Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x52 - Amikor megtudtam, hogy megint meg leszek SZOPTATVA

2015. január 07. 10:22 - zaphodbb

Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész leginkább arról fog szólni, hogy próbáljuk értelmezni Zsu random egymásra hányt szavait.

A párbaj éjszakájával kezdünk, Dóri mond pohárköszöntőt, a “győzött a tiszta szív” kifejezéstől kiráz a hideg, mintha valami teliberakott szekta lenne az ő csapatuk. Kazal "vad, tesztoszteronos, tökös csurit" látott már Robinban akkor is, mikor bejött a villába, ami azért érdekes, mert eddig hevesen utálta ezt a gyereket, most meg mégsem. Kazal fejében a szél sosem tudjuk merre fúj. Laci nem fog változtatni azon, hogy ő bunkó volt, nem is vártunk nagyon mást. Félig Lehunyt Szemű Robin emelgeti a poharát és bárgyún vigyorog.

robin.jpg

Laci és Ádiná a kanapén: Laci el akarja cserélni Macival a kendőt, hogy elvigye Ádinát egy romantikus vacsorára, mert ő kettesben akar lenni Ádinával, de persze nem szexelni akar, mi meg elhisszük neki majdnem. Tuti csak azért akarja, mert azzal a műsorban maradhat, hiszen a romantikus vacsorát biztos beteszik az összefoglalóba, ahogy az utána lévő opcionális análszexet is. Ádina szerint nem éri meg vele egy este a lila kendőért cserébe, egyem azt a hatalmas önbizalmát nekije. A riportszobában azt gondolja szegény, hogy ez róla szól, és vele akar tényleg lenni Laci, pedig dehogy. Ha kijön és visszanézi az egészet, nagyon fogja majd a fejét, az biztos. Laci kedvesen csak undorító féregnek becézi Macit, Ádiná szerint meg hitesse el vele, hogy elcseréli vele a kendőt, és az utolsó pillanatban gondolja meg magát. Aztán Laci minden átmenet nélkül hirtelen bekérdez:

Kinyalhatlak?

Nekem felszalad a szemöldököm, Ádiná pedig kifejti a riportban, hogy:

Amúgy én egy szexgép vagyok egyébként.

De itt bent nem lehet nyalogatni, demót sem kér Lacitól. De aztán azért csak lesz valami maszatolás az ágyban, egymás gatyájában nyúlkálás, miközben Maci, Kazal és Dóri ott alszanak.

22 évesen, ha nem tudok magamnak és a nunámnak dirigálni, akkor mi van.

A mozgásból következtetve volt ott azért dugás kiflipózban, bugyin keresztül. Laci számára ez egy jól eltelt éjszaka volt, míg Ádina szerint Laci is érez már valamit. Bencus táncikálva örül neki, hogy Laci becserkészte Ádinát, szerintem meg ennek kurva nagy sírás lesz a vége. Laci tipikusan az a csávó, akiről a női lapokban cikkek százai születnek “A férfitípus, akit messzire kerülj el” címmel.

dugas.jpg

Ébredeznek a lemmingek, Ádiná már szégyelli magát a dugás miatt, mert az otthoniak most mit szólnak. Én nem értem, hogy huszonéves felnőttek miért problémáznak azon, hogy az otthoniak mit gondolnak arról, hogy van nekik szexuális vágyuk. Szerintem már mindenkinek az apukája és anyukája rájött pár éve, hogy élnek a gyerekek nemi életet. Dani rákérdez, hogy mit csináltak a paplan alatt, Ádiná bevallja, hogy még el is sírta magát és külön paplannal akar aludni, mert ő beleszeretett Laciba.

Ezek után olyan beszélgetések zajlanak a Dani-Laci-Ádiná és Plasztik-Kazal-Kiskun tengelyen, aminek a lényegét annyiban sikerül csak megfognom, hogy az előző brancs szidja Kiskunt, a másik csapat meg szidja Ádinát és Lacit. Plasztik:

Lacit el kell innen pusztítani.

Laci, Dani, Ádiná a nyugiban beszélik ki Robinékat, hogy Robin nyit Dennis felé, de Dani szerint őt kedveli annyira Robin, hogy szét lehessen robbantani őt és Dennist. Plasztik néz be a nyugiba hozzájuk, majd ki is fordul onnan rögvest és viszi a híreket Dennisnek, hogy Dani Lacival és Ádinával beszélget, jujj, most mi lesz. Dennis szerint, miközben hugyozik:

Kettős érzések kavarognak bennem, lehet, hogy Zsu nem is olyan rossz.

doridennis.jpg

És el is érkeztünk ahhoz a részhez, ahonnan már nincs visszaút, mindenki belekavarodik Kiskun gondolatmenetébe, még ő maga is innentől kezdve. Kiskun és Dani kint a teraszon, Dani danolászik angolul, ezzel mélységes zavart okozva Kiskunnak, az arcára kiül a döbbenet. Próbál beszélgetést kezdeményezni Kiskunnal, de az hallgat konokul, egyszavas válaszokat ad. Neki nincs mit mondania.

Hát csacsogok én avval, akivel kell.

Dani rákérdez, hogy pár napja még annyira hiányzott neki, hogy ők öribarik legyenek, amire Kiskun végighallgathatjuk okoskodását rosszul egyeztetett alanyokkal és állítmányokkal - tárgyat nem is keresünk már.

Van egy bizonyos pont, amikor már átmegy lelki fájdalomba, akkor inkább húzok egy kurva nagy határt.

Nekem erről egy népdal jut eszembe: “Szántok, vetek, boronálok a gyimesi határba.”

Haladjunk, idegesítő, ettől a nőtől néha lezúznám a tévét legszívesebben. Elképesztő, tényleg, én még ilyet nem láttam, hogy valaki ennyire rossz legyen szövegértésből és fogalmazásból egyaránt. Látszik rajta, hogy valamit nagyon akar mondani, de a fejében megfogant gondolatok egyszerűen helytelenül buknak ki a száján. Valahogy úgy tudom elképzelni, hogy az agyában még rendben ott van, hogy milyen infót akarna átadni, de a szája felé félúton túl sok kanyar van, összekeverednek a szavak és rosszul összerakva jönnek ki.

zsu.jpg

Egyébként meg ugye hierarchia hét van tegnap óta, azaz dzsungel hét, ami olyannyira unalmas szerintem, hogy arra jutok magamban, hogy nagyon elfáradtak már ezek a valóvilág szerkesztők ott a háttérben és mindenkire ráférne egy utazás valahová kurvamessze a villától. A lemmingeknek fel kellett írniuk, hogy szerintük ki a legerősebb, leggyengébb, mindenki besértődött persze az utolsó helyeken állók közül.

A helyezések:

9. Kiskun

8. Laci

7. Plasztik

6. Robin

5. Macika, a láthatatlan kanapéember

4. Ádiná

3. Kazal, aki azzal van elfoglalva, hogy mennyire barna a bevonulós képén

2. Dani

1. Dennis

Dennis megígéri, hogy ezt a szintet fogja tartani, ami ha belegondolunk, akkor nem tudjuk, milyen ez a szint. Végül is azt ígérte meg, hogy kefélgetni fogja Kazalt továbbra is?

hierarchia.jpg

Löevél érkezik, Plasztik kissé akadozva felolvassa, a nyolcéves lányom jobban teljesítene. Állatokká kell válniuk a helyezéseik alapján:

9 - oroszlán

7, 8 - hiéna, kígyó

4, 5, 6 - bivaly, strucc, varacskos disznó

1, 2, 3 - hangya, kullancs és csótány

Muhahaha, megkapják Kiskunt főnöknek, merthogy innentől mindegyik állatnak lesznek jogai, Kiskunnak oroszlánként például csak uralkodnia kell, a hiéna és kígyó az ő segítői.

4, 5, 6 - étkezhetnek a konyhában, nem ülhetnek az étkező asztalhoz

1, 2, 3 - csak az udvaron étkezhetnek, a nappaliban, földön alszanak, lavórban fürödhetnek

Kiskun arca persze felragyog:

A szövetségeseimet magam mellett tudom erősíteni.

Kazal véresen felháborodik azon, hogy ő már megint a tápláléklánc végén van:

Mindig szopok, amióta itt vagyok, geci csöves vagyok.

Amikor megtudtam, hogy megint meg leszek SZOPTATVA...

kazal.jpg

Plasztik és Laci lesz Kiskun szolgája, egyszemélyes ágyban aludhatnak, ami szerintem csak arra vonatkozik, hogy nekik megmarad a normális fekhelyük, de Kiskun megvidámodik, hogy ők most akkor lenyomhatnak egy hármast egy ágyban. Ádiná már ki is borul, hogy Lacit beszippantja a műcsöcs kommandó ezen a héten. El is küldi Lacit hirtelen a francba, hogy haggyámábékibe’, mert Plasztikkal és Kiskunnal vagy. Bentre kukkol, hogy azok ott hárman micsinálnak, és féltékenységi rohamot kap csendben. A mellette üldögélő Dani aranyköpése ezen a ponton, amin még fel is nevettem:

Én most erre mit mondjak, én csak egy kullancs vagyok.

Váltunk helyszínt, gyűlnek bent a lemmingek a nappaliban, Dani beleköt Kiskunba, megpiszkálja, hogy kíváncsi, mikor jön elő a hatalommániája. Rákérdez, hogy kimehet-e pisilni, aztán amikor rábólint Kiskun, akkor közli, hogy amúgy nem is kell neki vécézni. Nekem egyre inkább tetszik ez a Danigyerek, hogy kinyílt a csipája, kifejezetten jót tesz neki, hogy már nem lohol Kiskun után.

Feladat jön: a kígyó és hiéna meg kell koronázza Kiskunt. Ádiná kirohan, hogy őt nem érdekli, mit fűz mindehhez hozzá kedvenc tartalék bemondónőnk. Kiskun, a szavak királynője a riportban:

Mindig szigorúan igazságos vagyok, nem fogok visszaélni a hatalomvággyal.

Laci adja rá a palástot Kiskunra, meghajlás, kínos mosolyok. Beszédet is mond, hogy az oroszlán az “IGAZSÁGOSZTÁST” (!!!) is jelképezi számára, Ádina és Dani röhög teliszájjal és beledumál a szentbeszédbe. Kiskun ma szolgáltatja a tartalmat rendesen:

Nem fogok visszaélni ezzel a tiszti poszttal.

kiralyno.jpg

Az alattvalóknak le kell térdelni az oroszlán elé és benyalni neki csontig, Dani gyönyörű, maró gúnnyal adja elő a magáét, a legjobb a hajlongás hátrálva. A végén még megnézhetjük, ahogy Kazal csámcsogva, nyitott szájjal eszik kint a teraszon Dennis és Dani társaságában, amitől elmegy minden étvágyam, és felteszi a nagy kérdést:

Mi mikor leszünk vajon burzsujok?

Az előzetesben beharangozzák, hogy mekkora alpári nagy balhé lesz, mert Kiskun oroszlán tábláját ellopta Dennis. Kiskun büntetéssel fenyegetőzik, Dennis meg vihog magában. Nem is tudom hogy tudok majd aludni az izgalomtól.

Címkék: vv7
919 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commodore 2015.01.08. 01:05:05

Ádina megmakkant. :-(

nátrium glutamát 2015.01.08. 01:05:08

@pomac: rosszul láttad. az csak tattikai információ átadás volt. egyáltalán nem kétszínűség :)))

szarvas, szarvas 2015.01.08. 01:05:44

Robin ordít Edinával, hogy elbeszélnek egymás mellett. Már Edina is ordít. Nem tudnak beszélgetni, inkább isznak. Eltávolodtak egymástól.

szarvas, szarvas 2015.01.08. 01:06:56

Dani kérdezi Fannit, hogy most őszintén, hogy áll Dennisszel. Fanni imádja. Stream el.

Commodore 2015.01.08. 01:08:08

ááá , reggel meg, mi vót tegnap...?

Commodore 2015.01.08. 01:10:01

Ádina bejelentkezett szopásra!

vastyúk is .. 2015.01.08. 01:11:33

@nátrium glutamát: hihihihihihihihihihihihi. Az istenes a timoooon, ez új. Kösziiii

pomac 2015.01.08. 01:12:37

@nátrium glutamát: most hogy mondod igazad van :D

vastyúk is .. 2015.01.08. 01:14:56

Robin úgy táncol, mintha aerobic órát tartana :D

szarvas, szarvas 2015.01.08. 01:16:04

Fanni szerint Dani egyéni játékot játszik, nem tudja, mióta, mert a napok össze vannak keveredve a fejében. Dani próbálja mondani, hogy de az Edinával... Dani megdicséri az okos Fannit, de vannak dolgok, amiket nem lát jól. Majd megbeszélik, ha letisztultak Daniban.

Lacinak hiányzik Ádám. Azt imádta, hogy egy paraszt volt. Holnap kér egy képet róla az fotóalbumába. Lacinak kint már két Ádámja van. A benti nagyon buta volt, de az a flegma faszfej az ő vére volt. Dani is kezd közel kerülni hozzá. Ádámot utánozza Edinának.

Kint Dennis, Maci, Laci, Dani a pináról ordítanak valamit, fejhangon énekelnek, táncolnak, Edina, mikroport!-oznak.

nátrium glutamát 2015.01.08. 01:16:40

@vastyúk is ..: régen mozgott ennyit v.disznó is :)))

nátrium glutamát 2015.01.08. 01:20:27

ne aggódj dani, összefújja még a szemetet a szél... :D

Veder1 2015.01.08. 01:21:24

Fanni: mert soha nem fogom elmondani, hogy mit érzek irántad
Denisz: az fasza, annak meg mi értelme van?

:D

vastyúk is .. 2015.01.08. 01:23:47

@nátrium glutamát: jajjajajajajaja. most pont Zsúval densziznek.. engem már a hideg ráz a gondolatra, hogy az ujjacskáival a hátamhoz ér.

Dani meg Fanni egymásból akarják kihúzni "azzinfót".. egymás faszát szopják, hogy ki a jobb ember.

szarvas, szarvas 2015.01.08. 01:24:28

Fanni szereti Danit, aki miért bunkó sokszor, de Dani nem bunkó alaptalanul soha. Részegek. Dani jó emberismerő, tudja, kihez kell közeledni. Fanni: Akkor a Zsuhoz miért menekültél? Dani: Lehet, hogy menekültem. Fanni: Előlem menekültél? Dani: Lehet...
Nagyon szarul esett neki, ami az elején történt.
Fanni rá akarja erőltetni Danira, hogy hiányzik neki Zsu. Dani szerint ez félig igaz. Fanni az első napon látta, hogy Zsu egy szemétláda. Fanni hazudott Daninak, hogy miért költözik Dennishez. Fanni szerint ez nem igaz. A Fanni-Dennis vonzódásról beszélnek, ami a jövő titka. Inkább nem lelkiznek, nem visznek a játékba érzelmet. Már tettek, ami nem kamu. Fanni ILYEN. "Ez vagyok én!".

szarvas, szarvas 2015.01.08. 01:25:39

@szarvas, szarvas:

Eh, szóval:

Fanni: A Zsuhoz miért KÖZELEDTÉL?

Well... 2015.01.08. 01:27:05

na ezert mondja a doki , hogy hangulatbefolyasolo gyogyszer es alkhol nem optimalis keverek, ha csak nem a kinek merevebb a tekintete vetelkedore keszulsz ..... vegul is felnott ember...

kepfeltoltes.hu/view/150108/edina_high_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nátrium glutamát 2015.01.08. 01:32:43

@Well...: az a kutyalánc nála már alaptartozék?

Ay Mama, Que paso 2015.01.08. 01:34:32

ott akarok lenni szól Z
Edina is ott akar lenni
Z mondja hogy adná Isten hogy ott legyen (adni fogja, mindig adja)
kertben táncolnak ordibálnak, cigiznek
Edina elmondja Dennisnek,hogy Dennis hiányzik Znek és ezt nem azért mondja hanem öszintéből, Pumba és Dennis már a kinti ülőgarnitúrán táncolnak, aminek a garnitúra nem örül, inkább őrül, szerintem vesenyrészegek lesznek, nem már most zok
VV Folytatjuk meg irigy mint mndig

elbeszélnek egymás mellett
Edina mondja hogy beszélgessenek Robinnal és utóbbi ne legyen seggfej
Edina mondja hogy Robin mondja neki hogy Edina gyere beszélni, majd ekkor Edina menni fog
Robin részegen ordítja hogy akkor miért nem látom, ezt ismételgeti
majd iszik egyet és Edina szerint az hogy eltávolodtak nem Edina hibája
Dani kérdi Zt, hogy ál most Dennissel, Dani meg is erősíti hogy őszintén érdi és Z nézzen a szemébe amikor válaszol imádom jön gyors és egyértelmű válasz a hangya csápjai alól
majd VV Folytatjuk újabb esélyt add az újabb esélyre vároknak

ez legnagyobb dicséret amit mondhattál szól Znek Dani é smég egy dolog van mi feltölti Danit, ami az hogy Z Dani és Edina kapcsoltát érzi a legőszintébbnek a viiában, majd Z kifejti hogy Dani napok óta egyéni játékot játszik
Z okos hazudja részegen Dani, és magyarázza neki hogy túlkombinálja Z annyit csalódott hogy inkább túlkombinál Z azt is mondta hogy ő okos és lát dolgokat miről nem beszél
Laci szomorkodik Ádám után, (Ádám vajon milyen állat lett volna ha nem lila majom?)
Laci azt imádta benne hogy paraszt volt, és holnap fényképet fog kérni Ádámról, amit berak az albumába(amit kapott ha nem emlékeznél)
LAcinak vol tkint is egy Ádámja és bent is volt és most kettő Ádám várj kint
Ádám mindig olyan buta volt Bro gyere, Bro menjünk, tudom hogy gúnyosan mondta, de szopd ki faszt imádtam, flegma faszfej volt, milyen jókat aludtunk együtt
Laci nem hitte volna hogy ennyire megszereti Ádámot és Edinát és most már Danit is kezdi megszereti
Robin dekkezik a kinti kukából
Dani felsőtestén egy pirosfehérzöld szalag van keresztben valamit nyerhetett
kint táncolnak és a garnitúra egyre leterheltebb Pumba alatt, aki úgy ropja mint egy medve
Dani zoknis táncát látni kellene a műfüvön, oktatni lehetne belőle, csak nem tudom mit
szavakkal leírhatatlan (az én hibám) a többiek is táncolnak Pumba egy eunuch hangját utánozva tapsol és "énekel" Z kijön és nem érti Dennis hogy miért ilyen, miért nem beszél vele, és elmondja hogy Daninak azt mondta hogy szerei mint embert, Z annyira szerint Dennis hogy nem fogja elmondani neki na az fasza és sok értelme van szól Dennis Z azt mondja hogy azért van hogy ne sérüljön és nem tudja Dennis hogyan játszik, Dennis szerint Dennis őszintén játszik
Fanny szerint Simba és K nagyon durván beszélgetnek és ő szereti Kt
Dennis Danira küldi Zt hogy szedjen ki belőle mindent, de vigyázzon
Z megjegyezi hogy ő részegen is mindig képben van
majd Danihoz megy és beszélgetnek, azt mondja Z részeg vagyok ember!!
és úgy érzi Dani bunkó vele pl ma is amikor cigiztek Dani szerint Z nem éerezte Dani szerin a villaszél másfelé sodorta őket
Z arra kíváncsi hogy miért ilyen vele, noha bírják egymás, Dani is bírj őt
Z megkérdezi hogy Dni miért közeledett SImbához
azt mondja Dani hogy lehet hogy Z elől menekült és szarul esett neki, hogy egyik napról a másikra
Z szerint lehet hogy Dani egy nap elárulja, de az nem Z lelkiismerete, hanem Danié
Dani megkérdi hogy mi az az árulás, Z elmondja
hisznek egymásba és Dani szeretné hogy Simba Zt vigye ki akkor Z jöjjön vissza
Z látja Dani szemében hogy hiányzik neki Simba, Dani szerint van benne igazság és átverte a fejemetezik
Z első nap látta hogy Simba gonosz szemét szar, Dani megkérdi hogy honnan, Z jó emberismerő
Daninak még fáj hogy Z elköltözött Dennishez, Kához, erről beszélnek
Z vonzódik Dennishez, és lehet hogy lesz ebből több vagy kevesebb ezt nem tudja megmondani mert ez a jövő titka, Z szerint Zben lehet bízni
majd megegyeznek hogy okos ember nem visz érzelmet a játékba, de mindketten megtették (és ezzel ki is zárták maguk az okosok igen szűk vagy talán üres halmazából a villában)
Z egy buzi hárpina, aki az életben is ilyen, Dani elmondja hogy tudja
Dani kiismerte Zt az alatt a pár nap alatt, Znek Dani nem jön be mint férfi cserébe nagy formátumú karakter
VV Folytatjuk persze féltékeny lesz és folytatjukozik, jépégézik, megszakít, bevágódik, szüneteltet, közbelép, aljaskodik, megállít, félbeszakít, közbevág, és végett vet amint arat

Daninka valaki nem volt szimpatiku sés nagy csalódás is volt neki
Z zserint Dani jól látja hogy ki hazudik Z megmndja a pofádba, hogy ki hazudik
Dani szerit négy ember van aki az a polós aki nem hazudik Edina Denis z és Dani
Z azért van itt hogy megmutassa hogy ő ki az szolimániás hárpina
Z az igazi életben is ilyen leszar téged is ha nem tetszik kedves olvasó
Dani bíztatja hogy jó ez így és Dani elmondja hogy Znek tudni kell valamit ha Simba kihívja akkor mondja el mert fontos hogy a hangya legyőzze a oroszlánt

Well... 2015.01.08. 01:34:57

@szarvas, szarvas: honnan a picsabol tudjam ??? ....ez nem parlamenti kozvetites, hanem vv....(mondjuk nem t'om hol hazudnak tobbet") .......csak savazom a csajt mert nem kedvelem

szarvas, szarvas 2015.01.08. 01:36:36

@Well...:

Olvashattad volna valahol, már más is szedett gyógyszert. Edina meg kint járt terápiára.

Commodore 2015.01.08. 01:36:49

Ex nem bírta, pofán baszta, Fanníkát...

Well... 2015.01.08. 01:36:58

@nátrium glutamát: na ne kicsinyeskedjunk a szomszed fiu belovasztotta a trombitajat, nehogy man az a kisleany csoronak tunjon abban a nagyvarsoban :o))

Commodore 2015.01.08. 01:38:47

Kinyajja PVC-t asszem.

Well... 2015.01.08. 01:39:24

@szarvas, szarvas: azt hallottam mikor meslet rolla a lacinak, de nem tom romaniaba milyen eselyel irnak fel antidepit ....

a kommentelő akit őszintének hívtak 2015.01.08. 01:59:43

@Commodore: azt azért megnézném ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2015.01.08. 02:02:46

tán ittál?
tán torogsz?

olyan kedvesek,h varázsolják a streamet amint elkezdenek egy-egy értelmesebb mondatot.
minden csaj seggrészeg :D

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:04:37

Maci hozott enni Zsunak, adott belőle egy villányit Macinak a saját kezével, pedig ő nem kért, mert az a Zsué. Valami volt a fürdőben Fanni és Dóri közt. Dóri "Dennis, én annyira örülök!" szöveggel jött ki, Fanni meg Zsunak azt mondta, hogy "Na, most büntess meg, baszkikám!"

Edina és Laci becsmérelték Zsut, ezért az a büntetésük, hogy nem alhatnak egymás mellett. Dóri szerint a Laci ebben sokkal hibásabb, mint Zsu. Fanni és Dennis együtt alszanak.

Maci még mindig nem kér enni. Zsu köszöni és értékel valamit. Zsu a Dórival alszik. Fannit próbálják lekönyörögni a trónról, de nagyon részeg.

Dani szerint a kiválasztott a Zsu lesz. Laci, Edina, Fanni, Dani a lehetséges kihívottak. Mintha azt mondta volna, hogy Maci kikerült a főellenségek közül, Lacit nem meri. Szerintük számít Zsunak a villahierarchia. Ednia szerint a top4-et akarja, Dani szerint a legalját. A Zsu azt mondta, ő a meglepetések emberi. Dani Edinára tippel. Vagy a Fanni, a Zsu a játék ezen szakaszán nem fog fiút kivinni.

Ay Mama, Que paso 2015.01.08. 02:04:59

Zt a volt barátja annyira leépítette hogy Z nem akarja senkinek kimutatni és annyira megütötte őt ököllel hogy Z leépült
megjön Psy hhheeeeeeeeeeeee lady upá gangman stílus
Dani szerint Simba ott fog elvérezni,hogy megjátssza magát és ezzel megy a saját sírjába, de Z nem ilyen és ez jó
Dani szerint mindenkinek kell a taktikus stratéga jelzőt használj a Lilu Danira és Z innen vette
Z szolimániás hülye kis picsa az szerint a lényeg az amit elmondott
Dani kisdologra indul
Simba és K részegen köröznek a táncparketten és Simba tudod mitmondanakozik, majd bemennek a hálóba, SImba tök részeg k nem megy vele mert akkor leáll a zene

micsoda kérdi Zt Dennis
azért mert nem akarom hogy bántsanak szól Z és matahariskodik azaz megosztja Dennissel, hogy Dani nagy ellenfelet lát benne(Dennisben) és Zt is nagy karakternek tartja sokakkal ellentétben
viszont Simbát,- nem lehet érteni - majd Z szerint Simbának nincsenek kimutatva az érzései legalábbis ő ne látja
VV folytatjuk bezzeg jön lát győz fut, surran, ugrik bekerít és elharapja a torkod, mint róka a kisnyuszinak

Fanny Dóri szól Pumba tehát Z és K
miközben Simba eteti és eszik egy tányérból mellette, SImba éhes még és kérne Pumba szivesen főz csak fagyasztva van a hús
Simba tántorog és a bútorban látja azt a lehetőséget és támaszt hogy esés nélkül jusson el abólbe
és lehet hogy VV folytatjuk
nem
Z ölei Dennis és kérlek ne haragudjozik, többször sutottgja, és szeretne együtt aludni Dennissel, Denins beleegyezik
SImbát becsmérelték ezért Edina és Laci azt a büntetést kapták hogy nem aludhatnak együtt K a kígyó is ott van és elsziszegi hogy Laci sokkal hibásabb ebben mint Edina és VV folytatjuk
Simba részegen győzködik Pumbát, hogy Simba mindenképp Kval aludhsson Pumba mindent rá hagy mert Simba olyan részeg, hogy mindent rá kell hagyni
Z a trónon ül és provokálja SImbát, Pumba szerint ebből baj és büntetés lesz Simba kéri Zt hogy álljon fel Z érve az hogy merv részeg
baszoba
Dani, Laci, Edina taktikáznak, Dani szerint Simba lesz a kiválasztott az tutti és akkor ő tudja hogyan gondolkozik Simba és kisakkozzák hogy ki visz majd ki a királynő és Edinára jutnak (helytelenül persze) majd Zre is gondolnak(helytelenül persze)
VV folytatjuk folytatjukol

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:08:20

Ha ez így van, akkor ennek nem örülök. Bíztam benne, hogy most Maci esik ki.

Veder1 2015.01.08. 02:08:57

Dani: biztos, hogy Zsu lesz a kiválasztott, és Maci szerint Maci is kikerült ebből a körből, marad négy ember Edina, Dani, Fanni és Laci, és mivel téged nem tud vinni (Laci) a belső hierarchia alapján fog dönteni (gondolom itt Edinára utalt).

Ebben egy érdekes volt, hogy Laci úgy látszik elgondolkodott a lila kendő felhasználásán...

a kommentelő akit őszintének hívtak 2015.01.08. 02:11:41

@Ay Mama, Que paso: szuper, ki az a Z?
jahhh, neked posztbővítési feladatod lesz a nyugiban ;-))) :DDDDDDDD

decens docens ( ja, nem) 2015.01.08. 02:12:19

Nemrég rátaláltam erre blogra... és hát fetrengek rajtatok - már nem úgy. Köszönöm.

Ay Mama: Dani elnyerte a villa anyakönyvvezetője ciimet, Pumba pedig Zsu kezét.

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:16:26

@decens docens ( ja, nem):

Ezzel Laci lejjebb került? Vagy a hálószobások eddig is alhattak kint, ha akartak? A büntetés miatt kérdezem, hogy nem aludhat együtt Edinával.

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:18:25

@Vödör:

Először én is úgy hallottam, hogy Lacit nem tudja, utána meg, hogy nem meri. De az lehet, hogy Maci volt (akit elvileg már nem is akar).

Well... 2015.01.08. 02:20:27

@nátrium glutamát: van itt neked valami :o))

edina a perfect beszelgeto partner...lenne ha tudna a "tudom" szon mast is hozzatenn ia tarsalgashoz :o)))

www.dropbox.com/s/3kkyzp369fuw872/Untitled.mp4?dl=0

nátrium glutamát 2015.01.08. 02:25:32

@Well...: LOL
egy művelt strucc beszél legalább egy idegen nyelvet. itt éppen perfekt galamb. :)))
hogy tetszett az állatkert?

a kommentelő akit őszintének hívtak 2015.01.08. 02:26:45

@szarvas, szarvas: sztem lacinak az nem büntetés, hogy nem aludhat ádinával :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Well... 2015.01.08. 02:27:04

@nátrium glutamát: ja turbekolnak....a masodik verzio a maommal jobb :o) sose tudnek ilyet osszeshopolni.... kicsit irigy is vagyok :o))

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:27:25

@decens docens ( ja, nem):

Köszi! Csak hallgattam, nem néztem, gondoltam, hátha mutattak valamit ebből.

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:32:17

@a kommentelő akit őszintének hívtak:

Erős a gyanúm nekem is. Amikor Ádámról beszél, meg hogy mennyire fontos lett neki, már kétszer is éreztem, hogy csak kis fáziskéséssel teszi hozzá Edinát (meg már valamennyire Danit), hogy ő is. Az öfiben is azt éreztem, hogy azért nem masszírozta meg Dórit, hogy ne legyen balhé, és ő is ment kukkolni Zsut a zuhany alatt.

Well... 2015.01.08. 02:32:26

@nátrium glutamát: fel tudod tolni valami megosztora ?

nátrium glutamát 2015.01.08. 02:32:32

@Well...: először nem fűlött a fogam hozzá... aztán a nyers után jött még pár ötlet... no, meg vastyúk :))
ez már az "elmegy" kategória. a jó képek felkutatása több időt vesz el.
én nem nem tudok videót vágni 1:1 ;)

Well... 2015.01.08. 02:36:04

OFF

@nátrium glutamát: ja eze utalok elkezdeni a PS el tokolni, mert sose jutok a vegere....par ora szenvedes utan rajovok, hogy tudnek ennel jobbat, es kivagom az egeszet a qkaba :o(

szarvas, szarvas 2015.01.08. 02:38:21

@Well...:

Amikor az Indiános héten Lacival négy órán keresztül őrködtek kettesben, Edina annyit tudott hozzátenni a beszélgetéshez, hogy "Az a baj, hogy ... nem tudom." Meg egyszer, "Az a baj, hogy mindig azzal kezdem, hogy az a baj. Az a baj ..." Elkezd valamit, kb. sem derül ki, hogy mit... "...nem tudom.".

Well... 2015.01.08. 02:44:08

@szarvas, szarvas: na latod azota rajott...most mer tudja :o))

OFF
@nátrium glutamát: 3d max a masik ami kitudja csinalni az idegeimet...videot csapdosni gyorsabb...mondjuk a kep mindig jobban alakithato, latvanyosabb :o)

a kommentelő akit őszintének hívtak 2015.01.08. 02:47:35

@szarvas, szarvas: mondjuk ő elmondta már az elején, hogy teccesz de csak ha iszom ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD úgyhogy ezen nincs is semmi meglepő
inkább az a meglepő és mulatságos (De nem!) hogy ádina erről nem akar tudomást venni és masszívan masszírozza rá magát lacira
aki szegény meg menekülne... :DDDDDDDDDDD
de úgy meg ugye nem biztos, hogy szimpi lenne a nézőknek (gondolja ő) meg ugy ea puttony is tele egy egészségügyi ürítés meg csak kell, így néha magára engedi a kis félszerzetet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2015.01.08. 02:53:28

@Well...: erről is zsú tehet.:)))

OFF
nincs szükségem szerencsére 3d-re a honlapokhoz. mondjuk, lassan ps-re sem :D

Well... 2015.01.08. 02:59:22

edina ertelmesen valaszolgat video ...

vid.me/52A4

Komeszka 2015.01.08. 03:44:58

@vastyúk is ..: Nana, én emlékszem, hogy amikor Robin bement, Dóri ilyeneket ingáztatott ki online-ban Fannival, hogy mekkora Robin farka stb., meg azon bubogott, hogy Robin nem közeledik hozzá nőként, meg direkt Robin előtt rázta a seggét bulikon. Szánalmasan bizonygatta Robinnak, hogy ő nem kurva, egyedül Laci tetszett neki, de benne csalódott. A WC előtt, ha jobban megnézed nem Robin kapta le Pvc-t, hanem fordítva. Amikor bent a hálóban Robin masszírozgatta a sejhaját, akkor Pvc először láthatóan beizgult Robin felé fordulva, majd kirohant mint Edinka szégyenlősebb korában és hülyeségeket beszélt Maciéknak. Robin tényleg játszik Pvc-vel, ezt Dennis-nek el is mondta, Pvc-nek pedig egészen biztosan bizsergett a pöcke Robinra, de levágta, hogy Robin játszik. Ezután kezdett közeledni Ádám felé, akit hetekig le sem szart előtte csávóként (amikor smárolt vele, akkor ment végig az egész villán). Ez a "nem vagy az esetem" , Pvc szar pasizós dumája, Lacinak is ezt tolta. Szóval plasztik részéről szerintem messze őszintébb ez a vonal, mint Robin részéről. Robinnak pedig az az érdeke, hogy minél tovább tartsa plátói vonalon a történetet, sajnáltatva magát, hogy nem kell a nőnek, akiért él-hal. Ha meg dugni kell, akkor minél később kerüljön rá sor.

Krétagarbó 2015.01.08. 08:27:58

@szarvas, szarvas: és ki nem? Főleg ilyen tragédiák után, fiatalon elvesztette az apját meg a vőlegényét. Nem kellene már igazságtalannak lenni vele, oké, nem kedvelitek, de már olyat is a szemére vettek, ami nem igaz (antidepr.) és olyat is, aminek sok jelentősége nincs. (pszichológus)

szarvas, szarvas 2015.01.08. 08:42:44

@Krétagarbó:

Ez tőlem miért szemétkedés? Sima érdeklődés volt. Van olyan antidepresszáns, pl. a cipralex biztos, amire lehet inni, de attól meg (az összestől?) el szokott menni az emberek kedve a szextől, bár nyilván nem mindenkié. Edinát nem tartom különösebben értelmesnek, meg mostanában tud kínosan viselkedni, de nem szeretném, ha a közeljövőben kiesne, örülök, hogy a villában van.

beacska 2015.01.08. 08:47:47

@Krétagarbó: káros szenvedélyekre való rászokásnál nem indok a sanyarú sors

Krétagarbó 2015.01.08. 08:55:51

@beacska: milyen káros szenvedélyekről beszélsz? Én azt írtam, hogy ki nem járt már pszichológusnál, főleg két ilyen tragédia után nem olyan ördgtől való dolog az. A többi meg - antidepresszáns szedése, stb.. csak kitaláció, amit well nyomat, gondolom karaktergyilkosság okán. Nem hiszem, hogy ez már normális lenne, ami Edina ellen megy itt. Van elég hibája ajáték során, azt is elég lenne kielemeznetek, de hogy minde egyéb kitalációt is szajkóznak róla (cigány, gogo táncos múlt, antidepó, debil), ez sztem csak azokat minősíti, akik ezt megengedik maguknak.

Krétagarbó 2015.01.08. 08:57:27

@szarvas, szarvas: de honnan veszitek hogy azt szed? Mert Well azt írta? Mert annyira utálja, hogy már fantáziálgat ilyenekről? Vagy van ennek vmi ténybeli alapja?

Nem érzitek a határt, hol kell abbahagyni egy ember lejáratását?

Caprica99 2015.01.08. 09:00:30

Sziasztok, jó reggelt! Én is épp ezt akartam kérdezni, egyáltalán miért és hogyan merült itt fel, hogy Edina gyógyszert szed?

szarvas, szarvas 2015.01.08. 09:03:29

@Krétagarbó:

Pont ezt kérdeztem tőle, hogy tud-e valamit. Nem nézek minden éjszakait.

beacska 2015.01.08. 09:03:57

@Caprica99: onnan, h mondta Laccinak: szilveszterkor én nem fogok berúgni, mert a gyógyszerre nem ihatok...de biztosan félre értettük, mert influenza ellen szed antibiotikumot

Baresz83 2015.01.08. 09:04:24

@Krétagarbó: egyetértek!!!
Egyre kevesebb kedvem van olvasgatni a hozzászólásokat, mert unalmas már ez a folyamatos "Edina gyógyszert szed"-vonal... Ezen a ponton ez már nagyon nem vicces.

beacska 2015.01.08. 09:05:27

@Baresz83: jó, akkor nem szed, csak azt hiszi :D

Caprica99 2015.01.08. 09:13:43

@beacska: aha, köszi. Hogy miket meg nem hallanak egyesek. :) De hogy ezt miért kell így túlkombinálni?
Amúgy meg arról vajon miért nm megy a kivesézés, hogy a tegnapi öfi-ben Fanni a drogok kipróbálásáról ejtett el egy mondatot?

Csak ügyesen! 2015.01.08. 09:17:45

@beacska: ami teljesen lehetséges, mivel egyenként dőlnek ki, előbb az egyik volt göthös-beteg, aztán a másik, gondolom összeszedtek vmi bacit/vírust.

beacska 2015.01.08. 09:20:23

@Caprica99: javítom magam. lehet, h Daninak mondta, amikor magyarázta, h tutira nem fog lefeküdni Laccival...de mindegy is...még azt is mondta, h Dórival voltak kint orvosnál...

engem mondjuk, tökre nem érdekel, h szed-e és ha igen milyet. csak belekotyogtam, h azért ne ferdítsünk...szedett szilveszterkor vmit...akármit...

a másik meg, ami miatt beírtam, h nem kell vkit a sanyarú sorsa miatt felmenteni BÁRMI alól.

a drog téma az már az ezelőttiben is állandó volt. csak ott Au volt a főkolompos...helytelenül következtetve gondoltam azt, h valszeg így gyűjtötte össze a több milliós adósságát...ami szintén az éjszakaiban derült ki ;)

Krétagarbó 2015.01.08. 09:32:25

@beacska: egyébként többen is meg voltak fázva, akár szedhetett vmi fájdalomcsillapítót is. Miért olyan biztos az, hogy csakis "dilibogyót" szedhet?

Csak ügyesen! 2015.01.08. 09:32:51

@beacska: Nézd én nagyon messze vagyok attól h Edina fan lennék, de ettől még a pontatlanságot és csúsztatást bárkivel szemben nem szeretem. Előbb Zsu volt tök beteg, taknyos-lázas-nem volt hangja, aztán Fanni, emlékszel h beszélni sem nagyon tudott, amikor Dennis-szel volt a tojás elkenéses sztori. Dóri is mondta h szarul van.

Szóval konkrétan soha nem hangzott el h Edina nyugtató/anti-depresszánst szedne, és a körülmények alapján sokkal valószínűbb h antibiotikum volt az a gyógyszer,amit említett.

Persze, ettől még szíved joga "persze"-ézni.

Krétagarbó 2015.01.08. 09:35:04

@beacska: de Bea, nem mindegy az, hogy vki annyit mond, hogy vmire Edina gyógyszert szed(ett, legalábbis szilveszterkor), vagy azt nyomatja folyamatosan, hogy Edina antidepresszánst szed és arra iszik folyamatosan, és ráadásul terápiára járt kint. Előtte meg arról megy a beszélgetés, hogy Edina enyhén értelmi fogyatékos, mert szexel és utána beszélget róla...
Tényleg nem érzed?

Krétagarbó 2015.01.08. 09:36:15

@beacska: de nem mentettem fel a sanyarú sorsa miatt, ezt értsd már meg.

beacska 2015.01.08. 12:24:06

@Krétagarbó: @Csak ügyesen!: jó, még egyszer elmondom: NEM ÉRDEKEL, h Edina mit szed. én csak a pontosság miatt írtam be, h az nem igaz, h NEM szed semmit, mert ő mondta, h szed. és orvosnál volt kint. Nem hinném, h írtam vhol, h depi ellen szedi.

hagyjatok már békén...

beacska 2015.01.08. 12:24:07

@Krétagarbó: @Csak ügyesen!: jó, még egyszer elmondom: NEM ÉRDEKEL, h Edina mit szed. én csak a pontosság miatt írtam be, h az nem igaz, h NEM szed semmit, mert ő mondta, h szed. és orvosnál volt kint. Nem hinném, h írtam vhol, h depi ellen szedi.

hagyjatok már békén...

beacska 2015.01.08. 12:26:09

@Krétagarbó: "és ki nem? Főleg ilyen tragédiák után,"...EZ mentegetés....de mindegy...unom már, h nem szólalhatok meg úgy, h ne lenne leüvöltve a fejem

leszarom Edinát...kábé

Krétagarbó 2015.01.08. 13:56:36

@beacska: nem üvöltöttem le, csak leírom, hogy én miért látom másként. Sztem az nem mentegetés, hogy ha leírom, hogy az, hogy esetleg vki nyomós okkal járt pszichológushoz, még nem jelenti azt, hogy zakkant. A csúsztatásra próbáltam felhívni a figyelmet, mint az antidepresszánssal kapcsolatban (mert Well nem azt mondta, hogy gyógyit szed, hanem konkrétan antidepr.-t írt), mind a terápiával kapcsolatban.

Owl La La 2015.01.08. 20:44:47

@Baresz83: Mindegy, hogy Edina szed- vagy sem, mert véleményem szerint ha nem szed, akkor szednie kéne...

Owl La La 2015.01.08. 20:52:16

@a kommentelő akit őszintének hívtak: szerintem Z, a hangya lehet . Vagyis Fanni. Legalábbis én erre gondolok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.08. 21:46:19

@lukacstoncsi:2... Most jut eszembe Zsu ...meg sem köszönte a volt férjének hogy vigyáz a gyerekére ..."

Köszönet illet egy apát, mert vigyáz a gyerekére? Akkor mi illet egy anyát, aki egyedül neveli fel a gyereket?

lukacstoncsi 2015.01.09. 11:20:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Elváltak és ő jött azzal hogy elvélt és egyedül neveli a gyerekét ezt többször elmondta.Én nem hallottam olyat tőle hogy azt mondta volna, hogy a gyermekem édesapjával nem élek együtt de megmaradt a jó viszonyunk és ő is kiveszi a nevelésből a részét.mert így is lehetne fogalmazni.Igen rendes dolog tőle, mert az hogy valakire bizonytalan ideig rábízol egy gyereket legyen az nagymama volt férj stb.annak az életét is ehhez kell igazítania.Mert nem egy hétvégés kimaradásról van szó igaz?
süti beállítások módosítása