtja ki általában a gyerekét az udvarra ébredés után egy kis kedélyes békaügetésre, de ezen túl én semmi olyan momentumot nem véltem felfedezni, hogy szegényt úgy rommá szopatták volna, mint ahogy Bruti vágyálmaiból kiderül.

Baresz83 2015.01.28. 08:50:56

@ornyim: én is remélem, hogy Dóri még csak finalista sem lesz!

ornyim 2015.01.28. 08:53:13

@natalja: Szívemből szóltál! :D Le a kalappal előttük, hogy még nem tépték meg a loboncát. Azt sem csodálom, hogy az előző párja verte ( persze nőt megütni nem kéne, el is ítélem), de ezen a nőn a szép szó nem hat. Húzzon haza, aztán számoljon el a szüleivel a minősíthetetlen viselkedéséről. Konfliktus legyen, oké arra hajaz az RTL, de ilyen mocskosul beszélő nőt én még nem láttam. El vele!!

Morcz 2015.01.28. 08:53:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "A képeket elnézve, eszembe jutott valami olyasmi "kedvesség", hogy "Nevessen rád a VVRobin!".
A hideg is kiráz ettől a palitól, olyan csendesgyilkos aurája van. "

Az a nevetés meg mellé a fejrángás megérne egy misét.. :)))))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 08:54:32

@Ken Adams79: 2 és fél hónapja dolgoznak napi 24-ben az RTL-nek, mit szeretnél még?

ornyim 2015.01.28. 08:56:22

@Ditti82: Mindennek van határa azért, na, gyűlöljék egymást, meg amit akarnak, de eddig azért nem kellene elmenni. De ezzel is csak elősegítette mihamarabbi kiesését, szóval, mondhatni gratulálok, szép munka volt Fannika! ;)

Conchobar 2015.01.28. 08:56:27

"Komisszal kuplungosra hajtatják a szopórollert" - Ha ez Laci diktálta két kör a kuplongosra hajtott szopóroller, akkor a múlt heti tornaórák minek minősülnek. Arról nem beszélve, hogy hangsúlyozottan engedélyezték Dennis számára a Fannival alvást (Dennis magától vállalt 20 fekvőtámasz helyett 30-at)

Ditti82 2015.01.28. 08:58:12

@bisonte: Tudom. Csak szerintem egyik se jobb a másiknál. Fáncsikáék pont ő miatta mélyebben vannak.
@Baresz83: Én otthagytam őket a qrvapitsába egy idő után. :D Végig Edina gyalázása ment, aki viszont egy rossz szót mert írni Fáncsikára, annak jaj volt, mert jaj szegény nem érdemelte meg. De.

Ken Adams79 2015.01.28. 09:00:27

@Csak ügyesen!:
Igen, dolgoznak nekik, azért kapják a fizetést + hírnevet (ha jól tudom, a kiesett időt, amit a munkahelytől távol töltenek, valamilyen módon kompenzálja nekik az RTL - ezt talán még 1 régebbi szériával kapcs mondta valaki - de ebben nem vagyok 100%ig biztos)
a hírnév meg... a VV "vezetéknév"... szerintem nem a legjobb belépő sehova sem, de én egy "másik világ" vagyok - hozzájuk képest (legalábbis remélem)

Hát ... ha valaki fogyókúrázik, meg odafigyel a kajájára, akkor ok.. rendelhessen olyat, amit szeretne.
De szerintem így elég gáz, hogy felírhatnak 1 táblányi kaját.

Conchobar 2015.01.28. 09:02:31

@ornyim: "Dóri a Fanni valagában loholó kiskutya meg semmit sem csinál, ilyen azért ne nyerjen, na." - Már hogyne csinálna! Egészen a kiválasztásig beszélgetett, haverkodott Edinával, és a jelrakásnál hirtelen egy homályos monológgal váltott. Mióta rátette a jelet, azóta haragszik Edinára ('Ki ez a nő, tee!')

Baresz83 2015.01.28. 09:02:34

@Ditti82: én is ezt szűrtem le, ahogy végigfutottam a hozzászólásokon. :D

Ken Adams79 2015.01.28. 09:03:04

@Baresz83:

Persze, hogy van az a pénz.
Biztos ők is jó pénzt kapnak érte. De azért ... Lilu csak JOG-ra járt, ha jól tudom....
Biztos nem büszke magára...

Ditti82 2015.01.28. 09:05:20

@Baresz83: Az éjszakai műszak. :D
@Ken Adams79: Dani is jogra jár(t). Zimányról nem is beszélve.

ornyim 2015.01.28. 09:05:43

@Conchobar: Nagy megmozdulás így két és fél hónap után, tényleg! Az, hogy valakire jelet teszek mielőtt beszélgetek vele, hát nem nevezném nagy tettnek, hány ilyet láttunk már. Na meg mivel Fanni és Denisz sincsenek vele jóban, akkor ő miért lenne? Hisz Fanni bármit csinál, az Dórinak szentírás. Szóval nem értünk egyet (ebben sem).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 09:05:59

@Morcz: na, arra nem is emlékszem... alighanem már az elején lefagyok, amikor őt mutatják. :)

Morcz 2015.01.28. 09:10:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a tegnapi fürkészgyűléses részben tűnt fel. :)

Krétagarbó 2015.01.28. 09:12:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én is így gondolom. Sztem aki döntős lesz: Fanni, Edin és Robin.

Amúgy a poszt jó, végre az Edina utálok is kaptak egy kissé elfogult posztot:)))
De legalább Bruti úgy fikázza a triót, hogy azon röhögni is lehet.

Ken Adams79 2015.01.28. 09:15:24

@Ditti82:

Látszik is rajtuk :)
Kidobott pénz volt :)

minden reggel 2015.01.28. 09:16:15

Valamelyik régebbi vv Ben mentek velük egy farkasfarmra ha jól emlékszem. Ha nem keverem. Régebben több kinti program volt, talán.nem gárgyulnának be ennyire

Krétagarbó 2015.01.28. 09:16:18

@Ken Adams79: Hahó, ez egy luxusvilla:) és nekik már az is munka a javából, hogy bent kell legyebek. Nem vicc, tényleg úgy gondolom, hogy elég nagy szívás. De nyilvá önként és dalolva vállalták...

Krétagarbó 2015.01.28. 09:18:30

@bisonte: sztem az kamu volt Fanni részéről. nem hiszem, hogy szó nélkül hagyták volna a szerkesztők, ha minden fogkefe megjárta volna a budit. nagyon veszélyes is lehet akár eügyi szempontból, a csatorna nem kockáztatna egy ilyen miatt.

Ditti82 2015.01.28. 09:19:54

@Krétagarbó: Arról nem beszélve, hogy pont ő ne szólt volna, ha látta a történteket.

Ken Adams79 2015.01.28. 09:20:14

@Krétagarbó:
Persze, hogy nagy szívás... hajaj
De az első (pár??) szériával ellentétben, szerintem ők már valamennyire felkészülten mehetnek be. Lelkileg is. Pszichésen is.
Persze más otthon, "steril" körülmények között készülni, meg más az, amikor tényleg össze vagy zárva 10 agyhalottal.
És az elején még biztos vicces ha a másik mond valami faszságot, de 2 hónap után, már 1 "jóreggeltkívánok" is idegesítő lehet (főleg ha már előtte volt : kinthagylak a g***be, csicskaf@sz ...stb...stb)

Önként vállalták a hírnévért...szomorú (szerintem)

Krétagarbó 2015.01.28. 09:20:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is elmerengtem kicsit Robin képén. nagyon gyilkos:)

Ken Adams79 2015.01.28. 09:21:20

@Krétagarbó:
Szerintem is kamu volt, de baromi ötletes. Az első dolog, ami tetszik és Fannika mondta.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 09:21:55

@Krétagarbó: Csakúgy mint a kommentelőknél, a posztíróknál is kialakultak mostanra a szimpátia sorrendek :) Bruti, zaphoodbb mocsápártiak, Cany trió práti, sixx a hülyéket szereti, Chat Géza elég semleges, SzabóZ ritkán ír, és ha lehet, akkor is két mondatban :)

Morcz 2015.01.28. 09:22:54

@minden reggel: az a VV5-ben volt. Épp tegnap jegyeztem meg, hogy már medence sincsen. :)

Krétagarbó 2015.01.28. 09:23:23

@Ditti82: de tegyük fel, hogy a szerkik leszarták ebben az esetben vmiért az eügyi kockázatot. akkor mint sóóóóelem, miért nm rakták be az öfibe? Ekkora ziccert kihagytak volna?
És ha Fanni is tudott arról, hogy a fogkefe bele lett mártva, ő is azzal mosott utána fogat? Nem zavarta?
Sehogy nem logikus, csak úgy, hogy ez sztori a nem igaz. Fannika mosni próbálta magát kicsit, ennyi és nem több sztem.

Ditti82 2015.01.28. 09:23:42

@Csak ügyesen!: Mocsár az F-D-D? Sixx meg mindet szereti akkor. :D

Krétagarbó 2015.01.28. 09:25:47

@Ken Adams79: sztem erre (bezártság, mások elviselése ha akarod ha nem 0/24-ben, család, barátok hiánya) lelkileg nem lehet felkészülni. ez egy idő után mindenkit kiborít. hogy kinek mennyi ez az idő, az már egyéni, de nagyon erre tréningezni nem lehet, vsz.

Ditti82 2015.01.28. 09:27:43

@Krétagarbó: Barátokkal kell beköltözni. Vagy családdal. :D

Krétagarbó 2015.01.28. 09:27:48

@Csak ügyesen!: nincs is ezzel baj, csak mindig Candy-t bántják a posztjai után, hogy elfogult. Azért is írtam, hogy végre egy ellenpélda, remélem, akkor most így elhallgatnak a C. bántó kritikák...

Morcz 2015.01.28. 09:28:44

@Krétagarbó: nekem tetszenek Candy posztjai is.

Conchobar 2015.01.28. 09:28:54

@ornyim: "Szóval nem értünk egyet (ebben sem)" - Hallgattál volna, bölcs maradtál volna (mert akkor megmaradt volna az illúzió, hogy megérted a szarkazmust, az abszurditást)

Krétagarbó 2015.01.28. 09:29:02

@Ditti82: fene tudja, lehet, hogy akkor még nagyobb hajtépések lennének esetenként. Tudod, akit bizton szeretsz, azzal több mindent megengedsz...

g.a.b.o.r. 2015.01.28. 09:29:16

Az én szívem egyáltalán nem esett meg Deniszkén.. látva a sok szülői szopatást. Habár ez valószínűleg a beköltözés óta fennálló unszimpátiámnak köszönhető! :-) Engem rettenetesen irritál az az ember. Már, ha hívhatom annak..

A végső hármasról nekem egyelőre nagyon kusza gondolataim vannak. Egy biztos pontot látok, talán kettőt.. Az egyik Fanni, a másik pedig Robin.

Krétagarbó 2015.01.28. 09:30:55

@Morcz: mert te a neveddel ellentétben nem is vagy morci:) és elfogult.

Ditti82 2015.01.28. 09:31:44

@Morcz: És a trió akkor F-De-Dó. (FaDeDó, muhaha, ez de xar :D)

Conchobar 2015.01.28. 09:31:59

@minden reggel: "Valamelyik régebbi vv Ben mentek velük egy farkasfarmra ha jól emlékszem" - A VV5-ben volt, hogy embertűrő farkasok közé engedték őket

Csak ügyesen! 2015.01.28. 09:32:44

@Ditti82: Igen, F-D-D. Jó, akkor úgy fogalmazok, h sixx az extrán hülyéket kedveli :D

@Krétagarbó: Candy semmivel sem elfogultabb, mint Bruti, vagy zaphoodbb, csak a másik irányban, és így legalább ellensúly is van :) Viszont legalább az ő posztjaiban szépen benne van minden, ami történt az öfiben.

Ditti82 2015.01.28. 09:34:11

@Krétagarbó: Én mindegyiket csípem SzabóZ-t kivéve, az a hv csapnivaló volt a politikai párhuzammal.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 09:34:29

@Morcz: Ööö, nem, szerintem a mocsár F-D-D, vagy legalább is így emlékszem. A trió meg E-L-D. És van még egy sunyi tujánk (R).

Ditti82 2015.01.28. 09:34:55

@Csak ügyesen!: Szerintem mindegyik extrán hülye odabent, most nem azért. :D

Ditti82 2015.01.28. 09:35:41

@Csak ügyesen!: Nekem is ez jött le amúgy, Candy nem tűnt éppen Fáncsi-fannak.

Conchobar 2015.01.28. 09:36:22

@g.a.b.o.r.: "látva a sok szülői szopatást" - Mert mi volt az a sok? A szülő-gyerek fecsegés, meg kínos poénkodás volt a sok, a szívatásnak legfeljebb a Laci vezényelte két kör reggeli tornát lehet mondani. Csakhogy ennél nagyságrendekkel keményebbek voltak a múlt tornaórák

Krétagarbó 2015.01.28. 09:38:16

@Ditti82: Én meg mindegyiket csípem, kit ezért kit azért. Meg hát végülis jó fejek, hogy csak úgy, a kedvünkért dolgoznak ezzel.

Ruadhnait 2015.01.28. 09:39:58

Sziasztok. Szerintem rohadt nagy suttyosag volt a fogkefe wc-be martasa. Tenyleg azt hittem, hogy ez a csaj mar nem sullyedhet melyebbre, de erre mar tobbszor racafolt. Raadasul a Laci zarja be, de az Edina fogkefejet martja bele... ?? Emellett, tudja, hogy kamerak vannak, mert azoknak el, ugye, "imadja a kamerat". Ebbol en arra kovetkeztetek, hogy o errol azt gondolja, hogy helyeselni fogjak a nezok es ez engem egyebkent rohadtul irrital nezokent.

g.a.b.o.r. 2015.01.28. 09:40:42

@Conchobar: amint elküldtem és átolvastam (rossz volt a sorrend.) belegondoltam, hogy istenigazából' nem volt sok szopatás..

Na, de azok ellenére, amit most "kapott" Deniszke se tudott a szememben szimpatikusabb karakter lenni. Főleg a riportszobás megnyilvánulásaival... azoktól rosszul vagyok.

Morcz 2015.01.28. 09:41:00

@Krétagarbó: köszi! :D
@Ditti82: A FaDeDó-n felröhögtem, szerintem poén, vagy DeDóFa? :))))))

@Csak ügyesen!:
akkor a trió EdLaDa? :D

másodpéldány 2015.01.28. 09:45:01

@Ken Adams79:

"Miután Lacika mondta, hogy a villában mindenki egyenlő, élővette a szuperképességét és bezavarta Fannit a szaunába..."

igen vannak az egyenlők és vannak, akik mások lenyúlt szuperképességeivel lenyomják a többieket a víz alá...

malevil2050 2015.01.28. 09:45:27

@Conchobar: Nahh akko egy jó nagy " JA " mára is .Aztán csak idézgessél!!!!

Ditti82 2015.01.28. 09:48:59

@Morcz: Örülök, hogy tetszett. Már volt értelme kimászni az ágyból ma (és jönni dolgozni) :D

Conchobar 2015.01.28. 09:49:03

@malevil2050: "Nahh akko egy jó nagy ' JA ' mára is .Aztán csak idézgessél!!!!" - Kezd a napodat egy offolással!

ganxtalovins 2015.01.28. 09:50:03

@Conchobar: Nem kell eröltetni a butaságot, fanni szerinten teljesen megtört a hat óra alatt, ami ilyen körülmények között érthető is. Azt mondani, hogy ez színjáték volt pláne fannitól, háát finoman szólva is aberáltság...

Morcz 2015.01.28. 09:51:48

@másodpéldány: "igen vannak az egyenlők és vannak, akik mások lenyúlt szuperképességeivel lenyomják a többieket a víz alá... "
+1

@Ditti82: ne is mond, én legszivesebben ma ágyban maradtam volna, a tegnapi on-t csak kb egyig bírtam, mert nem mutattak semmi érdekeset.

2015.01.28. 09:52:26

Ez a fogkefés dolog igen kisstílű húzás volt. Esetleg malacszar a cipőbe...
A szaunás sírós kimegyek műsor rém béna volt.
A fürkész hétre be lehetne küldeni valami genyót, mint David Schwimmer figurája az Elit alakulatban.

ganxtalovins 2015.01.28. 09:53:11

@bisonte: Nem bonyolult, miért teszel fel kérdést ha meg is válaszolod. Nyílván ha most szóltak, szóltal volna akkor is, ez csak a retardáltaknak nem jött le, jahhh bocs.

Ditti82 2015.01.28. 09:53:12

@ganxtalovins: Én annak a "nő"-nek semmit nem hiszek el. Pláne mióta kiselőadást tartott PVC-nek a műsírás mikéntjéről.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 09:56:48

"a konfigból hiányzik egy nagyadag lófasz" by kolléga. szerintem náluk nagyobb hülye nem nagyon van... :)

bisonte 2015.01.28. 10:00:47

@ganxtalovins: A lényegesebb kérdés inkább az, hogy Fáncsi akciója megtorlatlan marad-e.
Vagy hagyják a lakóknak, hogy egymás között rendezzék le, és ha netán már nagyon elszabadulna a pokol, csak akkor lép közbe a csatorna?

Morcz 2015.01.28. 10:03:29

@bisonte: előbb talán álljanak elő a farbával, hogy a korábbi csoportos fogkefe belemártás a budiba igaz-e vagy sem.

másodpéldány 2015.01.28. 10:06:42

ja, és kösz Bruti a posztot!

hajrá fanni, hajrá dóri, és hajrá robin...

sajnos nem tudom mennyi az esély, hogy a top háromban legyenek, de én akkor is elnézném a villát, ha csak ők lennének benne, és na jó, negyediknek ott lehet még döniszke, mert azért rendesen gondját viselte fanninknak...

szóval legyetek jók, és a most következő párbajon szavazzatok dani ellen, hogy minél előbb elkezdhesse végre olvasni a HV-t...

fanni:
www.facebook.com/vvfanni

és

dori:
www.facebook.com/vvdora

Conchobar 2015.01.28. 10:06:50

@ganxtalovins: " Azt mondani, hogy ez színjáték volt pláne fannitól, háát finoman szólva is aberáltság..." - Nem ártana a dolgot még érlelned. Ugyanis éppen ellenkezőleg áll a dolog, az mutat aberráltságra, hogy valaki még most is benyeli Fanni trükkjeit. Az után, hogy egyszer már bemutatóval egybekötve elmagyarázta, hogyan tud sírást erőltetni az arcára. Az után, hogy Fanni a vizsgán és vizsga előtt bemutatott egy metamorfózist, egy színjátékot. De hasonló metamorfózisnak tanúi lehettünk akkor is, mikor a Zsuzsa-Laci párbaj alatt Fanni egyszer csak Zsuzsa ellen fordult

csiri bá 2015.01.28. 10:08:13

Háromszakmapluszérettségi László az egészet egy saját gyúrású közmondással summázta:
„Kutyából nem lesz szalonna és kurvából se feleség.” - Akkor most nem lesz dínom-dánom meg hetedhét országra szóló lakodalom? Nemrég tudtam meg, hogy a Mikulás sem létezik, most meg még ez is? :(((

2015.01.28. 10:13:56

@csiri bá: az a baj, hogy ezt elég rosszul gyúrta össze. A mondás szerint ugye kurvából lesz a legjobb feleség. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 10:17:56

@Hadrian77: most mér, Denisz se eszik oda, ahová szarik, ő mondta. :D

ornyim 2015.01.28. 10:19:48

@Conchobar: Elnézésedet kérem, de te mint anyatigris védelmezed az általad szimpatikusnak tartott karaktert/karaktereket, eszembe nem jutott, hogy szarkazmussal hozakodsz elő. Egyébként meg ez a 'ha hallgattál, bölcs maradtál volna' dolog nálad is sokszor érvényes és úgy érzem, hogy nem csak a magam nevében beszélhetek. Te azt gondolod, hogy mindig mindent te látsz jól, neked van igazad, mert ahogy látom osztod itt rendesen a népet, vagyis csak megpróbálod, mert nem nagyon hagyja senki! Fogadd már el azt, hogy az embernek lehet más véleménye is a tiéden kívül. Remélem azért bele nem betegszel ebbe a játékba ;) Aztán várom a visszaoltást, hajrá!

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.28. 10:21:16

@natalja: jaja Dani helyében én is belekötnék a halk ajtóbecsukás miatt abba, akinek pár napja részegen nem akartam levenni a kabátját, és óbégattam, amikor ÉJJEL mindenki aludni akart. :))))

2015.01.28. 10:24:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): persze, mert aki másnak Ermitázs, maga esik bele!

2015.01.28. 10:33:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mellesleg Dórit elnézve kurvából lesz a legjobb szalonna.

Morcz 2015.01.28. 10:37:39

@Conchobar: Fanni a legnagyobb taktikus, és pont. :D

malevil2050 2015.01.28. 10:40:44

@ornyim: Minnyá kapol egy nagy bűdös " JA" - t

ornyim 2015.01.28. 10:44:23

@malevil2050: Abból neked is jutott pár :D

Hedonistamama 2015.01.28. 10:44:29

Én jót röhögtem a rolleres mondaton :) Ééééés igeeeeeen! Megsajnáltam csóri Deniszt, mert ilyen köcsög szülőket kapott, meg azért is amit Bruti kifejtett, hogy nem csapott le minden lehetőségre hogy széjjel szívassa a csodás gyámokat a Dani bácsikájával együtt :D

csicserierika 2015.01.28. 10:44:42

kedves Bruti szabadnapra ment humorgömb ? Laci ghenyiális húzása volt, h rögtön kimaxolta Denis képességét, ráadásul a már igen ráérett Fannival.

Conchobar 2015.01.28. 10:47:21

@ornyim: "te mint anyatigris védelmezed az általad szimpatikusnak tartott karaktert/karaktereket" - Ez egy oltári nagy baromság. Ugyanis számomra egyik karakter sem szimpatikus. Az meg ne legyen már probléma, hogy állhatatosan kitartok a véleményem mellett akkor, amikor az opponens nem tudja, vagy nem akarja önnön állítását bizonyítani (és pusztán csak arra hivatkozik, hogy másoknak is az a véleménye. A nyájhoz igazodni kívánó birka ne akarjon önálló vitaestet)

csicserierika 2015.01.28. 10:48:31

@Hedonistamama: a rollert már elsütötte a matek tanárnővel való pajzánkodás vizionálása közben a riportban. Csak magát tudja ismételgetni, biztos neki is nagyon bejön ez a duma :)
Értékeljük már Lacit is, aki rögtön kapcsolt a képességgel kapcs.-ban, még Deniske mindent csak az egyszeműjével néz, tovább nincs gógyi.

Conchobar 2015.01.28. 10:52:26

@Morcz: "Fanni a legnagyobb taktikus, és pont" - Színésznőnek kiváló, ismer és ügyesen alkalmaz trükköket, de hogy taktikus lenne, azt nagy butaság állítani (még egy közepesen taktikus személy sem hergeli maga ellen a társait céltalanul, nemhogy egy nagy taktikus)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 10:53:46

@magamat adom: Neeem... ezt így kell, by Fanni: "Na. Tisztázás végett. Fiúk, lányok. Cukibogyók. Én ilyen vagyok a kinti életben is."

Morcz 2015.01.28. 10:54:55

@Conchobar: Ha jól rémlik Fanni is bent volt az Atti féle párbajfelkészítő egy részen. :)

csicserierika 2015.01.28. 10:56:43

én hallottam félre ? Nem azt mondta, h kotlából feleség ?

Morcz 2015.01.28. 10:58:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Neeem... ezt így kell, by Fanni: "Na. Tisztázás végett. Fiúk, lányok. Cukibogyók. Én ilyen vagyok a kinti életben is." :)))) Közben meg ezt gondolja: "és ha ezt be is szopjátok hülyék vagytok mint a segg! Hol a szoli? " :)))))

2015.01.28. 11:02:42

@Conchobar: a trükkök mikéntjét ismeri, csak azt nem tudja kiknek és mikor érdemes alkalmazni. Erre pl. Dóri tudna építeni, ha van esze, és a finisben egy baráti hátba szúrással kiejti.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 11:05:43

@Morcz: na igen, ez után a komoly kinyilatkoztatás után, a maradék másfél bittel a fejében valszeg már a szolira koncentrált. :D

Morcz 2015.01.28. 11:11:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amúgy a nickeden még mindig röhögök, pedig már jó rég olvastam először. :))))

malevil2050 2015.01.28. 11:15:57

@ornyim: Én már nem foglalkozom vele,néha belökök neki egy ja-t. Akad mindig valaki aki eteti ,de az már nem az én gondom.Eccerűen lelépek ha itt van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 11:17:30

@Morcz: :)) köszi, ezek szerint vicces, én hülye meg azt hittem, vérfagyasztó.

ornyim 2015.01.28. 11:22:01

@Conchobar: Ez egy megállapítás volt, nincs szükségem mások véleményére ahhoz, amit leírtam. De szerintem te is tisztában vagy vele, hogy nem tartozol itt annyira a közkedveltek körébe. Erről ennyit. A másik meg az, hogy ha te állhatatosan ragaszkodsz a véleményedhez, akkor azt hadd tegye meg más is, ugyanis szólásszabadság van tudtommal. Nincsen azzal semmi baj, ha van önálló véleményed, de akkor ne akard már mindig a másikba magyarázni, hogy nem jól látja. Tudod, nézőpont kérdése minden. Egyébként meg eszembe sincs veled vitatkozni, csak én is állhatatosan tartom a véleményemet veled kapcsolatban.

ornyim 2015.01.28. 11:27:00

@malevil2050: Utolsó reakcióm volt, amit írtam neki, nem azért vagyok itt, hogy őt olvassam. Befejeztem vele én is! :D

Morcz 2015.01.28. 11:31:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szavamra, nem tudom mi bajod van... :D :P

Mirocska 2015.01.28. 11:31:56

@malevil2050: Jaja, én is így vagyok! Nem is szeretek itt délelőtt olvasni, túl sokat kell görgetni!

rearwindow 2015.01.28. 11:33:26

Az a jelenet Danival, Fannival meg Lacival aminek az ominózus szaunabörtön lett a vége, nagyszerűen bemutatta mit tudnak ezek a szerencsétlenek csinálni egész nap: feküdni és bámulni a plafont. Még egy darab tollat, papírlapot se kapnak, hogy esetleg rajzolgathassanak unalmukban, semmit. Volt egy kísérlet ahol embereket zártak egy üres szobába, ahol gombnyomásra megrázta őket az áram (nem halálos persze :) ) és a legtöbb ember egy idő után elkezdte nyomogatni, mert még az áramütés is jobb annál, minthogy semmi de semmi ne történjen

ornyim 2015.01.28. 11:54:52

@csicserierika: nem, azt mondta, hogy kurvából feleség. Hát pedig a mondás nem így szól :D

Conchobar 2015.01.28. 12:15:21

@Morcz: "Ha jól rémlik Fanni is bent volt az Atti féle párbajfelkészítő egy részen" - Igen, bent volt statisztaként rövid időre (Vikcsut kellett helyettesítenie egy Attila-féle párbaj-imitációban). Ha arra gondolsz, hogy a taktikusság cseppfertőzéssel, vagy érintkezéssel terjed, akkor tévedsz. Ami meg Attilát illeti, ő nem azért nyert, mert taktikus meg manipulátor volt, hanem annak ellenére nyert

Ken Adams79 2015.01.28. 12:17:16

@rearwindow:
+ még egymásba is bele tudnak kötni... gondolom ez is a cél többek között...

olyanból is többet láttunk, hogy miért UTÁLOD a másikat, mi idegesít benne, miért nem tudsz vele együtt élni? pedig mindegyik "full őszinte", mindegyik "ilyen a kinti életben is" és mindenkit "így kell elfogadni , mert ilyen vagyok" (ami elég szomorú - mármint nem az, hogy el kell fogadni, hanem az, hogy ilyen.

Ok, hogy abból nem lehet show-t csinálni, hogy mi a másik jó tulajdonsága, de szerintem ez így akkor is elég gáz

Conchobar 2015.01.28. 12:19:44

@ornyim: "Nincsen azzal semmi baj, ha van önálló véleményed, de akkor ne akard már mindig a másikba magyarázni, hogy nem jól látja" - Te mit akarsz most belémmagyarázni? Nem érzed azt, hogy te önmagadról beszélsz és nem rólam?

rearwindow 2015.01.28. 12:19:45

@Ken Adams79: Fogolytáborokban a rabok úgy ütik el az időt, hogy akinek van valami ismerete, az tanítja a többit... Természetesen ez a Való világra nem alkalmazható :D

Conchobar 2015.01.28. 12:25:04

@ornyim: "Ez egy megállapítás volt, nincs szükségem mások véleményére ahhoz, amit leírtam. De szerintem te is tisztában vagy vele, hogy nem tartozol itt annyira a közkedveltek körébe" - Ha te már fenemód önálló és helytálló véleményekre szoktál jutni, akkor azt is kielemezhetted volna már a kommentjeimből, hogy engem a kommentelőtársak érzelmei teljesen hidegen hagynak

Conchobar 2015.01.28. 12:27:51

@rearwindow: "Ne offolj!" - Hadd reagáljak már, mikor mások offolással rontanak rám

egy igazi barom vagy mária 2015.01.28. 12:35:47

Komolyan mondom, hogy az egyetlen, akiben van némi taktikai érzék az a Basszájba.
Teljesen logikus, és okos dolog ellőni az ellenség szuperképességét. Dennis vajon kit sittelt volna le?
Ja, meg arra is rájött, hogy Fannit csak a külsejére tett megjegyzésekkel lehet kikészíteni.

Ken Adams79 2015.01.28. 12:44:48

@rearwindow:
:)
Itt már mindenki ismert minden káromkodást, nehéz lett volna átadni bármi újat a másiknak.

Conchobar 2015.01.28. 12:48:03

@egy igazi barom vagy mária: "Dennis vajon kit sittelt volna le?" - Mivel a szuperképesség örökölhető, azért a kérdés helyesen úgy hangzik, hogy 'Dennis-ék vajon kit sitteltek volna le?'. Azt ugyanis egy vesztes Dennis-párbaj után Fanni örökölte volna. Dennis talán nem használta volna föl soha, de az eszement gyűlölködésre, köpködésre, fogkefe mártogatásra is képes Fanni annál inkább

Bujumburi 2015.01.28. 12:50:05

@rearwindow: tényleg olyan... :D egyébként Robin és Zsuzsa malmozott egyik éjszaka az on-ban, valahogy csináltak egy pályát és a vizes kupakok voltak a bábu.

usim.misu 2015.01.28. 12:51:10

@egy igazi barom vagy mária: szerintem ez nem a hallatlan nagy tudása miatt van, egyszerűen csak buta, mint a föld, és ennyire telik tőle, nyenyenye büdös a lábad. Pff.... Ez az a szint, amikor egyszerűen nincs elég gógyi, hogy vitába szálljon a másikkal, akkor jön ez, hogy fáncsinak nagy a lába, meg denisznek hullik a haja. tiszta dedó. tényleg ez minden, amivel elő tudnak hozakodni?

Ken Adams79 2015.01.28. 12:57:05

@usim.misu:

Mivel semmit nem tudnak kb a másikról - és baromira nem is érdeklik egymást - ezért nem nagyon marad más, csak a büdös láb.
+ még gyökerek is :)

mr miss 2015.01.28. 13:01:02

Nagyon ott volt ez a poszt, köszi Bruti :)

Dennis remélem Danit viszi ki, és Dani marad kint. Utána kieshet Dennis is, de előbb Danit, lécci :)

egy igazi barom vagy mária 2015.01.28. 13:04:44

@usim.misu: Szerintem rosszul látod. Az elején amikor a 2 ordenáré picsa fikázta a Zsu-t akkor is szólt Laci, hogy ez nagyon kontraproduktív.
A Fannit semmi más nem érdekli, csak a kinézet. Ennek nyugodtan beszólhatsz bármi szellemeset, vagy hülyézheted, lepereg róla. Ha meg akarod bántani, akkor csak ilyenekkel lehet, hogy randa vagy, és rögtön fel akarja adni a játékot.

Conchobar 2015.01.28. 13:07:13

@Ken Adams79: "Mivel semmit nem tudnak kb a másikról - és baromira nem is érdeklik egymást" - Nagy utat tett meg a VV-történelem. Nagy ívet lefelé. A VV1-ben, VV2-ben a párbajon a párbajozók még kérdéseket is kaptak egymás ismeretéből (pl.ki a kedvenc csapata, mi neve a hugának), amit még pontoztak is. A VV4-ben minden háborúság ellenére, szempont volt egymás jó közérzetének fenntartása. A VV5-ben Attila és Péter már 'taktikázott' (ertsd: próbáltak a társaikat kicsinálni, a társaik idegeire menni). A VV6-ban és még inkább a VV7-ben már az ellenségeskedés, az ellenségkreálás (pl.ahogy Dóri a jelrakás óta viselkedik Edinával) dominál

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:08:35

Most olvasom, hogy Bencus épp Costa Ricán nyaral. Hát kapja be... :D

usim.misu 2015.01.28. 13:09:19

@egy igazi barom vagy mária: más nézőpont - pl az enyém - szerint viszont megtalálni egy nő gyenge pontjaként a külsejét, nem vall nagy stratégára, ez szimpla bunkóság, amiben viszont laci nagyon nagy, ezt elismerem.

Cimili 2015.01.28. 13:09:56

161. dik. Köszi Bruti, jó vót! :)
Ezen meg hangosan röhögtem: Érkezik Komisz, kezében a farkával. :DDDDDDDDDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 13:10:05

@mr miss: Én azt szeretném, ha Dani egy lány ellen esne ki. :D

Eszet Lenke 2015.01.28. 13:11:04

@rearwindow: Igaz. Nem valószínű, hogy ebből a bagázsból bárki is képes lenne új ismeretek befogadására, az érdeklődés hiányáról nem szólva. Az agyi kapacitásuk kimerül félinformációk raktározásában is. (Lásd Dóri vs ufó.)

jotekony koc 2015.01.28. 13:11:18

Nehez elkepzelni, hogy Dennis nem probalta megfingatni gyamjait. Foleg ugy, hogy a zabaltatasa azokra volt bizva. Biztos kert az anyjatol egy fasza kolozsvarit, vagy az apjatol ciganypecsenyet, csak a stab baszta leadni ezeket a jeleneteket.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:12:35

@Ken Adams79: Viszont simán szóláncozhatnának vagy barcohbázhatnának.
Az elsőhöz pl. elegendő egy nagycsoportos óvodás tudása is... :D
A második kicsit nehezebb, főleg ha Dóri pl. Rooseveltet adja fel feladványként....

mr miss 2015.01.28. 13:12:59

@-pkata-: mondjuk Dóri ellen milyen lenne kiesnie, hehe :))

rearwindow 2015.01.28. 13:13:47

@Ken Adams79: már korábban írtam, hogy Edina taníthatna egy kis románt a többieknek, Laci jó kis trükköket a 3-4 szakmájából, Dani bármit amire emlékszik az egyetemről, a többiekről meg hirtelen nem jut eszembe semmi amihez érthetnének... :)

Ken Adams79 2015.01.28. 13:13:48

@Conchobar:
Előző szériákat nem nagyon néztem.
De - magamból kiindulva - szeretem megismerni a (munka)társaimat.
Persze... én nem is ilyen nemes célokért alázom meg magam naponta :)
Odabent biztos gáz lehet, hogy valakivel jóban vagy , aztán 2 napra rá "ráteszed a jeled"

usim.misu 2015.01.28. 13:14:12

@-pkata-: ha fáncsi ellen esne ki, abból nehezen épülne fel, az tuti

Cimili 2015.01.28. 13:14:30

Igaza volt Lacinak, hogy felhasználta Komiszka szuper képességét. Jól vág az agya, ha ő nem használta volna fel, megtette volna Denisz, vagy inkább ő nem, mert annyi agya nincs. Ha meg esetleg Fannika örökölte volna, na ő tuti felhasználta volna.

Cimili 2015.01.28. 13:16:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet, hogy játszanak ilyesmit, nem tudhatjuk. Ahhoz az ilyen tevékenység túl unalmas, hogy a rövid őfikbe bevágják.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 13:16:12

@usim.misu: Nekem mindegy melyik ellen, csak lány legyen :D

Ken Adams79 2015.01.28. 13:16:41

@rearwindow:

Dani szerintem már átadta minden tudását az egyetemről.
felsorolom:
1.
2.
3.
4.

Előbb magyarul kéne megtanulniuk a többieknek (írni, olvasni) - legalább alapszinten, utána jöhetne valami idegen nyelv.

Szerintem Laci is átadta már minden tudását, az összes szakmából. Talán már az első nap.

Cimili 2015.01.28. 13:18:05

@Conchobar: Hogy te mikre emlékszel. :) De télleg így volt a régebbi VVk-ben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 13:18:55

@rearwindow: Fáni: divat, smink (Edinának jól jönne), Dóri: fotózás :) Ha kérnének fényképezőt biztos adnának, RTLnek is jó lenne, ahogy volt is fotózás...
Deniszt nem tudom, a hogyan verjük dósságba magunkat szerintem mindenkinek menne. :) De valamihez csak ért ő is, max még nem derült ki, hogy mi az.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:19:16

@mr miss: "mondjuk Dóri ellen milyen lenne kiesnie, hehe :))" Csoda! :D
Én nem látok olyat a játékban, akit kinn tudna hagyni.

djangyu 2015.01.28. 13:20:31

a fanni ilyen csámpás dagadt picsa? ajaj, a masszázsvideóból az derül ki, hogy nagyon torzítanak az eddigi fotói :D

Conchobar 2015.01.28. 13:22:34

@jotekony koc: "Nehez elkepzelni, hogy Dennis nem probalta megfingatni gyamjait" - Úgy érted, hogy a tirpák basztatta a románt és a cigányt, de az RTL zsidó stábja nem volt hajlandó leadni? Úgy gondolod, hogy aki örökösen a faszát markolássza, akit a fasza vezérel, az egyszersmind újnyilas is?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:23:18

@-pkata-: valami kéményseprő vagy kéménybélelő. Tök érdekes előadásokat tudna tartani pl. arról, hogy a kémény kürtőjébe belefér-e a béléscső, meg ilyesmi... :D

mr miss 2015.01.28. 13:24:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de annyira megnézném az arcát, ha mégis :)

rearwindow 2015.01.28. 13:26:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Denisz kéménybélelő? :D azért egy előadást meghallgatnék, ha fél évre be lennék zárva... :D Bár nem hiszem hogy sokat dolgozott a SZAKMÁJÁBAN :D

mr miss 2015.01.28. 13:26:59

@-pkata-: Dennis seprűket egész jól tud készíteni például :-D

másodpéldány 2015.01.28. 13:28:50

Jó lenne, ha itt egyesek abbahagynák a cigányozást, románozást meg zsidózást, ez a blog nem erről szól. Köszönöm!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:28:50

@mr miss: hát, igen érdekes változásokon menne át a feje, az biztos. :)

rearwindow 2015.01.28. 13:31:38

@mr miss: arra célzol, hogy kéményseprű-készítő lehet az eredeti szakmája? :D

Ken Adams79 2015.01.28. 13:32:14

@mr miss:

Az olyan jó börtönmeló egyébként.

Conchobar 2015.01.28. 13:32:39

@másodpéldány: "Jó lenne, ha itt egyesek abbahagynák a cigányozást, románozást meg zsidózást, ez a blog nem erről szól" - Ha nem érted a szarkazmust, akkor miért nem kussolsz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:34:23

@rearwindow: azért ártalmasak az ilyen háttérinfók, mert az ember egy idő után hajlamos általánosítani vagy "képzettársítani.". Számomra pl. tegnap óta a ruccola szó is más értelmezést kap, mint egy jópofa salátanövénytől az ember ezt elvárná.....
Kéménybélelővel meg nem sűrűn szoktam találkozni, de ezentúl azért résen leszek és ha azt látom, hogy a gatyájában turkál, akkor tutira ugrik majd az üzlet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 13:35:06

@Morcz: na hallod, elképesztő lehetőségek rejlenek a témában. :D

másodpéldány 2015.01.28. 13:36:31

Remélem azoknak a hozzászólásait, akik szarkazmus ürügyén (álcája alatt) a semmiből előrángatják a cigányozást, románozást és zsidózást, törlik innen, és ismétlés esetén le is tiltják!

köszönöm.

jotekony koc 2015.01.28. 13:37:00

@Conchobar: Bent nincs tv, pc, konyv stb., Dennis azzal jatszik ami keznel van. Ha a pocse van keznel akkor azzal.

rearwindow 2015.01.28. 13:37:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én már találkoztam kéménybélelővel, nem is eggyel, azért gondolom hogy Denisz nem dolgozott egy napot sem ebben a szakmában, max papírja van róla. Amúgy Deniszt semmilyen munkakörben nem tudom elképzelni, nem véletlenül lakott az "anyósa" nyakán...

Conchobar 2015.01.28. 13:41:30

@másodpéldány: "Remélem azoknak a hozzászólásait, akik szarkazmus ürügyén (álcája alatt) a semmiből előrángatják a cigányozást, románozást és zsidózást, törlik innen" - Szeretnéd magadat töröltetni? (ha legalább egy csöpp agyad lenne, akkor nem ismételgetnéd azokat a jelzőket)

Mirocska 2015.01.28. 13:45:13

@rearwindow: És még 10 év múlva is az anyjával képzeli el az életét...

Ruadhnait 2015.01.28. 13:46:22

@másodpéldány: Hallod, ne foglalkozz vele. Tegnap engem is ugy felidegesitett, hogy vissza se jottem egesz nap. Most mar csak atporgetem, tedd te is azt. :)

rearwindow 2015.01.28. 13:46:39

@Mirocska: Denisz? Mármint a saját anyjával? Ezt ő mondta?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 13:47:30

@mr miss: a villa boszorkányainak az is jól jönne :)

Conchobar 2015.01.28. 13:48:01

@Ruadhnait: "Tegnap engem is ugy felidegesitett, hogy vissza se jottem egesz nap." - Hájjal nem akarod kenegetni?

Mirocska 2015.01.28. 13:48:19

@rearwindow: Az életem 10 év múlva c. fogalmazása erősen arról szólt.

rearwindow 2015.01.28. 13:50:51

@Mirocska: Értem, hát, minden fiatal lány ilyen vőlegényről álmodik :D

másodpéldány 2015.01.28. 14:02:30

@Ruadhnait:

néha erre jár a bloggazda és ha látja a rasszozást, akkor remélhetőleg törli azokat a hozzászólásokat, de nem árt felhívni a figyelmet, mert azért rengeteg itt a hozzászólás, és nyilván nincs egész napja hozzászólásokat scannelni,

így meg elég a keresőbe beírni ezeket a szavakat és mindjárt látja, hogy ki az aki mindenféle álürüggyel itt rasszozik...

Maxi Mili án 2015.01.28. 14:08:04

@Mirocska: Denisz anyja beteg.Én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy 10 év múlva az anyjával szeretne ÉLNI.

Morcz 2015.01.28. 14:08:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Kéménybélelővel meg nem sűrűn szoktam találkozni, de ezentúl azért résen leszek és ha azt látom, hogy a gatyájában turkál, akkor tutira ugrik majd az üzlet. :D "
De ott tartja szerszámot! :D :P

"na hallod, elképesztő lehetőségek rejlenek a témában. :D " igen, külön tudományág...:D

Egyre inkább gondolkodom rajta hogy meg kellene csinálni az Edina kikészítős játékot....:D

@rearwindow: a kisfilmjében mutatták a melóhelyét emlékeim szerint.

csiri bá 2015.01.28. 14:09:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): végül is csak a munkáját végezte, amikor kibélelte Fannika "kéményét". :)))

csiri bá 2015.01.28. 14:10:44

@Ruadhnait: Tudod, mi az elnézés? :)))))

kamilla123 2015.01.28. 14:12:16

@Bruti: szuppper lett a poszt!!!! :-) köszi!!! :-)))

rearwindow 2015.01.28. 14:12:48

@Maxi Mili án: én úgy értelmeztem, hogy ez azt jelenti, az anyjáNÁL élni. Nem feltételezem hogy van olyan ember aki nem szeretné ha 10 év múlva élne az anyja, és ezt külön ki kell hangsúlyozni annak, aki viszont de :)

ornyim 2015.01.28. 14:13:37

@Ruadhnait: Egyetértek veled, ma engem is felhúzott, de már én sem veszek róla tudomást. Az ilyenre rá kell hagyni, mert amíg van, aki foglalkozik vele, addig nem hagyja abba!

Conchobar 2015.01.28. 14:14:11

@másodpéldány: "néha erre jár a bloggazda és ha látja a rasszozást, akkor remélhetőleg törli azokat a hozzászólásokat, de nem árt felhívni a figyelmet" - Jelentsél már föl rasszozásért!

Morcz 2015.01.28. 14:14:57

@csiri bá: :))))))))))))))))))))))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 14:15:09

Ma este kihívás... Denisz, kihívja Robint, mert se Ő se Fanni nem kedveli, és Őt tartják a leggyengébbnek. Danit és Edinát nem meri, mert Őket erősnek tartják. A Denisz, biztosan egyeztetett már Fannival, csak azt nem mutatták meg nekünk .... Dóri is belemegy, mert haragszik Robinra, mióta az bevallotta, hogy tetszik neki az Edina. ( ami persze csak kamu volt.) Robin megsértette a női büszkeségét. Ő egy "A" kategóriás csajnak tartja magát.(nem az)

A párbajról Robin jön vissza...kb. 60 - 40 % -al. Nem azért mert annyira imádják, hanem mert a Denisz farokmarkolászásából sok nézőnek elege van! Fannika, majd vigasztalódik Dórival, mindennap csajos estét fognak tartani. Nekem nem tetszett, ahogy Dóri csókolgatta Fanni hátát, meg a nyakát...lehet, hogy velem van a baj...

Letöltöttem az appot, és életemben először szavaztam a ...FANTOM....képre. Drukkolok neki!

Ruadhnait 2015.01.28. 14:15:43

@csiri bá: Azt hiszem tudom :) En emlekszem sok mindenre, amit altalanos iskolaban "tanultam". :D Amikor a kecske szarvai kozott elnezel, vagy valami ilyesmi... De mondjuk en nem erre gondoltam... :)

Conchobar 2015.01.28. 14:16:18

@ornyim: "Az ilyenre rá kell hagyni, mert amíg van, aki foglalkozik vele, addig nem hagyja abba!" - Vizet prédikálsz?

kamilla123 2015.01.28. 14:19:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Nevessen rád a VVRobin!". :-))))) ez jó volt :-))

ornyim 2015.01.28. 14:20:10

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Korábban én is ezt fejtegettem, hogy szerintem nincs vér a pucájában kihívni Danit, mert őt ott bent erősnek tartják, én is inkább Robint látom esélyesnek, de aztán sose lehet tudni. Azt is emlegette Denisz, hogy jönnek az ő harcai, az 'erősekkel'... de, ahogy az látszik is, neki csak a szája nagy, az is csak a riportban. :D Kíváncsian várom a ma esti kihívást! :)

jotekony koc 2015.01.28. 14:20:54

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Ha Dennis nem a sajat, hanem a Laci farkat markolaszna, az jobban tetszene neked es a nezoknek?

Conchobar 2015.01.28. 14:21:12

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Denisz, kihívja Robint, mert se Ő se Fanni nem kedveli, és Őt tartják a leggyengébbnek" - Csakhogy Zsuzsával ellentétben, Dennis és Fanni soha nem azt keresték, hogy ki a leggyengébb. Ők mindig arra tettek jelet, aki a bögyükben volt. Amúgyis szemétség lenne azt a Robint vinni, aki nem volt hajlandó jelet rakni Dennis-re

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 14:21:49

@csiri bá: na ugye, hogy lenne mit mesélnie a munkájáról... :)

Mi mondjuk csak ásítoznánk, mert azt hiszem már szinte mindent láttunk, amit a kürtőbélelésről tudni lehet, de a többiek biztos gazdagabbak lennének néhány új szakmai fogással... :D

Ken Adams79 2015.01.28. 14:25:33

@Conchobar:
Amig sokan vannak, addig könnyű (könnyebb) arra tenni a jelet, akivel baja van az illetőnek, mert addig nem nagyon oszt- vagy szoroz 1 jel (pl ebben a szériában 1-1 jel nem sokat számított)

Most már bizony-bizony akár kreált indokot, de találni kell, hogy valakit miért visz ki az ember.
Pl ha van 1 csöpp esze, most Robin-t viszi ki. Szvsz

Morcz 2015.01.28. 14:28:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Mi mondjuk csak ásítoznánk, mert azt hiszem már szinte mindent láttunk, amit a kürtőbélelésről tudni lehet, de a többiek biztos gazdagabbak lennének néhány új szakmai fogással... :D " vagy szakkifejezéssel. :D

@Ken Adams79: robint orosz rulett lenne kihívnia, nagyobb eséllyel jönne vissza Edina vagy Dani ellen.

kamilla123 2015.01.28. 14:30:06

@Cimili: igen, ez a mondat nekem is csúcs volt :-)))

Ken Adams79 2015.01.28. 14:30:52

@Morcz:

Lehet ...ennyire nem ástam bele magam
De Edina - romantikus szál - szóval neki bent kell maradni (gondolom)
Dani meg... passz :)

user friendly 2015.01.28. 14:32:49

@másodpéldány: ha a szabályok megengedik, miért ne nyomnák le a másikat a víz alá? helló, erről is szól a játék :) különben azt, hogy valaki él egy helyzettel, amit a szabályok megengednek, nem tekinteném víz alá nyomásnak.
az ilyesmit számon kérni olyan, mintha a fociban azt rónánk fel az ellenfél játékosának, hogy szabályosan leszerel minket vagy gólt rúg. csak mert az csúnya dolog velünk vagy a csapatunkkal szemben.

Magg. 2015.01.28. 14:33:06

@másodpéldány: ez a vitajancsi mást már nem tud kitalálni, hogy valaki szóba álljon vele.

Magg. 2015.01.28. 14:35:27

@Ruadhnait: ez a célja. Ilyeneket ne írj. :)

Conchobar 2015.01.28. 14:35:54

@Ken Adams79: "Pl ha van 1 csöpp esze, most Robin-t viszi ki." - És akkor úgy jár, mint a VV4-ben Béci járt Jerzyvel. Béci nem a riválisát, Alekoszt, hanem a tuja és gyengének hitt Jerzyt vitte ki. Azonban a nézők megbüntették Bécit a gyávaságáért

csiri bá 2015.01.28. 14:36:32

@Morcz: számára mind a négy választás orosz rulett... a legtöbb esélye tán Csikkszedő Dániel ellen lehet, Robinnyó vagy Ádinka ellen tuti kiesik, és szerintem még PVC Dóri ellenében is...
Majd este kiderül, hogy az állandó zsákmarkolászás közepette mire jutott. :)))
Vagy Fáncsika kiingázza neki a tutit. :))))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 14:38:22

@ornyim: Szerintem is. Amikor bemegy a riportba, mindig Ő a nap hőse, legalábbis úgy állítja be...elfelejti, hogy látják a nézők, és egyáltalán nem igaz amit mond. Azért gondolok Robinra, mert a múltkor azt mondta, hogy Robin hol ide csapódik, hol oda...hozza, viszi az információt (ami igaz is volt.) Ja, és a Fannika nagyon utálja Robint. Mindenesetre a fantomra szavaztam, bárki legyen is.:)))))

Conchobar 2015.01.28. 14:40:19

@Magg.: "ez a vitajancsi mást már nem tud kitalálni, hogy valaki szóba álljon vele" - Pedig annyira akarja, hogy hülye gyerekek foglalkozzanak és feleseljenek vele, hogy már a fene akarja megenni

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 14:40:38

@jotekony koc: Mi van kóstolgatsz? Nyugodjál le! Nem érdekel se a Laci, se a Denisz farka. Meghagyom neked mind a kettőt.

Magg. 2015.01.28. 14:42:34

@Cimili: én meg pont úgy láttam, hogy rohadtul nem fog jól az agya Lacikának. Egy semmilyen szituban használta fel a szuperképességet, amikor igazi oka lett volna rá, akkor nem jutott eszébe.
Gondolom, Dani (és nyilván Edina) bújtogatták. Ez abból is látszott, hogy - ahogy máskor is szokták - falkában szálltak rá Fáncsira, provokálták, pedig akkor kivételesen semmi rosszat nem csinált.
Lacinak b@szta a csőrét az előző napi veszekedés (büdös a szád - tán csak nem talált, süllyedt?), Dani meg nem tudja elviselni, hogy nem lett övé a lila kendő.

Ruadhnait 2015.01.28. 14:45:00

@csiri bá: Szerintem a Dennis a leggyengebb most, szoval senki ellen nem tud visszamenni. Hiaba lehet rajta neha rohogni, e farokrancigalasa miatt ki fogjak szavazni a nepek. Csak amiatt fontos, hogy kit visz ki, hogy utana az a valaki nem csak vedettseget fog elvezni, hanem mindenki fosni fog tole, mert a "legerosebb" Dennist kinn hagyta. Szerintem.

Magg. 2015.01.28. 14:45:46

Azon dobtam egy hátast, amikor Lacus a tetemrehívásnál azt bírta mondani Fáncsiról, kameraéhínsége van! :DDDDDDDDD

Morcz 2015.01.28. 14:47:17

@Ken Adams79: a romatikus szálat a jelrakással ellőtte. Ha megint erőltetné, hiteltelenné válna sok néző szemében. Majd rámozdul Dórira.

@csiri bá: lehet, már ki is ingázta.

gumibelsőben élek 2015.01.28. 14:48:38

Régebbi vv-k idején a hogyvolt kommenteken hosszasan lehetett hahotazni, jó poénok, magas labdák vicces leütése ment nap mint nap.most meg egymás anyázása,többek közt hála az idézőjelek szerelmesének...

csiri bá 2015.01.28. 14:49:57

@Magg.: azt gyanítom, hogy neki eszébe nem jutott volna felhasználni, vagy Csikkes Dániel, vagy Edinka szólhatott neki, hogy ez most megjátszható...
Belőlük simán kinézem, hogy volt annyi eszük, hogy most el lehet lőni Denniszke varázslatát...
Hogy aztán a kettő közül melyik ötlete volt, nem tudom, Edinka az eset közelében nem volt, nehogy rá vetüljön, hogy az ő ötlete, Csikkes viszont tevőleges résztvevője volt a dolognak, így a kettő közül bármelyik lehetett az ötletgazda...
És lássuk be nem is volt hülyeség ellőni más varázslatát, ha már megtehették...

csiri bá 2015.01.28. 14:50:40

@Morcz: Vagy Denniszke kimegy megint az udvarra, körbehugyozza és aki megjelenik neki benne, azt viszi... kinézem belőle. :))))

csiri bá 2015.01.28. 14:53:00

@Ruadhnait: nem ismerem a szavazók lelkivilágát, gondolatait, de szerintem is Denniszke a leggyengébb, egyedül Csikkes Danika ellenében gondolom, hogy bejátszhat esetleg az inkább rá mint ellene effektus, de ott is szoros lenne...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 14:53:36

@Ruadhnait: Osztom a véleményed....Tökéletesen egyetértek veled.:)

Post Modern Prometheus 2015.01.28. 14:54:06

Tegnap filmezés közben (Blöff) rájöttem, hogy Dani kire emlékeztet, eddig is ismerős volt az arca, de elég régen láttam már a filmet ahhoz, hogy beugorjon :D Bár lehet ez csak az én pihent agyam :D

m.cdn.blog.hu/fi/filmdroid/image/armida/bl%C3%B6ff05.jpg

Ruadhnait 2015.01.28. 14:55:23

@csiri bá: Szerintem a Daninak nagyobb a tabora, mint gondolnank...

Magg. 2015.01.28. 14:57:12

@csiri bá: így van, én is így gondolom. :)
Laci észbeli képességeiről megvan a véleményem. Vitázni egyáltalán nem képes, még Edina is kiröhögte a minap.
Edinában ott maradhatott a tüske, ők is jól összeszólalkoztak és ő hajlamos rá, hogy másokat uszítgatva genyózzon.
A Csikkes - rá már szavakat sem találok. :) Milyen büszkén mondta a riportszobában, hogy a "12 pontból" 3-4 is az ő okosságának köszönhető.

Post Modern Prometheus 2015.01.28. 14:58:15

@Morcz: kicsit stílusban is, de azért Tommy fiú klasszisokkal szimpatikusabb karakter számomra :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 14:58:48

Szerintem sem olyan erős Dani, legalábbis én úgy gondolom. Ellenben Denisznél, csak a Fanni viselkedése irritálóbb. Jól egymásra találtak. Alpári mindkettő. Magánvélemény.:)

Conchobar 2015.01.28. 14:59:02

@gumibelsőben élek: "most meg egymás anyázása,többek közt hála az idézőjelek szerelmesének..." - Azért érdemes volt újbólregisztrálnod, hogy ezt elmondhassad ("gumibelsőben élek 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban")

Conchobar 2015.01.28. 15:00:33

@Magg.: "Edinában ott maradhatott a tüske, ők is jól összeszólalkoztak és ő hajlamos rá, hogy másokat uszítgatva genyózzon" - Mert eddig kit uszítgatott Edina másokra?

Kan Csóka 2015.01.28. 15:02:29

@Magg.: Az milyen poén volt, amikor Denis beültette a taplóállat Basszájábát, úgy hogy a végén az erdélyi bajszos egere is rajta röhögött :D
Ez a két görény undorító módon szívatta szerencsétlen Deniszt és Fannyt is. Utálom őket mint a szart! Lassan Dani is vér tapló lesz köztük.

csiri bá 2015.01.28. 15:02:32

@Ruadhnait: nem vitatom, de Penniszke mögé meg beállhat Fancsika szavazóinak egy része... talán... vagy nem...
Mindenesetre Fancsika majd megörökli Penniszke "egyenlőség esetén ő dönt" varázslatát (úgy rémlik nála van) és az majd a következő kiválasztáson jól jöhet, ha PVC rá tudja beszélni, hogy okosan használja fel...
Ott majd a Sakál bt nagy valószínűséggel egyformán szavaz, tehát a másik háromnak is így kell tennie, különben fel lesznek szalámizva...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 15:02:43

@Mirocska: de csak akkor, ha az életben is olyan, mint a villában :D :D

Conchobar 2015.01.28. 15:03:38

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "OK! Te úgy látod, én másképp." - Nem biztos az, hogy te később is ilyen büszkén és rátartian fogod hangoztatni azt, hogy most másképp láttad

Mirocska 2015.01.28. 15:03:55

@-pkata-: Igen. Jó fej ez a tanár! :-))

Kan Csóka 2015.01.28. 15:04:07

Lányok: jelentkezzen akinek kellene egy laci vagy hozzá hasonló fickó!

Conchobar 2015.01.28. 15:07:06

@Kan Csóka: "Utálom őket mint a szart!" - Tán uborkát loptak a kertedből? Amúgy nem a köpködő és fogkefe-merítgető, örökösen csicskát emlegető, meg 'kiviszlek a gecibe és kinthagylak'-ozó Fanni a taplóállat, ugye?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:07:51

@Ruadhnait: Szerintem is. :) A Deniszénél pláne. Nem mindenkinek jön be a Denisz viselkedése. Ő nem játszik, csak próbálja utánozni Auréliót, csak nagyon béna. Nem áll jól neki.

csiri bá 2015.01.28. 15:08:00

@Mirocska: Én Fannit is kedvelem, de ha a valóságban ilyen, akkor azért csókoltatom a családját. :)))
Sajnos azt kell mondanom, hogy a való életben is hasonló a színvonal, ott is előfordul, hogy még a szorzás sem megy. - ennyike.

Mirocska 2015.01.28. 15:09:16

@csiri bá: Nem is tűnt nagyon meglepettnek! :-D

Magg. 2015.01.28. 15:10:14

@Kan Csóka: Dani nekem már jó ideje egy nagy nulla. Nem tudom miért, de mindig egy kielégítetlen vénkisasszony jut róla eszembe. :)

Ruadhnait 2015.01.28. 15:10:39

@csiri bá: Hat szerintem lesz annyi eszuk, hogy a Lacira rakja mind a harom es akkor mindegy, hogy Fannira rakjak a tobbiek, mert igen, Fanninal lesz a varazslat. O meg majd donthet, hogy valasztani akar, vagy kivalasztva lenni. Kivalasztja magat, es kiviszi Edinat? :) Ha a tobbiek ezt megelozik es masokra raknak, nem mind a Fannira, akkor a Laci valaszthat es akkor szerintem lehet, hogy Dorit viszi ki, mert o meg nem volt kinn es ellene lehet, hogy vissza tudna menni. Kicsit elorehaladtam, bocs. Meg azt se tudjuk a Dennis kit visz es visszamegy e. :D

Magg. 2015.01.28. 15:12:38

@Ruadhnait: igen, de a szabályzat szerint magát senki nem választhatja -ezt Lilu és Bencus is mindig kihangsúlyozzák.
Sztem erre a szuperképességre is igaz - bár ki tudja, lehet, hogy Fanni "kedvéért" lesz még egy gumiszabály. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:13:53

@Conchobar: Figyelj kedves Conchobar! Jól vagy? Nehogy már Te mondd meg, hogy én mit gondoljak? Kapjál már a fejedhez! Nyugodjál le, mert még megárt ez a vehemencia!

Ruadhnait 2015.01.28. 15:15:11

@Magg.: Ez a szavazategyenlosegesdi ad egy plusz szavazatot? Mert csak azt nem teheted magadra, nem? En ugy gondoltam, hogy csak dontesz es kesz... Egyebkent a Robin duplajelerol megfeledkeztem... Ha felhasznalja, azzal meg fel is borithatja a kis teoriamat. :D

gumibelsőben élek 2015.01.28. 15:15:28

@Conchobar: hát igazad volt.mar ezért a frusztrált válaszodért érdemes volt:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:18:08

@Ruadhnait: Saját magára, senki sem tehet jelet!!! ...VILLASZABÁLYZAT....

csiri bá 2015.01.28. 15:18:10

@Ruadhnait: én is számolgattam, de az még odébb van. :))) a legideálisabb ma az lenne, ha Denniszke Dórikát vinné és kint maradna, Dórikának meg lenne egy lilája a következő hétre..

Morcz 2015.01.28. 15:19:44

@Magg.: a vénkisasszonyos hasonlaton jót röhögtem.

egyébként a jelrakásnál nem választhatják magukat. Szavazategyenlőségről tudtommal nem szól a fáma.

Conchobar 2015.01.28. 15:20:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Nyugodjál le, mert még megárt ez a vehemencia!" - Fiatal barátom, túl sok felkiáltójeles mondatot írtál, ahhoz képest, hogy állításod szerint nekem kéne lenyugodnom. Nem gondolod?

Magg. 2015.01.28. 15:21:01

@Ruadhnait: nem ad plusz szavazatot, csak döntés, ki menjen párbajozni.
Nekem azért kérdéses, mert nem azt mondják, hogy magára senki nem rakhat jelet, hanem azt, hogy magát senki nem választhatja és akkor ez igaz kellene legyen erre az esetre is.
Meglátjuk... :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:22:16

A végén ettől a sok variációtól kiürül a villa... Addig agyalunk, hogy seperc alatt mindenkit kirakunk. Szerintem is... Robin vagy Dóri az esélyes, már ha gondolkodik.

egy igazi barom vagy mária 2015.01.28. 15:22:41

@usim.misu: "más nézőpont - pl az enyém - szerint viszont megtalálni egy nő gyenge pontjaként a külsejét, nem vall nagy stratégára, ez szimpla bunkóság"
Na, most azért nem valami úrihölgyről beszélünk, Fannika a legalja. Sötét, nagyarcú, ordenáré. Miután elküld bárkit a kurva anyjába, ne várjon már dicséretet, meg szép szavakat

Magg. 2015.01.28. 15:23:05

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: oké, akkor Liluék mondják rosszul, azaz félreérthetően.

Komeszka 2015.01.28. 15:23:21

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: annyiban tévedsz, hogy érve sem lenne Robin ellen, gyávaságnak is tűnne, valamint Robin jelenleg a legnagyobb idekinti tamogatottsagu játékos, bentiek nem persze fingjuk sincs erről. A 60-40 a minimum, amivel Robin visszamenne.

Conchobar 2015.01.28. 15:23:47

@gumibelsőben élek: "mar ezért a frusztrált válaszodért érdemes volt" - Fusztrált minden válaszom, ugye gyerekem?

Ruadhnait 2015.01.28. 15:24:42

@Magg.: @NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Sajnos most nincs lehetosegem utananezni, hogy a dontesre is vonatkozik-e, hogy nem valaszthatod magadat, vagy csak jelrakasra. Lehet, hogy benne van a szabalyzatban... De szerintem majd attol fugg, hogy az rtl mit akar, meg kit. Majd meglatjuk.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:25:33

@Conchobar: Ezután átugrom az írásodat. Nem kötözködni, hanem szórakozni jöttem ide. Számodra, ennyi voltam. Többet nem válaszolok neked, úgyhogy ne fáradj! köszönömszépen.

Conchobar 2015.01.28. 15:26:53

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Többet nem válaszolok neked, úgyhogy ne fáradj!" - Hú, most nagyon kiszúrtál velem

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:27:17

@Ruadhnait: Majd később megnézem a szabályzatot, és ha megtaláltam belinkelem.

Komeszka 2015.01.28. 15:27:47

@Morcz: Az olyan orosz rulett lenne, amikor a hat lovesbol ötöt a saját fejére ad le.

Jozeph Pelikahn 2015.01.28. 15:28:48

A Laci-Edina-Dani trió teljesen megfeledkezett a játékról és hogy hol is vannak most igazándiból.

Laci tolja ami kijön belőle: a hatalomhoz jutott mélységesen buta embert. Edina gonoszkodva támogatja ebben. Dani meg lett a professzor, aki segít a szemétkedést egy még alsóbb szintre levinni.
Valaki közülük a héten kint fog maradni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 15:29:30

@Magg.: Nem tudom, mindjárt kikeresem a szabályzatot...már ha megtalálom.:)))))

Magg. 2015.01.28. 15:30:29

@Bujumburi: és ha megint csöveskedni kell, Fáncsi beleül újra abba a lavórba, amibe a Macit belerakták és amibe belekakált?

Belllaba 2015.01.28. 15:31:14

@Ruadhnait: "Szerintem a Daninak nagyobb a tabora, mint gondolnank..." Szerintem pedig kisebb Dani tábora, mint gondolnánk. Szerintem még a budaiak sem fognak egyöntetűen rá szavazni:D

Bujumburi 2015.01.28. 15:31:45

@Magg.: biztosan jó alaposan elmosták utána ;)

Conchobar 2015.01.28. 15:32:12

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Robin vagy Dóri az esélyes, már ha gondolkodik" - Annyi esze még Dennis-nek is lehet, hogy nagyon rosszul festene a párbajon az álnok és gyáva öltözetében

Magg. 2015.01.28. 15:32:14

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: jó, hát annyira azért nem lényeges. :)))
Előbb-utóbb kiderül úgyis.

Magg. 2015.01.28. 15:32:57

@Bujumburi: meg ahogy nézem, abban a szaros vízben turkáltak tovább. Áááááááááá.....

Mirocska 2015.01.28. 15:36:32

@Bujumburi: Biztos, hogy nem árt neki a tusfürdő? :-D És nem fog megfázni?

Komeszka 2015.01.28. 15:37:18

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: egy párbajon az érvek fontosak, sőt. A kihívásnal is. Pont ezek ellen s játékosok ellen lenne 0 érve. Dóri tényleg gyengébb Dennisnel, viszont ő is visszamenne Dennis ellen, mert Dennis gyávasága kiverne a biztosítékot a nézőknek. Robin pedig a női szavazok mellett olyan szavazatokat vonz be, akiknek egyik tabor sem szimpatikus. Mivel mindkét csapat gaz, ezért Robin, mint a villa Svajca, szépen zsakolja a szimpátiát.

csiri bá 2015.01.28. 15:38:45

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: de ebben az esetben nem jelet tenne, hanem döntetlen esetén ő döntene ki megy ki párbajozni... ez nem jel, amit valóban nem rakhat önmagára, hanem szuperképességnek nevezett csuda, aminél szerintem nincs meghatározva, hogy ha ő maga az egyik döntetlenes akkor nem dönthet úgy, hogy önmaga legyen a kiválasztott...
Szerintem. :)) de ugye azt is tudjuk, hogy rtl meg gumiszabályok. :))

vastyúk is .. 2015.01.28. 15:39:17

idéznék én is egy közmondást: Hülyével (Fáni) vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni; rászarik a táblára, ledönti a bábukat, és a végén boldogan ugrál, hogy ő nyert.

Komeszka 2015.01.28. 15:41:43

@Conchobar: Ráadásul Dennis az egyetlen, aki gyanakszik arra, hogy Robin idekint erős lehet.Fanni szerintetek miért kapott lila kendőt? Mert ő Robint hozta volna ki tényleg es nem akarjak a szerkik meg elvesziteni.

ganxtalovins 2015.01.28. 15:51:15

@Magg.: "Dani nekem már jó ideje egy nagy nulla. Nem tudom miért, de mindig egy kielégítetlen vénkisasszony jut róla eszembe": Úgy úgy, jó a megfogalmazás :D :D :D

Belllaba 2015.01.28. 15:54:03

@Ruadhnait: "Szerintem a Dennis a leggyengebb most, szoval senki ellen nem tud visszamenni." Szerintem nem Dennis a leggyengébb benn. Oké, buta, mint a tök, de melyikőjük nem az most a villában (Maci malacot leszámítva)? Dennis viszont nem gonosz és rosszindulatú több villalakóval ellentétben.

ganxtalovins 2015.01.28. 15:54:52

@egy igazi barom vagy mária: Bocsánat, de eddig két ember van aki elküldött mást a kurv@ anyjába: laci és dani!!!

ornyim 2015.01.28. 15:54:54

@ganxtalovins: Amellett, hogy semmi se jó neki, még egy gyáva alak is. Most már biztos tele a gatya :DD

ornyim 2015.01.28. 15:56:11

@Belllaba: Szerintem van benne rosszindulat, csak ő sunyi módon az emberek háta mögött rossz, na meg a riportban.

ganxtalovins 2015.01.28. 15:57:07

@Jozeph Pelikahn: Köszönöm!!! Így látom én is!

Ruadhnait 2015.01.28. 15:58:41

@Belllaba: Szerintem nagyon keves ember van, aki szereti nezi a farokmutogatasat, es hiaba nem rosszindulatu, azzal nagyon sok szavazot elveszit. Arrol nem is beszelve, hogy eleg semmilyen... Kb csak a farkarol szol az egesz ember. En viccesnek talalom neha, de ez nem eleg ahhoz, hogy felulemelkedjek a kozonsegessegen. Szerinted ki a leggyengebb?

verkli 2015.01.28. 16:00:45

@vastyúk is ..: Hogy állsz most Ádinával? Én már egy ideje továbbpörgetem, ha beszél.

másodpéldány 2015.01.28. 16:05:14

@user friendly:

lehet élni vele, csak a közönség szemében, például az enyémben visszás lesz, és fokozza az iránta érzett ellenszenvemet, ha valaki provokál, ami ráadásul nem is hozza meg a kívánt hatást, majd álindokkal mégis bezárja a másikat, ráadásul egy az aktuális eseményekkel sem indokolható módon, nos, ennél még az is jobb lett volna, ha azt mondja neki, figyelj, nem vagy a szívem csücske ráadásul muszáj most ellőnöm ezt a szaunás dolgot, különben a denisz később ellenünk fogja felhasználni, úgy hogy sajnálom, menj a szaunába most,

meditálj aludj... érezd jól magad... bocsikám....

szóval intézhette volna kevésbé álságosan és gusztustalanul, és a piti hatalommániájának perverz kiélésével,

speciel a fanni pont halál nyugodt volt, és még a szégyenletesen alulművelt jogásztanonc danika se tudta kihozni a sodrából, pedig látszott, hogy már készültek rá, hogy kiforgassák magából a fannit, hogy gyártsanak egy indokot a szaunás elzáráshoz...

alamusziak voltak, dehát ezzel denisz és fanni malmára hajtják hosszú távon a szavazatokat...
nem most kezdtek leszerepelni előttem, csak megerősítették az ellenszenvemet a pitiáner önkényes hatalmaskodással...

amúgy a játéksorán végig laci volt a büntetésmániás, zsének is ő javasolta és forszírozta a büntetéseket, állandóan büntetni akart mindenkit, szerintem nehéz gyerekkora lehetett, valszeg volt valaki a környezetében aki folyton büntetett, vagy pedig olyan mértékű kisebbrendűségi komplexusai vannak, amelyeket csak így tud kompenzálni, így tudja kontrollálni valamennyire a környezetét...

dani meg szégyellheti magát hogy belement ezekbe, sőt ő maga is elkövető lesz, még az a szerencse, hogy felügyelet alatt vannak, különben elszabadulna a Legyek ura szindróma, persze az is csak ilyen hígított lópikula-bambi formában...

Ruadhnait 2015.01.28. 16:06:08

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Amennyiben ő maga az egyik esélyes kiválasztott, a döntés abban az esetben is rajta áll! Na most mar ezt is tudjuk. :) koszi

Magg. 2015.01.28. 16:07:29

@Ruadhnait: ehhez képest Aurelio ezzel nyerte meg az előző szériát.

Ruadhnait 2015.01.28. 16:10:49

@Magg.: En ehhez nem tudok hozzaszolni, mert nem neztem egy VV-t se eddig. Aureliot is csak onnan tudom, hogy vezeti a Belevalot...

Magg. 2015.01.28. 16:15:00

@Ruadhnait: azért azt biztosan hallottad, ha kellett, ha nem letolta a gatyáját, előkapta a farkát és pörgette (helikopterezés).
Ezen kívül folyton hangosan bömbölt. Ennyit csinált, mégis ő nyerte meg. :)

másodpéldány 2015.01.28. 16:16:50

@Magg.:

"ez a vitajancsi mást már nem tud kitalálni, hogy valaki szóba álljon vele."

az ilyenek miatt lenne, jó, ha itt is működne olyan, ami más fórumokon, ill. fb-n, hogy ha valakiből elegünk van, kinyomjuk, kiixeljük, és többé nem látjuk a hozzászólásaikat, és ő se a miénket... praktikus, a bloggazda továbbra is látja az összes hozzászólást, de aki x, y, z-ére nem kíváncsi, meg szimplán csak szeretné jól érezni magát, az láthatatlanná tenné azt, aki idegesíti...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 16:18:22

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Jól gondolom, hogy Robintnak még meg van a Joker képessége? Fel tudja még egyáltalán használni valamire? Mintha már nem lenne semmilyen szuperképesség senki birtokában...
Talán még most tudta volna használni utoljára, amikor Laci gyogyiba küldte Fannit, nem?

Ruadhnait 2015.01.28. 16:19:35

@Magg.: Jah persze, hallottam ezeket. :D Lehet, hogy az egyszer pont eleg volt. Mar szerintem senkit nem kot le. De ez csak az en velemenyem. Persze valoszinuleg Fanni-fan szavazatokat is kap majd, de szerintem az se lesz neki eleg, hogy visszamenjen.

másodpéldány 2015.01.28. 16:20:35

@Magg.:

"Ennyit csinált, mégis ő nyerte meg. :) "

hát azért ezen kívül még cukipofa is volt, akárhogy is de szerethetővé tudta magát tenni, azt hiszem denisz nem egy olyan csillagszórószemű mosolygós édibédi, mint aurélió...

prolibb háttérből jön, és idősebb is... de azért én azt szeretném, ha danit hívná ki és kinn is hagyná... nagy elégtétel lenne, plusz danika végre olvashatná itt a HV-n a sok okosságot magáról, ugye ő ott ben vv szakértőként adja elő magát, viszont saját magát még sem tudta jól belőni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 16:20:45

@Magg.: De Au. valahogy szerethető volt, minden fassága ellenére... és hát azért folyamatosan zajlottak körülötte az események, még az Iza-Krisz nyűglődés és kufirc se tudta lenyomni.

Denisz meg leginkább olyan semmilyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 16:22:06

@-pkata-: @csiri bá: ja tényleg. De a Jokerrel akkor se tud mit kezdeni. Esetleg megfosztja magát a duplajeltől a móka kedvéért, vagy mi? :D

Ruadhnait 2015.01.28. 16:22:30

@Magg.: Eleg ha az ellenfele felhozza, hogy kidobta a csajat elo adasban. Szerintem ezt mar akkor elbukta...

másodpéldány 2015.01.28. 16:22:53

@Morcz:

"pisijósda...:))))) "

és hogy működne? mint a zaccjóslás?

mindenképpen be kellene vezetni... a fiúk pisilnének az udvaron, a lányok meg a foltokból kiolvasnák az aktuális vv-s híreket...

Magg. 2015.01.28. 16:24:02

@másodpéldány: tényleg jó lenne, de lassan vége a műsornak, addig meg nem kell tudomást venni róla, aztán ennyi.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 16:24:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A Joker már fel lett használva, kettőt találhatsz, h ki által ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 16:25:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jokere a Lacinak volt, amit fel is használt, amikor a Macitól elszedte a villakrajcárokat

csiri bá 2015.01.28. 16:25:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem Joker... az Basszájbáé volt, aki ezzel vette el Macitól a 20k krajcárt...
Már csak két varázslat él: Denniszkénél a "döntés joga" van, kiválasztáskori egyenlőség esetén, illetve Robinnyónál a "dupla jel", ami szintén csak kiválasztáskor használható...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 16:26:03

@Magg.: Jelet nem tehet magára senki. A kiválasztásnál, az egyenlőség esetén...sem választhatja sajátmagát.... Vagy ki tudja?... Majd Lilu elmagyarázza... de most kihívás van, és Denisz csak egyvalakit hív ki párbajra.... Itt a szuper képességet nem lehet felhasználni, csak a kiválasztásnál! Ott pedig nem rakhat magára senki....Fentebb van a link a villaszabályzat szuperképességéről.

vastyúk is .. 2015.01.28. 16:26:05

@verkli: ó, hát én őt kiválasztottam magamnak a legelején, amíg bent van neki szurkolok. :D hehehe. (Kiesése után pedig az aktuális 'kit utálok a legkevésbé listám' alapján fogok szavazni)
Ha az érdekel, hogy mi a véleményem a cselekedeteiről, én nem látom, hogy annyira aljas lenne vagy gusztustalan. Hangosnak nekem is hangos :D az 'ázt nám hiszám ál' egy olyan fordulat, amit ha meghallok kedvem támad dallasos-at játszani (szurni egy rövidet, tuti nem maradnék józan az öfi végére) de persze ilyen minden lakónál van..
Robin: "lelkem", Plasztik:'khi ez thee?', Denisz: 'Godzilla', Fanni:'Köszönöm szépen', Laci:'Denisz mé nem állsz bele a vitákba?', Dani:'Úgy látom X. Y, az utóbbi időben kifordult magából'

Magg. 2015.01.28. 16:26:54

@másodpéldány: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tudom, ízlések és pofonok... :))
Engem Au iszonyatosan idegesített, annyira hogy egy idő után abba is hagytam és nem néztem tovább a VV-t.
Számomra nem volt sem cuki, sem szerethető, mint ahogy Denisz sem az.
Számomra a közönségességnek is van valahol egy határa.

csiri bá 2015.01.28. 16:27:03

@csiri bá: vv7.vvilag.info/post/103537336312/vv7-kivaltsagok-szupererok itt le van vezetve, kinél mi volt, hova került és mi van még...

Conchobar 2015.01.28. 16:29:58

@Magg.: "tényleg jó lenne, de lassan vége a műsornak, addig meg nem kell tudomást venni róla, aztán ennyi" - Fiatalok! Még legalább ezerszer mondjátok már el egymásnak (ahelyett, hogy sok irkálás helyett tennétek)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 16:30:06

@csiri bá: az nincs benne, hogy a szolitól megfosztották a Deniszt :)

Ruadhnait 2015.01.28. 16:31:18

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Mostantól ha ez a helyzet előáll, a döntés jogának birtokosa határozhat arról, hogy ki megy párbajozni! Amennyiben ő maga az egyik esélyes kiválasztott, a döntés abban az esetben is rajta áll!"
Szerintem valaszthatja sajat magat. A dontes rajta all.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 16:31:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Robinnak nem volt Jokere soha. Az a Lacié volt, azzal vette meg Macitól a boltot....Robinnak van képessége, a DUPLA JELRAKÁS!!! ...Azt a kiválasztásnál használhatja majd fel, de most kihívás van.

csiri bá 2015.01.28. 16:32:52

@-pkata-: igen, az nincs jelölve valamiért...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 16:34:18

@Ruadhnait: Nem jól értelmezted! Tudjuk, hogy Denisz a kiválasztott. Ő hív ki valakit párbajra. Most nem kell jelölni, így nem használható szuperképesség. Denisz dönt, hogy kivel akar párbajozni.

Magg. 2015.01.28. 16:34:29

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: köszike. :))
Hú, de bonyolult. De ez nem a mostani, hanem a következő kiválasztás lehetséges verziói miatt merült fel.
Ezek szerint akinél van a "döntés", választhatja magát is, ha akarja.

csiri bá 2015.01.28. 16:34:44

@Ruadhnait: ahogy mondod... amikor még az aktuális villamester döntött döntetlen esetén, akkor sem volt az, hogy ha ő az egyik esélyes, akkor nem dönthet úgy, hogy ő legyen a kiválasztott...

Ruadhnait 2015.01.28. 16:36:19

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: De jol ertelmeztem. :) En a kovetkezo kivalasztasrol beszeltem az elejetol kezdve es arrol, hogy ha Dennis kiesik, es Fanni meg Laci harmat-harmat kap es Fanninal lesz a dontes joga valaszthatja magat kivalasztottnak.

csiri bá 2015.01.28. 16:36:46

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: de nem is a mostról van szó, hanem ha Dennisz kiesik és ráhagyományozza mondjuk Fannikára és a következő kihíváson Fannika és egy másik egyenlő számú jelet kap, akkor Fannika dönti el, hogy ő akar-e a kiválasztott lenni, vagy a másik legyen az...

Conchobar 2015.01.28. 16:36:58

@másodpéldány: "alamusziak voltak, dehát ezzel denisz és fanni malmára hajtják hosszú távon a szavazatokat..." - Csakhogy semmiféle alamusziságról, meg semmiféle malomról nem lehet szó, merthogy maga Fanni is bevallotta, hogy ő maga provokálta ki a büntetést

Magg. 2015.01.28. 16:37:59

Az idézőbajnoknak már elgurult a gyógyszere. Totál értelmetlen mondatokat írkál. LOL! :DDDDDD
Vigyázat, még nem őrködik a munkahelyén, itt les a kommentek mögött!

usim.misu 2015.01.28. 16:38:17

most nézem az ismit, azért ha bejelentenék, hogy vki a wc-be dugta a fogkefémet, nem kezdeném el szagolgatni, mint a három észlény. remélem, mindet kidobták amúgy, nem csak kikapták azt az egyet a többi mellől.

Komeszka 2015.01.28. 16:40:38

Robin szerintem at fogja adni a dupla jelet valakinek, akivel magára takarja. Es ezután kihívókent kivisz Lacit.

Conchobar 2015.01.28. 16:42:04

@Ruadhnait: "ha Dennis kiesik, es Fanni meg Laci harmat-harmat kap es Fanninal lesz a dontes joga valaszthatja magat" - Miért akarjuk elhitetni magunkkal, hogy Robin első körben Lacitól akar majd megszabadulni. Dennis kiesése esetén Dóri meg Fanni összebújna, ott aligha maradna sok hely Robinnak. Ha Fannit sikerülne kipiszkálniuk, akkor Dóri teljes egészében őrá (azaz Robinra) maradna

Magg. 2015.01.28. 16:44:01

@usim.misu: :DDDD
Korábban volt itt némi vita, hogy Fanni mondta, más is dugott fogkefét a WC-be és hogy történt ilyen vagy nem.
Az, hogy megtörtént-e tényleg nem tudom, de arra emlékszem, hogy még egészen az elején szóba került, hogy valaki (!) az ellenséges csapat tagjainak fogkeféjét belemártotta a klotyóba.
Tehát Fanni nem kamuzott, mert tényleg szó volt erről (az már más kérdés, hogy valóban meg is történt vagy csak nagyzolt valaki).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 16:44:07

Jaaaaa, hogy nem Robiné volt a Joker. Valamiért erre emlékeztem....

Ruadhnait 2015.01.28. 16:44:14

@Conchobar: Hat nem tudom, hogy a Dori szoba allna-e a Robinnal, ha a Robin kipiszkalna mellole a Fannit...

másodpéldány 2015.01.28. 16:44:17

@Magg.:

"Ezek szerint akinél van a "döntés", választhatja magát is, ha akarja."

pontosan. szavazategyenlőség esetén.

Conchobar 2015.01.28. 16:44:39

@Magg.: "Az idézőbajnoknak már elgurult a gyógyszere. Totál értelmetlen mondatokat írkál." - Nem bírod ki offolás nélkül. Ráadásul még mindig a rémmel foglalkozol

kamilla123 2015.01.28. 16:45:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lacié volt. Azzal vette el Macitól a boltot

usim.misu 2015.01.28. 16:46:29

@Magg.: fáncsi össze-vissza beszélt. azt mondta, csak az edináét dugta bele, nem az összest, utána meg hogy mind be lett mártva hetekkel ezelőtt, szóval csak kamuzott szerintem.

Magg. 2015.01.28. 16:47:24

@Conchobar: Ja, mert olyan jóízűeket lehet rajtad és az értelmetlen mondataidon röhögni.
Bírom, hogy így magadra ismersz és magadra veszel mindent. Vicceske vagy. :DDDDDDDD

másodpéldány 2015.01.28. 16:48:26

@Magg.:

"Az idézőbajnoknak már elgurult a gyógyszere. Totál értelmetlen mondatokat írkál. LOL! :DDDDDD Vigyázat, még nem őrködik a munkahelyén, itt les a kommentek mögött!"

ja, éjjeli őr a szerencsétlenje? akkor mindent értek, homokot reá!

Magg. 2015.01.28. 16:49:19

@usim.misu: nem-nem. Azt elismerte, hogy az Edináét most ő dugta bele, de azt mondta, mit vagytok úgy kiakadva, hetekkel ezelőtt 8 (ha jól emlékszem) embernek is bele lett mártva a klotyóba és senkinek semmi baja nem lett.
Nézd vissza.

Hedonistamama 2015.01.28. 16:50:24

Csak én agyalok azon kb 20 órája hogy mi a veszélyesebb, a domestos, vagy a e coli?

Magg. 2015.01.28. 16:50:59

@másodpéldány: a kommentek időpontjából gondolták itt többen, hogy éjjeli őr lehet egy fabódéban, ahol nincs net. :))

Conchobar 2015.01.28. 16:51:10

@Ruadhnait: "Hat nem tudom, hogy a Dori szoba allna-e a Robinnal, ha a Robin kipiszkalna mellole a Fannit..." - Hát eddig is világosan beszélt Robin Fanniról. Aztán ott van az is, hogy Fanni meg Dóri kapcsolata már nem a régi. Sokat elmond erről az, hogy mikor a vizsga után Dennis majdnem elsírta magát a dohányzóasztalnál, Fanni hazudott ennek okáról a hozzájuk lépő Dórinak, majd Dóri nyomatékos felszólítására ('nekem ne hazudjatok') is kitérő választ adott. Aztán ott van Dóri mostani monológja a riportszobában, amelyben Edinát is nagyképűnek nevezte, meg Fanniról is ugyanezt nyilatkozta

usim.misu 2015.01.28. 16:51:45

@Magg.: :D ne menj át koncsiba, plíz :D am most megy az ismi, nem nézem vissza külön, annyira nem izgi a téma

usim.misu 2015.01.28. 16:53:09

@Hedonistamama: szerintem a bentiek csökött értelmi képességénél nincs halálosabb :)

Conchobar 2015.01.28. 16:53:43

@Magg.: "a kommentek időpontjából gondolták itt többen, hogy éjjeli őr lehet egy fabódéban, ahol nincs net" - De ő legalább akkor dolgozik valamit. Veletek ellentétben, akik itt csak offolnak

user friendly 2015.01.28. 16:53:54

@másodpéldány: lehet az ilyet elegánsabban is csinálni, ezt nem vitatom. de egy trash reality-től eleganciát, finom megoldásokat azért ne várjunk, mert könnyen pofára esünk :)
ők ilyenek :D

Magg. 2015.01.28. 16:55:19

@usim.misu: nem megyek át, ments isten, csak te teljesen mást írtál, mint ami tényleg történt.
Nekem sem első számú kedvencem Fanni, de pont erre a részre kivételesen egészen jól emlékszem, mert kíváncsi voltam és figyeltem, hogyan magyarázza meg a fogkefés kis ötletét.

Magg. 2015.01.28. 16:55:49

@Conchobar: a jobbaknak már eljárt a munkaidejük.

másodpéldány 2015.01.28. 16:55:55

@Komeszka:

"Robin szerintem at fogja adni a dupla jelet valakinek, akivel magára takarja. Es ezután kihívókent kivisz Lacit. "

jó ötlet, de hogy fogod eljuttatni Robinhoz? gondolatátvitel útján...

én viszont úgy látom, hogy Fannit nagyon foglalkoztatta az a kis különbség Zsé és laci között, és fontolgatja, hogy esetleg ő erősebb tud lenni, mint laci, szóval azért van akkora közutálat laci ellen, hogy most fanni is kinnhagyná, főleg, ha a következő két hétben moderálná magát... és csak vicces lenne, és mindig elszámolna 100-ig, nyelne egyet, és kitalálna valami vicces kreatívat, amikor nagyon kilendülne, és szélső értéken érezné magát...

nem egyszerű, de akkor simán tudna nyerni a szadista, büntetőmániás, mocskos szájú macsó laci ellen...

Conchobar 2015.01.28. 16:56:17

@Magg.: "Ja, mert olyan jóízűeket lehet rajtad és az értelmetlen mondataidon röhögni" - Meglepődnék, ha képes lennél erőt venni magadon és másvalakivel foglalkoznál. Mondjuk a VV7 egyik szereplőjével

Kan Csóka 2015.01.28. 16:56:43

@Conchobar: Te ki a fasz vagy itt, hogy beszólsz valakinek, dolgozik-e vagy nem ?
Egyébként mi bajod Magg -gal ? Egész jókat ír!

másodpéldány 2015.01.28. 16:57:24

@Magg.:

"a kommentek időpontjából gondolták itt többen, hogy éjjeli őr lehet egy fabódéban, ahol nincs net. :))"

haha, na meg a kommentek tartalmatlansága is rájátszhatott erre...

Conchobar 2015.01.28. 16:58:15

@Magg.: "a jobbaknak már eljárt a munkaidejük" - De még a lejárt munkaidő se tudja őket felhatalmazni offolásra

Magg. 2015.01.28. 16:59:33

@másodpéldány: engem már kifejezetten szórakoztat. :)))

Fu Szekh Li 2015.01.28. 16:59:34

@Conchobar: Öregember!
Bevallom, én nagyon jókat szórakozom Rajtad. Valamelyik nap, amikor azt bizonygattad, hogy mennyire jogos, hogy Laci lekurvázta Edinát, még kicsit sajnáltalak is. Úgyhogy:
Ne menj el, maradj itt,
Fáj a szívem érted!
Majd meghalok érted.

Biztos elég öreg vagy, hogy ismerd ezt a nótát :D
www.youtube.com/watch?v=WPZss4CzxVA

Kan Csóka 2015.01.28. 17:00:02

Kiemelném még Basszájba nagyszerűségét amikor megjegyezte fanninak, hogy milyen szemét volt az Ádiná fogkeféjével, mivel ha az fogat mosna, akkor Láci beteg lehet, mert csókolózikaz Ádinával :D :D

Conchobar 2015.01.28. 17:01:13

@Kan Csóka: "e ki a fasz vagy itt, hogy beszólsz valakinek, dolgozik-e vagy nem ?" - És te ki a fasz vagy, hogy megpróbálsz belefolyni mások diskurzusába? Netán offoló bajnok szeretnél lenni?

usim.misu 2015.01.28. 17:01:35

@Kan Csóka: lacinak járna a veszélyességi pótlék.

másodpéldány 2015.01.28. 17:02:21

@Hedonistamama:

"Csak én agyalok azon kb 20 órája hogy mi a veszélyesebb, a domestos, vagy a e coli?"

közismert, hogy a fürdőszoba és vécé KÖRNYÉKE tele van bacival, igazából akkor is itt vannak legnagyobb veszélyben a fogkefék, ha nincsenek direkte belemártva a vécébe... a fogkeféket elvileg nem is lenne szabad vécé és fürdőszoba környékén tárolni, hanem valahol másutt, és csak a fogmosás idejére bevinni a fürdőszobába...

igaz, vannak olyan filozófusok, akik azt mondják évente két kiló koszt kell megegyél, hogy a szervezeted ellenálló maradjon...

a vécébe mártás csak a gondolatainknak rossz, valójában a képzeletünkkel hozhatjuk magunkra a legnagyobb bajt...

Kan Csóka 2015.01.28. 17:03:21

@Conchobar: Kapjál az agyadhoz Tesó ! Ez itt PONT az a hely ahol mindenki beleszól mindenbe.
Lásd pl. "VÁLASZ ERRE" gomb. Vágod ?
Offolni meg abszolút nem szoktam ha figyelsz !

Ruadhnait 2015.01.28. 17:03:31

@Hedonistamama: En azon agyalok, hogy hogy nem vagta senki a Fanni fejehez, hogy mekkora musort csinalt, amikor azt hitte, hogy valaki domestost tett a tusfurdojebe (pedig nem), hogy mi lesz a borevel, ez nem vicces, csilingeles igy meg ugy... Es most belemartja a WC-be valaki fogkefejet... Gratulalok.

usim.misu 2015.01.28. 17:07:10

@Ruadhnait: bevallotta, hogy fájdalmat akart okozni dinkának, kamerák nélkül már konkrétan közveszélyes fáncsi

Magg. 2015.01.28. 17:07:43

@Ruadhnait: annyi mindent tudnának felhánytorgatni egymásnak, de a vitakészségük- és kultúrájuk egyenlő a nullával. Csak hápogni vagy ordítani tud mindegyik, ha támadás éri, sehol egy frappáns beszólás, visszavágás - pedig lenne csomó lehetőség.
Ez főleg Daninál kirívó számomra, neki a választott szakmájából adódóan kéne tudnia jól csörtézni.

Conchobar 2015.01.28. 17:08:03

@Fu Szekh Li: "Valamelyik nap, amikor azt bizonygattad, hogy mennyire jogos, hogy Laci lekurvázta Edinát, még kicsit sajnáltalak is" - Én nem beszéltem jogról. Egyébként, ha neked nem tűnt volna fel, Edina is velem látszik egyetérteni. Amúgy nincs avval gond, hogyha a fiatalok előtt tabuként, szörnyű tettként jelenik meg a nők lekurvázása. Akkor ugyanis van arra még esély, hogy felnőttkorukban legalább annyi megmarad bennük, hogy nem fognak kezet emelni a nőjükre

usim.misu 2015.01.28. 17:09:30

@Magg.: nem tudom, daninál am mit jelent, hogy joghallgató? beiratkozott, aztán már az első félév végén nem kapott jegyet és nem ment vizsgázni? mert ilyet én is tudok...

Ruadhnait 2015.01.28. 17:09:41

@másodpéldány: Tehat akkor, oke, hogy belemartotta a fogkefejet? En ertem, hogy nagyon szereted a Fannit. De kepzeld el, hogy akkor mit mondanal, ha ez forditva a tortenik meg. Edina lenne a legaljasabb mocskos szemetlada meg patkany. Vagy inkabb kepzeld el azt, hogy a tiedet teszi bele. Itt nem csak a bakteriumokrol van szo, hanem arrol, hogy olyan helyre teszi azt, amit a szadba teszel, ahova o elotte odasz@rt.... Szerintem ehhez nagyon suttyonak kell lennie valakinek...

Conchobar 2015.01.28. 17:09:51

@Kan Csóka: "Offolni meg abszolút nem szoktam ha figyelsz !" - Hát ja. Ez a kommented se volt teljesen felesleges offolás

peti papagáj 2015.01.28. 17:11:47

Fannika érvelés: egy hónapja is szarosak lettek a fogkefék, és nem került senki kórházba (mondjuk Maci igen), TEHÁT a szaros fogkefe nem árt az egészségnek.

Kan Csóka 2015.01.28. 17:11:54

@Ruadhnait: Tény fannyi nagy baromságot csinált ezzel. Pedig sokan megsajnálták volna amiért Láci ilyen szemétül elbánt vele . Pontosan amikor egyszer az életben rendesebben viselkedett a fanny !

Baresz83 2015.01.28. 17:12:35

@usim.misu: nekem Daninál mintha rémlene is valami ilyesmi a kisfilmje alapján...

Kan Csóka 2015.01.28. 17:13:40

@Conchobar: Az válasz volt a Te teljesen felesleges beszólásodra. És nem is fogom szó nélkül hagyni csak azért mert okoskodsz benne :)

Magg. 2015.01.28. 17:16:13

rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-parbajjal-fenyegeti-fannit
Hűha! Edina halálos fenyegetőzése. :) Milyen biztos magában.

Baresz83 2015.01.28. 17:16:56

@Conchobar: egyszer neked kéne írnod a hogyvolt posztot az öfiről, és akkor minden egyes szó a te véleményedet tükrözné, így nem kéne sem magadat, de legfőképp minket azzal fárasztani, hogy mások meglátásait kritizálod. Tudjuk: minden úgy van, ahogy te gondolod, ezért felesleges idejönnöd a fórumra nap mint nap. :)

Magg. 2015.01.28. 17:18:31

@usim.misu: nem tudni. 22 éves és egyetemista az adatlapja szerint.
A kora miatt már akár lassan végezhetne is a doktor úr.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 17:20:00

@Conchobar: Ó Mester, bocsáss meg nekem a pontatlan fogalmazásért!
Pontosítok:
Valamelyik nap, amikor azt bizonygattad, hogy Edina a magatartásával kiérdemelte a lekurvázást, még kicsit sajnáltalak is.
Taníts Mester, taníts!

csicserierika 2015.01.28. 17:20:22

@Kan Csóka: és akkor mind a ketten betegek lennének. Szóval ne csúsztass, csak pontosan és szépen....

Baresz83 2015.01.28. 17:20:27

@Magg.: esélyes, hogy befejezetlen marad az a suli :)

Maxi Mili án 2015.01.28. 17:20:31

ha én most Denisz helyében lennék,Danit vinném ki.Úgy érzem ,ellene most vissza tudna menni.
És úgy szeretném látni Edina és Laci arcát,amikor kinyitja a villa ajtót !

Hedonistamama 2015.01.28. 17:23:11

Hö, a Robin lenne akkora macsó, hogy kiviszi a Laccit??? ne máááá, inkább fehér lepedőbe burkolózva a falhoz simul, hogy senki ne vegye észre!

másodpéldány 2015.01.28. 17:24:05

dani el nem tudta képzelni hogyan kerül a D-vitamin a gabonapehelybe...

még szerencsére denisz a józan kéményseprő eszével meg tudta, nem akarom elhinni, hogy egy jogásztanonc ennyire nem használja a fejét, el se hinném, ha nem látnám:

rtl.hu/rtl2/valovilag/igy-kerul-a-d-vitamin-a-gabonapehelybe

(igaz, tehetnek ezekbe extra gyógyszertári vitamint is, de alapjáraton azért vicces, hogy a bukott tanuló jobban tudja, mint a kis öntudatos közepes...)

Magg. 2015.01.28. 17:26:49

@Baresz83: majd elmegy melózni valahová, ahová Laci beajánlja. :) Esetleg seprűt kötni? :))

másodpéldány 2015.01.28. 17:28:45

@Ruadhnait:

bocs hogy ezt mondom, de te új vagy itt, a fogkefe a vécében már több vv-ben előfordult, a játékosok ismerik a korábbi vv--et, és tudják, hogy bármi stiklit csinálnak, azt azonnal tudni fognak és szólni fognak... már több ilyen balhé volt, ez egy visszatérő izé...

amúgy persze hogy nem helyeslem a fogkefe megmártását, csak jelzem, hogyha a fürdőszobában és vécé környékén tároljuk a fogkefénket, akkor az olyan, mintha naponta mártanánk meg a vécékagylóban... mert az ott lévő bacik ugyanúgy rákerülnek, oszt jónapot...

ha mindenáron biztonságos fogkefét akarunk, ne tartsuk a fürdőszoba és vécé közelében... kivéve mikor fogat mosunk...
amúgy olvass figyelmesebben, különben mindig rossz következtetést fogsz levonni az állításaimból, olyasmit, ami nincs is ott... most csak simán felvilágosítás céljából írtam, amit írtam...

csiberibe 2015.01.28. 17:29:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert Au a maga debil módján elvolt, és nem volt rosszindulatú. Kis hülye pöts, de ártalmatlan. :)

Kan Csóka 2015.01.28. 17:30:08

@Maxi Mili án: Nekem is tetszene. De ha már itt tartunk kivihetné Ádinát is akár.
A gyereknevelés örvén azért alázták rendesen farokmarkolót napokig!

2015.01.28. 17:31:01

Bruti, jó a poszt, a nevek telitalálatok!
Ülvepisi, Háromszakmapluszérettségi László mellé jöhetne még.
Amúgy meg ez a kedvenc mondatom "Érkezik Komisz, kezében a farkával" :D

Baresz83 2015.01.28. 17:31:03

@Magg.: hatalmas karriert vízionálok! :D

csiri bá 2015.01.28. 17:31:25

@Magg.: nem magabiztos, hanem gyáva... mint azt már bizonyította, mikor Kiskunnak is csaholt, hogy vigye ki, de arra nem volt mersze, hogy magára rakasson és ő vigye ki... :))

Kan Csóka 2015.01.28. 17:32:08

@Hedonistamama: robin kinn hagyná lacit a "gecibe" szerintem...
Lácira ha én lány lennék dobnék vagy 3 minuszt is! Így csak egyet :)

Baresz83 2015.01.28. 17:32:51

@másodpéldány: hát igen, lehetne olyan előadás is a főiskolákon, ahol megmutatják, hogyan kell használni azt a bizonyos józan paraszti eszünket... :)

Magg. 2015.01.28. 17:33:13

@csiri bá: és gondolod, hogy Fannival meg merne mérkőzni vagy most is csak a szája jár?

csiberibe 2015.01.28. 17:34:35

@Magg.: a legjobbak meg otthonról, munka közben (ö, izé, na, helyett...)

tegnap este beszélgettünk a férjemmel, hogy ki nyerjen. És hiába nem bírom Danit, hiába egy szobanövény Robin, náluk gondolom, hogy nem agyatlanul felélnék a nyereményüket. Bár be kell látni, Fanni saját szolijának lenne egy előnye, néhány alkalmazottat a szolistúdiókban megkímélnénk az elmebajtól, mikor ő oda bevonul.

Conchobar 2015.01.28. 17:35:35

@Fu Szekh Li: "Valamelyik nap, amikor azt bizonygattad, hogy Edina a magatartásával kiérdemelte a lekurvázást" - Pontosan. A lekurvázással Edina nagyon olcsón megúszta a melléfogását. Ettől függetlenül te most még hiheted magadról, hogy hasonló helyzetben te bizony másképp fogsz majd cselekedni

másodpéldány 2015.01.28. 17:39:31

@Magg.:

amilyen kicsi termetre ez a kis totális diktátorfeleségecske, annyira életveszélyes, de legalább mostantól mindenki tudja, hogy vigyázni kell vele...

hát ha az erdélyiek rászavaznak, csak mert ő is erdélyi, akkor az biza szomorú lenne, hisz ez a kis hatalommániás vérnősző csak lejáratja őket...

hajrá fanni, dóri, robin...

tudom, hogy fanni túl sok határt lépett át, hogy megnyerhesse, de azért dóri és robin még megnyerheti,

csak egy dolgot nem szeretnék, hogy ez a kis rettenet edinka hagyja kinn fannit, vagy laci...

amúgy edina nagyon kihívta maga ellen a sorsot... nem hiszem, hogy erdélyben nagyon népszerű lesz, ha meg pestre költözik, itt fogják tömegesen utálni, lehet, hogy pultoslánynak jó lesz, de semmi másra nem látom alkalmasnak azon kívül, hogy diktátorfeleségként egész jól tudná terrorizálni a lakosságot...

csiri bá 2015.01.28. 17:40:24

@Magg.: szerintem most is csak a szája jár, tele a tanga nála is, mint a Csikkes alsónacija... az egyik módja elkerülni a párbajt, ha teli szájjal azt ugatja, hogy vigyék ki, vigyék ki... csakhogy Zsunál ez bejött, mert hát a tattika, de Fáncsika elég butus ahhoz, hogy ki is vigye, ha sokat csahol, nála rossz helyen kopogtat, mert Fáncsika nem tattikázik, kiviszi simán, ha beborul agyába. :)))

Conchobar 2015.01.28. 17:40:53

@csiri bá: "nem magabiztos, hanem gyáva... mint azt már bizonyította, mikor Kiskunnak is csaholt, hogy vigye ki, de arra nem volt mersze, hogy magára rakasson és ő vigye ki" - Nehogy az legyen már a bátorság-gyávaság fokmérője, hogy valaki szervez önmaga ellen jelrakást, vagy sem. Hát arra van aellenség/ellefél, hogy ezt megtegye (helyette). Ezt hülyeséget, hogy Edina gyáva, már írták a Reni-Dani kihívása után is. Volt aki halálfélelmet látott Edina arcán (holott ő a valóságban belevigyorgott Reni arcába)

Maxi Mili án 2015.01.28. 17:41:06

@Kan Csóka: Ez sem rossz lehetőség, de én Edinát meghagynám Robinnak.

Ruadhnait 2015.01.28. 17:42:30

@másodpéldány: Koszi. :) Tenyleg nem meggyozni akarlak, mert nem is tudnalak. Csak annyira elnezo vagy vele, hogy csak na. Attol, hogy valaki mar martott fogkefet wc-be jobban elfogadhato? Szerintem csak azert nem vagy kibukva, mert a Fanni csinalta. Arrol nem is beszelve, hogy szamomra sokat elarul, hogy oke, igen, csinaltak mar elotte, de ebben a szeriaban ez Fannika agyabol pattant ki. Egyebkent nem kell egyetertened velem ebben.
De szerintem abban egyeterthetsz, hogy ezzekkel nagyon rombolja a renomejat masok szemeben es hamarosan egyedul maradsz Fanni drukkerkent. (Az elejen en is neki szurkoltam.)

Magg. 2015.01.28. 17:45:08

@csiberibe: Nálam Dani kizárt, Robin oké. :)
Fanni fura szerzet. Sztem a való életben korántsem ennyire primkó. Itt folyamatosan szerepel, dug, csúnyán beszél és hangoskodik - a kameráknak.
Néha viszont elszólja magát, tök frappánsak a megjegyzései és kezdem egyre inkább azt hinni, megvan a magához való esze és egyáltalán nem olyan buta, mint amilyennek mutatja magát.
Érdekes lenne, ha egy ilyen balhés lány nyerné meg. Képzeld, hogy össze lennének zavarodva a VV8 szereplői, most akkor hogyan is kéne viselkedni? :))))

Fu Szekh Li 2015.01.28. 17:45:45

@Conchobar: Ó Mester!
Van egy kis félreértés: én nem akarok veled vitatkozni. Csak elmondtam, hogy milyen jól szórakozom rajtad, és tegnap egy kicsit sajnáltalak is. Ennyi.
Pörögj tovább (ahogy a költő mondja), mint majom f@szán a stanicli, legalább jókat röhöghetek :D

Conchobar 2015.01.28. 17:46:20

@másodpéldány: "amilyen kicsi termetre ez a kis totális diktátorfeleségecske, annyira életveszélyes" - Tisztára Elena Ceausescu, ugye komám?

Conchobar 2015.01.28. 17:49:36

@Fu Szekh Li: "Csak elmondtam, hogy milyen jól szórakozom rajtad" - Valahogy nem sikerült ezt a jól szórakozásodat, fergetegesen jó hangulatodat beletenned a kommentedbe. Valahogy nem bírt átjönni

Baresz83 2015.01.28. 17:50:52

@másodpéldány: szerintem Fannit is tömegesen fogják utálni amúgy...

Magg. 2015.01.28. 17:51:00

@csiri bá: oké, fordítsuk meg. Ha Dóri, Fanni, Denisz és Robin Edinára pakol, máris megvan a kiválasztott. Akkor vajon kimerné hívni Fannit?
Sztem nem, Dórit vinné, úgy gondolom, mert tőle nem fél annyira.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 17:51:45

@Conchobar: Nem ment át? Most teljesen elszomorodtam :(

Magg. 2015.01.28. 17:52:12

@Magg.: ja bocs, valaki kiesik. :) Én öntudatlanul is megelőlegeztem Denisznek, hogy ő jön vissza.
Ha mégsem, akkor Robin dupla jelével lesz kihívott Edina.

Baresz83 2015.01.28. 17:52:55

@Magg.: és remélhetőleg Dóri vissza is jönne :)

Conchobar 2015.01.28. 17:53:44

@Fu Szekh Li: "Most teljesen elszomorodtam" - Offolj még!

Magg. 2015.01.28. 17:53:47

@Fu Szekh Li: ne szomorkodj. :)))
Elvégre nem neki kell jól éreznie magát, hanem neked. Hiszen Te írtad, hogy jól szórakozol. :))))))))

Magg. 2015.01.28. 17:54:51

@Baresz83: én is ezt remélem. :)

másodpéldány 2015.01.28. 17:55:23

@Baresz83:

"szerintem Fannit is tömegesen fogják utálni amúgy."

oké, lehet, de nekem azt nehezebb elképzelnem, mert a hülyeségeivel megbocsátó vagyok, a szellemességeit, örültségeit meg imádom,

a kis vérnőszőben viszont semmi cuki nincs, semmi édes nincs, semmi őszinteség nincs, mint ahogy kezdetben azt lehetett hinni, de ez a máz pár hét után lehámlott róla, és e foga fehérjét már nem tudja nem kimutatni...

Fu Szekh Li 2015.01.28. 17:56:02

@Conchobar: Nem tudtad, hogy én csak ezért járok ide?

Kan Csóka 2015.01.28. 17:57:37

@Magg.: 1&értek veled Makk! ( azért 'k' mert hasonult:)

Fanni egyáltalán nem hülye, bár természetesen nem normális.:)

csiri bá 2015.01.28. 17:58:04

@Magg.: Ha Edinka lenne a kiválasztott szerintem is Dórit vinné, Fancsikát nem merné... értelemszerűen vissza akar menni a párbajról és Fancsi ellen nem használna a nagy szája, mert abban mindketten jók...
Még Robinnyót is vihetné, de őt szerintem még nem tudja erőviszonyilag hova tenni... és ugye Robinnyó már visszajött egyről és egy győztes párbaj szerintük mindenkit erősít...

csicserierika 2015.01.28. 17:58:18

@másodpéldány: Fannit eddig is utálta a környezete saját bevallása szerint. Hát még ezek után :D

Conchobar 2015.01.28. 18:00:04

@Magg.: "Ha mégsem, akkor Robin dupla jelével lesz kihívott Edina" - Abban értelemben még megtörténhet, hogy Robin dupla jelével (vagy anélkül) Fanni lehet a következő kiválasztott, ő pedig Edinát hívja ki. Annak viszont a mostani állás szerint semmi esélye, hogy Robin a következő kiválasztáson is Edinára tegyen. Sokat elmond az a dolog, hogy az élelmiszer-felírási botrányt követően Dóra hosszas unszolására, kérdezősködésére sem volt hajlandó Robin Edina ellen szólni. A fürkész-szabályzat fogalmazásánál, a Dóri-Edina szópárbajban is is semleges maradt Robin ('akartok még valamit mondani egymásnak?')

másodpéldány 2015.01.28. 18:00:37

@Ruadhnait:

ismétlem, azért nem vagyok kibukva mert
1.
ez a harmadik vv, ahol a fogkefét valaki a vécébe mártja, vagy azt állítja, és ezzel kapcsolatos balhék vannak

2.

mert konkrétan tudom, hogyha a vécé környékén tárolja bárki a fogkeféjét, akkor az augyanolyan, mintha megmártotta volna....

3. a legrosszabb Fanni tettében az volt, hogy a játékosok a levél után vizionálták a tettet, és a képzeletükben megjelent az undor...

de ez pont ennyi, nem érdemes tovább ragozni, én is utálnám, ha valaki ezt tenné a fogkefémmel... így jó? most már próbálj meg nem lovagolni ezen tovább,

mert nem ez volt a legnagyobb öngáncsolás, amit Fanni elkövetett, azt már elkövette korábban, de ettől még igen, imádom, mert van annyira érdekes, hogy megbocsássak neki... és imádkozom a lelkéért, hogy künn az életben tudja magát fékezni és fejezze be a sulit, mert akkor szép jövő várhat reá...

Conchobar 2015.01.28. 18:00:58

@Fu Szekh Li: "Nem tudtad, hogy én csak ezért járok ide?" - Ja

Kan Csóka 2015.01.28. 18:01:00

@másodpéldány: Egyetértek ! Ádiná adta itt a kis ártatlan bajszos falusi jánkát. Aztán azóta álszentkedik itt a dugással is! Ő nem mutatná meg Isten őrizz, de a másikat már olyan pózokba igazítja amit meg hogy csak les mindenki ! Álszent kis szardarab !

egy igazi barom vagy mária 2015.01.28. 18:01:21

@ganxtalovins: "Bocsánat, de eddig két ember van aki elküldött mást a kurv@ anyjába: laci és dani!!!"
Na ne röhögtess már. Szerinted a Fanni úrinő?

Magg. 2015.01.28. 18:02:00

@Kan Csóka: De jó, hogy meghasonultam. :DDD
"Evvel" a fogkefével kissé túllőtt a célon, de amúgy ő csinálja a sót.

Ronla 2015.01.28. 18:02:35

@Conchobar: Te nem írsz véletlenül verseket? (Ha már off :D )

Kan Csóka 2015.01.28. 18:04:57

@egy igazi barom vagy mária: VAlóban effektive a "kurva anya" szókapcsolat ettől a 2 embertől hangozz el! Fannika más témakörökben utazik a "szájbabaszott retkes kurva"-tól a "csicska-geci" -ig, de nem kurvaanyázós ! Ez tény :D :D

Ronla 2015.01.28. 18:06:25

Bruti, a poszt brutálisan jó lett! :)

Magg. 2015.01.28. 18:06:37

@egy igazi barom vagy mária: bocs, de Te írtad, hogy Fanni mindenkit elküld a kurva anyjába, erre válaszoltak neked, hogy az a Dani és a Laci voltak.
Nem, Fanni egyáltalán nem úrinő - sőt, de a kurva anyjába még nem küldött el senkit.

Kan Csóka 2015.01.28. 18:07:23

Egyébként filozófiai értelemben nem logikus, hogy miért akkora sértés a "kurva-anyád"
hiszen nyilvánvaló, hogy soha nem a sértett fél szülőjét akarják bántani ( hiszen nem is ismerik), hanem kizárólag a sértettet szeretnék megalázni ill. felbőszíteni. Ezt speciel Denisz nagyon visszafogottan kezelte le !

Ruadhnait 2015.01.28. 18:07:38

@másodpéldány: Oke. Annyi igerhetek, hogy a fogkefe temarol leszallok most mar. :)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 18:08:04

@Ronla: @Conchobar:
Edina röhög
Laci jól lekurvázza
ez a szerelem

Kan Csóka 2015.01.28. 18:08:19

@Magg.: A számból vetted ki... ismét :)

Kan Csóka 2015.01.28. 18:09:05

@Magg.: A számból vetted ki ... ismét :)

Baresz83 2015.01.28. 18:09:17

@másodpéldány: gondolom, ez amiatt lehet, mert neki drukkolsz. :) egy Edina-fan pedig valószínűleg Edinkának nézi el a dolgait. Ezen nem veszünk össze. :)
Egyébként is: hajrá Robin! :)))

másodpéldány 2015.01.28. 18:09:44

@Ruadhnait:

méltányolom, és elnézést, hogy nem visz rá a lelkem , hogy szmájlikat írjak, de képzeld nyugodtan oda...

csicserierika 2015.01.28. 18:10:25

@Kan Csóka: 1. a bajszozás már nem menő
2. nem mondta,h szúz
3. mivel hajlékony, és nem túlsúlyos mint a két kanca, gondolom, mennek neki az extrém pózok is.

Conchobar 2015.01.28. 18:11:59

@Ronla: "Te nem írsz véletlenül verseket? (Ha már off :D )" - Mert rímet találtál valamelyik kommentemben? Vagy mert veled már előfordult az, hogy írtál miközben nem voltál magadnál, és később ráeszméltél, hogy verset írtál, véletlenül?

csicserierika 2015.01.28. 18:12:28

valaki nem tudná linkelni azt a videót, ahol Denis csak káromkodik egyfolytában ritka alpári módon ? Állítása szerint így tenne egész nap, csak visszafogja magát ( vagyis nem meri felvállalni saját habitusát )

másodpéldány 2015.01.28. 18:12:58

@Baresz83:

akkor a közös nevezőnket Robinnak hívják és ígérem nem fogok összeveszni veled rajta, én megelégszem a kukkolással... úgyhogy viheted...

Fu Szekh Li 2015.01.28. 18:13:45

@Conchobar:
Laci kolompol
Fanni fogkefét áztat
szaunabűntett

Ronla 2015.01.28. 18:14:17

A fogkefe budiba dugása gusztustalan dolog, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi csinálja. Fanni szerintem ezzel elvesztett néhány szavazatot, hogy az egész sót is elvesztette-e, az majd kiderül, ha párbajra kerül.

Viszont Lacci fijú szerintem tutira nem lesz nyertes. Fanni szaunába űzése rohadt nagy hiba volt, főleg, ahogy direktbe utazott rá Danikával együtt.

másodpéldány 2015.01.28. 18:14:52

@csicserierika:

denisz ott azt magyarázta, hogy valójában mit mondana a táblánál a kiválasztásnál, ha lehetne, tehát, ha nem lenne élő az adás és nem kellene emiatt kötelezően fegyelmeznie magát....

Conchobar 2015.01.28. 18:15:00

@Fu Szekh Li: "Edina röhög. Laci jól lekurvázza ez a szerelem" - Csakhogy a mondókádból döntő fontosságú körülményeket hagytál ki. Rájössz vajon magadtól, hogy mik azok?

csiri bá 2015.01.28. 18:15:36

@csicserierika: és akkor miért is nem ő mutatta be ezeket? Mert ugye neki kellett volna, de akkor hirtelen átment ártatlankába, hogy ő? ilyet? azt nem, nem soha sem... :)))

Conchobar 2015.01.28. 18:16:43

@Fu Szekh Li: "Laci kolompol.Fanni fogkefét áztat szaunabűntett" - Ja

Fu Szekh Li 2015.01.28. 18:17:39

@Conchobar: Szerintem betartottam a haiku formai követelményeit :)

Ronla 2015.01.28. 18:18:41

@Conchobar: Jól van, na, csak kérdeztem. Legalább kiderült, hogy ember vagy, mert nem vagy mindenben okos. Nehogy úgy járjunk, hogy egy mesterséges intelligencia vagy egy felsőrendű lény beszélget velünk, oszt mi meg nem tudunk róla. :D

másodpéldány 2015.01.28. 18:19:54

@Kan Csóka:

a k-anyázással a delikvens legérzékenyebb pontját támadják, a legszentebb érzéseit veszik célba, de ugyanúgy ott van a háttérben társadalom általános nőgyűlölete is, és a gyengébb társ helyzetben lévő megtaposása, ezért is hatásos, és általam mélyen megvetett a k-anyázás... bárki részéről...

az apákat érdekes módon nem szokták alapjáraton stricizni, kurvázni, hisztiszezni, és ilyen durván támadni, csak a nőket, az anyákat, lehet gondolkozni miért, bár az tényleg nem erre a blogra tartozik, szóval költői kérdés és részemről le is zárom a témát...

Ruadhnait 2015.01.28. 18:20:43

@csiri bá: En azt hittem, azert nem mutatta be o a pozokat, mert szoknyaban volt es nem akart terpesztgetni, meg mert a Laci jatszotta a feltekeny seggfejt...

Magg. 2015.01.28. 18:21:11

@csicserierika: Bruti is bajuszozik. :)) És hát az a sötét folt a szája fölött igen megtévesztő (tudom, tudom) :))

Ronla 2015.01.28. 18:21:37

@Fu Szekh Li: szép VV haiku, még az 5-7-5 szótag is stimmel. :)

Conchobar 2015.01.28. 18:21:42

@Ronla: "Viszont Lacci fijú szerintem tutira nem lesz nyertes. Fanni szaunába űzése rohadt nagy hiba volt, főleg, ahogy direktbe utazott rá Danikával együtt" - Laci valóban nem esélyes, viszont a Fannis mondat egy szamárság. Ugyanis Fanni maga is bevallotta, hogy ő maga provokálta ki a száműzetését Lacitól. Ha nem szaremberezi (valami hasonlót mondott) utána meg nem hergeli a 'nem mered megtenni'-vel Lacit, akkor semmi nem tudott volna történni

csicserierika 2015.01.28. 18:22:50

@PanDaNaci: Hi ! Na végre ! A legnagyobb vagy :D
Dóri megtalálta lelkitársát :D

csicserierika 2015.01.28. 18:24:19

@másodpéldány: magyarul, nem magát adja, és még ő savazza Lacit ronda beszédért. Na ja...

Conchobar 2015.01.28. 18:25:02

@Ronla: "Legalább kiderült, hogy ember vagy, mert nem vagy mindenben okos" - Ha te mondod

csicserierika 2015.01.28. 18:26:58

@csiri bá: nem akart robinnal fetrengeni, de azért az elméletet tudhatja :)

csicserierika 2015.01.28. 18:28:35

@Magg.: nem kell Brutit követni mindenben , mert valszeg nem néz belevalót, ahol maga őnagyságos Zsú mondta, h nincs bajusz :)

Kan Csóka 2015.01.28. 18:29:35

Lacit nem nehéz felhergelni , ha benn lennék fél óra alatt kizárnák lácit verekedésért :D
Mondjuk fannikát is könnyű dühbe gurítani az is igaz...

csiri bá 2015.01.28. 18:29:46

@csicserierika: az elméletet tudja... a gyakorlatban. :)))))))

csicserierika 2015.01.28. 18:31:19

@csiri bá: látta valahol, tudod, h jó megfigyelő :)

Ronla 2015.01.28. 18:32:20

@Conchobar: Jaj, bocs, hogyan szólíthatjuk hatalmasságodat?

Lacci fijú simán felhasználta Godzi szuperképességét aljahím módon. Hulljon a férgese a következő párbajon! És remélem, most pedig Danika megy.

csicserierika 2015.01.28. 18:32:38

@csiri bá: no azé' :D Ezt most jól kimagyaráztam :)

Conchobar 2015.01.28. 18:35:28

@Kan Csóka: "Lacit nem nehéz felhergelni , ha benn lennék fél óra alatt kizárnák lácit verekedésért" - Nemcsak "lácit" kizáratni, hanem lekaratézni sem nehéz ám innen a blogról

másodpéldány 2015.01.28. 18:35:44

@csicserierika:

"magyarul, nem magát adja, és még ő savazza Lacit ronda beszédért. Na ja"

nem tudlak követni... kicsoda nem adja magát?

mert Fanni magát adja, azt akinek kitalálta magát, nekem tetszik, és ő még nem k-anyázott...

Conchobar 2015.01.28. 18:39:30

@Ronla: "Lacci fijú simán felhasználta Godzi szuperképességét aljahím módon" - Úgy volt az a száműzetés Dennis képessége, mint a szoliztatás (elvették tőle a használat jogát). Illetve majdnem úgy, mert Lacinak egy kicsit gondolkodnia is kellett a száműzetés miatt

bandinyúl 2015.01.28. 18:41:06

Azt az egyet nem értem ,hogy hol van a műveltségi szintjük azoknak akik ezt a műsort készítik és nyáladzva nézik.A béka segge valószínűleg jóval felettük van,és az IQ-juk mínusz egyel kezdődik.

Conchobar 2015.01.28. 18:42:35

@Ronla: "Lacci fijú simán felhasználta" - Hát bolond lett volna meghagyni Dennis és/vagy Fanni kezén, hogy aztán ő vagy valamelyik szövetségesének kelljen száműzetésbe mennie

PanDaNaci 2015.01.28. 18:46:43

@csicserierika: szépen bemutatták, hogyan kell tájszólás nélkül beszélni :)

Kan Csóka 2015.01.28. 18:48:06

@Conchobar: Tudtam, hogy ugrasz rá szerencsétlen testvérem. Nem, megverni nem tudnám lácit nagy valószínűséggel. De kizárásig hergelni igen, bár be kell vallani nem túl nagy mutatvány lenne senki részéről. Még akár te is képes lennél rá....

csicserierika 2015.01.28. 18:49:55

@másodpéldány: Denniskéről regéltem, akinek egyetlen érve van Lacci ellen,h csúnyán beszél.

Kan Csóka 2015.01.28. 18:50:25

@bandinyúl: Én meg azt az egyet nem értem, hogy Te mi a faszt keresel ezen a blogon, ha így vélekedsz róla. (Természetesen nem vitatva hogy jogod van mind az itt léthez, mind a vélekedéshez:)

zabiela 2015.01.28. 18:51:34

Akkora gyökér utolsó tróger ez a Laci, hogy olyan a világon nincs... és akik jelenleg egy tálból cseresznyéznek vele ugyanilyen suttyó szarrágók. Dani a nagy értelmiségi, aztán beáll pótkeréknek egy ilyen nyomorék mögé... Fanni-t meg nem az eszéért mutatják annyit, ő pont ugyanaz a kategória, mint Aurélió, egyszerű, de szerethetően az, más kérdés, hogy Aurélió az életben nem nyerte volna meg a saját szériáját, ha nem rakják ki menet közben Simont... Fanni anekdotái nélkül kb. nézhetetlen volna ez az egész műsor, úgyhogy meglepődnék, ha ő nem lenne ott a top3-ban....Ahogy az is meglepne, ha ez az utolsó sutyerák túl élne még 1 párbajt....

csicserierika 2015.01.28. 18:53:06

@PanDaNaci: úgy-úgy, és ezt azok is érthették, akik fanyalognak a tájszóláson :)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.28. 18:55:20

A tegnapi adás után:
Jobban gyűlölöm Edinát, Lacit és Danit, mint valaha...egyszerűen hányok tőlük. :)

Törpillától (törpina) iszonyom van..már nem is találok rá szavakat.

A Fanni szaunába való bezáratása számomra arra volt jó, hogy lássam milyen lenne a villa nélküle...SZAR és dögunalom.....telis-tele Ádina karattyolásával.

A cím szuper..tegnap arra gondoltam (amikor Dóri kimondta), ha én írnám a posztot ez lenne a címe vagy ez....Óvakodj a törpicsától..hehe

Kan Csóka 2015.01.28. 18:56:30

@zabiela: Nem tudok semmit hozzá(d)tenni: így igaz !!!!

Kan Csóka 2015.01.28. 18:57:37

@rábaszhespics Koncsíta: Sajnos erre is azt kell mondanom : Minden soroddal 1&értek ! :)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.28. 19:01:08

@Kan Csóka:
Azon gondolkodtam, hogy miért megy Ádina után Laci, Robin, Dani...gondolják bejutnak vele a döntőbe és ők nyernek? Mert nő még nem nyert soha?

Montezuma13 2015.01.28. 19:01:18

Ez a VV7 egyszerűen borzalmas. Ilyen fokú gyűlölködés egyetlen más VV-ben nem volt tapasztalható. Szinte mindegyik játékos fröcsög a gyűlölettől. Ez alól az egyetlen kivétel talán Robin. Ő az, aki még valamennyire ember tudott maradni. A többiek acsargó, vicsorgó sakálok, akik legszívesebben átharapnák egymás torkát. Azonban mindennek meg van az oka és a kiinduló pontja. Honnan és kitől eredeztethető ez a gyűlölet cunami?
A kiindulópont Zsu beköltözése volt, ő ellene irányul és aki elkezdte az még mindig a villában trónol, ő Fanni. Ő volt az, aki a legerőteljesebben utálta és támadta Zsut már a kezdetektől fogva. A miértre is egyszerű a válasz. Ha létezik alfahím, akkor létezik domináns nőstény is. Fanni ennek képzelte magát egészen Zsu beköltözéséig. Körülötte forgott szinte minden férfi. Aztán beköltözött Zsu és ő benne egyértelműen vetélytársat látott, mert bizony Zsu felvette vele a versenyt kinézetben, sőt szerintem jobban is nézett ki, mint Fanni. Ekkor Zsu kirekesztésével, amiben Fanni kulcsszerepet játszott, kezdődött meg a gyűlölködés a villában. Páran ebben erőteljesebben vettek részt (Reni, Denisz, Maci) mások kissé visszafogottabban, de Fanni vitte a prímet.
Aztán Dani Zsu mellé állt és így máris két részre, két csapatra oszlott a villa.
Azonban a kiinduló pont ill. a gyűlöletkeltés eredendő "ősanyja" egyértelműen, a véleményem szerint pszichopata, Fanni volt.

PanDaNaci 2015.01.28. 19:04:00

@bandinyúl: én meg azt nem értem, hogy hogy sikerült idén a hv kommentjeivel a vv szintje alá menni. Nonszensz. :)

csicserierika 2015.01.28. 19:06:16

@Montezuma13: +1
és a mai napig azt hiszi, h ő az Isten farkán forgó papírstanecli :)

csicserierika 2015.01.28. 19:06:56

@PanDaNaci: ehehe :) vagy inkább sírjak?

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.28. 19:07:05

Az Ádináék egyszerűen undorítóak voltak, mint gyámok...egy percét sem élveztem..olyan kínos volt az egész. Eddig Dennisz olyan semleges volt számomra, de ez inkább jót tett neki, mert számomra még jobban rámutatott mennyire utálatos Laci és Ádina. Az volt a legjobb része, amikor leültek agymosásra és azt mondta Dennisz, hogy adják árvaházba. :)
Engem szomorúsággal töltött el ez a rész (gyám)..nemtom mé?

PanDaNaci 2015.01.28. 19:12:09

@csicserierika: szívesen kacagnék én is, ha nem lenne ennyire siralmas. :)

zabiela 2015.01.28. 19:12:44

@Montezuma13: Ja tényleg, most hogy így mondod át is értékelem a gyűlöletről alkotott elképzeléseim, hisz amikor Laci az első héten kb. úgy terrorizálta Dórit mintha valami börtönkörletben volnának az maga volt a feltétel nélküli szeretet, és elfogadás.... Szerintem ha valaki agressziót vitt a villába, akkor az a gyökér Laci... persze jogunk van saját véleményt formálni, de sztem nem összekeverendő az, hogy Fanni kb. elvan a saját világában, megvédi saját magát ha kell, de nem áll neki szándékosan marni mást, pláne úgy, hogy összefognak többen egy ellen, ettől persze még tud iszonyat nagy ostobaságokat mondani, ahogy magát is túl tudja értékelni jócskán, de mégis teszi ezt egy szerethető módon, míg amikor pölö Ádina, aki Laci romlatlan szívszerelme, simán megkapja tőle a büdös kurva jelzőt, ha csak egy szóban eltér a nagy fehér (bár inkább barna) főnök instrukcióitól... szóval sztem valahonnan máshonnan ered ez az agresszió, és persze az erőszak erőszakot szül, de a végére úgyis meglátjátok, amikor kiesik Laci lenyugodnak a kedélyek...

Magg. 2015.01.28. 19:14:11

Most megy a Fókusz, Macit kiengedték a kórházból, állítólag 20 kg-ot fogyott. Nem műtötték meg, ez távlati terv és ezek szerint hasnyálmirigy gyulladása sem volt.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 19:16:40

Szóval remélem, h ma Dennis bevállalja Danit. Aztán Dani kiesik ( a távlati célok érdekében hajlandó vagyok elviselni Fannit, aki még nagyképűbb és gázabb lesz, mint most, valamint érdektelen Dennis farokfogdosását is). Aztán következő körben remélem Dóri esik ki, majd jöhet egy Fanni-Edina, aztán Laci valamelyik sráccal. Majd nyerjen valamelyik, aki dolgozott is a pénzéért (szóval Robin ne).

Ezt szeretném kérni a szerkiktől :D

Gia Gianea 2015.01.28. 19:29:05

@Magg.: Már én is úgy gondolom,hogy kamu volt ez az egész Macis betegség..

2015.01.28. 19:33:17

@ganxtalovins: Köszi, éppen a teámat kortyolgatom. De ha Fannikával kellene egy légtérben tartózkodnom, akkor valószínűleg valami erősebbre is szükségem lenne. Kezdem érteni a villalakókat, miért isznak annyit. :D

Ditti82 2015.01.28. 19:35:02

@csicserierika: Alekinnyóóóóó! :D Szerintem ő teljesen kiidegelné a mostaniakat.

Ditti82 2015.01.28. 19:36:39

@Csak ügyesen!: Őőőő... Ez nem kívánságműsor. :D

Magg. 2015.01.28. 19:37:03

@Gia Gianea: nem ám a Norbit, hanem Dr Tóthot kérték fel, hogy lefogyassza, mert a műtétig még 50 kilót le kéne adnia. :)

ornyim 2015.01.28. 19:38:07

@Baresz83: ott a pont :) de jobb, ha nem beszélsz többesszámban, mert engem emiatt ma már betámadott a kisöreg :D sőt mondhatni kioktatott :D ha ennyire okos miért biztonsági őr?? Minimum az MTA-ban a helye :D

Gia Gianea 2015.01.28. 19:38:53

@Ditti82: Fanni megkattanna Alekosztól. :-)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.28. 19:39:33

@natalja:

Én pont így érzek ..........CSAK.................. Edinával kapcsolatban. :D

csicserierika 2015.01.28. 19:40:46

@Ditti82: látom, van aki még ismeri a klasszikusokat :)

Ditti82 2015.01.28. 19:40:52

@Magg.: Fáncsika meg már mindenkit megfenyegetett ugyebár. :)

csiri bá 2015.01.28. 19:42:50

@Magg.: Norbi a konkurencia csapatát erősíti, Tóth doki meg házi sztár. :))

Ditti82 2015.01.28. 19:44:11

@Gia Gianea: @csicserierika: Kár, hogy átment a konkurenciához, én most követelném a beküldését. :D

Nick Leeson 2015.01.28. 19:44:43

VV Edina, VV Laci A kurva anyátokat!

Sir Ö. S. Bandi 2015.01.28. 19:45:58

@bandinyúl: Kedves drusza!
VV-t nézni manapság veszélyes, ezt még be is vallani kész intellektuális öngyilkosság
Kommenteket olvasni, fertőzés, írni meg helyi pandémia!
Most hogy mentsük magunkat?

Gia Gianea 2015.01.28. 19:46:12

@Nick Leeson: Most aztán jól megmondtad nekik. :-)

Ditti82 2015.01.28. 19:46:23

@csiri bá: Az atlétás kérdőjel. :D

csicserierika 2015.01.28. 19:48:23

@Ditti82: ja, hülye volt, mert biztos, h néha alkalmazták volna.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 19:49:24

@Ditti82: Jáj, de megnézném, h mit kezdenének vele :D :D

csicserierika 2015.01.28. 19:50:11

@Nick Leeson: mi a baj ? üljünk le beszéljünk róla.

Ditti82 2015.01.28. 19:50:12

@Gia Gianea: @csicserierika: Én azért csíptem anno és már-már drukkoltam is neki, mert nem volt ordenáré alpári valaki, mint a mostaniak.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 19:51:01

@csicserierika: Nem is néha szerintem, hanem elég sokszor. Mindegy, ő cseszte el :)

csicserierika 2015.01.28. 19:51:53

@Ditti82: jajaj, csak csínján, mert kaptak rendesen az Alek fanok annak idején , Én már csak tudom :D

Gia Gianea 2015.01.28. 19:52:01

@Ditti82: Én eddig mindig a győztesnek drukkoltam.Kivéve Attilát,ott Csabát szerettem volna.De beláttam,hogy Attila többet letett az asztalra.

csicserierika 2015.01.28. 19:52:55

@Csak ügyesen!: elég öntörvényű, de lehetett volna használni, lásd Éva is idomult.

Ditti82 2015.01.28. 19:53:12

@csicserierika: Dr. csicserierika rendel. :D

csicserierika 2015.01.28. 19:53:47

@Csak ügyesen!: bánja már mint a kutya sztem. Áldozatul esett a két csatorna rivalizálásának.

Magg. 2015.01.28. 19:55:26

@csicserierika: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát ez kész!

csicserierika 2015.01.28. 19:55:42

@Ditti82: hehe :)

@Gia Gianea: én is, de én Au -val voltam úgy, ha már döntős, nyerjen, mert tényleg lüke volt :)

malevil2050 2015.01.28. 19:56:38

Hagyjátok már ezt az időzőjeles tevehajcsárt a búsba,ameddig írtok neki SOHA nem fog innen eltünni,Olvashatjátok egész nap a sótlan szövegét ,hihetetlen h mindig van vevő rá! MI a lófaszt élvez ezen? - fogalmam sincsen.

Magg. 2015.01.28. 19:57:34

@Ditti82: persze, de Fáncsi ilyen pukkancs és mindenkit kivisz a g@cikurvapics@ba.
Azon röhögtem, hogy a rossz példa milyen ragadós, már Edina is eltanulja a gettómozdulatokat és sipít, hogy kiviszlek és kinn hagylak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 19:58:37

@másodpéldány: "vérnősző"??? na, Edina most már vérfertőző is? Fasza. :D
Minden vv idején beleszaladsz ebbe, igazán megtanulhatnád már....

Magg. 2015.01.28. 19:58:45

@csicserierika: Ja. :DDDDDDD
Amúgy tényleg jobb így, mint felhördülni, mert nagy valószínűséggel ezek a trollok erre várnak és erre ugranak.

Nick Leeson 2015.01.28. 19:59:29

@csicserierika: Semmi különös, csak most néztem meg a tegnapi adást.
És ez kikívánkozott belőlem. Remélem nem lesz törölve... :)

csicserierika 2015.01.28. 20:00:00

@Ditti82: nem is tehetünk mást, ha már idekeveredtünk :)

Magg. 2015.01.28. 20:00:55

@csiri bá: nem is fog lefogyni. :)
Nem emlékszem, mennyit nyomott, amikor bement a vellába, de 200 kilóval jött ki. Sztem bent sem fogyott. :)

csicserierika 2015.01.28. 20:01:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hehe, de hiszen már régóta tudtuk :D Várom mengelét :)

minden reggel 2015.01.28. 20:01:54

@malevil2050: a negatív figyelem is figyelem.

Magg. 2015.01.28. 20:02:12

@Gia Gianea: és most kinek is drukkolsz? :)

Montezuma13 2015.01.28. 20:03:43

@zabiela: Természetesen összeveszések, viták nem csak itt, más VV-ék során is történtek. Azonban ebben a VV7-ben az első permanens gyűlölködés és szervezkedés egy másik játékossal szemben akkor és abban az esetben történt, amit megemlítettem.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:03:48

Úgy emlékszem nem annak,akinek te...sorry... :-)

csicserierika 2015.01.28. 20:04:05

@Nick Leeson: nem biztos , h nem, látod, mindenki írhat ide :)

csiri bá 2015.01.28. 20:04:52

@Magg.: 190 volt asszem, amivel bement és állítása szerint 10-12 fogyott bent, a kórházban meg valami 21-et... vagy a kettő együtt volt inkább 21... de az arcán látszott, hogy tényleg fogyott...
kórházi koszton tuti le tudná adni a kellő mennyiséget, de kint sokkal nehezebb lesz... főleg 50-et...

malevil2050 2015.01.28. 20:04:53

@minden reggel: Sajna ez is igaz.Ráadásul semmi hatása a felhívásnak.

Magg. 2015.01.28. 20:05:44

@Gia Gianea: akinek én drukkoltam, már kiesett.Most leginkább Robinnyó győzelmének tudnék örülni. Ez is gáz? :)

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:06:19

@malevil2050: Be kell vallanom, h vannak itt nickek, akik sokkal jobban zavarnak, főként az utóbbi időben felbukkanó, igen prosztó stílusban írogatók, őt csak szimplán ugrom, nem oszt, nem szoroz, felőlem irkálhat.

Magg. 2015.01.28. 20:07:46

@csiri bá: köszi. Ez meglepett. Fogyott bent? Nem igazán látszott rajta, semmit nem mozgott és jópárszor teleszájjal lehetett látni. Biztos voltam benne, hogy felszedett pár kilót.

Onereality 2015.01.28. 20:08:06

szoval komisz dani parbaj lesz es komisz megy vissza.

malevil2050 2015.01.28. 20:08:06

@Csak ügyesen!: De már olyan vagyok mint a huszár a sakkban,állanódan ugrálnom kell a végén berosálok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:08:17

@natalja: @rábaszhespics Koncsíta: nekem van házi páleszem. még méz is akad idehaza hozzá :) Ha mindkettő jönne, akkor ihatnánk duplát :D

Gia Gianea 2015.01.28. 20:09:01

@Magg.: Robin nem olyan gáz,mint Zsuzsa volt. :-)

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:10:20

@Magg.: Azért ezt le lehet fogyni. Viszont utána nem kéne visszahízni.

Magg. 2015.01.28. 20:10:22

@-pkata-: öööö...izé, én nem mehetnék? Én Lacira köpködnék. :DDDD

kamilla123 2015.01.28. 20:10:48

@rábaszhespics Koncsíta: azért töltött el szomorúsággal, mert normális az értékrended és nem bírod az agressziót és a szadizmust

csiri bá 2015.01.28. 20:11:53

@Magg.: igen, csak azokat a képeket vágták be, amiken úgymond "zabál": a romantikázás kint, meg a bőségtál meg ilyenek, de mikor már a kórházban volt és - talán a BV-ben - felhívták, akkor mondta, hogy bent jórészt salátát meg ilyeneket evett és fogyott 10-12 kg-ot, csak ezeket a képeket nem játszották be az öfikben...
Én elhiszem neki, mi oka lenne hazudni...

Magg. 2015.01.28. 20:12:03

@Csak ügyesen!: ő maga, illetve Dr. Tóth is mondta, hogy 50 kilót nagyon nehéz lesz leadni.
Aztán általában jön a jojo effektus - vagy mifene.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:13:14

@Magg.: Csak már ne nagyon írjon több versikét. :-)

Ditti82 2015.01.28. 20:13:21

@Magg.: A rossz példa MMKK ragadós. Ragadósabb, mint bármi. :D

Magg. 2015.01.28. 20:14:41

@csiri bá: hát, ha kicsit mozgott is volna, lehet nincs ez az egész és a mai napig ott tornyosulna a kanapén. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:15:12

@Magg.: Ajaj, akkor részegen fogjuk egymást tépni, mert én meg az ő felsőtestének örülök. :D Bár, a köpködés állítólag szerencsét hoz, úgyhogy akkor köpködheted :D :D

Magg. 2015.01.28. 20:17:08

@Gia Gianea: de rajta legalább lehet nevetni - és nem gonoszul kiröhögni, hanem csak olyan elnézően megmosolyogni. Az utóbbi időben egyre többet szerepel és néha már be is szól ennek-annak.

Hedonistamama 2015.01.28. 20:17:36

Jó estét! Sütöttem fahéjas habcsókot, kér valaki?

Milyen szöveget fog nyomni Godzi kék kendő osztás előtt?

csiri bá 2015.01.28. 20:18:28

@Magg.: 190-nel ment be, most lehe úgy 170, ebből még év végéig 50, hogy műteni lehessen...
10 hónap alatt megoldható, havi 5 kilónként...
más kérdés, hogy utána ne hízzon vissza, az lesz a nehéz... ami attól is függ, hogy nála befigyel-e az említett jojó effekt, vagy csak egyszerűen elhízott és ha lefogy nagyobb erőfeszítés nélkül is képes lesz tartani......

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:19:07

@Gia Gianea: Ha már Zsu, visszanéztem a "Kellesz" videót, h így, a biztos távolból, kiderüljön, mi is volt az valójában, amin három héten keresztül mindenki pörgött és anyázott.

Hát, nem emlékeztem, h ez ennyire vicces volt :D Zsu, amint megpróbál csábító démon lenni :D :D :D

Magg. 2015.01.28. 20:19:16

@-pkata-: akkor ezt jól elosztottuk. :DD Bár ha ez téged zavar, a pálinkáért majd csak magamban, gondolatban köpködök. :D

Fu Szekh Li 2015.01.28. 20:19:19

@Hedonistamama: Nyitottam az ablakot, jöhet fénypostával :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 20:20:08

Denisz....Robin párbaj lesz....nyomtam egyet a fantomképre, pedig ez a koszorús költő sem a kedvencem. Ez lesz az első szavazatom, hátha szerencsét hoz ennek az örök szerelmesnek. Csak ne írjon már több verset, mert rosszul vagyok Tőle! Azért inkább Ő menjen vissza mint a farokráncigáló.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:20:24

@Magg.: Én várakozó állásponton vagyok Robinnal kapcsolatban.Még simán megnyerheti.

csiri bá 2015.01.28. 20:20:49

@Hedonistamama: kössünk fogadást, hogy a szentbeszéde alatt hányszor markol rá a godzillára. :)))

Gia Gianea 2015.01.28. 20:21:35

@Hedonistamama: Én is,én is! :-) Remélem Dennis kitalál valami ütős monológot.Ha már.

Magg. 2015.01.28. 20:21:41

@csiri bá: ekkora embereknél általában már hormonprobléma is okozhatja az elhízást. Ha csak szimplán túlette magát, jöhet egy kis gyomorgyűrű.
Az pl. Győzikéből is milyen sukár csávót csinált. :DDD

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:21:51

@-pkata-: Na, nekem csak köpködje a kis felsőtestét, milyen dolog már ez :D

Hedonistamama 2015.01.28. 20:22:19

Elküldtem fénypost! Nincs jó pasi a villában, ha ott lennék asszem Dinire fanyalodnék. Megpödri a bajszát, aszonygya teringettét, meg hogy hús potyolót hoztam a vásárbú..... hmmmmm izgató ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:22:29

@Csak ügyesen!: Hát lesz okunk lefürdetni, ne hülyéskedj :) ;)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:22:34

@csiri bá: Jajj, ez még mindig büntet. de már én is azt mondom, Alekoszt a villába! :))

Ronla 2015.01.28. 20:24:22

@Hedonistamama: Nyitom az ablakot. MZ/X. :)

Hogy milyen szöveget nyom le Komisz, az mindegy, csak a végén Danika nevét mondja.
És remélem, Danikának bevillan az a rész a Godzillából (amelyikben Jean Reno szerepel), amikor az idős, japán muksó meglátja az elé tartott öngyújtó lángját, azt rémült képpel annyit mond: "Godzilla, Godzilla." :)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:24:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hogy is hívták tavaly? Már megint elfelejtettem...

Hedonistamama 2015.01.28. 20:24:41

@malevil2050: fahéjas csók? Hova kéred? Rögtön dupla adagot lehelek csillámporos puha érzéki édes ajkadra te lepkeszárnyakon röpködő pink unikornis! :D

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:26:08

@-pkata-: Óóóó, hát, óóóó, igazad van!

Megbeszéltük Magg., jöhetsz köpködni :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:26:37

@Hedonistamama: fúúúú, jöheeeeeeeet
@Magg.: NO problem, megoldjuk :)

Maci valami olyasmit dörmögött, hogy kivették a manduláját, és akkor lett vmi hormon problémája. Hogy ez igaz e vagy csak takarózni jó vele, azt nem tudom, nem vagyok orvos.

csiri bá 2015.01.28. 20:26:43

@Magg.: erre hivatkozott az elején valahol, hogy mandulaműtét után(?) hormonproblémái lettek és amiatt hízott el... viszont kivizsgáláson meg nem volt, szóval ez vagy igaz, vagy sem és egyszerűen csak zabikált, de nem mozgott semmit...
Mindegy amúgy, szedje össze magát, műtsék meg és legyen deli sukár legíny. :)

Hedonistamama 2015.01.28. 20:26:59

@Ronla: nekem erről a jelenetről a közönséges bűnözők ugrik be! Kaisersosa meg a láttam az orcáját....

Magg. 2015.01.28. 20:28:17

@Csak ügyesen!: Oké! Csak adjatok elég sokat inni, legyen utánpótlás. :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:28:19

@Csak ügyesen!: Na ugye hogy ugye :D
@Ronla: Én még mindig abban reménykedem, hogy Danit egy lány fogja kiejteni, csak hogy tanuljon belőle.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:29:13

@-pkata-: Én is a lányos párbajra szavazok Dani esetében.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:29:19

@Magg.: Van egy liter cseresznye, meg van egy kis barack még. :) Elég lesz? :D

Krétagarbó 2015.01.28. 20:29:38

@malevil2050: meg fahéj nélkül? csak ezt a két dolgot nem szeretem amúgy...:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:30:23

@Gia Gianea: Ugye? Annyira, de annyira szeretném látni a csalódott arcát akkor... Össze kéne vágni az éjjeli felvétellel utána.... :)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:30:32

@csiri bá: na annyiszor igyunk egy felest. ma mindenki seggrészeg lesz:)

Ronla 2015.01.28. 20:30:37

@-pkata-: Ha Denisz ejtené ki, az is nagyot ütne, mert milyen gáz már, hogy egy hót buta ember megveri az értelmiségit.

csiri bá 2015.01.28. 20:30:51

@Gia Gianea: nincs itthon annyi pia. :)))

Fu Szekh Li 2015.01.28. 20:31:59

@-pkata-: Úgyis kéne már egy VV-Hogyvolt buli :D

Ditti82 2015.01.28. 20:32:27

@Magg.: Nem, mert Zsu kivitte volna és kint hagyta volna a ... Ott. :D

Magg. 2015.01.28. 20:32:56

@-pkata-: beosztjuk. Hányan is rabolnak majd rá arra a pálinkásüvegre? :)

Ditti82 2015.01.28. 20:33:02

@Fu Szekh Li: Majd a döntőre összehozzuk! :D

Krétagarbó 2015.01.28. 20:33:18

@-pkata-: Én is úgy tervezem, hogy Danit majd Fannika hagyja kint.

Ronla 2015.01.28. 20:33:37

@csiri bá: előbb megágyazok, hogy be tudjak mászni.

malevil2050 2015.01.28. 20:33:46

@Krétagarbó: Igen,eléggé erőteljes aromája van

másodpéldány 2015.01.28. 20:33:52

@Csak ügyesen!:

"Aztán következő körben remélem Dóri esik ki,"

jaj ne kérj ilyet mán asszony!

akkor mi lesz a mi mindennapi esztétikai, látvány örömünkkel?

nekem kifejezetten egy kellemes jelenség, plasztik ez-az ide vagy oda, egy kellemes személyiség, jó nézni akárcsak robint, szóval nem, nem, maradjon csak Dóri, és lökje csak szépen ki a vellából a hogyishíjákot, na a puhapdiktátor totális nejét, azt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:33:56

@Ronla: Áá, azt megmagyarázza, hogy itt nem az ész a lényeg, de éjjel arról beszélt Robinnal, hogy mindenképpen lánnyal kell párbajozni, mert lány ellen úgyis mindig visszamennek a fiúk.

Hedonistamama 2015.01.28. 20:34:31

@csiri bá: fúj! A fluor tomi, fluorid néven egész jó dolgokat csinált. Csak aztán korpásodni kezdett a haja és shóbiznisz szajha lett.

Krétagarbó 2015.01.28. 20:34:37

@csiri bá: ezt x2 is megnéztem, azt hittem, rosszul látok:)))

Ditti82 2015.01.28. 20:34:41

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nálam fantomkép. És marad is, amint arca lesz nekije.

malevil2050 2015.01.28. 20:35:01

Nahh gyorsan megappoltatjuk még a fantomot ,mert nem sokára lejár a mandátuma.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:35:16

@Krétagarbó: Nekem mindegy melyik, csak összejöjjön... Mondjuk Fannival szemben lenne a legnagyobb pofára esés...

Krétagarbó 2015.01.28. 20:35:47

@csiri bá: összedobjuk. itt is van pár liter pálesz, szilva, bodza ilyesmi...

Magg. 2015.01.28. 20:35:50

@Ditti82: kétlem, hogy kivitte volna, Macit erősebbnek hitték Lacinál. De hát ezt már sosem tudjuk meg. :)

Ronla 2015.01.28. 20:36:05

@-pkata-: Mindegy, csak essen ki.

Sir Ö. S. Bandi 2015.01.28. 20:36:09

@Krétagarbó: Hja, üres kézzel nem lehet VV-t játszani, Alekosz a pálinkáspoharat, Dennis meg a farkát markolássza állandóan.Új idők, új erkölcsök......

Hedonistamama 2015.01.28. 20:36:27

@Fu Szekh Li: és a bulira mindeki egy táblát akaszt a nyakába névvel és avatárral?

Krétagarbó 2015.01.28. 20:36:36

@Fu Szekh Li: tavaly volt egy kisebb összejövetel. jó volt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:36:38

@Magg.: Eddig tán 3-4en vagyunk :) Erős. 52 fokos. :)

Gia Gianea 2015.01.28. 20:36:55

@Magg.: Majd meglepődnek ha megtudják kint,hogy Maci milyen gyengusz volt.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:37:49

@Hedonistamama: Kitűző? :-) Amúgy a vellalakóknak is volt táblájuk. :-D

Magg. 2015.01.28. 20:38:00

@Krétagarbó: jaaaaj és akkor most kit visz Denisz? Robint nem engedem. Száműzöm a fürdőszobámba pár órára. :)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:38:24

@-pkata-: igen, ezért is szeretném ezt, már azt is nehezen vette be, hogy Fanni lett a legjobb tanuló múlt héten...

minden reggel 2015.01.28. 20:38:38

@Krétagarbó: a meg nem nevezett kommentelô is ott volt? Kért bizonyítékot? ;)

Gia Gianea 2015.01.28. 20:38:47

Jaaaa...Figyeltétek,hogy tegnap a Belavalóban Maci hangja már mennyivel vékonyabb volt? :-D

Magg. 2015.01.28. 20:39:17

@Krétagarbó: bodza? Olyat még nem ittam. Nyami... :)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:39:18

@Magg.: háát pedig. És robonnyó jönne vissza, Hm? Az nem jó?
Kivi lennék, Fannika mit művel le egyedül.

Ronla 2015.01.28. 20:39:20

Nálunk ez a farokmarkolászás mások előtt még óvodában jött elő, de lehet, hogy csak szimplán régimódi vagyok.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:39:37

@Magg.: Robin úgyis nagy fölénnyel visszasétálna.Ne féltsd.Még.

Krétagarbó 2015.01.28. 20:39:49

@minden reggel: nem, csak normális kommentelők voltak:)

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:39:57

@Krétagarbó: Jó, ez jól hangzik, de hogy fog ez összejönni? Ahogy én ezt számolgatom, Daninak nem fog összejönni csaj, itt sem ;)

másodpéldány 2015.01.28. 20:40:16

@rábaszhespics Koncsíta:

'(törpina) iszonyom van"

én nem szoktam p-zni, de mástól idézhetek... tényleg jó...

érdekes, hogy a kis gonosz oldala egyre erőteljesebben tör elő belőle,. és az is érdekes, hogy ezekre a megbeszélésekre úgy ül le, hogy kétoldalról fogja a két pasija kezét, nem tudom ez mit jelent nála, hogy tőlük vár védelmet, vagy ő akarja őket megvédeni? Furcsa és valahol infantilis ez a demonstratív mi együtt vagyunk, egy frontot képezünk testgesztus.

Gia Gianea 2015.01.28. 20:40:17

@Ronla: Dennis ezek közt a lököttek közt visszafele fejlődik.. :-)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 20:40:23

@minden reggel: Mondjuk én kíváncsi lennék rá :D

minden reggel 2015.01.28. 20:41:10

@Krétagarbó: mondjuk este 7 kor úgy is le kellett volna lépnie. Érdekes lehet egy ilyen buli!

Krétagarbó 2015.01.28. 20:41:27

@Sir Ö. S. Bandi: Még az sem zavarna, hogy a farkát markolássza, de olyan semmilyen szegény. Üres, megkocogtatod a csávót és kong az ürességtől.

Ronla 2015.01.28. 20:41:42

Ha Godzi Rábinhúdot hívja ki, akkor bajban leszek. Szerintem ennek a párbajnak nem most van az ideje, hanem később.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:41:46

@Ronla: AKkor vagy te vagy korán érő típus, vagy a Denisz későn érő :D

minden reggel 2015.01.28. 20:42:10

@Fu Szekh Li: igen ;) erôs a csábítás. Esélyes, hogy élôben pont egy nyuszi ;)

Magg. 2015.01.28. 20:42:41

@-pkata-: hűha, házipálesz? Mert amiket a boltban szoktam látni, azok olyan 40 fok körüliek.
Ilyen erős itóka 3-4 embernek elég lesz. :) Aztán majd két Edinát, két Fáncsit, két Lacit fogunk látni.

Krétagarbó 2015.01.28. 20:43:08

@Hedonistamama: nem, mindenki beöltözik nicknév szerint. Te nem lennél bajban, nem vennél fel sokmindent:) Egy hedonista mama, szexi harisnyakötőben a bunda alatt pl...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 20:43:21

@Ditti82: Én sem változtatok, bárkit hív ki...marad a fantom.:)

Nem tudom Dóri miért ment be a villába, nincs rászorulva. Van lakása, sportkocsija, minden plasztikai műtétet elvégeztetett magán. Amúgy egy napon közel egy milliót keres a " szakmában"

Krétagarbó 2015.01.28. 20:44:03

@-pkata-: állítólag jó, én nem szeretem a páleszt, majd unicomozom:)

Ronla 2015.01.28. 20:44:08

@Magg.: akkor maradok a sörnél, nem hiányzik nekem ilyen rémálom.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:45:19

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: 29 éves, lassan kifelé jár a, khm, playboy-nyusziságból...

Magg. 2015.01.28. 20:45:27

@Krétagarbó: @Gia Gianea: furák a szavazók. Néha kiszámíthatatlanok és attól függ, kikből áll össze a többség. Lehet, hogy Denisz a farkával és a szexeléssel inkább bejön nekik, mint ez a kis lírai alkat.

Krétagarbó 2015.01.28. 20:46:02

@Ronla: nem, azt hiszem, az oviban lenne a normális ideje, freud bácsi szerint is.

csiri bá 2015.01.28. 20:46:19

Hát bakker... eddig azt hittem ez a hogyvolt blog, most meg kiderül, hogy az Anonim Alkoholisták Klubja. :DDDDDDDDD

Magg. 2015.01.28. 20:46:38

@Krétagarbó: ott a Dóri, gyorsan egymásra hangolódnának. :)

Gia Gianea 2015.01.28. 20:47:01

@Magg.: Á,Dennis beköltözési gyökérségét nem felejtették el a nézők.Vagy akkó:Bunda! :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 20:47:17

Aaaaannyira megutáltam már ezt a szériát...kezdődött Faszni&Röné gyűlölködésével,majd Dani&Edina&Laci átvette a stafétát. Ez a kis bajszos hörcsög úgy pattog,mintha minimum ő lenne az univerzum diktátora,a helyi basszájba egy rohadt gyökér,Danika meg egy kis csicska.
Remélem,egyik sem fogja megnyerni.

Sir Ö. S. Bandi 2015.01.28. 20:48:07

@Krétagarbó: Így van, tőlem már kapott is egy voksot....az ellenfele, mindegy ki lesz.

Krétagarbó 2015.01.28. 20:48:12

@Fu Szekh Li: sztem nagy önuralom kell hozzá, hogy ennyire droid maradjon itt. A gépe előtt gondolom halálra röhögi magát. csak így tudom elképzelni, ha mégis olyan a valós életben is, mint itt, akkor nagy a baj...

Gia Gianea 2015.01.28. 20:48:44

Na,ennyire röhögök azon,hogy alkeszok vagyunk. :-)

Ronla 2015.01.28. 20:48:45

@Krétagarbó: erős a gyanúm, Godzinak kell valami játék a kezébe, és jobb híján a farkát találja meg. No, meg ha sokat játszik vele ugye...

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:48:46

@Magg.: Pálinka nem kezdődik 50 fok alatt, csak szólok :)

Magg. 2015.01.28. 20:48:48

@Ronla: ugye-ugye! Ez a csel, hogy tántorítsak el mindenkit a pálesztől, hogy több maradjon nekem. :DDDDD

minden reggel 2015.01.28. 20:49:47

@Krétagarbó: nekem inkább az az érzésem h rosszul van bekötve. Ezt nem lehet agyból nyomni.

csiri bá 2015.01.28. 20:49:51

@Csak ügyesen!: de a legjobb mégis a derékszögű pálinka. :))))

kamilla123 2015.01.28. 20:50:39

@Köcsöglány: hát igen. Én sem hittem volna, h Denisznek fogok valaha drukkolni egy párbajon, de hát ebből a felhozatalból..

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:50:59

@Ronla: Dennis a farkával "azonosítja" magát, az egyetlen dolog, amiben sikeres, és amire büszke. Egyszerű a lelkem. Ennyi :)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:51:02

@Magg.: majd kiderül. ha sok suttyó szavaz, akkor lehet még sansza Dennisznek, de nem hiszem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 20:51:28

@Ronla: @Csak ügyesen!: Már összeszedte magát, mehetne dolgozni is egy kicsit! Szerintem már ismeri mindenki...nem tud újat mutatni...Hagyhatná nyerni a "nincsteleneket!" Hát nem? DE!

másodpéldány 2015.01.28. 20:52:20

@Gia Gianea:

ne Robin válassza Denisz, mert Robin simán lesöpri az asztalról, amúgy sem rakott soha Deniszre, és Denisz remélem úgy gondolja, hogy neki a végén kell nyerni a végére könnyű falatokat kell hagyni, vigye csak Danikát... Denisz szerintem nem tud végig bennmaradni, bár lehet tévedek, de most vigye csak Danit, már túl vagyunk a felén...

kamilla123 2015.01.28. 20:52:28

@Csak ügyesen!: az is lehet amúgy,h így nyugtatja le magát, mert mondjuk sok a feszkó (azt tudjuk, h ő nem bírja az ilyesmit). Az ujját nem szophatja, sztem ez egy ilyen reflex lehet.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 20:52:55

@kamilla123: Dennis olyan,mint egy igazi paraszt,de legalább nem ennyire sunyi,számító,aljas,mint a nagy hármas. Laci meg nevetséges,hogy lehet,hogy 4,4!!!! kib@szott szuperképességet ő használt fel?! Vicc :D Remélem,Edinát viszi,szerintem lenne esélye kint hagyni.

Magg. 2015.01.28. 20:52:56

@Csak ügyesen!: lehet, hogy rosszul emlékszem, amikor céges kirándulásra kellett vinni páleszt és ott tipródtam a polcok előtt, a 40 fok maradt meg bennem.

Krétagarbó 2015.01.28. 20:52:59

@Magg.: igen, már pont elküldtem, amikor kapcsoltam, hogy biztos sokan arra is kivik lennének, Dórival mit művelne le...:)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 20:53:07

@Krétagarbó: Jó lesz itt Fehérváron, vagy legyen Pesten?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 20:53:48

Várjatok kotyvasztok. a maradék barack páleszhez kevertem egy kis mézet, meg dobok bele aszalt gyümölcsöt. Van barack meg áfonya.

Ronla 2015.01.28. 20:54:26

@Csak ügyesen!: Az oké, hogy mindenki a saját farkára esküszik, de azért... Amikor olyan hét éves voltam, akkor volt a faluban egy bolond (as: a falu bolondja), na ő markolászta, meg mutogatta a farkát, de ő is csak kérésre.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:54:26

@Magg.: Persze, van 40 fokos is, de az a fogalmaim szerint nem pálinka, azt ott hagyjuk a polcon :)

skorpioqueen 2015.01.28. 20:54:55

@Fu Szekh Li: nekem mind a kettő tetszik:)
Vagy többet is írtál?

Krétagarbó 2015.01.28. 20:54:57

@Fu Szekh Li: hát sztem a többség döntsön. nincs a kettő nagyon messze egymástól. először azt kell kipuhatolni, kiket érdekelne a történet, aztán jönne az, hogy hol. nem?

kamilla123 2015.01.28. 20:54:59

@Köcsöglány: hát szép is lenne, de maximum Danit fogja. És akkor még örülhetünk, h nem Robint. Mondjuk lehet,h Fanni rábeszéli Edinkára. Hát, majd meglátjuk. Én is azt látom Densizben,h nincs benne rosszindulat, meg vicces, laza srác. Ebben a bagázsban ez kimagaslóan jónak számít.

Magg. 2015.01.28. 20:55:07

@csiri bá: de ha két üveg derékszögű van, az már háromszög. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 20:55:08

@Krétagarbó: Dóri+ Fanni? Atyavilág,szerintem menne a nyali party :D Dóri full olyan,mint egy csávó :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 20:55:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én sem...elég volt egyszer. :) Lehet, hogy a VV8 -ba beköltözöm, nekem is van kanapém. Habár, hol vagyok én a Maci 12 év felkészüléséhez? :)

kamilla123 2015.01.28. 20:55:32

@Gia Gianea: hát igen, egy biztos pont az életében :-)

Krétagarbó 2015.01.28. 20:56:05

@Ronla: na azok is bolondok voltak, akik ezt kérték tőle:)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 20:56:07

@Krétagarbó: A tegnapi ámokfutása, ahogy Lacit védte, mindenesetre pszichológusért kiált. Mit kiált, üvölt :D

Krétagarbó 2015.01.28. 20:57:36

@Köcsöglány: helló:) hol jártál bárányka?
Jaja, kamionsofőr volt előző életében, az tuti...

Csak ügyesen! 2015.01.28. 20:58:09

@Köcsöglány: VV korszakos tetteket csak pontosan szabad emlegetni: Laci 5 db szuperképességet használt fel (Joker, Villapénz, telefon, lila kendő, elzárás).

Mit csináljunk, nemcsak a csajok vonzódnak hozzá, hanem a szuperképességek is ;) :D

csiri bá 2015.01.28. 20:58:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: és ha billenőre állítom? beférsz a résen? :DDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 20:58:18

@kamilla123: Robint szerintem kizárt,hogy kivinné,ennyire ő sem nem hülye. Nem lenne indoka. Sajnos én is azt érzem,hogy Dani lesz,mert a jelét is rátette volna. Az a jelrakás is Mikiegértől mi volt??! :D És még Robinnak cincogott,hogy kamuból tette rá,pfff :D

Krétagarbó 2015.01.28. 20:59:11

@Fu Szekh Li: mindig megnézi, mi az általános aznapi irány a blogon, kit utálnak jobban, és azt kezdi el bevédeni vmi kitekert logikával. (nem, logikátlanságok láncolatával, amire ha rámutatsz, akkor jön a bölcs"ja")

Ronla 2015.01.28. 20:59:22

@Krétagarbó: kisgyerekek voltak, ezért a bolondnak lett is belőle baja, egy kis időre eltűnt a faluból. "Kezelésre vitték."

Fu Szekh Li 2015.01.28. 20:59:22

@skorpioqueen: Próbáltam még egy limericket, de azt nem fejeztem be, így nem került ki.

Krétagarbó 2015.01.28. 21:00:44

@Csak ügyesen!: tud élni, de igaza van, mit üljön rajtuk... (én is mindig azt mondom, könnyen jött, könnyen is menjen)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 21:00:56

@Krétagarbó: OK. Kérdezzük meg: Ki jönne mondjuk egy közös döntőnézésre?
Lehet jelentkezni :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 21:01:05

@Krétagarbó: téli álmot alszom,még bejelentkezni is lusta vagyok (főleg edzés után) :D Plusz iszonyatosan felháborítanak mostanában az öfik,nyomasztó ez a folytonos lelkiterror.

Krétagarbó 2015.01.28. 21:01:32

@csiri bá: Dottyka 3 dimenziós, tanusíthatom:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:01:45

Lehet átoperáltatta magát. :) A menése is olyan férfias, és most a csajos estén masszírozás közben, csókolgatta Fannika hátát, és a nyakát. Furcsának találtam.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 21:02:34

@Csak ügyesen!: köszönöm a javítást,gondolkodtam,hogy még egy tuti volt,de nem tudtam magamban sem megnevezni. A Joker maradt ki,hirtelen nem állt össze a kép :D

Ronla 2015.01.28. 21:02:35

Ha Godzinak nem a farkába szorult az esze, akkor Danikát viszi ki.

Krétagarbó 2015.01.28. 21:02:41

@Ronla: Ajjaj, szatír bácsi lett belőle hirtelen,mi? szegény...

MacákékIcukája 2015.01.28. 21:03:52

Juj, remelem Denisznek lesz annyi esze, hogy kihivja Dinkat, mer' akkor bizisten segitek neki a visszajutasban!

Krétagarbó 2015.01.28. 21:04:32

@Fu Szekh Li: ennyike:) én benne vagyok. majd többször rá kellene kérdezni, és ha bevállalod, sztem nálad lehessen jelentkezni, priviben, mert az követhető, ha egy ember kezében van:)

Krétagarbó 2015.01.28. 21:05:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mit megint! Idén nem lógsz meg, szeretnék már veled is talizni:)))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 21:06:08

@Köcsöglány: Be kell vallanom, h amit az elején Zsuval csinált a Reni-Fanni stb társaság, az nekem is sok volt, a mostaninál nincs ez az érzésem, egész egyszerűen azért, mert itt három van három ellen, mindkét csapat arra megy rá, h kicsinálja a másikat (Fanniék is ugyanúgy tolják), mindkét csapat kipróbált, semmennyire sem szívbajos egyénekből áll, akik pontosan tudják, h mi a dörgés, a jeleneteik 98%-a színjáték, ami a nézőknek és a műsornak szól. Én ezen a feszkón most csak röhögni tudok, van egy geci, alattomos brigád az egyik oldalon és egy suttyó, szemét a másikon. Mindkettő krva hangosan kiabál és legalább ilyen látványosan mártíromkodik. Mikor melyiket :)

Hedonistamama 2015.01.28. 21:06:47

@Ronla: ha dani helyett dinit viszi, szerelmes leszek beléje! Godziba,nem dinibe

minden reggel 2015.01.28. 21:07:00

@Fu Szekh Li: én nem tudom normális kommentelônek számítanék e, ;) de mindenképp túl messze vok

Krétagarbó 2015.01.28. 21:07:10

@Ditti82: először mérjük fel, kiket érdekelne a dolog, aztán ennek fényében kellene eldönteni hol. a mikor lehet a döntő is akár, vagy más időpont.

Ronla 2015.01.28. 21:07:37

@Fu Szekh Li: Kizárt, hogy megyek döntőnézésre. Az idős mamák jönnek rám, mint a legyek. Kezdem azt hinni, hogy a feromon parmfümöm csak 65 év felett hatásos. :D :D

Mirocska 2015.01.28. 21:08:39

@Fu Szekh Li: Én benne vagyok! :-)
Nekem Fehérvár közel is van!

Ditti82 2015.01.28. 21:08:45

@Gia Gianea: Olyan már vót tavaly. :(

Gia Gianea 2015.01.28. 21:08:52

@minden reggel: Én is messze vagyok.Ahogy Fannika mondaná:"mint Makó Jeruzsálemhez."

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:09:04

@Gia Gianea: Lehet, hogy igazad van. Erre nem gondoltam. Nem vagyok benne jártas.:)

másodpéldány 2015.01.28. 21:09:17

@Csak ügyesen!:

"Laci 5 db szuperképességet használt fel (Joker, Villapénz, telefon, lila kendő, elzárás)."

wau, tényleg, és mire jutott mindezzel?

Következő körben remélem Fanni kinn hagyja!

csak mondjuk ezzel tenne egy nagy szívességet törpillának, akit laci jelenleg megfoszt az édibédiségétől...

ha kiesik Laci Törpilla lehetne megint édibédi Robin mellett... eh... még
a végén visszamászna a közönség kegyeibe...

eddigi első és kedvenc VV-m a

VV 4 volt, sok különös szereplővel
aztán a VV 6-ban szintén voltak varázslatos karakterek

(VV 5-öt utáltam a terroristával)

ez a VV 7 tényleg nem annyira jó, de azért fanni miatt megérte,

és Dórit meg Robint is jó nézni szóval, nem egy nagy VV, de azért elvagyok vele...

Gia Gianea 2015.01.28. 21:09:31

@Ditti82: Mi volt tavaly?Kitűzős?

Ronla 2015.01.28. 21:10:36

@Hedonistamama: Te tudod... Csak nehogy kiderüljön, hogy a nagy Godzilla játékdínó, bár vannak hölgyek, akik a kicsi, de játékosra esküsznek. :)

Hedonistamama 2015.01.28. 21:10:52

Bulika, jeah! nézzünk együtt döntőt!

Ditti82 2015.01.28. 21:11:13

@Gia Gianea: Nem. Bi. Az a Teo vagy ki.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 21:12:19

@Ronla: Ne ijedezz: látsz te itt vén banyát?

Ronla 2015.01.28. 21:12:24

Ja, azt hittem élőben akarjátok nézni a döntőt.

Gia Gianea 2015.01.28. 21:12:40

@Ditti82: Mintha elhangzott volna,hogy Dóri a csajokat is szereti.Smárol is velük(is) úton-útfélen.De majd valaki megmondja,aki jobban emléxik.

Hedonistamama 2015.01.28. 21:13:03

@Ronla: én is ilyen hölgy vagyok :). Inkább vicces legyen, mint fájós!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 21:14:09

@Csak ügyesen!: mondjuk ebben nagyon igazad van,ha végiggondolom,egyik kutya,másik eb. Csak kíváncsi lennék rá,hogy Robin és Dóri mennyire vesz részt ezekben.de alig mutatnak belőlük valamit :/

Hedonistamama 2015.01.28. 21:14:40

@Ronla: én is azt hittem, együtt élőben, kivetítő, sör, csipsz

Fu Szekh Li 2015.01.28. 21:15:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Szállás is kéne? Ha nem hozod az ostorod, megoldjuk :D

Ronla 2015.01.28. 21:17:22

@Fu Szekh Li: Szerencsére nem, de tudnék mesélni, például arról, amikor idős mama mellém ült a buszon, veregette a lábam, és vigyorgott a vámpírmosolyával. Tudod, milyen a vámpírmosoly? Két sárga szemfog, közte semmi. Hát voltak rémálmaim...

Hedonistamama 2015.01.28. 21:17:27

@Gia Gianea: vagy dóri féle kör smár :)

csiri bá 2015.01.28. 21:17:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: cappy vodkát tisztán? nem tréfálsz látom. :DDDDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 21:17:47

@Hedonistamama: sör? én most keverem a páleszt: aszalt gyümik, fahéj, szegfűszeg, méz...

Fu Szekh Li 2015.01.28. 21:19:28

@Ronla: Te most panaszkodsz vagy dicsekszel? Egyébként meg miért baj az, hogy nem tud fogazni?

Ditti82 2015.01.28. 21:20:59

@Gia Gianea: És a qrvapitsázás és cshicshkhaghechizés hol marad? :O

skorpioqueen 2015.01.28. 21:23:46

@Fu Szekh Li: Nő jelenlétében elmondható? Akkor jöhet:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:23:54

A Dóri kedvelőknek! ...Ha netán kiesne a következő párbajon, legyen miben gyönyörködjetek! :)))

file:///C:/Users/icuka/Desktop/torok-dora-valeria-pinaja.jpgfile:///C:/Users/icuka/Desktop/dora-torok-meztelen.jpg
file:///C:/Users/icuka/Desktop/torok-dora-meztelen.jpg
file:///C:/Users/icuka/Desktop/torok_dora_pinaja_retusalva.jpg

Azért ne nyerjen már!! Nincs rászorulva....

malevil2050 2015.01.28. 21:26:15

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Ez a saját gépeden lévő punci elérési útja.Lebuktál.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 21:27:19

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
úgy néz ki mintha nem weboldal lenne, hanem egy PCn az asztalra lementett kép

Ronla 2015.01.28. 21:27:24

@Fu Szekh Li: Végül is, igazad van, sütni-főzni biztosan tud már, nem karcol össze és remeg a szája. :D

@Hedonistamama: Hála az égnek! A végén még agyonverte volna az angolnámat. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 21:28:54

@Fu Szekh Li: persze, h kellene ;-)

@csiri bá: vizezett cappy, hát nem is tudom :-D

malevil2050 2015.01.28. 21:29:17

@Köcsöglány: Most má legalább nyugottan udvarolhatok nekije.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.28. 21:29:23

Török Dóra pinája retusálva :DDDD

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:29:28

szexplaza.hu/tag/torok-dora/

Az előbb találtam...csak lementettem a képeket a DÓRI fanoknak....
Nyugi! Én nem bírom szegényt, nem az esetem...

csiri bá 2015.01.28. 21:29:31

@-pkata-: ilyen amatőr módon lebukni. :DDDDDD

malevil2050 2015.01.28. 21:30:15

@Ditti82: Sajnos nem tuggyuk bevenni a hekker csapatba..

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:31:20

@Köcsöglány: Nem tudom ki az Icuka? Tőlem ne kérdezd!
Nekem godzillám van, csak nem markolászom.

Ditti82 2015.01.28. 21:33:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Inkább arról kéne megemlékezni, amelyik nap nem. :D

Krétagarbó 2015.01.28. 21:33:59

@Ronla: ja, meg körbe mindenhol rúzs, csak az ajkain nincs:)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 21:36:06

@Krétagarbó: Na ne csigázzatok itt minket :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:37:41

Nem tudom miről beszélsz? A Képeket találtam a fészen, és onnan töltöttem le. Van több is, ott van a pornós barátnője is. Kinagyítva. Szívességet tettem, a fanoknak, nem értem mi a bajotok?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 21:38:41

@Ditti82: ja, igen, nem nézem, csak furi volt, h az előzetesben ezt mondta :-D

Ronla 2015.01.28. 21:38:59

@Krétagarbó: Szép Hölgyem, éppen vacsorázni szerettem volna menni, de ha ilyeneket írsz nekem, akkor meggondolom, pedig kár lenne azért a zengővárkonyiért. :)

Krétagarbó 2015.01.28. 21:44:07

@Ronla: A zengővárkonyit mmkk szeretem. Pécsen volt egy kis étterem, (Csillag?) és minden sikeres vizsga után azt ettünk, és málnaszörpöt ittunk hozzá, szívószállal. (nem szalmaszállal, az már nem volt)

skorpioqueen 2015.01.28. 21:44:40

@Fu Szekh Li: Na, megpróbálok egyet / limericket/:

A VV-k királya, Laci,
ki magát annak hiszi;
görbe a farka,
de vele a falka,
Zsuzsát mégis kiviszi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 21:51:28

Na mi van? Most mindenki a Denisz kampányfilmét nézi?

Ronla 2015.01.28. 21:51:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a nők biztosan értékelik. :) Én azt mondom, felesleges, akárcsak a ruha. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 21:51:55

@-pkata-: hát nem azért, de arróll a teljesen hétköznapi átlagfaszról áradozik Fanni, hogy mekkora? :O

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 21:53:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): khm, én nem mondom hogy átlag, mert még megkérdezitek, hogy honnan tudom, hogy átlag, honnan van annyi referencia anyagom? :D Úgyhogy e téren kussolok, csak annyit mondok, hogy nekem a Lacié megfelelő lenne :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.28. 21:54:25

@-pkata-: Na akkor a Fanni fanok elégedettek.=D Gondolom ez a búcsú szex volt... Szép estét mindenkinek! Azonnal kezdődik a villaőrület.:)

csiri bá 2015.01.28. 21:56:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mesélj, honnan ez a hatalmas tudásanyag az átlagf@szról :)))

Krétagarbó 2015.01.28. 21:56:18

@skorpioqueen: ügyi vagy, + Fuszkehli is a haiku-val:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 21:56:37

@-pkata-: ez a biztos, hogy nem százas. Melltartóban és tangában van (mert hogy őt meztelenül aztán senki meg nem látja) és ettől azt hiszi, hogy mi nézők, nem tudjuk, hogy őt éppen megfarkalja a Denisz? Vajon mit gondol ez a nyomorult, hogy csak a pucér dugás a dugás?

A most is fenn lévő szemüveget már nem is emlitem... :D

Fu Szekh Li 2015.01.28. 21:58:32

@skorpioqueen:
Van egy lány, úgy hívják Fanni
Nem tud a pöckére hatni
Ha ott lenn bezizzen
Godzilla beficcen
Denniszke ugorhat baszni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 21:59:17

@-pkata-: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: azt átlagot ahhoz képest értettem, amit Fanni mondott. :)
Oké, nem koktélvirsli, de hogy olyan rettentő termetes lenne, mint amekkorát képzelt Fanni szavai alapján az ember... uggyanmár...

Ditti82 2015.01.28. 22:00:40

@Fu Szekh Li: Azt valahogy sejtettem, hogy Dennis volt az agysebész a kérdésben. :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:00:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem Fanninak sincs még annyi összehasonlítási alapja. meg egy kicsit tényleg olyan, mintha kifelé beszélne...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:00:54

@csiri bá: természetesen a Natgeóról meritem én is a tudást, mint Dóri. :D

Ronla 2015.01.28. 22:00:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nos, a bőrszerkó izgalmas, de tudod, nem a csomagolás a fontos. :)

Krétagarbó 2015.01.28. 22:02:05

Kirugom Liliu lábait alóla, ha mégx1 billegetni kezdi magát.

skorpioqueen 2015.01.28. 22:02:10

@Fu Szekh Li: Tetszik, bár elég pirulva olvastam:
@Krétagarbó: Köszönöm! Lehet, még sántít itt-ott a jambusom, de ez volt az első ilyen próbálkozásom:) Haikut már valamikor én is "elkövettem".

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:03:17

Nah, most nem körbeülnek szemtől szembe, hanem levélben mondják el az anyázást....

Krétagarbó 2015.01.28. 22:03:59

Ő ilyen. akkor most egy felest...

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:04:18

Balhéznak ezek maguktól is, minek kell még adni alájuk a lovat? ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:04:21

@Krétagarbó: igen, én is ilyesmire gondolok. Már arra, hogy kifelé beszél.
Mert ha a kinti életben is olyan mint itt, akkor alighanem megfogott már pár.... "kilincset" az életében... úgymond.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.28. 22:04:59

@Krétagarbó: Ohh, a Csillag! A férjem még mindig a hagymás rostélyost emlegeti,pedig nem ma volt.:)
Sziasztok!

Krétagarbó 2015.01.28. 22:05:04

Most mindenki Fanniról írt?

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:05:25

Úristen, azt hiszem ez az ivós játék nem fog menni :D :D

Commodore 2015.01.28. 22:05:36

Ilyen vok amúgy sííípol ááá!

Krétagarbó 2015.01.28. 22:05:46

@DerültÉgből: nagyon tuti hely volt:) Nem tudom, hogy megvan-e még?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:05:57

@-pkata-: ja, pont úgy nézel ki. :D
Kávét is kérsz? :D

Ronla 2015.01.28. 22:06:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Persze, hogy a lélek. Lelkesen csomagolom ki az áldozataimat. :) Tudom, ezek után lelketlennek gondolsz.

Belllaba 2015.01.28. 22:06:22

Kíváncsi lennék, hány dioptriás lehet Fáni szemüvege, hogy azt a kis ceruzát nagynak látja.

Ditti82 2015.01.28. 22:06:30

Igen, biztos büszkék a szülei rá... :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:06:45

Itt a feszültségek el vannak szállva már by Edinka...

Commodore 2015.01.28. 22:06:46

Elszálltak a feszültségek! Gusztustalan ÉN ek!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:06:54

MIkor kell inni a felest? MI a volt a jelszó?

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:07:09

@Krétagarbó: Az egyik oldal Fanniról, a másik Laciról, így megy ez :D

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:08:20

@-pkata-: "ilyen vagyok", ha jól emlékszem :)

Mirocska 2015.01.28. 22:08:27

Ez megy nekik a legjobban. Egymás fikázása.

Ronla 2015.01.28. 22:08:33

Azt hiszem, jobban járok a sörrel.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 22:08:35

Edinka reagálna..... egyfolytában :D

csiri bá 2015.01.28. 22:08:44

Csikkes: "mindenki egyéni játékba' van" - csak te mész falkában. :)))

Commodore 2015.01.28. 22:08:59

@Krétagarbó: De te is alapozod az egyéniségre.

Krétagarbó 2015.01.28. 22:09:05

@Csak ügyesen!: Értem.
Egyéni játék? Aha...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:09:06

"undorito", "csicska", "szégyen", "féreg", "mocskos" nagyjából ez a villa össz-szókincse...
+ geci, meg pár hasonló. :D

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:09:08

@-pkata-: hát most edinánál az 'Erre reagálnék' hehehehe

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:09:19

Bundásszájú Maugli mindenre reagál mintha muszáj volna. Lassan vonulhatna vissza a baróti kerek erdő mélyére rukkolát potyolni.

Mók_Ica 2015.01.28. 22:10:22

@-pkata-: innentől bármikor :))) 22:00 tól 23:00 ig :)) ha még nézzük a bv-t, akkor +30 perc :)))

Mirocska 2015.01.28. 22:10:35

Fanni mitől fáradt el a szaunában?

Krétagarbó 2015.01.28. 22:10:48

@Commodore: degradálsz mindenkit, elszállt veled a ló...

Fannika: regenerálja a testem a kaját meg a piát. (mert hat órán át nem ettem...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:10:59

@Belllaba: :D köszi, már kezdtem magam kényelmetlenül érezni, hogy csak én nem látom nagynak azt a kis küklopszot.

Commodore 2015.01.28. 22:11:19

6 óra nem evés , szarás.. ÁÁÁ ez Kemény világ!

csiri bá 2015.01.28. 22:11:26

"regenerálja a testem az energiát". :)))
"Bántások rámennek a lelkemre" - hábazmeg kicsirigó, te sem álltál másként Kiskunhoz, szokjad, hogy milyen a fax másik oldalán lenni...

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:11:53

@Ditti82: Robinnak annyira nem egyszerű ez, mert Fanninál csak Lacit utálja jobban :D

OMG, Fáncsinak ez a mártírszerep annyira nem áll jól :D Ők meg Lacira szálltak rá, na, és akkor mi van? Majd kimennek párbajozni a ghecibe :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:12:34

@-pkata-: mi nem tetszik? Akkor változtatom meg a szabályokat, amikor nekem tetszik. Mert én ilyen vagyok és kész. Köszönönszépen.

csiri bá 2015.01.28. 22:12:52

@Mirocska: kint ül az egyik cserépben. :)))

Ditti82 2015.01.28. 22:13:00

Na tessék, most Edina fog menstruálni. :D

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:13:04

@Mirocska: össze volt zárva a gondolataival.. Ettől én is elfáradtam volna :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:13:07

Most tényleg minden ruhát begyűrnek az ágyneműtartóba?

Krétagarbó 2015.01.28. 22:13:08

Igazam van és kész. És el fogom mondani.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 22:13:11

Edinának IGAZA VAAAAAAAAAN

Commodore 2015.01.28. 22:13:16

@Krétagarbó: Sorry! Nem ittam , ettem 10 perce, ijenkor kifordulok!

Mók_Ica 2015.01.28. 22:14:00

wazze... sírok: "úgy érzem magam, mint baukó éva a celeb vagyok-ban" by fáncsi.......

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.28. 22:15:03

@Ditti82: szerintem megállás nélkül ..legalább is a tüneteket produkálja :D

Hbbm 2015.01.28. 22:15:12

A legnagyobb melyrepules egyertelmuen a danie! Nagyon gaz a gyerek, Dennis voltakepp 10x kulonb nala!

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:15:34

Olyan ez a trombitálás mintha Áts Feri jönne a vörösingesekkel elfoglalni a groundot

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:15:42

@-pkata-: mindig (akkor is, ha nincs) :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:15:47

@Commodore: várjál, most regenerálom az energiát.

2015.01.28. 22:15:49

Beszarok: Dinkának már megin' igaza volt. Kétszer is. Há' nem? De! Három! De mééé', hát nem???
DE! (Illetve DÁ! Románul: igen). Négy! :-))))

minden reggel 2015.01.28. 22:15:49

@Fu Szekh Li:
Idejött Lacust fogni a Dinka
Jó lenne azér' hozzá még pár Milla
Kinyújtja a kezét
Elveszi az eszét
És mindenkinek megmondja az ôszintét

Commodore 2015.01.28. 22:15:50

@Ditti82: nem szinkronizálták még?!

Fu Szekh Li 2015.01.28. 22:16:28

Mondd azt, hogy igazam van! :DDD

csiri bá 2015.01.28. 22:16:30

tessék tudtam hogy Ádinka fúvóshangszer tanszakon végzett: műanyag trombita, síp, oboa... :))))

Krétagarbó 2015.01.28. 22:16:48

@Krétagarbó: és egyébként is, mond azt, hogy igazam van.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:16:59

bazd meg, eskü strigulázni fogom, ez mára negyedik igazam van legalább

Ditti82 2015.01.28. 22:17:21

Robin bazmeg, most mit csináltok, ha nem beszélgettek? Ááááá...

2015.01.28. 22:17:27

Most Robinát kérdezi: Igázám van?
HAT! Én meg besza-behu a röhögéstől. Ez a szegény kis Dinka, nem tud élni, ha naponta nincs legalább 20-25-ször igaza.

Commodore 2015.01.28. 22:17:29

@Krétagarbó: Oxigénből? Vagy Maci? Gondold át!

Krétagarbó 2015.01.28. 22:17:30

És nekem fáj, hogy a mond az két dd:)

Mók_Ica 2015.01.28. 22:17:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): erre is igyunk :)))

@Schlomo Goldberg: mingyá csinálnak homokbombákat is és rágják a gittet..... :))))

spinks 2015.01.28. 22:19:05

Ki kell jjelentenem, hogy respect a szerkesztőknek. Jó volt a casting.

Mók_Ica 2015.01.28. 22:19:08

@Spitzbauer: besenyő pista bácsi :)))

@csiri bá: erre gondoltam pont :))))

csiri bá 2015.01.28. 22:19:25

na már megint a nyígás...

Mirocska 2015.01.28. 22:19:38

Laci megint hisztizik... Ááááááá......

Krétagarbó 2015.01.28. 22:19:48

@Commodore: nem tudom, most megyek és puffogok, mint Lacci.

Commodore 2015.01.28. 22:19:51

Kibukott AZ Igazság!

Ditti82 2015.01.28. 22:20:18

@Mirocska: Biztos, hogy ő nem menstruál?

Mirocska 2015.01.28. 22:20:25

Edinának piros pont, hogy nem futott Laci után!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:20:27

Lacinak kezd elege lenni a hisztiből :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:20:33

Mi is Laci, mi is unjuk kurvára már.

csiri bá 2015.01.28. 22:20:41

@-pkata-: igyál mind után egy felest, jól fogsz aludni tőle. :DDD

Mók_Ica 2015.01.28. 22:20:49

ismét féltékenységi jelent a'la lacci...... ha ilyen vagy kint is, akkor hagyjuk az egészet...
milyen szép románc .....

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:20:53

Laci kiugrási kísérlete vajon sikerül-e?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:21:15

Nah most Edina visszakapja... Hagyj békén - nem hagylak... :)

Commodore 2015.01.28. 22:21:44

Eszkellcsinánie DIKK!

Ditti82 2015.01.28. 22:21:56

@vastyúk is ..: Remélem. :D Kezdem sajnálni.

nathalie 2015.01.28. 22:22:04

Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez a Laci és edina páros pszichopatább mint a fancsi és denisz.

Mók_Ica 2015.01.28. 22:22:10

edinka hajat mosott vagy volt bent fodrász??? vagy netán megfésülködött????

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:22:30

Hát, nem tom, szerintem Lacci nem az a pasi, aki ennyi hisztit és le s fölt hosszútávon elvisel. Jóm rövidtávon sem :D

Mirocska 2015.01.28. 22:22:36

@Mók_Ica: Mindenkinek új sérója van, kaptak fodrászt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:22:38

Csak akkor lehet beszélgetni valamiről, ha Edina is úgy akarja, de ha úgy akarja, akkor KELL. Röhej.

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:22:38

@Ditti82: hihihihihi. Pedig mindig visszaoldalog, ahogy elnézem

spinks 2015.01.28. 22:22:46

Nah ezért kapnak a nők időnként pofont. ( amit én abszolút elítélek)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:22:46

@Spitzbauer: 1,2,3,4.... ∞ Nyugodj bele, neki MMKK igaza van. :D

Commodore 2015.01.28. 22:22:50

@Mók_Ica: Vegyesgyümölcslevet szeretnék inni, venni.

2015.01.28. 22:23:52

Hát én már voltam szerelmes, de ilyen szép párbeszédeket, mint amik a Lackóból meg a Dinkából kijönnek, még az ismerőseimnél sem láttam.

Aaszok: ikes ige. Nincs alanyi ragozása egyes szám első személyben. Tehát, csak az alszom a helyes. Ezért sem nyert Dinka az iskolahéten.

Már megin' igazam van. HÉT. Vezetek: Dinkának csak 4-szer volt eddig igaza. :-DDD

Gzönyörű szerelmi évődést láthatunk! Úgy kell nekik. Én úgy látom, hogy Dinka is szívből utálja a kisfaszút.

Mók_Ica 2015.01.28. 22:24:38

@Commodore: alkoholtartalmút? :))))

@vastyúk is ..: csókot :))) és kész is a kibékülés :)))

csiri bá 2015.01.28. 22:24:52

@Csak ügyesen!: a saját hisztijére gondolsz? :DDD mert darabszámban hamarost beéri Ádinkát. :)))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:24:58

Lacci, ezt nem így kell csinálni, nagyon sokszor kell elmondani, h de miért csinálod ezt? miért csinálod ezt? miért csinálod ezt? :D

Na, úgy látszik Lacit felminősítette az RTL szerelmesnek, de most már nyomasztóan annak lol.

Ronla 2015.01.28. 22:24:59

Az "igázám ván" után is inni kell? Mert már nem bírom követni. Kemény öfi lesz ez!

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:25:01

Mé nem mutatnak százalékot?

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:25:19

Remélem egyszer elborul Basszájba agya és rámegy bézbózütőkkel meg pitbullokkal Barót legigazabb csillagára

Krétagarbó 2015.01.28. 22:25:20

@Commodore: az most nekem is jól jönne:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:25:21

@vastyúk is ..: majd legközelebb... egy próbát mindenesetre megért. :)

Krétagarbó 2015.01.28. 22:26:31

@Ronla: remélem nem voltál rest és megágyaztál, csak hogy beletalálj az öfi után...

Mirocska 2015.01.28. 22:26:46

Hú, de fárasztó egy első rész volt....

Mók_Ica 2015.01.28. 22:26:49

@Krétagarbó: háááát, végül nem sikerült kiugrani....

@Mirocska: @-pkata-: köszi :))) tökre lemaradtam......

@Commodore: veled tartok :)) jön még vki??? :)))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:27:12

@csiri bá: Jaj, ne értsd félre, Laci kenterbe veri hisztiben Ádinát, épp ezért nem lesz ez szerencsés, ha Ádina is folyton hisztizik :D

Bírom egyébként őket, annyira diszfunkcionálisak, h ez már cuki :D

Nem Penny hajója 2015.01.28. 22:27:16

Laci egy tipikus zsarnok személyiség, nem irigylem majd a leendő feleségét és gyerekeit. A mintapéldája annak, aki lelki terror alatt tartja a családját.

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:27:49

@Ronla: az után is lehet. Ez benne a rulett, hogy az elején kell választani valamit. Az 'igázám ván', 'ázt nám hiszám ál' tuti bebaszcsit ígérnek :D

Ditti82 2015.01.28. 22:29:25

@Krétagarbó: Szerintem is kár érte.

Megint ki akar menni?

Ronla 2015.01.28. 22:29:25

@Krétagarbó: Megágyaztam, sőt bevacsoráztam, hogy tudjak inni. De az öfi jobban rombolja az agysejtjeimet, mint az alkohol. Ha nem sikerül bemászni, akkor a szőnyegen alszom.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 22:29:42

@minden reggel:
Van egy lány, úgy hívják Edina,
Nem akart baszni a buliba'.
De aztán hevesen,
jött el a szerelem,
S csattogott a Laci zacsija.

csiri bá 2015.01.28. 22:29:50

@Ronla: az "igázám ván" után is, meg a "mé csinálod ezt" után is... ha gyorsan be akarsz rúgni. :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:30:01

kártyám egyre inkább azt mondja, hogy faaszi lesz a kihívott

Krétagarbó 2015.01.28. 22:30:06

@Nem Penny hajója: ez így van. asszem az ilyen férjeket szokták az asszonyok erős felindulásban a konyhakéssel szíven szúrni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:30:10

@-pkata-: @Mók_Ica: jó lesz ez. A végén már az üres szauna 3 órás vágóképén is röhögni fogunk ennyi feles után. :D

Mirocska 2015.01.28. 22:30:11

Nekem kevés volt ez a szünet, hogy regeneráljam az energiát... :-D

Jemi 2015.01.28. 22:30:18

Én már eret vágnék magamon..szerencsètlen operatőrök ezt kíbirni hányás nélkül..Remélem Denisz Edinát hívja ki..ezt már nem lehet kibírni amit ezek csinálnak..

csiri bá 2015.01.28. 22:31:39

@Spitzbauer: Mindig Minden Körülmények Között - copyright by Alekosz. :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:32:00

@Spitzbauer: Drága Csúcsparaszt Kolléga, hát nem ismered ezt a kifejezést? Korunk nagy gondolkodójának, a Nagy Stilusikon Alekosznak szállóigévé vált kifejezését? :D
MMKK = Mindiiig, Minden Körülmények Között.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 22:32:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért ilyen furi ;-)

@Ronla: sskk, ezt már eddig is észrevettem, úgymond ;-) :-)

Ronla 2015.01.28. 22:32:09

@vastyúk is ..: Úgy járunk, mint az a baráti kör, hogy amikor ment még péntekenként a Dallas, és Jockey Ewing ivott egy whiskeyt, akkor ők is ittak egyet. Senki sem maradt józan az epizód végére.

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:32:25

Ki nézett kit? Az a gyanús, aki nem gyanús, Pelikán...

Mirocska 2015.01.28. 22:32:27

@Mók_Ica: Látod, Daninál is járt fodrász! :-)

Ditti82 2015.01.28. 22:32:36

@malevil2050: Jó lenne...
@Spitzbauer: Mindig Minden Körülmények Között (copyright by Alekosz)

2015.01.28. 22:32:38

Megmon'ta ŐSZINTÉN.
Azt is számolni kéne. NYOLC :-)))

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:32:59

@Ronla: Bizony, délután pont ezt írtam ;)

Krétagarbó 2015.01.28. 22:33:06

Danit segglukszagú haját is kezelésbe vették.

csiri bá 2015.01.28. 22:33:19

Na már tele a tanga meg a fecske megint folyik lefele a bokán a fost. :DD

Ditti82 2015.01.28. 22:33:39

Ne szuszogj bele abba a kibaszott mikroportba!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 22:33:53

@Ditti82: jaj már, nem Alekosz találta ki, mi ezt régen is használtuk, pl.

Ronla 2015.01.28. 22:34:21

Úhh vazze, megint lesz mikrós robbantott tojás.

2015.01.28. 22:35:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Köszi! Külön a Parasztot: "Akarok is Sanyi bácsi, akarok is."

Erre tippeltem MMKK, de jó tudni :-DDD

Mók_Ica 2015.01.28. 22:35:10

@Spitzbauer: mmkk - alekosz elhíresült mondásának rövidítése, mindíííg minden körülmények között :)))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): legalább mi jól fogjuk magunkat érezni és ez a lényeg :))))

@Mirocska: most, hogy mondod, látom :)))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:35:18

Nagyon megnyírták a srácokat, ezt tudtam most leszűrni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:35:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): (remélem jó a forditás, nem vagyok valami nagy németes, bár a Schweinsteigert is tudom ám magyarul :D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:36:09

@Spitzbauer: A bauer az "paraszt", vagy rosszul tudom?? Nem bántásiból mondtam!!

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:36:09

Igazamvótot meg Basszájbát bezárnám a szaunába 3 napra némi konzervvel és egy konyhakéssel, lehetne fogadásokat kötni hogy melyik szúr először

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:36:38

@csiri bá: az emberszabásúak természetes reakciója ez. Könnyebb szaladni a csótány elől.

Krétagarbó 2015.01.28. 22:36:40

Jujj, Laci mit akarhat?

Lehet, hogy hülyeség, de én érzek a pasiban egy kis suicid hajlamot...

nathalie 2015.01.28. 22:36:46

annyira röhögök azon, ahogy ez a laci gyerek megpróbálja eljátszani, mintha bármi értelmesre is gondolna. :D:D közben meg látszik a fején, hogy tényleg azon gondolkozott hogy leszedeti a kendőt :D

Mirocska 2015.01.28. 22:36:47

Hú, ezt a világfájdalmat a Laci képén egyre kevésbé bírom elviselni!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:36:53

Nem hiszem el, hogy semmi más nem történt csak az, hogy nézik a szárítót...

Mók_Ica 2015.01.28. 22:36:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Ditti82: és hódos hajni rövidítette így a posztcsikban :))) ilyen volt a gegv (gong az eleje, gong a vége)

Fu Szekh Li 2015.01.28. 22:37:21

Nyerjék meg Edináék, de csak akkor, ha kötelezik őket, hogy legalább két évig együtt éljenek :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:37:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Pedig igy, ebben a formában, Alekosztól vettük át a VV4 idején, nem emlékszel? A SSKK-val együtt.

Ditti82 2015.01.28. 22:38:45

Jaj, Fáncsika, ezt te se hiszed el, hogy nem szólsz bele...

Krétagarbó 2015.01.28. 22:38:49

@Fu Szekh Li: 50 milláért sztem bármit. Szopnak, nyalnak gombot, varrnak.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:39:03

@Schlomo Goldberg: Szerintem tetszőleges személyt zárnának be Igazamvóttal 3 napra, az eredmény ugyanaz lenne :)

Mók_Ica 2015.01.28. 22:39:12

plasztikot k...ra érdekli ez az egész megbízhatósági - megbízhatatlansági kibeszélősóóóó :))))

2015.01.28. 22:40:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): SpitzBauer: CsúcsParaszt. Magamnak választottam. A másik amin gondolkodtam: NiemandHäuser. :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:40:02

Lacinak tövig vannak rágva a körmei?

Fu Szekh Li 2015.01.28. 22:40:10

@Krétagarbó: nyalnak gombot??? Az milyen perverzió :D

tjunior 2015.01.28. 22:40:23

Nem csak isten ítélhet fancsika? :D

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:40:29

@Fu Szekh Li: Na, ez viszont gonosz volt, és tudom h mi a szó jelentése :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:40:45

@Mók_Ica: Te a 4. idején is kommenteltél már? Vagy akkor más neved volt? Nekem valahogy későbbre datálódsz... vagymi. :D

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:40:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: vinném én drágám de hát válság van meg az inga se hozta meg a kérdéses öt számot

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:41:21

Tuja tujához, guba gubához

2015.01.28. 22:41:37

@Spitzbauer: Meg ugye az avim is Parasz. A Paraszt már tárgyeset.

Ma a nyelvtani tudásomat "csillogtatom" :-DDD

Mók_Ica 2015.01.28. 22:42:00

@Fu Szekh Li: ez szép lenne, lakjanak együtt a nyeremény lakásban :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: akkor még csak olvastalak titeket :))) de akkor szoktam rá a hv-ra :)))))

@Krétagarbó: ebből még a gombvarrás nem volt meg :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.28. 22:42:39

@Fu Szekh Li: de szemét vagy, mint én :-D

@Schlomo Goldberg: fannika ingáját kell használni ám.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:42:56

@Spitzbauer: Aaaasse rossz... Szép nyelv ez a német... :D

csiri bá 2015.01.28. 22:43:01

@Fu Szekh Li: ... az erdő mellett... :)))))

Mók_Ica 2015.01.28. 22:43:24

@Spitzbauer: én asszittem múlt idő :PPP

@Krétagarbó: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): idegeskedik a fiJú vagy bizonytalan?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:43:26

jaaaaahaj... két emberre kiélezni az egészet... annyira meg lehet jósolni előre az egészet, hogy ki melyik kártyát kinek adja-

nathalie 2015.01.28. 22:43:51

Azt hiszem csak Denisz fogta fel, hogy mit is jelent a megbízhatatlan szó.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:44:06

Na, legalább Dennisben volt egy kis fantázia, már unom ezt a sok Fannit és Lacit, mint legrosszabbb emberek.

Mók_Ica 2015.01.28. 22:44:08

edina frizurája nem sikerült jól :(((

csiri bá 2015.01.28. 22:44:28

@Krétagarbó: amióta összeállt Igazamvóttal, azóta én is. :DDDDD

Mirocska 2015.01.28. 22:44:29

Ez mekkora egy barom feladat már megint! Naponta kétszer eljátszatják velük ezt a ki utál kit programot.

Ditti82 2015.01.28. 22:44:37

Laci, dobd ki a pitsába. Most.

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:44:58

@Mók_Ica: szar helyen van a választék valahogy

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:45:07

Edina direkt szopatja Lacit? Hehe :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:45:14

@Mók_Ica: akkor gombot nyaltál már?

Na Totya mondta, ebből még lesz balhé: Edina Daninak adta a megbízhatósági jelvényt...

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:45:25

Laci úgy ül a kanapén mint egy uzsonna után felpüffedt óvodás

Commodore 2015.01.28. 22:46:12

ezmosmiez vmi ovis játék?

Mók_Ica 2015.01.28. 22:46:26

@Mirocska: csak más nevet adnak a játéknak, de ugyanazokat halljuk tőlük ....

csiri bá 2015.01.28. 22:47:10

a megbízható megbízhatatlan páros. :DDD

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:47:17

Robin azért nagy forma, erre-arra fordul, épp aszerint h mi az érdeke, Laciéktól is ő lépett le, mondjuk :D

Krétagarbó 2015.01.28. 22:47:18

@Schlomo Goldberg: A felpüffedt inkább Dóri, épp azt néztem, hogy olyan az arca, mint egy 7 napos vízihullának...

Ditti82 2015.01.28. 22:47:26

@Mirocska: És az eredmény ugyanaz.

nathalie 2015.01.28. 22:47:34

Lehet edina már fő riválisának a Lacit tekinti és ki akarja készíteni?
Vagy még arra tudok néha gondolni, hogy arra játszik, hogy Laci pofán verje. A gyerek kimegy, Edinát meg mindenki megsajnálja, hiszen veri a barátja...

2015.01.28. 22:47:35

@Krétagarbó: 1-et értünk. Hurrá!

csiri bá 2015.01.28. 22:47:48

@vastyúk is ..: hiányzik belőle egy balta? :)))

rearwindow 2015.01.28. 22:48:19

Az RTL beújíthatna egy olyan férfifodrászt aki több mint egy frizurát ismer. Az előző szériában is minden fiúnak ilyen hajat vágott, és istenes Bence is ezt kapja

Ditti82 2015.01.28. 22:48:28

Dani kimaradt? Vagy csak én nem figyeltem?

nathalie 2015.01.28. 22:48:35

Dani tekintetén most látszott, hogy most döbben rá, hogy van egy ideggyenge a csapatukban :D:D

Mirocska 2015.01.28. 22:48:39

Ugyanott tartunk, mint 40 perccel ezelőtt!

Mók_Ica 2015.01.28. 22:48:46

@Krétagarbó: most, hogy így rákérdeztél.....még nem, de mingyá kipróbálom :)))) (rájöttem hüJJJeség :))) ) bár Dotty akart gombot nyalni :)))

@Commodore: az az ......

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:49:23

Az a baj, hogy most Edinának igaza van, hogy lebassza a Lacit :D

2015.01.28. 22:49:34

Háááát: fapapucs legyek, ha Dinka szerelmes ebbe a tahóba.
Esküdözik. Szentekre. Szerivan, na. :-DDD
Most tényleg szórakoztat a műsor. Köszönöm ertéel!

nathalie 2015.01.28. 22:49:38

Az lenne a legviccesebb, ha most Dani ráébredne, hogy megint le tudja vetetni a jelet Laciról. Úgy hogy rábeszéli :D:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.28. 22:49:43

Na, remélem ezzel vége is Edina és Laci lamúrjának....

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:50:00

@nathalie: Edina pontosan tudja, h neki az nagyon nem lenne jó, ha mindketten döntőbe jutnának. Mióta Laci visszajött a párbajról, ellenfélként kezeli, ez az igazság, Laci pedig ezt levette. Mondjuk, nem volt nehéz :)

ornyim 2015.01.28. 22:50:03

Egy pasi hogy lehet ennyire hisztis??? Laci beköltözési macsó énje már a habokban. Nemááár. :D

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:50:55

Látványos lilakendőeldobási kísérlet lacikától. Kíváncsi vagyok edinának igaza lesz -e.
@Krétagarbó: az is igaz, megszívnám az orrát kijönne a szeme a kis plasztikhörcsögnek.

Mirocska 2015.01.28. 22:51:02

Danit megsajnáltam! :-D

Mók_Ica 2015.01.28. 22:51:04

@csiri bá: fáncsi denisz páros pedig a legjobb tanuló és a bukott diák :)) ez az ellentétek vonzása - vv :)))

és megint folytatjuk a féltékenységi jelenetet...... lassan a köpésnél fognak tartani.....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:51:28

Mondjuk abban meg a Lacinak van igaza, hogy a Robin szemrebbenés nélkül rábassza az Edinára a duplát.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.28. 22:51:38

Laci páholya, amiből hátra dűlve nézi majd inkább hasonlít egy hintaszékre :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:51:57

Valaki elmondaná, hogy Lacinak tulajdonképpen mi most a baja?

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:52:08

@Mirocska: ugyanott tartunk, mint két hete :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:52:21

@Fu Szekh Li: jah, amikor igaza van tényleg, akkor nem mondja :D

Commodore 2015.01.28. 22:52:32

szarkavaró kis pitsa

Mók_Ica 2015.01.28. 22:53:09

@vastyúk is ..: a formája nem jó..... vagy a fejéhez nem illik ez a frizőőr... nem tudom...

@Majom1Parádé: ne reménykedj...

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:53:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Gondolom az, amit Edina 1 hete csinál. Meg h örökké baszogatják. Gondolom.

Na, nézzük Dennis tökös lesz-e, vagy sem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:53:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem csak annyi, hogy elege van a villalétből és jönne már ki. Többet akar az Edinával lenni, Edina meg éééélni akar (a villában). Ez kint is így szokott lenni, csak fordítva, a pasi akar általában élni, a lány meg a pasi seggében lenni...

Krétagarbó 2015.01.28. 22:53:54

@-pkata-: egyébként igen, Laci fárad, ahogy mondja és hülyeségeket beszél. De én már kurvára unom. Nem lehetne -e hogy levegyék-e a lilát-e, ha mégx1 kiejti azon a csúzliszáján, -e.

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:54:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Laci nem hallja elég embertől, hogy mekkora egy király csávó, és ez fáj a lelkének.. Edinának meg szerintem lassan már áll a szőr a hátán, mikor Lacika előveszi az érzelmi zsarolás szuperképességét.

nathalie 2015.01.28. 22:54:12

@Csak ügyesen!: én eleinte azt hittem, hogy csak azért paraszt vele, mert rájött, hogy mennyire sötét a gyerek. illetve, hogy annyira nem ment vissza sokkal Zsuzsával szemben...

Mók_Ica 2015.01.28. 22:54:42

@Spitzbauer: a szex után vett vissza.... sztem vmi nem ment ott jól.....

bisonte 2015.01.28. 22:54:48

Háhh! Ez a Háromszakmapluszérettségi László olyan szinten hozza a passzív-agresszív karaktert, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyet láttam... lassan tényleg azon csodálkozom, hogy nem üti meg valaki. Amúgy ha még sokáig folytatja a műsorozást, Ádina rá fogja hagyni, hogy vegye csak le nyugodtan a kendőt. :)

Mirocska 2015.01.28. 22:55:06

@-pkata-: De nem megegyeztek, hogy jobban koncentrálnak a játékra? Pont ez volt a lényeg, hogy ne legyenek egész nap egymás seggében/szájában, nem?

vastyúk is .. 2015.01.28. 22:55:11

@Mók_Ica: igen, valami nem jól sikerült rajta, az biztos.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:56:49

@vastyúk is ..: Hát, azért van aközött különbség, h nem azt hallod, h királycsávó vagy, hanem folyamatosan azt, h mennyire szar alak vagy. Főként, h szerintem egyébként a csávó önértékelése valahol a béka segge alatt van. De nem aggódom azért annyira (lol), megborul egy kicsit, aztán majd abbahagyja, eddig is mindig így volt, mint egy kib. hullámvasút.

csiri bá 2015.01.28. 22:56:52

@Mók_Ica: nem fért be vagy harangozott? :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.28. 22:57:04

@Krétagarbó: Le szeretnéd venni? Semmi akadálya. Most komolyan, ez gond? Vegye le magáról aszt annyi.... Tegye rá Edinára! .-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:57:05

@Krétagarbó: Én is unom, de ez a szerkesztők hibája, lehet ezen agyalni, főleg ha más elfoglaltsága nincs az embernek, de nehogy már csak ez történjen benn, nem hiszem el. Úgyhogy ez a SZERKESZTŐK HIBÁJA, a rohadt életbe, hogy csak azt mutogatják, amire senki nem kíváncsi. Nem hiszem el, hogy más nem történt.

kamilla123 2015.01.28. 22:58:01

Edinak visszakapja most azt a lelki terrort, amit két hónapig Lacival szemben művelt, amikor ki akarta belőle csikarni azt, h soha nem feküdne le mással, habár Laci próbálta bizonygatni, hogy szingli. Mind a kettő egy lelki beteg pszichopata. Megérdemlik egymást. Amúgy most a jelrakásos esetnél igaza volt Lacinak. Mert ha a párom valaki, akkor kiállok mellette, főleg, ha tudom, hogy bizonytalan magában, meg senkitől nem kap jelet meg, Danival amúgy sem változtatott volna a kapcsolatán ez a dolog. De Edinka egy önző dög is és már csak a pénz lebeg a szeme előtt. Ezzel nincs baj, de akkor kár volt ezt a szerelmi szálat nyomatni két hónapig.

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 22:58:09

@Mók_Ica: análba nagyobbnak tűnt a partivirsli mint egy lyukkal arrébb, ott viszont már fény derült a turpisságra

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 22:58:40

@csiri bá: ja, hogy ő is elkapta ezt a jellegzetes "villabetegséget"? :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.28. 22:58:53

ŐSZINTÉN, most mi a fenének kezdtem el izgulni a kiválasztástól?! Noormális???!

Csak ügyesen! 2015.01.28. 22:59:08

@-pkata-: Két olyan feladat is volt, ami nem szólt másról, mint a másik kiidegeléséről. Ehhez csak gratulálni tudok, nem kéne most egy kicsit ebből visszavenni? Volt már ebből elég (két és fél hónap konkrétan).

Mók_Ica 2015.01.28. 22:59:22

@vastyúk is ..: hát nem.....
a fiúknak egyen-taraj van a fején?? :)))

malevil2050 2015.01.28. 22:59:24

Jájj annyira izgulok,,,komolyan.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 22:59:40

@Mirocska: Én ezt értem. De azt viszont nem tudom, hogy mennyit vannak együtt, mert ugye azt nem mutatják a stopperon... :)

2015.01.28. 22:59:41

@Mók_Ica: ja, én már akkor írtam ezt. Lehet, hogy Lackó már nem először tapasztalja meg a szey utáni elutasítást. Azért ilyen a nőkkel. Ez csak teória. De valami van ott...

malevil2050 2015.01.28. 23:00:00

Csak ez a lilu ne lenne ily szép.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:00:02

Jézusmária, micsináltak Dani hajával?!

zümzümke 2015.01.28. 23:00:31

@Csak ügyesen!: én nem látom ilyen sötéten a dolgot: a való életben is van, hogy kell egy kis idő, míg rájövünk, hogy nem feltétlen az a barátunk, akit elsőre annak hittünk. Ők meg odabent mindent felturbózva élhetnek meg a bezártság és az ingerszegény környezet miatt.
(na meg kicsit elfogult Robin-szurkoló vagyok :D )

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:00:34

@Csak ügyesen!: De, egyet értek! Hihetetlen, hogy mennyire nincs fantáziájuk nekik...

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:00:57

@Csak ügyesen!: igen, önértékelése semmi. Túl sokat számít neki a világ visszaigazolása. A párbaj eredménye biztos változtat majd rajta.

@Mók_Ica: Lehet, hogy már normális fodrászra sem telik nekik? hihihihi

malevil2050 2015.01.28. 23:01:24

Asszonta a fejében van,,,hihihahaha

rearwindow 2015.01.28. 23:01:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet hogy nem is emberfodrászt fizet az RTL, hanem van egy gép amibe minden fiú (Istenes Bencét is beleértve) bedugja a fejét :-) tavaly is mindenkinek ilyen haja volt

minden reggel 2015.01.28. 23:01:56

@Fu Szekh Li: :)
Farka végén ott van Dennis is
Markolja fegyverit untig is
Előre furkó
Ne legyél bunkó
Pöcköt pöcögtetni máma is.

nathalie 2015.01.28. 23:02:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
remélem azért, mert hiányzott az éleslátásom és a páratlan logikám! :D:D

sokszor csak ismétlést nézek, és ezért nem vagyok itt, na de majd mostantól! :D
Beszállok a denisz fanok közé. Vannak????

Krétagarbó 2015.01.28. 23:02:24

@Spitzbauer: simán lehet. szegény, pedig arcra olyan kis szééép:)

Mók_Ica 2015.01.28. 23:02:34

@csiri bá: lehet, hogy nem bírta a strapát vagy nem volt elég játékos.....de hát ezt én nem tudhatom..... :))))

@Krétagarbó: lassan a vv szerelmesek himnusza lesz :))

@Schlomo Goldberg: jáááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjj.... :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:02:40

@Spitzbauer: Valaki egyszer írta, hogy állítólag csak olyan női voltak, akik nem szerették. De nem tudom, honnan az info.

Ditti82 2015.01.28. 23:03:00

Laci lila kendőjét csak én nem látom?

malevil2050 2015.01.28. 23:03:07

@rearwindow: Persze olyan mint az ótómosó.

malevil2050 2015.01.28. 23:03:56

@Ditti82: Kopik a fösték azé nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:04:21

@rearwindow: :D:D emberfodrász... de jó szó.
De az is lehet, hogy folyamatosan balról fúj a villában szél, mert mindegyiknek arra dől a taréj a tetején. :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.28. 23:04:29

@nathalie: Átmenetileg és jobb híján csatlakozom.Nem vagyok nagyon határozott ez ügyben,azért azt hozzá tenném.

csiri bá 2015.01.28. 23:04:51

@Mók_Ica: majd megtudod, ha kijön... csak nehogy csalódásod legyen. :))))

2015.01.28. 23:05:07

A mai adásban mi volt a kiscserkészség? - teszem fel a kérdést, az a baj.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:05:51

@Fu Szekh Li: Hogy kurvára unjuk, hogy csak egymásra uszítós feladatokat kapnak. Most pl egymás után kettőt is.

csiri bá 2015.01.28. 23:06:11

Laccnak sosem az ő ideje... newseeeeee... :)))

Ditti82 2015.01.28. 23:06:22

@Spitzbauer: Zászlófelvonás, reggeli trombitálás.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:06:26

@Spitzbauer: Hogy cserkész becs szóra ki kit utál a legjobban, de azt kétszer is.

Commodore 2015.01.28. 23:07:17

@Spitzbauer: gyenge a fű, hüje a csaj..

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:07:33

@csiri bá: Nem az övé, lilája van. majd egy hét múlva, vagy 1,5 vagy hogy lesz ez.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:07:47

Ó, akkor ez Lackónk baja. Hát, azt nyilván nem tudják, h rengeteg szavazat volt, ami ebben az esetben sokkal többet számít, mint a kis százalék. Mackóka :D :D

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:07:58

@Majom1Parádé: kb olyan volt, mint a múltkori: Edina kérésére vettem fel a lilát.. most meg, Edina kérésére nem vettem le a lilát. Vicc

csiri bá 2015.01.28. 23:07:58

Csikkes Dánielt viszi ki....

nathalie 2015.01.28. 23:08:06

@DerültÉgből: dettó. Napok óta jobban undorodok edinától és lacitól mint Denisz retardáltságától.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:08:25

@Majom1Parádé: mit kamuzott, én lehalkítottam :)))) mielőtt Edina hirtelen megszólalna :)

Ditti82 2015.01.28. 23:08:28

Mintha Aut hallanám...

nicu71 2015.01.28. 23:08:49

de idegesit ez a modorosság denisnél...nem kicsit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:09:02

Hogy én mennyire utálom, amikor Denisz beszél....

csiri bá 2015.01.28. 23:09:18

@-pkata-: amikor a másikat eltette, akkor sem az övé volt, ugyanúgy megmagyarázta mint most... gyáva alak, semmi több. :)

astryle 2015.01.28. 23:09:19

@Ditti82: nagyon idegesítő :D ultragáz a pasas

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:09:20

@vastyúk is ..: Az a gáz, h a csávó szerintem ezeket halálosan komolyan gondolja. Nem eccerű ez a faszi :D :D

spinks 2015.01.28. 23:09:44

Ez az anyázás nagyon tetszik... Ahogy a Dani mondja és ahogy Denisz fejét vàg. Óriási az a párbeszéd...peace.

Mirocska 2015.01.28. 23:09:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A mondatok végén az az Au féle hangsúlyozás szörnyű!

Krétagarbó 2015.01.28. 23:10:27

@Mirocska: ááá, AU jobban csinálta sokkal.

Cirmoska11 2015.01.28. 23:10:45

Jajj Lacinak ettől a ráncolt homlokú nézésétől, amikor Edinával a nyugiban voltak - sírva nevettem. Párom rögtön azt mondta, ő 5 évesen nézett így utoljára, amikor elvették a kisautóját :D :D

Ditti82 2015.01.28. 23:11:10

@astryle: Már csak ezért is megérné, ha kiesne.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.28. 23:11:17

@nathalie: Szintén. Bennem nagyon rossz érzéseket keltett, ahogy Zsuzsát kicsinálták,pedig őt sem kedveltem és ha most Denisz kiesik, félő, hogy ugyanez vár bent valakire, mert még nagyobb arcuk lesz.

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:11:35

@-pkata-: érdekes mindig mással takarózni.

@Csak ügyesen!: Elképzelhető, szerintem csak a "felelősségtől" akar szabadulni.

Mirocska 2015.01.28. 23:11:50

@Krétagarbó: Igen, őt én is jobban elviseltem! Olyan volt, mint egy gyerek, és ezért már nem is volt annyira idegesítő.

Krétagarbó 2015.01.28. 23:11:51

Dennisz, veszed el a kezed onnan?!

Ditti82 2015.01.28. 23:12:07

Nem az ő párbaja... Jajjjjj mááááár...

astryle 2015.01.28. 23:12:20

a kis maréknyi haját is összelapátolták előre XD NA KI A KÁROLY????

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:12:22

@-pkata-: Azt mondta, h a többiek csak azt nézik, h kevés százalékkal jött vissza, és h emiatt gyengének tartják. El volt kámpicsorodva (meglepő :D ), mert hát ő úgy örült ennek a győzelemnek, ezért gondolta, h kimegy megint szívesen, h megmérettesse magát, és megmutassa a többieknek.

csiri bá 2015.01.28. 23:13:20

@-pkata-: csak van gyáva, gyávább, még gyávább és a newsee. :)))

Commodore 2015.01.28. 23:13:42

Fanni ? huddefakiz fanni?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:13:47

@Ditti82: Hát de tényleg nem. :) Most menjen az, aki még nem volt :) Csak az volt hülyeség, hogy azon gondolkodik, hogy leveszi a lilát. Mondhatta simán, hogy ez most tényleg nem az övé, az előző az övé volt. :)

2015.01.28. 23:14:24

@Commodore: műfű, műcsaj, műfog, mű-sor

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:14:43

@vastyúk is ..: Nem tom, elég feltűnő volt, h a párbajra készülés és maga a párbaj alatt olyan volt, mint akit kicseréltek, nem volt semmi depi, felvillanyozta, h történik valami. És szent meggyőződése h legközelebb úgyis ő fog párbajozni, mindegy h mi van.

nicu71 2015.01.28. 23:15:10

@astryle: borzalmas .sajnos sanszos hogy még egy darabig el kell viselni,az egysejtűek a fészbukon nagyon komázzák.Én mindenesetre az applikáción nyomok most egyet Denis ellen...

Ditti82 2015.01.28. 23:15:14

Magabiztosnak akart látszani, hogy ő nem eshet ki, pedig de. Megérdemelné a pofára esést.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:15:38

@Csak ügyesen!: Szerintem azt sem bánta volna, ha kiesik. :) De ez már így volt Zsuzsával szemben is :( Ha a következő kiválasztott ő lesz, akkor sztem Robint viszi.

Commodore 2015.01.28. 23:15:51

Play the game! eksön!

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:16:27

@Csak ügyesen!: Végülis azt hiszem igazad van. Ő fog menni, vagy Fáni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:16:32

Na, vajon előkapja a végén Godzillát a nyomaték kedvéért? :D

csiri bá 2015.01.28. 23:16:47

Csikkes gatyesza tele van. :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:16:52

Óóóóóó, és most esik le, hogy ha ezt a féltékenységet tolja, lesz is indoka, hogy Robint vigye :D :D

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:17:30

@vastyúk is ..: Vagy ő, vagy Fanni, de Fanni meg őt fogja vinni.

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:18:08

@Csak ügyesen!: szerintem Fanninál Edina is bent van a pakliban (ha még ott lesz)

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:18:29

@-pkata-: Ja, de Fannit jobban utálja, szerintem attól függ, h kit tart erősebbnek, aztán attól függően, h épp győzni akar, vagy épp depizik, eldönti h azt viszi, vagy azt, akit gyengébbnek tart.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:18:38

Denisz most tényleg MEGPUSZILTA Robint??

csiri bá 2015.01.28. 23:19:11

nem megmondtam, megmondtam? Pennisz vs Csikkes párbaj... :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:19:33

@Csak ügyesen!: Lányt választani egy pasinak, addig, amíg van benn ellenfele, akivel nincs jóban, sztem gyávaság.

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:19:35

Már megint megidézték Rönét

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:20:11

Daninak végre itt az ideje egy párbajnak :D

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:20:13

Kedves rtl mutassatok egy állást, PLÍÍZ

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.28. 23:20:14

Kircsi volt a szöveg és nem lett meglepi, Danit hívta ki. Remélem Denisz megy vissza. én má szavaztam is rá ugyebár 2 napja.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:20:21

Nah, Frabato visszaadhatja a diplomáját, mondtam én.

spinks 2015.01.28. 23:20:27

A kihivasnal aki beszél annak minden " utasítasat" be kell tartani a lakóknak? " állj fel, ülj le, kösd rá erre, kösd rá arra "...

2015.01.28. 23:20:39

@Commodore: Sok műhó semmi-ért (-elme)

csiri bá 2015.01.28. 23:20:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egyszer mindenkinél eljöhet a változás szele és a coming out. :))))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:20:50

@-pkata-: Nem tom, szerintem Fannival jobban osztják egymást, oda-vissza, mint Robinnal.

astryle 2015.01.28. 23:21:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Dani pápá.. túl sok ittas állapotban voltál hülye XDXD Max miss csikk mentheti meg a tyúkszaros életed :D

Ditti82 2015.01.28. 23:21:38

@-pkata-: Nem az ő párbaja Laci ellen. Szóval a piszkos munkát ő is mással végeztetné. Nem lep meg. A szavazatom persze marad ott, ahol eddig is volt.

rearwindow 2015.01.28. 23:21:45

Lilun ez a ruha meg a frizura BORZASZTÓ

csiri bá 2015.01.28. 23:21:58

@Csak ügyesen!: az enyém mindent visz... 5 ász van benne. :)))))

spinks 2015.01.28. 23:22:03

Nah vv Viki a házban. Ninjakent.

kamilla123 2015.01.28. 23:22:07

Edinkában visszacsúszott a szar is. De azért ennek is örülök. Bye bye segghajú

malevil2050 2015.01.28. 23:22:23

Nahh fantomka mivel arcot kaptál,így kapcc még pár százat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:22:32

Deniszkém, szerintem használd ki ezt a maradék pár éjszakát Fannival... :D

Pocakhontasz 2015.01.28. 23:22:54

Holnap visszatér Viki :-D

csiri bá 2015.01.28. 23:23:00

@-pkata-: nem a viki volt az előzőből?

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:23:31

@-pkata-: Tök gáz. Még Lilu is ironizált rajta egy kicsit :D hihihihi.
Ügyi voltál, kis boszi

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:23:48

@Csak ügyesen!: ugye? :)
@Ditti82: kire tetted a voksod? én már nem tudom követni, ki kire pakolja :D

spinks 2015.01.28. 23:23:53

@kamilla123: a lányok nem kakálnak. :0

Lipton 2015.01.28. 23:23:58

Remélem Dennisnek kicsengetnek.
A villában egy nyuszika, a riportban meg Aurelió.

kamilla123 2015.01.28. 23:24:03

@rearwindow: úgy néz k, mint egy 80-as évekbeli sci-fi szereplő

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:24:12

@csiri bá: dede.. ezt a sziluettet nem lehet eltéveszteni :D

Schlomo Goldberg 2015.01.28. 23:24:22

ezt a nyomorék "beküldünk egy volt lakót este suttyomban csínykedni" ötletet már ellőték a BB-ben 2003-ban, akkor is kínos volt

Mirocska 2015.01.28. 23:24:29

Részemről hajrá Dani! :-))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:24:32

Hát, akkor orr befogva, szem becsukva ment az appom Dennisre. Kénytelen vagyok a műsort és a játékot nézni, ez van, nem vagyok rá büszke.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:24:40

@astryle: a két idióta közül egyiket se várom vissza, egyiket jobban utálom, mint a másikat, de valahogy úgy érzem, hogy Dani megy vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:25:55

@-pkata-: ah, mi már a ringó járásáról felismerjük. :D

2015.01.28. 23:26:28

@eatpray: Szívesen szavazok, de szart se ér, mint ahogy múltkor sem.

Remélem mindenki a helyén kezeli ezt a párbajt, és úgy tekinti, hogy:
Hazugság Bt vs. Tökmindegyki
Ja és ott nem szavazok, mert a telefonomra nem fejlesztettek appot.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:27:03

@vastyúk is ..: köszi :p és ha pofátlan vagyok, mondhatom azt hogy azért nem mondott semmit még tegnap este sem, mert még nem tudta, és mondott is vmi erre utalót :) Nekem csak az összefoglaló alatt mondott pasit, és akkor is bizonytalan volt.

csiri bá 2015.01.28. 23:27:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Vikike kiköpött Málkül Dudikoff. :))))))

Mina Harker 2015.01.28. 23:27:46

Jáááj, ezt láttátok már? Én Macinak ítélem a fődíjat, ő tudja, hogy kell kezelni a lemmingeket! :D

rtl.hu/rtl2/valovilag/igy-zajlik-egy-profi-malacfurdetes-a-villaban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:27:59

@Schlomo Goldberg: bocsesz. Eddig azt tudtam a kecskékről, hogy néha totál elmebajos dolgokat művelnek www.youtube.com/watch?v=oTl4rpGr0fg, de hogy jó a memóriájuk is, azt nem. :D

Ditti82 2015.01.28. 23:28:00

@-pkata-: A fantomképre. Aki most már Dani. És nem változtatok. :)

malevil2050 2015.01.28. 23:29:02

Annyi eszed van fütyikém ,mint egy harangvirágnak.A pizt nem a bátorságért aggyák ám,itten a rötöelnél.Tuskóhopkinsz csak a regényben vót hős.Méé nem akarsz nyerni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:29:10

@csiri bá: hááát, inkább az egyik pufók tininindzsa teknőc. :D

2015.01.28. 23:29:53

@astryle: Ki az a miss csikk? És hogy mentheti meg Denyált? Nem mintha azt akarnám, hogy valaki megmentse. Lécci, senki se mentse meg.

Hát, már megin' igazam van: TÍZ!

kamilla123 2015.01.28. 23:30:17

@Csak ügyesen!: látom, megfogadtad a tanácsom:-)))

malevil2050 2015.01.28. 23:31:02

@vastyúk is ..: Tudod rajta vagyunk a szeren.Minket az sem érdekel ha azon már lógtak.

Ditti82 2015.01.28. 23:31:18

@Mina Harker: Csak véleményt nyilvánított. :D

kamilla123 2015.01.28. 23:31:31

@Spitzbauer: Igen, ez jó beszélgetés volt Edinka és Robi között. Edinka probléma megoldó képessége: Robin, mondd, hogy igazam van!! Mondd, hogy igazam van!!!

Ezt a konfliktuskezelést tanítani kéne!! :-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:31:39

Beszarás, már Éva is barnább, mint Fanni.

2015.01.28. 23:33:14

Mostanában csak homokosokat hívnak a BV-be? Mikor jön már a kedvencem, a Márk?
Ja, az csigatvkettős.

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:33:23

@-pkata-: Ha Dani menne vissza, lenne egy Dani-Laci-Edina trió, egy egyedül maradt Fanni, aki kimaxolja az áldozati szerepet, egy Dórink, aki Fanni mellé állna és együtt tolnák a mártír-faktor. Plusz egy Robin, aki nem csinál semmit. Lacink ugyan kezdi kapisgálni, h se Edinára, se Danira nem számíthat, de ha Dennis kiesik, úgy fogja vélni, h az a jó taktika, amit Daniák csinálnak, pedig neki az nagyon nem jó. Ő lesz a kiválasztott (Fanni-Dóri-Robin ráteszi, Fanninál a döntés joga), kiviszi Fannit, vagy Robint és kiesik a pitsába, mert már nagyon megborulna az arány a trió mellett, ha megint nem a trióból esne ki valaki.

Ha Dani esik ki, a Fanni-Dennis-Dóri tengely lesz az erősebb, Robin is melléjük áll, mert mindig azok mellé áll, akik erősebbek, az eddiginél is durvábban fogják Lacit támadni, akinek már csak Edina lesz, aki elveszíti a Nagy Szövetségest, és kénytelen lesz eljátszani a szerelmest, mert különben egyedül marad. Ez egy jó kombó lenne Laci Fanni vagy Robin elleni párbajához. És ha nem Lacit nézzük, akkor is érdekesebb lenne ez a felállás, mert a trió, mivel eszesebbek, mint a Fanni-Dennis duó, sikeresen nyomja el a műsort most már, hát, másfél hónapja, szóval nagyon meg kellene őket bontani.

Ez a tattika :D

kamilla123 2015.01.28. 23:33:59

Jézusom, ennek a nőnek mekkora szája van

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:34:04

@-pkata-: jaja, figyeltem én is, hogy mondta, hogy hezitált.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:35:29

@kamilla123: és milyen elegánsan leszarkavarózta vele Fannit. :)

kamilla123 2015.01.28. 23:36:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egyébként én azt nézem, h Edina egyre barnább, olyan, mintha szolizna. Lehet, h ezért is van köztük konfliktus Fannival :-)))

csiri bá 2015.01.28. 23:36:13

"állatoknak is szüksége van beauty napra" - frenetikus. :)))

Fu Szekh Li 2015.01.28. 23:36:36

Beauty napot az állatoknak!!!
Most dobtam el az agyam :DDD

kamilla123 2015.01.28. 23:36:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, bár elgondolkodtam, h egy színésznőtől ez nem számít-e dicséretnek :-))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:37:01

@Csak ügyesen!: Szóval az a paradox helyzet van, h annak, aki Edina-Laci szimpatizáns, Dennisre kellene szavaznia, aki Fanni-szimpatizáns, annak meg Danira. Ezetet én így látom :D

Mirocska 2015.01.28. 23:37:16

@csiri bá: Én a frissen fodrászolt frizurámmal nem hiszem, hogy nekiállnék disznót fürdetni! :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:37:44

Maci mindenesetre most jól kibaszik velük :D

kamilla123 2015.01.28. 23:37:55

az ilyenek miatt bírom Deniszt (már amennyire), mos is tökre nevettem rajta, h ezt mondta, annyira élvezte a malac a fürdetést, h ötször be is szart. Ezek olyan cuki dolgok (nekem legalábbis)

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:38:26

@-pkata-: Ez mindig kérdés, de azért ezek a játékviszonyok (és nézői reakciók) elég jól kiszámíthatóak. Egyetlen kérdéses faktor van ebben az egyenletben, az meg Lacci, merth annál a csávónál nem lehet tudni, h mire h reagál, általában nem úgy, ahogy várná az ember :D

2015.01.28. 23:38:44

Ez a disznómosdatás szürreális. Ma végig szórakoztatás van. De jó. Végre!

kamilla123 2015.01.28. 23:39:00

@Csak ügyesen!: amúgy igazad van, csak én látni szeretném,h Dani kiesik, ezért inkább Denisznek drukkolok.

Darth_Vader 2015.01.28. 23:39:02

A kurvaanyázós, álértelmiségi, fürdeni nem szerető fijjúcskára aki szavaz, annak remélem minden reggel kihűl a kakaója.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 23:39:24

nem hiszem el, hogy bevitték a malacot a saját fürdőszobájukba.

Jemi 2015.01.28. 23:39:31

Ah..éva felkarolja fannikát..ez aztán a celebjövő..:))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:39:41

@kamilla123: igen?? Én nem figyeltem, de majd holnap igy fogom nézni az öfit.
De ha igazad van, akkor rábaszott, mert ez egy olyan ingoványos terület, ahol Fanni ellen nincs esélye. :D

csiri bá 2015.01.28. 23:40:02

@Mirocska: Fannikának nem számít, majd újrafodrászolja magát... napi négyszer is ha kell. :)))

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.28. 23:41:28

Én nem értem h hogy tud bárki is a Daninak szurkolni. Nagyra van magával, hogy mennyire okos, közben többször is beégett, mert lóf*asz tudása nincs az embernek, mi sem bizonyítja ezt jobban mint hogy iskolahéten megelőzte egy FANNI. De nem ez vele a legnagyobb baj, hanem, hogy egy gonosz, gerinctelen, sunyi kis pondró, aki mindig az erősebb oldalhoz húz, és a falkában szemétkedésen kívül egész nap semmit nem csinál. Ahogy Zsúval bánt, csak mert nem dobta oda magát neki, az is undorító volt. És ezek után van pofája a Dennist számon kérni, hogy hogy viselkedett a barátnőjével.Nem mintha egy fikarcnyival is előrébb lenne nála morálisan, de még akkor se lenne sok köze hozzá. Kétszínű, sunyi, rosszindulatú, és mindemellett még igénytelen is. A Dennis akármilyen egyszerű és ostoba, azért emberileg messze többre becsülendő nála. (Mindezt a villában mutatott viselkedés alapján).

ygan_rev 2015.01.28. 23:42:25

@Én nem nézem ezt a szemetet: Én meg azt nem hogy tud valaki Dennisnek. Vica versa.... Kinek ez, kinek az.

csiri bá 2015.01.28. 23:42:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Balázs Pákónak: "Ez teknős csak levették a páncélját. Így néz ki egy páncél nélküli teknős."
Pákó: "És ezt hogy hívják?"
Jani: "Meztelen teknős."
:)))))

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:42:44

@Csak ügyesen!: van abban valami, amit mondasz, de nincs az az isten, hogy én a Deniszre szavazzak

pomac 2015.01.28. 23:43:48

hello
volt valami az öfiben most értem hazacsak azt néztem meg hogy kit hivott ki denis

Ditti82 2015.01.28. 23:44:12

@Én nem nézem ezt a szemetet: Fannit játékban akarták tartani még 4 hétig legalább, azért lett ő a "legokosabb"

Fu Szekh Li 2015.01.28. 23:44:46

@pomac_ [(k)an]ál: Edinának igaza volt legalább tízszer :D

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:45:21

@vastyúk is ..: Hát, én ittam egy kis whiskey-t, alkalmaztam a kamilla123 által javasoltakat, és túl estem rajta. Vasárnapig meg nem veszem elő az appot :D

Mirocska 2015.01.28. 23:45:26

Végre olyan vendéget hívtak, aki legalább nézi az elejétől, és képben van!

kamilla123 2015.01.28. 23:45:52

Ez a Gallusz Viki nem leszbi? akkor ennek most örül

kamilla123 2015.01.28. 23:46:30

@Mirocska: ja igen, azt bírom, amikor vki nem is tudja, hogy hívják a szereplőket

2015.01.28. 23:46:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem úgy van! Most mindenki fehéredik, hogy nincs szoli. Dinka meg "genetikailag hyperpigmentált", jelentsen ez bármit is :-DDD, azért látszik most barnábbnak.

kismalacka 2015.01.28. 23:46:50

@kamilla123: És milyen szépen ki is szedte a fürdővízből a szart :)) Úgyhogy már ezért is rápakolok :)

pomac 2015.01.28. 23:47:12

@Fu Szekh Li: akkor nincs értelme vissaznézni elég leszholnap is ,és a blogon volt valami izgi fight :D
@DerültÉgből: azt tudom most nézem meg :D de köszi :)

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.28. 23:47:20

@Ditti82: Nem csak az alapján mondom, h sötét. Volt pár elég durva elszólása, ami az általános műveltség hiányát feltételezi. Mindez nem lenne baj, ha nem lenne beállítva észlénynek.

kamilla123 2015.01.28. 23:47:49

@kismalacka: ezt főleg Te értékeled Kismalacka, ugye? :-)

kismalacka 2015.01.28. 23:48:39

@pomac_ [(k)an]ál: A legmegbízhatóbb játékos Dinka, a legmegbízhatatlanabb pedig Lezli :)) ( a többiek szerint )

csiri bá 2015.01.28. 23:48:49

@kismalacka: ha kijön, el is mehet a téeszbe ganyézni. :)))

Mók_Ica 2015.01.28. 23:49:12

nézitek a bv-t??? mi volt ez a csoportos szex a hálóban???? vagy rosszul láttam??

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.28. 23:49:16

@eatpray: Hát akkor indokold már meg lécci, hogy miért szavazol te a Danira. Mert gondolom ha a kettő közül választani kéne rá szavaznál. Én azzal indoklom, hogy inkább egy buta, de jámbor ember, mint egy "okos" de sunyi geciláda.

Fu Szekh Li 2015.01.28. 23:49:33

@pomac_ [(k)an]ál: Conchi túlórázott 1/2 7-ig maradt :D

kamilla123 2015.01.28. 23:49:48

@csiri bá: jaj, ezt nem kellett volna látnom:-) nem valami szép a nője

kismalacka 2015.01.28. 23:49:58

@kamilla123: Hát még jóhogy :)) Egy malac nem fürdik szaros vízben. És egy malac fürdik!! Lehet példát venni a malackákról :)

Jemi 2015.01.28. 23:50:12

@kamilla123: dede!:) a barátnője=kedvese..vagy hogymondják ők..:)

pomac 2015.01.28. 23:50:13

@Fu Szekh Li: na pont őrá nemvagyok kiváncsi :DDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:50:40

@Mirocska: a malackának is meg volt a véleménye az aktusról.
Épp jól bezabált, majd jól összesározta meg jól összeganézta magát csak a rend kedvéért még lefekvés előtt, erre két idióta felkapja, benyomja egy lavor vizbe, aminek női láb- és pisiszaga volt, majd valami embertelen, vagyis disznótalan szagú habzó trutyival jól meg is fürdetik.
És ez még nem elég nekik, mert hajszáritóval CéRonaldó frizurát száritanak a bundácskájból.

Hát az ő helyében én is odakakkantottam volna párszor. :D

kismalacka 2015.01.28. 23:50:45

@csiri bá: Jól állna neki a gumicsizmi. :)

pomac 2015.01.28. 23:51:10

@Mók_Ica: ezt tegnap volt fanni erotikusmasszás vs. dóri ha jol tom

Mina Harker 2015.01.28. 23:51:11

@-pkata-: @Ditti82: pontosan! :D

Más: Csak ügyesen! szépen felvázolta a tatttikát, szerintem ez lesz a forgatókönyv. És Komisz akármekkora ellenszenves gyökér, örülnék, ha ő menne vissza. A Laci - Dinka - Dani trió túlságosan megerősödne Dani visszatértével, ezer és egy százalék, hogy kicsinálják Fánit. Fáni vagy feladná, vagy végigvinné, de akkor garantált BB Évi klón lenne.
(Titkon vérezne a pici szívem Fanniért, vannak pillanatok amikor a Fekete Lyukból előtörő beszólásokon percekig képes vagyok elrötyögni, hogy istenem, ez a csaj milyen hülye, lásd parasztflabélos beköpése valamelyik adásban. .:) )

kamilla123 2015.01.28. 23:51:13

@kismalacka: ez aaaaz!! Egyetértek!!! Én is imádom a malackákat! :-))

Gia 2015.01.28. 23:51:40

@Mók_Ica: Dóri-Fanni meghozták a hangulatot,Laciék elvoltak,Fanni-Dennis izéltek,mint a nyulak,Dóri meg elhajtotta Robint.Kieztheee?! :-D Dani láthatatlanul szenvedett.

Mina Harker 2015.01.28. 23:51:51

* szerintem is, nah ebben a forgatókönyvben van potencieál :D

vastyúk is .. 2015.01.28. 23:51:55

@Mók_Ica: ahogy Éva mondta, nem is a villa, hanem szexbarlang :D hihihihihihi

csiri bá 2015.01.28. 23:52:17

@Fu Szekh Li: meg '12szer nám hittá ál és 15ször őszinte is volt, szóval ennyi felestől eléggé be lehet állni. :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.28. 23:52:18

@Spitzbauer: Lehet, hogy rokonok a Dórival? Mert nekem meg ő tűnik egyre barnábbnak. :))

pomac 2015.01.28. 23:52:18

@kismalacka: laci levette a lilát vagy csak megint kamu hir mit hogy kimegy ez mez az

kismalacka 2015.01.28. 23:53:03

@kamilla123: Köszönöm minden malacka nevében :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.28. 23:53:22

nah én elköszönök :) sziasztok, jó éjt :)

kamilla123 2015.01.28. 23:53:28

Legalább ez a nő folyamatosan tud beszélni

Gia 2015.01.28. 23:53:53

@pomac_ [(k)an]ál: Csak hősködött,meg hisztizett egy sort.Edina lebeszélte.

malevil2050 2015.01.28. 23:54:02

@Spitzbauer: Nyomjál be még egy két ilyen műszót,mert spitz az hegyet is jelent ám (nem asztat amit meg lehet mászni) - sztán így nem leszel méltó a neved egyik feléhez,ergo lefokozod magad.

Commodore 2015.01.28. 23:54:08

@kamilla123: Igen, cuki.

Mirocska 2015.01.28. 23:54:14

@pomac_ [(k)an]ál: Kicsit behisztizett, de Edina nem engedte, hogy levegye!

kismalacka 2015.01.28. 23:55:24

@pomac_ [(k)an]ál: Jajj a szokásos unalmas szar " elegem van kimegyek, megsértődök, aztán meg még se sértődök meg, gyere ide puszika...broááá...Nem vette le mert Dinka azt mondta, hogy akkor soha az életben nem szól hozzá, és a hülye nem ragadta meg ezt az alkalmat hogy pattintsa. :)

csiri bá 2015.01.28. 23:55:38

@pomac_ [(k)an]ál: kamuuuuuuuuuuuuuu mint mindig... :))) egy kis sajnáltatás, egy kis én leveszem vazze, aztán szaladás bújás Ádinka háta mögé. :))) Megint...

Mina Harker 2015.01.28. 23:55:58

@Én nem nézem ezt a szemetet: és az a poén, hogy ez az ember jogásznak tanul! :D Vajon hogy vettél fel az egyetemre? Vagy már a költségtérítésesen is ilyen alacsonyak a ponthatárok? Végül is Zimány Linda is ledoktorált jogból majd' 10 év alatt! :D

Fu Szekh Li 2015.01.28. 23:56:10

Jóccakát, én is megyek. Holnap vár a munka, vár a gyár
www.youtube.com/watch?v=10oeW929KU0

pomac 2015.01.28. 23:56:23

@Mirocska: akkor megint csak megjátszotta magát a kamrának,vagy vajon tesztelte megint edinát mennyire őőőszinte :DDD röhögtem volna ha azt mondja vedd le ba....meg nemérdelek :DDD

csiri bá 2015.01.28. 23:56:37

@Mirocska: nem kicsit, nagyon. :))) hogy is kell mondani? hp. :DD

Cirmoska11 2015.01.28. 23:56:45

Szerintem azért Deniszt fogják visszaküldeni a szerkesztők, mert 1., ha ő kiesne, Fannit nem védené meg senki a 3as horda ellen, 2., ha Denisz most kiesne, nagyon felborulnának az erőviszonyok, és tulajdonképpen a Dani-Edina-Laci trió támadná az egyedül maradt Fannit, mert Dóri meg Robin azért annyira nem mérvadóak ez ügyben, 3., igazából már Daniból sem tudnak semmi újat kihozni, Denisznél meg legalább ott van a 18+ műsor.

Mók_Ica 2015.01.28. 23:57:47

@Mirocska: bealudtam és nem láttam a kihívást, erre ébredtem.... aszittem rosszul látok... :O

@pomac_ [(k)an]ál: ja, azzal kezdődött... aztán fáncsiék elég leplezetlenül nyomták...... plasztik nézte őket vágyakozva, de robint elhajtotta.... :))

@Gia: csendben matatott a paplan alatt.....

@vastyúk is ..: hát úgy nézett ki.... :)))

pomac 2015.01.28. 23:57:57

@kismalacka: @csiri bá: igy sokkal jobb nyomon követni az eseményeket mintha megnéztem volna totál kiszámitható és nem fárasztom magam agyilag :DDD

Mirocska 2015.01.28. 23:58:24

@pomac_ [(k)an]ál: Most mintha megfordultak volna a szerepek. Edina keménykedett, és NEM futott a hisztis Laci után!

malevil2050 2015.01.28. 23:58:44

@Cirmoska11: Igen ez megtörténhet:Csak így nyerhet.

Mirocska 2015.01.28. 23:58:57

@csiri bá: Úgy, úgy, pontosan! :-))

Csak ügyesen! 2015.01.28. 23:59:09

@Cirmoska11: Az RTL egyelőre egyértelműen Dennist akarja, vasárnap óta építgetik fel, szóval ők is így gondolkoznak. Őszintén szólva, nem is tudom, h Dani mit tud csinálni a következő négy napban, amivel öf-be kerülhet, érdekesnek tűnhet, mert neki magának nincs semmi sztorija, csak másokéhoz kapcsolódóan.

kamilla123 2015.01.29. 00:00:09

@Cirmoska11: egyébként erre én is gondoltam. hogy azért csinálták meg a szerkik ezt a Fanni lilakendő, meg Edinka-Laci szavaznak Denisz helyett dolgot, mert pont ezt akarták,h vagy Dani vagy Denisz menjen ki, esetleg Robin. Dani a műsor szempontjából már nem olyan érdekes. Viszont Edina, Laci és Fanni nélkülözhetetlen,h még el lehessen húzni egy hónapig a dolgot.

pomac 2015.01.29. 00:00:17

@Mók_Ica: rémlett valami ilyesmi ,de nem néztem meg mert el voltam foglalva denis fanni sex elemzésével igaz én nem láttam hogy fanni villantott akkor lehet gyorsan tekertem néha a vidit de 2Xmegnéztemakkor sem láttam csak nedves bugyit :D

pomac 2015.01.29. 00:01:15

@Mirocska: már azóta kemény mint a beton mióta betolta hogy játszani kell nem romantikázni may 2 órát naponta :D

Cirmoska11 2015.01.29. 00:01:56

@Darth_Vader:

jajj, ilyen gonoszat ne is mondj!! :D

Mirocska 2015.01.29. 00:02:54

@pomac_ [(k)an]ál: Pontosan. És ezt meg is beszélték Lacival, hogy most már a játékra koncentrálnak, erre Laci behisztizett, mert Edina szólt kettőt Danihoz. Nagyon unalmas volt, nem vesztettél semmit!

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.29. 00:03:23

@Mina Harker: Kedvencem, mikor a vizsgáztató kíváncsiságból megkérte, hogy valamit idézzen már valamit a római jogból és meg sem tudott nyikkani :D Mr. másfélszer másfél az 3...

másodpéldány 2015.01.29. 00:04:04

@Darth_Vader:

"A kurvaanyázós, álértelmiségi, fürdeni nem szerető fijjúcskára aki szavaz, annak remélem minden reggel kihűl a kakaója. "

ilyen durva, vérszomjas átkot is rég hallottam, vagy tán soha...

köszönöm!

usim.misu 2015.01.29. 00:04:17

ez a laci mekkora egy rinyagép, nem lehet kibírni. dinka bánhatja, hogy leállt vele.

Morcz 2015.01.29. 00:04:44

sziasztok!

Dennis jól választott, frukkolok neki.

amúgy amikor megláttam VV6 Vikit mint nindzsát akkorát röhögtem. lesz még a fürkészeknek szívatás. :))))

Amúgy mai is too much volt a L+E.....nem baj, áttekertem.

Csak ügyesen! 2015.01.29. 00:05:15

@Mirocska: Azért elég keményen van Lacci fogva, mondta vmelyik on-ban Edinának, h egész nap meg sem csókolták egymást, ami azért elég WTF. Meg egy másik on-ban Edina közölte, h de délután egymással voltak egy órát, most mi a gond :D :D Szóval annyira nem normális dolog ez, amit Edina csinál, legyünk őszinték.

2015.01.29. 00:05:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Gondoltam már rá. De komolyan. Lehet, hogy a Sármál sejknek is azért jön be. Mármint a színe(java) miatt.

Amúgy nem vagyok alapból előítéletes: pl. Oláh Ibolya a kedvencem volt: pedig oan is meg oan is, jelentsen az oan bármit is, amit nem szabad leírnom itt. (De mér' nem?)

És mivel megint igazam van, nem is számolom, de TIZENÖT, és nem vagyok előítéletes, én egy az egyben Dorcsinak adnám a nyereményt a jelen állásban. Ha már tuja, legyen inkább a Dóri.
Nem is annyira tuja, tök jól mongya: The! Khí eez? :-DDD

kismalacka 2015.01.29. 00:06:02

@pomac_ [(k)an]ál: Én is egy picit beleszundikáltam, de pont a kihívás előtt felébredtem :)

Mina Harker 2015.01.29. 00:06:19

@Én nem nézem ezt a szemetet: rémlik! :D Valami olyasmivel próbálta kivágni magát, hogy hát igen, a római jogot megtanulja az ember, aztán elfelejti...

csiri bá 2015.01.29. 00:06:54

@Csak ügyesen!: a tattika része... villa kanjának megszerzése kipipálva, digidugi kipipálva...

másodpéldány 2015.01.29. 00:07:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"nem hiszem el, hogy bevitték a malacot a saját fürdőszobájukba."

hát igen, ez ölég unpraktikus volt...

ha csak nem szándékos stáb utasítással nincs dolgunk, totál ésszerűtlen...

A macit kinn az udvaron köllött volna megmosdatni, tán csak nem attól féltek, hogy megfázik?

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.29. 00:07:06

Amúgy én attól félek,h szegény Dennis annyira butácska, hogy a párbajon nem fog tudni rendesen érvelni, pedig volna mit felhozni a Dani ellen. Meg most is, amikor a riportban kérdezgette Lilu, hogy Fannit beleszámította-e a döntésébe? És rávágja, hogy nem... Ezeket a magas labdákat le kéne csapnia, felvehetné a grál lovag szerepét aki megvédi a csaját... De nem..És mikor kérdezi, hogy szerinted Fanni hogy viselné, ha kiesnél? Akkor is magáról kezd el beszélni, hogy nincs az az isten hogy ő kiessen :D Ezeket szerintem jobban kéne megválaszolni. A Dani sokkal rafkósabban csűri-csavarja a mondókáját.

pomac 2015.01.29. 00:07:16

@kamilla123: jaja totál egyértelmű volt hogy dani vs dennis lesz robin semmi kép mert bárki a kihívó robinnal jóban van, így mindenképp ez a 2 megoldás volt nyerő, esetleg ha dani lett volna dórit még hívhatta volna de az olyan " férfiatlan" lett volna az sem lett volna tuti párbaj

csiri bá 2015.01.29. 00:07:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ő hát... Amerikai Nindzsa 8 - A villa szelleme. :DDDDD

2015.01.29. 00:07:53

@Csak ügyesen!: Dinka verte Lackó f@szát (ha lehet úgy nevezni egyáltalán) a paplan alatt az egyik bevágásban. Ez szerelem.

Dinka nem ilyen lovat akart. A lón legalább van lófasz. :-DDD

pomac 2015.01.29. 00:08:11

@kismalacka: 4 kor keltem most értem haza totál fáradt vagyok én is amúgy

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:09:29

@csiri bá: Köszi. Remélem, ebből kihoznak valami jót :)

Morcz 2015.01.29. 00:09:33

@Spitzbauer: "Nem is annyira tuja, tök jól mongya: The! Khí eez? :-DDD " :))))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az volt. :)

Morcz 2015.01.29. 00:10:33

@pomac_ [(k)an]ál: az jó korán volt hallod....

csiri bá 2015.01.29. 00:10:42

@másodpéldány: nulla fok körüli hőmérsékletben simán megfázhat... főleg hogy a vellában az udvaron jobban megreked az éjjel lehűlt levegő és lassabban is melegszik fel, mint szabad térben... mivel csak egy kis lyuk van a tetőn...
Mindemellett célszerűbb lett volna a mosókonyhában fürdetni...

kismalacka 2015.01.29. 00:10:48

@pomac_ [(k)an]ál: Jézus...4-kor még a másik oldalamra fordulok.

Ja, volt kismalacka fürdetés is:) Aranyosak voltak, szegény malacra rányomtak fél liter tusfürdőt:) És nem haragudtak rá, hogy bekakkantott a vízbe. Egyébként szerintem nem egy nagy gáz hogy bevitték a fürdőbe, mert úgyis nyílt zuhany van, azt meg ki lehet puceválni :)

Csak ügyesen! 2015.01.29. 00:11:02

@Spitzbauer: Kénytelen vagyok megvédeni Lacci férfiasságát, teljesen normális van nekije, ha gondolod, belinkelem újra ;) :D

pomac 2015.01.29. 00:11:19

@Mirocska: már most totál kiszámithatóak a reakcióik pedig még egy hónap min hátra van

csiri bá 2015.01.29. 00:11:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: aha: kievett a sütikémből, ki ivott a kólácskámból, ki vitte el a mókus őrs zászlóját? :DDDD

Cirmoska11 2015.01.29. 00:11:43

@Csak ügyesen!: hát ha rámozdulna Dórira, akkor lehet megváltozna a szerkesztők véleménye is :D :D Nekem szegény srác CSAK az elején volt szimpi, amikor csak ő állt ki Zsu mellett, aztán utána... pfff. Nem tudom, mi jött ki belőle, kicsit mintha skizofrén lenne, és az a kis angyalka, aki az elején volt átváltott volna kis ördögre. próbálom úgy figyelni a műsort, hogy találjak már benne valami szimpit, valami pozitívat, de egyelőre nem találtam. Ha Laci nem lenne benn a műsorban, én el sem hinném, hogy ilyen emberek léteznek :D

Mók_Ica 2015.01.29. 00:12:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak pillogtam a kommenteken... én az öfi végét a szemhéjamon keresztül néztem..... nem sokat láttam....

Cirmoska11 2015.01.29. 00:12:34

@kamilla123:

nagyon sok mindent ugyanúgy látunk, ezt már megfigyeltem :)

pomac 2015.01.29. 00:13:38

@kismalacka: áh régen volt nekünk is disznók totál utáltam mert mikor "ganajászni" kellet egy fél napig azt érezted magamon hiába fürödtem :D de akkor más idők mentek :D

Morcz 2015.01.29. 00:13:41

@csiri bá: "aha: kievett a sütikémből, ki ivott a kólácskámból, ki vitte el a mókus őrs zászlóját? :DDDD " Ki, ki, hát nindzsafeketécske! :)))

@Cirmoska11: egyenlőre nálam semleges.

pomac 2015.01.29. 00:14:26

@Morcz: @kismalacka: a muyzsáj nagy úr :D bannam van ma 700km :D

Mirocska 2015.01.29. 00:14:32

@Csak ügyesen!: Elég gyorsan váltott taktikát, az tény! :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:15:36

@csiri bá: :DDD kialutt a villany. Remélem, nem így. Hátha Vikire hagyják az ötletelést, ő elég kreatív mások bosszantásában :)

Mirocska 2015.01.29. 00:15:54

@Én nem nézem ezt a szemetet: És vajon a párbajon hányszor kell majd rászólni, hogy vegye ki a gatyájából a kezét? :-D

kismalacka 2015.01.29. 00:16:46

@pomac_ [(k)an]ál: Én is ganajoztam már életemben, mikor vidéken voltam a rokonoknál. De én gumicsizmiben roptam. A teheneknél az istállóban tök jó illat volt.

csiri bá 2015.01.29. 00:17:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a bejátszásban valami sütibe a hűtőből tuti beleharapott, a zászlót meg kivitte, a többit meglátjuk. :))

kismalacka 2015.01.29. 00:17:39

@pomac_ [(k)an]ál: Akkor szunya. Én is lépek, jó éjt :)

Csak ügyesen! 2015.01.29. 00:17:42

@Cirmoska11: Nekem nem ennyire negatív a Dani, ő csak egyszerű, értelmiségi családból származó hülyegyerek, akinek se élettapasztalata, se nagy intelligenciája, kell neki még egy 10 év, mire lesz belőle valami, de akkor már teljesen rendben lesz a srác. Egyelőre ez még semmi, viszont cserébe legalább nagyképű és önérzetes. Viszont játékosnak most már nem kell, ezért menjen haza.

csiri bá 2015.01.29. 00:18:38

@Mirocska: majd kap egy overallt, ami hátul zippzáras. :)))

pomac 2015.01.29. 00:19:25

@kismalacka: jaja :D majd holnap fight :D jo8 tehén más az volt papáméknak az ahhoz képest leány állom :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:19:39

@pomac_ [(k)an]ál: De Balaton felé Nagytétény környékén mindenki húzta fel az ablakot a vonaton:)

Mirocska 2015.01.29. 00:19:49

@csiri bá: Ezen most hangosan röhögök! :-DDD

Rémület 2015.01.29. 00:22:04

Én csak azért nem írok, mert Spitzbauer kiveszi a számból a szót. Vagy az ujjamból. Vagy mi. Na meg csúszásban vagyok, mert innen tájékozódom. Nem bírják az idegeim, a szemem, a fülem ezeket a lakókat már. Bár..., ha a Dani kiesik, újra elkezdem nézni. Jaj!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 00:22:32

@Spitzbauer: nem kell semmit túlmisztifikálni: Dóri erőssége a bolti püspökfalatjában és a többi állományjavitó adalékanyagokban van. :)

kamilla123 2015.01.29. 00:22:49

@Darth_Vader: :-))) jaj de cuki átok! :-) szerencsém van,h Deniszre szavazok (meg amúgy sem iszom kakaót)

pomac 2015.01.29. 00:23:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: arra szerencsére nem járok , meg vonattal sem szerencsére :D

Mina Harker 2015.01.29. 00:23:19

@Csak ügyesen!: no jó, de legalább egy kósza apróságot nyöghetett volna. :)) Bár mondjuk akkor meg azért lenne célkeresztben, szóval édesmindegy! :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:23:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem csak (kövezzenek meg), hanem tök kedves lány - ha békén hagyják.

pomac 2015.01.29. 00:24:31

@Morcz: nem panaszkodás volt ez , úgy van ez "addig jó ameddig keresnek mert akkor van a probléma ha már nem foglakozik veled senki sem" :D

csiri bá 2015.01.29. 00:25:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ott volt a hízlalda, kb 2 buszmegállónyira a vellától. :DDDD

kamilla123 2015.01.29. 00:25:06

@Én nem nézem ezt a szemetet: én meg pont azt néztem, h sztem Denisz tök jól válaszolgatott a riportban. Én mindig izgulok, nehogy elszólják magukat, kit hívnak ki :-) Főleg, h Lilu már kb teljesen körbeíratja velük, kit fognak kihívni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:25:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem csak (kövezzenek meg), hanem tök kedves, jószívű lány - ha békén hagyják.

2015.01.29. 00:25:35

@Csak ügyesen!: Garbótól is tudhatnád, hogy van vérfasz, meg húsfasz. Ha Lackónak ez húsfasz (márpedig én úgy nézem), akkor az már a Dinkára történő hevületében is kb. ekkora marad. Dóri és Zsu akik azért több faszt fogtak mint kilincset, megmondták: kicsi (by Dóri) és görbe (by Zsé). Na.

Amellett meg húsfaszként is lehet(ne) vele rendesen dugni szerintem (bár én még nem próbáltam :-), de csak van valami baj Lackónk ceccével: Dinka látványosan lelohadt a kúrás után. Az analizálást sem élvezte. Itt azért segíthetett volna egy lófasz. :-DDD

És ne, kérlek a kedvemért ne linkeld be még egyszer. Köszi a felajánlást.

másodpéldány 2015.01.29. 00:27:02

@csiri bá:

"a vellában az udvaron jobban megreked az éjjel lehűlt levegő és lassabban is melegszik fel, mint szabad térben... mivel csak egy kis lyuk van a tetőn..."

hú, miket nem tudsz, ezt megjegyzem...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:27:14

@Morcz: Az nem kifejezés. És felejthetetlen. Először ott határoztam el, hogy tanulni fogok, nehogy ilyen helyen kelljen dolgoznom :)

Morcz 2015.01.29. 00:27:51

@pomac_ [(k)an]ál: értettem én, csak együtt éreztem veled a koránkelés miatt. :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kiről írtad?

@Spitzbauer: Godzilla, az most vérf... vagy húsf... vagy ló...??? :D :D :D

kamilla123 2015.01.29. 00:30:27

@Spitzbauer: én sem szeretném már többet nézegetni Lackó farkát, köszi mindenkinek :-)

más téma:

ha Dani most kiesik, akkor sztem állati nagyot bukik az egész VV-n, mert mi derült ki róla három hónap alatt?

1. senki nem néz rá ffi-ként, és ez nem csak azt jelenti, hogy egy nőt sem sikerült megszexualizálnia a villában, de még a közelébe sem jutott. Robint legalább megemlítette Dóri,h tetszett neki, mint pasi, meg Vikcsu és Reni is rá volt gerjedve. Még Dávid is többre jutott hat nap alatt, mint ő, sőt Maci is.

2. ostobább, mint egy ötödikes

3. elég büdike

Szóval ez az egész inkább égés neki sztem, mert műsorvezető, az nem hiszem, h lesz belőle, Elég szar az orgánuma (bár ez ma már nem sokat számít)

pomac 2015.01.29. 00:30:32

@Morcz: csak azért irtam nehogy concsi betámadjon :D@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: van sejtésem :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:30:33

@Morcz: PVC-ről - hogy nem csak az adalék-anyagok jók benne-rajta.

2015.01.29. 00:30:43

@Morcz: Szerintem lóhús. :-D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.29. 00:30:50

Marad a lájkom fantomképen...HAJRÁ DANI! ..........Jó éjszakát!

csiri bá 2015.01.29. 00:31:16

@másodpéldány: keress rá a neten a villára, voltak róla képek, távolibbak is, ott látszott, hogy az udvar felett ilyen kupola van, annak a közepe szabadon van, nem zárt, ott engedték ki a lufikat is anno... itt a teteje: vv6.postr.hu/files/img/teto.jpg többi kép a 6-os széria előttről: vv6.postr.hu/cimke/villa

2015.01.29. 00:33:00

@kamilla123: Úgy legyen! Megint egyetértünk. Mondd, hogy igazam van. Akkor már HÚSZ! :-DDD

pomac 2015.01.29. 00:33:06

viszont tényleg lépek jo on-t:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:33:59

@kamilla123:
De tudod, hogy azonnal látszik majd a retek szándéka. Hogy mit is fognak ezekből bejátszani. Tartok tőle, hogy nem az általad felsoroltak adják majd az irányt.

Mina Harker 2015.01.29. 00:34:46

Jó éjszakát mindenkinek! :)

csiri bá 2015.01.29. 00:34:47

@másodpéldány: ja és viszonylag sík területen van, nincs túlzottan körbeépítve és a Duna sincs messze, szóval ott jó pár fokkal hidegebb van, mint mondjuk a Belvárosban...

Morcz 2015.01.29. 00:35:07

@pomac_ [(k)an]ál: hú basszus ne is mond, amit az ma leművelt... undorító. én rá teszem a jelemet....:D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, amúgy alapban jó természetű, a nagypofájúságot néha túltolja, de bírom én is.

@Spitzbauer: :)))))

másodpéldány 2015.01.29. 00:36:23

@csiri bá:

azt hittem, hogy valamilyen szinten fűtött az udvar, mert sokszor alig vannak felöltözve úgy állnak kinn cigizni télen...

2015.01.29. 00:37:04

@kamilla123: Köszönöm! Erről álmodtam rég. Legalább is mióta Dinkát "megismertem".

És most ezzel a lendülettel megyek is cshicshikháázni. 'Cakát!

kamilla123 2015.01.29. 00:37:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én abban reménykedem, h a retek lemondott már Daniról, mert igazából ő sem zavar már sok vizet (oké, mondjuk Fáncsit tudná hergelni, abban jó). De ha Edinkát akarják kihozni végső győztesnek (sztem őt akarják), akkor Dani eltűnése még jót is tesz majd a kicsi lánynak, mert vissza fog venni az arcából, ugyanis be fog szarni a hármastól Dani hiányában. (mondjuk hosszútávon emiatt nem lenne jó, ha Dani kiesne, de én most rövidtávon akarok élvezetet, úgyh essen ki :-) (aztán meg Dinka is Fanni által)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:37:46

@Spitzbauer: görbe (by Zsé)

És akkor úgy, mint a kanyarfúró?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:39:59

@kamilla123: jó lenne így. :) Most kiderül, kit tol a retek. Őt vagy Ádinkát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:44:21

@csiri bá: tulképp nem is tudom, hol a vella. Ennyire lent van a térképről? Nekem valami Kunigunda rémlett a III. kerületben..

másodpéldány 2015.01.29. 00:44:24

@kamilla123:

kiegészíteném a listádat Daniról azzal, hogy kiderült róla, hogy egész jól elmegy majd klosárnak is, vagyis kiváló csikk-gyűjtögető... talán még üzletelni is tudna vele, ha rászorul,

gyerekkoromban volt egy film, amelyben a kölkök csikkeket gyűjtöttek az utcáról, a belüket összegyűjtötték, majd új cigiket sodortak belőle és azt adták el...

beleégett a fejembe ez a fekete-fehér film, ahol a kölkök a Szabadság-hídnál a villamosmegállóban gyűjtötték a csikkeket... (ha valaki tudja a film címét szóljon nekem, még az is emlékezetes volt a filmben, hogy a gyerekek a villamos ütközőn utaztak, és az emberek meg lógtak a nyitott ajtóban a lépcsőn...

Rémület 2015.01.29. 00:45:03

Ha Denisz megy vissza, Edina újra nagyon szerelmes lesz. Egyrészt, mert azt fogja hinni, a szerelmi szál a nyerő a szavazóknál, másrészt meg mi egyebet tehetne. Oké. Szakíthatna Lacival és nyomhatná magányos farkasban, hátha megsajnáljuk.

kamilla123 2015.01.29. 00:45:30

@Morcz: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is remélem, h Fannit. Nem hittem volna, h ezt mondom, de Fanniban sokkal több belső értéket látok, mint ebben a kiscsajban. Fanni egy modern nő, egy igazi feminista a legjobb értelemben. Mondjuk azt nem bocsátom meg neki, ahogy Zsu-val viselkedett, de százszor inkább ő, mint Dinka. De amúgy végső győztesnek inkább Dórit vagy Deniszt szeretném. Amúgy ahogy Bruti is megmondta, remélem a szaunás hármas lesz a végső trió.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:45:55

@Morcz: Na, ezt nem támogatom :). Nem szeretném, ha ő nyerne.

Morcz 2015.01.29. 00:47:40

@kamilla123: én is bruti jóslatában reménykedem.:)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én meg dinkát nem szeretném, de ezen nem fogunk összeveszni. :)

másodpéldány 2015.01.29. 00:48:14

@kamilla123:

szerintem ha fannira kerül a kiválasztójel, ő simán lacit viszi, legalábbis, ha van esze, megragadta fanni képzeletét, hogy csak 200 szavazat különbség volt laci és zsé között... az a 200 különbség beláthatónak és legyőzhetőnek tűnik...

fanninak nem annyira fontos, hogy megküzdjön edinkával, neki a villában maradás a fontosabb... ha valahogy dóri bennmarad, akkor akár dóri is megnyerheti meg robin is, mert ők nem annyira megosztó személyiségek, így külön-külön nagyobb szavazóbázisuk lehet...

mindenesetre az fb-n dórinak majdnem 18.000 lájkolója van...

kamilla123 2015.01.29. 00:49:14

@másodpéldány: egyébként tényleg ciki Daninak sztem, tutira bassza a csőrét, h Ádám is smárolt Dórival meg volt egy kis etyem-petyem, Fanni is megmondta, h Ádám bejön neki, Dávid, Robin, Maci mind nő közelébe jutottak valahogy, Laci és Denisz meg szexelt is, vagyis az ÖSSZES benti pasi valahogy kapott ffi szerepet, Daniról viszont senki még csak verbalitás szintjén sem mondta, hogy tetszik neki. Azért ez szar lehet. (nem mintha sajnálnám, inkább kárörvendek). És ezt most egy ország, meg a haverok meg az egész egyetem is láthatta.

Morcz 2015.01.29. 00:49:31

@másodpéldány: a többieknek mennyi van, bár a FB nem mérvadó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:49:36

@kamilla123: @Morcz:
Ilyen relációban, persze inkább, mint Ádinka, de remélem, nem ez lesz az alternatíva.

kamilla123 2015.01.29. 00:53:21

na jól van drágáim, szuper a társaság, de sajna muszáj holnap korán kelnem. Várom a holnapit, hogy mit műveltek a sötétség fejedelmei, miután Dani megkapta a kendőt. Edinka amúgy telefosta a gatyóját, annyira beszart, amikor felállították Lacival. De utána majd biztos elmondja, hogy őt nem érdekelte volna, simán kiment volna Denisszel.

Jó éjt! :-)

másodpéldány 2015.01.29. 00:57:49

@Morcz:
igen, fura, mert a vv7-nél nem mérvadóak már se a pollok, se az fb számok...

igaz auréliónak nagyon hamar megvolt a a 20.000 lájkolója a facen és az már mérvadó... (most 58.000 lájkja van AU-nak)

dórinak "csak" 18.000 van, de még nincs vége a játéknak, és lehet, hogy ez a mennyiségű lájk majd számítani fog a párbajánál, azt nem tudom, hogy megnyerheti e a villát, de nekem ő is jó nyerőnek... még ha változatlanul fannit tartom a kis zseninek...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:59:51

@kamilla123: @Morcz:

nagyon nehezen megy az írás, mert Picivel (a macskával) meg kell küzdenem a billentyűhasználati jogokért :)

Morcz 2015.01.29. 01:01:49

@másodpéldány: :) tény és való, hogy egyik lány se olyan hülye mint amilyennek látszik (Dóri, Fanni)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vicces lehet! :D

Asszem mára én is leteszem a lantot, jó éjt nektek, remélem nem lesznek napközben trollok.

Lipton 2015.01.29. 01:05:57

Fanni szerintem tényleg ennyire buta.
A maga egyszerű módszereivel próbál bentmaradni. Pl a 6 órás elzárás után (ami szerintem semmi, néha a dokinál várok ennyit, hogy bejussak), csak kicsikart pár könnycseppet, hogy az erre fogékony nézők megsajnálják és elfelejtsék a dolgait. pedig mutatták, hogy elvolt magában is, ami érthető, mivel csak hat óráról volt szó. Sok embert meg tud vezetni ezzekkel a dolgokkal.

másodpéldány 2015.01.29. 01:10:14

Izé, azt hiszem mondtam már, most meg megismétlem azoknak, akik még nem olvasták:

Fanni okos, mint a nap...

malevil2050 2015.01.29. 01:18:01

Loptam az origo oldaláról,a kérdés ki nyerjen a végén?
% szav.
edina 29 1486
robin 23 1205
dani 22 1111
dennis 8 425
fanni 7 376
dóri 6 309
laci 2 149

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:22:45

@VV Erőlegény: Jah és szeretnék még egy kis szerkesztői pártatlanságot is kérni legalább erre a néhány napra a párbajig!

malevil2050 2015.01.29. 01:24:29

@másodpéldány: Nem ,gond okosan is ki lehet esni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:28:40

@malevil2050: Érdekes nálam ez jött most ki az Origo Rejtélyes vendég a VV-7 villában cikkben leadott szavazatom után. Az arányok ugyanazt mutatják, de a számok mások:

Ki nyerje a Való Világot?
Fanni
7%
379
Dóri
6%
311
Edina
29%
1491
Laci
2%
150
Dani
22%
1120
Dennis
8%
432
Robin
23%
1208
Összesen: 5091

malevil2050 2015.01.29. 01:29:33

Lehet h bejött volna ez a kufirc taktika (oké legyen szereplés) - a múltban,de a hát ma már ez kevéske.

malevil2050 2015.01.29. 01:31:57

@VV Erőlegény: Pontos számok lényegtelenek,itt az arány a lényeg,bíztosan elírtam.

malevil2050 2015.01.29. 01:32:37

Fütyit csak a szerkik menthetik meg.

minden reggel 2015.01.29. 01:33:01

@VV Erőlegény: Laci? Aki lécet súrolva nyert?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:33:15

Reménykedem benne ezek után, hogy a hv kommentelők vélemény megoszlása nem korrelál szignifikánsan az össztársadalmi értékítélethez.

malevil2050 2015.01.29. 01:40:41

Ekkora teknikával és szakértőgárdával nem igaz h nem lehet megoldani eszt a hangcsúszást,szóljanak ha nem megy,segítünk!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:40:53

@minden reggel: Mi van Lacival? 2%-on áll, eszerint a szavazás szerint.

minden reggel 2015.01.29. 01:43:07

@VV Erőlegény: oké ;) késô van fordítva néztem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:43:36

@malevil2050: Az a baj malevil, hogy ebben már a posztírók is nyakig benne vannak belefertőződtek itt 20-30 nick gyakorlatilag non-stop tombolásába.

malevil2050 2015.01.29. 01:49:15

@VV Erőlegény: Ebben van valami,nagyon kevesen kezelik a helyén ezt az egészet ( vagy nincsenek itt ). Egy kb általános vélemény,az teljesen más mint az itteni.Ami itt megy az,,,,,,bár már tisztultunk de......

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:53:34

@malevil2050: Nem a kufirc a bántó, és alpári, hanem ahogy, és amilyen szándékból, vagy második szándékból, csinálják. A BV-ben Fanni meg Denisz a hálóban úgy kufircoltak (immáron már nem is a takaró alatt), hogy közben Robin meg Dani is benn voltak (próbáltak aludni, vagy aludtak). Ez mi, ha nem abszolút lelki terror és provokáció! De itt már mindenki immunis mindenre, sőt ezt a magatartást egyesek már etalonnak tartják! Ez nem ugyanolyan, vagy sokkal alpáribb túltolás mint mondjuk az engedetlenség a dzsungel héten? Nekik mindent szabad és most már bárhol! És, ha ezek után ezt Robin, Dani, vagy bárki, akár emelt hangon és indulatosan, kikérné magának, akkor ezt ők a villában ugyanúgy, mint itt néhányan nagyobb támadásnak és alpáriságnak könyvelnék el, mint magát a kiváltó okot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:54:53

@malevil2050: Örülök, hogy egyetértünk Malevil, már kezdtem azt hinni, hogy egyedül megyek szembe a forgalommal az autópályán.

malevil2050 2015.01.29. 02:05:27

@VV Erőlegény: De itt ilyesmit nem szabad keresni h érték,meg becsület,meg erkölcs,ez nem az a műfaj.csak egy nagyon picit.És azt se feledd h itt lényegében tacskók vannak,ki kevesebb ki több gógyival megáldva,öszezárva nap mint nap.El kell adni magukat azért h nyerjenek.Van viszont alap,lement má egy fél tucat,ebből viszont már lehetne építkezni,nem csak annyit h nagy a farkam sztán dúr.És akkor visszakanyarodunk a a gógyihoz,máris ott vagyunk hellernél, az a bizonyos 22-es.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 02:11:20

@malevil2050: Egyetértek. Holnap folytatjuk Malevil! Jó éjt!

Well... 2015.01.29. 02:14:14

na megint hibaztam, megneztem a kivallasztast :o(

konkretan kene egy shrink a lacinak amit az edinaval muvel az elorehaladott stockholm szindroma (vagy az o eseteben helsinki szindroma)

másodpéldány 2015.01.29. 02:31:04

@VV Erőlegény:

befertőződtek a blogírók? miért nem fogadod el, hogy itt más a közvélemény, mint az origón, és hogy esetleg neked kell egy olyan fórumot találnod, ahol inkább gondolkoznak hozzád
hasonlóan. Az abszurd, hogy te az itteni blogíróktól azt várod, hogy úgy gondolkozzanak mint te... pont fordítva, szerintem nagy a net, tágas a világ, találj magadnak egy olyan fórumot, ahol a te szájad szerint írnak.

hogy itt tacskók irkálnának? nos, nem hiszem. egy kis részük talán... de nagy részük már hosszú évek óta ide ír, és már akkor se voltak fiatalok mikor elkezdték...

Komeszka 2015.01.29. 02:56:36

Robin-Edina lesz a végén a kettőben. Hogy ott mi lesz, a fene tudja. Egyébként a Facebook-on volt egy poll VV Attila oldalán (kb. 5000 szavazóval), ahol Robin állt 28 %-kal az élen, Edinka 18 %-on volt. Szóval az első kettó az origo-s mintán is ez. Viszont Dani ott csak 14-en állt, Dennis 16-on. Szerintem az origon valószínűleg több értelmiségi szavazott, mint az FB-n. Alapvetően az látszik, hogy Dinka és Robin nagyon erős idekint. Dani és Dennis középerős. Fanni, Laci, Dóri futottak még kategória. Ha a protestet nézzük Robin a legkevésbé megosztó, ez talán beviszi Edinka elé a végén.

Komeszka 2015.01.29. 03:02:08

Ha nagy fordulat nem lesz, akkor Robin érhet be Edinka elé, más nem valószínű. Fanni szerintem egypárbajos lesz, azért nem engedték ki most, mert akárkit visz ki a lehetséges jelöltek közül, az csúnyán lemészárolta volna. Az is valószínű, hogy Fannit Edina, vagy Robin mészárolja le végül a döntő előtt. Kb. prognosztizálhatóak a párbajok. Most visszamegy Dennis, aztán Robin-Laci jön, utána Edina-Dóri. Ezután már nincs védettség. A döntő előtt vagy Fanni-Edina, vagy Fanni-Robin. A döntőben szerintem Edina, Robin, Dennis. Dennis ki a háromban, Edina vs. Robin a kettőben.

másodpéldány 2015.01.29. 03:19:21

@Komeszka:

De Lacit kinn tudná Fanni hagyni! szerintem...
addig meg a nézőknek annyira tele lesz a tőkéje Laci féltékenységi drámáival, hogy esetleg elengedik a kezét...

viszont az origós számok miatt nagyon ifisnek tűnik dennis visszamenetele, ami Fanni miatt ad aggodalomra kissé...

nem tudom az orgión miért ilyen nagy dani népszerűsége, igaz edináét se értem, hisz egy szörnyetegecske, Robinét értem, nekem is az esetem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.29. 06:17:12

@nathalie: ezekről nem tudok mit mondani, de te, igen, te hiányoztál :-)

Én meg fannikát akarom látni, amikor Dani visszamegy :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 07:19:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Vikit én is tudnám üdvözölni a VV-ben, a jövő hét hétfőtől, a tematikus héten. Most a két párbajozónak adnék több műsoridőt. Gyanítom Viki miatt erre megint kevesebb lesz a szerkik lehetősége, vagy inkább szándéka...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 07:36:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Fogalmam sincs (most két napig nem láttam az eseményeket, csak több helyen olvastam erről a Viki szerepről, legutóbb tőled az előző hozzászólásban)... Maci állítólagos, vagy valódi betegség miatti kiesése óta gyakorlatilag a villa forgatókönyv írást teljesen átvették a villalakóktól a szerkesztők.

Tapmancs 2015.01.29. 07:46:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

A vella itt van:

https://www.google.hu/maps/@47.404839,19.0135103,132m/data=!3m1!1e3?hl=hu

A Campona mellett (Budatétény).

lukacstoncsi 2015.01.29. 08:00:55

Jó reggelt!

Tegnap megint siralmas volt az összefoglaló,.A beauty napról semmit nem vágtak be.Unalom.Laci megint bevágta a durcát, egyre laposabb.Edina nem hagyja magát jól teszi.Hogy valaki ennyire le akarja venni a lilát magáról meg korábban ki akart menni akkor tessék.Mit vergődik?Annyira gyerekes hogy na.A riportszobás okosságai is fárasztanak már egy ideje.Edina erősebb lenne nélküle meg Dani nélkül.Nem lenne ő sem ilyen kibírhatatlan sokszor.Denniske kibukott hogy laci rátette a jelet.De csak mert ő megy párbajozni amúgy nem tenné szóvá.Mintha ő nem csinálta volna meg ezt fordítva...a férfi aki elmondáa szerint sok konfliktusban azért nem áll bele mert nincs értelme.De legtöbbször egyszerüen alulmaradna.A barátnőjét mikor támadják hol van?Kussol.Nem tudom kinek örülnék jobban ha kiesne de talán Danit mondom mert ő sok embert meghülyít benn.Edináék is normálisabbak lesznek remélhetőleg nincs aki úszitson.Lacival ketten maradnak az is elég nehéz lesz.Robinkát meg már beszippantják a "barátai".Denni ebből a gyerek dologból tényleg semmit nem tudott kihozni még rossz sem volt csak bólogatott.Igen anyu:))

Krétagarbó 2015.01.29. 08:42:19

@VV Erőlegény: nyugi, azt hiszem, hogy hosszútávon nem mi megyünk szembe a forgalommal. Én is azt szeretném, ha Dani menne vissza, az a pusztító alpáriság (:), gátlástalanság, közönségesség ami a mocsárt jellemzi, arányba sem állítható sztem Dani hibáival. Mert neki is vannak hibái, de sokkal emberibbek, ki ne érzett volna már gyengeséget, vagy lett volna egy egy szituban gyáva. Bár a gyávaság ugyanígy Denniszékre is elmondható, pl. amikor végül mégsem Zsut várták vissza. De Dennisz emellett alapvetően sunyi, az egész játékát a megúszásra és a gátlástalan magamutogatásra építette. Ez a fajta höbörgő suttyóság, ami a Dóri-Fanni-Dennisz (és Lacit is idesorolnám) típusú embereket jellemzi, sztem taszító és undorító. Nem látom úgy, hogy bármelyik is jobb lenne a másikkal szemben, mindegyik volt már gyáva, meguszós, szemétkedő vagy bunkó, de a mocsár féle "kiezghecci" stílus számomra sokkal undorítóbb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 08:58:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @VV Erőlegény: jó lenne, ha benn maradna Viki pár napra és kedvére rommá szopathatná őket (bár ezt úgy se hagynák a főnökei).. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 09:09:59

Van itt egy cikk a lakók fogyasztásáról... érdekes módon, a piamennyiség nincs feltüntetve. Bár azt hiszem, ez a széria az, ahol a legkevesebbet kapták.
Hol van már a 4. széria, ahol annyi pia fogyott, mint egy kisváros éves összfogyasztása. :D

borsonline.hu/20150129_dozsolnek_a_villalakok

Csak ügyesen! 2015.01.29. 09:26:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezeknek nem mertek annyit adni, még ajóval kisebb mennyiségből is zombi állapotra képesek magukat inni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 09:50:55

@Krétagarbó: Nagyon jól összefoglaltad Kréta, örülök, hogy így látod te is!

ornyim 2015.01.29. 09:52:38

@Lipton: Ez így van, a riportban mindig akkora arca van, mintha ő mindenkit helyretenne folyton. Aztán meg csak lapít.. Az állítólagos csaja mellet sem áll ki szinte soha, csak hallgat. Aztán magyarázhatja, hogy nem koppintja Auréliót, hát dehogynem..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 09:53:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát szopassa őket, csak ne a párbaj hajrában, hanem egy nyugisabb héten a párbaj után.

ornyim 2015.01.29. 10:00:33

@Krétagarbó: Egyetértek veled, alpári mind, viszont az megfigyelhető, hogy Laci alpáriságára jobban ugrik mindig mindenki (most talán annyira már nem), főleg Fanni, aki tudja magáról, hogy nála mocskosabbul nem beszélt még senki. (és ezt tudja is magáról) Én nem szerettem Zsuzsát, de amit a nyugiban a búcsúzásnál művelt, az minősíthetetlen volt. Nyilván ha ő visszafogná magát, akkor a többiek is változtatnának. Legyen bármennyi konfliktus, hisz az elkerülhetetlen, meg show elem, de azért mocskosgeciundorítószarcsicskának csak nem kéne elhordani mindenkit, mindig.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 10:13:47

@Csak ügyesen!: na jó, de csak azért basznak be ennyire, mert kamikáze módon tolják be azt a keveset... amilyen gyorsan csak lehet, hogy mielőbb hasson. Aztán már elég egy kis bubis víz is, hogy kiüssék magukat. :D

másodpéldány 2015.01.29. 11:04:09

@VV Erőlegény:

a kérdés a cikk után nem a mostani párbajra vonatkozott, hanem hogy ki nyerje a vv7-et
süti beállítások módosítása