Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7231-7234 - Csaba a sztár!

2015. január 14. 14:03 - julie0812

Az első és legfontosabb történés: Hanna könyvet ír Vastag Csaba életéről! Hát majdnem dobtam egy hátast a gyönyörűségtől! Persze Claudia átlát a szitán, hogy Ági most éppen Hannán keresztül próbál a kegyeibe férkőzni, hátha így majd társul a Miklós elleni harcba.

1.jpg

Alíz újabb randit szervez a fotómodell hapsival, csak egy kávéra ugrik be a munkahelyére, de a telefonját ottfelejti. Sms jön a szépfiútól, Enikő rögtön elolvassa, szoba készen áll, mehet a menet. Enci begurul és küld egy lerázó válasz smst. Pedig Alíz egy bónusz fotózást szervezett NonStopnak, aki ezáltal világhírre tehetett volna szert, na de most már mindegy. Gondolom ezek után már telefonálni sem lehet az adonisznak. Enikő szánja-bánja, ő csak jót akart, nem akarta, hogy Alízék szétmenjenek.

2.jpg3.jpg

Timike kitalálja, hogy dolgozó nő lesz és így nem fog rászorulni az apja pénzére, akitől ugye nem kell semmi. Zsófi fitness termében próbálkozik, Zsófi fel is venné a trollt, de Miklós hevesen ellenzi a dolgot, még hogy az ő lánya egy ilyen izzadtságszagú helyen húzza az igát, na az kizárt dolog. Timike vágja az utálkozó fejeket, Zsófi pedig bemószerolja Mikit Nóránál, aki Robival jött gyúrni. Miki úgy dönt, ő is edz egy kicsit, majd lecsavarja az egyik súlyzóról a szorítót és így a tárcsák Nóra lábfejére esnek. Na ezek után Nóra sem engedi Timikét Zsófinál dolgozni, sőt, perrel fenyegetőzik.

4.jpg

Claudia éppen Zsófinál van, amikor kitör a balhé. Zsófi azonnal Mikire gyanakszik, hogy az ő keze van a súlyzós ügyben. Később a biztonsági kamera felvételeit visszanézve a gyanú bizonyosságot nyer. Claudiának erről eszébe jut, hogy Miklós micsoda egy disznó, és úgy dönt, mégis segít Áginak a földbe döngölni a Cárt. Közben a villa már újra a régi fényében tündököl. Juhéjj, már úgy hiányzott ez a háborúsdi.

5.jpg6.jpg

Hanna Vastag Csaba miatt aggódik, nem tud róla semmit, így aztán mit kérdezzen tőle. Hát pont azt, amit nem tud, nem? Bezzeg Zita egy igazi fan, bármit megadna, hogy találkozhasson kedvenc énekesével, de Hanna nem díjazza az ötletet. Peti hatására aztán mégis belemegy, hogy Zita is ott lehessen az interjún. És itt van Csabi is, hát nem cuki? Elmennek megnézni a Pusszancs verdát, majd plázáznak is egy sort, ezután viszont jön az eksön: rajongók hada rohamozza meg őket, bemenekülnek a fagyis autóba, de a sikítozó lányok fel akarják dönteni a furgont. Úristen, mi lesz itt??

7.jpg

Krisztián átugrik a lebeszélt esti menetre Zsófihoz, de Zsófi most nincs abban a hangulatban, úgyhogy elküldi. Tóbiás azt hiszi, hogy Zsófi azért mondta le a randit, mert a közös gyerek projektre készül. Ja nem, de amúgy ideje belevágni. Tóbi beszerez valami kütyüt, amivel fellőhetnék a kis Tóbikat. Aha. Hát Zsófi nem pont erre gondolt, ő inkább a hagyományos módszer híve. Neki is vetkőznek, de ekkor becsönget New Bartha egy bocsánatkérő virágcsokorral. Megörül, hogy miatta a lenge öltözet, de amikor Tóbiás kockáit is megpillantja, már annyira nem áll neki össze a történet.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.14. 14:09:40

ÓÓ Tóbi kockái. Lassan az egyetlen dolog, amiért érdemes nézni. Ugyanis hiába jött vissza Klau, ha egy jöttment unszimpatikus Ági tönkre vágja ŐT. WTF???? ...jó ezt még nem is tudom, bocs.

julie0812 2015.01.14. 14:11:38

@hannamontanna: jaj, ezt még én sem tudom... de nem akarom :(

hannamontanna 2015.01.14. 15:49:16

@julie0812: Ugye. Ezért visszahozni? Hát már az álmaiban sem bízhat az ember. Maradt volna inkább a Comói-tónál és néha bejelentkezett volna. Hú de nem bírom ezt az Ágit. Úgy idegesít, hogy amikor beszél, lenémítom a tv-t.

Johnny336 2015.01.14. 16:03:34

@hannamontanna: Ági színt visz ebbe a sorozatba, jelenleg a legjobb MILF-kategóriában. :)
(Persze Nóra erősen jön mögötte...)

hannamontanna 2015.01.14. 19:43:51

@Johnny336: Ha már Milf, akkor inkább Juli. Ő kedvesebb :-))
süti beállítások módosítása