Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x60 - Így lett a lilából kék

2015. január 15. 08:08 - candyperfumegirl

Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a dolog már rég túllépte az elviselhetőség határát. Bence mutat gyorsan egy szavazási állást, Zsu a fantomkép ellen közel 50-50%-ban áll, vagyis most már az a kérdés, tud-e olyan ellenfelet kihívni, akit nála jobban szeretne a villán kívül látni a nép. Kezdjük akkor az agóniát, pont ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk, Dani teljesen be van szarva, mert így, hogy Medve kiesett, esélyes, hogy MILF kiviszi a hóra, ezért egyre inkább azt hajtogatja Ádinának is, hogy ez nem az ő meccse, hanem Lacié, ezért neki kéne ezt a párbajt megvívnia. Ez egy kapitális baromság, ez a játék nem arról szól, hogy az egyéni sérelmeket párbajjal toroljuk meg, és ki van jobban kiakadva valakire, itt egy a lényeg, hogy a végén már csak te maradj, és ezt ők is jól tudják. Sokkal szimpatikusabb lenne, ha ezt valaki végre kimondaná, és nem terelne olyan faszságokkal, hogy kinek kivel van konfliktusa meg ki ellen mivel tud valaki érvelni a párbajon. A taktikázásban szépen csendesen részt vesz Robin is, megerősítve Dani kendőlevételi szándékát, és ha ez az egész nem egy véletlen és teljesen öntudatlan fellángolás volt tőle, akkor azt kell mondanom, hogy üdv a játékban Robin.

vv-760-01.png

Medve távozása után a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ez egy remek alkalom a félkegyelműek megszopatására, hadd röhögjünk már mi is valamin. Úgyhogy jön a löevéééél, miszerint lehet készülni az új lakó fogadására. NEEEEEEE!!!! Fanni és Ádina egyből idegállapotba kerül, Basszájba meg egyik kezében fasszal, másikkal gettósan mutogatva azt üvölti, hogy TUDTAM GECI MEGMONDTAM BASZDMEG, CSAJ JÖN ÉS TETKÓS, MERT MEG-MOND-TAM!!! Hogy ezt hogy olvasta ki a sorok közül, azt nem tudom, mindenesetre Robin (megint Robin!) megjegyzi, hogy nem VILLAlakót, hanem lakót írt a levél, vagyis tuti háziállat jön. Még a végén Batman lesz a srácból, jó lesz rá figyelni. Jön is a kis medvepótlék, egy varacskos disznó (zseniális humor volt a játékmesterektől), akit Macinak hívnak, és ezerszer cukibb mint a névadója. Mielőbbi jobbulást kívánok Macinak innen is, de ez egy minőségi csere volt, ki kell mondani. A cuki kis állatnak mindenki ugrálva és sikítozva örül, leginkább persze azért, mert nem ember. Basszájba azonnal kezelésbe veszi, mert ő nagyon ért a malacokhoz, bár Ádina szerint szarszaga van. Én már azt sem zárom ki, hogy a féltékenység mondatja ezt vele.

vv760_gif01.gif

Az udvaron kergetik a kismalacot egy darabig, és lehet, hogy szemét vagyok, de én úgy láttam, hogy akkor fogta menekülőre a dolgot, amikor Plasztik ránézett. Pont elkerítik a padokkal az udvar egyik szegletében, és már éppen lenyugodtak a nagy ijedtségre, amikor hirtelen nyílik az ajtó, és belép rajta Olivér. Hoppá. Komisz hátraugrik egy métert helyből, és mindenkiben vigyázzban áll a szar, a srác meg magában röhögve masírozik be a nappaliba, és kéri, hogy tereljék össze az összes agyhalottat, de rögtön, mert van nála egy levél. Persze hogy csak Kazal szépségnapi beutalója vagy mi a szar van benne, mert ő meg most kérte ki a szuperképességét. De ahogy mindezt felvezették, az megint egy csodásan genya húzás volt, a szerkesztők is játsszák a kis játékaikat, miközben az egysejtűek taktikáznának ezerrel. Most Fannika percei következnek, aki képes egy ötperces műsorblokkot telepofázni egy kozmetikai nagykezelésről meg egy hajfestésről. Olivérnek meg elsírja minden villabeli nyűgjét, akinek az arcán egy pillanatra átfut, hogy kurvára nem fizetnek neki ezért eleget. Fanni egyébként tényleg szép lett, a fodrász baromi jó munkát végzett, és készülnek fotók is, fehér hátteresek, pucsítósak, csücsörítősek, unalmasak, de ez Kazalnak multiorgazmus. Le van szarva a világ összes lila kendője, a kiválasztás, de még a szoli is (!!!) , mert ez volt élete legszebb napja. Boldogság.

vv760_gif02.gif

vv760_gif03.gif

„Adriana Lima elhúzhat a picsába.”
Fanni

vv-760-02.png

Ami ezek után jön, azt igyekszem a lehető legrövidebben leírni, mert már nézni és hallgatni is fájdalom volt. 12ker végre meghozta a döntését, lesz, ami lesz, ő felrúgja a szaros bilit és azzal együtt a szövetséget is, leveszi a lila kendőt Basszájbáról, és odaveti MILF elé. Ezt közli az érintettel is, aki azért kibírja mindezt röhögés nélkül, de nem kezd csicskagecizésbe, csak odaveti, hogy ez rohadtul nem volt korrekt döntés, majd kimegy puffogni. Jön Ádina, aki egész nap idegbeteg volt, mert őt már reggel beavatta a tervbe Dani, és ez ki is bukik annak rendje és módja szerint, szóval kiesik most ő is a pikszisből Basszájbánál, aki megvonja tőle a bizalmat és a görbe faszt is. Basszájba magában füstölög, és ezen nem segít, hogy Ádina nem érzi a határokat, és nyomulósan könyörög a bocsánatáért, és minél többször hangzik el a jelentben a „ne gyere közelebb! ne érj hozzám!”, annál kellemetlenebb nézni ezt az egészet. Laci kijelenti, hogy 12kerrel és Ádinával nem bandázik többet, ha visszajön a párbajról, akkor sem. Ha meg nem jön vissza, akkor pláne nem. Dani kongat, Laci áthajítja a szobán a lila kendőt, itt van baszdmeg, vigyed. Majd síri csend és hullaszag. Na. Olyan helyzet ez, amikor igazából senkinek nincs igaza, de egy kicsit mindenkinek. Dani persze gyáva és genya volt, Edina abba bukott bele, hogy egyik srác oldalára sem akart állni, ezért sunnyogott, Laci meg sértve érzi magát és pukkad. Szar ügy, mert itt már érzelmek is sérültek, nem csak érdekek, de valahol mindenkinek tudnia kell, hogy ezt a játékot nem lehet úgy megnyerni, ha nem veszed a saját érdekeidet mindenki másé elé. És itt jegyezném meg, hogy ha a kihívás máshogy alakul, Dani simán ki is ejthette volna saját magát ezzel a kis manőverrel.

vv-760-03.png

vv-760-04.png

vv-760-05.png

Komisz és Kazal csak a kongatásra veszi észre, hogy valami esemény van, ők ugyanis ezt az egész drámát ráérősen végigdugták tökéletes lelki nyugalomban. Fannika meg is jegyzi nagyon találóan, hogy még a végén párbaj nélkül jut el a top3-ba, mert mialatt ő csak szépítkezik meg digidugizik, mások össze-vissza intrikálnak, és kiirtják egymást. A szegmens zárásaként pedig Basszájba barátkozni megy az egyetlen élőlényhez a villában, akinek még nem sikerült megutáltatnia magát vele, és letáborozik Maci malac ólja mellett. Az egész összefoglaló legjobb jelenete.

vv-760-06.png

Na jöjjön a kiválasztás végre. Összegezzünk: egyik oldalon ott van a közellenségnek kikiáltott Zsu, aki azért bedobja, hogy a kapott jelekből kettőt (Jabba, Robin) ő kért, és tudja, hogy ha nincs lila kendő, Basszájba lett volna a kiválasztott. Másik oldalon pedig ott van az áruló 12ker, Ádina, aki azt mantrázza még most is, hogy Zsu őt hívja ki, és Basszájba, aki már össze is pakolta a bőröndjeit szerintem. A senkiföldjén meg a lila kendő birtokában magabiztosan mosolygó Robin, és a most éppen Zsuhoz dörgölőző Plasztik. Halljuk a döntést, mert más úgysem számít. MILF nem szarozik sokat, Dani, Edina és Laci, ti mindhárman szaremberek vagytok, de Laci a leginkább, mert ő jellemtelen is, úgyhogy őt viszem, ennyi. Én kicsit örültem volna, ha a nagy taktikázás ellenére valaki egész mást választ, akire senki nem számít, mert így tulajdonképpen úgy történt minden, ahogy 12ker tervezte. Akinek Laci máris beígéri a következő párbajt arra az esetre, ha visszajönne. Meglátjuk.

vv-760-07.png

 

Címkék: vv7
1660 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pomac 2015.01.16. 02:49:50

@Mert Csak: azt mindjárt gondoltam hogy megvan :DD,csak azokra a fránya virusokra vigyázz ha jobban belemélyedsz :DDD

Mert Csak 2015.01.16. 02:52:32

@vastyúk is ..: még jó, hogy jogásznak készül, és nem orvosnak :D

pomac 2015.01.16. 02:52:45

@Mert Csak: akit senki nem nevez nevén :DD ,nem beszélünk róla mert még ügy járunk mint az elm utcában :DD

nátrium glutamát 2015.01.16. 02:53:13

@Mert Csak: a rohadék focista jött fel, mi? :DDD
örülök,h ma is sikerült művelődésre bírnunk valakit. ha azt írtam vna, h szürke50 árnyalata, akkor megvan a megfejtés? :))))
kicsit aggaszt,h ez lesz az új trend...

fanni szülei meg előbb-utóbb el kell,h fogadják a tényt,h nem csak a kislányuk baszta el, hanem vastagon ők is benne vannak ebben.

Mert Csak 2015.01.16. 02:54:44

@nátrium glutamát: sajna a szürke 50 árnyalatáoz se tudok hozzászólni...

a Fanni szülei :DDDDDDDDDDDD

Mert Csak 2015.01.16. 02:55:33

@pomac: Az Elm utcát se néztem meg... csak azt tudom, hogy horror :D
ki az a koncsi?

nátrium glutamát 2015.01.16. 02:55:51

@Mert Csak: amikor a szolit katák és denisz felolvasta (próbálta felolvasni) a használati utasításokat. mivel nem derült ki, mi is az a geniizé... egyből bevettették magukat pucéran a csövek közé. :))))

Mert Csak 2015.01.16. 02:56:16

mellesleg szeretem a focit, nő létemre, ehhez mit szólsz?@nátrium glutamát:

vastyúk is .. 2015.01.16. 02:56:55

@Mert Csak: hehehe, tényleg. Nem hiszem, hogy Dani jogász akar lenni, szernitme megpróbálta meggyőzni a szüleit, de mivel ragaszkodtak a szakmához, jelentkezett a VV-be, hogy "ellehetetlenítse" magát a pályán. Sebestyén Bazsi akar lenni

nátrium glutamát 2015.01.16. 02:57:58

@Mert Csak: a csajok ecsetelték anno a melóhelyen,h milyen "szupcsi" és sikamlós részlettekkel teli könyv...

nátrium glutamát 2015.01.16. 02:58:35

@Mert Csak: gratulálok. én meg nem. na, ehhez mit szólsz? :D

pomac 2015.01.16. 02:59:09

@Mert Csak: rátapintottál a lényegre ,ha vele beszélsz (reagálsz rá) az kéééész horror :DDD
az akit nem győzök átugorni a délelőtti hsz alatt, visszanézed rájösz a mr, " " gyilkosa

Mert Csak 2015.01.16. 03:01:05

@pomac: ezek a találós kérdések kikészítenek :D

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:01:54

@pomac: délelőtt inkább nem is kommentelek. :D

pomac 2015.01.16. 03:03:19

@Mert Csak: na én meg utálom a focit férfi létemre :DD

Mert Csak 2015.01.16. 03:04:24

@pomac: megvan a válasz... már emlegette itt valaki az éjszakában :))

pomac 2015.01.16. 03:04:56

@nátrium glutamát: én se nagyon, néha odaszúrok egy +1 és annyi időm sincs meg amúgy is legyezőnk a rutinjukkal (azt hiszik :DD)

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:05:24

@vastyúk is ..: LOOOL
eddig én se voltam benne a 67millában :D

pomac 2015.01.16. 03:05:28

@Mert Csak: le ne ird mert veled kezdi reggel :DDD

Mert Csak 2015.01.16. 03:06:11

más téma: amikor laci azt movdta zsu-nak, hogy ő egy olyan nőt akart, aki nem adja magát könnyen, ezt hót komolyan análra értette?? :DDDDDDDDD
aki egy idegennel elsőre análba baszattja magát, az nem könnyű?? :DDDDDDDDD

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:06:13

@pomac: +1 ide
meg a másikra is :)))

Mert Csak 2015.01.16. 03:07:56

@pomac: reggel nem érek rá, szal kezdheti :DD

vastyúk is .. 2015.01.16. 03:08:00

@pomac: hát ezen felröhögtem, mert épp akartam egy útbaigazítós üzit írni, és eszembe jutott, hogy bakker, ezért mi fog várni, ha holnap jövök, úgyhogy kitöröltem :D hihi

Mert Csak 2015.01.16. 03:08:55

@pomac: am honnan guglizzam ki azt, hogy olivér szájlisztot ki analizálja? :DD

pomac 2015.01.16. 03:09:11

ajjjajjj énekelnek :DD nem volt ivás de igy is nézhetetlen vagyis hallgathatatlan :D

vastyúk is .. 2015.01.16. 03:09:34

@Mert Csak: hát erre csak azt lehet mondani, hogy ízlések és pofonok

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:10:25

@Mert Csak: milyen K.P. monogramos arcokat ismersz? ;)

vastyúk is .. 2015.01.16. 03:10:31

@pomac: igen énekelnek, azzal hitegettél, hogy részegek... brühühüüüü..

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:11:16

@pomac: olvassák a hv-t? :DDDD
el is tűnt az on...

Mert Csak 2015.01.16. 03:12:05

@nátrium glutamát: de előtte még a monogrammját se tudtam:D
de komolyan ki lehet guglizni, hogy K.P. ma seggbe dugta olit?

vastyúk is .. 2015.01.16. 03:12:14

Kedves Szerkik, a semminél az éneklés is jobb!

pomac 2015.01.16. 03:12:42

@nátrium glutamát: nem töle, hanem a többiektől akik olvassák :DDDD elveszteném azt a maradék önbecsülésemet is :DDDD

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:13:44

@Mert Csak: már szerepelt a megoldás, @Cimili: írta. :)

pomac 2015.01.16. 03:14:12

@Mert Csak: hidd el rádtalál jobb mint egy kopó :DD

Mert Csak 2015.01.16. 03:14:44

@nátrium glutamát: tudom, de ezt még az előttre értettem, na
amúgy honnan tudtok ilyen infókat?

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:14:50

@pomac: teee? nem ő? bár, azon már rég túl van. :DDDD

Mert Csak 2015.01.16. 03:16:09

Fanni reggel fosni fog, hát ez olyan érdekes

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:17:58

@Mert Csak: a volt főnököm is egykapura játszik. fel lehet ismerni,h ki a hunyó. + ki lehet következtetni. miért mindig oli a beépített szépítő?

pomac 2015.01.16. 03:18:09

@vastyúk is ..: ha ugy kezdtem volna hogy nem volt ivás lehet átsiklasz a hsz felett :DDD

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:18:34

@Mert Csak: és titkos. mert elvették az ont. :D

Mert Csak 2015.01.16. 03:19:08

@nátrium glutamát: olit most láttam először szal passz :D

vastyúk is .. 2015.01.16. 03:19:36

Embörök, rájöttem, hogy kurvára álmos vagyok, szóval eltakarodok aludni. Jó éjt mindenkinek!

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:20:42

@pomac: jut eszembe az átsiklásról... nem kaptál te tőlem úgy 100 éve emilt?

pomac 2015.01.16. 03:20:47

@Mert Csak: ja utána meg beleül egy lavór hideg vizbe is :D

vastyúk is .. 2015.01.16. 03:21:26

@pomac: hszeid felett sosem siklok át ;)

pomac 2015.01.16. 03:22:46

dóri balhézott valakivel tuti lehet laci , nagy harc volt holnap lehet késziteni a füldugót :DDDmeglesz vagy 2000 kom :DD

pomac 2015.01.16. 03:24:05

@nátrium glutamát: nem tudom :DD lehet azt hittem spam és ment a kukába :DDD

Mert Csak 2015.01.16. 03:24:52

@pomac: megint basztatták.. eh

ki ül a lavórba?

Mert Csak 2015.01.16. 03:25:35

Fáncsival ugrott össze dóri

pomac 2015.01.16. 03:26:33

@nátrium glutamát:
2015.01.12 03:07 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomac 2015.01.16. 03:27:14

@Mert Csak: fanni :D erős pistával volt dóga :DD

pomac 2015.01.16. 03:28:35

@nátrium glutamát: ha nem mondod nem nézem meg mert a sok értesités között átsikottam felette :DD

pomac 2015.01.16. 03:32:26

megy a taktika on egyből el mindeki csak a taktikárol beszél...

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:39:44

@pomac: brendi... kééész :)))))))))))

pomac 2015.01.16. 03:39:56

ezek a tartalmas on-ok fenomenálisak, mintha kis videokat néznék semmi értelme

pomac 2015.01.16. 03:44:04

@nátrium glutamát: van egy rész ami ráillik most a 4 -re szereposztás
sanya:edina
brendon:zsu
laci:józsi
kozso(kutya):dani
www.youtube.com/watch?v=Wr4LE7VHxX8

pomac 2015.01.16. 03:45:37

@nátrium glutamát: nekem erőltetenek tünik ezért nem várom annyira ,remélem csalodok benne és jo lesz .

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:47:10

@pomac: rendesen lehúzták hvg-n, de maj' meglássuk. :)

pomac 2015.01.16. 03:54:28

úgy tűnik zsu -robin beszélgetésből hogy,dóri-fanni (esetleg denis) kötött volt valami durva vita

pomac 2015.01.16. 03:57:05

@nátrium glutamát: mindenki lelépett, igy olyan furcsa kommolni :DD

nátrium glutamát 2015.01.16. 03:57:54

talán bevágják öfibe, azért nem mutatták most. utálom amikor ezt csinálják. ma is megnézhetjük hogyan mosnak fogat és mennek aludni. kösssz.

nátrium glutamát 2015.01.16. 04:00:14

well... elvan a videóival, ha nincs folyamatos téma, bujumburi nappalos volt ma, sztem álomba renderelte magát... ay mama meg veszi az ont és írja a sztorit... vannak ilyen esték :)

pomac 2015.01.16. 04:03:23

edina megtalálta a borotvá,t lesz itt még vasárnapig búcsú analizálás :D

pomac 2015.01.16. 04:17:56

laci kimenekült a hálóból nem derült ki mi okból ,most medve megörökölt helyén kurkássza a felsőtestét....on el

nátrium glutamát 2015.01.16. 04:22:52

kíváncsian várom, belefér-e 5000 karakterbe a mai történet ay mamától :DDD

asszem, most inkább lépek is.
pacsi pomac,
jóccak népek!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.16. 06:03:37

@Baresz83: @Krétagarbó: @-pkata-: @Hedonistamama: mindenkinek más a nagy, túl nagy, Krétus, azt hiszem. Nekem 20 felett már az, azt hiszem :-) És igen, az jó, ha nem okoz fájdalmat, tehát 10 cm átmérő is az :-D

Bár Fannika biztos mást mondana most :-D

lukacstoncsi 2015.01.16. 08:08:17

@pomac: Na végre!Engem már zavart ez a kurva nagy harmónia:D Ne csak a Bt-s csapat essen szét az nem lenne izgalmas.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.16. 08:56:28

@csiri bá: Ja, ez lett volna a nyerő taktika. De pont az ellenkezőjét csinálta Dani. Nem is tudom, az elején jól nyomta, csak nem csináltak nála egy "agymosást"?

másodpéldány 2015.01.16. 10:12:15

@pomac:

azért lehet ennyire szoros, mert edinka erdélyi szavazói zsé ellen szavaztak, hisz nem tudhatták, hogy nem edinát hívja ki...

másodpéldány 2015.01.16. 10:20:46

@nátrium glutamát:

"fanni szülei meg előbb-utóbb el kell,h fogadják a tényt,h nem csak a kislányuk baszta el, hanem vastagon ők is benne vannak ebben".

Fanni nem baszott el semmit, 21 éves, egy vicces, szellemes kislány, remélem lesz esze, és elmegy standuposnak vagy színésznőnek, igen, valóban hihetetlen szókimondó és ezzel megbotránkoztató is a szókimondáson túl, de ez éppen hogy pozitívum, viszont azzal a nyavalyás megelőzéssel kéne kezdeni valamit, nem csak a bébimegelőzés miatt, hanem a nemi betegségek miatt is.

Gia Gianea 2015.01.16. 12:12:45

@másodpéldány: Nem hiszem,hogy jó standupos lenne belőle..Először is nem tudná megjegyezni a szöveget,másodszor meg elnevetné.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.16. 12:40:02

@Mert Csak: Csak akkor manipulálnak egy párbajt, ha olyan az állás, ami nem tetszik nekik.
süti beállítások módosítása