Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x71 - Fanni, Fanni, te csodás! (18+)

2015. január 26. 07:08 - sixx

Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A osztályfőnökünk igyekezett volna segíteni neki, és a bizottsági asztal széléről súgott, a többi tanár meg látványosan leszarta, de csak nem jött össze a dolog. A mentőkérdésnél, ami az volt, hogy oldalt tekintve milyen pártállású volt Kun Béla, Marika néni két kézzel mutogatott, mire Tök kibökte, hogy szélsőjobb.

Nagyjából ezt vártam a villaérettségitől, amit a meglehetősen lefogyott Lilu konferált fel, és azzal kezdődött, hogy ébredés után mindenki magol, Robinba meg olyan szinten beleáll az ideg, hogy kint okádik a budin. Edina Dórit vizsgáztatja, Dani V. Károlyról igyekszik minél több infót a kis fejibe belepréselni, de mindenki tudja, hogy az ilyen utolsó perces hepajnak semmi értelme nincsen. Fanni fapinának akar öltözni, és össze akarja fogni a haját, mert azzal rögvest nem látszik agyatlan ribancnak, közben a budin trónoló Dennis vizsgakérdéseire válaszol csípőből és jól. A fapina külső meg azért kell, hogy hatást gyakoroljon a tanári karra.

screen_shot_2015-01-26_at_5_12_49.png

Akik meg is érkeznek, ceruzaszoknya, érettségizi öltöny, a tornatanárnőn mellben erős blúz, ahogy arra számítani lehetett, bár a faszik fantáziáját leginkább az énektanárnő minije és mellényből kibuggyanó mellei fogják meg leginkább, Dennis csak azért nem nyúl magához a nappaliban, mert kezdődik az érettségi, és nincs idő. Miközben kint megy a parázás és a hülyéskedés:

Edina: A tesitanár mit fog kérdezni?
Dennis: Hát, azt, hogy van-e izomlázad.

odabent Laci az első áldozat, az avatngárd stílussal kezd, majd a térképen két Kanadát is talál, és megjegyzi, hogy hibás a térkép, mire kiröhögik. A riportban aszongya, hogy túl van három szakmán, és reméli, meglesz az egyetem is. Nem, Laci, nem lesz meg. Dennis a prímszámokkal és az összetett számokkal nyit, a küzdelem nemes, de Dennis itt feláll a szopórollerre, és és sem száll róla.

 

A gótikáról például azt mondja, hogy

Olasz (barbár) stílus, francia…

Itt leállítják hálistennek, még mielőtt Picasso következhetne. Közben a nyugiban Fanni kétségbeesetten okosnak akar látszani a fekete ruha-szemüveg-feltűzött boglya-kombóban, Dani meg csikkről gyújt rá. Edináról süt a lelkesedés és a para, meg az is, hogy ő lesz az, aki a legtöbbet beszél majd mellé, és milyen igazunk lesz:

A romantika, az nehezen definiálható irányzat volt. A romantikának a fő jellemzői, ami tényleg érvényes a romantikára, az, hogy olyan érzelmeket nagy fokon próbálja bemutatni, tehát az egész életkivitelezést próbálja a romantika bemutatni lényegében, amiért érdemes élni. Ezt nem írta benne, de én így gondolom, hogy a romantika olyan irányzat volt, ami nagy érdeklődést mutatott a gótikus építészet iránt is egyaránt, nagy érdeklődést mutatott az ókori romantika fele, és végül, de nem utolsósorban, és ez most valamelyest az én véleményem, de bent volt a lapon is, hogy nagy fokon mutatja be az emberi életet, az emberi érzéseket.

A csodálatos Csubakka-védelem parafrázisát a tanár ilyen fejjel hallgatta:

1.gif 2.gif

Robin azzal kezd, hogy Orsi énektanárnak benyal egyet, na nem úgy, perverz disznók, hanem szájjal, és továbbra sem nyelvvel, nyugodjanak már meg a kedélyek, na, és aszongya, hogy milyen csinosak a hölgyek, különösen Orsi, amivel a matekjegye máris billeg, és tesiből sem fog kapni négyesnél jobbat. Nem. Mondunk. Ilyet. Három. Nő. Előtt. Csak. Egyről. Robinnak a kereszténység okoz némi problémát:

Tanár: Ki a jó ember?
Robin: Ezt mindenki tudja magától.
Tanár: Dehogy tudja, megmondják neki. Kik? Vasárnaponként.
Robin: Hát, a Vidám vasárnapban.

screen_shot_2015-01-26_at_6_04_06.png

Edina odakint azt kamuzza Lacinak, hogy mindent tudott, töriből egyenesen brillírozott. Mivel videóbizonyítékot nem kapunk, elhisszük neki. Muhaha. Dani matekból tolja keményen, amikor a tanárnő kér tőle egy példát körre a hétköznapi életben, azt feleli hogy

Például baráti kör.

Aztán a riportban úgy értékeli a saját teljesítményét, hogy a kört simán vette, aztán jött a gebasz, és egy pizzás kérdésnél elvérzett.

Másfélszer másfél? Az három.

Na, érkezik szűzpecek, akit a tanárok azzal fogadnak, hogy nincs rajta harisnya. Hát, nem templomba megyek, mondja Fanni, majd hozzáteszi, hogy de szemüveg van rajta. A rokokóval nyit, szerinte XIV. Lajos nagyon beleélte magát ebbe a stílusba, és nagyon jól érezné ott magát, a Velencei kurtizánt sokszor látta, és tetszett neki.

Tanár: Bajban lennél egy ruhadarabbal.
Fanni: Az erényövvel.
Tanár: Le vagy te ragadva ennél az erotikánál.

Egyébként meglepően értelmes, összefogott mondatokban beszél, a tanárok a kezéből esznek - ostoba a nő, de rafkós. A matekfeladata a színes rudaknál egy fokkal könnyebb, meg is oldja, de ettől még nem fogunk hullámozni, bezzeg a tanároknak párás lesz a szeme.

screen_shot_2015-01-26_at_6_19_57.png

Dóri rém idegesen megy ki a táblához, a szépirodalomnál el is hasal:

A Légy jó mindhalálig, az egy irodalmi stílus.

Hát, nem. És ez volt az utolsó momentum a vizsgán, megyünk el szünetre, majd amikor visszajövünk, Liluval bekapcsoltatnak a villába, ahol Fanni kezén már ott vigyorog a lila kendő, baszki, jól le lett lőve a második rész poénja, de mindegy már. Robinnak megy a kérdés: felhasználod a szuperképességedet? Még nem tudja. Jó. Dennis hülyegyereknek öltözve ül, magyarázatot nem kapunk, Lilu rászól, hogy élőben ne a gatyájában turkáljon már, ha lehet. Két kézzel. Vissza az összefoglalóhoz, jönnek az osztályzatok. Miközben a tanárok vitáznak, Dennis és Fanni odakint a dugásról beszél, Fanni pedig tesz egy felelőtlen kijelentést, miszerint ha ő kapja a illa kendőt, akkor ott dugnak, és úgy, ahogy Dennis akarja, takaró nélkül. Aztán az ott leszűkül a budira, majd a fürdőszobára.

Van akinek felsorolják a jegyeit, van, akinek nem, a végén Dennis két tárgyból megbukik, amire asszem még nem volt példa a villában, igaz, Cristofel nem jutott el az iskolai hétig, sajnos. A legjobb Fanni lett, hogy miért, azt nem tudjuk meg, de megmondom én: mert ő az aki a legérdekesebb arc, és nem kéne kiküldeni párbajozni, azért. Edina kiborul, és másról sem tud beszélni a ceremónia után, amit majd egy buli követ, de ezt egyelőre nem látjuk. Dennis megdöbben a buktán, és egy kicsit magába is száll, de leginkább azon aggódik, hogy mi lesz a büntetése - ezt később Lilu elmondja, bár mutatni nem mutatják: Laci és Edina gyámsága alá kerül, és nem hozhat saját döntést, beleértve a jelrakást, és az esetlegese szavazategyenlőség esetén való döntést sem.

screen_shot_2015-01-26_at_6_42_15.png

Fanni kendője a Dani-Laci-Edina tengelyt is megborítja, mert így nem tudnak kire rakni, illetve tudnak, Dennisre, de Dani egy beszari pöcs, és nem akarja ráhajítani a jelét, mert akkor őt fogja kivinni. Kisfiam, ha kell a nagy lóvé, akkor ilyen kellemetlenségekre számíthatsz. Edina rámutat, hogy ha ennyire bizonytalan, akkor nem mindegy, hogy egy héttel később vagy hamarabb esik ki? És igaza is van. Az alternatív jelölt Dóri, de ezt senki nem gondolja komolyan.

Na, jöhet a kiválasztás, ami lényegében arról szól, hogy

  • kiderül, Edina a játék szempontjából nem örült Laci visszatérésének,
  • és szerinte Fanni egy romlott nő,
  • Dennis állandóan a farkát vakarja, és Lilu kétszer is rászól,
  • Fanni ment volna párbajozni, aki úgy gondolja, hogy Laci undorító
  • így viszont Dennis fog, mert kap három jelet.

Szerdán kiválasztás, előtte kedden este megyek be Debilióhoz a BeleValóba, ha van valakinek valami kérdése hozzá, kommentben tegye fel nyugodtan.

screen_shot_2015-01-26_at_6_43_54.png

A végére egy link: ha valaki üzekedő villalkókat akar látni, ide kattintson.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1049 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idiotabarom 2015.01.26. 07:18:43

csak nekem hiányzott az összefoglalóból az a rész, amikor közlik a büntetést? pár arcot megnéztem volna...

Csak ügyesen! 2015.01.26. 07:19:07

Köszi sixx a korai hv-t, így hétfő reggel jól jött! :)

encek 2015.01.26. 07:33:17

Nagyon jó írás és korai. Köszi.

Megdobbent 2015.01.26. 07:36:45

"Aztán a riportban úgy értékeli a saját teljesítményét, hogy a kört simán vette, aztán jött a gebasz, és egy pizzás kérdésnél elvérzett."

Es a gebasz basz veget az RTL kisipolta :>>>

rearwindow 2015.01.26. 07:45:39

Én is egy ostoba nőnek tartom Kazalt, de a tegnapi adás alapján tényleg ő produkált legjobban, míg a többiek nyekegtek-nyakogtak. Nem az RTL miatt kapta a lilát, hanem mert úgy látszik ő volt az egyetlen aki megerőltette magát, és megtanulta ami azon az öt A4-és lapon volt

Kecses 2015.01.26. 07:47:40

Nagyon jó lenne, ha Dennis kiesne, Fanninál végleg elmenne a kép. Azt szeretném látni.

rearwindow 2015.01.26. 07:49:12

Mennyit tesz ki milyen családba születik, Fanni ha egy szemernyi nevelést kapott volna a szüleitől, simán kitanult volna ügyvédnek, orvosnak...

Megdobbent 2015.01.26. 07:58:29

@rearwindow: humorodnal vagy :)))
Azert mert kretenek kozt valaki csak egy feleszu idiota, attol meg a valodi eletben, ahol penzt er a tudas, es lofaszt az ostobasag, csak egy szoli csocserelo lehet :>

rearwindow 2015.01.26. 08:00:50

@Megdobbent: Fanni nem "genetikusan" hülye, ez 21 év kitartó munkájának az eredménye. :-) Az anyukája ledöbben a lányán? Hát kéremszépen, eddig hol tetszett lenni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 08:02:29

Már megint megy sixx bv-be? Valamit ki kellene találni, de semmi sem érdekel :-D

Mirocska 2015.01.26. 08:24:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Van egy napunk gondolkodni! :-D

Szuper a poszt, köszönjük! :-)))

hannamontanna 2015.01.26. 08:37:07

Köszke, jó volt. :-))
Én kezdem azt hinni, hogy Fannié a legjobb taktika. Még a végén megnyeri. Gyanús ez a nő nekem.
Edina olyan szinten be van feszülve a nyereményért, hogy kicsit sem tűnik úgy, hogy okosan játszik. Elveszi az eszét egyrészt a szex, másrészt a lóvéra való ráizgulás. Emiatt csomó unszimpatikus megmozdulása van.
Azt viszont sajnálnám ha Dani nyerne, mert szánalom abból megélni, hogy a befuccsolt csajozásai miatt sértődözik és bosszúáll..... Mondjuk egy csajtól megszabadult ezzel a technikával.
Hajrá Robin, hajrá Fanni! :-))
Kérdés: Debílió is úgy látja, hogy Dennisz koppintja a stílusát? Jó igen, amilyen öntelt, peeeersze hogy úgy látja, de a nemiszervén forgó gondolatain kívül lát valami hasonlóságot? Mert Debílióról jutnak eszembe jellemzők: helikopterezés, pókiszony, sírás, sírás, meg a sírás.... Dennisz meg csak dug.... ami azért Debíliónak semennyire sem jött össze :-DDD mint tudjuk.

hannamontanna 2015.01.26. 08:39:35

.....:-DDD nemiszervén forgó gondolatok.. ez vicces :-)) bocs.

lukacstoncsi 2015.01.26. 08:52:27

@hannamontanna: Fanni ügyesen játszik.Tulajdonképpen olyasmi mint Aurelio az előző szériában csak nőben.(Dennis csak halvány utánzata kezdem azt hinni).Balhé-sírás-szex szentháromságot hozza csak egy még hozzá rak egy elég alpári stílust is amellett hogy mint nő nincs magával kibékülve és persze mindenkit leugathat simán de őt nem lehet megszólni semmiért kb.
Dennis kieshetne már így kiderül Fanni mire képes egymaga illetve Dóri segítségével(?).van egy olyan érzésem hogy a szex sokszor tudatos volt mindkettőjülk részéről most mintha váltani kezdnének éppúgy mint Edináék akik másképp indultak.

csiri bá 2015.01.26. 08:52:40

@rearwindow: esetleg agysebésznek vagy atomtudósnak, ő lehetett volna Stephen Hawking magyar női megfelelője ... aha :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 08:57:33

há jóóóó reggelt Villa-kukkolók:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 09:01:36

@rearwindow: Fanni felelete a rokokóról pont olyan mellébeszélés volt, mint Edináé a romantikáról és azért tűnt gördülékenynek, mert Fanninak mindenről a baszás jut az eszébe. :D

Most jut eszembe, hogy nekem kicsit fura, hogy nahátnahát pont ezt a kérdést kapta, amikor előző reggel épp azt mondta a tanárnak egy szál zsinórtangában, hogy egész éjjel a rokokót tanulta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 09:03:15

@lukacstoncsi: De Au.-ban, minden infantilis gyökérsége ellenére, volt valami emberi, valami szerethető.
Én semmi ilyesmit nem vélek felfedezni se Deniszben se Fanniban...

hannamontanna 2015.01.26. 09:03:40

@lukacstoncsi: Szerintem is kieshetne Dennisz. Ki is fog, mert nem sokat tesz hozzá a dologhoz tényleg a szexen kívül, és csak azzal nem lehet nyerni. Azt hiszem egy nyertes sem szexelt.... bár nem emlékszem pontosan.
Fanni simán csinálni fogja a műsort egyedül is. :-))

csiri bá 2015.01.26. 09:06:06

Na, megyek a szülőszobára, mielőtt elfolyik a magzatvíz, már érzem a reggeli szülési fájdalmakat. :))

Ditti82 2015.01.26. 09:06:47

@hannamontanna: Milo nem bújt takaró alá Marcsival (vagy hogy hívták a szlovákiai csajt)?

rearwindow 2015.01.26. 09:08:07

@csiri bá: :D na az talán nem, de érted mit akarok mondani? :) Most már visszafordíthatatlan a folyamat, de benne még így is több agyat látok mint Dönízben

pulicka 2015.01.26. 09:09:15

@hannamontanna: Szerintem Denisz Dani vagy VV Vademberné ellen nyugodtan visszamehetne, a végén úgysem fog nyerni, Dani villalétének meg már annyi értelme sincs mint Deniszének.

rearwindow 2015.01.26. 09:09:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Au nem volt sunyi, Dönízzel ellentétben. És nem is ritkult a haja :D

Magg. 2015.01.26. 09:10:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): elvileg húzták a kérdéseket és nem kapták.

Magg. 2015.01.26. 09:11:25

Ha Edina mégeccer azt találja visítani: "Ezt nem hiszem el" - berontok és pofánvágom egy szívlapáttal. :)

rearwindow 2015.01.26. 09:12:27

@pulicka: szerintem is, Denisznek csak egy olyan ember ellen lenne esélye akit még nála is többen utálnak, ezért lenne öngól ha a sehús-sehal Róbertgidát vagy Dórit vinné, annak ellenére hogy ők a villában "gyöngének" vannak elkönyvelve.

Ditti82 2015.01.26. 09:13:27

@pulicka: Nem feltétlenül. Az is lehetne sólem, hogy Fannika mihez a dugipajtása nélkül.

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:14:41

Az énektanár senkit sem vizsgáztatott?Még a feladatokat se mutatták amit kaptak órán.A vizsgákból is alig mutattak valamit lehet hogy kínméletből:)

Magg. 2015.01.26. 09:15:19

@rearwindow: ők ezt bent másképp gondolják. Laci is milyen magabiztos, hogy leoltotta Deniszt, hogy ő (mármint Lacafaca) mennyivel erősebb karakter.
Kíváncsi leszek nagyon, kit mer megnevezni párbajellenfélként.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 09:16:02

@lukacstoncsi: ha kímélnének minket, akkor az egész vizsgát nem mutatták volna :D

csiri bá 2015.01.26. 09:16:34

@rearwindow: értem, persze, és egyet is értek...

rearwindow 2015.01.26. 09:18:47

@Magg.: szerintem Róbertgidát viszi, Döníz nem a bátorságáról híres :) A beköltözéskori alakítása hatalmas baklövés volt, azt a női szavazók nem felejtik el, és ahogy már korábban megállapítottuk a törzsnézőközönség 40-es nőkből áll :)))

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:19:28

@-pkata-: Szegény tanárok....vajon kaptak-e annyit hogy elnézzék ezt a sok hülyét?:) Két Kanada és társai:-)))

rearwindow 2015.01.26. 09:21:33

@lukacstoncsi: hja, a 3-4 (??) szakmás Laci, amiből több kell az országnak szemben a gimis képzéssel :D

Magg. 2015.01.26. 09:23:33

@hannamontanna: na és ahhoz mit szólsz, hogy hirtelen úgy látja, jobb lett volna a játék szempontjából, ha Zsu megy vissza. Persze, mert Fáncsi visszaugat neki és nem tud olyan jóízűeket gyűlölködni.
Ha "játszani" akar, azt tudna akkor is, ha Laca van bent, csakhogy ő inkább a nagyjeleneteket szereti rendezni, meg is beszélték Lacával, hogy folyton képernyőn kell maradni valamivel (pörög-pörög). :)

pulicka 2015.01.26. 09:25:11

@rearwindow: Mondom, ha bátran választ én most rá szavazok, mert azt már a villábalépése előtt ügyesen elintézta magának, hogy esélytelen legyen a fődíjra;) de ha Dórit Vagy Robint viszi akkor ellene voksolok, bár Dóri ellen lehet nyerne.

Magg. 2015.01.26. 09:25:46

@rearwindow: igen, elég gyáva fickó. Robin ellen tuti elvérzik. Inkább Danikát vigye és hagyja kinn.
Sztem. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 09:26:02

@rearwindow: "és nem ritkult a haja" :D:D:D Na igen, ez is egy fontos szempont! :D

És hát Au. azért úgy tudott sírni, orráncsorgó könnyekkel, mint senki a VV-k történelmében. :)

Ditti82 2015.01.26. 09:26:51

@rearwindow: Igazából egyik sem. Mondjuk másról se, de bátorságról végképp nem.
@lukacstoncsi: Óóóó, pedig a prodáksönöket vártam, hogy majd jól megnézem és visítva röhögök. :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 09:26:54

@Magg.: elvileg igen. :)
Úgy látszik engem is elkapott az összeesküvés elméletek hevülete, mert nekem akkor is gyanús! :D

csiri bá 2015.01.26. 09:26:57

@rearwindow: teljesen mindegy, kit visz, kiesik szerintem... hozzáteszem, mindnek csak a pofája nagy, eddig kettő volt csak olyan tökös, hogy magára rakatott, a többi gyáva... Análka megtehette volna hogy magára rakat és kiviszi Kiskunt, megmutatja hogy farkasok nevelték ott az erdőszélen és nem nyulak... Basszájba dettó, Ádám kiesése után teleugatta a baszobát, hogy majd ő bosszút áll és a többi... ez már valahogy el van felejtve... Nyálgép dettó newsee, örült, hogy megúszta Röné ellen, de azt sem ő nyerte meg, hanem Röné veszítette el...

pulicka 2015.01.26. 09:26:59

@Ditti82: Fanninak megvan a magához való esze, teljesen tudatosan csinálja a műsort, meglesz ő Denisz nélkül is.

rearwindow 2015.01.26. 09:28:03

@Magg.: nem mozgok teljesen otthonosan az ipariszakmunkásképzés területén, ott külön lehet szerezni szakmát, és külön érettségit?

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:29:20

@rearwindow: Elég gáz hogy ezt hajtogatja és közben alap dolgokkal nincs tisztában.Lehet a vizsgáin nem ezt húzta ezért ment át:)Mondjuk Fannika is aki Afrikában keresi Izraelt persze megmagyarázza ezt is...

Magg. 2015.01.26. 09:30:14

@pulicka: egyre inkább így gondolom én is. Persze ez (egyelőre) nem változtat azon a véleményemen, hogy egy prosztó, alpári, neveletlen liba.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 09:30:59

@lukacstoncsi: nem tudom, de én nem bírtam végignézni... romantika mint nehezen definiálható stílus... Hát, kinek hogy...

Magg. 2015.01.26. 09:31:05

@rearwindow: ezt nem tudom, de Laca dicsekedte, hogy neki érettségije és három szakmája van.

Ditti82 2015.01.26. 09:32:05

@lukacstoncsi: Betlehemet kereste. Csak a történeti hűség kedvéért. ;)

Bujumburi 2015.01.26. 09:32:47

@csiri bá: Egyik jobban fosik, mint a másik (ez természetes persze) mégis egymást vádolják gyávasággal, totál értelmetlen. Hogy kinek nagyobb az arca: Fanni, Laci, Edina, Dani... már el sem tudom dönteni. Lassan nem férnek ki azon az ajtón. :D

Magg. 2015.01.26. 09:33:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): biztosan a tetejére tették a tételt a tanarak és szóltak Fáncsinak, hogy ne túrjon, vigye a tetejét. :)

Bujumburi 2015.01.26. 09:33:44

@rearwindow: szerintem igen, mert a szakmunkásképzéshez ne jár érettségi, azt utána szerzik meg, akik úgy érzik, hogy fontos az is... szerintem, de nem vagyok benne biztos.

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:35:24

@csiri bá: Mindenkinek nagy a szája ilyenkor.Kiskun kivihette volna Danit vagy Edinát minden oka megvolt rá, de ő Lacit vitte nem értem még ő baszogatta a legkevésbé ráadásul mindketten sárosak voltak ebben a kis liezonban csak Laci ebből jobban jött ki.Kiderült Kiskun se annyira erős és Laci is elég megosztó.Az első olyan párbaj volt ahol alig volt különbség ahogy az előzöknél és sokan már csalást emlegettek.Lehet hogy lesz még hasonlóan szoros párbaj ha nem ennyire fej-fej melletti.

rearwindow 2015.01.26. 09:35:55

@Ditti82: Így van, ez egy nehezített kérdés volt, mert először arra kellett (volna) rájönni, melyik országban található Betlehem... Még jó hogy Cisz-Jordániát nem keverte bele a tanárúr :D

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:36:35

@Ditti82: Dennis kibökte hogy Izraelben van és azt keresték Afrikában.

Magg. 2015.01.26. 09:36:48

@Bujumburi: kétszer röhögtem fel hangosan (ami nem a vizsgával volt kapcsolatos).
Az egyik, ahogy Edina oltotta Fáncsit, hogy mekkora arca lett - mondja épp ő, aki azt kiabálja, hogy akkor is igaza van, ha nincs igaza.
A másik, amikor Laca mondja Denisznek, hogy ő (Laca) az erősebb karakter.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 09:37:05

@Magg.: hát, ilyen érettségiből jobb is, ha minél kevesebb lesz :p Laca, imádjuk a tested, de az érettségidre ne legyél büszke :p

pulicka 2015.01.26. 09:37:17

@Magg.: Igen, ha nem lenne az még kedvelni is lehetne:)

rearwindow 2015.01.26. 09:37:57

@lukacstoncsi: Tuti az etióp zsidó törzs kevert be náluk! :D

Magg. 2015.01.26. 09:38:52

@lukacstoncsi: mert nyilván azt hitte, Laci a leggyengébb láncszem. Ebből is látszik, mennyire rosszul lövik be a helyzetüket.

pulicka 2015.01.26. 09:38:53

@Magg.: Igen, ha nem lenne az akkor még kedvelni is lehetne:)

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:39:45

@Magg.: Jó persze mi könnyen okoskodunk itt hisz látjuk a dolgokat ők meg másképp vesznek le sok mindent.

Magg. 2015.01.26. 09:39:47

@pulicka: hátha most picit változik az előnyére. :) Hajrá Fanni!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 09:40:35

@lukacstoncsi: Ilyen szempontból Röné volt az egyedüli tökös leány, csak ő meg szarul nyúlt bele. Azt hitte, Dani nem olyan erős karakter.

Bujumburi 2015.01.26. 09:41:59

@Magg.: Jajj, nagyon jók, teljesen elszálltak, remélem beevickél az általuk totál lenézett Dóri a top 3-4-be, mekkora pofára esés lenne pl. Daninak, Edinának. :D Egyébként számomra fura ez az önelégült Laci gyerek is. Négyszemközt sose akkora nagy Janigyerek, inkább csak falkában vicsorog. Dani és Edina pedig hergelik a háttérből. Ők azért nem adják az arcukat nyíltan a Laci-féle ugatáshoz, de imádják, amikor beindul a "VADEMBER". Fannival szemben viszont nem nyerő ez a taktika, őt ezzel nem hogy nem törik meg, de szerintem a csaj konkrétan élvezi a balhét és rengeteg energiát merít ezekből.

Magg. 2015.01.26. 09:42:09

@lukacstoncsi: hát ez az. Bár, ha annyi VV-t néztek, joggal hihetik azt, hogy azt bírják a nézők, aki a legbalhésabb - Fanni és Edina viselkedése erre utal.
És Zsunak is bejöhetett volna amit csinál, csak nem volt hozzá elég esze.

Magg. 2015.01.26. 09:43:33

@-pkata-: végülis nem is ő lett a legrosszabb tanuló - pedig én rá voksoltam volna. :)

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:43:55

@-pkata-: Röné hülye volt egyszerüen.Szerintem ő cseszte el magának az egész benntlétét kinn maradt volna bárki ellen annyira megutálták a nézők.Amennyire tudott gondolkodni és normálisan beszélni annyira el tudott szállni az agya amikor a női féltékenység előjött belőle.Mintha két különböző ember lett volna.Még ő akadt ki Lacira mikor az mondta neki és Fanninak hogy inkább nézzék levegőnek Kiskunt mert így csak erősitik őt hogy leugatják mindenért.

Ditti82 2015.01.26. 09:45:19

@Magg.: Az tény, hogy Dennis minden, csak nem erős karakter, vezérbika (muhaha) meg pláne nem. Laci se.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 09:46:12

@lukacstoncsi: Igen, tudom, és ő be is vallotta, hogy már tudja, hogy a Zsuzsa ellen veszítette el tulképp a játékot.

Magg. 2015.01.26. 09:47:34

@Bujumburi: Dóri most sem kapott jelet. Ha 2 hét múlva is megússzák (ő és Robin), egyikük lassan dobogós lesz vagy megnyeri.
Ha Fanni picit visszavenne az ordenáré stílusából, esküszöm, elkezdek neki is drukkolni. :D
Talán jót tenne neki, ha Denisz kiesne, sztem Denisz a saját undormány stílusával lehúzza Fannit is.

lukacstoncsi 2015.01.26. 09:48:09

@-pkata-: Ő legalább beismerte.Zsu még nem tart ott hogy kimondja szar volt mint taktikus.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 09:49:53

@Bujumburi: Annyira élvezi, hogy utána általában elvonul sírni egy kicsit...

Magg. 2015.01.26. 09:51:04

@Ditti82: de ugye csak ők szexelnek bent, ezért gondolják úgy, hogy nekik kéne megverekedniük a vezérbika címért. :) Ez most sajna elmarad. :(

Magg. 2015.01.26. 09:52:11

@VV Erőlegény: a sírás is nyerő tattika - lásd Au. :D

2015.01.26. 09:52:24

@Magg.: ja, azt nem tudom eldönteni még, hogy tényleg elhiszi-e, hogy okj-re diplomát kap, vagy csak vetít.

Magg. 2015.01.26. 09:53:57

@Hadrian77: tényleg, igazad van, volt egy ilyen benyögése is. :)))
Sztem csak nagyzol.

másodpéldány 2015.01.26. 09:54:16

"ostoba a nő, de rafkós."

valakiknek már le kéne venni magukról a vakegér szemüveget, mert így sohasem nem fogják meglátni a valóságot, hogy fanni okos, mint a nap, viszont lehetne kicsit rafkósabb, és ennek jegyében alacsonyra vehetné a randa beszédet, mert akkor talán még legyőzhetné a lufikat hosszú sűrű tömött sorokban tojó edinát...

Bujumburi 2015.01.26. 09:56:19

@VV Erőlegény: Én úgy látom, hogy az is hozzátartozik a személyiségéhez. A sírás kiváló stresszoldó. PErsze ez hülyén hangzik, de ismerek ilyen nőket, elég közelről (pl. családtag). Kiprovokálja a balhét, aztán befordul egy kicsit, majd jól kisírja magát és megkönnyebbül. Ha magában kellene tartania, akkor viszont belebetegedne. Nem mondom, hogy nem defektes dolog ez valahol, de a sírás nem feltétlenül a gyengeség jele.

Magg. 2015.01.26. 09:58:14

@másodpéldány: "legyőzhetné a lufikat hosszú sűrű tömött sorokban tojó edinát..."
Hát ez kész! :DDDDDDDDDDDDDD
Egyre inkább egyetértek azzal, hogy egyáltalán nem buta lány Fanni.

Bujumburi 2015.01.26. 09:59:17

@Magg.: Én még arra lennék esetleg kíváncsi, hogy a következő körben ha LAci lenne a kiválasztott, Robint vinné, vagy akkor már nem lenne olyan "arcosharcos" és könnyebb párbajban bízva Dórit választaná. Bízom benne, hogy Denis nem szarik be és Danit viszi. Talán ellene van a legtöbb esélye.

Ditti82 2015.01.26. 10:00:34

@Magg.: Nem fog. Ugyanolyan szarik mindenkire lesz, mint eddig. És most nyeregben is érzi magát a lila kendővel.

hannamontanna 2015.01.26. 10:00:39

Egy viszont biztos. Egyetlen ember van aki rohadtul élvezi ezt az egészet és mindent kihoz belőle: Fanni. A többi csak görcsöl, Dórit kivéve, mert ő meg lazán magát adja, elvan mint a befőtt. Robinban is több lehetne, de kezd izgulni szerintem. Alapvetően biztos egy nyugodt pasi, nehezen bírja ezt a sok konfliktust.

Magg. 2015.01.26. 10:03:26

@Bujumburi: Ha Denisz visszajönne, akkor érdekessé válhat megint a kiválasztás. Laci esélyes lenne és én is azt hiszem, nem merné Robint kivinni.
Ha az ellenfél (bárki) jön vissza, nagy eséllyel Fanni lehet a köv. kiválasztott, akkor következik a Fanni-Edina párbaj, megjósolhatatlan végeredménnyel.

Ditti82 2015.01.26. 10:03:36

@Magg.: Ja, csak Fannika maga vallotta be, hogy hogyan produkál műsírást. Ezért én nem hiszek az ő könnyeinek.

Ditti82 2015.01.26. 10:04:46

@Magg.: Az mekkora üvöltős párbaj lenne, tejóég. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 10:06:17

Engem rohadtul zavar az, hogy a szerkik ilyen gátlástalanul beleavatkoznak az események folyásába. Legközelebb már egyenesen meg fogják határozni, hogy most akkor te és te mész ki párbajozni. Most Fannit meg Edinát simán bevédték tegnap a gumiszabályokkal. Sokan azt mondjátok itt, hogy Fanni hiába "csinálja" a műsort, de ezerszer túltolta már (egy ilyen műsorban pedig ezt is mérlegelni kellene, pont azért, mert jóból is megárt a sok). Az Edina-Laci-Dani ellenes szurkoló csoport azt rója ennek a csoportnak a fejére, hogy pl. túltolta a a Dzsungel hetet, meg hogy falkában támadnak. Pedig Denisz és Fanni is úgymond falkában vannak (és mindig is abban voltak), mert mindig egyfelé szavaznak, csak az ő falkájuk 2 fősre olvadt menet közben (korábban Macival, Rönével meg Vikcsuval, nagyobb volt), mert még Dórit is elmarták maguk mellől. Fanni is túltolta a közönségességet és alpáriságot, gyakorlatilag verbálisan mindenkinek nekiment már a villában, és ha kiválasztható lett volna, akkor nagyon rezgett volna a léc a hét végén, sőt valószínűleg leveri. A vizsgákból gyakorlatilag semmit nem mutattak, azt hoztak ki győztesnek a szerkesztők, akit akartak. A sulihét szerkesztése kritikán aluli volt, emiatt leült a műsor és jó néhányukról nem a megfelelő kép jött le ezen a héten. Ebből a műsorból hiányzik minden objektivitásra és pártatlanságra való törekvés...

Magg. 2015.01.26. 10:06:51

@Ditti82: jó, de az csak a köv. kiválasztásig él és még hatan vannak akkor. Kíváncsi leszek, Edina folyamatosan provokálni fogja-e Fannit, hogy kihozza belőle a közönségest. Neki ez lenne a megfelelő tattika.

Magg. 2015.01.26. 10:07:42

@Ditti82: miért? Au könnyeit elhitted? :)

2015.01.26. 10:07:51

@hannamontanna: az nagy poén lenne, ha Fanni betaktikázná magát a végső körbe és ott Dóri mögött csak második lenne.

Magg. 2015.01.26. 10:08:19

@Ditti82: az bizti, hogy a leghangosabb párbaj lenne :)

Ditti82 2015.01.26. 10:08:57

@Magg.: Provokálni fogja, az meg beleáll.

Bujumburi 2015.01.26. 10:09:32

@VV Erőlegény: Én is ezt érzem, de már elég régóta... :(( Legalább a látszatot fenn tarthatnák, az összefoglalók összevágása így is elég manipulatív tud lenni.

Magg. 2015.01.26. 10:11:28

@VV Erőlegény: nekem az volt fura, hogy az összefoglalóban Edinán hol egy fehér-fekete csíkos ruha, hol az iskolai dominaszerkó volt.
Ezt váltogatták összevissza. A történések eredet sorrendjét így végképp összekuszálták.
Tényleg azt csinálnak, amit akarnak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 10:11:50

@Magg.: Ha emiatt reménykedsz, akkor emiatt nem kell, mert Denisz és Laci soha sem fognak egymás ellen párbajozni(mint ahogy Dani meg Laci sem). Az ok prózai, védettségben ugyanis pont váltásban állnak egymással, bár ahogy a szerkesztőket ismerem simán kitelik tőlük, hogy valamelyikről leveszik a lilát...

másodpéldány 2015.01.26. 10:13:00

@Magg.:

ha fanni lenne a kiválasztott a következő körben, akkor lacit viszi, ha van esze, Fanni lacit seperc alatt kinn hagyja,

Robin most okosat húzott azzal, hogy Edinára tett, és talán elkezd szépen Fanni fele ollózni, annak ellenére, hogy nehéz természetűnek tartja, de több esélye van arra, hogy ne kelljen még egyszer párbajoznia a döntőig, ha nem hívja ki maga ellen fannit...

azért kellene deniszt visszaszavazni, hogy maradjon lelki támasza fanninak, mert azért nem lehet egyszerű a vellában elszigetelten lenni, nagyon kicsinálhatják az idegeit, amint azt edina nyíltan tervezi is, ez az ő legnagyobb észlény stratégiája: idegeljük fel, borítsuk ki fannit,

jó hogy a halvány lenyomat cinkostárs bt ennyire átlátszóan csinál mindent...

Magg. 2015.01.26. 10:13:10

@Ditti82: igen, én is ezt hiszem és egy Edina-Fanni párbajon ezen vérezhet el Fanni.

Ditti82 2015.01.26. 10:14:27

@Magg.: Azt nem követtem. De amilyen hülye anyámasszony katonája volt a dzsungelben is, meg a bv-ben is, akár. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 10:17:59

@VV Erőlegény: Az idézett hozzászólásomban a "hiába" szót kéretik törölni, mert szerkesztési hiba és értelemzavaró.

Magg. 2015.01.26. 10:18:04

@másodpéldány: persze, mi ezt kinn így látjuk, de kérdés, hogy a bentieknél tudatosodott-e, hogy a Bt. taktikája most a provokáció.
Én nem vagyok biztos benne, hogy Lacit vinné. Bár ha ezt meglépi és vissza is jönne, az egyik dobogós hely már az övé.

másodpéldány 2015.01.26. 10:19:09

@Magg.:

"miért? Au könnyeit elhitted? :)"

egyébként belefér, hogy au könnyen kiborítható volt, és szerintem fanni is,

nem olyan egyszerű műsírni, de ha folyamatosan fel vagy feszítve, ki vagy húzva, mint egy húr akkor lehetséges egy olyan idegállapot, amikor lényegében egy nagy teli kád könny vagy, amiből a legkisebb lökésre simán kiloccsan egy kis sírásnyira való...

2015.01.26. 10:19:46

OK hogy leült a műsor és kell csavar, de amikor ilyen átlátszóan nyúl bele a játékba az RTL azt rühellem.
A bentiek is kiakadtak rendesen hogy Fannit hozták ki győztesnek, kezdik sejteni milyen valótlan ez a show.
Dennis hülye de nem ennyire, röhej, hogy a párocska egyik tagja majd eminens, a másik meg kisegítő sulis.
Utóbbit szépen lealázták, az előbbinek meg készítik elő a nyereményét, jönnek majd szépen sorban a pozitív megnyilvánulások, és mindenki lenyugodhat a picsába.
Kiderül, hogy Fanni dehogy buta, sőt a legokosabb a villában, egyre több kedves pillanatai lesz, és a megetetett néző beszopja ezt is, mint Alekosz-féle mesét.
Eh, elbasztad ezt is RTL, már hazudni se tudsz!

Magg. 2015.01.26. 10:22:58

@másodpéldány: hogyne, nekem ezzel nincs is gondom. Egy nő amúgy is könnyen sírva fakad, hát még olyan körülmények között, ahogy ők élnek, mindentől és mindenkitől elszigetelve.
Én egy hétig bírnám kábé.

Ditti82 2015.01.26. 10:23:56

@SmittyB: A kedves pillanatai mikor lesznek? Mert hogy nem ma, az biztos.

jotekony koc 2015.01.26. 10:25:21

Ocsem, ez a Tok nevu debreceni srac tenyleg sotet egy mandro lehetett. Meg azt sem tudta, hogy Kun Bela fidesznyik volt.

Magg. 2015.01.26. 10:25:46

@SmittyB: az összes kérdést és választ persze nem mutatták, de abból, amit leadtak, az jött le, hogy még mindig Fanni mondta a legkevesebb f@szságot.
Pl. a nagy egyetemista - 1,5*1,5=3 - hát gratulálok!

"...mindenki lenyugodhat a picsába" nem picsába, kacsába! :D

2015.01.26. 10:26:15

@Ditti82: Majd jönnek .Ordenáré tirpák a csaj, de azok a bejátszások szerintem lassan elmaradnak.
Ha nem lesz igazam, megint hiszek a mesében:)

másodpéldány 2015.01.26. 10:27:40

@Magg.:

úgy gondolkozhat fanni, hogyha laci csak ilyen kevéssel jött vissza zsé ellen, akkor vele van a legnagyobb esélye visszajönni...

sok múlik azon kit szavaznak vissza most a nézők, deniszt vagy danit...

ez azon is múlik, hogy emlékeznek e a nézők arra, hogy gyáva módon leszedte a lilát laciról, ezzel két szuperképességet semmisítve meg.. ez meg azon múlik kit akar vissza a retek, és mit vág össze deniszről és daniról... denisz kissrác jelmeze pl vicces volt, azt tekinthetjük támogatásnak is, bár az egészen biztos, hogy most egy denisz-rani párbajt akarnak, viszont nem lehet tudni, kit akarnak vissza...

ha dani marad kinn elvész edina támasza, igaz edina még nekiállhat udvarolni robinnak, és máris megvan újra a két férfi, aki őt kétoldalról támogatja...

de ha denisz marad kinn akkor fanni lelki támasz nélkül marad...

de més van 6 hét, és fannira mindenképpen szükség van a showhoz, ezért remélem úgy vágják az anyagot, hogy deniszt hozzák vissza gyengesége ellenére...

2015.01.26. 10:28:33

@Magg.: Persze nem mutatták, manipulálták ezt is, honnét tudod hogy a riherongy nem mondott baromságot?
Ja...poszomány- állat

Ditti82 2015.01.26. 10:31:02

@másodpéldány: Azt értem, hogy Dani a legesélyesebb a kék kendőre, de még nem tudjuk biztosan... Lehet, ez is annyira jön be, mint a párbajon Zsé tuti győzelme.

schanc 2015.01.26. 10:31:57

Zsu kiesése óta már nem nézem annyira alaposan a dolgokat, de egy dolgot legyetek szívesek megmondani nekem:
Amikor Laci egy vitatkozásnál belerúgott a bútorba, akkor kapott egy büntetést, hogy napokig korcsolyát kellett viselnie.
Amikor Edina a szintfelmérő után az óceános kérdésen felhúzva magát kijött a nyugiból, akkor belerúgott az egyik székbe. Ő kapott ezért büntetést?

Ditti82 2015.01.26. 10:33:35

@schanc: Nem ő lett a legokosabb. :D

Ruadhnait 2015.01.26. 10:33:41

@másodpéldány: Es megis kit erdekel, hogy Fanni lelki tamasz nelkul marad? Ez egy egyeni jatek, ha annyira zsenialis, okos es tokeletes, ahogy itt odakat zengsz rola, akkor felall belole es akkor meg meg is nyerheti.

Ditti82 2015.01.26. 10:34:40

@Ruadhnait: Én speciel senki ellen nem szavaznék rá.

Magg. 2015.01.26. 10:36:15

@másodpéldány: vagy Fanni éppen arra gondol, hogy ő is elvérezhet Lacin.
Még az sem biztos, hogy Denisz Danit viszi ki. Eddig tényleg úgy nyilvánult meg, hogy kihátrál mindenből és Danit sztem erősnek hiszik bent.
Talán Dóri? Ellene is tud indokokat - összeállt Zsuval, ez fájt Fanninak, stb.
De reménykedjünk... :)
Hátha azért adták le a nagy zseni vizsgáját, hogy jól leégessék. Oké, Denisz megbukott, de legalább ő sosem dicsekedett az eszével.

Bár megmondom neked őszintén, sztem Denisz nagyon negatív hatással van Fannira.

Magg. 2015.01.26. 10:39:02

@SmittyB: persze, nem lehet tudni. Azon a szintfelmérőn is Fanni volt az egyik legjobb. A paszomány szó nem ismerete sztem még nem mérvadó. A többiek sokkal általánosabb kérdésekre sem tudtak válaszolni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 10:39:39

@SmittyB: Pont ilyen gondolatok kavarodnak bennem is! Teljesen egyetértek! A VV nem tudja eldönteni, hogy most trash realityt csináljon, vagy hagyományosat. Meggyőződésem, hogy igazi trash realityt a mai társadalom nem viselne még el, főleg nem 15-ös karikával. Ebbe a műsorba beválogattak 6 trash szereplőt Deniszt, Fannit, Lacit, Vikcsut sőt Rönét is ide sorolhatjuk (és eredetileg sztem Dóriról is ezt képzelték, csak ő áthúzta a számításukat, mint ahogy Laci is), és Dáviddal együtt hét nem trash szereplőt. A trash szereplők el is kezdtek trash módon játszani, a többiek inkább konszolidáltabban és más módon, taktikázva próbálnak játszani. A gyengébb/tehetségtelenebb trash szereplők az elején látványosan elkezdtek kihullani, míg Dóri (és Laci) nem váltotta be a trash reményeket. Erősen a taktikusok /taktikázók felé billent a mérleg. Ezért be kellett avatkozni kívülről. Az utolsó négy hét gyakorlatilag erről szól csak.Ezért teljesen egyetértek azzal a megállapításoddal, hogy "a bentiek kezdik sejteni milyen valótlan ez a show". Én is ezt érzem, és sztem ez az egyik legnagyobb oka, hogy esik a nézettség, mert a nézők egyre inkább megérzik azt, hogy úgy át vannak ejtve, mint a szar a palánkon. Amúgy, ha az RTL igazi trash realityt akarna csinálni, akkor csináljon azt 12 trash szereplővel és 18-as karikával az éjszakai csatornán (és ott aztán megmutathatná Denisz és Fannika is, hogy mit tudnak) , de ne ilyen vegyes felvágottat mindenféle csalások és kompromisszumok árán.

Bujumburi 2015.01.26. 10:39:39

@schanc: e kb. olyan, minthogy Dani és Edina látványosan leszarta a dzsungeles játékot, sőt széttrollkodták az egész hetet, úgymond teljesítették, gonoszkodásra használták. Kaptak-e érte büntetést? Zsu még a harangot is megkongatta, aztán semmit se láttunk, hogy lett-e belőle bármi. Most Denis nem teljesítette megfelelően a hetet és elég komoly büntetést kapott. Ezek szerintem elég komoly szerkesztői bakik.

Ruadhnait 2015.01.26. 10:40:05

@Ditti82: En sem!! De vannak, akik megsajnalnak, mert egyedul van, martirkodo Zsu-effektus lepne eletbe. Meg ha sok ilyen falkazos hibat vetenek Edinaek, meg is nyerheti a Fanni. Ha kiesik a Dennis. Ha nem, akkor meg nagyobb lesz az arca es elverzik legkozelebb. Persze ha a Dennis kiesik, akkor is elverezhet. En szemely szerint ebben a verzioban remenykedem.

ornyim 2015.01.26. 10:40:25

Azért az fura, hogy Edina foggal-körömmel ragaszkodik Robinhoz, még Lacit is háttérbe szorítva ezzel, Robin meg simán hátba támadja. Hiába mondja, hogy nem lepődött meg, dehogynem, nem számított ő erre. A másik ami fura, hogy most már csak lehet, hogy szerelmes, eddig meg nem győzte hangsúlyozni, hogy ez van, beleszeretett Laciba, nem kicsit, nagyon. Mégis Laci érzései őszintébbek? Nekem Edina volt a kedvencem, próbálok kitartani mellette, de a mostani viselkedése alapján már elég nehezemre esik, sajna úgy érzem, hogy maga alatt vágja a fát...simán megnyerhette volna a játékot!

Bujumburi 2015.01.26. 10:42:34

@VV Erőlegény: Tökéletesen igazad van. Reni szerinted miért lett volna trash szereplő? A többieket osztom. Sőt Dórit én is így látom, szerintem tőle több kurvulást vártak, erre kaptak egy viszonylag konszolidált érző, emberi lényt. :D

Magg. 2015.01.26. 10:42:37

@schanc: ugyan már, te kis naív!
Edinának mindent szabad. Neki úgyis mindig igaza van.

Magg. 2015.01.26. 10:44:49

@ornyim: volt egy szála a történetnek, ahol Dani és Robin szervezkedtek Edina ellen, de a szerkik ejtették a témát. Robin szavazata az akkori megbeszélésből eredhetett, csak Danika megint segget csinált a szájából Robin felé.

Magg. 2015.01.26. 10:45:59

@Ditti82: az első párbaját megnyerte vele. :)

Magg. 2015.01.26. 10:49:45

@ornyim: ja és még annyi...
Edina nem csak Robinhoz ragaszkodik. Folyamatosan azt mantrázza, hogy beszélgetni akar a többiekkel is, kíváncsi mi van velük, mert ő játszani akar, blablabla...
Ha annyira utálja és lenézi pl. Deniszt és Fannit, minek akarja megismerni őket?
Duma az egész.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 10:49:57

@Ditti82: Pedig Denisz egy vezérbika! :) Az esti belevalóban, már mind a 2 tanárnőt megdugta volna! Négyesben akart szexelni...még be is mutatta. Ja, nem tud valaki egy linket betenni, hogy vissza nézzem még egyszer. Mert azonkívül valami megjegyzéseket is tett, de jóformán nem jutott el a tudatomig. Leblokkoltam, annyira ledöbbentem...Nagyon brutális volt. Gondolom a tanárnők beájultak a gyönyörűségtől. Ha valaki tud linket, kérem tegye már föl! (köszönömszépen!) Üdv MKI!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 10:50:30

@Magg.: A mai oktatási és felvételi rendszerben simán megbukhat valaki negyedik félévben matematikából és akár még egynéhány semleges tantárgyból, ha közben rááll a két felvételi tantárgyra, amiből emelt szintű érettségit tesz le, ha esetleg szerez még mellé egy közép fokú nyelvvizsgát és esetleg innen-onnan még összejön néhány segédpontja, lazán összejöhet a felvételi, mondjuk a jogra. Régebben ezt nem lehetett megtenni, mert a hozott pontok hat tantárgy gimnázium 3. 4. osztályos eredményéből tevődtek össze, tehát az érettségi pillanatában a diákok általános ismereti szintje sokkal magasabb volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 10:52:13

Reni sztem trash szinten tudott utáltkozni és intrikálni.

Ruadhnait 2015.01.26. 10:52:52

@Magg.: @Ditti82: Es ezt szerintem Fanni is tudja, szerintem ezert allt be Zsu moge a parbaja elott, hogy nehogy megint ugyanazzal a martirkodassal jojjon vissza. Es ha ezt tudja, akkor valoszinuleg fel fogja hasznalni, ha kiesik a Dennis.

Magg. 2015.01.26. 10:54:16

@VV Erőlegény: ez oké, de nekem akkor is gáz, ha egy egyetemista ilyet mond, hogy másfélszeres kör (pizza) nem létezik, pláne azt, hogy másfél * másfél =3. Hogy fogja ez kiszámolni a napidíját, vagy a tiszteletdíját, ha nem tud két számot összeszorozni?

másodpéldány 2015.01.26. 10:55:11

@Magg.:

"Bár megmondom neked őszintén, sztem Denisz nagyon negatív hatással van Fannira."

mert a fiúk közül még ki bírta volna ki? denisz szívós mint egy öszvér, és le is tudja nyugtatni fannit, most még benn van dóri is, ami jó, de nem tudom mennyire erős támasza fanninak...

én mind a két csajt bírom, másért és másért, dórit pont a nyugodtságáért és megbízhatóságáért és empátiájáért, (és persze jó nézni, egy nagyon esztétikus jelenség) egy érzékeny lány, fanni meg úgy egy tüzijáték gyár..

szóval jó lenne, ha volna neki is (fanninak) még két embere benn egy darabig, mert az edina-dani csapat nagyon kellemetlen, önelégült, energiavámpír társaság, és ha egyedül maradna fanni, tényleg nagyon ki tudnák idegelni, azt nem szeretném...

csiberibe 2015.01.26. 10:56:20

@Magg.: ez lenne az egyetlen eset, amikor Fannira szavaznék (illetve denisz ellen is inkább őt küldeném vissza, de ilyen párbaj meg úgysem lesz...)

sixx, nekem egy kérdésem van: Au fog tőled kérdezni, vagy te tőle? :)))))) És nem, nincs kérdés, de ha kibírod ezt a félnótást újra, vendégem vagy egy jó kávéra, ha Zegen jársz. :)

Ditti82 2015.01.26. 10:56:45

@Magg.: Rég volt, tán igaz se volt. :D

malevil2050 2015.01.26. 10:56:57

Nahh fütyi mostan föl van adva a leco. Vótam a varrodában már készítik bársonyból a függönyt,amely rövidesen legördül számodra.Ügyeskeggyé,,,,,,,,,bár esély az nem sok.
A fantomot már etetjük az appokkal,állandóan éhes,még feljődésben van.

egyemakisszíved 2015.01.26. 10:58:28

A provokációt illetően Fannit nem kell félteni, legalább annyira tepert a héten a zöld kendőért, mint a liláért. Eleget csapkodta az ajtót, fiókot, zirgett-zörgött, mikor négy ember pihent a hálóban, hogy a kiválasztáskor a négy jelet kapjon, mert nem akarnak vele együtt élni. Aztán amikor megkapja a védettséget, beszól nekik, hogy akkor most kire tesztek. Az előzetesből ítélve, a bankett után, kissé becsiccsentve, tovább folytatja a kötekedést.
@ornyim: Robin nem most tett először Edinára, korábban is csinálta, akkor azt mondta, figyelmeztetésnek szánta. Illik a sunyi karakteréhez. Nem mert Dennisre tenni, nem akar párbajozni menni. Edina és Laci gyámszülőként azért áttette Dennis jelét Daniról Robinra, hátha ért belőle Dennis, kit hívjon ki. Muszáj a játékban figyelni egymásra, látni, hogy mi történik a többiek között, nem szabad egy párnak egymásba fordulni, mert ha nem konfliktussal vagy szerelmeskedéssel akarsz az összefoglalóba kerülni, azzal tudsz, hogy reagálsz arra, mi van a többiekkel, beszélgetsz velük róla. Kísérlet a tematizálásra, Edina szokta is csinálni, ezért fontos, hogy a beszélő viszony fennmaradjon minél több emberrel.

Ditti82 2015.01.26. 11:00:39

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Gondolom a tesi- és énektanárokat. Szegény matektanárnéni megint hoppon maradt. :(

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.26. 11:01:02

Még járnak ide emberek ? :O
Egy hete már az aplikésönt is töröltem :P

Megjegyzem nagyon fasza volt a Breaking Bad, tsak szomorú a vége. :simi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 11:01:59

@Magg.: Nekem is gáz, viszont tény, hogy az ő vizsgájából csak ez az egy momentum lett kiemelve (és ezzel együtt is hármast kapott matekból, tehát mondjuk még matekból is bejátszhattak volna mást is).

ornyim 2015.01.26. 11:08:13

@Magg.: Igen, igazad van, én is így látom, most épp Robint emeltem ki, mert ő tett rá jelet. Nekem az elejétől fogva fura volt, hogy ő mit akar annyira a többiektől, mikor csak a gyűlölködés megy. Hol van itt a nagy szerelem, ha ilyen emberekért lazítani akar a kapcsolaton?? Ez mind csak hatalmas duma.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 11:09:01

@Ditti82: Jó pont Denisznek, ezek szerint nincs anyakomplexusa. :)

2015.01.26. 11:09:49

@VV Erőlegény: Azzal nincs bajom ha átvágnak, csak azzal, ha ilyen amatőr módon csinálják.
Tudjuk hogy manipuláltak a bejátszások, tudjuk hogy a párbajok is azok, de néha annyira hülyének nézik a nézőket, hogy mellétrafálnak.
Az előzőben VVSimon kiemelése a játékból, ugyanilyen volt, ott is nagyot hibáztak, nem készítették eléggé elő, és nem is szopta be senki.
Ahogy fogy a Lilu úgy fogy a nézők száma is.

csiberibe 2015.01.26. 11:12:16

@Bujumburi: Meg nem mondom, mennyi idős Laci, de könnyen lehet, hogy érettségizett, majd munkanélküliként szerzett 3 szakmát. Időben ez rövidebb, mint a szakmunkás, esti gimi, majd még két szakma.

Bujumburi 2015.01.26. 11:14:30

@csiberibe: Ez is lehetséges, ha jól tudom egy ideje már 4 év egy szakmunkás képzés, a mellé egy érettségi még estin is + 1-2 év. Amúgy 23 éves, ha jól emlékszem. De én is inkább OKJ-s dolgokat tudok elképzelni, főleg az a marketinges dolog, amit emlegetett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 11:15:55

Lilu, már nagyon sovány, pedig azt mondják a TV kövérít...Úgy nézett ki tegnap, mintha görcsre lenne kötve a térde. :( Nem lehet, hogy beteg??? Egyáltalán nem tetszik.

ornyim 2015.01.26. 11:17:17

@egyemakisszíved: Ezzel egyet is értenék, viszont Edina nem beszélő viszonyt ápol, hanem inkább veszekedőviszonyt. Nyilván ha nem a szerelmi szállal, akkor a folytonos konfliktussal kell képernyőn maradni, de számomra ez akkor is fura, nem gondolom, hogy Laci mellett nem tudna a többiekre is figyelni. Mindenki Lacit fújta, hogy taktikázik és, hogy nincs egyetlen őszinte érzése sem, szerintem ezt újra kéne gondolni azért. Edina megnyugodott, eltűnt a "vetélytárs", most már nem kell Lacin lógnia és most már azt sem kell hangoztatni, hogy szerelmes belé, most már a lehet is megteszi. Kár, hogy Lacinak ez nem tűnik fel...

2015.01.26. 11:18:59

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Olvass egy kis bulvárt, ott a megfejtés :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 11:19:36

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Sajnálom Lilut, ráadásul Bence éppen nyaral, ha jól tudom... Nem lennék meglepve, ha Bucit reaktiválnák a hátralevő műsor egy részére...

2015.01.26. 11:19:52

@csiberibe: 3 szakma az a víz gáz és központifűtés szerelő.

witheroses 2015.01.26. 11:20:01

@schanc:
Ez nekem is eszembe jutott. Bár az is lehet, hogy mi nem láttuk jól, és a szék ment neki Edinának. ;)

másodpéldány 2015.01.26. 11:20:55

@Magg.:

"Ha annyira utálja és lenézi pl. Deniszt és Fannit, minek akarja megismerni őket?
Duma az egész. "

egyrészt duma, másrészt, fél, nem lesz bevágva a műsorba, ha nincs ott, ahol az ellenfelei, kiket egyébként tényleg meg kell ismernie, ha le akarja győzni őket...

szóval csak eltűnni nem akar, szerencsére mindent elmond direktben, és így átlátszó...

Kartontigris 2015.01.26. 11:21:52

Sixx!
Nekem lenne egy kérésem, bár nem pont Debilio az aki teljesíteni tudja!
Érdekelne egy összefoglaló, ahol Kiskun gátlástalanul gázol át másokon ahogy azt a Röné, Fanni vonal megénekelte és kontrázott hozzá Au a BV-ben.
Nem a Lacis majdnem kúrás érdekel, hanem valami egyéb látványos áskálódás. Mit tudom én, ami Fáncsikának okozott maradandó sérülést és nem adták le. Teszem azt felajánlott Dénesnek egy mélytorkozást titokban, vagy ilyesmi de a vágó valahogy elfelejtette betenni.
Előre is kösz!

Magg. 2015.01.26. 11:23:21

@ornyim: Laci azt is elfelejtette, hogy Dani a saját segge védelmében beáldozta őt. Ugye Edinácska szívszerelme is elárulta őt, mert a Dani háta mögött sunnyogott. Pedig Lacus hogy hangoztatta, hogy innentől egyedül lesz, nem bízik senkiben. Ehhez képest hármasban Bt-znek.
Nekem az is fura, hogy hová tűnt a Robin-Dani összeesküvés?
Egyik gerinctelenebb, mint a másik és még ők árulóztak.

másodpéldány 2015.01.26. 11:25:03

@egyemakisszíved:

"Eleget csapkodta az ajtót, fiókot, zirgett-zörgött, mikor négy ember pihent a hálóban,"

nem tűnt fel, hogy laci és edina véletlenül pont fanni és denisz bevetett ágyán feküdtek? és nem az ő saját rendetlen bevetetlen ágyukon?

egyemakisszíved 2015.01.26. 11:25:21

@ornyim: Nem párkereső show-ba ment, a beköltözés előtti videójában el is mondja, hogy nem tartja valószínűnek, hogy odabent valóban jól meg tudja ítélni valaki, hogy valódi párra lelt-e, mert egymásra vannak kényszerítve, ez a kinti világban fog elválni. Nem lazítani akar a kapcsolaton, hanem az egymáson csüngés idejét korlátok köré szorítani és a kamerák előtti kiszolgáltatott helyzetbe való kerülésének esélyét csökkenteni, szerintem. A kinti életben is vannak külön útjaid a párodtól, mindketten dolgoztok vagy tanultok, azt sem szabad valakiért feladni. A VV-szereplés munkának is felfogható szerintem. A Dórival való beszélgetése a fannival való kapcsolatáról ilyen volt szerintem. Nem csak most, a játék elején is csinálta, mikor megpróbálta kibékíteni Dórit és Lacit egymással. Amúgy a „gyűlölködés” csalóka lehet, az összefoglalók nyilván abból a pár percből állnak össze, ahol vannak indulatok, de a játékosok, nyilván az értelmesebbje azt is játék részének tekinti, el tudja engedni.

csiberibe 2015.01.26. 11:26:41

@Kartontigris: valahol olvastam ma, hogy dávid fel van háborodva, hogy egyszer sem mutatták meg, mikor Zsuval szexelt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 11:27:47

@SmittyB: "Azzal nincs bajom ha átvágnak, csak azzal, ha ilyen amatőr módon csinálják." Én is erről beszélek.

egyemakisszíved 2015.01.26. 11:29:44

@másodpéldány: Fanni nem kifogásolta, hogy ki hol alszik. Nekem úgy tűnt, Fanni odabent mostanában Dórival alszik. Vagy a nyugiban kint Dennissel.

Bujumburi 2015.01.26. 11:30:02

@Magg.: Az csak éjszakánként van.... szerintem a többiek előtt kevésbé nyilvánosan szövetségesek ők. Egyébként Robin Dórival is azt beszélte meg, hogy ne legyenek nyilvánvalóan egyként összeforrva a többiek előtt, mert akkor nem adnak majd infót nekik. Inkább egy laza szövetséget kötöttek a többiek előtt, de elvileg, ha komolyabbra fordulnak a dolgok, akkor kiállnak egymásért. Valami ilyesmit hablatyoltak többször is on-ban. Ugyanez érvényes a Dani- Robin kapcsolatra is.

Magg. 2015.01.26. 11:30:12

@egyemakisszíved: persze, csak azért elég furcsa, hogy még a megelőző napon is halál szerelmesen csüggtek egymáson (meg dugtak is premier plánban), aztán hirtelen megvilágosodott Edinácska. Az az Edinácska, akinek a Lacika miatti, Zsu elleni többhetes gyűlölködése, visítozása, hisztije miatt már nézhetetlenné vált a műsor.

Kartontigris 2015.01.26. 11:30:30

@SmittyB:
Egyetértek!
Ha azt hazudjuk, hogy egy játék akkor legalább ne ennyire átlátszóan vezessék meg a nézőket!
Persze a Simonos kizárás meg a Knapp nem kizárása az előző évadokban pontosan megmutatta mi a helyzet. :)

ornyim 2015.01.26. 11:31:54

@Magg.: Sok mindent kiabálnak egymásra, ami, miután lecsitultak a kedélyek semmissé válik. Egyáltalán nem bánnám, ha Dani kiesne, Lacival ellentétben én nem felejtem el azt a gerinctelen kendőlevételt :D Azt csodálom, hogy Dani eddig még Deniszékkel nem szövetkezett, tőle az sem lenne meglepő, ugyanis mindig úgy helyezkedik, hogy neki jó legyen - ami persze érthető is - , viszont átver ezzel mindenkit nem éppen tisztességes módon. Edinán is átgázolna csak, hogy a saját seggét mentse. Kíváncsi vagyok most, hogy újfent be van szarva, hogy fog viselkedni, kivel szövetkezik, hogy alakítja a dolgokat. Nagy hiba volt Laciról levenni a lilát, most sokkal jobban jött volna.. Ezt saját maga is bevallotta.

Magg. 2015.01.26. 11:32:20

@Bujumburi: de akkor Daninak is Edinára kellett volna tennie a jelet az előre megbeszéltek szerint, Robinnak meg fel kellett volna használni a szuperképességét. Persze valószínűleg ez az iskolahét kicsit bekavart a tattikába. :)

Kartontigris 2015.01.26. 11:32:36

@csiberibe:
Az nem egy nagy ármány, hogy van egy egyéjszakás kalandja. :)
Valam szaftosabb érdekelne.

rearwindow 2015.01.26. 11:33:20

@Bujumburi: de az okj-s dolgok fizetősek, nem nézem ki Laciból hogy félévente erre költ 100ezret

másodpéldány 2015.01.26. 11:34:21

@egyemakisszíved:

nincs privát szférájuk, de azért mindenkinek kell valami saját, úgy gondolom, hogy fannit idegesíthette, hogy pont az ő bevetett ágyán fekszenek, ahelyett, hogy a saját bevetetlen ágyukon aludnának, amúgy éjszakára mindenki engedélyt szokott kérni, hogyha máshol akar aludni mint a sajátja...

nem tűnt ésszerűnek, hogy a délutáni alvásukat, ne a saját ágyukon oldják meg, inkább provokatív területfoglalásnak...

az igazi provokáció az Dani kisbundás jelenete volt éjszaka közepén, vagy amikor bedobták többször a zúgó porszívót már lámpaoltás után, az igazi szívatás volt

Magg. 2015.01.26. 11:36:38

@ornyim: egyetértek, Dani bőven megérett a kiesésre. Egy gerinctelen, jellemtelen, sunyi budai suttyó.
Sejti, hogy most kivédhetetlenül veszélyben a segge. Nem nagyon tud már hová dörgölőzni.
Kérdés, Denisz van-e olyan tökös, hogy ki meri vinni?

Bujumburi 2015.01.26. 11:37:37

@Magg.: Tuti bekavart, gondolom Lilu is azért kérdezgette Robint annyiszor a szuper-képességéről. Tudja, hogy akire ő azt felhasználja és kiválasztott lesz, az nagy eséllyel őt viszi majd. De azt hiszem értem, hogy mit akar most Robin. Neki ugye az lenne a jó, hogy ha a következő körben menne ki Lacival. Úgy érzi, hogy van ellene esélye, és ezzel egyúttal biztosítja a top 3-ba jutását is. Nagyon tudatos az egész fickó. Csak az lesz a szívás, ha Laci nem őt választja, hanem Dórit. Edinára is tudatosan ment most rá férfi-női oldalról, hogy legyen indoka majd és hogy megpiszkálja Lacit, az alvó oroszlánt. Régebben folyton azt hajtogatta, hogy bár imádja, nem tud Edinára férfi szemmel nézni.

Bujumburi 2015.01.26. 11:38:51

@Magg.: Dani arca nagyon jó volt a tegnapi összefoglalóban. :D :D :D Kár érte, az elején kedveltem, de valahogy elvesztette a realitásérzékét és neki kifejezetten rosszul áll, amikor átmegy gonoszba.

ornyim 2015.01.26. 11:39:04

@egyemakisszíved: Ez mind világos, az érzései mégis erősebbek voltak, legalább is eddig úgy látszott, és fülig érő szájjal hallgatta végig, amikor Laci kijelentette, hogy ők bizony egy pár. Most meg azt fújja, hogy neki egy párkapcsolat sok ott bent, korábban miért nem volt az?? Számomra nem a lazítási szándék a fura, hanem minden, ami ehhez párosul. Teljesen megértem azt is, hogy kell a különlét, még ott bent is, és, hogy közeledni kell a másikhoz is, figyelni, hogy később legyen mit felhasználni ellene. A Dórival való beszélgetését nem tartom rosszindulatúnak én sem, mert amiket elmondott az tényleg úgy van, és Dóri akkor még helyeselt is, az sem tűnt neki fel, hogy mikor Fannival meg akarta beszélni, akkor se az ő érzései voltak előtérben, hanem Fannika kisebbségi komplexusától kezdve a szerelemi életéig minden, csak Dóri nem. Ennek ellenére mégis Edina a fasz és áskálódó nőszemély, aki bármit is bele akar magyarázni, és hopp, ott is a jel. Érdekes!

kamilla123 2015.01.26. 11:40:23

@másodpéldány: az egész csaj amúgy iszonyat igénytelen. Nem csak abban, hogy nem képes dolgozni, takarítani, feladatokat megoldani, de itt páran védik, hogy ne fikázzuk a külsejét. Hát könyörgöm, minek rohangál egy ekkora ótvar nagy bajusszal az arcán? Meg talán a fésűvel is megismerkedhetne. Nem beszélve arról, milyen ápolatlannak tűnik a bőre. Gondolom, a folyamatos kávé-cigi sem tesz jó ennek. képzelem, milyen jó lehet a lehelete ettől a non-stop bagózástól. És hát persze, hogy ő nem veti be az ágyát, hanem a máséba szarik bele. De amúgy semmi nem tesz olyan rosszat a külsejének, mint a belülről fakadó hihetetlen gonoszsága.

Magg. 2015.01.26. 11:41:15

@Bujumburi: ha ennyire ki akar menni Lacival, szervezze meg, hogy ő legyen a kiválasztott és akkor kihívhatja azt, akit akar.
Laci sztem is Dórit vinné inkább.
Az Edinás trükk összedőlt, mert Edina "szakított", most már beszélgethet vele. :)

kamilla123 2015.01.26. 11:42:09

@csiberibe: szerencsétlen Dávid próbál szerepelni. Gondolom alig várta,h Zsu kiessen és általa jusson valami kis rivalda fényhez. ha lett volna szex, nyilván bemutatják, nem arról híres a retek,h egy ekkora ziccert kihagyna.

Magg. 2015.01.26. 11:43:46

@Bujumburi: az elején még én is bírtam Danit és Edinát is, de ez a gyűlölködés, gonoszkodás és nagyképűség mindkettőjük részéről irritáló.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 11:44:21

@Ditti82: helyes, én pont ezt várom. Végre egy jó kis üvöltözős, köpködős párbaj.. vááá... :D

Bujumburi 2015.01.26. 11:46:20

@Kartontigris: Tegnap a belevalóban Reni elismerte, hogy nem történt ilyen, de ahogy ő mondta "megelőlegezte" amit Zsuzsa később "Edinával tett". Tehát ő már előre érezte, hog y Zsu micsoda szörnyeteg... azaz előre ítélkezett, és végül igazoltnak látta saját magát... :D De most egy fokkal szimpibb volt Reniben, hogy azóta már látja a hibáit, bár a kijövetele utáni első ár hétben még a tagadás állapotában volt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 11:47:35

@SmittyB: @VV Erőlegény: @Ditti82: Köszi a választ Nektek. Azt hittem fogyózik, és nem bír leállni.

@SmittyB! Nem szoktam bulvárt olvasni. Általában mások magánügyeivel foglakoznak, meg fele sem igaz amit írnak. Köszi a tippet, most azért belenézek. Sajnálom Lilut, ha jól emlékszem ez a második házassága. Lehet, hogy tévedek...de mintha valahol olvastam volna...még évekkel ezelőtt. Elég baj ez neki.

Magg. 2015.01.26. 11:48:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Edinát egyszerűen nem lehet túlkiabálni, mellette nem lehet végigmondani egy mondatot sem, kíváncsi lennék, Fanninak vajon sikerülne-e. :)
Valószínűleg egymás szavába vágva egyszerre kiabálnának, mi meg egy szót sem értenénk.

Bujumburi 2015.01.26. 11:49:42

@Magg.: ja... ha belegondolok... Edinának drukkoltam, de amióta ezt a gonosz, nagyképű oldalát is megvillantotta, valahogy senkinek sem tudok drukkolni, jobb híján Dórinak, de neki meg úgysincs esélye. :=(

Robin Edinás trükkje valóban nem akar úgy sikerülni, ahogy akarta.. :D Kíváncsi leszek a következő kiválasztásra. Denis valahogy hidegen hagy, bár remélem ez egyszer tökös lesz és Danit viszi.

egyemakisszíved 2015.01.26. 11:50:04

@Magg.: @ornyim: Én ebben semmi furcsát nem látok. A VV arról szól, hogy minden érzést, ami elfog, gondolatot lehetőleg kiadj magadból, megfogalmazz, mert úgy tudnak a nézők megismerni, a szerkesztők műsort csinálni. Lehet, hogy a játék, a hatás kedvéért kissé mindent felnagyítanak, a bolhából elefántot csinálnak, de ott semmi más nincs, a mivel játszani tudnának, max. egymás idegeivel. Az, hogy a valaki a játék permén álldogál, összefont karral, mert nem mer semmit csinálni, nehogy valaki rossz véleménnyel legyen róla, én nem díjazom egy ilyen játékban. (Pl. Robin)
@másodpéldány: Ja, Fanni az egész villát a magáénak érzi, ő otthon van benne. Ezt nevezném én igazán provokatív helyfoglalásnak. Ha a fiók melletti ágyrészt tekinted Fanniénak, akkor Laci és Edina Dennis oldalán aludt, tehát Dennisnek kellett volna őket távozásra felszólítani, ha ilyenre adnának, csendben. A másik kettő, Robin és Dani tovább aludhatott volna a saját ágyában.

Bujumburi 2015.01.26. 11:51:40

@kamilla123: Szerintem annyi történhetett, hogy a takaró alatt Dávid hozzádörgölőzött Zsuhoz úgy mindenestül, azt' csá. Később pedig szereplésvágyból túlértékelte a dolgot.

Ditti82 2015.01.26. 11:52:17

@Magg.: Lilu és Bencus csak biodíszlet lennének. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 11:58:49

@másodpéldány: "nem tűnt fel, hogy laci és edina véletlenül pont fanni és denisz bevetett ágyán feküdtek? és nem az ő saját rendetlen bevetetlen ágyukon?"

Neked meg az nem tűnt fel, hogy Fanni egy szóval sem nehezményezte, hogy kinek az ágyán fekszenek? Azt nehezményezte, hogy egyáltalán alszanak vagy pihennek. Egy szó se hangzott el arról, hogy milyen v. kinek az ágyán történik mindez.

Magg. 2015.01.26. 11:58:54

@egyemakisszíved: az szted normális, ha az ember az egyik pillanatban hóttszerelmes, a következőben meg lepattintja szívszerelmét, mert úgy nem tud "játszani"? Sőt, már sajnálkozik is, hogy jobb lett volna, ha Zsu megy vissza a párbajról.
Ebből nekem (és remélhetőleg még nagyon-nagyon-nagyon sok szavazónak) csak az jön le, mekkora kamu ez az egész sztori!

2015.01.26. 12:00:14

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Hát én olvasok és még azt is megírták, hogy az embör összeszűrte a levet Dukai Reginával, a Sztárban Sztár alatt...de én nem hiszem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 12:01:26

@Magg.: Ó, én nagyon bírnám, ahogy Fanni felállva, gettógesztusokkal nyomatékosítva próbálja meg Edina monoton "duruzsolását" túlkiabálni. :D Sőt, remélem köpködni is fog, mert az jól áll neki. :D

ornyim 2015.01.26. 12:04:24

@egyemakisszíved: Hát, szerintem Dóri se mutat többet Robinnál, sőt, Robinban látok azért fantáziát, ő szövetkezik (vagy legalább is valami hasonló) :) Kövezzetek meg, de én Dórit tartom a legunalmasabb lakónak. Nekem kb fel sem tűnne, ha nem lenne ott, ahogy az sem tűnik most fel, hogy ott van. Ettől függetlenül persze érzékeny, empatikus nőnek tartom, de ennyiben ki is merül.

másodpéldány 2015.01.26. 12:05:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @egyemakisszíved:

Jézus farka! nem tűnt fel nektek, hogy vágott anyagról beszélünk? Nem tudjuk mi zajlott, csak azt látjuk, hogy érthetetlen, hogy miért kellett pont oda feküdniük, ahol már be volt vetve az ágy, és ami nem az ő ágyuk.

Gondoljatok bele, milyen idegesítő, hogy van egy kis helyed a hálóban, ami elvileg a tied, erre provokatívan odafekszenek a te bevetett ágyadra, míg az övék rendetlenül széthányva áll...

De tudjátok mit, EH! nem érdekes! Fő hogy mindenért utálhassátok fannit. Biztos úgy az egyszerűbb. További szép napot!

Bujumburi 2015.01.26. 12:06:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :))))))) az egy elég erős párbaj lenne :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 12:07:29

@SmittyB: Akkor Te nagyon tájékozott vagy.:) Erről sem hallottam. Azt sem tudom, hogy kicsoda Lilu férje? Amennyiben olyan csélcsap, akkor jobb is ha különválnak...Azt tudom, hogy Lilunak van gyereke...de egyebet nem tudok róla. Gondolom, nem sokat vesztettem.:)

Bujumburi 2015.01.26. 12:07:45

@másodpéldány: naaa ... nyugiiii, ne vegyed már ezt a műsort így a kis szívedre.. :) azt hagyjuk meg a vellalakóknak. :) Most képzeld el, hogy folyna itt a vér egy Edina - Fanni párbaj alatt. :D

Bujumburi 2015.01.26. 12:10:48

@ornyim: Az tény, hogy Dóri és Robin kevésbé tolja magát, de éjszakai adásokban tudnak szórakoztatóak is lenni, pl. egész jól elökörködtek Zsu párbaja előtt így 3-an. Robin a végén bevágta Dórit a zuhany alá. Csak ezeket sose vágják be, azt hiszik csak a balhék az érdekesek.. pedig engem a humor jobban szórakoztatna, mint az erőltetett szájtépések.

egyemakisszíved 2015.01.26. 12:11:00

@ornyim: Igen, Dóri a másik, aki semmit nem tesz hozzá a játékhoz.
@Magg.: Laci nincs lepattintva, most is, amikor Lilu kérdezgette őket, Edina többször is belekarolt, a iskolahéten, amikor a beszélgetést kezdeményezte a köztük levő közelségről-távolságról, majd későbbre tette volna, akkor is az ölébe ült, hozzá bújt. A kérdés az minden ember számára, hogy józan megfontolás alapján az intimitás milyen fokát akarja nyilvánosság elé tárni.

másodpéldány 2015.01.26. 12:11:37

@Magg.:

"Sőt, már sajnálkozik is, hogy jobb lett volna, ha Zsu megy vissza a párbajról."

tálcán vót kínálva neki a lehetőség, hogy ne botorkáljon be a bokorba lacival, csak hagynia kellett volna, hogy zsé és laci között kivirágozzák a már bimbózó szerelem... de Edina itt elfelejtett két lépéssel előre gondolkozni, hogy neki az a jobb szerep, ha az összes fiút az újja köré tekeri azzal, hogy a bizalmasuk és szárazdajkájuk lesz, míg a többi lányok elvéreznek a szexben... nem lehet tudni, hogy ezek a csúf kis szexjelenetek lacival hogyan hatnak a szavazóbázisára, akiknek a tűzről pattant ártatlan, igazmondó leányka műsorát ígérte...

ehelyett a diktátor felesége műsort nyomatja... ő mondja meg mikor kit és hogyan kell kinyírni, a papucsdiktátor és köre meg követi az uszításait...

Magg. 2015.01.26. 12:13:47

@egyemakisszíved: miután premier plánban kufircoltak egy nagyot? :D Miféle intimitásról lehet még itt beszélni?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 12:17:44

@Bujumburi: Én azért szeretném látni a kettejük párbaját. Fanni, még a közönséget és a nézőket is elküldené a picsába. Ha kiszavaznák, akkor is vissza menne, hiszen megmondta, hogy az övé a villa!! :)) Mindegy, én a szerdát várom, hogy kit hív ki Denisz? Hiszen Fanni szerint Ő a vezérbika.:)

Bujumburi 2015.01.26. 12:23:45

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Csinálhatnának még pl. egy olyan bulit is, mondjuk most párbaj előtt, hogy az összes eddigi vellalakót beküldik a házba (Dávidot is). És úgy kéne kivitelezni, hogy a lakók nem tudnak róla előre, és először csak Zsuzsát küldik be.... de közben veszik a fejeket nagy totálban.. :D Lennének ám vágóképek!

egyemakisszíved 2015.01.26. 12:24:13

@Magg.: Fél üveg pezsgő elfogyasztása után én magam se lennék képes józan megfontolásra. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 12:26:19

@másodpéldány: de könyörgöm, Fanninak esze ágában se volt az ő kis meghitt, nyugodt helyére feküdni, épp szépítkezett (ami, mint tudjuk rá is fér, a nélkül elég röcsmetegül néz ki).
Nyugodt lehetsz, ha az lett volna a baja, hogy elfoglalták a helyét, akkor azt mi is hallottuk volna.:D

Te vádolsz bennünket elvakultsággal Fannit illetően?! Kapd már elő a görbetükröt, könyörgöm. :D
Vagy inkább tedd le végre.

zümzümke 2015.01.26. 12:29:19

@Bujumburi: eszem ágában nincs megvédeni egy szereplőt sem, csak azon röhögtem, míg olvastalak, hogy eszembe jutott néhány eset, amikor széttrollkodtuk a munkanapot és szerencsére nem kaptunk büntetést (értsd: nem buktunk be :D)
Az este félszemmel néztem a kiválasztást és azon gondolkodtam, hogy milyen furán is gondolkodunk: baromira nem szeretnék olyan gyereket/munkatársat stb. mint egy Fanni, Edina, nem örülnék ha úgy akarna kinézni mint Dóri, vagy olyan kis flegma pöcsként viselkedne mint Dani. Ugyanakkor hol jóízűen röhögök, hol szánakozva nézem őket.
Minden korábbi előítéletemmel szemben Dórit tartom olyannak, akivel tudnék együttélni, dolgozni, mármint ha nincs a kezeügyében alkohol, és Robint, aki tud viselkedni. A többivel napi 24 órát nem tudnék eltölteni. /de lehet, hogy ők sem velem :D /

csiberibe 2015.01.26. 12:29:31

@Magg.: én egyszer kaptam fel a fejem Fannira, akkor, amikor Danit a tundráról kérdezték. Ő volt az egyetlen, aki próbált agyalni, és ha másról nem, hát a tundrabugyiról arra következtetni, hogy ott hideg van. És ez a fajta gondolkodás sokszor előnyösebb, mint a lexikális tudás nulla józan ésszel.
Ettől persze még nem okos, és nem csípem :)

SocialWorker 2015.01.26. 12:36:28

@Magg.: "ázt nám hiszám ál! ázt nám hiszám ál! ázt nám hiszám ál!"

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 12:39:45

Fasza. Visszajöttem melózni, erre a főnöknőm összetöri magát síelésen... :/

ornyim 2015.01.26. 12:40:26

@másodpéldány: Ha annyira zavarta volna Fannit, hogy a bevetett ágyában fekszenek, akkor annak nyilván hangot is adott volna (mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem utálom). A problémája szimplán annyi volt, hogy alszanak és ne akarják már neki megmondani, hogy mit lehet és mit nem. Az ágyról egy szót sem szólt senki. Egyébként nem túrták össze, kárt nem tettek benne, még csak a lábukat sem tették fel rá.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 12:42:41

@ornyim: Utólag mondjuk és kívülről könnyű okosnak lenni, de mondjuk mit csinált volna, ha Edina álmos fejjel oda megy hozzá és a nyakába borul és megölelgeti... ??? :))))

ornyim 2015.01.26. 12:46:01

@Bujumburi: Én elhiszem neked, csak tudod a nézők nagy része csak az összefoglalókat nézi, hiába vicces és jópofa Dóri és és Robin is az on-on, ha azt alig látja valaki. Sajnos laza egy óra áll rendelkezésünkre, és az többnyire nem róluk szól. A vicces jeleneteket én is szeretem, valamiért róluk mégsem látni semmit ebből, sőt igazából úgy semmiből, ezáltal dög uncsivá válnak.

SocialWorker 2015.01.26. 12:51:46

@Bujumburi: hú, ezt nagyon jól látod. sajnos (vagy nem sajnos) én pont ilyen vagyok. van valami bajom, gyorsan belekötök valakibe (holott alapvetően nem is biztos, hogy a másikkal van bajom...), összeveszünk, bőgök, kibékülünk. valóban nem teljesen normális dolog, de tény, hogy ilyenkor belőlem hetek feszültsége távozik. más kérdés, hogy én ezt felismerem, és próbálok is tenni azért, hogy ez másképp történjen. Fannika meg egyszerűen csak megéli.. :)

ani58 2015.01.26. 12:52:36

@Bujumburi: Ez azért nem teljesen igaz, mert kollektív büntetést kaptak. Ki kellett takarítani a villát. Edina pedig 2 óráig nem szólalhatott meg kint a cigiző helyen. Denisnek azért ilyen a büntetése, hogy arányba legyen a jutalommal. /lila kendő/

ornyim 2015.01.26. 12:53:43

@-pkata-: csak ennyit mondott volna: "húzz innen, te csicskageci, úgy is kiviszlek a gecibe!" :DDD

másodpéldány 2015.01.26. 12:54:06

@zümzümke:

"Minden korábbi előítéletemmel szemben Dórit tartom olyannak, akivel tudnék együttélni, dolgozni, mármint ha nincs a kezeügyében alkohol, és Robint, aki tud viselkedni."

Igen, ezért jó Dóri, rácáfol a fejünkbe dobozolt imidzsre az aktmodellekről és életükről...

Dóri kifejezetten jó lehet munkatársnak, szolidáris, együttérző, nyitott mások bajaira...

én kezdettől őket hármójukat szerettem volna a döntőbe:

Fanni, Dóri, Robin...

elvileg még összejöhet, bár nem tudom ki tudná kinn hagyni Edinát a döntő előtt, ezt most sehogyan se látom, de azért még bőven tehet annak érdekében, hogy leamortizálja a maradék hitelét a közönségénél... mindenesetre a következő 3 hétben még ott van neki laci erre és legalább egy hétig még dani is... illetve ha dani visszajön, akkor edina rémes oldalának kibontakoztatásán tovább dolgozhatnak együtt...

ha valahogy dórival menne ki párbajra, akkor.... talán...

dóri jelenlegi állása a facen:

17 356 és reméljük még nő...

nem tudom mennyire mérvadó ez egy appos szavazásnál, de ha még lenne ugyanennyi, akkor dóri akár meg is nyerhetné... kedvelem őt is annyira, hogy ne legyen ellenemre, ha megnyeri...

jelenleg csak a papucsdiktátor felesége van ellenemre, de mint kiderült, jelen pillanatban a HV szavazásai nem mérvadóak, ahogy szinte mindig mérvadóak voltak az előző VV-knél...

Bujumburi 2015.01.26. 12:56:09

@zümzümke: Igen-igen, feljebb írta még VV erőlegény, hogy valószínűleg nem tudták eldönteni az RTL-nél, mennyire legyen trash a műsor, így fifti-fifti lett a "normálishoz közelebb állók" és a "trash alkatok" aránya. Gyanítom, hogy Dóritól is mást várhattak, amikor beválogatták, túl emberi lett végül és ezért nem is nagyon vágják be, csak ha ostoba, vagy ha félálomban felbődül. :) De alapvetően ezt egy cirkusznak szánják, ahova szakállas nők helyett, Fannikat és Edinákat raknak be attrakcióként, majd meghintették néhány úgymond normál karakterrel, pl. Dani... Rajta kifejezetten látszik, hogy eldeformálódott az agya abban a környezetben, szerintem ő lesz a legszomorúbb villalakó az összes közül, ha visszanézi saját magát. :)

másodpéldány 2015.01.26. 12:56:28

@másodpéldány:
ez Dóri faces oldala, kár hogy most épp egy hülye melles fotót tettek ki róla, nah, mindegy, ez eddigi vonzóbb volt...

www.facebook.com/vvdora

ani58 2015.01.26. 12:57:48

@másodpéldány: Úgy tudom a szűzpöcök jelző Fannié volt. Az adatlapján pedig az szerepel, hogy mit nem tenne meg a villába: válasz: nem szexelek.

Bujumburi 2015.01.26. 12:59:18

@másodpéldány: Szerintem Edina ellen egyedül Fanninak van esélye, de csak ha a csatorna is úgy akarja. :P Dóri sajnos nem hiszem hogy top 3-as lesz, de nagyot röhögnék a sok benti arcoskodón, ha mégis úgy alakulna. Nagyon lenézik odabent, főleg Edina és Dani, mert a többiekhez képest nem ripacskodik.

csiri bá 2015.01.26. 12:59:37

@ani58: nyugi, a csajok közül csak ketten jelentették ki kategorikusan, hogy nem szexelnének a fődíjért... na pont csak az a kettő lett levarrva rendesen. :)))

másodpéldány 2015.01.26. 13:01:26

@ani58:

de szexelt és utána fel is vállalta a szexet, telibe, verbálisan is, sőt verbálisan még inkább, nincs ezzel kapcsolatban szerepzavara,

ahogy edinának meg van, neki kínos ez az egész szexdolog, és még a töredékét se tudja...
őt már tényleg csak az válthatná meg, ha megnyerné a fődíjat, mert akkor lesz róla egy 30 milliót érő telibe szexfilm a neten, de ha nem nyeri meg, akkor semmiért rombolta le a tűzről pattant igaz leányka szerepét...

csiri bá 2015.01.26. 13:06:24

@Bujumburi: azért megnézném azt, amikor a végén hárman ott állnak a tanyaközpontban, kiöltözve, mint sz@rospista Jézus neve napján.... Robinnyó, Faxnika, meg Ádinka... és ez is lenne a végső sorrend. :)))
Ádinka álla, fogsora koppanna, felrúgna két-három széket kifelé menet, mikor Lilu közli, hogy ő lett a harmadik. :))
"Ázt nám hiszám ál, ázt nám hiszám ál"
Faxnikát nem viselné meg úgy a 2. hely, mint Ádinkát a 3., neki az is elég lenne, ismertség megvan, hogy hogyan lenne képes kamatoztatni, az már egy más kérdés... például egy-két csokicső reklám meg hasonlók. :)) Mondjuk a modorán lenne mit vasalni, de fényképen nincs hang, szóval no problem...

mr miss 2015.01.26. 13:08:02

Ez az iskolahét mondjuk sztem Daninak a leggázabb. A srác ugye egyetemre is járt valamennyit. És akkor 1,5*1,5=3? jesszus. Szerintem égő, hogy ennyire nem ment neki sem, pedig ha mégis, akkor azért nehezen adták volna Kazalnak a kendőt.

Dóri nagyon jól csinálja, hiszen (ezúttal sem) kapott egyetlen jelet sem. Nem is tudom, rakott-e már valaki rá egyáltalán valamelyik kiválasztásnál. Ügyesen lavírozik.

Dennisnek jól áll a hipszter szemüveg :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 13:09:55

@ornyim: nah akor jött volna tőlem a műsírás, és lenne okom kivinni :D :D

Tanya Jóska 2015.01.26. 13:14:25

most nézem az ismétlést, a fanni olyan fölényesen és nagyképűen ül a kanapén, mint valami királynő. ok hogy megnyerte a lila kendőt (amit amúgy annyira nem értek), de azért nem ő szarta a spanyol viaszt.

rearwindow 2015.01.26. 13:17:40

@mr miss: az egyetemnek ahova Dani jár, annak kellene nagyon elgondolkodnia, mi alapján vesz fel hallgatókat, és mi az a színvonal ami alá hajlandó süllyedni a tandíjért cserében

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 13:21:41

@rearwindow: Oda gondolom, hogy nem matekból volt a felvételi...

mr miss 2015.01.26. 13:31:37

@rearwindow: Manapság, ha jól tudom, pontszám alapján jutnak be a felsőoktatásba emberek, amit a középiskolai idejük alapján szereznek. Így aztán a gáz valahol ott van, hogy valahogy leérettségizett ezzel a "tudással".

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.26. 13:32:31

@rearwindow:" Még jó hogy Cisz-Jordániát nem keverte bele a tanárúr :D"
Azt majd a vidámvasárnapi tanbácsi.

mr miss 2015.01.26. 13:32:31

@VV Erőlegény: mondjuk talán egy alap műveletet egy jogásznak is el kell(ene) tudnia végezni...

Csak ügyesen! 2015.01.26. 13:34:56

@ornyim: Laci ezt pontosan tudja, megmondta a hét elején, h ez nem esett jól neki és tegnap a kiválasztáson is elhúzta a száját, amikor Edina mondta, h neki jobb lett vna, ha nem ő jön vissza. Szerintem lassacskán nem lesznek illúziói, de miért ne használná ki a helyzetet?

rearwindow 2015.01.26. 13:36:18

@mr miss: ja, hogy fog egy tyúklopásos ügynél bonyolultabb ügyet átlátni a leendő ügyvédúr?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.26. 13:36:26

@rearwindow: Mindig úgy képzeltem, hogy a jogi pályához kell jó logika, meg analitikai képesség. Hát ennek a Highlandernek nincs. Valszeg egy igen közepes jogász lesz.

kamilla123 2015.01.26. 13:36:41

@másodpéldány: "ehelyett a diktátor felesége műsort nyomatja... ő mondja meg mikor kit és hogyan kell kinyírni, a papucsdiktátor és köre meg követi az uszításait..."

ez jó:-) +1

kamilla123 2015.01.26. 13:38:07

@Bujumburi: +100 de úgy kéne, hogy előtte már jól bepiáltak és nem tudnak disztingválni :-))

kamilla123 2015.01.26. 13:44:30

@másodpéldány: @csiri bá: ezt én is így látom. Sztem Fanni egy tehetséges lány, még akkor is, ha a modora bicskanyitogató. Simán kap egy csomó lehetőséget nyerés nélkül is, ha mást nem, hát (ahogy mondtad) szolikat reklámozhat :-)) De én még azt is el tudom képzelni, hogy Évát lecserélik rá a belevalóban, mert folyamatosan tud beszélni és vicces is, nem olyan robot-szerű, mint szerencsétlen Éva. Valszeg Edinkának ez is bassza a csőrét, hogy Fáncsiban sokkal több van, mint benne (mondom ezt úgy,h Fáncsikát sem bírom, és tökmindegy,h megnyeri-e)

rearwindow 2015.01.26. 13:44:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egy teljesen sima ingatlanadásvételihez is ki kell számolni, mennyi a foglaló, mennyi az előleg, ha dugába dől a bolt, kinek mi jár vissza... Dani ezzel a "másfél szorozva másfél, ööö hát ilyen nem létezik" tudásával fogja összeállítani a szerződést?

ornyim 2015.01.26. 13:45:58

@Csak ügyesen!: Én már lassan ott tartok, hogy Laci népszerűbb lenne Edina nélkül. Legalább bizonyítást nyer, hogy nem Laci volt az, aki taktikázott :D De teljesen úgy is akkor derül ki minden, ha kijönnek. Kint nem csak egy vetélytársa lesz Edinának, akkor megint előjön a szerelmes énje??

kamilla123 2015.01.26. 13:47:30

@ornyim: hát ez már az első perctől kezdve így volt, h Laci jobban járt volna, ha nem kavarodik össze Dinkával. Amúgy érdekes volt, hogy a párbaj előtt megkérdezték az anyját, h a fia szeremes-e Dinkába. Erre a nő azt mondta: hát sajnos igen.

mr miss 2015.01.26. 13:49:12

@másodpéldány: muhaha, ez jó szöveg :))) egyet is értek.

kamilla123 2015.01.26. 13:49:21

@-pkata-: szerencsére jó messze laknak egymástól :-)

rearwindow 2015.01.26. 13:50:39

@kamilla123: Edináról egyre inkább az a véleményem, hogy ő addig foglalkozik valakivel, amíg abból pénzre váltható hasznot tud húzni, "fölösleges" kapcsolatai nincsenek

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 13:54:39

@rearwindow: Ezért mondtam azt még az elején, hogy szerintem nem a Laci lesz az, aki idekinn véget vet ennek a kapcsolatnak, hanem inkább Edina. Ha úgy adódik, hogy neki jobban megy majd a szekér éppen, szerintem le fogja tojni a Lacit.

rearwindow 2015.01.26. 13:56:40

@-pkata-: most már én is így látom de egy hete nem gondoltam volna, Edina zseniálisan adta a szerelmes tinilányt, hiába a székely furfang :)

Bujumburi 2015.01.26. 13:56:54

@csiri bá: :D talán ez a legszórakoztatóbb ebben a műsorban még mindig, a realitásérzéküket elvesztő, túl sokat agyaló elszállt arcok koppanása. :D Tényleg bízom benne, hogy nem valamelyik nagyarc nyeri. ("vigyél ki, vigyél ki", vagy éppen "kiviszlek, nem félek ám tőled".. blabla..)
Aztán jöhetne a "ásztnámhiszemel" :D

Bujumburi 2015.01.26. 13:57:52

@kamilla123: huu, én erről lemaradtma :D :D hahaa

kamilla123 2015.01.26. 13:58:49

@rearwindow: igen, ritka egy érdekember. De látszik is rajta,h kis sunyi. Már az elején is ez volt, amikor Vikcsu kezét csókolgatta, Zsu-t ölelgette egy időben, úgy, hogy Vikcsut várta vissza, de azért Zsu párbaj megbeszélésére is beült, és közben meg Zsu-t várta titokban, de azért ő is rátette a jelét a többiekkel együtt. És amikor a csaj visszajött, az első mondata az volt, hogy engem miért kavartál bele a búcsúbeszédedbe? Egy kis kétszínű patkány. Tulképp nem változott semmit a csaj, csak azóta már egyre többeknek nyilvánvaló, amit művel. Amúgy nem is lenne semmigond ezzel, csak ő hangoztatja az őszinteséget mindenekfelett, meg hogy Zsu gázolt át mindenkin.

kamilla123 2015.01.26. 14:01:07

@Bujumburi: "Aztán jöhetne a "ásztnámhiszemel" :D"

ezt már tök sokszor leírtátok, de ahányszor olvasom, hangosan röhögök rajta :-)))

kamilla123 2015.01.26. 14:04:33

@Bujumburi: meg egyébként tényleg az lenne a legjobb, ha Zsu mondjuk két nagyon csini barátnőjével menne vissza bulizni egyet. Istenem, de jó lenne!! De először nem modnanák,h csak bulizni jöttek. Dani és Edinka sztem ott kapnának szívinfarktust. Laci meg próbálna nem rájuk nézni, mert Bajszi törzsőrmester leharapná a fejét :-)))

Cirmoska11 2015.01.26. 14:07:44

tegnap a visszajátszásoknál, amikor szintfelmérő volt: Edina kérdése, sorold fel az óceánokat, erre Laci magabiztosan: Adriai. Persze, meg a Balti :D Ez csak tegnap tűnt fel :D

mr miss 2015.01.26. 14:17:26

Egyébként miért mondják el ezek a lemmingek, hogy pl. "én is egy nőre raktam volna, de lila kendő van rajta". Miért mondják el kiválasztáskor, hogy kire raknának amúgy ha lehetne, vagy majd a jövőben? Hol a taktika, kérem szépen? Hát nem jobb lenne, ha a mit sem sejtő "áldozat" nem tudna rákészülni?
Jó-jó, ilyen iskolahét után mit csodálkozom :D

mr miss 2015.01.26. 14:21:31

@Cirmoska11: valahogy így "appppááááám, az a horvát tenger-, izé óceánpart akkora vóóót, kétszer nagyobb, mint a Balcsi, há' pedig az is tenger há' ugye" :D

Csak ügyesen! 2015.01.26. 14:24:29

@Magg.: Azt hülyén fogalmazta meg, nem arra értette, h a játékban, hanem h erősebb típusú személyiség, aztán javította is erre.

mr miss 2015.01.26. 14:25:45

Mindenki ilyen pasit szeretne, mint a Laci. Büdös a lábad. Mondá Fannikának, miután az a lila kendő mögül oltogatja őket, az amúgy valóban szánalmas hármas lemmingtársaságot. Igazi érvember, igazi férfi ez a Laci, na. Meg is kapta utána, hogy neked meg a szád :D
rtl.hu/rtl2/valovilag/budos-a-labad-neked-meg-a-szad

Cirmoska11 2015.01.26. 14:26:30

Szegény Dani tegnap, amikor a lila kendőt Fannira rakták olyan sápadt lett, hogy azt hittem, menten összeesik!

Csak ügyesen! 2015.01.26. 14:26:50

@Bujumburi: Nincs már olyan h szakmunkásképző, szakközépiskola van, ahol szakmát tanulnak és érettségit szereznek.

mr miss 2015.01.26. 14:31:22

@Csak ügyesen!: tényleg nincs szakmunkásképző? Szerintem van. (A szakközép más, régen is volt, az valóban ad érettségit.)

kamilla123 2015.01.26. 14:34:29

@Cirmoska11: én most néztem vissza a tegnapi öfit, az nem volt semmi, amikor a három sötét alak bevonult a nyugiba. Ádinkán látszott, h szarik bele, ha Denisz Danit viszi, azt is, ha kint hagyja. Sőt, még az is látszott rajta, h Lacit is leszarja. Még Laci kérdezett rá, hogy "engem meg sem említesz?". Edinkának már a dollárjelek forognak a szemében, mint Quadlipinek, amikor sajtot látott. Én emiatt valahogy pl Deniszt szerethetőbb figurának érzem, mert nem állandóan a nyereményen pörög, hanem tud szórakoztató is lenni, meg laza. És sztem nagyon jó humora van. Primkó, de vicces. Remélem, kiviszi Danit és kint hagyja. De még jobb lenne, ha Edinkát vinné ki, mert ha Dinka látja, hogy Dani nem jön vissza, visszavesz az arcából és elkezdi játszani a cukit.

Mészáros Laci 2015.01.26. 14:34:47

Na én megmondtam: a Fanni valójában elég okos csaj, de arra szocializálták, hogy adja a butát, mert a pasik szeretnek okosabbnak látszani a nőjüknél. Puszi a hasatokra, butát játszó de valójában okos lányok :)

Csak ügyesen! 2015.01.26. 14:35:19

@Magg.: Nem gondolom, h Laci elfelejtette Daninak a kendőlevételt. Tegnap is látványos volt, h miután kiderült h Fanni a lilakendős, azonnal közölte, h ő Dennisre rak. Tudta nyilván, h ez Daninak nem érdeke. Majd Edinával karöltve szépen rábeszélték, h jó lesz ez neked így Dani. Laci nem hülye, nyilván kellenek a szövetségesek, de Dani abszolút beáldozható kategória nála. Tök egyedül meg nem lehet egy ilyen játékot akár csak néhány hétig is játszani, ezt felejtsük el.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 14:37:22

@mr miss: Nincs már, úgy hívják őket h szakiskola. De Laci szakközepet végzett, innentől kezdve nincs min gondolkozni ebben a kérdésben :)

malevil2050 2015.01.26. 14:38:24

Csak szeretném jelezni h a mentőt mostmá a 112-l hívható,úgy látom egyes (v kettes) olvtársaknak szüksége lesz rá,annyira küzdenek itt a semmiért.

mr miss 2015.01.26. 14:41:38

@Csak ügyesen!: de a szakiskolában szakmunkásokat képeznek, akik szakmát szereznek, érettségit nem tesznek (google it!). Ez csak egy névváltozás az iskoláknál. Amúgy persze később tehetnek érettségit, ha olyan intézménybe járnak, akkor +2 év asszem (a 3 év szakmunkás után), és utána mehetnek vizsgázni.

Magg. 2015.01.26. 14:44:47

@Csak ügyesen!: én ezzel úgy lennék, hogy inkább egyedül, mint olyan "szövetségessel", aki folyton hátba támad. Erre mondják, akinek ilyen barátai vannak, annak nincs is szüksége ellenségekre.
Ez a kiválasztás meg most eléggé be volt határolva. Választhatott Dóri, Robin és Denisz között.
Dórira valamiért nem akart rakni, ezt elég kategorikusan ki is jelentette, Robin Edinát vitte volna (hiszen rárakta a jelet is), maradt Denisz.

dRm 2015.01.26. 14:45:47

Hello Sixx,
Koszi a címet. Nagyon jo. Szerintem is csodálatos! Nem is értem miért csak egy hétre kapta a lila kendőt:( Szerintem megérdemelte volna akar több hétre is a Fanni a teljesítményéért.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 14:47:36

@ornyim: Én azt várom, h akkor mi lesz, ha Dennis kiviszi Danit és Dani kiesik. Szerintem egyébként Lacinak nem tesz jót ez az Edina-Dani kettős, esküszöm sokkal kevésbé gáz a srác, mint ez a kettő, igaz, h azok is inkább csak együtt válnak helyenként bicskanyitogatóvá. De talán, ha csak Edina marad, Dani nélkül, az jobb lesz Lacinak (és Edinának is).

Bár fogalmam sincs, h Edina h tud majd újra szívhezszóló kortes beszédet mondani Laci mellett (mert előbb-utóbb szükség lesz rá) a tegnapi benyögés után. Szerintem Edina ezt most nagyon eltaktikázza, maradni kellett volna a szerelmetes lánynál, ha már egyszer erre a lóra tett.

Egyébként én Edina hirtelen támadt távolságtartását onnantól datálom, mióta rájött, h Laci potenciális ellenfél. Krvára nem számított arra, h Laci visszajön erről a párbajról és előtte mindig úgy kezelte, h ő az, aki nem jut el a top 6-ba. Ez a nagy helyzet.

Cirmoska11 2015.01.26. 14:53:25

@schanc: Nem, nem kapott, kicsit kivételeznek vele más téren is.

Az kiderült, miért pont Laci-Edina kapta a gyámságot? Miért nem Robin-Dóri mondjuk?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 14:55:44

@Cirmoska11: mert gondolom nem szövetségeshez, vagy félig-meddig szövetségeshez akarták rakni. Nyilván az úgy nem büntetés. Ez meg igen.

másodpéldány 2015.01.26. 15:04:50

@Cirmoska11:

a robin-dóri gyámságban mi lett volna a pláne?

na meg ugye a retek azt szerette volna, ha denisz szavazatával laci-edina gazdálkodik,

csak így jött ki nekik a matek, hogy denisz menjen párbajozni... és kivigye danit...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 15:11:05

@kamilla123: -Gondolom a nagy szeretetet azért érzed, mert láttad az esti "Belevalóban" a Deniszke " vicces videóját!" Ha netán nem láttad, nézd meg mert érdemes!! Azzal kezdte Éva a műsorát, tehát az elején van. Szerintem a tanárnők, elolvadtak a gyönyörűségtől. Jó volna, ha a párbajnál bemutatnák mint Denisz legszebb pillanatai! A szavazóknak leesne az álla.

egyemakisszíved 2015.01.26. 15:13:51

@ornyim: Laci éppen Edina miatt lett népszerűbb, mert meg tudta megmutatni, hogy nem csak a külső számít neki, kedves, alkalmazkodó partnernek tűnik, hogy rabláncra fűzték. Ő már a stuccé itt bent, mint mondta a dzsungel héten. Olyan furcsa ellentmondásban van a macsós énjével, ami érdekessé teszi, szerintem. Ambiciózus nő és tesze-tosza férfi kapcsolatot ismerek a közelemből, lehet egy jól működő kombináció hosszú távon, bár lehet, hogy Edina és Laci még túl fiatalok ahhoz, hogy ez nekik is beváljon. Az, hogy Lacinak külsőre nem Edinán akadt meg a szeme elsőre, már nem probléma, a kérdés az, hogy mit tudnak nyújtani majd egymásnak idekint, ami összetartja őket.
@Csak ügyesen!: A nyeremény tekintetében miért járt volna jobban Edina, ha Zsuzsa jön vissza? Ebből a szempontból szerintem az áll érdekében, hogy legalább egy közeli szövetségesével (akár Dani, akár Laci) kerüljön a fináléba.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 15:14:54

@mr miss: Van szakközépiskola!!! Szakmát és érettségit is ad egyben. Ugyanúgy érettségizik, mint a középiskolás.

mr miss 2015.01.26. 15:24:43

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: eh, figyi, olvass vissza, nem mondtam, hogy nincs szakközépiskola. Azt mondtam, hogy van viszont szakmunkásképző, még ha szakiskolának hívják is.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 15:26:18

@egyemakisszíved: Nem lett volna jobb neki, csak ő ezt nem így gondolja. Én úgy vagyok ezzel, h ha tényleg komoly érzéseid vannak valaki iránt, akkor az fel sem merül, h bárcsak ne ő jött volna vissza a párbajról. De gondolom, Edina egója képtelen azt elviselni, h így Laciedina lenne, és nem csak Edina, ez neki már nem fér bele.

Őszintén szólva, már abban sem vagyok biztos, h bent lesz, ami összetartsa őket, nem hiszem, h Laci ezt a végtelenségig el fogja viselni. Egy kicsit sok kezd lenni Edina "számláján" (egész nap nem áruljuk el Dani tervét, két nap után kijelentjük, h nappal ne legyünk együtt, de lehetőleg éjszaka sem, adásban közölni h jobb lett vna, ha nem te jössz vissza), háááát, azért előbb-utóbb Lacinak is le fog esni, h nem kell ő annyira...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:29:18

@Csak ügyesen!: pedig az éjszakaiban hogy bújik Edinához... :) Edina meg folyton rászól, hogy aludjon. Laci még azt is a szemére vetette, hogy egész nap meg sem csókolta. :) Nesze neked papucs. :) Mikor Robon fejéhez vágta, amiért megmelegítette a Dórinak a kávéját vagy akármijét.

Cirmoska11 2015.01.26. 15:30:48

@rearwindow: én azon csodálkoztam, ha nem is magyarul, de a térképre voltak írva az országok nevei... és még úgysem tudták, mi hol van

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:32:29

@Cirmoska11: ha azt sem tudják hol keressék, akkor elég nagy az a térkép... :)
Azt hiszem, Atlaszt meg nem kaptak, hogy ismerkedjenek vele...

Cirmoska11 2015.01.26. 15:38:29

Én nem vagyok nagyon Laci ellen, de 23 éves korára 3 szakma kicsit gyanús. Eleve jobb esetben 18 évesen érettségizik valaki, utána még 3 szakmát letenni úgy, hogy azt hangoztatja, mindent egyedül ért el, az kizárt! Ha valóban ő is fizette a tanulmányait, akkor is kaphatott valami szülői támogatást, vagy másfélét, mert 23 éves korra nem lehet egyedül idáig eljutni. Ha az a szülői támogatás csak abban nyilvánult meg, hogy otthon lakott a szüleivel, és nem kellett lakásra, meg rezsire költenie, akkor úgy elképzelhető, csak akkor ne hangoztassa nagyképűen, hogy mindent egyedül ért el (szerintem).

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:40:08

@Cirmoska11: OKJval lehet, meg vannak esti / du-i iskolák pont azok miatt, akiknek melózni kell. Én is dolgoztam az OKJ és a főiskola / egyetem alatt is.

egyemakisszíved 2015.01.26. 15:40:26

@Csak ügyesen!: Mikor mondta, hogy bárcsak ne Laci jött volna vissza? Még csak azt sem, hogy jobb lett volna, ha nem ő jön vissza. Annyit mondott Lilu kérdésére, hogy játék szempontjából lehet, hogy jobb lett volna, mert mindenkire akar figyelni, nem csak Lacira. Amikor Lacinak kampányolt, amikor várta az ajtóban, nem úgy nézett ki, hogy nem őt várja vissza.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 15:41:22

@-pkata-: Laci védelmében ezek egy kezdődő, kölcsönös kapcsolatban teljesen normális dolgok. Nekem Edina viselkedése az, ami teljesen érthetetlen. 2 hónapig teper, meg szerelmes, meg minden, végre együtt vannak, erre egy hét sem kell és meg sem csókolja egész nap?! Fura.

rearwindow 2015.01.26. 15:42:50

@Cirmoska11: talán érdemesebb lett volna azt a sok energiát egy, de profi szinten elsajátított szakmába fektetni :) amikor valakinek 3-4 (?) szakmája van, és mégis gépkocsisofőrként dolgozik, ott valami nem kerek

Cirmoska11 2015.01.26. 15:44:56

@-pkata-: de azok is fizetősek. Valahogy ki kell fizetni. Tudom, én is 17 éves korom óta dolgozom tanulás mellett, persze meg lehet csinálni, de csakis anyagi támogatás mellett. Asszem az állam csak egy OKJ-t fizet, a többi önerőből megy. De 3 akkor is túlzás szerintem picit önerőből. Nekem is vannak ismerőseim, akik kb. ennyi idősek, és 2 sulit végeznek, na de úgy ám, hogy a szülők aláteszik a lakást, meg a lóvét.

Ken Adams79 2015.01.26. 15:45:35

Szerintem Fannikával meg akarták nyeretni a kendőt.

Az esszé is gyanúsan jól sikerült neki, egyszerűen (tudom előítélet) 0 olvasottsággal, nem lehet ilyet írni.
Meg ezek a felelések is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:46:07

@Csak ügyesen!: Öö, szerintem félreértesz, nekem is az a normális, amit Laci csinál most, és nem az, amit Edina. De lehet, csak én vagyok olyan hülye mint Laci, aki a kapcsolat elején nem bír betelni a másikkal. A papucs dolog meg csak eszembe jutott, hogy őt is elkapta a gépszíj... :) A "nem kellesz eléggé" c filmben mondta azt egy lány a film végén az addig nagy sóher faszinak, amikor szembesítette, hogy biza szerelmes, hogy "üdv a klubban, seggfej". :D Egyszer mindenkivel megtörténik... :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:47:17

@Cirmoska11: Én is önerőből végeztem. OKJ-t is, főiskolát és egyetemet is. A fizetésemből tettem félre a tandíjra valót.

Magg. 2015.01.26. 15:47:26

@Csak ügyesen!: olyan görcsösen teper a nyereményért, hogy semmi sem szent a számára, már a nagy-nagy szerelem is mellékes.
Arra nem gondol, hogy ez még ellenszenvesebb a nézőknek, mint amikor Zsu ellen genyózott?

Qrva uncsi, amikor naponta sóhajtja bele a kamerába, hogy ő akar nyerni, neki mekkora szüksége van a pízre, mer a ház, meg az egyetem....

Ken Adams79 2015.01.26. 15:47:34

@Cirmoska11:

3 szakmája lehet úgy szerintem, hogy szakmunkásba járt és ott adnak neki mondjuk egyből 2 szakmát is.
utána meg elvégez egy olyan szakmát, amiben dolgozik. (ezt a munkahely fizeti gyakran, cserébe "odakötnek" pár évre

Cirmoska11 2015.01.26. 15:48:10

@rearwindow: ezaz, erre gondoltam én is! én nem tudom, de nem hiszem, hogy 100ezreket keres a sofőrködéssel, amiből olyan jól tudná fizetni az OKJ-ket, vagy más sulit.. Inkább a szülők keze lehet ebben..

rearwindow 2015.01.26. 15:49:05

@Ken Adams79: de akkor miért sofőr?? az adatlapján ez szerepel

Csak ügyesen! 2015.01.26. 15:50:13

@Ken Adams79: Szakközepet végzet, az minimum 1 db szakma, de valszeg hozzátett még egy évet és az rögtön 2 db szakma (nyilván vmi hasonló jellegű lehet mindkettő). Aztán még végzett egy OKJ-t. Szerintem ez nem annyira kiugró, vagy lehetetlen.

Cirmoska11 2015.01.26. 15:50:19

@-pkata-: 22 évesen? Van ilyen, persze, le a kalappal előttük (és előtted is), de Laciból nem nézem ki valamiért...

Ken Adams79 2015.01.26. 15:50:41

@rearwindow:

lehet, hogy azt nem végezte el, mint szakma, nem hivatásos sofőr, csak sofőrködik valahol.
Gondolom ahhoz elég egy B-s jogsi

Ken Adams79 2015.01.26. 15:52:57

@Csak ügyesen!:
Szerintem sem lehetetlen és nem is kiugró.
Nyilván a 3 szakmája nem orvos, ügyvéd és atomfizikus... az már kicsit neccesebb lenne.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 15:53:47

@Magg.: Sajnos nem tudom, h mikor fog ez leesni a nézőknek, amikor még Fanni is ott tart, h az Edina mennyire szerelmes, bezzeg a Laci. Bár, legutóbbi BV-ben Éva is kicsit enyhébb hangot ütött meg Laci érzéseit illetően :D De azt várom, h mikor jutunk el arra a pontra, h Edina érzéseit kérdőjelezik meg, lehet h sose.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:53:57

@Cirmoska11: Nekem az a fura, ha ennyire utál tanulni, akkor miért? Bár, fene tudja, milyen szakmái vannak.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 15:56:33

@rearwindow: én sem az OKJ-s vagy az egyetemi végzettségemnek megfelelően dolgozom. Egész egyszerűen azért, mert az egyikben nem tudnék elhelyezkedni, mert marketingesnek nem elég az OKJ képzés, ma már annyi egyetemi diplomás marketinges van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.... A másik meg, művelődésszervező - nem fizet... Max magán szférában, de oda meg összeköttetések kellenek többnyire.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 15:56:47

@-pkata-: Na, majd a Blikk chaten megkérdezzük tőle, kicsit sem fog pislogni :D :D

Cirmoska11 2015.01.26. 15:59:26

@-pkata-: Szerintem túl fiatal ahhoz, hogy ennyi szakmája legyen. Mai világban sokan az egyetemet is 22-23 éves korukra végzik el, és nem azért, mert hülyék, vagy lusták, hanem mert dolgoznak mellette a megélhetésért. Valaki feljebb említette, hogy elvégezhetett valami szakmunkásképzőt, ami eleve 2 szakmát ad, úgy el tudom képzelni. Csak kicsit úgy tűnik a tv-n keresztül, hogy azt akarja elhitetni, hogy ő milyen ügyes, meg okos, hogy 23 éves korára elvégzett 3 szakmát, mindezt önerőből, és még reméli, hogy az egyetem is meglesz! :) nana, nekem nem tűnt úgy az iskolahéten, hogy nagyon teperne :) szerintem többet jár az esze a tetoválásokon, meg a tetkós csajokon :) (elnézést a Laci fanoktól)

Magg. 2015.01.26. 16:01:16

@Csak ügyesen!: pedig az elején én is úgy gondoltam, hogy Laci csak gyávaságból kötött ki Edinka szoknyája alatt.
Ma már ordít a helyzetről, hogy Dinka szabadulna, Laci meg bociszemekkel bámulja azt az álnok kis kígyót.
Együtt élnek 0-24-ben és senki nem veszi észre Edina mesterkedését? Azért ez fura. Akkor ő az igazi színésznő - vagy bent még mindig tartja magát az "Edina a szegény, védtelen kicsilyány" kialakított imidzs, egyikőjük sem lát át rajta?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:01:43

@Csak ügyesen!: Remélem, minél később... :D :D Még ne jöjjön ki. :D
@Cirmoska11: De pont ez az, hogy nem lehetetlen, de az egyetem azért túlzás. Ahhoz tanulni is kéne... Mondjuk én ezt nem hallottam. Nem csak ironizált?

rearwindow 2015.01.26. 16:01:46

@Cirmoska11: nem bántásiból írom, de egy agrármérnöki levelező menne neki, ha nagyon összeszedi magát

Ken Adams79 2015.01.26. 16:02:54

@Cirmoska11:
ha valaki 22-23 éves korára végzi el az egyetemet, az szerintem tökéletes.
az azt jelenti, hogy kb mindenből elsőre vette az akadályt, ami azért nem könnyű (nekem nem is nagyon sikerül :) )

Valószínűleg azért mondja el egy nap 20x, hogy hány szakmája van, hogy a többiek előtt látsszon valakinek.

Gia 2015.01.26. 16:05:43

Azt hittem a bukott diáknak legalább egy estére elment a szextől,mert eléggé le volt törve.De nem,Fannikával körbeszexelték a zuhanyzót,már le is hozta a Bors..

Gia 2015.01.26. 16:07:06

@rearwindow: Nem paraszt.Agrárcsemete. :-D

Magg. 2015.01.26. 16:07:15

@Gia: de hiszen megígérte Fanninak ezt, ha megszerzi a lila kendőt. :)

Cirmoska11 2015.01.26. 16:08:16

@-pkata-: Nem, ezt asszem akkor mondta, amikor a riportszobában volt, és itt sixx is megírta a posztban, hogy "A riportban aszongya, hogy túl van három szakmán, és reméli, meglesz az egyetem is. Nem, Laci, nem lesz meg." Ezt mondta, és teljesen komolyan is gondolta, de szerintem ez csak népbutítás, hogy felnézzenek rá a nézők.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:10:15

@Cirmoska11: a riportban is lehet ironizálni,a z meg hogy sixx mit és hogyan ír meg, meg vesz komolyan, az más kérdés :)))) Azért kérdeztem, hogy nem csak ironizált-e.

Gia 2015.01.26. 16:12:32

Laci már akkor említette a sok elért eredményét amikor az apjával való rossz kapcsolatáról beszélt.És utána-Edina jóvoltából-telefonoztak.

egyemakisszíved 2015.01.26. 16:12:36

@Magg.: Edina elmondta Lacinak a dohányzóban, hogy mi a helyzet, egy párnál úgy illik, hogy megbeszéljék a stratégiát a villalétre. Ki kíváncsi arra, hogy valakik 0-24-ben egymást nézik, egymás szájában vannak. Még a sorozatokban is, ha az egymáshoz egyértelműen vonzódó férfi és női főhős összejönnek, először általában egy alkalomra, és aztán hirtelen visszakoznak, ált. az egyik fél úgy tesz, mintha nem történt volna semmi. Hogy fennmaradjon a feszültség, érdekelje a nézőket, hogy mi lesz most. Vagy itt van Zsófi és Aurelio esete, bent is látszott, hogy vonzódnak egymáshoz, de Zsófinak nem fért bele, hogy a kamerák előtt párosodjon. Au hogy méltatlankodott, mert amikor Zsófi kissé felöntött a garatra a bulikban, nagy lelkesedéssel csókolózott vele, aztán józanul meg távolságot tartott. Au nem nagyon tudott mit kezdeni ezzel a kettősséggel, de aztán idekint már a józan Zsófi sem volt elzárkózó, hiszen együtt élnek.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 16:17:07

@Magg.: Lehet h átlátnak (Fanni mondta is a hintalovas beszélgetésnél, h nagy színésznőnek tartja), de mondjuk Fanni Lacival akar kimenni párbajozni, szóval gondolom ő ezt fogja sulykolni (mármint h Laci érzései nem őszinték, elég feltűnően ráállt erre a témára). Dennis meg Robin már nem mondják ezt. De én inkább a műsorra gondoltam, még nem hallottam Lilut (vagy Bencét, vagy Auréliót, vagy Évát) olyan kijelentést tenni, ami Edina őszinte érzéseit kérdőjelezné meg. Bár, Lilunak volt azért tegnap ilyesmi kérdése, de még nem volt teljesen konkrét.

Nem Penny hajója 2015.01.26. 16:17:39

Megbolondult a VV appom, elkezdett prittyegni, hogy legyek kedves szavazni.

Cirmoska11 2015.01.26. 16:18:32

@-pkata-: nekem nem tűnt iróniának. ugyanazzal a flegma, unott stílusával mondta, ahogy szokott beszélni.

De ha Laci "önerőből" el tudott menni tanulni, meg dolgozni, Edina miért nem tud? Gondolom az érettségije neki is megvan... Lehet azt mondani, hogy mert a szülők nem tudják anyagilag támogatni a tanulásban, de akkor Laci sem magától szedte össze a pénzt. Elhiszem, hogy Edinát nem tudják támogatni, de akkor ne mondja már Laci se, hogy ő mindent magának köszönhet. Képzeljük csak el, hogy mind a ketten érettségi után a 0ról indulnak 18 évesen, támogatás nélkül; az egyiknek összejön, a másiknak nem? MIÉRT?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:20:12

@Cirmoska11: Edinának nincs érettségije, abba kellett hagynia a sulit

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:21:38

@Cirmoska11: Mert az egyik ügyesebb, a másik meg nem? Az egyik talál melót, a másik meg nem? Vagy mert nem vagyunk egyformák? Neked vagy neked miért nincs orvosi diplománk? AZ egyiknek miért van kurva sok pénze, és nekem miért nincs? Ezt így nem lehet összehasonlítani.

Ken Adams79 2015.01.26. 16:22:46

@Cirmoska11:

Mert az 1ik munka mellett nem tud tanulni, vagy mert nincs abban a faluban/ városban tovább

egyemakisszíved 2015.01.26. 16:22:51

@Cirmoska11: Pl. azért, mert az egyik Budapesten él, ami tele van tanfolyammal, utazási és lakhatási, megélhetési költség nélkül, a másik meg egy kis faluban, Baróton. Azt se tudjuk, Edina anyukájának van-e munkája. Laci teljes családban él, lehet, hogy a testvérei is keresnek.

Ken Adams79 2015.01.26. 16:24:30

Mert az 1ik munka mellett nem tud tanulni, vagy mert nincs abban a faluban/ városban tovább tanulási lehetőség

A másiknak meg van

De ez nem tuti, nem ismerem őket, csak azért több mindentől függ....

Ken Adams79 2015.01.26. 16:27:37

Egyébként meg (bár nem ismerem a VV szériák játékosait) de olyan agyon iskolázott, nagyon művelt egy részben sem volt szerintem...
Gondolom az nem megy ilyen helyre... Nem biztos, hogy jól néz ki egy ügyvéd önéletrajzában :-)

Bujumburi 2015.01.26. 16:28:07

@kamilla123: létre kell hozni egy facebook csoportot, hogy követeljük a tetkós csajt Laszínak. :D

Cirmoska11 2015.01.26. 16:28:57

Igen, ezaz! Laci a családjával él! Én azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy ne tessék már letagadni az otthoni segítséget, mert kinyílik a bicska a zsebemben. Vagy az neki nem segítség, ha otthon élhet? Szerintem az. Szóval nem a tanulással van a bajom, mert legyen persze 3 szakmája, csak ne csúsztassa azt a tényt, hogy nem kell lakásra költenie, meg megélhetésre. Ha azt feltételezzük, hogy be is száll a családi kasszába, mégsem ugyannyi, mint lakást bérelni Pesten. Ha igaz, hogy sofőr, és nem a családjával lakna, szerintem rámenne a nettó fizetése, hogy megéljen valahogy.

Bujumburi 2015.01.26. 16:29:05

@Ken Adams79: ha jól tudom volt egy ügyvéd csaj, akit a szereplése után majdnem kizártak a kamarából. :D

Gia 2015.01.26. 16:31:44

@Bujumburi: Ugyanezt akartam írni,VV Eszter ügyvéd volt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:32:02

@Cirmoska11: De nem tudjuk, hogy a családjával élt e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. De ha ennyire érdekel, kérdezd meg a családját, ha legközelebb a BVben lesznek. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 16:32:05

@Gia: hát nem megígérte PONT diplomaosztás előtt Fanni, hogy ha övé lesz a lila kendő, akkor ruha nélkül fog szekszelni? Amit első gondolattal a budira módosított. Nyilván sok pesti kocsma klotyója tudna mesélni egy boglyas hajú lányról.... :D

Szóval Fanni egy rendes lány, mert betartja az ígéretét. Egy jó kis védettségért pláne. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:33:13

@Bujumburi: Lehet, hogy Zsu sem tud visszamenni a TV-hez. Leszedték a videóit, meg hiába karesték a TV-t, hogy mi van,nem nyilatkoztak.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:34:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem a klotyóra azért gondolt, mert ott kisebb a rálátása a kamerának. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:34:53

@Bujumburi: :D :D :D De akkor egy kinti romantikus estére!!!!! :D

Cirmoska11 2015.01.26. 16:35:04

@-pkata-: én abból következtettem erre, hogy amikor a tesója videóüzenetet küldött neki Karácsonykor, megjegyezte Laci, hogy az az ő szobája, és még a laptop is úgy van az asztalon, ahogy hagyta a csipkés terítőn :) ebből rögtön arra asszociáltam, hogy otthon lakik. :) vagy tesójával :) Jó, majd betelefonálok, de lehet meg is látogatom őket, és lecsekkolom, mi a helyzet :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:35:59

@Cirmoska11: Ha meghívnak, vigyél engem iiiiis, légysziiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D

Magg. 2015.01.26. 16:36:07

@egyemakisszíved: azért ők ezen már jóval túljutottak.
Nyalják-falják egymást, leadják a nagy szexjelenetet, aztán hirtelen Edinka megvilágosodik.
Ugyanmár...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 16:36:08

Deniszt nem engedtem volna fannika közelébe Laciék helyében.

Ken Adams79 2015.01.26. 16:38:15

@Cirmoska11: @-pkata-:
keressétek fel a családját személyesen, és mondjátok, hogy benne lesznek a tv-ben...úgyis arra várnak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 16:39:03

@-pkata-:aha, akkor miért ment bele a zuhanyzós dugásba? :) Ennyi erővel csinálhatták volna ágyban is.

Magg. 2015.01.26. 16:39:09

@egyemakisszíved: pár napja lettem itt kioktatva, hogy Barót nem kis falu, hanem város. :)
Mondjuk annyira nem érdekel, hogy utána is nézzek.
Akkor szerinted az összes román és romániai magyar lyánykának be kéne költöznie a VV-be, hogy tovább tudjon tanulni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 16:40:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Na, akkor tutira gyűjtést, de minimum tüntetést rendezett volna a két nyomorultnak az Edina-Laci ellenes tábor. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:42:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert megígérte a Denisznek, hogy bárhol... Csak gondolom, reménykedett, hogy a klotyó elég lesz :D de Denisznek az nem jó. :)

Cirmoska11 2015.01.26. 16:42:47

@-pkata-:
Mindenképpen, egyedül nem is mennék :D :D

Magg. 2015.01.26. 16:43:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: megoldották volna akkor is. Max kivárják, míg a zsarnok nevelőszülők elalszanak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 16:43:11

@Magg.: "Akkor szerinted az összes román és romániai magyar lyánykának be kéne költöznie a VV-be, hogy tovább tudjon tanulni?"
Ennyi erővel az a kérdés is helytálló lenne, hogy miért nem költözik a vv-be valamelyik elmaradott borsodi településről a kitörésre, továbbtanulásra, előre jutásra vágyó fiatal? Csak akarat és elszántság kérdése lenne. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:43:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Mint szülők megtiltották volna? Lehet, hogy a büdös kölke kiszökött éjjel :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:45:48

@Ken Adams79: De én nem akarok a TVben szerepelni. :) Vagy csak taTTikából mondjuk azt? Szerintem feltűnő lesz, ha kamera gyanánt az én kis ezer éves Motorolámat visszük :D

beacska 2015.01.26. 16:49:53

jegyzem meg csendben, a gótikát az olaszok nevezték el az idegen barbárokról (jelentése: barbár) és francia területen terjedt el először....

minden reggel 2015.01.26. 16:49:56

@-pkata-: tegnap azt mondta már rengeteg felkérése van :)

Magg. 2015.01.26. 16:52:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem is. :)
Mo-n is az van, ha szegény vagy, tanulj nagyon jól, ha egyetemre akarsz járni.
De biztos kényelmesebb hőbörögni egy ilyen műsorban. :)

Magg. 2015.01.26. 16:55:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: de WC-re csak ki kell engedni azt a szegény gyereket. Majd azt mondta volna, szorulása volt, azért volt kinn annyi ideig. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 16:57:38

@beacska: de nem olasz stílus, és már jóval később kapta ezt a nevet.

egyemakisszíved 2015.01.26. 17:00:27

@Magg.: A tévésorozatokban is így szokott lenni, egyszer dugnak, aztán sokáig semmi. Szerintem a hosszú, magányos baróti éjszakákon sok ilyet nézett. Tiszta romantika! Amúgy az idei VV-t ezzel szlogennel hirdették: A kísértés bevisz! Sokan a VV-ben a kitörési lehetőséget látják, anyagilag vagy ismertséget tekintve. Nagyon beszűkültek a mobilitási csatornák, azt jól érzékelik, de azt, hogy a VV mit tud nyújtani, túlértékelik szegények.

Bujumburi 2015.01.26. 17:01:59

@-pkata-: Óóóó.. de a belevalóban pont valami lehetőségekről beszélt tegnap -Renivel szemben őt több helyről megkeresték... persze lehet, hogy kamu, nem tudom :

rtl.hu/rtl2/valovilag/ket-osellenseg-a-belevalo-studiojaban

Mondjuk ha hírolvasónak nem is, de ha megtanul beszélni, akkor kamatoztathatja az ismertségét a Kiskun TV-ben, nem? Ez azért nem olyan, mintha visszamenne 10 éveseket tanítani, vagy műteni. :D

Nem tudom miért szedhették le a képeket.

Maxi Mili án 2015.01.26. 17:02:48

@Csak ügyesen!: Szerintem meg ő a sofőrséget is egy szakmának hívja.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 17:05:50

@Bujumburi: valami fotózást emlegetett, közölte, hogy nem vetkőzik, mikor Éva rákérdezett, h milyen jellegű. Epésen meg is jegyeztem, hogy mert a vetkőzés már megvolt a villában... :p

egyemakisszíved 2015.01.26. 17:05:53

@Bujumburi: Haknizni hívják, diszkókba, meg fotózásról volt szó, persze fehérneműsről, a pucérat majd később, több pénzért csinálja. :)

beacska 2015.01.26. 17:06:12

@-pkata-: csak azért mondtam, h NYILVÁN volt vmi ilyesmi a leírásában, úgyhogy akkora hülyeséget nem mondott, csak kihagyott ezt-azt ;)

"Az akkori olaszokban mélyen élt a barbár pusztítások emléke, ezért goticónak, barbárnak mondták."
"A gótikus építészet legelőször a XII. századi Franciaországban jelent meg a királyság Île-de-France területén,"

mindez mondjuk innen: hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B3tika

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 17:06:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hát, azt nem hiszem. :D Vagy mit kap? Kukoricán térdeplést? Mondjuk azt még megnézném :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 17:08:54

@beacska: Az elnevezést először pejoratív értelemben használták a RENESZÁNSZ korban, a sötétnek vélt középkor művészetét illették vele a fényesnek tartott antik művészettel szemben. Az akkori olaszokban mélyen élt a barbár pusztítások emléke, ezért goticónak, barbárnak mondták. Az elnevezést egyébként Giorgio Vasari (16. század!!!) óta használja a művészettörténet (csakúgy, mint az antikvitás kifejezést).

Ken Adams79 2015.01.26. 17:08:58

@-pkata-:
Persze, hogy csak taktikabol....
Nem tunik fel azoknak semmi, csak szerepelhessenek...

beacska 2015.01.26. 17:09:16

@-pkata-: szóval, ha engem kérdeztek volna, én ezt mondom: olasz(ul) barbárt jelent, francia(országból) terjedt el.....szóval igen nagy az átfedés, és csak vágás kérdése

beacska 2015.01.26. 17:09:50

@-pkata-: ugyanazt olvassuk :D....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 17:10:35

@beacska: Maradjunk annyiban, hogy emlékezet,t hogy francia, olasz, csak épp nem hogy kihagyott egy-két dolgot, hanem összekevert egy-két dolgot... :) Mert ugye nem mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit...:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 17:11:48

@beacska: a te linked miatt kerestem ki, hogy pontosan hogy írják a wikiben. de nagy különbség van a 12. sz-i gótika, és a z olasz késő reneszánsz között. 4 évszázad.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 17:12:22

Na én most hazavonszolom a fenekem, ezért nem fogok írni egy darabig. sziasztok :)

beacska 2015.01.26. 17:12:31

@-pkata-: nem láttam, csak olvastam, és amit olvastam, az akár jó is lehetett volna (lsd. fent).

szóval, állítom, h nem mondott akkora baromságot, csak félbehagyta a mondatot.

beacska 2015.01.26. 17:13:28

@-pkata-: hogy is jön ide a reneszánsz???csak nem egy művészettörténésszel vitatkozom?

Csak ügyesen! 2015.01.26. 17:17:21

@Maxi Mili án: A hivatásos sofőr az spéci egy szakma, de nem tudom, h Lacci az-e.

rearwindow 2015.01.26. 17:19:06

@Csak ügyesen!: inkább furgonsofőr feje van, az sima B jogsi :-)

,, 2015.01.26. 17:29:12

Hali. A tegnapi poszthoz: tévedés (böszmeség), Fáncsi nem romana/tiffanyn edződött, hanem el is mondta korábban h Laurell K. Hamiltont olvas, höhöhö. Aki nem ismerős az írónő munkásságával, vámpíros farkasemberes fantasy pornósorozat, hardcore stílusban (gigantikus csodafaszokról szóló kontent az egész, a főszereplőnőt megátkozták úgymond és emiatt állandóan szexelni kell:DDD Egyébként Fáncsi hasonlít külsőleg a karakterre.) Nem is tudom h én ezt honnan tudom, foggalmam sincs.

Cirmoska11 2015.01.26. 17:31:39

@rearwindow: az iskola héten, amikor meg a tanár mondta neki, hogy mondjon szakszavakat a munkájához kapcsolódva, akkor meg azt mondta, szerelő, és ilyenek jutottak eszébe, hogy kalapács, meg hegesztő. Akkor a sofőr = szerelő?

rearwindow 2015.01.26. 17:34:48

@Cirmoska11: azt mondta kereskedelmi gépszerelő, és olyan szerszámneveket ismer mint: kalapács és csavarhúzó lol

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 17:34:49

Most néztem vissza amikor átadják a bizonyítványokat. Edinát hívták ki elsőnek...akinek nem olvasták fel a jegyeit...de miért nem???.... csak azt mondta az osztályfőnök, hogy jeles és 4 -es jegyei vannak. Szeretném megnézni az Ő bizonyítványát is!

Tud valaki adni egy linket, ahol mindenki jegyét meglehet nézni??? Köszi előre is!...

Összesítve, Edina második tanuló lett...Tudtam, hogy Fannit bevédik, hisz nem mehet még párbajra. Egyelőre nem szabad kiesnie, mert akkor leül a show. Ugye mindent a nézettségért. Még azt is eltudom képzelni, hogy a fogalmazást sem Ő írta, behívták a riportszobába és ott volt a széken a papír, Ő pedig átmásolta magának, és felolvasta. Neki még nem szabad kiesnie, de azt nem hiszem, hogy megnyeretik vele a játékot. Ja, a tornából is biztos jeles lett, hiszen nem tört ki a nyaka a bukfencnél, igaz a kézállás sem ment, de lehet jólesett a tanárnőnek a csöcsörészés. Jeles!... Danin csodálkoztam, mivel Ő egyetemista. Tőle valahogy többet vártam, azt hittem Ő nyeri meg a lila kendőt ...Dóri, Laci, Robin közepes...tőlük nem is vártam többet... Deniszen nem csodálkozom, Ő, se nem tudott, se nem tanult. Sötét mint az éjszaka. Pedig a farokmarkolászásból nem fog tudni megélni. Eljön az az idő, hogy hiába markolássza...Nagy ész nem lehet nála, ha 3 milliós adósság elől menekült a villába. Kotorhatja a kéményeket, amíg összeszedi a pénzt! Szánalmas volt az egész iskolai hét. Én inkább ügyességi játékokat játszatnék velük! Oda nem kell ész, csak kitartás és akarat.... Sokkal érdekesebb lenne! Máskülönben a lila kendőt senki sem érdemelte meg!!! Más ajándékot kellett volna kapjon a nyertes, mondjuk kivihették volna Őt + egy személyt az étterembe mint a Maciékat. Az pont elég fizetség lett volna a nyertesnek, meg a kiválasztottjának. Természetesen, ez csak az én véleményem.

Cirmoska11 2015.01.26. 17:35:57

@rearwindow: na igen, erre gondoltam :) de az nem ugyanaz, mint a sofőr. Vagy igen?

rearwindow 2015.01.26. 17:36:47

@Cirmoska11: úgy láttam egyébként a "szakszó" szó jelentésével sem volt tisztában, már azzal összezavarta a tanár

rearwindow 2015.01.26. 17:40:39

@Cirmoska11: akkor nekem eggyel több szakmám van mint amennyiről eddig tudtam :-) sőt, nekem motorjogsim is van az már kettő szakma! :-D

rearwindow 2015.01.26. 17:43:17

Denisz miért ül állandóan széles terpeszben? Csak én találom gusztustalannak?

Magg. 2015.01.26. 17:48:18

@rearwindow: és két kézzel túr állandóan a gatyájában.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 17:50:03

@rearwindow: Amikor a riportszobában felrakja a lábát a szék karfájára, na az a gusztustalan. Már írtam itt, hogy cseréljék már le a széket egy sima háttámlás .... karfanélküli.... székre!!:)

rearwindow 2015.01.26. 17:50:28

@Magg.: Peggy Bundy megtalálta az ő Al-jét :-)

rearwindow 2015.01.26. 17:52:55

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: férfiak valamiért nem érzik cikinek a terpesztett ülést, pedig irtó undorító női szemmel

Magg. 2015.01.26. 17:56:33

@rearwindow: valószínűleg a Godzilla és a szorosan hozzá tartozó elemek akkorák, hogy nem férnek el összezárt lábbal. :D

Ken Adams79 2015.01.26. 17:59:47

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Attól, hogy egyetemre jár, még nem biztos, hogy mindent tud...sőt.
Egyetemen bukdácsolni is lehet, meg halasztani :)

Ráadásul 2 hónapja káromkodást hall egész nap, nem is kell az agyát megerőltetni...így nehéz is.

Szerintem sem Fannika írta a fogalmazást, bár nagyon szépen felolvasta, nem úgy, mint aki először látta.

csicserierika 2015.01.26. 18:00:49

@rearwindow: és Dóri ? Múltkor élőadásban dettó úgy ült mint Denis.

egyemakisszíved 2015.01.26. 18:01:44

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Edina jegyeit a tanári megbeszélésből lehet tudni: magyar, töri, matek - négyes, torna, ének - ötös.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:01:59

@rearwindow:

Szerintem lehet terpesztben ülni normálisan is.
De ahogy Dennis ül, az tényleg gáz... .főleg amikor a végén lelassítja a beszédét... és persze mindig valami dugós -szopós "poént" mond.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:03:01

@beacska: hát, ööö, az az igazság, hogy igen :)

Magg. 2015.01.26. 18:03:59

@egyemakisszíved: de azzal dicsekedett kint a többieknek, hogy a törit tudta, tök jó volt a felelete.
Milyen hazug is a kis ártatlanka.

malevil2050 2015.01.26. 18:04:00

@foxglove (igazándiból): Jajj esztete kár volt leírnod,minnyá gyün ötödpéldány,,,,,,uhhjajjjaajj mi lesz itt.

2015.01.26. 18:04:11

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
Dinka az észtárgyakból négyest, torna-énekből ötöst kapott. Lehetett látni, ahogy az ofő beírta a naplóba.
Szóval Pffffhánynak 1 ötössel több volt. He-he.

csicserierika 2015.01.26. 18:04:44

sztem fanni anyu most először imádkozott azért, h nehogy osztályelső legyen a gyerek :)

rearwindow 2015.01.26. 18:04:44

@Ken Adams79: na erről beszélek!!! :-D kérdezd meg a barátnődet, mi a véleménye a terpeszben ülő férfiakról ;-)

csicserierika 2015.01.26. 18:06:41

@Spitzbauer: persze mutathatták volna a matek feleletét is Edinának, mert állítólag tudta.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:07:45

@rearwindow:

Majd megkérdezem :)
De nem muszáj úgy ülni, hogy közben fogdosod magad, meg elveted magad a széken.

Lehet normálisan is. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:07:57

@rearwindow: Szerintem, mindenféleképpen. Arról nem is beszélve, hogy mindkét keze állandóan a gatyájában van. El van telve a farkától....

mobilos perpetuum 2015.01.26. 18:08:08

@Ken Adams79: Fannikának volt másik fogalmazása is, plusz minden eddigi megnyilvánulásából előjön az, hogy fantáziája kiemeli az átlag VV-játékosok sorából.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:08:08

@rearwindow: Ne hülyéskedj bakker, én meg tök jól fel tudom mutatni a bérletemet minden reggel... Akkor hivatásos utazó vagyok? Vagy mi? :D

,, 2015.01.26. 18:08:40

@malevil2050: de mijért? szerintem annyira nem gáz:) tud írni is a néni (mármint az írónő, nem másodpéldány), csak egy idő után már elkezdett a puncijával írni, biztos akkor neki is, h írni lehet vele:)
Mi ez az avi? Mi a baj Denisszel?

Ken Adams79 2015.01.26. 18:09:13

@Magg.:

Az, hogy jónak érezte a saját feleletét, még nem jelenti azt, hogy az is volt.
Érezhette jónak :) csak rizsázott

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:09:46

@Magg.: Nem hazug, csak olyan buta, hogy azt sem tudja, mit nem tud.
@csicserierika: van benne valami :D

malevil2050 2015.01.26. 18:10:45

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Fütyinek ennyire tellett,megnézte az előzőt és összeegyúrta magát a az előző fütyivel,mivel a farka pöccre indul kiahasználta.Szerencséjére talált magának ehhez egy 5 akós pin@t és ennyi.Ez bizony kevés lesz az üdvösséghez.Bájbáljszása.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:10:56

@mobilos perpetuum:

Lehet, nem nézem mindig, szóval lehetett másik fogalmazása is.
De ebben tényleg olyan szófordulatokat használt és olyan szépen fogalmazott... nagyon nehezen hiszem el, hogy ő írta.

,, 2015.01.26. 18:13:51

@Ken Adams79: a kreativitása megvolt hozzá, de nyelvtanilag nem mindig feküdt az írás (szenvedő szerkezetek, túlbonyolított kifejezések stb.) egy profi író nem így ír. De ezen pl. lehetne javítani.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:14:45

@egyemakisszíved: Köszönöm....csak feltűnő volt, hogy az övét nem olvasták be...

@Ken Adams79: Egyetértek veled... nem is most kapta meg a papírt, hanem még a tanulási időszakban... Ott egyedül vannak, nem látja Őket senki, nekünk meg nem mutatták... Na, meg a tanároknak is meg lett mondva, hogy mit kérdezzenek. Ő kellett nyerje a lila kendőt, a védettségért.

malevil2050 2015.01.26. 18:15:58

@foxglove (igazándiból): Puncijával írni?????? Jahh tényleg.Krétáról már halottam,az tananyag valahun,nyolcasokat kell vele írni,lehetőleg fektetettet.Nem nyújtott kellő teljesítményt a fütyi (mert különben az) Úgy döntöttünk h kiappoljuk.

minden reggel 2015.01.26. 18:17:14

@rearwindow: más a mwdencecsont. Ffiak pl nem is tudnak keresztbetett lábbal ülni

Ken Adams79 2015.01.26. 18:20:19

@foxglove (igazándiból):

1 nappal előtte, arról írt, hogy hogy fogja megcsináltatni a melleit és, hogy majd lesz saját szoliszalonja...

aztán meg ír egy ilyet... először is ismerte azt a függőkertet.
Biztos engedték nekik, hogy utánaolvassanak 1 kicsit, de akkor is....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 18:20:37

@-pkata-: szenvedjen, megnézném én is :-D Szemetek vagyunk :-D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:21:48

@Spitzbauer: Miből volt több jó jegye Fanninak??? Tornából nem érdemelt 4 -est... hangja nincs, nem tud énekelni, abból sem...az már 2 drb. hármas!!! Akkor, mire kapta a jegyeit? Habár, nekem tökmindegy, csak senki nem érdemelt lilát... Más ajándékot kellett volna adjanak, és nem beleszólni a párbajozásba! Tisztességtelen a többiekkel szemben...még akkor is az lenne ha Edina nyerte volna meg!!! -ennyi-

Magg. 2015.01.26. 18:21:59

@Ken Adams79: ha a töritanár is olyan pofákat vágott és olyan megjegyzéseket tett, mint a magyartanár, akkor elég egyértelmű kellett legyen a helyzet.
Nem mutatták, de ha a magyarnál mellébeszélt, tehette ugyanezt a törinél is.
Ha nevet vagy évszámot nem tudott, arról rögtön kaphatott visszajelzést.
Edina általában szereti jobbnak feltüntetni magát annál, amilyen.

Cirmoska11 2015.01.26. 18:22:36

Nem tudom szabad-e ilyet linkelni, úh nem is linkelek, csak mondom, h a minap volt a velveten egy olyan cikk, hogy a leghíresebb nagy nemiszervvel rendelkező férfiak, és már VV Denisz is benne volt a cikkben :D olyan hírességek mellet, mint pl. Steven Tyler :D

2015.01.26. 18:24:00

@csicserierika: Tudta azt is, biztos vagyok benne. Kb. annyira, mint a ROMAntikát. Csak azok a szemetek 4-est adtak neki. Csaláááás! Igazam vaaaan!!!! :-DDDD

A romantikás feleletére, kb 1/2-et adtam volna nem 4-est. Lehet, hogy egy induri-pindurit elfogult vagyok? Igaz, igaz. Szóval minden elfogultság nélkül, egy akkora karót adtam volna neki, hogy kilógott volna a naplóból.

És akkor Dinka lehetett volna a Tökfej. Egyből rábíztam volna Pfffhánnyra, mint egyedülálló, alkoholista, idegbeteg, gyerekét verő anyára. Az lett vón' ám jó! :-DDD

kiingattak 2015.01.26. 18:24:04

sixx A poszt remek mint megszokhattuk. Én kérdeznék Auréliótól minimum 2 dolgot. 1. Mi a tuti tipp egy valóvilág megnyeréséhez? 2. Hajlandó lenne-e tanulni főiskolán/egyetemen azért, hogy profi műsorvezetővé váljon?

2015.01.26. 18:24:10

@Ken Adams79: Itt látható egy korábbi jegyzet Fannitól. (amikor villaújságírós játékot játszottak)
A 4. az övé. Ha néhány kérdés leírása ekkora problémát jelentett neki, akkor azt az esszét kábé három hétig kellett volna írnia...
rtl.hu/rtl2/valovilag/felismered-jegyzetrol-a-villalakot

,, 2015.01.26. 18:24:59

@Ken Adams79: nem értem, és akkor ez a 2 fogalmazás most üti egymást? Abban is volt erotikus kontent, és ebben is, és az előbb írtam h az alapján amit elmondott h olvas, nem meglepő, mert az is erotikus mű... Meglátszik az írásán, h A két Lottin kívül volt már könyv a kezében, ennyike.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:25:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hát én nagyon :D Fannira erényövet csatoltatnék a mocskos szája miatt. de olyan igazi középkorit, vasból :D

Magg. 2015.01.26. 18:26:57

@-pkata-: sztem Háry János kisinas lehetne nála. :) Az utóbbi időben elég sokszor hazudozott.
Ő maga is beismerte a riportszobában, csak épp azt mondta, ő nem hazudik, ő füllent. Füllent mi?
Nem kisóvodás már, hogy így aposztrofálja, ha nem mond igazat.

egyemakisszíved 2015.01.26. 18:27:17

@Magg.: @Spitzbauer: Az egyetemre járó Dani osztályzatai „észtárgakból”: matek 3, töri 4, magyar 5. Az okosnak gondolt Robin: matek 4, töri 4, magyar 3. Úgy, hogy mindketten magyar iskolába jártak.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:27:49

@natalja: És Reni is és Robin is faszról álmodozott közben.... Ej ej Robin, látod, ezért is pletykálnak rólad...

Ken Adams79 2015.01.26. 18:28:31

@Magg.:

Ki nem szereti jobbnak feltüntetni magát? :) (főleg egy olyan játékban, ahol a nézők szimpátiája számít - esetleg 1 icipicit befolyásolja az RTL is :) )

+ 1 zárt közösség... nyilván nem fogja magáról mondani, hogy szar :)
Vizsgázni meg egyébként is nagy önbizalommal kell, még tudás nélkül is

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:30:07

@Spitzbauer: Nálam a romantikánál fél mondatig jutott" A romantika egy nehezen definiálható stílus..." - én itt kibuktam. Igaz, én elfogult vagyok a "saját tárgyammal" szemben.

csiri bá 2015.01.26. 18:31:42

@Magg.: már mondtam, eljátszhatná Pinokkiót, orrán a zöld levélkével. www.donaldduck.nl/ext/gfx/content/duckipedia/pinokkio/03jokken.jpg :)))

2015.01.26. 18:32:26

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
Nem én adtam a jegyeket, elhiszed? :-DDD

Az egész műsor a végletekig manipulált (mint már bátorkodtam megjegyezni párszor). Csak most végre egyszer úgy manipulálták, hogy nekem is tetszett. Már mint nem Pfffhánny megdicsőülése, hanem Dinka pofáraesése. Kedves Szerkesztők! A szórakoztatás jegyében, minél több ilyen kéretik!

Magg. 2015.01.26. 18:32:30

@egyemakisszíved: Robin nem verte a mellét, hogy ő itt a legokosabb és ő akar első lenni.
Daninál meg ultragáz, hogy jogásztanonc létére itt, ilyen anyagnál töriből négyest kapott, a matekot meg már korábban kitárgyaltuk.
(másfél*másfél=három és másfélszeres kör nem létezik)

Magg. 2015.01.26. 18:33:15

@csiri bá: :DDDD csak félő, a végén nem férne be a villába

Gia 2015.01.26. 18:33:49

@minden reggel: Ha a férfiak nem tudnak keresztbe tett lábbal ülni,akkor Dani miért ül úgy a riportszobában? :-D

Magg. 2015.01.26. 18:34:12

@Spitzbauer: ne aggódj! Vigaszágon megnyeretik vele a VV-t. :(

kiingattak 2015.01.26. 18:34:46

Mennyi összeskűvés elmélet. A gecibe. Fanivval akarják megnyeretni, Edinával akarják megnyeretni:
Showt akarnak, ennyi. A fasz (omba ha lenne). Oké, ejtsük ki Fannit és Edinát. Nézzük Dórinak a nagy lelkét, Lacinak a még nagyobb lelkét, néha egymásra bődülnek. Denis markolászná a kis Denisz Gyárat (kevés kézzel végezhető munka van ma már a világon, de ez az). Robin ülve pisikálása is jó móka, és Dani végeláthatatlan elemzései arról, hogy kinek mikor jön el az ideje na ez lenne ám a móka és kacagás.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:34:47

@natalja: Végig néztem az összest, és a 4 -esre tippeltem.:)))) Telitalálat. A Fannié. Ezek után elhiszed, hogy Ő írta a fogalmazást??? SOHA!!! Kapta készen. Egy nagy csalás az egész VV7!

Gia 2015.01.26. 18:34:58

Fannika végre észrevette,hogy szemből lehet,hogy jó,a pulifrizkó,de oldalról furcsa.. :-D

csiri bá 2015.01.26. 18:36:15

@Gia: nem férfi esetleg? :DDD

Ken Adams79 2015.01.26. 18:37:05

@foxglove (igazándiból):

Hát... én csak azt mondom, hogy én nehezen hiszem el, hogy ő írta.
Mert butának tartom nagyon.
Aki megkérdezi, hogy "hogy mondják szebben azt, hogy FASZ?" és látszott rajta, hogy tényleg nem tud rá más szót...

2015.01.26. 18:38:37

@egyemakisszíved: Itt mindenkinek pár A4-esnyi anyagot kellett (volna) elsajátítani.
Semmi köze a magyar iskolához, vagy a végzettséghez. Most kellett volna benyesni 2-3 nap alatt. Csak Dinka tanulás helyett a tattikázással, illetve a "szerelemmel" volt elfoglalva. Pfffhánny meg megtanulta. Ennyike.

Bár Denyál 1.5 x 1.5 = 3-ja valóban nem volt a papíron.

,, 2015.01.26. 18:38:43

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ANNYIRA nem volt jó a fogalmazás. Nem baj, elmondom még egyszer. Nyelvtanilag nem volt korrekt. Látszott rajta az erőlködés, a megfogalmazás túlságosan mesterkélt volt. Aki ezt profinak látja, az vegyen a kezébe egy könyvet.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:39:02

@kiingattak: Gratula! Profi fogalmazás... JELES! ...Jót nevettem rajta. :) :)

,, 2015.01.26. 18:39:50

@Ken Adams79: mindegy, nem vagyok Fáncsi fan amúgy, de az összeesküvés-elméletektől agyfaszt kapok.

Magg. 2015.01.26. 18:40:22

@Spitzbauer: honnan tudod? Lehet, hogy az ő papírjára direkt ráírták megtévesztésként. :D

Magg. 2015.01.26. 18:41:47

@foxglove (igazándiból): az összes agyhalott beszéd- és fogalmazáskészségéhez képes volt profi.

Hedonistamama 2015.01.26. 18:42:36

Valaki azt írta, hogy Fannika ismeri a függőkertet, vagy hallottál már róla! Kérem szépen, könyörgöm, messélje már el nekem mi köze csillám pónik és a goblinok kefélésének Szemiramisz függő kertjéhez! Köszönöm szépen, én ilyen vagyok: őőőőőőszinte!

kiingattak 2015.01.26. 18:42:50

@Ken Adams79: Miért buta? Ha buta lenne nem posztolnánk róla.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:44:18

Én a ... @kiingattak ..írásához gratuláltam...ahol leírta az összeesküvés elméletet. Nagyon tetszik. Nem a Fanniéhoz szóltam hozzá. Elnézést, azzal nem foglalkozom.

egyemakisszíved 2015.01.26. 18:45:02

@Spitzbauer: Nem akarom kisebbíteni Fanni érdemeit, de ő nemrég érettségizett, esti iskolában, tehát szokva van az ilyen kampányszerű tanuláshoz és számonkéréshez, valamint a tanulás nyelvezetéhez. Edina meg nincs, neki jóval nagyobb erőfeszítést kellett tenni. A jó az egyébként lehet, hogy mindent tud, de nem pont azokat a szavakat használja, amiket a tanár hallani akarna, lehet, hogy pont a kulcsszó nem jut eszébe, ami nélkül nem ad jelest senki, hiába írja körbe.

Magg. 2015.01.26. 18:45:05

@Hedonistamama: semmi köze, de Fanni is rögtön azzal kezdte, hogy ő, egy saját maga által elképzelt tündérországot írt le.

kiingattak 2015.01.26. 18:45:53

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Akkor irodalomból megvan a jeles? Nám hiszem ál. De nem hiszem ál. Igazam volt. Bizsereg a szüzpöcköm.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:46:26

@foxglove (igazándiból):

Én nem gondolok összeesküvés elméletre. csak arra, hogy ha valaki nem tud kb 10ig elszámolni, az egy kétoldalas fogalmazást sem fog tudni megírni 1 este alatt.
Nem ismer szavakat. Hallgass meg egy beszélgetését! Ok, hogy odabent csak olyannal tud beszélni, akivel a pina- fasz- geci - bazdmeg - ribanc - "én ilyen vagyok" - "megmondom a farnkót" - "én őszinte vagyok" a közös téma, de akkor is nehéz elhinnem.... na :-)

2015.01.26. 18:46:33

@-pkata-: Ez nekem is feltűnt.... De bizakodjunk, hogy csak Penniszke komiszkodott egy kicsit, és ő volt, aki szokásához híven összef@szozta nekik. Másból nem néztem ki bent ilyen közönséges firkát....

csiri bá 2015.01.26. 18:47:31

@egyemakisszíved: nem estin, levelezőn, nem ugyanaz...

,, 2015.01.26. 18:47:44

@Hedonistamama: haha! na ez az! Fáncsi agyszüleménye volt ez.

Magg. 2015.01.26. 18:48:10

@egyemakisszíved: azért kapták azt a nyomorult A4-es papírt, hogy legalább annak a tartalmát magolják be. Ilyen alapon mindenki egyforma eséllyel indult. Nehogy már ne lehessen 3-4 nap alatt egy A4-es két oldalára írt ismeretanyagot megtanulni.

2015.01.26. 18:48:28

@Magg.: Én már semmin sem csodálkoznék :-D

csiri bá 2015.01.26. 18:49:14

@-pkata-: főleg hátrabilincselt kézzel és szájpecekkel, nem egyszerű, de ki tudja, mire képes a facér'. :)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 18:49:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én, már nem lepődök meg semmin...esetleg magamon. Nem szoktam káromkodni, de ha még sokáig nézem a VV-7 -t, lassan én is azt mondom..."leszarom az egészet!" by Fannika.... Az RTL manipulálja a játékot, és nagyon hülyén.

kiingattak 2015.01.26. 18:49:40

@egyemakisszíved: De miért kellett volna nagyobb erőt feszítenie? Egyszerűen nem hiszem el. Érettségizett ő is mostanság, az Edina.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:49:57

@kiingattak:

Miért buta? Nem nézed ezt a sulis hetet?
Matek? Magyar? Töri? Nem nagyon értette a dolgokat.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:50:14

@natalja: hááát, nem tudom :D Még Reniét akkor megérteném, na de a Ribinyóét... :D

2015.01.26. 18:50:31

@Ken Adams79: Amúgy tud mondatokat is: "Kiviszlek a gecibe, mint a kurvapicsa." :D :D :D

Magg. 2015.01.26. 18:50:32

@Spitzbauer: hát voltak is, akiknek nem sikerült. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:50:57

@kiingattak: Edina nem érettségizett, ha minden igaz. Vmi olyasmit mesélt, hogy abba kellett hagynia a sulit.

kiingattak 2015.01.26. 18:51:58

@Ken Adams79: De sokat is gondolkodik a káromkodások előtt. Alig tud néhányat, azokat mondogatja. Épp ez az, hogy nem a káromkodás az erőssége.

Magg. 2015.01.26. 18:52:25

@-pkata-: a baleset miatt vagy nem lehet tudni?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:53:04

@Magg.: Nem tudom, én arra már nem emlékszem.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:53:21

@natalja:
Akkor mégiscsak volt értelme tanulni... új mondatok...wow :)

kiingattak 2015.01.26. 18:54:02

@-pkata-: Nem olvastam, hol lehet ezt olvasni?

kiingattak 2015.01.26. 18:55:14

@-pkata-: Az RTL-es lakók lapján azt írja, hogy van érettségije

kamilla123 2015.01.26. 18:56:40

@Bujumburi: :-DDD hát ez jó :-))) bár sztem bármilyen emberszabású nő megtenné. Már el van szokva a szép nőktől. Dóri olyan finoman fogalmazott a párbajnál, amikor Lilu kérdezte: "az összezártság hatására már mindenki megtetszik mindenkinek. "

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:56:41

@kiingattak: Hát ezt én már meg nem mondom, még az elején volt valahol.

egyemakisszíved 2015.01.26. 18:56:55

@csiri bá: A levelezősöknek nem kell vizsgázni a kiadott anyagból?
@Magg.: Ki verte a mellét, hogy ő itt a legokosabb? Szerintem senki.
@kiingattak: Te is hallod, nem, hogy Edina a szóbeliség szókincsével rendelkezik, szerintem egy csomó fogalom volt, amit most a hallott először, így mintha idegen nyelvet is tanulna egyúttal, olyan volt neki a vizsga.

,, 2015.01.26. 18:57:04

@Ken Adams79: én el tudom képzelni h ő írta, pont olyan giccses és ízléstelen volt, mint Fáncsi, egyébként meg 1 órát gondolok rá max.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:57:37

@kiingattak:

Hát...nem láttam minden részt, de azért ő is szenvedett a suliban.
És amikor láttam, a káromkodás sem esett nehezére.
Egyébként, ha valakinek nehezére esik káromkodni, az miért teszi????

Ha nem káromkodik, az sokkal kulturáltabb

jotekony koc 2015.01.26. 18:57:41

@Magg.: Nem minden jogasztanonc geniusz. Sot, a vegzett jogaszok kozott is vannak egeszen korlatozott ertelemmel megaldott egyedek.*

*konfliktus kerulo gyava megfogalmazas, nem teljesen oszinte es csak felig fakad belulrol

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 18:58:01

@kiingattak: @csiri bá: Hát, akkor valahol kamuzott. Vagy a lapon vagy amikor mondta. Talán akkor volt, mikor arról volt szó hogy ki a legostobább és ki az okos.

kiingattak 2015.01.26. 18:59:36

@egyemakisszíved: Egyetértünk. A székely nyelv az teljesen más. De szegény nagyon választékosan akarja kifejezni magát ezért a sok nyelvi gubanc. Szeretne ő is alkalmazkodni és okosnak is tünni. Nkem tényleg ő a hülye aki okoskodik. De mondjuk meg lehet érteni.

Ken Adams79 2015.01.26. 18:59:59

@foxglove (igazándiból):

Én már így is többet gondoltam rá, mint amennyit szabadott volna :)

csiri bá 2015.01.26. 19:00:34

@egyemakisszíved: nem ugyanaz, mint az esti... esti hetente többször be kell ülni a padba órákra, levelezőn meg csak kb havonta egyszer mész be konzultációra... nem ugyanaz... az első esetben ugyanúgy órákra jársz mint nappalin, csak értelemszerűen kevesebbre, levelezőn tkp. önállóan készülsz fel és van pár órányi konzultáció, amikor rá tudsz esetleg kérdezni, pár dologra, amit nem értesz...

kiingattak 2015.01.26. 19:01:12

@-pkata-: Edina kamuzott??? Na ne. Az Őszinte székely menycske. Nem is ismeri a kamuzás fogalmának szóbeliségének szókincsét.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 19:01:46

@kiingattak: Nyugi! Vasárnap jön ki a villából Denisz...Menj el a párbajára csápolni, egyből nem fog viszketni! :)

,, 2015.01.26. 19:02:17

@Ken Adams79: :D igen igazad van, túltárgyaltuk asszem:)

kiingattak 2015.01.26. 19:02:40

@Ken Adams79: Nyerni akar, középpontba akar lenni.

kiingattak 2015.01.26. 19:04:00

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem tudok menni. a vasárnap is marad számomra a viszkető pöckök éjszakája.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:04:19

@kiingattak: Nem állítottam, hogy soha nem kamuzott. Nem én vagyok az Edina fan.

csiri bá 2015.01.26. 19:04:27

@-pkata-: www.youtube.com/watch?v=XWXh-3BmUkA "volt egy barátom, akivel nem párkapcsolatban voltam" - ennyit a vőlegény sztoriról... "ha megtetszik nekem valaki... semmilyen testi kapcsolat... ilyesmit nem csinálnék bent"...

kiingattak 2015.01.26. 19:05:37

@-pkata-: vicc volt. tttudom, hogy ki Fan vagy.

Magg. 2015.01.26. 19:06:01

@csiri bá: most néztem végig az adatlapját Edinának, nekem sokat elárul róla, hogy VV-s példaképe Alekosz és Éva.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:06:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Mondjuk régen is megoldották az asszonyok, két kulcsot csináltattak. a másik náluk volt, és levették, ahogy a férj elment :)

csiri bá 2015.01.26. 19:06:47

@-pkata-: te írtad: "Hát, akkor valahol kamuzott" - nem egyszer, nem kétszer. :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:07:24

@kiingattak: na ugyi :D én személy szerint örülnék, ha Laci észhez térne :) de hát, az mint kiderült, nem nagyon van neki...

csiri bá 2015.01.26. 19:07:36

@Magg.: ezt már írtam én is... :))) vagy csak akartam? de igen, én is ezen röhögtem. :))

másodpéldány 2015.01.26. 19:08:18

Nagyon édesek, a világpolitikáról meg a kozmoszról beszélgetnek, rózsaszín szemüveges tévékből leszűrt tudás... isteni!

Ha Denisznek van esze, ebben a tökfejjelmezben megy párbajozni Dani ellen, egyszerűen nem lehet ellenállni neki mint tökfejnek, és szemüvegben aludt! úgy látszik éjszakára se vehette le... én totál visszaszavaznám ezt a tündéri tökfejet, ha én lennék a szavazó...

kiingattak 2015.01.26. 19:08:45

@-pkata-: Akkor csak térjen meg

Magg. 2015.01.26. 19:09:05

@csiri bá: nem kamuzott, füllentett. :)))

csiri bá 2015.01.26. 19:09:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ha benne lennél vennék okoskás mobiltot és savaznák rád. :)))

Ditti82 2015.01.26. 19:09:14

@Magg.: Edina és Alekosz ég és föld. Inkább akkor már Éva.

egyemakisszíved 2015.01.26. 19:09:31

@kiingattak: A műveltséget és az okosságot én két külön dolognak tartom. Az, hogy kinek milyen jó a memóriája, megint egy más tészta. Edina szerintem meglehetősen nagy érzelmi intelligenciával, jó logikai készséggel van megáldva.
@csiri bá: Hát akkor meg még inkább szokva van az önálló tanuláshoz. én ismertem olyan levelezőst, aki bejárhatott az estisekhez órára, ha volt ideje rá.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:09:40

@csiri bá: de az a valahol most csak arra vonatkozott, hogy vagy az adatlapon vagy amikor erről beszélt. Odatehettem volna azt is, hogy megint, vagy hasonló, de nem tettem. ne szarakodjá már velem, mert rád rakom a jelet és kiviszlek a büdös gecibe, mint a kurva picsa - vagy hogy kell ezt mondani :)

másodpéldány 2015.01.26. 19:10:00

@másodpéldány:
jaj az előbbiből lemaradt a link, nah, itt a tündér tökfejes reggeli beszélgetés...

a többi is kis tündér tökfej, imádnivalóak... mondjuk nem adnám kezükbe a piros gombot, amivel az atombombákat lehet elindítani.... igaz, azt én se venném kézbe...

rtl.hu/rtl2/valovilag/dori-velemenye-rooseweltrol

Ken Adams79 2015.01.26. 19:10:10

@kiingattak:

Hát... biztos különbözően látjuk a dolgokat, de szerintem nem csak káromkodással lehet nyerni...bár én nem indultam VV-ben :)

Szerintem a szexel eléggé a központban van így is + azzal, hogy 1 tahó :-)
Nem bántani akarom, mert nekem se kutyám- se macskám, nem is szimpatikus és nem is antipatikus.

Bár nagy mínusz pont, ahogy a tornatanárnővel viselkedett... szerintem olyat nem nagyon engedhet meg magának senki sem.

csiri bá 2015.01.26. 19:10:49

@-pkata-: de ha rá van hegesztve, nincs kulcs, na azt max lángvágóval tudná levenni vagy korongvágóval. :)))

Ditti82 2015.01.26. 19:11:43

@másodpéldány: Tökfejként ellenállhatatlan, de csak ha rajta van a jelmez. Egyébként hajrá fantomkép!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:13:02

@csiri bá: AZ erényövhöz volt kulcs. De kiegyezhetünk olyanban, amihez nincs... :)

csiri bá 2015.01.26. 19:13:59

@-pkata-: villaszlengben mondva: kiviszel, kint hagylak a ge**be, az büdösqrvaisten... :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 19:14:25

@-pkata-: jó eséllyel vissza sem tért :-D

@csiri bá: ne savazz, kérlek :-D

Ditti82 2015.01.26. 19:16:01

@-pkata-: Kiviszlek, azt' kinn hagylak a gecibe! Téged is, téged is, meg téged is. (Közben mutogass!)

csiri bá 2015.01.26. 19:16:03

@egyemakisszíved: úgy rémlik 1 évet végzett levelezőn plusz vizsga... első 3 évet még hagyományosan...

kiingattak 2015.01.26. 19:16:37

@Ken Adams79: Ez igaz. Én se értettem a tornatanárnős jelenetét, azon kívül, hogy jelenetet akart magának. Az a baj, hogy ő sem tudja, hogy lehet nyerni így mindent bevet. De én mint néző néha szórakozom rajta, nha megbontrákoztat De legalább tudom, hogy létezik.

kiingattak 2015.01.26. 19:18:30

@egyemakisszíved: Szerintem is két külön dolog. Edina tényleg jól manipulál, úszít, lapít, hárit és sajnáltat. Egyik kedvencem ő is.

csiri bá 2015.01.26. 19:18:42

@-pkata-: ez nem igaz, volt olyan, ami nem volt kulcsos, mert a férjuram az okosabb fajtából való volt és mikor a kovács felszerelte a cuccot az asszonyra, vasszegecsekkel zárta le, amiket akkor hevített és kalapált el... aztán mikor pár év múlva férjuram hazajött a Szentföldről, akkor meg kalapáccsal leverték a szegecseket. :)))

2015.01.26. 19:19:00

@Ditti82: Itt is egy szavazat a fantomképnek. :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.26. 19:19:52

Edina azt mondta, hogy meghalt az apukája, és érettségi után nem tanulhatott tovább, elment dolgozni. Nem tudom miért kell ennyit foglalkozni vele? Örüljetek, hogy Nektek élnek, és állták a tanulmányaitokat a szüleitek! Nem értem ezt a zsigeri gyűlöletet egyesektől...olyanok vagytok mint Reni. Gondolom hithű keresztények vagytok, tele emberi szeretettel együttérzéssel. Miért van az, hogy néha ide jönnek egy páran, és vége a normális beszélgetésnek? Csak a fröcsögés, a mocskolódás folyik, mintha attól boldogabbak lennétek. Egyszerűen szégyen amit csináltok. További jó szórakozást! Jó estét!

Ken Adams79 2015.01.26. 19:20:56

@kiingattak:

szerintem azt féltékenységből csinálta... mert látta, hogy bejön egy nála jobb csaj, akire minden fiú fente a ...fogát.
vagy legalábbis megnézték...
Tényleg jó nő :-)

És a pasijának még tetszett is... már nem tudom, hogy nyalatkozott erről Dennisz (akin mindig ugyan az a fekete póló van... lehet annak volt seggszaga), szóval tetszett neki , hogy ilyen vagány csaja van :-)

kiingattak 2015.01.26. 19:21:17

@-pkata-: Tudtam, én tudtam. Neki ez is mindegy kategória lenne. Bár lehet felkapna és az oltáron is bebizonyítaná, hogy 3 bocsánat 4, vagy mégis 3 szakmája plussz érettségije van. Önerőből.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:23:16

@csiri bá: hát az car ügy... ha közben meg a nő épp terhes volt, és közben kiderült, az szivacs :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:23:57

@kiingattak: ööö, azért templomba mégse, majd itthon gyóntatom :D

kiingattak 2015.01.26. 19:26:15

@Ken Adams79: Ezt már soha nem tudjuk meg. De jól csinálta mert azóta is beszédtéma. Deniszről nem akarok írni. Ő nekem a nézőnek a nagy nulla. És ezt még hatványozhatjuk is:))

kiingattak 2015.01.26. 19:27:45

@-pkata-: A gyóntatás joga a tied, csak szatén ágynemű legyen nálad.

egyemakisszíved 2015.01.26. 19:28:51

@kiingattak: Edina örül, lelkesedik, ragaszkodik, kételkedik, gondolkodik.

kiingattak 2015.01.26. 19:29:30

@Ken Adams79: Most emelem. Nekem nulla jön ki. A négyzeten, a köbön és a 11.-en is. A villára emelve azonban tenyészbika az eredmény. Hogy is van ez?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:29:44

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Neeem is fröcsögünk. A matekot én se tudtam volna. :D De én bevallom, hogy a művtöri a szívem csücske, meg a töri, de egy matektanár meg valszeg azt nem értené, hogy miért nem tudom, mi az a természetes számok, meg racionális, irracionális számok. :) Volt valami definíció is,a mit magoltak, hát az elég nyakatekerten volt megfogalmazva. Na az ilyeneket nagyon utáltam mindig.

kiingattak 2015.01.26. 19:30:50

@egyemakisszíved: Ez is igaz. És szeretném ha ő nyerne.

kiingattak 2015.01.26. 19:31:37

@-pkata-: A sötétben minden piros - lecsúszhat.

Ken Adams79 2015.01.26. 19:33:29

@kiingattak:

Az élet egyik újabb csodája és rejtélye :)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.26. 19:34:32

A villa Fanni nélkül olyan lenne, mint a mell, bimbó nélkül...vagy...... mint a here, pénisz nélkül..hihi.

HAJRA FANNI!!!!!!!!!!!!!

Azt nem értem, hogy miért büdös a Fanni lába? Valamit küldjenek már be neki, mert ez nem normális dolog. :)

Atyaisten .....sixx és Au? :D
Ez egy halálos párosítás. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kiingattak 2015.01.26. 19:35:33

@-pkata-: Ez a magolás mutatatta a Magyarországi iskolák követelményrendszerét. Meg se próbálták megérteni, csak bifláztak. A matek óra a pizzákkal nagyon jó volt. Az legalább más oldalról közeljtette meg a problémát. Csakhát szegény matektanárnő nem mutatós lány. jgy megint maradtak a jó kis sztereotipiák. A csinos, szép tornatanárnő, a bikacsökös agg, humortalan töri tanár stb.

csiri bá 2015.01.26. 19:35:38

@minden reggel: többek között... de amúgy sem volt akkoriban divat a higiénia, sőt még pár száz évvel később sem, csak addigra már voltak rózsaolajok meg egyéb illatos dolgok, amik elfedték a szagokat ímmel-ámmal. :)))

kiingattak 2015.01.26. 19:37:05

@rábaszhespics Koncsíta: Nagyon jó. A here pénisz nélkül LÓHERE

mármeginténvagyok 2015.01.26. 19:38:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: persze, hogy manipulálja, hiszen kereskedelmi tv. pénzt kereső tv. a pénz meg a nézettségből van. nézettség meg abból, hogy egy játékos valamilyen érzelmet kivált belőled, és tök mindegy miért, dühből vagy szeretetből, de te ott ülj minden este és nézzed. és ide írogass. és követeld, hogy mutassák meg az igazságot, hogy edina milyen jegyeket kapott.

ezt te sem gondolod komolyan..

Gondolod, hogy a tanárok nem kaptak instrukciót, hogy csak úgy odaültetik őket, hogy "igazságosan" osztályozzanak?? Gondolom, már a múlt héten kitalálta a stáb, hogyan kellene fannit megmenteni, mert fanni kell, legalábbis egyelőre, mert most fanni az, aki indulatokat vált ki, mert fannin lehet szörnyülködni, meg lehet rajta sírva röhögni...

Hát mit gondolsz, nem mindegy az rtlnek, hogy kinek adja oda a végén az aprópénzt?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:40:41

@csiri bá: Hihiénia... Nem is fürödtek. Sőt... Ha valaki fürdött, az szentségtelen volt sokáig.

ornyim 2015.01.26. 19:42:27

@-pkata-: egyetértek veled, marha fura, hogy eddig ment a csöpögés, meg az így szeretlek, úgy szeretlek, most meg kb hozzá sem ér. Ez itt már nem a kapcsolat lazítása, hanem szinte a megszüntetése. Én eddig nagyon szurkoltam nekik, de már úgy vagyok vele, hogy, ha Edina most simán lepattintja Lacit, akkor kívánom neki, hogy őt meg kint pattintsa! Megérdemelné! Haragszom Edinára, mert tényleg a kedvencem volt, de ez a viselkedés engem taszít. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

kiingattak 2015.01.26. 19:43:47

@mármeginténvagyok: Ezt én is igy gondolom. Annyira szeretném at, hogy az RTL egyszer csináljon egy olyan műsort, melyben kielégítené azon nézői igényeket, hogy csak a nagyon becsületes, szende, főző-takarító, alvó szereplők maradjanak egy villában és végtelenítve kellene nézéék az emberek ezt a valóságsowt. Meg fizessenek érte.

csiri bá 2015.01.26. 19:44:21

@-pkata-: még 300 éve is mindenféle parfümökkel fedték el a testszagot az uralkodó osztályék... milyen szagkavalkád lehetett egy-egy francia bálon. :)))))

kiingattak 2015.01.26. 19:46:22

@ornyim: Szerencsétlen Edina valamiféle álomvilágban él. Az a pasija is aki meghalt nem is volt pasija. Csak ő nagyon szerette. Most végre megkapta amire vágyott de nem tudja mit kezdjen vele. Ez már nagyon nagyon reális és nem romantikus.

minden reggel 2015.01.26. 19:46:54

@kiingattak: hát egyik szélsôség sem túl jó, néha jó lenne nézni egy kis rendet;), normális beszédet

minden reggel 2015.01.26. 19:48:10

@csiri bá: ôk az utcán is bárhol pottyantottak nem? Vagy az korábban volt? Biztos megszokták ;)

kiingattak 2015.01.26. 19:48:12

@-pkata-: Ha nem hát nem. Nem vagyok olyan csökönyös mint Edina. De akkor mi mit nyerünk abból, hogy neked adjuk mimóza Lacit?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:49:31

@kiingattak: ki mondta, hogy nektek jó lesz vagy bármit kaptok cserébe? :D majd utánam körbeadhatjátok :D

kiingattak 2015.01.26. 19:50:17

@minden reggel: Jó lenne, de minek? Azt megkapjuk a családtól.

minden reggel 2015.01.26. 19:50:36

@kiingattak: jaj nekem volt egy pontilyen pasim, mint Lac, még mondani is ugyanolyanokat mondott, ààà inkább futás

ornyim 2015.01.26. 19:52:09

@kiingattak: pedig azért valljuk be, ez a Laci gyerek nem néz ki rosszul :) két kezét össze kéne raknia, hogy tényleg táplál iránta érzelmet. Laci mondjuk áldozatként még profitálhat is ebből a helyzetből. Edinának meg tartania kellet volna magát az eddigi vonalhoz. A lazítás mondjuk belefért már a kapcsolatba, de ez azért túlzás, ami van. Magamat ismételem, de tényleg az van, hogy vetélytárs híján megnyugodott.. Most ezt tudnám mondani az elmúlt hetek történéseire: sok hűhó semmiért.

kiingattak 2015.01.26. 19:52:14

@-pkata-: Edina nektek szabad kommentelni a villából?

kiingattak 2015.01.26. 19:53:07

@minden reggel: Laci miket mond? Ő csak néz és buslakodik némán.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 19:53:54

@minden reggel: miért beszélgettél vele? szex nem volt jó? :)

kiingattak 2015.01.26. 19:56:29

@ornyim: Én soha nem mondtam, hogy rosszul néz ki. De abból szarul jön ki Laci, az áldozati macsó. Edina tipikus teljesítményorientált. Csak az számít, hogy jobb legyen másoknál és elismerjék.

másodpéldány 2015.01.26. 19:57:27

@Magg.:

ha nem muxik a link,

rtl.hu/rtl2/valovilag/dori-velemenye-rooseveltrol

akkor innen próbáld:

rtl.hu/rtl2/valovilag/videok

Dóri: úgy beszélgetnék egy UFÓval

Fanni: hát beszélgess Edinával!

Krétagarbó 2015.01.26. 19:59:28

@malevil2050: Hol vok tananyag?? :))
Amúgy egyetértek, Dennisz haza!

Gia 2015.01.26. 20:01:33

Dennisz bárkit hív ki hazasétál..

másodpéldány 2015.01.26. 20:02:13

@rábaszhespics Koncsíta:

"Ez egy halálos párosítás. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

az hagyján, de én nem fogom megnézni őket, míg nem revideálják a nézeteiket Fanniról. Márpedig nem fogják! Mérget nem veszek rá, de elég macsók ahhoz, hogy azt gondolják, ők a világ intellektuális urai....

Au ráadásul azt is hiszi, hogy edina az olyan mint a zsófika, de ha nézné a műsort rájönne, hogy nagyon nem...

a másik, meg egyre azt ismételgeti, hogy fanni ostoba, és ez nekem arra utal, hogy nagy valószínűséggel lenézi a világ összes nőjét alapból...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:07:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nem jól csináltad :) Biztosan arra gondoltál közben, hogy nem bírod ki. Gondolj arra, hogy igen, kibírod. :)

malevil2050 2015.01.26. 20:07:49

Énmed asszondom szabaccságot nelzonmándélának!

malevil2050 2015.01.26. 20:11:05

@Krétagarbó: Jajj ne tessék má huncotkodni meee minnyá elpirulok.

csiri bá 2015.01.26. 20:12:00

@malevil2050: émmeg aztat hogy világbéka.... nem... megvan... világbéke :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:12:45

@malevil2050: azt hittem, hogy a nejlonzacskóknak, amiket fanni akar mások fejére húzni. vagy az papír volt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 20:16:14

@Cirmoska11: ebben csak a szép, hogy egyedül Fanni állitja, hogy Denisznek nagy a farka. Steven Tyler farkát meg többszáz rajongója énekelte már meg. :D
Denisz meg akkor is ajnározná a kis állatkáját, ha akkora lenne neki, mint egy rotringcerka.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.26. 20:16:29

@kiingattak:
Hát van benn 4 lóhere az beztos.:)

csiri bá 2015.01.26. 20:20:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mondogasd hangosan: károyl vagyok, károly vagyok, én vagyok a károly, kibírom, károly vagyok. :DDD

szarvas, szarvas 2015.01.26. 20:25:25

Nem olvastam vissza, ezért nem tudom, hogy valaki írta-e:

Laci magániskolába vitt gyerekeket kocsival, ez nem tudom, melyik éjszakaiban volt. Az indiános héten (amikor őrködtek Edinával) mesélte, hogy nyáron majdnem összejött 10 millió forint és nem akarta elhinni, amikor egy telefonhívás miatt bukta az egészet. Egy vállalkozást akar, de azt mondta, hogy erről csak akkor beszél, ha sikerült. Edina kérdezte, hogy a Fitness terem-e, de az csak valami mellékes lenne. Laci családjának 100 milliós tartozása van és úgy áll hozzá mindenki, hogy ez közös. TF-re akar menni tanulni, ezt megint valamikor máskor mondta. A legnagyobb álma, hogy meggyógyuljon, de valószínűleg nem fog. Havonta injekciózzák és háromhavonta vérvételre kell mennie. Mióta kiderült, hogy lehet, hogy bekerül a VV-be, az a terve, hogy 7-10. osztályos tanulóknak tarthasson előadást arról, hogy hogy ne rontsák el úgy az életüket, mint ő.

Mást nem tudok róla.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.26. 20:27:09

@másodpéldány:
Jaj..vigyázz miket írsz, mert utilapu lesz. :D
Most nősült, szereti a nőket. Csak a Fanni olyan jól játszik, hogy bevette ő is. Bezzeg tavaly az ostoba Józsi vót a Király. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:28:05

@szarvas, szarvas: milyen telóhívás lehetett az, ami miatt elbukik valaki 10 millát, ami már összejött (ha nem is a teljes összeg), meg hogy lehet 100 millával tartozni? Devizahitel vmi házra? Mert abból mondjuk simán összejöhetett most...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:28:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: de jó neked. akkor vékony lehetsz :) nem csoda, hogy felkap a szél... :)

Ruadhnait 2015.01.26. 20:30:07

@szarvas, szarvas: Lehet, hogy nem vagyok képben, de mi baja a Lacinak? Mármint milyen betegsége van?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:32:07

@Ruadhnait: Én vmi olyasmit tudok, van valami duzzanat az agyában, ezért kellett abbahagynia a boxot is. Semmi olyat nem csinálhat, ami fejsérüléssel járhat. Azt hiszem, arra várnak, hogy felszívódjon. Ezért nem ülhetett a bikára sem.

Ditti82 2015.01.26. 20:40:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Múltkor valaki lerománozta őket, és még neki állt feljebb (milyen útlevele van és ne jöjjek azzal, hogy lehet nekik kettő is), amikor a nemtetszésemet fejeztem ki...

csiri bá 2015.01.26. 20:41:41

@-pkata-: gyanítom a bunyó az oka...
"Sport?
Thai-boxoltam, és MMA-ztam"
az adatlapról...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:43:05

@csiri bá: Azt nem tudom, mitől lett neki. Arról nem olvastam és nem hallottam semmit. De elég sokat boxolnak, keményebben is, és még sincs bajuk. De gondolom, ez is egyén függő.

szarvas, szarvas 2015.01.26. 20:43:12

@-pkata-:

Ráadásul azt mondta, hogy a "bankkártyáról" tűnt el a pénz a telefonhívás miatt. Lehet, hogy túlzott, mert nem igazán volt beszélgetés, inkább csak Laci mesélt.

Ah, oké, csak tovább kellett nézni. Laci osztálytársa be akart szállni a vállalkozásba csendestársként, ő adta volna a pénzt, tőle tűnt el. Laci azt mondja, látta rajta, hogy tényleg oda akarta adni.

Ebben mesélt róla, kb. a 10. perctől.
www.dailymotion.com/video/x2cvydm_141218-5_people

csiri bá 2015.01.26. 20:45:21

@-pkata-: bármelyiknél előfordulhat thai és mma esetén is, úgy kapja a rúgás, vagy úgy esik el és kész a baj... itt nincs fejvédő és egyebek...

Ditti82 2015.01.26. 20:45:24

@-pkata-: Zsé nem rúgta fejbe véletlen, az nem okozhatott valamit?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:46:51

@Ditti82: :) Már megvolt neki, mikor beköltöztek a villába. :) Azt inkább csak remélem, hogy Zsu fejrúgása nem hatott rá rosszul.

malevil2050 2015.01.26. 20:48:08

@-pkata-: Az papír volt a fáncsi szakzsargonjában ,igen. A másik pedig egy kis technokollal kombinálva romantikus kikapcsolódás

Ditti82 2015.01.26. 20:49:27

@-pkata-: Na, én is a hatásra gondoltam. :D Kár lenne azért a szép emberért. :D

Ditti82 2015.01.26. 20:50:10

@-pkata-: Miért akarna ilyet csinálni? :O

szarvas, szarvas 2015.01.26. 20:52:33

@-pkata-:

A tarkója környékén van a sérülése, Edina pár napja pont ott ütögette, akkor mondta. Szerintem jobb lett volna a megítélése a Zsu rúgása utáni reakciójának, ha többen tudnák, hogy ilyen komoly baja van.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:52:35

@Ditti82: Fanni? Hát mondott vmi olyat, hogy vkinek "papírzacskós feje van" vagyis olyan csúnya, hogy zacskót kéne rá húzni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 20:53:45

@szarvas, szarvas: Lehet, de senki nem beszél erről se az összefoglalókban, sem másban.

Hedonistamama 2015.01.26. 21:14:43

@-pkata-: szerintem Lacci pöpöskéje vékony, Dininek is lehet a baja?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 21:16:14

@Hedonistamama: hát, nem úgy tűnt, hogy lötyögött benne :) de sztem jó az :) bár, nem tudom, ti mihez vagytok szokva :)

Hedonistamama 2015.01.26. 21:18:44

@-pkata-: ha ügyesen nyal engem nem zavar utána harangozik egy kicsit ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 21:26:16

@Hedonistamama: csak nehogy megszólalj, hogy bim-bam, mert akkor cseszheted... :)

kiingattak 2015.01.26. 21:26:40

@rábaszhespics Koncsíta:
@Hedonistamama: Megettem a finom kacsasültet, lila káposztával. És erre a nyalakodásról kell olvasnom. Nem lesz jó vége.

Hedonistamama 2015.01.26. 21:31:13

@-pkata-: csakcsendesen mantrázok miközben erősen szorítok: óóó igen még oh oh jó. :)

astryle 2015.01.26. 21:33:40

Most sikerült megnéznem a tegnapi belevalót.. más is hallja ahogy Éva fülére mondják, hogy mit mondjon? :D Nagyon idegesítő...
A tegnapi részről meg no comment :D

Hedonistamama 2015.01.26. 21:34:00

Sok van még vvig? Leragad a szemem

dRm 2015.01.26. 21:36:01

Hajrá Dennis!!!!

Na hogy állunk?

kiingattak 2015.01.26. 21:37:41

@astryle: A szegény Évát már utálni fogják élete végéig, bármit csinál.

kiingattak 2015.01.26. 21:38:25

@dRm: Le vele. Bár lejebb már nem mehet.

minden reggel 2015.01.26. 21:39:11

@astryle: én is belenéztem de nem hallottam pedig kíváncsi lennék miket mondanak nekik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 21:40:02

@kiingattak: a nemet nem szabad mondani, mert az agy nem jegyzi meg, így ellentétes a jelentése.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 21:40:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mit? a képket? van előtte egy figyelmeztetés, hogy lehet, hogy felnőtt tatalom, el kell fogadni, hogy tudomásul vetted. valovilagfiuk.blogspot.hu/2014/11/vv-laci-farka.html?zx=86c721b0af1525de

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 21:41:11

az előbb elontottam a linket, a FBmről másoltam ki, és onnan lehet, azért nem tudtad megnyitni. hülye fb elé rakja a saját útvonalát is.

kiingattak 2015.01.26. 21:41:30

@minden reggel: Évike nem akarunk semmit mondani, de mindenki hülyének tart téged. Tartsd meg a látsztot.

astryle 2015.01.26. 21:41:55

@kiingattak: Nekem Évivel semmi bajom, csípem is néha-néha.. de az hogy nem engedik vezetni ezt a szájbakúrt műsort.. a debilió meg olyan trágyadomb műsorvezető az bezzeg hülyülhet. Én pontosan látom, hogy Éva örült ennek a 2 lánynak de a háttérbe a kreatív producer vagy kiafaszom mindig beleugatott a fasz kérdéseivel.

kamilla123 2015.01.26. 21:42:42

@astryle: de Zsu nagyon szimpi volt. Évike iszonyú tehetségtelen. Lehet,h fejlődött, de még mindig gáz.

kamilla123 2015.01.26. 21:43:47

@astryle: igen, állandóan közbeszólt. Én azt hittem, magától teszi fel ezeket a hülye kérdéseket. Zsu meg belekavarodott, mert egy mondatot nem hagytak neki befejezni.

astryle 2015.01.26. 21:44:17

@minden reggel: rtl.hu/rtl2/valovilag/ket-osellenseg-a-belevalo-studiojaban

8:50 kor utána mondják fülére, hogy eddig is tudtuk.. valszeg a zsuzsának is van fülese, mert elröhögi magát :D

minden reggel 2015.01.26. 21:44:22

@kiingattak: nem így;) hanem h most ezt kérdexd, vagy ezt ne? Én kíváncsi vagyok. Ráadásul aki fülbesúg milyen lehet?

kiingattak 2015.01.26. 21:46:40

@kamilla123: Miért gáz? Ha mindig ezt olvassa magáról, még gázabb lesz.

astryle 2015.01.26. 21:46:56

@kamilla123: igen zsú édi volt, röné meg visszafogta magát nagyon.. rájött, hogy mekkora gödröt ásott magának eddig.
szerintem ő készül pedig, minden álma ez a retekműsor vezetése volt. Csakhát mindig fülesre mondják mit pofázzon
@kiingattak: :nem támadás volt :D szeretlek <3

kiingattak 2015.01.26. 21:48:01

@minden reggel: Éva alávalója, mert miért nem ő áll oda.

astryle 2015.01.26. 21:50:03

@kiingattak: Am nagyon lehet látni, hogy Zsuzsa visszanézte az adásokat és látta mennyire manipulatívan hozzák le a riportbeszélgetéseket és, hogy vágnak. Szerintem ezért avatkoztak be hátulról..

kiingattak 2015.01.26. 21:52:12

@astryle: Ha megszeretsz ki kell rugjalak, mert oda a játékom, a pénz, a ház az egyetTTem. azért akarlak, ha pörögsz, pörgök. Engem érdekelnek a többiek is hedonisták, Katák, DRM-ek, Dorothyk, Kamillák, DRM-ek

kamilla123 2015.01.26. 21:52:24

@astryle: igen, annyira aranyos volt, amikor Röné az mondta, hogy tudom, h nem leszünk soha barátnők, Zsu pedig: miért ne lehetnénk? Nem tudom, honnan van ennyi lelkiereje ennek a nőcinek, de nagyon nagyon szimpi. örülök,h legalább pár fotózás bejött neki. Remélem, még más lehetőségeket is kap.

kamilla123 2015.01.26. 21:53:17

@kiingattak: jaj, én is érdekelleKKö? :-) tök jó:-)

kiingattak 2015.01.26. 21:53:30

@astryle: A beavatkozások történhetnek szemből,. hátulról, oldalról.

kiingattak 2015.01.26. 21:54:16

@kamilla123: Hát persze. Kire uszitsalak rá?

kamilla123 2015.01.26. 21:54:46

@kiingattak: bárkire, csak jöjjön a falka is :-)

kiingattak 2015.01.26. 21:55:35

@kamilla123: Fog kapni. Ebben iztos vagyok.

kiingattak 2015.01.26. 21:56:31

@kamilla123: Vérszagra gyűl az éjji vad :)

astryle 2015.01.26. 21:56:56

@kiingattak: én a másodpéldánnyal vagyok nagyon jó viszonyba :D asszem már nem is ír vissza nekem, mert leugattam a feketelyukját :D

minden reggel 2015.01.26. 21:57:08

@kiingattak: úgy értem aki fülbesúg kicsit olyan mint egy kukkoló, plusz nála a kontroll azt variál amit akar

kiingattak 2015.01.26. 21:58:14

@astryle: Irjak neki falkába, hogy béküljetek ki?

astryle 2015.01.26. 21:58:20

Lehet már az egész valóvilágot is szamaritánus irányítja :D:D (Person of Interest)

astryle 2015.01.26. 21:59:43

@kiingattak: meh.. kár az erőfeszítés itt. A tag olyan szinten Fanni fan, hogy kútba is ugorna a picsáért :D

kiingattak 2015.01.26. 22:01:21

@astryle: Szegény. Jó élet ez Fanniért aggódni

astryle 2015.01.26. 22:03:01

Ja szegény Pénisz lehet, hogy ádinára rakta volna és akkor szavazategyenlőség miatt a suka megy :D Ejj-ejj csacsi LILU :D

csiri bá 2015.01.26. 22:03:34

szifilisz... kankóóóóó :)))

astryle 2015.01.26. 22:04:28

@csiri bá: csodálkozom is, hogy ilyenkor egy gyors rako óvszer szlogen nem hangzik el :D

csiri bá 2015.01.26. 22:05:56

@astryle: vagy legalább képen alul futó reklám. :)))

csiri bá 2015.01.26. 22:07:14

Robinnyó a romantikusss. :)))

spinks 2015.01.26. 22:07:53

Jajj ez a Robin féle "spontán " vers Ez nagyon kínos...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:08:00

Robin ..versel... jaaaaj...
(vajon hányt előtte?)

Ditti82 2015.01.26. 22:08:41

@csiri bá: Tudtam. <3 :D
@astryle: A kis óvszerfigurával? Vagy az nem az volt a 80-as években? :O

csiri bá 2015.01.26. 22:09:37

@Ditti82: kevered a michelin babával. :DDD bár gumi-gumi. :)))

astryle 2015.01.26. 22:10:11

@csiri bá: szerintem a Malboro jobban járt volna a támogató reklámmal, csak ugye nem lehet cigit reklámozni, mert a sok gyárkémény a legjobb ingyenreklám lenne a világon.. Ádinkával az élen.

KÖNYÖRGÖM "kedves" SZERKIK !!! Legyen cigi-kávé elvonós héét.. SZENVEDÉST akarok látni.. Ezeket az embereket jobba utálom, mint a celebeket akiket direkt szopatni küldtetek a dzsungellakókocsikba! PLÍÍÍÍZ

spinks 2015.01.26. 22:10:24

Bölcs MILF gondolatok. Az iskolahetek a vv- kben, mindig a 40 és nők számára adnak reményt.... Haha

kamilla123 2015.01.26. 22:11:35

Úristen, Robinnak bejönnek a 30 pluszos nők is?? felcsillant a remény nekem is :-)

csiri bá 2015.01.26. 22:13:46

@kamilla123: és nem lenne olyan problémátok, hogy "már megint nem hajtottad le az ülőkét". :)))))

Ditti82 2015.01.26. 22:13:50

@csiri bá: De nem.
Erre gondoltam: www.youtube.com/watch?v=PwSsjVpAFXU De ez csak egy egyszerű óvszer reklám.

astryle 2015.01.26. 22:15:57

Ez a Dani gyerek többet van bebaszva, mint anno Évike... Azért ez rekord!

Ditti82 2015.01.26. 22:17:52

@astryle: Csak nem annyira ordenáré.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:17:58

nah, mi volt eddig. most jöttem vissza... látom, be vannak baszva, amire senki nem fog másnap reggel emlékezni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:18:45

@-pkata-: semmi Fanninak akkora arca lett a lilakendőtől, hogy alig fér a képernyőre. :D

csiri bá 2015.01.26. 22:19:14

Juj de irigy a bété Faxnika lila kendőjére. :DDDDDD

schanc 2015.01.26. 22:19:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De azért utána abszolút úriember volt. Elnézést is kért, hogy ha kellemetlen helyzetbe hozta.
Daniék megint legalja, ahogy irigykednek Fannira.

astryle 2015.01.26. 22:20:29

@Ditti82: áhh.. olyan szinten be van állva, hogy alig tud beszélni a gyerek :D
Ádina beszél gusztustalanságról XD édes istenem.. szerencse, hogy nincs plafon az udvarukon

RNN 2015.01.26. 22:21:25

elintézik denisznek a szavazatokat

Zsolt Pallagi 2015.01.26. 22:22:22

Ezt az agy csökkent riherongy kurvát basszák már ki a villából a pöcsét minden percben vakaró segg hülye párjával együtt.

nicu71 2015.01.26. 22:22:34

jajj de gáz ez a részeg handabandázás...

csiri bá 2015.01.26. 22:22:34

"ennyi vagy te, te hülye qrva" - Lacc, Lacc, te szopni mentél oda. :DDDD

Cirmoska11 2015.01.26. 22:23:50

Dani jogi karrierjének vajon jót tesz ez? Vagy úgy lesz jogász, mint kb én? :D (sehogy)

Fu Szekh Li 2015.01.26. 22:24:14

Hali! Most értem haza, mi történt eddig?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:24:20

@csiri bá: Laci mindjárt végrendelkezik is, beszarás. :D:D

astryle 2015.01.26. 22:24:23

Laci össze-vissza mártírkodik :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:25:24

Nah, akkor mi volt az elején? Annyit láttam, hogy Dóra, Edina, Dani benn ülnek, és Fanni bement és vmin elkezdtek veszekedni.

astryle 2015.01.26. 22:25:34

Lilu is jól látja.. ha az rtl nem intézi el neki a lilát ment volna (fanni szavait idézve) a gecibe párbajozni :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:25:57

@Fu Szekh Li: nem tudom, én is lemaradtam, mint a borravaló :D

2015.01.26. 22:26:18

@astryle: Nagyon-nagyon jó lenne. Nem-e lehetne-e, -e?

kamilla123 2015.01.26. 22:26:28

Undorító ez a Dani. Fanni most kivételesen tök kedvesen közelített hozzá, ez meg beszólogatott neki, hogy ne feledd, utolér a végzet stb.. Persze bent a szobában a többieknek már ezt a részt nem mondta el. Érdekes, hogy azzal támadta Fannit, hogy be van szarva a párbajtól. Hát Dani úgy be van fosva, h öröm nézni. Remélem, ha már Zsu nem merte kivinni, Denisz kiviszi és kint hagyja.

pomac 2015.01.26. 22:27:06

jaj ez a 3 grácia tudják hogy kell elveszíteni a játékot emelt fővel :DD

astryle 2015.01.26. 22:27:14

@Fu Szekh Li: Fanni lilakendőt kapot utána buli, bebasztak a veszekedés egy az egyben a programajánló és a Lacit kiröhögte a Ádinka erre Laci : ennyi vagy te, te kurva.. ja és Dani megint bebaszott

csiri bá 2015.01.26. 22:27:22

@astryle: persze hogy ment volna, ő volt Zsu után a következőre, akire rászálltak testületileg...

Ejoy 2015.01.26. 22:27:26

Robinnak sikerült egy 10 éves színvolanán megírnia egy verset. De a tanító néni tényleg No.1.

Krétagarbó 2015.01.26. 22:27:58

@Cirmoska11: tudod hány jogi karon tanító, azóta adjunktussá, docenssé, akár egyetemi tanárrá lett embert láttam már olyan "hukk"részegen, mint most Danit? :)

5-10 év múlva a kutya sem fog rá emlékezni, hogy mit is csinált a VV7-ben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:28:12

@kamilla123: Azon röhögtem, amikor vki itt felvetette, hogy mégis mit gondolt, hogy mikor jön el az ő ideje, mikor a nyereményt osztják? :) Lehet, úgy gondolta. :)

csiri bá 2015.01.26. 22:29:02

@kamilla123: persze hogy bokáig fosta a naciját, mert megint célpont lett Robinnyó mellett a kék kendőre...

ornyim 2015.01.26. 22:29:25

@astryle: A beköltözése előtt egy riportban mondta, hogy ő lesz mindig az áldozat, igyekszik ehhez tartani magát :D

kamilla123 2015.01.26. 22:29:41

@-pkata-: :-) Dani olyan, mint egy elkényeztetett óvodás. Már anno akkor is megsértődött, maikor Fanni elköltözött mellőle egy napi ismeretség után. Aztán amit Zsu-val művelt féltékenységből és bosszúvágyból. Most meg ez. Egyszerűen hozzá van szokva, h mindent megkap és nem tudja elviselni a vereséget. Jó tanulság lesz neki egy párbaj vereség.

Krétagarbó 2015.01.26. 22:30:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Áldozat típus. Jaj, mi ez az uborka a PVC-n? Remélem ez nem a Vikcsu féle ubi...

csiri bá 2015.01.26. 22:31:04

na már megint az évődés.... ja nem ez megint nyígás ezerrel. :DDD

Ditti82 2015.01.26. 22:32:36

@astryle: Szép dolog a szerelem. :D

Csak ügyesen! 2015.01.26. 22:33:00

Az a baj, h egyszerűen fizikailag képtelen leszek Dennisre szavazni, pedig tudom, h tattikailag rá kéne, de brrrrr.

Dorothy0001 2015.01.26. 22:34:39

Sziasztok!
Amúgy van olyan ember aki Dennisre szavaz?

kamilla123 2015.01.26. 22:34:54

@Csak ügyesen!: fogd be az orrod, csukd be a szemed és nyomj deniszre :-)

schanc 2015.01.26. 22:35:22

Én arra leszek kíváncsi, hogy Dóri eltujázza-e magát a négyig. Tegnap ő volt az egyetlen, aki nem volt védett, és jelet sem kapott.

Krétagarbó 2015.01.26. 22:35:28

@Csak ügyesen!: akkor ne tedd. nem neked kell tattikázni, a lemmingek dolga az...:)

Ez a Fannika smink nélkül nagyon csúnyácska szegíny...

csiri bá 2015.01.26. 22:36:43

@-pkata-: most legalább közelről tanulmányozza a godzillát. :))

Cirmoska11 2015.01.26. 22:37:07

@Krétagarbó: addigra lehet, hogy nem, de addig még el is kell végezni azt az egyetemet, és még el is kell valahol helyezkednie. De én nem csak az ivásra gondolok, inkább arra, milyen mély tisztelettel tud ilyenkor beszélni a nőkkel :) amit lehet, hogy a fél jogi kar is lát éppenséggel.

astryle 2015.01.26. 22:37:08

@-pkata-: majdnem benyomtam erre egy gifet a tumbliról.... még jó, hogy észnél vagyok :D

schanc 2015.01.26. 22:37:47

Azért ezek a villalakók egészen aranyosak is tudnak lenni, ha elfelejtik, hogy utálniuk kell egymást.

nicu71 2015.01.26. 22:38:39

na végre valami vicces is történik,tetszik ez a papás mamás :D

kamilla123 2015.01.26. 22:38:49

Edinka csinálja a show-t a nézőknek. Jaj de szeretek gondoskodni emberekről.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:40:13

@astryle: nyomjad, max sixx kitörli, bár a múltkor közölte, hogy ő nem olvas el 1500 kommentet :D

Krétagarbó 2015.01.26. 22:41:06

@Cirmoska11: ne féltsd, nem először fognak látni részeg embert handabandázni. ha Dani el akarja majd végezni a jogi egyetemet elfogja. még egy Zimány Lindának is sikerült, neki is fog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:41:54

Ezek sose másnaposak bebaszások után? Merevrészegre isszák sokszor magukat, másnap meg semmi nem látszik rajtuk estére....

astryle 2015.01.26. 22:42:03

@-pkata-: nem merem baszki :D túl konzervatív vagyok egy ilyen kipostolásához

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:42:45

@Krétagarbó: gondolod, hogy eddig dédelgette volna azt az ubit? :D

astryle 2015.01.26. 22:43:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha éberen nézed a műsort megtudhattad volna, hogy Denisz pénisze összement a sok piától. tegnap meg robin keményen másnapos volt a kiválasztáskor :D itt osztán nagyon köll figyelni.. lemarad az ember a részletekről

Krétagarbó 2015.01.26. 22:44:10

Dennisz tökösnek képzeli magát, lehet, hogy kiviszi Danit? Abba beletörik a bicskája...

Robint szúrták hátba? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:44:16

@Krétagarbó: Zimánynak se sikerült. Megbukott az államvizsgán. :D

Fu Szekh Li 2015.01.26. 22:44:17

Hétvégén csináljuk azt, hogy mindig iszunk, ha Edina azt mondja, hogy igazam van. Kíváncsi vagyok mennyire rúgnánk be :D

schanc 2015.01.26. 22:44:24

Egyre inkább Robinnak szurkolok. Messze magasan a legnormálisabb a bent maradt felhozatalból.

chloep 2015.01.26. 22:44:44

@kamilla123: Lehet hogy Daninak nincs annyira szelektív memóriája mint egyeseknek itt és azért emlékszik arra hogy a Fanni nem rég elmondta minden undorító mocsadéknak.... De hát ugye ha az ember rosszat akkor látni akkor meglátja...... XD

Krétagarbó 2015.01.26. 22:45:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ahogy elnéze, PVC spórol vele, csak egy-egy szeletet használ belőle...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:45:48

@astryle: akkor én látványosabban tudok másnapos lenni, mert ezeknél nem tűnt fel....
A Denisz farkával kapcsolatos infókra meg már immúnis vagyok. :D

Krétagarbó 2015.01.26. 22:46:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Gondolom már megcsinálta. Mindig van pótvizsga.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:46:47

@-pkata-: @Krétagarbó: ja, hogy köztes időben a fagyasztóban tartja. :)

chloep 2015.01.26. 22:46:49

@Fu Szekh Li: Nem annyira mintha "őszinte" lenne a kulcsszó ;)

pomac 2015.01.26. 22:46:57

dani most kussol, mikor robinnal ketten ezt beszélték hét elején:D

astryle 2015.01.26. 22:47:20

@-pkata-: elküldtem privibe :D nem én voltam

nicu71 2015.01.26. 22:47:37

amugy én sem értem miért tette robin edinára???a magyarázkodása teljesen fals.

Ejoy 2015.01.26. 22:48:16

Remélem Denis-t beveszik a következő Aranypart-ba!

Krétagarbó 2015.01.26. 22:49:06

@chloep: nekem furi az is, hogy csak Daninál látják meg a "gyávaságot", Robinnál nem. Tegnap a jele Edinára pedig egyértelműen egy olyan potyajel volt, amit egy réges-régi kamusérelemmel ki tud magyarázni, és így talán megúszhatja a párbajt Dennisszel...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:49:18

Laciék most készitik elő a Denisz-Robin párbajt?

Csak ügyesen! 2015.01.26. 22:50:07

"Ezért raktam rá a jelet" "raktuk..."

Na, ki mennyi időt ad annak, h Laci totál kiboruljon és elküldje Edinát a pitsába?

kamilla123 2015.01.26. 22:50:49

Hihetetlen, h Edinkának és Lacinak mennyire nincs humora. Robin meg végre összeszólalkozott Dinkával. Szerzett nálam egy plusz pontot. Remélem, h Denisz és Robin vannak olyan jóban, h nem viszi ki, hanem Danit.

astryle 2015.01.26. 22:50:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): te csak hiszed... Pénisz elmondta, hogy neki osztat el kellett számolni 1000 ig, mert Danika lekurvaanyázta :D a piás Dánielt viszi 100% :D kivéve ha a szerkik rühellnek, mint a szart és direkt megkavarják :P

Krétagarbó 2015.01.26. 22:51:26

@pomac_ [(k)an]ál: Dani talán Edinára tette végül?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:51:33

Most nem tudom, mi baja a Denisznek meg a Fanninak a guggolással, még vicces is lett volna....

Csak ügyesen! 2015.01.26. 22:51:34

Fannival nem szállt el egy kicsit a ló? Dennis meg miről vakerál?

Csak ügyesen! 2015.01.26. 22:53:22

@-pkata-: Nyilván Fanni + Dennis most ezt fogja tolni, h szegény Dennisnek mennyire rossz.

csiri bá 2015.01.26. 22:53:38

"tudod mit Laci, egy undorító aljas féreg vagy" - Fannikának felcsillant...

pomac 2015.01.26. 22:53:45

laci rekordtartó szupi képességben szinte ő lőtte el az összeset :DDDDDDDDDDDDD

astryle 2015.01.26. 22:53:50

HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo
Fannika szopika :D:D:D

kamilla123 2015.01.26. 22:54:13

Emlékeztek, h Zsu-ra mindenki azt mondta, hogy a hatalmával visszaél meg ilyenek? Hát Edinka meg Laci übergáz. Ez az előzetesből is kiderül. Laci egy agresszív állat. Remélem, ezt majd Dinka is megtapasztalja a kinti életben. Visszanyal még a fagyi.

schanc 2015.01.26. 22:54:41

Laci komolyan elhasználta a szuperképességét erre a szitura?
Ezekből a szuperképességes dolgokból sokkal izgalmasabb dolgok is kijöhettek volna, ha nem Laci kezébe került volna négy is a játék során...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:54:56

@Csak ügyesen!: @-pkata-: én a többiek helyében már rég felgyújtottam volna Fanni haját a picsába. Ha kirúgnak, kirúgnak, de azért mindennek van határa.

pomac 2015.01.26. 22:55:20

@Krétagarbó: szerinted az volt annak a beszélgetésnek a témája hogy dani edinára tesz ???

bigél 2015.01.26. 22:55:40

@kamilla123: most nem láttam az öfit, de tegnap pont ez jutott eszembe, amikor Dennis neveléséről volt szó

Krétagarbó 2015.01.26. 22:55:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Még van két éve, ha szüksége lesz rá, megcsinálja. Persze ha összejön az amcsi modellkarrier (aha) akkor nem biztos, hogy kell ez neki...
Daninak meg kevésbé vannak hasonló testi adottságai :) így kénytelen lesz tanulni, ha nem akar éhezni meg dekkezni, vagy seprűt készíteni.
Ha pedig tanul, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy egy agyhalottal hogyan beszélt részegen a VV7-ben. Asszem innen indult a dolog:)

astryle 2015.01.26. 22:56:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak bele kell vágni ollóval :D:D de a nyakánál :D:D

ornyim 2015.01.26. 22:56:12

@Krétagarbó: osztom a véleményed. És még neki mondja Fanni, hogy szar érzés, ha hátba támadják...ccc. Robin ugyan olyan fosós, mint Dani. Most jön a nyali Denisznek.

Cirmoska11 2015.01.26. 22:56:15

@schanc: mi volt mi volt?? Milyen képességét lőtte el? Neki nem a lilakendő felrakás volt? Meg a szuperképesség elvevés?? Vagy képességhalmozó, és volt még más is? :D

pomac 2015.01.26. 22:56:26

@schanc: az nem laci-é hanem denis-é csak most laci is rendelkezhet felette :D

chloep 2015.01.26. 22:56:46

@Krétagarbó: Deniszre.

2015.01.26. 22:56:52

@kamilla123: Remélem, hogy még ittbent megtapasztalja. Látni akarom, szórakozni akarok! :-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 22:57:01

@kamilla123: jajmár... teljesen beleragadtál ebbe a Laci-Edina dologba... héllóó, mások is görények a villában, nem csak ők.

witheroses 2015.01.26. 22:57:18

Még a végén sikerül a hármasnak elintézni, hogy bárkit hívjon ki közülük Dennis, visszamenjen.

kamilla123 2015.01.26. 22:57:40

@Cirmoska11: Denisztől a gyámság miatt megkapta azt a képességet, ami először Rönéé volt, aztán MAcié, utána szállt Deniszre. Hat órára bezárhat vkit a szaunába. Fannit zárta be most.

Krétagarbó 2015.01.26. 22:58:39

@pomac_ [(k)an]ál: akkor mi volt? és miért kell Daninak szégyellnie magát azért, mert Robin beszart Dennisztől? Mert gondolom, ezért rakott Edinára és nem azért, amit egyszer valamikor egy este beszélgettek...

kamilla123 2015.01.26. 22:58:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, pl Dani :-) Amúgy a többiek sem szentek, nekem nincs is kedvencem, de ők amit művelnek, az vérlázító. Annyira lealjasodnak, h az nem igaz. Fannika is gáz, de ő olyan kutya, amelyik inkább ugat, mint harap.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 22:58:50

@kamilla123: Most nem azért de konkrétan semmi olyat nem csináltak még, ami gáz lett volna. Nem jelenti, h nem is fognak, de a mostani öfben semmi ilyesmi nem volt. Ezért mondtam, h kitolás mindig az ilyen feladat azzal, aki az "irányító" pozíciót kapja, ha nem csinál semmit, az a baj, ha csinál, akkor meg rögtön megy, h visszaél a hatalmával. Egyelőre Laciék szerintem jól vették a dolgokat, persze, még lesz idejük elcseszni.

Fanni meg túlpörgeti most nagyon, ezt akarja csinálni a hét hátralévő részében?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 22:59:15

@astryle: bakker... most nem tudok majd aludni, mert azon fogok röhögni amit küldtél :D

kamilla123 2015.01.26. 23:00:15

@Spitzbauer: hát igen, jó lenne, de ne legyünk telhetetlenek :-) amúgy ahogy Edinka lekezeli Lacit mostanában, még az az énje is előjöhet, mi anno Dóri ellen. Csak abból Edinka jönne ki jól.

nézekcsak 2015.01.26. 23:00:41

Jól tette Laci, hogy elővette a szuperképességet. Játék... : )

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:01:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát, lehet, hogy én is meglocsoltam volna egy kis mézzel, vagy belecsempészek egy rágót... :)

Csak ügyesen! 2015.01.26. 23:01:05

@kamilla123: Fanni direkt provokál, aztán meg jönnek a (mű)könnyek. Ugyanezt csinálta a szöszmötölős-zacskó csörgetős balhénál is.

Cirmoska11 2015.01.26. 23:01:07

@kamilla123: :O :O :O komolyan??? Még azt is megkapta?? Naaaa, ez azért nem fair :D akkor cirka 3 képessége is volt a játék folyamán + Edinájét is elcsaklizta? :D Áááááá, az új neve képességhalmozó lesz :D :D A Laci egyedül használt el annyi képességet, mint az összes többi eddig :D :D Hát igen, Denisznek előbb el kellett volna ezt lőnie. Mondjuk amikor még Zsu benn volt, Edinát bezárni, kíváncsi lettem volna, mire megy Zsu akkor Lacival, ha nem kell attól tartani, h bármikor betoppanhat :D

pomac 2015.01.26. 23:01:31

@Krétagarbó: még egyszer megkérdezhetem láttad azt az esti on beszélgetést ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:02:14

@astryle: na jó, legyen olló. De semmi vér, annyira azért nem vagyok vérszomjas.
Valami ilyesmire gondolnék... :D
www.shockmansion.com/wp-content/myimages/2012/05/LIKE-us-on-Facebook-1193.jpg

kamilla123 2015.01.26. 23:02:38

@Cirmoska11: tényleg :-)) ez jó lett volna :-)) vagy a Zsu - Laci párbaj alatt is be lehetett volna zárni, mondjuk egy perccel azelőtt, h a győztes visszatért. Bent gondolkodhatott volna, ki jött vissza.

Csak ügyesen! 2015.01.26. 23:02:41

@kamilla123: Ja, ettől én is tartok, benne van a pakliban, azt meg nagyon nem szeretném h Edina szimpátipontokat szerezzen.

dRm 2015.01.26. 23:04:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de mi a Kamillaval oket utáljuk legjobban. Plusz meg a Danit:))

astryle 2015.01.26. 23:04:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Japánba valamelyik női együttesben a 35. énekes talán nem tartotta be a házirendet.. miszerint nem randizhat snekivel.. ezért leborotválták a fejét büntetésképpen :D Japán rulz

astryle 2015.01.26. 23:05:01

@-pkata-: Nemhittem volna, hogy ennyire tetszeni fog :D De ugye, hogy ilyet nem szabad itt megosztani? :P

kamilla123 2015.01.26. 23:05:53

@Csak ügyesen!: Zsu-val ugyanezt csinálta Edinka. Nem feltűnően, hanem lépésről lépésre árulta el, és ezt Zsu észlelte, ezért ő egyszer, amikor már elege lett, látványosan elárulta. Itt is az lesz, hogy Lacinak fokozatosan lesz elege a sok kis szemétkedésből, leépítésből, kiröhögésből. aztán amikor egyszer nagyon visszavág, akkor Edinka lesz majd "elárulva".

csiri bá 2015.01.26. 23:05:53

Faxnikának csepp sütnivalója lett volna, könnyek helyett kipakolhatta volna a hűtőt és bevitte volna magával a büntibe, azt ezek meg dögöljenek éhen addig. :)))

Krétagarbó 2015.01.26. 23:06:46

@ornyim: bizony, Robin úgy csúszkál közöttük, mint egy kígyó...

Csak ügyesen! 2015.01.26. 23:09:16

@kamilla123: Igen, tartok tőle h ez lesz, ezért leszek kénytelen Dennisre szavazni, ha Danit hívja ki. Mert ha Dani kiesik, akkor Ádina hirtelen újra szerelmes lesz, és akkor Laci talán megússza ezt az átbaszást.

És akkor ilyeneket mutogatnak a BV-ben mint most, ez a Dennis nagyon-nagyon gáz.

Krétagarbó 2015.01.26. 23:09:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):+1
Ami meg most megy a BV-ban, attól a gyomrom kifordul. Dennisz igazi ösztönállat, a malacka komolyan kultúrlény hozzá képest.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:10:21

@kamilla123: igen, Dani is görény. Meg az összes többi, Fannival az élen... Puzsér szavai jutnak róla eszembe mindig...: Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutatták meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!

:D na épp ezt igazolja a képernyőn ahogy Dani csattogva veri a faszát, Fanni meg ott visong faszoznak és bazmegelnek... ez kell a népnek.
Ja, most már Fanni is veri a Denisz faszát. Ó be csodás. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:10:28

Fanni hajára felkészültek amúgy a villa csatornázói? :D

kamilla123 2015.01.26. 23:10:57

Amúgy hogy hogy nem, megint Ádinka drukker vendég van a BV-ben. Tíz estéből kilencben így van.

2015.01.26. 23:11:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na! Azért a görénynek is van fokozása:
Görény.
Görénybb.
Dinka!

A görényektől ezúton kérünk szíves elnézést! :-DDD

chloep 2015.01.26. 23:11:23

@Krétagarbó: Ja, idén úgy tűnik ez a trend.....

Példa arra amit te is említettél:
Zsu-nak minden cselekedete el lett magyarázva, indokai meglettetek értve (emlékszem amikor Laci-ra rámászott a "Kellesz/Akarlak"-kal, akkor is milyen szépen fel lett itt vázolva hogy "szegény Zsu ezt csak azért csinálta mert a hülye, szemét Dani nem állt ki mellete Maci ellen(értve: nem adta a részeg Zsu alá a lovat amikor ZS hülyét csinált magából és próbálta csitítani a kedélyeket) és "Bajuszka" pedig álnokul kitúrta Dani mellöl, szóval szegény Zsuzsi-t tök meglehet érteni.."

Hát nem tudom... tavaly azért ennyire nem éreztem szélsőségesnek a társaságot. (Néha/általába hogy itt milyen jelzőkkel illetik a lakókat....hát a gec*-töl a piszkos cig*ny-ig, itt aztán minden van/volt....Csak annyit mondok hogy #glasshouse)

nézekcsak 2015.01.26. 23:11:34

@csiri bá: ilyesmire nem fog gondolni, hogy viccesen fogja fel.

csiri bá 2015.01.26. 23:11:38

@kamilla123: tán másra számítottál kicsi csillag? :)))

candyperfumegirl 2015.01.26. 23:12:27

Ez a fürdőszobás jelenet most rádöbbentett, hogy ebben a VV-ben én már SEMMIN nem tudok meglepődni.

kamilla123 2015.01.26. 23:12:38

Ez a Csonka Bandi egy barom

Fu Szekh Li 2015.01.26. 23:12:59

Hú ez a Pici-féle szemforgatás! Na ez szánalmas :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:13:02

@kamilla123: te, nem lehet, hogy nyilván van ennek valami oka....? :D

2015.01.26. 23:13:34

@dRm: Énis-énis-énis!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:13:46

@kamilla123: azért barom, mert neki pl. Edina szimpatikus, neked meg nem?

kamilla123 2015.01.26. 23:14:07

@csiri bá: ezt a lépésről lépésre elárulósra írtad? Hát nem gondoltam volna, h Edinka ezt még valakivel eljátssza majd.

Csonka Pici Edinkát félti!!!! most vágom bele a baltát a tv-be

Krétagarbó 2015.01.26. 23:14:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csonka András mondta jól: Dennisz az nincs, max. akkor látod, amikor közösül. (erre nem használnék szebb szót.)
És igen, szeretnék egy show-t, amikor azt mutatják, amikor először taliznak ezek az emberek a családtagjaikkal...

csiri bá 2015.01.26. 23:15:34

Bandi, Bandi.... még hogy Laci gondolkodik egy percig, mire kimondja... Ádinka meg kettőig, az nem tűnt fel?

Haplo 2015.01.26. 23:16:17

nekem neha olyan erzesem van, mintha ket denisz lenne bent a villaban... van egy akit neha meg kedvelni is tudok, amikor egesz jol es viccesen reagalja le a szivatast, amikor a malaccal cseveg, amikor egesz jo meglatasai vannak, es ezeket egy jo kis ironikus beszolassal kozli... stb. Ritkan, de latom ezt a Denist. Aztan jon az ikertestvere, aki olyan aljadek szinten nyomja a "sot" Fannival, ami nekem mar se nem szorakoztato, se nem vicces, egesz egyszeruen alpari es gusztustalan... ez a mostani furdos jelenetrol jutott eszembe, miutan az ofi vegen a jobbik ikertesot lattam... Egyiket kiszavaznam igy lattatlanban, barki ellen, a masikat meg a dontore sot a gyozelemre is eselyesnek tartanam....

kamilla123 2015.01.26. 23:16:26

ezeket miért nem teszik bele az öfibe?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:16:37

@candyperfumegirl: Ó még pisi-kaki szex nem volt, azt a VV8-ra tartogatják. meg a pasi-pasival szexet is

csiri bá 2015.01.26. 23:16:41

@kamilla123: nem, a vendégtípusra. :))) a 10-ből 9-re...

Krétagarbó 2015.01.26. 23:16:53

@chloep: +1, nincs mivel kiegészítenem:)

user friendly 2015.01.26. 23:16:53

Dennis mekkora gáz.... ahogy Fanninak henceg, hogy mennyire kikészítette pszichésen Lacit. - Még a csajod is kiröhög. - megmondtam neki. Lóf.szt se mondott a szerencsétlen :)
Hozzáteszem, hogy a másik gáz Laci volt a történetben.
Dani ezzel párhuzamosan kitartóan halad a bányászbéka alá. Talán már el is érte azt a színvonalat, pedig nálam magasról indult.
Ha Dennis Danit hívja ki, komoly gondban leszek a szavazásnál...

csiri bá 2015.01.26. 23:17:16

@-pkata-: bdsm lesz még ebben vagy az is a 8-ra marad? :DD

Csak ügyesen! 2015.01.26. 23:17:16

Agyzsábám lesz, ezek nézik a műsort egyáltalán? Pici szerint Edina őszinte, és nagyon beleélte magát a Lacis ügybe, de Laci csak taktikázik és pl. amikor Lilu kérdezte, h szereti-e Edinát, nem vágta rá rögtön. Most nem azért, de Edina épp előtte közölte, h jobb lett volna neki, ha nem Laci jött volna vissza a párbajról, és ugyanúgy csöndben volt, mielőtt válaszolt.

Szeretnék akkor üzenni az RTL-nek, innen a hv-ról: Edina nem fog nyerni. Ennyi.

chloep 2015.01.26. 23:17:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Van egy olyan érzésem hogy falnak beszélsz... ;)

kamilla123 2015.01.26. 23:17:59

De jó volt, h Fanni beszólt Edinkának, h mi még leszünk együtt, téged viszont kidob Laci.

Krétagarbó 2015.01.26. 23:18:05

@candyperfumegirl: soha nem mond, hogy soha:) tudom, nem mondtad szó szerint:)

csiri bá 2015.01.26. 23:18:25

Bandi, a Ding Dongot, ha kérhetném... :))

Haplo 2015.01.26. 23:18:27

@kamilla123: mert nincs az a valos vagy valotlan szam, a sokadik hatvanyon, amelyik karikaba rakva elviselne ezt a szintet :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:19:38

@Krétagarbó: igen, azt én is megnézném.... Én nem találok mentséget se Denisz, se Fanni viselkedésére. (Másodpéldány biztos fog. :D)

kamilla123 2015.01.26. 23:19:38

@Haplo: nem a szexre gondoltam, hanem arra, hogy Fanni beszólt Edinkáék kapcsolatára :-)

nézekcsak 2015.01.26. 23:20:34

Csonkának jók a meglátásai. Bár szerintem az, hogy Laci gondoskodott pici időt amikor Lilu rákérdezett szerelmes e, nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem az..Egyikük sem mondta ki szószerint élő adásban.

másodpéldány 2015.01.26. 23:20:52

Csonka Bandi emberismerete letaglózóan közelít a zéróhoz...

hogy valaki ennyire rosszul lássa a dolgokat, ennyire csak a felszínt kapargassa és ne lásson mélyebbre, egy centi mélyre se...rémes...

eddig nem tudtam hogy ez a fiú ennyire egydimenziós...

Fanni brilliáns, humoros, van neki egy erőteljes látószöge a világra, amiből semmit, de semmit nem észlel ez a Csonka Bandi, kezdem azt hinni, hogy a neve BESZÉLŐ NÉV...

nah, ezt is megéltem...

mondjuk sohasem tartottam egy nagy intellektusnak, de azért nem tudtam, hogy ennyire nincs mélysége a látásának, szerintem neki a föld is lapos...

candyperfumegirl 2015.01.26. 23:21:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát... valahogy ahogy ezt a kis jelenetet egykedvűen néztem a legkisebb meghökkenés nélkül, az úgy elgondolkodtatott, mondjuk így. :) Persze biztos vagyok benne, hogy tudnak ezek még bőven olyat, amit nem láttunk.

kamilla123 2015.01.26. 23:21:37

@nézekcsak: pontosan. Nekem gyanúsabb lenne, ha valaki rávágná rögtön.

Fu Szekh Li 2015.01.26. 23:22:17

@-pkata-: Ne légy már ilyen szende :D

Ditti82 2015.01.26. 23:22:18

@schanc: Van még bent szuperképesség?

másodpéldány 2015.01.26. 23:22:26

@kamilla123:

igazad van, ezt csak egy szóval lehet elintézni ezt a CSONKA BANDIT, és te megtetted...

+1000

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 23:22:40

@candyperfumegirl: nem néztem a műsort, remélem, h öfiben benne lesz ;-)

@-pkata-: köszi

2015.01.26. 23:22:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Bandi olyan meleg, hogy kézzel vasal. Állítólag a Fridit is ő t(k)úrta úgy seggbe, hogy össze kellet a Sanyit varrni. Utána meg sírva látogatta a kórházban.

Én nem vagyok ultrakonzervatív, de Bandi véleményét én fenntartással fogadom, föleg ha dinkaszimpatizáns. :-DDD

csiri bá 2015.01.26. 23:22:52

@-pkata-: írd be a gugliba első link wikipédia... olvass. :)))))

Csak ügyesen! 2015.01.26. 23:23:02

@nézekcsak: Akkora egy f@sz kérdés volt egyébként, mégis mit lehet arra válaszolni, h szerelmes vagy? élő adásban, egy valóságshow-ban.

nicu71 2015.01.26. 23:23:15

Éva egyszerűen lenyűgözően szép és magabiztos ma .EZt most le kellett irnom.

kamilla123 2015.01.26. 23:23:43

@csiri bá: hahaha :-))) ding dong :-)))

Krétagarbó 2015.01.26. 23:23:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem is eszembe jutott. igaz, bevallom négyszemközt ő a második példány a nickek között, akit nem olvasok el. Conchita az első:)

candyperfumegirl 2015.01.26. 23:24:11

Végre valaki kimondta: "mi az, hogy beleállni a konfliktusokba?" Köszi Bandi, mélyen egyetértek, ez egy akkora faszság, és tavaly óta visszhangozzák. Csonka amúgy teljesen jókat mond.

egyemakisszíved 2015.01.26. 23:25:47

Valami olyat mondott a mai adásban Dennis, hogy azt fogja kivinni, aki nem való a villába. Lehet, hogy Robinra gondolt, Dennisnek fontos, hogy valaki körül történjenek események, ő is szeret színészkedni, Robin ennek nem felel meg. A levele alapján, amiről mi csak hallottunk, információgyűjtögetőnek tartja.

kamilla123 2015.01.26. 23:27:11

@egyemakisszíved: nekem is ez jutott az eszembe, hogy Robinra gondolt. Nem véletlen, h Robin nem mert rátenni. De én úgy vettem észre, hogy ők jóban vannak. Én is attól tartok, h Denisz nem meri majd Danit kivinni, és akkor marad Robin.

Haplo 2015.01.26. 23:27:31

@kamilla123: ja akkor bocs, en lemaradtam a furdoben :) nem vagyuk prud, se gatlasos, se semmi ilyesmi, de ezek olyan szinten degradaljak, (hogy egy szakszot hasznaljak) a szexet, vagyis mindent ami ehhez kapcsolatos, erzekiseg, szeretet, erzelmek, stb, nem emlekszem mar milyen szavakat irkaltak a tablara, hogy az szamomra valami elkepeszto, libidocsokkento... , komolyan mondom, egy sokadik kategorias pornofilmben tobb erzelmet vagy erzekiseget lehetne felfedezni, mint abban amit ezek ketten itt lemuveltek. Fanni konkretan meg pornoszinesznonek se lenne megfelelo, max telefonos oromlanynak, ott nygodtan nyogdecselhet mikozben a labkormeit vagdossa... ahogy most nyogdecselt mikozben Denis mar ket lepesre volt mogotte, o meg kozben a hajat fesulgette... mint egy sikeres vizsga a telefonszex-munkakori felvetelin.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:27:55

@Spitzbauer: és? Ez mennyiben befolyásolja a véleményét? Amikor bemegy egy, a szakmáját tekintve nyilvánvalóan prosti, mint Dóri legjobb barinője, hogy szépet meg jókat mondjon róla, az mennyivel autentikusabb?

Krétagarbó 2015.01.26. 23:28:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na "apa kezdődikk", ha éppen nem cigány, akkor buzi, akivel éppen nem értünk egyet, ezért nem is lehet releváns a véleménye...
Inkább megyek flegmulni.

Jóéjt!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:28:40

@candyperfumegirl: ez olyan, mint a "te állsz hozzám a legtávolabb" és társai.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:29:32

@egyemakisszíved: erre gondoltam én is, amikor korábban irtam, hogy Laci és Edina (+Denisz, aki akkor szintén ott volt) most készitik elő Robin és Denisz párbaját.

nézekcsak 2015.01.26. 23:29:52

@kamilla123: @Csak ügyesen!: Még az is megeshet és én bízom benne, hogy legalább is most a villában tényleg megszerették egymást. Ha kijönnek, akkor majd elválik működni fog- e a dolog.

csiri bá 2015.01.26. 23:31:07

@Krétagarbó: Fannika okos, Fannika ügyes, Fannika okos, Fannika ügyes, Fannika atomtudós, Fannika agysebész. :))
www.mystatecollegelawyer.com/blog/images/parrot.jpg

candyperfumegirl 2015.01.26. 23:31:15

@-pkata-: nekem nagy kedvencem még az "ellene tudsz érvelni a párbajon" örökzöld is.

Morcz 2015.01.26. 23:31:29

@Krétagarbó: jó éjt.

Ez a mai öfi a bankettig élvezhető volt, talán még utána a vita is érdekes volt, de aztán ami volt az nagyon gáz... A Dani-Ádina-Aljahím tengelytől már hányingerem van.
Laci meg szerintem a szaunás dologgal végleg elásta magát.

pomac 2015.01.26. 23:33:01

@kamilla123: robin nemis akart denisre rakni mivel azt beszélték danival hogy lányt kellene kivinni robina már akkor edinát emlegette és azt is mondta hogyha egy jel nem elég akkor kettőt rak mert akkor tuti öt viszi ,érdekes hogy erre senki nem emlékszik o.O és igy már érthető miért rakott edinára és miért sunyított dani mikor 3 kinn beszéltek, akkor sunyított volna ha denisre rak mivel vele jóban van

kismalacka 2015.01.26. 23:33:04

@Morcz: És az milyen volt amikor Dinka beszólt Denisznek a wc-be, hogy " azt nem szabad kisfiam " :)))

másodpéldány 2015.01.26. 23:33:14

Laci az összes szuperképességét így cseszte el,

hirtelen hangulatból...

mindegy, mert legalább a következő körben Fanni kiviszi és kinn hagyja...

most legalább jól beég neki ez a történet, már biztos nem fog mást vinni..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:33:31

@Morcz: de a tusolós jelenet az tetszett mi... te kis csibész.. :D

2015.01.26. 23:33:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igazad van, egyformán autentikus. Nem vitatom. Ahogy te sem. :-)

Krétagarbó 2015.01.26. 23:34:44

@csiri bá: ezt biztos nekem szántad? Nem másnak?:)
A nevem nem zöldült be, így nem tudom, melyik hsz-emre reagáltál...

Krétagarbó 2015.01.26. 23:35:51

@Morcz: Köszi, mindig váltjuk egymást:) Remélem lesz onleány:)

másodpéldány 2015.01.26. 23:36:38

A laci amúgy büntetésmániás, minden alkalommal, amikor olyan helyzetben volt, hogy megtehette, vagy büntetett, vagy büntetésre buzdított...

milyen gyerekkora lehetett ennek? nem irigylem...

Morcz 2015.01.26. 23:36:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a Fanni+Dennis tusolós jelenetre gondolsz? :P

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:37:07

@candyperfumegirl: jajj, felvesszük a listára :D mi találtunk jobbakat rá :D

Mennyivel tisztább lenne, ha így indokolnának:
"csak"
"így láttam jónak"
"jobb nem jutott az eszembe"
"te érted nem lenne kár"
"jól felfogott érdekem ezt súgta"
"ezt köpte a maci"
vagy: "a múltkori buliban okádtam egyet és te jelentél meg benne nekem". :DDD

kérésre még:
"Így jártál"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:37:35

@Spitzbauer: tehát ha Dóri prostibarinője hihető és igaz dolgokat mond, akkor a meleg Csonka B. is. Nem? :)

Morcz 2015.01.26. 23:37:40

@Krétagarbó: én is, bár tegnap halk volt és unalmas....

Morcz 2015.01.26. 23:38:22

@-pkata-: "vagy: "a múltkori buliban okádtam egyet és te jelentél meg benne nekem". :DDD

kérésre még:
"Így jártál" "

Ez igen! :))))) Még most is röhögök!

Morcz 2015.01.26. 23:39:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na az tetszett, az anyuci-apuci fürdetés már nem

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:39:42

@Ditti82: de népszerű lett ez alink. átküldtem. de ne kérdezd, hogy kié , mert én sem tudom

Cimili 2015.01.26. 23:40:10

@Morcz: Nem értek veled egyet. Szerintem kurva jó húzás volt a Lacitól, hogy élt az alkalommal, gyorsan felhasználta a "kisfia" szuper képességét és bezárta Fannit a szaunába. Ez a minimum, amit megérdemelt ótvar Fáncsika. Te mit szólnál, ha naponta többször azt mondanák neked, hogy csicskageci vagy? Tetszene? Nekem kedvencem volt az elején, de mára annyira alpári lett, hogy én szégyellem magam helyette. Egy nő nem viselkedhet így.

csiri bá 2015.01.26. 23:41:08

@-pkata-: pontosabban az utolsó: húztál egy IJ kártyát. :))

kis.herceg 2015.01.26. 23:41:11

"Laci meg szerintem a szaunás dologgal végleg elásta magát."

Mert? Figyelmeztetve lett, aztán játszotta tovàbb az eszét, hogy nem meri számûzni. ha esetleg szépen beszélt volna nem ùgy mintha a seggébõl húzta volna ki a társaságot, akkor nem kerül a szaunába.

bobby.ewing 2015.01.26. 23:41:46

Denisz és Fanni az alja.
Komolyan, van olyan aki azt szeretné, ha ilyenek lennének a gyerekei?

Ditti82 2015.01.26. 23:42:39

@-pkata-: Az okádós... Ááááá, sírok... :D

2015.01.26. 23:42:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyik sem. Egy gyík sem. Ezt is tudjuk.
Egyébként Bandi számomra hiteltelen. Nem hiszem, hogy értené a nő-férfi kapcsolatot. Ő egy másik síkon/térben aktív. Errre gondoltam.

Köztünk legyen szólva: ha Dinkát ekézné, nem érdekelne, hogy bubó, de így igen :-D.
Kiveséztük???

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:43:24

@Morcz: hát az a kávézacc analógia. csak már nem nagyon tudom, melyiket ki mondta.

csiri bá 2015.01.26. 23:43:41

@Krétagarbó: az apa kezdődikesre.. csak néha beborul agyába a blogmoci...

csiri bá 2015.01.26. 23:44:24

@bobby.ewing: egyszer valakiknek már sikerült. :)))

bobby.ewing 2015.01.26. 23:45:27

Csonkánál nem láttam azt a nagy Dinka imádatot. Attól, hogy denis és fanni undorítóak számára, még nem lesz dinka fan.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:45:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: tudom, válaszoltam is, h nem tudom, csak dittinek előre szóltam, hogy nem tudom :)

egyemakisszíved 2015.01.26. 23:46:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @kamilla123: @Ditti82: Hát ha így lesz, én meg kénytelen leszek Dennisre szavazni. Ugyanazt a süket dumát tolta Robin az odabújásról a tanárnőnek, amit elsütött már egyszer szinte ugyanúgy Dórinál is, Dóri bele is ment. Mi gátolja benne, hogy odabújjon hozzá? Még a saját ismerősei se ismernek rá a VV-ben, menjen csak haza szépen. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 23:46:44

@Spitzbauer: meglepetés lenne, ha azt mondanám, h sokkal jobban megérti?

másodpéldány 2015.01.26. 23:46:46

Látom rendesen el vagyunk látva itt is a blogon büntetés mániás szadistákkal...

Sajnálom őket is, meg mindenkit, aki ilyen családból jön, úgy látszik ezt nem lehet kiheverni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:47:33

@csiri bá: jó van má, kössé belém, tényleg rádrakomzt a "kib@szottcsikag}ciszájbatekertjelet és kinnhagylak a k>va p#csába

Ditti82 2015.01.26. 23:47:47

@-pkata-: Köszi, de hova küldted? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:48:29

@Morcz: köszönjük az értelmi szerzők nevében is :) én csak nem hagytam elenyészni és összeszedtem :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:49:15

@Ditti82: privátba. arra az emilcímre megy, amivel itt vagy regelve

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:49:59

@csiri bá: ne sunyiskodjááááááá... :) te nagy taTTikus :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:50:03

@Spitzbauer: "Nem hiszem, hogy értené a nő-férfi kapcsolatot. Ő egy másik síkon/térben aktív. Errre gondoltam."
Baszki, miért nem ezzel kezdted? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:50:47

@bobby.ewing: Ne aggódj értük, van itt olyan, aki örökbe fogadná őket. :D

Krétagarbó 2015.01.26. 23:52:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én nem lepődnék meg, pont ezt akartam mondani. Te már kialudtad magad? :)
Én nem...:))

csiri bá 2015.01.26. 23:53:38

@-pkata-: ez a tik-tak-tak-tik-a. :))

kis.herceg 2015.01.26. 23:54:28

@másodpéldány: ezt inkább válaszra sem méltatom

Morcz 2015.01.26. 23:54:41

@csiri bá: aztán a tik-tak-taktikát követik a bimm-bumm...:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:54:52

@csiri bá: még robbansz is , te sunyi köcög.... na én elmék akkor aludni. itt hagylak a csicskagenyóba, :))) majd holnap folytatjuk :)

jó éjt mindenkinek

Ditti82 2015.01.26. 23:55:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én még nem láttam, mert az itt regelt címemet deaktiváltam még régebben, de most már újra aktív. Baszki. :D

Cirmoska11 2015.01.26. 23:55:50

Én is ezt fogom majd mondani a gyerekemnek reggel, ha felkel, kislányom, 20 guggolás, aztán mehetsz a dolgodra, mert jó szülő vagyok és kész :D

Ditti82 2015.01.26. 23:56:45

@-pkata-: Te akartál valamit Lacitól, nem mi. :P

másodpéldány 2015.01.27. 00:06:26

@sepörd:

haha azt látom...

Óh szánalmasság, sepörd a neved

Morcz 2015.01.27. 00:08:01

@csiri bá: :))))))))

@Cirmoska11: biztos jelöl majd a Mother of the year award-ra....:D :P

ügyfélszolgálatos 2015.01.27. 00:16:35

Ettől a műsortól rákot fogsz Sixx kapni...

malevil2050 2015.01.27. 00:16:48

Keves rtl amiko 45:55 vót a zarány akko mutogattátok,most amiko a fantom vezet 65:35 arányban féltek megmutizni ugyi?

malevil2050 2015.01.27. 00:18:31

Nahh antifannisok bújjatok bé a rókalyukba,meggyütt 25 példány is,indul a zúthenger.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:24:48

@malevil2050: szerdán szoktak mutatni egy állást, még a kihívás előtt, szóval még lehet, hogy megmutatják :D

malevil2050 2015.01.27. 00:34:25

@vastyúk is ..: Szerdáig a fantomtól,utánna pedig,,,,aszt még nem tom.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:34:43

@Morcz: a malevil féle 65:35 igazán tetszene :D

Morcz 2015.01.27. 00:35:28

@vastyúk is ..: nekem is Dennis javára. :)

malevil2050 2015.01.27. 00:36:46

Hát barátaim a zúrban érdekes egy világ ez.Arra lennék kiváncsi egy ilyen műsor (bocsánat) tisztán (és izolda) mennyit hozhat nekik a konyhára?

Morcz 2015.01.27. 00:40:54

Eddig nagyon izgalmas a "Folytatjuk"......

@Sixx: légyszi kérdezz rá, hogy miért van ennyiszer adásszünet, illetve miért nincs online?

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:43:10

@Morcz: ááááááá. hát nekem pont a fantom :D

@malevil2050: szerintem nem sokat, még a villalakók kajáján is spórolnak a májkrémes hetekkel. már nincsenek sms bevételek. :D, csak a rako, a poppy meg a mirage fesön

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 00:45:58

Kellett nekem délután aludni... most ilyen fasságokat nézegetek.

rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-betartotta-igeretet-hatalmas-szex-a-furdoben

Tök jók a kommentek. :D

"Szerintem én rossz társaságba keveredtem ,nem tudom hol találhatók,az ilyen nők,akik pénzbe nem kerülnek és kaphatók mindenre :P"

Morcz 2015.01.27. 00:48:49

@vastyúk is ..: meg a szoli forgalmazó! Nem szabad kihagyni! :)))

malevil2050 2015.01.27. 00:49:00

@vastyúk is ..: Lehet h igazad van.A kérdés amúgy is költői,hiszen soha nem kapunk rá választ.De az bíztos h egyre debilebb ez az egész.Valószínűleg h direkt ilyen,mert háá ilyen a világ és köll a fegyver.De talán így is megy a bót.

malevil2050 2015.01.27. 00:51:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ns is törőggyé vele,majd kúvikolunk itt veled,ne monnyad h nem vagyunk colidálisak.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:52:20

@malevil2050: addig megy a korsó a kútra, amíg megéri neki, szóval biztos van miből kigazdálkodni Lilu, Bencus, Évike és Áurélió fizuját ;)

malevil2050 2015.01.27. 00:52:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Itt csak az gond h ő nem igen jáccik,halál komolyan gondollya.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:53:33

@Morcz: tényleeeeg.. a szolicsövek. (na az a cégnév nem jut eszembe)

malevil2050 2015.01.27. 00:54:27

@vastyúk is ..: Még ha csak az lenne de ott a stáb többi tagja,enrgia,kaja pia, hát pl egy flaska tömény sem 40 forint.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 00:59:28

@malevil2050: tökre nem vagyok álmos, holnap meg mosott fos leszek. 6-kor kelnem kéne... :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:01:03

@malevil2050: gondolom ezekért tartják őt erősnek a vellában, mert olyan meggyőzően tud elvont dolgokról beszélni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:02:10

@Morcz: akkor együtt fogunk jajgatni... De majd gondolok rád, hogy neked még van 20 perced... :)

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:02:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tejóég, hihihi már értem, hogy Dórinak miért az a hozzáállása a történelemhez, hogy az csak kitaláció, és népbutítás. hihihihi.
Az azért vicces, hogy a mondataiban az ellentmondást sem érzékeli. 'Találtak egy bolygót, amivel 10^6 év lenne a kommunikáció, és 10^7 év alatt érnénk oda, de van rajta zoxigén, még zöldövezet is.' - de akkor hogy fedezték fel, kedves Dóra, belenéztek a távcsövedbe?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:02:57

De most már nekifutok az alvásnak, jó éjt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:04:46

@vastyúk is ..: igen, ilyesmi még Denisz fejében is megfogalmazódott (ja, hogy olyan kurva messze van? na ezért nem jönnek ők ide)

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:06:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jó éjt, ez a Dóris Videjó egy gyöngyszem. hihihi thx. megyek és olvasok Rooseveltről :D

malevil2050 2015.01.27. 01:08:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hohoho,hát hol van még a reggel? Ne eszt igérted.

Mert Csak 2015.01.27. 01:08:37

Mindenki elment aludni?

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:10:50

@Morcz: Én mindig meglepődök, hogy 'ja tényleg, még a villában van'. :D

Morcz 2015.01.27. 01:12:31

@Mert Csak: lassan mindenki elmegy, gyanítom a villalakók is....

Mert Csak 2015.01.27. 01:13:33

@Morcz: azok folyton alszanak.
Fanni az, aki szórakoztató, de análék.....

Mert Csak 2015.01.27. 01:15:51

@Morcz: jó karakter lenne, csak nem csinál semmit

Morcz 2015.01.27. 01:21:56

@Mert Csak: ja, análéktól rosszul vagyok.

Morcz 2015.01.27. 01:25:56

Mára el, jó éjt nektek! :)

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:29:24

@Morcz: jó éjt, én is beverem a szunyát

0.5 bit 2015.01.27. 01:40:27

@Mert Csak: " jó karakter lenne, csak nem csinál semmit"

Bennem felmerül, hogy nem csinál semmit vagy csak nem kerül be az összefoglalókba. Talán nem csinál olyan amit a szerkesztők érdekesebbnek találnak mint ami végül műsorba kerül.

Napok óta rágódnak valami levélen is, ami látszólag fontos a lelki világuknak, csak a nézőknek nem mutatták meg. Gondolom az Edina Laci románc mellett már nem fért be a műsoridőbe.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 01:47:30

Csonka Pici kifogásolta Kazal orgánumát. Azt mondta, hogy nem lehetne kibírni 24 órában. Hát kíváncsi lennék, hogy a kis kedvence, a rendkívül őszinte és okos Ádinka hangját mennyi ideig bírná.

Cimili 2015.01.27. 02:10:12

Sixx, lécci azt kérdezd meg, hogy ha megy az on és olyasmi történik, amit nem akarnak a szerkik, hogy lássunk, akkor miért szüntetik meg az adást! Miért nem kapcsolnak másik kamerára? Ez annyira kivitelezhetetlen? Köszi, ha megkérdezed! :)

Ay Mama, Que paso 2015.01.27. 02:14:15

Még mindig keveritek a canis mergát a homo sapiens realitycussal. Pedig nem jó keverni a dolgokat. Én is rumot kevertem a jégeres pezsgőbe azt@ kész is volt a baj.
Majd talán Isten utolsó isteni fia utolsó isteni kinyilatkoztatásával - ami az utolsó Útja volt és ekkor szólt utoljára a homo sapines communicationishoz -megoldja

www.youtube.com/watch?v=PnXIPV6Jh4Y

a villában egyébként tiszta kanál a késés hernyó pózban bábozódnak a következő performancera

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.27. 05:40:50

@Krétagarbó: nem, szenvedni is fogok ma nagyon :-(

@-pkata-: mindezt úgy, h egy percet sem láttam a műsorból :-D

@Ditti82: na és megérte? :-D

Ditti82 2015.01.27. 07:29:00

@Morcz: Bazmeg, azt olvastam, hogy "Én bírom Dittit" :O
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Még nem tudom. :D
@malevil2050: Hogy kinek 65? Ha a fantomnak, akkor követelem, hogy mostazonnalderögtön zárják le a savazást a gáchibe!

ornyim 2015.01.27. 08:52:46

Vannak pillanatok, amikor én is bírom Deniszt, ez mondjuk elég ritka, viszont, ha Danit hívná ki, akkor nagyon elgondolkodnék rajta, hogy hova tegyem a szavazatomat, mert Dani sunyi, fostos valagából már elegem van. Annyiból jó lenne, ha Denisz kint maradna, hogy Fannikának leessen az álla, hogy mégsem a kis szerelme a vezérbika :D na meg az undorító stílusa nem hiányozna, abban egyetértek a Csonkával, hogy Denisz csak akkor van, ha szexel, vagy, ha a pöcsét markolássza.

minden reggel 2015.01.27. 09:30:28

@ornyim: azért mert nem ordibál valakivel folyton és elszámol 1000 ig ha kell? Amikor feladat van megcsinálja, nem uszít, elvan Fannival. Szerintem ez nem olyan gáz

ornyim 2015.01.27. 09:39:55

@minden reggel: Jó, hát ha téged ez érdekel, akkor oké :D Számomra az a része gáz, amikor saját magát mogyorózza, ahogy viselkedik a zuhanyzóban, hogy folyton csak a szexel tud kitűnni. Ettől függetlenül felőlem ellehet Fannival, de ez a való világ, itt a csak ellevés unalmassá teszi, lásd Dóri!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.27. 09:42:07

@Morcz: Auréliótól ilyet teljesen felesleges megkérdezni, de én meg tudom neked mondani, azért van ez így, mert az RTL azt vághat így be a műsorba, amit akar, és úgy, olyan sorrendben és kontextusban, ahogyan éppen a kedve szottyan.

malevil2050 2015.01.27. 09:51:11

@Ditti82: Hát esztet sajna nem tuggyuk neked meccsinálni.

Ditti82 2015.01.27. 10:02:38

@malevil2050: Majd ma este sixx elintézi! :D

Black Bride 2015.01.27. 19:47:27

@rearwindow: "Fanni nem "genetikusan" hülye, ez 21 év kitartó munkájának az eredménye. :-) Az anyukája ledöbben a lányán? Hát kéremszépen, eddig hol tetszett lenni?"

Jó lenne tudatosítani a hozzád hasonlóakban, hogy az ilyesfajta viselkedésnek csak egy kis része fakad a rossz nevelésből.
1.Az anyjának ,ha jól tudom, kisebb gyereke van Fanninál, ergó szerintem nem volt Fanni születésekor gyakorlott anya.
2. Manapság a gyereket minden neveli, csak a szülő nem. Reggel elviszed iskolába, jó esetben 4 után érte mész (rossz esetben egyedül megy haza és 6-ig-7-ig egyedül van otthon a tv előtt ,mivel az anyja és az apja a betevőért melózik addig).Eközben kultúrműsorok erősítik meg benne az iskolában elsajátított viselkedési formákat.
Miszerint, ha valakinek mű mindene és elég ügyesen szopik, akármit elérhet. TV-ben szerepelhet.Megerőltetés nélkül kereshet pénzt, stb. Itt nem esik szó arról ,hogy a pornó szakmában dolgozóknak is megerőltető az a munka.Mellékes.
Hazaértek,megbeszélitek mi volt az iskolában,közben főzöl,apa takarít, hogy előbb készen legyetek. Fannit elküldöd tanulni, amit a fennmaradó 1 órában leellenőrzöl (vacsora után), mert ugye a gyereknek 9-kor ágyban a helye.Alvás.

Most számold ki, hogy ebből a 24 órából mennyit tölthettél négyszemközt neveléssel vagy példamutatással. Ugyanis a gyereknek abból,hogy te dolgozol és fáradt vagy csak az jön le, hogy ő nem ezt az életet szánja saját magának, hanem sokkal könnyebbet. És te hiába jössz azzal neki, hogy tanulással és szorgalommal érheti ezt el tiszta úton, a szemébe hazudsz, hiszen te sem ezt tetted, neked sem sikerült és ezért tartotok most ott, ahol.

3. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy idő után a gyerek serdül, mikor lázad és nem lehet neki parancsolni.
Ekkor két dolgot tehetsz.
- vagy eljátszod neki, hogy te vagy a legmegértőbb anya a világon és mint eddig, most is elmondhat neked mindent ( a kölykök 90%-a nem beszél a szülőkkel szívesen nemi vágyairól ,akárhogyan is nevelték előtte őket)
- vagy tiltod (ekkor mivel "csakazértis" állapotba kerül jön az ordítás,a szobafogság,a szökés, a verés, a gyámügy és még sorolhatnám, amiket TE is elítélnél)

Fanni azért lett ilyen, mert nevelték,ahogyan tudták, de nem volt elégedett az életével és a testével. Olyan akar lenni, akit mindenhol szeretnek annak ellenére, hogy a többi "magasztosabbnál magasztosabb " céljai érdekében az őt szerető embereken is képes átgázolni.Nem fogja fel ebben a kettősségben rejlő ellentétet. Ez az ő nagy hibája és minden baja ebből fog származni.
Fanni nem buta a szó szó szoros értelmében. Még azt is megkockáztatom ,hogy elég intelligens, de ezek a tévhitek és vágyálmok rossz útra vezetik és ezért el fog tűnni a süllyesztőben Baukó Évával együtt.
Én nem sajnálom őt továbbra sem,hiszen felnőtt ember és nem szeretném ,ha megnyerné ezt a játékot, hiszen tavaly Aurélióval is épp elég negatív hőst adott nekünk az RTL.
süti beállítások módosítása