Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x32 - A kefevonatból nincs kiszállás

2014. december 18. 07:43 - Chat Géza

Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is hallani fognak, ha ez így folytatódik, de lesz még kolesz feelinges zsuzsi vonatozás hála a jó Komisznak, valamint Basszájba és Miss erdély is megkergetik egymást, szigorúan cukkolás gyanánt, végül pedig eljutunk a kihívásig, amiben annyi csattanó sincs, mint egy háromkockás Garfield skiccben. Na nézzük.

1218vv7_1.gif

Valamiért a nyugiban alszik Jabba, Röné, Komisz és Kazal. akár érdekelhetne is, hogy miért van ez így, utána olvashatnék, de nem fogok, megvagyok így a magam kis tudatlanságával. Jabba begyújtja a horkoló rakétákat, mire Kazaléknál is beindul a kefegép. Sose volt még ilyen, ugye. Az aktus végén kiderül, hogy Jabba nem aludt, csak nem akart megzavarni semmit. A szex utáni kibeszélő showban kiderül, hogy megint nem húztak esőkabátot a kis törzsőrmesterre, mert a kotonzseton a házban maradt. Ebből baj lesz. Mindeközben Ádám Dóri seggét masszírozza, simogatja, ami azért jó, mert mindkettőjüknek jó.

Komisz kiborulása és a faszomat érdekel geci kezdetű és végű cigiskanapés megbeszélések hamar eszkalálódnak. Kazal pont Úszómester Ádi matracánál keres fürdőruhát a tusoláshoz. Komisz ezt látja és nem tetszését kifejezve, gúnyosan nevet egyet. Kazal már lohol is utána magyarázkodni. Ha így, akkor így. Erre jön a feszültséggeneráló feladat első felvonása, az egymás beteljesületlen álmainak megfestése, ahol 12ker Kazalt húzta és lerajzolt egy olyan világot, amiben mindenki barna, de ő a legbarnább, valamint Komisz és Ádám között évődik. Komisz idegállapotba kerül, Kazalt nem hatja meg, mert nem esik le neki a tantusz, de Jabba besegít egy tál elroszogtatni való csirke rizs fölött.

- Azt mondtad, hogy nem vagytok luksógorok, erre ő nem mondott semmit. Szerinted ez mit akart jelenteni?

- Ki a faszt érdekel?

Jabba taktikázási manőverje nem juthat át Trágária védő bástyáin csak úgy. Komisz bemegy a fürdőbe, ahol Kazal próbál kezdeni valamit pudli hajszerkezetével, odaböfög egy olyat, hogy akkor ennyi volt, szevasz, mire Kazal inkább nem is mondd semmit, csak pityereg, amikor már Komisz sehol sincs.

„Inkább azzal foglalkoztam, hogy egyenes legyen a hajam.”

Komisz elárulja Jabbának a nagy igazságot:

Akkor lesz tuti a dolog, ha kiviszem ezt az úszógecimestert.

A kép úgy lesz teljes, hogy kiviszi az úszómestert, aztán meg a Kazalt, oszt annyi. Ő mondja, nem én. De ez még alakulhat, ugye. Csak, hogy Miss Erdély és Basszájba románcáról is essen pár szó: kergetik egymást, játszadoznak, de a lényeg, hogy a felső tagozat második osztályánál maradjunk, Ádiná a fizikai vonzódást a kémiai kovalens kötéssel balanszolja.

1218vv7_3.gif

VV Beyoncé

Újabb feladat, újabb hiszti. Egy pohár bor mellett facet o face tegyenek fel egymásnak kérdéseket, aztán válaszoljanak is. Volt már ilyen, nem nagy etwas, de szerencsére most még lelkesen válaszolgatnak a banális kérdésekre, amin Komsiz újfent felrántja magát, mert jóhogy Kazal és az úszómester van terítéken már megint. Jabbát is betalálják, de csak azzal, hogy szerinte Röné ellen ki jönne vissza. Az ellentábor csapatából senki. A riportban persze elmondja, hogy ez nem teljesen így van, de félti a lányt… Blablabla, ki nem szarja le. a nagy egymás nyakába borulás közben kazal megvilágosul, vagy csak a bor beszél belőle, mindegy, Úszómester Ádám egy fíreg, aranybú van a teste, de rohad a lelke, míg Komisz minden nő álma.

És a kihívás. Ez sem egy Judgement day, de attól még elég fasza kis beszédet sikerült letolnia Rönének. Úszómester, Robin és 12ker a nagy esélyesek, mégis Miss Erdélyt állítja fel legvégül, akinek olyat mond, hogy higgyen és bízzon benne, ne becsülje le… * megszólal a gong* úgy segítsen szépen felkötni 12kerre a kék kendőt. Mint mondtam: annyi csattanó se, mint egy háromkockás Garfield skiccben. 

Amúgy most látom csak, hogy SIXX VOLT A BELEVALÓBAN. egyszerűen nem tudok részeket kiragadni, minden másodperce arany. Itt.

Címkék: vv7
831 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 08:33:10

Kiskecském! Megkaptam. Köszi. De te bmelyik válaszomat?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.18. 08:36:31

sixx feltört, mint a talajvíz. Tőle is megkérdezték szokott e térdelni, mint kiszeltüncitől??

Conchobar 2014.12.18. 08:36:40

"Mint mondtam: annyi csattanó se, mint egy háromkockás Garfield skiccben" - Mégiscsak csattanó volt az, hiszen megszopatta Edinát. Ráadásul közvetve azt is elárulta a beszédében Reni, hogy Edinát (Danival, Ádámmal és Robinnal ellentétben) önmagától erősebbnek tartja, olyannak, akit nem érdemes neki kivinnie (más kérdés, hogy Macin kívül aligha van Reninek van esélye mások ellen)

2014.12.18. 08:48:11

Na, itt rajzolódott ki gyönyörűen, mekkora különbség van VV-nyertesek között. Mikor Sixx megindokolta, miért volt szimpatikus neki Attila játéka, a háttérben az a szerencsétlen Au ott idétlenkedett. Teljesen kínos volt. Ez volt az első Belevaló, amit megnéztem...Most komolyan...Au ezért pénzt kap??? Döbbenet.
Az a hülyegyerek Pennisz is jobban tenné, ha inkább Attila stílusát, játékát majmolná...mert ez az Au-utánzat rendkívül irritáló már.
Remélem, most egy olyan játékosnak adják a főnyereményt, akinek van agya.

Conchobar 2014.12.18. 08:48:18

"Az aktus végén kiderül, hogy Jabba nem aludt, csak nem akart megzavarni semmit." - Nem mintha lényeges lenne, legfeljebb Maci egyenessége szempontjából: Maci bizony aludt, csakhogy Fanni erősödő zihálása felébresztette az aktus záró szakaszában (Maci ezt el is mondta még akkor)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 08:49:49

@doggfather: neked mi a fasz bajod van velem? és miért a saját blogomon baszogatsz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 08:58:48

@sixx: engem érdekelne majd a technikai háttere a bv-nek, meg a háttérmelósok, mert ha tippelnem kellene, nagyon jól szórakozhatnak :-D
És érdekelne lilu, mint ember, h kamerán kívül milyen.

Most leadtam a rendelést ;-)
Este visszanézem a műscsit.

Conchobar 2014.12.18. 09:06:51

"Valamiért a nyugiban alszik Jabba, Röné, Komisz és Kazal. akár érdekelhetne is, hogy miért van ez így" - Vagy inkább akár be is vághatták volna azt fél percet, amitől érthetővé válik ennek az egymás hegyén-hátán alvásnak az oka. És ez már az x-dik eset. Talán úgy gondolják a szerkesztők, hogy van benne szopás, baszás, trágár beszéd, legyen ennyi elég a nézőnek

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 09:10:52

@Conchobar: Igen, ezt én sem értettem eddig, hogy miért alszanak néhányan folyton a nyugiban.... Fannit meg Deniszt még értem, de a többiek miért..?

Conchobar 2014.12.18. 09:14:06

"Valamiért a nyugiban alszik Jabba, Röné, Komisz és Kazal. akár érdekelhetne is, hogy miért van ez így" - Már hogyha a nyugiszobában történtek azok az események. Mintha a nyugiszobában nem lenne akkora hely, hogy ott külön ágyban tudnának heverészni

csincsilla72 2014.12.18. 09:15:32

Mivel a kihívás előtt voltak, feltételezhető, hogy azért aludtak egymás hegyén-hátán, mert taktikai megbeszélést folytattak.
Hát, nem tudom, hogy Röné pontosan hova is teszi magát, mert ugye saját bevallás szerint is ő a leggyengébb, Dani egy szinten van vele, a két tuja meg alatta. Izé, oké:-)
@ruzs54: Ehh, asszem Norbi jól teszi, ha a kiesést követő első elbeszélgetés arról fog szólni, hogy eddig tartott. Röné olyan szinten megutáltatta magát egy országgal, hogy a vele való közös élet csak akkor nem tűnik egy végtelen szívásnak, ha már megvan a hajójegy Ausztráliába.

Sargabogre 2014.12.18. 09:16:33

valaki megmondhatná nekik, hogy nem kell erőltetni a baseball sapkákat, főleg így ferdén felvéve, mint egy hülyegyereknek. egyedül Komisznál van értelme, mert annál kevesebb látszik a fejéből.

Plasztik népszerűsége felett még mindig nem tudok napirendre térni, miért imádják istennőként bent, amikor Kiskun vagy Edina sokkal jobb nők. Vagy ez lenne a nőideál?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 09:17:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "én sem értettem eddig" .. egészen pontosan, még mindig nem értem. :D

Conchobar 2014.12.18. 09:20:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Igen, ezt én sem értettem eddig, hogy miért alszanak néhányan folyton a nyugiban.." - Kezdek afelé hajlani, hogy az aktus most nem a nyugiszobában zajlott, noha be volt vágva olyan félrevezető snitt (vagy mi a neve), amely a nyugiszobára utal

Bujumburi 2014.12.18. 09:21:28

Sziasztok! Hogyan kell szavazni? Arra kell rakni a jelet, akit szeretnék, hogy visszamenjen, ugye?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 09:21:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: egy kurva kedves, normális, értelmes nő, akivel pompásan el lehet beszélgetni a sporttól a politikán át az irodalomig mindenről, inklúding való világ.

csincsilla72 2014.12.18. 09:26:18

@sixx: Hm, Lilu nem kétbites csaj, iskolázták rendesen. És ő is fan ezek szerint, nemcsak a munkáját végzi.:-)
Van, amikor nehezen bírom, de most kifejezetten élvezem, ahogy oltogatja őket. Főleg Kazalt. Totál hülyét csinál belőlük.
Érdekes volt, amit mondtál arról, hogy ki nézi elsősorban a műsort, illetve kommentel a hv-ba. Már az összeszedett megfogalmazásokból és a helyesírásból is látszik.:-)

Empty Bee 2014.12.18. 09:27:39

Ezt láttátok? rtl.hu/rtl2/valovilag/breking-fanni-terhes
Ez most komoly, hogy beküldtek neki egy terhességi tesztet?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 09:39:53

@Empty Bee: melyik szériában is volt már ilyen? Rémlik, hogy valakinek küldtek már be, aztán kiderült, hogy csak vaklárma volt...
Ahhoz képest, hogy Fanni néhány napja még menstruált, ez is inkább annak tűnik. De a természet csodákra is képes, hát mit lehet tudni... :D
Vagy csak ügyes taktikai húzás Fannitól. (amit azért nem nézek ki belőle).

Fanni szülei az esti bejátszás után már biztos ott dörömböltek a villa ajtaján.

csincsilla72 2014.12.18. 09:41:42

@sixx:
Sixx, Lilu akarta a közös BV-t, vagy az RTL? Csak kíváncsiságból.:-)

ganxtalovins 2014.12.18. 09:44:40

@Conchobar: Szia, szerintem Robint röhögve kint hagyná.

ganxtalovins 2014.12.18. 09:46:09

@sixx, GRAT Kurva jó volt a Belevaló!!!!!!

csincsilla72 2014.12.18. 09:47:01

@ganxtalovins: Hát, Röné jelen pillanatban csak a bőröndjét hagyná ki röhögve.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 09:48:35

@sixx: érdekes lenne megtudni Lilu privát, nem az rtl- és műsorkompatibilis véleményét a vv-kről, a szereplőkről, stb.
Ez egyelőre nem esélyes, de egyszer biztos fog írni egy könyvet ő is. :)

Conchobar 2014.12.18. 09:52:23

@Sargabogre: "Plasztik népszerűsége felett még mindig nem tudok napirendre térni, miért imádják istennőként bent, amikor Kiskun vagy Edina sokkal jobb nők. Vagy ez lenne a nőideál?" - Valami oknál fogna engem Edina a Macskafogó egereire emlékeztet. Dóri meg a Macskafogó 2-ben (?) szereplő patkányleányra. Dóriról az hírlik, hogy őt fotózták, az embereknek ebből általában az következik, hogy akkor Dóri szép nő, Dórit szép nőnek kell tekinteni

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.18. 09:52:35

@Sargabogre: azt már erőltetik egy ideje.
Nem az a lényeg, hogyan áll, hanem h mindig szem előtt van, mint reklámhordozó. Rá is tetoválhatnák az arcukra az éppen szponzorló márkajelét, ez mégiscsak humánusabb így...

Úgy látszik, ezt a VV-t a szeksz fogja a hátán vinni vajon?? Eddig erre rohadt sokat hegyeztek ki, és én úgy látom, h Kispöcköt nem kell szerkesztőileg nógatni, h na tegyen már meg ezt-azt.
Csinálja élvezetből/jól felfogott érdekből, stb-ből...

Juvegrande85 2014.12.18. 09:53:25

@Empty Bee: Valószínűsítem, hogy a riportszobában megkérdezhették tőle, hogy nem e lehet, hogy??? Erre el tudom képzelni ahogy esetleg reagált. Terhesség??? Az meg mi az? Védekezni? Ugyan már. Biztos vagyok benne, hogy ez most negatív lesz neki de azért már maga ez a helyzet iszonyú gáz véleményem szerint. Szegény hülye lány... erre már tényleg nem tudok mit mondani. Borzasztó.

Conchobar 2014.12.18. 09:57:35

@ganxtalovins: "szerintem Robint röhögve kint hagyná" - Az igaz, hogy Robin se zavart több vizet, mint Reni, csakhát Robin kevés vize nem fékevesztett gyűlölködésről szólt. Én kételkedek abban, hogy Reni pozitív megnyilvánulása Maci felé, az feledtetni tudná a Zsuzsával szembeni magatartását

ruzs54 2014.12.18. 09:58:40

@csincsilla72: Szerintem is épp eleget bizonyította Röné,hogy villán kívül-belül utálják.Ahhoz képest ,hogy SZÍN?ész?nő?-nek titulálja magát igen csak fakó lagymatag színt vitt a villabéli teljesítményébe.(kb , mint a fehércombja)nincs benne se szín,se ész,se nő.

csincsilla72 2014.12.18. 10:03:52

@ruzs54: Azért reménykedem abban, hogy egy szép napon megtudjuk, mit is képviselt a nő a villában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 10:08:04

@csincsilla72: Tuti, hogy az RTL. Ha a fogalmatlan AU a műsorvezető, akkor sixx teljesen feleslegesen fáradt volna ki a Camponába, egy kérdést sem tett volna fel a műsorról, és minden második mondatot Sixxbe folytotta volna.

Mirocska 2014.12.18. 10:15:21

Maci szerelmi vallomása, gondolom, nem véletlen... Most kettő szuperképességet is fog örökölni Renitől! Tuti, hogy erre ment ki az egész!

zizi A nyest 2014.12.18. 10:16:43

A hogyvolt miatt kezdtem el nezni a vv-t. :) Tegnap amikor Lilu mondta, h sixx lesz a vendeg, meg a belevalot is meglestem. Kiraly voltal sixx, egyebkent csodalkozom, h nem csaptad le Debilket :D. na szep napot!:)

csincsilla72 2014.12.18. 10:24:14

A Blikk azért ott állt Dóri nagymamájának temetésénél.

pocokpanda 2014.12.18. 10:26:43

@sixx: jó volt a műsor. Csodálom, hogy Liluval simán elvittétek az adást az óvodás Debillió ellenére

Conchobar 2014.12.18. 10:28:26

@Mirocska: "Maci szerelmi vallomása, gondolom, nem véletlen... Most kettő szuperképességet is fog örökölni Renitől! Tuti, hogy erre ment ki az egész!" - Biztosan nem erre megy ki az egész. Valószínűleg ráerősít mindkettő, az érzelmeik tehát csak részben szólnak/szólhatnak a kamerának, ráadásul a Reni-Maci páros kissé mellékszálnak tűnik, ezért a szerkesztők se vágnak be róluk mindent. Macinak vannak problémái, kevesebbnek érzi magát a többi kockahasú fiúhoz képest. Nemrégiben Dennisnek sírt erről, de Dennis mindössze csak pislogott rá, Reni viszont nyilvánvalóan a pislogásnál többet tett

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 10:31:20

@csincsilla72: Lilu javasolta a kreatív producernek asszem, amikor megtudta, hogy megyek.

Sargabogre 2014.12.18. 10:31:52

@Conchobar: egyébként szerintem itt túl hülye bármelyik 12 keren és Zsun kívül (ő is csak 12ker hatása miatt), hogy bármit is taktikából tegyen. mivel ostobák, szerintem már magas lenne nekik, hogy végig tudják gondolni, melyik tettüknek milyen hatásuk lehet. ráadásul full érzelemből és indulattól vezérelve tolják az egészet, főleg Reni.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 10:32:03

@VV Erőlegény: nope, arról volt szó eredetileg, hogy ketten leszünk Auval.

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 10:33:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szívesen, nem, semmilyen választ nem kaptam valamiért.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.18. 10:39:24

@sixx: bajom? ne viccelj már kábé azon tucat ember (max) közé tartozom akik kedvelnek káromkodásostul, stílusostul mindenestül.

dzsézön tetem 2014.12.18. 10:40:50

@sixx: szerencse, hogy Lilunak bekapcsolt bármilye is: a jòzan esze: tudta, hogy téged arra az agyatlanra bìzni egyenlő lett volns egy laptáras orosz rulettel az Rtl részéről. Vagy ahogy mondtam volt: az Iq-ja a G-pontja.

Krétagarbó 2014.12.18. 10:42:17

@natalja: nekem nem jött le, hogy sixx nem bírná AU-t. Ahogy a műsorban is mondta, AU öszötnből játszott, benne meg az volt jó. Az egy más kérdés, hogy észből - mivel ennek híján van a Caversaccio - nem is tudott volna játszani. De van, akit nem az eszéért lehet kedvelni, nekem AU ilyen.

verkli 2014.12.18. 10:44:21

@Conchobar: Egész jó kis hasonlat. PVC nemsokára mehet vissza a balettba ugrálni.

Krétagarbó 2014.12.18. 10:47:36

@Mirocska: Mi is Reni szuperképessége? Emlékszik valaki?

verkli 2014.12.18. 10:48:27

@Krétagarbó: dönthet szavazat-egyenlőség esetén

Krétagarbó 2014.12.18. 10:49:54

@sixx: Mondjuk jobb volt így, élvezhetőbb volt az adás, hogy volt benne elemzés is, erre AU képtelen lett volna. De véleményem szerint AU is jó volt, ahogy hozta a saját formáját.

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 10:50:39

@verkli: sajnos az a kanapémedve birtokába fog kerülni

Krétagarbó 2014.12.18. 10:50:40

@verkli: ez a Vikcsu féle, de mi a sajátja? A száműzetéses, nem?

verkli 2014.12.18. 10:52:16

@Krétagarbó: huh, azt nem tudom, talán a vőlegénye?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 10:52:57

@Krétagarbó: az egyik, amit Vikcsutól örökölt, hogy ő dönthet ki menjen párbajozni szavazategyenlőség esetén. A másikat, a sajátot, nem tudom.

Juvegrande85 2014.12.18. 10:54:55

@Schlomo Goldberg: Mondjuk eddig rontást hozott minden birtoklójára. :)

kamilla123 2014.12.18. 10:56:41

@sixx: jó lenne, ha állandó, visszatérő vendég lennél a műsorban. De nemcsak Te, hanem mondjuk pszichológusok is, vagy mondjuk szociológusok, akik csoporton belüli kapcsolatokkal, erőviszonyokkal foglalkoznak. Nyilván persze nem szaknyelven, hanem érdekes stílusban. Nekem még az is tetszett, ahogy pár hete a Főnök elemezte a villalakókat az egyik bv-ben. Szóval tényleg lenne értelme néha értelmes embereket is hívni. Volt szó ilyesmiről, h visszatérő elemző leszel?

kamilla123 2014.12.18. 10:58:39

sztem ez a Fannika terhességi teszt dolog egy lufi. Az van, h tegnap bevágták, h Denisz azt mondja, nem húzott óvszert, erre Fannika ma kap a szerkesztőktől egy tesztet, aztán Denisszel együtt mélyen belenéznek a kamerába és elmondják, hogy húzzál Rako-t

verkli 2014.12.18. 10:58:54

@doggfather: Megkérdezték, kivágta magát. Ettől függetlenül olyan volt a műsor, mint mikor valaki megpróbál kulturáltan étkezni az asztalnál, ahol az egyik tányéron egy darab szar van.

kamilla123 2014.12.18. 11:02:36

@Krétagarbó: az, h hat órára száműzhet valakit a szaunába

Aharon 2014.12.18. 11:03:39

@sixx: irritálja a színvonalbeli és látogatottsági különbség. Keresztényi könyörületet kérek neki, hisz' nem tudja, mit s miért cselekszik.

Conchobar 2014.12.18. 11:04:10

@verkli: "dönthet szavazat-egyenlőség esetén" - Ez az egyetlen olyan szuperképesség, amelynél kétséges, hogy fel tudják-e használni valaha is

ruzs54 2014.12.18. 11:04:15

@Empty Bee: Van aki "anyukaként megy be",van aki anyukaként jön ki? hehehehe

Aharon 2014.12.18. 11:06:29

@Conchobar: Dehát rusnya a szerencsétlen, mint egy 40 éves, sokat látott szabolcsi prostituált. Dehogy szép.... egyszer, nem mondom, de szép? Faxt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 11:09:33

@sixx: Két kérdésem és egy megállapításom lenne:

1, Szted az aznapi vendégeket AU, vagy a szerkik határozzák meg (esetleg közösen)?
2, Szted AU tudta-e, hogy te ki vagy (mondjuk tegnapelőtt), illetve olvasta-e valaha is ezt a blogot korábban?

Megállapítás: Nem tudom elképzelni, hogy Lilu csak úgy magától átment volna a Belevalóba villogni és oltogatni AU-t. Lehet, hogy az ő jelenléte még neked is meglepetés volt (hiszen előzetesen erről nem volt szó), de biztos, hogy a nem is leplezett személyes rajongása irányodba (na nem úgy, hanem mint az ország egyik legelismertebb és stílusosabb bloggere) :-) ehhez nem lett volna elég motiváció, itt azért kellett az ad-hoc szerkesztői/rendezői instrukciónak is lennie az adás előtt. Amúgy AU a fekvőtámaszaival meg a háttér mórikálásával végül is humorosan reagálta le az eseményeket.

verkli 2014.12.18. 11:09:39

@Conchobar: Elég erős cucc az a végjátékban, mikor már 2-2, meg hasonlók vannak. De az is lehet, hogy valóban nem lesz felhasználható. Nem vagyok szerki, hogy a jövőbe lássak:)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2014.12.18. 11:16:29

Szerintem meg katasztrófa volt a Belevaló. Nem sixx miatt, hanem ez a nyomorult haszonállat Aurelio, lehetetlenné tette a normális beszélgetés kialakulását. Csak kínos csendek és megakadt párbeszédek voltak, mert ezzel a beteggel kellett foglalkozni. Sajnálom, mert érdekelt volna mit hoz ki sixx és Lilu együtt. Az meg, hogy mondat közepén elvágták a műsort és berakták a Jóbarátok főcímdalát... hát bazdmeg!!!!!! Rég baszott fel így műsor. Innen is gratulálok!

Amúgy hihetetlenül rossz döntés volt az RTL részéről Aurélió foglalkoztatása. Semmi bajom nem volt vele a villában, súlyosan buta és primitív, de ez oda pont kellett. Mint műsorvezető (vagy mi), viszont teljesen értékelhetetlen. Egy önálló gondolata nincs, nem tud egy kibaszott telefonszámot megjegyezni, nemhogy kérdezni a vendégtől. Gyakorlatilag a műsor kimerül abban, hogy nyilvánosan szopja a saját faszát. Éva legalább próbál kérdezni, műsort csinálni. Csak hát ő ugye meg... nincs jobb szó rá: kínos.

Szigmund Frajd 2014.12.18. 11:16:49

@Sargabogre: "szerintem itt túl hülye bármelyik 12 keren és Zsun kívül...hogy bármit is taktikából tegyen"
Remélem hogy Zsu helyett Edinát akartál írni, mert Zsu csak koptatja a taktikázás szót, de nem igazán tudja, hogy hogyan kéne csinálni.
Edina szerintem még Daninál is jobban érzi, hogy mi kell a népnek. Nagyon ügyesen hozza a népmesei legkisebb szabólegény szerepet, sokakkal megszerettette magát. Reni (emiatt is) fröcsögött rá a kiválasztás után (amúgy nem értem azt a nőt, vannak értelmes meglátásai, de olyan zsigeri szinten tud gyűlölködni, hogy lehet, hogy nem érzi, hogy ez mennyire rosszul jön át a tévében, rövid snittek formájában..?)

kamilla123 2014.12.18. 11:21:28

@Bruti: Sztem ez nem Au hibája volt. Eleve azt kellett volna neki mondani, h ne gyere be. De az ,h ott áll és Lilu azt mondja neki, h Te csak állj itt hasadon azzal a hülye felirattal, meg hozz egy pohár vizet, de kussolj, mert hülye vagy... Szóhoz Lilu nem engedte jutni, gondolom képernyőn kellett maradnia, ezért elkezdett hülyéskedni. Sztem kihozta a maximumot, amit ki lehetett ebből a szarból.

csincsilla72 2014.12.18. 11:23:03

@Bruti: Nem szeretem a Bv-t, de kivételesen engem is érdekelt volna, mit hoz össze Lilu és Sixx. Nem tudom, ki tartja jópofának az RTL részéről Aurélió majomkodását, de sok. Nagyon sok. Iszonyat túltolja, szétcseszi a műsort és nem érzi, hogy normális vendég esetében bőven elég, ha áll, nyakában egy hirdetőtáblával és kussol. Ráadásul ugye Sixx szerint a műsor előtt normálisan lehetett vele dumálni. Akkor ezt most miért? Ez az ő agyszüleménye volt, vagy valaki instruálta erre? Mert akkor őt is farpofán kéne rúgni.

ganxtalovins 2014.12.18. 11:24:32

@sixx: Egyszerűen zseniális volt a Belavaló!!! Debilió is kurva jó volt a hülyeségeivel!!! Grat.!!!

csincsilla72 2014.12.18. 11:26:10

@kamilla123: de miért kell hülyéskedni? Lilu nem kezdte volna oltogatni, ha Au csak egyetlen estére abbahagyja a majomkodást. Ő is nyugodtan kérdezhetett volna, beállhatott volna a társalgásba, nem hiszem, hogy annyi agysejtje nincs, hogy önálló gondolata támadjon.

ganxtalovins 2014.12.18. 11:26:24

@csincsilla72: @Bruti: Szerintem fenomenális volt, az igazi hülyegyerek a háttérben a "felnöttek" beszélgetése közben, én szétröhögtem magam, sztem nagyon jó volt!!!

kamilla123 2014.12.18. 11:27:01

Amúgy ti értitek, hogy Röné miről vakerált tegnap a kihívásnál? Először azt hittem, h értem. Hogy azok közül választ, akik ugyanolyan gyengék, mint ő, mert ő magát is gyengusnak tartja. Aztán utána azt mondta, hogy Dani ugyanolyan erős, mint ő, és a másik két fiú gyengébb, ezért nem őket viszi. Sztem Lilu sem értette, vissza is kérdezett, csak Röné egyre jobban belegabalyodott és lejárt volna a műsoridő.

Conchobar 2014.12.18. 11:28:32

@verkli: "Elég erős cucc az a végjátékban, mikor már 2-2, meg hasonlók vannak." - A VV5-ben nem emlékszek arra, hogy lett volna szavazategyenlőség, a VV6-ban is csak egyszer, ott is a legelején (mikor Aurélió addigi pótapját, a 40-es Lacit választotta)

kamilla123 2014.12.18. 11:29:59

@csincsilla72: most már nem emlékszem pontosan, de nekem úgy tűnt, h Lilu rögtön szétoltotta Au-t, ahogy megjelent, és gyakorlatilag letarolta és lealázta, és tök nyilvánvalóvá tette,h most itt én fogok kérdezni és kész. Sztem Au-nak ez halál ciki volt, ezért kb "elfoglalta" magát. Amúgy nem védem, mert sztem is idegesítő volt, csak sztem az egész koncepció volt szar, h ők most ketten legyenek a stúdióban Sixx-szel, de abból csak az egyik beszélhet.

Mirocska 2014.12.18. 11:30:47

@Krétagarbó: Mire visszajöttem, látom, már válaszoltak is többen. :-)
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Maci simán van ennyire rafkós! Számtalanszor kiderült már, hogy sunyi és hazug, simán kinézem belőle, hogy emiatt dörgölődzik Renihez. És, gondolom, őt is ugyanúgy megsiratja majd, mint Vikcsut, akiről már napok óta egy árva szót sem ejtenek, pedig egy "csupaszív lányt" vesztettek el. Szerintük.... :-)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 11:31:14

@Szigmund Frajd: Edinával kapcsolatban egyetértünk, Danival kapcsolatban megjegyezném, hogy sztem ő akarva-akaratlanul arra is ügyel, hogy a játék előrehaladtával fejlődést mutasson be a kifelé szimpátia vonatkozásában, meg eleve is ahogy látom lazul folyamatosan lazul is bele a játékba. A játéknak van egy időbeli dinamikája, ahogy haladunk előre úgy kell egyre szimpatikusabbá válni kifelé, mert egyre keményebbek az ellenfelek. Jelenleg persze benn van a szociopata Zsu csapdában, ahonnan nem lehet olyan egyszerűn "feltűnés nélkül" kikeveredni, mint gondolnánk (ehhez azért kell egy-két hét, hogy harag se legyen belőle, és valami lazább szövetség is megmaradjon közöttük). Erre pont jó lenne a lilakendős nyugisabb időszaka a párbaj után. Ha összeállna végre egy Edina-Dani páros (Lacival, vagy Laci nélkül) az brutál erős lenne!

csincsilla72 2014.12.18. 11:31:20

@kamilla123: ja, ezt én sem értettem. Röné a riportszobában egyértelműen magát nevezte a leggyengébbnek, majd plénum előtt közölte, hogy a két tuja alatta van.
Szerintem nem mert őszinte lenni.

Conchobar 2014.12.18. 11:32:04

@kamilla123: "Aztán utána azt mondta, hogy Dani ugyanolyan erős, mint ő, és a másik két fiú gyengébb, ezért nem őket viszi." - Ilyet Reni nem mondott, se a két fiúról, se másról. A 'gyengébb'-ségről is csak annyit mondott, hogy olyan személy nincs, akit önmagától gyengébbnek látna

sélli_ 2014.12.18. 11:33:38

1 hete nezem a VVt, de tatott szajjal bamulok. Ronet kivgjak mint macskat szarni, ilyen egy affektalo not en meg nem lattam. Idegesito ahogy beszel es osztja az eszt.

Megneztem a belevalot is. Most lattam eloszor Aureliot (mea Culpa) de valami sokkolo... ez a gyerek tenyleg ilyen, vagy ez valami felvett szerep? tudhatna hogy SOSEM SZABAD FULL RETARDban nyomni!!!
Engem nagyon idegesitett hogy szinte ket mondatot nem tudott valtani six es Lilu mert korbeidetlenkedte a beszelgetest es folyamatosan belevagott a dumaba.. Rohadt irritalo a gyerek. Hogy tudott ez tavaly nyerni???

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.18. 11:34:27

Lilu csúnyán alázta Au-t, sixx meg király volt. Amúgy nekem is ez az első Belevaló, amit néztem (ezt is csak vissza).

Conchobar 2014.12.18. 11:34:45

@Mirocska: "Maci simán van ennyire rafkós! Számtalanszor kiderült már, hogy sunyi és hazug, simán kinézem belőle, hogy emiatt dörgölődzik Renihez" - Az nem lehetséges, hogy mindez téged minősít és nem Macit?

csincsilla72 2014.12.18. 11:35:06

@kamilla123: Lilu elég értelmes ahhoz, hogy amennyiben Au értelmesen nyilvánul meg, bevonja a beszélgetésbe és ne hülyegyerekezze le. De erre nem volt alkalma.
Aut páros lábbal rúgnám ki innen.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2014.12.18. 11:37:26

@sélli_: Előkerültél? :D De látom elszórtad a régi jelszavadat mi? :P

kamilla123 2014.12.18. 11:39:10

Amúgy azon is gondolkodtam, hogy kell, hogy legyen valami oka annak, hogy Röné azt hiszi, ő ugyanolyan erős, mint Dani. Mert azért sacc per kábé érzékelik bent az erőviszonyokat. Szóval valamit csak KELLETT, h csináljon bent, ha azt gondolja, h neki van szavazótábora. Mondjuk érzelmes beszélgetéseket folytatott??? pl mondta, h Ádámmal megbeszéltek nagyon privát dolgokat is. Vagy esetleg vannak nagy gondolatai, amiket kifejtegetett másoknak, csak mivel műsor szempontjából (meg amúgy sem) érdekes, nem vágták be? Ezt most komolyan kérdem, mert ha valaki csak alszik meg eszik, akkor egyszerűen nem tarthatja magát annyira erősnek, mint a legtaktikusabb, legtöbb konfliktusba beleálló, legokosabbnak kikiáltott játékos. Már az is megfordult a fejemben, hogy tulképp nem érzi jól magát, legszívesebben kijönne, és ezért egy ilyen kamikaze akciót csinál, mert feladni cikis lenne. Nemtom...

Zsolt Pallagi 2014.12.18. 11:39:19

sixx, igen jó volt a belevaló hogy ott voltál. Ezt tegnap tudtad csak meg, vagy nem beszélhettél arról hogy benne leszel a műsorban? Már majdnem elkapcsoltam, de így mindenképp megnéztem.

Jozeph Pelikahn 2014.12.18. 11:40:45

Szerintem is nagyon jó volt így a Belevaló! Au is kellett, hogy oldja kicsit a hangulatot.

Hetente kellene egy ilyen, elemezve a benti mozgásokat, idiótaságokat.

csincsilla72 2014.12.18. 11:41:34

@Mirocska: ugyan!
Maci azért dörgölőzik Renihez, mert a mocsár lett az ő világa. De Kazal és Denisz magukkal vannak elfoglalva, így maradt Röné.

csincsilla72 2014.12.18. 11:43:34

@kamilla123: Röné megmondta, hogy nem tartja magát erősnek. Danit viszont nagyon benézik. Mivel nem balnézik és nem szexuál naponta kétszer, azt gondolják, hogy nem érdekes számunkra sem.

kis.herceg 2014.12.18. 11:43:54

szörnyû volt ahogy produkálta magát a gyerek, mikor mutogatta 5 percig Lilu háta mögött hogy "a hatodik, a hatodik", nekem volt kínos. mennyivel jobb lett volna egy Attila, Lilu, sixx hármas..

Conchobar 2014.12.18. 11:44:12

@VV Erőlegény: "Jelenleg persze benn van a szociopata Zsu csapdában, ahonnan nem lehet olyan egyszerűn 'feltűnés nélkül' kikeveredni, mint gondolnánk (ehhez azért kell egy-két hét, hogy harag se legyen belőle, és valami lazább szövetség is megmaradjon közöttük)." - Csakhát az a nagy büdös helyzet, hogy Zsuzsa próbálja arrébb-arrébb taszigálni Danit. Már a párbaja idején megpróbálta kettejük kapcsolatát úgy hígítani, hogy bevonja harmadiknak Edinát. A párbaj után meg Lacit, Ádámot és Robint vonta/vonták be a klikkbe, elannyira hogy Dani már a munkahét elején is nyűgösködött, a végén meg le ribancozta Zsuzsát, miközben Laciékat "jöttment"-nek titulálta. Reni és Fanni nótáját, ezt a 'Zsuzsa megbabonázta és magához láncolta a szerelmes Danit' nótát nem szükséges ám itt kint is fújni, hiszen nekünk nézőknek sokkal többet mutatnak meg a VV7 életéből, mint Reniéknek

sélli_ 2014.12.18. 11:46:07

@Bruti: :) :) :)
Tomor gyonyor egy ilyen showra hazajonni mint ami most megy a varazsdobozban :)

sélli_ 2014.12.18. 11:47:37

@sepörd: En azon rohogtem hogy kb 10 fekvotamaszba ugy leizzadt hogy lefolyt a fel telefonszsam a testerol :) :) Jo, tudom nyilvan meleg van egy studioban, de sixx megsem izzadt az ultra fasza Samcrows szvettereben!!

csincsilla72 2014.12.18. 11:48:27

@sepörd: Én is szívesen megnéznék egy Attila-Sixx-Lilu értékelést. Az idióta nélkül.
Tisztelt szerkesztők! Pls, pls, pls!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 11:55:03

@csincsilla72: én meg azt gondolom, hogy Röné csak azért mondja, hogy nem tartja magát erősnek, mert szimpatikusan szerénynek akarja magát láttatni.
Holott ő azt hiszi valójában, hogy erős játékos, mert ő nem az alantas ösztönök, hanem az elme vonalát képviseli odabenn. Állandóan "értékekről" beszél, amit ő képvisel. Szerintem ilyesmikre gondolt, hogy ő természetes, intelligens(?), nem kefél, nem szopik, nem meztelenkedik, stb. sőt még vőlegénye is van odakinn. Meg hát mégiscsak elvégzett egy OKJ-s szinitanodát. :D
Danit viszont pont ezen okok miatt tartja gyengének. Ha megnézzük a többi pasit, azok vagy rondák de szekszelnek, vagy nem szekszelnek, de jó képűet - tehát szerinte, erős karakterek, meg van Jabba, aki külön kaszttá lényegült a kanapéján.
De Dani ezek közül sehová nem fér be.

Ebből a hozzáállásból eredhet szerintem az, hogy R. mennyire félreérti az egész szitut és mennyire rosszul méri fel saját és mások erejét és népszerűségét is.

kamilla123 2014.12.18. 11:57:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "külön kaszttá lényegült a kanapéján." :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 11:58:23

@kamilla123: Khmm...! Arra gondolok, hogy az történt, hogy annak ellenére, hogy bár végül is a kiválasztáson papírforma eredmény született, az utolsó néhány nap eseményének tükrében, amelyben a szerkik mindent elkövettek, hogy Rönét megingassák abban, hogy mégse a végjátékra is szánt 12 Kert hívja ki párbajra, hanem vagy a két tuja közül valakit, vagy a kint is nagyon erős Edinát, még is csak meglepetést okozott nekik is Röné azzal, hogy nem változtatta meg a döntését. Ezért az esedetileg lightosabbra tervezett esélylatolgatás Aurolio és Sixx között sokkal fontosabbá vált, hiszen aki a Belevalót leginkább nézi, az nem olvassa a Hogyvoltot, és más infók alapján dönt. Mivel AU ekkor már kisminkelve kitetoválva félmeztelen, 180-as pulzussal, jó adag adrenalin fröccsel, tág pupillával, teljes glancban állt, nem lehetett már azt mondani neki, hogy figyu most menjél mégis haza. Maradt a kiválasztás után egy reklámblokknyi idejük, és ez idő alatt jutottak arra a döntésre, hogy Lilu menjen be, és ha kell oltsa is le AU-t, és próbáljon már egyszer egy tartalmasabb műsort csinálni. Ezt Lilu szuper profin oldotta meg! Ez az én teóriám. Lehet velem vitatkozni!

kamilla123 2014.12.18. 12:01:58

@VV Erőlegény: :-D köszönöm a lehetőséget, de nem fogok. Neked tetszett, nekem nem. Nekem Lilutól a hideg futkározik a hátamon, akkor inkább nézem Debiliót, ahogy egykezes fekvőtámaszozik.

verkli 2014.12.18. 12:03:01

@Conchobar: én már semmire sem emlékszem a régiekből:) Viszont ha az erős képességeket kombinálják, +1 szavazat, döntési jog, kendő fel, kendő le, akkor azért simán el lehet érni, hogy valaki biztosan párbajozzon/biztosan megússza.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 12:06:13

@VV Erőlegény: Danival kapcsolatban az a bizonytalansági tényező, hogy azok akik már tisztán levették volna eddig is az ő játékát, azok vagy nem nézik a műsort, vagy derogál nekik szavazni, és ahhoz a szerkiknek idő kell, hogy a többieknél elvontabb gondolkodását és karakterét tudatosítsák az egyszerűbben gondolkodó szavazótáborral. Persze minden valószínűség szerint csak túlzott óvatosságról beszélünk...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 12:09:12

@VV Erőlegény: de ne feledkezzünk meg a protest szavazókról, akik a "bárki csak Röné ne".. alapon szavaznak esetleg. Ez pl. remekül meglátszott az előző párbajon.

csincsilla72 2014.12.18. 12:11:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Tuggya fene. Egyszer-egyszer belenéztem Röné és bajtársai beszélgetésébe az éjszakai streamben. Nem hangzott ott el olyan magvas gondolat, amit érdemes lett volna velünk is megosztani. Igazából azt nem értem, miért gondolja Röné, hogy ő egy érdekes karakter. Ez a 7. széria. Ki kellett volna már derülni, hogy műsoridőt szerezni csak nagyon ütős, taktikus beszélgetésekkel, balhéval vagy szexszel lehet. A balhé megvolt, de az nem feltétlenül hoz neki szavazatot. Zsuzsa példáján pedig el kellett volna gondolkodnia.

Krétagarbó 2014.12.18. 12:12:04

@Conchobar: A vv6-ban volt később is szavazategyenlőség, amiko Zsófinak kellett döntenie és szinte gondolkodás nélkül AU-t küldte párbajozni.

Conchobar 2014.12.18. 12:12:12

@verkli: "Viszont ha az erős képességeket kombinálják, +1 szavazat, döntési jog, kendő fel, kendő le, akkor azért simán el lehet érni, hogy valaki biztosan párbajozzon/biztosan megússza." - Tehát magad is azt mondod, hogy (az előző VV-khez hasonlóan), igazából nem tud se osztani, se szorozni ez a 'szavazategyenlőség esetén dönt' szuperképesség. Pláne akkor, ha egy 6-os klikk áll szemben egy 4-es klikkel (noha vannak rá kísérletek, hogy ez a 6-5, vagy inkább már 6-4 arány megváltozzon)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 12:12:39

Apropó, milyen lehet egy valódi seggimplantátumot simogatni? Ádámnak vajon eszébe jutott ez ott a setétben? :D

verkli 2014.12.18. 12:15:21

@Conchobar: Azt mondom, hogy az a makk felső, néha azon múlik az ulti, máskor meg semmire sem jó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 12:16:07

@csincsilla72: azért jutott ez az eszembe, mert a kihívás előtt a nyugiban Röné arról zagyvált, hogy bár önmagát adja, de mégis mennyire visszafogja magát, stb. (mondjuk nehéz volt követni ezt a monológját is, mint szinte az összeset).
A fejében teljesen más, fura énképet dédelget saját magáról, mint ami nekünk lejön. De szerintem nem a mi készülékünkben van a hiba. :D

Krétagarbó 2014.12.18. 12:16:53

@Mirocska: igen, köszi:)

Maci téma: sztem ez is belejátszik, inkább egyfajta plusz hozadék amellett, hgy Röné feltehetőleg többször megértően meghallgatta Jabba siránkozásait, emiatt lehet Jabba részéről ez a hirtelennek tűnő érzelmi fellobbanás.

Sargabogre 2014.12.18. 12:17:51

csak nekem tűnt ijesztőnek, ahogy Fanni szinte kényszeresen vasalgatta a haját miközben elkezdett bőgni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 12:22:29

@sepörd: Attila mellé egy elemzős műsorban nem kellett volna Lilut beküldeni, sőt vendéget sem... Bocsi sixx! :-)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.18. 12:24:01

Igen, Au ennivaló, bármit is csinál, egy édes kölök, ezerszer inkább őt nézem a Belevalóban meg a kis tündér barátnőjét, mint bárki mást...

Sajnálom, hogy Röni esik ki, tudom nem csinált sokat a vellában, de esztétikailag nekem akkor is kellemesebb látvány, mint akár ádám akár dani... úgyhogy sajnálom,

Ha a szerkesztők mégis bedobnak valami genitális trükköt, hogy a nézők hétfőig 180 fokos fordulatot tegyenek fejben, örülnék, de erre minimális az esély,

Viszont remélem Edina tanult abból, hogy felállították a kihívásnál, halálfélelmet láttam az arcán,

mert odáig rendben volt a kiválasztásnál, hogy megmondta miért nem akar együtt élni Rönivel, hisz ez volt a feladat, de hogy elkezdte taglalni ádámmal egyetemben, hogy majd mit csináljon a villán kívül és kivel, nos, ez a típusú érvelés mindig visszatetsző és gáz, bárkinek a szájából, semmi közük hozzá, szóval ezért az egyért járt neki a pár másodperces hirtelen halál, talán legközelebb körültekintőbb lesz.

Ádám úgy látszik erősödni fog a villában és egy plusz lila kendővel meg extra izom is került rá, ezért is akarhatta Dani, hogy Röni Ádámot vigye ki, rá nézve veszélyes egy erősödő Laci Ádám barátság, jobban tette volna Dani, ha korábban kezd barátkozni Rönével.. csak nem látott 3 lépéssel előbbre ebben a kérdésben.

MacákékIcukája 2014.12.18. 12:27:00

@Sargabogre: nem csak neked, en azt hittem, hogy ki fogja tepni :D

Conchobar 2014.12.18. 12:30:54

@Krétagarbó: "A vv6-ban volt később is szavazategyenlőség, amiko Zsófinak kellet" - Igaz, mikor Iza és Aurélió között kellett választania, az Aurélió-Krisztián párbaj előtt

Granca 2014.12.18. 12:35:41

Király volt tegnap a Bv, tetszett. :-)
Csak elég gázul lekeverték a végét.

Amúgy nekem a tegnapból a legdurvább az volt, hogy Reni azt mondta Edinára (tényleg jól értettem ezt??), hogy ha olyan lennék, mint te, felkötném magam.
:-O :-O :-O
Hogy lehet ennyire durva, gonosz dolgot mondani bárkire is???
Döbbenet ...

Conchobar 2014.12.18. 12:37:16

@FOGASFŰRÉSZ: "Viszont remélem Edina tanult abból, hogy felállították a kihívásnál, halálfélelmet láttam az arcán" - Pár nappal ezelőtt valaki csodálkozást látott a (igazából pityergő) Laci arcán mikoraz apjával beszélt, most meg valaki halálfélelmet lát (az amúgy Röné arcába magabiztosan belevigyorgó) Edina arcát. Zavart, ami keverhető a halálfélelemmel is akár, azt tényleg lehetett látni Edina arcán, de csak mikor Reni felszólította, hogy kösse fela kendőt Daninak. Később meg némi csalódottságot

Granca 2014.12.18. 12:38:11

@ruzs54:
Jellemző, azon borul ki, hogy csinálnak egy fotózást, beállított képekkel.

Azon nem, hogy a "kedves" menyasszonynak milyen irigy, rosszindulatú lelke van, miket mond a többiekre, mennyi benne a gyűlölet, csak flegmázni tud, meg leszólni, egy boldog, örömteli pillanata nem volt, és mekkora sikítós-örjöngős hisztit vágott le, mikor Zsu visszament ...

Neeeeem, ez nem probléma ... :-/

MacákékIcukája 2014.12.18. 12:40:50

@FOGASFŰRÉSZ: szerintem nem volt visszatetszo, ahogy Edina a sarkara allt es megmondta, hogy Rönének kivul tagasabb. Kimondottan jol allt neki :) Valoszinuleg azert ijedt meg annyira a kihivasnal, mert magat "underdognak" tartja, nem tudja felmerni, hogy kint valojaban o mennyire nepszeru.
Dani pedig biztos finalista (hacsak nem bassza el valamivel nagyonnagyon), egy Adam+Laci nem tudna sokmindent csinalni vele, mivel a parbajoknal ugyis a nezoke az utolso szo. Max. Laci egyedul, sokaknak kezd egyre szimpatikussabba valni - nekem is, bar en meg mindig nem tartom olyan erosnek, mint Danit, aki egy ido utan szerintem el fog tavolodni Kiskuntol es Edinaval lesznek szovetsegesek.

MacákékIcukája 2014.12.18. 12:42:24

Hogy all egyebkent a poll?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 12:44:02

Szerintem Fanni nem terhes,mert mintha azt suttogta volna,hogy "meg kell csinálnom" Gondolom a felelőtlen gumi nélküli baccás miatt küldtek be a szerkik egy tesztet. Amúgy is basszus,ilyen gyerekkel,mint ez a Dennis gumi nélkül csinálni....áhh,tényleg eszetlen ez a lány

Granca 2014.12.18. 12:44:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Na, hát ez az, mi nekem kicsit ijesztő ...

Persze, nyilván nem tudhatom, hogy mennyire ilyen ez a lány igazából, mint amit bent mutat ...

Aharon 2014.12.18. 12:44:43

@sepörd: Tegnap este már írtam, de én alapból nem értem, miért nem Attilára bízták a háttérműsort, már az előző menetben sem.... szórakoztatóbb lenne a háttérműsor, mint maga a show, az könnyen lehet :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 12:46:08

@Bruti: abszolút kanos Au,nagyon igazad van. Én inkább Attilát tudnám elképzelni műsorvezetőként. Baromi unalmas volt,ahogy bazári majomként ott fekvőzött meg ugrált össze-vissza.
Amúgy jól összeesett izomzatilag ez a gyerek :D

Granca 2014.12.18. 12:46:12

@Köcsöglány:
Jah, akkor ezt suttogta! Többször visszatekertem, és nem tudtam kivenni, mit mond ...

Tök ledöbbentem, hogy tényleg nem védekeznek, nem is értem, nagy bátorság ...

MacákékIcukája 2014.12.18. 12:46:17

@Aharon: Talan pont ezert, senki nem nezne a VV-t es meg vendegeket sem kellene hivni :DDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 12:47:15

@Granca: én is vagy 20x visszatekertem,erre jutottam,nem biztos,hogy ezt mondja,de én ezt hallom :D

Krétagarbó 2014.12.18. 12:48:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én csak azt nem értem, ha ő magát az értékei miatt emeli ki (tanultabb, kulturáltabb, a viselkedése is stb..) akkor Danit miért gondolja gyengébbnek? Elvileg ők ketten testesítenék meg az ún. "értelmiségi" státuszt bent, legalábbis a többiekhez képest.

verkli 2014.12.18. 12:48:48

@FOGASFŰRÉSZ: Két barátnál többre nincs szükség, sőt. Ha mindenkivel barátkozol, akkor még vesztesz is szavazatot, mikor valamelyik (részben) miattad kiesik, és a szavazói téged is felelősnek tartanak. A fekete-fehér felállás sokkal kedvezőbb, mert úgy ejtetheti ki pl. Ádámot, hogy tiszta marad a keze. Dani esetében inkább a Zsu vonal a rossz választás, de szerintem erre Zsu majd ráébreszti.

Aharon 2014.12.18. 12:51:32

@Granca: Úgy, hogy egy gonosz ember. Alapbeállítás. Hétfő estig kell elviselnünk a létezését.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 12:52:00

Egyébként Röné vőlegénye jogosan van kiakadva. Nem tudom,a ti figyelmeteket mennyire kerülte el,de az öfiben tegnap azt mondta Dennis Fanninak,nem baj,hogy megcsókolta Ádámot,mert idézem szó szerint "Jóvan,én is adtam csókot a Reninek" Kérem?

Krétagarbó 2014.12.18. 12:52:02

@VV Erőlegény: ettől egy kicsit tartok, de remélem, hogy sok a rejtőzkődő, aki képes felismerni a taktikai játék lehetőségét Daniban.

dzsézön tetem 2014.12.18. 12:52:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vagy csak elfelejted, hogy egy szerkesztett műsort nézel.

Aharon 2014.12.18. 12:53:09

@Conchobar: Így van. Felállt, és mosolyogva fogadta a litániát, és amikor átjött neki, hogy nem ő megy, akkor teljesen zavarttá vált, lesokkolódott, mert már rákészült fejben.... utálom Rönét mint a szart, de ezt a beszédet jól csinálta, azt el kell ismernem :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 12:54:21

@VV Erőlegény:

1, Szted az aznapi vendégeket AU, vagy a szerkik határozzák meg (esetleg közösen)?
- A szerkesztők és a kreatív producer, aztán egyeztetnek a műsorvezetőkkel.

2, Szted AU tudta-e, hogy te ki vagy (mondjuk tegnapelőtt), illetve olvasta-e valaha is ezt a blogot korábban?
- Annyit tudott, hogy blogger vagyok és írok a VV.ről is, de a hogyvótot nem olvasta. A Debilió valóban meglepetésként érte.

Nem tudom elképzelni, hogy Lilu csak úgy magától átment volna a Belevalóba villogni és oltogatni AU-t.
- Lilu, amikor meghallotta, hogy leszek, szólt Nyári Gábornak, a kreatív producernek, hogy lehetne egy elemzősebb cuccot tolni, ő meg én felállásban. És perszehogy szóltak nekem is előre, igaz, este kilenc körül.

It azért kellett az ad-hoc szerkesztői/rendezői instrukciónak is lennie az adás előtt.
- Igen, hiszen ez egy tévéműsor.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 12:58:59

Amúgy meg Au mit kezdett volna egyedül sixx-el? :D Jó volt,hogy Lilut beküldték,különben teljesen értelmetlenné vált volna az alávaló aznapi adása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 12:59:23

@Krétagarbó: igen, erről beszélek én is, hogy nem értem, mennyire nézheti el ennyire a dolgokat és hogy alighanem totál rossz emberismerő, ha Danit "csak tujának" osztályozta be.
Fel se merül a fejében, hogy D. azért ilyen, mert hasonló kaliber lehet, mint ő (vagyis amilyennek tartja magát), hanem azért, mert nem olyan vagány, harsány, jóképű, stb., mint a többiek és simán alábecsüli őt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 13:01:46

@dzsézön tetem: Nem szoktam elfelejteni.
De egy hónapja vannak benn, ez alatt sok mindent láttunk már mindenkiről oda-vissza. De róla semmi olyat amit ő, saját magával kapcsolatban bizonygat.

Krétagarbó 2014.12.18. 13:08:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, akkor félrement kicsit, de így már világos. Reni nem az a túl jó emberismerő, sem magát, sem mást nem lát jól. Ennek egyik bizonyítéka, hogy jelentkezett erre a játékra, ha kicsit is jobban ismeri magát, soha még csak eszébe sem jutott volna.
Azt gondolom egyébként, hogy ő nagyon nem érzi ott jól magát és nem komfortos most a saját bőrében, talán ebből fakad az a sok keserűség, ami aztán ki is jön belőle, rosszindulat formájában. (Hiszem, hogy mindennek oka van, csak úgy nem születik valaki ilyen fúriának:)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:11:57

@Krétagarbó: én meg simán el tudom képzelni,hogy Reni tényleg ekkora rosszindulatú és keserű némber. Egy szimpi megmozdulást sem láttam tőle ebben a műsorban,már a beköltözéskor és a beköltözés előtti felvételeken is ugyanilyen volt. Mivel amúgy szar színésznő,így nem feltételezném,hogy játszik. Én szinte mindig nézem ha van ON,abban sem látom soha,max kötekszik. Vannak ilyen embertípusok,akik soha,sehol nem érzik jól magukat. Reni tipikusan az a rossz emberfajta,aki a saját jellembéli hibáiért a világot okolja.

Granca 2014.12.18. 13:16:28

@Köcsöglány:
Most láttam az előzetest, most, hogy tudom, hogy talán ezt mondja, tényleg ezt lehet hallani. :-D

Paul Bihari 2014.12.18. 13:17:09

@VV Erőlegény: Au egy kis csicska akit jól kihasználnak hogy jót nevessenek rajta mondjuk meg is érdemli .

Granca 2014.12.18. 13:17:45

@Köcsöglány:
:-D hát, nem is értettem, hogy jön ide, hogy kanos. :-D

csincsilla72 2014.12.18. 13:19:01

@Granca: Nem hiszem, hogy szeretném megismerni Rönét teljes valójában. Bizonyára neki is vannak jó pillanatai, de az vagy nem VV-kompatibilis, vagy ritka, mint a fehér holló.
Annyi mindenesetre lejött, hogy a többieket nagyon lenézi. Szíve joga, de akkor mit is keres közöttük?

Granca 2014.12.18. 13:22:33

@Köcsöglány:
Különben ezt a színésznőséget sem nagyon értem, illetve csodálkozom ezen.
Valami interjúban mondta, mikor megkérdezték, hol játszik, hogy nem az a lényeg, hogy játszik-e valahol, hanem hogy mi van a szívében meg a sorsában.
Magyarul, lóf..t sem tesz azért, hogy színésznő legyen. Fogalma sincs, mennyit kéne hozzá tanulni, vagy úgy egyáltalán tudni, tenni, dolgozni, eszébe sem jut, hogy mondjuk suliba jelentkezzen, vagy legalább kipróbálja magát különböző amatőr társulatokban, ez meg nem is nagy truváj, van barátom, aki jár ilyenbe, csak úgy, hobbiból.
Nem bírom azt, aki semmit nem tesz az álmai megvalósulásáért, csak várja a sült galambot, és közben meg van róla győződve, hogy neki ez alanyi jogon jár.
Mert ugye, ő is csak addig jut el, hogy siker, csillogás, ez egyenlő a színészséggel.
Hát, pedig baromira nem.
Szóval ezzel az alázat-nélküliséggel (ha értitek, itt mire gondolok), meg sem érdemli, hogy az legyen valaha is, és remélem, nem is lesz.
(Mondjuk, most én is gonosz vagyok kicsit ... )

verkli 2014.12.18. 13:23:38

@Krétagarbó: Vitatkoznék ezen. Kitűnő ötlet volt jelentkeznie. Sokan megismerték az arcát, egy óra múlva mindenki elfelejti, hogy jó fej volt-e vagy sem. Tud beszélni, nem csúnya, egyenes az út valamelyik napi sorozatba. Többet nyerhet, mint szinte bármelyik bentlakó.

Granca 2014.12.18. 13:23:44

@csincsilla72:
Igen, én is észrevettem ezt a lenézést, nem tudom, milyen jogon, és akkor jön erre a "világ őt nem érti meg" duma, vagy valami hasonló ..

verkli 2014.12.18. 13:28:03

@Granca: Épp most tette meg az első lépést. Ahhoz pedig, hogy jó színész, vagy színházi ember legyél, nem kell szakirányú diploma. Jó példa erre mondjuk Jordán Tamás pályafutása, de vannak mások is.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:28:05

@Granca:
Nem vagy gonosz,ugyanez a véleményem. Én néhány évig játszottam színházban,aki nem él benne,az el sem tudja képzelni,mennyi alázatot és mennyire kemény melót követel ez az egész. Rönében semmi nincs meg ahhoz,hogy sikeres színésznő legyen. Még a "saját arca,hangja" is mesterkélt,és attól a lenéző modortól nagyon kivagyok,ahogy a többiekkel beszélni szokott. A beszédje jó volt tegnap,de érződött,hogy ezt megírta,betanulta,és előadta.
Soha nem lesz belőle színésznő,ha lehetett volna,akkor ezt most a VV-vel ellőtte. Majd szerepel tovább az ilyen RTL-es sikersorozatokban max :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:29:31

@verkli: mihez tette meg az első lépést? Normális produkciókba vagy színházba soha nem fogják ezek után felkérni.

Krétagarbó 2014.12.18. 13:30:56

@verkli: oké vitatkozzunk. sztem annyi de annyi jelentkező van ezekre a sorozatokra, hogy nem nagyon tudom elképzelni azt a szitut, amikor Rönéért kapkodna egy castingos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 13:31:19

@Granca: "meg kell csinálnom"... ezt mondja.
És többszöri, fülesben történő meghallgatás után sem tudom eldönteni, hogy sír vagy nevet közben... én nevetésnek hallottam többször is.

verkli 2014.12.18. 13:33:17

@Krétagarbó: Ha Tordas (mi lehet a neve?) befért élesben, akkor Röné főszerepet fog kapni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:35:32

@verkli: mert alkalmatlan színésznőnek,egyrészt,másrészt hány VV szereplőt láttál színházban szerepelni? Egész más közeg a színész élet,ott nem lehet olyanokat csinálni,hogy valakivel g*cizek,csak mert nem szimpatikus. És a harmadik dolog: ki akarna olyan embert alkalmazni,akit egy ország gyűlöl? Max az RTL

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:37:28

@Krétagarbó: egyetértek! el fog tűnni a süllyesztőben,még 1-2 Segítség,bajban vagyok részben feltűnik majd,MAXIMUM :D

Krétagarbó 2014.12.18. 13:37:39

@verkli: Ildikó volt talán. Tordas belefért 3 év után egy BV-be, mint vendég "szakértő". Gondolom más éppen nem ért rá.

Granca 2014.12.18. 13:38:34

@Köcsöglány:
Épp ez az, hogy szerintem még azt sem érdemelné meg (és itt jön, hogy most én is rosszat kívánok neki, pedig hát mi közöm nekem ehhez ...?).
Merthogy semmit nem tesz érte különben, nem hajlandó tenni, dolgozni, vagy legalább tanulni ...

Lehet, hogy régimódi vagyok, de ugyanez a bajom a másik vággyal is, hogy "műsorvezető akarok lenni2. Szakmailag én ehhez állok közel, ezért tudom, hogy egyrészt ahhoz is kéne azért az adottságon kívül még egy csomó tudás, meg munka ... és valahogy irritál, mikor annyi jön le, hogy "dejó, szerepelek a tévében, én vagyok ott, engem látnak" és hasonló attitűdök, mert mondjuk pont a műsorvezetőnek, vagy a többi médiaszakmának, épp nem az a lényege, hogy én vagyok a középpontban, pont nem erről kellene, hogy szóljon!
Ha valaki csak ezért megy, vagy menne ezekre a szakmákra, akkor az csak hiúság, meg egóság, közben meg nem annyira a műsorkészítő személye kéne fontos legyen, hanem az, amit közvetít.
Elvileg csak egy "csatorna".
Persze, legtöbbször ez nem annyira szétválasztható, illetve akaratlanul is belekerül z ember személyisége (újságírásban is), de akinek csak ez a fontos, és nem az, ami a "dolga", hát az szerintem ultragáz.
Mondjuk nálam ez ott kezdődik, hogy sosem értettem, hogy mondjuk egy tévés műsorvezető miért akkora nagy szám szakma sokak szemében. Csak mert lehet látni az arcát? Naés? Ez a munka ezzel jár.
De semmivel sem jobb, vagy fontosabb, mint mondjuk egy mentős, csak ugye őt nem látjuk.

Nem tudom, mennyire megy át, hogy mi irritál engem ebben. Asszem a külsőségeknek szánt tl nagy szerep talán.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:38:55

@Krétagarbó: volt VV után a csillag születikben is,nem? de hamar kiesett,úgy emlékszem

Granca 2014.12.18. 13:39:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Igen, ez a másik, amit én sem tudok eldönteni. Sír vagy nevet ..?

Na, ma este okosabbak leszünk. :-D

egyemakisszíved 2014.12.18. 13:39:40

Engem az érdekelne, hogy mi a baja van Reninek valójában a vőlegényével. Edina szavait ördögiként jellemezte, amikor azt kívánta neki a kiválasztáskor, hogy menjen férjhez. Amúgy Reni műsorvezető akar lenni, pont, mint Dani, lehet, azért is hívta őt párbajozni. Ha szópárbajra kerül sor, valóban egy súlycsoportban vannak. Ezért volt felháborodva, hogy mit akar Zsuzsa a játékban, ha már elérte, amit ő épp most szeretne.
Mióta a VV-t értelmiségi rétegműsorként definiálták, egyre érdekesebbek lesznek a Belevalók is, többet foglalkoznak vele, jobb a szerkezete, a mezei betelefonálók meg szkájposok elég unalmasak voltak, nem is volt kedvem nézni, de Aurelio mindig hoz egy kis színt a műsorba, mókás és cuki mindig.

lawabidingcitizen 2014.12.18. 13:40:16

a villa nőstényei nem hiszem,hogy nem szednek gyógyszert. biztos nem tagadhatják meg tőlök a szerkesztők. szóval egy ekkora qrvánál, mint ázott kutya, ez csak kamu, nézettséghozó lépés.

inkább egy nemibaj-teljeskörű tesztet küldenék be. De azt gyökérdennisnek :)

Granca 2014.12.18. 13:42:47

@verkli:
Igazad van ebben, hogy tényleg nem annyira a papír számít. Írtam feljebb a tanulást, de nem feltétlenül arra gondolok, hogy végezze el az egyetemet.

De akik nem szakirányú végzettség nélkül jutnak be, azok vagy iszonyú tehetségesek, de mindenképpen tesznek a dologért, van bennük a szakma iránti alázat, vagy hasonló, de semmiképpen nem az "ülök, várom a sültgalambot, mert az nekem csak úgy jár, hogy a kisujjamat sem mozdítom érte".
Szerintem.

verkli 2014.12.18. 13:45:52

@Köcsöglány: Olyan egyszerűen mondasz(mondunk) ítéletet. Miért lenne alkalmatlan színésznőnek? Szőke? Én speciel nem gyűlölöm, ahhoz személyesen kéne ismernem. A színházi közeg pedig semmivel sem tisztább, mint a közélet, nézd csak meg hány színész került a parlamentbe:)
@Krétagarbó: Azt hiszem volt valamelyik napi sorozatban, rémlik, hogy olvastam a velveten.

Granca 2014.12.18. 13:47:58

@egyemakisszíved:
Igen, onnea jött a gyűlölete, hogy Zsu már műsorvezető.

Mondjuk én megnéztem egy műsorát, szerintem borzalmasan szar a csaj műsorvezetőnek, nem tudom, miért nem olyat alkalmaznak, aki normálisan tud beszélni.
És most itt arra gondolok, hogy nem "ovisan", mint egy gyerek, aki most tanul olvasni ... szörnyű volt hallgatni.
Miközben a műsorban voltak riportok, és a riporter pl. egész jó volt ebből a szempontból.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:49:02

@Granca:
Annyit tett az álmaiért,hogy beköltözött a vellába. Mit ért el vele? Masszív közutálat,és még a vőlegénye is otthagyNÁ,ha rendes férfi lenne,de nem az. Mert egy pacsker. Rönének csak ilyen férfi jut,mert a normálisak nem foglalkoznak vele. Szerintem az is szánalmas,ahogy Robin felé próbál közeledni. Annyira szoktam nevetni,amikor dumál Robinnal,az meg "leszarom" arccal réved a távolba,és murvára nem érdekli,mit parádézik a Röné :D
Abban is egyetértünk,hogy egy túlmisztifikált szakma ez a műsorvezetősdi. Ma már mindenki vagy modell vagy színész vagy műsorvezető akar lenni,kissé szánalmas ez a dolog. Szerintem is az lenne a lényeg,amit írtál,ha én műsort vezetek,akkor ne az én személyem legyen a lényeg,hanem az,amiről beszélek. Nekem-bevallom őszintén-ezért tetszik,hogy Lilu vezeti a VV-t és nem valami plasztik nulla csaj vagy egy Szabó -felszopom magam mindenhova-Zsófi. Lilunak elbaszottul rossz a stylist-ja,viszont nem is vonja el a figyelmet a külseje arról,amiről éppen beszél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 13:50:47

@Köcsöglány: hát, ezzel nem volt nehéz kiesnie....

Csak óvatosan, saját felelősségre.
csillagszuletik.rtlklub.hu/video/124047

Én szóltam! :D

Krétagarbó 2014.12.18. 13:51:11

@Köcsöglány: Igen? Akkor arról lemaradtam. De hát oda meg ő jelentkezik, az mégsem egy ilyen-olyan szerep egy sorozatban.

Granca 2014.12.18. 13:52:07

@verkli:
Bár ez nem nekem szólt, csak eszembe jutott valami.

Azt hiszem, engem az zavar, ha valaki arra a kérdésre, hogy "miért akarsz színész/műsorvezető lenni" csak annyit tud válaszolni, hogy mert siker, csillogás, híres akarok lenni, meg gazdag, na, az számomra már eleve rossz kiindulópont, és nálam már itt eldőlt, hogy nekem ő sosem lesz jó színész/műsorvezető.
Mert szerintem ezek csak járulékos dolgok, és nem is mindig történnek meg, de nem ez a lényege. Aki tényleg tehetséges, és "úgymond" benne van a"szívében meg a sorsában", az tuti, nem ezt fogja válaszolni. Szerintem.

Krétagarbó 2014.12.18. 13:52:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pont most akartam rákérdezni, hogy Tordas milyen produkcióval kápráztatta el a nagyérdeműt:))

Granca 2014.12.18. 13:53:16

@Köcsöglány:
Igen, igen, így gondolom! :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 13:54:09

@verkli: egy szóval nem mondtam,hogy a színész-színházi közeg tiszta lenne,mert egyátalán nem,sőt,én személy szerint már hányok attól a közegtől. Viszont Reni nem tud beilleszkedni ilyen "egyszerű" emberek közé sem,hogy viselkedne igazi színészek között? Megenné a fene,hogy mindenki tehetségesebb nála.
Az,hogy szőke,teljesen irreveláns. Az már problémásabb,hogy úgy néz ki,mint valami bohóc,mert nem tudja normálisan kisminkelni magát. (nyilván,ha fel tudna kapaszkodni,egy jó sminkes biztos jó csajt varázsolna belőle kemény melóval :D)
Inkább az a baj Renivel,hogy nagyon elhiszi magát. Látszik a fején,hogy baromira elégedett magával,csak nem értem,miért :D Ha olyan intelligens lenne,mint gondolja,akkor nem hívta volna ki Danit-aki vele ellentétben abszolút reálisan átlátja a játékot és a saját pozícióját is. Plusz ügyesebben keveri a szavakat,mint Reni,tehát esélye nincs a wannabe színésznőnek. Elkalandoztam,sorry.

dzsézön tetem 2014.12.18. 13:55:07

@Köcsöglány: Láttunk már pornósbòl lett filmest is, ez a VV meg ùgyis rokonszakma, szòval nem kell leìrni.

verkli 2014.12.18. 13:58:13

@Granca: Neked is szólt, a VV kapcsán beszélgetünk mindenféle dolgokról.
Nekem valójában az a bajom, hogy túl könnyedén ítélünk el embereket, csak azért mert benne vannak a tévében, és esetleg nem szimpatikusak. Leszarom Röné pályafutását, nyilván nem lesz belőle az új Törőcsik Mari. De azért ne írjunk már le mindenkit, csak azért mert egy szerkesztett trash-ben bukó szerepet kapott.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:00:27

@dzsézön tetem: Mégis kire gondolsz? A reality-t és a pornót azért nem feltétlenül nevezném rokon szakmának,attól függetlenül,hogy volt már néhány pornós a VV történelemben.
Renit nem kell leírni? Igazad van,leírja ő magát :D Folyamatosan :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:04:07

@verkli: térjünk vissza erre egy év múlva. Én amúgy őszintén azt kívánnám Rönének,hogy a kiesése után nézzen magába,képezze magát,változzon meg,és akkor nem teljesen bukta el az álmait. De VV által szerzett hírnévből egyedül talán Majkának sikerült tényleg megcsinálnia a "tutit".

egymásikkiskun 2014.12.18. 14:04:58

@Granca: Annyiban biztos más,hogy műsorvezetőként öltöztetnek szépítenek,fizikailag nem megterhelő üldögélni és beszélgetni,ráadásul nem is akármilyen fizetésért..szóval szerintem ez a vonzó az ismertségen felül.

Conchobar 2014.12.18. 14:06:54

@MacákékIcukája: "azert ijedt meg annyira a kihivasnal, mert magat 'underdognak' tartja, nem tudja felmerni, hogy kint valojaban o mennyire nepszeru." - Mi ez a szamárság? Edina egyáltalán nem ijedt meg, sőt még provokálta is Renit, mikor Lilu kérdezgette. Mikor Reni felállította, akkor meg belevigyorgott Reni arcába. Tessék megnézni az összefoglalót mégegyszer, ha már most el tetszett felejteni, hogy mi történt benne

verkli 2014.12.18. 14:07:03

@Köcsöglány: Ez így okos kompromisszum. Inkább savazzuk azokat, akikről már kiderült, hogy mire is képesek. Au. Vagy B(a)ukó Éva.

La Pantera 2014.12.18. 14:07:22

Renit teljesen jól el tudom képzelni valamelyik napi sorozatban, olyan fahangon és faarccal mint ott az amatőr színészek, ő is tud játszani. Anikó se fog Oscar-díjat kapni, mégis elvan abban a sorozatban. Szerintem Reninek érdekes arca van, most a természetétől tekintsünk el, nem önmagát kell majd játszania.

Krétagarbó 2014.12.18. 14:10:31

@verkli: én nem ezzel indokolom, hogy nem fog nagyon kitörni, egyszerűen annyira telített ez a "szakma", hogy ahhoz akkorát kellene dobbantson, amit Reni jelenlegi - egy hónapos - szereplése után nem nézek ki belőle. Attól még lehet jó színésznő, nem tudom, de semmi érdekes nincs benne, semmi érzékenység, semmi szenzitivitás, ami azért a művészembereknek az életben is sajátosságuk szokott lenni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:12:19

@Conchobar: pontosan,most néztem vissza,vigyorgott,mint a vadalma. Inkább meglepődött,hogy Dani lett végül a kiválasztott. Meg is kérdezte,hogy "Ezt komolyan gondolod?"

dzsézön tetem 2014.12.18. 14:15:22

Magyarok közül Michelle Wi...Kati, az amiknál több is van. (lusta vagyok guglizni) Esküszöm olyan vagy, mint a vénasszonyok, akik felgyùjtották volna Jockey-t, mert az milyen sz.r ember. Egy ember életéből làtsz egy szegmensnyi részt és már mehet a skatulyába? Robin Williams mondta jól a Good Will Huntingban: "Árva gyerek vagy ugye? Hát azt hiszed én tudom milyen nehéz lehetett az életed... mert olvastam a Twist Olivért?"

dzsézön tetem 2014.12.18. 14:17:29

Jól van, közben tùltárgyalt lett a téma. Hiába, mobil az nem hv- ra valò.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:18:00

@verkli: én egyébként Renit nem feltétlenül savazni akarom,csak nem értem,hogyan is gondolja ezt az egészet. Én imádom a VV-t,szinte az összes szériát szerettem,de ennyire unszimpatikus karakterek számomra eddig még nem bukkantak fel,mint Maci és Reni. Úgy érzem,hogy a saját hibáikat söprik a szőnyeg alá,de ahogy őket megbántják,az úúúú,jaaajj,,fúúúúúj,de ördögi,ekkora gonoszságot hallottál már,stb. Nekem egyszerűen visszatetsző a játékstílusuk,de elfogadom,ha valaki szimpatizál velük,hiszen nem vagyunk egyformák :) Ettől szép az élet.

Granca 2014.12.18. 14:19:38

@verkli:
A megítélésben igazat adok, sajnos én is meg szoktam tenni.
Engem ez a lány valamiért minden porcikájában irritál, így tisztában vagyok vele, hogy túlozhatok is.
De a színészetről írtakat tartom. :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:21:00

@dzsézön tetem: jajj,nem,azért nem vagyok ilyen,de tényleg. Csak túlságosan képes vagyok én is belelovalni magam,de ezzel talán nem vagyok egyedül. Nyilván nem tartom a világ leggonoszabb emberének azért.

Granca 2014.12.18. 14:24:46

@egymásikkiskun:
Épp ez az. Valójában egyáltalán nem könnyű üldögélni és beszélgetni, és töknem alkalmas rá mindenki. Még a szakmán belül is van, aki műsorvezetőnek alkalmatlan, de baromi jó riporter mondjuk, vagy épp fordítva.
Vannak persze ezen belül is különbségek. Más egy közéleti, más egy bulvár és más egy hírműsor. Egyikben lehet valaki jó, a másikban meg nem.
A hírnél pl. az a nehéz, amikor hirtelen történik valami, és azt meg kell oldani, élőben. Ez egyáltalán nem megy mindenkinek.
És akkor a felkészültségről még nem is beszéltem.
Meg hogy tud-e egyáltalán beszélni az illető? Zsu pl. nem.
Vagy hogy hogy érdemes irányítani a műsort. Persze, irányít a szerkesztő, de helye, meg műsora válogatja, hogy mennyire.
Szóval épp nem erről szól, hogy szépen kisminkelnek, és jajj de szép vagyok, ahogy ott mosolygok. Ez zavar, amikor valaki csak ezt látja belőle (most itt nyilván nem rád gondolok).

Granca 2014.12.18. 14:26:13

@Köcsöglány:
Ha ezt tenné, én is szurkolnék.
Majka meg szerintem pont az a kivétel volt, aki tényleg tehetséges. Ezt gondolom, pl. a szövegeiből. És neki tényleg jól jött ez, mert különben nem biztos, hogy tudott volna élni vele, a körülményei miatt, bár szerintem tudott volna, csak talán lassabban.

Frau Schrödinger 2014.12.18. 14:27:16

@Conchobar: Az a baj, hogy nem nézem :) Csak a hv-t olvasom, mohón szomjazva a primitív világ megnyilvánulásainak gyöngyszemeit!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:31:42

@Granca: végülis,húszon néhány éves,simán benne van a lehetőség,hogy kijön,megnézi az adásokat,elolvas pár kommentet,magába néz és csak azért is bizonyítani akar,így rálép a pozitív változás útjára. Vagy arra jön rá újfent,hogy mindenki hülye,ő meg helikopter. Ez már az ő döntése,hogyan értékeli az elmúlt egy hónapot. Az unszimpátiámtól függetlenül kívánom neki,hogy normálisodjon meg és ne pléhboj fotózásokról álmodjon,hanem építsen fel egy igazi karriert. Sok meló lesz és nem lesz könnyű,de ha nagyon-nagyon-nagyon akarja,nem lehetetlen. Jó,tényleg nem lesz a nemzet színésze,az tuti,de a béközépbe még becsúszhat.

MacákékIcukája 2014.12.18. 14:34:05

@Conchobar: En konkretan arrol a momentumrol beszeltem, amikor Reni felallitotta.
Valoban vigyorgott, de nekem nagyon stresszesnek/ijedtnek tunt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 14:42:34

Face komment:
Ez az OROSZRIBANCUTÁNZAT-IQmínusz, akkor is kiesne, ha a NAV-os Vida Ildikóval párbajozna, angolul............

Áááá :D

Onereality 2014.12.18. 14:46:31

Abszolut rendben volt a tegnapi BV, erdekesebb volt, mint a napi osszefoglalo. Szamomra egyertelmu, hogy koreografia volt az egesz, a hulyegyerek meg Lilu domina tanarno egyutt. Nem gondolom a latottak alapjan, hogy Lilu barmiben meg akarna alazni Aureliot, nem ugy tunt, hogy Lilu a felsobbrenduseget akarta fitogtatni Aurelioval szemben, nem ugy tunt, hogy Lilu kulonosebben nyalt volna Sixxnek.
Sima koreografia volt, es szerintem majdnem a maximumot sikerult kihozni abbol, ami az adott keretekbe belefer.
Kurvara idegesit mar a mitkeresottez, mitkeresottaz-fele allando fanyalgas, ideje tudomasul venni, hogy van egy VV kozonseg, aki birja es nezi es megszavazta Aureliot VV6 gyoztesnek. Es ez nem gaz, se nem rossz, sot, meg a vilag sem all fejre ettol.

Bujumburi 2014.12.18. 14:47:34

@Conchobar: szerintem zavarában és kínjában röhögött.. utána is látszott, hogy amőgy sokkot is kapott...

Juvegrande85 2014.12.18. 14:49:50

@Köcsöglány: Azok alapján amit láthatunk tőle bent nehezen tudom elképzelni, hogy képes lenne ilyen szintű változásra. Ha erre alkalmas lenne az kiderülhetett volna Zsu visszaérkezése idején. Ott neki el kellett volna iszonyúan gondolkodnia, hogy mit csinál rosszul. Ezt lehet meg is tette de a végén mégse jutott tovább annál, hogy a nézők akik szavaztak azok az elmebetegek... és ő teljesen jó úton van most. Ez egyébként mérhetetlen tiszteletlenség volt a részéről, hogy csak finoman fogalmazzam magam. :) Nálam itt ásta el végérvényesen magát. Lehet, hogy idegállapotban volt... de akkor is. :)

Onereality 2014.12.18. 14:59:25

Lilu viselkedese Au tulzott onbizalmara replikazott, azt fricskazta.
Nem gondolom, hogy Lilunak szuksege van arra, hogy Auval ala-felerendeltsegben versenyezzen.
Es nem gondolom, hogy sixxnek zavaro volt, vagy le kellett volna utnie Aut, meg egyeb baromsagok, amit itt osszekommenteltek.
Ez az Au musora, mindazzal egyutt, amit o. Talan nem veletlen, hogy nem az MTA Reszecske- es Magfizikai Intezet dolgozoi vezetik a BV-t, sooot, Bardos Andras se, hanem az elozo szeria nyertese.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 15:07:24

@sixx: Köszönöm a válaszokat!
@kamilla123: Azt sem vette figyelembe, hogy a legjobb jelenlegi villabarátnője illetve legnagyobb szövetségese, a szókimondó Fannika is többször elismerően nyilatkozott Dani játékaktivitásáról, illetve objektivitásáról (pl. tegnap a névtelen levelében, melynek stílusából azért a legtöbb esetben következtetni is lehetett, hogy ki írta, vagy a tegnap bemutatott kérdések és őszinte válaszok játékban, amikor Dani egy Dóri és Laci közötti vitában nyilvánosan Dóri érvelésének adott inkább helyt, persze azonnal kiemelve, hogy ezt az objektivitás mentén és nem Laci ellenében mondja). Ez utóbbinál ha jól hallottam Fannika hangosan felkiáltott, hogy na ezt szereti ő Daniban, hogy adott esetben egy vitában mer igazságot adni az ellenfelének, akár a szövetségesével szemben is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 15:15:21

@Juvegrande85: "Ha erre alkalmas lenne az kiderülhetett volna Zsu visszaérkezése idején. Ott neki el kellett volna iszonyúan gondolkodnia, hogy mit csinál rosszul.."
Nagyjából mindenki elgondolkodott ezen (elsőként Dóri), kivéve őt és Deniszt. Fannit szerintem nem is érdekli az egész, fő, hogy szolizhasson. :D
Ha elgondolkodott volna is minimálisan, akkor nem a nézőket minősítgette volna azzal, hogy mindenki gyökér, aki nem Vikcsut, hanem Zsuzsát tartotta "értékesebbnek".

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.18. 15:17:55

@MacákékIcukája:

Hahó, nem azzal volt a bajom, hogy elmondta nem szeretne vele élni a villában, hanem az a gáz, bárki részéről bármilyen helyzetben, ha megmondja a másiknak, hogy mit kezdjen az életével egy másik helyzetben a jövőben, az adott helyzeten túl, ez volt visszás, ahhoz ugyanis semmi köze... rendkívül irritáló és rossz fényt vet arra, aki a másiknak osztja...

Edinának csak egy esélye van végi a játékban maradnia, ha megőrzi a kisangyal imidzsét, és ez, felesleges extra rosszindulat kimutatásával nem fog menni...

red ferrari 2014.12.18. 15:19:31

Nagyon orultem Sixx elemzésének a bele valoban, szinvonalassabba tette az egész adast.

egymásikkiskun 2014.12.18. 15:22:04

@Granca: Úgy értettem hogy szerintem akik azért mennek a vv-be hogy műsorvezetők legyenek valószínű ezt látyák csak benne...persze nem biztos hogy így van.Avval is tisztában vagyok hogy nem egyszerű egy műsort vezetni,én pl.nem lennék alkalmas rá (bár rádióban retró kívánságműsort szívesen vezetnék),ezért lettem inkább nővérke.Úgy gondolom hogy mégis aránytalanul többet keresnek mint egy nővér vagy egy mentős és ezért is lehet vonzó az a pálya..magyarul kevés munka sok pénz.

Lipton 2014.12.18. 15:26:49

@Köcsöglány: Igen, ez a test nem az amit ennyire büszkén mutogatni kéne a TV-ben.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 15:26:58

@FOGASFŰRÉSZ: Röné Zsu beköltözésekor ott habzott,hogy mi az,hogy ő már műsorvezető (most ne menjünk bele abba,hogy Zsu csapnivaló műsorvezető :D) ,minek jött,menjen vissza,bláblá.
Szerintem nem rosszindulatú Edinka,hanem egyszerűen kivannak Rönétől,amit abszolút megértek,nekem annyi is elég belőle,amit az öfiben meg az on-ban látok. Az a mondat,hogy menjen haza a vőlegényéhez és házasodjanak össze...háát,én annyira nem látom ezt rossznak,menjen is haza :D

csincsilla72 2014.12.18. 15:30:19

@FOGASFŰRÉSZ: Alábecsülöd Edinát. Ő már nagyon sok olyan apró csatát megnyert, amiről Reni csak álmodozhat. Edina már bebizonyította, hogy van szíve, képes empatikusan viselkedni. Nem gyűlölködik és feláldoz mások javára saját maga számára is fontos dolgokat. Szerény igényekkel lép fel az életet illetően. Reménytelen szerelmes, ami szimpatikussá teszi, Maci akciója miatt pedig mindenki védelmébe vette
Nem tudom, mennyire tudatos mindez, de ügyesen építkezik, mint írta valaki. Edina hétről-hétre erősebb. Ráadásul azon az oldalon áll, amelyikből esélyesebben kerül ki a győztes.

MacákékIcukája 2014.12.18. 15:40:48

@FOGASFŰRÉSZ: Jaja, ertettelek eddig is :) Szerintem abban a szituban kimondottan vicces volt (mert amugy Edinara nem jellemzo, hogy ilyen csunyan beszologat). Nyilvan engem is zavarna, ha folyton igy beszelne, egyszeri alkalommal elnezem neki :)

csincsilla72 2014.12.18. 15:42:37

Reni igazából ott bukta el a játékot, hogy nem mérte fel, pontosan mire is vállalkozott. Lehet, hogy ő a saját világában egy szerethető ember, mert olyanokkal van körülvéve, akik viszontszeretik. Még nagyon fiatal, gondolom, nem volt még rendes munkahelye, ezért nem volt alkalma gyakorolni a konfliktuskezelést olyanokkal, akiket ki nem állhat, de napi nyolc órában együtt lenni kénytelen. Reni alapvetően egy introvertált, kényelmes ember. A VV-ben érvényesülni csak olyanok tudnak, akik kellően extrovertáltak, magamutogatók és akik kavarják folyamatosan maguk körül a levegőt. Reni nem ilyen, még annyira sem tudja magát érdekessé tenni, mint Maci. Lehet, hogy nem lenne rossz műsorvezető, mert fel tud készülni egy beszélgetésre, vannak ötletei, kellően iskolázott és nem csúnya. Kálmán Olga még lehet belőle.:-) De ahhoz a VV nem a megfelelő porond, mert itt sokkal gátlástalanabb fellépés kellene ahhoz, hogy műsorba kerüljön. Nála pedig csak a gyűlölködés érte ezt el, de attól nem lett szimpatikusabb. Ő láthatóan nagyon rosszul érzi magát, mert nem tudja felvenni ezt a ritmust, amitől egyre jobban stresszel. Sajnálom, mert nem sok jó élmény éri, de ezt nem kellett volna erőltetni.

Juvegrande85 2014.12.18. 15:49:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Nagyjából mindenki elgondolkodott ezen (elsőként Dóri), kivéve őt és Deniszt. Fannit szerintem nem is érdekli az egész, fő, hogy szolizhasson. :D"

Igen. Jó példa rá Dóri, hogy lehetett volna azért Reninek is utána másképp csinálni a dolgokat. Habár az nagyon hamar kiderült hogy e téren ők ketten nagyon különbözőek. Dóri azért nagyon ügyesen csinálja a játékát eddig és tudja hasznosítani az innen onnan szerzett információit a saját érdekében. Addig a hasonló nyilvánvaló dolgok Reni esetében annyit eredményeznek, hogy ugyan látszik rajta hogy töri a fejét, hogy mit is kezdjen velük... de képtelen bármit is. Ezt a játékot nagyon nem neki találták ki. Gondolom sokan jártasak pókerben. Azok tudják, hogy a rossz játékosokat szokták halaknak nevezni. Ha körbe nézel az asztalnál és rövid időn belül nem találod meg a halat... akkor te magad vagy az. Hát Reni nem találja... ki is horgásszák hamar. :) Dennisről nagyon rossz véleményen vagyok. Nem részletezem inkább. Fanni meg egy Pöcke által vezérelt Fekete Lyuk. Felesleges akár csak feltételezni is, hogy bármi is azért történik az esetében mert gondolkodott. :)

Szigmund Frajd 2014.12.18. 15:51:35

@csincsilla72: "Edina hétről-hétre erősebb. Ráadásul azon az oldalon áll, amelyikből esélyesebben kerül ki a győztes."
Én még tovább mennék. Pillanatnyilag úgy látom, hogy Edina lehet az első női karakter, aki megnyerhet egy való világot. Ugyanakkora mémgyár mint Pöcök vagy Debilió, cserébe egy csupaszív lány. Ha most kéne győztest hirdetni, Edina lenne nálam a befutó.
Persze ez még megváltozhat a hátralévő időben, simán kifilézhetik a szerkik a vágóasztalon, de miért tennék?

Krétagarbó 2014.12.18. 15:56:16

@csincsilla72: +1, teljesen egyetértek ezzel a jellemzéssel és következtetésekkel, amit írtál.

filina 2014.12.18. 16:11:17

Reni -Dani 20:80 oszt jónapot!

red ferrari 2014.12.18. 16:17:27

Sixx a belevaloban rávilágitott arra hogy netán Fanni kiesése után, Zsu es Komisz között fellángolhatna egy szikra, látok benne fantáziát! szerintem érdekes páros lenne :)) kiváncsi lennek kik bandáznának tovabb velük. ... :))

Aharon 2014.12.18. 16:19:45

@Szigmund Frajd: A Próféta szóljon belőled :) Örülnék rohadtul nagyon.

Onereality 2014.12.18. 16:20:18

Reni kb. azon a napon akadt el, mikor Zsu bekoltozott, azt vette le, hogy Zsu mar musorvezeto, meg jol megy neki a szeker, hogy neki kb. mar mindene megvan, amiert o maga bejott...
ez gerjesztett nala egy gyulolethullamot, amit megindokolt azzal, hogy Zsu azonnal agybabujik, raadasul anyuka...innen bamulatos indukcioval kilyukadt oda, hogy Zsu selejt ember...es ezt elkezdte habzo szajjal tolni, es ezen kivul semmi mast :)))

Aharon 2014.12.18. 16:20:41

@Aharon: Bocsánat, örvendenék rohadtul nagyon.

kamilla123 2014.12.18. 16:20:54

@VV Erőlegény: persze, persze,rosszul döntött a saját szempontjából, de ugye sokszor van, h azt mondják utólag a bentlakók, h persze, mert engem nem mutattak a műsorban. Szóval lehet,h ő csinált valamit (a saját szempontjából), de az nem jött le. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az, amit ő annak gondolt, hogy "AKIK EZT/ÍGY GONDOLJÁK, azok rám szavaznak." Persze ez nyilván tök szubjektív, hizsen Dani is mondta, hogy nem érti, mit képvisel a csaj. És hát Dani elég jól szokta látni a dolgokat. Amúgy annyira jó volt, ahogy felvezette azt a Fannika álma rajzot, utána meg ártatlan fejjel hallgatta Deniszt kint panaszkodni. Óriási!! :-) És mindezt annyira elegánsan csinálja, hogy nem rosszindulatú, vagy nem túl sok. Fura, h Zsu nem cuppan rá. Persze lehet,h élőben mindenki más azért.

A másik, ami nekem fura a Reni vőlegénye sztoriban, hogy kiakadt (ha egyáltalán van neki, és nem csak média felhajtás, h így Reni érdekesebb legyen), hogy aki színésznő lesz, az ennél extrémebb szerepeket is kaphat, mint egy jakuzzis fotózás.

párnaevő 2014.12.18. 16:28:26

Azért mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki néhány nap, hét ismeretség után a VV-ben ország-világ szeme láttára szexel, és még csak nem is védekezik (mindig). Tök mindegy, hogy végül pozitív vagy negatív lesz a teszt, ez így is jól mutatja, hogy Fannika és Dennis is szörnyen egyszerűek, magyarán hülyék, nincs agyuk. Mert Dennis is mit gondolt, mikor berakta óvszer nélkül? Megkérdezte, hogy cicám, szedsz amúgy antibébit? Vagy az majd úgyis a csaj baja lesz? Háh.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 16:31:19

Sziasztok!
Most nézem vissza a tegnapi öfit. Nem is tudtam hogy mission impossible-t játszottak.
Ui.Maci azt mondta amikor Kazal kigyújtotta a mikrót hogy "Fanni!Használd az agyad!"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 16:33:10

@kamilla123: Sőt, utána még mosolyogva konstatálta is a Cinkostárs Bt.-nek, hogy az egészet úgy tudta beadagolni, hogy Fanni még csak meg sem orrolt rá! Sztem epic! :-)

Vagy tegnap az erotikus fotózás párválasztása után, amikor elmondta a szövetségeseknek, hogy nem volt rossz ugyan, hogy Röné Penniszt választotta, de mennyivel pikánsabb és ötletesebb lett volna, ha őt választja! :-)

Juvegrande85 2014.12.18. 16:34:45

@red ferrari: Na Zsu azért ennyire biztos nem hülye. Dennis - sajátmaga szerencsétlenségére - egy elég könnyen kiismerhető ember. Ha ő véletlenül elkövetné azt a balgaságot, hogy elkezdene Zsuval kacérkodni könnyedén úgy járhatna mint Sharon Stone áldozata(i?) az Elemi Ösztönben. :)

Onereality 2014.12.18. 16:35:52

@Onereality: soot, meg tovabbment, szamara mindenki selejt ember, aki Zsura volt kepes leadni a szavazatat.
Szerintem lesz akkora pofon neki a VV, hogy elgondolkozzon, es felderengjen valami a sajat vilagan tulrol. En kivanom neki!
A sajat kornyezeteben nem akkora szararc, affektal meg nyavog valszeg, de ennyire nem negativ. Amugy rossz kovetkeztetesei ellenere sem hulyegyerek, es annyira nem csunya, mint ahogy itt lehuzzak sokan.

kamilla123 2014.12.18. 16:39:49

@VV Erőlegény: igen, nagyon érdekes személyiség. Mehetne pszichológusnak is, mert annyira magas az érzelmi intelligenciája. Remélem, h bejön neki majd a műsorvezetés, amit annyira akart (bár azt is kinézem belőle, h csak poénnak mondta a stúdióban). (Igaz sztem az orgánuma nem olyan jó, meg elhúzza a szavakat, bár lehet,h ez már nem számít:-). Kár, h nem ő fogja megnyerni a vv-t. Sztem Edina elviszi előle majd a fődíjat. Én ezért is nem pártolom annyira, hogy ők nagyon együtt legyenek. Mert Edinka simán elmegy Dani védőszárnyai alatt a döntőig, ott meg beelőzi. Csodálom,h Dani erre nem jött rá. Edina nem meri igazán vállalni a konfliktusokat, hamar összeroppan nagy túlerőben (Zsu sokkal erősebb ebben). Szóval ezt azért Daninak át kéne gondolnia.

anonymand kommentelő 2014.12.18. 16:42:15

@kamilla123:
" Fura, h Zsu nem cuppan rá."
Te rácuppannál? Danira?
Vannak gusztustalan emberek. Lehet, hogy nem rondák, csak gusztustalanok. Ilyen volt Viki is a vv6-ban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 16:45:10

@Admiral_General_Aladeen: igen, bár már az is csoda volt, h ő állt :D Aztán ő lett a hős, én ezen vigyorogtam:D

kamilla123 2014.12.18. 16:45:31

@anonymand kommentelő: én nem tartom Danit rossz pasinak. Kinézetre nem tetszik, de már többször voltam szerelmes olyanba, aki nem tetszett először külsőleg, de utána rájöttem, milyen vonzó a személyisége. A gusztustalantól meg sztem azért messze áll. Mondjuk Maci, na ő gusztustalan.

csincsilla72 2014.12.18. 16:49:48

@kamilla123: Én sem tartom rossz pasinak, gusztustalannak meg egyáltalán nem. Az életben a jó kinézet messze nem olyan lényeges, mint azt 16 éves korunkban gondoljuk. Sokkal fontosabb a hűség, a támogatás, (számomra) az intelligencia és az empátia, persze mindez ápoltsággal párosítva.

kamilla123 2014.12.18. 16:54:54

@csincsilla72: igen. Ráadásul pont bent a villában van is egy ékes példa erre. Laci egy hónapja még szemberöhögte volna azt, aki Edinával össze akarja boronálni. Most pedig már sztem kezd komolyan vonzódnia a lányhoz. Nem tudom, ebből mi lesz, de ha beleszeret, szebbnek fogja majd látni, mint Dórit. (mondjuk szebb is, csak nem Laci világában :-)
Zsu és Dani között sztem olyasmi lehet akadály (nyilván ha nincs fizikai vonzalom egyáltalán, akkor nincs és kész, de) hogy Zsu már egy önálló anya, munkával, napi megélhetési gondokkal, Dani pedig egyetemista. És egyszerűen tök más a habitusuk, a kinti életük. Egyik sem jobb vagy rosszabb, csak más.

csincsilla72 2014.12.18. 17:01:02

@kamilla123: Zsuzsa nagyon más világ, mint Dani. Dani az elithez tartozik és az elit sosem vállalná fel Zsuzsát. Zsuzsa realista nő, tisztában van azzal, hogy vannak falak, amiket nem lehet átlépni. Ez párosul még azzal is, hogy Danit nem tartja vonzónak, így hát halálra is van ítélve a nem létező kapcsolatuk. Viszont a szövetség kifizetődő.

Bujumburi 2014.12.18. 17:02:16

@Onereality: ez elég korrekt eszmefuttatásnak tűnik, utána meg csak a végtelen hergelés maradt..

kamilla123 2014.12.18. 17:05:21

@csincsilla72: igen. Sztem Zsu sokkal stabilabb szövetségese Daninak, mint Edina. Pont azért,mert realista, Edinkát meg a szerelem simán el tudja vinni. Meg azok miatt is, amit korábban leírtam VVERőlegénynek.

csincsilla72 2014.12.18. 17:05:57

@Szigmund Frajd: Nem fogják. Edina tényleg egy mémgyár, hálás téma.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.18. 17:09:37

Nem gondoltam volna hogy ezt fogom egyszer mondani, de én most a Rönére fogok szavazni.
Dani nálam teljesen leírta magát, annyira lement már kutyába ez a csóka, hogy nekem kínos mit oson mindig a Zsuzsikah seggébe, a csaj szemében ő egy kis papucsállat, és ez a Dani gyerek úgy is viselkedik, vakegér.
Ha a sarkára állna és elküldené a vérbe Zsut, és xarna a BT-re akkor megváltozna a véleményem.
Fannikát utálom mint a xart, és ha Reni vissza megy akkor a kis pöcke egy hétig állni fog a boldogságtól, szóval elég dillemmás a szityuésön, de én aszondom Dani egy csivava lett, és rossz nézni mit kínlódik a buxa miatt.

csincsilla72 2014.12.18. 17:11:45

@kamilla123: Zsuzsa ahhoz már elég tapasztalt, hogy tudja: nem vagyunk egyenlőek. Edina is megtapasztalta már az élet sötét oldalát, ugyanúgy, mint Zsuzsa is, de amíg Zsu egy kemény és kissé megkeseredett nő lett, Edina megmaradt idealistának. No meg egészen más habitus is.
Edinát nem tartom rossz szövetségesnek, mert kiváló megfigyelő. Nagyon sok mindent ő vesz észre először és ő hívja fel a többiek figyelmét rá. Sajnos Lacit illetően vak, ezért nem bánnám, ha Laci viszonylag hamar eltűnne a képből.
Vagy reménykedjünk, hogy Laci tervei is kellően átlátszóak a számára.

csincsilla72 2014.12.18. 17:16:36

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Fene tuggya, szerintem Zsuzsa többet pörgeti magát az egészen, mint Dani.
Zsuzsa sokkal nagyobb dilemmában van, mert ő pontosan tudja, hogy mekkora szüksége van Danira. Dani baromi jó volt tegnap este, ahogy leheletfinoman manipulálta Kazalt és Deniszt. Neki már nincs akkora szüksége Zsuzsára, mert megvan a bázisa. Edina és a tuják támogatását élvezi, és Laci is szövetséges. Edina egyértelműen Danit támogatja, márpedig nélkülük Zsuzsa nem jut messzire.

2014.12.18. 17:33:14

Fekete Lyuknak meg csak 6 pasija volt eddig? Hát nem tudom, elég nehezen hihető...ha már pár hét után kamerák kereszttüzében (egyelőre még takaró alatt) orrba-szájba nyomatja... Haha, tényleg...ő kérdezi mindig a pasiktól: "Mi van, azt hiszed, te vagy itt a helyi Basszájba?" Már értem miért kérdezi, azért, mert valójában ő az.
Egyébként ez a terhességi teszt elég gyenge ötlet a szerkiktől. Inkább egy nemibeteg - gondozót kellene beküldeni, csak mert Pennisz egyfolytában vakarja, és egyébként is...kellene oda egy felvilágosító foglalkozás a védekezés fontosságáról.
Amúgy drukkolok Daninak: először is, hogy visszatérjen, utána pedig annak, hogy elküldje Zsu-t a picsába. Jobb lenne, ha Edinkával szövetkezne.

2014.12.18. 17:37:06

@csincsilla72:" Edinát nem tartom rossz szövetségesnek, mert kiváló megfigyelő. Nagyon sok mindent ő vesz észre először és ő hívja fel a többiek figyelmét rá." Igen, egyetértek, erre gondoltam én is...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 17:40:11

Szerintem Dani és Zsu is felmérte,hogy EGYELŐRE a játék szempontjából szükségük van egymásra,de én úgy látom,hogy a későbbiekben nem fog menni nekik ez a szövetség dolog. Sokkal kevesebbet vannak együtt,az öfikben és az on-ban is egyértelműen látszik,hogy húztak egy vonalat. Dani nem fog kiesni és csak arra vár,hogy visszajöhessen,és finoman,lassan elkezdi a saját játékát. Amúgy meglepő,hogy néhányan egyes embereket (Edina,Dani,én Ádámot is ide tenném) alábecsülnek,egyes embereket pedig túlbecsülnek (pl, Röné,Dennis,Maci).
Egyébként Dani abszolút nem a gusztustalan kategória,tegye a szívére a kezét minden nő: nektek még soha nem volt Danihoz hasonló kicsit esetlen,nem adonisz,de intelligens és jó dumájú pasitok? Nekem volt,most bevallom :DDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 17:42:13

@natalja: szerintem Fannika csak 6ig tud elszámolni :D Kizártnak tartom,hogy aki így viselkedik egy műsorban,annak 6 faszija lett volna. Ő tipikusan az a csaj,aki nem tud mit kezdeni azzal,hogy most már jól néz ki,mindenkinek tetszeni akar,és azt hiszi,hogy a férfiak szimpátiáját szexualitással tudja elnyerni. hjajjj,mennyi ilyen van amúgy az életben is.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.18. 17:45:34

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Nagyvonalakban én is ezt gondolom Daniról. Ha elég okos -márpedig ebben a bagázsban ez a jelző jár neki- akkor amint visszajön a párbajról elküldi Zsuzsát HF-ra zsokénak. Én már rég -leginkább a dolgozós héten, mikor Zsu szétkereste magát, míg Dani nullázott- elküldtem volna végleg melegebb éghajlatra a csajt. Jelenleg elképzelni nem tudok olyan szitut, hogy valaha Zsu-ra szavazzak egy párbajon.

2014.12.18. 17:45:51

@Köcsöglány: Hogy én erre nem gondoltam, pedig mennyire kézenfekvő. :D Igen, de nagyon gyorsan ki fog égni...már most olyan lelakott néha, hogy félelmetes...(kábé olyan lesz, mint PVC)...

2014.12.18. 17:48:42

@Majom1Parádé: Igen, Zsut meglepetésként fogja érni a kövi párbajának eredménye. Most azért tudja ezt a nyugodt, kicsit fellengzős okoskodó formát hozni, mert picit nyeregben érzi magát, túl nagy különbséggel jött vissza, és ezért fogja magát elszámítani....legalábbis nagyon remélem.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.18. 17:49:15

@csincsilla72:

Az a gyanúm, hogy Zsu már farol a B*sszájba rudijára, ezért közölte Dániellel hogy ez a pórázon vezetés neki már nem jön be, és maradjanak csak szövetségesek.
Ez a Dani gyerek nagyon gáz módon intézi ezt a csajozós témát, menjen rá Edinára, ezzel legalább Lacikát is picit meggyengíti, igaz szövetségesek, de ki nem xarja le ? :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.18. 17:52:58

@Majom1Parádé:

Az tényleg gusztustalan volt, harácsolt mint Vitya meg a haverjai, persze ő csak nyerni akart ezzel magyarázta.
Ha valaki mellettem van ennyire a párbaj héten, ráadásul egyedül, akkor adok már neki egy karton cigit, és utána még le is pippantom ha kéri .
Azért egy Zsu - Fanni párbajnál se tudnám kire nyomjak, mert mindegyikre rárúgnám a pörgőajtót.

Krétagarbó 2014.12.18. 17:54:17

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nem tudom, én Danit és Edinát mint egy párt, nem tudom elképzelni. Mint szövetségest igen, de ennyi.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.18. 17:55:24

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Na, azt Edina nem fogja tétlenül nézni, ha Zsu komolyan rámegy Lacira... Ha ezzel egyidőben Dani is jobban nyit még Edina felé, akkor szegény erdélyi lánynak döntenie kell, hogy taktika vagy érzelmek. Hirtelen nem látom át, de elképzelhető, hogy tud majd rá valami kombót tolni, ez esetben szerintem a döntője garantálva lesz.

anonymand kommentelő 2014.12.18. 18:08:41

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Igazad van, és én már szavaztam is Renire. Tudom, hogy hiába, de akkor is...

Exike 2014.12.18. 18:16:44

Zsu azért gusztustalan, mert bár nem akar semmit a Danitól, de nem is engedi el maga mellől, mert szüksége van a támogatására.
Daninál meg sajnos ott van a szokásos mindhalálig reménykedős értelmezése a női beszédnek: nem = most nem, még nem... de majd egyszer talán. Szerintem ha nem reménykedne, nem kínozná magát tovább Zsu mellett.

Exike 2014.12.18. 18:19:05

@anonymand kommentelő: jelen állás szerint én is Renire szavaznék, mert Dani játékának annyi, amíg Zsu bent van, és az még szerintem jó sokáig lesz.
Renit meg nem is tudom miért ekézi mindenki, szerintem teljesen normális csaj, beszélni is érthetően és kerek mondatokban tud. Amikor csupa idióta van bent, akkor mindenki az ilyeneket hiányolja.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 18:19:14

Remélem,mindenki elveszíti hétfőn Renit,hogy Ádám szavaival éljek :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 18:21:12

@Exike: nem biztos,hogy ugyanazt a műsort nézzük :D az egy dolog,hogy valaki értelmesen tudja kifejezni magát,de neki káromkodás nélkül is állandóan folyik a sz@r és a szitok a száján. Reninél most több értelmes ember is van szerencsére.

Exike 2014.12.18. 18:21:54

Fannika meg tuti nem terhes, akkor nem lett volna olyan vidám a tegnap esti kihíváson.

Juvegrande85 2014.12.18. 18:26:14

@Köcsöglány: Azt mondtad reméled elveszítjük hétfőn Renit?! Hogy mondhatsz ilyet? :D Milyen ember már az olyan aki ilyet mond? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.18. 18:31:28

Mellesleg a hivatalos oldalra nem érdemes kommentelni tuti infókkal, mert utálják, ha idejekorán lelövi valaki a poént. Amikor olyat írtam egy hírhez, ami megcáfolta a feltevést, az soha nem jelent meg. pl. a fényképezős feladatnál vagy a mostani Fanni babát vár-e témában. De én idióta mégse tudom megállni, hogy ne írjam be, pedig tök felesleges...

verkli 2014.12.18. 18:47:15

@Köcsöglány: "mindenkinek tetszeni akar,és azt hiszi,hogy a férfiak szimpátiáját szexualitással tudja elnyerni. hjajjj,mennyi ilyen van amúgy az életben is." Pár telefonszámot azért írhatnál, eltenném tarcsiba.

ő-szinte 2014.12.18. 19:11:37

ööö...sixx abban a műsorban volt vendég ahol kiszeltünci??...és utána ?...
a reteknél is van egy rangsor, na :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

Krétagarbó 2014.12.18. 19:28:19

@ő-szinte: vigyázz, mert még visszatér a műsorba a kubai maccccsóóó:)

pulicka 2014.12.18. 19:35:49

@ő-szinte: már készül a Sixx naptár :D

lawabidingcitizen 2014.12.18. 19:40:04

A szívlapáttal agyonverném különverseny állása nálam jelenleg:
1. Fekete lyuk-zsírdisznó (rangsor nélkül, más-más okért ugyanolyan okádék szar ember mind a kettő)
3. Komiszka
4. Röné
5. 12ker Danika

Én sem tudom, mit nyomjak a párbajon.... de befogott orral, undorodva,12ker menjen vissza, ne az a hisztis buta p%csa.

Csak a perverz zsírdisznó essen már ki! :) Viheti a mázsás seggéhez hozzánőtt kanapét is!

ő-szinte 2014.12.18. 19:47:46

@pulicka: hát ezen most besírtam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.18. 20:01:18

@lawabidingcitizen: én meg nem tudok szavazni, vmiért nem müxik az applikációm, pedig letöltöttem, a múltkor még tudtam is volna szavazni, ha tudtam volna kire, most meg nem tudok belépni.

Amúgy az eleje nekem is stimmel, bár én az elsőbe veszem már Komiszt is, nagyon irritál. Danit viszont bírom.

lawabidingcitizen 2014.12.18. 20:14:49

kis magyarázat, aki egyetért, aki nem :D

Fanni azért, mert tényleg olyan hülye, hogy levegőt is csak azért vesz folyamatosan, mert természetes reflexként működik a tüdeje, a zsírdisznó meg egy igazi alattomos, hazug, kétszínű, perverz kéjenc, aki csak a 180 kilójára apellált szimpátia alapján akar előre jutni, valamint életében talán először p%ncit fogni!

A többit inkább hagyjuk, a zsírdisznón úgyis eltörne a szívlapát, megyek a teszkóba újat venni! :D

verkli 2014.12.18. 20:34:50

Ütős öfi lenne, mikor néhány maszkos alak betör a villába szívlapáttal, aztán persze mennének vendégnek a belevalóba is. Éva: csak a mellemet ne üssétek!

lawabidingcitizen 2014.12.18. 20:45:22

Legnézettebb öfi és legolvasottabb hv poszt lenne evör :)

csincsilla72 2014.12.18. 21:05:45

@Majom1Parádé:
Hmm, Zsu rendesen vágja maga alatt a fát.
Danit nem féltem cseppet sem, mert nyeregben van, jó taktikát választott. Persze ebben nem lehetett biztos egészen addig, amíg Zsuzsa vissza nem jött a párbajról. Mivel az agyhalottak között Dani volt az egyetlen, aki tudta hogy az egyöntetű gyűlölködés odakinn megbosszulja magát, a bántalmazott oldalt kezdte el teljes mellszélességgel támogatni. Nem tudhatta, hogy most is beválik-e, de remélte. Szerintem akkor nyugodott meg, amikor látta, hogy Zsu több, mint 70%-kal jött vissza, ez szuper visszajelzés volt a taktika helyességére. Most már csak nem kéne elcsesznie, és benn van a fináléban. Zsuzsa ugyanakkor nagy hülyeséget csinál, mert se nem okos, se nem fifikás. Két olyan szarvashibát is elkövetett, aminek meglesz a böjtje. Egyrészt smucigkodott a munkahéten a semmiért, aminek eredményeképpen Dani másik polcra tette a csajt, másrészt rámozdult Lacira, Edina szíve választottjára, és ez óhatatlanul vissza fogja vetni a kapcsolatát a barinővel. Zsuzsa éppen most farol ki a szövetségből és még csak nem is tud róla.
Én attól nem félek, Dani elküldi melegebb éghajlatra, mert ő ennél okosabb. A jelpakoláshoz kell még a csaj. Zsuzsa azonban nem tudja azt, amit Dani igen: nem rá, hanem Vikcsu ellen szavazott a nagyérdemű. Zsuzsáról egyszer lekerül a védettség, és akkorra ott lesz egy megerősödött, kb 80%-kal visszatért Dani és egy sértett, összetört szívű Edina. Zsuzsa pedig a következő párbaján fog rádöbbenni, hogy egyik hétről a másikra változik a szimpátiaindex, és ő most veszti el éppen a támogatóit. Kinn is, benn is.

ő-szinte 2014.12.18. 21:06:11

ez nem is faszkalap gate volt hanem kisautó gate :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és azért lacin is nagyon röhögök a minimális tiszteletért :DDDDDDDDDDDDDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.18. 21:13:37

@csincsilla72: Már 1x leírtam valamelyik nap az aktuális poszthoz, hogy azt megnézném, amikor Dani leveszi Zsuzsáról a lila kendőt, de mégis eltekintenék ettől, mert abban bízom, hogy Zsu-nak soha többet nem lesz lila kendője.

Fanni téma: Ahogy azt már többen írták és ugye sixx belevalózott is, a "stáb" olvassa a HV-t. Szerintem mi adtuk az ötletet a terhességre, igaz elég régen írtunk róla. Én is csak azért emlékszem a rövid eszemmel, mert én is poénkodtam, hogy milyen lenne Fanninak egy gyerek, de azt is írtam, hogy ez csak poén szinten gondolom, nem komolyan kívánom neki.

kamilla123 2014.12.18. 21:15:15

@csincsilla72: mondjuk azt nem értem, hogy miért ne hajthatna Zsu Lacira. Azért mert szegény erdélyi leány (ahogy itt a kommentelők folyamatosan titulálják) rápusztult? Vagy mert Dani kinézte magának Zsu-t? Laci megmondta, h neki nem kell Edina, mint nő. Danival pedig Zsu megbeszélte, hogy nem lesznek soha egy pár, Innentől ők két szabad ember, senkinek nem ártanának vele.

lkjpic 2014.12.18. 21:15:51

Au nagyon jó arc! Senki nem lehet tökéletes, de a srácnak van stílusa. Viszont az "értelmesek", Lilu és Sixx inkább unalmasak voltak, mint érdekesek. Talán nem kéne egy komolytalan műsort ennyire komolyan venni. Au nem veszi komolyan, és saját magát sem. Ezért számomra a BeleValó három szereplője közül ő volt a nyerő!

Gia 2014.12.18. 21:16:31

Nem biztos,hogy Zsuzsa nem jönne vissza egy párbajról.Jabba ellen van esélye rá.

csincsilla72 2014.12.18. 21:20:23

@Majom1Parádé: Hihi, mi írjuk a forgatókönyvet?:-)
Igen, Zsuzsának valszeg nem lesz több lila kendője, az tuti. Röné most kiesik, és Kiskun talán Macival szemben visszajönne. De Maci nem meri majd kivinni, ebben biztos vagyok. Ha Macira pakolnak legközelebb, valamelyik tuját vagy Edinát viszi majd ki, mert egy 73%-os Zsuzsa túl nagy falat neki. Reni kiesése után a maradék mocsárlakó is el fog gondolkodni azon, hogy megéri-e Danit vagy Zsuzsát kivinni. Ők majd akkor kerülnek szembe egymással, amikor elfogytak a mocsarak. De Zsuzsa el fog hullani, mert akkorra sem Dani, sem Edina nem fogja már támogatni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 21:22:37

@Schlomo Goldberg: igen, reagcsizom is minnyá! Nagyon izgulok, leginkább a bentleyyég nélküliségen...

csincsilla72 2014.12.18. 21:26:50

@kamilla123: most nem értünk egyet.:-)
Igen, ezt ők megbeszélték, DE!
Attól, mert Lacit nem érdekli, Edina még érintett. Odavan azért a fószerért és ha Zsuzsa szorosabbra fűzi a szálat Lacival, az nagyon fogja bántani Edinát. Nem hiszem, hogy catfight lesz belőle, de Zsuzsa el fogja veszíteni Edina támogatását, amiről MI tudjuk, hogy nagy baj. Dani is sértett, főleg a lovetta, mert a visszautasítás miatt. Ő sem fogja megtépni a csajt, csak éppen Edinával fogja szorosabbra fűzni a szövetséget. És egy Edina-Dani páros halálos. Ezt ugye megint csak MI tudjuk, Zsuzsa nem. De majd rádöbben. Mert előbb-utóbb elfogynak a mocsárlakók és a tuják is.

kamilla123 2014.12.18. 21:36:20

@csincsilla72: ja igen, ezzel egyetértek :-) csak azzal a részével nem, h ez erkölcsileg csúnya dolog lenne Zsu-tól. Bár az az igazság, h tökmindegy, mit csinál, ő úgysem nyerheti meg a játékot. Talán ha Dani és Edinka odaszarnak a villaudvar közepére, vagy nemtom. :-) De ő nem olyan szimpi szereplő, h ezt a játékot megnyerhesse. Mondjuk mivel végig kulturáltan viselkedett (legalábbis eddig), lehet,h kap vmi lehetőséget az életben, szóval így profitálhat. Amúgy meg sztem Daninak sincs nagyon esélye a végén, mert ezzel a népmesei leány dologgal sajnos nem tudja felvenni a versenyt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 21:42:02

Na minnyá kiderül,hogy Faszninak van-e annyi esze,hogy rá tudjon egyedül pisilni egy tesztre,höhöhhö.

csincsilla72 2014.12.18. 21:42:47

@kamilla123: Daninak nincs akkora szüksége a nyereményre, mint Edinának. De ismertséget hoz neki és mivel ő nem a bazmegelésről fog elhíresülni, jó esélye van arra, hogy bekerüljön a médiába.
Hát, Zsuzsa szegény az az eset, aki örök vesztes az életben. Se elég esze, se pénze, kapcsolata nincs az előrejutáshoz. Az egyetlen tőkéje a szépsége, amíg fiatal. Talán a média őt is felfedezi. Mivel eddig ő sem aljasodott le, talán nem csak az aljamunka jut neki.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 21:46:38

@csincsilla72: ezzel egyetértek,ha Dani nem csinál valami fatális blődséget,akkor még sokra viheti.
Zsu...hm,szerintem simán ő is fog tud belőle profitálni,és örök vesztesnek azért nem mondanám,nekem ő az egyik kedvencem,annak ellenére,hogy kivagyok attól,ahogy folyton megmagyarázza a dolgokat. Zsu más világ,ő már anya,számomra ő a legcéltudatosabb. Tudja,miért jött,és el is akarja érni. Más kérdés,hogy nem fogja,mert ha ilyen marad Edinka,akkor ő lesz a befutó. Viszont nekem nagggyon tetszik,hogy Zsu játszik,próbálja mozgatni a szálakat,mindenben benne van egy kicsit.

csincsilla72 2014.12.18. 21:51:51

@Köcsöglány: Hát, Zsuzsa szegény hiába céltudatos, ha hülyeségeket csinál. Ha elidegeníti magától a két legfontosabb támogatóját, és mindezt egy farokért, akkor csak összegubancolni fogja a szálakat, nem mozgatni. Zsuzsa sajnos nem látja át a szövetség működési szabályait. Nem érti meg, hogy most, ebben a pillanatban még nem szabad Edina és Dani tyúkszemén ugrálni.
Ezért vesztes a csaj. Nem az elithez tartozik, nem iskolázott eléggé. Szegény, sosem fog kitörni onnan, ahol van.
Ne legyen igazam.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 21:55:28

@csincsilla72: sajnos végülis egyet kell,hogy értsek. Az tuti,hogy nem fog soha az elithez tartozni.

kamilla123 2014.12.18. 21:58:07

@csincsilla72: nekem pont ez az érvelés nem tetszik. Hogy nincs akkora szüksége a nyereményre. Basszus ez olyan igazságtalan, hogy akkor most szociális alapon lesz megszavazva a nyeremény. Az egész VV-t tök felesleges lejátszani, mert úgyis a nézők többsége így gondolkodik sajnos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:02:13

El fogok aludni az összefoglalón... Kellett nekem megvárni a belevalót még az éjjel, ráadásul szarul is aludtam, most meg tök álmos vagyok.
Jaj, Lilu kiképzőtisztnek öltözött?

csincsilla72 2014.12.18. 22:03:16

@kamilla123: félreértes. Daninak nem a pénz és a pecó az igazi nyeremény hanem a médiaszereplés. A pénz és a pecó megvan anélkül is. Nem biztos, hogy ő veszteségnek éli meg, ha mondjuk második lesz.

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:03:37

Lilu már a villa nagy stratégájaként aporsztrofálja Pincsit

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:04:25

@csincsilla72: Na-na! Volt nekem szerencsém ilyen nőhöz, kicsontozott mindenkit, és mikor az utolsó fillért - jah, nem vagyok fiatal - és kiszipolyozta a kliensből utána eldobta, mint egy üres csigaházat. Nagyon idősen szoktak belebukni az ilyenek, megkeseresedett vénasszonyá válva.

Levtolsztoj 2014.12.18. 22:05:01

Fanni rágás közben teli szájjal beszél...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 22:05:07

Vicces, amikor fannika mondja ádámnak, h a belső értékeiddel baj van :DDDDDDDDDDD

@dzsézön tetem: jöhet :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:05:29

Romantikus vacsi, Fanni aszongya,hogy Ádám minden csajra nyomul,hogy alfahím legyen,pedig az elején tökre bírta. Kamraduma :DD=Kamu kedvesség
Minden kacsintásával próbálja Ádám Fasznit provokálni :D Fanni rákéredzkedne a faszra,de a belsőjével vannak problémái,mert nem egyenes,blábláá. Megbeszélik,hogy bejönnek egymásnak,Faszni nem tartja magát olyan jónak,mint Plasztik. Nyávog a dagadtságáról.

k.tigrincs 2014.12.18. 22:05:46

Kazalon és Ádámon (még a h.v. nevére sem emlékszem...) ugyanaz a dzseki van??? :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:06:15

Fanni, Fanni.. nem kéne kétpofára tömni a Carbonara spagettit és nem éreznéd magad dagadtnak..

Baresz83 2014.12.18. 22:06:55

Fannika aggófik az alakja miatt, de kétpofára tömi befelé a tésztát... szexi...

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:07:17

@Admiral_General_Aladeen: off/Szurkoltam a csajoknak, azt hittem kezdő sorozat, de látom 4 évad már lement./on

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:07:23

3/4 részben Ádám tett arról,hogy eltávolodtak,de legyen 50-50.
Ádám reporton: jó volt a vacsora,alakul a dolog.
Átteszik a szaunába a székhelyüket,Faszni tomporát masszírozza Á.
Továbbra is arról értekeznek,hogy kedvelik egymást.
Na jó,ez murva unalmas.

Onereality 2014.12.18. 22:07:54

@csincsilla72:
En nem gondolom, hogy minden vellalakonak az elitbe kellene bekerulnie a villalet utan, gondolom itt nem a kulturalis-tudomanyos elitre gondolsz :) esetleg gazdasagira, a vv hazzal? :D

Baresz83 2014.12.18. 22:08:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egy rugóra járt az agyunk, úgy látom :D

Rémület 2014.12.18. 22:08:12

Jé! A szaunát szaunaként használják. Fannit feliratozhatnák!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:09:01

Ádám rávilágít,hogy Pénisz úgy beszél Faszniról,hogy ő egy LYUK :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:09:22

@Baresz83: baszki, elsőre annyit érzékeltem, hogy "kétpofára", már azt hittem, dupláztam, csak nem értettem, mikor szerkesztődött át a mondatom. :D

Baresz83 2014.12.18. 22:09:36

@Köcsöglány: jahhh igen, én kérek elnézést! :D :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.18. 22:10:11

@lkjpic:
Szerintem nagyon jók voltak Sixxék - max. Au nem sokat értett belőle és unalmasnak találta .
Viszont érezte, hogy márpedig itt hülyegyereket akarnak belőle csinálni ( komoly dolgokról lesz szó, most Lilu fog beszélgetni. Te 2x te elmehetsz vízért + bemondhatod a telszámot, stb.) és akkor már - ha lúd akkor legyen kövér alapon - alányomot pár fekvőt a társalgásnak :))
Szerintem a maga módján jól reagálta le a szitut, megtartotta a fazonját és nem csicskult be.
Gyerek még ő :)
Nekem is ő a kedvencem, de nem veszem komolyan :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:10:34

Faszni szereti,ha simizgetik meg ilyenek (ééérted)
Menjenek bulizni. Legyen tánc! :D
Faszni fél,hogy félreértik mások,Ádám kap egy sallert,mert aszongya " majd azt mondom,lepippantottál"
Faszni offolja,majd megöleli Ádámot
Nem alszanak együtt,kösz az estét :D

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:10:53

Az a szauna működik?????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 22:11:57

Hol vannak a többiek? Máskor mindenki vhol ott téblából.

Baresz83 2014.12.18. 22:12:05

@Köcsöglány: Faszni!! :D hát ez k... jó! :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:12:14

Fürdő: Ádám nem használná fel Fasznit arra,hogy nagyobb szavazóközönsége legyen,de ha visszajön a párbajról(??),kezdjék elölről. Faszni erre nem lát esély,mert leszarta az elmúlt időszakban. Ez a lény/lány hol él?? :D

lawabidingcitizen 2014.12.18. 22:12:47

Terhes a sötétség királynője?
nem tudom nézni most a műsort :/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:12:51

Megőrülnék, ha ilyen zenére kellene felriadnom reggelente.

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:12:55

@Csókolom nagymama,bukta van?: Nincs gif arról, amikor Sixx ránézett a Debilre fekvőzés közben?

Baresz83 2014.12.18. 22:13:46

@lawabidingcitizen: még nem tudni.. az a rész még nem volt

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:14:07

Pénisz a riportban örül magának,hogy Ádám nem dugta meg Fasznit,aki össze van zavarodva,hahh,mekkora meglepi. Rönének nyavalyog,hogy mindkét fasz kéne neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:14:07

@lawabidingcitizen: még nem tudjuk, de nyugi, megirjuk úgyis, hogy mit mutat a szonda. Vagymi.

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:14:07

Fuckni lesz az, csak szòlok :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:14:36

Úúristen! Maci mennyit fogyott! :-D :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:14:50

Uncsi ez a rész,nem is írom. Ááá,legyen már vége Pénisz és Faszni szenvedéseinek...

Baresz83 2014.12.18. 22:15:23

Esküszöm, nem vágom, hogy Fanni miket beszél össze-vissza. Mondjuk Dennist se...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:15:36

@dzsézön tetem: na, most meg azt olvastam, hogy "Nincs gif arról, amikor Sixx ránézett a Debilre VETKŐZÉS közben?"
Azt a gifet mondjuk jobban megnézném. :D

Krétagarbó 2014.12.18. 22:16:32

Zsu milyen kis taktikus próbál lenni...

Granca 2014.12.18. 22:16:35

@Köcsöglány:
Egyetértek, így legyen. :-)

Skyline79 2014.12.18. 22:16:44

Nem lehet, hogy Reni terhes??? Olyan a hasa... meg állandóan alszik.... meg a hormonoktól ilyen idegbeteg? Esetleg azért nem bulizik nem iszik alkoholt?

Baresz83 2014.12.18. 22:16:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát egy ekkora szellem be se férne a villa falai közé... :D

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:17:55

Fanni szépen kezd püffedni mint egy vizihulla

Krétagarbó 2014.12.18. 22:19:39

Zsura nem szakad rá a villa mennyezete??

Granca 2014.12.18. 22:19:45

@egymásikkiskun:
Igen, gondolom, így van.
És szerintem is elég aránytalan ...

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:21:17

mindegyik kombinál erősen, próbálnak előre gondolkodni de szerintem még sokuk a tegnapot sem érti

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 22:24:20

Jaj, de szarul megy a színészkedés, Atyaég :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:24:23

Kezdem azt hinni hogy Edina az új Attila.
Csak Edina ösztönből taktikus,nagyon jól játssza ezt a játékot....nekem ez szimpibb. ;-)

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:25:06

Kiskun nedvesedik Basszájbára erősen, ahogy nézem. El is mondja neki hogy Pincsit leszakította magáról a gecibe. Basszájba kacsintva feszegeti hogy Kiskun mikor megy fürödni.

kamilla123 2014.12.18. 22:25:18

@Skyline79: haha, lehet:-) amúgy azt hittem, Fannikának Reni a legjobb barátnője. Miért Dórit avatja be?

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:25:50

@Schlomo Goldberg: szoli nélkül,ideális vizihulla lenne :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:25:54

Edina nagyn jóóó
Zsu kezdi a szimpátiámat elveszteni,bár egyébként is hullámzóak az érzéseim vele kapcsolatosan. Ha valaki kiviszi legközelebb,valszeg kint is marad.

csincsilla72 2014.12.18. 22:25:58

Hihi, Edina is azon kattog, amin én.:-)
Zsuzsa képes bárkin átlépni, már a tyúkszemükön ugrál.

Baresz83 2014.12.18. 22:26:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: na igen... :D ki is lőhetnék inkább az űrbe... a fejében már úgyis régóta az van.

Ugye most ez a Laci-Zsu "flört" nem komoly???

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:26:34

@Skyline79: szerintem csak idegbeteg simán,csak nem terhes :D

csincsilla72 2014.12.18. 22:26:40

@Köcsöglány: Szegény Zsu és a taktikája...
Olyan átlátszó, hogy fáj.

kamilla123 2014.12.18. 22:27:07

@csincsilla72: persze, én is ugyanezt mondtam. De egy szó mint száz, akkor sem igazságos, h a kinti életek alapján dől el a nyeremény. Sztem ugyanarról beszélünk amúgy :-)

csincsilla72 2014.12.18. 22:27:17

@Onereality: á, dehogy, én a társadalmi elitről beszélek.

Baresz83 2014.12.18. 22:27:27

@Admiral_General_Aladeen: nem semmi, ahogy simán levágja a játék menetét

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:27:39

Amúgy figyeltétek hogy Renit,mennyire nyomják a szerkik,így párbaj előtt? SEMENNYIRE! :-D :-D >:)

tvbuzi 2014.12.18. 22:27:43

Dórinak milyen nagy a feje.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:28:12

@csincsilla72: áhh,nincs a helyzet magaslatán. Sokat akar a szarka tipikus esete

kamilla123 2014.12.18. 22:28:30

@Köcsöglány: nekem még mindig szimpi. Azért mert Edinka kinézett magának egy pasit, akinek amúgy nem kell, miért kéne Zsu-nak távol tartania magát? Amúgy sem tartozik Edinának, aki folyamatosan fúrja a háta mögött.

csincsilla72 2014.12.18. 22:28:36

@kamilla123: az élet nem fair. Dani mindig több és jobb lehetőségekhez fog jutni, Zsuzsa pedig mindig csak kaparni fog a jobb körülményekért.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:29:19

@Admiral_General_Aladeen: nem lehet mit nyomni,tényleg állandóan alszik. Az ON-ban sincs soha szinte,baromi uncsi

kamilla123 2014.12.18. 22:29:26

@Admiral_General_Aladeen: ja, azt bírom,h úgy társalog,h sehogy. Fannika beszél hozzá, aztán Denisz, ő meg ásítozik, vagy fogat mos. Hát, hallgatni, azt tud:-))

Baresz83 2014.12.18. 22:32:20

Na, a szerkesztők most döbbentek rá, hogy Reni még bent van, és kéne neki adni vmi feladatot...

csincsilla72 2014.12.18. 22:32:30

Reni még most is bunkó. Most tényleg tarkón tudnám vágni.

Baresz83 2014.12.18. 22:33:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: kb. 1 hónapja... ő játsza most Kertész Mónit :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:33:16

@dzsézön tetem: elvitte már az ördög, de biztos jó sokszor dörzsölgeti a tenyerét. :)

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:33:37

@csincsilla72: majd rámegy a motyòra, aztán ellopja a papa pénzét és egy csatornában végzi.

Skyline79 2014.12.18. 22:33:52

Reni most is mekkora egy idióta picsa... irritáló....jajjjjjj kivele!!!!!

csincsilla72 2014.12.18. 22:34:04

Istenem, alázza Edinát egy az agyhalott. Mucika, nem lesz itt 20% sem.

Baresz83 2014.12.18. 22:34:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: van az a pénz, amiért az ő haja is korpásodik... :D

fran7 2014.12.18. 22:34:33

@csincsilla72: Felesleges nem javítana rajta.

Granca 2014.12.18. 22:34:55

Jajj, de szörnyű ez az egész rész most ... :-/ ezek a szegénységi bizonyítványok ...
rühellem ennek a nőnek a beszólásait ...

szmoti 2014.12.18. 22:35:05

lehet lemaradtam valamiről, de Fanni miért feszít ott REni mellett? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:35:21

Reni jutalomjátéka ez itt most...
... egyben a búcsúfellépése is.

Baresz83 2014.12.18. 22:35:43

Kedves Reni, ilyen mondás, hogy magyarázza a szegénységi bizonyítványát, NINCS!!!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:35:58

Reni hattyúdala zajlik éppen. A szerkik most ejtik ki végleg :-D

csincsilla72 2014.12.18. 22:36:06

@Granca: rühellem ezt a nőt. De télleg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:36:37

Fanninak gömbölyödik a hasa? :D

Az erkölcstelenség alatt ő a mocskos szájat érti? Ő tényleg a fény az éjszakában... :D

Skyline79 2014.12.18. 22:36:55

Legalább lesz mit a búcsufilmjébe összevágni...reninek

Rémület 2014.12.18. 22:36:57

Szegény Edina. Majdnem sír.

csincsilla72 2014.12.18. 22:37:10

Dani alázza Fannit. Hihi:-)
Erkölcstelennek látod magad?:-)

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:37:58

Fuckni: " Azért nem veszem magamra..." mert nem fogod fel ba..meg!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 22:38:01

@Baresz83: háááát, sírok ma éjjel, azt hiszem.

Fannika most terhesedikk.

Granca 2014.12.18. 22:38:12

Viszont milyen testhezálló feladatot kapott Renike.
Ekézni kell a többieket ...

Rémület 2014.12.18. 22:38:27

Amúgy ez a bizonyítványosztás mi volt? Ki állította ki?

fran7 2014.12.18. 22:38:50

Többször gondolkoztam azon, hogy mit tennék, ha belekerülnék ebbe a helyzetbe. Azt gondolom azzal törődnék, hogy néha kicsit kívülről lássam magam és a kapcsolataim. Renin nagyon látszik az, hogy ez eszébe sem jutott. Félek, hogy kint sem teszi ezt.
Fanni nem akarja megmutatni a nemes belsejét a többieknek mert érdemlik meg. Van olyan, aki megérdemli? Van olyan hogy értékes belső tulajdonságai?

csincsilla72 2014.12.18. 22:39:11

@Rémület: Renátát meg tudnám fojtani. Szegény Edina.

pomac 2014.12.18. 22:39:24

ilyen fajtát még nem csináltam :D akkor nem az elsöneki :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:39:26

"Ilyen fajtát még nem csináltam... " ajaj... :D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:39:31

Plasztik Fanninak: "ti úgy simán izéltok??" Izéltok,ez jóó! :-)

Baresz83 2014.12.18. 22:39:38

Fanni ilyen fajtát még nem csinált. Rutinos akkor a csaj ebben.

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:39:59

Terhességi teszt

Dóri: hozok egy tányért
Fanni: belepisilek

lol

Baresz83 2014.12.18. 22:40:18

Dóri közben a wc előtt eszik... priceless...

Krétagarbó 2014.12.18. 22:40:33

Még a PVC-nek is több esze van bakker...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:40:42

Dóri meg jóizűen falatozik, miközben Faszni tesztel a klotyóban.

Gia 2014.12.18. 22:41:15

Sok ilyen volt már Fanninak...

csincsilla72 2014.12.18. 22:41:22

@Baresz83: hát, ilyet csinálunk párat az életben. Van az úgy:-)

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:41:25

Fannika be is vallja a teszt után" Fúú, tudod hány ilyen volt már velem"

k.tigrincs 2014.12.18. 22:41:34

"Miközben Fanni ott sirdogalt Dóri nagyon empatikusan elfogyasztott egy fél kiló hamburgert.." :D:D:D:D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:41:46

@Rémület: csak a szerkik adák feladatba,hogy kakát kavarjanak,és Reni kiállíthasson magáról egy szegénységi bizonyítványt.

Krétagarbó 2014.12.18. 22:42:11

@Schlomo Goldberg: ez nagyon ott volt. Fanni képes lett volna a tányérba pisilni:)))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:42:27

Faszni: fú,tudod hány ilyen volt velem?
WTF????????????????????????

Reni bizonyítványosztása irdatlanul gáz volt,megint magát égette

Mók_Ica 2014.12.18. 22:42:36

@Schlomo Goldberg: hihihii, miért nem adta oda, ami nála volt.. plasztik tele van empátiával :))))

hali mindenki...ideértem... hosszú volt ez a mai opera :)

tvbuzi 2014.12.18. 22:42:43

Már vágom mitől olyan nagy a feje Dórinak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:43:11

Röné olyan magas lovon ül, hogy messziről hidroglóbusznak nézném....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:43:21

Amúgy egy teszt nem 2 hét után mutatja ki pöccre,mi a szitu? Annyira nem lennék nyugodt a helyében. Viszont Plasztik lájtos oktatása határozottan helyénvaló volt

csincsilla72 2014.12.18. 22:44:07

@Köcsöglány: de. a mensi várható idejében.

k.tigrincs 2014.12.18. 22:44:16

@Schlomo Goldberg: :D:D:D:D:D ezt a szóváltást szeretném bekeretezném és elraknám hogy megmaradjon az utókornak

Baresz83 2014.12.18. 22:44:17

@csincsilla72: na igen, de akkor tudnia kéne szegénykének, hogy nincs az a teszt, ami ki tud ilyenkor még bármit is mutatni :)

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:44:55

@Köcsöglány: Fanni menstruál, kamu megrendzett sztori volt. Zsu röhögött rajta kedd este online hogy kilóg a betétje a bugyiból

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:45:30

@Köcsöglány: jaja, ez nagyon durva volt.... Ez a csaj ész és védekezés nélkül kefél össze-vissza világba és még büszke is rá.

csincsilla72 2014.12.18. 22:45:41

Hát, én sem gondolom, hogy egy szinten lennének. :-)

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:45:53

Valaki ìrta már, de ide kìvànkozik: Fucknihoz képest egy szàzasszög, integrált áramkör.

tvbuzi 2014.12.18. 22:45:57

Rönére ránézni is szörnyű, ezért hanyagolják a szerkesztők is valószínűleg.
Jabba meg...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:45:57

@Schlomo Goldberg: vágom,ezt láttam. De amúgy a nők nagy-nagy százalékának az első mensije nem feltétlenül marad el,ahogy terhes lesz. Nyilván nem terhes egyébként Faszni,de a tesztet hülyeség volt megcsinálni.

Gia 2014.12.18. 22:46:00

Jabba,álmodik a nyomor.. :-)

Mók_Ica 2014.12.18. 22:46:28

@Baresz83: ennyi ésszel? szted mit tud???? :))))

csincsilla72 2014.12.18. 22:46:36

na, Zsuzsán a világ szeme. Ha most odateszi magát, nőni fog a szememben.

fran7 2014.12.18. 22:47:17

Dani tudja az aranyszabályt a népnek igaza van. A népet nem szabad kritizálni. Reni kimondta és rájött, hogy elrontotta.

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:47:27

Kanapémedve kis könnyei azt hiszem elcsöppennek hétfő este, Röné hatékonyabban ássa a saját sírját mint egy exkavátor

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:47:53

Rönével mindenki rosszindulatú,jajj,jaaaajj,jaaaj te szegény lááány

Skyline79 2014.12.18. 22:47:56

Lilu ha olvasod! NE INBOLYOGJ ANNYIT!

Mók_Ica 2014.12.18. 22:48:18

@Schlomo Goldberg: ha csak a könnyei csöppennének..... röné helyett kit fog romantikás programra vinni????? :))))

Rémület 2014.12.18. 22:48:44

Nem i ronda ez a Dani gyerek. Nem tudom, miért mondjátok rá.

Baresz83 2014.12.18. 22:48:47

@Mók_Ica: igaz, örüljünk, hogy egyáltalán meg tudta csinálni a tesztet :D
@csincsilla72: egyetértek! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:48:50

Állitólag nem vasárnap, hanem hétfőn lesz a párbaj, ez igaz?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:49:00

Jabba folyik a riportban,hogy nem szeretné Rönét elveszíteni. Szerencsére ez nem kívánságműsor

Krétagarbó 2014.12.18. 22:49:03

Az ilyen Reni féléket mindig is kerültem, azt hiszem, én is veszek egy szívlapátot...

fran7 2014.12.18. 22:49:16

@Skyline79: Nem jártál erre. Lilu a kötéltáncos karrierjére készül.

Skyline79 2014.12.18. 22:49:18

Kanapémedve..... jó lesz ha megszokod nélküle... bár remélem hamar követed!

Mók_Ica 2014.12.18. 22:49:26

kanapémedvének röné azért fontos, mert más nem menne venni vele szobára :)))) mondjuk röné sem.... csak szeretné kanapémedve támogatását ......pfffff

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:50:03

Reninek szívlapát,azonnal!!Edinának megint beszólt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:50:06

@Köcsöglány: azt hiszi, hogy ő népszerű odakinn, ezért mondogatja....

Mók_Ica 2014.12.18. 22:50:19

@Krétagarbó: van már szívlapátunk :) ez a hv-szívlapát, használd nyugodtan :))))

Baresz83 2014.12.18. 22:50:38

Reni egyfolytában beszól Edinának... hát kész vagyok már tőle!!!!

Rémület 2014.12.18. 22:51:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jól ám. Itt álmodik mellettem. Tiszta vicc, amit leművel.

csincsilla72 2014.12.18. 22:51:21

Maci optimista. Hajj....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:51:22

Dani mellett:
Edinka
Kiskun
Basszájba
Tuja 1
Tuja 2

Röné mellett
PVC
Faszni
Pénisz
Jabba

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:51:23

@Schlomo Goldberg: csak szòlok kollega, hogy van urban legend menszesz idején fogant gyermekről.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Figy. Egy komplett brainstorming zajlik itt, és mégcsak fizetniük sem kell az ötletekért. Szòval, miért ne?

Baresz83 2014.12.18. 22:51:35

@Admiral_General_Aladeen: én lefogom, te pedig ütöd!!! :)

Skyline79 2014.12.18. 22:51:40

Reni tisztaszívű.... megint ez a taktika... mint Vikáccsúnál

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:51:53

@Mók_Ica: ha elkopott a Reni hátán, van egy szép zöldnyelű bádog hólapátom, bedobom a közös célért. :D

Krétagarbó 2014.12.18. 22:51:53

@Köcsöglány: olyan sértett feje van, mint aki szarba harapott...

Mirocska 2014.12.18. 22:51:55

@Krétagarbó: Veled mindig egyetértek! :-))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:52:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát igen,csak ha tudná ő is,mennyire vakon van,hejj... :D

Mók_Ica 2014.12.18. 22:52:32

@Baresz83: igen :))))

@Admiral_General_Aladeen: te is használd nyugodtan a hv-szívlapátot :))) Krétácska üt először, aztán te, utána én...... lehet jelentkezni másoknak is :)

spinks 2014.12.18. 22:52:35

Ha showt akartok akkor a Renit szavazzátok vissza. A Dani nem oszt nem szoroz... Langyos figura.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:53:13

@Baresz83: nem kell lefogni,nincs annyi edze,hogy elmeneküljön. :-D

Krétagarbó 2014.12.18. 22:53:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: bármennyit megér. (gondolom nem lehet indokolatlanul drága a Tesco-ban:)

szabinaW 2014.12.18. 22:53:38

Akkor mi is ki oszthatnánk egy "bizonyítványt" : A VV-k történelmének legirritálóbb gyűlöletesebb karakterpárosa kapja sok szeretettel Rencica és Zsírdisznó személyében ! :)

lawabidingcitizen 2014.12.18. 22:54:02

már délután is írtam: a villa nőstényei nehogymár ne szedjenek gyógyszert. Gondolom nem tiltják meg nekik a szerkesztők.
Ok, fanni tényleg annyira hülye, h.ha van is gyógyszere, akkor a felét elfelejti bevenni, de mégis.

Én inkább egy teljes nemibeteg-kivizsgálást küldenék be extra szuperképességként, de azt már gyökérf%szomcsicskasz%rházi Dannisnek! :D

Gia 2014.12.18. 22:54:05

Még 7 perc van az adásidőből..Hova sietnek?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:54:15

@spinks: Te melyik műsort nézed? :D :D :D

Krétagarbó 2014.12.18. 22:54:29

@Mók_Ica: hali, oké:) de lehet, hogy hamar törik a lapát.

tvbuzi 2014.12.18. 22:54:36

Micsoda taktika lesz holnap.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.18. 22:54:47

@spinks: Akkor nem akaronk showt,ha Reni jelenti azt!

Mók_Ica 2014.12.18. 22:54:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szuper :) ha esik a hó, visszakapod :)))

fannika jobb sínésznő, mint röné :))) mecsoda taktikai sírás :)))) denisz pedig sajnos egy igazi köcsög....

csincsilla72 2014.12.18. 22:54:57

@spinks: ilyen sót? Ettől a fapinától csak a vérnyomásunk emelkedik, de a szórakoztatófaktor nulla.

Skyline79 2014.12.18. 22:55:06

Kanapémedvének a riportban is legyen kötelező a pléd, mert úgy szebb látvány...! Petíció

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:55:17

@dzsézön tetem: nem csak urban legend, ismerek ilyen esetet én is... kb. a 4. hónapnál derült ki, óramű pontosságú menstruációkat produkálva közben.

Baresz83 2014.12.18. 22:55:37

@spinks: mert Reni mégis mit csinál az utálkozáson kívül??? Nekünk ilyen show nem kell.

fran7 2014.12.18. 22:55:39

@spinks: Mégha igazad is lennne, de Dani legalább tud három értelmes magyar mondatott összehozni egymás után. Nagy megkönnyebbülés ez nekünk nézőknek. Remélem nem indokolatlan a többes szám használata az előző mondatomban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 22:56:28

@dzsézön tetem: ja, de egyszer majd mi is kérünk valamit, valamikor...

Granca 2014.12.18. 22:56:29

Ez most mi volt az előzetesben?
Ezek a hülyék nem jöttek még rá, hogy mi mindezt látjuk, és csak ez a fontos???
Mit számít, ha bent eljátszanak egymásnak valamit???

Mók_Ica 2014.12.18. 22:56:51

@Krétagarbó: megyünk majd raktárba és vételezünk másikat :))) vagy egyből a szívlapát-gyártól rendelünk egy nagyobb tételt :))

csincsilla72 2014.12.18. 22:57:35

@Post Modern Prometheus: fut már egy másik is. Ott közel ezer szavazatból 86%-on van Dani:-)

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 22:57:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ha más nem akkor a lópokróc amit mindig magára terít
@Mók_Ica: lehet hogy már attól is elcsöppent amikor Röné a kanapén rárakta a lábait. Vigye romantikázni a Fannit, ki tudja mit lehet még a hónalján kívül megujjazni. Olyan kis kínos epizód lehetne.

dzsézön tetem 2014.12.18. 22:58:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a barátnőm nem érti, miért nézegetem gyanakvóan.

csincsilla72 2014.12.18. 22:58:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gondolod, hogy Norbi ezek után Rönére szavazna? Ő már egy olajfúrótornyon vállalt azóta melót, azt sem tudja, mi van.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 22:58:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Pénisz felhasználja Fasznit "taktikai okokból". Vesszenek össze,ő meg másszon Ádámra. Faszni val.szeg ebbe belement.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 22:59:09

@Granca: sokat alakíthat a kapcsikon bent, nem rossz ötlet az, elvileg

@Schlomo Goldberg: :DDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.18. 22:59:18

@Skyline79: + kanapé is :))) mondjuk nem alá, hanem a takaró fölé :)))

csincsilla72 2014.12.18. 23:00:18

@Köcsöglány: Ja, mert elfelejtik, hogy MI szavazunk, nem ők.
Anyám!

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:00:28

Vajon a 13. VV az addigi nyertesekből lesz összepakolva?

Mirocska 2014.12.18. 23:00:44

Jajj, neeeee... Már megint Vikcsu....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:00:56

@dzsézön tetem: ajaj... :D
De szerintem csak akkor kell komolyan gyanakodnod, ha a tányérba akarna pisilni! :D

Granca 2014.12.18. 23:01:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Oké, oké, de végülis nem a benti kapcsolatok számítanak, hanem, hogy a nézők kit akarnak.
Ebben a konkrét szituban Dennisnek nem jut eszébe, hogy a nézők látják, hogy ez egy áldolog, és mondjuk pont nem szimpi lesz?

Nem Penny hajója 2014.12.18. 23:01:12

Elnézést, ha ez már volt téma: de most Zsu mondta Reninek, hogy "hittérítő", múltkor meg Ádina mondta, - amikor Renire rakta a jelet - hogy ez nem a Hit Gyülekezet.
Röné ezek szerint gyülis?

tvbuzi 2014.12.18. 23:01:16

Vikcsu még nem vándorolt ki?!?!

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 23:01:25

@dzsézön tetem: persze, van esélye, de ha eddig Denisz minden alkalommal telibevágta szinte az eleje óta és mégis megjött neki, akkor csak nem az. Persze mindegy, nem is ez a lényeg :)

fran7 2014.12.18. 23:01:26

Reninek nem találtak a való életből barátot?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:01:32

Óbazmeg, Vikcsu... NEM AKAROM látni se. Hát még hallani.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 23:01:36

áááá,vikácsu az alávalóban,ne szivassatok

Száz stadiont ezeret 2014.12.18. 23:02:02

A holnapi előzetes kapcsán:
Teljesen az volt a fíííling, mint amikor a strici instruálja a "tulajdonát" képező kurvát, hogy mit hogyan csináljon, mi lenne az okosság. (Legalábbis én így valahogy képzelném.)
Szimpla benyomás csupán, de talán nem véletlenül.

Baresz83 2014.12.18. 23:02:12

Na, a másik "kedvencem", Vikácsu

kamilla123 2014.12.18. 23:02:15

Hát örülök,h Röné ekkora bunkó most is, mert már kezdtem megsajnálni, mekkorát fog koppanni. Danit imádom hallgatni. Jó is, h őt viszik ki párbajozni, mert élvezet hallgatni, ahogy érvel.
Egyébként detto ugyanaz a forgatókönyv, mint előzőleg, amikor Vikcsu volt ezer százalékig biztos abban, h visszajön. Istenem, remélem, 10% alatt lesz a csaj.
Amúgy Zsu mire utalhatott azzal, h Reni hittérítő? Lehet, hogy tényleg HIT gyülis a csaj? Mert ezt egyszer már Edina is mondta, hogy hinni a HIt Gyüliben kell. El tudom képzelni, hogy Röné vmi vallási fanatikus. Meg az is érdekes volt, hogy azt mondta a beszéde elején, h szeretlek Hugi. Semmi szeretlek Norbi.

tvbuzi 2014.12.18. 23:02:20

Rönének nincs barátja, hogy Vikcsut kellett behívni..?

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:02:38

Kolompnak hìvják, de neked mindegy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:02:42

@Nem Penny hajója: áááááááá, egy igazi hittárs sose gyűlölködne! (?)

Krétagarbó 2014.12.18. 23:02:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én is ismerek olyat, aki a mensi utolsó napján esett teherbe, x2 is.
De hogy ezzel a teszttel mit akartak, leginkább sztem Fannikát kicsit beijeszteni, bár mintha at mondta volna, hogy Komisz mondta neki, hogy kérjen egy tesztet, mert lehetett egy kis baleset.
A legérzékenyebb tesztek is csak az eksön után 9-10 nappal mutatnak ki valami értékelhetőt.

Granca 2014.12.18. 23:03:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Dennis rávette Fannit, hogy játsszák el, hogy összevesznek, és a csaj startoljon rá Ádámra.
Fanni meg eljátszotta.

Mók_Ica 2014.12.18. 23:03:02

@Post Modern Prometheus: @csincsilla72: itt is szavaztam :) Prominál 89-11 :))) ez sem rossz arány daninak :))))

@Schlomo Goldberg: megint csöppen?? nem akarom látni, ahogy kanapémedve csöppen..... bárhol is és bármije is csöppenjen..... ááááááá

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért csak vettél valamiért :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 23:03:06

@Granca: egy okos taktika lehet szimpi a néző szemében is :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 23:03:11

Vikcsu mint egy partra vetett,halott bálna :DDDDDD

lawabidingcitizen 2014.12.18. 23:03:48

A szívlapáttal én is mennék. Eredeti a bányából. Nem tudnám eldönteni, kit üssek meg előbb. Bár nagy az egyetértés, hogy a zsírdisznó-sínésznő-feketelyuk-görénydennis csapat kapna rendesen. Szóval ha nem maradna már senki közülük, még megkereshetem a Vikácsut :D

Mók_Ica 2014.12.18. 23:04:20

vikcsu bolond? rönéről, a nagy barinőről szóló csúfos versikét megtapsolta..... pffffff

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:04:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szerintem úgy néz ki, mint tegnap előtt Kiszel Tünde.
Tök egyformára sminkelték őket akkor este. Éva meg úgy tűnik, úgy maradt.

Schlomo Goldberg 2014.12.18. 23:04:38

Vikcsu a villaszakértő. Akkor kibaszott szakértő hogy őt küldték haza a picsába az első párbajon.

Granca 2014.12.18. 23:04:43

@dzsézön tetem:
:-D mekkora lenne! :-D
Csak nem nagyon van nő ...

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:05:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Áá, azt csak észrevenném! Bár most, hogy mondod, fura ìzű volt a tea
...

Baresz83 2014.12.18. 23:05:19

Vikcsu vs. Magyar Nyelv = 0:1

B.Betyár 2014.12.18. 23:05:19

@Post Modern Prometheus: Beszarok, még San Jose-ból is nyomkodnak rá. Hiába, a VV minden igazi magyar ember életében kulcsfontosságú, mindegy, h milyen messze szakad a hazájától :)!

cifrakdaniel · http://rnranp.blog.hu/ 2014.12.18. 23:05:20

@Krétagarbó: bezony bezony, ameddig be nem ágyazódik a méh falába a hólyagcsíra és nem termel egy hormont addig semmi esély kimutatni.

csincsilla72 2014.12.18. 23:05:30

@Granca: hát, ebből nem Rönének, hanem Kazalnak lesz szereposztás.:-) Jobb színésznő. Denisz helyében elkezdenék aggódni az orgazmusok valódisága miatt.:-)

Mirocska 2014.12.18. 23:06:05

Éva kicsit túl van pörögve... Visszasírom a karót nyelt állapotát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:06:18

@Krétagarbó: igen, de ezek már hetek óta kamatyolnak, zömmel óvszer nélkül... na mindegy, e miatt fájjon az ő fejük.

Granca 2014.12.18. 23:06:32

@Száz stadiont ezeret:
Nekem is volt ilyen benyomásom.

csincsilla72 2014.12.18. 23:07:31

@Krétagarbó: Egy kis baleset? Folyamatosan katasztrófa érte, nem vette észre?:-)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.18. 23:07:32

@Nem Penny hajója:
Nem tudom de ha igaz, akkor a Vidám Vasárnapon vagy Sínésznőért pogózik majd az egész tásrsulat vagy Németh mágus kiátkozza:D

@Post Modern Prometheus
"Majd elfelejtettem: párbaj szavazás:
http://www.poll-maker.com/poll197637xaa4F410b-7"

Köszi a linket!Tetszik ahogy alakul a meccs:)

Post Modern Prometheus 2014.12.18. 23:07:50

@CSINCSILLA72 @MÓK_ICA Sorry, nem nagyon olvastam a kommenteket az elmúlt pár napban :)
@B.BETYÁR biztos ez lehet az oka és nem valami gigantikus bug, de ezeken jókat szoktam nevetni :D:D:D

tvbuzi 2014.12.18. 23:07:55

Nem bírom tovább nézni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:08:54

@Mók_Ica: ja, úgy 6 évvel ezelőtt, amikor még volt olyan, hogy havazás, meg ilyesmi.... :)

Krétagarbó 2014.12.18. 23:08:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de akkor nem is biztos ez az eredmény. nekem úgy tűnt, mintha mostanában lett volna vmi olyan eksön, ami miatt beijedtek...

Granca 2014.12.18. 23:09:53

@kamilla123:
Ez a "szeretlek Norbi"- hiány nekem is feltűnt ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:11:01

Vikcsu azért elejtett egy olyan mondatot néhány gúnyvers után, hogy hát ő is erősebbnek hitte magát, mint amilyen volt és ezzel Röné is igy van, mert nem tudhatják, hogy kinn mi van v. hogy látják őket...
Szóval ő azért nem kerget már ábrándokat Röné párbajával kapcsolatban.

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:11:08

Baukò elvtársnő tüdőcsùcsig nyalt Kovács elvtársnak. Nem csodálkoznék, ha egy kilátásba helyezett három négerbré ATM lapulna a háttérben.

Krétagarbó 2014.12.18. 23:11:24

@Granca: vagy csak tényleg rosszul esett neki, hogy Komisz fel akarja használni. Nem volt egyértelmű.

fran7 2014.12.18. 23:11:29

@kamilla123: Amennyit mutatnak Reniből lehetne az is. Csak valahogy a furcsa figurákkal állt össze. Mondjuk lehet, hogy kicsit Eszter-Csaba kapcsolat forog fenn. Kint egész más barátai vannak és nem akar abban megragadni.

Mirocska 2014.12.18. 23:12:00

Azért Vikcsunak mintha nem lenne már akkora arca...

lawabidingcitizen 2014.12.18. 23:12:09

Fanninak annyi szerencséje van legalább az életben , hogy az agyvérzés vagy az agyvelőgyulladás őt soha nem fenyegeti!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:12:32

@Krétagarbó: ami teljesen nyilvánvaló volt, az most volt a hét elején valamikor. Akkor le is cseszte Fanni Deniszt, hogy már megint óvszer nélkül csinálták, meg valami kotonzsetont is emlegetett.

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:12:52

@Granca: ha gyülis vagy Jehova tanùja, akkor nem kell csodálkozni. Akarata ellenére is összeboronálnak ott embereket.

Mók_Ica 2014.12.18. 23:13:12

@Csókolom nagymama,bukta van?: @Krétagarbó: ők szerepelhetnek ilyen műsorokban??? viszont lehet benne igazság, hogy vmi szekta-tag.... norbikája is megmondta, hogy nem egy partyarc, sem nem iszik, sem nem cigizik...... lehet, téríteni ment be ....

nos, vikácsu is azt mondja, hogy rönének nem sok esélye van a párbajt megnyerni.... és ha ezt egy vella-szakértő mondja, akkor az úgy is lesz :)))))

csincsilla72 2014.12.18. 23:13:29

@Mirocska: Vikcsu nyilván olvassa a kommenteket és látja, amit mi. Mégis miben reménykedhetne?.-)

mézescsók 2014.12.18. 23:14:22

Szóval sixx szerint ide egy értelmiségi réteg kommentel? A hsz-k egy részét olvasva ennek utána gondolnék még egyszer.

fran7 2014.12.18. 23:16:58

@mézescsók: Pontosítsunk, Azt mondta, hogy értelmiségi nézi. Meg, hogy a hogyvolton bevallják az emberek, hogy nézik és ezt természetesnek tartják. Rólunk nem mondta, hogy értelmiségiek lennénk. Mondjuk a szívlapát emlegetése engem is zavar. Mondjuk nekem volt is a kezemben már,

csincsilla72 2014.12.18. 23:17:00

@mézescsók: Miért? A gazdag szókincs és a jó helyesírás önmagáért beszél.:-)

Krétagarbó 2014.12.18. 23:17:18

Fanni és PVC barátsága kezd megingásba lenni... by Éva

Mók_Ica 2014.12.18. 23:17:27

@Post Modern Prometheus: nem baj, ha van még egy savazás :) én itt is savaztam :) röné menjen csak.... :)))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 23:18:07

Plasztik jól kiosztotta Fasznit,tettttsziiiiik

nicu71 2014.12.18. 23:18:30

egész jó most ez a belevaló Dani barátja tök olyan mint Dani még a hangja is :) bár Vikacsu helyett lehetett volna valaki más is ,valahogy nem hiányzott a tökömnek se .

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:18:57

Plasztik, hogy érezheti magát vajh? Talált egy magátòl is sötétebbet.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 23:18:57

James Blunt szép aláfestés volt a light leszbizéshez :DD

Mók_Ica 2014.12.18. 23:19:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: egy egész kicsinykét azé' jobb arc vagy, mint röné :))))

@mézescsók: mi bánt?

fran7 2014.12.18. 23:19:24

@Mók_Ica: Szerintem nem nagyon szerepelhetnek. Ha mégis, akkor az erotikus fotózás már nem férne bele. Jehova tanúinál szerintem a színészet sem nagyon.

Post Modern Prometheus 2014.12.18. 23:19:28

@Mók_Ica: 5 perce postoltam, de már itt is van közel 100 ^^ majd maximum összesítjük :D legyen ez a legkisebb baj :D
(Nekem mindegy melyikük megy, annyira egyikért sem vagyok oda :D bár zsu sírására vevő lennék, márha... :D:D:D)

Mók_Ica 2014.12.18. 23:20:17

@nicu71: röné barátai nem vállalták :))

Krétagarbó 2014.12.18. 23:20:19

@fran7: ez nyilván vicc, még tavalyról. senki nem ütne meg senkit, még Renit sem:), nem kell mindent szó szerint érteni.
Azt jelentette az emlegetése a részemről, hogy nagyon-nagyon ellenszenvesen viselkedik, ami irritál engem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:21:26

@mézescsók: Na, a belevalóban épp egy igazi értelmiségi beszélt. Választékos, kifinomult és lényeglátó volt.
Itt meg egy csomóan csúnyán beszélnek, meg minden. Fúj. :D

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:21:37

@Mók_Ica: lesz nekik Vidám Vasá...hétfő.

fran7 2014.12.18. 23:21:45

@Krétagarbó: Értettem én csak már néha túl lett cifrázva. Erre akartam utalni.

csincsilla72 2014.12.18. 23:21:50

szoros párbaj Vikcsu szerint? Ne vicceljen!

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:23:15

@Krétagarbó: te csak a magad nevében beszélj :-)

Mók_Ica 2014.12.18. 23:23:47

@fran7: sztem sem engednék.... ez a hit-gyülis beszólás inkább vmi villás szólás-mondás, hasonlat.....

@Post Modern Prometheus: én most daninak drukkolok... röné tényleg nagyon kilóg...... jókedvűnek, felszabadultnak, vidámnak még nem láttam bent....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:23:57

@Krétagarbó: :D:D nem hiszem el, hogy te most elmagyaráztad valakinek, hogy a szivlapát az igazándiból (by VVVera) egy önálló életre kelt internetes szóhasználat az ellenszenv kifejezésére, nem pedig egy valós tárgy, amivel konkrétan laposra verik valaki fejét.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 23:24:06

Vikácsu erősíti a Rönét :DDDDD ííííjaaajjj

Gia 2014.12.18. 23:24:50

Évike ma kevésbé volt merev.Bár nem keveset bakizott..

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:24:57

Éva melleit a TVK biztosìtotta

Mók_Ica 2014.12.18. 23:25:44

@dzsézön tetem: akkor legalább ráérnek majd a hittársak is :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: no.... hová lett a magabiztos Dotty?? már kamerát sem használsz a fürdőben..... :))))))

kamilla123 2014.12.18. 23:26:14

már tavaly sem értettem, miért erőltetik ezeket a szar verseket

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:26:47

Villi bátsi lánya a Laci kolbászátòl lesz rosszul. Ugye nem arra gondoltak? Ugye?! UGYE???!

Mók_Ica 2014.12.18. 23:26:53

@dzsézön tetem: jajjjj.... felborzolod te itten a kommenttársak kedélyét.... te kis huncut :)))

nicu71 2014.12.18. 23:26:56

@Gia: inkáb bakizzon lazán mint halálmereven kinlódjon ,nekem tetszett ez a pörgés ami ma volt bár ettől még nem lesz jó műsorvezető persze,de ez a mai szerethető volt.

Agape Satori 2014.12.18. 23:27:49

@csincsilla72: Az lesz szerintem is, de csak olyan szempontból, hogy Rönyé százaléka matematikailag szorosan tartani fog a nullához :D

csincsilla72 2014.12.18. 23:28:43

@Agape Satori: Ja, értem. Így érthető. :-)

Mók_Ica 2014.12.18. 23:29:46

@dzsézön tetem: óóó..... már 9kor kiderült, hogy Peti nem Laci kolbászától hányt, így Maónikának sem lesz semmi baja Laci kolbászától....más kolbászától lett "hányós"..... . ha érted mire gondolok ;) ;)

Krétagarbó 2014.12.18. 23:32:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de elmagyaráztam. mert már unom, hogy viccelni sem lehet. nyilván tudom, hogy tudják, hogy mit is jelent, mégsem értik.

fran7 2014.12.18. 23:32:28

@Mók_Ica: Pont ez a furcsa ebben vv-ben. Senkinek sincsenek igazán boldog pillanatai. Ahol azt látjuk, hogy most ez így nekik jó. Most a hormonok okozta boldogságot vegyük ki a játékból.

fran7 2014.12.18. 23:34:31

@Krétagarbó: Nem kell magyarázkodnod, nem te estél túlzásokba. Viccet is lehet túlzásba vinni.

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:34:39

@Mók_Ica: tudtam, hogy valaki bukik a kolbász témára :-P @Krétagarbó: most már tudod, milyen nehéz a celeblét. :-D:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:34:42

@nicu71: legszivesebben lefognám az ujjaimat, nehogy leirjam, de ezzel most egyet értek. Bár számomra továbbra sem szerethető, de mióta nem ültetik le őket a pamlagra, Éva sokkal oldottabb.

dzsézön tetem 2014.12.18. 23:36:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért egy Évàs-félmeztelen testfestett reklámot megnéznék. Csak mondom.

Mók_Ica 2014.12.18. 23:37:20

@dzsézön tetem: háááát, ja.... tudod, ilyenek a kolbász függők.... rábuknak mindig ;)))))

Krétagarbó 2014.12.18. 23:39:21

@fran7: igazából nem csak neked szólt, sőt. Mézescsók lekezelő hangnemén akadtam inkább fenn...

spinks 2014.12.18. 23:39:23

@Köcsöglány: te azt gondolod ez a langyi bangyi Dani menne vissza akkor jó lenne a műsor? Mitől? Szimpla logika. Óriási balhék lennének ha a Renit visszakuldenék. Balhék = jó műsor. De sztem te ezt a logikai összefüggést nem igazán érted.

Krétagarbó 2014.12.18. 23:43:03

@spinks: sztem akkor is lesz műsor, ha Reni nem megy vissza. Kíváncsi leszek a mocsárlakók reakciójára, szervezkedésükre, átállásokra.

Mók_Ica 2014.12.18. 23:43:50

@spinks: röné mennyivel jobb???? mindig negatív.... menjen csak vissza dani... :) amilyen balhék = jó műsorról beszlsz, arra van fannika pl. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:44:01

@Krétagarbó: szerintem meg viccelj úgy, ahogy neked tetszik és érezd jól magad. Kinek és miért kellene elszámolnod vagy píszískedni itt bármiért is?

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.18. 23:44:09

@Mók_Ica:
Nem tudom de akármi is Röné titokzatos küldetése, az oroszlánrészét már elvégezte: övöltött

Mók_Ica 2014.12.18. 23:45:31

@Csókolom nagymama,bukta van?: hiszti??? bár én még oroszlánt nem láttam hisztizni :)))) de egyébként igazad van :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:48:09

@dzsézön tetem: remélem a TVK-nak eszébe jut, mint remek reklámlehetőség... kártyanaptár, poszter a műhelybe, stb... :D

spinks 2014.12.18. 23:48:21

Nekem is ellenszenves ez a Reni. De ha minden konfliktusforrást kiejtünk, akkor maradnak az ilyen langyos emberek, mint Robin. Ha a Reni kiesik a Fannis csapat nagyon meggyengül. Véglegesen megroppan elkezdenek majd helyezkedni. Ha a Reni bennmarad akkor sztem igazi háború lenne.

Száz stadiont ezeret 2014.12.18. 23:48:22

@Krétagarbó:

"... senki nem ütne meg senkit..."
A guta azért megüthetné azt, aki ilyen sótlan-savanyú, illetőleg faszkalap, hogy ezt a mostanában divatos kifejezést használjam.
Szerintem.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.18. 23:52:58

@Krétagarbó:
Én is.Legjobban a kanapétesztelő és körmönfontoló kisiparos lezsibbadását várom :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 23:53:14

@spinks: a műsort, a "show"-t nem Röné csinálta eddig sem. Pirosló fejjel üldögélt itt-ott, aztán amikor feladatba kapta, hogy beszéljen, csak gyűlölködött. És még egy vicces vagy szórakoztató momentum se köthető hozzá. Kinek kell ez?
A műsort Fanni csinálja, meg Denisz, meg a többiek, ahogy Mók_Ica is mondta.Nem Röné.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.18. 23:58:22

Szerintem Röné kimaxolta a VV-s szereplését. Max annyit tehetne még,hogy összefekszik Pénisszel,vőlegény meg élő adásban kidobja,minő drááámaa. Így is csak akkor szerepel,ha mások adják a lovat. 2 napig szerepelne megint,ha Dani menne ki. A műsor szempontjából sem látom át,miért is Rönének kéne visszamennie. De komolyan. A Dani-Zsu-Edinka Bt feloszlása sokkal érdekesebb lesz,meglássátok. :D

csincsilla72 2014.12.18. 23:58:42

@spinks: Röné nem műsort csinál, hanem alszik és ordítozik. Ha nézed, akkor tudod, hogy a csaj békeidőben napokig nem szerepel az öfikben. Műsort a Kazal-Denisz, a Zsu-Dani és a Laci-Edina páros csinálja. Utóbbi négy keresztben is. A többiek látványelemek, ill. bútordarabok.

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 23:59:37

Ó Uram!Te akinek birka szolgái ingyen árulják a fröccsöntött poliészter fiad fára feszített aranyszínű festékkel lefújt mását!Árulj nekünk ma streamet amiben a Te nagy dicséreted, neved elhangzik napról, napra!Te aki a szegyéneket és analfabétákat tekinted célközönségnek!Szélesítsd a vevőkört!!Tégy csodát!!Szomjazzuk a hit alapú tudást!!ÁmMen!!

spinks 2014.12.19. 00:00:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fannika viszi a showt, de őt is hihetetlen ellenszenv övezi itt. Legalábbis én így erzem. Aki viszi a műsort a hátán azt kéne támogatni. A konfliktusos embereket bennhagyni. A langyos semmirekellő, ilyen showba nem való embereket meg hazazavarni. Az a baj hogy mindenki az iylen szavazasokon, parbajokon akár elégtetelt venni a saját életében ért sérelmek miatt. itt úgy érzi hogy bosszút állhat egy általa már ismerősnek ítélt, és utált karaktertípuson. A Dani milyen balhét fog kreálni majd? Tipikus puha pöcs.

csincsilla72 2014.12.19. 00:01:17

@Köcsöglány: Hát, ráférne Renire is egy kis szoli:-) A zsetonárfolyamot tudjuk.

Agape Satori 2014.12.19. 00:01:40

@spinks: Nézhetnénk tovább a pirosítóval kikent vizihullát, ahogy mesterkélt gesztusokkal, túlartikulálva mindenkinek elmagyarázza szerinte hogyan kellene működjön a világ. Jóval nagyobb "műsor" lesz mindkét csapatnál ha Dani megy vissza.
A "hogyan ne sminkeljünk modell" sínésznő magát ejti ki és szerintem a mai összefoglaló alapján erre a szerkesztők is erősen rásegítenek már.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.19. 00:02:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
"Pirosló fejjel üldögélt itt-ott" :D
És ezt a fejet egy hullaszínű testen viseli.

csincsilla72 2014.12.19. 00:03:39

@spinks: Fantáziátlan vagy. Ha kipotyog a mocsár és a tujasor, akkor Daniék kerülnek sorra. Gondolod, hogy nem lesz ott balhé?
De ha nem, akkor támogasd inkább Pöcköt. Inkább őt tartsák benn, mint Rönét.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 00:04:32

Dani pont semmilyen, esztétikai értelemben pedig Reni győz nálam, őt szimplán szívesebben nézném,..

Reni naiv és farkasvak, aki egy idilli világból jött a gonosz villába, ezért is kellene még legalább egy darabig bennmaradnia, Dani egy tökéletesen érdektelen, picit beszédhibás, lányoknál helyből vesztes jófiú, aki tud latinul, na és? Semmi keresnivalója a villában, nyerni nem fog, ahhoz picit raffináltabbnak kellene lennie.

Fel nem foghatom a Röni elleni fröcsögést, értetlenül állok előtte, pedig az elejéről nézem én is. Azokban a dolgokban amelyben kritizálta Zs-t, szimplán igaza volt.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.19. 00:04:41

@Agape Satori:
:D
A tiéd előbb ért be.
Ami a bőrszínt illeti....

MacákékIcukája 2014.12.19. 00:04:59

@spinks: a Dani mar most krealja a balhet, ezek szerint te nem vetted eszre :) Az mas, hogy nem kozonsegesen csinalja (arra ott vannak a tobbiek, ill. ott volt a vv6).

Aharon 2014.12.19. 00:06:23

@csincsilla72: Azt figyeltétek, hogy amikor a monológja előtt beköszönt, csak a hugicát köszöntötte, drága vőlegényét, aki azóta már albatroszguánót gyűjt Jan Mayen szigetén, fix szerződéssel, a kövi 20 szezonben, na azt egy fél hanggal sem? Ha az a csávó ezután hozzámegy (és nem a mű-szopásra való rákészülés miatt mondom) akkor tényleg egy fasz, pedig karakterre nem tűnt különösebben hülyének, sőt.... de hogy mit akar ettől a gonosz, undorító nőtől, az rejtély.

Gia 2014.12.19. 00:07:31

Nekem a legellenszenvesebb szava az volt ma Rönének a bizi kiosztáskor,miszerint ő folyamatosan sulykolja,hogy Zsu milyen kétszínű..Vajon ki kérte,hogy sulykolja?Ez miatt ballag majd szépen haza.

csincsilla72 2014.12.19. 00:07:44

@FOGASFŰRÉSZ: Szerintem hangosítsd fel néha a tévét. Érdemes lenne. Reninek a megjelenése a legjobb tulajdonsága. Egyáltalán meghallod, amiket mond? Ahogy mondja? Látod azt, mennyire megbánt maga körül mindenkit?
Idilli világ, te jó isten. Amiben ő a királylány, ugye? Vagy a helikopter.
Ne haragudj, de nem vagy komolyan vehető.
Vagy hazaértél, kedves Vikcsu.
Hidd el, reménytelen.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.19. 00:07:47

@FOGASFŰRÉSZ:
"Dani pont semmilyen, esztétikai értelemben pedig Reni győz nálam, őt szimplán szívesebben nézném,.."
Kezdesz Patológra hajazni, ő is szívesen nézeget ilyen esztétikumokat a munkahelyén :)

Rémület 2014.12.19. 00:07:57

@spinks: Szerinted műsor csakis valamilyen balhé lehet? Mert engem például baromira untat.

csincsilla72 2014.12.19. 00:09:03

@FOGASFŰRÉSZ: Szerintem hangosítsd fel néha a tévét. Érdemes lenne. Reninek a megjelenése a legjobb tulajdonsága. Egyáltalán meghallod, amiket mond? Ahogy mondja? Látod azt, mennyire megbánt maga körül mindenkit?
Idilli világ, te jó isten. Amiben ő a királylány, ugye? Vagy a helikopter.
Ne haragudj, de nem vagy komolyan vehető.
Vagy hazaértél, kedves Vikcsu.
Hidd el, reménytelen.

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 00:09:52

@Aharon:

"de hogy mit akar ettől a gonosz, undorító nőtől..."
Magam el tudom képzelni (mert rám mocskos a fantáziám), hogy bizonyos típusú szerepjáték nagyon megy köztük, és ez lenne végül is a kapcsolat alapja.
Vagy nem.
Igazából lófaszt se érdekel... :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:10:12

@spinks: számomra nem elvárás a BALHÉ egy ilyen műsorban. Legyenek konfliktusok, legyenek vidám, vicces történések, legyen Történet - szerelmi szál, taktika, mindegy. Az üvöltözés, a permanens gyűlölködés az nem műsor, az kinos.
De nem vagyunk egyformák.
Lehet, hogy Dani nem a legharsányabb, legbalhésabb "versenyző", de nem is attól kell, hogy valaki jó játékos legyen, hogy üvöltözik és fröcsög folyamatosan. Tudod, ez egy olyan műsor, ahol a nézőket kell kiszolgálni. Feltételezzük, hogy nem az rtl, hanem a néző szavaz és dönt.
Az már a Vikcsu párbajakor nyilvánvaló volt, hogy az az út, amiről te is beszélsz, az nem vezet máshová, mint az utcaajtóhoz... Reni pont ezt a vonalat képviseli. Semmi ész, semmi taktika, semmi tudatosság vagy legalább szimpatikus személyiség.... egy nulla. Még van hátra vagy két hónap és műsor szempontjából, ő egy nulla.

csincsilla72 2014.12.19. 00:10:38

B@Aharon: ocs a duplázásért. hülye blogmotor.
Hát, lehet, hogy már ő sem hisz Norbiban. Nem csodálnám.

Aharon 2014.12.19. 00:11:07

@Száz stadiont ezeret: Nem, nem véletlenül, a b. nejem meg én is pont ugyanezt mondtuk a jelenet után, és kb. egyszerre. Okádni tudnék ettől az embertől, hogy a nőt, aki odaadja magát neki, rendszeresen liknak hívja, és hogy képtelen a riportban is tekintettel lenni arra, hogy Fanni, akármennyire kurvoid is alapbeállításban, mégiscsak egy élő ember, akinek van kistesója, anyja, apja. Ha már apa, ha én lennék Novozánszki apuka, aprószemű söréttel csőre töltve várnám ezt a görényt idekinn, amikor Basszájba kiejti majd a picsába, meg egy sarlóval, hogy megszabadítsam a világot Godzillától.

spinks 2014.12.19. 00:12:36

Ti megvonnátok magatoktól azt a jelenetet ahogy a Reni a párbajról visszatérve önbizalomtól megrészegülve leolt mindenkit? A Renátában hatalmas tartalékok vannak még. Minimum2 cicaharc.Edina és Zsu..A Dani..egy langyos karakter.
Én azt látom tényleg , hogy sokan a saját életükben ért sérelmeket torolják meg ezeken a párbajokon. A konfliktusos figurák viszik az ilyen showkat. Nem a Robin, meg Ádám féle vattaemberek.

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 00:12:37

@Gia:

".Vajon ki kérte,hogy sulykolja?"
Nyilván álmában történ az ő elhívatása angyal (vagy kerub, vagy faxomtudjami) által, de lehet hogy ébren ezt mondták neki a HANGOK, és azóta ez neki a szent feladata.
Vannak ilyen típusú hülyék, igen.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.19. 00:13:29

@Aharon:
Már balhézott a gyerek valamelyik bulvárban.
Jól kiszúrtad, hogy csak a tesójának köszönt.
Lehet, hogy kapott a retektől infót?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:13:46

@Ay Mama, Que paso: én veled vagyok, elalvás előtt még elmorzsolok egy fohászt éretted, hogy legyen miért lesned az onlányt, mindörökkönörökké. :)

csincsilla72 2014.12.19. 00:13:56

@spinks: Boldogan megvonnám magam tőle.
Nekem elég az, hogy két hétig Blikk-főcím lesz Röné és Norbi találkozása.

Gia 2014.12.19. 00:14:03

@Száz stadiont ezeret: Ja,értem.Köszi a felhomályosítást. :-D

Aharon 2014.12.19. 00:14:26

@Száz stadiont ezeret: Hmm. Engem ez sosem vonzott, de tény, hogy vannak egészen hülye férfiak (és nők), akik képesek verbális is fizikai abúzálásra gerjedni.... abba a kis hipszterben éppen elférhet egy kis miniatűr Leopold von Sacher-Masoch :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 00:16:24

@spinks: igen.én megvonnám. Nem vagyok kíváncsi Röné mesterkélt ál-színészkedésére. Annyira irracionálisan látja magát és a játékot,hogy az fáj. Daninak sokkal több konfliktusa lehet bent.
Amúgy akik a Rönére szavaznak,azok nézik a műsort? És az online-t? Mert én nézem mind a kettőt és rohadtul unalmas karakter. Csak akkor van játékban,ha valaki "játszatja",ezek pedig Dani,Zsu és Edina. Ennyiiii. Menjen haza,otthon is tud aluszkálni.

csincsilla72 2014.12.19. 00:16:50

Nem szeretném még egyszer Röné önelégült arcát és az ordítozását hallani. Otthon ordíthat. Ha lesz kivel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:18:23

@spinks: "Én azt látom tényleg , hogy sokan a saját életükben ért sérelmeket torolják meg ezeken a párbajokon"
Ezek szerint te olyan vagy a való életben, mint Renáta?

spinks 2014.12.19. 00:20:00

@csincsilla72: nem beszélve arról, hogy a Renáta győzelme,megturbózná a macit meg az összes embert aki abban a csapatban van....kár hogy ezt nem látod..és egy langyos kézmeleg figirára voksolsz. Ok-okozati összefüggéseket is kell nézni.A Renáta kiejtése..teljesen szétporlasztja a Fanni vonalat.
Ti az ellenszenveteket viszitek be a szavazásra. ennyi erővel....kiválaszthatnának 12 csodálatos embert akik egész nap imádkoznak. Igen a Renáta egy hisztérika..de a léte egy benzines hordó....s ez a műsor szempontjából nagyon előnyös. Arról nem is beszélve...h önbizalomtól duzzadva megy vissza.kár h nem látod a folyamatokat.

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 00:20:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Így legyen!!!Amíg világ a világ!!És még hét nap!!!

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 00:21:27

@Aharon:

"... vannak egészen hülye férfiak (és nők), akik képesek verbális is fizikai abúzálásra gerjedni.."
Bizony, és ahogy én ennek a Renyónak az ő fejit elnézem, meg úgy általában az egész személyiségszerkezetét érzékelem, hát pontosan hogy el tudom ezt képzelni vele kapcsolatban. A szerencsés jövendőbelijéről nincs semmi infóm, de hát valami oka csak van (volt) rá, hogy eddig ezzel az izével izéljen, vagy tudomisén mit...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 00:21:28

@kamilla123: Zsu meg azt mondta Daninak a nagy veszekedés után, hogy a villában csak Dávid tetszett neki, senki más, és így nem csak Danival, de mással sem fog összeállni. Ezt kb. kisdobos becsületszavára esküdte...

Gia 2014.12.19. 00:22:33

De jó lesz látni Jabba arcát hétfőn!Remélem nem kerül alá senki,amikor összeomlik.. :-D

spinks 2014.12.19. 00:23:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a kérdést szimpla provokációnak fogom fel. Ha olvastad volna a hozzászólásaimat akkor láthattad volna, hogy írtam h nem szimpatikus a Renáta. Én mindent a show szempontjából nézek. S bevallom férfiasan, hogy a konfliktusok tényleg jobban érdekelnek...egy ilyen műsorban ..mint a kamuszerelemek, meg sex.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.19. 00:23:44

@Ay Mama, Que paso:
A reggeli kávéknak te adod az aromáját :D

csincsilla72 2014.12.19. 00:24:06

@spinks:
Nézd, mivel már tudjuk, hogy ezt a műsort az értelmiség nézi főleg:-), ők nem Maunika-sóra vágynak. Mi intrikákra vágyuk. Szervezkedésre-szövetkezésre, titkos társaságokra.
Óbégatásra elég Fannika is, néha Dóri is besegít.

Aharon 2014.12.19. 00:24:21

@Száz stadiont ezeret: Inkább a sajtreszelő, vagy egy ékszerteknős.

Edina meg Dani okoskodnak az onlineban, és Edina megint kurva jókat mondd. Ostoba, mi? Anyádpicsája, Röné.

mézescsók 2014.12.19. 00:24:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: A statisztikát meg onnan nézzük, ahonnan akarjuk.
@dzsézön tetem: Viperát. Szavakat.
@fran7: Nem láttam a BV-t, az itt olvasottakból következtettem. Ha azt mondta, hogy itt a hv-n az emberek bevallják, hogy értelmiségiek és nézik a Vv-t, akkor nekem kézenfekvő volt. Nincs ingerenciám, hogy bárkire is szívlapátot fogjak.
@csincsilla72: Akadnak nagydumás eszementek is. A hejesirrás meg...

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.19. 00:26:40

@spinks:
Attól nem kell félned, hogy Dani szexel .)
Konfliktus pedig így is úgy is lesz még bőven.

dzsézön tetem 2014.12.19. 00:27:43

@mézescsók: csak viperát? Vadász, vadász... :-)

csincsilla72 2014.12.19. 00:29:07

@spinks: Bízz abban, hogy Denisz, Fannika és Maci kellően ki tudnak borulni és nyomnak még néhány faszombazmeget, amint Dani jön vissza.:-)

spinks 2014.12.19. 00:29:32

@dzsézön tetem: gondolom a Reni hivatalos keresztneve.
Szólj ha a ti városotokban nem a Renátákat hívják Reninek.

Copfos Gizi 2014.12.19. 00:30:39

Nem tudom, hogy vagytok vele, de Dani arca, mintha tisztult volna. És most kezd olyan lenni, amire talán már jó ránézni. Nah nem rossz ez a srác. Még pár év, aztán azt is mondhatnám férfias :)
De ez az én véleményem ugye :P

Az Öfi érdekes volt, de nem rázott meg nagyon, a BV-n pedig rég röhögtem ennyit :D Tetszett Éva nagyon ^.^

csincsilla72 2014.12.19. 00:31:01

@Aharon: Dani is, Edina is kurva jókat mond az online-ban. És ha jól értjük, megint valami tetvarek dolgot követett el a mocsár.

spinks 2014.12.19. 00:31:34

Akkor ..ámen...essen ki a RENÁTA. Mindenesetre egy Robinnal lazán kicserélném. Mennyi puha pöcsöt válogattak be...pf

csincsilla72 2014.12.19. 00:32:48

ajjaj, Zsuzsa duzzog, mert Edina lett a kampányfőnök?

Aharon 2014.12.19. 00:33:03

@csincsilla72: Egymás szavába vágva mondják ugyanazokat a nagyon jó meglátásokat. Megeszem a nem létező kalapom, ha nem ez a két ember fog ott állni a végén. És Zsu kezd nálam nagyon untergangba fordulni, bizony nagyon.

csincsilla72 2014.12.19. 00:34:02

@Aharon: hát, Zsuzsa vágja maga alatt a fát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:36:30

@spinks: nem provokációnak szántam, csak az este folyamán Freud már meg lett emlitve és a gondolatmeneted alapján, adott volt a kérdés.
Én is a show szempontjából nézem a játékosokat. A Baukó Éva is ott baszta el minden egyes alkalommal, hogy azt hitte, az kell a nézőknek ,hogy valaki veszekedős, az agresszivitás határát súroló balhét gerjesszen; örök vesztes is maradt, belemerevedve ebbe a szerepbe és kurvára nem érti, hogy miért nem szeretik őt az emberek.
Miközben egy Alekosz vagy egy Aurélió megnyerhetett mindent. Mert ezekben a műsorokban a nézők az általuk szolgáltatott műsorra és "balhékra" (nagyon lightos értelemben használva ezt a szót) vevők. Nem a vegytiszta gyűlölködésre és sótlanságra.
Attilát már nem is emlitem, mert ő egy külön műfajt képvisel. Pontosabban azt a műfajt, amiről eredetileg szólnia kéne egy ilyen jellegű reality shownak.

csincsilla72 2014.12.19. 00:36:34

Dani GONDOLKODIK! Visszafogja az indulatokat. Szupi:-)

Aharon 2014.12.19. 00:37:37

Indián - Cowboy felosztás van, Daniék a kóvbojok, Reni meg a többi rézbőrű.... mókás. :) A Kisbékának kurvajól áll az a cowboykalap :)

Zsu most vérgeci. Nagyot fog koppanni a kövi párbaján.

csincsilla72 2014.12.19. 00:38:20

Edinában egy pszichológus is elveszett:-)

Rémület 2014.12.19. 00:39:47

Na, jó. Zsuzsa mégis kiakadt. Hehe. Kapja az okítást együttműködésből.

csincsilla72 2014.12.19. 00:39:52

Zsuzsa mindig az első akar lenni - by Dani.
Nem bírja elviselni, ha háttérbe kell húzódnia. Nem fogja fel, hogy ez a hét most nem róla szól- mondja

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 00:39:59

Tévéslotyó beszorult, mert nem őnaccccsága lett a kampányséf Dániel prófétánál.

csincsilla72 2014.12.19. 00:40:33

Ha mi nem vagyunk, ő itt egyedül marad - by Dani. A nap legfontosabb mondata!

csincsilla72 2014.12.19. 00:41:57

Zsuzsa féltékeny. Daniból nem kér, de zavarja, hogy nem ő áll már hozzá a legközelebb.

Aharon 2014.12.19. 00:42:35

Ezek ketten most irgalmatlanul egy srófra járnak. Sokkal erősebbek és hasznosabbak ők együtt és egymásnak, mint bármelyik másik pár vagy csapat. Remélem, tényleg egymásnak feszítik a hátukat a végszavazásig.

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 00:42:50

@Aharon:

"Zsu most vérgeci. Nagyot fog koppanni a kövi párbaján."

Úgy vélem, Dániel a saját fegyverét - a távolságtartást - fordította most Tévéslotyó ellen, és ez bizony igen mókás. Na ez a műsor, meg a sóóóó, nem az amit Renyóék művelnek...

MacákékIcukája 2014.12.19. 00:43:36

"Recskás májkrém" - by Pöcök :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:44:33

A Belevaló után gyorsan Columbora kapcsoltam, de már vége. Ahol most nézem -jézusmária- jelenleg a Móniasó van... na Spinks, ott aztán vannak balhék, meg konfliktusok... :D

csincsilla72 2014.12.19. 00:45:13

Dani hivatalosan is megszűnt pincsulni. Zsuzsa feloldozva, de ez nem tetszik neki.

spinks 2014.12.19. 00:45:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Attila nagy nagy " zsenialitásáról " csak annyit, hogy ha anno a műsor elején vitték volna ki párbajozni akkor kinn is maradt volna. Lényegében ő is vitte a hátán a műsort. Ezt jutalmazták a nézők.

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 00:46:33

Cowboyok indiánok
kalapok, tolldiszek
Edina szerint beállítják őket gonoszoknak és ne az látszodjon, hogy ők azok
Dani szerint hiába állítjáűk be őket attól ők még nem essznek gonoszok
Halszagú Reni a a jóság,
Döglött ló, csurom jó emberekkel vantele a másik csapat
Reni annyira játszodott a sretet és a jóság - beszél felháborodottan Dnai
Edina szerint nem vették komolyan a feladatot
ők a vizipipát találták fel mi meg a gólyot
Dani szerint sokat akarnak mondani de teljesen üresek
Robin is ott van de csak helyesel, bólogat, mint autó hátsó ablakában a kutya
az e lényeg hogy visszajöjjön Dani - mondja Edina
Dani továbbra is ironizál, hogy ők (Dniék ) keerik a konfliktust
nem merik bevédeni a Reni, az amásik
Edina nem fog lenyelni ilyen olyan dolgok és serinte Dóri, Dennis nem is utálja a Danit nincs vele porbléma
Dani megdicséri Edinát,aki szeréánykedik, hogy ő nem a beszédek embere, de Dani bíztatja és reménykedik, és abban is reménykedik hogy Zsu is el fog nekik mondani mindent
ÁMMEN ez hangzik el, valakik ezt mondták
temperamentumosak akarnak lennei akkor lemennek alpárba - Edina
Edian emeli a hagnját és erősíta a hangot, ha nem az megy amit gondol
Dani az isteni jóság és gonoszság örök törvényét járja körbe, de ssajno úgyanazt ismételgeti
Edina szerint a másik csapat lapult, mint szar a fűben
valami feladat volt, arról beszélnek
tíz pont volt indiánok és cowboyok, vagy párbaj
avalóságban ez egy reality műsor - nyilatkoztat ki Dani és erinte a néző semmit sem utál jobban ha a szájába adják a dolgokat
Edina szerint mindenkiben meg van bent a szeretet, érveli s hozzá
Dani szerint igaza van, de ez nem szeretett villa és nincs meg köztük a szeretet
Dani szerint Reni erőltetett és nincs olyan karkater akinek tíz pontban lehte sosrolni a tulajdonságait
vasárnap szeretnék a párbajt, de nem akkor lesz
lesz éjszaki kettes ügylet???
Edina Lacival megy
Dani meg Zsuval szeretett volna, de Zsu nem akarta
Zsunak rosszul esik hogy Daninak nem ő az első hanem Edina és Zsu egyenrangúak a szemében
egy cowgirl csizma dobog végig a saloon padlóján, Zsu az, rágyújt
megkérdezik és megáll a stream
arra akartak kitérni, hogy ők (Zsuék) gyűlölködnek, gonoszak és a másik csapat az adakozó
Dóritól származik az adakozó
Zsu megfenyegtet a másik csapatot ha nem pakolnak el, akkor csöngeti fog!!!!
aztabüdöskurvaélet Zsu mindig kétszer csönget
úgy néz ki vannak indián rezervátumok és a cowboyok legeltetéséi területei
Maci a törzsfőnők
Zsu az elejét nézi és bizalmi téren is Dani állt közel hozzá és szarul esett neki , hogy Edina is
Zsu féltékeny és buta is egyszerre z végzetes kombó
Edina Zsut kéri meg hogy segítse, ha beszélni kell mert ő vörösödik
Zsut győzködik, hogy szükség van rá, és Edina eddig kevés szerepet kapott
Zsu egyetért - és nem irigy - hazudja Zsu és miután elkérik a cigiét bemegy, de azért mert nem féltékeny szerintem ezért ez nem hangzik el
Edina nem érti, hogy miért ilyen Dani nyugtatja hogy ZSu ilyen duzzógó és első akar lenni mindenben és nem tudja elviselni, hogy néha háttérben legyen és hogy ez a hét most nem róla szól
Edina nem tudja mi jár a fejébe Dani beszéljen vele
Edina szerint látszik a fején, én a hangjából is hallom
Dani szerint ZSu nem fogja fel ha kiállnak mögül , akkor ő egyedül marad
Dni kicsit mérges hogy azt fogadta el, ha ZSu nem akar vele őrségben lenni, Edina fúrja nagyon helyesen
Zsu bent panaszkodik a Laciéknak- mondják

bemennek
sokan beszélnek egyszerre
két tábor van az őslakosok és a pisztolyhósók
Maci ülő bika, vagy fekvő medve névvel futhat nem tudom
egy westernfilm zenét fütyülnek de borzasztó, a ritmus se , a hangok pláne
Dóri többször elájul majdnem olyan álmos,
nevek adnak maguknak? de szar, ha vicc akkor még rosszabb

Aharon 2014.12.19. 00:47:05

@Száz stadiont ezeret: És csak most kezdte hétfőig még van három nap.... ha most ilyen szarul reagálja le, mi lesz itt a párbajig? Szerintem Pincsesz lassan megérti, hogy miért hívta mindenki Pincsesznek, és abban már biztos vagyok, hogy tudja, hogy egyetlen emberrel van értelme (az viszont kb. kötelező) összetartania, és az a Kisbéka. (Bocsi Mézescsók, loptam, mert szerintem nagyon passzol és cuki, de mindig el fogom ismerni, hogy a te találmányod :) )

Copfos Gizi 2014.12.19. 00:47:05

Na igen. Kiskun kiharcolta a függetlenségét, most meg Dani élvezi :)

Igazából a BV-ben mikor Vikácsú megint a pórázzal jött.. Nem is értem. Nem nézi azóta a műsort? Vagy nem hall? Vagy csak azt amit akar, szelektíven?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:47:20

@spinks: a "ha", meg a "volna" nem történelmi kategória. Megnyerte? Meg. Miről beszélünk?

egyemakisszíved 2014.12.19. 00:47:43

De genyók a szerkesztők, megmutatták a fekete csapatnak, hogy ki fognak halni, csak rezervátumban marad fenn néhány képviselőjük. Vajon ki lesz az utolsó indián közülük?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 00:49:26

@Aharon: azt azért remélem veszed, hogy Mcsók dehonesztáló értelemben használja ezt az elnevezést Edinára. :)

Aharon 2014.12.19. 00:50:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Veszem hát, de én kurvára nem, sőt. Imádom a kiscsajt, úgy, ahogy van. :)

dzsézön tetem 2014.12.19. 00:51:23

@spinks: Rön...eh, fogok ilyen baromságon vitatkozni? Legyen neked. RENÁTA. Tessék! Most boldog vagy? Becsicskultam, jó? Lehet belémtörölni a làbad. (van egy zsepid?)

spinks 2014.12.19. 00:52:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak úgy beszéltél az Attiláról mintha valami géniusz lenne. Megnyerte kész.pont . ennyi.Azóta is ebben a szerepben tetszeleg, hogy mekkora zseni. Tudatos tudott maradni az ösztönlények között. Ügyes volt ,megnyerte, gratulálunk.

spinks 2014.12.19. 00:53:24

@dzsézön tetem: te vitatkozol ezen..hahó. Ezen megakadtál. Úgy hívod ahogy akarod, de akkor ne kérdezd már meg tőlem ,hogy ki az a Renáta.

Aharon 2014.12.19. 00:53:28

@egyemakisszíved: Fanni. Szvsz harmadik. (Dani és Edina után.)

Haplo 2014.12.19. 00:54:34

valaki ki tudna segiteni egy stream linkkel?

dzsézön tetem 2014.12.19. 00:54:50

@csincsilla72: nagy ügy! Fuckniban meg fél Békásmegyer.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 00:56:37

@csincsilla72: Én meg azt mondanám, hogy pont ezért fair az élet! :-)

dzsézön tetem 2014.12.19. 00:56:45

@spinks: és még belerùgsz a hullámba is. Legalább várd meg mìg kihűl a corpusom.

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 00:57:41

indiántábor
jön be a hideg mint az állat
Dennis Dóri szívják a békepipát (ja nem arra nemvolt pénz a költségvetésben)
a redőnyt akarják lehúzni, gondjaik vannak ezzel

de most tényleg - kérdi Fanny
beszéltem UFF- játssza a szerepet Fekvő Medve
Fanny megdicséri a stábot, hogy pink és csillámos tollas fejdíszt kapott
Fannynak annyira bejön, hogy az ellopását tervezi a hajpántnak, kurva jól néz ki, kenyerezi le a stáb Fannyt egy 230ftos fejdísszel, amit a Campona előtt felállított szilveszteri álarcos fabódéjában vettek, kb tegnap ebédidő környékén
az indiánok nyugiban fognak aludni, aggódnak is......

csincsilla72 2014.12.19. 00:58:33

@spinks: Bocs, mi nem jutalmazzuk Renikét. Evvan.

mézescsók 2014.12.19. 00:59:12

@Mók_Ica: Semmi. Csodálkozom. Főleg magamon, hogy csodálkozom.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mondtam már, hogy egy finnyás hülye picsa vagyok. Nem vicceltem.
@dzsézön tetem: Viperanyelv.

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 00:59:51

@Aharon:

Talán túl sokat látok bele Dánielbe, de nem tartom kizárhatónak, hogy az eddigi pincsulása az adott helyzet kiaknázására történő tudatos alkalmazkodás volt, és most jött el az alkalom, ahol ezen változtatni lehet. A jó stratéga alkalmazkodik a helyzethez, ugyanakkor felismeri az alkalmas pillanatokat, és él velük.
De lehet persze, hogy mindez a véletlen műve, nem látok senki fejibe bele.

spinks 2014.12.19. 01:00:57

Amúgy megadom magam az érveiteknek. A Danira át is tettem a szavazatomat.

Száz stadiont ezeret 2014.12.19. 01:01:30

@egyemakisszíved:

"Vajon ki lesz az utolsó indián közülük"

Ülő Medve, esetleg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 01:02:19

@mézescsók: ne bomolj már! Tökre szeret(t)em amiket irsz, meg olyan lazán decens voltál, mi van veled mostanában?

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:02:30

@spinks: Attila egy zseni. Kész. Pont.

Haplo 2014.12.19. 01:02:45

@dzsézön tetem: szep estet :) nincs veletlenul egy alig-hasznalt streamed?

Aharon 2014.12.19. 01:03:45

@spinks: És az volt a zsenialitása egyik legnyilvánvalóbb jele, hogy konzekvensen elkerülte a párbajt, és maga helyett rendre másokat juttatott oda, ő maga pedig csak akkor ment már, amikor elkerülhetetlen volt, de akkor már 70-30-akkal küldtük vissza őkelmét.

mézescsók 2014.12.19. 01:03:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Vaskos tévedés. Szerintem egy dülledt szemű békára hasonlít.

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:04:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Shh! Pörköltfoltos trollmester vagyok. ( a Subbán edződtem)

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:06:52

@spinks: Itt ìgy is lehet érvelni??! Ha ezt tudom... tökömnek bajlòdtam évekig logikával, meg érvrendszerekkel.

spinks 2014.12.19. 01:08:24

@dzsézön tetem: De nem értem most mi baj. Én csak nyugtáztam és elfogadtam amit írtál.Már az is baj, hogy egyetértettem a hozzászólásoddal?

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:08:31

@Haplo: Mobilozok. Annak örülök, ha nem dob le a blogmotor ìrás közben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 01:09:33

@mézescsók: ja értem. Szóval az Agressziv Kismalacnak tetszik mostanában lenni.

mézescsók 2014.12.19. 01:09:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Semmi. Utálom a telet. Álmos vagyok.
Jó éjt!

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 01:12:45

indiánok poénkodnak talán Fannyka és Dennis leendő éjszakai műszakán
megoldást keresnek, zsebkendő a fülbe, de lehet hogy Fekvő Medve horkanásai elől keresnek menedéket
olyan viccesek vagytok- szól Fannyka (de nem azok)
Dennsi odaereszt a orruk alá és magyarázza, hogy nem büdös ez levegő
Maci fekve párnacsatázik Fannyval mindketten élvezik
közben Maci oda nyúl ahová nem szabadot volna- Fanny szerint
folytatódik a párnacsata, most Fanny üti telibe Maci fejét
Reni szerint z indiánok kibírnak mindent (sajnos nem)
Maci "rossz vagyok de használható"
tanakodnak lesz e még ma valami

szmoti 2014.12.19. 01:12:48

Hopp, maci rányúlt Pöcök pöckére :) én félnék Fanni helyében mellette....

Haplo 2014.12.19. 01:12:54

@dzsézön tetem: ertem. Csak tudnam miert blokkolja az RTL a kulfoldi ip-t... na mindegy, addig is mig szerzek egyet megyek vissanezni az osszefoglalot, ma este lemaradtam.

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:13:17

@spinks: veled màr vitatkozni sem lehet! Ejvetted a játékomat!!!! (bocs, de most mennem kell)

csincsilla72 2014.12.19. 01:14:08

@Száz stadiont ezeret: Szerintem Dani nem pincsult, hanem egy olyan stratégiát választott, ami a korábbi VV-ken bejött. Támogatta az elesett, mindenki által támadott Zsuzsát. Zsuzsa visszajött és hülye fejjel elkezdte lebontani a szövetségüket. Dani ezen értetlenkedett egy sort, mert ennek még nem lett volna aktualitása, aztán vállat vont és odaállt Edina mellé. Nem hülye, felismeri Edinka karakterét, sejti, hogy nyerő lehet kinn.

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:14:18

@Haplo: Òh! Ebből privát lesz, érzem. Holnap vagy ma vagy mikor ìrok.

csincsilla72 2014.12.19. 01:18:43

Jól értem? Reni mondta, hogy ő nem tud színészkedni?:-))

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:20:44

@mézescsók: Mézescsòk és viperanyelv. Teccik szeretni az ázsiai-konyhát?

dzsézön tetem 2014.12.19. 01:21:28

Csòk. Sziasztok. Jó éjt!

csincsilla72 2014.12.19. 01:22:33

Röné szerint Lady Gaga transzvesztita. Kiváló megfigyelő:-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 01:28:23

Maci tovább ostorolja amaga módzseribel Fannykát többször említik a halal halal kifejlesztés, nem tudom mire utal az arab boltokra, vagy valami másra
Dennis megunja és faszverésre buzdítja Macit, hogy legalább cend lenne két napig
megbaszod pinádat - ez volt a vége amit Fanny hallott
valami rapszöveg volt és Fannyka szereti az olyan rapszöveget amiben nem minden sorban ugyagyanaz van és felépül a szám
lopkodás va egymás közt, vége is stremnek, mert igenigen hiányoznak a prankek a műsorból

Maci arabul beszél, Fanny megkérdi hogy indán volt-e Maci szerint török Szálem Alejkum, Alejkum Szálem
Maci faszveréséről beszélnek
ez a halal halal is az arab kultúrából törhetett be a villába
Maci show megy a többiek szerintem már aludnának, egyedül Fanny vevő rá és énekelget, Maci fütyül
Maci az út a pokolban-t szokta játszani discosítva, Reni megkérdezi az magyar??majd Reni tüsszent és ebből Maci Padre megjósolja, hogy vissza fog jönni
majd bekapcsolja a torkába beépített basszust, csak nincs behangolva
Reni elhagyta az mp3 töltőjét és azóta nem tudja feltölteni - ezt rajtam kívül nem hallotta meg senki ott bent
zenéről beszélnek, Közben Reni koronáját? indkánkirálynő? felpróbálja Dennis, Reni fejét amúgy is nyomta- hát miért nem vette le
Maci és Fanny énekelgetek, dúdolnak - jó hogy nem halljátok
Reni Lady Gaga egy transzvesztita - nem hallják meg, Reni rá is kérdez hogy nem terjed a hangom? (vákuumból kifelé? nem tudom
Maci magyar számot kér tőlük, sokáig gondolkodnak Dennis Caramel koncertre jár Maci is
Dennis szerint Caramel az egyetlen akinek van hangja 35000 volt a jegy két főre
Maci Szigetszentmiklóson volt
Dennis gyűjtötte a pénzt, hogy elmehessen
Reni nem adna ennyi pénzt koncertre
Fanny szerint Dennisnek nem kellett gyűjteni
Maci megkérdezi árus voltál
Dennis nem, de tudja mire gondolt de nem
zenéről beszélnek tovább Kesha
blablablablabla
el is veszik
mert VV Folytatjuk is nagy szár ám a berkekben, dombok közt zsombékosokban, fenyérekben, pagonyokban, erdőkben, völgyekben

Haplo 2014.12.19. 01:28:55

@VV Erőlegény: koszi, de ez kulfoldrol nem megy.

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 01:41:22

@Haplo: meg lehet valahogy buherálni, hogy magyar IPd legyen

mr sleepy 2014.12.19. 01:42:27

@Haplo: már azon sem megy amit pár napja küldtem neked?

Haplo 2014.12.19. 01:46:15

sajnos nem :(a regieket is toroltek.

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 01:47:41

@mr sleepy: azt tudtam hogy egy vágásfajta, jól tudtam??
de arabnak ismertem London tele van ilyen Halal Chicken kajálósokkal
a koser az nem zsidó vágás? vagy az ottan népcsoportok mind kivéreztetnek?

Haplo 2014.12.19. 01:51:51

@Ay Mama, Que paso: koszonom szepen, mindjart vegzek az oszefoglaloval, utana megyek tanulmanyozni ezeket.

mr sleepy 2014.12.19. 01:54:31

@Ay Mama, Que paso: pontosan én sem tudom csak ösze hasonlitotam hogy ,kb én is csak azt tudom hogy mikor meg hogy vágják le szóval a halal frankó hús, a koser meg táplálkozás szokási forma .

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 02:02:26

cowboyok és cowgirlok közösen esznek kézzel ahogy kell
Reni kisétál Fannyhoz
hallod és még megkérdezi.......
Dennis egyre jobban kezdi megkedvelni Ádámot és majd Robinnal alszik a Fannyka
Fanynka szerint menni fog az Ádám közelébe kerülés
Dennis lila kendőt rakna bárkire a másik csapatból (lilát???)
Dennis élvezi, hogy azt hiszik, hogy be van feszülve
Fannyka megkérdi, hogy neki mi a jó abban, hogy ő nyomul Ádámra
hogy a lila kendőt magára rakja - Dennis
azt Maci is el tudja intézni - Fanny
Ádám Dórira nyomulna - Fanny
Reni lát már valamit nagyon rég, de ezt lekeverik, sajnos, mert mi nem láthatjuk,sőt nem is halhatjuk Reni látását

rá kell venni, hogy magára rakja következő kiválasztáson a kendőt -- Dennis (Ádámról)
nem érted, hogy Dóri is el tudja érni, Dóri mindig odajön ha Ádámhoz közel megyek- Fanny
Dennis nyomul Zsura, átlátod ezt kérdi Fannyt Dennis
fogat mosnak az udvaron, nem mosókonyhában
Fannyka féltékenykedik, hogy nappal Zsura nyomul, este meg hozzá megy
Dennis szerint ugyanez van Ádámmal és Dennissel
Fannyka Dennis vita kezdődik és game over a streamnek
azzal zárult, hogy Fannya számon kérte Dennis, hogy ma sem segített neki

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 02:13:59

Fannyk és Dóri keresnek valamit, a kontaktlencse folyadékot
Reni szerint hagyják felkapcsolva a villanyt, mert az jobb, mint le-fel kapcsolgatni
a mosókonyha az indán raktár
Maci kaját lopott ki vagy be vagy össze és az activiákér és pudingokért küldi Renit
a többiek a mosókonyhában zörögnek, csörögnek csendekbe betörnek
Fanny Dennsi a többiek most, nem veszekednek (de)
megy a szurka piszka, Dennis szerint Fanny akkor menjen az Ádámhoz a nagy Adoniszhoz, ha Dennist nyomorékozza meg bénázza
el is veszik a streamet mer fogyatékos emberekről nem lehet a romániai média törvény értelmében éjjel kettő után mosókonyhából streamelni

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 02:26:33

hadd adják már le pár kilót - Fannyka
hol a wc papír, ide raktam
Fannyka hisztizik
nyugtató puszit ad Fanny nyakára, azok könyörgőnek hogy Dennis ne a szaunába aludjon
pisi Reni, Fanny kaki
elkapcsolnak, szerencsére
Dennis midnjárt kitalál valamit, MAci eg kajás zsákkal van jelen, Dennis dekket lop
Macinak aki a kaját elrejti a szoli alá
Dórit bazdmegolják, hogy nehéz elviselni elhiszik hogy nehéz időszak van(temetés)
Denis nem akarja bántani
Maci szerint fogja, Dennis szerint is mindenkinek elpattan egy idő után
Zsu meg úgy eszik mint egy királynő, éz ki és mosolyog
Maci szerint kapnak lapellátmányt
amikor meg bemegy a wcre beleszarik és nem húzza majd le
Laci gyógyszerfüggő!!!! nem fogja bírni, Dennis bogarat evett volna ha nem Reninek kellet, ügyes volt Dennis szerint (részeltek 22 órakor az rtl 2, bocs a spoilerért)!!
Welcome to the Jungle!!! . maradtak még bogarak a Celebműsorból
Dennisnek stratégiát kellene váltani, Zsu felé, nem talál rajt fogást
Reninek vissza kell jönni, Danikának nagy arca van be se fér a villaajtón
akikkel Maci köcsög azzal köcsög és kimutatja
Dennis szerint Zsu nagy faszcibáló látja a szemében, de kell más taktika
Reni szerint Dóri minden csávót magának akar
gondolkoznak, hogyan csinálják ki az ellentábort
Dórival lesz konfliktusok Dennisnek és Macinak is
megjön reni és vége
Reninek a kipárolgása elviszi a stremaet, na majd hétfőtől!!

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 02:49:38

Fanny Reni suttogás
a melltartó levétel a realityben level 41a téma
bejön Maci
bénáznak az ajtóval hogy támasszák ki (hogy ne rabolják ki őket a gonosz cowboyok?)
aludjunk már!!- Fannyka
leoltják a villanyt tök sötét van , itt nincs ám az a drága szürkén látó kamera
így a multikomplex nyugi ajtaját látni kintről,de Maci még levetett mikroporttal is bárhol felismerhető
nem tudom mit csináltok, találgatni nem fogok de erről maradtok le, ráadásul percek óta ez megy

kepfeltoltes.hu/view/141219/111100001_www.kepfeltoltes.hu_.png

bent vannak a fürdőben - szól Maci a hangokra
menjen ki valaki most lopnak
én nem merek - senki nem megy ki
a ruhákat nem viszik el az nagyon undorító
Maci mindjárt behozza a ruháinkat a gecibe
most elveszik maradék kajáinkat is - kemény az indiánok élete
Maci és Dennis kimegy, Fannyk utánuk mert azok nem tudják, hogy mi tűnt el
úgy tűnik semmi mert nem is voltak kint cowboyok
Zsujék mikroportját vágják be, de nem ők vannak a képen
ott voltak szerintük, lehúzta a fogkefémet a mosdón - Fannyka
most nincs fogkefém Fannyka
bebiztosítják magukat a betörés elől, tányért és zizegő dolgokat tesznek az ajtó elé belülről
szenvedés az indiánok élete
Dóri: ne tedd oda mert én mindjárt megyek a szaunába aludni
röhögnek, mi a faszom
hagyjátok már abba - Fannyka
motoszkálás töri meg a csendet - motoszkálás nem szereplő....
suttognak is már

Ay Mama, Que paso 2014.12.19. 02:53:33

Jó éjszakát! szól Maci
köszi - mondja Ay Mama, Que Paso, de Maci ezt nem hallja

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 05:20:43

Laccci és Edinka holnap murva fáradtak lesznek. És én is. Jó sok on volt ma,de az álommanó eljött.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 06:28:19

@csincsilla72:

"Ne haragudj, de nem vagy komolyan vehető."

Lebilincselő az érvelésed. Ezer szerencse, hogy te viszont marha komolyan vehető vagy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.19. 06:30:32

@Mók_Ica: majd zuhizom a kiskecskémnek :-P

@mézescsók: igen, erre írtam, h nem jelent semmit... :-)

@spinks: robinnal én is, de taktika terén meg maradjon Dani.

@csincsilla72: legalább őszinte volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.19. 07:23:48

Remélem, mindenki megnyugszik :

Fanni nem terhes.

Aharon 2014.12.19. 08:03:06

@mr sleepy: more or less igen, de nem teljesen azonos a dolog, mert a muszlimoknál megáll a dolog az engedélyezett állatok torkának elvágásnál, míg a kóserság ennél összetettebb, egyfelől a tiltott álllatok köre is nagyobb, másfelől beteg állat fogyasztása tilos, és ennek vizsgálata komplexebb, harmadrészt, tilos a vér fogyasztása a legkisebb mennyiségben is, ezért a húst só-vízfürdő keverékével többszörösen vérmentesíteni kell. elég bonyi, plusz még rájöna húsos-tejes együttfogyasztásának tilalma is.... a halal az ennél eccerűbb rendszer.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 08:42:48

@Aharon: Amikor Dani barátja kovi, helyett kövit olvasott, azon sírtam! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 08:53:49

@FOGASFŰRÉSZ: Fűrész, ha Röni kiesik ki lesz a következő kedvenced? Mert nagy valószínűséggel utána meg ő lesz a következő kieső? Mit mondjak nem vagy egy jó omen... Jó sz neked, ha mindig a lúzer pártját fogod?

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 09:40:42

Kár hogy Fanni nem terhes, lehetne egy applikációs szavaztatást csinálni belőle.

Kiszavazzuk Fanniból a magzatot vagy sem?

Kanapémedve lenne az villa abortuszmestere egy drótfogassal, testhezálló feladat lenne neki.

xander 2014.12.19. 09:53:38

Azt ugye vágjátok,hogy aki közel kerül "érzelmileg"díjé macihoz,annak viszonylag rövid időn belül kinyílik az utczaajtó... :)

csincsilla72 2014.12.19. 11:00:19

@xander: Jó lenne, ha fenn tudják addig tartani a szövetséget, amíg Medve és Denisz is repül, akkor marad Fannika és Dóri, mint szórakoztató elem, akik rá fognak fanyalodni a többiekre. No az érdekes helyzeteket fog teremteni.:-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 11:35:13

Zsu tegnap az on-ban elveszítette egy kicsit a szimpátiám. Sőt,aszondom,menjen,nem fog fájni már :D Hisztis egy nő ez is. Nem is kell neki Dani,de mégis. Ezt utálom a legjobban,amikor valaki ilyen.

csincsilla72 2014.12.19. 11:35:37

@FOGASFŰRÉSZ:
Bocs, de tényleg nem tudlak hova tenni. Ha ugyanazt a műsort nézed és nem ismered személyesen (vagy nem vagy érdekelt a bennmaradásában azért, mert mondjuk Maci barátja vagy családtagja vagy), akkor esetedben csak a trollkodás jöhet számba.
Értem én, hogy azok, akik ismerik a csajt, látták már szerethetőbb és kellemesebb oldalát is, de nekünk ez nem nyilvánvaló. Reniből a műsor a legrosszabbat hozza ki. Vagy nincs jelen, vagy ordibál, hisztizik és pofákat vág. Grátiszként gonosz megjegyzéseket szúr oda a többieknek. Szerinted neki erre szüksége van? Megnyerni sosem fogja, és ahogy telik az idő, úgy válik egyre antipatikusabbá a nézők számára is. Mi lesz vele, ha vége ennek? Hol fog munkát kapni? Baukó is megkínlódik a népszerűtlenségével, pedig ő még szerepelt is az öfikben napi szinten anno. Nem hiszem, hogy Reni ugyanazt képviseli, mint Éva és nem hiszem, hogy az ő sorsára vágyna.

Juvegrande85 2014.12.19. 13:57:11

Hát ez a tegnapi Fanni-Dóri diskurzus a terhességi teszt fölött ez mindent vitt. Megszakadtam a röhögéstől.

Dóri: Ti csak úgy izéltok össze vissza...? :D:D
Hozok egy tányért...
Fanni: Belepisilok!
Dóri: A tányérba? :D:D

Kész. Szakadtam. A Fanni fejében uralkodó sötétség mértéke határtalan. :)

mézescsók 2014.12.19. 14:44:38

@dzsézön tetem: DDDD - megvilágosodtam én is.
Másik: nem szeretem az ázsiai konyhát, megeszem, de ha választanom lehet, inkább az olasz, a francia és a görög. Ebben a sorrendben.
@Aharon: Használd. Nem védettem le. A véleményem meg ugyanaz.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 15:29:50

@csincsilla72:

"Ha ugyanazt a műsort nézed és nem ismered személyesen (vagy nem vagy érdekelt a bennmaradásában azért, mert mondjuk Maci barátja vagy családtagja vagy), akkor esetedben csak a trollkodás jöhet számba."

Hagyjad már ezt az ostoba trollkodás dolgot, tényleg kezd fárasztó lenni.
Te tényleg nem hallottál még arról, hogy emberek különbözőképpen látják a dolgokat? Én nyilván totál másképp mint Te és itt még sokan,.

Én már a bemutatkozó filmje után szerettem volna Rönét őt látni itt a vellában Júlia szerepében. Berekedni berekedt, mert annyira boldog volt, hogy bekerült a villába, hogy szétsikította a torkát, ez inkább kislányos öröm volt mint bármi más. Zs-vel kapcsolatos állásfoglalásaiban szimplán egyetértettem vele. és azokkal a villában, akik hidegnek és számítónak látták zs-t.

És egyáltalán a B-osztályos csapat alapjáraton szimpatikusabb számomra, hát nyilván mert én is B-be jártam és nem A-ba. Mi prolik voltunk, tehát napközisek, hajnalban eljöttünk otthonról és este mentünk haza, nekünk nem volt otthonról uzsis zacsi, mint az Ásoknak, akiket suli után várt otthon a mama, vagy a nagymama.

Ami itt a lényeg, nekem alapjáraton, szimplán zsigeri alapon a B-s prolicsapat jön be jobban, tehát VIKCSU, igen VIKCSU, aki kiesett, De persze főleg FANNI, őt zseniálisnak tartom, és rendkívül szórakoztatónak, és bár Denisz nem igazán az esetem, de még mindig szimpatikusabb mint Laci, tény hogy a proliságból rendesen kilóg Dóri, ő nem tudom honnan jön, majd utána olvasok, de pl. ebbe a proliságba tökéletesen belefér Maci, bár valszeg ő a beépített ember... mindenesetre alapjáraton zsigerileg nekem ez a csapat jön be...

A másikban túl sok az agyaskodás és "úri osztály", bár nyilván ebből azért kilóg Edina, aki szimpatikus is, bár vannak gondjaim azért vele, de érdekesnek, érdekes

szóval az A csapatban összességében hideg, számító, lekezelő úri népség van, tisztelet a kivételnek... persze Robin bejönne, csak ne lenne ennyire tutyi-mutyi, remélhetőleg megtáltosodik, különben lőttek neki...

Remélem többet nem jössz azzal a hülyeséggel, hogy rokona vagyok valamelyik szereplőnek, ha meg letrollkodsz akkor utána nézz tükörbe és szopogass negrót, tényleg, már nem tudom mit írjak erre a trollkodásmániádra... Nem csak nyeld végre le, másképp látom és mást látok mint te.

Ha szétnéznél az országba látnád, hogy az emberek totál mást gondolnak ugyanazokról a dolgokról, igaz, én azokat szimplán agymosott zombiknak tartom, akik az ország ügyeiben másképp vélekednek mint én.

Avanivi 2014.12.19. 17:24:55

Hogy áll a házi szavazásunk ?

csincsilla72 2014.12.19. 18:13:08

@FOGASFŰRÉSZ: Jó, tehát nem trollkodsz, elfogadom.
Ezzel viszont megválaszoltad a kérdésem. Köszönöm. Vita lezárva, mert nem ugyanazok az infóink, így parttalan az egész.

Avanivi 2014.12.20. 12:24:28

@csincsilla72: Kösz:) 91-ig még lemehet ,oszt csá Reni

mosca.della.frutta 2014.12.20. 13:41:03

@csincsilla72: erre én csak annyit mondanék, hogy akkor - és pontosan akkor - tűnt fel itt, amikor a mocskosszájú szakadék, szegecselt riherongy vikács-rikács karakter csúfosan beégett a megalázó végeredménnyel abszolvált párbaja során, majd végre-valahára el is távozott a vellalakók köréből, ahogyan a nagykönyvben írva vagyon... xP és szerintem ezzel mindent elmondtam (részemről minden hozzászólását átugrom, kb pontosan zéró értelme van beleolvasni, ócska troll valóban, aki a személyes érintettségét gagyi módon próbálja palástolni).
süti beállítások módosítása