Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x63 - Büntess meg, de keményen!

2015. január 18. 09:45 - sixx

 screen_shot_2015-01-18_at_8_48_03.png

A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket kizökkenteni csak nagyon nehezen lehet. Például egy folyamatosan röfögő, és a természet szavának engedő kismalaccal, ami az udvaron boldogan hörögve mász meg egy pokróccal letakart műanyagzsámolyt vagy miafaszt.

Az akciózó kismalac láttán persze felbolydul a villa, és mindenki kimegy megnézni, ahogy Maci végre kvázi dug a villában, Fanni pedig tapsikolva konstatálja, hogy

azon nemrég még én ültem!

Mintha az ő pöckének szaga miatt jött volna létre a mászás, ugye. Dennis nagyra értékeli Maci próbálkozását, sorstárs, aki keményen fúr, hát igen. Fanni természetesen rácsodálkozik a malac kunkori farkára, és csigatésztához ill. dugóhúzóhoz hasonlítja, a többiek csak nyerítve röhögnek.

Utána jön a menetrendszerű dráma: Laci a villamester, és mint ilyen, ő dirigál a takarításban, ő szabja ki a feladatokat, amiket mindenki lelkiismeretesen(?) el is végez, csak Edina nem, aki inkább ott legyeskedik a kanapén heverésző kanija mellett, és a farkára csókot nyomna, nyálasat, de a budit nem akarja kiglancolni, legalábbis nem azonnal. Laci hiába küldi takarítani, ő kávézna, meg cigizne, aminek az lesz a vége, hogy Laci játszásiból kijelenti, hogy ha nem dolgozik, bünti lesz belőle, mire Edinában valami elpattan, büntess meg, de keményen, hörgi, és röhög hozzá. Lacival meg lehet játszadozni egy ideig, de amikor azzal baszlatja Edina, hogy nem férfi, ha nem kongat, kimegy, és megrázza a harangot.

A büntetés természetesen nem Edinát sújtja, ennyi esze lehetett volna Lacinak, hanem az összes lakót, akinek most Edina miatt megint neki kell állni a villának, és kiglancolni mindent, gongszótól gongszóig. Edina ezen megdöbben, az álla a hasáig esik, a tekintetében meg az őszinte kétségbeesés tükröződik, de valamiért a lakók annyira nem borulnak rá ki, mint sejtettem, én kurvaisten, hogy üvöltöttem volna vele. Robin az egyetlen, aki durcázik, és úgy tesz, mint aki nem hallja, mit mond Edina, de ezzel csak jót tesz vele, mint nemsokára kiderül.

screen_shot_2015-01-18_at_9_17_06.png

Laci ugyanis eljutott a paranoia olyan fokára, hogy ha valaki hozzászól a kvázi nőjéhez, attól is a falra mászik, és magyarázatot követel, Edina így kénytelen Robinnal kettesben beszélgetni egy kicsit (kontraproduktív kicsit ez így, Lacikám, de mindegy), és letisztázni, hogy a párbajig Robin nem is szól hozzá, mert nem akarja, hogy Laci búskomorságba essen, és felvágja az ereit a nyugiban. Robin persze a beszélgetés után a zuhanyzóban még csipkelődik egy sort Edinával, de csak szőrmentén. Lacinak egy Black Sabbath-slágerrel szeretnék kedveskedni, amit itt éppen Ozzy Osbourne és népi zenekara ad elő, jól. Szívesen.

Fanni, aki a legutóbbi terhespara után kijelentette, hogy szexről szó sem lehet, orálpartit rendez Dennisszel a nyugiban, majd a riportszobában kijelenti, hogy nem is kell neki a farok már, mert Dennis annyira érti a dolgát szájjal is.

Úgy kinyaltak, mint a lecsóstálat.

Bencus jó étvágyat kíván a vacsorához, majd jön a folytatás, amiben Fanni és Dóri rendezi a viszonyát, de ez eddig sem érdekelt, és most sem fog, a két fekete lyuk beszélgetését meg áttekertem, mert féltem, hogy beránt az örvény. Fanni seggén mindenesetre a nyalástól lett egy lila folt, tényleg tud valamit ez a Dennis gyerek.

screen_shot_2015-01-18_at_9_24_15.png

Az utolsó szegmens egy logikára épülő, kiszabadulós pánikszoba-játékról szól, amihez két vendég jön, a két csoportot bezárják, az egyiket a nyugiba, a másikat a hálószobába, kapnak egy halom tárgyat, amiket megvizsgálnak, összekombinálnak, aztán Edináék nyernek, mert egy fokkal még mindig több eszük van hármójuknak, mint a másik ötnek. Fanni mai tétele:

Az agyam azon része, amit logikára kéne használni, valahogy nem indul be. Szerintem benőtte a sok haj és tiszta szőr.

True dat.

screen_shot_2015-01-18_at_9_36_39.png

Ma este párbaj, szerintem Zsu 55-45 % arányú győzelmével.

Címkék: vv7
1718 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismalacka 2015.01.19. 01:16:58

@pomac: Igen, a fizetések voltak rosszul elosztva, nem munka arányos volt. A szappanosok hülyére keresték magukat a semmivel. De mivel sok pénze volt, és utána nem tudta használni, hát akkor különösen szórom és akkor talán még jobban el tudta volna magát fogadtatni.

Sajnálom, hogy nincs tovább. Nekem nem volt antipatikus karakter.

Nekem fellőtték a pizsit, jó éjt mindenkinek :)

pomac 2015.01.19. 01:18:02

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): mert mikor vikcsut kinthagyta akkor is nagy volta tisztelet ,nem is számítottam másra főleg mikor azt is mondták kit várnak vissza ,denis zsut mondta volna ,de nem akart fannival konfrontálódni ezt nagyon le lehetett venni.

Mert Csak 2015.01.19. 01:19:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: már az eslő párbajon megmutatta (análka), hogy milyen, amikor vikcsu és zsu mellé állt egyszerre nyalt mindkettőnek, akkor utálták is őt nagyon...

B.Betyár 2015.01.19. 01:22:08

@Bujumburi: ;)

@kamilla123: Bizony, szomorú dolog, de majd túléljük :). Én lelkileg fel voltam készülve, de még így is majdnem hanyatt vágódtam. Mindenesetre sok sikert neki!

@Montezuma13: Persze, hogy nem. Azért, mert te a sötét oldalon állsz ;). Egyik Zsu-t érintő fejtegetésedet olvasva felületességet láttam, illetve egy általánosságban érvényes erkölcsi megfontolást némileg hibásan húztál rá a szituációra, és éppen ez a legfontosabb: a részletekben rejlik a lényeg! Ha nem megfelelően mély egy elemzés, akkor egy komplex helyzetben, amelyről kétkimenetelű döntést lehet hozni, nagyon könnyen lehet éppen a valósággal ellenkező álláspontra jutni.
Egy picit nem veszünk figyelembe ezt, egy picit a szőnyeg alá söprünk azt, máris létrehoztunk egy elméletet, amivel alá tudjuk támasztani az antipátiánkat pl. egy karakter ellen. Gratulálok mindehhez.
Easypoll: Persze fontos az, hogy a kiválasztott minta minél tökéletesebben homogén legyen. Csak itt akkora torzulás van ezekszerint a mintában a teljes szavazóbázishoz képest, amit épp ésszel nehéz felfogni. 4 ezer akármilyen merítésű szavazat 1 millió nézőnél 15%-os tévedésnél jóval pontosabb eredményt kellene, h hozzon! 1000 tökélesen kiválasztott vélemény már hozhatna 2-3%-os pontosságot.

Egyébként elhiszem, hogy több női szavazó van, és nagyon sokuknak az egyetlen okuk a Zsu elleni szavazásra az ellenszenvük volt, ami legegyszerűbben abból fakad, hogy az illető szavazó csúnya (több ok között ez is számottevő tényező lehet).

@zorja: Próbáltam KSH módszertant keresni, de valsz úgyis 100 oldalas lenne a leírás, illetve elég nehéz kikukázni a zinternetből sajna :(. Lehet, h előveszem majd a valszám könyveimet, és felfrissítem ezt az anyagrészt :).

@mosca.della.frutta: ;))
Látom kukáztad az appot, jó ötlet! Most töröltem én is a picsába. Te is fogadd együttérzésem :). Sajnos az igazságérzetünkkel kitörölhetjük :D. Még lesz egy-két nap mire lejövök erről a dologról. Bár azzal már kevésbé értek egyet, hogy esetleg tovább kínzod magad ezekkel a villa-nyomorékokkal. Sztem gondold meg jól :D!
Zsunak voltak kommunikációs hiányosságai és sokszor picit kuszaság uralkodott a fejében (pl. az elején egy-két onban voltak félórás értelmetlen monológjai). Egy picit lehet valami az önkéntelen áldozatiszerep felé orientáltságában, de ezt csak abból tudom megerősíteni, hogy állítása szerint az életben is sok hasonló helyzetet megélt. A villabeli ténykedése alapján nem nagyon tudnám, mert a két nyomorék teljesen széttörte. Mindenesetre megvolt benne az a fő vezérlőelv, hogy ne ártson senkinek, és anyaként azt is el tudom róla képzelni, hogy jóval többet tud a szeretetről, mint a bagázs többi tagja. A néha megvillanó könnyedebb énje szuper volt, de sajnos csúnyán megszívta, hogy pont egy ilyen gázolós alja brigádba csöppentették bele. Sajnálom.

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:23:25

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): és még az a jó, hogy az erőszak nem megengedett a villában.... másik ember ájult állapotának ellenére belemászni az arcába, és lényegében szavakkal - és metakommunikációval - ilyen durván belemászni a privát szférájába, az nagyjából megfelel egyfajta erőszaknak, ilyenkor vajon miért nem avatkoztak be? durvább volt, mint egy verekedés.

amúgy arra emlékeztek, hogy nem is "beszélgetni" ment be? hanem azért, hogy kiküldje őket, mert a nyugiszoba a királynő "felségterülete" volt, és szeretett volna lepihenni, pont amiatt, mert szarul érezte magát? ezek meg nem voltak hajlandó kimenni se, és akkor még ez a falkában történő neki állás..? ez iszonyat durva volt.

(tinilányoknál láttam ilyet, amikor falkában bele álltak a lúzernek kikiáltott, kipécézett, kiközösített kislányba, és csoportosan beterrorizálták a védtelen szerencsétlent... úgy kellett szétkergetni őket, de még a felnőtteknek se ment elsőre)

bigél 2015.01.19. 01:23:27

@pomac: arra nem is emlékszem, hogy Dennis Zsút mondta volna, akkoriban még nem nyelt be ennyire a VV, kevésbé követtem

tényleg nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy most miért állt át Dennis és Fanni (Dennis eléggé úgy tűnt, hogy viaskodik magában, de persze lehet, csak megjátszotta)

érdekes, így hogy Zsú kiesett, a nem annyira titkos favoritom, Robin mellé feljött Dennis és Dóri :D
Dórit sokakhoz hasonlóan én is jólelkű csajnak látom, egyre jobban csípem

Mert Csak 2015.01.19. 01:25:29

@B.Betyár: "Mindenesetre megvolt benne az a fő vezérlőelv, hogy ne ártson senkinek, és anyaként azt is el tudom róla képzelni, hogy jóval többet tud a szeretetről, mint a bagázs többi tagja. A néha megvillanó könnyedebb énje szuper volt, de sajnos csúnyán megszívta, hogy pont egy ilyen gázolós alja brigádba csöppentették bele. Sajnálom." ez nagyon igaz!

Mert Csak 2015.01.19. 01:27:29

@mosca.della.frutta: emlékszem, és undorító volt

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 01:27:37

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél):" amit a búcsúzáskor leműveltek."

Az jutott eszembe, hogy az első szériában ilyen bekiabálást (amikor egyvalakitől elbúcsúzik a vesztes) meg sem mertek volna engedni maguknak a villalakók. Ha pedig megtette volna valaki, súlyos büntetést kapott volna.

bigél 2015.01.19. 01:29:18

@mosca.della.frutta: ez a tinilányos hasonlat ez ott van nagyon, pontosan ilyesmni történt: és amikor a tinilányok vagy simán csak tinik kipécéznek maguknak valakit, akkor nem arról van szó (ahogy ezt sok kommentelő szeretné beállítani), hogy az a valaki bármi rosszat tett volna, hogy megérdemli, mert ő az "antikrisztus", egyszerűen a falkaszellem működik

több ok lehet, hogy miért csatlakozik valaki a falkához: pl. féltékenység; ha ő is a kipécézett ellen megy, akkor ő biztonságban van, stb. stb.

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:30:22

@B.Betyár: szia :* (tetsz' a neved;) és naná, hogy kukáztam, hadd lássák, hogy csökkent a szavazókedv és kapja be a kanális! :PP igazából első felindulásból még a nickem is törölni akartam, de ahogy itt megnyilvánulnak páran örömükben, hogy megszívtuk, elbizonytalanodtam, lehet, hogy eldocenskedem még itt a villanyomorékokon, ne unatkozzanak már! :P ;)) te, ha mind elhúznánk innen, drasztikusan megcsappanna a kommentszám, gondold el, ezt érdemlik ezek a drága jó poszterek, akik a szarabbnál szarabb öfikből is képesek várat építeni itt nekünk nap mint nap? ;)) na ugye, hogy ugye? xDDD maradjunk, én azt mondom bro! ;))

bigél 2015.01.19. 01:30:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ilyenre még a későbbi szériákból sem emlékszem

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:33:25

@Mert Csak: na és az utólagos tálalására a sztorinak? amikor a bajszos előadta a többieknek, hogy a Zsu ment be utánuk, "hogy beszélgessenek"? az volt még ritka gusztustalan, hogy azzal magyarázkodtak, hogy ő ment be a pofonért utánuk.... szinte könyörgött érte. jja.

Mert Csak 2015.01.19. 01:34:20

@mosca.della.frutta: igen, sajnos arra is...

de mit szóltak be búcsúzáskor? nem láttam

Mert Csak 2015.01.19. 01:36:30

Lacit megjutalmaznám egy tetkós csajjal... mekkora vihar lenne.. beküldeni egy egy gyönyörű, tetkós nőt csak lacinak.., análka megőrülne :P

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:36:55

@Mert Csak: erről a "na idefigyelj csacsogi..." jut eszembe, hogy annyi aljaskodás után is képes volt még ilyen kedvesen, anyáskodón hozzá állni a bajszos szemétségeihez.... meg amikor megbüntette, utána reggel azzal a lendülettel meg is jutalmazta... míg az a kis szarházi simán átvágta és belehazudott az arcába.... sokatmondó jelenetek voltak mindkettejükről.

Mert Csak 2015.01.19. 01:39:07

@mosca.della.frutta: análka végighazudta az egész műsort eddig, végtelenül aljas volt
és remélem, hogy hamar fordul a széljárás

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 01:39:51

@mosca.della.frutta:
Távolságtartó volt az édesanyjával, de meg is hatotta a jelenléte. Mondhatnám, szíven ütötte.
Érdekes egyébként, hogy az őt kedvelő kommentelők nagy része (magamat is beleértve), úgy gondolta, hogy nem nyerhet ő ebben a játékban. Érdekes elgondolni, hogy a szereplők közül a legnormálisabb emberről - és akinél a nyeremény igen csak jó helyen lett volna - van szó, mégis tudtuk, hogy esélye sincs. A normalitásnak nincs esélye. Esélye Debilnek van. Meg Komisznak. Meg Kazalnak. Meg az erőszaknak.

bigél 2015.01.19. 01:41:23

@pomac: aranyos volt a videóban :)

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:43:05

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): ahogy mondod.... simán csak azért pécézik ki, mert gyenge, mert kiközösített, elkezdik tépni (alázgatni napi szinten), aztán már megérzik a vér szagát, és szétszaggatják, tipikus.... ahogy körbeveszik, elkezdi egy, a legnagyobb pofájú először verbálisan alázni, azután meg ütni is... és igazad van, a fiúk is képesek ilyesmire, de a lányok valahogy kegyetlenebbek (nem véletlenül olvasni tanulmányokban azt, hogy a női börtönökben szignifikánsan többet kegyetlenkednek egymással az elítéltek a férfiakhoz képest).

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:44:17

@Mert Csak: ámen! a próféta szóljon belőled! ;)

pomac 2015.01.19. 01:46:14

@Mert Csak: fanni szolt be, mert zsu mondta hogy denisnek drukkol még ,erre fanni mondta "biztos azért mert meg akarja magát ba..ni vele"

kamilla123 2015.01.19. 01:46:25

@mosca.della.frutta: figyelj ide ;-)) (hogy klasszikust idézzek), ahogy anno BBÉvi is megszívta a nagy nyereménnyel, mert egy labilis nőszemély volt, úgy Edinka sem biztos, h jól jár majd, ha megnyeretik vele a játékot. Nem mindig a rossz a rossz, én abban bízom. Zsu talán kap egy szuper lehetőséget, Edinkát meg majd szétszedik a rokonok a pénzért, vagy Lackó segít majd neki elkölteni, aztán mehet a kiscsaj a levesbe. Nem hiszem, h Lackó vagy Edinka hosszútávon jól fog járni.

Mert Csak 2015.01.19. 01:47:42

@pomac: köszi a választ!

pfúú de alja.....ehhez gratulálok! a retek klubnak is

pomac 2015.01.19. 01:47:58

zsu volt az első aki nem kutyázott senkit mikor kiesett ez is árulkodik egy mentalitásról

Mert Csak 2015.01.19. 01:48:32

@kamilla123: azért remélem, nem ő nyeri meg

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:48:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sajnos rohadtul igazad van.... :( bár, őszintén szólva, én hittem benne, hogy lehet esélye, csak látva a sok fanatikus támadó kommentet - közben az abnormalitást támogató hozzáállást - letettem róla, de azt gondoltam, a döntőig simán eljuthat. tévedtem, tévedtünk (de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy mi látunk rosszul;)

pomac 2015.01.19. 01:48:41

@Mert Csak: au "ki is osztotta" de már nem halotta :DD

Mert Csak 2015.01.19. 01:49:36

@pomac: és mi a véleményed a tetkós nőről? :DD (fentebb említettem)

bigél 2015.01.19. 01:50:44

@kamilla123:
ez így van, nem feltétlenül a hivatalos főnyeremény éri meg a legjobban, ld. Majka esete

nem kívánok rosszat Dinkának, ha netán ő nyerné meg: ha megnyeri, legyen vele boldog, ne járjon úgy, mint BB Évi

pomac 2015.01.19. 01:51:12

@kamilla123: akkoriban az 1 milla még tényleg nagy nyeremény volt ,de most valljuk be bemész akárhova egy másodperc elkölteni(még sima élelmiszer üzletben is:DD) már nem ér annyit mint anno

bigél 2015.01.19. 01:51:32

@pomac: azért a BV-ban Ádám is szépen viselkedett

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:51:43

@pomac: tényleg!! hogy mikre figyelsz... :) de bent se kutyázott, nem támadt neki senkinek, és ezeregyedszerre is adott esélyt az őt kutyázó falkának.... nah, ezt nem értettem mondjuk. itt én már régen távolságtartó lettem volna (minimum!) igaz, én nem is vagyok bezárva egy szűk, nem cserélődő közegbe...

pomac 2015.01.19. 01:54:10

@Mert Csak: :DDD szerintem nem kellene 2 perc az" ingyen prédának" :DD

B.Betyár 2015.01.19. 01:54:24

@mosca.della.frutta: Köszönöm, szerintem is nagyon jó választás volt :D.

Lehetne "maradni", de én amúgy is évente kb. 5 kommentre vagyok hitelesítve, a VV7-hez is csak azért kellett írnom párat, mert ettől a drasztikus aljasságtól kifordult a gyomrom még úgy Karácsony tájékán. Azt pedig nem hisztiből írtam, hogy 100%-osan érdektelenné vált a dolog :). Ennek valamelyest örülök is, mert az erre szánt időket sokkal jobban is fel lehet használni.
Vizsgáld meg, h megéri-e nézni, irkálni, ha tud még szórakoztatni a dolog, akkor nyomulj csak tovább teljes gázzal ;))!
/Egyébként tényleg majdnem leestem a székről amikor láttam, h az első VV7es fél oldalas kommentem majdnem szóról szóra ugyanaz volt, mint a tiéd :))! /
Holnap még benézek sztem, ha maradt még vmi kiírni valóm, akkor azt publikálom :D.
Addig is jó éjt, én mára kidőltem!

mosca.della.frutta 2015.01.19. 01:55:00

@Mert Csak: de még volt e mellé néhány alja gúnyos beszólása, és beröhögése is, csak hogy minél jobb benyomást keltsen a nézőben... Au többször is rászólt, de meg se hallotta, mert be nem állt a pofája.

bigél 2015.01.19. 01:55:30

@mosca.della.frutta:
ez is vörösposztó lehetett a többiek szemében, hogy nem ment le kutyába, hiszen azért az is szar érzés lehet, amikor látod a másikat, hogy jóval elegánsabban viseli a dolgokat

pomac 2015.01.19. 01:55:41

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): igaz el is felejtettem akkor úgy fogalmazok hogy nőőőiii kiesőőő :DDDDD ,csak igazam legyen már na :D

jóskapistuka 2015.01.19. 01:56:15

Ez a Lacicsávó megkapta a büntetését. Vissza kell mennie a börtönébe és tovább tűrnie Edina nyomulását. :D Ez az ember haza akart menni, ami jó is lett volna, mert ő egy patkány féreg.

Edinának tényleg ennyi esze van, hogy nem veszi észre, hogy SEMMIT sem jelent a Lacinak? (Mondjuk szerintem igaziból Edina sem szereti Lacit, csak Edina nagy taktikus és úgy gondolja, hogy egy kapcsolati szál előnyt jelent neki.) Edina kezdetben nekem is szimpatikus volt, de most már egyáltalán nem bírom.

Dani elég gáz lett szerintem. Elvesztette az esélyt a győzelemre. Ő is rosszindulatú, paraszt ember lett.

Elég gáz volt, hogy Fanni és Dennis Laci nevét mondta, hogy őt várnák vissza. Szerintem az ilyen pálfordulások ellenszenvet váltanak ki a nézőkből. Fanninak szerintem nagyon szar élete lesz mikor kijön villából, mert az egész országnak megmutatta, hogy nincs nála könnyűvérűbb csaj. Normális állást nem fog kapni jó pár évig.
Dennis szerintem sokaknak szimpatikus (nekem is), mert lazán veszi a dolgokat, nem görcsöl rá semmire, nem utálkozik. Próbál szórakoztató lenni. Fannival egymást erősítik.

Dóri szerintem senki ellen nem nyerne párbajt. Elég szürke egyéniség. Utálkozáson kívül mást nem tud.

Szerintem a játékot vagy Dennis vagy Robin fogja megnyerni. Én Robinnak jobban örülnék, mert ő áll legközelebb a normális ember szinthez a villában. Harmadik lesz Fanni.

bigél 2015.01.19. 01:58:16

na, lassan én is befejezem a kommnetelést, a bor is fogyóban van :D :D
jó éjt!

Mert Csak 2015.01.19. 01:59:04

@mosca.della.frutta: ezt hogy lehet megengedni? nem értem.. mármint a szerkesztők részéről..

bigél 2015.01.19. 01:59:19

@pomac: :D :D

azért Zsú még szimpatikusabban viselkedett, mint Ádám ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 02:00:31

@Mert Csak:"...Lacit megjutalmaznám egy tetkós csajjal..."

Az jutott eszembe, hogy nem is telne olyan sokba megvalósítani - majd, ha kijöttek :D:D
Még meggondolom. - mert sztm lesz majd tülekedés körülötte (tetováltból is)

pomac 2015.01.19. 02:01:23

@mosca.della.frutta: a búcsú után kérdezték is hogy nem zavarja :DD mondta hogy ö ezt kapta nap mint nap már lepereg róla :DD (még ők érezték kellemetlen helyzetben magukat)azért tényleg durva lehetett benn ezt kapni 0-24 -ben

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:03:15

@B.Betyár: erre csakis a kedvenc vesszőparipámmal tudok reagálni, miszerint simili similis gaudet ;)) és hát ja, jól beszélsz, csakis annyi időt érdemes erre pazarolni, ami amúgy nagyon nem hiányzik sehonnan, mert innen már valóban nem túl érdekes a show, igazából tökmindegy is, hogy ki nyeri végül - én már csakis azért tudnék drukkolni, hogy ki ne -, azért meg érdemes? megér akármilyen minimális energiaráfordítást is? (lóf.... /izét!) holnap azért majd elolvaslak, publikálj, és jó éjt! ;)

pomac 2015.01.19. 02:03:43

ma még mutatnak egy bulit zsuval ,abban is lesz egy két okosság :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 02:07:13

@B.Betyár:

Kár, hogy mész, pedig olyan jó volt, hogy leereszkedtél hozzánk.
Bár igaz, hogy hozzám még nem :)
jóéjt

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 02:09:16

@mosca.della.frutta

úgy érted, a simlis a simlisnek?:)

kamilla123 2015.01.19. 02:09:41

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): pontosan. Zsu büszke lehet magára, h minden körülmények között méltóságteljesen és emberien tudott játszani és megnyilvánulni. Egy sor olyan melóra nagyon alkalmas, ahol türelem, stressztűrőképesség, konfliktuskezelés kell, emberekkel foglalkozni stb. Remélem ezt tudja is majd kamatoztatni. Fanni meg Edinka meg még hosszú ideig szégyellheti magát, ha kimegy az utcára.

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:11:47

@pomac: ... ne is mondd.... már az is megfordult a fejemben, hogy mi van akkor, ha nem véletlenül hozták ki? mint anno Olivért, aki látványosan összeomlott, miután halálba szivatták a kinti nője vs. Anikó témával, plusz a nője beüzengetésével, amit azzal fejeltek meg, hogy kapott valami idióta pszicho-büntetést, ahol azzal idegelték ki, hogy bizonytalanságban tartottták, atn végül benyögték hogy ez a pszichoterror volt maga a bünti.... az a szerencsétlen meg összezuhant teljesen, le is szedálták egyik éjszaka, mert annyira készen volt, hogy belevert a falba, mert mindenáron ki akart menni.... és akkor rádumálták (áll.) egy biztos kiesős párbajra a Rácz-gyerekkel, aki kint is hagyta.

Zsu is összezuhant, utaltak rá jelek, meg említették is párszor, hogy nagyon készen van, plusz szedálták őt is... meg gyakran nem volt ON sem, gyakrabban, mint korábban.... összeroppanhatott ő is, simán annyira, hogy kockázatos legyen bent tartaniuk a továbbiakban... nem lehet?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 02:13:30

@kamilla123: Igazad van. Amúgy sajnálom, hogy keveset tudott megmutatni ebből a "csajos", nevetős oldalából, mert az tök szimpi lett volna. Úgy értem a nézőknek. És szépen csinálta ezt a búcsúzást is. Egyszerű és kedves volt. Nekem teccett :)

verkli 2015.01.19. 02:14:47

Meglepődtem...Azt hittem Zsu megy tovább, ha nem is simán. No mindegy, könnyen jött, könnyen ment:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 02:18:33

@mosca.della.frutta:"... Zsu is összezuhant... nem lehet?"

Én simán el tudom képzelni.

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:20:07

@kamilla123: az a baj, hogy az ilyenek ritkán szokták szégyellni magukat.... de amúgy +1 :)

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:22:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de de de, azt mondom én is, hogy nyugtatózták, ez elhangzott ON-ban, és öfiben is beszélték egymás közt, hogy "Zsu nagyon kivan? nagyon. teljesen kész van az a csak..." a bajszos mondta a budai takonynak.

Mert Csak 2015.01.19. 02:23:22

Felfordult a gyomrom ahogy bekiabáltak zsu-nak... análka is, hogy szokj le a hazudozásról..fanni hát....
ezért simán kizárás járna
Aurélió enyhén szólva rühelli laciékat, sőt a lakását is feltenné arra, hogy kamu a szerelem..:D

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:25:53

@pomac: az tuti ;) tudsz valamit egyébként? mert pár napig most nem tudtam felnézni ide (nálunk is lebetegedett a csalás, de szó szerint mindenki)... volt valami érdemleges az ON-okban?

Mert Csak 2015.01.19. 02:29:00

@mosca.della.frutta: azt mutogatták pl. tegnap, hogy laci és anál részegen annyira szerelmesek...
dani kukázott, a kukából kiszedett csikkekre gyújtott rá, ami borzalmas volt

pomac 2015.01.19. 02:29:04

@mosca.della.frutta: danival beszélt zsu hogy, kiállt mellette akkor is mikora riportban kérdezték hogy milyen büdi :D stb dani erre azt mondta ö válallja magát mindenért ő ilyen:DDD

pomac 2015.01.19. 02:30:26

@Mert Csak: az tegnapelőtt volt mikor boroztak ,de lehet tegnap is volt dekkezés :DD

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:31:03

@Mert Csak: kizárás, itt? ezért? ugyan kérem! :P itt éppenséggel ERRE épül a játék, az egész széria, hogy minél aljasabb vagy és gusztustalanabb, annál tovább jutsz... és ezért fogja megnyerni a legsunyibb, legsimlisebb (by vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan;) és szavunk se lehet majd, mert ez megy az elejétől fogva.

kamilla123 2015.01.19. 02:31:48

@mosca.della.frutta: egyébként tényleg el tudom képzelni, h Edinkából lesz a következő BB ÉVi sorsú nyertes. Mivelhogy nem százas a csaj, és sztem Lacira simán elkölti majd a nyereményét. Aki meg majd továbbkölti egy tetovált csajra..

Mert Csak 2015.01.19. 02:32:02

@pomac: és azt is mesélte Zsu, hogy dani lopkodja a bugyiját

Mert Csak 2015.01.19. 02:34:35

Egyik on-ban Zsu mesélt arról, hogy milyen szar gyerekkora volt..és ezt a belevalóban az egyik barátja is mesélte..

zorja 2015.01.19. 02:34:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Nem a módszertan érdekel, abból leszigorlatoztam már xezer éve, de felfrissítésként bármikor előveszem babbie-t és társait, hanem az, hogy egy a kormány felügyelete alatt álló szerv valóban foglalkozik-e választási eredmények előrejelzésével, mert számomra ez....öööö....egészen új információ lenne. De nem zárom ki, mert megkopott már az a diploma és nem is dolgozom a szakmámban, szóval tényleg csak ismeretbővítés szempontjából érdekelne, barátom a gugli meg első blikkre nem igazolta az állításod, bár bevallom, sok energiát nem fektettem ebbe a projektbe :$ :)

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:35:07

@pomac: ezt nagyon eltanulták egymástól úgy látszik, ezt az "én ilyen vagyok" c. iszonyatszar alibi-szöveget.... mind ezzel jön, amikor magukhoz kéne kapniuk.... köszi az infót, és neked is köszi @Mert Csak: :)

pomac 2015.01.19. 02:35:32

@Mert Csak: ja volt valami olyasmi meg a szekrény tetején ágynemtartójában egyszóval szana szét vannak a cuccai :DD

zorja 2015.01.19. 02:36:09

@zorja:

bocsi, ez félrement, ide szántam:

B.Betyár 2015.01.19. 01:22:08

pomac 2015.01.19. 02:37:00

@mosca.della.frutta: lesz még valami mert nagyon szakadozott az adás abból gondolva de hogy mit vágnak be majd kiderül

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:45:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @kamilla123: ha tágabb összefüggéseiben nézzük a lehetőségeiket, erre is van esély, egyetértek, ott volt a klasszikus példapár, Majka esete vs BB Évié... van, akinek a siker nem hogy nem válik előnyére, sőt a leghatározottabban rosszat tesz, ha nem bírja kezelni - kisebb sikerekből valóban jobban lehet profitálni, mert az kezelhetőbb (eklatáns példa a felfoghatatlan nagy pénzekhez hirtelen hozzájutó lottónyertesek esete, akikre szó szerint rászakad az egész, és el is úsztatják gyakran a túl nagy vagyont...) miközben Majka példaértékűen kimaxolta a média-adta lehetőségeit. /jó lenne, ha Zsu kapna a csatornától valami kis kapaszkodót, nagyon megérdemelné!/

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:49:52

@kamilla123: erre azért komoly esély van... tényleg nem százas a lány, romosabb az idegzete, mint BB Évié volt még bent a házban....

@pomac: na igen, azt sosem lehet tudni...

kamilla123 2015.01.19. 02:52:26

@mosca.della.frutta: igen. reméljük. Edinka nem igazán szeret dolgozni, és azért ez a havi egy milla nem egy akkora összeg egy évig, ami mellett már soha meg sem kell mozdulni. Most jutottam el oda,h elkezdem visszanézni a ma estét, egyelőre még csak Laci visszatérését és Edina "igazam van" őrjöngését néztem. Mondjuk kár, h senki nem kérdezett rá a százalékokra.
Én azzal vigasztalom magunkat, hogy most már tényleg kényelmesen hátradőlve, idegeskedés,bosszankodás és tét nélkül nézhetjük az agyhalottak vergődését. Amíg volt bent egy értékes ember, addig nem tudtam elvonatkoztatni és könnyedén szórakozni a szemétkedéseken.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 02:55:25

@zorja: Ugyan mellényúltál, mert sztm nem nekem szántad a választ, de hozzáfűznék valamit.
OFF
Pár évig dolgoztam a Gallupnak, (amíg még itt voltak, mert 2010-ben mikor a Fidesz nyert, elmentek, annak dacára, hogy Magyar Gallup Intézet volt a neve).
Minden kérdőív alján - úgy értem akár kereskedelmi, akár más - volt 5 politikai természetű kérdés. Tehát folyamatosan lehetett gyűjteni az adatokat. Aztán persze voltak a megrendelt politikai kérdőívek is, azt rendelhette a kormány és rendelhették a pártok. Valahová csak kerültek ezek az eredmények - úgy értem az amcsikon kívül is. Azt nem tudom, hogy milyen összegekről beszélünk, de nyilván nem akkoráról, amit ne lehetett volna bármilyen felmérési költségbe besuvasztani, bármilyen hivatalba. Ki ellenőrizte ezeket? Akkor? Akkor még nem aggódtak a ,költségvetésünk fölött.Namost, ha volt ilyen, nem hiszem, hogy megszüntették, max már a Gallup nem kutatott, hanem jött a többi. Medián, Sanda Ipse meg mittomén.
ON

kamilla123 2015.01.19. 02:56:57

na, megyek aludni, jó éjt mindenkinek:-)

mosca.della.frutta 2015.01.19. 02:58:16

@kismalacka: arra nem is gondoltam, ahol tényleg nincsen már szórakozás, és még mindig a tv az etalon.... ha onnan is ez dől, mitől is várható el másfajta attitűd attól, aki azt látja, hogy ezzel lehet "sokra vinni", egyáltalán boldogulni - mert pl. ma is ezt láttuk, hogy az a nyerő, amit basszájbáék képviseltek, pl. a királynős héten legutóbb... persze könnyen beszélünk a fővárosból, ahol milliónyi választás van, de ahol beszűkült a az élet a kocsmára meg a közszolgálati frekvenciáka? szal igazad van, igen...

pomac 2015.01.19. 02:59:19

@kamilla123: csak ezért az 1"normális" emberét kezdtem el nézni az ideit mert kíváncsi voltam kit fikáznak ennyire már a2.nap :D meg ugye hogy anyuka "takarodjon haza minek jöttbe" effektus ,ha nem költözött volna be egy ilyen "normális" karakter csak hébe-hóba néztem volna.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 03:06:14

@mosca.della.frutta:" miközben Majka példaértékűen kimaxolta a média-adta lehetőségeit. "

Azt csak csöndben jegyzem meg, hogy Majka rajtam soha nem keresett volna egy also grandot se, mert nem nézem a műsorait, nem tetszik az sem, amit zenélés címen csinál (az egy Belehalokon kívül, amit meg állítólag félig lenyúltak valahonnan). Tehát úgy gondolom hogy ugyanaz a réteg tartja fenn őt, amelyik fenntartotta majdnem végig a VV-ben is.

pomac 2015.01.19. 03:11:20

on
fanni még mindig oltja dórit zsuellen :DDhihetetlen ez a nő:D

mosca.della.frutta 2015.01.19. 03:18:57

@B.Betyár: "...Egyébként elhiszem, hogy több női szavazó van, és nagyon sokuknak az egyetlen okuk a Zsu elleni szavazásra az ellenszenvük volt, ami legegyszerűbben abból fakad, hogy az illető szavazó csúnya (több ok között ez is számottevő tényező lehet)...."

efölött elsiklottam, de most, hogy zorja előhozta a kommentedet, azt kell mondjam, akármilyen hajmeresztően is hangzik ez, lehet valóságtartalma, mert eddig észérvekkel alátámasztott ellenvéleményekkel nem igazán találkoztam itt Zsu vonatkozásában, inkább a zsigeri ellenszenv nyilvánul meg - ami a bajszos esetével pont ellentétes, mert ő eleve jelentős hendikeppel érkezett a játékba, mind a külseje, mind a háttere - beszéde, dialektusa - miatt, pl. alapból nem értette az itteni szlenget, őt meg mi nem értettük, vagy szimplán kiröhögtük, és ez (is) eredményezte a kedves, helyes, visszahúzódó, simulékony bajszit - ami igenis szimpi volt, én is kedveltem a legelején, míg át nem láttam rajta... később aztán, ahogy nőtt a biztonságérzete, úgy veszítette el a kontrollt, úgy jött elő belőle a valódi énje, és AZT látjuk most is (ahogy előttem már írtátok).

ezzel szemben Zsút a legeleje óta utálja, aki utálja, és szegény lány csinálhatott bármit, itt nem fordult át a vélekedés róla, továbbra is csak a rosszat látta benne, aki azt akarta meglátni benne (van sapka - nincs sapka tipikus esete)... és ez fura. és simán benne van az irigységfaktor, ami a villalakók ellenszenvét is kiváltotta vele szemben, már amikor bement, esélyt se adtak neki semmire.

mosca.della.frutta 2015.01.19. 03:21:10

@pomac: tud vigasztalni (nem! ) xD viccen kívül: hihetetlenül rosszindulatú, önző egybites lény ő is...

mosca.della.frutta 2015.01.19. 03:28:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, de megtalálta a maga célközönségét, akik a felszínen tartják tizen-x év óta, azért az mindenképpen teljesítmény, még ha nem is mindenki szereti 8de kit szeret mindenki?) a zenéje nekem se jön be, de műsorvezetőként szerintem profi. néztem anno a Hajdú P-féle Összeesküvők c. reality-t, hát... ott spec az éjszakai kísérőműsor Majkával olyan volt, hogy azon be lehetett szakadni a röhögéstől... sorra tolta a jobbnál jobb gegeket - jó, az kötetlen műfaj volt. de sztem a Sztárban Sztár zsűrijét is profin hozta, és most a Rising Star-ban sem rosszabb az agyonhájpolt Ö. Nóránál... :jah, és pókerben sem volt rossz ;)

mosca.della.frutta 2015.01.19. 03:38:08

@kamilla123: ó te szegény... ilyenkor megnézni ezt a szörnyen irritáló adást.... nem tudod, minek tetted ki magad, de reméljük a legjobbakat, hogy nem lesz túl forgolódós éjszakád tőle, majd holnap mesélj ;)) viszont a tipped remek, eltanulom tőled, ha megengeded, innen kezdve én is abszolút lazán, személyes preferenciákat mellőzve nézem majd hátradőlve, ahogy ölik egymást az agyhalott félzombik a nyereményért, igazad van, így viccesebb lesz ;) de most akkor én is elköszönök mindenkitől, JÓ ÉJT ALL! :)

Komeszka 2015.01.19. 05:31:04

@jóskapistuka: Dennist ki fogják lőni az első párbaján. Csúnya lesz.

raspberrypie 2015.01.19. 05:35:29

Szerintem sajnos Dóri át fogja venni Zsu szerepét, tuti ő lesz most a közellenség...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 06:27:34

Jaj, most tényleg mindenkit ennyire érdekel egy szar vv párbaj eredménye, h emiatt utálkozni kell?

Be kell látni, h férfit, nő párbajon a nő nem megy vissza...

@MacákékIcukája: vhogy így - így :-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 07:19:41

Én ezt a műsort elengedem, csak felcseszné az agyam ez az Erdélyiekkel szponzorált szerelmespár.
Elég nagy az esélye rá Dinkának hogy még a műsort is megnyerje, komolyan rókázni fogok.
Mérhetetlenül felbassza az agyam az hogy ezek az Erdélyi cigányok ennyire bele tudnak szólni a játék menetébe.

Krétagarbó 2015.01.19. 09:48:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: melyikre gondolsz: a 10 évvel ezelőtti népszavazásra, vagy arra amikor pár éve végül a 2/3 megszavazta a parlamentben? Edina miatt nem hiszem, hogy ez most másképp alakulna, de remélem, ez egyfajta "humor" akart lenni a részedről...
Ha nem, akkor pedig arra gondolj, hogy ennyi erővel téged pedig a Fannin keresztül ítélhetnek meg, vagy a Denniszen. Na, az szted valós rád nézve?

xukxuk 2015.01.19. 10:26:20

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Te egyszerűen egy gyülölködő jó kis tenyererestalpas tahó faszkalap vagy.
süti beállítások módosítása