Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x69 - Dani haja seggszagú

2015. január 24. 06:00 - sixx

Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és vadhajtásai kitermeltek. Aztán jött VV Fanni.

A boglyahajú rettenet most azzal nyitott új frontot az értelem és a totális nihil között, hogy a reggeli, láthatóan a szokásosnál is hosszabb ideig tartó, heves anyázásokkal tarkított ébredés során a zombiként tántorgó többiek között is képes volt leglassabbnak lenni, és mire az ofő berongyolt a tanterembe, kezében egy fekete kendővel letakart, titokzatos dobozzal (nem piszkálja, nem néz rá!), ő még csak ott tartott, hogy méretes hátsó felét belepréselte egy zsinórtangába, a haját meg pár laza mozdulattal olyanra rendezte, hogy a rackajuhok és Jamaica teljes lakossága sírva könyörögne a receptért. És ez, kérem szépen, alighanem a hogyvolt történetének leghosszabb mondata volt.

screen_shot_2015-01-24_at_0_27_33.png

Az ébredés a többieknek sem ment annyira, Edina sziszegős szappannal igyekezett elfedni a hónaljszagot, Laci most még magántanulónak menne, de tíz perccel később már ez is túlságosan megerőltetőnek tűnt számára, és kijelentette, hogy érettségi és négy szakma birtokában ő ugyan nem fog visszaülni az iskolapadba, mert minek. Az emberes tevepatával sokkoló Dóri nem tud főkelni, és kivan, hogy iskolába kell menni, mire Dennis rámutat, hogy

hát azért olyan messzire nem kell menni.

De térjük vissza a tanáremberre és az ő dobozára. Amiben sajnos nem egy homoki vipera van, hanem egy lila kendő, amit az a diák kap meg, aki a szombati kisérettségin az általános iskola első négy évének tananyagából a legtöbbet sajátította el. Edina szeme a bejelentéstől akkora lesz, mint egy csészealj, és máris rápusztul a ruhadarabra, a többiek úgy tesznek, mint akiket hidegen hagy a téma, Dóri kapásból lemond róla, érthetően, miszter értelmiségi meg olyan kaján vigyorral az arcán nyugtázza, hogy megint nem lesz veszélyben a vasárnapi kiválasztáson, hogy legszívesebben pofán vágnám a tévén keresztül. Robin tapasztalt VV-nézőként arról érdeklődik, hogy a legtöbbet tudó, vagy a legtöbbet fejlődő diák lesz a befutó, gondolom emlékszik még VV Szandika diplomájára. A legtöbbet tudó, nyugtatják meg.

screen_shot_2015-01-24_at_0_27_14.png

Közben azért zajlik a Fanni-show is, hiszen az az alternatív univerzum, amit ez a nő foglal el, párhuzamosan létezik a mienkkel, csak éppen egy lakója van, és nem adnak oda vízumot senkinek, csak Dennis kap ideiglenes behajtási engedélyt. Ma a műszempilla-műköröm vonal okoz komoly fejtörést Fanninak, előbbit még fel kéne tenni a fejére, hogy, izé, nem tudom miért, komolyan, de nemcsak én, az ofő sem tudja helyén kezelni ezt a dolgot, és először kedvesen, majd egyre ingerültebben érdeklődik, hogy az meg ugyan minek az iskolába, mire Fanni kis híján infarktust kap, és egy szál melltartóban és a már említett zsinórtangában toporzékol a hálóban.

screen_shot_2015-01-24_at_0_29_02.png

A műszempilla, csak jelzem, ettől még nem kerül fel a fejire. Amikor a műköröm is áthághatatlan akadályt képez Fanni előtt, azaz nem tudja begombolni az ingét tőle, akkor látom a tanárember fején, hogy ez lesz az utolsó VV-rodeója, mert annyit nem fizet az RTL, hogy ilyesmit hosszú távon elviseljen, a makarenkói elvek alkalmazása pedig komoly következményekkel járna. Sebaj, Dóri segít a gombolásban, hiszen neki kettővel több agysejtje van. Fanni ezért a magánakcióért kap egy intőt is tán, pedig hajnalig tanulta a rokokót.

 

A kultúra napja alkalmából Himnuszt szavalnak, ezzel kapcsolatban Dórinak van mondanivalója:

Nem is tudtam, hogy ez ilyen hosszú. Ez biztos, hogy ilyen hosszú?

A kertben Fanni van terítéken, Dani, Laci és Edina szörnyülködik rajta, pedig azon kellene csodálkozniuk, hogy a nő olyan, mintha darabokból pakolta volna össze egy őrült tudós, és a végén az agy helyére egy zacskó pillangót tett be, hátha jó lesz az is alapon. Komolyan, az, hogy nem szarta még körbe az udvart, engem konkrétan meglep. Énekóra jön, a csajoknak Beyoncét kell énekelniük, a fasziknak valami mást, a csajok közül Edina az, aki a leglelkesebb, és a padban állva táncikál egyhelyben, és racsít, mitha kötelező lenne, Dóri meg debil vigyorral az arcán élvezi, hogy énekelhet. Legalább ő így van ezzel, minket meg senki nem kérdez.

A fasziknál Dani viszi a prímet, Laci és Robin hálistennek csak nagyon ritkán szólal meg, Dennis viszont olyat rappel, hogy befosok. Az énektanár javaslatára egy csoportos ölelkezés is befigyel, ami Dennisnek annyira nem jön be, mert

Dani hajának seggszaga van.

A tornaóra elején Fanni továbbra is a tanárnő csöcseivel van megáldva, de hamar leépítik, nem tudom, a kedves kommentelőhadsereg hogyan értékelte az ominózus csöcsfogást, mert van nekem jobb dolgom is annál, mint 1500 kommentet elolvasni, de a mozdulat nagyjából kimerítette a szexuális zaklatás fogalmát. A különböző, ötödikes koromból visszaköszönő gyakorlatot páran lelkesen, mások beleszarósan abszolválják, Laci hiába kamuzza a riportban, hogy ez neki felüdülés, ha láthatóan unja ezt is, mint annyi mindent a villában.

screen_shot_2015-01-24_at_0_46_42.png

A szünet után Dóri és Edina a konyhában beszéli meg, hogy Dórinak mi baja van Fannival, és a beszélgetésből kb. annyi a lényeg, hogy Dóri elég sok szalonnát eszik a reggelihez, talán ez a magyarázata annak a pár kilónak, ami felszalad a combjára. Ja, és az is volt, hogy beszélgessenek Fannival, mert az milyen jó lesz, pl. a probléma rendezésére. Ez meg is történik, a vekengés leglényegesebb eleme, hogy miközben Dóri lelki válságáról szólna, tulajdonképpen csak Fanni bajairól esik szó a nyugiban, pl. arra is magyarázatot kapunk, hogy miért fogdossa más nők csöcseit: hát azért, mert az övé kicsi. És ezt meg is siratja. Edina is lelkizik egy kicsit, Lacival persze, kivel mással, és most látjuk először azt az Edinát szerintem, akit beválogattak, hiszen olyan taktikusan, világosan magyarázza el a pampulaszájából vékony nyálcsíkot csorgató Lacinak, hogy ahhoz, hogy nyerjenek, műsort kell csinálni, hogy csak nézek ki a fejemből.

Timi közbevetése: lehet, hogy naiv vagyok, de Laci mintha tényleg szeretné Edinát, leginkább azért, mert odakint csak Dórihoz hasonló ostoba libákkal volt dolga, Edina meg olyan, amilyen, de legalább saját magát adja.

Laci szerelmes nézését azért illusztrálnám:

screen_shot_2015-01-24_at_0_57_51.png

Címkék: vv7 dsns
1007 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 06:10:17

@Admiral_General_Aladeen: agggya csak át nekem az ülőhelyét, kedves udvarias fiatalember, mert én kellemesen el is fáradtam az olvasásban!

Admiral_General_Aladeen 2015.01.24. 06:33:27

@sixx: Jó lett volna látni az említett tevepatás képet ;-)

Tapmancs 2015.01.24. 07:57:34

@sixx: a tegnapelőtti csöcsörészést és a "jó picsád van" beszólást illetően a kommentelők elsöprő többsége a te véleményedet osztja.

Timi a kedves nejed?

2015.01.24. 08:19:38

:D "én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és vadhajtásai kitermeltek. Aztán jött VV Fanni."

Ó, igen, és remélhetőleg legközelebb valamelyik papucsállatka fog kiesni. (Fannika vagy a digidugi partnere).

Fanni bárkit, bármikor, bárhol meg fog csöcsörészni, mert ő ilyen. S eddig meg is volt róla győződve, hogy kurva jópofa. De amikor már a mindenkit lesmároló PVC is azt mondta neki, hogy ez übergáz volt, akkor mi következett? Hát persze, hogy a legendás műsírás. Uncsi.

Aki eddig úgy látta, hogy a tesitanár jót szórakozott az eseten, és nem esett neki szarul, az nézze vissza a tegnapit, és gondolja át az eddigi álláspontját.

Edina valóban nem dinka, bár nem kellene a szívszerelmét Penniszre és Robinra uszítania, mert azzal nem tesz jót Lackónak. Ennyi esze azért lehetne. (Ha meg pont ez a célja, és Lackót akarja kigolyózni a villából, akkor az már nem taktika, az aljasság.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 08:25:53

Fannika hány köbcentis mellet fog kapni, vajon? Úgymond.

Valamint a rapnek mi köze van az évekhez?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 08:27:49

@natalja: Fanni ki ne essen, sskk

Edina meg ha kell, legyen csak aljas ;-)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2015.01.24. 08:28:43

Lehet hogy szexuális zaklatás, kőbunkóság, stb. a tesitanárnő letapizása, de azért valljuk be őszintén: majdhogynem korra, nemre, vallási hovatartozásra valót tekintet nélkül mindenkinek az ivaros szaporodás jut eszébe a miniatűr kivitelű fitness és testépítő bajnoknőről! :P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 08:29:11

@natalja: Tegnap értem el először igazából arra a szintre, amikor kezdett nekem is elegem lenni Edina játékából. Egyszerűen túl sok már. Ha szimplán csak elfingja magát már azzal is a képernyőre kerül. Újra elővette a szociálisan támogatásra szorulok kártyát is. Persze, lehet, hogy ezért elsősorban a szerkeszők a felelősök.

RockSolid 2015.01.24. 08:30:22

Szerintem a Laci szerelmes nézés inkább a kétségbeesést tükrözi.
Már-már kezdem megsajnálni.
Korán keltél sixx, de egy kicsit rövidnek találom a posztot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 08:32:12

@CsigaBiga: Azt nem értem, hogy nemre való tekintet nélkül hogy juthat eszéve vkinek az ivaros szaporodás a szép tesi tanárnővel. Megmagyaráznád, ha szépen megkérlek? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 08:33:42

@RockSolid: A tegnapi öfiből kiindulva sztem ez a terjedelem is bravúros volt...

Dick Tator 2015.01.24. 08:34:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a rap és az évek kapcsolata úgymond érdekes, szerintem minél idősebb az ember, annál nehezebben fogadja be a rap-et. Ilyesmire gondoltál?

RockSolid 2015.01.24. 08:36:11

Én felnőttkorú értelmi fogyatékosokkal foglalkozom és bátran állítom, hogy Fanni egyáltalán nem lógna ki közülük.

RockSolid 2015.01.24. 08:37:36

@VV Erőlegény: Oké, elfogadom, de akkor legyen képregény! :)

Dick Tator 2015.01.24. 08:40:25

Fannikának én személye szerint kicsit hálás vagyok, mert 2 lányom van (még azért ölég kicsikék), de Kazalkán okulva tuti, hogy egy picivel jobban oda fogok figyelni a nevelésükben, hogy azért nehogy ILYENNÉ váljanak. Mert meg vagyok győződve róla, hogy ezzel a lénnyel a külsején kívül nem igen foglalkoztak odahaza. Ez még egy kis ösztönlény, gátlások nélkül, konkrétan az önálló élethez sincs meg a tudása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 08:41:29

@RockSolid: olyan fejet vág, mint aki azt akarja a köv.pillanatban kimondani, hogy "de most mér csinálod ezt, ne csináld már kérlek, hallod, ne csináld már, nem értem miért vagy most ilyen" :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 08:45:37

Amúgy köszi Sixx, jó volt a poszt. A hosszú mondatokért kif. hálás vagyok, én imádom az ilyesmit. :D (tényleg)

És igen, én is azt jósolom, hogy Fanni előbb-utóbb odaszarik majd az udvarra is, mert frusztrált. Ja és mert ő ilyen, és amúgy is ez az ő otthona. .:D

RockSolid 2015.01.24. 08:48:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem mindent elárul Laci metakommunikációja.
Tisztán látszik, hogy rohadtul unja már az Edina féle nyűglődést, de kénytelen valamilyen szinten azt felvállalni, hogy ne tűnjön el a képernyőről.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 08:50:23

@Dick Tator: ének akart lenni, csak kicsit mellélőttem :-D

Tehát az énekhez mi köze? :-D

Tapmancs 2015.01.24. 08:54:22

Mindenki a Fannikát bánCSa, pedig csak annyi történik hogy Ő ILYEN, NEM TEHET RÓLA! Ennyi, vita lezárva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 08:54:24

@Dick Tator: hát, sztem, ehhez sok köze nincs a szüleinek. Vmi borzasztóan nagy önbizalom hiány van, amit így kompenzál. De karakternek tök jó :-D

RockSolid 2015.01.24. 09:02:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nekem is hiányozna, ha nem lenne. Nyerjen Fannika! Kapjon szoláriumot meg műcsöcsöt, a maradék pénzt meg a lakás árat osszuk el!

2015.01.24. 09:03:10

Azért nekem tetszett, ahogy Dóri rendezte a tojásokat a sütéshez, olyan rutinosnak tűnt. :)
Ádinka meg folyton próbálja megmagyarázni, hogy a döglött ló alszik, közben meg ő sem érti mit akar mondani.
Fannikának meg olyan jó germános alakja van a kis melleivel, lefelé szélesedve a parasztsonkáival. Amúgy az ilyenekre mondják, hogy munkás-paraszt. Származása munkás, viselkedése paraszt.

csiri bá 2015.01.24. 09:08:24

@RockSolid: kapjon egy éves szolibérletet meg felcsatolható műcsecset, az jól menne a műszempillához, a többi nyereményt meg kapják a posztírók. :))))

RockSolid 2015.01.24. 09:15:57

@csiri bá: Nem értek egyet. Ha már ennyi időt rászántam a VV-re, akkor jusson nekem is valami. Tudod, az idő pénz. :)

lukacstoncsi 2015.01.24. 09:24:59

Jó reggelt!

nekem tetszett hogy Edina végre normális volt.Laci meg már igen eltunyult agyilag is.Tényleg nem vezet sehova ha ők kizárva mindenkit enyelegnek egymással.Ráadásul ez mindig támadási felület benn.Aki utálja azért, akinek nincs senkije azért aki meg eleve utálja hogy itten lamúr keletkezett mert nem ezért jöttek be címszóval azért akarja kinn látni valamelyiket.Meg ne szövetkezzenek már.Dennis beszólása dani haját illetően nagyon találó.Hát igen aki már önmagáért sem tisztálkodik rendesen....mert más miatt nem is kellett hisz a kutyának nem köll odabenn.

harcosDuke 2015.01.24. 09:42:36

2015. január 24. 06:00 - sixx Laci szerelmes nézése, ha kinagyítom is, csak egy bárgyú kifejezést látok az arcán. de lehet, hogy csak kiesett a kontaktlencsém. Amúgy elég gáz, hogy Zsu-t pornig alázták, mert az übernagy szerelem útjába állt, most meg Dinka elkezd fanyalogni, hogy még maj elúszik a lé, te jó isten!

harcosDuke 2015.01.24. 09:51:39

@natalja: A tanárok Fannyt szeretnék győztesnek, amúgy csak szólok, hogy az unalomban, a szappanopera-fílingben már elsüllyedt volna a VV7 nélküle.
www.hir24.hu/turmix/2014/12/20/5-ok-ami-miatt-fanni-a-vv7-meghatarozo-arcava-valhatott/

ani58 2015.01.24. 10:01:21

Edina megszerezte Lacit, nincs avval semmi baj, hogy a játékra is oda akar figyelni, mert amíg Lacival összebújnak, a többiek kisakkozzák őket. Közelükbe kell lennie, hogy tudja mit gondolnak. Pusztán csak erről van szó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 10:08:45

@Hadrian77: azt is láttad, hogy miután akkurátusan kettéválasztotta a fehérjét és a sárgáját, az utóbbit gondolkodás nélkül kidobta a kukába a tojáshéjjal együtt?
Az ostobájának meg se fordult a fejében, hogy azt még esetleg más fel tudná használni egy másik ételhez....

Conchobar 2015.01.24. 10:22:24

@natalja: "Aki eddig úgy látta, hogy a tesitanár jót szórakozott az eseten, és nem esett neki szarul, az nézze vissza a tegnapit, és gondolja át az eddigi álláspontját." - A Belevalóban csak azt mondta, hogy váratlanul érte a csöcsfogás, meg tán zavarba hozta, de ebből a zavarbahozás nem tud igaz lenni, mert azonnal reagált, büntetéssel. Semmi olyant nem mondott, hogy mélységesen felháborította őt, hogy azóta se tért még magához, meg szexuális zaklatásnak tekinti stb.

Krétagarbó 2015.01.24. 10:28:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de odáig már eljutott, hogy az hizlal. Mondjuk a szalonnát még így sem értem...
Ja, és persze a spórolás, mint olyan: a villatörténetben sohasem volt ilyen, a luxusvillában valahogy mindenki úgy érzi, hogy azt minek?

Conchobar 2015.01.24. 10:28:52

@harcosDuke: ". Amúgy elég gáz, hogy Zsu-t pornig alázták, mert az übernagy szerelem útjába állt" - Zsuzsa önmagát alázta "pornig", mikor minden előzetes figyelmeztetés nélkül olyannal állt egy férfi elé, hogy "Akarlak!", meg "Kellesz nekem!". Olyant meg senki nem mondott rajtad kívül, hogy Zsuzsa bármiféle szerelem útjában állt volna (hogy átverte a hozzá közelállókat, azt annál inkább)

Conchobar 2015.01.24. 10:33:30

@Krétagarbó: "Mondjuk a szalonnát még így sem értem..." - Dóri nem szalonnázott, hanem friss zsírt futtatott valami alá, apróra vágott szalonnadarabkákból

lukacstoncsi 2015.01.24. 10:41:05

@ani58: Ideje hogy rájött.Laci is partner ebben.Én kételkedtem ebben az egészben leginkább Edina miatt nagyobb részt amiket leművelt komplett kiselőadás volt.Lacinál is volt kételyem hogy most nincs benn komolyabb szövetségese, sőt szinte senki így Edina neki jó partner.De az elmúlt napok azt bizonyítják hogy tényleg szeretik egymást hogy ez szerelem az kiderül a kinnti életben, benn mindenesetre ezt érzik.Illetve szükségük van egymásra.

2015.01.24. 10:43:19

@Conchobar: Attól, hogy nem kezdett el hőbörögni rajta, még kellemetlenül érintette. Ez még PVC-nek is feltűnt, pedig ő sem az a szégyenkezős fajta.

@harcosDuke: Nem vagyok abban biztos, hogy unalmas lenne a vv7 Fanni nélkül. A szerkik valamiért a debil viselkedést találják érdekesnek. Ha ez most valóban egy trash reality, akkor mondjuk érthető: a gyökérség a képernyőre kerülés alapfeltétele.
Szerintem Fanni és a nem befeszülős, mindenbe beleverő gyökér Pennisz jelenetei egy cseppet sem szórakoztatóak, és semmivel nem tartom őket érdekesebbnek, mint pl. az Edina - Laci párost az örökös nyűglődésükkel.

@VV Erőlegény: Egyetértek. Lacit rendesen beleültette a hintába. Ha Laci meg tudja őrizni emberi arcát, akkor neki fogok drukkolni. :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Igen, legyen aljas, és essen ki mielőbb! :D De előbb Fanni, köszönöm szépen. :D

perszepolisz 2015.01.24. 10:43:20

Nem értem, hogy két (vagy talán harmadik) napja miért mindenki a csöcsörészésen lovagol? Az meg tulajdonképpen senkit nem is izgatott fel, hogy korábban már leköpött egy másik játékost mintázó valamit. Nálam az sokkal inkább kiveri a biztosítékot, mert az szerintem állatias cselekedet, míg ez amolyan vicces is lehetne (nem az). Szóval nem vagyunk egyformák én elfogadom, de köpés az szerintem durvább dolog.
Sixx régebben nem utálta ennyire Fannit, vagy rosszul emlékszem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 10:43:46

@Krétagarbó: igen, a szalonnán én is csak pislogtam. :)
Azt hiszi, hogy ha csak zsiradékot nyer belőle az omölettje alá, az nem hizlalja? A tojássárga meg megy a kukába... logikus. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 10:44:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: na ez pl. Edinának kifejezetten jól jönne, úgyis dagadtra akar hizni. :D

2015.01.24. 10:46:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): feltűnt, az is, hogy milyen rutinosan csinálta. Gondolod, ha beteszi a sárgáját a hűtőbe, valaki benéz és azt mondja:
- Hoppá, tojássárgája, üssünk össze valami jó kis sütit!

Nem is tudom mi hizlal jobban, ha tesped az ember, a zsír vagy a szénhidrát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 10:47:38

@perszepolisz: mert ez egy folyamat egy része. A csöcsörészésen való lovaglásnak a köpés (és Fanni egyéb megnyilvánulásai) ágyazott meg. Úgymond.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 10:49:24

@Hadrian77: rutinosan persze. Ezek szerint legalább tojást látott már életében. Örvendetes. :D
Viszont simán megkérdezhette volna, hogy nem akar-e valaki bundáskenyeret vagy rántottát csinálni, mert akkor hozzá lehetett volna tenni a többi tojáshoz.
Na mindegy, nem akarok ezen rugózni, egyszerűen nem tudom tolerálni, ha valaki ételt dob ki.

Krétagarbó 2015.01.24. 10:50:21

@lukacstoncsi: nem tudom, tegnap engem taszított Laci bamba képe. Nincs rosszabb egy buta férfinél, és amíg Edina magyarázott neki, úgy ült ott, mint egy szerencsétlen tojógalamb...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 10:50:56

@Hadrian77: ja, szerintem a tespedés+szénhidrát+zsir. :) Ők a tétel bizonyitékai.

Krétagarbó 2015.01.24. 10:52:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gondolom lehetne kérni olívaolajat is, Dorka megvenné nekik a szomszédos hiper'-ben...

2015.01.24. 10:53:33

@harcosDuke: A cikk utolsó mondata: "De talán még ezzel sem tudjuk elég jól leírni a "Fanniság" mibenlétét, de meggyőződésünk, hogy a mindennapi megdöbbenés, amit a nézők általa átélhetnek, még dobogóra segítheti Aurelio női megfelelőjét."

A cikk alatt olvasható hozzászólások viszont egyértelműen cáfolják ezt. :D Attól, hogy mondjuk én, az egyszeri néző ledöbbenek Fanni ordenáré viselkedésén és korlátolt megnyilvánulásain, még soha nem szavaznék rá. A döbbenet és a szimpátia között azért van egy kis különbség.
Ettől mondjuk az RTL még kihozhatja győztesnek, de szerintem enélkül is tudják majd alkalmazni valami fos műsorban, amit hasonló értelmi színvonalú nézőknek szánnak.

Krétagarbó 2015.01.24. 10:57:02

@perszepolisz: én meg azért nem értem ezt az egészet, mert ha úgy vesszük, tavaly már nyert egy ugyanilyen típus - AU - egy VV-t. Nekem ahelikopterezés és faszmutogatás pont ugyanannyira öncélú magamutogatás és debil viselkedés, mint Fanni viselkedése lányban. Vagy az a baj, hogy Fanni lányként ILYEN?
És ez nem azt jelenzi, hogy én azonosulni tudok ezzel, csak nem értem a különbségtételt. Nekem Fanni már az elejétől egy AU lányban, ebből a szempontból. (Vannak azért különbségek, AU természete nekem elfogadhatóbb, szerethetőbb volt, Fanni sajnos tud nagyon undok p..a lenni...)

Krétagarbó 2015.01.24. 11:00:04

@natalja: na, én is ezt írtam éppen, a gátlástalan énje hozza AU-t, de ha nem lesz dobogós Fanni, az amiatt lesz, hogy kevésbé szerethető, mint AU sztem.

lukacstoncsi 2015.01.24. 11:00:57

@Krétagarbó: Más alkalommal meg nem így ült amikor Edina mondott neki valamit.Vette az adást és ez a lényeg.Egy olyan pillanatot vágtak be egyébként.Laci alapvetően egy nyugodt ember nem izeg mozog nem egy tiszta ideg valaki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 11:01:16

@natalja: ok, akkor nyerjen Edina, fannika legyen második, így neked is igazad van :-D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugye milyen jó ötleteim vannak? :-D

2015.01.24. 11:03:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): biztos egymást taposták volna a többiek, hogy bundáskenyeret csinálhassanak. :) Amilyen tempóban híznak, egy februári disznóvágás még beleférne a műsorba. :) Böllérnek meg menne dr. Hannibal Lecter.

edics 2015.01.24. 11:04:23

Remélem nem Edinával nyeretik meg... Bár nem is tudom kinek adnám oda szívesen a lóvét a kecót meg a szekeret... Akkor legyen Robin :D

Conchobar 2015.01.24. 11:05:28

@natalja: "Attól, hogy nem kezdett el hőbörögni rajta, még kellemetlenül érintette. Ez még PVC-nek is feltűnt, pedig ő sem az a szégyenkezős fajta" - Dóri azt mondta, hogy számára (mármint Dóri számára) nem volt szimpatikus a csöcsörészés. Rengeteg itt kommentelő (beértve önmagamat is) számára sem volt szimpatikus Fanni húzása, de ez nem indok arra, hogy a saját megítélésünket átvetítsük a tanárnőre. A fiatal tanárnő a váratlan csöcstapi (Fanni csak rásimított) hatására nevetett és elvörösödött, majd nyomban büntetést szabott ki. Sokat el mond a dologról, hogy a Belevalóban (már) megértően és konstruktívan nyilatkozott Fanni (álítólagos) mellfétiséről, kis híján már mentegette

edics 2015.01.24. 11:05:30

@Hadrian77: De jó lenne egy disznótor! :D Csudálatos ötlet :)

2015.01.24. 11:05:33

@Krétagarbó: Valóban, Au-nak voltak egészen emberi megnyilvánulásai, alapjában véve a jóindulatúnak tűnt a sok hülyesége ellenére. Fanni viszont senkit nem tud bent elviselni, és jóindulattal is csak önmaga felé fordul. Ha valaki szomorkodik, akkor is csak saját magáról tud beszélni, és le se szarja, amit mondanak neki. Ezt mondjuk többször is kifejtette már.
Én nem találtam egyetlen szerethető, pozitív tulajdonságát sem, és fejlődni sem volt képes a műsor során. Nem értem, mit keres még mindig bent.

pomac 2015.01.24. 11:05:40

Ki a legviccesebb villadiák?
Dani
Dennis
Dóri
Edina
Fanni
Laci
Robin
na végre észbekaptak hogy robin is létezik :D
rtl.hu/rtl2/valovilag

2015.01.24. 11:15:25

A poszt jó volt, a VV7 konkrétan már eljutott arra a szintre, hogy mindenkit rühellek, talán még az ülvepisi nem húzta ki a gyufát.
Nem értem az Au-Fanni párhuzamot. Au engem nem taszított, butának se annyira buta, nem közönséges, van némi érzelem a fiúban, az agyhalott tyúk, pedig hihetetlen egocentrikus, ordenáré, antiszociális.
Az biztos, hogy a szerkesztők sokáig benn fogják tartani, de remélem nem nyeretik meg vele, bár Alekosz után kinézem az RTL-ből.
Már várom a végét, jöjjön az Éden Hotel!

2015.01.24. 11:17:37

@Conchobar: Nem figyeltél a párbeszédre, PVC nem csak ennyit mondott.

PVC: - Nekem nem volt szimpi, hogy megfogtad a tanárnő mellét. Ezt nem tudom hova tenni."
Kazal:(büszkén, mosolyogva, hebrencselve): - Én alapvetően ilyen bolond vagyok.Én megfogom mindenkinek a mellét.
PVC: - De tiszteljük a másikat, Fanni!
Kazal: - Én attól tisztelem és szeretem. Nem érzem úgy, hogy ettől kellemetlenül kellene éreznem magam. Ez engem nem hozott se zavarba, se...."
PVC: - Ő ÉREZTE MAGÁT KELLEMETLENÜL, NEM TE!
Kazal: - Ő lehet, hogy kellemetlenül érezte magát, de van egy mell-fétisem.

Ekkor PVC kínjában elneveti magát. Látja Kazal, hogy valami nem oké, így átfordítja az egészet egy önsajnáló műsírós műsorba.

Tehát PVC is látta, hogy KELLEMETLENÜL érezte magát a tesitanár.

2015.01.24. 11:20:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :D NEEEEEE.... :D :D :D
Én már nem is tudom, kinek drukkolok. :D

Conchobar 2015.01.24. 11:23:45

@natalja: "Ha valaki szomorkodik, akkor is csak saját magáról tud beszélni, és le se szarja, amit mondanak neki" - Ez Aurélióra is tökéletesen illik. Aurélió soha senkit nem vigasztalt meg, soha senki problémája nem érdekelte. Aurélió csak Zsolttal érezte jól magát, avval a Zsolttal akinek (látszólag) nem volt semmi lelki problémája, ilyesmivel soha nem hozakodott elő Auréliónak (de másnak se)

2015.01.24. 11:25:43

@Conchobar: Fannika ilyen ami a szívemen az a számon egyéniség. Biztos ezért verte a barátja is kint.

Krétagarbó 2015.01.24. 11:27:11

@natalja: hagyd lógva, úgysem lehet igazad.

perszepolisz 2015.01.24. 11:28:10

@Krétagarbó: Teljesen igaz, még annyit, hogy azért az idő mindent megszépít és Au egyáltalán nem volt szerethető, vagy vicces figura bármennyire is így emlékeznek sokan. Pontosan ugyanolyan volt mint Fannika, csak kevesebbet mondta azt a szót hogy geci.

Conchobar 2015.01.24. 11:30:51

@natalja: "Tehát PVC is látta, hogy KELLEMETLENÜL érezte magát a tesitanár." - Hogy Dóri voltaképp mit látott, azt nem tudni. Amit hoztál párbeszédet, abban Dóri igyekszik meggyőzni Fannit az igazáról, hogy Fanni helytelenül viselkedett. Itt csak retorikai fogás az, hogy Dóri azt vélelmezi, hogy a (csöcstapi miatt mosolygó) tanárnő kellemetlenül érezte magát

Csak ügyesen! 2015.01.24. 11:30:58

Fanni szerintem egyáltalán nem buta, igaz, tényleg elvarázsolt és nem úgy működik az agya, mint egy normál halandónak, de nagyon sok esetben direkt csinálja azt, amit csinál. Kb. Kiszel Tünci jelenség, az a nő se hülye pl. Mindenesetre a Dennis-Fanni páros esetében Fanni világító fáklyás Dennishez képest.

Krétagarbó 2015.01.24. 11:31:32

@perszepolisz: nekem szerethető volt AU akkor is, azóta is, én neki szurkoltam, rajta éreztem vmi emberséget annak ellenére is, hogy hót buta és már-már nem normálisan extrovertált és önimádó volt.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 11:36:09

@lukacstoncsi: Ja, amikor először állt elő Edina ezzel a témával, még mielőtt kimondta volna a lány, h mi a szitu, Laci már mondta előtte (kint akarod folytatni, itt bent meg nem), szóval képben van ő. Most is tudta h min megy Edinánál a nyűglődés, hagyta h Edina döntsön h mi legyen. Megfigyeltem, h egyébként ezt gyakran csinálja, ha valaki olyannal beszél valamilyen fontosabb dologról, aki neki fontos, akkor általában meghallgatja, nem szól közbe, a végén elmondja h mit gondol. Sokáig azt gondoltam, h ez bentre szól, de minél több idő telik el, annál kevésbé gondolom ezt, valószínűleg kint is ilyen.

És ez érdekes kontrasztban áll azzal, hogy ha felhúzzák az agyát, akkor meg üvölt, mint a sakál :D

Darth_Vader 2015.01.24. 11:37:21

A tegnapi adás elég lapos volt, azonban a kedves poszter kihozta belőle a maximumot... :-)

Darth_Vader 2015.01.24. 11:43:28

@Csak ügyesen!:

Biztos lehetsz abban, hogy buta.
Ha nem győzött meg az eddigi szereplése, az csakis azt jelentheti, hogy nagyon elfogult vagy... :-))

2015.01.24. 11:50:39

@Csak ügyesen!: Egyáltalán nem buta? Akkor ki a buta szerinted?

Azt ne felejtsük azért el, az hogy ez a fekete lyuk egyre többet szerepel, elmond mindent a műsorról.
Unalmas lett, nem történik semmi, a többiek versenyt punnyadnak, szeretet és béke honol, sehol egy anyázás, sehol egy kiviszlekagecibebazzeg.

Conchobar 2015.01.24. 11:51:39

@Hadrian77: "Fannika ilyen ami a szívemen az a számon egyéniség. Biztos ezért verte a barátja is kint." - Nyilván. Az is nehezen tolerálható, hogy valaki notóriusan hülyeségeket csinál és beszél, azt meg még nehezebb tolerálni, ha ezektől a hülyeségektől nem is lehet eltántorítani, ha megátalkodottan hülye

Ruadhnait 2015.01.24. 11:54:00

@Csak ügyesen!: Ha nem buta a Fanni, (szerintem az egyébként) hanem szándékosan csinálja ezt, akkor az lehet, hogy még szomorúbb. Mert az azt jelentené, hogy ő azt hiszi, hogy ettől vicces lesz meg érdekes. Emellett egyfolytában azt hajtogatja, hogy ő ilyen, és ő ilyen személyiség. Ha ez nem igaz, akkor annyit mondanék, hogy ő a legnagyobb kamugép odabenn és akkor én, személy szerint ezért szeretném, hogy eltakarodjon. Lehet, hogy kicsit elgondolkodna, ha kimegy, visszanézi, hogy mit művelt, még a hasznára is válhat.

fran7 2015.01.24. 11:57:27

A Dóri-Fanni beszélgetés egy bizonyos értelemben utolsó csepp volt számomra a pohárban. Az ordenáréságnak van egy számomra tolerálható része. Amikor valaki nem ismer mást, sosem kommunikáltak vele másképpen, attól el tudom fogadni ezt a beszédstílust. A többiek képesek tekintettel lenni a másikra. Fanni tudatosan ordenáré, tudatosan hisztizik, tudatosan sír, tudatosan cselekszik. Dennis-szel szerintem arra mennek, hogyha nem nyernek, akkor annyi szexpartnert szerezzenek, amennyit csak lehet. S még egy védekezési technikája is van: ilyen vagyok.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 12:00:36

Fanni nyilván nem egy IQ bajnok, nem fog egyetemet végezni, de vannak benn nála jóval csekélyebb szellemi képességekkel rendelkező egyedek (Dennis, Dóri). Ami butaságnak látszódik, az a fura látásmódja, de ettől még nem tartom értelmi fogyatékosnak, mint amire itt sokan utalnak. Egyáltalán nem az. (Vicces volt valamelyik on-ban, ahogy próbálta magyarázni Dennisnek a matek házit, teljesen reménytelenül, Dennis nem értett belőle egy szót sem :) )

És igen, rájátszik, ebben most már egyre biztosabb vagyok.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 12:02:28

@Darth_Vader: Nem vagyok egy pillanatig sem Fanni-fan, ha erre akarsz utalni.

Ruadhnait 2015.01.24. 12:05:03

@Csak ügyesen!: Szerintem most az iskolahéten azért is tűnhet a Dennis meg Dóri butábbnak mert ők tanulták ezt legrégebben, a Fanni kb 3 éve érettségizett, megmaradhatott neki kicsit belőle. Ha ő is 10 évnyire lenne tőle, szerintem vinné a prímet. Most ezzel nem védeni akarom őket, csak megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy ezért (is).

pomac 2015.01.24. 12:09:47

@Ruadhnait: jo lesz az 1 évnek is vagy kevesebb

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 12:10:27

@Ruadhnait: nincs az még 3 éve sem, mert nem érettségizett le a többiekkel a gimiben mivel nem járt iskolába és később futott neki ismét. És most 21 éves.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 12:12:44

@Ruadhnait: Ez nyilván így van, de itt már a háziról volt szó, olyan anyagról, amit az órán elmondtak nekik, és gyakoroltak, és egyébként ált. iskola ötödik osztályos anyag, törtek szorzása, osztása. Tök mindegy, h mennyire rég volt az érettségi, ha elmagyarázzák neked 45 percben és még mindig nem érted, ott azért gond van :)

Ruadhnait 2015.01.24. 12:18:27

@Csak ügyesen!: Igaz, igaz. :) Csak próbálom megérteni, hogy ez történhet :D De az ilyen verseket meg ilyeneket szerintem a Fanni ezért tudta, (nem azért, mert művelt) meg hamarabb felfogja a többit is, mert nemrég még az iskolapadban ült és hamarabb ráhangólódik. Nem tudom. De tényleg szánalmas, hogy mennyire segg hülye mind.

2015.01.24. 12:31:15

@Csak ügyesen!: miből gondolod, hogy érti is amit mondott? Ahogy megtanult sminkelni meg műszempillát felrakni, úgy meg lehet tanulni a törtes műveleteket is, nem kell feltétlenül érteni.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.24. 12:38:21

Komolyan nem értem, hogy sixx mé nem kedveli a Fannikát? :P :D
Edinától kiráz a hideg...és kíváncsian várom, hogy mivel fogja a villaéletet felturbózni a következő napokban.
HAJRÁ FANNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fanni görbetükröt mutat a fasziknak..hehe..és mi az eredménye? Sajnálom Fannit, mert ezzel a taktikával nem nyerheti a játékot, a női méltóság eszméjét teljesen tönkreteszi a kis buta. :D

Csak ügyesen! 2015.01.24. 12:49:26

@Hadrian77: Nem gondolok én semmit. Csak azzal vitatkoztam, h Fáncsi lenne a legbutább a Villában, mert szerintem nem, vannak arra más jelentkezők, illetve azzal, h Fáncsika orvosi értelemben hülye lenne, mert nem az.

lawabidingcitizen 2015.01.24. 12:50:41

Szerintetek nagy általánosságban ki most a leggyűlöltebb szereplő a nézők körében? Talán Dóri és Robin kivételével mindenki adott rá már jópár nyomós okot, h. kiszavazzák.

Én Fannika és az erdélyi varjúzabáló bajuszkisasszony között nem tudnék jelenleg dönteni, kit ütnék meg először komolyabban egy baseball-ütővel.

2015.01.24. 12:56:29

@Conchobar: Tehát szerinted PVC sem tudja mit beszél, csak neked legyen igazad. :D Ha nem tudsz mit kezdeni az eléd dobált tényekkel, nincs már észérved, akkor mellébeszélsz. Ez olyan nálad, mint Fanninál a műsírás. :D

2015.01.24. 12:57:34

@Krétagarbó: :D Köszi, valóban, már én is látom. :D

2015.01.24. 13:00:42

@Ruadhnait: Azért az durva, hogy 3 éve érettségizett, és ennyire hülye. Pl. a Himnuszból csak az első versszakot tudja. (Ezt ő mondta, hogy eddig tudja, ennyi.) Ennyire gyorsan nem lehet felejteni. A sulinak biztos nem ő lesz a reklámarca. :D

2015.01.24. 13:03:07

@lawabidingcitizen: Nálam holtversenyben van a címért Kazal, Pennisz és Dinka.

Alfabéta 2015.01.24. 13:06:27

Én most jutottam el a széria során a mélypontra. Mikor Feketelyuk tangában mászkál a tanár előtt, Dóri nem is tudta, hogy ilyen hosszú a Himnusz éstabbiésatöbbi, akkor elgondolkodok, hogy ezek az emberek Danit és Edinát (+Robin?) leszámítva soha egy percet nem dolgoztak, nem küzdöttek meg semmiért, amilyük van, nem tisztelnek az égvilágon semmit és senkit, tehát végtelenül torz az értékrendjük és végtelenül buták. Ebbe nagyon rossz belegondolni, mert megrémít és mélységesen elszomorít az a tudat, hogy tényleg ilyen emberek járkálnak közöttünk? Mennyi lehet belőlük? Az a jobb és értékesebb ember, aki szebb, a történelem kitalált, az iskola meg hülyeség...Az eddigi szériában is voltak ostoba, sekélyes emberek, de ez itt mindennek a legalja, sikerült a szemetet összesöpörnie a szerkesztőknek, gratulálok! (Tisztelet a három kivételnek, S,E,R, bár utóbbi egy értelmes mondatot sem tudott még összerakni az eltelt hónapok alatt, de legalább nem tahó)

Ditti82 2015.01.24. 13:11:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nekem sincs önbizalmam, mégse ámokfutok, mint Fáncsi, és csöcsörészni se csöcsörésztem még meg vadidegen nőket. :D

lukacstoncsi 2015.01.24. 13:11:55

@Csak ügyesen!: Igen jól látod Lacit Te is.Sokszor mikor mondaná akkor meg rá kell szólni a másikra amikor az mint nem akarja meghallgatni.Pl:Edina.Amúgy az a pali hogy amikor mondania kell valamit elmondja de nem tépi a száját mindenért.Edinával ebben épp különböznek de lehet ez jó is az egyik jobban kimondja a dolgokat a másik nem de hasonlóképp gondolkodnak dolgokról.

Ditti82 2015.01.24. 13:27:43

@natalja: Az ordenáré ingyen cirkusz során többször is kijelentette PVC-nek, hogy szarik ő itt mindenkire.

bigél 2015.01.24. 13:30:16

@Alfabéta: Robin egy értelmes mondatot sem tudott összerakni az elmúlt 3 hónapban???? Azért ezzel vitatkoznék: max. nem hőzöngött, nyomta magát az előtérbe, de beszélni - ha akar - azért tud.

harcosDuke 2015.01.24. 13:34:15

@Conchobar: "Zsuzsa átverte a hozzá közelállókat". Edina meg mindenkit, aki elhitte, hogy "akkora szíve van", azokat, akikek azt ígérte, hogy a szexen kívül mindent megtesz a győzelemért. De azzal a nyomorékkal inkább nem foglalkozok. Csak még annyit, hogy Lacijára a csajok rá fognak repülni rajokban, de neki ezzel problémája nem lesz, mert akkor már el lesz hajtva a picsába.

biorobot (gyönyörű fosbarna) 2015.01.24. 13:35:36

Jól is néznénk ki, ha a kisfarkúak meg elkezdenék idegenek pöcsét markolászni ugyanezzel az indokkal.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 13:35:39

@Alfabéta: Erre mondjuk Dani és Edina pont nem a legjobb példa... Dánielünk mégis, miért dolgozott meg? Életében nem volt még munkája, a szülei tartják el, és még annyi ész sem szorult belé, h felfogja, milyen szerencsés a nagy többséghez képest, és inkább tanulna, ahelyett h a VV-ben bohóckodik. Edina pultos volt, Robin pultos, Fanni bolti eladó, egyik sem a munkák legjobbika, de legalább valami. Dórit tudjuk, Lacit nem tudom, h mit csinált, vagy mit nem, Dennisnek valami vállalkozása van. Szóval ez alapján a szempont alapján nem lehet egyiket se a másik elé helyezni, Danit meg aztán végképp nem lehet a lista elejére tenni.

kiingattak 2015.01.24. 13:36:13

@Alfabéta: Nem kell túlozni. Laci is dolgozott, Denis és Fanni is.

bigél 2015.01.24. 13:43:18

@natalja:
Szerintem simán el lehet felejteni bármit 3 év alatt, amit nem azért tanultál meg, mert érdekelt, hanem mert meg kellett.
Én már sajnos nagyon régen érettségiztem, de még mindig van olyan vers, amit kívülről fújok (na jó, egy-két apróbb hiba lehet, hogy van benne), mert imádtam, így az évek alatt sokszor előjött, sokszor mondogattam, akár a magam szórakoztatására. Ugyanakkor ami nem tetszett/nem érdekelt, azt hamarabb elfelejtettem én is, akár néhány év alatt. (Sőt! Volt egy versrészlet, amit annyira rühelltem, hogy max. néhány hétig maradt meg a memóriámban, igyekeztem minél hamarabb elfelejteni. :D :D)
A Himnusz további versszakait bevallom, én is csak max. pár évig tudtam volna felidézni gimi után, mivel nekem a Himnusz sem tetszett annyira, mint vers. (És most jöhet a kövezés!)

Miután Fannikát meg abszolút nem érdekelte a tanulás, simán benne van a pakliban, hogy semmi nem maradt meg benne néhány hétnél/hónapnál hosszabb ideig.

harcosDuke 2015.01.24. 13:45:21

@natalja: "nem tartom őket érdekesebbnek, mint pl. az Edina - Laci párost az örökös nyűglődésükkel." Én nem róluk, csak Fannyról írtam. Azt meg sem kérdezem, mi érdekes van Bajszos Patkány és a hozzá becsicskult Laci kapcsolatában. Kovinak ajánlanám őket, de állatos pornót nem rendez, max, abban a kategóriában látni ilyen randa nőket. Ja, most azzal jöhetsz erre, hogy én olyat nézek, nem, a kezdő képsorok után töröltem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 13:49:32

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): nem kövezlek meg. én sem tudom. max felismerés szinten. ha elém teszik, felismerem, hogy abból van, de ennyi.

2015.01.24. 14:01:17

@harcosDuke: Én csak a Kazalról alkotott véleményemet írtam le. (és egy példát hoztam, párhuzamként: miszerint egyiket sem tartom jobbnak) Egyik páros sem érdekes, nem viccesek, nem szimpatikusak: NEKEM. Igen, igazad van: a pornóiparban Fanniék jobban fognak érvényesülni. :D

Ruadhnait 2015.01.24. 14:01:31

@harcosDuke: Nem gondolod, hogy ez egy kicsit túlzás? Mármint én értem, hogy nem csíped az Edinát, nem is kell, de azt nem értem miért kell így kifejezned magad. Egyébként nem te vagy az egyetlen, aki így beszél róla, és szerintem ez már túlmegy egy határon, én még soha nem láttam a bajszát például, de ha lenne is neki, neked ahhoz semmi közöd. A játékát meg a viselkédését nézd, és az alapján ítélj. Úgy látom kicsit Fanni vagy jómagad is, nem tudod hol a jóízlés határa.

beacska 2015.01.24. 14:03:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez a tojás sárga- és fehérje vita volt anno a VV5-ben is. Csabink nem ette meg, Attila meg kiakadt, amikor kb. 6-ot kidobott...ez vmi egészségvédő dolog lehet :D...a szalonna mellé

2015.01.24. 14:07:32

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Semmi kövezés. :D Értem, és természetesen el is fogadom, amit írtál. Valószínűleg nem érdekelte ez (sem). Én azon is meglepődtem, hogy eddig el tudta mondani. :D Ettől függetlenül kb. annyi ismerete van a világról, mint egy alsó tagozatosnak (mondjuk harmadik osztályosnak). Semmi esetre nem mondanám róla, hogy érettségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

bigél 2015.01.24. 14:19:54

@natalja:
Igen, az már más kérdés, hogy nála nem igazán fedezhető fel olyan terület - a szépségápolást kivéve - ami iránt érdeklődést mutatna, így nem lehet azt mondani, hogy OK, a matek nem megy neki, de pl. XIX. századi francia irodalmat úgy ismeri, mint senki más. :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:21:31

@pomac_ [(k)an]ál: jesszus, még így sem tanítottak nekem kör területet...

bigél 2015.01.24. 14:22:29

@beacska: ez a csak a fehérje, a többi mehet a kukába dolog amolyan fitness szokás, csak az igazi hardcore sportolók nem esznek helyette szalonnát

Én speciel az egész tojást felhasználom és ha úgy adódik, teszek alá egy kis szalonnát is. :D :D

pomac 2015.01.24. 14:23:58

@-pkata-: pedig nagyonlogikus de még ezt sem vágják mikor elötte vettél a körkerületét a:D bizos leragadtak a gyakorlatban a 38 és a 45cm pizzánál :DD 30 meg 60 azért ez logikusanlehetett volna következteti ha nincs is térlátása :DDD, de legjobban a deka tetszett :DD istenem :DDD

2015.01.24. 14:25:02

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): "ez a csak a fehérje, a többi mehet a kukába dolog amolyan fitness szokás, csak az igazi hardcore sportolók nem esznek helyette szalonnát"

:D Illetve sportolnak is néha. :D

pomac 2015.01.24. 14:27:14

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): speciel tefál serpenyöben csinálta amibe olaj sem kell :DD

Csak ügyesen! 2015.01.24. 14:27:27

@pomac_ [(k)an]ál: Szerkiknek szóljanak már, h manapság már nem ilyen táblák vannak, meg nincs kréta... Szerintem már a lakók sem nagyon találkoztak ilyennel, működés közben :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:27:37

@pomac_ [(k)an]ál: nekem fura volt, hogy nem számolták ki. De ez már megint az én abszurd agyam... :)

Csak ügyesen! 2015.01.24. 14:29:22

@-pkata-: Tippelgettek, én is ezen röhögtem :) /De ugyanez a kisnégyzeteknél, 6, meg 8, háááát, cukik, de ne nagyon számoljanak :D /

bigél 2015.01.24. 14:29:50

@natalja: igen, az kimaradt (de triviálisnak vettem) :D :D
a kinti életben, ha jól tudom, Dóri sportolt is, csak azt a szokását nem igazán tartotta meg (bár az elején még magától is tornázgatott), de legalább ez berögzült

pomac 2015.01.24. 14:30:59

@Csak ügyesen!: az hagyján hogy tábla , dehogy normális kréta sincs :DDD@-pkata-: nekem denis reakcija volt szimpi 2000 is jol lakunk :DDerre dani anyagiasan 3 is kijön belöle :DD nem számit csak péééz legyen :D

harcosDuke 2015.01.24. 14:32:10

@Ruadhnait: Amikor a földön fekvő Zsu-t három, emberi mivoltjából kivetkőzött - akkor most nem írok le semmilyen szót - tovább szidalmazta, onnan (Zsu - ADDIG nem érdekelt, sőt ellene voltam) onnantól ők ezt érdemlik. Nem csak én, mindenki kérdezi, Robint miért nem piszkálják FALKÁBAN, hasonló dolgokért?
A feladatot levélben kapták, hogy a királynőnek engedelmeskedni kell: feladat volt. A feladat szabotálásakor a büntetést is levélben kellett volna megkapniuk.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:32:43

@natalja: Hát sztem sem a tojás sárgájától hízott el... Ha megette volna a teljes tojást és a zsiradékot kihagyja, többre ment volna vele...
Én soha nem értettem amúgy ezt az idiótaságot, hogy csak a fehérje. A sárgájában is van egy csomó értékes anyag. Jah, hogy mozogni is kell, mert anélkül nem lesz izom, és izom nélkül nincs alak? Boccs. Lehet valaki "hájasan sovány" divany.hu/eletmod/2013/10/04/vekonyak_megis_hajasak_bizony_van_ilyen/

bigél 2015.01.24. 14:33:05

@pomac_ [(k)an]ál: az hogy megzavarta volna őket, ha még a pizza vastagságát is bevezetik változónak :D :D

harcosDuke 2015.01.24. 14:35:48

@natalja: Ízlések és a pofonjaim különbözők.:) Csak hajrá, én eddig sem néztem semmilyen szappanoperát, de akinek az jön be...

2015.01.24. 14:36:10

@-pkata-: Hájasan sovány, és tényleg. Köszi a linket, megyek futni. :D :D :D

bigél 2015.01.24. 14:37:23

@-pkata-: ha választanom kellene (de nem kell!), hogy pici szalonnazsír vagy a sárgája, akkor azért én is a szalonnát választanám, annak jobb az íze ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:38:05

@natalja: már én is mennék, de még nem mehetek :) sztem, most, hogy már legalább levegőt kapok, este marad a guggolásból felugrálás. max feljön az alattam lakó, hogy ne fitnesszezzek a feje felettt :D

bigél 2015.01.24. 14:38:55

@-pkata-:
elvileg igen, de gyakorlatban inkább mégsem, mert azt a kínlódást már nem tudná tolerálni a szervezetem :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:39:10

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Lehet, hogy jobb az íze, de több benne a kcal is :D De ezt tudjuk, ami az életben élvezetes, az vagy egészségtelen vagy erkölcstelen. :(

2015.01.24. 14:39:28

@harcosDuke: Nekem sem jön be, egy pillanatra felcsillant a remény, hogy Edina lapátra teszi Lackót, de nem, és nem. :D Szívesebben nézném az egyéni játékukat.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:40:06

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): :DD még a végén kiderülne Robin részére, hogy mennyi is az a fél liternyi térfogat :D :D

pomac 2015.01.24. 14:40:48

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): most akkor 1 deka vagy 2deka élesztő kell hogy 1cm pizzatészta vastagság kijöjjön de a tészta megmaradjon 60 deka, és meddig süsük hogy tartsa a súlyát :DD

Ruadhnait 2015.01.24. 14:43:36

@harcosDuke: Én értelek, meg nem kell szeretned egyiket sem, csak arra szerettelek volna megkérni, hogy maradjunk a jóízlés keretein belül. Nem tudom miért most jött ki belőlem, már többször meg akartam írni másoknak is erről a véleményem.
Az Edina hagy maga után kívánnivalót (senki nem firtatja) és ha az a gondod vele, amit és ahogy cselekszik, akkor ne a külsejére aggass ilyen jelzőket, mert ez így elég primitív. Főleg, hogy itt egyikünk se látja a másikat pl, lehet, hogy mindenkire lehetne valamit aggatni, ha már itt tartunk.
Az meg, hogy a Zsut ott betámadták, tényleg elég gáz volt, majdnem annyira, mint a tv-ben x kamera láttára lerészégedni annyira, hogy elájulj. De ő már kiesett, így nem akarom bántani.

bigél 2015.01.24. 14:48:02

@-pkata-: én még nem hasonlítottam össze, itt nyilván mennyiség kérdése is, de nincs a fejemben a táblázat: de több tojás esetében elképzelhető, hogy a minimális alátett zsiradék kevesebbet számít, mint a sárgája

a tojássárgában viszonylag sok zsír és koleszterin van, ill. a tojás kalóriájának nagy része abban rejtőzik (a telített vs. telítetlen zsírsavak arányát nem tudom, az is fontos)

de manapság már nem is a zsír a legfőbb "ellenség"

bigél 2015.01.24. 14:49:06

@-pkata-: igencsak meglepdőne, úgy hiszem :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:49:22

wao mit találtam, ez a pí szám tök jó szemléltetése, ahogy a kör gördül.
hu.wikipedia.org/wiki/Ker%C3%BClet_%28geometria%29

2015.01.24. 14:52:12

@-pkata-: Még mindig ennyire beteg vagy? :-( Fahéjas méz, bodzatea. :-)
Beégtek basszus ezek a képek, jaaaaaajjjjj :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:52:26

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): hát, ha meg bír enni annyi tojást, ami kitesz annyi szalonna zsiradékot... :D amúgy a szalonnában nem több a koleszterin, ami ráadásul "rossz" koleszterin? Úgy tudom, ami a tojásban van, az nem azt a koleszterin szintet dobja meg, ami káros. Koleszterinnek is mintha több fajtája lenne.

bigél 2015.01.24. 14:52:41

@Ruadhnait: egyrészt egyetértek, másrészt ezt a TV-ben lerészegedést hagyjuk szerintem, a többiek is csináltak ilyet, sőt! ha már TV, inkább legyen részeg, mint premier plánban szexeljen

ugyanakkor egy idő után ők már nem úgy tekintenek a kamerára, mint az elején

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 14:54:01

@natalja: Sok fahéjtól sajna, kiütök, pedig szeretem. De már jobban vagyok.

Krétagarbó 2015.01.24. 14:54:48

@Ditti82: Ja, a verstanulás lehet mumus is, nálam pl. az volt. Örültem, ha másnapig megjegyeztem, egyszerűen nem ment a magolás. Ennek ellenére szeretem a verseket - olvasni. (és jó tanuló voltam, van diplomám is, ráadásul egy olyan egyetemen szereztem, ahol állítólag sokat kell magolni. (nem kell:)

2015.01.24. 14:56:44

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Leginkább tespedni szeretnek. Edzeni talán csak Laci szokott rendszeresen. A többiek inkább csak hirtelen felindulásból, és akkor is a kamerának. :D

harcosDuke 2015.01.24. 14:57:08

@Ruadhnait: A VV a médiában meg, és a külső emiatt nem elhanyagolható. Stephen Hawkins attól a világ egyik legnagyobb fizikusa, hogy szörnyű betegsége eltorzította. De egy ilyet már hagy ne kelljen elviselnem, pláne, ha a retekben volt, esetleg még van szándéka vele a játék megnyeretésére.
videa.hu/videok/vicces/vv-frusztralt-5k2ZujZjyJchw3dA

bigél 2015.01.24. 14:58:06

@-pkata-: tényleg nem tudom, ehhez táblázat kellene
tényleg az arányok számítanak

de mint írtam, engem ez nem érint igazán, mert én teljes rántottát csinálok, szalonnával fűszerezve :D :D

de a legnagyobb problémám, higy imádom a kenyeret és nem tudok róla végleg lemondani, így sajna bizonyos zsírpárnácskák maradnak

Krétagarbó 2015.01.24. 14:59:45

@-pkata-: Aztán az is lehet, hogy PVC egyszerűen csak nem szereti a sárgáját...:)

Leone_510 2015.01.24. 15:04:25

Döbbenetes, hogy ez a fanni nevű lény mennyire antiszociális vagyis szociopata személyiség, gondolom a szakértők pont ezt a típust keresték. A stílusa egy útszéli prostié. Érdekes volt látni, hogy ezek a beteg emberek mennyire képtelenek észrevenni ha másokat megbántanak. Denis gyakorlatilag elszürkült nulla személyiség , volt benne némi érdekesség de elbújik fanni mögé, nincs önálló véleménye, nyuszi, de lehet csak fanni miatt, ha nem nyer az elsősorban a lány miatt lesz és még az miatt, hogy a farka után ment az esze helyett. Dórinak vannak jó pillanatai de egyedül van, hajlamos a prosti stílusra de van némi agya, csak kár, hogy egy héten egyszer használja. Edina sem 100%-as vagy nagyon jól trükközik és csak Laci képtelen hozzá felnőni, tegnapig azt mondom, hogy már unalmas a "kapcsolatuk :) ", de ha Lacival összejön ez a terv akkor esetleg még érdekes lehet a műsor. A két maradék srác rettentő halovány. Remélem a szerkesztők tanultak belőle, hogy ennyi gyenge személyiséget összezárni felesleges mert ide agy is kell, nem csak az, hogy bemondják, hogy ők egyéniségek aztán meg szürkébbek a kisegérnél is. Unalmaaaaaaaaaaaas :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 15:04:53

@Krétagarbó: Lehet, bár kétlem, hogy ez lenne vele a baja :D

bigél 2015.01.24. 15:06:06

@natalja: igen, ők más túl sokat tespednek: néha kell az, pl. egy hosszú, kemény hét után jól jön a szombati tespedés :D, de amit ők csinálnak már túlzás
bár szerintem ez negatív visszacsatolás, ami bent van, egyszerűen az ingerhiány miatt már nincs kedvük semmit csinálni (se fizikai, se szellemi munkát), ami még inkább visszaveti őket

2015.01.24. 15:12:58

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Nem tudom elképzelni, milyen lehet... De azt gondolná az ember, hogy ilyen helyzetben mindenki szívesen kitörne a semmittevésből. Így aztán egy iskolahét, lehetőség edzésre, munkára ...mind igazi adomány lehetne, mert végre történik valami, de ők csak siránkoznak, bármi történik. Nem túl életrevalók.

Ken Adams79 2015.01.24. 15:23:39

Sziasztok,

mivel nem olvastam vissza az összes hozzászólást, bocs, ha már volt.

Szerintem Fannika egyszerűen féltékeny a tornatanárnőre (igazából Zsu-val is csak ennyi baja volt)
Így sikerül neki ezt lereagálnia...a maga kis egyszerű módján.
Csak ezt a nőt azért nem gyűlöli, mert ő nem lesz bent sokáig....

A mai kis versike is érdekes volt.
Kifejezetten megalázó szerintem.

Edina - Laci... én még mindig azt gondolom, hogy Laci csak megjátssza magát, de persze az sem elképzelhetetlen, hogy megszeret az ember valakit, akitől eleinte "undorodott"

Sargabogre 2015.01.24. 15:24:05

Egyértek sixxszel, csoda, hogy Fanni a szobatisztaságra képes. És még csak nem is vicces vagy szórakoztató mint VV Zsófika volt. Bár Fannihoz képest ő Mensa-tagnak számít.

Ken Adams79 2015.01.24. 15:30:01

@natalja:

Kicsit olyan lehet ez a bent lét, mint amikor munkanélküli lesz az ember.
Eleinte tök poén, hogy otthon lehet az ember és "ok, 1 hetet pihenek, de nem akarok kizökkenni"...aztán szépen lassan beleszürkül az ember az egészbe...
Alábbhagy a tettvágy, először a "majd holnap belekezdek", aztán már az sem.
Tespednek, főleg, ha senki és semmi nem motiválja őket (nem halnak éhen, ha nem találnak valami munkát) - sajnos :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 15:42:44

na végre!!! már kezdtem aggódni, hogy zsu kiesése után nem lesz új közutálat tárgya :) megnyugodtam, hogy de, lett :))))

HAJRÁ FANNI!

kismalacka 2015.01.24. 15:43:37

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): " Szerintem simán el lehet felejteni bármit 3 év alatt, amit nem azért tanultál meg, mert érdekelt, hanem mert meg kellett. "

Huhh..hogy ez mennyire így van! Én az első egyetemen a statisztikából össz-vissz annyira emlékszem, hogy - asszem a szórásnál - van valami rohadékság a sapka v. kalap alatt :))) Ezt is csak azért jegyeztem meg, meg mert le volt rajzolva, és tényleg ilyen kalapnak nézett ki :)) De hogy mire jó gőzöm sincs, mert sem akkor sem most sem soha nem érdekel/t :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 15:46:52

@kismalacka: Én meg az akasztófára emlékszem belőle... :D Kinek mi marad meg, ugye...? :D

harcosDuke 2015.01.24. 15:49:39

@Leone_510: Ha sixx kiadja a jelszót, utálni kell Fannyt, a birkanyáj megy utána.

kismalacka 2015.01.24. 15:50:02

@-pkata-: Volt akasztófa is? :)))) Akkor én hiányoztam :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 15:51:39

@-pkata-: pont egyszerre betegedtünk le, mindig olvastam is a neked küldött gyógykúrákat, csak nem alkalmaztam :) én forró wicket, nasivint, és algoflex fortét toltam, meg -és ez fontos!- oscillococcinum-ot. 3,5 nap alatt felépültem. :)
jókor szólok már, mi? :)

kismalacka 2015.01.24. 15:52:29

@harcosDuke: Nem hiszem hogy sixx miatt mondanak negatív véleményt Fanniról, és én pl. nem utálom mint ahogy a többit sem. Szerintem inkább beteg szegény és kezelésre szorul.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 15:54:40

@-pkata-: oké, de fogazok :) gondoltam most szólok időben :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 15:55:08

@kismalacka: hát, valami pénzügyi alapismeretekkel egybe vegyítve tanultuk a statisztikát, amiben volt közgáz is. rühelltem, mert csak belekaptunk valamibe és ezért a felét nem értettem... tanultunk volna kevesebbet, de azt értelmesen és alaposan.

dr. sziszi 2015.01.24. 15:55:27

valaki írja már le a versikét mert felét sem értettem.Köszike

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 15:55:50

@aggyistenbrittudós: ó hogy... :))) végül is, ha finoman harapdálsz... :D :D

kismalacka 2015.01.24. 16:00:15

@-pkata-: Nekem külön volt mikro-makro és ez a nyomorult statisztika. Emlékszem volt egyszer egy feladat amikor azt kellett kiszámolni, mi a valószínűsége, hogy ha egy tehenészetben a tehenek jobb tápot kapnak akkor több tejük lesz...vmi ilyesmi.

Na most már akkor sem sok volt az esélye, hogy egy tehenészetben fogok dolgozni, és a többi évfolyamtársam sem :))) Szóval ennyit azért az értelmes feladatokról :D

bigél 2015.01.24. 16:03:38

@kismalacka:
szerintem - alapszinten, de abba a szórás is beletartozik - a statisztika nagyon hasznos imsereteket adhat, amit - kis túlzással - de a mindennapi ember is használhat

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:04:25

@-pkata-: kedves nőket/lányokat/cicákat soha, én is mind ez vagyok, csak krokodilbőrben, az az álcahálóm :)

bigél 2015.01.24. 16:05:14

@aggyistenbrittudós: honnan tudod, hogy az oscilloccocinum volt a legfontosabb?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 16:06:52

@aggyistenbrittudós: juj már, te kedves? :D

@-pkata-: már hány gyógykészítménynél járol????? :D

kismalacka 2015.01.24. 16:06:58

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Te használod a statisztikai ismereteidet?? Akár a munkahelyeden, akár a mindennapokban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 16:07:57

@harcosDuke: hol írt olyat sixx, h utálni kell?

@dr. sziszi: szia sziszi :D ( Kérdésedre válaszolva azt sem tudom, hogy mi van :D)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:09:07

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): brit tudósok kimutatták, hogy az volt ízre a legfinomabb, hát innen :))))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: véletlenül volt, többet nem fordul elő, majd jobban ügyelek :)

járaszám 2015.01.24. 16:11:02

Visszaesett a hozzászólások száma mióta zsú kiesett.Nem volt a kedvencem,ennek ellenére most már hiáynzik,nekem se kerek ,hogy is ment vissza Laci.Napok óta már csak a blogot olvasom,próbálom nézni a műsort,de már annyira irritál edina,hogy ha megjelenik elkapcsolok.Én is unom a "nagy "lamúrt,ők is unják.Bejött amit néhány hete írtam,edina a legnagyobb rafkós,az unottpofájú csak a műsor kedvéért kell neki.Csatlakozom az édent várókhoz,ennek a vv-nek annyi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 16:12:51

@kismalacka: mikro makro nekem már a főiskolán volt, de ott meg nem volt statisztika. de az is brrrrr :D
@aggyistenbrittudós: Dóri után itt már minden mindegy... :)
@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): mert pont azt nem használtam (oscilloccocinum)@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát, ha beleszámolom a receptjeiteket is, akkor szerintem 20 megvan :)

Onereality 2015.01.24. 16:15:01

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): a himnusz egy depresszios faszsag, sirankozas, halalhorges, siralom :DDD utalom!

Ditti82 2015.01.24. 16:15:28

@dr. sziszi:
Fanni fogja Szilvi csöcsét,
Szilvi fogja Fanni csöcsét.
Kemény lett a Szilvi csöcse,
Felállt rá a Dennis pöcse.

Valami ilyesmi. Szerintem Nobel-díjra esélyes a költemény.

minden végzet nehéz 2015.01.24. 16:17:55

A poszt cime után / egy seggfej csak ismeri milyen a seggszag ))

Onereality 2015.01.24. 16:18:54

@Onereality: szerintem nagyon beteg embernek kellett lenni, aki ilyet ir es valaszt egy nemzet himnuszanak, majdnem eltemet egy nemzetet a sajat himnuszaban, mert a magyarok csak szenvedtek meg bunhodtek egesz tortenelmuk soran WTF???

bigél 2015.01.24. 16:19:23

@Onereality: ezt nem mertem így leírni, de igen :D :D

harcosDuke 2015.01.24. 16:21:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Ditti82 2015.01.24. 15:56:11
"a makarenkói elvek alkalmazása pedig komoly következményekkel járna" - ez áll a cikkben. Aki jártas a pszichológiában, az érti, hogy itt a "makarenkói pofonra" gondolt Sixx, és azt ecseteli, hogy igazából le kellett volna Fannyt pofozni, csak hát egy tanár ezt nem teheti meg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 16:25:17

@aggyistenbrittudós: mindenképpen ajánlom a figyelmet, mert így rontod a renomédat :D

@harcosDuke: igen, tudom, hogy mit jelent (persze köszi, h elmagyaráztad), de ezzel nem azt mondta, h utálni kell, hanem csak pofán vágni. Nem is csodálom, hamarabb kellett volna, talán még kicsi korában. Ettől még nem írt sehol olyat, h utálni kellene.

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): már meg sem ismertelek ugyanazzal a névvel, csak mondom :D

Onereality 2015.01.24. 16:26:09

@Onereality: aldozatta van kinevezve es aldozatkent van magasztalva a magyar nemzet a sajat himnuszaban, ha nem lenne ez nagyon szomoru, kirohognem...
es stigmakent bele van egetve az agyunkba, hogy mennyire hatalmas es szent es tisztelnivalo ez a beteg depresszios latomas...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 16:29:06

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Jaj én is félek, hogy megverik. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 16:29:51

@ErnégyzetPí (bigél): van képed kirakni ide egy pizzát, ide, az orrom elé? :DDDDDDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 16:30:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Még igen, de legalább a vírusok is döglődnek... Legalábbis remélem. A halálsikolyukat ugyan nem hallom...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:31:07

ezt most csak úgy címzett nélkül bele a vakvilágba, neveléssel kapcsolatban:

engem kimondottan irritál, amit az amerikai filmekben, sorozatokban a tizenéves kamaszok leművelnek, folyamatosan flegmáznak, be-és leszólják a szülőkt/nek, csattognak, puffognak, SZÁMONKÉRNEK (anyám, borogass!) a jogaikra hivatkozva, és nincs egy szülő se, aki a kötelességükre emlékeztetnék őket.

hát hajrá fanni!

SzilajSzilard 2015.01.24. 16:32:44

Megmondom mi van szerintem, és az van. Laci közepesen dugta meg Ádinát, és igy Ádiná szerelme bizony leapadt. Amikor kibújtak a paplan alól pár napja, az bizony árulkodó volt. Nem igy képzelte a farkasoknevelte jány.

Onereality 2015.01.24. 16:32:56

@aggyistenbrittudós: a tizeneves kamaszoknak pontosan az a dolguk, nagyon helyesen es jol teszik.
hajra fanni :D

pomac 2015.01.24. 16:34:08

@ErnégyzetPí (bigél): akkor ez most egy vagy négy db pizza :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 16:35:58

@-pkata-: persze, mert így csak megbújnak, aztán majd jönnek, ha nem akarod :D

@SzilajSzilard: azért ezen lehet javítani.... Nem kell egyszerre sikerülni, nem?:D

@aggyistenbrittudós: így-így

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:36:17

@Onereality: igen, erről kilométernyi elemzés szól, meg arról is, hogy főleg a külföldiek szokták ezt megcimmogni, hogy túl borús.

bigél 2015.01.24. 16:37:37

@kismalacka: a munkahelyen mondhatni napi, de legalábbis heti szinten használom a valószínűségszámítási, statisztikai (legalábbis alap) ismereteket

de a mindennapi életben sem ártana, pl. a hirdetések/reklámok helyén kezelése, stb.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:38:30

@Onereality: persze jóhogy, de most bosszant, mikor már nem az vagyok :))))))

Onereality 2015.01.24. 16:39:35

@SzilajSzilard: szerintem sem veletlen, hogy aaadinaaank a dugas utan jott ra, hogy o bezony inkabb jatszani akar :DDD
egyesek szerint laci nem jo az agyban, masok szerint kicsi a fasza, szerintem meg lement a csajrol a baszatlansag feszultsege, egyfajta psziches kiegyenlitodes ment vegbe nala...rajott, hogy jo a dugas, de ettol meg nem lesz lakasom, kocsim...

harcosDuke 2015.01.24. 16:42:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ja, csupa szeretetből.
Egyébként ami nem tetszik, hogy ha Fanny kiesik, a játékot ne nyerje már hetedjére is fiú (ill. fiú[?], - gusztustalanul lányos, nyálas Dani, Robin)
Análka meg főleg, takarodjon vissza, ahonnan szalasztották.

kismalacka 2015.01.24. 16:43:24

@ErnégyzetPí (bigél): Píííí :) Akkor neked hasznos volt. De én aki teljesen más területen vagyok nekem a hátamon a púp volt.

Onereality 2015.01.24. 16:44:37

@aggyistenbrittudós: nem olvastam semmilyen elemzest, en osztonosen idegenkedem a himnusztol, minel idosebb vagyok, annal inkabb lecserelnem azt a depresszios szar verset :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 16:45:02

@-pkata-: jój, hát immunisak lesznek már, úgymond, dikk :)

@harcosDuke: nem, nem szeretetből, de sarkítani sem kell. Egyébként ha nem robin, akkor a két csaj vmelyike (nem dóri) fogja nyerni.

kamilla123 2015.01.24. 16:46:25

@járaszám: +1, egyetértek, azzal a különbséggel, h nekem zsu volt a kedvenc. :-) az egyetlen ebben a szériában, akinek szívesen "adtam volna" a fődíjat. Az Éden Hotel még egy hónap?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:47:50

@Onereality: nekem úgy rémlik, hogy pár éve már elgondolkodtak rajta, aztán végül csak maradt.

bigél 2015.01.24. 16:52:33

@kismalacka: én az egyetemen minimális statisztikát tanultam, utána kellett bepótolnom

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:54:53

@kamilla123: én is bírtam, még be is védtem az elején, csak egy idő után beindult egy igen erős erőszakszervezet itt mellette a többiek kárára, és onnantól nem tetszett zsu sem. :/
most amúgy kinek szurkolsz?

kiingattak 2015.01.24. 16:55:06

Ez a Dennis vált ki érzelmeket bárkiből is? Szeretném ha ő menne már haza és rappelgessen. A többieket valamilyenek. Ő semilyen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 16:56:51

@ErnégyzetPí (bigél): ezen a pizzán nincs tojásfeltét sárgájával. hanyag vagy.

kamilla123 2015.01.24. 16:59:50

@aggyistenbrittudós: senkinek. Senki nem szimpatikus bent, Inkább azt mondom, h tök mindegy, csak ne Edinka és Dani. De most,h így elgondolkodtam, talán azon röhögnék a legjobban, ha Laci nyerné (nyilván nem fogja) és már a stúdióban lepattintaná Edinkát. :-)

bigél 2015.01.24. 17:01:57

@aggyistenbrittudós: azt megettem, szalonnával és hagymával

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:01:59

daniban azt tudom értékelni, hogy képes az elpirulásra. az hogy miért, az majdnem mellékes is, de tud. nekem ez pozitív, mert ritkaság.

bigél 2015.01.24. 17:04:03

@kamilla123: én most Robinnak szurkolok teljes mellszélességgel (ami nem kis dolog nálam ;) :D)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:04:31

@ErnégyzetPí (bigél): hegyes-erős zöldpaprikával? mert ha igen, csak akkor fogadom el a tojás igazolatlan hiányzását igazoltnak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:06:07

@kamilla123: :)))))))))) szép vagy!!! :)))))))) (és jó gonosz) :)))))))

bigél 2015.01.24. 17:07:37

@aggyistenbrittudós: sajnos nem :( elfogyott a paprika. de! tettem a rántottára kis chiliszószt, nagyon feldobta!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:10:22

@kamilla123: Kicsit szomorú vagyok, hogy már nem vagyunk egy párton...

dr. sziszi 2015.01.24. 17:12:35

@Ditti82: fenomenáéis versike...igazi by fanni

járaszám 2015.01.24. 17:12:40

@kamilla123:
Nekem soha nem volt kedvencem aki mellett kitartottam volna,változik a véleményem.A játék elején Dani és Edina volt nálam a nyerő..Rég volt:),most ők azok akiktől elkapcsolok ha csak megszólalnak.
Zsú sótlan volt,de jól játszott ,méghozzá úgy,hogy nem volt aljas.A falkában támadó ediná,dani,stb...undorító .Most hogy zsút kicsinálták,rászálltak fannira.Fanni nálam az utolsó helyen van,de inkább ő mint edina ,vagy társai.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:13:07

@VV Erőlegény: ne szomorkodjál, hanem állítsad át az oldaladra!!!!

(most más dolgába ütöttem az orrom, kicsit be is kékült, holnapra fel is dagad - remélem) :)

bigél 2015.01.24. 17:13:10

@járaszám:

tipikus, ami történt: gyakorlatilag Zsú volt az egyik fő vonatkoztatási pont, hozzá képest határozták meg magukat a villalakók, hiszen talán a Zsúhoz való viszony volt - ha nem is az egyetlen - de talán a legfontosabb rendezőerő
aztán amikor ez a vonatkoztatási pont eltűnt, hirtelen a többiek sem találták/találják a helyüket, idő kell hozzá, amíg az új viszonyok kialakulnak

(én egyébként csíptem Zsút, bár nem ő volt a legnagyobb favoritom, mindenesetre nálam az élbolyban volt)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:15:05

Különben az egész műsort a szerkik b*sszák el azzal, hogy állandóan belenyúlnak a játékba, de még sem tudnak semmi kreatívat kitalálni. 50 percből 35-ben folyamatosan Edina nyűglődéseit mutatni, ez sztem rém fárasztó és megterhelő a tévénéző számára. Sztem ezen a tematikus héten nyugostan lehetett volna többet csemegézni a tematikában. A jövő hét úgy is megint rámegy majd a taktikázásre, meg vagy két este a lerészegítésre.

bigél 2015.01.24. 17:18:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem pazarlok, ezért a sárgáját is belekevertem, de előtte gondosan kifehérítettem hipóval

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:21:12

@aggyistenbrittudós: Ugyan, nem ütötted, közvetítsél csak! :-)

Ditti82 2015.01.24. 17:22:39

Discovery Science-en a fekete lyukakról van szó. Nem kérdés, kire asszociálok... :O

2015.01.24. 17:23:26

@Ditti82: Ez egy vicces nyelvtörő, az agyhalott csak a neveket helyettesítette be:

Öcsi fogja Csöpi csöcsét,
Csöpi fogja Öcsi pöcsét,
kemény volt a Csöpi csöcse,
felállott az Öcsi pöcse!

mocskosmacska 2015.01.24. 17:24:39

@Ken Adams79: Nem hiszem, hogy Laci undorodott Edinától. Ezt Zsu vetette fel a Blikkes riportban, de belőle könnyen beszélhetett a megsértett, női hiúság.
Szerintem csak arról van szó, hogy E. nem az a fajta lány, akivel Laci kezdeni szokott.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:25:51

@járaszám: zsu túl nagy mellénnyel indított beköltözéskor, és ebből utána már nem tudta visszatornázni magát egyes többieknél.
én bírom, hogy ennyire képlékeny masszák mind, elején kedveltem edinát, mára totál lenullázta magát, szörnyen nem bírtam deniszt és fannit, mára már szórakoztatóak - mondom: számomra.

a többiek semlegesek.

hajrá fanni! (ezt mindig le fogom írni, nézzétek el)

mocskosmacska 2015.01.24. 17:26:01

@harcosDuke: Igazából a trahs reality szereplők erre valók: utálni meg szörnyülködni. Aki mást teszi, az még értetlen arra, hogy nézze.

randomuser1 2015.01.24. 17:26:45

nem az a baj, h hosszú, hanem, h végig kurvaszar...

járaszám 2015.01.24. 17:26:54

@ErnégyzetPí (bigél):
Utolsó előttinek ment be,egy jó csaj,összezártak ellene.Tulajdonképpen senki nem tud felhozni semmit ellene,üres szólamokat puffogtatnak.A szerkesztők úgy gondolták nincs helye a villában (szerintük ádinka kufricoláss érdekes )és most ott maradtak "ellenség" nélkül.Elfáradt a játék,edinka és a "szerelme" nagyon unalmasak,robin ott sincs,dani csak büdös,fanni meg közönséges.Nem is tudom mivel lehetne szórakoztóvá tenni( a blogot leszámítva:) )

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:27:03

Egyszerűen egy műsort szinte változtatások nélkül a hetedik szériában leforgatni, az már eleve magában hordozza az unalom lehetőségét. Sztem hiába várjátok az Éden Hotelt, az még szarabb lesz, mint ez a VV. A TV2 néhány megasztár kivételével soha sem tudott versenyképes lenni az RTL-el. Azt sem értem, hogy ha már most mennek a forgatások az Éden Hotelben, akkor miért csak egy hónap múlva kezdődik a műsor, Milyen reality lesz ez egyáltalán? Hog fog itt megvalósulni a real time időzítés...?

mocskosmacska 2015.01.24. 17:28:22

@kiingattak: Igen, DEnissel ez a nagy baj. Még utálni, vagy fogni a fejünket rajta sem lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:29:35

@mocskosmacska: De ez most deklaráltan trash reality? Mert akkor nem értem a 15-ös karikát....

kiingattak 2015.01.24. 17:30:04

@mocskosmacska: Érdekesebb lenne nélüle a villa.

bigél 2015.01.24. 17:30:24

@VV Erőlegény: Az Éden Hotel mindig is felvételről ment. Ott a nézőknek nincs beleszólása a kiesés menetébe, maguk között játsszák le a szereplők. Nekem nagyon tetszik az ÉH formátum.
De attól én is tartok, hogy elszúrják, már túl nagy a hype körülötte, ez vissza is üthet egy nagyobb csatornán, mert túl nagy elvárásokkal indulnaka nézők. Kisebb csatornán más.

mocskosmacska 2015.01.24. 17:30:54

@VV Erőlegény: Szerintem az. És én sem értem a 15 karikát.

bigél 2015.01.24. 17:31:43

@ErnégyzetPí (bigél):

maguk között játsszák le a szereplők - nyilván a szerkesztőkről sem szabad eleflkedkezni, néha igencsak váratlan húzásaik vannak, amik az egész játékot felforgatják

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:32:24

@VV Erőlegény: hát azért minden gesztenyédet ne én kapirgáljam már ki helyetted, dolgozzál csak meg te is érte :))))

mocskosmacska 2015.01.24. 17:33:43

@kiingattak: Egyébként én készítenék egy bónusz vv-t, amibe összezárnám a legidegesítőbb és leggecibb alakokat (VV vera (5.széria,) olivér, szandika, alekosz, éva (4. széria), attila (5. széria) viki (6.széria) segal, frenki (3. széria) ágica (3 széria) és röhögnék rajta, hogy hogy kergetik egymást az őrületbe. De zsut is közéjük csapnám.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:34:06

@mocskosmacska: Pedig én már akkor gyűlöltem, amikor beköltözött, ahogy elbánt a barátnőjével az élő adásban, nem beszélve a trónszék megfaszozására tett demonstratív kisérletére a dzsungel héten, de egy függő reality néző előbb-utóbb immunissá válik a legnagyobb alpáriságokra is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 17:35:43

@VV Erőlegény: jaj már, ismered te bmelyiket, h gyűlölködni kelle(ne)?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:36:16

@ErnégyzetPí (bigél): lesz vágatlan-kockázatlan-sípolatlan verzió is a szuperen ugyanaznap, később. izgulok, hogy végre lesz, amiatt meg még inkább, hogy csak el ne basszák. jajjj, ez utóbbiért szörnyen nagyon.
de most komolyan.

járaszám 2015.01.24. 17:36:22

@ErnégyzetPí (bigél):
"Az Éden Hotel mindig is felvételről ment. Ott a nézőknek nincs beleszólása a kiesés menetébe, maguk között játsszák le a szereplők."

A vv-ben sincs,csak ilúzió,akkor inkább az éden ahol egyételmű nincs és nem is próbálnak hülyének nézni.

mocskosmacska 2015.01.24. 17:38:53

@VV Erőlegény: VAn benne valami szép, hogy kidobja a nőjét, mert neki az édesanyja állítólag leslekődni szokott sex közben, aztán bemegy egy realitybe, ahol kamerák előtt megdug egy másik csajt, akinek az anyja valószínűleg nézi a műsort. Egyébként Fanni mire számít tőle, miután az előző nőjét így megszívatta?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:41:42

@aggyistenbrittudós: OK dolgozok, csak annyira beleesett a Zsuba sajnálatból, hogy nincs könnyű dolgom azzal, hogy visszaállítsam a Dani pártiságát! :-) Pedig Edinával kapcsolatban már kezd közelíteni a véleményünk (legalább is az utolsó néhány nap műsorszerkesztési elveinek ismeretében)... :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:41:58

@mocskosmacska: villains vs villains? én megvenném az ötleted! :)

és hajrá VV6VIKI!!!!

bigél 2015.01.24. 17:42:22

@járaszám: valamennyi van - legalábbis abban az esetben, ha egybeesik a szerkik érdekeivel :D :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:43:25

@VV Erőlegény: jó hát szurkolok, hogy összerománckodjatok :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:43:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Igazad van, rosszul fogalmaztam. Jav: ejtettem a szimpátialistámban.

másodpéldány 2015.01.24. 17:44:17

@aggyistenbrittudós:

+ 1000 HAJRÁ FANNI!

(nem alacsonyodom odáig, hogy válaszoljak azoknak, akiknek nem elég nyitott a világuk, és ezért fannit pocskondiázzák, nekem ilyenkor magukról állítanak ki bizonyítványt...)

Ditti82 2015.01.24. 17:44:42

@aggyistenbrittudós: Én is várom, de tartok tőle, hogy nem lesz olyan, mint lennie kellene. Berkivel meg aztán pláne.

harcosDuke 2015.01.24. 17:47:18

@másodpéldány: Hajrá Fanny!!! A többiek csak nézzék a kamu-szerelmesek nyűglődését.

harcosDuke 2015.01.24. 17:50:37

@mocskosmacska: Ok, utálom Bajszos Patkányt, csak rámszóltak.
Ezúttal is bocsánatot kérek a patkányoktól.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 17:53:57

@Ditti82: várjálvárjál, ezen pont az előbb molyoltam magamban, sok mindent nem láttam berkiből, annyit tudtam/olvastam róla, hogy ritka beképzeltes figura, tehát akár még jó is lehet :)))))
várjuk ki, előre nem fújjolunk (én) :) előítéleteskedni olyan méltatlan :)

Ditti82 2015.01.24. 17:55:10

@másodpéldány: Számomra meg azok állítanak ki magukról bizonyítványt, akik többek között "bajszospatkányoznak"...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 17:55:36

@VV Erőlegény: így sokkal szebb :)

@harcosDuke: miért kell utálni, ha nem is ismered? (kérdezem tőled is)

Ditti82 2015.01.24. 17:55:58

@aggyistenbrittudós: Meglátjuk. Mondjuk abból is az 1. volt a jobb.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 17:57:34

@mocskosmacska: Amúgy mit jelent a trash reality, hogy lehetne ezt definiálni és hol válik el a trash a nem trashtől?

kiskunigunda 2015.01.24. 18:00:03

@ErnégyzetPí (bigél): Az a szerkesztői gárda forgatja a mostani ÉH-t akik előtte a Viasaton is voltak. Remélem Berkiből sem adnak többet,mint anno Évából :D

bigél 2015.01.24. 18:01:58

@kiskunigunda: ezt nem tudtam, de akkor van remény :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:02:00

@Ditti82: onnan ismerek főszereplőt, meg a másikat, meg a harmadikat, ó ha mesélhetnék :) de nem fogok :))))))))

bigél 2015.01.24. 18:03:33

@aggyistenbrittudós: @harcosDuke:

miért is kell emiatt bocsánatot kétrni? :D :D minden patkánynak van bajsza! :D :D ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:05:21

@ErnégyzetPí (bigél): mert nem minden bajusz van patkányra nőve, hát ezért. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.24. 18:05:53

@Ditti82: Szia! Szuper a profilod.:) ... Kampányolsz Robinnak?

Ditti82 2015.01.24. 18:06:21

@aggyistenbrittudós: Ha Kristóf köztük van, kérem a tel.számát privátban. :D A Dont bírtam nagyon. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 18:06:41

@ErnégyzetPí (bigél): Nem néztem még soha sem végig egy ilyen Éden Hotelt. Azt hiszem, hogy régebben a Viasaton ment, és azt a csatornát nem igen preferáltam. Szóval az ilyen játékosok közöttiben meg talán pont az az unalmas, hogy a nézők csak követhetik az eseményeket, de igazából nem befolyásolhatják. Ez már tényleg majdnem olyan, mint a Barátok közt. A játékosoknak is egyszerűbb a dolguk, hiszen nem kell egyidejüleg kifele (a nézők felé) és befele (Villa/Éden Hotel) is figyelniük.

Ditti82 2015.01.24. 18:08:06

@sixx: Olly Murs feat. Flo-Rida: Troublemaker a fiúk dala. :)

bigél 2015.01.24. 18:09:53

@VV Erőlegény: sokmindent lehetett az ÉH-re mondani, de azt, hogy unalmas, azt semmiképp

plusz - ahogy írtam egy másik hsz-ban - a szerkesztők azért tudtak nemvárt fordulatot bevinni rendesen, néha csak néztem, hogy mi van?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.24. 18:10:06

Ma este vizsgáznak. Szerintem Dani lesz az első, Ő kapja a lila kendőt. Fanni lesz holnap a kiválasztott, és Edina vagy Robin közül kell szerdán kihívjon valakit. Én már a végét várom!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:10:45

@ErnégyzetPí (bigél): tudom, születési hiba, és nem bírják kikezelni :) (semmi extra: izém izéjén találkoztunk, mert izém izéje, és ennyi a sztori, csak felfújtam :) )

Ditti82 2015.01.24. 18:11:17

@ErnégyzetPí (bigél): Pl. Pókmajom folyamatos védettsége, amitől a többiek idegbajt kaptak. :D

bigél 2015.01.24. 18:12:19

@VV Erőlegény: @ErnégyzetPí (bigél): az kimaradt, hogy kb. a feléig/háromnegyedéig (?) folyamatosan cserélődik a társaság, újabb és újabb emberek mennek be, akik a már kialakult párokat robbanthatják, ha ügyesek
ha egyedül nem megy, akkor már az előbb említett szerkesztői segítséggel
és itt a szerkesztői segítség nem abból áll, hogy többet vagy az öfiben, stb. hanem tényleg komoly lépéseket jelent

bigél 2015.01.24. 18:12:54

@Ditti82: azt de élveztem :D :D

bigél 2015.01.24. 18:13:30

@aggyistenbrittudós: mosakodj csak, mosakodj! :D :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:13:54

@Ditti82: a doné van csak, mert ő az izém izéje :)))))) nekem a pápa tetszett, de hát foglalt vagyok--voltam.

mocskosmacska 2015.01.24. 18:14:01

@VV Erőlegény: trash realyit az, ami nem hordoz semmiféle értéket. ha hordoz, akkor elválik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:15:44

@Ditti82: PÓKMAJOM!!! hát az kész! de mikor másodjára visszanéztem, mikor ismételték az évadot, már-már kedveltem is :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:17:35

egyébként ki leszünk baszva, ha nem hagyjuk abba az éh-t :)))))

bigél 2015.01.24. 18:17:36

@aggyistenbrittudós: én bevallom, bírtam a fejét nekije :D :D jó kis ellensúly volt a Donnal szemben

kíváncsi lennék, hogy az adott karakterek, pl. ÉH szereplők, hogyan viselkednének villakörülmények között és fordítva

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 18:18:39

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Papírforma szerint igen, de sztem nem lesz papírforma. Teljesen szubjektív lesz a kendő kiosztás (a játék további alakulása lesz az egyik fő szempont). Rossz ötletnek tartom a kendőt ebben a helyzetben. Menetközben találták ki, és kommunikálták a szerkik az iskolahét közepén, ráadásul van egy másik védett is a játékban...

Ditti82 2015.01.24. 18:18:45

@aggyistenbrittudós: Akkor az izéd izéjét üdvözlöm. :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.24. 18:24:59

@VV Erőlegény: Én örülnék ha Dani nyerné! Őt sem kedvelem jobban mint a többit, de azért tudásban veri bármelyiket. Nem hiszem, hogy valaki is megelőzhetné. Érdekes lenne egy Fanni - Edina....vagy egy Fanni - Robin párbaj!

Krétagarbó 2015.01.24. 18:25:04

@ErnégyzetPí (bigél): sose használtam a statisztikán tanultakat, de ha mégis, ezek szerint anélköl is ment, hogy tanulnom kellett volna:))
Baszki, alig ismertelek már meg, kaméleonka:)

harcosDuke 2015.01.24. 18:25:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Például ezért:
www.youtube.com/watch?v=z1ezYVT06DE
"... egy történelmi karakter a való világok sorozatában", ..."mert ő a leg külőnlegesebb" (a magyar helyesírás nem erőssége a filmnek) "...és nem játsza meg magát..."
Tehát hazafias kötelességük ezek szerint, hogy az erdélyi lányra szavazzanak.
Akkor mi, itthoniak, akik szégyenszemre a határokon belül születtünk, ne hagyjuk, hogy ál-hazafiasságból egy arra érdemtelen nyerje a VV-t. Ennyi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:26:01

@VV Erőlegény: ez úgy lett volna fasza, ha szólnak nekik, a nyeremény egy kendő, mindenki teper liláért, és a végén megkapja az illetékes a zöldet - ahogy ezt már írták is itt többen tegnap, vagy mikor. de ez akkor lenne ütvefúrós, ha szörnyenokos danifiú, vagy szörnyen kendőért teperős ádiná nyerné a kendőt. a ZÖLDET.

Ditti82 2015.01.24. 18:26:16

@ErnégyzetPí (bigél): Őt én is. Még ha Kristófnak is drukkoltam.

Ditti82 2015.01.24. 18:27:37

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Ott nálam egyértelműen Fannika menne a levesbe.

bigél 2015.01.24. 18:27:40

@aggyistenbrittudós: na ez egy olyan fordulat, ami a VV-ben nem fordulhat elő, de az ÉH-ban bármikor :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 18:31:24

@harcosDuke: de téged miért érdekel ennyire, hogy ki nyer?:O Nem mindegy?

Krétagarbó 2015.01.24. 18:32:31

@aggyistenbrittudós: egyébként vicces, de az említett erőszakszervezet nálam is kontraproduktívan hatott szegény Zsu megítélésében.

bigél 2015.01.24. 18:35:15

@Ditti82: már nem is emlékszem, hogy kinek szurkoltam a végén

azt tudom, hogy PM játéka tetszett - ez azért volt érdekes, mert alapból nem bírom az olyan karaketerket, mint ő, de kellő időben érkezett, "szembeszállt" a Donnal, ami tetszett, hogy nem állt be az alattvalók közé

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 18:35:17

@Krétagarbó: Akkor lehet, én ezért szurkolok a Lacinak (a felsőteste mellett : p )

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.24. 18:37:44

Hello! .... MÁSODPÉLDÁNY! ....Nem vagy itt véletlenül?? Hoztam egy aranyos videót Neked. Az előző posztban, nagyon szörnyülködtél, hogy még "nem láttál olyat"... ez a videó még olyanabb.=D

harcosDuke 2015.01.24. 18:38:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Mivel csak kérdezgetni tudsz, amit belinkeltem, azon elgondolkodni nem, békén hagylak, nem kötelező gondolkodnod. Pá.

Krétagarbó 2015.01.24. 18:39:27

@aggyistenbrittudós: sztem Fanni is tud, műpirulni, mondjuk nem tudom, milyen zenét kell hallgasson hozzá. Egyébként igen, van egy mondás: "az ember az egyetlen állat, mely képes elpirulni - és van is rá oka..." (asszem Mark Twain bácsi mondotta vmikor)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:42:31

@Krétagarbó: jááááj tégedet imádlak, de a kontraproduktív ugyanolyan szinten van nálam, mint az attitűd :)))))))))) kiborulok, mint a bili, ha meglátom :))))
de egyébként tényleg, sokan elfordulhattak zsuzsától a rajongótábora miatt.

hajrá fanni (meg viki!)
:)

Krétagarbó 2015.01.24. 18:43:13

@SmittyB: Anyám!! :) Megvan, hogy Fanninál hol baccták el a szülők. Talán jobb lett volna, ha mondjuk a Bóbitából olvasgattak volna esténként neki mondókákat...

Krétagarbó 2015.01.24. 18:44:19

@aggyistenbrittudós: bocsi: ellentétes hatás kiváltó volt. Így jobb? Persze hogy hosszabb...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 18:45:14

@harcosDuke: de,de, pont, hogy gondolkodom, de sosem értem, hogy bárkit miért érdekel annyira, hogy éppenséggel egy ilyen műsort ki nyer. Mivel lesz más az életed? Oké, nem kell szeretned... Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy melyik lemming nyeri.

Krétagarbó 2015.01.24. 18:47:50

@mocskosmacska: Indiánt és Okit ki ne hagyd már ezek közül a lemmingek közül, akit felsoroltál. Ja meg egy Cristofelt!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:49:50

@harcosDuke: aki jelentkezik ide, gyakorlatilag már meg is érdemli, hogy nyerje is meg, ha érted mire gondolok, és szerintem érted :) innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy de mégis ki legyen az? szerintem pl fanni, szerinted ki? beszélgetünk, véleményeket ütköztetünk, néha pikírt stílusban, de nem ellenségeskedve :)
(csekkoltam, pakoltam-e megfelelő mennyiségű cukis-szmájlit: pipa)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 18:49:58

Nektek egyébként ez a Gregus tanárúr (ofő és magyar tanár) szimpatikus...?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 18:49:59

@ErnégyzetPí (bigél): Nekem van, de doktornéni lebaszott, hogy nem szabad a gyógyszerre inni, mert akkor a máj olyan gyorsan nekiindul a méreglebontásnak, hogy a gyógyszert is lebontja :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:51:45

@-pkata-: negligál. én azt jobban kedvelem, beszédesebb.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 18:52:50

@VV Erőlegény: nekem olyan semmilyen, abból, amit láttam belőle

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:54:08

@-pkata-: mert bandázva futnak a vesztükbe évente, és sose tanulnak a hibájukból.
(jáááj, már megint beleütöttem az orromat abba, amibe nem kéne) :)

Krétagarbó 2015.01.24. 18:54:32

@VV Erőlegény: én sem tartom most korrektnek a lila kendőt. Nem egyforma a tudásszintjük, így ez sehogy sem igazságos, másrészt pedig nem kellene befolyásolni ezzel a holnapi kiválasztást.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 18:55:14

@aggyistenbrittudós: ha a vesztükbe rohannak, akkor hogy tanulnának belőle? nincs, aki elmondja a következőknek, hogy héééé, ne rohanj a vesztedbe :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 18:56:21

@-pkata-: ja, jól van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mindegy, akkor is :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 18:58:02

@-pkata-: Nekem meg érdekes van benne vmi ellenszenves (amit eddig láttam belőle). A töritanár Törpapa, kicsit szórakozott professzornak tűnik (akinek az óráján simán megy a súgás), az ének és különösen a tesi tanárnők cukik (jó a hangulat az óráikon), a matek tanárnő jóindulatú, de az ofő megjátszós, állaza és picit ellenszenvesnek tűnik...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 18:59:37

@-pkata-: nem írtam bele az "ezért"et, hát páhdőn!

bigél 2015.01.24. 19:01:34

@aggyistenbrittudós: akkor inkább a neglizsé ;) :D :D :D :D

Gia 2015.01.24. 19:16:50

Nah,terjed már a face-n Maci kamu halálhíre..Hülék..Zsu egyébként kiesése után meglátogatta őt a kórházba.Kissé hatásvadász,de szép tett.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 19:22:51

Honnan ere a Maszi halálhíre? De legalább sokáig fog élni a babona szerint.

mocskosmacska 2015.01.24. 19:38:43

@Krétagarbó: Cristofelről hogy feledkezhettem el.

mocskosmacska 2015.01.24. 19:41:55

Rájöttem a vv lényegére. Összegyűjtenek egy csomó olyan alakot, amiket nézve a néző überfasza zseninek érezheti magát.

Fu Szekh Li 2015.01.24. 19:58:03

@Onereality: Próbáltad már a Megismerni a kanászt...-ra énekelni?

malevil2050 2015.01.24. 20:00:00

@mocskosmacska: Macsek te tucc valamit.Pedig mennyit gondolkodtam hunnan a jó fenyébőőő ez a sok docens? Most má megvan.Kössz.

mocskosmacska 2015.01.24. 20:11:03

@malevil2050: Annyira örülök, amikor elismerik az érdemeimet.

Fu Szekh Li 2015.01.24. 20:13:01

@-pkata-: Hogy kerülsz Te a Laci felsőteste mellé?

mocskosmacska 2015.01.24. 20:16:41

@malevil2050: EGy ideig dolgoztam baleseti osztályon, ahol az orvosok furkálták egymást, de néha elég rendesen. Őket összezárni is nagy valósághow lenne és akkor arra sem panaszkodhatna sneki, hogy hülyék a bentlakók.

mocskosmacska 2015.01.24. 20:17:21

@mocskosmacska: javítva: akkor nem panaszkodhatna senki hogy hülyék a bentlakók.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 20:17:26

@Gia: "...Zsu,,, meglátogatta őt a kórházba.Kissé hatásvadász,de szép tett..."

Ez a szegény Kiskun még meghalni se tud majd anélkül, hogy valaki rá ne fogná, hogy tetteti - csak mert mindenki olyan jól ismeri, hogy a gondolatát is kitalálják.

Fu Szekh Li 2015.01.24. 20:19:12

@-pkata-: Akkor már nem is vagy olyan beteg :)

csicserierika 2015.01.24. 20:21:34

@-pkata-: hányszor csapott már a falhoz ? Te mázlista :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 20:22:42

@Fu Szekh Li: Sokat gondoltam a habanerodra, biztos azért :)

kamilla123 2015.01.24. 20:24:00

@VV Erőlegény: cuki vagy, de az elejét leszámítva nem is voltunk soha :-) de azért lájkollak:-)

kamilla123 2015.01.24. 20:29:46

@ErnégyzetPí (bigél): miért? most a TV2-n lesz az ÉH? én is nagyon szeretem. Tudom,h butaságnak tűnik, de nekem már az is bejön, h szép a környezet, nyári a hangulat, ettől eleve jobb kedvem lesz, ha nézem :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 20:33:52

@Krétagarbó: " Nincs rosszabb egy buta férfinél,"

Azért egy buta nő is tud vetekedni vele.

Gia 2015.01.24. 20:34:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jaaa,az volt a hatásvadász ahogy Zsu beszélt Maci meglátogatásáról.Hogy az első útja természetesen hozzá vezetett,milyen nagy ellenfelek voltak,etc,etc..Ha csak annyit hallok,hogy meglátogatta,annak nem lett volna bennem mellékhatása.

Krétagarbó 2015.01.24. 20:34:15

@kamilla123: bizony, és a játékosok is általában olyan szépek, sportosak, kívánatosak. nyilván ez nem véletlen.

2015.01.24. 20:34:42

@Krétagarbó: ...és az anyja nem hagyja, hogy a csöcsét markolássza a lánya, felnőtt fejjel.

kamilla123 2015.01.24. 20:35:00

@mocskosmacska: szerintem, akik anno idegesítőnek számítottak, pl Ágica, ma már a leglájtosabb lepkefing szereplőnek számítanának, akik az első körben kiesnek. Elég sokat változott azóta a tűréshatár(unk) meg az igény a szereplőkel szemben.

kamilla123 2015.01.24. 20:35:43

@Krétagarbó: :-) hogy szépeket álmodjunk:-)

kamilla123 2015.01.24. 20:38:21

@VV Erőlegény: TÉNYLEG?? hű, ezt nem is tudtam,h Edinából kezdesz kiszeretni. Na, most feldobódtam :-)

kamilla123 2015.01.24. 20:42:12

@VV Erőlegény: azért volt olyan ÉH, mait sztem nagyon élveztél volna. Ment a kavarás meg a taktikázás és volt egy Dani kaliberű okos figura, aki mozgatta a szálakat nagyon ügyesen.

Ditti82 2015.01.24. 20:44:05

@kamilla123: Ádám mozgatta a szálakat.

kamilla123 2015.01.24. 20:44:24

Egyébként Edina hasonlít Pókmajomra külsőleg. Csak én Pókmajmot bírtam, mert annyira ügyesen és bátran kavarta a kakit (mondjuk nem volt szimpatikus, de tőle volt érdekes a műsor)

kamilla123 2015.01.24. 20:44:55

@Ditti82: igen, rá gondoltam. én is nagyon bírtam, tök okos srác, nekem is bejött

Schlomo Goldberg 2015.01.24. 20:45:43

Miért nem leszek meglepődve amikor a bundásszájú erdélyi maugli kapja meg a lila kendőt?

minden reggel 2015.01.24. 20:49:44

@kamilla123: nekem is bejött, mindig rend volt, nem híztak :) normális kajákat ettek. Ja a medence is;)

Krétagarbó 2015.01.24. 20:50:09

@kamilla123: Fúú, én Ágicát ki nem állhattam, szegényből tényleg az maradt meg, hogy úristen, lekaparom a falat ettől a csajtól. Azóta is elkapcsolom a TV-t, ha meglátom benne éppen...

kamilla123 2015.01.24. 20:51:27

@minden reggel: jaj tényleg, milyen jókat ugráltak a medencébe. Abba műsorba kéne jelentkezni, mert még ha ki is esel, pár napot gondolom nyaralhatsz a mellette levő stáb hotelben. vagy csak így képzelem?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 20:52:05

@Gia:
Megnéztem a videót Maci meglátogatásáról. Kiskun telesen normálisan beszélt, semmi hasonló nem volt benne, mint amit odaképzeltél előítéletedben. Ugyanazt mondta, mint bent, hogy méltó ellenfelek voltak, és azt hogy Maci betegsége minden korábbi dolgot felülírt, mert teljesen átérzi, hogy milyen rossz dolog volt így feladni a versenyt. És hogy soha nem gyűlölködött. Nem pózolt, nem játszotta meg magát, ugyanúgy viselkedett, mint eddig.

kamilla123 2015.01.24. 20:52:10

@Krétagarbó: én sem bírtam. De miért, szokott még szerepelni valahol?

mocskosmacska 2015.01.24. 20:52:47

@kamilla123: Nekem ágica még mindig az egyik legidegesítőbb karakter maradt.

Krétagarbó 2015.01.24. 20:54:21

@minden reggel: azért az megvan, amikor Broki lepisili a hortenziákat és utána beleborul...? :)
Jó, ez már a ÉH2. volt.
www.youtube.com/watch?v=8YfgkhKTwdk

Krétagarbó 2015.01.24. 20:55:24

@kamilla123: nem, állítólag tényleg maradhattak. Mondjuk azt nem tudom, hogy mindenki, vagy csak egyesek...

Krétagarbó 2015.01.24. 20:56:52

@kamilla123: Egyszer a TV2-ön belefutottam abban a Berki-féle műsorban, gyors elkapcsoltam.

Ditti82 2015.01.24. 20:57:08

@Krétagarbó: Jaaaaaaaj... :D Nekem Levi teraszra és bőröndbe kisvukolásai maradtak meg. :D

kamilla123 2015.01.24. 20:57:24

@Krétagarbó: meg amikor Levi mindig lehányta az erkélyt. Érdekes, h azok a műsorok nem a gyűlölködésről meg a szarkavarásról szóltak elsősorban, mégis tök érdekes és élvezhető volt. Sztem felüdülés lesz ehhez a vv-hez képest

kamilla123 2015.01.24. 20:57:59

@Ditti82: na, úgy látszik mindkettőnknek ez maradt meg:-)))

Krétagarbó 2015.01.24. 20:58:23

@kamilla123: szerintem is felüdülés lesz.

Ditti82 2015.01.24. 20:58:49

@kamilla123: Még szerelmet is vallott Krisztának, aki viszont Dani pápába volt belezuhanva. :D

Krétagarbó 2015.01.24. 20:59:12

@-pkata-: azt akartam, de hirtelen nem találtam meg. Mindjárt megkeresem.

Krétagarbó 2015.01.24. 21:02:49

@Ditti82: Tényleg? Bár most Berki ugye kint forgat, logikus.

Ditti82 2015.01.24. 21:05:39

@Krétagarbó: Jajjjj, Ostobenkóóóóóó! :D

kamilla123 2015.01.24. 21:06:20

@Ditti82: ja igen. össze is jöttek végül, nem?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 21:06:22

@mocskosmacska: furkálódás mindenhol van, ez nem munkahely függő, hanem emberi tényező.

(én munkahelyemen is volt ilyen, de felvázoltam, hogy mit fognak elérni a furkapiszkával, gondoljanak bele, hogy megéri-e, azóta béke van, és pillangók)

Ditti82 2015.01.24. 21:10:13

@kamilla123: Azt én már nem tudom. :) De valami ilyesmi rémlik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 21:10:49

@kamilla123: meg PÓKMAJOM! de imádtam! (akkor persze nem, csak így visszaemlékezve)

Gia 2015.01.24. 21:11:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez nem előítélet,ez az én véleményem.És nem zavar,ha nem egyezik máséval.

Krétagarbó 2015.01.24. 21:13:37

@-pkata-: van:) azt hittem ismered:)
@Ditti82: Amikor Máté lezug a lépcsőről a kaktuszokba, és persze szintén nem szomjas már...

mocskosmacska 2015.01.24. 21:15:29

"Ez borzasztó! iskolába kell mennem!" Miért van de-ja-vu érzésem?

minden reggel 2015.01.24. 21:18:54

@kamilla123: ott én is megnézném a naplementét vagy akármit ;)

kamilla123 2015.01.24. 21:19:22

@aggyistenbrittudós: én akkor is bírtam. tetszett, h kavarja a szálakat és nem csicskul be. Titkon drukkoltam is neki (bár tényleg nem volt egy szimpi egyéniség)

mocskosmacska 2015.01.24. 21:20:12

Himnuszt nem kellene velük szavaltatni. Az nem egy trash realityba való.

kamilla123 2015.01.24. 21:20:29

@minden reggel: igen, meg az is, h nem kell hónapokon keresztül együtt lenni a sok idiótával, csak pár hetet. azt meg ki lehet bírni. És ott legalább, ha nem is nyersz, nyaraltál egy jót. :-)

Ditti82 2015.01.24. 21:20:41

@Krétagarbó: Az a hortenziás végén van. Vagy volt még egy? :D

mocskosmacska 2015.01.24. 21:21:26

Edina milyen tátott szájjal nézte a lila kendőt.

mocskosmacska 2015.01.24. 21:22:26

Edina: én meg akarom szerezni a lila kendőt
Laci: Túl sok akadályod nem lesz, ahogy elnézem.
Ez vicces volt.

mocskosmacska 2015.01.24. 21:24:06

"pozitív energia be, negatív ki, letojunk, mindent, mindenki ölelje meg a másikat" engem ilyennel lehet kikergetni a világból.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 21:24:35

@mocskosmacska: :DDD Tud a Lackó humoros is lenni, ha akar :D

Krétagarbó 2015.01.24. 21:25:31

@Ditti82: Ja igen? Nem néztem végig:))) akkor nincs.

Krétagarbó 2015.01.24. 21:28:11

@mocskosmacska: ezzel engem is. bár valahol csodálom ezt a típusú személyiséget, de tőlem nagyon távol áll. (nem vok negatív vagy ilyesmi, csak ez a szeressük egymást gyerekek...)

Ditti82 2015.01.24. 21:28:39

@Krétagarbó: Utána még betuszkolják a szobába, majd bedől Ostobenkó mellé az ágyba, aki bepánikol, hogy vérzik Broki feje.

bigél 2015.01.24. 21:30:07

@kamilla123: igen, megvették a jogokat. Nekem is tetszett, és igen, ehhez a környezet is nagyban hozzájárult.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 21:31:32

@-pkata-: mielőtt elkezdődik a 3. évaddikk. bár ha belegondolok, te friss szemel fogod nézni, és látni, ha nincs összehasonlítási alapod. :)

bigél 2015.01.24. 21:33:39

@kamilla123: valami hasonlót írtam én is róla korábban

Fu Szekh Li 2015.01.24. 21:34:16

Na ez a VV7 kritikája, hogy a poszt alatt hosszan beszélgettek az Éden Hotelről :D

SzilajSzilard 2015.01.24. 21:34:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Persze, de ehhez értelmes emberek kellenek. Mondjuk úgy hogy Ádiná ösztönlény, ennek minden hozadékával. Mondom, amikor kijött a paplan alól, tudtam hogy gyenge volt a show. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 21:37:07

@Fu Szekh Li: Sztem direkt volt, de van egy olyan érzésem, hogy lesz ez még fordítva is valamikor. Tobzódunk a reality showkban az elvárásaink az egekben és el vagyunk kényeztetve.:-)

Ditti82 2015.01.24. 21:37:16

@aggyistenbrittudós: A 2-nek ez volt a baja, hogy az 1-hez viszonyította az ember. Én legalábbis.

mocskosmacska 2015.01.24. 21:40:22

@Krétagarbó: mondjuk ez engem csak irrtálni szokott.

csicserierika 2015.01.24. 21:41:13

@SzilajSzilard: sztem csak annyi volt, h átlépte az általa felállított határt, és tulkép. az rtl provokálta ki jó ritmusban adta nekik a szaténágyneműt franciaággyal. Ennyike. :)

kamilla123 2015.01.24. 21:42:20

amúgy visszatérve a VV-re (mielőtt még Sixx kidob minket,h itt ÉH-zunk :-), Ti mit szóltok ahhoz, hogy a bv-ben az öfő azt mondta, hogy ez a csapat sótlan az előzőhöz képest? Én ezeket sokkal érdekesebb karakternek látom. Vagy arra gondolt, h nem olyan vidám a hangulat bent? Nem emlékszem, milyen volt a VV6-ban a sulihét, csak arra, h Zsóti megbukott :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 21:42:56

@-pkata-: a friss és romlatlan agy. értetlenkedjél már! :)

Fu Szekh Li 2015.01.24. 21:43:20

@VV Erőlegény: Nekem elég lapos volt ez a hét. Ármány is kellene nem csak szerelem.

mocskosmacska 2015.01.24. 21:45:08

Fanni úgy viselkedik, mint aki elveszítette a realitásérzékét.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 21:46:14

@Ditti82: de tanulunk a hibáinkból, és még egyszer nem esünk csapdába, nemde? :)

Ditti82 2015.01.24. 21:46:49

@kamilla123: Azt én abszolút nem néztem, így nincs viszonyítási alapom, úgyhogy fogalmam sincs. (Amúgy sixx csípi az ÉH-t, talán nem dob ki :D)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 21:47:22

@mocskosmacska: fanni úgy viselkedik, mint aki ILYEN! :)

hajrá fanni!

Ditti82 2015.01.24. 21:47:37

@aggyistenbrittudós: Majd 1 hónap múlva kiderül. :)

Baresz83 2015.01.24. 21:48:50

@kamilla123: nekem is csak ennyi rémlik... :) szóval sokkal jobb az sem lehetett.

mocskosmacska 2015.01.24. 21:51:54

Vicces. ahogy edina a két másik csajt megpróbálta egymásnak ugratni.

Baresz83 2015.01.24. 21:52:34

@Ditti82: jó az avatarod! :) látom, jobb híján, te is neki drukkolsz...

Ditti82 2015.01.24. 21:53:49

@mocskosmacska: Nem volt nehéz dolga...
@Baresz83: Egyértelmű.

kamilla123 2015.01.24. 21:55:12

most néztem a VV oldalon a matekórás videót. ez is annyira tipikusan Edina. Szövegel össze-vissza, fogalma sincs miről. Ugyanolyan hülye, mint a többiek, de azáltal, h ő végig beszélt, meg megismételte a tanár szavait, okosabbnak tűnik. Rosszul vagyok ettől a típustól, áhh

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.24. 21:56:16

@kamilla123: Nem láttam a 6-os szériát, de a korábbiakkal összehasonlítva sztem nem a játékosok miatt laposabb ez a sorozat, hanem amiatt, amit ma már többször is kifejtettem, hogy a VV, mint műsor nem újult meg. Nagyon hasonlóak a feladatok (nagyon hasonlóak a megoldások), és addig amíg a játékosok fejlődtek az évek, szériák, múlásával és a közönség is kezdi érteni a játékot, a kreatívok mintha megálltak volna a fejlődésben.

mocskosmacska 2015.01.24. 21:59:35

Fanni azért fogta meg a tanárnő mellét, mert neki kicsik a mellei és így oldja a komplexusát. Még jó, hogy Denissnek nem kicsi a pöcse.

kamilla123 2015.01.24. 22:00:55

@VV Erőlegény: na ez igaz. Pedig azt hittem, majd VV Vikit alkalmazzák erre. :-)

Mók_Ica 2015.01.24. 22:00:58

jó estét, jó kommentelést :)))

kamilla123 2015.01.24. 22:02:11

@mocskosmacska: akkor Laci fogdoshatná Deniszét :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.24. 22:02:24

@csicserierika: tudod mit, egy kanyarral inkább azt gondolom, amit te ;-)

@SzilajSzilard: no igen, lehet, de ezért nem szabad feladni :-D Lacinak jó volt?

Nem láttam ugyanis.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:03:26

jaj megint ez az egymás fejéhez vagdosunk mindent.... megint egy unalmas rész

Mók_Ica 2015.01.24. 22:03:46

@mocskosmacska: ezt most elképzeltem.... hihihihihihh

@kamilla123: :)

most sorban mindenkit ekéznek egy kicsit??? hmmmmm

Baresz83 2015.01.24. 22:03:52

Fanni megint kedvesen fogalmazott, és persze a végén megköszönte!

Mók_Ica 2015.01.24. 22:05:08

többféle véleménye van edinának deniszről.... :)))

Baresz83 2015.01.24. 22:05:48

Végre van funkciója annak a nyomorult hintalónak. Képzeljétek, ha még Maci játékban lenne!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:05:52

na majd rezegtessétek meg a monitorom, ha megvan, ki kapta a lila kendőt. kurva nagyot röhögnék, ha véletlen a Laci és lenne neki kettő :D :D :D

vastyúk is .. 2015.01.24. 22:06:06

@Baresz83: mit mondott? csak most kapcsoltam be..

Baresz83 2015.01.24. 22:06:37

@-pkata-: lehet, hogy ma még ki sem derül... :/

kamilla123 2015.01.24. 22:06:43

Edinénak igenis bajsza van, ami rúzzsal kombinálva borzalinóóóó

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:07:21

@Baresz83: végül is, holnap estig "ráérünk" megtudni

Mók_Ica 2015.01.24. 22:07:37

@Baresz83: régebbi vv-kben volt az igazmondó hinta :))) most igazmondó hintaló van :)))
emlékeztek amikor hintaló vágta verseny volt??? és viki (vagy más??) alatt teljesen "összerogyott" a kis hintaló??? :))))

Baresz83 2015.01.24. 22:08:04

@vastyúk is ..: a lényege az volt, hogy Edina színészkedik, csak hát nem ezekkel a szavakkal... meg képzelheted hozzá azt a nagyképű stílust...

Mók_Ica 2015.01.24. 22:09:32

@Baresz83: +mindenkit megkért, hogy hallgassa végig, ne szóljanak bele.. ő pedig mindenki mondandójába beleszól .....

Baresz83 2015.01.24. 22:09:42

@Mók_Ica: felejthetetlen jelenet!! :)

@-pkata-: különben végképp nem tudnának mit tenni a holnapi öfibe :D

spinks 2015.01.24. 22:10:37

Én FANNItikus vagyok....

Mók_Ica 2015.01.24. 22:11:12

fáncsi szerint denisz a vezérbika??????????????? itt farokméregetés van???
fáncsi tényleg hajt arra a zöld kendőre (vagy kékre???) :)))

Baresz83 2015.01.24. 22:11:24

@Mók_Ica: hát ez az! Tenyérbemászó... kb.mint mikor az ofőt megkérte, hogy ne szakítsa félbe, mert ezek az ő gondolatai.

minden reggel 2015.01.24. 22:12:32

@Mók_Ica: nekem az tetszett ahogy Viki korrekten reagált rá :)

Mók_Ica 2015.01.24. 22:12:53

laccin, edinán, fáncsin és deniszen kívül senki nem szólal meg??? plasztik, dani és robin csak bio-díszlet??? :)))))))

Baresz83 2015.01.24. 22:12:54

Ilyen vagyok!!!! Ettől már a falat kaparom... jókat mondanak neki a többiek egyébként.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:15:07

@minden reggel: :))))

@Baresz83: ő ilyen, köszönjük :))))

@-pkata-: mikor ébresszünk fel? :))

Leone_510 2015.01.24. 22:15:20

fanni elvesztette az eszét

Baresz83 2015.01.24. 22:15:47

Milyen levélről beszélnek?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:16:07

nah, felálltak. milyen levélről regélt itt a denisz?

spinks 2015.01.24. 22:16:25

Jah. Milyen levél ez?

Mók_Ica 2015.01.24. 22:16:30

@vastyúk is ..: dani előbukkant :)))

@Baresz83: igen, go go.... nekem már túl sok(kkkk)

Ditti82 2015.01.24. 22:16:39

Közvetítsetek, plíz, A Dalt nézem. :)

Mók_Ica 2015.01.24. 22:17:13

@Baresz83: @-pkata-: @spinks: asszem lemaradtunk valamiről.......

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:17:36

Én csak egy levélről tudok, amit a Dinka írt saját magának.

spinks 2015.01.24. 22:17:42

Ez azzzzzz Fannnnniiiiiii...mindeenttttt belleeeeeeeeehh.
;)

Baresz83 2015.01.24. 22:17:54

@Ditti82: csak a szokásos egymás ekézése feladat vót.

Baresz83 2015.01.24. 22:18:53

@Mók_Ica: ennyit az összefoglalókról... :)

Commodore 2015.01.24. 22:19:05

csöcstartóban alszik? nórmális

kamilla123 2015.01.24. 22:19:21

@-pkata-: na igen, az őszinte Dinka, aki magának írt levelet, meg Lacit arra biztatta, hogy pörögjön, bár nincs semmi kedve, de azzal marad show-ban. Dinkát az zavarja, h Fanni is tudatosan csinálja a show-t

kamilla123 2015.01.24. 22:20:34

nem bírom Fáncsit egy picit sem, de ez a Dinka-Laci páros olyan undi, h a végén még neki fogok drukkolni. Bár akkor már inkább Denisz :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:20:57

MOst nem azért, de ez a tipusú felülés nem jó. Nem lenne szabad teljesen felülni, mert tönkre vágja a gerincet.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:22:28

@Ditti82: reggel van... első óra tesi.... edina dressze alatt cicanaci van, ez nem engedélyezett ruha... rövidnadrág kell.... kis vita, de edinán maradt a cicanaci a dressz alatt

felméri a tancinéni, hogy ki mennyit fejlődött... sorban teljesítenek a fiJatalok... először hasizm gyakorlat, felülés.... mindenkiét egyesével számolják
utána fekvőtámasz, ugyanígy

spinks 2015.01.24. 22:23:18

Jah a felülésnek Ez a formája nem igazán egészséges.

bigél 2015.01.24. 22:23:51

@-pkata-: meg eleve nincs értelme ennyire gyorsan csinálni: tempósan kell, de odafigyelve az izommunkára

Baresz83 2015.01.24. 22:24:48

@Ditti82: állítólag korábban vmi játék során a Denis írt egy levelet, amiről azt hitték a többiek hogy a Fanni írta.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:24:51

plasztik és fáncsi valami béna gyakorlatot csinálnak, ami felugrás utána guggolás...
óra véget is ér, holnap vizsga

szünet következik, utána fáncsi zavarba jön....és vmiben egyetért laccival..... halkítsatok :)))

Baresz83 2015.01.24. 22:25:57

Edina felmentett volt tesiből? Vagy ő miért nem tornázott?

Mók_Ica 2015.01.24. 22:26:44

@-pkata-: @Baresz83: leehet, hogy az öfi . részében kiderül..... :)))

@Ditti82: jajjjj te, hát nem tudjuk :)))) ez titok, csak a tanci néni jegyzetelt, nekünk nem mondtak semmit :)))

kamilla123 2015.01.24. 22:27:32

@-pkata-: ahogy az ilyen típusú guggolás a térdet. nem akartam ezeket felhozni, de ha már szóba került, egész héten teljesen káros gyakorlatokat csináltattak velük. amikor Denisz is hatalmas guggolásból ugrásokkal haladt előre első órán az udvaron (azt hiszem, még medicin labda is volt nála) úgy, hogy előtte hónapokig semmit nem mozgott. annyira utálom ezt a klasszikus testnevelést. Sokkal többet árt, mint használ.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:27:35

@Baresz83: csak nem mutatták..... kivágták

Ditti82 2015.01.24. 22:28:35

Na jó, A Dal kalap szar. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:28:56

@ErnégyzetPí (bigél): Hát, nem tudom, honnan szalasztották ezt az önjelölt tesitanárnőt, de sokat nem ért hozzá...

lukacstoncsi 2015.01.24. 22:29:10

Sziasztok!

Nem néztem az elejét.Minden villalakó ült azon a hintalovas megmondójátékon?

rearwindow 2015.01.24. 22:29:46

Belegondoltatok mekkora szerencse, hogy ezt a Maci már nem érhette meg?

Mók_Ica 2015.01.24. 22:29:54

@kamilla123: láttad plasztik hogy csinálta?? el van szokva a mozgástól....
remélem azért volt némi bemelegítés is, mert anélkül még durvább rögtön így mozogni....

Zsoofka 2015.01.24. 22:30:24

@Ditti82: Én csak T.G.-t hallottam. Háááát....

Baresz83 2015.01.24. 22:30:36

@lukacstoncsi: nem mutatták, csak Fannit, Edinát, Lacit és Denist... micsoda meglepetés...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:30:41

@kamilla123: hát, elég gáz volt. na mindegy. túlélték.

Zsoofka 2015.01.24. 22:30:59

T.V.-t, de mindegy.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 22:30:59

@kamilla123: Igen, én is ezt picsogtam. Szerintem aki tényleg testneveléssel foglalkozik, mindegy h TV, meg pénz, nem engedne ilyet, ez a felülés nálam kicsapta a biztosítékot.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:31:55

@Ditti82: pont akartam kérdezni, hogy milyen.... :)))

@lukacstoncsi: annak lett volna értelme.... nekünk viszont nem mutatták....

@rearwindow: neki könnyített lett volna sztem....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:33:29

@Csak ügyesen!: képzeld, ha mi lettünk volna benn még kamillával, és szólunk, hogy bocs, de ezt most komolyan gondoltad? :D :D kibasztak volna minket :D

Ditti82 2015.01.24. 22:33:47

Az önbizalma tényleg a Mariana-árok alatt lehet...

Baresz83 2015.01.24. 22:33:49

Osztályfőnök vissza fogja adni a diplomáját. :)))

Leone_510 2015.01.24. 22:34:15

fanni majomfejű, tökéletesen látja önmagát kell az a műszempilla

Mók_Ica 2015.01.24. 22:34:41

fáncsi ismét elmondja, hogy műszempilla nélkül olyan egy szem, mint egy mell bimbó nélkül..
ez volt a "fáncsi zavarba jön" jelenet?? én nem észleltem....

kis.herceg 2015.01.24. 22:35:27

Szerencsétlen malacot vigyék már ki a többi malachoz, meddig lesz még ezekkel az idiótákkal?

Csak ügyesen! 2015.01.24. 22:36:42

@-pkata-: Én nem csináltam volna, és ezt komolyan mondom. Szerintem nem erőltette vna, ha közlöm vele, h ez szar a gerincnek. Gondolom h tudja ezt ő azért.

Baresz83 2015.01.24. 22:37:58

Erre a szellemi mélységre már nincsenek szavak...

kamilla123 2015.01.24. 22:38:01

@Mók_Ica: na, most kérem a virágládát MókIca!!! Edinka magyarázza a szerelmet

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:38:49

@Csak ügyesen!: gondolod? akkor minek csináltatja, ha tudja?

Ditti82 2015.01.24. 22:39:06

Nem csodálom, hogy még nem szerették úgy...

Baresz83 2015.01.24. 22:39:14

Fannit a szerelem hozza zavarba... most már ezt is tudjuk, hallelujahh

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:39:37

ez most komoly hogy a fáni evés közben a denisz pöcsét pörgette?

Mók_Ica 2015.01.24. 22:39:41

megvan :))) a szerelem, mint téma hozta zavarba fáncsit.... ő még nem volt szerelmes és őt még senki nem szerette...... azt kell mondjam, nem csodálkozok ezen......

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:40:14

És most így egymás utánban hirtelen azt hittem, hogy a Denisz azt akarja, hogy a tanár úr a pöcsét simogassa meg...

Leone_510 2015.01.24. 22:40:18

na jó , a tököm se kíváncsi erre a soft-porno műsorra ez nem szórakoztató játék

Baresz83 2015.01.24. 22:40:46

Fehér Gandalf (by Bruti) :D

Csak ügyesen! 2015.01.24. 22:40:48

@-pkata-: Hát, csak tudja már, ha fitnesszel foglalkozik, ez annyira alap. Gondolom, ki volt adva, h autentikusan kell csinálni, mint ahogy 20 évvel ezelőtt az ált.iskolában. Ettől mondjuk nem lett szimpi, az is biztos.

lukacstoncsi 2015.01.24. 22:40:52

@-pkata-: www.facebook.com/czine.szilvia

Fanninak kurva szar lehet hogy az eddigi kapcsolataiban nem érezte a szerelmet...akkor mit érzett?Gáz.Akkor miért volt együtt valakivel?

@Mók_Ica: Igen.Én Danit és Dórit is megnéztem volna nekik is van beolvasni való.

Commodore 2015.01.24. 22:40:56

Kisdisznót szeretettel köszöntik a tanárok... a többi csak meló...!

Mók_Ica 2015.01.24. 22:41:24

@Baresz83: már konténerre kellet cserélnem :)) nyugodtan használd :)))

@vastyúk is ..: ha szerelmesek vagyunk, akkor közösülünk :))) hihihihihi... most már ezt is tudjuk

2015.01.24. 22:41:54

Jajj még mindig nézem ezt a szart...
Számomra hihetetlen, hogy Dinka micsoda megmondóember lett. Az igazság letéteményese. Az egész testtartása, testbeszéde azt tükrözi, hogy micsoda májer, mennyire érti ezt a játékot. Minderől van véleménye. Pfffffújjjj!

Átnéztem itt a kommenteket, hát lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyemmel (plusz Kamilla).

Hajrá ÉdenHotel!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 22:41:55

Fanninak az a szégyenteljes téma, hogy a szerelemről kell beszélni. Gondolom lecsóstepsijéről már szivesebben beszélt volna.
Nem találok szavakat a személyiségére.... kezd olyan érzésem lenni őt illetően, mint Baukó Évával kapcsolatban. És ennél már nem igazán van lejjebb... :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:42:06

@lukacstoncsi: adja vissza a papírjait, amit ebből szerzett

Baresz83 2015.01.24. 22:42:10

@-pkata-: felkaptam volna a fejem, asszem! :D

Dóri mekkora tuja lett, úúúristen...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 22:42:59

@-pkata-: ja, és csak azért nem kapta be, mert épp már volt egy fél zsemle a szájában.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:44:30

@lukacstoncsi: én is megnéztem volna.....

fáncsi minden fogalmazása szerelemmel - erotikával teli....

csak nekem tűnik furának, hogy bácsizzák / nénizik a tanárokat??? miért nem lehet tanár úr / tanárnő a megszólítás???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 22:44:56

@Spitzbauer: hidd el, hogy neked és Kamillának se ártana, ha nem csak és kizárólag Edinához viszonyitva néznétek állandóan ezt a műsort. :)

Mirocska 2015.01.24. 22:46:05

MI az a kör?
Nincs sarka!

Ez nekem kezd sok lenni... :-D

astryle 2015.01.24. 22:46:06

Emberek, teóriám a következő.. bárki aki megszerzi a lila kendőt csak azzal a feltétellel kaphatja meg, ha levágják Maci malacot. Ádinka szerintem szó nélkül levágná és így baszná el a szavazótáborát :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:46:11

a sugár r négyzet szer pí huhhh, és akkor mi az r?

vastyúk is .. 2015.01.24. 22:46:15

a sugár az ernégyzetszerpí

kamilla123 2015.01.24. 22:46:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): oké, akkor nézem nélküle. Nekem Denisz egyre szimpibb. Van egy kifejezetten jó fej, vicces, szerethető, laza oldala. Meg bírom, ahogy kiáll Fáncsi mellett.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:47:21

mi a kör? fáncsi szerint egy olyan vmi, aminek nincs sarka :))))
a kör, mint fogalom nem ismert nekik..... "végtelen pontok összessége".... ááááááááá

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:47:35

jajj... hát hogy azonos távolságra vannak a kör középpontjától

Fu Szekh Li 2015.01.24. 22:47:44

Végtelen pont. Na ez szép :D

Baresz83 2015.01.24. 22:48:13

@Mirocska: nem vagy ezzel egyedül... :D

Ditti82 2015.01.24. 22:48:23

Edinának egy tekercs leukoplastot kérek.

Mók_Ica 2015.01.24. 22:48:31

@kamilla123: háááát, az elég ritka, hogy kiáll fáncsi mellett.... ha ki is áll, akkor azt is csak a riport szobában.....

astryle 2015.01.24. 22:49:09

@Csak ügyesen!: ja :D meg nemvágom a malacka szerepét a villába :D így lenne értelme

Haplo 2015.01.24. 22:49:12

siiirok... a kor definiciojanal nehezebb szulest meg nem lattam...

Baresz83 2015.01.24. 22:49:22

Ennyire hülye embereket..

Csak ügyesen! 2015.01.24. 22:49:25

@kamilla123: Mondjuk, Dennisnek nem az a fő ismertető jele, h bárki mellett is kiáll, beleértve ebbe Fannit is.

minden reggel 2015.01.24. 22:49:30

@Spitzbauer: ma hallottam egy Ruzsa Magdi dalt és az ugrott be, hogy Edina olyan, mintha az ô fotónegatívja lenne

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 22:49:48

@kamilla123: na látod, ez a beszéd. :)
Denisz ugyan nem egy kultúrnövény, de komolyabb bajom nincs vele. Csak ne látnám állandóan a farkát... :D

Commodore 2015.01.24. 22:49:50

Bemagolt tudás , vagy , gondolkodás :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:50:13

hát, olyan 3szög nem lesz, aminek két derékszöge van

Mók_Ica 2015.01.24. 22:50:54

@Ditti82: de széleset :)))))

fáncsitól távol állnak a geometriai feladatok :))))) hihihihhihihi meg hát a számlafeladáshoz nem kell (jól hallottam???)

baszki, milyen az a szög, aminek derékszöge van????????????:)))))))))))))

Baresz83 2015.01.24. 22:51:08

Annak idején volt értelme a Taigetosznak, már látom...

kis.herceg 2015.01.24. 22:51:59

Kajak 5 perce egy sima matekórát kell néznem a tv-ben??

kamilla123 2015.01.24. 22:52:09

@Spitzbauer: Edinkát az zavarja, h Fanni sokkal jobban néz ki és ő is ugyanolyan tudatosan tolja a show-t, mint ő. Ez zavarja, mert remekül kitalálta,h mindig dumálnia kell, meg zizegnie, de Fanni lenyomja szereplésben.

Amúgy vicces, h Dinka rítt a szép ruháért, aztán szegény rém szánalmasan néz ki abban is. Fanni meg még ebben a takarító köpenyben is csini.

pomac 2015.01.24. 22:52:12

ez az egész öfi egy fos9-es

Mók_Ica 2015.01.24. 22:52:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): naaaa, hát nem látod.... a kezével eltakarja :)))) ezért fogja, marokra.... :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:53:20

Jaj, ez szánalmas lesz ez a vizsga...

kamilla123 2015.01.24. 22:53:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, azt hittem, h amikor a töritanár bejött, és Denisz odaszólt neki, h most meg lehet simogatni, h a farkáról beszél. kicsit meg is ijedtem:-)

Mirocska 2015.01.24. 22:54:04

Laci szerint hibás a térkép!
Na, persze... :-D

Fu Szekh Li 2015.01.24. 22:54:18

Nem akarok vitatkozni, de nem csak euklideszi geometriák vannak, és ott lehet, hogy egy háromszög szögeinek összege több, mint 180°.

kamilla123 2015.01.24. 22:54:28

@pomac_ [(k)an]ál: hát ja. nem rágom le a körmöm, az tuti

Ditti82 2015.01.24. 22:54:34

Neeeeeeeeeeeeeeem bííííííííííírooooooooooooooooom... :D Halálos lesz a holnapi. :D Csak kár, hogy rájzing lesz meg Valencia-meccs... :D

astryle 2015.01.24. 22:55:00

@kamilla123: én is kajra azt hittem :D néztem is, hogy mi a ...

kamilla123 2015.01.24. 22:55:20

@Csak ügyesen!: én úgy vettem észre, h kiáll mellette. De bevallom, annyira nem koncentráltam erre a szálra :-)

Kartontigris 2015.01.24. 22:55:55

@Spitzbauer:
Dejó, hogy pont most jövök!
Nem vagy egyedül tesa! :))))
Ádina a lehető leg irritálóbb figura a VV-k teljes dicstelen történetében. Pedig komoly a mezőny!

fran7 2015.01.24. 22:56:10

@sepörd: Azért mindezt nehéz lenne matek órának nevezni. De, igen azt kellett nézzél.

Haplo 2015.01.24. 22:56:16

az elozo szeriakban ilyenkorra mar tulvoltak egy kulso programon, nem? lehet rajuk ferne most is valami ilyesmi, hogy kicsit feltoltodjenek, (meg mi is) mert lassan az agyukra megy a bezartsag. Meg lehet az ido szepiti az emlekeket, de mintha eddig tobb es erdekesebb tematikus het lett volna... most vagy nagyon keves volt, vagy annyira semmitmondoak, hogy fel se tudom sorolni, csak a munkahet meg a dzsungeles jut eszembe....

Krétagarbó 2015.01.24. 22:56:44

@Mók_Ica: tőlem is távol állnak. Biztos csak én vok a matekhez tök hülye, de így kapásból nem tudtam volna a kör fogalmát. Jó, így látva már logikus.
Na jó, a háromszöges kérdésre már magamtól is tudtam a választ...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 22:57:12

@Mirocska: Remélem, a női test térképét jobban ismeri :D

kamilla123 2015.01.24. 22:59:58

@Haplo: gondolom, eddig magától is érdekes volt a műsor, nem kellett nagyon tematikus hét. Most majd sztem elkezdik tolni,h valahogy túléljük a műsort.

Mók_Ica 2015.01.24. 23:00:03

@Krétagarbó: vannak humán és reál beállítottságú emberkék :))) te humán vagy :)))
de ők??? hát ritka egy uncsi és semmitmondó suli hét volt ez.......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 23:03:08

@Mók_Ica:
Nekem úgy tűnt, mintha a tesitanár teljesen figyelmen kívül hagyta (negligálta, ignorálta:)) volna Ádinkát az óra folyamán. Csak ott ácsorgott a többi háta mögött, és a tanár nem szólt hozzá.

Haplo 2015.01.24. 23:03:36

@kamilla123: hat, nekem nem tunik izgalmasabbnak mint a regiek ebben a fazisban, ez a sulihet meg kifejezetten unalmas szamomra... most vagy azert mert tul rovid a musorido es nem fer be tobb, vagy mert nincs tobb amit betoljanak ebbe a 45 percbe, nem tudom.
@Ditti82: tenyleg, azt el is felejtettem... de ez akkor is csak 4 osszesen, tobb mint ket honap alatt, mintha tobb lett volna regebb, nem?

Csak ügyesen! 2015.01.24. 23:04:14

@Haplo: Nem, ezt jól gondolod, ez olyan Tesco-gazdaságos VV, se vendég, se rendes tematikus hét, se külső program, csak a lakóknak kell vinni show-t, napi 24-ben, és ezek mostanra teljesen kész vannak. Szóval lassan jöhetne egy külső program, mert tényleg kezdenek becsavarodni, leszarják az egészet. Kivéve a kissé mániákus Edina, aki nem tudom, h mit tol, de állandóan pörög, ha így folytatja, előbb-utóbb valamelyik beindítja a jakuzzit és belenyomja a fejét :D Fanni próbálkozik most, de ő meg az előző két hetet aludta át.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 23:06:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet, hogy menstruál vagy valami... azért lehetett rajta a gatyó is a dressz alatt.

kis.herceg 2015.01.24. 23:06:16

Körmendi ismeri Danit

Krétagarbó 2015.01.24. 23:06:25

@kamilla123: sztem ennek megvan a maga pszichológiája, a széria eleje-közepe azzal telik, hogy a lakók ne csináljanak semmit, unatkozzanak, ezzel teljesen be tudják fordítani őket, ez generálja a feszültséget közöttük. Később már azért kell egy-egy tematikus hét, ami lefoglalja őket, kicsit lelazulnak az idegeik, illetve másfajta konflitusokat tudnak ezzel a szerkik kipattintani.

kamilla123 2015.01.24. 23:07:11

@Haplo: igen, most már uncsi, ezért is kezdték el a tematikus hetet. Ameddig Zsu bent volt, addig elég sok minden történt tematikus hét nélkül is. Bár volt egy pár. sztem amúgy tematikus hetekkel nem lehet feldobni már ezt a műsort. Inkább be kéne hozni olyan embereket, akik kizökkentenek egy-két lakót.

Mirocska 2015.01.24. 23:07:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Edina azt mondta, nem veszi le a gatyát, mert nem mutogatja a csupasz seggét! Ha látná, amit mi láttunk pár napja... :-D

Mók_Ica 2015.01.24. 23:07:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem meg összevágták és nem az egész órát adták le.... ettől még lehet, hogy igazad van....
a hintalovas kibeszélősóban sem mutattak mindenkit.....a magyar és töri órán is csak 1-2 lakót szerepeltettek.....
én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy így irányítják a véleményünket.....

astryle 2015.01.24. 23:07:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): valami Blikkes geci :D Ő szokta szopatni a celebeket milyen retardáltak :D

Krétagarbó 2015.01.24. 23:07:33

@sepörd: ez már múltkor volt szóban, valahol együtt romkocsmáztak párszor. Ki ez a fazon egyébként, hol riporter?

Mók_Ica 2015.01.24. 23:09:22

@sepörd: az elhíresült volt fesztiválos interjút ő készítette danival, amikor dani pocsolya részeg volt és próbált bukfencezni :))))

@Mirocska: nono.... eltakarta azt egy zacsi :DDDDDDDDDDDDDd

kamilla123 2015.01.24. 23:09:28

@Krétagarbó: ez is egy jó elmélet. Én viszont úgy látom, hogy az elején még olyan sokan vannak, hogy történik annyi minden, ami kitölt egy műsoridőt. Aztán meg már hat-öt embernél nem történik annyi minden, ezért kell vmi plusz show elem, ez a tematikus hét.

nicu71 2015.01.24. 23:09:56

Au ma is rettenetes...

Commodore 2015.01.24. 23:09:57

AKT modell, áá Pornós...

Mók_Ica 2015.01.24. 23:10:23

@Krétagarbó: vmilyen internetes tv riportere... juj tv vagy vmi ilyesmi :)))

Haplo 2015.01.24. 23:10:53

@Csak ügyesen!: a kulso program szerintem a nezoknek is jot tenne, mert unalmas mindig ugyanazt nezni, mar csak helyszinileg is... meg azok a jo kis kigyos-bekas batorsagprobak... meg egy het es mar csak 6an vannak, lassan annyira elfogynak hogy nagyitoval kell keresni oket a villaban. Szerintem mikor a 6asokat kivittek paintball-ra meg joval tobben voltak. Na, az vicces program volt. De meg az arenakat is visszasirom rendesen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 23:11:01

@Mirocska: igen, azt hallottam én is, de pont azért gondoltam arra, hogy menstruál, mert a feladatok nagy részénél csak ácsorgott a háttérben. A tesitanárnőből nem azt nézem ki, hogy ez lett volna neki a bünti a nadrágért. :)

kamilla123 2015.01.24. 23:11:28

Most ennek a nulladék riporternek tényleg az a baja Dórival,h nem ismeri a Himnuszt? Ez mekkora egy álszent faszkalap

Mók_Ica 2015.01.24. 23:11:36

@nicu71: és még jön hozzá frabato, a mágus, akitől fél au :))) emlékszel, amikor a boszi volt a vendége??? akkor is nagyon parázott :)))

pomac 2015.01.24. 23:11:39

ez a körmendi látszik hogyzsigerből utálja dórit :DD de kiváncsi lennék mit szólt be neki:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 23:11:49

@astryle: jaja, aztán amikor megláttam az arcát, már rájöttem.. :)

kis.herceg 2015.01.24. 23:12:20

@Krétagarbó: nehéz elhinni hogy kapcsolatok nélkül be lehet kerülni a mûsorba, annyi ilyen derült már ki.

vastyúk is .. 2015.01.24. 23:12:39

@Csak ügyesen!: Én az apró kis "versenyeket" hiányolom. Az is előhozná a lakókból a versenyszellemet, és elég költséghatékonyan meg lehetne oldani.

kamilla123 2015.01.24. 23:13:08

Már megint egy vendég, aki Edinát tolja

Darth_Vader 2015.01.24. 23:13:23

Ki ez a balfasz a BV-ben??

pomac 2015.01.24. 23:13:29

@kamilla123: dehogy az,,, amikor volt benn már akkor is ekézte de nem derült ki akkor se hogy miért utálja (szerintem elverette :DDD)

Krétagarbó 2015.01.24. 23:13:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én mondjuk nem értem ezt a faszságot, hogy tornadressz és max. rövid nadrág lehet tesiórán a lányokon. Most miért kellett ragaszkodni ahhoz, hogy cicanadrág nem lehet a dressz alatt? Értem, hogy fegyelmezettség (a férjem szerint bennem van a hiba e téren) de tényleg nem értem, miért kell ragaszkodni ilyen piszlicsáré dolgokban hülyeségekhez???

kis.herceg 2015.01.24. 23:13:52

youtube-on rengeteg Körmendis videó van

Mirocska 2015.01.24. 23:14:35

@Haplo: A VV6-ban már ilyenkor, 7 embernél volt a papás-mamás, szerintem az nagyon vicces volt, de lassan ahhoz is alig lesznek.

pomac 2015.01.24. 23:14:40

@Darth_Vader: ez az a riporte aki zsigerből beszól mindenkinek (life videos riporter )

Csak ügyesen! 2015.01.24. 23:14:45

Jáj, már megint Edina fényezés van, hjaj, de kezd nekem ebből elegem lenni, viszont ha nem vesz vissza az RTL, akkor az ellenkezőjét fogják elérni annak, amit szeretnének.

nicu71 2015.01.24. 23:15:22

@Mók_Ica: hálistennek nem láttam.Viszont ez a celebszakértő jó arc,nagyjából egyezek is a véleményével.ja és ha szabad kezet kapna most szétszopatná ezt a kis gheczit

astryle 2015.01.24. 23:15:27

@Krétagarbó: te komolyan meg mered kérdezni a női logika alapjait?? :D

Mók_Ica 2015.01.24. 23:15:52

@Krétagarbó: egyáltalán miért kell a tornadressz??? az is elég undi..... vagy a tanci néni miért nem abban van??

nicu71 2015.01.24. 23:16:09

@Darth_Vader: ki ez a balfasz? hát Au.

Krétagarbó 2015.01.24. 23:16:16

@Mók_Ica: nem ő volt, aki Dórit is ismeri, és azt mondta, hogy nem ilyennek ismeri, mint amit mutat a villában?

Haplo 2015.01.24. 23:16:32

@Mirocska: igaz, az is jo volt, Zsofi nagyjelenetei :D lehet jobban jartunk volna ha a VV7 helyett ujra leadjak a 6ost? de akkor mar inkabb a 5ost, nekem az volt a kedvencem:)

Commodore 2015.01.24. 23:16:44

favágó, +1 félkegyelmű

Mirocska 2015.01.24. 23:16:56

@Mók_Ica: Az én lányom harmadikos, de már ott sem kötelező a tornadressz. Póló és macskagatya a tornacucca.

astryle 2015.01.24. 23:17:16

@Krétagarbó: Azt mondta, hogy nem tud bővebben nyilatkozni Dóriról BTK miatt :D

kamilla123 2015.01.24. 23:17:58

@astryle: basszus Au, mint műsorvezető, nem kéne,h olyanokat mondjon, h Edinkánál jó helyen lesz a nyeremény.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 23:18:56

@Fu Szekh Li: Én is azt vártam, hogy valaki a gömb felszínére rajzolja a 2 derékszöggel rendelkező háromszöget.

vastyúk is .. 2015.01.24. 23:19:10

@Krétagarbó: @Mók_Ica: Már általánosban is lázadtunk ellene. a legnagyobb kibaszás a lányokkal, ha a serdülőkor derekán kénytelen felhúzni ezeket a förmedvényeket. én például sose húztam ki magam benne... Szerencsére gimiben nem kellett már, csak fehér póló - fekete rövidnadrág

vastyúk is .. 2015.01.24. 23:21:22

@Csak ügyesen!: Hát szerintem Fannikát is legalább annyira "tolják"..

Csak ügyesen! 2015.01.24. 23:21:53

@vastyúk is ..: Igen, a héten. Edinát folyamatosan.

Fu Szekh Li 2015.01.24. 23:22:00

Akkor Fanni lesz a legjobb tanuló?

astryle 2015.01.24. 23:22:23

@kamilla123: Retekklub nagyon keveri most a szart.. főleg ezzel a lilakendővel. Mindenképp női játékos foga megnyerni az idei szériát.. Rubint, Dani, Pénisz vállalhatatlanok.. najó talán Rubint nem annyira. Fanni a feketelyuk, Ádina az erdélyi banya és PVC a Dubaii numerakirálynő közül kell majd választani. Én a bent levők közül egyiknek se adnám oda szívesen, mert ennyire sötét embereket rég láttam.. najó a tavalyi VV óta :D

Mók_Ica 2015.01.24. 23:22:49

@Csak ügyesen!: @kamilla123: danit tolja, őt várja győztesnek :)

@Krétagarbó: lehet, hogy ő volt :))

@Mirocska: @vastyúk is ..: hát ez az... a tornadressz ritka gáz szerkó volt, mi sem szerettük... a gyerekemék osztályában már nem is volt róla szó

Krétagarbó 2015.01.24. 23:23:17

@astryle: Ja igen, kvázi lekurvincázta á la Dubai

Mók_Ica 2015.01.24. 23:23:54

@Commodore: mint egy lecsóstálat :))))))))))))

@astryle: ott a pont, igen ezt mondta :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:24:08

A legelején a női boszorkány meg azt mondta, hogy pasi nyeri a VV-t... na egyiknek nem lesz igaza...

kamilla123 2015.01.24. 23:24:27

@astryle: igen, ez a nehéz, h egyik sem vállalható :-) de lehet,h pont ezért nyeretik meg inkább ffival, mert inkább Robin, mint ezek a luvnyák. :-)

Mók_Ica 2015.01.24. 23:24:49

@Fu Szekh Li: nemáááá, menjen csak párbajozni.....

Fu Szekh Li 2015.01.24. 23:25:02

A legérdekesebb részt lekeverték. Most honnan fogom megtudni, hogy nyer-e a Juve?

Krétagarbó 2015.01.24. 23:25:30

@Fu Szekh Li: én is úgy értelmeztem Frabato szavait.

Csak ügyesen! 2015.01.24. 23:26:08

@kamilla123: Ez a VV, egy őszinte trash reality, egy nem országos csatornán. Fogalmilag kizárt, h legyen olyan köztük, aki ne lenne vállalható győztesként.

Mók_Ica 2015.01.24. 23:26:39

@Fu Szekh Li: mondjuk megnézed a meccset ? :)))))

Mirocska 2015.01.24. 23:26:52

@Fu Szekh Li: Á, nem lehet! Magatartása miatt nem ő lesz a legjobb!

Krétagarbó 2015.01.24. 23:26:59

@-pkata-: vagy egyiknek sem lesz igaza és megnyeri a Malacka:)))

astryle 2015.01.24. 23:27:54

@kamilla123: az a baj Rubinttal, hogy nem csinál semmit. Tujul... A többi legalább csinálja a műsort.. de az ilyen szexes hozzászólásokhoz erotikát benyögni meg volt a szexuálpszihológus ott meg benyomta h önkifejezés :D Szerintem többet értek volna a jézus gatyás Zsú bugyizós taggal.. biztos valaki valakije ez a Rubint is... csak még nem tudjuk kié :P

egyemakisszíved 2015.01.24. 23:28:13

@Krétagarbó: Sötét hajú nőt mondott, aki táncra perdül örömében. Ő, mivel Fanni a kedvence, rá gondol. De akinek Edina a kedvence, gondolhat rá is. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 23:28:21

@Mók_Ica: Biztos, hogy irányítják, hogy mit gondoljunk. Csak az értelmét nem látom :( Valaki írta, hogy nem mindegy nekik? De télleg.

kamilla123 2015.01.24. 23:29:12

sztem az egyetlen érdekes dolog, ami az elmúlt egy hétben történt, amióta ilyen dögunalom van a vv-ben, hogy Dani mennyire eltűnt, mint potenciális győztes. A VV elején egyértelműen ő volt kikiáltva nyerőnek, aztán Edinka és ő, aztán most már azon megy a találgatás, h megnyeretik-e Fannival, vagy Edinka, vagy Robin. Dani már szóba sem jön. Zsu utolsó heténél elvesztette a népszerűségét, utána meg egyszerűen eltűnt, mert ha nincs taktikázás, akkor nem egy érdekes, vicces karakter amúgy. Ő ott tud szerepelni, ahol agyalás van, amúgy műsor szempontjából nulla. Szóval sztem mára már kb ott vannak a nyerési esélyei, mint Denisznek, vagy Dórinak.

Fu Szekh Li 2015.01.24. 23:29:25

@Krétagarbó: @Mirocska: Ők itt már tudták a választ, mert ez ma dőlt el.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:33:02

nem tudok kilépni a kiba FB-ból. csak teker teker az a vacak kis fül, amit ki kell nyitni a kilépéshez.

Morcz 2015.01.24. 23:33:07

Sziasztok!

A mai öfi kifejezetten tetszett. :D
online lesz ma, vagy a kendő miatt cseszhetjük?

@kamilla123: tegnap a BV-ben a tesitanerő azt mondta, hogy szerinte aki esélyes, az Dani, Fanni és Dennis.

@Fu Szekh Li: reméljük...kell a csavar a játékba.

Mirocska 2015.01.24. 23:33:43

@Fu Szekh Li: Ó, erről az időeltolódásról mindig elfeledkezem... :-((

astryle 2015.01.24. 23:33:58

@kamilla123: én azt nem értettem amikor Dani rapbe lecikizte a Péniszt, hogy hullik a haja :D A gyerek nézet már tükörbe? És igen Dani csak pincsikutyának volt jó.. meg arra, hogy totál fölösen levegye a kendőt a Basszájbáról :D

kamilla123 2015.01.24. 23:34:23

@Morcz: ja tényleg. a kendő miatt lehet, h nem lesz :-(

vastyúk is .. 2015.01.24. 23:34:47

@Fu Szekh Li: Hihihihihihi. Azt hiszem, így nem is olyan nehéz jósolni :D

Krétagarbó 2015.01.24. 23:35:02

@egyemakisszíved: jogos. annyira Fannira koncentráltam én is, mert azt mondta, hogy amúgy ő lenne a kiválasztott, és ez most sztem Fanni lesz/lenne sztem.

0.5 bit 2015.01.24. 23:35:51

Talán mégis meg kellene fontolni az RTL válságstábjának, hogy küldjenek be egy tetovált hölgyet.

Adhatnának neki némítós varázslatot, akire rákongat az nem szólalhat meg 24 óráig.

kamilla123 2015.01.24. 23:36:30

@astryle: én anno ezt magyaráztam, csak a Zsu ellenesek nem akarták megérteni,h Daninak is ugyanolyan szüksége van Zsu-ra, mint fordítva. Most meg lehet nézni,h nélküle mennyit szerepel a műsorban. Kb Zsu hiányában fog kiesni Dani. Ez a karma :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:36:41

Nekem viszont most azt mondta a cigánykártya, hogy ffi lesz a kiválasztott

Krétagarbó 2015.01.24. 23:37:11

@Fu Szekh Li: nem tudom, hogy elköphetik -e ezt így. Vagy félrevezetés, és Edina, ahogy azt egyemakisszíved is írta...

Mók_Ica 2015.01.24. 23:37:22

@Fu Szekh Li: tudom, némi zavar van a képben.... csak fáncsira utaltam :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vmiért nem mindegy..... nem tudom miért.....

Mirocska 2015.01.24. 23:37:43

@-pkata-: Szerintem ingázzuk ki! :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:38:30

és nő kapja a lila kendőt a kártyám szerint. ha át nem veri a fejemet :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:39:45

@Mirocska: inkázni nem tudok, mert ebben igaza van a pasinak, a tudatommal én is tudom befolyásolni, hogy igen vagy nem. Ezen már sokszor röhögtem. Pedig nem mozgatom a kezem.

vastyúk is .. 2015.01.24. 23:39:49

@-pkata-: na, a csóka szerint is nő kapja. hihihihihihi

minden reggel 2015.01.24. 23:40:21

biztos mindenkinek megvan a Lie To ME Tim Roth-tal, ahol agyon elemzik ki mikor hazudik, meg a kis apró árulkodó jeleket. Ezt nagyon érdekes nézni, főleg a riportszobás monológoknál,
Nekem az első ilyen feltűnő robin volt, Edinának ecsetelte mennyire őszinték az érzései, és a szónál, hogy őszinték az érzései felemelte a hangját, szem balra felnéz, kis szünet.

Most edina csinálta ugyanezt mikor Lacit ecsetelte,
2:04 : " Mer,mer valódiak az érzéseim..."
és
4:30 : "Főleg azér jöttem ide,hogy egyetemre mehessek a CSALÁDOMÉR, magam miatt"
rtl.hu/rtl2/valovilag/ha-egy-par-vagyunk-akkor-fel-kell-porognunk

Krétagarbó 2015.01.24. 23:40:29

@kamilla123: Dani most is taktikázik, agyal, most Robinnal. Csak nem mutizzák vmiért.
Elköszönök, nézem a filmet G. Depardieu-vel:)
Jó éjt, további jó kommentelést:)

Fu Szekh Li 2015.01.24. 23:40:32

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ez a Fanni fogalmazás meglepett. Valahogy az jött át, hogy tényleg nem lehetett jó élete.

Mók_Ica 2015.01.24. 23:40:39

@-pkata-: mingyá vetek én is cigánykártyát :)))

egyemakisszíved 2015.01.24. 23:41:32

@-pkata-: Akkor vasárnap meglátjuk ki a jobb jós, te vagy Frabato. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:42:49

@egyemakisszíved: :D A lila kendő már eldőlt, csak mi még nem tudjuk.

Mók_Ica 2015.01.24. 23:43:36

@Krétagarbó: jó mozizást :))) jó éjt :))

@Fu Szekh Li: volt pár cikk róla... elég rossz dolgok történtek vele.....

egyemakisszíved 2015.01.24. 23:46:27

@-pkata-: Úgy érted, hogy a már megtörtént dolgokat látod a kártyáddal? Jósolni nem is tudsz? :)

Mók_Ica 2015.01.24. 23:46:43

@kamilla123: én még maradok kicsit, csak Krétácskától köszöntem el :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.24. 23:48:54

@egyemakisszíved: a kártyával elvileg a múltat is ki lehet rakni, pont azért, hogy látni lehessen, hogy mi vezetett a jelenhez, vagy épp a jövőhöz. :)

Morcz 2015.01.24. 23:50:34

@minden reggel: igen, nekem is feltűnt, hogy Edina és Robin tekintete különösen a riportszobában ide-oda cikázik.

@egyemakisszíved: Frabato mit jósolt?

kamilla123 2015.01.24. 23:51:14

@Mók_Ica: jahh, nem akartalak elküldeni aludni, bocs:-))

SzilajSzilard 2015.01.24. 23:52:23

@csicserierika: Az lehet hogy átlépte, nem is arról beszéltem. Hanem a csalódott arcról. :)

Fu Szekh Li 2015.01.24. 23:52:32

@Mók_Ica: Ilyenkor látszik, hogy mennyire kislány még.

minden reggel 2015.01.24. 23:52:35

@Morcz: rtl.hu/rtl2/valovilag/indulat-cunamiban-lovagoltak-a-villalakok

Edina 01:19. nagyon durva, amikor Denisz eseteli, hogy érdekembeer és dörgölőzik. Nem állnék Edina útjába szívesen.

egyemakisszíved 2015.01.24. 23:53:30

@Morcz: A kiválasztottról azt mondta, nő lesz, aki egy férfit hív majd ki. A lila kendőt pedig egy sötét hajú nő nyeri majd. :)
A riportszoba egyébként üres, csak hangot hallanak, nincs kire nézni olyankor.

vastyúk is .. 2015.01.24. 23:53:40

Valami olyasmit mondott, hogy a lilát egy sötét hajú lány kapja, szerinte Fanni, táncra perdül majd örömében, és nagy valséggel megnyeri a játékot.
A kiválasztott is lány lesz, aki fiút fog kihívni, és el fogja bukni.

Mók_Ica 2015.01.24. 23:55:38

@-pkata-: lila kendő most egy lányé, a vv7 nyertese -> szintén lány :)))

@kamilla123: gondoltam :))))

@Fu Szekh Li: igen, nem véletlenül viselkedik így.....

kamilla123 2015.01.24. 23:58:12

@minden reggel: igen, van egy olyan nézése, h beleállítaná a hátadba a kést az erdő közepén

kamilla123 2015.01.24. 23:59:13

ha már nem volt Zsu-Edinka párbaj, legalább Fáncsi-Edinka legyen már. lécci lécci szerkesztők:-)

Mirocska 2015.01.24. 23:59:14

MOst nézem az öfi elejét. Dennis azt mondja, a kinti életben sem alázott meg soha, senkit.
Ja, csak a csaját élő adásban!

minden reggel 2015.01.25. 00:00:43

@kamilla123: nekem az volt a benyomásom, hogy jól bevéste, és már azon agyalt hogy mikor hogy vág vissza... bosszú áááááááááááh

vastyúk is .. 2015.01.25. 00:02:42

@Mirocska: arról azt mondtaegyszer Denisz még Daninak, hogy az nem számít megalázásnak, hiszen az őszinte érzéseit mondta el neki. :D

kamilla123 2015.01.25. 00:03:16

@Mirocska: egyébként Denisz azon túl, h lenyomta azt a szarságot a beköltözéskor a stúdióban, tényleg nem voltak bent gáz dolgai. Jó, hogy nem állt bele a konfliktusokba, megúszta digi-dugival az egészet (eddig), de nagyon rosszul tette, h azt eljátszotta ott.

Morcz 2015.01.25. 00:03:54

@minden reggel: igen, eléggé berágott hogy átlátnak rajta. Már a párom anyukája is mondta - néha velünk nézi - hogy borzasztó hogy hogy tapad, mint egy kullancs.

@egyemakisszíved: remélem Fanni kapja. Érdekes mert vannak olyanok akik a riportban gyakorlatilag végig a kamerába néznek...

@vastyúk is ..: Eidna-Dennis, vagy Edina-Robin párbaj lenne?

Csak ügyesen! 2015.01.25. 00:04:59

@Mirocska: Jah, az Edina-Dani-Laci hármas újra beindult, szusszantak egyet az előző nagy hadjárat eredményes befejezése után, de most már újra munka van. Hát, nem tudom, Fanninak se jósolok túl sok jót, azt hiszem, elemi érdeke ez a lila kendő.

Ditti82 2015.01.25. 00:07:51

@-pkata-: Remélem a boszinak. :)
@astryle: Ne már... Egyik pitsa se érdemli meg. Inkább adják nekem a nyereményeket. :D

Mók_Ica 2015.01.25. 00:07:56

@kamilla123: sztem ő más karaktert akart hozni a villában.... de így sikerült neki..... :)))

kamilla123 2015.01.25. 00:08:54

na, mentem aludni, jó éjt:-)

Mók_Ica 2015.01.25. 00:09:19

@Ditti82: robin nyer, és tiéd robin :))) így jó lesz? :)))

@Morcz: sztem a villanővérhez beszélnek és rá próbálnak nézni :))

Morcz 2015.01.25. 00:11:11

@kamilla123: jó éjt.

@egyemakisszíved: lehetséges, bár én abban bízom Ádina megy haza. :)

@Mók_Ica: igazad lehet.

pomac 2015.01.25. 00:13:22

@Mók_Ica: én ugy tudom egyedül vannak benn a nővér csak hangszórón beszél velük úgymond "fizikai "kontaktus nincs

minden reggel 2015.01.25. 00:14:13

@Mók_Ica: próbáld ki :) mondj igazat, és mondj igazat de tegyél bele egy két nem igazat. kicsit figyeld magad belülről, fogod érezni mire céloztam.
Most éppen én is Robinnak örülnék legjobban

Mirocska 2015.01.25. 00:14:32

@kamilla123: Bent tényleg nem. Nekem olyan semmilyen egyébként, semmi érdekeset nem látok benne.

@vastyúk is ..: Ja, úgy mindjárt más! :-D Az a szomorú, hogy ezt komolyan is gondolja.

@Csak ügyesen!: Fanni túltolta ezt a hetet, nekem már nagyon sok az a sok hülyeség, ami ömlik ki belőle. Felőlem mehet ki, de az tény, ha ő meg Edina nem fossák a szót egész nap, szerintem tök csönd lenne a villában, és még ennél is unalmasabb lenne.

Mók_Ica 2015.01.25. 00:15:26

@pomac_ [(k)an]ál: igen, ezért írtam, hogy próbálnak ránézni.... gondolom vmi ablak lehet velük szemben.... a mögött sejtik a nővért.... vagy gondoljátok, hogy egy kamera van a fotellel szemben?

pomac 2015.01.25. 00:17:18

@Mók_Ica: most megfogtál ..nem emlékszem nem akarok hülyeséget írni ,de ha jól tom csak kam van benn

vastyúk is .. 2015.01.25. 00:17:28

@Morcz: Azt már nem jósolta meg a jós. :D hihihihihihih (Edina szerintem nem hívná ki Robint)

pomac 2015.01.25. 00:18:02

@Mók_Ica: janem... van ablak mert akkor mi venné azt a kamerát is :DDD

Mirocska 2015.01.25. 00:18:22

@Mók_Ica: Szerintem csak kamera, mintha egyszer mutatták volna egy beköltözés előtti villabejáráson.

Morcz 2015.01.25. 00:19:15

@Mirocska: "Fanni túltolta ezt a hetet, nekem már nagyon sok az a sok hülyeség, ami ömlik ki belőle. "
Még nem tolta túl, most pl tök visszafogott volt önmagához képest is.

@vastyúk is ..: :))))

vastyúk is .. 2015.01.25. 00:19:16

@Mirocska: Jaja, tényleg szomorú, hogy fel sem fogja mit csinált. Mondjuk hiába győzködte Danit, ő sem nagyon akarta elhinni :D

Mók_Ica 2015.01.25. 00:20:12

@minden reggel: én még mindig várom, hogy robinból előjöjjön az "élet" :)
mondjuk nekem édes mindegy, hogy melyik lakó nyer.....
tudom mire gondolsz :)))

minden reggel 2015.01.25. 00:24:39

@Mók_Ica: igen kicsit túl óvatos.
nekem nagyon tetszik hogy nem sértődős,nem kapja fel a vizet, ha beszólnak neki poénra veszi és nevet. az elején olyan semmilyen volt, úgy tűnik neki hosszabb idő kellett az oldódáshoz. más halmazállapotú :)

Ditti82 2015.01.25. 00:25:04

@Mók_Ica: Köszönöm nagylelkűséged! :*

Mók_Ica 2015.01.25. 00:27:39

@Mirocska: lehet :)) csak "találgattam" hogy miért nézhetnek a kamerába :))

Mirocska 2015.01.25. 00:28:07

@Morcz: Nekem már túltolta! :-))

Mók_Ica 2015.01.25. 00:30:21

@Ditti82: :))) nem került ez nekem semmibe :)))

@minden reggel: tényleg kiváncsi vagyok mi lesz még belőle :)))

minden reggel 2015.01.25. 00:33:34

@Mók_Ica: lehet ha kicsit más közegben lenne sokkal több kijönne belőle.
mondjuk ezt írták itt Zsuzsára is.szegény ő nagyon kilógott.

lehet hogy ez a válogatás egyik alapszempontja :) Te figyelj ők nem lesznek jók, már három pontban egyeztek a 100-as listánkon :)

Mók_Ica 2015.01.25. 00:36:57

@pomac_ [(k)an]ál: kamerák vannak a házban, jól látható helyeken is és az ablakok mögött is.... :))

@minden reggel: zsu megosztóbb volt, robin nem.... robin nem tolja magát előtérbe.....

Cirmoska11 2015.01.25. 00:37:24

Szerintem Fanni nem olyan butuska, mint amennyire látszik; szerintem enyhén túljátssza. Olyan szépen megírta ezt a Szemirámisz függőkertes esszét, hogy csak pislogtam; úgy értem tényleg kicsit rózsaszín volt és csöpögős, de összefüggő történet volt, összefüggő, értelmes mondatokkal. Néha vannak olyan megnyilvánulásai, amikor nem direktben csak őt mutatja a kamera, hogy azt kell feltételeznem, van azért esze.

Morcz 2015.01.25. 00:38:09

@Mirocska: nekem még belefér. Nálam akkor tolná túl, ha egész héten ilyeneket csinálna.
A fogalmazása előtt meg le a kalappal.

pomac 2015.01.25. 00:38:35

holnap zsu lesz a belevalóban

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 00:38:36

nahm fiúk lányok, elköszönök, holnap re, megvitatjuk a kiválasztást este :D jó éjt nektek :)

pomac 2015.01.25. 00:39:35

@Mók_Ica: jo csak nekem az rémlett hogy nincs ablak a riportban

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 00:39:53

tényleg, aki nézi az éjszakait - és most RTLesek ne figyeljenek - az figyelje már ki, kin van még lila... :D

minden reggel 2015.01.25. 00:39:56

@Cirmoska11: a 10 év múlva fogalmazást is szerintem ő írta meg leg - novellásabban - csak a tartalma volt igazán üres. de a stílus alapján simán lehetett volna könyvben

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 00:40:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jah, ingával döntjük el? ok :D Nálam Fanni megnyerte :D és viszi ki Danit. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 00:41:52

De mehet Dóri is Danival. És akkor Dóri vissza, csak hogy a puhapöcs ráfaragjon a lány párbajra.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 00:42:45

@Cirmoska11: titkolják biztos azt a fránya kendőt... :D
na tényleg jó éjt :)

Mók_Ica 2015.01.25. 00:42:48

megyek, elteszem magam.... a holnapi viszontlátásra :))) jó éjt :)))

Morcz 2015.01.25. 00:44:07

@pomac_ [(k)an]ál: na arra kíváncsi leszek.

@-pkata-: jó éjt. :)

Mirocska 2015.01.25. 00:44:31

@Mók_Ica: Én is megyek! Jó éjt mindenkinek! :-)

minden reggel 2015.01.25. 00:45:13

@Mók_Ica: igen.
zsu kemény volt, és volt körülütte egy fal, és valahogy volt egy kell-elveszem attitúdje (vagy ez az egyik szó amit nem lehet itt használni? :))
Robin meg éppen 'lágy', figyel, alkalmazkodik

amire én gondoltam, hogy más közegben mindketten lehet h sokkal jobban fel tudtak volna oldódni

Morcz 2015.01.25. 00:45:34

tényleg, nekem van ingám, kiingázzam ki lesz a kiválasztott? :D

Morcz 2015.01.25. 00:52:39

Ilyen nincs, nem találom!!! A párom az övével együtt elrakta valahová... :S

Csak ügyesen! 2015.01.25. 00:55:05

@Mók_Ica: Erre jó példa Robin mostani viselkedése is, mióta Laci visszajött a párbajról, a korábbinál jóval többet lóg vele és az Edina-projekt is jegelve lett. Nem is tudom h miért.

minden reggel 2015.01.25. 00:56:07

@Morcz: ó jaj, nem lesz senki nyertes????

Morcz 2015.01.25. 00:57:18

@minden reggel: holnapra előkerítem és kiingázzuk a kihívottat! :D

minden reggel 2015.01.25. 01:00:50

@Csak ügyesen!: lehet hogy elszórta a kis gondolatmorzsákat és most várja hogy kicsírázzanak :)

Morcz 2015.01.25. 01:01:06

Mára én is elköszönök, jó éjt nektek!

Komeszka 2015.01.25. 01:43:41

Talán még annyit érdemes megjegyezni Fannihoz, hogy ... ááá, nem fejezem be a mondatot. Lehet, hogy tényleg beteg, ezért nem szabad bántani.Én naiv vagyok és azt hittem, hogy ilyen ember nincs.

másodpéldány 2015.01.25. 02:04:31

@Mirocska:

Denisz meg az exe lerendezték előre szerintem a szakítást a stúdióban, meg volt beszélve, ahogy a csaj kiment a stúdióból, és az anya hátra maradt látszott hogy denisz és a csaj megbeszélték, azt nyilván a csaj is tudta, hogy denisz nem fog szűz maradni, ha a denisz bemegy a villába, viszont előzetes nyilvános szakítás nélkül a dolog rosszul nézett volna ki...

bent a házban is volt olyan jelenet, hogy denisz megbeszélte fannival, hogy menjen ki sírva a nyugiból, hogy beadja a többieknek, hogy ők összevesztek, és rászáll ádámra, hogy infót szedjen ki belőle, ez ugyanakkor volt, mikor a többiek is fannira akarták rászabadítani ádámot... szóval mindkét társaság véletlenül épp ugyanazon ügyködött...

de a lényeg, hogy azt tartom valószínűnek, hogy a nő előre tudott erről,
lehet a kapcsolatuk amúgy is meg volt fáradva, vagy beígérte a csajának a lakást és lóvét, ha elengedi a villába, és megnyeri a cuccot...

másodpéldány 2015.01.25. 02:09:38

@kamilla123:

"eljátszotta" a kulcs szó, most nem írom le még egyszer, de szerintem az előre meg volt beszélve a kinti csajával... megegyeztek, hogy megpróbálja megszerezni a lóvét és a házat, de ha bemegy akkor ott nem fog tudni szűzen viselkedni, jobb ha szakítanak, aztán majd meglátják...

ez az én elméletem, valahogy nagyon előre eltervezettnek tűnt a lány kivonulása a stúdióból...

másodpéldány 2015.01.25. 02:18:09

@Morcz:

igen, kicsit visszavett szerintem fanni, hálistennek, jó lenne, ha ezt tudná most már tartani,
fanni zsenialitása nélkül nincs show, egy két lábon járó szórakoztatógyár..

igazán nem lenne fair, ha ez a nagyon művi, kitalált álerkölcsi magas lovon lovagló edina nyerné a házat, amikor mások hordában való kicsinálásán kívül, nem nagyon ért semmihez,

ahogy fannit fúrta például dórinák az gusztustalan volt, még akkor is ha ez egy riportszobás feladat volt, vagy akár a fiúk bízták meg a kakikavarással... esetleg a dórit akarta lehalászni, hogy legyen barinője a házban, rémes az edinka rámenőssége, és főleg, hogy erkölcsi alapon műveli, az egy rettenet...

de nagyon úgy néz ki az rtl edinát akarja betolni a házba meg a 10 millióba,
főleg most már tartozik is azzal a 10 millióval azért a felvételért a nyugiban...

TomFerramentiBarátja 2015.01.25. 08:35:31

Nem akarok itt kellemetlenkedni, de valaki mondja már meg kérem, hogy mi a francért kell állandóan, minden rohadt adás 80 százalékában azt a kis bajszos buta sötét "román" kislányt mutogatni???? Iszonyatosan unalmas már... vele kezdődik vele végződik minden műsor 2 hete..
De ő ezt mintha tudná is mert elviselhetetlenül rájátszik minden egyes megnyilvánulására...

Puncylla 2015.01.25. 09:13:30

@TomFerramentiBarátja:
Igen. Rettenetes Edina nyomul, mint a bélsár.
Én is nézem, közben mindig 200 lesz a vérnyomásom.
De hülye is vagyok!

ornyim 2015.01.25. 09:35:21

Ha nem Edinát és Fannit mutogatnák, akkor mégis kit? Az összes többi unalmas, nélkülük nem lenne show. Ott van pl. Dóri, aki az ég világon semmi élvezhetőt nem csinál, emellett buta, mint a föld. Akárki, akármit mond, a ket csaj miatt érdekes az egész. (legalább is most)

lukacstoncsi 2015.01.25. 10:00:00

Jó reggelt!

A tegnapi beolvasós dolog nekem kicsit bassza a csőröm.Nem értem hogy a többiek miért maradtak ki?3 ember nem fért bele?Pedig ők is érdekesek annyira.Rövidebb is volt a tegnapi öfi mint szokott így is...Én kiváncsi lettem volna hogy Robinról hogy vélekednek a többiek, mert nem nagyon tudjuk ezt.Talán ő az egyetlen aki nem annyira megosztó benn, de most kiderülhetett volna hogyan látják a többiek.

Fanni igazán ügyes kis fogalmazást írt, szépen beleszóve magát a történetbe.Tényleg nem buta ez a nő sok mindenhez van érzéke és mint kiderült imádja a kamerát...magyarul rendesen színészkedik.De ezt eddig is tudtuk.Az hogy sokszor elmondta mennyire alpári is tud lenni nem szépít rajta.

Fanni viszi a showt és Edina úgy látom.De csak azért mert a többiek nincsenek helyzetbe hozva.Konfliktus generálás, szex nem mindenkinek a fő célja.De megdöbbentő hogy mennyire nincs agyuk az értelmes dolgokra....

xukxuk 2015.01.25. 10:20:00

@másodpéldány: Nem gondolod h ez már fanatizmus? Pár év múlva azt sem tudod majd ki volt ő.,vagy még az unokádnak is róla fog sz beszélni? Hihetetlen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.25. 10:31:18

@ornyim: Ha Edinát és Fannit nem mutatnák, akkor nyilván ők is unalmasak lennének. Azért kellene mindenkit mutatni -mégha kvázi unalmasak is- hogy legyünk tisztább döntési helyzetben.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.25. 10:31:41

nem biztatok ln senkit arra, hogy pofán bassza fannit, aki ezt látja bele a posztba, szálljon magába. nem utálom én fannit, sőt, mint tévés karakter pont olyan fasza, mint pókmajom vagy szndika vagy baukó éva volt, de ilyen ostoba embert még soha, sehol nem láttam, és nem győzök rácsodálkozni.

Puncylla 2015.01.25. 10:35:14

@lukacstoncsi:
"megdöbbentő hogy mennyire nincs agyuk az értelmes dolgokra..."
Ahogy a szerkesztőknek sincs.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.25. 10:56:55

@sixx: én erre rájöttem, más még nem ;) De majd talán, egyszer, valamikor...

Fu Szekh Li 2015.01.25. 11:09:56

@sixx: Franc se tudja, nekem pl. Dóri jóval butábbnak tűnik. Nem vagyok pszichomókus, így nem tudom, hogy a hányatott előélet hatására-e, de ő bezárkózott a saját kis világába, ahol a műszempilla, (szerinte) jó kinézet a legfontosabb, és azt, aki ebbe belepiszkál, meg tudná ölni. Elvarázsolt, az igaz, de szerintem, nem ostoba. Pl. nekem tetszik, amikor a többiekről kell véleményt mondania, szerintem elég jól látja a dolgokat.

2015.01.25. 11:22:40

@Kartontigris: Most idézek, mint koncsi: "Ádina a lehető leg irritálóbb figura a VV-k teljes dicstelen történetében. Pedig komoly a mezőny!"
Ez akkora alapigazság, hogy az Alkotmányban lenne a helye. Ha egyesek a Magyar Alkotmányt szarnak tartják (én nem), akkor gondoljanak a svájcira. Abból sem lógna ki.

Köszönöm a többi "sorstársam" megjegyzéseit is.

Egyébként most látszik, hogy az a szerencsétlen kis Zsuzsa, micsoda ellenpontot tartott ennek a fosjellemű székelyekszégyenének. Pedig Zsú nem volt okos, csak éppen emberien és viszonylag kultúráltan viselkedett akárhogy is acsarkodott a seggbekúrt, meg a segglyukszagú hajú.

Joe Bacsi 2015.01.25. 11:26:38

Azért azt tisztázni kéne hogy a műsorkészítőknek van egy alap koncepciójuk hogy mivel tegyék nézetté a műsort,aki ebben a témában a legtöbbet tolja az kerül az összefoglalóba és öt érzi az egyszerű néző pótolhatatlan "kelléknek"..én hallottam olyat elvétve hogy Dani is humoros volt anno,most már Dennis viszi a villát a tegnapi lovacskás értekezést hallva,oszt egyiktöl se láttam semmit az összefoglalókban,ami ezt alátámasztaná..Fannit,Edinát tolják az arcukba mert Fanni csöcsöt fog az érdekes,Dennis pöcséröl ír verset az is,nincs műszempillája az is,esszét ír,matekon parádézik..ö maga a műsor..már ha ezt a csatorna így akarja,márpedig elnézve a sok gyökér Majka,Berki meg a többi senki futtatását ez ebbe a megbotránkoztató,megosztó szerepbe pont passzol..nyerni nem fog,de amire az Rtl szerint igény van azt kimaxolja..Edina már nem ennyire iszonyat gáz,de neki is vannak érdekes dolgai..ezeket sehol nem engedi össze az Rtl még most,ezért tuti valamelyik kapta a lilát(és erre frabato mágus nélkül jöttem rá)Egyébként kezdem megérteni Fanny barátját hogy néha eljárt a keze,megpróbálta hátha...mint a mellékelt ábra mutatja nem sikerült neki..ez a csaj Taigetosz esélyes(az anyósa is biztos nem fogadta el olyannak amilyen, amikor nála élte ki a csöcsfétisét..milyen szemét ö is hogy lekevert neki egyet..a szemétje)

xukxuk 2015.01.25. 11:33:17

@Spitzbauer: Ember te tudod hol vagy? Kétlem.Engedd el magad,próbáljál meg nevetni de minimum mosolyogni.Azért találták ezt ki ( az igaz nem mindenkinek).Egy kis cirkusz majdnem ingyen van! Az a kis áramdíj ami ideesik,ugyanmár. De ha így folytatod akkor lassan a düh ellen is kell majd valami.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 11:34:28

Fanni engem kicsit Nanára emlékeztet (Zola)

másodpéldány 2015.01.25. 11:47:07

@xukxuk:

Hú de okos vagy! Le a kalappal! Nagy gratula!

És köszönöm a kioktatást, arra is nagy szükségem volt.

Fanni egy egészen új nő, egy paradigmaváltás, sokat fogunk még vele találkozni poszt villa is...
ismétlés a tudás anyja: fanni szellemes, humoros, kreatív, izgalmas

Ha nem érted, nem baj, te világod lesz szegényebb, egyébként is azt gondolom, hogy a butázók mindig gyanúsak, hogy egyszerűen csak képtelenek a világosságot meglátni a másikban, sajnálatosan nincs megfelelő vevőberendezésük, de ezt tényleg nem lehet beszerezni a boltban, úgyhogy pech...

(csak a durva kirohanásokról kell fanninak leszoknia, remélhetőleg le is fog, mert ezekért fog kapni aztán rendesen pofonokat, míg rá nem jön, hogy le kell velük állnia)

xukxuk 2015.01.25. 11:49:46

@másodpéldány: Nem akarok mr idézőjeleskedni de én nem erről írtam,olvasd el talán mégegyszer.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 11:50:37

A kurvapicsába mán.
Dél van mindjárt és még nincsen poszt. :P

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 11:55:14

@rábaszhespics Koncsíta: Én is nem rég keltem fel. Meg is lepődtem, hogy havazik. Azóta is keresem az állam...

másodpéldány 2015.01.25. 11:55:52

Amúgy zsé alapjáraton tényleg nem volt az esetem, de edina alulfekvő romlottságához és rettenthetetlen törtetéséhez- csörtetéséhez, fúrásához és falkában való uszításaihoz képest, na meg a földön lévő emberbe való rugdosásához képest a tisztesség szobra... már csak sajnos szobra, mert nincs a villában...

mindezt edina a tiszta kicsi lyány jelmezében műveli, uh, uh, rémes

csoportban kifejezetten félnék tőle, hogy ha úgy hozza az érdeke kicsinálna a többiek rám uszításával, rossz belegondolni, hogy vele nyeretik meg a vellát, dehát ahogy itt már sokan mondták, ő pénzük, az élet meg hát csak nagyjából, többé kevésbé tud igazságos lenni, sok-sok szemétséggel megfűszerezve, és időről időre a teljes elsötétüléssel...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 11:56:04

Fanni nem buta, szerintem. Aki olyan fogalmazásokat kitol magából mint a Szemiramiszos és Kleopátra az nem buta. Egy buta ember nem tud ilyeneket írni, szerintem. Fanni veszte az lesz, hogy eltaktikázza magát.

HAJRÁ FÁNCSI!!!!!!!!!!!!!!!

Fu Szekh Li 2015.01.25. 12:00:50

@-pkata-: És hogy érzed magad? Jobban vagy?

Csak ügyesen! 2015.01.25. 12:01:04

Fanni egyáltalán nem buta, nem igazán tudom, h hogy lehet még mindig ezt gondolni. A hintalovas játéknál is egyértelmű volt ez. Levágta, h Edina-Dani-Laci új projektbe kezdett, de pontosan tudta már akkor, amikor Laci visszajött, h ő lesz a következő, és elébe ment a dolgoknak, ezért van ezen a héten ez a műsor. A csaj játszik a kameráknak, a szerkiknek, a nézőknek.

VVgrumpycat 2015.01.25. 12:01:16

@TomFerramentiBarátja: én eljutottam oda kb. 1 hete, hogy következetesen némítom a tv-t, ha Edina beszél...

kiingattak 2015.01.25. 12:03:31

@VVgrumpycat: Akkor szinte az egész adást mémítva kell nézzed

másodpéldány 2015.01.25. 12:03:53

@-pkata-:

meggyógyultál? hány napig tartott a borzalom?

VVgrumpycat 2015.01.25. 12:04:46

@kiingattak: szerencsere van nehany jo pillanat :( :)

kiingattak 2015.01.25. 12:06:49

Edina lesz a legnagyobb vesztese a vv-nek. Ha nem nyeri meg, akkor mehet vissza Barótra. Mert Budapesten mégis mit lehetne kezdeni vele? Műsorvezetés nem. Pornóipar nem. Kreatív szakember nem. Talán a NAV alkalmazhatná, ha ezt a csajt ráduszitják bevallod azt is ami a gondolataidban sem fordult meg.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 12:11:10

@Fu Szekh Li: @másodpéldány: köszi nektek, jobban. Nem akar kifolyni a szemem, kapok levegőt, amiért iszonyat hálás vagyok, de a hangomon még érződik, meg néha picit köhögök még. Meg előfordul, hogy érzem a torkom, de már nem vészes. Keddig van gyógyszerem, akkor megmutatom magam a dokinak még egyszer.

másodpéldány 2015.01.25. 12:13:44

@rábaszhespics Koncsíta: @Csak ügyesen!:

örülök, hogy vannak, akik látják, hogy fanni nagyon is okos, mint a nap...

csak sajnálni tudom azokat, akiknek nincs megfelelő hullámhosszuk a rádiójukban, vagy bármely más vevőberendezésükben, hogy ezt lássák, ez az ő veszteségük...

az meg sajna Fanni vesztesége lesz, hogy a durvább, indulatosabb szövegei és cselekedetei miatt, amikor nem volt képes visszavonulni és leválasztania magát a személyes indulatairól,
nem fogják megnyeretni vele, de ez azon is múlik, hogy a végjátékban mit fognak róla lenyomni,

ha már eldöntötte a stáb, hogy edinának adják a lóvét meg a házat, mert ő adja elő a szűkölködő, nincstelen kis árvát, akkor majd tesznek róla, hogy Fanni legrosszabb pillanatait vágják be... és mennybe menesszék edinát, akinél már átkapocsolok, vagy átpörgetem a műsort, ha megszólal... ennél már annak is jobban örülnék, ha Robin nyerné meg...

másodpéldány 2015.01.25. 12:16:05

@kiingattak:

"Talán a NAV alkalmazhatná, ha ezt a csajt ráduszitják bevallod azt is ami a gondolataidban sem fordult meg."

hát ezt telibe találtad, egyébként diktátor feleségnek jó lenne, tudna remek ötleteket adni, emberre, kínzásra egyaránt, és persze neki lenne igaza, mindig

kiingattak 2015.01.25. 12:18:56

@másodpéldány: Facér diktátor kerestetik. Bár nem is kell diktátor legyen, majd az lesz Edina mellett.

lukacstoncsi 2015.01.25. 12:21:04

@Puncylla: Lásd kiket válogattak be.Azért érdekes volt látni hogy Fannika a szünetben Dennis farkát simogatta kaja közben.

@kiingattak: Edinának mi köze lenne a pornóiparhoz???Nem hiszem hogy nagyobb vesztese lenne mint Dani vagy Fannika vagy Dennis.Mindegy azt hiszi hogy megnyerheti.Van aki hangoztatja van aki nem.Edina sem hülye megvan a magához való esze éppúgy mint Fanninak.Szinészkedni mindkettő tud.

kiingattak 2015.01.25. 12:28:51

@lukacstoncsi: Dennis rapelni fog, meg haknizni jár. Dani szerkesztő lesz, vagy műsorvezető. Edina nem tud megélni Budapesten. Szerintem.

lukacstoncsi 2015.01.25. 12:38:08

@kiingattak: Optimista vagy:) Az előző bagázsból Viki és Aurelio kapott komolyabb lehetőséget.A többiek sehol nincsenek.Jó Dorka meg Zsófika akik még akik muzsikálnak valamennyire...a többiek kuka.

Ditti82 2015.01.25. 12:39:58

Nem tudom, Dani vagy Laci mondta Dennisnek, hogy régi játékosok viselkedéséből rakja össze a karakterét, de tálaló volt.

lukacstoncsi 2015.01.25. 12:43:46

@Ditti82: Laci mondta neki.A riportban láthatjuk is.Csak ott beszél úgy mint Aurelio.Ez a farkam előveszem mindenki elött is tőle van.

Csak ügyesen! 2015.01.25. 12:43:52

@Ditti82: Laci. Amit nem tudom, h honnan tudott (mert egyébként betalált), ha nem nézte a korábbi VV-ket. Gondolom, ez inkább ilyan általános téma lehet a többiek között.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 12:50:13

@Csak ügyesen!: Mielőtt ezt a Kazalt megválasztanánk a Mensa International elnökének - pusztán azért, mert írt egy elfogadható fogalmazást, meg mert körbeírta nagyjából a kontinens fogalmát -, nézzük meg, hogy elviselhető ember-e.

krumplicukor 2015.01.25. 12:54:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ki akarta a Mensa elnökének megválasztani? Nem vagyok én másodpéldány :) Csak őszintén elcsodálkozok, h hogy lehet a csajt a valóságshow-k legbutábbikának tartani, miközben még a bentiek között sem ő a legostobább.

Az meg h mennyire elviselhető vagy sem, nem tartozik a butaság kérdéséhez. Nekem egyébként ez a benyomásom, h sokan összekeverik, h mit jelent a butaság, az ugyanis nem egyenlő az összeférhetetlenséggel, vagy megkérdőjelezhető viselkedéssel. Csak egyszerűbb odacsapni, h milyen ostoba, miközben a probléma Fanninál nem a butaság.

csiri bá 2015.01.25. 12:54:45

@kiingattak: Dennis rapelni fog - próbálkozott, nemigen jött össze.
Edina nem tud megélni Budapesten - dehogynem. :DDD

Csak ügyesen! 2015.01.25. 12:56:04

@krumplicukor: Én voltam, csak index fórumon váltottam épp nicket, aztán olyankor itt is vált, nem vettem észre :)

hypatia 2015.01.25. 12:56:21

@másodpéldány: én még mindig nem értem, hogy miért gondolja bárki azt, hogy a csatornának olyan fontos, hogy a végén ki viszi el a nyereményt. fontos a show meg az emberek, akik a showt csinálják, addig amíg tart a műsor. de ha vége van már nem kell a nézettség. miért számítana nekik, hogy fanni nyit belőle szoláriumot, vagy edina épít baróton házat? miért érdekelné ez őket? nekik is az a legjobb, ha az nyer, akit többen szerettek, akire szavaztak, így a nézők többsége elégedett.

Baresz83 2015.01.25. 12:59:09

@pirospingvin: a számból vetted ki a szót! :)
Annyira elkönyvelte már itt a többség, hogy Edina fog nyerni... Pedig szerintem ez még korántsem biztos, még nagyon sok minden alakulhat a végéig...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 13:00:46

@kiingattak: Ádinkát rengeteg konyhalány pozíció várja Budapesten, például a kínaiaknál. Esélye úgyis csak ott van a felvételre, mert ők valszeg nem nézték a VV-t. És amilyen lusta, alkalma lesz megtanulni, hogy mi az a munka. Úgyis szereti a dolgokat izomból megoldani, hát a konyhán majd nyomulhat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 13:02:47

@krumplicukor:"... sokan összekeverik, h mit jelent a butaság, az ugyanis nem egyenlő az összeférhetetlenséggel,..."

Asszem, nélküled még a fákon ugrálnék. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:07:31

@másodpéldány: Szia! Az előző posztban is Edináékat pocskondiáztad, hogy lecsúszott a szatén takaró róluk, (direkt azt kaptak) és kint volt a Laci segge...és, hogy ez milyen gusztustalan dolog, mert ilyen még nem volt a villa történetében......Nos, akkor ezt nézd meg!!! 2 perc az egész, de ez még olyanabb!!!! Itt még a Fanni kövér nuniját is láthatod!!! Ja, pedig nem szatén takaró van rajtuk.:)

rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-es-dennis-vegre-takaro-nelkul-szexelt

Csak ügyesen! 2015.01.25. 13:08:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem rád értettem :) Mondjuk, ha nem gond, akkor azon túllépvén, h Fanni klasszikus értelemben nem buta, nem eveznék át arra a témakörre, h elviselhető-e vagy sem, mert ez már túl ingoványos terület :) Vagy pontosabban ez még nem is az (mert a válasz egyértelmű: nem az), hanem az h miért viselkedik így. Ebbe én már nem mennék bele, ha nem muszáj.

Baresz83 2015.01.25. 13:12:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyébként azt honnan tudod, hogy Edina a kinti életben nem tudja, mi az igazi munka? Szerintem kár az alapján levonni következtetéseket, ahogyan a villában viselkednek.

vastyúk is .. 2015.01.25. 13:13:19

@Baresz83: Bezony. Az rtl szerintem is teljesen leszarja, hogy ki nyeri meg a végén. A nyereménytől függetlenül kerülhet valaki "süllyesztőbe", nem attól függ, hogy ki viszi el a 12 millát meg a kecót, meg a kocsit. Egyébként meg 'szegény embernek nem való a pénz'. Nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik élete is megváltozna gyökeresen ettől.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:13:30

@Ditti82: Szia! ...Laci mondta...és nagyon igaza van. Auréliót majmolja, de harmat gyenge.

Cirmoska11 2015.01.25. 13:16:23

Jajj, képzeljétek! Annyit olvasgattam este a fórumot, hogy azt álmodtam, én is bent vagyok a villában, és valami miatt Edina annyira kiborított, hogy elkezdtem vele kiabálni úgy, hogy szóhoz sem tudott jutni, és azt mondtam neki, hogy úgysem ő fog nyerni, hanem majd a 3. helyről integethet Fanninak, meg Denisznek, mert ők fognak az első 2 helyen állni. Persze ez csak egy álom :) A többire nem emlékszem, mert felébredtem, pontosabban felriadtam :D

Baresz83 2015.01.25. 13:17:52

@Cirmoska11: ez már súrolja a rémálom-kategóriát! :D

lukacstoncsi 2015.01.25. 13:20:12

@Cirmoska11: Tarts egy kis pihenőt szerintem:) A végén még te fogod megnyerni azt álmodod meg:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 13:20:17

@Csak ügyesen!: Pont ez az. A viselkedés. A néző alapjáraton sztm azt nézi, hogy miféle ember. Nem hinném, hogy mély pszichoanalízisnek vetné alá és az okokat és miérteket kutatná. Ez kommentelő társaság sztm nem mérvadó a szavazókhoz képest, sem létszámban sem intellektusban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 13:23:49

@Baresz83: Tudni, nem tudom, inkább megérzés. Az élettapasztalatom sugallja, hogy az ilyen sok- és nagy dumás, mindent megmagyarázó típusok nem jó munkaerők, szeretik magukat kihúzni a neheze alól. Ráadásul az itteni magatartásával nálam ráerősített erre az érzésre.

usim.misu 2015.01.25. 13:25:12

Ez a denisz ritka gusztustalan egy alak, fingik, meg a farkát tolja a másik arcába, miközben fáncsi eszik. fáncsi is elég magányos lehet, ha ilyen mocsokkal leáll. kiábrándító volt az a jelenet, szinte már megsajnáltam fáncsit.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:25:41

Jó lenne, ha a feladatoknál mindenki teljesítményét egyformán mutatnák! Kit érdekel, hogy Dóri bealszik tanulás közben, hogy Laci ül az asztalnál, Dennis cigizik, Fanni a haját túrja. Miért nem mutatták meg, a többiek véleményét is a hintalós beszélgetésnél? Sokkal érdekesebb lett volna!
Lilu megemlítette, hogy a Fanni és az Edina fogalmazása volt a legjobb. Miért csak Fanni olvasta fel? Én a többiekére is kíváncsi lettem volna. Nagyon nyomják Fannit, lehet Ő lesz a kiválasztott. Nem akarják, hogy a párbajon még kiessen!....

Cirmoska11 2015.01.25. 13:33:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát még akkor milyen cuki, ha az is mellé van írva, h "sütöttem neked sütit, de mind megettem" :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:34:32

Edina, otthon dolgozott... Nem rokonom, nem ismerősöm, nem favorizálom se Őt, se senkit, csak nézem a műsort....de aki az Edinát állandóan savazza, hogy milyen csúnya...gondolom már nézett tükörbe!!! Ha eddig nem, akkor sürgősen tegye meg! Lehet, hogy Edina nem világszépség, nincs rajta 1 kg. vakolat, de csúnyának sem mondanám. Arról senki nem tehet, hogy milyennek született. Akik állandóan a kinézetével savazzák.... azoknak nem az arcuk, hanem a lelkük nyomorék. Nos, lehet gondolkozni rajta, már ha van agyuk!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 13:36:44

@Cirmoska11: asszem, neki még ezt is megbocsátom. Pedig nálunk a süti NEM VICC. :):D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:40:43

@másodpéldány: Remélem a Fanni - Denisz videó tetszett! Az Ő seggük is kilátszott.. Igaz, ez az RTL. szégyene, meg az is, hogy eladják a Blikknek a nézettségért.Undorító. Az is, hogy kaját nem kaptak, csak egy üveg pezsgőt. Elég szegényes "romantikus vacsora" volt. Direkt erre mentek. A Maci - Denisz romantikus vacsorán, annyit zabálhattak, hogy kihányhatták. Gratula RTL!

kiingattak 2015.01.25. 13:41:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De az derogálni fog Edinkának. Ő aki vv-ben szerepelt taTTika nélkül, őszintén. EGGYetemre akar menni.

kiingattak 2015.01.25. 13:42:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem is a kinőzetével savazom. De Edina-Fanni viszonylatában az a meglátásom, hogy Fanni az okos aki hülyéskedik (mondjuk határok nélkül) és Edina a hülye aki okoskodik. Ás ez utóbbi sok embernek nem jön be.

usim.misu 2015.01.25. 13:43:26

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: igazad van, hogy a külsejéről senki nem tehet, viszont egy szerethető, kedves embert sosem cikiznek a külseje miatt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 13:43:29

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Nos, lehet gondolkozni rajta, már ha van agyuk!"

Te is csak azt tudod, amit ő mondott, esetleg azt, hogy bejárt a munkahelyére. A csúfság meg belülről jön, bár azt sem hiszem, hogy én savaztam volna őt külsőségek miatt.
Ha az én agyamra gondolsz, nekem van. És neked?

másodpéldány 2015.01.25. 13:44:53

Hogy mi érdeke van a stábnak a nyerő kiválasztásánál?

a stáb intézi el, hogy ki essen ki és ki maradjon benn a párbajoknál...

az első párbajon a stáb tagjai zsét akarták benntartani, nyilván meg volt az okuk rá, de a párbaj előtt alig láttuk Vikcsut, vagy ha igen, akkor homályosan, messziről vagy hátulról, viszont szinte ünnepeltették zsét, mindennap telibe a riportban is, szépen felöltözve kisminkelve mondhatta és mondhatta...

ha a stáb egyszer lemondott egy lakóról, azt simán kiejtik a vágással, és pont ugyanígy bevágással meg reklámozzák őket, - a pozitív reklám is reklám - napok óta csak laci és edina fut még az éjjeli online-on is... ezért az ember simán átpörgeti, nem tudom hová tüntették deniszt...

sajnos laci nem egy jellem, mindenkitől undorodik, számára mindenki kivétel nélkül gusztustalan, és ő mindenki felett áll... de edina meg az abszolút feddhetetlen überwomancs, és a vágók minden önreklámját bevágják, hogy mi mindenre is kell neki a pénz, ezt nagyon sokszor elmondta és bevágták már... ez nem más, mint sulykolás a stáb részéről, itt van egy szegény kicsi árvalány, kell neki a pénz... hogy nekik mire jó az, hogy edinát hozzák ki győztesnek, nem tudom, nyilván erre is van egy koncepció, hogy miért jó ezt a szereplőt ünnepeltetni...

kiingattak 2015.01.25. 13:48:15

@másodpéldány: Szerintem Edinával csesztek ki a legjobban.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:49:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem Neked címeztem... azoknak akik állandóan a kinézetével foglalkoznak! Senki nem lehet szépségkirálynő, és senki nem tehet arról, hogy milyennek születik...így Edina sem!!! Be kéne fejeznie mindenkinek, hogy a külsejét blamálják! Én Dóritól riadok meg néha, de nem becsmérlem itt soha, pedig Ő szép volt, de össze -vissza szabatta magát. Ilyen lett, de nem foglalkozom a külsejével, a játéka érdekel (ne! ) -ennyi-

másodpéldány 2015.01.25. 13:51:09

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

nem az ő seggük, hanem egyedül denisz segge, és ez már egy régi anyag,

nagy különbség ahhoz képest, hogy edináról olyat mutattak, hogy konkrétan láttuk a nemiszerveiket egymásban, de ez edinának a legnagyobb baj, mert ő a szende tiszta kislányt játssza saját maga választotta szerepe szerint,

szemben fannival, aki, ha már egyszer belement nyíltan felvállalta a szexet, verbálisan is, tehát neki nem annyira kínos ez a dolog,

ettől függetlenül remélem fanniról nem lesz ennyire kínos kép mint edináról, mert ez nagyon rongálná a jövőjét... edinát max tényleg már csak az tudná megváltani a szexkatalógus kép okozta rongálástól, ha megnyerné a villát, akkor mondhatnák arra a képre, hogy a 30 millió ft-s kép...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 13:58:32

@másodpéldány: Ebben igazad van. A stáb dönt, hogy mit mutatnak nekünk. Abban nincs, hogy Edina elmondja nyerni akar, és kell neki a pénz! Mindenki azért ment be, mert nyerni akar! Fanni is elmondta, hogy nyerni akar, és itt nincs barátság, leszarja...ha kell kiviszi Deniszt is! (gondolom Denisz is Őt.) Ebben Fanninak tök igaza van. Ez egy egyéni játék, csak egy nyertes lehet a végén. Ezt jól látja, az elején tetszett is, de mára a hideg ráz tőle. Taszít, mert nő nem lehet ilyen alpári!!!

kiingattak 2015.01.25. 13:59:07

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Dórit sem a külső miatt tenném ki. De olyan mindegy, hogy vele vagy nélküle. Amit jól csinál az annyi, hogy a többieknek nincs miért jelet tenni rá. Mivel indokolnák? Azért teszem Dórira a jelet mert hetente egyszer elbődül és kidobja a tojássárgát.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 14:03:27

@Cirmoska11: Minek kiabálsz baszki olyan hangosan, hogy felébredsz rá. :D
Én meg azt álmodtam, hogy terhes vagyok és az egyik nővér szólt, hogy akkor indulás, szülünk... Mondom mi a fasz van? Ér éreztem, hogy tényleg gyün a gyerek. De itt felébredtem. :)
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: fenn van a VV oldalán mindenkié szerintem. :)

másodpéldány 2015.01.25. 14:06:49

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

fannit bevágták egyszer vagy kétszer, amint a nyerésről beszél, de a kicsi árva edina már legkevesebb tízszer vagy többször mondta el, hogy kell neki házra, tanulásra, és jól fogja használni, ez viszont már a stáb döntése, hogy ennyiszer vágják be, amint edina a szükségleteiről beszél, mint a koldus az utcán, lényegében kéreget...

biztos vagyok benne, hogy van olyan néző, akinél ez a sulykolás bejön és számít...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:08:05

Hogy potyolja meg a VV Edina a mai posztírót.
VV Edinát is potyolja má meg valaki egy gumikalapáccsal (viccelek).

@VV Erőlegény:
Az oszifő, a villa piszológusa is és ez nem vicc.

kiingattak 2015.01.25. 14:08:23

A mai viccem Edinkáról. Feleség helyett Edinát kell olvasni: Egy luxusvendéglőben egy házaspár ebédel. Egyszer csak érkezik egy gyönyörű, csinos, fiatal nő és megcsókolja a férjet. A felesége felháborodva, önmagából kikelve kérdi:
- Ki ez a nő
A férj, teljesen nyugodtan:
- A szeretőm.
- Én ezt nem tűröm, elválunk, visszaköltözöm a szüleimhez - ordítja a feleség.
- Jó szívem - mondja a férjcsendesen - váljunk. De tudod, hogy akkor nincs több hawaii nyaralás, karácsonyi bevásárlás Párizsban, sízés az Alpokban, és még sorolhatnám...
Mély csend következik, csak az evőeszközök csilingelése hallatszik.
Egyszer csak belép az étterembe a család egyik barátja, jobbján szintén egy csinos fiatal nővel. A feleség ismét felháborodva:
- Ki az a nő ott Bélával?
- A szeretője - mondja a férj ugyanazzal a nyugalommal.
Kis csend következik, majd a feleség megszólal:
- A miénk szebb.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:08:40

@másodpéldány: Akkor nézd meg még egyszer!!!!!! A ...0.16 - nál látszik tisztán egy darabig a Fanni csupasz nunija...aztán 1.40 -től végig látszik ahogy Denisz ki be húzza a nunijából godzillát, miközben csattog a zacskója....Biztos meg sem nézted a videót. Nézd meg újra! :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:12:09

@kiingattak: Dórira tehet jelet indoklás nélkül is... de mondhatja azt is, hogy amikor Dóri lerészegedik, olyankor üvölt és köpköd.... ezért, szeretné a villán kívül látni! -ennyi-

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:14:07

@-pkata-: Köszi szépen, majd mindjárt megnézem. Amúgy, jobban vagy már? Jobbulást! :)

másodpéldány 2015.01.25. 14:17:36

@kiingattak:

Dórit szimplán jó nézni, egy esztétikus látvány, egyébként sok munka és szenvdés is van a kinézetében, ő nyilván műalkotásnak tekinti a testét, ami ugye renoválásra fog szorulni, ha kimegy,

de alapvetően egy jólelkű, jóindulatú és érzékeny, megértő, együttérző lány, és nem bánnám, ha inkább őt mutatnák többet meg robint, mindkettő látványa egyszerű esztétikai élvezetet okoz...

Baresz83 2015.01.25. 14:22:32

@másodpéldány: aha, szóval ha egy régi anyag ez a videó, akkor már nem is számít. Hihetetlen vagy ezzel az elvakult Fanni-imádattal... :D Oké, emlékszem, hogy az elején eldöntötted, hogy mmkk őt támogatod, de azért néha megírhatnád az őszinte véleményed is, mert egyszerűen hihetetlen, hogy nem látod azt, amit mindenki más!

kiingattak 2015.01.25. 14:22:32

@másodpéldány: Nekem nem tetszik. És se rossz se jóindulatunak nem tartom. Sodródó. De az látszik abból is, hogy mindene mű. Ülhet a villában meg nyerhet is de minek? A játék szempontjából egy nagy semmi.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:22:51

Ha Fanni nem kapja meg a lila kendőt, akkor őt fogják kiküldeni ( szerintem is).
Dani, Laci, Edina tutira őt fogja küldeni.
Robin (napraforgó), talán ő is.
Fanni, Denisz, Dóri...az ő csapatuk van kisebbségben.
Nem tudom elképzelni, hogy ne Fannit válasszák és ha Fanni megy, kit fog magával vinni?

másodpéldány 2015.01.25. 14:22:51

@kiingattak:

"De Edina-Fanni viszonylatában az a meglátásom, hogy Fanni az okos aki hülyéskedik (mondjuk határok nélkül) és Edina a hülye aki okoskodik. És ez utóbbi sok embernek nem jön be."

pontos! csatlakozom + 1000

kiingattak 2015.01.25. 14:23:26

@másodpéldány: Robint én is nézegetném. Ő próbál valamit hozzátenni a játékhoz.

kiingattak 2015.01.25. 14:25:29

@rábaszhespics Koncsíta: Denist szeretném, de őt nm fogja. Remélem Danit és kint is hagyja. Dani elérte amit akart.

másodpéldány 2015.01.25. 14:26:25

@Baresz83:

megírtam az őszinte véleményem, de azért remélem nem kötelező azt írnom, amit te hallani akarsz, ha figyelmesebben olvasnál értenéd, miért sokkal kínosabb az, amit edina csinált, ugyanis szerepe szerint ő a tiszta kicsi árva lány...

a videóban meg szimplán nem értünk egyet, az edinás videót gázabbnak tartom,

én itt le is lezártam a videó témát veled, megértésed köszönöm.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:27:01

@kiingattak
Igen, a Dani az jó választás lenne. De minden attól függ, ki kapja a lila kendőt.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:28:30

Most ki az, aki dönt szavazategyenlőség esetén?

kiingattak 2015.01.25. 14:28:32

@másodpéldány: Fannit százszor inkább el tudnám képzelni egyetemen, mint Edinát. Média szakra járatnám, olyan jól látja a dolgokat és nagyon provokativ tud lenni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:28:39

@másodpéldány: Ne értékeld alul a nézőket! Én is nézem, sőt láttam mindegyik VV -t, és még sosem szavaztam. Nem is fogok, pedig van okos telefonom, de nem érdekel ki nyeri meg. Lehet, hogy tényleg a szavazók döntenek, de aszerint, hogy Ők mit látnak, és hogyan értékelik a bentlévők játékát...Ezt nem lehet befolyásolni, ha csak nem úgy szerkesztik a műsort, hogy van akit tolnak, van akit lehúznak. Szerintem, Fanni helyett nem káromkodik senki, és amikor Őt mutatják, saját magát húzza le. Kár érte, mert az elején bírtam...de ma már azt mondom, bárki nyerjen, de Ő nem érdemli meg. Nem sorolom hogy mennyi rossz tulajdonsága van. A hideg ráz Tőle. Ám ha neki adják, biztos nem megyek a Dunának. Ez egy játék, én csak néző vagyok. A VV posztokat is mindig olvastam, nagyon szerettem, de ide is csak nem rég jelentkeztem be. Néha írok, de őszintén megmondom, sokszor taszít az a hangnem amit egyesek megengednek itt maguknak. Gondolom, Ők nem nem szórakozni járnak ide, hanem szétcseszni a hangulatot. Kár.

másodpéldány 2015.01.25. 14:30:04

@kiingattak:

Dóri műsége a saját komplexusairól szól, ettől függetlenül mások vonatkozásában megértő, toleráns és nyitott, a többi persze izlés kérdése...

Félek ha Fanni kapja a lilát, akkor nem ő nyeri a vellát, de ezt már eddig is láthattuk, jó részben tényleg ő a hibás, mert az ordanáré oldalából túl sokat mutatott, de kiváncsi lennék, ha vissza tudná fogni magát e téren az utolsó hetekben, és a stáb mondjuk kegyes lenne vele, akkor még visszatornázhatná e magát a "jók" közé...

vastyúk is .. 2015.01.25. 14:32:27

@Baresz83: nem azért nem számít, mert régi a videó, hanem mert Fáncsi felvállalja, hogy ő ilyen. :D
Szóval róla eleve tudjuk, hogy szeret nem szerelemből kefélni, ezért az nem baj, ha Denisz ki-be jár benne. Hihihi

Ruadhnait 2015.01.25. 14:34:25

@másodpéldány: "miért sokkal kínosabb az, amit edina csinált, ugyanis szerepe szerint ő a tiszta kicsi árva lány".
A szerepe szerint? A Fanni úgy ment be, hogy "édibédi", az Edina meg úgy, hogy "tűzrőlpattant". Szerintem nem Edina az, aki meghazudtolja magát. És egyébként mindkét videó egyformán gáz, ha ezt nem látod, tényleg nagyon elvakult vagy.

kiingattak 2015.01.25. 14:34:45

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én se szavaznék soha, de ezért el is itélem magamat. Nézzük, kommentelünk, összeskűvés elméleteket gyártunk, de semmit nem teszünk. Pkata legalább kiállt Laciért ezért le a kalappal előtte.

másodpéldány 2015.01.25. 14:37:03

@rábaszhespics Koncsíta:

remélem fanninak adják a lila kendőt (bár ez azt jelenti, már tudják, hogy nem ő kapja a fődíjat, csak még benn akarják tartani, mert viszi a showt meg legyen egy kis sikerélménye)

ha ő kapja, akkor remélem danit viszi ki... csak nem tudom, hogy erre miből fog rájönni, hogy őt kell kivinnie... ha csak nem súgnak neki... mert belül másképp néz ki,

ha csak a következő körben megy párbajozni, akkor fanninak lacit kell kivinnie és kinn hagynia...

edinát annyira felerősítették, hogy valszeg senki se tudná kinn hagyni ezen a ponton...

kiingattak 2015.01.25. 14:37:26

@másodpéldány: Erről beszéltem én is. Komplexusai vannak és ösztönből cselekszik. Nem tudta megmagyarázni azt sem, hogy miért állt Zsú mellé. Csak annyit tudunk, hogy Zsú közeledett felé és ő elfogadta. Szegényt emiatt lehet kihasználni az élet minden területén.

Baresz83 2015.01.25. 14:39:49

Ohh, én kérek elnézést!! Én csak a "régi videó" kifejezésre reagáltam, egyébként pont leszarom, ki hogy szexel bent. Nem emiatt irritál Fanni hercegnő, hanem az alpári stílus miatt, ami képvisel...

másodpéldány 2015.01.25. 14:40:07

@Ruadhnait:

Miért vagy elvakult? Senki se kötelez arra, hogy elvakult legyél! Itt elvakultság nélkül is hozzá lehet szólni. Más szóval: szerintem se legyél elvakult! legyen elég ebből az elvakultságból! Kicsit sok már itt ez az elvakultság.

További szép szombatot! Elvakultság nélkül. Köszönöm.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 14:40:11

@kiingattak: köszi :p Bár, nekem sincs okostelóm, de megpróbáltam vki mást rávenni, hogy szavazzon helyettem :D Egy barátnőm meg is tette. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:40:30

A különbség az, hogy Edina szerelmes lett, és 2,5 hónap lefeküdt Lacival. Nem szólom meg érte, mert olyankor nem érdekli az embert semmi.... Fannika, sosem volt még szerelmes, pár nap múlva lefeküdt Denisszel, kint is gondolom bárkivel, mivel állandóan bizsereg a pöcke. Hagyjuk már ezt a Fanni imádatot. Egy irritáló, gusztustalan mocskos szájú, önző, utolsó nőszemély. Semmi érték nincs benne. Remélem, nem Ő fog nyerni. Adjanak neki valami állást, és kész. Többet nem érdemel. Nem címeztem senkinek az írásom, csak elmondtam a véleményem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:41:50

@-pkata-: Akkor mielőbbi gyógyulást! Kellemes délutánt, jó pihenést Neked! :)

másodpéldány 2015.01.25. 14:42:42

@kiingattak:

"Fannit százszor inkább el tudnám képzelni egyetemen, mint Edinát. Média szakra járatnám, olyan jól látja a dolgokat és nagyon provokativ tud lenni."

e téren egy hullámhosszon vagyunk, nem kétséges..

kiingattak 2015.01.25. 14:43:13

@-pkata-: Tudom, tudom, tudtam. És ez nagyon tetszett. Itt fröcsögünk, de semmit nem teszünk.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:43:27

@kiingattak:
Ez jó hír. :)
Akkor a Robinon fog múlni a dolog, de ő is Edinába szerelmes titkon..hehe..ajjajajjaj, nagy veszélyben van Fanni. Edina okosan megépítette a saját csapatát, vajon mikor jönnek erre rá többiek?
Edina számomra az a karakter, akit ha ledobnának egy lakatlan szigetre tized magával, mindenkin átgázolna..még a legizmosabb erőemberen is. :)
Ezt a nőt ha kidobnák egy ház minden nyílásán..az egérlyukon is visszamászna, szerintem.
Más.
Miért kell belevenni ebbe a játékba, hogy szociális alapon ki érdemelné a nyereményt? Akkor tegyenek be hajléktalanokat és szavazzunk azokra.

Mók_Ica 2015.01.25. 14:45:51

sziasztok :)

@rábaszhespics Koncsíta: kanapémedve deniszre hagyta ezt a képességet :))

a szexvideókról a véleményem:
edinát "betegesnek" kiáltották itt ki a kukkolása miatt.... de mit is csinál a retek (és vele együtt mi is, a nézők)?? szexelnek, egészséges vágyakkal rendelkező fiatalok.... betakargatják magukat.... oszt a nagy hévben itt ott elcsúszik az a fránya takaró..... a retek kamerája pedig hogy hogy nem még oda is fókuszál...... és ezt az arcunkba tolja.... mi pedig nézegetjük, többször is és elemezzük....
ezért kikiáltani rosszéletűnek/hazugnak/stb. bármelyik szexelő lányt vagy fiút elég álságos szerintem.....
egyik sem a magamutogatásért szexelt.... ha azért tette volna, akkor nem takarták volna be magukat....

kiingattak 2015.01.25. 14:47:15

@másodpéldány: Nagyon meg fognak ezért kövezni minket. De mint szakember a témában csak benne látnék potenciált és úgy szeretnék tanácsadója lenni. Évával is így voltam, de látom ő magától is tudott bizonyítani.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:49:00

@kiingattak: Én akkor sem szavazok.:) Jó lenne, ha Dani kapná a lilát, és Fannika a jeleket!!! Akkor vagy Edinát hívná ki, vagy Robint!!! ....Deniszt, meg Dórit nem fogja. Megnézném, hogy a nézőknek mi a véleménye Fanniról? Elfogadható - e ez a viselkedés számukra? Engem ez érdekelne!!! Nem lehet azt mondani, hogy Fannit elnyomják, hiszen állandóan Őt mutogatják.(de minek?)

kiingattak 2015.01.25. 14:50:28

@rábaszhespics Koncsíta: Edina nem okos. De őt soha nem vette volna be az elit (Fanni, Dóri, Dennis, Laci ) így addig fúrt-faragott mig esélyes lett. Sz ilyen tipusú nők miatt halnak korábban a férfiak.

vastyúk is .. 2015.01.25. 14:52:20

@Baresz83:ezt én is hasonlóan látom. Nem hat meg Fáncsi vagy Edina szexelése. Ami a legjobban zavar F-ben, hogy mindenre az a válasza, hogy én ilyen vagyok.. Ezt mondta a skorpió is a békáknak, mikor az átvitte a folyón, és hálából beledöfte a fullánkját.

kiingattak 2015.01.25. 14:53:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Szerintem Edina vagy Fanni fogják kapni a lilát. A játék szempontjából mindkettőre szükség van. És vagy szavazz, vagy ne siránkozz utólag :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:53:08

@Baresz83: Egyetértünk.:) köszönömszépen.:) by Fanni....

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:53:12

@másodpéldány:
Ne foglalkozz velük. Mi szeretjük Fannit és kész. Nem kell vitatkozni velük, ők pld. Edinát kedvelik, mi meg agyfaszt kapunk tőle. :)

kiingattak 2015.01.25. 14:54:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Le a kalappal. Szeretem ha szavaznak az emberek. Mondjuk én nem fogok de ennek összetett okai vannak

Fu Szekh Li 2015.01.25. 14:55:13

@-pkata-: Azt se tudod, hányat szültél? Nagyon más állapotban lehettél :D

kiingattak 2015.01.25. 14:55:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Akik először mennek be. Mindig azok a meghatározó egyéniségek, mert ők már körbepisikálják a villát. Szociálpszichológia - a többiek is ezt érzik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 14:57:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: megkergültek tőle a hormonjaim? lehet :)
@Fu Szekh Li: felébredtem még szülés előtt :)

csiri bá 2015.01.25. 14:58:18

@-pkata-: szép nagy barna gyerek lett, mi? Papírral betakargattad, nehogy megfázzon, mikor ráengeded a hideg vizet? :DDDD

Fu Szekh Li 2015.01.25. 15:00:23

Az azért nagyon teccik, hogy eddig a Zsuzsa-Edina harcot játszották le néhányan itt is, most, hogy Edina és Fanni találta meg egymást, mindjárt itt is megjelent a párharc. Most akkor melyik a Való Világ? :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 15:01:42

@kiingattak: Nem szoktam siránkozni. Úgy vagyok vele, Hogy ha nem én kapom meg, akkor aki nyeri hadd vigye!!:) Igaz, nincs az a pénz, amiért bemennék a villába. Olyan lehet, mint egy börtön. Nem szeretem ha korlátoznak a mozgásomban, meg mutogatnak mint valami kísérleti nyulat. Marad a villa kukkolás, sőt néha van amikor megsajnálom valamelyiket. Egyikkel sem vagyok elfogult. Azt írom le ami van, nem pedig azt amit látni szeretnék! :)

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:03:09

@Mók_Ica: ugye?

@csiri bá: sírok. háháháháháháháháháááááá

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:03:46

@kiingattak:
Na igen. Valamiért nagyon fura ezt így látni ...vagyis azt, hogy egy ágról szakadt leánkának mit össze kell furfangoskodnia, hogy megfúrja a többieket vagy behálózza őket. Talán jobb lenne ezt nem látni...nemtom. Nagyon idegesít Edina beszéde és, hogy állandóan rizsál.

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:04:12

@-pkata-: azt hiszem, a szülést egy Kula-bácsi világrahozatalának értelmezte :D hihihihihi

kiingattak 2015.01.25. 15:05:14

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem minden bejegyzésedre figyeltem. Bocsi. Mégis kit utálsz legkevésbé, aki hozzátett a játékhoz és nem szeretnéd ha kiesne?

kiingattak 2015.01.25. 15:08:42

@rábaszhespics Koncsíta: Edinát sajnálni lehet. Szerencsétlen soha nem látná be, hogy hibázott. És hülyeség amit mond, ha annyira egyetemet akart volna végezni tudott volna. Romániában még működik a szociális támogatás és nála sokkal rosszabb sorsú emberek végeznek egyetemet.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 15:11:19

További jó szórakozást, estére jó szurkolást!...mindenki a kedvencének!!! (nekem nincs!) Csak nézem, és elemzem a játékukat. Szakmai ártalom, egyben szórakoztat is...:) Viszlát mki!

másodpéldány 2015.01.25. 15:13:48

@rábaszhespics Koncsíta:

"mi meg agyfaszt kapunk tőle. :)"

az hogy néz ki? mik a tünetek?

én azt nem értem, hogyha én valakihez huzamos időn át nem szólok, vagy lezárok valamit, akkor az illetőnek miért kell mégis csaholnia utánam, na mindegy, tényleg rosszul hangzik ez az agyfasz, nem szeretném elkapni... de ha valakik itt elkezdenek "elvakultságot" kiáltani rám, hát akkor rámutatok arra, hogy nézzenek már tükörbe...

én reálisan látom fannit, persze nagyon bírom, és tényleg egy újfajta nőt és szereplőt testesít meg, valamifajta korszakváltást és egyenlőséget, de azt is látom, hogy azzal gáncsolta el magát, hogy túlságosan szabadjára engedte a negatív indulatait, nem tudott nekik megálljt parancsolni, már Izánál is ez volt a gond,

Igaz, Fanni talán még nem rontotta annyira el mint annó Iza, amikor nagyon eldurvultak Krisztiánnal, viszont jól mutatja a villaviszonyok embertorzító hatását, hogy most már majdnem egy éve jól elvannak, tehát ami ott történt durvulás közöttük, azt csak a villa szélsőséges helyzetei hozták ki belőlük...

amúgy ezen a ponton Krisztián népi hősként hitelesebb nekem és szerethetőbb, mint Edina, aki a legelején még érdekelt, de nagyon hamar lelakta magát...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:14:13

@kiingattak:
Most már megsajnáltam, mi lesz vele, ha kijön?
Úgy utálom, amikor egy játék rossz érzéseket kelt bennem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 15:16:44

@vastyúk is ..: ilyen szülési problémám pár éve nincs :)

kiingattak 2015.01.25. 15:17:05

@rábaszhespics Koncsíta: Erre és is kiváncsi vagyok. Majd felkarolom.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 15:18:22

@kiingattak: Fannin kívül bárki...egyedül csak Ő ne a viselkedése, és a mocskos szája miatt.Nem érdemli meg. Az anyukája helyében, amikor kimegy a villából, azonnal orvoshoz vinném. Sajnos kezelésre lenne szüksége. Már régen is figyelhettek volna reá jobban a szülei! Nem hiszem, hogy ez a viselkedés új keletű nála. Fanni segítségre szorul, minél előbb! Na, mentem dolgomra.-L-

kamilla123 2015.01.25. 15:18:52

@Cirmoska11: jaj de cuki vagy:-)) ez jó!! :-)

másodpéldány 2015.01.25. 15:19:48

@kiingattak:

"Szerintem Edina vagy Fanni fogják kapni a lilát. A játék szempontjából mindkettőre szükség van."

a különbség az, hogy sajnos Fannit kiüthetőnek látom, Edinát viszont ezen a ponton szerintem senki nem tudja kiütni, ezért kellene inkább Fannit védeni most egy kendővel...

ha viszont ráteszik a jelet, szerintem Danit kinn tudná hagyni,

ha megvédenék most egy kendővel fannit, akkor a következő körben laci ellen vissza tudna jönni.. amúgy "jobban meg is érdemli", de tudjuk ez nem számít, viszont aki a suliban a legjobb tanuló lett, az eddig sohasem nyert villát... mintha előre ezzel akarnák kielégíteni...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:21:17

@másodpéldány:
Ez egy vicces szó. :D
Ez egy játék, ne vitatkozz senkivel, nem éri meg egyetlen villalakóért sem. Ezen a játékon nem a mi életünk múlik, nem szabad ennyire komolyan venni. Persze kitartok én is a kedvenc játékosaim mellett, de ennyi.

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:21:18

@kiingattak: @rábaszhespics Koncsíta: Amikor Edina a lehetséges egyetemi tanulmányairól beszél, nekem olyan érzésem van, mint mikor Fanni tündérfalváról. Egy távoli, és valószínűleg elérhetetlen álom.

másodpéldány 2015.01.25. 15:24:04

@kiingattak: @rábaszhespics Koncsíta:

igen, ezért fogják megnyeretni vele, hogy ne legyen neki annyira rossz... a kicsi árvalánynak, a népi hősnek, akiről a stáb nem szégyenlett brutál filmet és fotókat kiadni a nyilvánosságnak...

nem hiszem, hogy ne lehetne olyan sikeres valóságshowt csinálni, ahol nem alázzák ennyire meg a szereplőket... csak meg kéne tudni húzni a határt, úgy látszik erre képtelenek, leszarják, hogy x y és zé hogyan indul majd miattuk az életben...

kiingattak 2015.01.25. 15:25:10

@másodpéldány: Ennyire nem agyalok. Amit az ETL művelt Edinával, logikusnak tünne, hogy vele nyeressék meg. Azzal sem járna jól szerencsétlen. De legyen. Fanni kell maradjon a műsorért. Neki jó lesz a második hely is. Okos lány, profitálni fog majd. Robint még látnám valahol, bár szerintem, ha nem nyer nagyon hamar el lesz felejtve. A többi már megkapta azt, amiért jött

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:27:59

@másodpéldány: Most meg szeretnélek nyugtatni, senkinek nincs biztos helye. Edina ugyanúgy kinn maradhat egy párbajon, mint bárki más. Bizonyíték: Zsú is kint maradt mindenki meglepetésére. Szóval nincs veszve semmi, csak szavazni kell.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:28:30

@másodpéldány:
Hát igen.
Majd egyszer...talán.... eljön a fecsegő poszáta és berobbantja a kupolát. :) (Éhezők viadala sztori)

kiingattak 2015.01.25. 15:29:06

@másodpéldány: Ebben is egyet értünk. És nem tudom kik szavaznak, de azt tudom, hogy az itt kommentelők nagy részét nem Edina feneke lyuka érdekli. És a média szerepe lenne, irányítani azt is, hogy mi érdekeljen. Fanni erre érzett rá, azért tolja a szexuálisan túlfütött szövegeit. Ha ez kell, ezt kapjátok baszki.

másodpéldány 2015.01.25. 15:30:19

@rábaszhespics Koncsíta:

Jézuska! te tényleg el kezdted magyarázni ezt a szót nekem?

költői kérdés volt, meg próbáltam elképzelni, és hát nem akarok olyat, gondolhatod...

ja és állj,
nem én vitatkozom velük, hanem ők velem, jönnek utánam, ennyi.

de az tényleg irritál, amikor itt emberek butáznak...

én az elmúlt villákból (vv4-et láttam elsőként) összevissza 2 emberről tudnám azt mondani, hogy alacsony az IQ-ja, volt egy a 4-esben és volt egy a 6-osban, ennyi... egyszerűen nem találkozom buta emberekkel a villákban, viszont nekem sokat mond ez a nagy butázás azokról, akik butáznak.

másodpéldány 2015.01.25. 15:32:49

@kiingattak:

majd megyünk hozzá vacsorálni (Robin)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:35:12

@másodpéldány:
Nem, ha megmagyaráztam volna, akkor leírom...részletesen. :)
Ez semmi, ment már itt durvábban is. Vannak, akik vérkomolyan veszik a dolgot, vagy csak kötekedni akarnak...erre meg annyit, hogy ne etesd a trollt. :)

kiingattak 2015.01.25. 15:35:44

@vastyúk is ..: Az. De nem azért amit mond hand hanem a habitusa miatt. Mindig mindenért másokat hibáztat, meg a sorsot és így elvan. Ha megkapná a pénzt akkor sem építené fel édesapja által megálmodott házat, mert mindig közbejönne valami. A fogalmazása is tele volt elmondásokkal. A ház, de ő Budapesten él. Egyetemi diploma a falon de ő sikeres énekesnő. A kettő nehezen fog menni egyszerre 10 év alatt. Meg gyerekek is lesznek.

xukxuk 2015.01.25. 15:36:18

Hogyan lehet egy ilyen műsorban reálisan látni????? Hiszen magára erre szarságra is mindent lehet mondani, csak éppen semmi köze a realitáshoz (na jó néha) .Az egyszerű embernek felfogahatalan összegért megy a harc , és ezt bármi áron meg akarja valaki nyerni.Kint is az emberek jó nagy hányada szinte kiismerhetelen , nem hogy itt.

Aki azt hiszi h látja a dolgokat,az téved." Én látom,szakember vagyok,stb" - ez csak süket duma.Ehhez jön még egy csomó okostojás meg szekta hívő,elvakult gondolatokkal plussz 7 tonna szentfazék és erkölcscsősz.Ez egy vászon amire vetítenek valamit,aztán felkapcsolják a villanyt és vége.Igazságot,erkölcsöt ,realítást keresni itt szimpla baromság.

kiingattak 2015.01.25. 15:36:58

@másodpéldány: A kérdés csak az ki látta meg először? Még hajba kapunk, de ő az enyém. Csak még nem tud róla

Fu Szekh Li 2015.01.25. 15:39:18

@kiingattak: Én egy kicsit álszentnek tartom ezt az 'RTL mit művelt szegény játékosokkal' szöveget. Először is önként és dalolva mentek oda, másodszor pedig a korábbi évadokból elég jól láthatták, hogy a tévések nem szégyellnek mindent megmutatni. Edinka is állítólag nézte a korábbi műsorokat, tehát tudhatta, hogy mi vár rá. Akár az is lehet, hogy direkt csinálta. Nem tudhatod, ki mit vállal be a nyereményért.
Azon megbotránkozni, hogy ki mennyit mutat meg magából szex közben, és azon vitatkozni, hogy ki aljasodott le jobban emiatt, jobban, az megint csak álszentség. A benti szex műfaját Renátóék már az első BB-ben kimaxolták, ahhoz képest a mostani szereplők elég szemérmesek.

kamilla123 2015.01.25. 15:40:27

@kiingattak: igen, ez a ház dolog nekem is sántít, mert a csaj Bp-en él évek óta állítólag, meg hát nem hiszem, h a szuper énekesi karrierjét Barótról akarná irányítani.Persze ezt nyilván ő jobban tudja, csak vhogy nem igazán áll össze a dolog.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:41:56

@Fu Szekh Li:
Ja..és örök tanulsága ennek, BB Éva tönkrement élete, hiába nyert.

kiingattak 2015.01.25. 15:42:04

@xukxuk: Igazad van. De a filmekről is van véleményünk és olvasunk, sőt verseket is elemzünk (mire gondolt Ady amikor nem tudta kifizetni a számláit). Ez itt egy megrendezett (vagy nem) valami, ami érzelmeket vált ki és keresünk benne valamit. Ki erkölcsöt, ki példamutatást, ki szórakozást, ki gyülölködést, ki más kommentelők lenézését. És ettől jó.

kiingattak 2015.01.25. 15:42:48

@kamilla123: Csak élt. Kisiskolás korában. Most Baróton él.

kiingattak 2015.01.25. 15:44:04

@Fu Szekh Li: Háát igen. Persze ők is hibásak, de mindenkit meg lehet venni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 15:44:47

@vastyúk is ..: Mert sokszor megy a hasam, és nem tudni, mitől. Úgy alakult ki, hogy egyszer rengeteg zöldséget gyümölcsöt ettem. Szinte csak azt. Fogyni akartam. Sikerült is, azzal nem volt baj, de egyszer csak olyan fosás jött rám, hogy csak nah. És főleg tejtermékektől (pedig állítólag nem vagyok a gasztros szerint tejcukor érzékeny), meg zöldség - gyümölcstől. A mai napig meggondolom, mit eszek, ha úton vagyok, vagy tudom, hogy megyek vhova. Leginkább semmit.

másodpéldány 2015.01.25. 15:47:54

@kiingattak:

oké, Robin a tied, én csak egy sima parlagi kukkoló vagyok...

én majd a szomszéd asztalnál eszem és csak mosolygok rátok...

amúgy előtte az élet én meg már utána vagyok...

Fu Szekh Li 2015.01.25. 15:48:21

@rábaszhespics Koncsíta: Hát igen, de náluk rá lehetett fogni, hogy nem tudták, hogy mire vállalkoznak, a mostaniakra viszont nem. Én azt látom, hogy nagyobbik részük nem is igazán a nyereményért megy be, hanem azért, hogy híres legyen, és abból éljen meg. Akkor meg ne sajnáljuk már őket, hogy gonosz RTL mennyire kitol velük.

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:51:09

@-pkata-: Milyen érdekes, hogy a szervezet hogy reagál az egyes ételféleségekre. Elég kellemetlen lehet, mikor ilyen fajta érzékenység előbukkan a semmiből, szóval csak azt tudom kívánni, hogy kitartást!

Ms Smaragdváros 2015.01.25. 15:53:31

Szerintem a tanárok nem hagynák, hogy Fanni legyen a nyertese a lila kendőnek... Szerintem az nagyon gáz lenne. Edina inkább.

Szerintem Fanni nem okos, illetve kérdés, mit értünk okosság alatt. Műveltnek nem művelt, szerintem az eq-ja és iq-ja is nulla. És lehet, hogy mélyen legbelül lenne valami kis magához való esze, de az mostanra felszívódott a komplexusokban, félelmekben meg zavarban. Kiszámíthatatlan, rossz értelemben- ami itt a vv-ben működhet, de kint... Hááát. TAlán ilyen Jerry Springer showt vezethetne, ahol lehet ilyen gázul beszélni, de előbb utóbb elérnék, hogy a felek ne egymást, hanem őt tépjék meg.

másodpéldány 2015.01.25. 15:56:06

@kiingattak:

én mindig azt hibáztatom, akinél a hatalom van és aki a háttérből, azaz takarásból, lényegében arctalanul és személyes kockázat nélkül irányítja a többiek megrontását, lejáratását...

én meg arra a szövegre nem vagyok egyáltalán vevő, hogy valaki önként jelentkezett, és tudja mi lesz...

nem nem tudja, míg ott nincs, meg meg nem történnek vele a dolgok, meg vissza nem élnek vele, halvány lila gőze sincs, mi lesz, és hogyan hathat ez ki a későbbi életére...

ezek általában fiatalok, akik vakmerően beleugranak ebbe a szakadékba és még nincsenek, nem is lehetnek tisztába a következményekkel

a hatalom az rtl-nél van jelen esetben, és minden aljasságért, ami a szereplők később életét mérgezi, ők a felelősek az én szememben, ráadásul mint feljebb említettem arctalanul csinálhatják, ők személyes kockázatot nem vállalnak...

ismétlem magam, de nem baj, aki igazán intelligens az képes lenne, olyan sikeres, szórakoztató valóság showt is csinálni, ahol nem alázzák és szolgáltatják ennyire ki a szereplőket, de lehet, ehhez tényleg kreatívnak kellene lenniük, ennél azért kicsit egyszerűbb alázni a szereplőket, meg dróton rángatni őket...

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:58:40

@kiingattak: Létezik ez a fajta embertípus. Másokat talán könnyebb okolni, mint elfogadni, hogy mi basztuk el. Abban egyet értek, hogy a pénzből nem lenne ház, azért is, mert az a ház, amit a beköltözős videójában mutattak simán benyeli a 12 millát, mire befejezné. Szerintem egyébként ez a 12 millió éppen semmire sem elég. Simán el lehet tapsolni, ha az ember "megörül" a hirtelen jött pénznek. A házat még ki lehet magyarázni azzal, hogy az anyukájának építené, ő meg a nyereménykecóban lakna Bp-n, de a diploma és énekesi karrier már tényleg azt bizonyítja, hogy itt bizony ilyen "dédelgetett" álmokról van szó csupán.

vastyúk is .. 2015.01.25. 16:02:05

@Fu Szekh Li: Bezony, aki beköltözik a villába, magára fest egy 'ide lőjetek' feliratot.. Szóval indulhat a pulykalövészet.

ms delacroix 2015.01.25. 16:02:12

Nem lattam a tegnapi osszefoglalot, sot egesz heten nem neztem. Most mit nezzek, hogy hulyek? Azt ugyis tudom :-). Ugy tunik a tegnapi of annyira unalmas volt, hogy mar poszt sem szuletik rola :-). Kar, hogy unalmas lett a musor, mert eddig szorakoztatott.

vastyúk is .. 2015.01.25. 16:13:14

@Fu Szekh Li: Bizony a jósnak igaza volt, Fánié a lila kendő :D

Fu Szekh Li 2015.01.25. 16:14:29

@vastyúk is ..: Ugye, ugye:)
Na költözzünk, az új poszthoz!

kiingattak 2015.01.25. 16:15:10

@másodpéldány: Én is ezt vallom. Hiába láttam 7 vv-t, és BB-t nem tudom, hogy mi történne ha bemennék. Ők még annyira sem tudják. De szerintem a producerek sem tudják. Nekik csak a nézettség kell és hiedelmeik vannak, hogy ezt hogyan lehet elérni. Aztán vagy igazuk van, vagy nincs. Mi azt nézzük amit kapunk, ők azt mutatják amiről azt hiszik, hogy nézni akrjuk. Néhány beáldozott ember meg mit számít...

Nessy12 2015.01.25. 16:21:57

@Fu Szekh Li: Bocsi :)
Es ezt ti, hogy ertelmezitek? Ketten kapnak lilat ?
rtl.hu/rtl2/valovilag/kie-lesz-az-ertekes-lila-kendo

kamilla123 2015.01.25. 16:24:13

@Fu Szekh Li: jé tényleg. Tök hülye vagyok, nem is értettem, mit kell nézni először :-)

Fu Szekh Li 2015.01.25. 16:26:46

@Nessy12: Láttam, de nem értem. Majd este kiderül.

dRm 2015.01.25. 16:34:20

@ErnégyzetPí (bigél): éden hotel fasza-e. Ott legalább nem lesznek ilyen bajszos mikiegerek akinek a nyuglodeset hónapokig folyamatosan mutatnak.

bigél 2015.01.25. 16:38:49

@dRm: remélhetőleg nem változtatnak ezen a koncepción a VV7 sikerét látva :D :D ;)

ÉH3sZ 2015.01.25. 17:27:55

Jó lesz az ÉH3! Brekin majd szétröhögjük az agyunkat, Sixx meg klasszis hogyvoltokat ír nekünk :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 18:40:40

@másodpéldány: "...én...Fannit... nagyon bírom, és tényleg egy újfajta nőt ...testesít meg, valamifajta korszakváltást és egyenlőséget"..."

Az én szememben - ha egy bableveses qrva a új nőtípus - maga a rémálom, amit euforikusan üdvözölsz.

Lipton 2015.01.25. 21:02:44

Fannika lett a legokosabb es o kapta a lilat?
Az nem szamit, kesve ment be a muszempilla miatt, meg hogy csocsoreszte a tanart?
Komolyan ezt dijaztak lila kendovel?
Ezt tuti utasitasba kaptak.

Ejoy 2015.01.25. 21:16:54

Ekkora kibaszott koncepciós vizsgát! Edina jegyeit nem mondták el, pedig hasonló lehet, mint fanninak. Tuti, hogy bent kell tartani ezt az alpári libát!
süti beállítások módosítása