Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X54 - A királynő hülye!

2015. január 09. 12:30 - Bruti

1_24.jpg

Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem, de kiszabadulhat a bolondokházából egy vacsora erejéig. A szerencsés, pedig nem más, mint Robin a Bivaly, aki állítólag kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Mondjuk tőle már az is nagy teljesítmény, ha úgy megy el egy kamera előtt, hogy az észre is veszi. Az is hamar kiderül, hogy ki lesz a partnere, és még véletlen se lepődünk meg, mikor PVC-t nevezi meg. A lány láthatóan örül a dolognak, de a szemében azt látom, hogy: „OK, kimegyek vele, gyorsan bebaszunk, oszt’ majd lesz valahogy”.

2_22.jpg

A romantikus vacsorát, egy dunai hajón költhetik el, háttérben a várral, fények, borok, minden, ami kell. Robin annyira meg van illetődve, hogy elfelejti leverni PVC fejéről a nyomorék szponzor sapkát, ami, vagy rágyógyult a fejére, vagy a villaszabályzat tiltja, hogy levegyék, mert tegnap Komisz is abban fürdött.
Közben a villában, Ádináé a főszerep, aki folyamatosan kihívja maga ellen a sorsot, jelen esetben Fiastyúk és a többiek haragját. Lop, csal, hazudik (reméljük, ezek nem otthonról hozott, tanult viselkedésformák) és az istennek nem akar játszani rendesen. Sorra kapja a büntiket, de Fiastyúk igazán hülyén csinálja, mert csak Bivalyt és Varacskosdisznaját kéne büntetni keményen, Ádiná meg ehetne, ihatna és nézhetné, hogy miatta szívnak. Én legalábbis így csinálnám. Külön vicces, mikor Ádiná felveszi a román kolduspózt, és térden állva, imádkozva esedezik a királynő bocsánatáért. A bünti az, hogy helyet kell cserélniük a rovarokkal, akik a hálózsákban hunytak. Eddig. Kazal még odalöki, hogy a Csótány belerecskázott az egyik zsákba, de a királynő ezt is megoldotta:

„Fordítsátok ki, oszt’ jó van!”

3_23.jpg

Fekete Lyuk, egy bunda tangában (bazzeg tényleg van ilyen?) flangál és Komiszt kérdezgeti, hogy mennyire hízott meg. Csótány először próbál finomkodni, hogy 2-3 kiló az nem sok, de Lyuk hajthatatlan, szóval megkapja, hogy egy gusztustalan zsirlény, jobb, ha lefogy! Bipoláris villalakónk ennek először örül, majd öt mp múlva elkezd bőgni. Ő „ tök kivan” mert csak hízik és neki "tök sok melója van a testiben". Erre Basszájba kiakad, (mondjuk joggal) és szól neki, hogy hagyja abba a rinyálást. Ha ennyire zavarja, akkor meg kéne mozdulni néha. Varacskos, akinek a seggéről lassan már flexel se lehetne eltávolítani a kanapét, megjegyzi: „Ja, hát itt sajnos ez van”. A Hangya kimegy ríni a mosókonyhába, Csótány lefaszkalapozza Hiénát, aki cserébe lecsövesgecizi célozva ezzel az életben elért eredményeire. A mosóban kiderül, hogy mi az igazi probléma: a Sötétség Királynője három éve nem volt ilyen fehér, neki szoli kell. És toporzékol, vinnyog, hisztizik. Én meg azon rágódok, hogy bár mélyen elítélem a nőkkel szembeni agresszió minden formáját, de ezzel a szerencsétlennel, lehet kivételt kéne tenni, egy mocskos nagy saller formájában.
Fiastyúk szerint rohadt nehéz uralkodni, mert nem hallgatnak rá. Ez talán azért van, mert függönynek képzeli magát, miközben csak felmosórongy. Mivel nem tud mit kezdeni Struccal, fogja Hiénát és elvonulnak kiagyalni valami újabb büntetést. Basszájba, igazi hiéna módjára még ötleteket is ad a királynőnek, amit a többiek kihallgatnak és szólnak Ádinának. Az persze beront és hőbörög egy sort, majd kiviharzik. A bünti az lett, hogy egy helyben kell ülnie és nem szólhat egy kurva szót se! Na, az nehezen fog menni...

4_19.jpg

Szünet után, az egyébként egyre idegesítőbb Ms. Erdély ámokfutása folytatódik. Hálózacskóban való döglés helyett, az előbb még annyira gyűlölt Basszájba társaságát választja éjszakára. Beoson a hálóba, lecsekkolja Fiastyúkot, egy kézlegyintéses Jedi trükkel még altat is rajta egyet, majd befekszik Hiéna mellé. Ott aztán ki is húzta reggelig, majd visszasunnyog a nappaliba.


„Nem tudja, hogy ott aludtam. Hülye királynő”

Persze reggel meg adta a meggyötört nyomorultat, aki a hideg földön aludt, de szerinte nem hazudott Fiastyúk szemébe. Hát persze, hogy nem, mert nem nézett bele. A Királynő engedékeny hangulatban van, szóval Ádina ihat kávét, de le kell, üljön gondolkodni. Na, az nem lesz egyszerű, ismervén a csaj csekély képességeit.

4_1_1.jpg

Amúgy általános a vélekedés, hogy Oroszlány Királynő elbaszott egy uralkodó, mert szétlopják, kutya nem hallgat rá és ráadásul még a talpnyalói is szopatják, szóval a szerkesztők úgy látták jónak, hogy kellene mellé egy erős férfikéz, aki gátat vet az ármánykodásnak. Annyi könnyítést kap, hogy ő választhatja ki a szerencsétlent, amiben Kazal és Ms. Erdély segít neki.
A srácok hamar végiggondolták, hogy a legjobb király Varacskosdesznyó lenne. Emberünk bele is élte magát, és már dugást vizionált. De nézzük sorban. Első jelölt, a Villa Csótánya, maga is belátja, hogy ez rossz ötlet. Csótány szíve hangyaszívért dobog, szóval tiplizne is, de szerelmének okos kérdés fogalmazódott meg hangyányi agyában:

„Ha király lennél, pörgetnéd egész nap a faszodat?”

teszti fel kérdését, én meg már, se megrökönyödni, se szégyenkezni nem tudok miatta. Következő Robin a Bivaly, aki meg azért nem lenne jó főnök, mert előtérbe helyezné a pórnép igényeit. Next. Megjött Zsírmedvedisznóember, aki komolyan készül a királyságra, szuszog, izzad, liheg, szuszog, majd még izzad kicsit. Mindent megtesz a fele királyságért, még Csokonait is versel, amire Kazal csak ennyit reagál:

„Úristen, te 1976-ban érzed magad?” 

WTF?!?!?!

5_13.jpg

Ezt követően, Varacskos megígéri, hogy hacsak nem lesz rá valós lakossági igény, akkor nem kúrja meg az Oroszlányt. Talpig úriember! A következő a Hiéna, aki láthatóan nem akar balhét Struccal, inkább nem lelkesedik a királyságért, majd jön Kullancs, Varacskos egyetlen ellenfele, de mikor meghajol, valaki elfingja magát, így egy kicsit komolytalannak tűnik az ajánlata. Nem csigázom tovább az idegeket, a királynő közös megegyezéssel Varacskosdesznyót választja, de van egy feltétele: Valaki fürdesse meg helyette, mert büdös! Ó de szép szerelmi szál lesz ez!

Címkék: 18+ vv7
1400 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2015.01.09. 12:34:08

Klassz poszt, köszi! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.09. 12:34:11

Yeah, megjött az új poszt! Kircsi lett!

fran7 2015.01.09. 12:37:16

Edina vajon komolyan gondolja, hogy ez a fajta viselkedés forma szimpatikus bárkinek is.

Hedonistamama 2015.01.09. 12:51:08

Ez a kép Edináról, ez valami plafonra kívánkozó freskó :) Imádom!!!

kamilla123 2015.01.09. 12:52:24

"Ádiná felveszi a román kolduspózt" :-)))))

kamilla123 2015.01.09. 12:53:30

ja, és nagggyon király lett a poszt, Bruti! :-)

csiri bá 2015.01.09. 12:53:44

kösz a posztot, klassz lett. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:00:32

Fiastyúk szerint rohadt nehéz uralkodni, mert nem hallgatnak rá. Ez talán azért van, mert függönynek képzeli magát, miközben csak felmosórongy. "

"Külön vicces, mikor Ádiná felveszi a román kolduspózt, és térden állva, imádkozva esedezik a királynő bocsánatáért."
:D:D:D nagyon jó, meg az egész poszt is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:02:41

@Hedonistamama: plafonra kívánkozó freskó!!!! :D de hülye vagy... :D

Tapmancs 2015.01.09. 13:03:04

Engem az ultimate, mindent lezáró érv szokott kiakasztani, miszerint: "ÉN ILYEN VAGYOK!!!"
Függetlenül attól hogy ki mondja. (Általában Fanni.)

dzseniferlopez 2015.01.09. 13:03:23

"Beoson a hálóba, lecsekkolja Fiastyúkot, egy kézlegyintéses Jedi trükkel még altat is rajta egyet, majd befekszik Hiéna mellé." szakadok :)

csiri bá 2015.01.09. 13:04:13

@Hedonistamama: Azért Don Facóquero képe sem semmi. :)))

Hedonistamama 2015.01.09. 13:04:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez az én világomban óriási bók! KÖSZÖNÖM ;)

Hedonistamama 2015.01.09. 13:06:41

@csiri bá: és csodaszámba megy, hogy ráfér 1 azaz egy képre!

Tapmancs 2015.01.09. 13:08:08

Maci mondott egy olyasmit is hogy:

"Ha együtt alszunk, kétszer kiverem a faszomat."

Kár volt kihagyni a posztból. :)

ruzs54 2015.01.09. 13:08:29

Bruti * * * * * GRATULA ! végig szakadtam a röhögéstől,a könnyem csorog,az oldalam szúr :-) első betűtől a z útólsóig egyfolytában hangosan hahotáztam :-)))) amikor megláttam varacskos disznyót azt hittem behubesza :-)) és amikor kullancshoz értem elrohantam a wc-re :-))) köszönöm ezt az élményt.

Bujumburi 2015.01.09. 13:08:36

Azért van rajtuk folyton sapka, mert igénytelenedik a hajzatuk és azt dugdossák... igazán küldhetnének be néha fodrászt, stb. Mondjuk takarításért jutalom, vagy ilyesmi.
Dórinak ugye mű/póthaja van és azt időnként újra kéne rakni, mert lenő, most már több, mint 1 hónapja benn vannak az már elég komoly lenövés, szóval ha nincs ideje reggel szépen eligazgatni, akkor kilátszódnak a csomópontok és igénytelenül néz ki... ha jól láttam, kb. egyből indulniuk kellett, és így nem volt ideje megcsinálni, szerintem ezért hagyta magán a sapit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:09:08

@Hedonistamama: akkor alighanem ugyanabból a naprendszerből jöttünk...:)

Bujumburi 2015.01.09. 13:09:25

Azért van rajtuk folyton sapka, mert igénytelenedik a hajzatuk és azt dugdossák... igazán küldhetnének be néha fodrászt, stb. Mondjuk takarításért jutalom, vagy ilyesmi.
Dórinak ugye mű/póthaja van és azt időnként újra kéne rakni, mert lenő, most már több, mint 1 hónapja benn vannak az már elég komoly lenövés, szóval ha nincs ideje reggel szépen eligazgatni, akkor kilátszódnak a csomópontok és igénytelenül néz ki... ha jól láttam, kb. egyből indulniuk kellett, és így nem volt ideje megcsinálni, szerintem ezért hagyta magán a sapit.

Hedonistamama 2015.01.09. 13:10:28

@Tapmancs: Félreteszem minden eddigi előítéletemet és róla alkotott véleményemet! Ha valóban képes kiverni a farkát LÁTNI AKAROM!!!

lukacstoncsi 2015.01.09. 13:12:33

@Hedonistamama: A sötétben nem tudom mit látnál, ráadásul nagyítóval kéne keresnie mert a kkora a has úgy betakarja:D

Hedonistamama 2015.01.09. 13:13:33

@lukacstoncsi: És a kéjes nyögést is a létért való küzdelem zajaként értelmezném!

kamilla123 2015.01.09. 13:13:56

@ruzs54: :-) igen, ez most nekem is kiemelkedően tetszett :-))

Hedonistamama 2015.01.09. 13:16:40

cdn.rtl.hu/010/219/image_10219565 ezzel ki lehetne belőlem ölni az élniakarást!

dare 2015.01.09. 13:18:32

@Hedonistamama: NEEEEEEE!!!!!!
Azért húzzunk meg egy határt, sok minden belefér nekem is, szinte bármi jöhet de ezt ne.
Gyorsan te is szívd vissza mert ha olvassák a szerkik még képesek lesznek és leadják tényleg.

Hedonistamama 2015.01.09. 13:19:34

@dare: Maci is ilyen és ehhez hasonló dolgokra gondolhat: szívd! Szívd! Nyeeeeljeeeed!

dare 2015.01.09. 13:22:30

@Hedonistamama: Á nem hiszem.
Csak madárcsicsergés,lágy zeneszó meg pillangók meg virágok amiket beporoznak a méhecskék..

Bujumburi 2015.01.09. 13:22:35

@Hedonistamama: :) Jól elkapták, egyébként MAci Király bejelentésekor Macin látszott a valódi öröm, mintha legalábbis szépségversenyt nyert volna... :)

Hedonistamama 2015.01.09. 13:23:26

@Bujumburi: mért pont szépségversenyt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:23:27

@Hedonistamama: én tegnap ugyanezt mondtam Medve fürdetésével kapcsolatban, és ha ehhez hozzájön még a répázás is, akkor igazán elégedett leszek. :D

Ditti82 2015.01.09. 13:25:40

PVC szíjjelműtött fejiről azt telibeszekszuált sapkát nem lehetne már levenni? Legalább evéshez?

decens docens ( ja, nem) 2015.01.09. 13:29:16

A mocskos nagy saller azért kimaradhatott volna a posztból.

kamilla123 2015.01.09. 13:34:00

Most néztem meg a tegnapi öfi elejét, ami kimarad nekem. Denisz tök aranyos volt, hogy megvédte Fannit, meg hogy ment utána vigasztalni. Egész emberi megnyilvánulásai is vannak ennek a gyereknek.

járaszám 2015.01.09. 13:34:28

Nem irigylem a csajokat ha ők kell fürdessék a medvét.:)

Owl La La 2015.01.09. 13:34:53

Ádiná, az "őszinte jány" non-stop hazudik, lop, csal. Mindezt persze iróniából, már ha ő csinálja. Laci cselekedete most nem árulás, t.i., hogy lepszichopatázza Zsúnak Edinkát, sőt, ő ötöl ki számára durvábbnál durvább büntiket, pl. cigarettamegvonás(!), pedig tudvalevő, hogy Dinka láncdohányos. Még Zsú érzi erősnek a büntetést, és enyhít rajta(cigimegvonás nincs). Ha mindezt, mit Laci tett, Zsú követné el, azonnal öri-hari, árulásvádaskodás, és masszív kiközösítés követné. De nem, a villában nem a Királynő, hanem a Kettős Mérce uralkodik. Dinka bár Laci lelepleződött, este fejsimivel búcsúzik tőle.Már kezdem sajnálni Zsút, és aggódom, hogy meddig bírja ebben a mostani közegben. Szerintem valamit kéne csinálni a szerkesztőknek, pl. megcserélni a dzsungelszerepeket. Hogy miért? Zsúnak úgymond nem volt választása a férjurát illetően, már 3 pasi "foglalt" az ötből, akkor lett volna nagy balhé, ha közülük választ, a lányok szétszedték volna. Maradt két fiú, Danit értelemszerűen nem választotta, így Medve lett a király (aki talán a legtávolabb áll tőle). Viszont este még Dóri-Robin is kihúzott a hálóból Maci horkolása miatt. Ha nem lesz változás, Zsú el fog szigetelődni, mivel nem lesz akivel beszélgessen, miközben a többiek kint bratyiznak. Edina az ON-ban bevallotta, ha ő menne ki, 95%, hogy Zsút vinné ki. Ha létrejönne egy ilyen párbaj, mindenképp Zsút várnám vissza, érdekes lenne látni, mit kezdene magával Laci és Dani, nem hinném, hogy ők ketten szövetkeznének egymással. Zsú is felszabadultabb lenne, ha a hármas nem támadná falkában.

dare 2015.01.09. 13:35:24

Egyébként ez a fiastyúk jelző nagyon nagy(még nem láttam), nekem nem jutna eszembe ilyen asszociáció sajnos.
Talán Fannira( a tegnapi hiszti miatt) az Equinsu ocha(sápadt ördög) de ez a fiastyúkot nem tudja überelni, szóval egy virtuális nagy pacsi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:37:18

@Ditti82: ó, én meg elsőre szíjjalműtött-et olvastam.Sőt másodikra is. :D

csiri bá 2015.01.09. 13:37:40

@dare: akkor még nem olvastál egy Bruti posztot sem. :)

csiri bá 2015.01.09. 13:39:03

@kamilla123: kiraknád a Keleti elé, simán beleolvadna a környezetbe. :)

dare 2015.01.09. 13:39:12

@csiri bá: Ezek szerint nem, de tetszik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:39:45

@járaszám: Én biztos parancsmegtagadó lennék. Nincs az az isten, vagy cigimegvonás, ami miatt megtenném. Max. magasnyomásúval, 5 m-ről.

ruzs54 2015.01.09. 13:43:00

@kamilla123: :-) végre van egy közös nevezőnk :-)

fanni a mosókonyhában kb úgy hisztizik, mint egy 3-4 éves gyerek a a tecsós kassza előtt egy db cukorkáért. vagy amikor a mikroport működési elvét elemezgeti szintén egyenlő cukimuki szint. :-))

SocialWorker 2015.01.09. 13:43:06

@Bujumburi: szerintem valamikor járhatott náluk fodrász, nyilván meg van mondva, hogy nagyot nem változtathatnak, de pl. épp PVC haja volt korábban teljesen lenövésszerű, mostanában meg olyannak láttam, mintha sötétebb szőkére lenne festve a tövénél. illetve gyanúsan nincs lenövés Zsu haján sem, pedig kétlem, hogy gyárilag ilyen fekete lenne a sérója.

kamilla123 2015.01.09. 13:44:47

bírnám a szerkiktől, ha a hét végén lenne egy igazi bünti azoknak, akik megszegték a szabályokat hét közben. Mert Zsu teljesen eszköztelen és ez nem azért van, mert szarul csinálja, hanem mert ha nincs végrehajtó hatalom, akkor nincs mit kezdeni és kész. Igazából be kéne vonni Edinkától a cigit egy-két napra. Már így is tök idegbeteg, megnézném, milyen hatással lenne rá a dolog. Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy az igazi személyiségétől sem állnak messze ezek a dolgok, mint szabályszegés, hazugság tb... Nem véletlenül kellett már a szerkiknek ilyen durván büntetni a múltkor is, mert nem lehet rá máshogy hatni.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 13:44:56

Bruti, szuper a poszt, különösen a költői "függönynek képzeli magát, miközben csak felmosórongy" képed tetszett. Respect!

SPOILER ALERT: Maci rágerjedt Zsu-ra, azaz az eddigi minta alapján Zsu fog kiesni.

ruzs54 2015.01.09. 13:47:58

@Hedonistamama: :-))) az a pofa....húúú , azt az átélést ...:-)

ruzs54 2015.01.09. 13:50:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mifelénk annyira gagyi tescóba menni, hogy csak úgy le tecsózzák :-))) (nem elütés miatt) :-)

nnnnnnnn 2015.01.09. 13:50:13

@kamilla123: tőled meg a rosszindulat és az irigység nem állhat távol szvsz.

kamilla123 2015.01.09. 13:50:59

@$$$=$$$: irigység?? igen, mindig is szerettem volna olyan lenni, mint Edina :-))

csiri bá 2015.01.09. 13:51:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): már tegnap megbeszéltük: gőzborotva. :DDD

Baresz83 2015.01.09. 13:51:53

Bruti, szuper lett a poszt! :)
@dare: ezen a "sápadt ördög"-ön most sírok! :)

Hedonistamama 2015.01.09. 13:52:43

@kamilla123: wtf? nézni még oké! Na de olyanná válni??? ;) :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 13:53:03

@Owl La La: "Maradt két fiú, Danit értelemszerűen nem választotta..." Mi ebben az értelemszerűség...???

SocialWorker 2015.01.09. 13:53:09

@kamilla123: na, hát azt meg is tudom érteni :D

SocialWorker 2015.01.09. 13:54:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azaz. "miket etetnek ezek velünk????például mi az a PÁCSÓ???????" :)))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:55:42

@kamilla123: "Mert Zsu teljesen eszköztelen"... hát igen, így is lehet mondani.. :D

Amúgy nem tudom, hogy én vagy ő értette-e félre a feladatot? Ez a királyság arról szól, hogy folyamatosan büntetni kell az alatvalókat, mereven ragaszkodva a vázolt szabályokhoz?
Nem jó király, nem jó vezető, az ilyenek alkalmaznak folyamatos büntetéseket, mert azt hiszik, hogy attól nő a tekintélyük.
Simán megtehette volna azt, hogy oké, ezek az a királyságjátékkal járó szabályok, én viszont, mint uralkodó, poziciómból adódóan ezt úgy értelmezem, hogy királyi kegyemből, naponta 2x minden alattvaló bejöhet az asztalhoz enni, melegedni és nap végén fürödni. A köztes időszakban az alapszabályok uralkodnak. Akik ezt megszegik, azok büntit kapnak.
De neeeem, Zsuzsa, mint egy hatalmat kapott házmester, folyamatosan smasszerkodik és azt vizslatja, hogy ki, milyen szabályt szeg meg. Pl. "Nyisd ki a szád, mi van a szádban? Ettél talán valamit?"
Szóval rossz vezető, alkalmatlan uralkodó, csak azt kapja, amit megérdemel. Szerintem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 13:56:19

@VV Erőlegény: Ahogy Macit értelemszerűen választotta, úgy Danit is választhatta volna értelemszerűen, de bármelyik fiút választhatta volna értelemszerűen... Ebben a játékban mi az értelemszerűség? Illetve melyik értelemszerűséget nem lehet kellően tálalva és kommunikálva a játék szintjén kezelni ?

Ditti82 2015.01.09. 13:56:34

@Szigmund Frajd: Miért, Ádámra is rágerjedt? :O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 13:58:20

@ruzs54: Nem nyelvtannáciskodásiból kérdeztem, hanem mert eszembe jutott, hogy Jerzsy ezen is hogy' elcsodálkozna. :D

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:00:13

@Ditti82: Minta! A mintára figyelj, Ditti!
Maci rágerjed egy csajra -> csaj kiesik. ;)
Amúgy Ádám egy tuja volt, el is felejtettem, ahogy kell :)

kamilla123 2015.01.09. 14:00:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én értem, amit mondasz, de sztem az van, h ők utálják Zsu-t (most az mellékes, hogy igazuk van-e vagy nem), de ha azt találja ki, hogy kétszer lehet bejönni, szted akkor Edina pl csak abban a két időpontban menne be? nyilván nem. Én úgy gondolom, hogy Zsu egy alapvetően szabélykövető ember, és sztem azt hiszi, hogy a szerkesztők elvárják tőle, hogy betartsa a szabályokat, tehát hogy ő is büntit kap, ha nem veszi komolyan. Amúgy én azt láttam, h pl amikor Edinka hajlongott előtte, ő is csomószor elröhögte magát. Igazából olyanokkal tudsz viccelődni, akik amúgy bírnak téged, de itt nem ez a helyzet. De igazából felesleges is ezen ennyit lovagolni (nekem is), mert remélem már végre vége lesz ennek a tematikus hétnek, annyira uncsi és még MAcit is többet kell majd néznünk. :-(

kamilla123 2015.01.09. 14:02:56

@VV Erőlegény: igen, szerinted, meg szerintem is választhatott volna bárkit (én tuti mást választottam volna). De szegény már annyira rá van húzva ez a lenyúlod más pasiját meg genyó vagy dolog, hogy nem mert senkinek a tyúkszemére taposni. Sajnos ezzel a lépéssel viszont a saját tyúkszemére taposott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:05:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "... A köztes időszakban az alapszabályok uralkodnak. Akik ezt megszegik, azok büntit kapnak...."
És ezek után szinte borítékolható, hogy nem lennének ilyen rettenetes szabálysértések, hogy pl. túrórudit lopnak, meg belezabálnak a szendvicsébe és közös összefogással geciskednének ellene, sokkal inkább ügyelnének egymásra, nehogy elveszítsék ezeket a kis kiváltságokat.

drjax 2015.01.09. 14:06:53

Üdv!
Véleményem szerint,a sok szemétkedéssel pont Zsu malmára hajtják a vizet,a nézők/szavazók/ mellé fognak állni.
Legyen akármilyen is a nőszemély,egyedül van.
A királyválasztással megvette Macit,akinek egy közös alvás is elég 1-2 recskázásra,ha eltölt a közelében néhány napot,valószínűleg a rajzolt "zsu" tetkót is átvarratja élesben...
Ezáltal Dennis és Fanni is kipipálva,velük a héten nem volt gondja,elnézte a dolgaikat.
Kíváncsian várom a kíválasztást-párbajt,előkerül e a centi egy faszmérésre,Dennis és Laci között.
Volt egy olyan érzésem Zsunál, hogy pontosan tudja,az erdélyi szörnyeteg,nem mond igazat az alvással kapcsolatban.Olyan stílusban és hangnemben kérdezgette,mint amikor egy kisgyereket akarsz rávenni,füllentés helyett az igazmondásra.
Sőt,amikor az a borzalmas előadás folyt"nem fogok éhezni,megkeresem csakugyan a táblát" címmel,ugyan ezt éreztem,Zsu add egy esélyt.
Ha jól gondolom,akkor viszont érdekes, hogy a riportban nem mondott semmit ezekről...taktika?
A "román kolduspóz" nagyon találó,ami elgondolkodtató, hogy zsigerből csinálja,talán nem itt mutatta be először a nagyérdeműnek.

ruzs54 2015.01.09. 14:07:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nyisd ki a szád, mi van a szádban? Ettél talán valamit?" ... igen ,, erre nyugodtan rávághatta volna ,hogy holnap reggel méltóztasd megtekinteni a fehér-fajansz edényzetben. :-)))

Darinka11 2015.01.09. 14:08:34

Edina-Zsu jelenlegi állás. (Tudom, hogy ez nem reprezentatív, és állítólag lehet többször is szavazni, mint írtátok is, de a tendencia nem változott 1223 szavazatnál sem.)
www.easypolls.net/poll.html?p=54ab0be2e4b06e9c6cd7eaaf

csiri bá 2015.01.09. 14:09:13

@ruzs54: akkor madaras tecsóba sem jártok? :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 14:09:16

@kamilla123: Én Zsu helyében Danit választottam volna "értelemszerűen" (mert ez meglepő lett volna) kinn is és benn is (benn akár újabb feszültséget is generálhatott volna). Zsuzsa helyében kíváncsi lettem volna Dani taktikájára ebben a "kényszer" szerepben...? Amúgy fogalmam sincs nekem sem, hogy miként reagált volna erre Dani, mindenesetre a kortesbeszédében Dani is arról beszélt, hogy Zsu, mint királynő gyenge kezű és szükség lenne valakire, aki gatyába rázza a királyságot...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:11:34

@kamilla123: oké, én is értem, hogy mit mondasz. De Zsuzsa azzal nem szegne szabályt, ha saját hatáskörben kedvezményeket tenne. És lásd, amit saját magamra előzményezve írtam: akármennyire is utálják esetleg, ha nem azért kellene összefogniuk, hogy közösen szopassák őt, hanem azért, hogy óvják a kedvezményeiket, akkor visszafognák pl. Edinát, vagy bárkit, aki mégis rosszalkodni próbálna és ők szankcionálnának. Egy ilyen helyzetben történő kirekesztés vagy kiközösítés nagyon szar tud lenni. Most Zsuzsa van ebben a helyzetben. Elkerülhette volna, ha gondolkodik.

Azért jók az ilyen szerepjátékok, mert nagyon árulkodóak a személyiségjegyeket illetően....

Bujumburi 2015.01.09. 14:13:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hűűűű.... ha ez igaz, akkor viszont nem tudom mi történik velük :D

csiri bá 2015.01.09. 14:14:57

@ruzs54: Nyisd ki a szád, mi van a szádban - erről az a Tom éc Jerry rész ugrott be, amikor Tom bekapja Jerryt,, őt meg a kutya, a gazda felkapja a kutyát a hóna alá és üti a fenekét, hogy 'köpöd ki, köpöd ki'. :DDDD

ruzs54 2015.01.09. 14:15:43

@csiri bá: ???? madaras ?az milyen ?

Darinka11 2015.01.09. 14:15:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igazad van, ebben a királynői szituban rengeteg lehetőség volt, és ebből Zsuzsa semmit sem tudott kihozni. Egyébként én is Danit választottam volna. Lehet, hogy (mivel mondta is, hogy ő exhibicionista) bedobta volna magát, és kialakulhatott volna jó pár humoros jelenet. A Varacskosnak ezzel kapcsolatban csak a kiverés jutott eszébe. :)

Bujumburi 2015.01.09. 14:16:09

@SocialWorker: jogos! mindenestre érdekelnének ilyesmi részletek, kár, hogy Sixx nem osztja meg velünk :D

kamilla123 2015.01.09. 14:16:59

@VV Erőlegény: igen, érdekes megfigyelni, hogy mivel lassan kialakul egy mini, zárt társadalom bent, a társadalmi normákat a lakók elkezdik lassan abszolút érvényűnek tekinteni, ahogy a kinti életben is, és csak a különösen intelligensek, vagy alapból renitensek tudják majd ezektől függetleníteni magukat. Erre most jó példa ez is, h kb Maci maradt, őt kell elvinni. Persze ez még nem olyan durva, mert majd csak most kezd elég idő eltelni ahhoz, hogy ezek a tünetek felbukkanjanak. Jó példa volt erre a VV6-ban, amikor alapigazságnak fogadták el egy idő után, hogy ne jusson el senki úgy a döntőig, hogy nem párbajozott. Emiatt pl Teo simán lemondott Viki javára a lila kendőről (ki is esett).

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:18:24

Zsunak kezéből teljesen kicsúszott az irányítás, és nem tud mit kezdeni a csínytevőkkel. Mivel 4 éves a fia, ezzel van tapasztalata, így a villabelieket is kisgyerekként tudja csak kezelni (szegény ember vízzel főz).

Most az jutott eszembe, hogy az applikáció használók vajon milyen koreloszlást mutatnak? Mert van egy gyanúm, hogy az iskolások/tinédzserek körében népszerű a való világ, és ők biztos hogy a "rosszalkodókkal", és nem a "tanárnővel" fognak szimpatizálni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 14:18:29

@VV Erőlegény: Kicsit analóg a helyzet azzal, amikor a fényképezős párválasztás volt. Reni már kihívta Danit párbajra, de Deniszt választotta a fényképezéshez (egy a párbaj negatív reklám szempontjából jól időzített orál szexet imitáló shootinghoz). Akkor is megemlítette Dani a társainak egy háttérbeszélgetésben, hogy ő Reni helyében saját magát (azaz Danit) választotta volna, mert az a párbaj árnyékában sokkal különlegesebb lett volna (meggyőződésem egyébként, hogy Danival nem is sikerült volna ennyire "pornósra" a fényképezés).

ruzs54 2015.01.09. 14:18:57

@VV Erőlegény: dani csótány komolytalan ajánlatot tett. :-)))

2015.01.09. 14:19:43

@VV Erőlegény: Denyál ha lájtosan is, de tepert a királyságért. Jó volt látni. És nem azért mert pofára esett egy kicsit, hogy nem ő lett, hanem azért mert lehet, hogy rájött, hogy Kiskun mégsem volt neki olyan rossz szövetséges.
Denyál elszürkült, Kiskun elesettnek tűnik. Lehet még itt szövetség.
Mert a másik vonal alma: Dinka láthatóan bolond, de legalábbis idulatos, sértődékeny, semmi önuralma, őnző, őszintétlen stb. Őszintétlen: itt nem a királyság elleni lázadásáról van szó, hanem minden emberi kapcsolatában őszintétlen. Persze ez a játék nem az őszinteségről szól. Csak akkor ne is képzeljük oda, kedves kommentelők.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:20:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Azért jók az ilyen szerepjátékok, mert nagyon árulkodóak a személyiségjegyeket illetően...." Pontosan ezért az eddigi kedvenc hetem a mostani. Nagyon tanulságos :)

ruzs54 2015.01.09. 14:20:07

@ruzs54:jav : dani kullancs komolytalan ajánlatot tett :-)

csiri bá 2015.01.09. 14:21:09

@ruzs54: ósan = maradas teszkó :)))

Darinka11 2015.01.09. 14:22:53

@ruzs54: Én meg pont úgy éreztem, hogy Dani szívesen lett volna király. Ha másért nem, kapott volna egy jó szereplési lehetőséget, amit sokkal jobban ki tudott volna használni, mint Zsuzsa.

Krétagarbó 2015.01.09. 14:23:07

@drjax:
"A "román kolduspóz" nagyon találó,ami elgondolkodtató, hogy zsigerből csinálja,talán nem itt mutatta be először a nagyérdeműnek."

Jaj ne már! Hogy lehet ennyire gyűlölködni? Pont azt vetitek Edina szemére, amit ti itt, egy-két kommentelő vele csináltok.

Elmebeteg, kábszeres, cigány, román koldus... Mit találtok még ki?
(És ez most nem Brutinak szólt, mert a posztban vicces volt, hanem annak, aki ezt komolyan el is tudja róla képzelni...)

ruzs54 2015.01.09. 14:24:16

@csiri bá: nem tudtam, oda se ...:-)értem, köszike :-)

csiri bá 2015.01.09. 14:24:32

@ruzs54: mindnek csak a farka látszik ki a szájból, aztán mikor Tomot kiköpi a kutya, akkor őt kapja fel a gazdi és ugyanúgy: köpöd ki, köpöd ki... hatalmas. :)) csak nem találom melyikben lehetett a sok közül. :)

kamilla123 2015.01.09. 14:25:20

Sztem nagyon könnyű innen osztogatni a tanácsot, hogy egy tízfős bandát, aki mellesleg nem is szimpatizál veled, hogyan kellene megregulázni úgy, hogy ne legyél gyenyó, meg ne is nőjenek a fejedre. De ha csak abból indulunk ki, hány iskolai tanár van, akinek évek rutinja kell ahhoz (néha még az sem elég), hogy egyszerűen rájöjjön, hogy kell egy "ellenséges bandát" kordában tartani, akkor rájönnénk, hogy ez nagyon nem könnyű feladat, mert nemcsak józan paraszti ész kérdése, hanem vannak olyan trükkök, amiket vagy ismersz, vagy nem. Ráadásul egy tanárnak még vannak eszközei is, az osztályzatok, intézmény támogatása stb. A másik meg, hogy Zsu-nak jelen esetben tényleg semmilyen eszköze nincs. Ha ráront tíz ember a hűtőre és felzabálja, akkor mi van? semmi. Megint kilencen röhögnek egy emberen, ami nem baj, csak megnézném, hogy az itt kommentelők mit tudnának ebből kihozni.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:27:52

@Krétagarbó: +1! Nem kell ide származás miatti gyűlölködés, itten csak a tetteik alapján ítéljük el az embereket. ;)

ruzs54 2015.01.09. 14:29:09

@Darinka11:' majd jön Kullancs, Varacskos egyetlen ellenfele, de mikor meghajol, valaki elfingja magát, így egy kicsit komolytalannak tűnik az ajánlata' by Bruti :-)) még most is röhögök

Krétagarbó 2015.01.09. 14:30:36

@Spitzbauer: mutass nekem a mai vagy a tegnapi kommenttermésből egyet is, amelyik leírta volna, hogy Edina őszinte. (Conchobar nem ér) Hagyjuk már ezt, egy Edina fan sem imádja Edinát elvakultan itt, pontosan látjuk a hibáit is, még le is írjuk, ahogy én látom, miért kell állandóan mégis ezt dörgölni ide?

MmeChauchat 2015.01.09. 14:31:51

@kamilla123: de tényleg. Zsu olyan szerencsétlen mintát követ főnökként, hogy azt csak az iskolában szedhette össze.

2015.01.09. 14:33:37

@Krétagarbó: Igazad van. Ezek szerint legalább ezt sikerült tisztázni (koncsobár kivételével). Köszönöm!

Darinka11 2015.01.09. 14:33:45

@ruzs54: Ja, ha erre értetted a komolytalant, akkor oké, azon én is nagyon röhögtem. :D :D :D
Viszont a fingástól eltekintve - mégis megfontoltam volna Dani ajánlatát. Hiszen a varacskossal is volt baja. Lehet, hogy Dani (nem ő volt) néha fingik egyet, de a varacskos Zsuzsa szerint masszívan büdös. Na most szegénynek e két lehetőség közül kellett választani. A büdöset választotta. :D

Krétagarbó 2015.01.09. 14:33:55

@Szigmund Frajd: megy már minden, csak hogy le lehessen járatni. És van, amire érzékeny vok.

Én ezen a nyugtatós dolgon röhögök még mindig, a végén kiderült, hogy a villában Zsú szed nyugtatót...(Nem mintha bármi bajom lenne ezzel a ténnyel, csak vicces volt, ahogy a fagyi visszanyalt.)

kamilla123 2015.01.09. 14:34:02

@Krétagarbó: teljesen igazad van, de sztem ez a hatás-ellenhatás törvénye miatt alakult ki. Egyszerűen annyira irritáló, ahogy sokszor a posztírók is (Bruti pont nem), vagy a belevalóban vagy a műsorvezetők, kommentelők mennyire részlehajlók Edinka felé, és olyan dumákkal, amik egyszerűen nem állják meg a helyüket, hogy valszeg ezért igyekeznek azok (pl én is), akiket ez zavar, a másik oldalát is kiemelni. És emiatt tűnik ez fel sztem így. Pl amit fentebb írtam az igazi szabályszegő énjéről, az konkrétan sztem tényleg így van, lásd a szerkesztői büntit, amit kapott is. A pszichopatát az ő saját szívszerelme állítja róla, a román koldust hasonlatként írta Bruti. Nem hiszem,h koldus lett volna otthon :-)))

drjax 2015.01.09. 14:34:14

@Krétagarbó: szó nincs gyűlöletről,ne viccelj!
Kezdetben szimpatikus volt,vihette volna a fődíjat!DE ami ámokfutást művel az utóbbi napokban,számomra cseppet sem szórakoztató,és egyre inkább azt gondolom,ez az igazi arca.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 14:34:22

@Krétagarbó: A Bruti posztban ez nekem is vicces volt (mert képletesen nagyon beletrafált...), ettől függetlenül rendkívül ingoványos már egy ilyen nyilvános posztban egy ilyesmi vicces hasonlatot elsütni, mert ez már nagyon súrolja a rasszizmus, és a sovinizmus határát (nem beszélve arról, hogy ez Edina és az ottani rajongók romániai magyarságtudatát is sértheti). A kommentelők között pedig már hetek óta egyre jobban kavarognak az érzelmek. Gondolom, hogy a posztírók között is létezhet egy egészséges versenyszellem, de azért nekik is csínján kell bánni a szavakkal és kifejezésekkel, mert ők is részben felelősek lehetnek az indulatok elszabadulásáért.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:35:55

@Darinka11: Én Denisszel párosítottam volna össze, nagyon vicces lett volna. :)

Bujumburi 2015.01.09. 14:36:51

@Krétagarbó: szerintem időnként mindenki kap ezt-azt

csiri bá 2015.01.09. 14:37:10

@Krétagarbó: a végén kiderült, hogy a villában Zsú szed nyugtatót - lehet ráférne már egy nyeles valeriana. :))

Krétagarbó 2015.01.09. 14:37:11

@Spitzbauer: vissza is nézted?

Egyébként Conchobart azért vettem ki, mert láthatóan egy troll, tavaly is itt volt, trollkodott. Voltak/vannak néha érdekes meglátásai, emiatt sajnálom, hogy nem lehet vele elbeszélgetni, de ő láthatóan nem akar belefolyni az itteni beszélgetésbe, csak kívülről próbálja "moderálni" a VV7-ről alkotott képünket, úgy, ahogy azt ő gondolja.
De mindegy is, őt nem veszem kommentársnak, mert láthatóan erre magának sincs igénye.

MmeChauchat 2015.01.09. 14:37:36

nézem a villalakókat és az jár az eszemben, hogy milyen tökéletesen hibavaló a kötelező iskoláztatás

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:37:50

@kamilla123: hát például az húzd meg - ereszd meg elv alapján, nagyon hamar tisztáznám, hogy a jó fejek jól járnak, a renitensek szenvednek. Pl. kijelenteném, hogy úgy örülök, hogy én lettem a király heted-VV7 országra szóló ünnepséget szervezek, és mindenki a vendégem egy vacsorára. És utána a hálóban a szoba közepére hordattam volna minden matracot, és azon egy kupacban alszunk mind aznap, mert dzsungel van.
Valaki más írta, hogy megjutalmazna mindenkit, és kilátásba helyezné, hogy elveszítik az előjogaikat, ha nem játszanak szépen. Zsu nem adott jutalmat, mindenki a szerkiktől kapta a szerepét, a kiváltságokkal együtt. Zsutól semmit nem kaptak (legalábbis nem lett megmutatva nekünk) miért szeretnék őt?
És nyomatnám a pszichoterrort, mert én ilyen geciszemét vagyok. Pl. Edina lopott, szégyenfal elé állítanám, és kiraknék elé egy túrórudit, a kezét meg hátrakötném. Vagy még jobb: mindenki más kapna egy túrórudit, amit szemtől szembe kell megenniük Edinával. Biztos hogy a csapat fele ugrott volna az ötletre, és elkezdik Edinát szopatni, aki egyedül maradt volna szabadságharcosként.

ruzs54 2015.01.09. 14:38:58

@csiri bá: ha meg találod megnézném :-)

@kamilla123: egyszerüen a másik eszével kellet vna neki gondolkodni. én mit tennék ha lejebb vagyok a ranglétrán, és ennek tudatában uralkodtam volna.tudod a " rablóból lesz jó pandúr " elve

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:39:48

@kamilla123: Nem tanácsokat osztogatok, ha rám céloztál volna. :)
Csak azt írtam le, hogy én hogyan cselekednék egy ilyen helyzetben.

Az meg mi, már megint, hogy nincs eszköze? Mégis milyen eszközre gondolsz, korbácsot is kellett volna kapnia? Vagy azt a hatalmat, hogy ha ellopsz egy túrórudit, akkor viszlát, vár az utcaajtó? Na ugye.
Pont a játék lényegét nem érted: Zsuzsa ezzel a koronával MINDEN eszközt megkapott, azaz teljhatalmat kapott, hogy uralkodjon.
Nem a többiek hibája vagy bűne, ha nem tud/tudott élni vele.

csiri bá 2015.01.09. 14:39:56

@Darinka11: Viszont a fingástól eltekintve - mégis megfontoltam volna Dani ajánlatát - a másik fingósat választotta, majd kiderül jól döntötte, melyik szél hoz nagyobb szagot. :))

Krétagarbó 2015.01.09. 14:41:49

@drjax: félreérted, nem az a baj, hogy nem kedveled. Csak ne kezdjünk teljesen bepörögni, és olyanokat is elhinni, vagy mantrázni, aminek köze nincs a valósághoz, mindezt csak azért , mert ellenszenves...
Már írtam ma is, amikor Zsúról tettek fel szakmányba blikkes lejárató cikkeket: nem nekünk - kommentelőknek - kell ezt a csatát megvívni...

Darinka11 2015.01.09. 14:42:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, Denisz is jó lett volna, szerintem is. :) Bárki jobb lett volna Varacskosnál. Lacit is választhatta volna, ha van benne kellő vagányság. Na, ettől szegény Edina azonnal sokkos állapotba került volna. :)

ruzs54 2015.01.09. 14:43:07

@Krétagarbó: ezt próbáltam ecsetelni reggel, lehet hogy elkerülte a figyelmed.

Krétagarbó 2015.01.09. 14:43:45

@kamilla123: nem, nem. Brutin én is nevettem, le is írtam. de mikor utána vki leírja, hogy feltehetően otthon is csinálta már...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:43:56

@Krétagarbó: hagyd.... úgy se tudod felnyitni a szemüket, hogy mennyire gáz, amikor kolompároznak, románoznak, stb.. Kurvára nem értik.
Én is csak lesek, hogy micsoda indulat- és gyűlölet fűtötte hozzászólások érkeznek Edinával kapcsolatban. Mintha legalábbis az illetők túrórudiját lopta volna el. :D

Hedonistamama 2015.01.09. 14:45:09

@Darinka11: És ha Lacit választotta volna Zsú, akkor szerintem sok hívet visszaszerzett volna magának!!!

kamilla123 2015.01.09. 14:45:10

@Szigmund Frajd: sztem ezek nem működnének, mert a vezetőt nem szeretik. Maga Laci, aki a királynő embere, ad Edinkának kólát meg nemtommit, amit nem szabadna. Ha hátrakötnék Edinka kezét, akkor a többiek etetnék, és leszarnák, hogy mindenki a vendéged egy vacsorára ,mert úgyis azt esznek, amit akarnak a hűtőből. Edina vagy Fanni mondta is, hogy nem érdekli, hogy kap-e kávét jutalomból, mert így is úgy is inna. Itt anarchia van és ez nem Zsu-n múlik, hanem a koncepció szar.

kamilla123 2015.01.09. 14:45:52

@Krétagarbó: azt pont nem olvastam. igen, ez hülyeség

lukacstoncsi 2015.01.09. 14:46:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyetértek.Mindenki úgy kezeli ezt a dolgot amilyen a személyisége.A mai öfi leírása nagyon jól eltalálta ezt.Zsunak ezzel a játékkal valamennyire lehetősége is megvan arra hogy szimpatizánsokat is szerezzen a késöbbiekre vagy legalábbis ezzel a játékkal vissza tudjon állni a lakók közé egyenragúnak.Képzelheti azt hogy ő egy függöny de állandóan letépik:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 14:46:18

@Spitzbauer: Ebben a játékban, ezekkel a szereplőkkel, minden és annak az ellentéte is elképzelhető sztem. Én is úgy érzem a kortesbeszédből, hogy Dani bevállalta volna a szerepet Zsu mellett, mint király, mert akkor újra válthatott volna, ami valóban növelte volna a képernyőhöz jutását is, illetve egy újabb játékarcát tudta volna bemutatni. Nem biztos, hogy szövetség is vált volna belőle, de rákényszerültek volna, hogy újra kommunikáljanak egymással. Így viszont játszhatja tovább a biztonsági játékát, azaz maradhat ellenzékben és marhatja az uralkodókat.

kamilla123 2015.01.09. 14:46:46

@Hedonistamama: igen, én is őt választottam volna. És meg is fürdethette volna LAcit :-)

Darinka11 2015.01.09. 14:46:50

@csiri bá: Jót röhögtem ezen a költői metaforádon (vagy min). :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:47:15

@Darinka11: Lacival csak tovább ásta volna a sírját. :D

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:47:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ráadásul azok románoznak le egy erdélyi magyart, akik cigányozzák a magyarországon élő cigányokat. Ha Edina román, akkor igenis minden magyarországon élő nemzetiségi, sváb, szerb, horvát, tót, cigány mind-mind magyar, ugyanazon logika szerint. Ennyike.

2015.01.09. 14:47:56

@Krétagarbó: Dehogyis néztem vissza :-)))

drjax 2015.01.09. 14:48:00

Zsu annyira egyedül van, hogy nem tud semmi olyat csinálni,ami tetszene a többieknek.
Ha orálisan kényeztetne mindenkit jutalom gyanánt,abba is belekötnének....

kamilla123 2015.01.09. 14:48:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :-)) egyáltalán nem rád gondoltam, nem is tudtam hirtelen, mire gondolsz. Mindegy, sztem egyikőtök sem tudta volna jól megoldani ezt a helyzetet, én sem. De ez nyilván csak az én véleményem.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:49:37

@kamilla123: Laci is egy kvázi vezető (személyiségénél fogva alkalmasabb, szereti megmondani másoknak hogy mit tegyenek, domináns), mégis senki nem utálja emiatt, MÉG ZSU IS RÁ HALLGAT. Zsu csak simán nem alkalmas vezetőnek, ezért érzi nehéznek a feladatot.

Bujumburi 2015.01.09. 14:51:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de mondjuk visszahozathatta volna a szolit :P vagy próbálkozhatott volna ilyesmivel, több pia, több cigi, stb... ezek folyton dekket szívnak, én úgy látom

Krétagarbó 2015.01.09. 14:51:53

@őszinte sixx kedvence: én egyszer láttam valami estiben, vagy BV-ban, már nem emlékszem. A negatív dolgokat folyamatosan törli az agyam:))
Menő vagy:))

2015.01.09. 14:52:01

@őszinte sixx kedvence: az első részekben füdették a csajok, és könnyes szemekkel ordibált, hogy Köszönöm, ValóVilág, köszönöm! Akkor még ő volt a kedvencem. Aztán ltt csak Denyál meg Kiskun. Lehet, hogy Dinkát sosem bírtam? Ja de: mikor Vikcsuék kib@szták, meg amikor Laccival évődtek. Komolyan drukkoltam nekik. De hogy mi lett a vége? Jobb nem belegondolni.

kamilla123 2015.01.09. 14:52:50

@Szigmund Frajd: igen, jól mondod, senki sem utálja emiatt LAcit. Zsu-t sem emiatt utálják, hanem alapból utálják és emiatt nem fognak neki engedelmeskedni.

lukacstoncsi 2015.01.09. 14:52:59

@Szigmund Frajd: De elhiszi magáról hogy jó vezető.Lehet a gyerkőcnek meg a pasiknak akik pénzelték meg tudta mondani mi a tuti(szerinte) de itt nem működik ez.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 14:54:37

@kamilla123: Zsunak játszania az ellenszélben. Nem áll még teljesen vesztésre a szénája, de lassú a gondolkodása, és egyszerre csak egy dologra tud figyelni, nem érzi a játék ritmusát , illetve a dinamikai váltásokat, pedig ebben a garnitúrában tényleg jó szövetségese lehetne Daninak, ha felérné ésszel, vagy legalább hagyná/hagyta volna Danit irányítani a játékban. Zsúnak a középjáték vége felé kellett volna robbantania, és távolodnia Danitól (de még erre sem lett volna szüksége, mert Dani is ekkor próbált volna távolodni tőle az eredeti tervei szerint)....

Darinka11 2015.01.09. 14:54:40

@Hedonistamama: Jaja. És kiszúrhatott volna Edinával is. Na, kis strucc, mehetsz lopkodni kedvedre, én meg addig a csődöröddel nászéjszakázok! És még rengeteg egyéb lehetőség is lett volna ebben, mint valaki írta is, az elhálás előtt strucc végzi a vőlegény fürdetését, jutalma ezért egy fél túró rudi, stb. :)

Bujumburi 2015.01.09. 14:55:24

@kamilla123: jogos, a szerkesztőknek kellett volna több lehetőséget adni Zsunak, pl. ha jó leszel Fanni és Denis, visszajön a szoli egy hétre, vagy bejön egy masszőr és aki normálsian viselkedett, azt megmasszírozza. az állatoknál is a jutalmazás módszere működik, pusztán büntivel nem lehet kutyát, delfint, stb idomítani. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:56:05

@őszinte sixx kedvence: nem sok esélyét látom, de én azért reménykedem, hogy valahol azért csak megmutatják. És ha lehet, Éva műsorvezetése alatt, szeretem hallani, amikor zavarában el kezd fasságokat beszélni. :D

Mecsoda avatarod van... :D

dumocika 2015.01.09. 14:56:44

Mekkora cirkuszt lehetne csinálni, ha meglebegtethetne Kazal előtt egy zacskó szolizsetont. Mindjárt lenne Zsunak támasza. Fanni őrmester megtépne neki bárkit.

lukacstoncsi 2015.01.09. 14:57:06

@VV Erőlegény: Az elején elszúrta a többiek meg kihasználták hogy valakin van fogás és mivel nem nagyon védte meg senki szétcincálták.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:57:51

@drjax: na hallod... azokkal a szemfogakkal, amik neki vannak, nem lenne veszélytelen mutatvány az se. :D

Szigmund Frajd 2015.01.09. 14:57:54

@kamilla123: Vigyázz, kezdesz úgy érvelni mint Zsu. Kezdesz, mondom, mert alany-állítmány még rendben, meg nincs "Figyelj ide", de:
"sztem ezek nem működnének, mert a vezetőt nem szeretik" (kamilla123)
5 perc múlva:
"Zsu-t sem emiatt utálják, hanem alapból utálják és emiatt nem fognak neki engedelmeskedni." (kamilla123)

Vigyázz, mert a fórummotornak hosszabb a memóriája, mint a villalakóknak ;)

Darinka11 2015.01.09. 14:58:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem biztos. Ha van benne elég kraft, akkor Lacival és Edinával is feltörölhette volna a padlót, mint írtam is az előbb. Zsuzsa már annyira meg van fenyítve, hogy nem mer vagánykodni (vagy nincs is hozzá kellő fantáziája).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 14:59:40

@kamilla123: akkor jó. :) De nem sértődésiből vettem magamra, hanem mert olyan gondolatmenetet folytattál, ami a beszélgetésünk témája volt és nem tudtam, miért nem előzményeztél.

lukacstoncsi 2015.01.09. 14:59:52

@Darinka11: szerintem most mindkettő.

@dumocika: ha ezt megnéztem volna.jó ötlet ennyire nem tud kreatív lenni de a többiek sem.

2015.01.09. 15:01:44

@őszinte sixx kedvence: fürdőgatyában. Sajnos. Vagy nem??? (nem)

2015.01.09. 15:02:32

@Spitzbauer: Akkor mondta is asszem, hogy ilyen közélről még nem is látott nőt mostanában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 15:02:50

@Szigmund Frajd: Kamilla a védelmem alatt áll Frajd úr, ne tessék őt savazni! :-)

rodrigez07 2015.01.09. 15:03:14

Robin összeteheti két kezét, hogy az escort nem húzta le a 3000 eurós tarifájával. :D "Köszönöm a vacsit, akkor 3000 lesz" :D

ruzs54 2015.01.09. 15:04:44

sztem olyan a vv tematikája mint a libikóka, egyszer lent egyszer fent, mindenkit a földbe döngölnek, hogy utána felemelhessék.aki ezt kibírja, kiérdemli a média párperces celebségét.

nem okoskodok itt tovább ,elmegyek kicsit kocogni, mert tegnap és ma, már annyit nevettem, biztos felszaladt rám 4-5 kg + :-)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:05:00

@VV Erőlegény: Igyekszem nem személyeskedni, remélem ez még a kultúrált baszogatás (ezt a kifejezést tuti levédetem) kategóriájába tartozik.

Bujumburi 2015.01.09. 15:06:03

@Hedonistamama: nézd meg a 12:55 már csak pár könnycsepp kellett volna arról az arcól. vicc nélkül, szerintem jól esett neki :D

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-varacskos-disznot-valasztotta-ferjuranak-a-kiralyno

kamilla123 2015.01.09. 15:06:59

@VV Erőlegény: igen, én is így látom. Nem is akart ő távolodni, nehezen engedte el Danit. Csak miután Edinka kitúrta őt Dani mellől.

Krétagarbó 2015.01.09. 15:07:11

@őszinte sixx kedvence: csak az első lapszámig lenne rá érdeklődés asszem:))
Te többszörösen húzogatod a gyufát (mint Edina hahaha, tudom, neked sértés, nem annak szántam:))), azok a D-k baszod, az iPad-en megint nagyítóval kell majd olvasnom a posztot:)
De én bírom a lázadókat:)

2015.01.09. 15:07:11

@rodrigez07: Szerintem Dorka pont azért hátrált ki olyan hirtelen a Laccival való kapcsolatból, mert átvillant az agyán, hogy kevesebbet kaphat az araboktól, ha egy ilyen suttyó után kell megtöcskölniük.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 15:07:17

@Szigmund Frajd: Nem, mintha szüksége lenne a védelmemre... :-)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:07:37

@rodrigez07: Hatalmas! :D Sixx atyánk sem fogalmazhatta volna meg szebben (ha történetesen ma ő lett volna a hv-felelős)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 15:08:05

@VV Erőlegény: Nem mintha (vessző nélkül értendő a két szó között).

kamilla123 2015.01.09. 15:08:34

@Szigmund Frajd: drága Freud, hol látsz ellentmondást a két mondatom között, mondd?

csiri bá 2015.01.09. 15:08:45

@ruzs54: na megvan... bár úgy rémlik, a T&J-ben is volt ilyen, de az alap az a Sylvester és Csőrike:
www.dailymotion.com/video/x1z29cb_sylvester-the-cat-ep-28-gift-wrapped_fun :))
:)))

Krétagarbó 2015.01.09. 15:10:14

@dumocika: ez egy nagyon jóm ötlet lenne pl.:)

kamilla123 2015.01.09. 15:10:26

@VV Erőlegény: de azért csak védj nyugodtan, nem sértődöm meg :-))) köszi!! :-)))

csiri bá 2015.01.09. 15:11:24

@Bujumburi: az hagyján, de ha még sírva belelihegi a mikrofonba, hogy 'világbéke', na az lett volna az igazi. :)))))

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:11:38

@kamilla123: Azzal kezdődött, hogy felvetetted, hogy mi mit csináltunk volna Zsu helyében. Elmondtam. Erre te: Az nem működne, mert utálják a főnököt. Erre én: Lacit sem utálják. Erre te: Azért mert Zsut utálják.

Ha olyan kérdést teszel fel, amire nem akarod tudni a választ, akkor ne csodálkozz, hogy olyan választ kapsz, ami nem tetszik. :)

Krétagarbó 2015.01.09. 15:12:54

@rodrigez07: Robin a retek vendége volt.:)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:13:00

@Szigmund Frajd: Ja, és nem ellentmondás volt a két állításod közt, hanem leterelted a témát az eredeti felvetésről, ahogy Zsu szokta.

csiri bá 2015.01.09. 15:13:02

@kamilla123: - Géza, védjél meg!
- Védjen a Nőtanács!
- Szégyelld magad, te pernahajder!
- Na látja, ezt már én is akartam mondani!
- Vasedény vagyok. Megjött a turmixgép -érdekel valakit?
- Anyádat!
:DDDD

csiri bá 2015.01.09. 15:14:04

@Spitzbauer: okos lány az, nem rontja az áru értékét. :)

moccafa 2015.01.09. 15:14:19

@Szigmund Frajd: Alkalmas vezetőnek. De permanens ellenséges közegben van, egyszál maga. A szerkesztők gecisége h ilyen feladatot adtak neki amikor tökegyedül van, mission impossible.

A poszt überbrutál, azért regeltem be h ezt végre kiírhassam ide. Bruti és Sixx mindig hozzák a kötelezőt. A többiek se rosszak azért, itt köszönöm meg mindenkinek. Üdv a társaságnak.

csiri bá 2015.01.09. 15:15:38

@őszinte sixx kedvence: a középső kihajtható oldalra sem férne rá csak ha mellékletként plakátméretben adnák a lap mellé. :)))

Krétagarbó 2015.01.09. 15:17:48

@őszinte sixx kedvence: igaz, ő is mindig széllel szemben pisil:)

rodrigez07 2015.01.09. 15:18:16

@Krétagarbó: elképzelem, hogy az étterem kijáratánál elővette a számlatömböt és mosolyogva odaadta az eredeti példányt az operatőrnek! Mert ő ugye tisztes üzletasszony, nem feketézik, max. forgatáson. :D

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:18:22

@moccafa: Annyira alkalmas vezetőnek, mint Vida Ildikó NAV elnöknek (bocs, nem akarok politikát idekeverni, de nem tudom, hogy milyen közös ismerőseink vannak).
Alkalmas vezető ellenséges környezetben is működőképes csapatot tud kovácsolni, ettől alkalmas, per definitum. Sehol sem szeretik a főnököt (illetve de, ahol szeretik, ott azért meg lett dolgozva keményen), vannak született tehetségek, de ez tanulás kérdése 90%-ban.

kamilla123 2015.01.09. 15:19:27

@Szigmund Frajd: én pontosan ugyanazt mondtam a két mondatban, csak a finomságot nem halllotad ki belőle. (nem feltétlenül a te hibád, ez a csetelős műfaj hátulütője)

Én azt mondta,h Zsu-t nem követik, mert utálják. Te azt, hogy Lacit sem utálják, pedig zsarnokoskodni szokott. Erre én, persze, mert Lacit eleve nem utálják, persze, hogy akit eleve nem utálnak, azt csak a zsarnokoskodás miatt nem fogják feltétlenül. Ergo: akit nem utálnak alapból, annak a zsarnokoskodást is jobban elnézik. Zs-t viszont alapból utálják, ezért nem fogják neki azt sem elviselni, h zsarnokoskodjon (amit mástól elnéznének amúgy). Ez olyan, mint amikor eleve utálnak egy tanárt és juszt se engedelmeskednek. Nem az engedelmeskedéssel lenne a bajuk amúgy a delikvenseknek Mert ha egy amúgy zsarnoki, de számukra amúgy alapból elfogadható ember zsarnokoskodna, akkor annak engedelmeskednének. Na, ezt a hosszas fejtegetést szerettem volna elkerülni a pontos megfogalmazással. De arra oda is kellene ám figyelni. Úgyhogy akkor, hogy én is adjak egy jó tanácsot, tessék figyelmesen olvasni, és a szövegértést otthon gyakorolni. Ha már ilyen hangnemben kezdtünk beszélgetni egymással.

Krétagarbó 2015.01.09. 15:20:25

@Szigmund Frajd: az biztos, hogy egyformán "beszélik" az angolt:)))

moccafa 2015.01.09. 15:22:18

A tegnapi adás btw a széria legalja volt eddig, az idegroncs bodzás gádzsit ideje hazazavarni, a karaktere kifújt végleg. Nem mellesleg megtestesíti azt az embertípust, amit én messze elkerülök, ha a pirosnál kéreget ráhúzom az ablakot, ha a parkolóban, elzavarom mielőtt kizsebelne. Lövésem nincs, hogy a picsába kerülhetett be ide, talán a mentális zavara lehet a magyarázat, ilyenekből mindig rengeteg kerül be ahelyett, h a pszichiátriára zárnák be, nem itt, otthon! Náluk otthon.

minden reggel 2015.01.09. 15:24:10

@Szigmund Frajd: sziasztok szeretnék beleszólni :) sztem a vezetô hasonlítàs ott sàntít h tényleg nincs eszköze,hatalma. Egy vezetô kirúghat vagy ellenkezôleg.felnôtteket irànyítani plàne hogy tudjàk csak pàr napig tart sztem is rém nehéz, úgy hogy direkt kicssznek vele

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:26:15

@kamilla123: "Mert ha egy amúgy zsarnoki, de számukra amúgy alapból elfogadható ember zsarnokoskodna, akkor annak engedelmeskednének."
Egyetértünk, de összekevered az okot az okozattal. Ha hagyom, hogy a fejemre nőjenek, akkor a fejemre fognak. A tinédzserek feszegetik a határokat, ez a természetük (a villalakók fenekén meg még ott van az iskolapad tojáshéja). Tehát ha valaki nem tiszteletreméltó (egy tini számára senki sem az) akkor annak ki kell vívnia a tiszteletet.
Fanni pl. kivívja a tiszteletet. A maga alpári módján, de igen domináns személyiség. Lásd: kapásból leugat mindenkit, aki kritizálja. Nem is nagyon baszogatják, mert tudják, hogy magukra borítanák a szaros bilit. Ez is egy fajta tisztelet, primitív ugyan, de az. Dennisszel megállás nélkül kötözködnek, mert hagyja, vagyis elfut, ha beszólnak neki, aztán morog mint egy bolhás kutya (de vigyáz, hogy ezt csak azok hallják, akivel jóban van).

moccafa 2015.01.09. 15:30:44

@Szigmund Frajd: Nem akarsz, de azért megteszed. De megnézném én azt, amikor te valamire is jutsz hasonló közegben. Persze azt is elfelejted h mind eközben ez egy játék is, ahol mindenki nyerni akar, minden eszközt nem vethet be köv.képpen, amit kint bevetne. A Vida hasonlat azért szar mert az ő seggét bevédik, itt pedig egy olyan játékost látok, aki még azon szerkesztők külső támogatására se számíthat, akik ilyen lehetetlen helyzetbe hozták.
Ha szabályokat írnak a heti játékhoz, illene azokat betartatni, ahogy az egyéb szabályokat is szankciókkal tartatják be. Ők maguk se bírnak egynémely játékosukkal, hogyan bírna egy másik játékos velük, aki ráadásul közutálatnak örvend bent?! Ezt te se gondolod komolyan.

másodpéldány 2015.01.09. 15:31:46

Valaki adna nekem egy linket, ahol össze vannak gyűjtve Fanni mesebelien hosszan elnyújtott és csavart káromkodásai? konkrétan szükségem volna rájuk...

Owl La La 2015.01.09. 15:32:39

@kamilla123: amúgy ne törődj vele, már többeket kikezdett különböző nevek alatt. Nekem is tegnap tanácsolta Krétagarbó: "tavaly is ugyanezt nyomta itt, tovább kell görgetni, én már megtanultam". Pl. Conchobar is ugyanaz a személy.
Amúgy megfigyeltem, hogy elég hasonlóan vélekedsz, mint én:)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:33:44

@minden reggel: Pushpang már kifejtette itt: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): minden eszközt megkapott, ami kellhet (kivéve a fantáziát, de azt még a Teremtő hagyta ki belőle).
Mondok egy példát:
Első héten bement VV5 Attila, és 5 mp alatt rendet vágott köztük.
"NEM BESZÉL! NEM TEGEZŐDÜNK! MINDENKI ITT KINT VÁR! Én most Zsuzsával és Danival bemegyek megbeszélni."
És még koronát és palástot sem kapott, szóval még kevesebb hatalma volt, mert Zsunak a játék keretei szerint hatalma volt a többiek felett. :)

kamilla123 2015.01.09. 15:35:16

@Szigmund Frajd: értem, mit mondasz, de nem keverem össze. Figyelj ide! ;-) amikor gimnazista voltam, gimit váltottam és egy olyan helyre kerültem, ahol mindenki utált, mert az osztályfőnök úgy mutatott be, mint jó tanulót, akiről példát kell venni (ami egy pedagógiai katasztrófa volt). Ezért alapból utáltak, cetlit ragasztottak a hátamra, meg beszólogattak,h megvernek suli után stb stb.. Ergo, utáltak. Ha én akkor azt a feladatot kapom, h legyek zsarnok úgy, h nincs eszközöm, de legyek jófej, igazságos, és tartassam be a szabályokat úgy, hogy amit én adhatok, azt amúgy ők maguknak is bármikor elvehetik következmények nélkül.. akkor tök mindegy mit találtam volna ki, mert már alapból utáltak. Ha viszont egy szimpi osztálytárs kapta volna, akit maúgy szeretnek, mert ő a legjobb focista az iskoában, vagy nemtom, akkor elfogadták volna tőle a zsarnokságot is. Lacit sem azért fogadnák el, mert mondjuk jófej, okos zsarnok, tehát jobb vezető lenne, hanem mert mondjuk nem akarnak Edinkával újat húzni, vagy alapból mondjuk van olyan, aki bírja Lacit. Illetve nyilván Edina, mint legnagyobb renitens, nem szekálná ennyit Lacit, mert ellene lenne LAcinak eszköze, a szeretetmegvonás.

moccafa 2015.01.09. 15:35:52

@Szigmund Frajd: "Fanni kivívja a tiszteletet"? Hol látod te ezt? A mai előzetesben, ahol körberöhögte a bodzás szutyok meg a társa? :D Egyik kedvenc játékosom, de a tisztelet és ő hírből se ismerik egymást. Nem az az alkat Fannika.

kamilla123 2015.01.09. 15:36:10

@Owl La La: köszi, most már befejeztem, mert ennél jobban nem tudom elmondani :-)

minden reggel 2015.01.09. 15:40:40

@Szigmund Frajd: nem értek egyet attila egy koràbbi gyôztes màr volt eleve elônye ezen a téren és csak pàr óràt volt bent. A stílust jobban megfogta de ismétlem neki csak pàr óràt kellett magàt elôadnia.
Akàr tinik akàr felnôttek adott helyzetben nincs könnyû dolga. Elismerem zs nincs a magaslatán sem

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:41:25

@moccafa: Ez a dzsunglesdi egy játék a játékon belül. És te magad mondtad, hogy a VV-t jött ide megnyerni mindenki. A való világ szabályai szerint nincs olyan, hogy nem szeghetik meg a dzsungeles játékszabályokat. Edina megteszi, és érdekessé teszi a szituációt, és ezt díjazzák a szerkesztők, mert a műsor a lényeg, és nem az, hogy ki mennyire hitelesen oroszlán vagy strucc. Zsuzsa nem tud out-of-the-box gondolkodni, és ezért egyedül ő hibáztatható. Ha kreatív módon szegné meg a szabályokat, hidd el, nem lenne belőle bünti fentről. :)

UI: köszönöm, hogy belekötöttél a Vidás hasonlatomba, amiről kifejtettem, hogy közös ismerősök híján nem fogok tudni mondani neked. De akkor így mondom: Zsu annyira alkalmas vezetőnek, mint itt nálunk a Böbe. :)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:43:57

@moccafa: Igazad van, Edina zseniálisan jól reagálta le Fanni ugatását, de ő volt az ELSŐ a villában, aki megtette. Fanni arca egy tanulmány volt közben, tényleg elbizonytalanodott. Korábban bármikor üvöltözött Fanni, mindenki más legyintett, és hagyta nyerni a szájkaratéban.

Krétagarbó 2015.01.09. 15:44:44

@Owl La La: nem, én Conchobar-ra írtam, sztem Sz. Frajd nem ugyanaz a személy. Ma (vagy tegnap?) még be-beszólogattak is egymásnak.

Krétagarbó 2015.01.09. 15:49:47

@Szigmund Frajd: azzal, hogy kinevette Fannit, szerintem is jót húzott, bár a nevetés kivitelezését kicsit túltolta, az én ízlésem szerint legalábbis. Erről már lejött (nekem, nézőnek, Fannikának nem hiszem), hogy ezt most Edina eljátssza, mert tkp-en jól pofonbaszná Fannit.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:50:10

@kamilla123: Nagyon jó érvelés, és egyetértek :) És külön puszi a Figyelj ide-ért! :-*
Tök igazad van, hogy Zsu felfelé evez egy vízesésen, de én meg azt mondom, hogy vannak rá módok, hogy kikeveredjünk ebből, mondjuk egy skatulyából nehéz kibújni, de nem lehetetlen, csak legtöbben nem tudják hogy kell. És azt a véleményemet is tartom, hogy Zsu a saját karakterbeli hiányosságainak köszönheti hogy ide jutott.

kamilla123 2015.01.09. 15:51:52

@Szigmund Frajd: na, akkor ezt megbeszéltük :-)

Krétagarbó 2015.01.09. 15:52:46

@Krétagarbó: de a szituról többet úgyis este tudunk mondani, ha látjuk, mi is történt valójában.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 15:54:15

@kamilla123: Meg. És ne higgy Owl la la-nak, nem én vagyok Conchobar (asszem, vagy ha igen, akkor tegnap magammal vitatkoztam vagy 20 percen át, amíg az egyik énem rá nem jött, hogy a másik énem reménytelen eset :D )

Voyoshka 2015.01.09. 15:57:59

@moccafa: az első kenetteljes-bemutatkozós kommented után, mely szerint emiatt a poszt miatt regeltél be, gyorsan kimutattad a fogad fehérjét a következő két hsz-ben... Te most akkor itt a társaság része akarsz lenni, vagy inkább felbújtani jöttél????? :O

Baresz83 2015.01.09. 15:58:10

Talán ha Zsu nem úgy nyit az első napokban, ahogy, és várt volna egy hetet, mielőtt Dávid botkormányára rámarkol, akkor lehet, hogy nem ő lenne a közutálat tárgya... De ez persze már sosem fog kiderülni.

kamilla123 2015.01.09. 15:59:02

@Szigmund Frajd: :-)) sejtem,h melyik éned volt melyik

Voyoshka 2015.01.09. 15:59:47

@Owl La La: conchobar és kicsoda ugyanaz????

csincsilla72 2015.01.09. 16:03:48

@Szigmund Frajd: Zsuzsával az a baj, hogy abszolúte nem megy neki a taktika. Tulajdonképpen nem is értem, mi van a fejében. Sosem gondolja végig, hogy mi lesz a kimenetele egy döntésnek, vagy hogy van-e értelme egy kockázatos lépésnek.
Ez volt a bajom a melós héttel is. A kinti világban a jó kereset és a spórolás kifizetődik, itt kontraindikált. Ugyanígy más szerelmének az elszeretése is. A kinti életben ebből ki lehet jönni jól is, odabenn képtelenség. Ami kinn nyertessé teheti, az itt örök vesztessé. Ezt kellene felismernie, ezért kellett volna Dani mellett maradni, aki gondolkodott volna helyette is. Ez a baj azzal az idegbeteg Edinával is. Dani jól irányította. Amióta Laci mellett dekkol és a saját kút fejére van utalva, nincs, aki leállítsa. Dani is jobban teszi, ha tartja a távolságot tőle, mert Edina kamikazéja neki is árt.

Voyoshka 2015.01.09. 16:05:51

@Szigmund Frajd: lehet, h nem mindig van igazad.... de én a szabatos stílusodat külön értékelem!

Baresz83 2015.01.09. 16:06:54

@őszinte sixx kedvence: az lehet, de hogy ez kellően megalapozta, az tuti

Krétagarbó 2015.01.09. 16:07:04

@őszinte sixx kedvence: kizártnak tartom az egyezőséget. Frajd senkit nem néz le a kommentelők közül, ellentétben Conchobarral.

Voyoshka 2015.01.09. 16:08:24

@csincsilla72: Edina kamikázéja csak show. Semmi más.

Baresz83 2015.01.09. 16:10:12

@csincsilla72: ebben bízom én is, hogy Dani már ráébredt, hogy neki egyedül kell végigvinnie ezt a játékot

Baresz83 2015.01.09. 16:11:42

@Voyoshka: csak kérdés, hogy érzi-e, mennyire túltolja ezt a showt...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.09. 16:16:22

@Szigmund Frajd: "Edina zseniálisan jól reagálta le Fanni ugatását"

azért ezzel még várjuk meg a teljes sztorit, mert lehet, csak egy hisztérikus, nevetéssel terelés jön ki az egészből.

csincsilla72 2015.01.09. 16:18:33

@Voyoshka: Lehet, bár az a gyanúm, hogy a csaj egyre inkább önmaga. De akkor is visszatetszést kelt sokakban, amitől érdemes tartózkodni.

moccafa 2015.01.09. 16:19:06

@Voyoshka: Kenetteljes? A faszom kenetteljes, bekaphatod ha problémád van, lenyugszol. Nem a szart dagasztani jöttem, arra vannak itt elegen.

Leone_510 2015.01.09. 16:19:07

Robin a szíve mélyén egy fiút vitt volna magával mert szemmel látható, hogy nem tud nőkkel sem beszélni sem kapcsolatot létesíteni, biztos nem az miatt ilyen feminin hogy az anyukája nevelte. De akkor miért nem vállalja fel? Arról a jó testű vv gyerekről is kiderült, hogy meleglapokban vagy videókon pózolt, és akkora melegfront mint ami megjött.

csincsilla72 2015.01.09. 16:19:42

@Baresz83: pontosan erről van szó. Ordenárésággal is lehet műsoridőt szerezni, kérdés, megéri-e.

fran7 2015.01.09. 16:20:33

Ez a hét számomra nézhetetlen. Furcsa mégis rengeteg kommentet generál. Annyit, amennyit látok a műsorból a héten, nagyon zavar Edina viselkedése. Nem a csínytevései, kis stiklijei. Hanem az, hogy ellehetetleníti a játékot. Lehetne ebből aszerepjátékból kihozni valami értelmeset. Tét nélkül lehetne belebújni szerepekbe és más nézőpontokat megismerni a sajátjukon kívül. Ezt teszi tönkre Edina, miközben egy jól azonosítható szerepet vesz fel. Csak hát mi nem a Regátban vagyunk hanem Magyarországon. S itt ez a típusú hozzáállás csak ellenszenvet vált ki. A másik gond, hogy ezzel a hozzáállással a szerkiknek is üzen. Csak semmi szerepjáték, mert bojkottálom. S nézhetjük a vergődést.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 16:22:14

@ruzs54: Érdekes, pedig azt hittem, hogy a nevetés energiaigényes, tehát fogyaszt! :-)

mézescsók 2015.01.09. 16:23:49

@másodpéldány: Tényleg. Mintha valamelyik előző szériában - talán Alekoszéknál? - a csatorna gyűjtötte volna a lakók be- és elszólásait. Most ilyen nincs?

@kamilla123: Egy megjegyzésem és egy kérdésem lenne:
Megjegyzés: a mai hsz-eid tetszenek, szerintem ott tapintottál rá nagyon a dologra, hogy koncepciótlan ez a játék/feladat - nevezzük bárhogy.
Kérdés: van annak valami megtudható oka, hogy Laci nevét mindig úgy írod "LAci", vagy véletlen?

csincsilla72 2015.01.09. 16:26:53

@fran7: hát, ezt lehet orvosolni. Edina a szerepjáték-hetekre be lesz zárva a nyugiba, ahonnan csak tisztálkodni mehet ki. Megkapja a kenyerét és a májkrémet, üldögélhet, és fújhatja a koton-lufikat, ha unja magát.:-)

moccafa 2015.01.09. 16:27:22

@Szigmund Frajd: Zseniálisan. Mit néztél te? Mert én egy hisztérikusan röhögő balfaszt láttam csak, akit idekint úgy szájbavertek volna egy hasonlóan "zseniális" vitastílusért amit itt elővett, hogy a feje behorpadt volna helyben. És innen válik világossá az értelmi fogyatékosságának eredete is, talán annyit verték a fejét életében amiért ilyen bicskanyitogató stílust tol, hogy totál szefós lett a szerencsétlen mostanra. Vagy született tajgetosz-pozitív, csak akkor mit keres itt, hogy engedték be egyáltalán?

Szigmund Frajd 2015.01.09. 16:27:23

@henrik_: Igaz, 15 mp alapján ítéltem. De akkor kifejtem én "mit láttam bele" a helyzetbe:
Edina magabiztosan reagált egy vádaskodásra. Túltolta, mert erőltettett volt a nevetése, de Fanninak ez nem esett le. De én meg pont ebből szűrtem le, hogy szándékos reakció ez a részéről és nem ösztönös.
Vegyünk egy hipotetikus esetet, Bélát. Tegyük fel, hogy Béla egyik ismerőse azt mondja rá, hogy ronda, mert egy zöld marslakó nőtt ki a fején. Béla kiröhögi, mert tudja, hogy nem így van. Egy másik ismerőse azt mondja: buzisan nézel ki a mostani frizurádtól. Béla védekezőbe vált, és rátámad, hogy hogy mondhat ilyet. Azért, mert amikor a fodrász elkészült, neki is pont ugyanaz futott át a fején. Ha Béla a második esetben is csak kiröhögi a beszólást, pedig lehet, hogy belül bántja a dolog, akkor itt el is van simítva az ügy, mindenki elfelejti. Ha Béla befeszül, még hosszú ideig a haja lesz a téma.

Baresz83 2015.01.09. 16:29:14

@Leone_510: hát ha meleg, akkor azt itt kint is elég jól álcázta, mert nagyon szép barátnői voltak...

Szigmund Frajd 2015.01.09. 16:30:12

@moccafa: Lásd fenti hozzászólásomat. Erre értettem a zseniálisant.

Belllaba 2015.01.09. 16:31:08

@Leone_510: Lehet benne valami. Meglehet a szerkik is sejtettek valamit, ezért kötötték ki, hogy Robin csak női játékost vihet ki a vacsorára:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.09. 16:31:40

@Szigmund Frajd: igen, csak ha túltolja hahotázást, akkor az könnyen átlátszóvá, és ezzel önmaga paródiájává válhat. de majd este meglátjuk. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 16:32:24

@kamilla123: @őszinte sixx kedvence: Különben nyugodtan adhatnál magadnak bármilyen nicket Őszinte (egyáltalán nem kellene beletenned a régi nevedet). A szmájli használatod annyira egyedi, hogy a hozzászólásaidból azonnal felismerhető lennél! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.09. 16:33:54

@moccafa: +1, én is csak a hisztériát látom benne. ilyen helyzetet egy elegáns félmosollyal kell elintézni.

moccafa 2015.01.09. 16:36:49

@Szigmund Frajd: De ki az a Böbe? :D Vidás hasonlatod mindenképpen szar, mert még egyyszer mondom akkor, hátha elkerülte a figyelmed, hogy a Vida méretes valagát bevédik hátulról, úgy szar, míg csóri Zsuzsa azért szar, mert nincsenek támogatói, egyedül van. Gyk. ha lenne mögötte támogatottság, vélhetően nem lenne szar. Csakis a helyzetéből adódik az uralkodói impotenciája. Pl. a melós héten tudott diszponálni a csapata felett, nagyon is potensen.

moccafa 2015.01.09. 16:38:47

@henrik_: +1 Re. Azért én lebasznék neki egyet. Csak a rend kedvéért.:D

Caprica99 2015.01.09. 16:43:53

Sziasztok! Visszajött koncsobár álnéven? :D
Ami most engem izgat - ha Zsu lesz a kiválasztott, hogy viszi ki a férjét párbajozni? Az lesz az indok, hogy nem teljesítette házastársi kötelezettségét? :)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 16:43:56

@moccafa: " ha lenne mögötte támogatottság, vélhetően nem lenne szar"
Munkahét alatt volt támogatottsága, ő volt a középpontban, a BT közepén csücsült, és teljesen elvágta magát a csapattársaknál a sóherségével. Nálam is itt apadt el a drukkolás, nem mellesleg. Ellökte magától Danit, nem adott pénzt cigire, amikor Dani azt mondta, hogy 200 krajcárért megcsinál neki valamit teljesen besértődött, kész az a nő, inkább nem is hergelem magam.

moccafa 2015.01.09. 16:45:12

Zsuzsa helyében azért én a vesztes helyzete ellenére másként kezelném a kezelhetetlent, és lenne rend. Odakötözném a Macihoz a bodzást egész hétre, aztán rohadhatna álló nap a kanapén vele, és bónuszként szaglászhatná a penetráns testszagát. A közös mosakodás meg nekünk lenne grátisz, szakadnánk széjjel a Belevalón, amikor a fürdős mixben leadnák. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 16:48:09

@moccafa: Bármit is állítottál, azt a "bodzás gádzsi"-val el is hiteltelenítetted. Miért nem lehet ezeket bodzázás nélkül leírni?

2015.01.09. 16:48:54

@fran7: Egyetértek. Szerintem sem szórakoztató már szegénykém.

@henrik_: Éppen ezt akartam leírni. Fannika aktuális kicsinálós gettóőrjöngését sokkal elegánsabban (és hatásosabban) le lehetett volna szerelni. Edinán én nem láttam ezt a szándékot, csak a hisztérikus-cinikus vergődését.

fran7 2015.01.09. 16:52:45

@natalja: Látatlanban nehéz ítélkezni. Néha az a jó reakció, mikor leutánozod az idegesítő szokást. Hátha ezzel észbe kap a másik. de ezt kizárólag kisgyerekekkel próbáltam ki. Felnőtt emberrel szemben ez nem tűnik nekem működőképesnek.

2015.01.09. 16:53:10

@csincsilla72: ...és közben tolni neki ezerrel: "Edina, szerepjáték." :D

csincsilla72 2015.01.09. 16:56:48

@Szigmund Frajd: Igen, erről beszéltem én is. Zsuzsa nem tud disztingválni a valóság és a vella között. Nem érti a játék lényegét, nem gondolkodik tattikusan (fúj, micsoda ötlet), nem képes meglátni azt, hogyan lehet kijönni bármilyen szituációból is a lehető legjobban. Nem tudja magát megszerettetni a többiekkel, mert sem humorérzéke, sem empatikus készségei nincsenek. Van egy olyan gyanúm, hogy életében szépirodalmat még nem olvasott , annyira nincs megoldókészlete a konfliktushelyzetekre. Márpedig annál jobb minta nincs.

2015.01.09. 16:56:51

@fran7: Persze, mindezt csak az elénk vetett pár másodperces bemutató alapján írtam. (Ez a pár másodperc is sok volt belőle, az a baj.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 16:57:30

@Szigmund Frajd: Hát ha te lennél Conchobar, akkor nagy spíler lennél, hogy tudnál két teljesen eltérő személyiségként kommentelni... :-)

Caprica99 2015.01.09. 17:01:14

@VV Erőlegény: miért, Zsut is milyen jól utánozta tegnap. :)

Bujumburi 2015.01.09. 17:01:15

@Caprica99: a ma hajnali onban Dani és Edina arról beszélt, hogy Zsu azt mondta Macinak, hogy már nem tekinti az ellenségének... ha Zsu a kiválasztott és Lacin a lila kendő, valszeg Edinát, vagy Fannit viszi, de azt is hozzátette, hogy szereti a meglepetéseket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 17:01:19

@Szigmund Frajd: Frajd úr, az nem is magára vallana, ha behergelődne, ne hagyja már hogy a páciensei lefárasszák... :-)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 17:01:19

@VV Erőlegény: Hát igen, de ma tök sokat kommentelek, Conchobar meg sehol sincs, ez nekem is szöget ütött a fejembe... De ezzel az erővel én vagyok Batman, mert még sosem látták velem egy szobában. :)

fran7 2015.01.09. 17:01:24

@natalja: Amúgy egyet értek veled. Csak az RTL hatásvadász vágótechnikáját már ismerjük. Ezért próbáltam valamiféle magyarázatot találni Edina viselkedésére. Én is tartok tőle, hogy nem ad mást csak önmagát.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:06:14

@Caprica99: miért kéne neki álnév? kitiltották? :o

Szigmund Frajd 2015.01.09. 17:06:50

@VV Erőlegény: :D Hja, nehéz az élet a szanatóriumban... Te ezentúl hívhatsz Bumfi, a flúgtalannak ;)

Caprica99 2015.01.09. 17:06:51

@Bujumburi: köszi, nem láttam. Hááát, ez Zsura nézve nem túl biztató. Fanni ellen 100%, hogy kiesne, talán Edina ellen is és akkor melyikükön vitáznánk tovább? Ő az egyik legmegosztóbb személy.

Caprica99 2015.01.09. 17:08:45

@nátrium glutamát: nem tudom, nem hiszem, csak tegnap rendesen ki lett osztva, ma még nem láttam, azért merül fel, hogy esetleg nicket cserélt? :)

csincsilla72 2015.01.09. 17:10:18

@Caprica99: Az a baj, hogy jelen pillanatban csak Medve ellen jönne vissza egészen biztosan. Eret vágok magamon, ha a kanapé még sokáig szuszogni fog.:-(

Belllaba 2015.01.09. 17:11:29

@Caprica99: Én azt hittem eddig, hogy Conchobar az lakatostoncsi, de mindegy.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:12:03

@fran7: ó, dehogynem! :D
képzeld el, ha fanni idióta vihogással válaszolna... edina tuti lefagyott vna tőle :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 17:12:05

@Caprica99: Múlt időben és feltételes módban is lehet vkiről vitázni. Mi lett volna, ha.... ?

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:14:00

csak én tartom röhejesnek,h celebet csináltok egy félbolond kommentelőből?

Mirocska 2015.01.09. 17:14:29

Nekem úgy tűnik, hogy mosca tért vissza. Conchobar mellett őt szoktam átugrálni...

decens docens ( ja, nem) 2015.01.09. 17:15:47

Edina az előzetesben a pucsítós poppolóval rajta a fehér fodrokkal engem erősen emlékeztetett egy struccra.

Caprica99 2015.01.09. 17:16:51

@csincsilla72: én is nagyon reménykedtem. Inkább Danit kellett volna választania férjéül, Medvét meg kisöpörni. Ebből is látszik, hogy bent még mindig milyen erősnek gondolják. Nem véletlen tán, hogy Zsu is emiatt, az összes utálata ellenére Medvét akarja jobban megismerni.

Mirocska 2015.01.09. 17:17:38

@decens docens ( ja, nem): a többieken is volt agyar meg szarv, biztos őt is direkt öltöztették így.

Bujumburi 2015.01.09. 17:19:23

@Caprica99: hááát... én is örülnék, ha Laci nem rakná fel a kendőt és ő menne, mondjuk pl. Macival

Caprica99 2015.01.09. 17:20:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: először aszittem moccafa, mert ő is mindenre azt mondja, hogy az nem úgy van és megmagyarázza, hogyan kellene gondolnunk - de koncsi legalább nem bodzázott.

2015.01.09. 17:21:18

Ma nagyon jókat ír mindenki. Túlzottan egyetértek. Valami baj van a mátrixszal...
Na mindegy. Alig várom, hogy Kiskun kikeveredjen a királyságból, kiválasszák, és elkezdjék testületileg gyűlölni Dinka vezetésével.
Addig még ma sajnos lejáratja magát, ahogy olvasom itt valamelyik szennylapban.

Csináltam avatart is (leszarom) Ez utóbbit az agresszív kismalac énem mondta.

Caprica99 2015.01.09. 17:23:20

@Bujumburi: kevés erre az esély. Egyrészt majdnem biztos, hogy Zsu megy szvsz, de ha netán mégis Laci lenne a kiválasztott, szerinted nem Deniszt vagy Fannit vinné? Velük folyamatos harcban áll. (Vagy Zsut, hogy az ő drága angyalkájának ne kelljen idegeskednie)

Krétagarbó 2015.01.09. 17:24:00

@fran7: gyerekeknél valóban működik, az én lányom is meglepődött egyszer, amikor levetettem magamat mellé és elkezdtem hozzá hasonlóan hisztizni. Teljesen kiesett a szerepéből.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 17:24:38

@Caprica99: Nem akarja megismerni sztem, csak ezt feladatba kapta, és nem mérte fel a kínálkozó lehetőséget. Ugye Danival legutóbb mosolyszünetben volt, amikor Dani egy-két nappal ezelőtt odament hozzá dumcsizni "Na mi újság?" szöveggel. Most egy feladat miatt úgy tudtak volna elkezdeni egymással beszélgetni, hogy az egy ideig (akár egy-két napig is) a többieknek sem tűnt volna fel, hiszen feladatba kapták... Ehelyett magához vette a medvét, akinek a sansza ezáltal csökkenni fog a kihívásra, pedig az lenne Zsu egyik legnagyobb odds-os esélye a bennmaradásra, ha most vele párbajozna.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:25:17

@Spitzbauer: remek az avid. ezt most azért,h olvassunk vagy azért,h tovább tudjunk görgetni? :D

Caprica99 2015.01.09. 17:26:25

@Spitzbauer: Már most is testületileg gyűlölik. Kell ezt még fokozni? Nem értem pontosan, ki járatja le magát? Zsu?

Krétagarbó 2015.01.09. 17:27:56

@Caprica99: én azért sem gondolom, hogy most a rtl-nek érdekében állna egy Edina-Zsú párbaj. Mindkét lánynak erős, közel azonos tábora van és az öfik nagy része az ő (v)iszonyukról szól.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:29:25

@VV Erőlegény: annyira azért nem 'választotta' mert a többiek tolták elé macit. (ahogy előtte meg is egyeztek a fiúk,h macit kéne megkoronázni)

tvbuzi 2015.01.09. 17:30:44

@nátrium glutamát: a kommentelők mennyire utálják már edinát most is

Caprica99 2015.01.09. 17:30:57

@VV Erőlegény: Ezt én is így látom, ahogy leírtad. Némi iróniával írtam, csak lefelejtődött a szmájli a mondat végéről. A megismerés nyilván csak egy alibi duma, már nem is emlékszem, kinek mondta - tán Dórinak. Mindenesetre sztem most követte el villaléte második legnagyobb bakiját.

tvbuzi 2015.01.09. 17:31:21

@tvbuzi: vagyis ott is, nem most is

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 17:32:07

@Krétagarbó: Sztem nem örülnének igazán neki. Két olyan lány párbajozna, akik garantálják a feszkót, és 3:5-re csökkenne az ivararány. Sztem az RTL is a legjobban a Zsu-Maci párbajt szeretné.

Caprica99 2015.01.09. 17:35:02

@Krétagarbó: és remélhetőleg Zsunak még a fülébe csengenek Attila szavai. Gondolom, Edinával nem is merne próbálkozni, hiszen ő is nyerni szeretne. Macit ezek szerint nem viszi, Laci már elgondolkodott, hogy mégis használni kéne a lila kendőt, nem tudom, ki járhatna a fejében ellenfél gyanánt.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:39:02

@tvbuzi: fele. nézz csak körül. a délutáni műszak edina mentegetéséről és zsú szemét dolgainak kiteregetéséről, (aminek köze nincs a benti játékhoz) valamint háttér nélküli uralkodó tehetségének leszólásáról szól

ez a hét világosan megmutatta mennyire felesleges belemagyarázni a játékosok viselkedésébe bármilyen stratégiát vagy taktikát. egymásközt is csak találgatnak.
talán dani jutott el odáig,h simán képes lenne vezéráldozatra, csak ne ő legyen a kendőkötések középpontjában. és ez is csak két hétnyi "előre gondolkodás"

Caprica99 2015.01.09. 17:39:04

@VV Erőlegény: úgyis sokszor felmerült már, hogy irányítják őket, remélem elhangzik majd a bűvös mondat: Vidd ki Macit. :)

Krétagarbó 2015.01.09. 17:39:25

@Caprica99: sztem vinni fogja Macit, csak ez most dramaturgiailag jobban fog kijönni így, hogy tettek egy csavart bele ezzel a Maci-Zsú közeledéssel előtte. Amúgy semmi izgalom nem lenne majd a kihívás előtt, egyértelmű lenne.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 17:39:27

@Caprica99: Igen, ez lehet az egyetlen maradék ütőkártyája. Valószínűleg Attila sokkal többet mondott el a játékról, mint amennyit mi megtudtunk. Merthát ugye a bűvész nem szereti, hogyha elmagyarázzák, hogy működik a trükkje, úgyhogy az rtl szépen elhallgatta előlünk a kulisszatitkokat. Persze az itteni kommentelők jó része tisztában van a valódi játékszabályokkal, de én azért szívesen meghallgattam volna Attilát. :)

decens docens ( ja, nem) 2015.01.09. 17:39:36

@Caprica99: Az a baj, hogy ezt elkövettették vele. Szerintem az egyetlen nézőképes választás Medve volt. Ideje sem volt rá, hogy kitaláljon egy forgatókönyvet másik pasira, amit a villalakók is elfogadnak és a nézőkig is úgy jut el, hogy megállja a helyét.

2015.01.09. 17:40:15

@Caprica99: Ja, Kiskun bebaszcsizik, hányik, és ez nem fog tetszeni sokaknak. Nemtom mutatják-e eset, de a zinternetes szennylap írta.

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 17:41:42

Nekem úgy tűnik, ezen a héten történik Ádina leamortizálása. Persze ezt ő észre se veszi.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:41:45

@VV Erőlegény: a tanácsadóira támaszkodott a döntésben, mint uralkodása alatt végig, mert azt hitte, így konfrontálódik legkevésbé. ez persze részéről téves következtetés. rá is cseszett vele.

moccafa 2015.01.09. 17:42:25

@Szigmund Frajd: Én olvasatomban ez másként festett: Láttam egy rohadás lusta nímandot, aki baszott a munkára, szart bele az egészbe, és a "nőjét" lejmolta folyamat. Ahelyett h odatette volna magát ő is, mint pl. Denisz a komisz, aki látszólag ugyanolyan semmirekellő mint Dani, de itt volt érdekeltsége abban h gyűjtse a villakrajcárt, h megdughassa Fannit, ezért képes volt összeszedni magát és megcsinálni amit kellett.
Ez meg nem hogy leleste volna róla a seprűgyártás mikéntjét, rinyált vagy dühöngött, vagy bohóckodott, és elvárta h kitartsák. Mifelénk az ilyet szimplán stricinek nevezik, hát felétek? Csak már nem a nőt okoljátok, ha nem adja mindenét a semmirekellőnek? Az szép lenne.

2015.01.09. 17:42:41

@nátrium glutamát: Köszönöm. Hát igen, ott fogalmazódott meg bennem, hogy kéne avatar (valami büdösparasztos), amikor tegnap megkérte valaki kocsobár elvtársat, hogy legyen neki is. Én megadom a lehetőséget most mindenkinek. :-)

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:43:55

@Caprica99: honnan jött az a következtetés,h macit nem viszi?
valahol lemaradtam... :(

Pék Sütemény 2015.01.09. 17:44:02

Üdv Népség! Eddig csak olvasgattam, de már kifriccenek a voyeurizmusból. Ha számbavesszük a bent lebzselő nőket, még mindig Edinyka a legemberibb. A Zsu pont olyan, mint a politikusok, álságos némiképp, és annyit magyaráz valamit, míg az besuttyan a buksikba. Már-már elhiszik neki. Csak a szókészlete zavaros némiképp. :) A másik két némbert nem minősíteném.

Bujumburi 2015.01.09. 17:44:43

@Caprica99: hát igen, kár azért a lila kendőért.. :S remélem kitalálnak valamit a szerkik, egyébként itt a kommentek alapján Edina nem tűnik már annyira népszerűnek, de persze ki tudja, hogy az erdélyi összefogás mit hozhat neki a konyhára: rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-csunyan-nekimegy-edinanak

én jelen pillanatban Zsut, Edinát és Fannit is sajnálnám, ha kiesne :D

moccafa 2015.01.09. 17:45:55

@zaphodbeebthe1st: Saját magát amortizálja. Pedig viselkedhetne emberként is. Netán normális, értelmes, szimpatikus emberként is. Akkor nem h nem amortizálódna, de nőhetne az ázsiója. De ehhez hülye.

Caprica99 2015.01.09. 17:47:12

@Spitzbauer: akkor ma este dől el gyakorlatilag, hogy Zsu megy vagy marad. Viszont nem nagyon lesz akkor utána show, mert azért ez az Edina-Zsu viszony eléggé felbolygatja a kedélyeket folyamatosan, a többi konflikt nem ennyire érdekes.

Bujumburi 2015.01.09. 17:47:14

@nátrium glutamát: a ma hajnali onban beszélte Edina és Dani, hogy Macinak azt mondta Zsu, hogy ő már kikerült a főellenségei közül és három ember potenciális Zsunál: Edina, Fanni és Laci, de Laci valószínűleg beváltja a kendőt. Zsu azt is mondta Macinak, hogy azért még lehet, hogy meglepetés fog okozni

Caprica99 2015.01.09. 17:48:59

@nátrium glutamát: bujumburi írta, hogy a hajnali on-ban mondta Zsu, hogy Maci már nem az ellensége.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 17:49:29

@decens docens ( ja, nem): "Szerintem az egyetlen nézőképes választás Medve volt"
Szerintem itt Zsu sodródott az árral, Laci fejéből pattant ki az ötlet (látszólag, lehet, hogy neki szóltak a szerkik, de ez nagyon konteo szagú). Megbeszélték, hogy minden fiú hárít majd, hogy nem akarnak királyok lenni, és Macit tolják oda. Maci benne volt, mert jó kis kavarás volt, és mert karnyújtásnyira kerülhet a cicihez. (Maci reakciója, amikor azt mondta neki Laci, hogy lehet, hogy együtt fürödhet Zsuval: "Jajajaja cici rici cicó")
Zsu pont azt választotta, aki a legszimpatikusabb volt neki az ADOTT PILLANATBAN.

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:50:29

@Bujumburi: nem pont személyedhez szólnak a kérdéseim, de te vagy a sokadik, aki ezt írja...
rönére is egyemberként tolták az appot fehérvárról?
miért kéne edinára szavazniuk? csak mert erdélyi? elég gyengusz indok :)))

Krétagarbó 2015.01.09. 17:50:52

@Krétagarbó: ja, és a szerkikre gondoltam, nem a játékosokra, mert egyetértek @nátrium glutamát: véleményével, talán Daninak van vmilyen stratégiája, ennyi...

nátrium glutamát 2015.01.09. 17:51:17

@Caprica99: igen, valamint azt is mondta már, h nem szabad indulatból választani kihívottat...

2015.01.09. 17:51:17

@Caprica99: Szerintem, és még az előzőre is reflektálva, sokat fog neki segíteni, ha majd már mint párbajszereplőt ekézik. Igaz a kihívásig még piánóban, mert teli lesz ott sok helyen a pelus (kivéve Dinkánál, ő kamikáze üzemmódban van), de utána pl. Döniz, meg pl. Lacci lejtmenetbe teszik magukat az biztos. És igen, mindig van lejjebb :-)))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 17:52:32

@moccafa:
Edinát Maci alá kell kötözni, más megoldás nincs, úgy érzem lehiggad kicsit ha ilyen büntit kap.
Különben is Maci a király, ezért Edina lesz a trón, azaz ülőalkalmatosság.
Eztán meglátnánk hatott é a büntetés, vagy komolyabb retorziónak kéne alá vetni.
Hoppá, elmondások szerint Deniszkének nagy a répája, seggezze meg ő Edinát a nyugiban, szerintem utána kussolna a megszeppent kislány és pókjárásba járna.

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 17:54:49

@moccafa: Ádina nem veszi észre, hogy túltolja ezt a féltékenységi bigyót. Pedig ugye ha túltoljuk a biciklit akkor nem ott vagyunk ahova menni akartunk.
Ez a Lackó gyerek meg szeret oldalvizen tekerni, de amúgy meg herótja van az ilyen rátelepedős fojtogatós hisztis luvnyákból. Mint mindenkinek...

moccafa 2015.01.09. 17:57:10

@Caprica99: Dóri mondta neki h legalább jobban megismerheti, és erre helyeseltek a tanácsadó libák a kakasülőről, amit aztán megismételt a döntése kihirdetésekor.Aláírom, ezt is szarul csinálta. Oda kellett volna baszni nekik és a hiénát beválasztani, hadd nyígjon a strucc, ha ez most a választott imázsa. Megnéztem volna a röhögését akkor. Mert ezzel a hálóba beszökdösését is megtorpedózta volna a pofátlanjának. De sajna nincs ehhez elég szar a gatyájában Zsuzsának, ezt elbaszta. És azt is el fogja, h Macit viszi majd ki, nem a bodzást, pedig most kint hagyná, mint a szart.

2015.01.09. 17:58:54

@zaphodbeebthe1st: Túltótuk, Béláim, túltótuk!!!

Csak ügyesen! 2015.01.09. 18:02:03

Most nézem az öfit, most kivételesen tök cukik voltak mindnyájan, kár, h látom ma már megint feszkó lesz. Zsu tényleg úgy beszél Edinával, mint egy 5 évessel :D

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 18:02:19

Zsu teljesen kicsinálhatta volna Ádinát azzal, ha kinevezi udvari bolondnak aki mindent mondhat és mindent megtehet. Cserébe a többiekkel szivattatta volna. Nem szólhatnak hozzá, amit eszik azt előlük eszi el, stb. Megnéztem volna. De hát ő se egy IQ fighter.

kismalacka 2015.01.09. 18:04:17

@moccafa: Ha Dinka ilyen ütemben halad, akkor bármikor viszi ki Zsu akkor is kint fogja hagyni. Ilyen skizofrén röhögést amit az előzetesben előadott tényleg csak a hibbantak tudnak produlálni.

decens docens ( ja, nem) 2015.01.09. 18:05:01

És mi van akkor, ha azzal a húzással, hogy a medve barát lett, a többiek elállnak a szándéktól, hogy Zsut jelöljék meg, mert párbajellenfele senki sem szeretne lenni. Inkább jelölnek mást.

moccafa 2015.01.09. 18:05:15

@zaphodbeebthe1st: Ahogy mondod. Látszik h kivan már a fasza tőle de megúszósra vette a figuráját az elejétől, azt hiszi a nagypofájú gádzsi mellett biztonságban van, pedig nincs. Ha kell őt is odalöki majd, ha a saját érdeke úgy kívánja meg, mert mindenáron kell neki a nyeremény.
Ehhez kapcsolódva kérdezném, h állítólag az on-ban beszélt valami orbitális mértékű tartozásról amit összeszedett, arról mit lehet tudni h mi? Mert a korához képest elég meredeknek hangzik a sztori.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 18:25:45

@zaphodbeebthe1st: "Zsu teljesen kicsinálhatta volna Ádinát azzal, ha kinevezi udvari bolondnak aki mindent mondhat és mindent megtehet. Cserébe a többiekkel szivattatta volna."
Ez mekkora ötlet! Ha Zsu ezt meghúzta volna, esküszöm feltelepítettem volna az appot, és beszavazom Zsut a döntőbe!

Csak ügyesen! 2015.01.09. 18:28:17

@moccafa: Nem az ő tartozása, hanem családi. De alapvetően vmi vállalkozást akar, van is vmi konkrét terv, arra kéne a pénz. Vagy vmi ilyesmit mondott, de már akkor is kb úgy nyilatkozott a VV-ről, h nagyjából fogalma sincs mit keres itt.Szóval elég zavaros volt :)

Hedonistamama 2015.01.09. 18:28:26

Edina vihogása minden volt, csak őszinte és felszabadult nem. Szeretném tudni min bukott ki Fanni. Lehet hogy megint Fanni pártjára állok?

Szigmund Frajd 2015.01.09. 18:28:47

@moccafa: Én Dennisről olvastam, hogy a hitelezők elől menekült a villába. Felvett valami 2 millát a videoklippjére, aztán b@szott fizetni. Nem ezzel kevered?

Bujumburi 2015.01.09. 18:34:28

@nátrium glutamát: hmmm.. hát ez elég jellemző szokott lenni pedig, ráadásul Edina nem is un. erdélyi, hanem székely, ami még szorosabb kötelék. Az összes X-faktor stb. műsorokban is feltűnő szokott ez lenni, látható az össztetartás, ami mondjuk egy Székesfehérvár esetében nem valószínű, hogy megvan.. :D de ki tudja... egyébként magán az adón belül is Edina az egyik kedvenc

Avanivi 2015.01.09. 18:35:40

Azt még megnézem amikor a majdnemszerelmespár veszekedni kezd :)
-Te phciopata vagy.....
-Neked meg kicsi van.....

Bujumburi 2015.01.09. 18:35:56

@moccafa: valami családi tartozásról beszélt, de zavaros volt

drjax 2015.01.09. 18:37:33

Laci minden bizonnyal elvesztette a kapcsolatot a valósággal,vagy titokban valami tudatmódosítót adagolnak neki,mert ez a szörnyeteg leányzó,lehet kedves,szerethető,stb/NEM AZ!!!/,de meglehetősen nem szép,és finoman fogalmaztam.
///reggeli fürdőköpenyes,ágyszélén ücsörgős megjelenése,na az a VALÓ VILÁG///
Simán lehet itt ő is a kiválasztott,akkor viszont kíváncsian várom, viszi e Dennist!?!
Ha igen,fasza gyerek,és vissza is menne.
Szerintem megtenné.
Dennis pedig addig mondhatja magát villalakónak,amíg valami kendő rá nem kerül,kiesik az első párbaján.

Bujumburi 2015.01.09. 18:38:43

@decens docens ( ja, nem): nem rossz ötlet, de nem nagyon tudnak kire rakni, Edina már megkérte Medvét, hogy megegyező számú jel esetén őt válassza, mert szeretne inkább ő lenni a kihívó, nem pedig fordítva, ha már menni kell. Edina szerint Dóri és Fanni is lehet, hogy rá fog rakni, Denisz meg szerinte Danira.

Bujumburi 2015.01.09. 18:39:35

@drjax: LAci valszeg felhasználja az Ádámtól örökölt lila kendőt, annyira tökös a gyerek :D

drjax 2015.01.09. 18:49:17

@Bujumburi: Ha felhasználja,egy gyáva szar.
Ha attól fél ,hogy kiválasztják és kiesik,nincs is helye bent.

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:00:16

@Bujumburi: azért a kételkedés jogát fenntartom. túlságosan levetkőzte a még vállalható karaktert :)))

Bujumburi 2015.01.09. 19:00:27

@drjax: egyetértek, bár nekem már máskor is az jött le, hogy fosik

Csak ügyesen! 2015.01.09. 19:01:27

@drjax: Krvára nem akar Zsuval párbajozni, ezt mondta. Ha ő lenne a kiválasztott, menne, de arra meg nincs nagyon esély jelenleg. Majd látjuk, mi lesz, mert ha meg felteszi, akkor elég esélyes a Zsu-Edina, de azt se akarja túlzottan. Hülyeség volt Macinak most teret engedni, bár szerintem ez Zsut nem fogja befolyásolni.

Igazából én azt szeretném, h ne Zsu legyen a kiválasztott, túl unalmas, legyen inkább Laci, Maci vagy Edina. De szerintem nem fognak tudni megegyezni, így marad Zsu. Akkor meg jobb, ha Laci felteszi a kendőt, szóval szerintem ez lesz. A lila kendő egyébként nem csak arra jó, h védett legyen, hanem h egy ellenfelet nehezebb helyeztbe hozzon, pl. Zsut rá lehetne vele kényszeríteni arra, h Fannit hívja ki, mert nagyon mást nem tud, szóval nem kell ezt a lila kendőt lebecsülni.

Jó lenne egy Zsu-Edina párbaj, eddig még csak unalmas párbajok voltak, félidőnél vagyunk, ilyenkor mindig szokott lenni egy "nagy" párbaj, h feldobják a műsort. Ilyen nagy párbaj jelenleg meg csak Zsu-Edina, Zsu-Fanni, Laci-Zsu, Laci-Dennis lenne. Szerintem nem akarnak a szerkik Zsu-Macit, mert az ugyanolyan semmi párbaj lenne, mint az előzőek, de nem is akarnak újabb női kiesőt, de ehhez az kell h Laci ne vegye fel a lila kendőt. Majd látjuk h hogy oldják ezt meg :D

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:03:13

@drjax: ezen okfejtés mentén haladva, mégiscsak jobban tenné,ha elcserélné macival romantikázásra :D
szerinted mikor lenne érdemes/jó ötlet felhasználni a lilás képességet?

kismalacka 2015.01.09. 19:03:25

@Csak ügyesen!: Veronikát egyszerűen nem lehet felismerni :( Szegény nagyon megcsúnyult.

Csak ügyesen! 2015.01.09. 19:06:24

@kismalacka: Igen, látszik h nincs rendben egészségileg, borzasztóan vékony.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 19:10:44

@Hedonistamama:

Nem állsz a pártjára különben megfejellek :)

De Edina télleg megkattant ott bent, amikor bizsergett a nuncija majdnem kiszaladt a villából, a seggbecsinálás óta érzi magát erősnek.
Csinálja valaki seggbe Macit, tán utána nem ülne annyit ;)

csiri bá 2015.01.09. 19:11:44

@nátrium glutamát: 5 között mondjuk... akkor tuti a 4 közti helye... most még nincs értelme, mert a párbajt amúgy sem ússza meg, már csak azért sem, mert abban mindig minden bent lévő egyetért, hogy párbaj nélkül senki ne jusson a final three-be...

pomac 2015.01.09. 19:15:38

@csiri bá: mi lenne ha megmaradna a lila kednö az első 3-ig ,feltenné mikor a 3közül kell választani ésakkor tuti az1-2 hely vagy megtarthatná az1-2 helyig feletté elvileg védett a 2. kiesne és szavazás nélkül elsö lenne :DDD

Csak ügyesen! 2015.01.09. 19:16:28

@csiri bá: De az nagyon nem mindegy h mikor és ki ellen megy ki az ember, főként így középjátéknál. Pl. Laci Zsu ellen simán kizúgna, de pl. Maci ellen visszamenne, egy Dennis elleni párbaj pedig nagyon szoros lenne, kb. az előtte lévő 2 hét eseményein múlna.

Top 5-ben én már tutira nem használnám, azzal totál elvágná a nyerési esélyeit a játékos, azt nem bocsátanák meg a nézők, illetve akkor már annak is nagyobb az esélye, h hiába teszi fel, mert a levevős lila kendővel leveszik róla.

csiri bá 2015.01.09. 19:17:17

@pomac: nem mert az utolsó párbaj a 4 közt van... a final three-ben nincs már párbaj, ott a végén sorban hullanak ki a nézői szavazatok alapján, míg csak egy maradhat. :)

nnnnnnnn 2015.01.09. 19:17:20

@Hedonistamama: szerintem őszinte volt. nehogymár fanni pártjára állj. sztem már az gáz az emberiségre nézve ha egyáltalán egy szavazatot is kap majd a párbajon.

csiri bá 2015.01.09. 19:22:45

@Csak ügyesen!: minél előbb jobb túllenniük egy párbajon, mert utána ellavírozhatnak akár a végéig és senki nem fogja mondani, hogy há' vazze te még nem is voltál párbajolni, szerizünk de mennyé' csak ki megméretőzni... az eddigi szériákban is volt ilyen a 4-5 között... azt meg nem jó megvárni, mert akkorra már csak az erősebbek maradnak és kétesélyes lesz a párbaj... jobb az elején túl lenni rajta... de hogy kit vinne ki nem tudom, gondolom a cicafiú lenne a némber ván számára, de őt max akkor vihetné most ha a Danikával (asszem nála a levevős), leveteti a kendőt...

pomac 2015.01.09. 19:22:46

@csiri bá: ha ugy nézzük az is párbaj csak nem kell nyüghni 2 hétig

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:23:01

@csiri bá: túl sok az ellensége,h addig ki tudná húzni. lacinak legkésőbb a köv. kiválasztáson fel kell használnia a kendőt ahhoz,h minél tovább játékban maradhasson, hisz kint és bent egyformán népszerűtlen.
ki ellen menne vissza laci jelenleg?

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:26:31

@nátrium glutamát: hozzáfűzve: addig kell felhasználnia, amíg danival viszonylagos békességben van, és az utóbbi nem akarja levenni róla :)

csiri bá 2015.01.09. 19:27:06

@Csak ügyesen!: mondjuk nincs kétbites lemmingagyam, így másképpen gondolkodom, mint a vella állatai. :) de pont hogy ha mondjuk most tenné fel Basszájba a lilát, akkor menne róla az hogy ő egy gyáva newsee... az 5 között már tattika lenne a dolog... szerintem...

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:27:20

@kismalacka: és mit tett maci ellene,h kihívja őt?

zümzümke 2015.01.09. 19:30:41

"függönynek képzeli magát, miközben csak felmosórongy" - sírtam a meghatottságtól, mennyire jó ez a mondat :D és nem csak Zsura, hanem sok, valós életbeli ismerősre is :(
pitty

kismalacka 2015.01.09. 19:30:48

Miért? Kell tennie valamit? Egyébként nem szereti Laci a Macit.

csiri bá 2015.01.09. 19:33:26

@nátrium glutamát: nem tudom, de ha Ádinka rokona, beváltaná azt, amit a BV-ben mondott, lehet senki ellen... kérdés, kamuzott-e a műsor kedvéért (lehet, önállóan vagy szerkesztői utasításra) vagy tényleg komolyan gondolta és ha igen, akkor képes-e mozgósítani annyi ellenszavazót Basszájba ellen, hogy az kiessen... no meg kérdés, hogy kivel akarja megnyeretni a kanális... fura lehet ez a gondolat, de pl. amikor az X-faktorban összeállt a 13 lemming, házat mertem volna feltenni arra, hogy az Andika meg a Benjike minimum a 4 között lesz, de egyikük döntős is... azt minő véletlen hogy mindkettő a final three-ben volt...

Sziszifusz 2015.01.09. 19:33:52

Vesszőhasználaton dolgozni kéne! Ez értelmiségi felület!!!

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:35:16

@kismalacka: ez nem indok. senkit sem szeret :))))
ha olyan macsó, mint itt állítjátok, akkor nem macit vinné. újrafogalmazom a kérdést:
azok közül, akit kihívna ki ellen menne vissza vévélaci?

Mirocska 2015.01.09. 19:35:44

@nátrium glutamát: Macin sajnos nem találnak fogást... Ezt már többször elmondták. ügyesen sunyiskodik köztük.

kamilla123 2015.01.09. 19:37:50

@mézescsók: nem, csak elütöm. ezek szerint koncepciózusan így. Lehet, h van benne vmi tudat alatti? nemtom, majd gondolkodom rajta :-)

Némber Ván 2015.01.09. 19:38:43

Maci tegnap elért egy olyan szintre nyálcsorgatás terén, hogy muszáj volt megfotóstoppolni:

kepfeltoltes.hu/150109/jabbazsu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

drjax 2015.01.09. 19:39:19

@nátrium glutamát: nem vagyok benne biztos,hogy használni kell e egyáltalán.Magabiztosságot sugallna a szavazok felé,talán értékelnék.

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:39:20

OFF
@csiri bá: na ezért nem bírtam végignézni azt a sót. ahogy kiestek a zenészek (akiről csak remélem,h nem kurvulnak el teljesen) részemről befejeződőtt a MŰsor :)))
ugye nem kezded te is az összesküvéses rizsát?

kismalacka 2015.01.09. 19:39:48

@nátrium glutamát: Szerintem nem macsó, inkább beszari. Edina farvizén evez, ameddig tud. Nem tudom ki az akit kihívna. Dennis ellen talán, ugyanis Dennis elég durván lépett le a barátnőjétől és az kampányol ellene.

Csak ügyesen! 2015.01.09. 19:42:14

@csiri bá: Itt ez lenne a vélekedés, de azért nekem még mindig az a gyanúm, h a szavazók többsége inkább a villabeli szellemi állapotokat tükrözi :) Látom magam előtt a megvető népharagot, h valaki így akar bejutni a top 4-be, rábízva a piszkos munkát a társaira, a gyáva kis szaralak, szavazzuk ki :) Szerintem öngyilkosság top 5-ben felhasználni a kendőt.

Viszont ha épp van egy aktuális, durva konfliktus, akkor lehet h érdemes, mert a jóég tudja mi lesz 3 hét múlva, lehet h épp teljesen mások ölik egymást.

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:42:22

@drjax: én, mint szavazó kivagyiságként is értékelhetem. :))

drjax 2015.01.09. 19:43:50

@kismalacka: Dennis exe Edina "pózban" imádkozhat minden nap, hogy megszabadult ettől gyáva,közönséges palitól.

Csak ügyesen! 2015.01.09. 19:43:53

@Mirocska: Ezt pont leszarná, ha őt tartaná a leggyengébbnek, őt vinné. De nem őt tartja, Dennisben, Fanniban és Robinban gondolkodik, már régóta tartja magát ehhez.

csiri bá 2015.01.09. 19:46:04

@nátrium glutamát: nem kezdem, egyáltalán nem, csak ez is egy opció... :))

Csak ügyesen! 2015.01.09. 19:46:42

@nátrium glutamát: Dennis. Nem 100 %-ra, lehet h kiesne, de az nem lenne reménytelen, pluszba még szoros is lenne, egyik sem háttérszereplő, tehát a nézőket is jobban érdekelné, és aki visszajön, az krvára megerősödik.

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:47:18

@kismalacka: akadjunk már le a beköltözésről :D (amúgy az sem biztos,h nem azért volt-e az a szakítás, h felmentesse önmagát ha bent megfarkal valakit)
denisz is kint hagyná szerintem. pláne, ha megnézzük,h laci a háta mögött savazza a "nőjét" denisz meg bevédi és vigasztalja pöcköt - annak hisztijei ellenére is. + denisznék kapcsolata már rég túllépett a "csak dugunk" szinten

csiri bá 2015.01.09. 19:47:48

@kismalacka: Edina farvizén evez - lassan elkezdem kopirájtolni az írásaimat :))

drjax 2015.01.09. 19:48:00

@nátrium glutamát: igen,azért mondtam a talánt.Ha megfelelően indokolná a kendő nem használatát,nyerhetne is az ügyön.

kismalacka 2015.01.09. 19:48:09

@drjax: Teljesen egyetértek. Az élősködőt lehagytad, mert hogy évekig ingyen lakott és zabált a lánynál.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.09. 19:48:10

@Mirocska: "Macin sajnos nem találnak fogást"

de milyen fogást kell rajta találni? kihívja, kiviszi, kint hagyja, azt' csókolom.

másodpéldány 2015.01.09. 19:48:35

@VV Erőlegény:

"Sztem az RTL is a legjobban a Zsu-Maci párbajt szeretné. "

pontosan ezt mondom én is, ez az érdekük, egy zsu-maci párbaj és zsu visszatérte... az egész állatok király dolgot erre találták ki, zsét megint középpontba helyezni, hogy megrakják jellel, és maci királysága is erre való, hogy előkészítsék az ő párbajukat... maci mindenkinek a terhére van a horkolásával, már csak szimpla kényelmi szempontból is meg akarnak szabadulni tőle...

arról nem is beszélve, hogy minden patronját ellőtte már...

őrá van a legkevésbé szükség most a műsor folytatásához...

csiri bá 2015.01.09. 19:49:47

@Csak ügyesen!: az első mondatoddal teljes mértékben egyetértek :) ezáltal írásod többi része is egy lehetséges opció ...

kismalacka 2015.01.09. 19:51:02

@nátrium glutamát: Mindegy miért volt a szakítás, egyszerűen gusztustalanul megalázta a csajt. Ráadásul azért, hogy ő nagyobb " jampi " legyen.

Laci nem tekinti nőjének Edinát. Deniszék " kapcsolata " pont akkor fog véget érni amikor a játék.

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:51:07

@csiri bá: csinálj belőlük egy pofás pdf-et, akkor csak be kell tolni a linket és a válasz tetszés szerint kikereshető :D

kismalacka 2015.01.09. 19:52:39

@csiri bá: Bocsánat, én nem olvastam h. te írtad...egyszerűen nem tudok ennyi hsz-t visszaolvasni amikor este idejövök, így csak az utolsó 20-30-at, abban meg nem volt benne a saját gondolatom :)

drjax 2015.01.09. 19:55:34

@kismalacka: Persze néhány jelzőt még írhattam volna,elférne a neve mellett bőven :-)

csiri bá 2015.01.09. 19:56:58

@kismalacka: nehogy már komolyan vedd. :))))))))) ezt a szófordulatot már valamikor az analizálás utáni napokban elsütöttem. :)))

nátrium glutamát 2015.01.09. 19:57:31

@kismalacka: jó. ez az első fejezet.
a többiek már a negyediket olvassák...

laci nem tekinti edinát nőjének, de kényelmesen úgy tesz edina felé mintha... rendesen undorító vsz.
ezzel szemben, az eddig laza és nemtörődöm denisz megvédi és vígasztalja a nőt, akivel szexel. + sokkal viccesebb figura, mint a karót nyelt harcsaszájú fajankó

kismalacka 2015.01.09. 19:59:18

@csiri bá: Akkor beeveztem a farvizeden :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.09. 20:00:26

@Némber Ván: az a szem!!!! ez nagyon tetszett :)))) grat!

kismalacka 2015.01.09. 20:01:54

Denisz unalmas. Azon kívül, hogy dug Fannival mi történik még vele?? Ráadásul egy beszari alak, Ádámtól egy másodperc alatt becsinált.

Laci sem sokkal érdekesebb figura, de legalább balhé pozitív. És hát mi kell a magyar embernek? :)

csiri bá 2015.01.09. 20:08:27

@kismalacka: fene tudja, azért elég unalmas műsorilag az, hogy Basszájba és Ádinka a nyugiban nyígnak egymásnak napszámba... akkor már inkább Faxni és Pennis "évődése". :)))

másodpéldány 2015.01.09. 20:10:30

@Csak ügyesen!:

"Zsut rá lehetne vele kényszeríteni arra, h Fannit hívja ki, mert nagyon mást nem tud, szóval nem kell ezt a lila kendőt lebecsülni."

1.
laci nem teszi fel a kendőt, mert nem akar gyávának látszani és úgy gondolja, hogy zsut simán kinn hagyná, ha meg nem , akkor nincs miért benn maradnia

2.

zsunak az igazi konfliktusai erős lányokkal vannak, ezért épp úgy nem fogja vinni az erős ellenfeleit, mint az első körben... hanem gyenge játékost visz, és olyat, akinek a kiesése, nem sok vizet zavar, viszont kényelmessé teheti a villalakók életét, lásd maci horkolása, ezt itt kinn nem érezzük, de ők mindennap szenvednek tőle, és ez a kollektív szenvedésforrás most megszűnhetne zsuzsa által... ő további egy hónapra biztosan benn lehetne egy horkolásfree környezetben..

nem fog kockáztatni egy erős lány ellenféllel, egy gyenge férfit visz...

nátrium glutamát 2015.01.09. 20:14:23

@kismalacka: balhés? ki ellen balhézik? én egy beszari seggfejet látok.
a csajok hozták játékba. önállóan a világon semmit nem tett.

másodpéldány 2015.01.09. 20:14:31

@kismalacka:

" Deniszék " kapcsolata " pont akkor fog véget érni amikor a játék."

mivel láthatóan erős közöttük a testi vonzalom, abszolút belefér hogy egy darabig még kint is folytassák az ágyjeleneteket... miért ne? plusz valamennyire már érzelmileg is köződnek... nem mondom hogy szerelmesek, de egy erős barátság, némi szex beütéssel még bőven belefér, és denisz nagyon jól figyel fannira, aki ezt értékeli is...

kismalacka 2015.01.09. 20:14:37

@csiri bá: Nekem egyik évődés sem a kedvencem, sőt kifejezetten taszít amikor ezeket mutatják. Viszont Laci még ígérhet komoly balhékat. Nem tudom hogy megemésztette-e már hogy Robin kint hagyta Ádámot pl.

kismalacka 2015.01.09. 20:16:51

@másodpéldány: Melyik vella-love tartott a játék után még mondjuk egy fél évig??

Testi vonzalom...ez inkább hormon vonzalom. Denisz egy eladósodott kéménypucoló, gondolom hogy Fannikának ő az álma?

kismalacka 2015.01.09. 20:17:28

@nátrium glutamát: Most ugye Deniszről beszéltél :)

pomac 2015.01.09. 20:18:21

@nátrium glutamát: google a barátod simán megoldható :D anno én is csináltam egy exel dokut aki bárki megnyithatott szerkeszthetett más céllal igaz:D

Kartontigris 2015.01.09. 20:19:52

@másodpéldány: Szerintem kizárt, hogy a való életben Fanni egyáltalán szóba álljon egy olyan palival aki egy gombóc fagyit nem tud neki venni. Ha kimennek Déneske kuka.

csiri bá 2015.01.09. 20:25:00

@kismalacka: tudod: ízlések és pofonok... meg kinek a pap, kinek a papné, meg ilyenek. :))
ahogy itt már volt, vannak sitcomosok és vannak szappanoperások, én az előbbiek közé tartozom, szóval inkább nevetek a lemmingeken, minthogy izguljak bármelyikért is, de ez nem jelenti azt, hogy a másik csoport igényét sutba dobnám... :)
Emésztésügyileg meg kb az a meglátásom, hogy a lemmingek memóriája kb az aranyhal szintjén van: 3 másodperc. :))) (na jó ez utóbbit állítólag brit tudósok cáfolták, de ezekből a "brit tudósok megállapították" kezdetű cikkekből két Ludas Matyi lapszám is kitelne)
:))

másodpéldány 2015.01.09. 20:26:42

@kismalacka:

több is, pl

aurélió és a kis tündére, már több jóval több mint féléve nyúzzák, ugyancsak krisztián és iza is... amúgy korábbi műsorokban voltak párok évekig együtt...

nem mondom, hogy szerelem az ami fanni és denisz között van, inkább barátság (sőt bizonyos fokú testvériség) szóval barátság szexxel... ez tarthat egy darabig, de ehhez nem is kell összeköltözniük, elég lazán összejárniuk, van közöttük szolidaritás...

@Kartontigris:

szerintem venne neki egy gombóc fagyit, ők szerintem kölcsönösen meghívnák egymást erre arra... mondom barátság van közöttük, haverság némi szexxel fűszerezve... ez pont olyan, ami jó darabig eltarthat, és még csak hűségesnek sem kell lenni egymáshoz, ez olyan szexbarátság...

vastyúk is .. 2015.01.09. 20:26:51

@Némber Ván: nagggyon jóóóóóóó. hehehehehehehe. sírok

Mirocska 2015.01.09. 20:27:53

@Csak ügyesen!: @henrik_: Valamiért mégis tartanak tőle, erősebbnek hiszik, mint valójában.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.09. 20:30:14

@Mirocska: biztosan elhitték neki, h ő a Játékmester.

kismalacka 2015.01.09. 20:36:01

@csiri bá: Én sem forgolódom álmatlanul miattuk éjszaka :) Sőt mostanában csak a neten tudom utólag visszanézni a felemelő képsorokat :)

nátrium glutamát 2015.01.09. 20:37:42

@pomac: ezt most mire? :D

@kismalacka: szerinted?
lacit eddig statiszta szerepben láttuk csupán. ha robin tuja, akkor ő a papagáj a kalitkában. ül és rikácsol néha.
youtu.be/5QSY9A97p54

kismalacka 2015.01.09. 20:38:10

@másodpéldány: Szerinted ha nem Au nyeri meg a játékot és ami vele együtt jár, akkor is ráhajtott volna Zsófika? Azok után hogy mennyire szerették bent egymást?

Krisztiánról és Izáról nem tudok semmit sem, egyszer hallottam, hogy Iza lement meglátogatni Krisztián családját. Gondolom volt témájuk a húsleves mellett :)

Kartontigris 2015.01.09. 20:38:40

@másodpéldány:
Másként fogalmazok. Csóró fasz a Denisz.

kismalacka 2015.01.09. 20:44:05

@nátrium glutamát: Hát ez hihetetlen....azt hittem Fanni mosókonyhás sírását raktad a papagáj alá :)) Elképesztően hasonlít az emberi síráshoz :)

pomac 2015.01.09. 20:46:00

@nátrium glutamát: hogy hova lehet menteni az idézeteket :D

Csak ügyesen! 2015.01.09. 20:47:15

@nátrium glutamát: Ez mondjuk szerintem pont nem igaz, de emiatt aztán tuti nem veszünk össze :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 20:49:56

@rodrigez07: "Robin összeteheti két kezét, hogy az escort nem húzta le a 3000 eurós tarifájával. :D "Köszönöm a vacsit, akkor 3000 lesz" :D"

:D:D a nap egyik kommentje.

2015.01.09. 20:51:04

@nátrium glutamát: még jó, hogy van "nem érdekel" is.

nátrium glutamát 2015.01.09. 20:55:32

@pomac: az egy poén vége volt. ezért nem értem,h mért kéne guglival barátkoznom.
mivé lesz a világ,ha már te sem érted... :D

@Spitzbauer: ofc. nem vagyunk mi állatok! :D
az appon sem kötelező szavazni :)

@Csak ügyesen!: alig bírom visszafogni magam,h nem menjek át koncsóba... :)))))

pomac 2015.01.09. 20:57:05

@nátrium glutamát: értettem ,de nem vetted az ironiát, azért irtam hogy én már használtam :D

nátrium glutamát 2015.01.09. 21:00:27

@pomac: ctrl+f amit használni szoktam az egy oldalon való kereséshez amúgy ;)
egyre nagyobb az igény egy irónia-szmáljira...

drjax 2015.01.09. 21:06:18

Ha ma lenne a döntő,a bent lévő 9 közül kinek adnátok a fődíjat,és miért?Kinek miért nem?

Én Robinnak adnám,ő az aki leginkább EMBERKÉNT viselkedik abban a diliházban,ezt értékelem.
Dani:ő sem volt esélytelen,de nem értem,hogy nem tud ezen a Zsuzsa dolgon túllépni.Márpedig nem tud.kicsit kétszínű,kicsit rosszindulatú.kicsit.ezért 2-dik.
További sorrend nincs,miért nem,az van.
Maci:kedvelhető figurának indult,az önsajnáltató,nyálcsorgató,lusta díszletté vált.negativ.
Dennis:Nem is értem,hogyan bírják elviselni a lakótársai.A riportszobás Aurélió utánzás,a sapkában fürdés,baszás,alvás,faszmarkolászás,mutogatás,ez mind külön is borzalmasan ellenszenves,emellett buta,korlátolt senkiházi.a szomszéd kislány is le csicskagecizhetné,gyáván eloldalogna.negativ,és finom voltam.
Laci:ő nem és kész.negativ.
Zsuzsa:NŐKÉNT ő leginkább.szar lehet egyedül lenni ennyi ember ellen,ezért nem irigylem,Ha okosabb lenne...de nem az.negativ.
Dóri:Vele nincs bajom,de az alpári stílus,amit előadd,na az nem.az italszeretetét nem ítélem el,biztos nem könnyű ott bent,a feszültséget le kell vezetni.Na de smárolással mindenkivel?csinálja rendesen,vagy ne.negativ.
Fanni:nem.nem.nem.negativ.
Edina:nem.szörnyeteg.nem.negativ.
Az utóbbi két résztvevőnél tekintettel voltam a nőnemű olvasó,írótársakra.

másodpéldány 2015.01.09. 21:06:29

@kismalacka:

au hajtott zsófikára már bocs, ők bent is vonzódtak egymáshoz...

mézescsók 2015.01.09. 21:14:34

@kamilla123: Valami izgalmas titkot sejtettem mögötte, aztán elütés...
Belenyugszom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 21:14:40

@Pék Sütemény: Nem kötekedésből kérdem, de neked egy kiműtött appendix vagy egy lerágott almacsutka az avatarod? Az istennek se tudom kivenni....

pomac 2015.01.09. 21:15:08

@vastyúk is ..: sherwood-i erdő réme :DD

drjax 2015.01.09. 21:18:53

@vastyúk is ..: kár hogy nem"láthatatlan ember" a művészneve,ugye?

csiri bá 2015.01.09. 21:19:22

tegnap vagy több piát kaptak a szokásosnál, vagy ugyanannyit és az oroszlány elitta előlük. :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 21:23:55

@csiri bá: naná, hogy berúgtak, Dóri kinn escortozott Robinnal valami hajón és nem tudta ellopni előlük a pia nagyrészét. :)

vastyúk is .. 2015.01.09. 21:24:14

@csiri bá: @pomac: hihihih, bakker, el is felejtettem. Még jó, hogy nem a fuszekli (k fejedelme) talált meg ezzel :D :D

@drjax: Nekem a kardigános egy Mr. Hide

vastyúk is .. 2015.01.09. 21:28:27

@Fu Szekh Li: hihihihihihihihihi. nem mernék ;)

vastyúk is .. 2015.01.09. 21:30:44

@csiri bá: Aerobicos kardigános brokkoli

Fu Szekh Li 2015.01.09. 21:31:31

Conchi beteg? Nem mondom, hogy hiányzott, de feltűnt, hogy nincs itt :)

nátrium glutamát 2015.01.09. 21:32:24

@Fu Szekh Li: csönd! még a végén megidézed! :D

vastyúk is .. 2015.01.09. 21:33:08

@Fu Szekh Li: lehet, hogy péntek este inkább partizik, mint hogyvoltot olvas/kommentel ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.09. 21:37:17

@drjax: :)))) úgy nagyjából én is így látom. kivéve:
macika számomra sosem volt kedvelhető figura,
fannika ellenben a nulláról jött fel számomra kedvelhetővé a pólóra nyomtatható aranymondataival :)
edina magasról indított és jó mélyre zuhant
zsunak az a baja, hogy nulla a humorérzéke, sok lehetősége volt / lett volna kihasználni, akár most ezt az állatok királykodását is akár
dennisz utánozós - a többiek is látják, hogy aurália2, aki viszont megnyerte az előző szériát, emiatt tartják őt erősnek - de még egy au ne nyerjen már, könyörgöm a vandál isteneimhez
dani szerintem már rég túl van zsuzsun, csak túlragozzuk a kettejük volt viszonyát.

kit hagytam ki? ja azok nem is annyira lényegesek számomra, és szerintem.

azt mondanám, hajráf robin és fanni.

Fu Szekh Li 2015.01.09. 21:40:26

@nátrium glutamát: Á, ilyenkor ő már nem szokott itt lenni.

Fu Szekh Li 2015.01.09. 21:42:16

@vastyúk is ..: Ő a délután trollja, partizásban ez nem zavarhatja

csiri bá 2015.01.09. 21:42:25

az oroszlán rókázik... ez tényleg kész állatkert. :))

Csak ügyesen! 2015.01.09. 21:42:33

@nátrium glutamát: Bezzeg itt rendelkezésre áll hatásos eszköz a fegyelmezésre, nem úgy, mint szegény oroszlánnak :D

nátrium glutamát 2015.01.09. 21:43:50

@Fu Szekh Li: sztem otthon van és arra veri,h celebet csináltunk belőle :D
@csiri bá: de még hasonlít is a mozgáskultúrája :))))

vastyúk is .. 2015.01.09. 21:45:40

@csiri bá: sírok, hihihihihihihihihihihihihihihihihih

nátrium glutamát 2015.01.09. 21:45:41

@csiri bá: ezek túl aranyosak hozzájuk. (főleg a maci)

nátrium glutamát 2015.01.09. 21:48:37

@Nana Nana: ha úgy is van, ahogy híresztelik, nem menti fel őt az eddigi viselkedése alól. (ezzel felvállalom az érzéketlen bunkó szerepét, de akkor is így gondolom)

csiri bá 2015.01.09. 21:50:39

@nátrium glutamát: "Nem hivatalos: Állítólag az apai nagyapja halt meg."...

nátrium glutamát 2015.01.09. 21:53:25

@csiri bá: olvastam. ...és elszórta a két perc telefont, mert neki nem kell... gondolod,h haza megy?

pomac 2015.01.09. 21:53:37

@nátrium glutamát: én inkább arra tippelnék hogy nem tetszik mit csinál odabenn és hazahivják :DD

pomac 2015.01.09. 21:55:27

érdeke a megfogalmazás is ,,, nem tragikushanemszomorú hirt kapott onnan gondolomhogy nem olyat mit dóri

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 21:55:47

@nátrium glutamát: Miért kéne, hogy felmentse? Mi kibaszottkurva köze van egy családi halálesetnek ahhoz, hogy Edina hogyan és hogyan nem viselkedik? És egyáltalán, hogy jön ez ide?
De ezek szerint, lesznek még olyan kommentek is, hihihi, megérdemelte, meg hogy DIREKT halt meg a nagypapája, vagy legalábbis E. intézte el, hogy megsajnálják és ő nyerjen?

Az eszem megáll.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 21:57:30

@pomac: Edina FB oldalán baróti kommentlők irják, hogy közeli hozzátartozója halt meg.

pomac 2015.01.09. 21:58:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csupán annyi hogy páran biztos ezért megsajnálják ,ne légy kicsinyes mint ha nem tudnád miről van szó

Nana Nana 2015.01.09. 21:59:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én nagyon sajnálom Edinát! Remélem folytatni fogja majd a játékot mert nélküle unalmas lenne a műsor! :(

szmoti 2015.01.09. 21:59:56

több helyen olvastam, hogy Zsu kicsit berottyolt éjjel és Mackó cipelte, szerettem volna megnézni, viszont a szokásos éjjeli visszanézős oldalon, csak olyan videót találtam, ami ott kezdődik, hogy Robinék is kivonulnak a hálóból. Tudja valaki hol lehet meglesni?

pomac 2015.01.09. 22:00:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem szoktam fb szörfölni , annyira nem izgat

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:00:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert az szokott jönni.
jótékonyan törlődik a memória és sajnáljuk megint szegény kicsi leányt. innentől méginkább felmentést andnak neki a gátlástalan mocsokságaiért az eddigi drukkerei és lappangó szimpatizánsai.
relax. egyelőre nem tudjuk, h mi történt.

Commodore 2015.01.09. 22:06:54

fospumpa! LÁNY?! CSAJSZI!? NÉNI! nem?

fran7 2015.01.09. 22:07:57

Lilu mitől szörnyülködött ennyire. Mondjuk a legjobb az anyakönyvvezető rendben-je volt. Ezt bevezetném.

szmoti 2015.01.09. 22:08:33

Én nem gondolom, hogy ne lenne igaz, hogy meghalt egy hozzátartozója, viszont kicsit fura nekem, hogy a hivatalos oldalon nincs még semmi erre utaló kiírás. Dórinál már volt.

2015.01.09. 22:13:09

Kifejél piszlick!

perszepolisz 2015.01.09. 22:13:23

Ez de szép: Műanyag flakonból inni a piát ,amit még körbe is adnak. Ez kicsit se csöves.

kaparos 2015.01.09. 22:13:32

Csak szerintem halál unalmas hogy megbeszélik negyvenhetedjére is ohgy Zsu mindenkit hogy elárult stb?

másodpéldány 2015.01.09. 22:16:12

jaj, de uncsi ez a dani gyerek ezzel az elárultam dumával,

ez a hármas de szánalmas, mármint ez a laci, edina, dani hármas.. és egyre csak ugyanazt a faszságot ismétlik, rémesen unalmasak, jaj, essen ki mind a hármon...

ez az edina egyszerűen undorító, rémes gusztustalan

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.09. 22:16:16

@őszinte sixx kedvence: te meg a f@szomat ijesztgessél már, hugi :)))))) jelen pillanatban fanni párti vagyok, ki ne tiltsál :)))))))))

Haplo 2015.01.09. 22:16:53

voltak mar ilyen szinten bebaszva mont most? :D Zsu konkretan beajult a foldon, a masik 4 meg alig bir beszelni :D

tvbuzi 2015.01.09. 22:17:08

alkoholt nekik korlátlanul minden egyes nap

perszepolisz 2015.01.09. 22:17:10

Daninak igaza van: Dennis egy nímand.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:17:13

Én semmit nem értettem ebből a részeg hőbörgésből.... mindenki egyszerre beszélt, Fanni meg üvöltözött... a fejem is megfájdult.

kaparos 2015.01.09. 22:17:29

Most Dani mit érez?

pomac 2015.01.09. 22:17:36

mire káromkodott dani azt nem halottam ??

szmoti 2015.01.09. 22:17:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen ezt láttam, de az rtl2 valóvilág weboldalán nincs semmi még. Az öfi elejéről lemaradtam, ott mondtak valamit?

2015.01.09. 22:18:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Zsu közben szépeket álmodott :)

Itt mindenki letett már valamit az asztalra :DD

2015.01.09. 22:18:09

@kaparos: Zsu közben aludt/ájult volt. Dinka már megint csak a kameráknak beszél. Pfffff!

Fu Szekh Li 2015.01.09. 22:18:24

Az a szép, hogy észre se vették közben, hogy Zsuzsa elaludt.

Haplo 2015.01.09. 22:18:31

@szmoti: semmi kulonoset, mirol van szo?

Mirocska 2015.01.09. 22:18:43

Én sem értem, hogy jutottak el az anyázásig!

másodpéldány 2015.01.09. 22:18:50

@másodpéldány:

és hogy fekszik a zsuzsa félholtan a padlón és az edina meg ugyanazt az értelmetlen faszságot és hazugságot ismételgeti neki, ezek nem normálisak...

fran7 2015.01.09. 22:19:14

Azért ez a 10 perc komoly érv az antialkoholista propaganda mellett.

pomac 2015.01.09. 22:19:45

őőőszintéén :DDDD

chloep 2015.01.09. 22:19:55

Dani igazmondóra itta magát.
Edina megint kezdi a hülyeségét a matt részeg Zsu-nak mondani, pedig Zsu a Danihoz ment, látszott rajta.

De tessék a Denniskét figyelni csak a matt részeggel mer szót váltani. Elég szánalmas.

2015.01.09. 22:19:56

@Mirocska: 5 pohár volt az út.

csiri bá 2015.01.09. 22:19:57

@fran7: Azért ez a 10 perc komoly érv az abortusz mellett. :))

Haplo 2015.01.09. 22:20:00

@Fu Szekh Li: elaludt? reszegen beajult, mikor Maci felszedte akkor megint osszecsuklott a terde :D

perszepolisz 2015.01.09. 22:20:02

Dani begőzölt és mindenki erre várt. Örüljünk. Én mondjuk örülök.

2015.01.09. 22:20:32

Konkréta összefosom magam az erdei boszorkányos nevetéstől....

2015.01.09. 22:20:36

Hogyvolt! Hogyvolt!
A legjobb összefoglaló evör!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:20:48

Vááá... Fanni egyszerűen undorító, rémes gusztustalan + alpári és közönséges. Főleg, amikor telepofával üvöltve mutogat. Micsoda egy hülye picsa.

astryle 2015.01.09. 22:21:06

Lilu jól mondta, idáig tényleg ez a mélypont :D

pomac 2015.01.09. 22:21:17

on se volt semmi, de ez :DDDDD

Schlomo Goldberg 2015.01.09. 22:21:33

alakulnak a vellabarátságok

szmoti 2015.01.09. 22:21:33

@Haplo: a facebookon edina oldalán fent van, hogy edina nagypapája meghalt.

Nem tudom igaz e vagy nem, ez miatt sajnálom szegényt, de amit most művelt, az minősíthetetlen.

chloep 2015.01.09. 22:21:46

@pomac: Dennis kezdett el hazudozni az ex-csajáról. Fullosan Dani nem tudta már lekezelni a hülyeségét máshogy.

Mirocska 2015.01.09. 22:22:16

Szép egy lakodalom... :-D

fran7 2015.01.09. 22:22:19

Dennisnek abban igaza volt, hogy nem kell mindent felvenni. Nyíregyiként ez a túlélés záloga.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:22:19

@chloep: "De tessék a Denniskét figyelni csak a matt részeggel mer szót váltani." na ez meg a másik. :D

Haplo 2015.01.09. 22:22:32

@szmoti: nem mondtak semmit, es az osszefoglalo minimum ket napja tortent, (ezeket az allatos fejpantokat akkor kaptak), itt meg biztos nem tud semmit.

perszepolisz 2015.01.09. 22:22:58

Dóri lezárásként csicskázik egy embereset.:DDDDDDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:23:08

@Spitzbauer: ugyan kérlek! az cuki volt és őszinte. ahogy szokta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:23:17

@őszinte sixx kedvence: baszki, egy pillanatig mindig azt hiszem, hogy Sixx kommentel.

szmoti 2015.01.09. 22:23:32

@chloep: +1, meg azt sem értettem, hogy Dani meg Fanni beszélnek, vitáznak a kanapén, ő meg ott áll és ordít mint egy hülye :D

Haplo 2015.01.09. 22:23:35

@Mirocska: meg egesz civilizalt, gondolj bele, vannak orszagok, ahol ilyenkor Kalasnyikovval lovoldoznek oromukben :D

csiri bá 2015.01.09. 22:23:56

basszus, sűrűbben kellene nekik piát adni. :DDD

nicu71 2015.01.09. 22:24:07

hát ez most meg mi....ezek kivetkőztek teljesen magukból ...

Mók_Ica 2015.01.09. 22:24:12

úrist'n..... mi ez az alpári sztájl??? szeretlekbazdmeg, csicskaköcsögkurvaanyyádkiviszlekagecibeéskinnhagylak.... :))))))))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.09. 22:24:21

engem az idegesít, ahogy belemászva egymás arcába artikulátlanul üvöltöznek, mutogatnak, hörögnek, csicskáznak. de ha meg nem isznak, akkor meg uncsiság van, és az se jó :/
középútasság meg sehol., FBM!

tvbuzi 2015.01.09. 22:24:25

miután kijózanodnak milyen jó lehet a hangulat

pomac 2015.01.09. 22:24:25

holnap jo dolga lesz annak aki a posztot irja majd :DDDDDD lesz anyag bőven :DDD

Admiral_General_Aladeen 2015.01.09. 22:24:31

Dóri Lacinak,nőiesen,Maunika sósan:Undorító picshád,cshicska gheci!
....aztán khöpött egyet :-)

Haplo 2015.01.09. 22:24:35

na most mondjak, meghalt a nagypapa....

szmoti 2015.01.09. 22:24:38

Na Lilu lezárta a kérdést.

2015.01.09. 22:26:12

Meghótt a papa. Lehet hogy az előre megbeszélt jel Dinkának, hogy húzzon ki a vellából. Remélem!
És remélem a papa sem hótt meg.

tvbuzi 2015.01.09. 22:26:14

nem bánnám ha edina kiszállna

astryle 2015.01.09. 22:26:14

Csak én látom a hasonlóságot PVC és a videóban szereplő nő között?
www.youtube.com/watch?v=CNG9kg0dM9M

Admiral_General_Aladeen 2015.01.09. 22:26:18

@Haplo: A különbség az,hogy ide nem vittek be kalasnyikovot :-D :-D

Krétagarbó 2015.01.09. 22:26:50

@csiri bá: egy barátnőm apja szokta megkérdezni néha a barátnőm anyját, hogy "te, nem lehetne ezt a gyereket mégis valahogy elvetetni???:)))"

szmoti 2015.01.09. 22:27:10

Ha így van, akkor sajnálom. Szerintem viszont nem megy haza.

Admiral_General_Aladeen 2015.01.09. 22:27:12

@astryle: nekem is ez a vidi jutott eszembe! :-D

Mirocska 2015.01.09. 22:27:23

@Haplo: Ők is megtennék, ha lenne nekik! :-)))

Haplo 2015.01.09. 22:27:24

csak nekem van ennyire belassulva ez a fostalicska blog.hu, vagy masnal is?

Bujumburi 2015.01.09. 22:27:30

@Spitzbauer: én már tényleg nem tudom, mit lehet elhinni...

Fu Szekh Li 2015.01.09. 22:27:31

@Haplo: Eufemizmus, PC voltam :D

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:27:37

azért dani se nagyon szokott "beleállni" a balhékba. javarészt a partvonalról sunnyogott vagy falkában támadt :)))

tvbuzi 2015.01.09. 22:27:48

@astryle: szerintem a bácsira hasonlít

astryle 2015.01.09. 22:28:31

@Admiral_General_Aladeen: amikor az Ádám os rész volt, hogy megdugtam a nődet köcsög és nem hagyták aludni PVC-t akkor is előjött belőle a víre :D

szmoti 2015.01.09. 22:28:42

@Haplo: Nálam is vicceskedik most

Haplo 2015.01.09. 22:28:43

@Admiral_General_Aladeen: @Mirocska: ahogy latom olyan alkoholszinten vannak, hogy mindjart elintezik tiz korommel, egymas szemeckejenek kikaparasat :D

Mirocska 2015.01.09. 22:28:50

@Haplo: Nekem is nagyon lassú...

Krétagarbó 2015.01.09. 22:29:00

@Mirocska: a mennyasszony konkrétan ájultra itta magát a nászéjszaka előtt, mondjuk megértem:)))
De a többiek sem maradtak szomjasak, szépen lealjasodtak.

másodpéldány 2015.01.09. 22:29:11

szegény nagypapa meghalt, remélem nem abba, amit a tévében látott...
csak egy kicsit sok villalakó nagyszülő hal meg mostanság, fura, nagyon fura...

de az gusztustalan, hogy élő műsorban kérdezik erről a szereplőket, ezt privát kéne... ebből nem kéne bizniszt csinálni már... én érzem magam kínosan.

perszepolisz 2015.01.09. 22:29:15

@Haplo: Napok óta valami gebasz van. De! Zsu beájulása megérne azért egy misét . Én utoljára gimi 4.-ben ájultam be így a wc-ben, Egerben.

fran7 2015.01.09. 22:29:39

@Haplo: Nem is olyan messze a mi hazánktól.
A legalja az volt, hogy a részegen beájult Zsunak tovább magyarázták a semmit. Mikor nem reagált Edina az arcába pofázott.

másodpéldány 2015.01.09. 22:30:00

@tvbuzi:

nem fog kiszállni, de remélem ez nem is lesz reklám neki... rémesen viselkedik mostanság...

Krétagarbó 2015.01.09. 22:30:10

@perszepolisz: köpött is, jól érzékeltem?

Haplo 2015.01.09. 22:30:22

@perszepolisz: azert a beajulasa elott masodpercekben meg eldadogta hogy mindenki huzzon kifele a nyugibol mert az az o tulajdona :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:30:28

@Krétagarbó: ilyen vőlegény mellett ki nem tenne ilyet? :D De legalább megúszta a nászéjszakát.

vastyúk is .. 2015.01.09. 22:30:43

@Krétagarbó: bizony.. csak lestem, hogy milyen úrinő ez a Dóri

2015.01.09. 22:31:11

Vigyék ki ezt a szerencsétlent.

fran7 2015.01.09. 22:31:16

@Haplo: Ma különösen rossz.Öfik alatt haldokolni szokott, de ma már el is temették, annyira nem működött.

kamilla123 2015.01.09. 22:31:32

Hogy tudott ennyire kifordulni magából ez a Dani-Edinka-Laci hármas? pedig mind a hármat tökre kedveltem. Ez a kurva anyázás, meg hogy a földön fekvő eszméletlen ember fülébe ordibálnak. Annyira gáz, nem is tudom, Én már kissé undorodom ezektől az emberektől. Edinka meg most megint olyasmivel szerez szimpátiát, amihez az ő személyiségének semmi köze.

csiri bá 2015.01.09. 22:32:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :DDDDDDDDDDDD pedig micsoda nászéjszaka lett volna. :))

Haplo 2015.01.09. 22:32:09

@fran7: hat, most mintha javult volna kicsit... majd kiderul, hogy legalabb zombikent kepes-e tovabb mukodni

Rémület 2015.01.09. 22:32:20

Edina azzal járna a legjobban, ha kimenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:32:22

@másodpéldány: "de az gusztustalan, hogy élő műsorban kérdezik erről a szereplőket, ezt privát kéne... ebből nem kéne bizniszt csinálni már... én érzem magam kínosan."

Ezzel most teljes mértékben egyet értek veled.

drjax 2015.01.09. 22:32:24

mocskos dolog ez a kurvaanyázás.viszont Dennis elég gyorsan elszámolt 1000-ig.

astryle 2015.01.09. 22:32:27

Lilu: Jaj Ádina fogd be a pofádat el ne lődd a poént várd ki az öfi végét :D:D

szinszin 2015.01.09. 22:32:30

Remélem hazamegy, mert ha nem, akkor sokáig hallgathatjuk a tájszólását, mert senki nem teszi rá a jelét szolidaritásból.

Schlomo Goldberg 2015.01.09. 22:32:56

Plasztikhörcsög milyen finom és nőies tud lenni amikor felemeli a hangját

lukacstoncsi 2015.01.09. 22:33:19

A halál eset mindig tragikus.Edina remélem folytatja.Tényleg a semmit lehet érezni ilyenkor....

tvbuzi 2015.01.09. 22:33:40

megesik, hogy a csiga is elesik:)))))))))))))))))))

2015.01.09. 22:33:43

Szerintem Dinka akkor sem adná fel, ha az egész rokonságát kinyírnák. Kivéve, ha Laccit.

Sajnos a papa láthatóan tényleg elhunyt. Sajnálom. Isten nyugosztalja!

perszepolisz 2015.01.09. 22:34:01

@Haplo: Hát igen mint én akkor azon az osztálykiránduláson. össze vissza beszélt. Gáz volt. Soha nem szép részeg embert nézni, de részeg nőt meg aztán pláne nem.

Haplo 2015.01.09. 22:34:09

juteszembe, a nagy szemkikaparasok kozben (Edina-Laci-Dani-Zsu a nyugibban, majd kontra Fanni-Denis-Maci) latta valaki Robint? vagy a kertben kellett volna keresni, egy cserepben, tujakent? nem tudom, nekem hianyzik Adam....

perszepolisz 2015.01.09. 22:34:30

most is érdekes rész jön: A másnap reggel. :DDD

2015.01.09. 22:34:46

@tvbuzi: Fanni for president :DDD

moccafa 2015.01.09. 22:34:57

@zaphodbeebthe1st: Te tudsz valamit. :D Ez lett volna a tökéletes megoldás, kár h nem ekkora spiller Zsuzsa!

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Persze ezek se rosszak :D Szerencsétlen gádzsi ezekbe belerokkanna, aze sajnálnám (nem!).

Csak a haláleset miatt tudok együtt érezni vele, remélem hazatakarodik. Enélkül is itt lenne az ideje!

Mirocska 2015.01.09. 22:35:40

Még egyszer kimondják, hogy csicska, sikítok!

kamilla123 2015.01.09. 22:35:47

Na mi van, amikor Edinka egyedül van és úgy savazzák, hol marad a sátáni nevetés?

Haplo 2015.01.09. 22:36:03

@perszepolisz: nekem megvolt az a szerencsem, hogy amikor berugtam, akkor eloszor a beszedkozpontom allt le, amolyan csendes reszeg lettem, a mozgaskozpont meg mukodott, ugyhogy mindig sikerult kulonosebb anyazasok, vagy kulonosebb triplaszaltos mutatvanyok nelkul eljutni az agyamig :)

szmoti 2015.01.09. 22:36:20

@Haplo: bent ittak Dórival, bár csak akkor láttam őket én is az asztalnál vagy pultnál, mikor Fanni az első harc után bement elmesélni, hogy mi történt.

Commodore 2015.01.09. 22:36:59

Mindenki CSiCSka, + Lacisok.. na Fasza! Kösz!

vastyúk is .. 2015.01.09. 22:37:12

@Mirocska: hát ha ezt a szót hallom, mindig Christoffel jut eszembe

Admiral_General_Aladeen 2015.01.09. 22:37:57

Csak engem idegesít,mikor Zsu mondja hogy "eVVel,aVVal...??
VV kompatibilis :-D

szmoti 2015.01.09. 22:38:29

Azt gondolom, hogy tényleg az lenne a legjobb Edinának, ha hazamenne, szerintem ő nem olyan erős lelkileg, mint Dóri.

kamilla123 2015.01.09. 22:38:31

Dani tényleg ennyire paraszt, h belenyúlkál más tányérjába? annyira elszállt velük a ló, de nem baj, sztem egyre népszerűtlenebbek.

astryle 2015.01.09. 22:39:00

Edinka és Danika cigijét 1 hete kicserélték füves cigire :D

pomac 2015.01.09. 22:39:02

itt egy a lényeg, mindenki fosik mindenkitől:DDD

Pocakhontasz 2015.01.09. 22:39:49

Halihó Mind :) Dinka tényleg nem érti, hogy Zsu beájult vagy csak úgy tesz? Egyre egyszerűbb ez a lyányka

moccafa 2015.01.09. 22:39:51

Most is milyen arcátlanul hazudik! Bement az oroszlánkirálynő h a nyugi az ő privilégiuma, mindenki menjen ki. Látták h fullon van, erre nekitámadtak, szokás szerint csordában, undorító csicskák. @Mirocska: Csakazértis! :P

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:39:52

@Admiral_General_Aladeen: "hagy" mondjam el,h nem csak ő beszél így.

pomac 2015.01.09. 22:40:14

ez a mártirság, nem ö játsza el hanem daniék teszik azzá nem veszik ezt sem észre

astryle 2015.01.09. 22:40:16

Ti is észrevettétek, hogy Rubin megint kaméleon üzemmódban van? :D

Haplo 2015.01.09. 22:40:32

@szmoti: tenyleg nem lattam.. :)
@Admiral_General_Aladeen: evvel engem is sirba lehet kergetni :)

Rémület 2015.01.09. 22:40:53

@Admiral_General_Aladeen: Nem. Engem is.

Dani bánja már, hogy Zsuzsa nem a szövetségese. Nyomja itt a sódert, de szerintem már rájött, hogy elbaszcsizta a játékát.

másodpéldány 2015.01.09. 22:41:32

a danni annyira uncsi és hazug, hogy az már fáj, egy rettentő nagy nulla

az edina meg odáig aljasodott, ahonnan már nem fog felállni, nyugodtan menjen haza...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:42:17

Denisz nem kirúgta élő adásban a barátnőjét, hanem szakitott vele... Micsoda különbség.. :D

Mirocska 2015.01.09. 22:42:22

Dennisz azt mondja, köszönöm, hogy meghallgattál! Szerintem nem is mondott semmit! :-)))

lukacstoncsi 2015.01.09. 22:42:41

Dani ha poénból ha nem a kurva anyázás nem volt ok.De Dennis viselkedése a csajával hogy kiadta az útját egy ország elött az se volt piskóta.fanni meg hogy megkeverte a szart...

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:42:48

denisz ment oda most is danihoz megbeszélni. vagy rosszul láttam?
ahogy elnézem, új mocsárlakókat avathatunk... :))))

fran7 2015.01.09. 22:42:50

@astryle: Ilyen esetben jól tette.

Rémület 2015.01.09. 22:42:54

Dani másnap i részeg? Nagyon fura a feje.

moccafa 2015.01.09. 22:43:59

@Admiral_General_Aladeen: Nem, ez tájegység-kompatibilis, ott így beszélnek, még sose jártál vidéken? A bodzásnál ugyanez nem zavar? Ő még durvábban tolja a tajparasztot. Ja mert erdélyi? Zsuzsa meg a a Duna-Tisza közéből jött. Nem kéne ezért basztatni senkit.

kaparos 2015.01.09. 22:45:01

Nemár én bírom Danit de most mi ez a gyerekes lázadás?

2015.01.09. 22:45:36

Dani is önmegsemmisítő-üzemmódba kapcsolt. Hurrá!

astryle 2015.01.09. 22:45:57

@fran7: már buktam :D felolvasta a levelet

Admiral_General_Aladeen 2015.01.09. 22:46:04

Most jutott eszembe: Macikirály,mit csinál,mikor a nője bajban van??

SugarPigLia 2015.01.09. 22:46:14

@Admiral_General_Aladeen: Pont tegnap filozofáltam ez(v)en. :)

Haplo 2015.01.09. 22:46:28

ez mar palotaforradalom :D :D

kaparos 2015.01.09. 22:46:35

Na Edina megint kezdi esküszöm ideg összeroppanást kapok

perszepolisz 2015.01.09. 22:46:56

Kíváncsi vagyok hogy a szerkik mit gondolnak? Ez még a játék része, vagy nem.

vastyúk is .. 2015.01.09. 22:47:00

hát én jól szórakozom. :D

schanc 2015.01.09. 22:47:21

Edina meg Dani most nagyon túltolják ezt. Nagyon visszatetsző.

tvbuzi 2015.01.09. 22:47:21

Dani egyre gázabb, ez a sértődöttség....

Rémület 2015.01.09. 22:47:36

Mondjuk, ettől az engedetlenségi üzemmódtól jól leült a hangulat. Nem sül el túl viccesen. Talán abba kéne hagyni.

kis.herceg 2015.01.09. 22:47:41

Hoppá Robin is bent van még? Edinát meg zárják már ki a gecibe, hát nincsenek szabályok??

Admiral_General_Aladeen 2015.01.09. 22:47:47

@moccafa: azért még megengeded nekem,hogy idegesítsen?

pomac 2015.01.09. 22:47:48

na tessék csak kimondta hogy öt nem bántotta személy szerint :DDD

witheroses 2015.01.09. 22:47:57

Ez nekem már sok! Nem értem, hogy lehetnek ilyenek? Honnan szedték ezeket össze?

chloep 2015.01.09. 22:48:14

@moccafa: Igen és után leborult Dani mellé és mondta hogy őszintén beszéljenek.... Dani beszélt vele. Utána Zsu kifeküdt, Edinka meg hajtotta a semmit a fekvő Zsunak .. Ekkor jöttek be a Dennisék hőbörögni a részegekkel.

szinszin 2015.01.09. 22:48:31

Már nagyon unalmas Dani és Edinka lázadása. Ők mivel különbek??

2015.01.09. 22:48:37

Ezaz Zsú!: "Dani téged bántottalak?"
Dani: He, őőőő, eeee, ... Volna!
Hülye kis önérzetes pöcs.

perszepolisz 2015.01.09. 22:48:59

Jó mondjuk Edina nagypapájának halála Zsunak is jól jött. Most már kihúzza ezt a két napot. Edina meg - én kimondom - egy rossz ember.

2015.01.09. 22:49:05

Zsunak most igaza van.

Haplo 2015.01.09. 22:49:32

szerencsere pentek van, remelem holnap vegeter a kiralysag, mert meg a vegen tenyleg bitofan vegzi valaki :D
a gyerek szot ezutan tilos kiejteni :)

moccafa 2015.01.09. 22:50:05

Hányingerkeltőek, a büdös bodzás meg a szarszájú is, ez nézhetetlen már. Még mellé full seggarcok is, a Zsuzsának most nyerik meg a játékot, IQ-mínuszos két balfasz.

chloep 2015.01.09. 22:50:07

Ez már tényleg sok.... Eleve nem volt nagy dobás ez az évad de a valamire való játékosok meg a rossz emberek asszimilálódnak. Ezt már bent is mondták pl. Daniról.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:50:13

@vastyúk is ..: hát baszki, én már itt röhögök egy ideje... ennyi ideggyenge futóbolondot honnan szedtek össze? :D

csiberibe 2015.01.09. 22:50:15

Dani nem volt ennyire szörnyű, amíg Edinával nem volt összenőve. Ez már undorító.

kis.herceg 2015.01.09. 22:50:16

Maci mindig a háttérben mint egy szellem

kaparos 2015.01.09. 22:50:23

Istenem remélem hazamegy Edina Danit meg kiviszik.Ez borzasztó idegesítő, nincs mire fel ilyen nagyképűnek lenniük

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.09. 22:50:46

Na, előbb kellett volna Zsu-nak felemlegetni a gyerekét, már rég kint lenne. :-)
Edina remélem okosan dönt.

2015.01.09. 22:51:44

@perszepolisz: Sokak nevében köszönöm, hogy kimondtad.
+100

Haplo 2015.01.09. 22:51:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egy fel evig kerestek oket, de remekul sikerult, en is nagyon rohogok :D

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:52:13

dani: hiteltelen a királynő... blablablabla
mert te olyan kibaszottul hiteles vagy???
roppant unalmas már ez a bagázs.

moccafa 2015.01.09. 22:52:23

Mi a faszé csengetett ki a királynő ha semmi nem történik? Ez így fostrágya.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:52:29

@vastyúk is ..: ja persze.... végülis GyúrósJózsit is ők válogatták be.. :D

kaparos 2015.01.09. 22:52:52

Most látszik igazán egyébként Dani mekkora lúzer lehet az életben.

chloep 2015.01.09. 22:52:57

Még egy hetet adók ezeknek a hülyéknek aztán inkább kiszállok mint hogy valaki ellen drukkoljak(ha nincs kinek)....

Az lenne ideális ha Edinka ma hazatávozna.

lukacstoncsi 2015.01.09. 22:53:23

Dani most nagyon undorító.Edina meg rákontráz.Maci egy féreg hogy ott áll és semmit nem csinál.Zsut most megsajnáltam ez már sok.A gyerekét így elővenni ebben a helyzetben nagyon durva.Már tényleg kivan idegileg és ilyenkor ez egy tőrdöfés.

Haplo 2015.01.09. 22:53:24

@moccafa: ennyi tekintelye van :)

Csak ügyesen! 2015.01.09. 22:53:27

Na, amit látunk az a Villa-pszichológus teljes csődje. Totál nem sikerült ezt a helyzetet kezelni egyikőjüknél sem, csak gyűjtötték, dédelgették, robbantották, ugyanott tart mind, mint két hete, semmi változás.

Haplo 2015.01.09. 22:54:01

meglepodtem volna ha hazamegy :)

tvbuzi 2015.01.09. 22:54:08

minden halott azt akarja, hogy a játékosok maradjanak a vellában

Mók_Ica 2015.01.09. 22:54:09

ez a nagyszülő is azt akarja, hogy folytassa az onoka a vv-t...

2015.01.09. 22:56:14

A papa nézte, és azt akarta, hogy folytassa.
Az anált??? :-O Az aljahímmel? :-O

Nagy fazon volt a papa!

kamilla123 2015.01.09. 22:56:15

@chloep: én is pont erre gondoltam most. Amúgy végre Dani kimondta, hogy Zsu nem is bántotta meg semmivel.

Krétagarbó 2015.01.09. 22:56:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kérem szépen Gyúrós Józsit vissza! (nem hittem volna, hogy valaha is mondok ilyet:)

Pocakhontasz 2015.01.09. 22:56:24

És szegény Röné mit szól vajon itt kinn a Maci-Zsu barátsághoz? Szerintem már összetörte a TV-t.Micsoda váratlan fordulat Edinka marad, mert a szegény Papa is ezt akarná :-)

másodpéldány 2015.01.09. 22:56:35

@perszepolisz:

egyetértek edina ügyben, a dani meg nulla beszorozva nullával, menjenek isten hírivel...

most még zsére is hajlandó lennék szavazni ezek ellenében...

lukacstoncsi 2015.01.09. 22:56:39

Maci ha nem kedveli Zsut és elvállalta ezt a színjátékot, legalább most csinálna valamit.Dugás úgyse lesz meg együtt fürdés se.Az agya is elzsírosodott.Szerintem ha valakinek felemeli a hangját mentő viszi el.

Mirocska 2015.01.09. 22:57:09

Jajj, ezek a haldoklók mindig ugyanazt akarják??? ezt a hülye dumát kihagyhatták volna.... Enélkül is elfogadjuk a döntését!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:57:14

Edina rosszul döntött.
Akkor is ezt fogom mondani, ha a végén ő nyerne.

perszepolisz 2015.01.09. 22:57:28

@Csak ügyesen!: Mire gondolsz? Milyen változásra számítasz?

lukacstoncsi 2015.01.09. 22:58:01

@Csak ügyesen!: És ezeket válogatták be.Nem tudom milyen szakemberek voltak azok....

tvbuzi 2015.01.09. 22:58:11

röné lesz ma?
remélem nem...

másodpéldány 2015.01.09. 22:58:11

@Krétagarbó:

hahaha, igen a gyúros józsi visszakérése már a vég, de most ebben igazad van...

nincs olyan, hogy egyetlen párbajjal két ember esik ki?

nátrium glutamát 2015.01.09. 22:58:20

@kaparos: látszott ez már korábban is, de most talán már nyilvánvaló.
hozzá az a tenyérbemászó arckifejezés... bent ugye nem szabad megütni senkit... leköpni ér?

Mirocska 2015.01.09. 22:58:44

Jól van, a királyi fürdetést megúsztuk! :-))

Haplo 2015.01.09. 22:59:00

@Pocakhontasz: belegondoltam.... valamikor meg Ronet szerette volna felesegul, erre elvette Zsut. Ronet szerintem rohammento vitte el a hir hallatan :D

moccafa 2015.01.09. 22:59:04

@perszepolisz: Én is kimondom, velejéig romlott, embernek se nevezem. De nem fog kimenni. Senki nem ér annyit a fajtájának mint a pénz. És Dóri se ment ki, majd pont ez fog. Nem fog. Na. Mondom.

vastyúk is .. 2015.01.09. 22:59:04

@Haplo: amikor Lilu bejelentkezett, elgondolkoztam rajta, hogy akár ki is mehet.

agimano 2015.01.09. 22:59:05

most nezem a tegnapi belevalót, Veronika szegény elég szörnyen néz ki

szmoti 2015.01.09. 22:59:11

Jaaj Edina....nem hiszem, hogy most jól döntött. Dóri teljesen más, mint ő. Bár talán most a harciasságából kicsit visszavesz, gondolkodik kicsit és rájön, hogy pár héttel ezelőtt azért sokkal jobban játszott, mint most, most már nem játszik, csak folyamatosan üvöltözik, és laci seggében van.

szinszin 2015.01.09. 22:59:24

Biztos büszke volt a Papa az unokájára....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 22:59:31

@Krétagarbó: hát, néha én is visszasirom... :D K-SZ forever. :D Milyen jól kijöttek volna Fannival.

lukacstoncsi 2015.01.09. 22:59:35

Robin mit csinált a balhé alatt?Aludt vagy kisétált közben a villából?Szerencsétlen 2 nap múlva fog robbanni mert valaki véletlenül nem mondta neki hogy jó reggelt:D

csiberibe 2015.01.09. 22:59:43

nézte a papa... én elsüllyednék szégyenemben, ha tudnám, hogy a nagyapám néz és így viselkedek.

másodpéldány 2015.01.09. 22:59:54

@nátrium glutamát:

meg k-anyázni? danika az ügyvédbojtár...

csiri bá 2015.01.09. 23:00:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): borítékolom, hogy ha nem a brokkoli, akkor ő lesz a befutó...

tvbuzi 2015.01.09. 23:00:06

remélem edina kiesik zsú ellenében (10-90 arányban kb. és nem vagyok zsú fan)

kaparos 2015.01.09. 23:00:07

@nátrium glutamát: 6-ban még ért gondolj csak Krisztián és Iza balhéjára xd

2015.01.09. 23:00:40

@szmoti: Nem hinném, most fog igazán és totálisan szétcsúszni.

Krétagarbó 2015.01.09. 23:00:57

@kamilla123: elmondta részegen, nem gondolta, hogy kilencnél robbant Zsú, megvolt beszélve, ő meg robbantott. Elment a bizalom, kár ezt ragozni, vagy így volt, vagy csak indok, ezt csak Dani tudja.
Zsút még mindig bántja Dani eltávolodása, ez most lejött. Végre volt a csajban vmi emberi...

Haplo 2015.01.09. 23:00:59

@lukacstoncsi: tujult valahol :) Adamot vissza... hat kik szavaznak itt?? kiiiik ? (by Rone)

Fu Szekh Li 2015.01.09. 23:01:04

Ez undorító volt.
Ami nekem még tényleg furcsa, hogy ez két ember nyíltan felrúghatja a szabályokat. Ezután bármelyik játéknál, ha valamelyik játékos nem tartja be a szabályokat, hivatkozhat arra, hogy Daninak és Edinának is megengedték, akkor őt sem büntethetik meg. Itt nem Zsuzsával toltak ki a szerkesztők, hanem magukkal.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:01:09

@Pocakhontasz: " Edinka marad, mert a szegény Papa is ezt akarná"
még jó, van kire fogni...

Pocakhontasz 2015.01.09. 23:01:15

Jól emlékszem ma Tordas lesz? :-O

perszepolisz 2015.01.09. 23:02:19

Éva a legdurvább, az volt amikor leköpted Jerzy-t szóval ne buzogjál itt.:DDD

witheroses 2015.01.09. 23:02:43

Erre a viselkedésre nincs magyarázat! Nincs bennünk semmi emberi? Mi élvezet van abban, ha valakit lelkileg teljesen kikészítenek? Ennyire nem veszthették el a realitás érzékelésüket!

Nem Penny hajója 2015.01.09. 23:02:47

Már előre rosszul vagyok a holnapi efitől. Arról fog szólni az egész, hogy Ádina vívódik. Maradjak? Ne maradjak? Majd arra jut, hogy marad, mert nagypapa is ezt akarná. Persze hisz minden nagyapa álma, hogy nézze, ahogy az RTL II-n szilveszterkor seggbekúrják az onokáját.

Tényleg ez most a mélypont az idei szériában.

2015.01.09. 23:02:47

Verssel készült?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:02:59

@Fu Szekh Li: nem az RTL Valóvilág c. játékának és szerződésének szabályait rúgták fel, hanem egy szerepjátékban kinevezett "uralkodó" szabályait. Az ő feladata, hogy rend legyen.

De ezt már délelőtt kifejtettem.... ásit.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:03:09

@másodpéldány: nyomós érv lenne egy tárgyaláson
kirúgtad a nődet és különben is a kurva anyádat! :)))))

kamilla123 2015.01.09. 23:12:12

most ha nem is nézzük, h ki bántott meg kit, akkor is, sztem egyszerűen nem vicces az, hogy hordában szívatunk valakit, aki tök egyedül van. Főleg nem napokig. Egyszerűen ez nem egy egyenlő küzdelem, szóval ettől már eleve nem tartom jópofának.

pomac 2015.01.09. 23:12:24

@nátrium glutamát: frappáns volt ahogy dani lekurvaa..za deniszt ,ez azért rafinált:DDDD

Pocakhontasz 2015.01.09. 23:12:28

Tordas egyre szebb :-))) "kurva vicces karakter" Éva szerint. Hol volt ez?

perszepolisz 2015.01.09. 23:12:52

Ez a Tordas még mindig antiszociális. Még mindig nem érti. Szegény,

Mirocska 2015.01.09. 23:13:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyetértek! Nem az volt a feladat, hogy minden körülmények között szót kell fogadni!
Minden királyságban voltak lázadók!

Csak ügyesen! 2015.01.09. 23:13:32

@perszepolisz: Csak annyira h képesek legyenek túllépni a szitun, mert konkrétan két hete Zsu-Dani-Edina-Laci beleragadt ebbe, semmi más nincs a számukra. Ez elsőre normális reakció, kint is így van, csak utána az a következő fázis, h kicsit ellépünk, távolabbról nézzük a dolgokat, továbblépünk. Na, ennek még a csíratöredéke sem történt meg 2 hét alatt, nyilván bent sokkal nehezebb, de nem hiszem h csak erről van szó, még a valamennyivel intelligensebb Daninak se sikerült egy jottányit sem. Lehet h a stáb benézte, h mennyire gáz a helyzet, bár ezt nehezen tudom elhinni, azóta 2x volt ivás, mindkétszer seggrészegre itta magát mind a négy, és közte is voltak jelek, szóval marad az, h pont ezt akarták kihozni belőlük, nem tudom, bízom benne h nem, mert az meg elég gáz lenne. Még tán Zsuval kicsit többet foglalkoztak, ez látszik is szerintem a reakcióin, de kellett volna a másik hárommal is. Na mindegy, ez egy fura VV, vagy dögunalom, vagy balhé.

Haplo 2015.01.09. 23:14:12

@perszepolisz: jajj, o meg csak kezdo lama volt, az igazi tevekopkodest Izatol meg Traktorostol lathattuk :D

tvbuzi 2015.01.09. 23:14:53

a végén mindenki megreccsen és robin beköltözik a nyereménylakásba

Haplo 2015.01.09. 23:14:57

hosszu percekre kidobott a blog.hu, mar azt hittem ki lettem tiltva ....

2015.01.09. 23:15:42

Denyál egész héten azon őrlödött, hogy tujul, és nem tudott ebből kitörni.
Hát most kitört. Éljen!

Az elején még milyen értelmiségi dumát nyomott, hogy most, hogy isznak, mindenkiből ki tudják hozni az infót.
Maximálisan sikerült. Denyálból a legjobban. Epic!!!

dzsézön tetem 2015.01.09. 23:15:43

Nah, blogmotor, a qrvaanyud!

csiri bá 2015.01.09. 23:15:43

@Haplo: valaki a blogmotort is meganalizálhatná már...

Montezuma13 2015.01.09. 23:15:57

@Majom1Parádé: "Na, előbb kellett volna Zsu-nak felemlegetni a gyerekét, már rég kint lenne. :-)"

Nem értettem egyet azzal, amikor a fórumozók Zsut azért ítélték el, mert a 4 éves gyerekére nem volt tekintettel és bejött villába. Ehhez senkinek semmi köze és nem áll módunkban a körülményeket megítélni. Azonban téves az a nézet is, hogy Dani Zsu gyerekére mondott volna bármit. Nem, nem mondott rá semmit, nem bántotta. Zsu ezt szándékoltan félreértelmezte vagy olyan ostoba, hogy nem tudta értelmezni, amit Dani mondott (ez utóbbit azért nem hiszem). Dani mondandójának lényege az volt, amit itt is jó páran már korábban felvetettek, hogy Zsu a gyerekére hivatkozik/hibvatkozott a játék során, hogy neki (Zsunak) milyen rossz nélküle. Ezt ugyan elhiszem, de pontosan Zsu az, aki gyermeke felemlegetésével próbál valamiféle előnyhöz jutni és a nézőkben saját maga számára valamiféle részvétet, szánalmat ébreszteni. Ő az, aki a gyereke állandó felemlegetésével, saját gyerekét eszi a játék egyik elemévé. Dani bizony jól mondta, hogy mindenkinek vannak kint szerettei, de senki ezt nem emlegeti fel, legalábbis olyan mértékben, mint Zsu. Tehát Dani nem Zsu gyerekét támadta és még csak azt sem, hogy miért jött be, hanem azt, hogy Zsu ennek felemlegetésével próbál valamiféle előnyhöz jutni. Márpedig ezt itt kint is sokan így értékelik. Én is.

kamilla123 2015.01.09. 23:16:06

@moccafa: @nátrium glutamát: Amúgy tudjátok mi az érdekes? Dani azt hitte, hogy majd Zsu hogy lejáratja magát az uralkodói zsarnokoskodással. Ehhez képest az ő szemétkedésükkel Edinkával saját magukat járatták le. Úgyhogy megoldották ezt ők maguk. Amúgy nem értem, Dani miért nyomja ezt a mártír szöveget, amikor pont ők csinálnak most Zsu-ból mártírt.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:16:23

Hát lealjasodtak.Nem tudom innen hogyan tovább.De ezt a szerkik baszták el, a Kiráklyős héten ennyi szar után egy rakás piát beküldeni, tuti botrány a vége.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:16:28

vitakultúra:
dani
- a kurva anyádat!
- betámadom a volt szövetségesem, aki személy szerint engem nem is bántott a legfájóbb pontjával, amit még baratáságunk idején osztott meg velem

edina:
- leordítom a másikat,h ne is jusson szóhoz
- nem tudok mit mondani: idióta hiénaröhögést erőltetek percekig

Mirocska 2015.01.09. 23:16:46

@Haplo: Én még a gépet is újraindítottam ijedtemben! :-D

kamilla123 2015.01.09. 23:16:52

@Spitzbauer: haha tényleg! :-) ez fel sem tűnt

Haplo 2015.01.09. 23:17:26

@csiri bá: hogy anàlizàlnà meg a szàjbatekert..... èkezettel, hogy megèrtse...

tvbuzi 2015.01.09. 23:17:29

edinának túl jó szíve van? ezek milyen műsort néznek?

2015.01.09. 23:17:35

Még egy dolog tűnt fel az öfiben: Robin ezerrel pörgött :-)))
Lehet, hogy hazaugrott vacsizni?

perszepolisz 2015.01.09. 23:17:51

@Haplo: Hát pedig nekem az az Éva leköpi Jerzyt sokkal megrázóbb volt. Akkor volt pl.,hogy Gombi kiakadt. Az az öfi benne van a VV-k Top 5 öfijében.

pomac 2015.01.09. 23:18:02

"olyan jo szive lenne hogy igazságos lenne "mit néz ez a gyerek :DDDDDD

Pocakhontasz 2015.01.09. 23:18:03

@tvbuzi: én is így látom. Hozzáteszem, hogy az utóbbi 1 hét után azt gondolom lassan hogytuja ide tuja oda Ő a legnormálisabb

dzsézön tetem 2015.01.09. 23:18:15

@nátrium glutamát: be szép! Egy Kramer kontra Kramerben milyen frappáns perbeszéd lezárás lett volna. :-)

kamilla123 2015.01.09. 23:18:15

@tvbuzi: kíváncsi vagyok, sikerül-e valaha olyan vendéget meghívni, aki nem Edina rajongó

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:18:40

@Haplo: nálam is percekig szarakodott.

Haplo 2015.01.09. 23:18:50

@Mirocska: en nem, mert netrol megy a BV, de konkretan kijelentkeztetett, es visszalepni nem tudvan komolyan azt hittem, hogy ki lettem tiltva..

moccafa 2015.01.09. 23:19:23

@Spitzbauer: Szép emlékeket vitt magával a papa, az unoka szárazbaszik, az unokát seggbetosszák, az unoka bicskanyitogató style-ban tolja... éjmen. Maradjon bent és hulljon el egy párbajban. Látni akarom a kullancsot ahogy a tenyérbemászó pofájára rohad a gunyoros vigyor.

És megint ez a hisztérikus hiénavinnyogás. Valaki bassza már szájba a sunyi kurváját! Amit ezek hárman leműveltek itt a Belevalóban az vállalhatatlan, mind a három eltakarodhatna. Meg az RTL is, h hagyják ezt. Azért józan határok csak kellenének.

Csak ügyesen! 2015.01.09. 23:19:39

Az RTL kis fáziskésésben van Edina személyiségjegyeit illetően, mikor szándékoznak már abbahagyni ezt a mindenki kedvence, kedves lány szöveget? De most komolyan, kezd túl nagy lenni a szakadék a képernyőn látottak és az elmondottak között, az meg sose jó jel :)

edics 2015.01.09. 23:19:54

@tvbuzi: ez így lesz! ezt már én is érzem...

Krétagarbó 2015.01.09. 23:19:59

@nátrium glutamát: ne ebből indulj ki. mindegyik seggrészeg volt. talán dennis nem annyira. vagy ha ezt a részeg "vitakultúrát" elemzed, ne állj meg e két embernél, folytasd mondjuk Fannival. Tudod, a kettős mérce, amit szeretnek itt nagyon hangoztatni.

csiri bá 2015.01.09. 23:20:02

@kamilla123: nem, mert ez alap, csak azokat engedik be. :)))

tjunior 2015.01.09. 23:20:11

Danika egóját rosszul érintette, hogy nem kapott pinát zsuzsannától, persze körbe lehet csomagolni ezt mindennel, de erről van szó, Edina meg egy buta pszichopata, akaratlanul is megnyeretik Zsuval a játékot.

kamilla123 2015.01.09. 23:20:11

@moccafa: maguk alatt vágják a fát ezzel

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:20:14

@szerivan: lehet, hogy amikor Éva nem figyel, gyorsan elmondja nekünk Darvas Kis Kelemen balladáját... :D

2015.01.09. 23:20:26

@nátrium glutamát: Ma sok pontot kell kiosztanom. Ez is +1000

dzsézön tetem 2015.01.09. 23:20:27

@Haplo: szia Hapi! (basholòs smile)

tvbuzi 2015.01.09. 23:20:28

még egy jó verekedés hiányzik a vellábú

kivancsibobojsza 2015.01.09. 23:20:47

@Montezuma13: bennem nem ez csapódik le, hogy Zsu állandóan a gyermekét emlegetné. Sokkal kevesebbszer beszél róla, mint Edina az őszinteségről.

edics 2015.01.09. 23:21:27

@Csak ügyesen!: Előbb utóbb mindenkiről lehull az álca...

csiri bá 2015.01.09. 23:21:28

@tvbuzi: na erre kellene az a boxolós nap, üssék egymást monoklira. :DD

Haplo 2015.01.09. 23:21:40

@perszepolisz: igaz, az volt az elso, a masodik menetre mar mindenki megszokta, az elso sokkolt rendesen. De technikailag Eva attol meg kispalyas lama a tevekhez kepest :)

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:21:56

@kamilla123: egyszerűen nem is értem hogyan csinálják.

éva: martonvásárhely... nem tudom ezeket a kis falukat... LOOOOL

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:22:19

@kamilla123: Azt hiszem most ebben egyetértünk.Zsu-t próbálták a lehető legjobban megalázni és magukat járatták le.

Ami Zsu gyerekét illeti meg ezt az egészet egy ilyen idős gyereknél ez nem jó.Ráadásul elvált ezt elmondta.Nem tette magát szimpatikussá azzal ahogy bejött és amit csinált.Mindig a fejéhez fogják vágni bennt ha támadni akarják hogy első este egy idege faszi pöcsét markolászta meg együtt aludt volna egy másik férfival?Túl gyorsan akart tényező lenni de nem lett az.

moccafa 2015.01.09. 23:22:32

@Spitzbauer: Denyál :D Szépen kihozták, magukból. Köszönjük.
Ez a Tordas is egy agyhalott. Szebb nem lett, és okosabb se.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:22:35

@moccafa: neked is kéne egy időpont a villapszichológustól.... de legalábbis egy indulatkezelési tréning. :D

dzsézön tetem 2015.01.09. 23:22:39

@tvbuzi: Kazalbòl ki lehetne hozni a hatelemit. Igaz először bele kellene rakni. A f.szt. Jaj, nem azt. Eh, ebből nem jövök ki jól...

kamilla123 2015.01.09. 23:22:57

@tvbuzi: én most azt hittem, h Zsu meg fogja ütni Danit. Főleg, h még hergelte is, mikor már sírt. Hogy sírjál csak sírjál. Ez kifejezetten gonosz volt, és még Dani beszél a nőkkel szembeni tiszteletről. Csalódtam benne, mert bár mostanában már egyáltalán nem bírtam, de lement egy szint alá.

Fu Szekh Li 2015.01.09. 23:23:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Tény, hogy a levél azt mondta, hogy az oroszlán gondoskodik a rend betartásáról, de minden állatnak megírták, hogy mit tehetnek, ehetnek. Ezeket senki nem tartotta be, és Zsuzsa sem kapott semmi eszközt a hatalom gyakorlásához. Amikor az indiános héten harangozott, akkor megjött a büntetés. Ha most csinálja, akkor semmi. Ennek a játéknak így semmi értelme nem volt.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:23:43

hoooool vagytok székelyek.... és edina rajongók?
most mivel tudjátok bevédeni a kis cukkermukkert?

moccafa 2015.01.09. 23:23:44

@Spitzbauer: És megint Re :D +1000 innen is.

csiri bá 2015.01.09. 23:24:08

@kamilla123: akár még az is elképzelhető, hogy ez volt a célja... kitelik tőle...

Csak ügyesen! 2015.01.09. 23:24:11

De az tényleg hihetetlen h egy idő után ennyire el lehet veszíteni a realitásérzéket, oké, seggrészegek meg minden, de Dani és Edina józanul is ugyanezt tolják, csak egy fokkal szebb stílusban és képtelenek egy külső szemlélő szemszögéből látni a dolgokat.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:24:14

@edics: Lehet Fanniról kiderül még hogy pszichológus, Dennis meg agykutató:D

tvbuzi 2015.01.09. 23:24:20

ez a tordas tiszta hülye bazmeg

kamilla123 2015.01.09. 23:24:59

@nátrium glutamát: ők napközben jönnek, amikor egyedül vitázom velük :-DD

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:25:07

@Krétagarbó: szerinted rendben volt amit edina és dani művelt egész héten?
ezt nem mondhatod komolyan. :/

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 23:25:46

Zsu megköszönheti az agyhalottaknak a sajnálat szimpátiát. Ennyire túltolni! Ráadásul Ádina hogy vigyorgott meg kényszeresen kacarászott amikor Dani betámadta a muttert.

kamilla123 2015.01.09. 23:26:32

@Csak ügyesen!: talán pont erre volt jó ez az egy hét. Ha nincsenek szabályok, hanem anarchia, kiből mi jön ki. Hát Daniból és Edinából ez..

Veder1 2015.01.09. 23:27:30

Most nézem az öfit, Dóri tényleg egy szál pinában beszélget Denisszel? Micsoda fejlődés, Au-tól még kiakadtunk, hogy pörgeti a faszát, ez már fel se tűnik :D

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:27:52

@kamilla123: lehet így beszélni valakivel ha tényleg mindkét oldalon ez a stílus és ok van rá.itt viszont dani volt az aki bedurvult.dani szerintem most nagyon elgondolkodott mi lesz ezután.a laci edina páros most elég instabil lehet hogy megint egyedül marad?

kamilla123 2015.01.09. 23:28:02

@zaphodbeebthe1st: ja igen, amikor meg őt támadták bent a szobában reggel és egyedül volt, csak ücsörgött megszeppenve az ágyon.

moccafa 2015.01.09. 23:28:26

@nátrium glutamát: Szerinted? :D Brainstorming ezerrel h most mivel mosdassák ki a retket a trágyából amiben dagonyázik harmadik napja. Még jól is jött neki a gyászhír valahol, lehet arra hivatkozva együttérzést koldulni.

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 23:28:28

Több észt néztem ki Daniból. Egy esetben lehet ráció a dologban, ha azt gondolja, hogy női párbaj lesz. Akkor alaposan kavarja a szálakat. Utána meg már úgyse emlékeznek a görénységére.

másodpéldány 2015.01.09. 23:28:47

@tvbuzi:

"ez a tordas tiszta hülye bazmeg"

erről híres, hogy szociálisan képtelen tájékozódni, fogalma sincs mi folyik körülötte, helyzetmegítélési képessége nullán áll...

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:29:33

a részeg ember őszinte, elveszti az önkontrollt. végre kijött a kis úrigyerekből a benne motoszkáló gondolat.
amikor a volt barátját betámadta nem volt részeg. prosztó volt és undorító.
de gratulálok, mert ezzel remélem el is vesztette a játékot, amit oly sokan egy hét után neki adtak volna! köszönjük dani!

kamilla123 2015.01.09. 23:29:45

@lukacstoncsi: hát sztem Daninak jobb volt Zsu mellett,mert Zsu higgadt és nem aljasodik le, akármilyen vita is van. Most először üvöltött, amióta bent van és most sem káromkodott vagy mondott rosszakat, csak magát védte. Daniból a rosszat hozza ki pszicho és a haverja. De ezt magának köszönheti sajnos.

Csak ügyesen! 2015.01.09. 23:29:50

@kamilla123: Hát, nem tom, azért ezeknél a műsoroknál mindig vékony a határ, nálam ez most kezd átbillenni, remélem, még összevakarják őket a bentlétük alatt. Szóval ez most nem tecc.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:29:53

Azt hiszem ha Dani nem seggrészeg Dennis neki meg az anyázás után.

Montezuma13 2015.01.09. 23:29:58

Denis/Dani vita.

Daninak nem kellett volna qrvaanyázni, mert ez mindenképpen elítélendő és ezzel nem értek egyet. Ezt a stílust semmivel sem lehet indokolni. Azonban abban igaza volt, hogy ne pont Denis akarjon erkölcscsősz lenni és pálcát törni Laci felett abban, hogy miként viselkedik a nőkkel. Az erre felhozott példa találó volt, hogy Denis az élettársával a stúdióban szakított, élettársa és annak édesanyja jelenlétében, akik miatt mentek be oda. Azzal, hogy meghívta őket és nagy nyilvánosság előtt megalázta az élettársát, bizony nem hinném, hogy ő lenne az a személy, aki pálcát törhet mások, többek között Laci felett. Egy tisztességes ember ezt a villába való beköltözés előtt négyszemközt teszi meg és nem nagy nyilvánosság előtt a másikat megalázva, ráadásul úgy, hogy a másik félnek még módja sincs reagálni minderre. Szóval Denis sem a jellem bajnoka.

Ditti82 2015.01.09. 23:30:03

@kamilla123: Zsu préselte is keményen.

Fu Szekh Li 2015.01.09. 23:30:51

@kamilla123: Akkor minek írtak szabályokat, minek volt a játék?

Aaaaaztaaa! 2015.01.09. 23:30:53

Semmit, de árthattál volna!

A büszkeségedet bántotta, te Budai villából kiszakadt seggarc!

Mert nem nézett rád férfiként, ami tök érthető, mert marhára távol állsz a féfiasság fogalmától.

Edinkát mivel bántotta meg? Megtetszett neki Laci akire már Edinka kivetette a hálóját, de Laci is vonzódott Zsu-hoz, csak a kis ronda féltékeny béka telebeszélte a fejét, hogy Zsu ezt meg azt gondolta róla a játék elején...

Háát könyörgöm a viszonyok és a megítélés változik!

Remélem Edinka amikor hamarosan kiesel visszanézed az adást és az arcodra fagy a gusztustalan mosoly amikor meglátod mit gondolt rólad a "szerelmed" az elején!

Idézem: Beköltözéskor:Ez ki? Honnan jött? Ez eltévedt? Nem valami szép lány! Úristen! Biztos fogja kavarni a szart Vikcsuval...és még sok hasonló!

A villán kívül a haverjai előtt még azt is le fogja tagadni, hogy a villatársa voltál, nem hogy köze volt hozzád, te szerencsétlen!

Budai villából kiszakad Danikával végre kimutattátok a fogatok fehérjét!Gusztustalan férgek!

Haplo 2015.01.09. 23:31:06

szerintem Dani ha tenyleg sokat iszik, akkor jon ki belole ez a nagyon alpari enje, emlekszem meg a nyugiszobas ki hol alszik vitara, akkor ugyanilyen stilusban ment neki Zsunak, ez akkor is ennyire reszeg volt. Nem lesz tole szimpatikusabb ez teny, de legalabb csak reszegen nyomja az alparit, Denis meg Fanni szinjozanon is.

vastyúk is .. 2015.01.09. 23:31:11

@nátrium glutamát: mivel felhívtál keringőre, újra leírom, én remekül szórakoztam.. Ahogy a részeg emberek ordenáréskodtak szarrá röhögtem magam. Kedvencem Kamionsofőr volt :D

Krétagarbó 2015.01.09. 23:31:58

@nátrium glutamát: ezt írtam volna?

nem állok le vitatkozni, mert elfogult vagy, és már leírtam kétszer, most x3-ra is leírom, nem nekünk kell csatázni itt:)

Tinkivinki 2015.01.09. 23:32:03

Ez az Edina egyre szánalmasabb.

kamilla123 2015.01.09. 23:32:09

@Ditti82: hát igen, nem volt olyan őszinte, mint Edinka csilingelő nevetése

Montezuma13 2015.01.09. 23:32:18

@lukacstoncsi: "Azt hiszem ha Dani nem seggrészeg Dennis neki meg az anyázás után. "

Rövid leszek, én ezt nem hiszem. Denis egy gyáva, sunyi kis jellemtelen prosztó.

perszepolisz 2015.01.09. 23:32:43

Vasárnap kiválasztás?
Mivel most nem voltak taktikai megbeszélések ezért az egyéni sérelmek dönthetnek:
Dani, Edina, Maci: Zsura tesz
Zsu: Macira.
Dóri: Lacira
Fanni, Dennis: Danira
Laci: Dennisre
Robin: tök mindegy.

Szóval Zsu megy párbajozni és Macival és nem ál mellé senki, de nyer. Durva egy hét lesz készüljön mindenki. Ez a hét kismiska ahhoz képest.

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 23:32:45

Az meg, hogy mit csinálunk egy részeggel az emberség kérdése. Tökmindegy, hogy miért és hogyan rúgott be. Az egész ráolvasás gusztustalan volt. Dani részéről különösen.

moccafa 2015.01.09. 23:32:56

@zaphodbeebthe1st: Köszönjük nekik, és most már nyerje is meg Zsuzsa. Ezek közül csak ő érdemli meg. Esetleg Fannika még. Ma megsajnáltam, paréj módon alázták őt is a Belevalós jelenetben.

Krétagarbó 2015.01.09. 23:33:26

@Vödör: azon én is csak pilláztam. Gondolom egy szál pina volt az, egyébként nem takarják ki...:)

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:34:48

@kamilla123: Dani is be van fosva mert fél hogy egyedül marad.A sokat emlegetett Robinkája hol van?Egyszer nem láttam volna hogy szövetkezne vagy dumálna vele.(Vagy nem mutatják)

Haplo 2015.01.09. 23:34:51

@perszepolisz: majdnem egyetertek, kiveve Zsu jelevel... nem fog Macira tenni, mert ez utan a het utan pont Macira van a legkevesebb indoka, sokkal inkabb barkire a Dani-Edina-Laci triobol.

Krétagarbó 2015.01.09. 23:35:40

@moccafa: Fanni? Ja nem, inkább Edina? :)))

másodpéldány 2015.01.09. 23:35:53

@perszepolisz:

ha maci kiesik, nem lehet hogy edina essen ki vele együtt, ha épp mutatják a kis elmést, már is kapcsolok egy másik adóra...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.09. 23:36:12

én Edinát eddig is egy kényszeres félbolondnak tartottam, de az, hogy egy félájult, válaszolni képtelen embernek nekiáll ugyanazt ismételgetni, amit már egy hete folyamatosan tol, és azt élvezi, h az állapotából adódóan nem tud neki válaszolni, az számomra ennek a szériának az eddigi mélypontját képviseli.

régebben Danit okos embernek tartottam, de mostanra (többek között a kurva anyázással, és ezzel az ultragyerekes "renitenskedéssel") sikerült egy oltári nagy szarhegybe kormányoznia magát, amibe annyira belefúródott, h onnan már szinte lehetetlen lesz arcvesztés nélkül kifarolnia.

mindkettő óriási csalódás.

viszont Zsu is fasz, mert egy hét alatt már csak kitaláhatott volna egy olyan viszontválaszt a Daninak, h "egy hónapja még itt sírtál nekem, amiért nem baszhatsz meg, azóta látom szépen összekapartad magad a földről", aztán otthagyni a gecibe, ahol éppen vannak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:36:33

@nátrium glutamát: hát, nem vagyok kif. Edina-drukker, mert konkrétan senkinek nem drukkolok (csak azt tudom, hogy kinek nem), úgyhogy nem tudom, hogy miért és mit is kellene "bevédeni" őt.

Engem csak az irritál (és ha ettől Edina-drukkernek tűnök, ám legyen) amilyen stilusban ekézitek őt. Egyes kommentelők semmivel különbek annál, mint amivel Edinát vádolják és illetik. :)

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:37:36

@Montezuma13: Van benne valami.Fannival meg megtalálták egymást de csak bennti használatra:D

edics 2015.01.09. 23:37:55

Most akkor bajuszos vagy májfoltos Edina?

moccafa 2015.01.09. 23:38:24

@perszepolisz: Zsuzsa miért tenne Macira? Ha nem is tolta túl, de ő állt ki mellette egyedül. De tőlem teheti rá is, csak van ott elég irtani való, akik mélyebben fetrengenek a mocsárban jelen állás szerint. Viheti Denyált, viheti a két bodzás közül bármelyiket, mindegy. Mindet kint hagyja most. Csak legyen tökös.

(Nem lesz.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:38:59

@moccafa: "anyád jár még lopni? " <- Ez csak egy idézet, ami eszembe jutott. Még mielőtt megsértődnél.

kamilla123 2015.01.09. 23:39:19

@lukacstoncsi: én Zsu helyében kivinném Edinát. Az az igazság, hogy nagyon meg akarják vele nyeretni a játékot (jó, ő ezt nem tudja), de Edina gyalázatosan viselkedik, és ezt azért Zsu is érezheti. Ha most nem hagyja kint Zsu Edinát, akkor soha. Mert Edina csak falkában erős, ha Dani vagy Laci nem lenne mellette, akkor egyedül szende szűzzé válik, meg cukimukivá. Ezért minél tovább marad bent Edina, annál inkább vissza tudja szerezni a szimpátiát. De persze hogy ebből ők bent mit éreznek, az más kérdés. Ha meg Zsu úgysem nyerheti meg, csak kikészül ettől a bandától. Jó lenne, ha kivinné. Inkább essen ki, de én már annyira sajnálom, hogy nem bírom nézni a vergődését. Úgysem nyerheti meg a játékot sajnos.

Krétagarbó 2015.01.09. 23:39:21

@Csak ügyesen!: Mindig voltak ilyen mélypontok, talán így a középtájon kezdenek besokallni. Tavalyi ilyen pl. az Iza-Traki köpködéses történet, de mindegyiknek volt ilyen, amikor AU Zsófikával kint volt Zs. szüleinél, vagy a Simonos történet.
Most legalább a pszichomókusok megdolgoznak a pénzükért a villában...

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:39:31

Én most kicsit azt érzem mint a VV6-ban Iza és Krisztián k.anyázása után.Síri csend....:D

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:40:11

@Krétagarbó: "Tudod, a kettős mérce" erről beszéltem.
mivel részemről az egész hét edina kényszeres bosszúhadjáratáról szólt, gondolom helyénvalónak és viccesnek láttad. szal... bagoly mondja...
és savanyú a... meg még egy tucat idevágó. ne kelljen leírnom... :D

zaphodbeebthe1st 2015.01.09. 23:41:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szánalmas Ádina féltékenység hisztije.Ráadásul egy olyan suttyó fazonba kapaszkodik aki hanyatt-homlok menekül az ilyenek elől. A kiscsaj annyira eltájolta magát, hogy esélye sincs kijönni egy lose-lose szituból.

Krétagarbó 2015.01.09. 23:41:37

@Ditti82: igen, erre Dani is felhívta a figyelmet. A gyerekkel kapcsolatos Zsú kiborulás nekem is kicsit színjátszósnak tűnt.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:41:49

@kamilla123: Nem gondolom hogy meg akarják Edinával nyeretni a játékot.Viszont tényleg elszállt a kiscsaj magától.Szerintem a másik tábor ezt látja és hagyja hogy égesse magát továbbra is mert ez nekik csak jó.

moccafa 2015.01.09. 23:41:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Te azt meg honnan veszed? Ismersz egyet is közülük?

Montezuma13 2015.01.09. 23:42:08

@kivancsibobojsza: "bennem nem ez csapódik le, hogy Zsu állandóan a gyermekét emlegetné. Sokkal kevesebbszer beszél róla, mint Edina az őszinteségről."

Szerintem, pedig igencsak sűrűn emlegeti. Zsu gyerekét Leventének hívják. Ezt mindenki tudja. Vajon honnan? Mondd meg, hogy bármelyik más játékos, bármelyik más családtagjának mi a neve/keresztneve. Én bizony nem tudnák egyet sem megemlíteni, noha pár játékos hozzátartozóját meghívták már a Belevalóba és karácsonykor is láthatóak voltak a video bejátszásokban. Ahhoz, hogy egy név rögzüljön a tudatunkban bizony sokszor kell őt emlegetni. Leventét a kisfiút bizony sokszor emlegette/emlegeti Zsu.

Kartontigris 2015.01.09. 23:42:39

@nátrium glutamát:
Hehehe
Én hool vagyok, de sem székely, se nem Edina fan!
:)))))))))))))

Csak ügyesen! 2015.01.09. 23:43:00

@Krétagarbó: Igen, ez igaz, a hatost nem láttam, de a négyesben valóban volt ehhez hasonló, most az ötösből így hirtelen nem rémlik, de az lazább, más jellegű évad volt.

perszepolisz 2015.01.09. 23:43:21

Nem tudom arra gondoltam, hogy az öfik ugye nem mutatják a valós kapcsolatokat, valamint Zsu nem mer Danira, vagy Edinára tenni. Lacira meg nem akar. Ezért tenne Macira, mert hogy "Maci az akivel a legkevesebbet beszélek a villában". Meg hát ez ugye alkalom lenne arra is hogy megalapozza azt, hogy miért is Macit vitte ki párbajra.
De a lényeg: Egy Zsu párbaj héten senki nem áll majd mellé. Olyan lesz mint az Éva-Tordas párbaj a VV4-ben. Kurva gáz.

dzsézön tetem 2015.01.09. 23:43:31

@moccafa: Kazal? A KAZAL?! Ne b.ssz már, hogy van valaki, aki annak a seggagyúnak szurkol!

csiri bá 2015.01.09. 23:43:46

@Kartontigris: neked majd adunk egy külön kifutót a zoo-ban. :DDDDDDD az enyém mellett megfelel? :))))

moccafa 2015.01.09. 23:44:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A bodzás szotyok pereputtyára célzol? Mert akkor adom. Bár nem tudom. De a felvetés jogos. A bodzás az bodzás marad mmkk. Te pedig agyhalott.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:44:22

Daninál megvan az az előny hogy Zsu-t elég jól ismeri és lassan edinát is.Tudja őket manipulálni vagy kijátsszani ha úgy adódik.Viszont most ő is megszívhatja nagyon ha összefognak ellene a Dennis féle csapat.

Belllaba 2015.01.09. 23:44:35

@Montezuma13: Szerintem ez nem igaz, most sem Zsú emlegette fel a gyermekét, hanem Dani vette elő, mert tudta, hogy ez fájó pontja. Aljas féreg lett ez a Dániel, az egyik anyját kurvaanyázza, majd a másiknak a gyerekével támad.

vastyúk is .. 2015.01.09. 23:45:13

@Krétagarbó: én is így látom, szinte már vártam, hogy mikor lesz az. Nem tudom, hogy megütötték-e már, vagy még csak a felszínt kapargatják

moccafa 2015.01.09. 23:45:22

@dzsézön tetem: Olyat én nem mondtam :D Csak h megérdemelné, mert csinálja a sót. Megbízhatóan.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:45:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akkor netán székely vagy?
neeeem? akkor spórold a karaktereidet és ahhoz szólj, aki kérdezett. "köszönömszépen"

tudod, a savazás emlékeim szerint úgy kezdődött,h nekitámadtak zsúnak (és annak,aki ki mert állni mellette) az edina rajongók. most pedig egyék meg,amit főztek.
elnézést kérek vastyúktól és még pár másik edinástól! rájuk nem vonatkozik. :)

Csak ügyesen! 2015.01.09. 23:45:37

@kamilla123: Nagyon remélem, h Zsu-Edina párbaj lesz. Zsu, ha picit tud még gondolkozni, akkor szerintem át fogja látni, ő mindenképpen nyerne vele, vagy kinnhagyja Edinát, és onnantól kezdve sokkal jobb lesz benn a helyzete, vagy kinnmarad és akkor is sokkal jobb lesz a helyzete.

Haplo 2015.01.09. 23:46:28

@perszepolisz: ha jol valaszt a fel villa melleall... ha Danit viszi garantaltan melle all Fanni meg Denis, Dori, biztosan ellene Edina meg Laci, a tobbit nem tudom. Ha Lacit viszi megintcsak melleall Dori, Danis meg Fanni, de meg Robin is, ellene a maradek ketto a triobol, a tobbieket nem tudom.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:46:52

@Montezuma13: A gyerek nevét tudhatják a többiek.Attól mert nem gy le az öfiben még beszél róla biztos.Ez így van Dennis csajdobásával is, az is kiderült valahogy...

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:47:02

@vastyúk is ..: kedves egészségedre. engem néha irritált. (nem csak edina, az egész sárdobálósdi) :)))

2015.01.09. 23:47:19

@kamilla123: Nem hiszek a csodákban, de a mai öfi után Zsuzsánna-nővér meg is nyerheti. Szerintem. Persze annyi esze nincs. (De legyen, lécci!)
A fő riválisok épp ma betliztek, csak a tuják veszélyesek a jelen állás szerint.
Bíztam benne, hogy Denyál visszatáncol Kiskunhoz, de így még jobb. Persze csak ha Zsú bírja cérnával.

vastyúk is .. 2015.01.09. 23:47:42

@Montezuma13: Én is csak azon csodálkoztam, hogy ez a nő ennyire nem tud szöveget értelmezni?

Belllaba 2015.01.09. 23:47:54

Végre kibukott a szög a zsákból! Dani semmit nem tudott felhozni, hgy Zsú mit tett ellene. Az az ő legnagyobb baja Zsúval, hogy nem jön be neki, mint férfi.

kamilla123 2015.01.09. 23:47:58

@Csak ügyesen!: igen, sztem is bármelyik jó lenne neki. Ez egy állatkert tényleg. Sztem azt már megmutatta, hogy ő milyen ember, szóval ha valami lehetőség ebből adódóan leesne neki, az már így is meglesz. De sztem most már túl sokat sérül bent, tényleg inkább menjen ki.

moccafa 2015.01.09. 23:49:34

@Belllaba: Az van, h most már vérszemet kaptak és tépik ahol érik szerencsétlen Zsuzsát. És nincs annyi agyuk, hogy észrevegyék, most baszták el végképp az esélyeiket. Mind a hárman. Zsuzsát meg visszahozták a királynős mélyrepülése után.

vastyúk is .. 2015.01.09. 23:49:43

@nátrium glutamát: Szerintem az volt az érdekes, hogy mindenki részese volt, kivéve Robin, és Medve. Robin foggalmam sincs hol volt, de Medve mindig az emberek sűrűjében, mégis. Nem próbálta csillapítani az indulatokat. Legalábbis nem hatékonyan

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:50:10

@Spitzbauer: nem hiszem,h megnyerheti. butuska és megosztó. + még rendesen balhézni sem tud (értsd: ordítani) dani, laci és edina viszont elbukta.
surranópályás lesz a nyertes. :)

drjax 2015.01.09. 23:50:11

Denis egy gyáva szar,írtam ma már többször is.
Ok,hogy nem fajult a dolog tettlegességig,nem is az a megoldás,de ismét nem állt ki magáért.
Amikor ez a danigyerek/igen kisbetűvel,leírta magát nálam végleg/elnézést kért a nyugiban,Denis helyében elmondtam volna neki, hogy ok,de a következő kurvaanyazást gondold át mielőtt kimondod,mert lesz ami lesz,irdatlanul szájba csapkodlak,és ráadásként godzillát is elhelyezem abban a testnyílásodban,ahol nagyon nem szeretnéd.mindezt nyugodtan,higgadtan.vagy valami ilyesmi.ezen tutira elgondolkodott volna,garantálom.
Denis egy gyáva senkiházi,viszont hihetetlen gyorsan le tudja magát nyugtatni,egy gyors fejbenszámolással.az is valami.

perszepolisz 2015.01.09. 23:50:21

@Montezuma13: Nem értek egyet. Mi nem tudhatjuk, hogy ki mennyit emlegeti a családtagját. Ma pl. Dennis is elejtett egy félmondatot az anyjáról: Azt modta: "Felnevelt engem akárhogy is" Ezt mondta. Lehet hogy jelent valamit, lehet hogy nem. Nem tudjuk.

dzsézön tetem 2015.01.09. 23:50:33

@moccafa: De most komolyan. Értelmileg és érzelmileg is egy 5 éves kislány szintjén àll. Rajta mosolyogni = kinevetni egy szefòst. És az csùnya dolog.

2015.01.09. 23:50:41

@Krétagarbó: Annyi volt benne a színjáték, hogy várnia kellett a megfelelő sértésre, amitől kiborulhat. És jól időzített. Nem sok jó tulajdonsága van Zsúnak, de ehhez van érzéke.
Meg ugye higgadt, meg kicsi a pinája :-))).

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:51:36

Szerintem ha Zsu túlélte ezt a hetet nem hiszem hogy kiviszik párbajozni.Más került előtérbe vele meg felmosták a villát naponta 10X.Laci,Edina vagy Maci lesz de Danit is el tudom képzelni.

kamilla123 2015.01.09. 23:51:43

@nátrium glutamát: ja, valszeg Robin. Az rtl se tudja örökké mentegeti Edina imázsát saját magával szemben. Inkább kihozzák majd Robint győztesnek, mert az ő keze tényleg tiszta maradt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:51:52

@zaphodbeebthe1st: totál nem értem Edinát, nem tudom, mikor és miért szaladt el vele ennyire a ló. Féltékenység, sértettség, csalódottság, nem tudom.... de tényleg szétesett a lány. Sajnálom, mert jól indult és ha megmarad olyannak, amilyen az első hetekben volt, akkor simán besétálhatott volna a célba.
Ez a haláleset talán felnyitja a szemét, bár félek, hogy már késő.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 23:52:12

@kamilla123: Most, ha az indulatoktól egy kicsit elvonatkoztatunk, mert azért ez nem utolsó sorban a piának is köszönhető, nagyon tanulságos öfi volt a mai, és sokminden igazolódott belőle, amiről korábban beszéltünk. Ma nem akarom nagyon részletezni, mert ma még minden kommentelő az indulatok hatása alatt áll. A lényeg mára, hogy néhány stílus jegytől eltekintve eltekintve (amit az alkohol számlájára írok) nagyjából most is teljes egészében megértem Dani álláspontját (és a lényeget tekintve egyetértek vele), majd holnap-holnapután részletesebben is kifejtem az álláspontomat.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:52:29

@csiri bá: te milyen állat vagy?
merem remélni,h nem ilyen kifutóra gondoltál:
http://www.debrecen-portal.hu/sites/default/files/field/image/Debrecen-Art'z-Modell%20divatbemutató.jpg :))))

Kartontigris 2015.01.09. 23:52:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Relativizálása itt a folyamatosan napok óta.
Konkrétan Edina hosszú ideje egy alattomos féregként jelenik meg az összefoglalókban és semmilyen játékszabályt nem tart be amit nem akar mert, amiért ha ez valóban egy játék lenne és nem szórakoztató műsor, már rég ki kellett volna zárni.
Én értem, hogy trollkodsz mert valmiért a félegyházi kikapós szépasszony nem a kedvenced, de néha már te is túltolod itt a kamuzást és félremagyarázást!

csiri bá 2015.01.09. 23:52:57

@vastyúk is ..: Robin ott állt az egyik cserépben, fején a plüss szarvakkal, láttam. :DDD

kamilla123 2015.01.09. 23:53:34

@VV Erőlegény: jól van, kíváncsian várom, mint minden kommentedet :-)

perszepolisz 2015.01.09. 23:53:36

@Haplo: Lehet hogy így lesz, de én abból indultam ki hogy Macit viszi ki. Kockázatos lenne, nagyon kockázatos, de én erre számtok.

nátrium glutamát 2015.01.09. 23:54:05

@vastyúk is ..: medve olyan,mint egy oszlop. tudod,h ott van... látod is... de max. a kilátásban zavar. robint megette fanni ebédre. zsu mondta,h zöldséget ehet :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 23:54:06

@kamilla123: Tiszta maradt, és remek műsort is csinált. Képzeld el, ha 12 ffi és női Robin vonult volna be a villába... :-)

Kartontigris 2015.01.09. 23:54:27

@nátrium glutamát:
Hooligániában!
Szép ország lenne. Nemzeti sport az ustawka.
:))))

csiri bá 2015.01.09. 23:55:06

@nátrium glutamát: én egy akkora állat vagyok, hogy időnként nézem ezt a trasht. :DDD
és nem, nem ilyenre, írtam, hogy zoo... na olyan kifutóra, ami ott van, tudod, rácsokkal védve... de nem azért, hogy én ne jöhessek ki, hanem hogy az a sok állat ne jöhessen be. :DDDDD

kamilla123 2015.01.09. 23:55:11

@VV Erőlegény: én nem védtem őt, félreértés ne essék, sőt, én a párbajon is Ádámnak drukkoltam, csak most az rtl szemszögéből nézve írtam :-)

Krétagarbó 2015.01.09. 23:55:51

@nátrium glutamát: igen, pontosan az a kettős mérce, ahogy te leírod a részegek vitakultúráját. Hosszasan elemezed Daniét (az "úrigyerekét" - ja, és még nekem savanyú a ...:) és Edináét, de gondosan kihagyod Fanniét, pedig ő is ott volt és "kulturáltan" vitatkozott...

Edina egész heti viselkedését én hol láttam helyénvalónak? Írtam én ilyet? Te olvasol is, vagy csak azokat a sorokat látod meg, amikor én éppen Edináról írok pozitív dolgokat?

Figyelj csak (Zsú kedvéért:), én nem titkoltam soha, hogy Edinával szimpatizálok, de pontosan látom a hibáit is. Nem szoktam elfogult lenni, viszont nektek már az is az, ha a ti mélységesen egyoldalú szemléletmódotokat valaki próbálja finomítani.

Az pedig külön negatív pont tőled, hogy megint jössz ezzel a "gyertek már kommentelők, akik vagytok annyira idióták, hogy nem úgy látjátok, mint én fájtoljunk egyet". Már írtam ez nem erről szól, ezt ha felfognádd fel és elmagyaráznád a muskinca-gyúmi mocca baráinődnek is, pls. Köszönömszépen :XD

moccafa 2015.01.09. 23:56:39

@dzsézön tetem: Azért nem. Ő legalább aranyos. A másik szefós, aki totál megrogyott, az nem az. Inkább szánni való. Olyan szint alá süllyedt harmadmagával, amilyenről azt se tudtam h létezik egy ilyen műsorban. De neki sikerült. Szívesen gratulálnék annak, aki becastingolta ide, és a pszichónak is, aki jóvá hagyta. Gyönyörködjenek a művükben.

Krétagarbó 2015.01.09. 23:57:27

@lukacstoncsi: igen, azután nekem is síri csend volt, olyan nyomasztó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 23:57:36

@nátrium glutamát: nem, nem vagyok székely, de nem is értem,, hogy ez hogy jön ide. :)

Amúgy igen, én vagyok a hülye "köszönömszépen", mert fontosnak tartom, hogy időnként felhivjam a figyelmet arra, hogy lehet(ne) kulturáltan is beszélgetni és véleményt nyilvánitani egy ilyen közegben, függetlenül attól, hogy ki kivel szimpatizál v. épp nem.

lukacstoncsi 2015.01.09. 23:58:04

@drjax: Denis nagyon lazán dumálta meg ezt az egészet Danival.Mintha egy teadélutánon lettek volna.Lehet már jópáran lekázták az anyukáját:D

De jó hogy Reni nem maradt bennt, az mit leművelt volna.

Krétagarbó 2015.01.10. 00:00:09

@perszepolisz: nem tudom. sztem Maci lehet, hogy Edinára tesz.

csiri bá 2015.01.10. 00:00:11

@VV Erőlegény: A futball olyan játék, amikor két csapat kergeti a labdát, és a végén a németek nyernek” - mondta a kilencvenes vébé után Gary Lineker. :))

moccafa 2015.01.10. 00:00:13

@Krétagarbó: Ilyen az agyatlan kurvája, amikor kurva okosnak hiszi magát. Szánalom.
De lehet röhögni rajta, ezért jár a pont. :D :D

kamilla123 2015.01.10. 00:00:14

@lukacstoncsi: ja, Daninak mázlija volt, h Denisz nem csinált ebből nagyobb balhét. Ádám és Fanni között nagyobb balhé volt abból, hogy " anyukád büszke rád"

kamilla123 2015.01.10. 00:01:59

@csiri bá: ez jó:-) tényleg találó ide sajnos

moccafa 2015.01.10. 00:02:48

@kamilla123: Könnyen lehet h őt alábecsültük, több esze van sokuknál ott bent.

csincsilla72 2015.01.10. 00:03:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Sajnos Edinának annyi. A féltékenység dolgozik benne, és egy nagyon negatív oldala kerül minden egyes alkalommal, amikor megnyilvánul, előtérbe.
A mai este nálam kiverte a biztosítékot. Zsuzsáből ők csináltak ma mártírt. Nem kellett megjátszania semmit, mert ahogyan marják hetek óta, az mindenkinek sok lenne. A mai napon Edinát és Danit is tarkón tudtam volna tószni egy péklapáttal, pedig Dani a kedvencem. Nagyon sajnáltam azt a pillanatot, amikor megríkatták, mert aljas húzás volt. És ott már szó nem volt a piáról.

kamilla123 2015.01.10. 00:03:51

@moccafa: bocsi, ezt most kire mondod, h több esze van? már annyit kommenteltem, h nem tudom:-)

Haplo 2015.01.10. 00:04:40

amikor a kommentek szintje kezd alaszallni a vv vitak szintjere, akkor en inkabb lelepek, oljetek egymast, a tulelokkel holnap este folytatjuk :)

Morcz 2015.01.10. 00:04:49

@VV Erőlegény: kíváncsi leszek, írd meg.

a mai öfi számomra egy negatív ,mélypont volt, sajnálom, de a Dani-Laci-Edina trió most ásta el magát nálam végleg....
Edinának már nagyon érik a go home....

A belevalón az Éva-Tordas duón viszont nagyokat röhögtem! :D

moccafa 2015.01.10. 00:05:24

@zaphodbeebthe1st: Így is van. Innen tolta el a játékát. Ott még masszív esélyes volt, ma már hangyafasznyi esélye sincs.

lukacstoncsi 2015.01.10. 00:05:58

@kamilla123: Azt nem láttam vagy az ami a hálóban volt?Ádám ott nagyon megmondta mégha keresetlen is volt.

kamilla123 2015.01.10. 00:06:06

@csincsilla72: +100 igen, akkor már józanok is voltak. Ráadásul Danit okos fiúnak tartom (bár már rég nem szimpatikus), és pont ő csinált mártírt Zsu-ból megint. Hogy tudta ezt így benézni?

Belllaba 2015.01.10. 00:06:11

@kamilla123: @nátrium glutamát: @VV Erőlegény: szerintem meg pont az rtl szemszögéből nem esélyes robin, milyen üzenet lenne az a VV8-nak? :) Maradj csendben, lapulj meg és osonj be a célba mellékágon? Az ilyen példát látva a következőben gyakori lenne a tuja effektus, a nyerteseket gyakran majmolják. A legelső szériákban még nyerhetett tuja, akkor még azt sem sejtette a csatorna, hogy ennyi folytatást fog megélni.(Elhalhatott volna, mint a BB). De aztán a legnagyobb showmakerek közül került ki a győztes, mégha megosztóak vagy erkölcsileg kifogásolhatóak is voltak (Attila, Alek, Au).

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 00:07:06

Laci és Dani két napraforgó! Ha Zsu kint hagyja Edinkát, amit szívből remélek, akkor a két
fasz rájön, hogy rossz szelet lovagoltak és olyat fordulna mind a kettő Zsu felé, hogy öröm lenne nézni!!!
Egyik sem beszélne utána magas lóról az tuti!!!!
Oh a próféta szóljon belőlem!!!

csincsilla72 2015.01.10. 00:07:12

@Krétagarbó: te láttál ott kulturált vitát? Az én tévémből (Sony gyártmány) csak artikulálatlan hangorkán dőlt ki.
Samsungot kellett volna vennem:-)

moccafa 2015.01.10. 00:07:13

@kamilla123: Deniszre, aki nem állt bele a kurvaanyázásba, ezzel frankón keresztülhúzva Denyál számítását. Okosabb mint hittem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 00:07:40

@Kartontigris: Én trollkodom kb. 10700 hozzászólással. Mondja nekem mindezt egy frissen regelt 47 hsz-es (ami vagy valós ugyebár, vagy nem)... kurvajó. :D

Ja, én nem csak Zsuzsát, de pl. Danit se birom.

Mirocska 2015.01.10. 00:07:44

@Haplo: +1000 Jó éjt! Én is lépek...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 00:08:14

@lukacstoncsi: Nyilván azért, mert elújságolta benn, hogy ő milyen faszagyerek volt...

lukacstoncsi 2015.01.10. 00:08:39

@Morcz: Tordas legalább laza volt.Remélem már nem vrselget üres sporpályáknak:D Éva jól meghízott úgy nézett ki min Reni csak erős sminkben:D

kamilla123 2015.01.10. 00:08:49

@lukacstoncsi: nem, hanem amikor vmi ilyesmin kaptak össze Fannival, hogy az egyik azt mondta a másiknak, hogy anyád büszke rád, a másik meg, hogy nem lennék az anyád, mert sajnálom, stb.. ilyenek.. Szóval messze nem volt olyan durva sértés, mint ez, mégis Ádám (érthető módon amúgy) még másnap is ezen rugózott, hogy mondta Fanninak, hagyjuk ki egymás anyját a vitákból.

lukacstoncsi 2015.01.10. 00:09:53

@VV Erőlegény: Nyílván de gondolom nem veret nagydobra.

moccafa 2015.01.10. 00:10:59

@Aaaaaztaaa!: Ezt várom én is, megfizethetetlen lenne. :D

Morcz 2015.01.10. 00:11:04

@lukacstoncsi: vicces volt ahogy ugrattál egymást. szerintem Éva is sokat lazult.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne húzd fel magad. nem ér annyit...:)

kamilla123 2015.01.10. 00:11:06

@moccafa: ja igen. nekem is egyre szimpibb a srác amúgy. valahogy kijönnek emberi oldalai is. Pl ahogy Fannit megvédte tegnap, meg utánament vigasztalni. Nekem nem kedvencem a Kazal-Denisz páros, de őket sokkal emberibbnek, sőt mondhatni őszintébbnek érzem, bár ezt a szót már le sem szeretem írni.

csincsilla72 2015.01.10. 00:11:12

@kamilla123: Nem tudom, de nagyon sajnálom. Daninak ennél több esze van. Az, hogy ne barátkozzon Zsuzsával nem azonos azzal, hogy naponta beletörölje a lábát.

pomac 2015.01.10. 00:11:57

@Montezuma13: ha meg nem emlegetné akkor meg az lenne a baj tudjuk:DD , lerágott csont hagyjuk már ezt

drjax 2015.01.10. 00:12:33

Most fog kijönni az appos szavazás hátránya.
Gyaníthatóan jó néhány jóérzésű ember nem sajnált volna némi pénz arra, hogy segítsen ennek a szörnyetegnek minél gyorsabban hazajutni székelyföldre,vagy csak ide a 12-be.

vastyúk is .. 2015.01.10. 00:14:01

@nátrium glutamát: hihihihihihihihi. tééényleg.

Egyébként röhögés közben én nem láttam, hogy tényleg alázták volna Zsuzsát a nyugiban. Zsuzs bement, beszélgetni akart, aztán bealudt, a többiek meg tolták -tolták. igazi részeg kaszinó. Fáni is félrehallotta amit mondtak neki, beviharzoot megkavarta a szart, aztán jött az anyucizást (amivel természetesen én sem értek egyet). Kamionsöfőr csicskagecizése is ez a kategória (Másnap még józanul is beletolta a riportszobába) Zsuval meg nehéz beszélni, mert elmennek egymás mellett a mondatok. Egyszerűen nem arra reagál Zsu, amit mondanak neki. Pörgött a műsor, és Dani meg Edina pörgette. Az az ő bajuk, ha netán önszántukból ülnek fel a szopórollerre.

Azt megpróbálom tiszteletben tartani, hogy vannak akiket tényleg zavar Edina létezése. Én egyszerűen nem tudom magamat beleélni a történtekbe olyan szinten, hogy ilyen impulzívan reagáljak, ezért nem is érzem tisztemnek, hogy megvédjem azt, akinek drukkolok :D. Persze időnként szeretek arról beszélni, hogy egyes dolgokat másképp látok, de szerintem bármit mondanék, nem változna senki véleménye :D

ja de a kanapé helyzetébe bele tudom élni magam, a Medve agyonnyom :D

moccafa 2015.01.10. 00:14:20

@kamilla123: Úgy, hogy csak a píárja volt jó, amit tolt magának, amúgy messze van az okostól. Ugyanolyan segg mint a két nyomi bodzaszedegető.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:14:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egyszerű: azt írtam, h hol vagytok székelyek és edina rajongók. erre reagáltál. ha egyik se vagy, akkor simán provokációnak lehet tekinteni a hsz-ed. ennyi.

@Krétagarbó: mindezt a hetekkel ezelőtti "edina a tisztalelkű és mindenki vakon van" kinyilvánításo(to)k óta, véleményem beigazolódása okán teszem. egy belátás elég és már hagyom is a témát.

kamilla123 2015.01.10. 00:15:13

"Nem tudom, de nagyon sajnálom. Daninak ennél több esze van. Az, hogy ne barátkozzon Zsuzsával nem azonos azzal, hogy naponta beletörölje a lábát."

@csincsilla72: @VV Erőlegény: látod, ezt igyekeztem magyarázni egy hónappal ezelőtt. Hogy Dani a rossz szövetségest választja a két csaj közül, Te meg inkább Edinkát favorizáltad. Most magával rántja Danit is.

Kartontigris 2015.01.10. 00:17:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Igen baszod, trollkodsz és ezek szerint a darabszámra hajtasz.

vastyúk is .. 2015.01.10. 00:17:55

@csiri bá: majd visszanézem ;) nekem teljesen beleolvadt a háttérbe

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 00:18:13

@lukacstoncsi: Most ezek szerint a mai magyar élőnyelv legdurvább káromkodása a K*rva anyád? Dani másnap elnézést is kért Denisztől konkrétan a káromkodásnak ezért a formájáért és azt mondta, hogy természetesen ezt nem szó szerint értette...

moccafa 2015.01.10. 00:18:21

@kamilla123: Ledöbbentem rajta, nem néztem belőle ennyit. Pozitív csalódás, hogy kiállt Fanni mellett, és a nyugiban is nagyon emberi módon vigasztalta. Eddig azt hittem gyávaságból hajol el a fájtok elől, de most értettem meg h ésszel játszik, tényleg nem hülye.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 00:19:02

@Morcz: igazad van, bár nem húztam fel magam különösebben... régi motoros vagyok és hiénák közt edződtem. :)
Csak nem értem, hogy egy ilyen aljadék műsor, hogy tud az emberekből ilyen indulatokat kihozni, amit itt mostanában tapasztalok.

csincsilla72 2015.01.10. 00:19:21

@Montezuma13: A gyereke. Természetes, hogy néha beszél róla. Természetes, hogy hiányzik neki és folyton eszébe jut. Dani meg elmegy a francba, hogy ezzel cseszegeti. Szemét húzás volt tőle.

kamilla123 2015.01.10. 00:21:36

@moccafa: én amúgy szeretném,ha Zsu kiesne, mert sajnálom nagyon és úgysem nyerheti meg. Nekem ez már nem szórakoztató, hogy valakit ennyit bántanak és folyamatosan falkában támadják. Amint az előbb is írtam, remélem, kap kint vmi jó kis lehetőséget, mert bebizonyította, hogy emberileg nagyon oké minden szempontból. Utána viszont nem is tudom,h nézem-e még ezt a műsort, bár pont az ilyenek miatt, amit írsz, hogy miből lesz a cserebogár, akár az is lehet,h maradok.

moccafa 2015.01.10. 00:22:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mi ez, faszméregetés? Ezt tudod, jellemző. :D :D

csincsilla72 2015.01.10. 00:23:38

@kamilla123: Zsuzsa sajnos bizonyította, hogy ő sem jobb választás. Per pillanat egy sincs. Robin, ha kicsit összekapná magát és leakadna Dóráról, sokkal jobb szövetséges lehetne. Jóban vannak, Robin még nem aljasodott le oda, ahova a többiek.
Edina egy hónappal ezelőtt még bőven nem tartott itt. Akkor még volt értelme barátkozni vele.

Morcz 2015.01.10. 00:24:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): látod, ezt én sem tudom....

on: Dóri és Zsu a nyugiban. Ha jól értettem éppen Macit beszélik ki.

agimano 2015.01.10. 00:24:07

@VV Erőlegény: sokan ezt nagyon a szívükre veszik, úgy érzik, hogy tényleg az anyjukat szidják, míg másoknak ez csak egy szófordulat

Morcz 2015.01.10. 00:24:58

Jujj, Edina volt aki levetkőzött? inkább kikapcsoltam az on-t.

agimano 2015.01.10. 00:25:31

ez a vv kezd elég szar lenni nekem, már fáj néznem ezt a sok taktikázást és gyülölködést

moccafa 2015.01.10. 00:26:35

@kamilla123: Jogos egyfelől amit mondasz, de én mégsem szeretném. Mert ha már ennyi bántást benyelt a többiektől, akkor legyen valami értelme is, ha eddig kibírta. A mai nap után úgy gondolom, nagyon megérdemelné. Te pedig maradj mindenképp! :)

kamilla123 2015.01.10. 00:26:56

@csincsilla72: igen, akkor még csak nyomokban jött elő a rosszindulat a kis csajból, de nekem már az is sok volt. Éreztem,h gáz lesz. De amióta megszerezte az "alfahímet" mint pasit, és a villa agyát, mint havert (ezt szándékosan nem teszem idézőjelbe :-), azóta elszállt vele a ló.

csincsilla72 2015.01.10. 00:27:23

@kamilla123: Én sajnos ma jutottam el oda, hogy nem vagyok biztos benne, hogy érdekel-e még a műsor. Elment az egész olyan irányba, ami már vállalhatatlan. Nincs senki, akinek drukkolnék, szívem szerint hazazavarnám az egész kretén bandát. Menjenek dolgozni, talán valami haszna is belőle a társadalomnak. Mert momentán csak rontják friss levegőt és pusztítják a kenyeret.

drjax 2015.01.10. 00:28:10

@moccafa: Kicsit vitatkoznék.Ok,szép dolog, hogy kiáll Fanni mellett.Viszont én úgy emlékszem,az összes szájkaratéből ő jött ki vesztesen,illetve mindenféle csicskagecizésnél el húzta a csíkot.Mindig tudatosan,mert ésszel játszik?

Krétagarbó 2015.01.10. 00:28:37

@csincsilla72: a részeg "vitakultúra" nekem nem egyenlő a kulturált vitával. Vagy?

csincsilla72 2015.01.10. 00:28:41

@agimano: ha legalább értelmes taktika lenne! De csak üvöltöznek, piálnak és mocskolódnak.

moccafa 2015.01.10. 00:28:51

@Krétagarbó: Jól értetted, te vagy itt a legsötétebb, de akkora a pofád mint az Indiai óceán.

csincsilla72 2015.01.10. 00:29:29

@Krétagarbó: oké, késő van és megzavart a ""kultúra" kifejezés:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 00:30:05

@nátrium glutamát: oké, értem én.... de ez a diadalittas "hol vagytok..." ez olyan pitiáner hozzáállás. A sportszerűség mézédes eleganciája nem esne jobban?

moccafa 2015.01.10. 00:31:30

@drjax: Ha beleáll, rosszabbul is kijöhet belőle. Így maximum közepesen, mert legyávázzák, na mondd már! De onnan javíthat, mint ma, amikor tisztán kijött, hogy tudatosan hajolt el. Ebből pedig ma Dani került ki vesztesen.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:31:30

nézve az ont... elég érdekesnek ígérkezik ez a kiválasztás :)

kamilla123 2015.01.10. 00:31:56

@csincsilla72: igen, teljesen megértem, amit mondasz, mert én is pont ma jutottam el oda, h azért nem drukkolok tovább Zsu-nak, mert ennyit nem ér az egész sztem már neki sem. Egy idegroncs lesz bent lassan. Ha igaz az, h már nyugtatót is szed.. Ma annyira lement egy szint alá Dani és Edina, plusz nekem Maci is csalódás volt, bár őtőle már semmit nem vártam, de az, hogy végre valaki nyit felé (Zsu), erre csak áll ott, mint egy balfasz és nem védte meg a vitában (ha nem is emberileg, de a szerep kedvéért legalább, mint uralkodó). áhh, ez tényleg gáz. Ma bulizni akartam menni, de le lett mondva a progi. Jobb lett volna, ha ezt ma nem látom, mert annyira felhúztam magam.

csincsilla72 2015.01.10. 00:31:59

Fanninál viszont betalált rendesen Dani megjegyzése, miszerint őt Denisz teszi érdekessé.:-) Rendesen kiborult a maca.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:34:13

OFF
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miután sportszerűségből rám és moscára uszították sixxet?
értem. sajnos nem vagyok egy jézus-alkat. kő az kő, kenyér, az kenyér.

csincsilla72 2015.01.10. 00:34:49

@kamilla123: Zsuzsa jobban járna, ha kimehetne. Idegileg is tönkremegy, a kisfiával való kapcsolata is törést szenved. Nincs esélye megnyerni a játékot, és ha valaki felfigyelt rá a médiában, akkor most is megkeresheti.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 00:34:50

@kamilla123: Nem rántotta. Azt mondta éppen el Dani az éppen maxon levő Zsunak, aki mellesleg nem volt meghívva az értekezletre, de királynői jogon bejött és objektív okok miatt ott ragadt, hogy tényleg jó szövetségesnek tartotta Edinával együtt, de hamar robbantotta a BT-t. Vissza kell még egyszer néznem a beszélgetést, mert minden részletnek jelentősége van. Másodszor pedig Fannika jött be provokálni a nyugiba (akivel Dani egyébként végig smúzolta a bulit korábban, egymást felmagasztalva a játékban, nyilván taktikából, hiszen Fannika rögtön ment mindent jelenteni Denisznek) -ezt ugye az onból tudjuk-, és ebből kerekedett ki aztán a Denisz-Dani vita, mivel Danika azonnal vitte a hírt Denisznek, némileg tupírozva is a történteket, és olyanokat is Dani szájába adva, ami el sem hangzott, harmadszor pedig újra Fannikával volt egy adok-kapok szájkarate (amibe végre először a villában valaki bele is állt) és amibe Edina is belekeveredett, a többiek meg Denisz, Maci és Robi, csak nézték, megsem kisérelték lecsillapítani a kedélyeket. Sztem volt eksön, remélem Chat Géza lesz a holnapi posztíró, előjöttek konfliktusok, a többit a nézői szimpátiára kell bízni, de azért lehet még mindenkinek aludni egyet-kettőt a tisztábban látáshoz (valamint az ínyencek részére nem árt ezeket a részeket esetleg újra megnézni).

moccafa 2015.01.10. 00:36:54

@kamilla123: Ez azt jelenti, maradsz? Örülök. :)

lukacstoncsi 2015.01.10. 00:37:00

@kamilla123: Elmehettél volna bulizni nem ér ennyit ez a dolog.Leszerepelt az egész banda.

2015.01.10. 00:37:18

Tiprás folyamatban.

agimano 2015.01.10. 00:38:00

@csincsilla72: ja, ők csak robbantanak, aminek semmi értelme nincsen

Krétagarbó 2015.01.10. 00:38:30

@nátrium glutamát: nagyon vakon vagy, és olyat fogsz rám, amit viszont te minden nap itt folytatsz, nagyon komolyan. Elfogult vagy, úgy utálod Danit és Edinát (és a drukkereiket, sic!), amennyire én ebben a játékban soha nem tudnék senkit, egyszerűen csak azért, mert nem tudom ennyire komolyan venni ezt a trash műsort.
Stimmt?

kamilla123 2015.01.10. 00:38:45

@VV Erőlegény: jól van, értem. Sok minden igazság van abban, amit írsz amúgy. Nekem most egy olyan határkő volt a mai adás, hogy innen már valahogy nem is érdekel az egész, mert akinek drukkolok, annak már nem drukkolok tovább, így meg már nincs annyira tétje. De azért szívesen olvasgatom a véleményed, tudod, h bírlak. Meg szeretem az intelligens érvelést. :-)

kamilla123 2015.01.10. 00:39:18

@lukacstoncsi: igen, jó lett volna, csak kiderült, h az a buli, amit kinéztem, holnap lesz:-)

Krétagarbó 2015.01.10. 00:40:26

@nátrium glutamát: Ja, és a belátást várjad csak, talán majd vki megteszi neked ezt a szívességet:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 00:41:15

@moccafa: hát a faszméregetés -ha már igy eszedbe jutott, mint kézenfekvő indok- a te köreidben biztos nagyon rajos dolog lehet, de mindez engem hidegen hagy... te kis csacsi. . :D

kamilla123 2015.01.10. 00:41:18

@moccafa: persze, csak amit vverőlegénynek is írtam, az előbb neked is elmondott okok miatt már nem tudok drukkolni ezerrel annak, akinek drukkolok. (paradoxon:-). szóval most már bevettem én is a nyugibogyót :-)

moccafa 2015.01.10. 00:41:41

@VV Erőlegény: Ha az, hát az. Minek szépíteni? Vagy te mást látsz?

pomac 2015.01.10. 00:42:54

persze ilyenkor kell elvenni az ont mikor zsu megmondja mikor vesztette el dani a bizalát ne hogy meg tudjuk áá minek ez nem lényeges faszomatbazmeg

moccafa 2015.01.10. 00:43:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csacsi. :) Ez kedves. De faszt te méregettél, hiába terelsz. :D

lukacstoncsi 2015.01.10. 00:43:39

@VV Erőlegény: Fanni Dennis alá is rakott jócskán amit összehazudozott róla mit is (nem) mondott Dani.Fanni viszont nem bír Edinával azt hiszem.Ordenáré vele de szerintem Edina kicsit elöbbre jár mint ő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 00:43:58

@őszinte sixx kedvence: amúgy meg menj a picsába, tisztára összeszarom magam, ahogy meglátom Sixx morózus tekintetét a rám előzményezők között. :D:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 00:44:41

@agimano: Akkor azoknak akik a szívükre veszik és nem a folyamatos ekézésre akarják használni ezt a nem feltétlenül a legszerencsésebb káromkodást, azokat nyugtassa meg Dani elnézést kérése Deniszért, és magyarázata, hogy nem szó szerint értette (amúgy meg hogy is érthette volna szó szerint, hiszen nem is ismerik egymást). Az életben én is szoktam kúrvaanyázni, kúrvaéletezni megvallom őszintén, és teszem ezt úgy, hogy nem gondolo bele a mögöttes jelentésbe, viszont nem szoktam pl gecizni...

Montezuma13 2015.01.10. 00:45:05

@Belllaba: Sajnos úgy látom nem voltál képes felfogni mit írtam. Talán olvasd át még egyszer.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:46:47

@Krétagarbó: érdekes, pl. vastyúkkal, vv erőlegénnyel, lukacstoncsival (és még sorolhatnám) soha nem volt bajom. miért lehet ez? nem kéne árulkodni felfelé, és alattomosan gerjeszteni a feszkót, mint a hv örökös kommentkirálynői (jár a többes). amire - ha jól tudom - meg is kaptátok a beosztásotokat. stimmt?
nem utálok senkit csak őszinte vagyok és magamat adom, valamint belső kisugárzásom is van.

Krétagarbó 2015.01.10. 00:47:15

@moccafa: a te vitakultúrád is megérne egy elemzést.

Bujumburi 2015.01.10. 00:47:21

Hat ezt a mait egyszeruen szonoru volt latni... :(( ezt a sok gyuloletet es megvetest egymas irant a bezartsag hozza ki beloluk?! Nem vagyok akkora vv specialista, szoval maskor is ilyen falkazos marcangolasok mentek? Najo en elkezdtem Dorinak szurkolni.. Nem gondoltam volna. :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 00:47:22

@VV Erőlegény: jav. Dani elnézést kérése Denisznek, vagy Denisz felé... Ha Denisz egy gentleman, akkor ezt az elnézést (ebből a szempontból) elfogadja, és nem fogja felemlegetni a továbbiakban, de efelől azért vannak kétségeim...

moccafa 2015.01.10. 00:47:29

@csincsilla72: Te nem borulnál meg ha olyannal vádolnának be, ami nem áll meg, és te tudod a legjobban, h mennyire nem? Kint már nekiugrott volna a kis kurvának, de itt csak verbálisan lehet lefájtolni, ez a szerencséje a roggyant szefósnak. Már péppé verték volna a tegmapi alakításai miatt.

csincsilla72 2015.01.10. 00:47:40

@VV Erőlegény: Daninak azt a húzását nem érzékeltem olyan bunkónak, mint Zsu ekézését a kisfia miatt. Este részeg volt, pofázott baromságokat, és bocsánatot is kért. Denisz sem pörgött aztán rajta. No meg ő azért különbeket is megenged magának.

moccafa 2015.01.10. 00:48:19

@Krétagarbó: Ha lenne agyad hozzá, de nincs.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:50:07

@moccafa: hagyjuk őt már, inkább nekem írjál :)

Bujumburi 2015.01.10. 00:50:44

@lukacstoncsi: ez mar az onban feltunt, mert ott ugye elejetol a vegeig mutattak a Dani-Fanni beszelgetest es nem tudom, h tudatos volt e, de Fanni full mas dolgokat mondott Dennisnek, olyanokat amiket Dani nem is mondott.

csincsilla72 2015.01.10. 00:50:45

@moccafa: Fanni nem azért borult meg, mert igazságtalansággal vádolták meg, hanem azért, mert nem tudja ő sem, hogy vajon nincs-e Daninak igaza.:-) Azért pörgött a témán, mert szerintem ő maga sem biztos abban, hogy Denisz nélkül is érdekes karakter lenne. Függetlenül attól, hogy mi mit gondolunk róla.

moccafa 2015.01.10. 00:51:03

@csincsilla72: A szefós járna jobban ha kimenne, esélye neki nincs. Zsuzsa jelen állás szerint a legesélyesebb, köszönhetően a fogyaték hordának.

Krétagarbó 2015.01.10. 00:51:37

@nátrium glutamát: ki árulkodik, és hova?
Ha pedig a sixx féle beosztást idézed, olvasd tovább is. nem biztos, hogy jól értelmezted.

Látom, az elfogult jelző talált.

csincsilla72 2015.01.10. 00:53:34

@moccafa: Edináról beszélsz? Ő miért járna jobban, ha kimenne? Egyre inkább elemében van, ott van neki Laci, etetik, fűtenek rá. Még a nagyapja halála sem bizonytalanította el. Zsuzsa sokkal többet veszíthet, mint Edina.

lukacstoncsi 2015.01.10. 00:54:27

@Bujumburi: tudjuk hogy fanni hüje, de tudatos volt szerintem.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:54:57

@moccafa: hüjje, csak azért, mert az anyám nevelt és nem kívánom a pinát még nem vagyok aaaz! ;((

csincsilla72 2015.01.10. 00:55:08

@lukacstoncsi: persze, hogy tudatos. Kavarta a féceszt.

kamilla123 2015.01.10. 00:56:12

@nátrium glutamát: jobb lenne, ha egy ilyen párbajon Laci maradna bent, mert ha kiesik, Edinka megint felveszi a kislány maszkot, a nép pedig felejt, és tuti megnyeri. Amíg Laci bent van, Edinka kimutatja a foga fehérjét.

nátrium glutamát 2015.01.10. 00:56:53

@Krétagarbó: kapaszkodj a szavakba :D ha azt írám,h nem vagyok elfogult, hinnél nekem?
na, ugye! ezért nem írom. :)))))
másik hsz lesz az, amire gondolok.

moccafa 2015.01.10. 00:56:55

@csincsilla72: Nem. Attól nem borult volna meg ennyire. Csak azt lehet így kiforgatni, akit igazságtalanul bántanak és képtelen az igazát bizonyítani. Ha csak bepróbálják, legyint vagy anyázik egyet és otthagyja őket. Más kérdés h Denisz nélkül talán még érdekesebb karakter lenne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 00:58:08

@Krétagarbó: Kréta, én szeretem natrium glutamát humorát, de most ő is felhúzta magát az adáson meg te is, és most kicsit érzelemből kommenteltek mindketten. A VV szimpátia kérdésében ő más oldalon áll, mint mi, de ezzel együtt jó arc. A lényeget tekintve -ha nem is mondom ki mindig- melletted állok! :-)

2015.01.10. 00:58:17

Dóri kurkásztattya magát. Ha valakit a VV is érdekel :)

csincsilla72 2015.01.10. 00:59:14

@moccafa: A fenét nem borult volna meg. Fanni belül egy nagy kérdőjel. Jól fejlett kisebbségi komplexusa van, azt próbálja a megjelenésével és a nagy hangjával, a káromkodásaival kompenzálni. Retteg, hogy nem stimmel az összkép, hogy a zemberek esetleg nem azt látják, amit ő mutatni akar.

csincsilla72 2015.01.10. 01:00:14

@szerivan: ez jobb műsor. Azon csak felbaccuk az agyunkat.:-)

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:00:34

@kamilla123: délután kértek egy ilyet. afféle mini szimpátia szavazás :)

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 01:01:28

Nekem még az is feltűnt, hogy Laci nem kicsit sodródik.
Ha megfigyeltétek a bojkottnál is Dani és Edina pörgött a dolgon ő pedig ezután mondta rá
az Áment(más lehetősége most nincs is) a nyugiszobába sem volt Edina és Dani mellett amikor
Zsu és Maci után mentek és ripacskodtak.
A holnapi előzetesben is Edina és Dani örül, hogy Zsu átruházza a hatalmat Macinak , laci pedig figyel, majd behódolva kikényszerít magából egy "Igen engem is ennyire érdekel látszat mosolyt"
Nekem az a gyanúm, hogy nem mindennel ért egyet ebben a társaságban, de ügye még ki kell derítenie, hogy hol van biztonságban?
Gondoljunk csak bele: büntessük meg a lázadókat, Edina pszichopata...stb
Ma meg hirtelen be kell csicskulnia a szövetség miatt...sztem ki fog ez rajta lassan jönni!

kamilla123 2015.01.10. 01:02:55

@nátrium glutamát: persze persze, értem, csak azért mondom, h ha valaki esetleg a Dani-Laci-Edinka páros iránti ellenszenvében egy ilyen párbaj esetben Laci ellen szavazna, akkor jobb, ha nem teszi, mert Laci nekik a legjobb ellen reklám :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:04:01

@moccafa: A harmadik vita előtt Dani (részegen) éppen azt magyarázta Fanninak, hogy jobb lenne, ha egy kicsit tartaná a távolságot Denisztől (és nem hinne neki vakon), nehogy úgy járjon vele, mint Denisz ex-barátnője az élő egyenes adásban. Mivel ez csak ráerősített Edina saját ilyen irányú ambivalens érzéseire Denisszel kapcsolatban, amit viszont mindenáron el szeretne nyomni magában, ezért kezdett el a szokásos módján üvöltözni Danival.

Krétagarbó 2015.01.10. 01:04:09

@VV Erőlegény: én nem húztam fel magam a műsoron, ezt rosszul látod.

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:04:45

Emberek, itt mindenki azt gondol magában, amit szeretne, de könyörgöm, egymást ne gyalázzuk már írásban.

csincsilla72 2015.01.10. 01:05:12

@Aaaaaztaaa!: Laci jó ideje sodródik és folyamatosan figyeli a széljárást. Akit erősnek és biztonságosnak gondol, amellé csapódik.

2015.01.10. 01:06:18

@vastyúk is ..: Ez van ha a kommentelők alkoholt kapnak.

moccafa 2015.01.10. 01:06:24

@nátrium glutamát: Nem persze, de ha ülve is hugyozol, akkor szólnék: az már az lesz! :D :D

csincsilla72 2015.01.10. 01:06:26

@VV Erőlegény: Fannira gondoltál, nem Edinára, gondolom.

szmoti 2015.01.10. 01:07:14

Macinak mekkora alibije van most a ponyvára, a királykodás miatt :D

Belllaba 2015.01.10. 01:07:42

@Montezuma13: A véleményemet továbbra is tartom. Az észérvekkel történő kommunikációt preferálom egyébként, az olvasd át még egyszer és egyéb beszólongatások nem érvek szerintem. Egyébként nem értem egyeseknél ezt az agressziót, valaki normálisan elmondja a véleményét, és ezt a másik támadásnak veszi. Nem csak a villalakók hülyültek ma meg?

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:08:27

@szerivan: hát nagyon úgy hangzik. Akkor az a probléma, hogy én józan vagyok

Veder1 2015.01.10. 01:08:59

@moccafa: ilyenért itt kitiltás jár (jogosan). Az anyázásból vegyél vissza légy szíves, ez senkinek nem esik jól!

Más: most eléggé nyitott kérdés, hogy ki lesz a kiválasztott és a kihívott. A legnagyobb esélye a kiválasztásra Zsunak van, mert igazából nincs bent szövetségese, és kényelemből is sok jelet fog kapni. Viszont kit fog kihívni, ha Laci magára rakja a kendőt?

kamilla123 2015.01.10. 01:09:23

ha jól értettem, most az on-ban Maci azt magyarázta Denisznek, h Zsu azt mondta neki, hogy Lacit viszi ki, mert mindenképpen a hármasból akar vinni, mert már nem bírja idegileg. Na, erről beszéltem. Remélem, Laci megy vissza, mert ha Zsu, az csak pirruszi győzelem, mert Edinka nyer vele igazán, Zsu meg hosszútávon úgyis veszít. Ráadásul egy ilyen győzelemmel Laci ellen gyakorlatilag Zsu maga juttatná a fődíjhoz Edinkát.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:09:41

@kamilla123: dani nem hinném,h bánná. kényszerből van lacival.
neki egy lényeges dolog van a játékban: minél később kerüljön célkeresztbe :)
eddig megy neki.

2015.01.10. 01:10:24

@őszinte sixx kedvence: Fáncsival vakartatta a hátát. Nincs neted???

Mert Csak 2015.01.10. 01:11:17

@csincsilla72: hihetetlen, hogy ezek azt vetik Zsu szemére, hogy hiányzik neki a gyermeke...

Belllaba 2015.01.10. 01:12:24

@kamilla123: szerintem kizárt, hogy Edina sokáig vigye bent (kint még annyira sem), nem hinném, hogy a csatorna egy idegbeteg perverz pszichopatát hagyna nyerni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:13:40

@csincsilla72: Igen... Ma én is sokat hibázom... :-)

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:14:14

@VV Erőlegény: kösz :)
majd próbálom mielőbb visszanyerni.

addig is egy kis boxzsák levezetésképpen mindenkinek, aki szereti:
www.easypolls.net/poll.html?p=54b06d30e4b00de652cbc1fe

2015.01.10. 01:14:21

@Belllaba: Ebben nem fogadnék, volt már rá alkalom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.10. 01:14:32

komment kollégák nem veszekszenek, nem utálkoznak. OKÉ?????

kamilla123 2015.01.10. 01:14:40

@Belllaba: próféta szóljon belőled :-) tudom, h ez gáz, de már néha azt érzem, szinte mindegy, ki nyeri, csak ne Edinka és Laci. Az én favoritom úgysem nyerhet.

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:14:42

@Vödör: Nem tudom az új barik mind rápakolják? Én úgy gondoltam esetleg hogy az Edina-Laci- Dani hármasból választ Fanni-Dóri-Tuja-Denisz-Maci-Zsu, és Daniék meg meg valakire rápakolják. Nekem fura lenne, ha a hirtelen jött barátság elmúlna párbajig, ráadásul úgy gondolkodnak szerintem, hogy nem kell kiválasztott legyen Zsú, elég , ha kihívott. Ezért a hármast szórják meg.

csincsilla72 2015.01.10. 01:15:42

@Mert Csak: igen, ez érthetetlen. Gyanítom, Daninak már nemcsak az a sérelme, hogy Zsuzsa visszautasította, mint férfit, majd miután bizonygatta, hogy a vellában pasizni nem fog, rámarkolt Lászlóra, hanem az is, hogy nem őt választotta királynak. Amin persze nem csodálkozom. Dani most nagyon utálja Zsuzsát és bántja olyasmivel is, ami már szemétség.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 01:17:46

@Haplo: "...amikor berugtam, akkor eloszor a beszedkozpontom allt le,..."

Kiskunnak ahhoz nem kell berúgnia.

Rémület 2015.01.10. 01:17:51

@kamilla123: Szerintem, ha mondott is ilyet Zsu Macinak, csak azért, hogy Maci biztonságban érezze magát és kiszedjen belőle ezt-azt.

moccafa 2015.01.10. 01:18:27

@VV Erőlegény: Előtte megbeszélték a nyugiban h robbantanak, Dani felosztotta a munkaterületet, Fanni pedig ösztönösen ráérzett a bepróbálkozásra, h itt robbantani akarják a párosukat, ezért kezdett üvöltözésbe. Tiszta sor. Fanni így reagál ha betámadják, ezt eddig is tudtuk, a szefós meg direktbe hergelte h kiröhögte. Örüljön h ennyivel megúszta, mert irritálóbb volt mint aki a konfliktust szította.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:19:18

@vastyúk is ..: ha lacit szórnák meg ki merné hívni zsút?

Mert Csak 2015.01.10. 01:19:24

Edina magasról leszar mindenkit, már azt se hiszem el, hogy meghalt a nagyapja, akkorát esett az a nézők szemében, hogy valamit be kellett dobni, nehogy már kiessen...manipulálni akarják a nézőket, mint robin-ádám esetében, Aurélio rühellte robint, aztán lebaszták, majd kampányoltak neki.. azt se értem hol van robin... láthatatlan,ádám leaglább kötekedett...

Annyi gyűlölet van edinában, hogy az elképesztő.

0.5 bit 2015.01.10. 01:19:30

Bele néztem az elő stream-be, ahol Maci és Denis beszélgettek, Maci mondja, hogy kalapozotak nála a jeléért, de Dani lefujta és marad Zsu. Neki Zsu azt mondta, hogy nem csinál s...et a szájából és biztos a háromasból választ valakit, Ő Fanni és Denis nem "célpontok" amíg ezek bent vannak.

csincsilla72 2015.01.10. 01:19:33

@kamilla123: Tuggya fene. Edinában áttört valami gát, és most ömlik előle is a fekete mocsok. Ha Zsuzsa kinn hagyja Lacit, teljesen elszállhat az agya.

kamilla123 2015.01.10. 01:19:40

megállapítom, h a villalakókhoz képest én nagyon rövid ideig mosok fogat

2015.01.10. 01:19:46

@csincsilla72: Ezzel pont mint férfit utasította vissza, úgy látom azért szállt rá.

kamilla123 2015.01.10. 01:20:54

@csincsilla72: ja igen, az is lehet . legalábbis egy darabig.

Belllaba 2015.01.10. 01:20:58

@kamilla123: én még kiegészíteném Dániellel. Szinte mindegy, csak nem e hármasból legyen a befutó. Egyébként miért ne, én is a favoritodat favorizálom:) És úgy látom vannak még páran.

Mert Csak 2015.01.10. 01:21:26

@nátrium glutamát: lacinak csak a szája jár, dórinak igaza van...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 01:21:28

@szmoti: "...tényleg az lenne a legjobb Edinának, ha hazamenne, szerintem ő nem olyan erős lelkileg, mint Dóri..."

Ádinka? Lelkileg? Szívós, mint a tevesz@r..

pomac 2015.01.10. 01:21:51

@kamilla123: de legalább sok almát eszel :DD

csincsilla72 2015.01.10. 01:21:52

@Mert Csak: Á, ezzel nem játszik senki. A székely ráadásul baromira babonás népség, gyilkolnának egy ilyen húzásért.

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:22:07

@nátrium glutamát: nem tudom. mondta már Laci, hogy ha nem tudja kint hagyni Zsút, feleslegesen van a játékban. Én csak furcsálnám, ha a hirtelen jött barátai küldenék ringbe Zsút, mert annyi biizonyos, hogy a LED trió kevés ahhoz, hogy Zsú kiválasztott legyen.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:22:27

van még egy voksolás, fb-ről!
gyerünk, tornásszuk fel macit! :))))
www.easypolls.net/poll.html?p=54b06aafe4b09d0221fd2cfa

semmiextra 2015.01.10. 01:23:37

@nátrium glutamát: pl amikor egyedül kiállt zsú mellett? vagy mint most is?
Kb ő lagnagyobb feszkó generátor

Mert Csak 2015.01.10. 01:24:02

@csincsilla72: nem tudom... és azért nem gyilkolnak, hogy így lejáratja őket ez a szutyok?
undorító, elképesztő
és mellesleg ugyanazt a dumát nyomta le, mint Dóri..., hogy a papája nézte a műsort bla bla

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.10. 01:24:06

"KARESZ HÜJE
GYÖNGYI HÜJE
csak én vagyok okos
énnekem a segembe is felyem van"
írta Weöres Sándor verse.

Rémület 2015.01.10. 01:24:25

@kamilla123: Én nem, viszont mindenfélét csinálok közben. Egy valamit kivéve, nem folyatom a vizet.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:25:08

@vastyúk is ..: laci annyi mindent mondott már... :)))

on

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:25:34

@moccafa: Előtte nem beszéltek robbantásról, előtte Zsuval beszéltek éppen. Fannika sztem azért nyitott rájuk, mert hiszen Denisszel már kisajátították maguknak a nyugiszobát, hiszen az megilleti a Dzsungel hierarchia két alcsócsoportos rovar szereplőjét. De ha már odakerült, akkor rögtön megpróbált provokálni is. A robbantásról Dani másnap beszélt a titokszobában, de ez inkább már csak egy ilyen eső után köpönyeg magyarázat volt, hogy ha már így alakult, akkor végül is így is lehet...

2015.01.10. 01:26:08

Macinak refluxa van.

Mert Csak 2015.01.10. 01:26:09

@nátrium glutamát: laci is már mindenkit biztosított arról, hogy kiviszi párbajozni...faszfej

2015.01.10. 01:26:47

Denisnek fluxusa. Csak én nézem? :DDDD

csincsilla72 2015.01.10. 01:26:48

@Mert Csak: A székelység nem azonos Edinával. A többség azt sem tudja, hogy létezik a csaj. Edina családjára gondoltam, nekik ez a húzás nagyon rossz ómen lenne.

kamilla123 2015.01.10. 01:27:00

Ma is lehetett vmi nagy feszkó, mert egyrészt Maci azt mondta,h Zsu a "mai után azt mondta, nem akar teljesen kikészülni idegileg". Másrészt meg most Zsu mondta,h feltettek neki műszempillát, így legalább nem fog többet bőgni.

Mert Csak 2015.01.10. 01:27:01

Az azért érdekes volt,amikor Dani bevallotta, hogy őt semmivel sem bántotta Zsu..

dRm 2015.01.10. 01:27:25

Valaki tudja netán hogy meddig kell meg ezt a zsíroshajú, kocosfejű műfogu román szutykot nézni?
Mar hetek óta ez megy egyfolytában....van ennek értelme?

Veder1 2015.01.10. 01:27:51

@vastyúk is ..: igen, lehetséges. Kérdés, mikor kell feltenni a lilakendőt, a kiválasztás, vagy a kihívás előtt? Ha Laci felteszi a kiválasztás előtt, és feltételezzük, hogy Zsura a mocsár nem akar rakni, akkor a következő lehet:

Edina,Laci,Dani: Zsu
Denisz,Fanni,Dóri,Maci: Edina?
Robin: Edina?
Zsu: Edina?

Én mondjuk egy Zsu-Edina párbajnak örülnék, ahonnan Zsu jönne vissza, mert akkor eléggé megkavarodnának megint a bent lakók. Lacinak nem lenne már lilakendője, és megint keresnie kellene valami biztonságos helyet, ami Zsuval és Denisszel való kapcsolatának fényében érdekes lenne. Dani pedig agyalhatna, hogy hogyan jöjjön ki a csávából, és belőle kinézem, hogy meg is találja a megoldást.

Összefoglalva, nekem most a legnagyobb kerékkötője a benti dinamikának Edina.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 01:28:06

én még ott vagyok leragadva, amikor az Edina azt mondja Fanninak, h "végig sem hallgattad az embert". mármint, h ezt pont az Edina mondja bárkinek is. annyi valóságérzékelése van annak a "nőnek", mint egy kitaposott papucsnak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.10. 01:28:53

@aggyistenbrittudós: és kommentkollégák nem veszekszenek, mert az gáz.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:29:24

@Mert Csak: kimegy az összes a műfűre, körbeállnak és lőnek egymásra, mint egy western filmben
aki életben marad, az nyer. :)))

Mert Csak 2015.01.10. 01:29:30

@dRm: jó kérdés... én már kiverném az összes fogát

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:30:00

@nátrium glutamát: igen. ez viszonylag friss. a héten mondta

csincsilla72 2015.01.10. 01:30:39

@aggyistenbrittudós: Ma itt bolodokháza van sajnos. Rossz hatással van a VV a bioritmusunkra.:-(

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:31:54

@Mert Csak: ezzel ünnepélyesen bedőlt az "átvágtál és gázoltál rajtam". annyi történt,h korábban robbantott zsú, mint kellett volna. (ezt mondjuk beszéltük akkor)

Mert Csak 2015.01.10. 01:31:58

@csincsilla72: ez igaz, d eleginkább edina van rossz hatással mindenkire

dRm 2015.01.10. 01:32:09

Ja amugy azt se értem minek találnak ki a szerkesztők ilyen játékot ha sorozatos szabálysértések eseten nem avatkoznak be. Ennyi erővel senkinek se kellene soha semmilyen játékszabályt betartani hisz nem lenne retorzió.

csincsilla72 2015.01.10. 01:32:16

@őszinte sixx kedvence: a ma éjszakáról majd holnap beszélgetünk:-)

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 01:32:20

Ez a fasz- és seggvakarászati főintendáns idegesítő fazon.

kamilla123 2015.01.10. 01:32:22

évek óta nem veszek májkrémet, de esküszöm, most már venni fogok.

Mert Csak 2015.01.10. 01:32:58

@nátrium glutamát: de bevallotta, hogy őt nem bántotta, ez gáz
csak az a baja daninak, hogy nem kell Zsunak

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 01:33:02

@Haplo: "...meglepodtem volna ha hazamegy :)..."

Egy pillanatra sem merült fel. A többi színjáték.

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 01:33:27

Apropó!

Amikor féreg Lacit dobta Dóri, kullancs Edinka akkor ment rá.
Emlékszem még voltak szárnypróbálgatásai az irányba, hogy kibékítse őket.
Mindenki undorítónak tartotta lacikát kivéve Edinka, ez is sokat elárul róla!
Zsu megkérdezte rámehetek Lacira? Persze, azt csináltok amit akartok, én már elengedtem!
Aztán nem-nem mégsem, menjünk rá arra mit gondolt Zsu a játék elején Laciról...
Majd nézd vissza Edinka mit gondolt a szerelmed rólad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nah, és lemaradtam, vagy Edinka valóban nem kérdezte meg Dórit, hogy:
Figyu már, ha neked tényleg nem kell már ez a takony senkiházi, akkor én rámehetek?

Kartontigris 2015.01.10. 01:34:19

@Mert Csak:
Pont pár napja írtam Johny Fairplayt, aki a Survivorban bedobta ezt a csavart, hogy meghalt a nagyi. Aztán a végszavazásnál ott mutatta a kamera a közönségben az amúgy élettel teli nagymamát.
De az RTL csak nem húz ilyet, itthon ezt nem fognák fel viccesen a nézők, sőt elég csúnyán ki is használnák ellenük.
De az ötlet nem rossz egyébként!!! :)))))

csincsilla72 2015.01.10. 01:34:20

@dRm: Mert ennek a hétnek nem ez a lényege. Egy ilyen szituációban a kedves vellalakók valódi énje bújik elő. Ezért nincsenek retorziók. A szabályok most is élnek és azokat nem sértette meg senki. Nincs fizikai agresszió, mindenkin van mikroport.

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:35:18

@Vödör: lehetséges, bár a héten Laci már mondot olyat is, hogy nem akarja felkötni a kendőt, amit csak a kiválasztás előtt tehet fel, mert ha nem jönne vissza egy párbajról, akkor nincs helye a villában.
Szerintem Edina érdekesebb játékos, mint Zsú, meg én nem gátló tényezőként látom, ami a dinamikát illeti, ezért én biztos rá szavaznék. Sokan szeretnék vissza Zsút, valószínüleg sikerülne is neki visszamenni.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:35:42

@Vödör: ha jól informáltak, kiválasztás előtt kell feltenni.

moccafa 2015.01.10. 01:36:35

@dRm: Nincs, és nem. De az én problémám is ugyanez kb., hogy is szokták itt mondani? Csapnám agyon egy fagyott ponttyal. Most! :D Ótvar egy szereplő lett belőle, nem vágom, mit lát benne még az RTL.

csincsilla72 2015.01.10. 01:36:51

@nátrium glutamát: de ettől még kihívott lehet, nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:37:56

@dRm: "a zsíroshajú, kocosfejű műfogu román szutykot " Ez vajon mennyivel különb a K. anyádnál ?

kamilla123 2015.01.10. 01:37:59

@Kartontigris: nekem nem jutott eszembe, h kamu, de ahogy elnéztem Edinkát a beszélgetés során, meg most is az on-ban, nem tűnik lehangoltnak cseppet sem. Persze, mindenki másképp gyászol, de azért Dórin látszott, h megviselte, még akkor is, ha kicsit rájátszott. Vagy nem álltak egymáshoz közel. De akkor meg az rtl részéről hülyeség, h bedobja ezt a most hazamész? dumát

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:38:07

@kamilla123: nekem van egy kis raktárkészletem, és ha sikerül frankón ropogós kenyeret vegyek, mindig eszek egyet. Hiába, az emberen sokat formál az iskolai menza :D

Mert Csak 2015.01.10. 01:38:32

@csincsilla72: ha rajta van a kendő, akkor nem, szerintem

csincsilla72 2015.01.10. 01:38:45

@moccafa: mondjuk azt, hogy generálja a feszültséget? Gondolom, nem ez az első VV, amit nézel.

moccafa 2015.01.10. 01:38:53

@nátrium glutamát: De annak úgy mi értelme van? Tenné fel miután kiválasztották, az lenne poén és lehetne duplázni a kiválasztást. Ami dupla reklámidő, dupla haszon, nem is értem, miért nem játsszák meg. :D

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:39:31

@Mert Csak: nem csak ennyi. utálta,h nem tudta végigvinni vele amit elterveztek.
viszont, zsú a végén nem csak azért fog jobban kijönni az egészből, mert edina idegbeteggé vált.
dórival nyitottak egymás felé és a csajos dolgaikkal szerethetőbbé válik zsú is. + oldottabb lesz végre és így lassan a többiek sem fognak elzárkózni tőle.

Kartontigris 2015.01.10. 01:40:02

@dRm:
Ez mondjuk érdekes kérdés.
Esetleg a látszatot fenntarthatnák, hogy ez valamilyen szinten vetélkedő.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 01:40:21

@vastyúk is ..: "Szerintem Edina érdekesebb játékos, mint Zsú"

én Zsút azért látom érdekesebbnek, mert a többség utálja, és ez rengeteg potenciált rejt magában. Edina az elmúlt hetet mással sem töltötte, minthogy egy hete ugyanazt magyarázza egy embernek úgy, h az nem kérdezte a véleményét.

mint valami szoftverhibás robot.

csincsilla72 2015.01.10. 01:40:52

@kamilla123: azt hiszem, hogy ez sztenderd eljárás ilyen esetben. Attól, mert esetleg nem állt közel a nagypapához, a gyászoló szülőhöz még közel áll. Ilyenkor nem a nagypapát, hanem a szülőt vigasztalod. Én legalábbis. Feltételezem, hogy beszélt a szüleivel, és ők nem akarták, hogy hazamenjen.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:40:55

@moccafa: mert jegyzőkönyvezik a játékosok voksait. (tudod, boríték + bőrönd)
így kerülve el a csalás (látszatát).

kamilla123 2015.01.10. 01:40:56

@vastyúk is ..: :-) na ez az, nekem is kell raktárkészlet, mert ezek állandóan májkrémes kenyeret tolnak az on-ban :-)) és ilyenkor én is tolhatnám
inkább vmi májkrém szponzor kéne nekik, az óvszert úgysem használják

moccafa 2015.01.10. 01:41:03

@csincsilla72: Eltaláltad. :D És éppen ezért mondom azt, h másfajta feszültséggenerátorban is lehetett volna gondolkodni, mert ez kritikán aluli.

Mert Csak 2015.01.10. 01:41:15

@nátrium glutamát: remélem, igazad lesz, mert sajnálom Zsut..
én már megvertem volna dinkát

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.10. 01:41:27

@csincsilla72: csak ismételni tudom magam:

"KARESZ HÜJE
GYÖNGYI HÜJE
csak én vagyok okos
énnekem a segembe is felyem van"
nem muszáj ám mindenáron beszélgetni, lehet hagyni a faszba az egészet, ahogy én én is.

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:41:29

@kamilla123: a gyász mindig hullámokban tör az emberre. Mikor hasonló helyzetben voltam, rám is hullámokban jött. Volt amikor teljesen elfelejtettem az egészet, volt hogy még viccen is nevettem, de volt mikor a semmiből rámtört a felismerés, hogy a mami nincs többé.

dRm 2015.01.10. 01:41:45

@VV Erőlegény: javits ki nyugodtan ha valamelyik jelzőmet tévesnek ítéled.
Amugy meg ne anyázz. Vagy te is odavalósi vagy?

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 01:42:16

Ez a lilakendő sztori olyan játékelméleti dolog mint ami a Pokolba tartó vonat című novellában volt. Ismeritek?

kamilla123 2015.01.10. 01:42:28

@vastyúk is ..: igen, igen. ezért is mondtam,h mindenki másképp gyászol. Nekem is később jött elő, amikor ilyen volt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 01:42:28

@moccafa: nem is értem, miért nem játsszák meg.

mert előtte megkérdik őket, h felhasználják-e a szuperképességet, és ha nemet mondanak, akkor lehet várni a következő eseményig.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 01:43:06

első mondat körül kifelejtettem az idézőjeleket

csincsilla72 2015.01.10. 01:43:28

@moccafa: most ez van. Ilyen társaság jött össze, ezzel kell megelégednünk:-(

Kartontigris 2015.01.10. 01:43:33

@kamilla123:
Mint írtam nem hinném, hogy ilyet húzna egy Magyar TV, mert nagyon szar reakcciókat kapnának. De azért megjegyzem bennem is fel erült először!

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:44:01

@kamilla123: hihihihi. azért vicces, hogy a villalét nagyrésze alatt májkrémmel etetik őket :D nagyon költséghatékony

moccafa 2015.01.10. 01:44:31

@Mert Csak: Én nem. Én türelmesebb vagyok, és csak Indián-módra fejbetapostam volna. Csak nyerne vele, ha kapna új fogakat. :D

Belllaba 2015.01.10. 01:45:07

ON Robin csúnyán eszik, nyalogatja, szopogatja a kést.

kamilla123 2015.01.10. 01:45:18

@Kartontigris: igen, értem, h miért. Mert ma Edinka nagyon alulmúlta magát és pont jött a hír. Tényleg furán jött ki dramaturgiailag. Amúgy Dóri mamája is pont akkor halt meg, amikor Dóri és Fanni kitalálták, h elcsábítják Lacit Edinától. Aztán el is halt a terv.

Kartontigris 2015.01.10. 01:45:27

@Mert Csak:
Én sem! De csak Johny miatt nem.
:)))))))

kamilla123 2015.01.10. 01:46:16

ezek azért híznak, mert éjjel kettőkor kajálnak

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:46:16

@Mert Csak: megint be bírták állítani mártírnak :)))
a legnagyobb az lenne,ha kiderülne 3 hét múlva,h danival éppen így tervezték. na azon leakadna mindenki :D:D:D

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:46:56

@henrik_: Egyébként azért írtam, hogy szerintem , mert ez az állítás nem általánosítható. Engem jobban szórakoztat, de tudom, hogy sokakban ennek a komplementerét váltja ki.

dRm 2015.01.10. 01:46:59

@csincsilla72: de figy más esetben szabálysértésert meg büntetés járt. Szóval ez igy biztos nem konzisztens. Szegény zsu helyében en abbahagytam volna az egészet aztan csináljanak a szerkesztők amit akarnak... Persze másik oldalról meg ezzel a héttel szegényke o nyer a legtöbbet ez is igaz.

kamilla123 2015.01.10. 01:47:05

@vastyúk is ..: ja igen. luxusvilla :-) ezt a kifejezést amúgy sem értettem soha. Akkor már inkább luxus kollégium.

csincsilla72 2015.01.10. 01:47:10

@kamilla123: most néztem, hogy az apai nagyapa halt meg. Sajnos már őt sem kell vigasztalni, anyukája meg nem biztos, hogy zokog az após miatt.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 01:48:02

A kajálós jeleneteknél elviselhetetlen a csámcsogás, számomra nézhetetlen

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:48:09

@kamilla123: ugyanez jutott az eszembe..heheheheheh

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 01:48:21

@vastyúk is ..: Zsu sem sok mindent csinált, viszont ő abból a szempontból érdekesebb, h a jövőben még akár jóban is lehet azokkal a Dennisékkel, akik eddig utálták őt, kialakíthat új kapcsolatokat, míg Edina egyszerűen csak vergődik, és ez egy idő után már semmi újdonsággal nem kecsegtet. Sztem ő már csak akkor lenne érdekes, ha valaki még a napokban rámérné azt a dumát, h "a nagyapád is a szégyenbe halt bele", aztán akkor kialakít egy verekedést és szépen kizárják.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:48:55

@kamilla123: Dóri, Robin és Maci teljesen átmentek tujába, Dóri soha sem támadna már be szexuálisan, pedig elvileg ez lett volna az egyik szerepe az RTL előzetes forgatókönyvében....

Mert Csak 2015.01.10. 01:48:55

@nátrium glutamát: kész vagyok tőle..
én már kiakadtam :D

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:49:05

@zaphodbeebthe1st: el is vette az ügyeletes, biztos ő sem bírja :D

csincsilla72 2015.01.10. 01:49:37

@dRm: Szegény Zsu azzal cseszte el a hetet, hogy véresen komolyan veszi az egészet. Ha én vagyok az, akivel mindenkinek baja van, akkor csakazértis jófej lennek. Megengedek mindent, amit korábban is. Ha ezek után engem büntetnek meg, akkor én kerülök ki a szituból erkölcsi győztesként. Pláne, ha nem szűnik meg az utálkozás.
Csak ezt végig kellett volna gondolni....

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 01:49:50

@vastyúk is ..: nyugi, én is csak a saját véleményem közlöm veled. kommunikálunk. vagy mifene. :)

kamilla123 2015.01.10. 01:49:58

@VV Erőlegény: ezzel egyetértek, de most mire is írod? bocs, fáradok:-)

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 01:50:35

@kamilla123: nem azért. Hanem azért mert lófaszt se csiálnak, amihez 1500kcal bőven elég lenne, de 4-5x annyit tuti betolnak. Plusz a cukros üdítők, csokitorta, stb.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:50:38

@VV Erőlegény: Szóval Dóri is villaszűzen fog hazamanni sztem... :-)

Belllaba 2015.01.10. 01:51:06

@őszinte sixx kedvence: ON-ban meg Zsú evett meg egy tábla lila csokit, asszem holnap veszek is egyet:) A másik két csaj, Dóri-Fanni meg csak nézte közben, mert fogyiznak. (Együtt dumálgattak hármasban az ágyban, közben Dinka beosont kagylózni, de hamar kiment)

Mert Csak 2015.01.10. 01:51:26

@henrik_: Bennem is felmerült, ha meghalt a nagyapa, tuti infarktus vagy agyvérzés vitte el.. ilyen unoka

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:51:55

@csincsilla72: bocs, csak most olvastalak.
szerintem nem. előre kell felrakni, ahogy a párbajgyőztes sem lesz célpont kihíváskor. gondolj bele: nem veszem fel, laza vagyok... aztán kiválasztanak egy olyan játékost, aki tutira erősebb nála és sanszosan kiviszi... bakker, inkább mégis felraknám... ez elég komolytalan és nem kéne sokat taktikázni,h mikor használják fel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 01:52:17

@Krétagarbó: "...Zsút még mindig bántja Dani eltávolodása, ez most lejött. Végre volt a csajban vmi emberi......"

Úgy gondolom, Kiskun nagyon is emberi. Ezzel a szellemi kapacitással, meg ezzel a kifejező képességgel (inkább képtelenséggel) gondold csak el, milyen embertelen harcot vív az életben a fennmaradásért, a gyerekért. Megnéztem egy felvételt, hogyan olvassa be a híreket a televízióban. Rájöttem, hogy számára óriási dolog ez, hogy ott szerepelhet. Egyáltalán nincs ott a helyén, ezt ő is pontosan tudja, de küzd. Itt a játékban is gyakran érzem pont az ellenkezőjét annak, amit a többiek sulykolnak, Az látszik, hogy ő egy rendes ember, tulajdonképpen a legrendesebb ebben a csürhében. Azt hiszem, hogy egy átlagemberre ő hasonlít a legjobban.

csincsilla72 2015.01.10. 01:52:36

@őszinte sixx kedvence: Reméljük, egyetlen nagyszülő sem vált erőszak áldozatává:-) És ez marad a jövőben is.

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 01:52:46

Zsu kivihetné Danit is!
Visszajönne, Laciban meghűlne a vér, hogy rossz szelet lovagolt, átpártolna
madárijesztő Edinkától Zsu-hoz, Edinka meg idegösszeroppanás miatt menesztené magát
a játékból!!!!!!:DDDDDDD
Zsu ezzel két legyet ütne 1 csapásra!
De élvezném!!!! Te jó ég!!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 01:53:11

@kamilla123: Erre: " Amúgy Dóri mamája is pont akkor halt meg, amikor Dóri és Fanni kitalálták, h elcsábítják Lacit Edinától" Én este 7-10 ig aludtam 3 órát, most meg nem tudok elaludni. :-)

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 01:53:22

Maci már 30kg-ot ledobhatott volna egy 1500kcal-os diétával, napi 5x étkezéssel. Még csak éhes se lenne sose.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:54:11

@kamilla123: de az nem alliterál! :D
idegbeteg internátus? :))))

vastyúk is .. 2015.01.10. 01:54:27

@henrik_: h "a nagyapád is a szégyenbe halt bele", ilyeneket azért elég nagy tahóság lenne a szemére vetni. Rokonokkal nem viccelünk. Szerintem az apóka nem igazán követte a későesti műsort, oda meg szerencsére nem jár a blikk. Lehet, hogy igazad van, és játékba lendülne Deniszékkel, én nem nagyon hiszem. minél kevesebben vannak, annál inkább kicsúcsosodnak az egyéni érdekek. Ki tudja mi lesz, majd elválik.

nátrium glutamát 2015.01.10. 01:55:12

@Mert Csak: gonosz dolog ezt feltételezni, de bennem is felmerült

kamilla123 2015.01.10. 01:56:01

@VV Erőlegény: csak nem beállítottad az órát 10-re, az öfire? :-)

moccafa 2015.01.10. 01:56:22

@csincsilla72: Nekem nincs bajom a társasággal Csini, csak ezzel az eggyel van. :) A többi egészen jól adja a figuráját, meg lenne közöttük az ideális csoportdinamika, ha ez az egy ember nem vinné le az egészet negatívba. Volt már egy ilyen bent, az antikrisztus Reni. Mindenki fellélegzett, amikor kihúzta a belét (sic!), most meg lett egy nála is rosszabb.

dRm 2015.01.10. 01:56:25

@csincsilla72: es mi olyan rosszat tett a zsu hogy most mindenkinek mindent meg kellene engedni? Elegge behodolas íze lett volna. Nyilvan ahogy minden ember neki is vannak hibái, meg olyan karakter amilyen, de ettől meg nem a normális viselkedés vele szemben is kijárna.
En ugy vettem volna viccesre hogy szivatom vagy kiakasztom az idiótait ha meg a szerkesztők nem állnak mögöttem bedobom a torolkozot aztan csináljanak amit akarnak...
Hidd el sokkal viccesebb lett volna mert igy csak a sajnálkozás marad zsu felé, meg az utalkozas a másik fel irányába.

csincsilla72 2015.01.10. 01:57:10

@vastyúk is ..: Székelyföldön leginkább a neten tudod követni az eseményeket, mert RTLII nem nagyon van. Nem tudom, hány éves volt Edina nagypapája, de kétlem, hogy folyamatosan a neten lógott volna. Nem az a korosztály, nem az az értékrend. Unoka ide vagy oda.

kamilla123 2015.01.10. 01:57:19

megint van on, és a fiúk ezerrel lihegnek. azt nemtom, mitől

Mert Csak 2015.01.10. 01:57:23

@nátrium glutamát: annyira gonosz az a csaj, hogy már ebben a síkban gondolkodom..

2015.01.10. 01:58:34

Mi ez a lihegés? Edzettek?

dRm 2015.01.10. 01:58:36

Mar írni akartam, hihetetlen hogy ez a társaság mennyire sótlanra sikeredett. Senkiben semmi humorérzék..... Ha lenne csak egy akiben egy kicsi is lenne az nagyon simán behuzna ezt a sok fapofa kozott...

Kartontigris 2015.01.10. 01:59:03

@Aaaaaztaaa!:
Egyébként az szép húzás lenne.
Mondjuk Kiskun ekkorát nem tudna kombinálni.
Elnézegetném a recskahuszár Takonyt ahogy sok-kevés arányban kintmarad és nem érti! :)))
Mondjuk akkor tuti leesne bent mindenkinek, hogy Zsu kint egész máshogy fekszik (fekszik! :D) mint azt bent úgy két három hete a fogyatékos Anál elképzeli és propagálja.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 02:00:01

@vastyúk is ..: "Rokonokkal nem viccelünk"

kérdés, h ehhez az új triumvirátus meddig tartja majd magát, amikor a többiek rokonairól van szó :))

kamilla123 2015.01.10. 02:00:02

na Drágáim, eddig bírtam, mindenkinek szép álmokat! :-)

csincsilla72 2015.01.10. 02:00:25

@dRm: ez nem erről szól! Zsuzsának nem azért kell engednie, mert rossz volt, hanem azért, hogy elhárítsa a gyűlölködést. Ha téged bántanak és te nagyvonalú vagy ennek ellenére is, abból te kerülsz ki erkölcsi győztesként. Fel lehetett volna fogni viccnek az egészet, de Zsuzsának sajnos nulla humorérzéke van.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:02:10

@Mert Csak: szerintem nem gonosz, csak kényszeres. Féltékeny rátelepülős, fojtogató típus. Ja és nagggyon-naggyon buta. A józan paraszti ész sokmindenhez elég, de a sokminden mellett még rengeteg más sokminden is van.

moccafa 2015.01.10. 02:02:31

@őszinte sixx kedvence: Nagyon romlottak lehetünk, de nekem is ez ugrott be, már megint egy nagyszülő? Mi van ha kam? Annyit hazudozik össze itt a műsorban mostanában, annyit színészkedik, h simán benne van a karakterében, hátvág mindenkit és a nyomorúságos háttere is egy büdös nagy kam. Az adósság, a 2 év no szex, a halott ex, minden! Morbid, de kinézem belőle.

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:03:11

@henrik_: így igaz. senkinek nem kéne ilyeneket tolnia.

Komeszka 2015.01.10. 02:03:17

Mindenki annyira megosztó lett már mostanra, hogy Tuja Power lesz a nyerő a végén. Dani nem volt megosztó igazán, ma kapálta el magát a föld középpontjáig.

Belllaba 2015.01.10. 02:03:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezzel nem értek egyet. Szerintem Zsúnak kifejezetten kellemes a hangszíne betanult szövegnél, én is meglepődtem először ezen, a Betlehemes szerepnél tűnt fel. Ha nem a saját mondandóját fogalmazza, hanem betanult szöveget, elég természetes, és mint írtam jó a hangszíne(lágy, fonom, jó hallgatni). Én még azt is el tudom képzelni, hogy a VV után szerepet kap valamelyik sorozatban. (Mint anno Nádai Anikó, aki egyébként Baukó Évi Zsúhoz hasonlított a BV-ban. Azt mondta, ők mindig jól néznek ki, minden szögből) Egyébként Nádai bent nagyon gáz volt, pl. a Béci iránti szerelmével, akinek kint mennyasszonya volt, na szóval ő is szerepet kapott, pedig ő nekem kissé modoros)Ez amúgy Reni álma lett volna, mármint szerep a Barátokban:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 02:03:30

@vastyúk is ..: "... Rokonokkal nem viccelünk..."

Csak Ádinka buzerálhatja Kiskunt a gyerekével..

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.10. 02:04:10

NE MÁR! azért érezzük már a határt az okosgonizás és a bunkózás között, szimpatizálástól függetlenül.

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:05:33

@csincsilla72: Így gondolom én is, ezért nem hiszem, hogy szégyenkezett volna az apóka. Meg igazából az ember mindig védi a saját kutyája kölykét.

Mert Csak 2015.01.10. 02:06:56

@zaphodbeebthe1st: ez tömény gonoszság, nézd a szemét, az arcát, hogy örül, amikor zsu szenved...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 02:06:59

@dRm: Egyáltalán nem anyáztam az irányodba, hanem próbáltalam a jelzőidet minősíteni. Nem vagyok odavalósi, de én határon túli magyaroknak tartom őket, és magyarságuk okán szimpatizálok velük. Azt gondolnám, hogy ez lenne a természetes álláspont minden más anyaországi magyartól is.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:08:18

@Belllaba: Nono! Azért Anikó sikeréhez kellett egy adag altesti rásegítés! Persze ez menne Zsu-nak is nyilván.

Komeszka 2015.01.10. 02:09:04

Zsu most erősödik, de el fogja kúrni valamin a végéig, illetve ő is megosztó, sok lesz ellene a protestszavazat. Robin, ha addig nem kúr el semmit, illetve nem kúrja meg plasztikot, akkor bugyivoksokkal + az ellenfelek protestjeivel kinyomja a megosztó játékoskat. Dórát meg nem merik kihívni, annyira fosnak tőle, ha előveszi a mosónő stílusát. Laci is hogy fosik már Dórától? :)

Mert Csak 2015.01.10. 02:09:21

@VV Erőlegény: valamelyik este az egyik hozzászóló említette,hogy voltak náluk erdélyi magyarok, és rosszul vannak dinkától..

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:10:13

@Aaaaaztaaa!: szerintem ez marad ábrándozás szinten.
1. dani ellen nem biztos,h visszajönne.
2. szeretném látni, ahogy dániel próbál visszakúszni zsú kegyeibe

(megint halkan jegyzem meg: maci újfent megússza...)

Mert Csak 2015.01.10. 02:10:56

@nátrium glutamát: akarna dani visszakúszni, csak fél

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:11:00

Maci is szerepelt már rtl-es szatelit műsorban. Mint ahogy az előző szériából is többen.

Krétagarbó 2015.01.10. 02:11:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
De ha érzi, hogy nincs a helyén, ne küzdjön, menjen a helyére, járja végig, tanulja meg, amit meg kell. Azzal küzdjön először.
Hogy rendes vagy sem, nem tudom, nem hiszem, hogy rosszindulatú lenne, ez lejött pl. a tegnapi öfiből, amikor Edinát próbálta - mint egy gyereket - fegyelmezni, több volt benne a kedvesség, semmint a direkt basztatás. Engem ez a nagy IQ és EQ hiátus zavar benne, kicsit megütögeted és kong az ürességtől. A taktikailag rossz lépései is vagy az értelmi vagy az érzelmi hiányosságaira vezethetőek sztem vissza, nem arra, hogy ő éppen rosszindulatú lenne.

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 02:11:36

@Kartontigris: Hátha megfordul a fejében.
Ha most Edinka meghuzza magát egy kicsit a műgyász miatt,
akkor a Budai villa köcsögnek kell tartania a frontot Zsu ellen!
Ebből kiindulva, és ha tényleg Zsu lesz a kiválasztott, remélem meglépi!!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 02:12:06

@Belllaba: "...és mint írtam jó a hangszíne(lágy, fonom, jó hallgatni)...."

Nekem is csak azon a videó felvételen tűnt fel az, amit írtam. Majdnem 1 oktávval a mostani beszédhangja felett (lehet, hogy túlzok, de jó pár hanggal magasabban, az biztos) olvasta a híreket, teljesen összeszűkült torokkal, katasztrofális volt. Nem tudom, mikori felvétel volt. Egyébként igaz, hogy bármely szögből jól néz ki. Engem érdekelne, hogy a TV miért vette le a netről az összes videót, amin ő szerepel.

Belllaba 2015.01.10. 02:12:07

@zaphodbeebthe1st: nehéz ám a médiába nőként bekerülni és sokra vinni. Szerintem sok nő az élvonalbeliek közül sokat tudna mesélni:D De ez már csak egy ilyen világ.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:12:43

@nátrium glutamát: szerintem meg Dani előbb mászik be Robin kegyeibe :) (teccikérteni)

Belllaba 2015.01.10. 02:13:42

ON Laci milyen "romantikus", az ágyban fekszenek.
Dinka: Inkább beszélgessünk!
Laci: Miről, a hüvelygombáról?

Komeszka 2015.01.10. 02:14:22

Naponta b.sznak egymás alá a játékosok és mindenki építi le magát szépen, mint egy idióta. Dani eddig bírta, elszállt ő is p.csaba. Olyan, mintha nem is Villa lenne, hanem egy kórház idegosztálya. Ma komolyan kezdtem felk.rni magamat Daniékon.

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:14:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a cigis kanapés beszélgetésben én nem éreztem a direkt rokonnal támadást. Zsu azt mondta, hogy ő sose jön a kinti dolgokkal, dani meg, hogy dehogynem a gyerekeddel. erre zsú felhergelte magát hogy ne vedd szádra a gyerekem, mikor semmilyen negatív dolgot nem mondott Dani. Zsú egyre mérgesebb lett, meg sírós, és erre mondták neki, hogy ne mártírkodjon. és ez egy végtelen ciklusban. Nekem ez nem volt erős. Igazából nem értette, hogy mi Zsú problémája

Veder1 2015.01.10. 02:15:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a küzdése mindenképp elismerésre méltó. Kár hogy a játékhoz viszont nincs elég tudása...

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:15:38

@Mert Csak: láttad milyen édik voltak ma a csajok.
szal, ha köztük közelebbi viszony alakul ki, hamar előkerül zsú szerethető oldala. akkor pedig melegen ajánlott a kullancsnak visszaszívnia magát a közelébe. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 02:16:00

@Mert Csak: OK de ők sem örülnének azért, ha lelennének román szutykozva.

Mert Csak 2015.01.10. 02:16:03

Megint oldalra volt dobva a mikroport...
A szerkesztők találták ki ezt a dzsungeles játékot, mégsem avatkoznak be, amikor zsu büntetést kér..
kicsit sem elfogultak dinkával szemben? nem használja a mikroportot sem

Belllaba 2015.01.10. 02:16:14

Laci mondja az ON-ban, hogy Dóri szanaszét hagyja a fürdőben a Canesten-jeit. Az gombára van, nem?

Mert Csak 2015.01.10. 02:17:02

@VV Erőlegény: hidd el, hogy annak sem örülnek, hogy székelyként így lejáratja őket.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 02:17:27

@Krétagarbó:"... De ha érzi, hogy nincs a helyén, ne küzdjön, menjen a helyére,..."

Hát pont most fogalmaztad meg a hiátusokat. A felismeréshez, helyes önértékeléshez azok is kellenének. Egyébként meg nem tud nemküzdeni. A többivel egyetértek.

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:17:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azt akartam írni, hogy "Igazából nem értetteM, hogy mi Zsú problémája"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 02:17:35

@vastyúk is ..: Ott a pont! Ennyi! Én is így hallottam és ez így is hangzott el szó szerint!

Mert Csak 2015.01.10. 02:18:17

@nátrium glutamát: igen, Dóri elég keményen tud ordíani lacival :DD

Mert Csak 2015.01.10. 02:20:26

@vastyúk is ..: az volt a problémája, hogy napok óta basztatja az a két elmeroggyant, és most jött ki belőle, ami felgyűlt

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:21:50

@Mert Csak: oké, ezt el tudom fogadni, de akkor ne mondja azt, hogy a gyerekével basztatják, mert az a beszélgetés nem onnan indult, és nem is arra futott ki.

Komeszka 2015.01.10. 02:22:00

Dani túlgondolkodta a dolgot és vakon van, hogy mennyire sz.p.ágra mentek. Talán, ha Laci kiesne, akkor még csinálhatnának valamit, egyébként lefőtt nekik a kávé. Nálam konkrétan napok alatt estek a 2.-3. helyről az utolsóra. Zsú szépen küzd, de valahogy még mindig olyan merev, nyugtalanító feje van.

raspberrypie 2015.01.10. 02:23:39

@Belllaba: igen, utána beszélték, hogy Dórinak gombája van. viszont szerintem amúgy lehet, hogy Edinának is. ON-ban mielőtt ment a nyugiba, direkt néztem is, hogy a fürdőben kibontott egy gyógyszert (?), aztán ment a wc-be... szerintem canesten volt az :) úgyhogy edina is összekaphatott valamit a ruhás-enytyempenytyem közben ;)

Mert Csak 2015.01.10. 02:24:05

@vastyúk is ..: de edina azt mondta, hogy mit szól a gyerek ahhoz, hogy az anyja berugott..

Mert Csak 2015.01.10. 02:25:03

@raspberrypie: vajon laci terjeszti a gombát? :D dóri, edina..

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 02:25:25

@nátrium glutamát: Miért gondolod, hogy Zsu nem jönne vissza Dani ellen?
Dani Renit hagyta kint, aki elvágta magát amikor lealjasodott Zsu visszatértekor.
De ki is ez a Dani odabent?
Mert kint tudjuk, hogy ki!
Egy rózsadombon élő budai villagyerek, aki alá apuci és anyuci alápakolt mindent,
aki megteheti hogy jogi egyetemre járjon, mert nem kell érte güriznie ilyen-olyan diákmelókon, hogy a diákhitelt fizesse,
aki éppen ezért nem is járt az egyetemre, hanem bandázott a szintén nagy lábon élő haverjaival és összeröffentettek egy zenekart a padláson.Mondván, mert megtehetem!
Erre büszke lehet! A gyári munkás Dennisen feje fölött így könnyú pálcát törni!

raspberrypie 2015.01.10. 02:26:05

@Mert Csak: akkor lehet, hogy meg is van a terjesztő :D :D amúgy újra ON, edina-laci

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:27:28

@Mert Csak: ezt nem Zsúnak mondta, hanem Daninak, négyszemközt,teljesen más időpontban. Valahogy úgy fogalmazott, ha neki ilyen anyja lenne... És ez Zsunak szól, nem a gyereknek, és ezt sem érzem "kurvaanyád" beszólásnak.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:27:35

@Aaaaaztaaa!: ettől még lehetne esze. De valami az agyára ment.

raspberrypie 2015.01.10. 02:27:57

Lacinak milyen betegsége van? Edina próbálja vigasztalni, de mint tudjuk, ez mission impossible, képtelen rá

Mert Csak 2015.01.10. 02:29:56

A gyász közepette dinka a vad szexről beszélget... óh hogy szenved..

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:30:22

@vastyúk is ..: nem tudjuk ki volt ott még amikor mondta, de akkor is ótvar dolog. Elárulom, hogy az ő gyerekének is olyan anyja lesz aki a tv-ben iszákoskodik és kuréltatja magát.

Mert Csak 2015.01.10. 02:30:35

@vastyúk is ..: nézd vissza, ott volt zsu, de végülis mindegy...

raspberrypie 2015.01.10. 02:31:20

Edina megmutatja a gyász egy új fajtáját... Most lehet mondani, hogy mindenki másképp gyászol, és nekem is volt nagypapám, aki nem állt közel hozzám... de én nem így viselkedtem, miután megtudtam, hogy mi történt... Edináék épp most részletezik ki a szexuális szokásaikat, az análjukkal egyetemben...

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:31:46

@Mert Csak: asszem ott van nálam a határvonal, amikor ezt az illető szemébe mondják. pl az is gáz volt, amikor Ádám mondta Fanninak, hogy Anyád biztos büszke rád... És igen, ha Edina Zsú szemébe mondja, az is gáz, de ezt konkrétan Zsú nem hallotta.

Mert Csak 2015.01.10. 02:32:33

@vastyúk is ..: de ott volt , tényleg, kint a kanapén

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:33:01

@zaphodbeebthe1st: ez így igaz. A kérdés csak annyi, hogy amikor négy éves lesz a gyereke , akkor mit fog csinálni. tehetetlen részegen fetrengeni, vagy estimesét olvasni.

Krétagarbó 2015.01.10. 02:33:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azt azért nem hiszem, hogy semennyire sem tudja felmérni a saját korlátait. Te is írod, hogy a hírolvasás során összeszűkült torokkal préseli ki egy oktávval magasabban a hangokat. magyarul küzd, gondolom érzi, hogy ez nem megy neki, vért izzad...

Mert Csak 2015.01.10. 02:33:30

@raspberrypie: veszettül büszke a seggbedugásra...
szegény, de gyászol

Belllaba 2015.01.10. 02:34:09

On

Edina mondja az ágyban Lacinak, hogy kérdezték hogy mitől volt lila a feneke. Meg mondja hogy véraláfutásos is volt a segge. A Laci erre mondja, hogy jó akkor nem csinálja többet. Mire Edina: deee!

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 02:35:18

@raspberrypie: igen a tegnapi élő stremban is ugyanígy kivette a gombaölőt Edinka
és ment a WC-re.
De milyen sunyin hallgat, hogy csak Dórinak kell a Canesten?
Dórinak is berakta Laci egy kicsit Edinkának is!
Vajon ki lehet a vírusgazda?

Belllaba 2015.01.10. 02:35:26

Én azt hittem ma este nagypapiról fog merengeni meg diskurálni Edina, erre a seggbekúrásról beszél...

Kartontigris 2015.01.10. 02:35:28

@Aaaaaztaaa!:
Egyébként valóban lehetséges forgatókönyv ez is.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:36:16

@vastyúk is ..: Hát nemtom! Anyaként-apaként végignézni, hogy a végtelenül buta lányom egy senkiházival reszel az esti tv-műsorban… A büszkeség kifejezés nem nagyon illik ezekbe a sorokba.

moccafa 2015.01.10. 02:36:18

@Aaaaaztaaa!: Két szó: szétröhögném a fejem. :D Könyörgöm a szerkesztőkhöz, ha olvasnak kommenteket, sugalmazzanak már neki annyit, h ne alibizzen, vigyen ki egy szerinte erős embert, a tenyérbemászó Denyált! Az borítana megint mindent, átrendezné a táblát, én meg csendben beszakadnék. :D :D

moccafa 2015.01.10. 02:37:32

@moccafa: Ami három. Három szó. :D

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:37:42

@Aaaaaztaaa!: mert még mindig elég nagy rajongótábora van.
+ agyalnak,h milyen lesz a vella dani nélkül (sztem semmi kül. de az még keveseknek esett le, mert erős favoritként nyitott vmi rejtélyes okból kifolyólag)
és ez itt nem reprezentatív (csak jól néz ki) :))))
www.easypolls.net/poll.html?p=54b06aafe4b09d0221fd2cfa

Mert Csak 2015.01.10. 02:38:10

@Belllaba: és itt lesz érdekes, hogy holnap az összefoglalóban majd bemutatják a szenvedő dinkát, de ezt nem, hogy csak a baszás érdekli
ez manipuláció

raspberrypie 2015.01.10. 02:38:31

Szerintem Zsú az egyik (ha nem a) legerősebb lelkileg bent. Az elején mindenki utálta, gyűlölte, állandóan csesztették, 9-10en mentek vele szembe, folyamatosan beszóltak neki... Renivel az élen... Aztán mikor Reni került az általa százszorosan felnagyított "ugyanebbe" a helyzetbe (párbaja előtt), akkor hogy mondta, hogy "nagyon nehéz úgy, hogy mindenki ellene van, és folyamatosan azt mondják, hogy ő rossz ember" - nos, Reni nem ugyanezt csinálta??? és vele még nem is olyan szinten lett ez művelve, mint ahogy ő ezt Zsúval tette...

Most pedig (Lilu: "ez a csöpp lány milyen erős" - kb 2 napja) az RTL állítja be így Edinát... Szerintem maradjunk annyiban, hogy Zsú kb 2 hétre engedhette el magát, amikor nem csesztették atom durván.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:39:19

Ja, a szemüveg azért dob rajta. Már bocsánat...

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:39:31

@Mert Csak: hát én nem találom, de elhiszem, ha ennyire biztosan állítod. Én csak olyan felvételt találtam, amin a cigis kanapén Edina és Dani beszélik ezt. Ha ott van Zsú, akkor gáz. Igen, a rokonokkal nem baszakodunk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 02:40:04

@Krétagarbó:
Olyan fura, merev ember. Mintha semmi humorérzéke sem lenne. Valahogy nekem úgy tűnik, hogy nehéz neki az élet
Na, persze nekem is :D:D

moccafa 2015.01.10. 02:40:19

@raspberrypie: Mondom én h nem is halt meg senkije! Hazudik a szutyok, csak mint rendesen.

Mert Csak 2015.01.10. 02:40:55

@vastyúk is ..: én úgy emlékszem, hogy ott volt, de ezen ne vitázzunk :)

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:41:10

@zaphodbeebthe1st: én se lennék büszke, de illúzióim nem lennének. Szerencse, hogy ez a veszély engem nem fenyeget.

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:41:45

@Aaaaaztaaa!:
Dórinak is berakta Laci egy kicsit Edinkának is!
Vajon ki lehet a vírusgazda?

szabad a gazda! :)))

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:42:12

@Mert Csak: meg igazából megbeszéltük. ha tényleg Zsúnak is mondta, akkor az nem volt szép dolog.

Mert Csak 2015.01.10. 02:43:23

@raspberrypie: kicsit sem elfogultak...
én is így látom

pomac 2015.01.10. 02:43:48

@vastyúk is ..: mert az nem számit basztatásnak hogy a "gyerekével" basztatja? vagy mondania kell a gyereke nevét is hogy annak számitson ?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 02:43:52

@vastyúk is ..:
Azt mondta Ádinka, hogy miccó a gyerek, ha részegen láttya azannyát. Ádinka szigorú erkölcsű ám - ha másokról van szó.

raspberrypie 2015.01.10. 02:44:14

Amúgy azért nagyon durva volt hallgatni Zsútól az ON-ban, hogy hogy kielemezték Maci játékát az elején :D :D hogy Maci akkor kezd el dumálni, meg szerepelni, mikor rámozog a kamera, stb :D éjjel-nappal így gondolkodni elég fárasztó lehet

raspberrypie 2015.01.10. 02:45:27

@Mert Csak: a belevalóba egy olyan vendég nem jött, aki ne Edina párti legyen :D :D talán Indián... de hogy ez a hét után hogy lehet még mindig őt védeni... rejtély

Mert Csak 2015.01.10. 02:47:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "mert őt így nevelték" - néhányszor említette, hogy őszintének nevelték... látszik, szegény családja

Mert Csak 2015.01.10. 02:48:10

Azért az nagyot szólna, ha valamelyik csaj terhes lenne...

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:48:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @pomac: @vastyúk is ..: @Mert Csak: ezt veséztük korábban, ha Zsúnak mondta, tényleg gáz.
Viszont a Danival való összetűzést Zsú szövegértelmezési korlátainak tudom be.

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:48:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és mi lesz az ő jövendőbeli gyerekeivel?
csak annak kell viselkednie, akinek már van?

olyan szívesen írnék valami pozitívat edináról... de tényleg!

Krétagarbó 2015.01.10. 02:49:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nabazz, nekem is az, mindjárt kelnem kell:)
Tudom, én vok szigorú, de az ilyen fokon merev (és érzelemmentes-ített?) fakocka embereket nem bírom, ahogy Fannikának, ha bestresszel, nekem is izzad tőlük a lábam. Azt hiszem, én ezért nem tudom őt, mint karaktert megkedvelni.

raspberrypie 2015.01.10. 02:50:04

@Mert Csak: Fanninak majdnem összejött :D :D még nem késő :D

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 02:51:14

@raspberrypie: Ha Zsú igazán görénykedni akarna akkor a következőt adná elő:
elhitetné Ádinával, hogy ha kiválasztják akkor Ádinát viszi párbajra. És amikor visszajön rámegy a Lacira ezerrel. Mindezt mosolyogva. Ádina annyira befeszülne, hogy a következő szerdáig elmeorvoshoz kéne szállítani.

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:51:33

@Mert Csak: sztem kaptak bogyót... ha már a gumeszt csak labdának bírják használni... :)))

Mert Csak 2015.01.10. 02:52:18

@nátrium glutamát: az pozitív edináról, hogy ha alszik, csendben van? :D

raspberrypie 2015.01.10. 02:52:57

amikor Dani odament Zsúhoz pár napja (kint cigizésnél énekelt), és próbált Zsúval beszélgetni + a királyválasztós monológnál amiket mondott (ő már bizonyította a hűségét, stb) én egyértelmű bepróbálkozásnak látom. csak Zsú nem volt vevő rá, gondolom ez is b#&@za Dani csőrét

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:53:25

@Mert Csak: az ördög sohasem alszik :)))))

vastyúk is .. 2015.01.10. 02:54:15

@nátrium glutamát: hát figyu, haverjaim, akik régen karonfogva hánytak a legnagyobb szeretetben és black-out-ban mulatva végig az éjszakát a gyermek(ek) megszületése után teljesen konszolidáltak lettek. Előjött bennük a példamutatás :D. A kedvenceim a lányos apukák, akik röptében a legyet is, hát rettegnek a gondolattól, hogy aaz ő kicsi lányukat valaki meg fogja pocsékolni :D. DE ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszul tette Zsú, hogy beállt, pusztán azt, hogy szülőként az ember már nem szokta végiginni a kocsmatúrákat.

raspberrypie 2015.01.10. 02:54:37

@zaphodbeebthe1st: ez még jobb lenne, ha Edina valakitől hátulról tudná meg, pl. Dóritól, hogy Zsú ezt tervezi :D :D fúú, de megnézném a fejét :D

moccafa 2015.01.10. 02:54:56

@raspberrypie: Az egész eddigi élete erről szólhatott, megúszósra venni mindent. Képzeld el a melóhelyen:döglik, tunyul, kíméli magát, rámozog a főnök, hát már csak úgy kell csináljon, mintha dolgozna, nehogy kibasszák. Nagy túlélő az ember. :D

pomac 2015.01.10. 02:55:59

@Krétagarbó: ha benn nem gyülölnék szerintem nem lenne merev ,érdekes mikor még 5 voltak a nyugiban is jol el tudtak lazulni nem tudom az nem tünt fel senkinek sem hogy akkor nem merev , most sem volt merev az on elején ,ha nem támadják akkor érdekes mod nem tünik merevnek

Mert Csak 2015.01.10. 02:57:48

@vastyúk is ..: amúgy így van :DD a lányos apukákkal :DD

nátrium glutamát 2015.01.10. 02:57:56

@raspberrypie: azt a jelenetet én is úgy láttam. de mi lett volna jobb zsú részéről?
nem ő támadta hátba... bárki azt mondta vna a helyében,h szopjál lovat kis köcsög, későn jössz már puncsolni :P
kibaszottul kicsavart elmével (de neki sajna nincs olyanja) megjátszhatta volna a tékozló fiú visszafogadását... már csak edina bosszantása végett is... emellett dórival továbbvinni a barátkozós vonalat...

raspberrypie 2015.01.10. 02:58:33

Na, ON híján nekem is lámpaoltás :) kár, hogy csak ennyit adtak be :/

moccafa 2015.01.10. 02:59:02

@zaphodbeebthe1st: Eh de szép munka lenne! Bár csak még meglenne neki a párbajfelkészítő csomag, Attila kiművelné h most mit kellene lépjen, de ez a vonat már elment. :/

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 02:59:50

@raspberrypie: "én egyértelmű bepróbálkozásnak látom. csak Zsú nem volt vevő rá, gondolom ez is b#&@za Dani csőrét"

sztem csak gecizni akart vele, vagy átverni őt. máskülönben nem azzal cseszegetné, h "pedig egy hete még nem ezt mondtad!", etc....

raspberrypie 2015.01.10. 02:59:59

@nátrium glutamát: jó is, hogy nem reagált rá, így ő jött ki belőle győztesen. még a végén belement volna, hogy locsi-fecsi legyen, aztán dani pofára ejti, és koppant volna.. az úgy volt jó, ahogy volt :)

pomac 2015.01.10. 03:00:39

@zaphodbeebthe1st: szerintem még mondania sem kellene csak ugy néznie lacira edina elött "ugy" ,mint pl mikor szilveszterkor irta neki a "verset" és laci beszolt,edinaképe tanulmány volt :DD

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:00:41

@zaphodbeebthe1st: Ne Edinkát vigye! Csak az őrületbe!
Vigye Danit, majd Lacika visszapuncsolja magát Zsu-hoz, mivel egyértelmű lesz, hogy rossz lóra
tett Edinkával...
Vagy vigye Lacit, és amikor visszajön, álljon Edinka elé a következőkkel: Ne aggódj, biztos meg fog várni odakint, nem hiszem, hogy a sok szponzorbulis fizetett playmate-ek rámennének...
aludj nyugodtan:DDDDDD

Mert Csak 2015.01.10. 03:01:30

@nátrium glutamát: igen, jónéhány szülő piál rendesen..

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:02:16

@henrik_: és erre vajon zsú miért nem vágott vissza,h 2 napja még puncsoltál cukorborsó, úh nem kéne itt osztani az okosságot

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:02:46

@vastyúk is ..: "...a Danival való összetűzést Zsú szövegértelmezési korlátainak tudom be..."

Nem tudom, hogy pontosan melyik összetűzésre gondolsz, de hát ez most már régen egy folyamat. Kiskun ellen fordult Edina, Dani, de nem érték be ennyivel, hanem eldöntötték, kinyírják. Ezt is teszik. Minden nap nyírják. Nem hinném, hogy itt lehetne szöveg értelmezésről beszélni. Kiskun megmondta, hogy ne próbálkozzon, mert bármilyen furcsa is, neki van tartása.

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:03:25

@nátrium glutamát: Ez is igaz. Egyébként meg a hótrészegen fetrengést én nem tartom jellemhibának. Elképzelem, hogy azért mennyi parti juthatott ki szegénynek egy kisgyerek mellett (semennyi). Most egy pillanatra úgy érezhette nyaral. Vagy épp a honvágyát (kisfia útáni vágyát) akarta csillapítani. Szóval felőlem minden estét partira vehet. Sajnálom, hogy nem lazább valamivel.

Mert Csak 2015.01.10. 03:04:17

lehet azért van OFF, mert edina gyászában seggbedugatja magát...

moccafa 2015.01.10. 03:05:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pedig a küzdés az, ami előre viszi, nehogy már ezért basztassátok. Ha a "helyére megy" és ott marad, akkor mi különbözteti meg Macitól? A kanapé mesélhetne, h milyen az a szánalomra méltó létforma, amikor valaki a helyén marad.

pomac 2015.01.10. 03:05:15

@vastyúk is ..: erre nem vennék mérget ,attol hogy szülő valaki miért nem turázhat(szülinap névnap esküvők stb ) nem kell azért ennyire álszentnek lenni :DD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:05:57

@nátrium glutamát: mert hülye. azt még vhol megértem és elfogadom, ha nem tud, vagy nem akar azonnal válaszolni, nehogy vmi meggondolatlanságot mondjon, de amikor ráér, akkor már rég megfogalmazhatott volna magában olyan mondatokat, amikkel később, élőben porig alázhatná a Dani-Edina-Laci triót.

pomac 2015.01.10. 03:06:22

@Mert Csak: 3 vannak a nyugiban nem kettesben

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:06:32

@vastyúk is ..: kicsit kibukott sztem. kérte is dórit,h vigyázzon rá, mert most be akar baszni, de rendesen. éppen dóri az, aki majd vigyáz, mi? :))))
így maci támogatta szegényt.

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:06:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Arra gondolok, mikor Zsú azt mondta nem mártirkodik mert nem jön a kinti dolgokkal, dani meg mondta, hogy dehogynem. erre Zsú úgy reagált, mintha dani valaminagyon csúnyát mondott volna a gyerekről. erre értettem, hogy szerintem kicsit túlreagálta, félreértette a mondatokat. Az is igaz, hogy megy már a terror egy ideje, szóval lehet, hoyg csak erre fakadk ki Zsú a többi faszság miatt. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nálam ez nem a rokonszidalmazás kategória.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:07:12

@nátrium glutamát:"... és mi lesz az ő jövendőbeli gyerekeivel?..."

Pont ez jutott eszembe. Hogyha Ádinka nyeremény nélkül ballag haza, akkor igencsak meg fognak csappanni a reményei férj-felhozatal ügyben. Hiszen aki nézte őt a VV-ben, az nagy ívben ki fogja őt kerülni. Ki az Isten akar ilyen feleséget?

Mert Csak 2015.01.10. 03:07:20

@pomac: ez még eddig semmiben sem korlátozta edinát..

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:08:28

@nátrium glutamát: jajaja. Dóri az alkesz hehehehehehe. Adigra, mire Zsú tántorgott, Dóra már az Ágyban pörgött a ringlispin. És szerintem Medve is baszott vigyázni rá, pedig tök józannak tűnt

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:09:47

@Krétagarbó:"... fakocka embereket nem bírom,..."

Asszem engem is csak a "másik oldal", a csürhe tol őfelé. Egyfajta tagadás . Aluggyá :D

pomac 2015.01.10. 03:10:04

@henrik_: szerintem nem célja lealázni öket ,eddig nem azon volt ,jobban törekedett arra hogy inkább megértse dani mi volt a valodi célja ,de végre már beletörödött hogy nem kell magyarázkodnia

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:12:15

@őszinte sixx kedvence: nem az a lényeg ebbe, hanem a húzás. Ádina annyira kényszeres és bizonytalan, hogy nem tudná gondolatban feldolgozni azt a lehetőséget hogy úgyis ő jön vissza (szerinte persze). Folyamatosan azon kattogna amit a féltékenysége diktál és széjjel savazná magát meg a körülötte levőket.

Mert Csak 2015.01.10. 03:12:21

@nátrium glutamát: ez tényleg sohasem alszik :D

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:14:40

@Mert Csak: amúgy a szex tényleg nem rossz ötlet. csökkenti a stresszt.

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:15:36

@pomac: épp írtam @nátrium glutamát: -nak is (@vastyúk is ..: ) tudom, hogy nem kell álszenteskedni, csak annyit mondtam, hogy sok ember visszafogja magát, ha szülő lesz. Szerintem Zsúnak jót tenne, ha lazulásnak fogná fel a villát.

Krétagarbó 2015.01.10. 03:15:44

@pomac: nem csak az arckifejezésére írtam, amikor úgy jellemeztem, hogy merev:) Az egész lénye sótlan, humortalan, lassú, és ezt én az egész játék alatt így láttam eddig. Ha támadták, ha nem.

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:16:11

@henrik_: hát nem?
meg kéne hívni hv-ra, hogy kitanulja a szájkaratét :D

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:16:38

jó éjt baglyocskák, elmentem az odumba..

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:16:43

@pomac: pedig ezekkel az "alázásokkal" rávilágíthatna a valódi motivációikra (Dani sértődöttsége, amiért nem baszhatja meg, satöbbi), amikkel nem csak a villában, hanem a tévénézők között is szerezhetne magának szimpatizánsokat.

mert így sajnos sokszor úgy néz ki, mintha mindenért tényleg ő lenne a hibás, illetve mintha ő ezt el is fogadná, mint tényt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:19:31

@moccafa: "...nehogy már ezért basztassátok...."

És ki basztatta? Ki mondta, hogy menjen a helyére?
Amúgy, ha úgy tartja kedvem, azt fogom mondani. :D

moccafa 2015.01.10. 03:19:35

@Mert Csak: Igen és az rontaná a gyászoló imázst, miről cikkezhetne akkor a holnapi bulvár? Két sajgó seggről? Az csúnya volna, ej-ej. :D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:21:12

@henrik_: persze alázás alatt nem azt értem, h úgy tapadjon rá a Danira, ahogyan őrá az Edina, csak csapjon egyszer egy balhét, amiben nem mások kiabálnak vele, hanem ő kiabál másokkal, mosolyogva. mondjuk lehet, h akkora spíler, h ezt a kiválasztás/kihívás utáni percekre tartogatja, mert akkor úgyis mindenki a kanapén van, de nem hinném, h lesz ilyenben részünk.

Krétagarbó 2015.01.10. 03:22:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én mondtam, hogy menjen a helyére, mondjuk a többi (és maradjon is ott) már a képzelet szüleménye. Pont azt mondtam, hogy a "helyéről" kezdje a küzdést.

Mert Csak 2015.01.10. 03:22:55

laci kb 10x mondta már, hogy aluggyá...
de a gyász nem hagyja...ezért muszáj lacit taperolni

moccafa 2015.01.10. 03:23:07

@nátrium glutamát: Stresszes helyzetben képtelen villantani, lámpalázas alkat lehet, van ilyen. :)

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:23:32

@henrik_: totálisan lefagy.
pedig jónéhány dolgot ő is a szemükbe vághatott volna a "nagy szembesítés" alatt
vagy még mindig hitte,h kitart a bt danival és nem akarta elárulni lacinak,h mi folyt a háttérben??? nem tudom...

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:24:04

A gyászoló unoka!
Nah, az RTL bizonyíthatja egy-két szerkesztői vágással amit amúgy Edinka javára szoktak volt megejteni, hogy az: RTL nem részlehajró egyik játékos felé sem!
A lehetőség adott!!! Hajrá!!!

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:25:21

Lackó rámarkolt a viszketős ánuszra :)

moccafa 2015.01.10. 03:26:12

@Mert Csak: A gyász az már csak ilyen. Taperolásra sarkallja az egyszeri halandót.
Minél egyszeribb, annál inkább. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:26:51

@Krétagarbó: @vastyúk is ..: "...Zsú azt mondta nem mártirkodik ..."

Dani részéről részben jó elgondolás, hogy bizonyos szavakat, kifejezéseket sulykol a nézőkbe az állandó ismételgetéssel. Úgy gondolom, hogy aki nem követi szórul-szóra a műsort, annál ez bejöhet. Ilyen a mártírkodás, az átverés, a hazudtál, a gyerek, becsaptál stb. Valszeg már ez is Kiskun agyára megy.

Mert Csak 2015.01.10. 03:27:02

"Lehet beveszem azt a nyugtatót"-dinka
"igen az jó ötlet" ! :DDD -laci

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:27:16

@őszinte sixx kedvence: nem láttad? ,mostmeg nyugtatózná a luvnyát

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:30:40

igyá' bele vazze. gáz ez a csaj nagyon.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:32:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Dani részéről részben jó elgondolás, hogy bizonyos szavakat, kifejezéseket sulykol a nézőkbe"

szerintem pont ezzel a szómágiával bukott be Reni is. ő is addig ismételgette a gonosz, manipulatív, sötét szívű (és más egyéb) szavakat, jelzőket, hogy a végére már senki nem hitte el neki.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:32:56

mindegyik beleiszik az üvegbe. komplett vírostenyészet az egész. a villa egy nagy petricsésze

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:34:24

@moccafa: "...A gyász az már csak ilyen...."

++++++++++

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:37:18

@henrik_: "...a végére már senki nem hitte el neki...."

jó lenne, ha így lenne.

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:38:20

Mi a f...szért nem szólnak rájuk, hogy MIKROPORT!!!!!!
Holnapi előzetesben remélem az a bazi nagy láda a nyakukba lesz kötve!!!!!!!

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:40:53

@henrik_: röné szavai "visszaszálltak" rá rendesen

egyébként a következő kifejezések nem ismerősek: őszinte vagyok, ilyennek neveltek, naiv vagyok
vagy:
én ilyen vagyok, leszarom, nem érdekel...

mind-mind olyan, mintha magának mantrázná az illető és egy idő után kételkedni kezdesz...

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:42:02

@Aaaaaztaaa!: betoncsizmát nekik! megtanulnák,h mi a rend! :))))

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:44:17

Folyt köv. holnap! Jóéjt mindenkinek!

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:44:44

elintéztem... ;)
mikroport :D

pomac 2015.01.10. 03:44:44

@henrik_: ugyis legyöznék öt a rutinjukkal ahogy a szolás is mondja :DDD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:47:07

@nátrium glutamát: az "ilyen vagyok" a VV7 jelmondata. másik kedvencem még a "tiszta szívű", hogy oda ne rohanjak.

Mert Csak 2015.01.10. 03:48:24

ez a picsa mikor dől ki? egy lónak való nyugtató kellene neki..

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:49:37

@pomac: hát, azért ha a mostani helyzetben benyomná Zsu a Daninak, h "velem akartad elveszíteni a szüzességed, és most vérig vagy sértve, amiért nem akarok veled dugni", akkor Dennisék igencsak kiröhögnék a budai fiatalembert. :)

pomac 2015.01.10. 03:52:01

@Krétagarbó: én sem csak az arckifejezésére irtam , én is akkor vagyok laza ha olyanokkal vagyok akik szeretnek nem pedig azt kell néznem vajon melyik mozdulatomba kötnek bele

Mert Csak 2015.01.10. 03:52:27

viszek be neki altatógázt..

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:52:40

@henrik_: LOOOOOL
mondom,h kéne neki pár óra olvasgatás itt :))))

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:54:05

@Mert Csak: jó éjt :)
mindjárt én is...
ókcamicim style-ban :D

pomac 2015.01.10. 03:54:20

@henrik_: erre danir ávágná" tudom hogy nem velem, azért aludtál dáviddal" és akkor zsut röhögnék ki :D tudja ö hogy nem sok esélye van karatézni ellene:DD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:57:39

@pomac: a munkahéten mégis a Dani óbégatott részegen, h neki "érzései vannak", blabla :)

pomac 2015.01.10. 04:04:13

@henrik_: erre mondtam mindenki azt lát amit akar hiába mondasz te bármit is ,ugy is az ragadt meg hogy "ö kinn milyen volt" meg mikor bement meg szolt mindenkit(én is azt tettem volna és igaza is volt mert ö is ott lakik onnantól)meg dáviddal aludt és "fogdota" akkor tuti egy nagy riban ,nesze neked kettös mérce ,de igen mi kezdtük"zsu" fanok a sárdobálást meg az elöitéletet a kezdetek kezdetén

xander 2015.01.10. 04:07:34

Dani közelít dinkáékhoz...:D...fújj de retkes a talpa...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 04:08:58

@pomac: hát azért Dani szándékai (miszerint megszexelné) a többi villalakó számára is eléggé nyilvánvalóak voltak, és egyszerűen lerí arról az emberről, h vérig van sértve, amiért Zsú nem őt, hanem mást "kívánt meg" azon a szép karácsony estén (megjegyzem ez is közvetlenül azután volt, h Dani nem védte be Macival szemben)

pomac 2015.01.10. 04:11:15

@henrik_: hát azt a levelet dani nagyon tultolta, azt hitte innetöl már zöld ut van a döntöig, vajon most mit irnának neki :DDD

nátrium glutamát 2015.01.10. 04:14:56

@pomac: te miért ilyenkor kerülsz elő barátom? :D
amikor ms. kettősmérce kiabált velem hol volt ez a tömeg? :)))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 04:16:26

@pomac: és itt látszik, h ostoba, mert várhatott volna legalább 1-2 hetet s a szakítással, h ne legyen ennyire átlátszó, de így nagyon kilógott a lóláb, h a levél napján már ki is hátrált Zsú mögül. persze ő sem a legjobban reagálta ezt le, amikor úgy érezte, h most a legjobb lenne megbaszatnia magát, de hát istenem, részeg volt. a vicc az, h Laci óóóóóórákkal később matatott, ehhez képest mégis mindenki azt vallja, h ez Zsú kezdeményezése miatt volt. nem is értem, h ezzel pl miért nem érvelt még soha, egyik vitában sem.

pomac 2015.01.10. 04:20:52

@nátrium glutamát: játszottam megint :DD ki az az ms :DD amugy már mennem kellene mert melo van még ma de délig aludtam és nem vagyok álmos :D

nátrium glutamát 2015.01.10. 04:25:28

@pomac: ne jáccá amikor harcok vannak! :D :D :D

jóccak, mindenkinek!
tőlem is megszabadultok pár órára ;))

pomac 2015.01.10. 04:29:39

@henrik_: nem kevered a 2 esetet a dávid-lacissal:DD

nátrium glutamát 2015.01.10. 04:29:40

ma nem volt külön közvetítés, túl nagy volt a römeg. mire szétszéledtek, ez maradt:

kepfeltoltes.hu/150110/140110_424_www.kepfeltoltes.hu_.png

pomac 2015.01.10. 04:33:57

@pomac: nem szoltamcsak már ilyentájt nem értettem elsöre:D

pomac 2015.01.10. 04:36:18

@henrik_: még egyszer:DD igen :D amugy az másnap reggel volt mikor edina kiment laci kezdeményezett , az sem mondta el volna akkor egyböl daninak, csak ugye a hiuság mert dani azt mondta lacinak tuti nem kell zsu :DD

Well... 2015.01.10. 04:55:14

na nehogy ma nkimaradjon egy nap edina karakterrombolas nelkul...

asze ma fanni mondta egyszer...."teljesen biztos vagyok benne, hogy o az ordob " (angolul es nem az edinara gondolt, de tevedett o mar ennel nagyobbat is :o))

kepfeltoltes.hu/view/150110/edine_ordog_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Well... 2015.01.10. 04:58:19

es akkor meg mindig ugyanaz a cimzett ebben az esetben a dori rug bele.....

vid.me/zXep

Well... 2015.01.10. 04:59:09

mwnnyivel kifinomultabb...nem nevet hiszteriazik...es melyre vag...csak egy odavetett mondat.....dani tanulhat meg kicsit

dr. sziszi 2015.01.10. 05:27:31

Jéééééééééééé,reggel van! Valaki beflegmúlt?

Megdobbent 2015.01.10. 05:30:28

Az idegbeteg roan markecos ciganylanyt hamarosan kint latjuk, hiaba kuldte neki az rtl a "halott nagyapa, kijohetsz magyarazattal" selyemzsinort. Szerintem kb. betelt a pohar (nalam mondjuk mar 2 hete legalabb), on es kozveszelyes, bipolaris randa ribancnak nemigen van bent helye. Bar ki tudja? Megnezem, amig teljesen elborul es kart tesz magaban a hullamvolgyben :>

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 06:13:03

@nátrium glutamát: nem szokásunk árulkodni, nincs értelme, ez nem az ovi ;-)

@moccafa: te meg nem kicsit vagy bunkó, személyeskedő.

dr. sziszi 2015.01.10. 06:14:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Szerintem sem cigánylány, mért lenne az. Na,jó , nem viselkedik vmi szépen , de ennyit tud egylőre.

dr. sziszi 2015.01.10. 06:16:51

Megint meghalt valakinek a valakije? lemaradtam...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 06:22:14

Egyébként Edina nagyon jól tolja a játékot, meg Fannika. A többi elbújhat mellettük. Talán zsúban van még potenciál.

A többi tuja, tiszafa, fenyő, boróka, kanapé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 06:23:29

@dr. sziszi: még ha az is (nem tudom, talán az), a játékhoz ennek semmi köze. :-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.10. 06:47:08

Jézusom hajnal 3-kor még itt gépeltek ? :)
Az esti összefoglaló elég sűrű lett, most tényleg kijött a bezártság okozta stressz, asszem az előző évadokban később jött úgy emlékszem, de az alkohol felszakítja a gátakat, és ilyenkor robban minden.
Dani is más taktikát váltott, most nem ő a szomszéd kocka gyerek aki cseresznyét lopni is hót remegő lábakkal ment, hanem a forradalmár bojkottőr, és a megmondóember egyben.
Nem mondom hogy szarul áll neki, de egy kicsit testidegennek hat tőle mikor így bebaszva leszarja a világot, és ő lesz Sid Vicious és Johnny Rotten szerelemgyereke.
A Fanni Edina konfliktusnál Edina mellé állnék ,részben azért mert az a Fényevő balga lány pont azt kurvázza le, aki igazából életében nem látott f*szt, és ez Fannika szájából, aki napjában rágja Denisz répáját elég érdekes :)
Nyilván Edinát is leszedálnám egy lónyugtatóval, amit leművel az olyan mint egy szabályok nélkül élő speed függő, ha szájzárat kapna abba pusztulna bele.
Most ez a haláleset picit lelassítja Edinát, már nem lesz olyan ugribugri, részvétem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 06:50:01

Őszinte részvétem Edinának a nagypapája elvesztése miatt.

ms delacroix 2015.01.10. 08:43:17

Kesz, en fenyt kaptam. A tegnapi adas utan mar csak felfele ivelhet a "szinvonal".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:01:03

@ms delacroix: Mit vársz, mit vártok ettől az adástól? Néha az a bajotok, hogy langyi dagonya és verbális iszapbirkózás történik, máskor a tujaság rulez factor untat benneteket, nem vagytok kibékülve a tematikus hetekkel sem, hiszen műviek és a szerkik túlságosan belenyúlnak a történésekbe, ugyancsak máskor az obzscén szavak, és a pőre szexualitás zavar benneteket, tegnap lerészegedős fight nap volt, és az sem volt pálya ? Mikor és mitől emelkedett színvonalú egy ilyen VV ?

ms delacroix 2015.01.10. 09:28:13

@VV Erőlegény: Miert beszelsz tobbes szamban? En az altalad felsoroltak kozul semmire sem "panaszkodam". Ez az elso vv amit nezek, es nekem a tegnapi osszefogalao sok volt. A szinvonal szo pedig nem veletlenul volt idezojelben. Szoval summa summarum en egyedul vagyok es nem tobben. Velemenyt alkotok. Ennyi.

másodpéldány 2015.01.10. 10:46:59

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

"aki igazából életében nem látott f*szt" - ezt mégis mire alapozod, mert a műsorban erősen más jön le... vagy pedig te nem nézed ezt a showt, csak hozzászólsz?

Bujumburi 2015.01.10. 11:21:21

@VV Erőlegény: nekem eddig nem volt kulonosebb bajom adassal, de ez a gyuloletcsomag nekem sok volt, egyszeruen rossz iy magukbol kikelve latni oket. Utoljara akkor volt hasonloan szomoru szamomra, amikor meg Reni is bent volt. :/

dRm 2015.01.10. 13:15:27

@VV Erőlegény: a jelzőim 100% korrektek voltak. Problémás ha valakivel csak a származása miatt szimpatizálsz es nem azert aki. Az ilyen hozzáállás általában nem szokott sok johoz vezetni. Az en álláspontom meg az hogy román útlevele van, hacsak nem vett fel meg egy magyart is hogy kettővel bohockodhasson.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 13:58:51

@pomac: "dani azt mondta lacinak tuti nem kell zsu"

na igen, ott látszott a legvilágosabban, h Dani mennyire nem szeretné, ha vki más megfektetné Zsút.

REM. 2015.01.12. 05:24:14

Hát azért Bruti fiú műveletlenség meg taplóság alapján simán mehetnél a Villába, nem lógnál az biztos.

REM. 2015.01.12. 05:26:06

@Megdobbent: Szerintem inkább édesanyád román, mind ádina de inkább hagyjuk
süti beállítások módosítása