Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x30 - A Faszkalap-gate (18+)

2014. december 16. 07:49 - candyperfumegirl

Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi kiválasztás eredménye az lett, hogy a Zsu-féle klikk egyöntetűen kizavarta Ordenáré Rönét párbajozni, de ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy szabadult el a pokol és gurult el mindenkinek a gyógyszere ezek után, na arra még pont egy napot kell várnunk. Előtte még megnézzük a munkahetet lezáró zabálást, ahogy mindenki elélvez a rántottsajt látványától, meg persze Basszájba és Komisz világméretű összeveszését. A zaba hamarosan szolid bulikába torkollik, ez alkalomból az összes lány rövidnadrágot vagy miniszoknyát húz, Plasztik meg a Cotton Eye Joe pornóverziójának castingjára készül, és felken egy olyan színű rúzst, ami nem létezik. Faszik mégis álló farokkal méregetik, a szükség nagy úr, ez nagy igazság.

730-01.png

730-02.png

730-03.png

Vágás, már az udvaron vagyunk, és Basszájba egy pohárral a kezében hadonászva előveszi hirtelen Komiszt, és megnyitja a baszogatóestet. Miket mondasz te a hátam mögött? Ha bajod van, a szemembe mondd! Miért vagyok én faszkalap? Az előzményeket nem láttuk, ennek nyilván dramaturgiai oka van, a mai epizód nagy rejtélye ugyanis ez, honnan indult a faszkalapozás? Olyan súlyú érvek és ellenérvek záporoznak ebben a vitában, mint:


- Ha már a faszodat itt mutogatod ország-világ előtt, akkor már állj ki a faszodért is egyúttal!
- Én igenis odarakom a faszomat, amikor kell!

Rajtunk ne múljon semmi, az említett faszok, amikért ki kell(?) állni:

Ezt így ebben a formában képtelenség követni, de az biztos, hogy a fasz, mint olyan mindkét érvelés súlypontja. A vita akkor válik igazán szürreálissá, amikor bevonulnak a hálóba, és ott ismételgetik ugyanazt a két mondatot (te engem ne faszkalapozzál - te meg ne gyere ilyen óvodás hülyeségekkel), közben egy vicces kedvű vágó jóvoltából mi azt látjuk, hogy a nappaliban Ádina ismét a tükörnek táncol, Ádám meg Kazallal veszekszik. Komisz pedig ismét bebizonyítja, hogy egész egyszerűen fogalma sincs róla, mit jelent a magyar nyelvben a „közömbös” szó. A vita nem jár eredménnyel, engem te ne faszkalapozz, faszkalap. Rakd rám a jelet, ha bajod van, te faszkalap. Rád is rakom, te faszkalap - ez a vége, majd Komisz elmondja Kazalnak az egészet, és kiderül, hogy eleve Kazal volt, aki az inkriminált kifejezéssel illette Basszájbát a háta mögött. Hát erre is sikerült elkúrni egy estét.

730_gif02.gif

730_gif04.gif

Szerkesztők közben úgy döntenek, hogy ideje Robinnal is kezdeni valamit, mielőtt teljesen beleolvad a berendezésbe, ezért hajlandóak egy kétperces szegmenst áldozni arra, hogy erotikus álmai vannak Plasztikról. Ebből sosem lesz dugás, többek közt azért sem, mert Plasztik ebben a pillanatban is a Basszájba-Zsu-Ádina tengelyt ekézi, aminek már bevallottan Robin is része. Komisz helyeslően bólogat, faszkalapok ezek mind. Kazal is befut még a mindent eldöntő végső érvvel, Basszájbának kicsi a farka, akkor meg miről beszélünk? Partyvirsli fasorban nincs Komisz Godzillájához képest, a Kazal fejében céltalanul lézengő két agysejt ennyit bír összerakni. Közben a hálóban is megy a kutyázás, és alakul a vágjuk ki Rönét a villából de azonnal terv, sőt Ádámnak is szántak vagy egy perc műsoridőt ma, mert ő meg azt bírta kitalálni, hogy rámegy Kazalra, hogy azzal Komiszt kiidegelje.

730_gif05.gif

Következő blokk azzal indít, hogy Jabba beolvas egy levelet, miszerint Basszájba lesz szíves elmondani, hogyan és miért került hozzá Ádina hazatelefonálós szuperképessége. Francba már, hogy megint csak a lényegről maradtunk le, kit érdekel, hogyan adja elő, amikor akár meg is lehetett volna mutatni az adott jelenetet?! Basszájba sajnálja egy kicsit magát a nagyérdemű előtt, az apjával nagyon rossz a kapcsolata, fél éve nem is beszéltek, pedig együtt élnek, ráadásul nagyon beteg, és most, hogy Plasztik nagymamája meghalt, ő mindenképpen beszélni akart az apjával. A kétperces telefonbeszélgetésért cserébe meg megígérte Ádinának, hogy a munkahéten nem hagyja éhen (bocsánat, étlen) halni, hát már ezt is tudjuk, lehet menni telefonálni. Ahhoz képest, amit Laci a többieknek előadott a középső fiú sanyarú sorsáról, aki soha nem számított a link apja szemében, apuka nagyon sokszor elmondja, mennyire szereti és milyen büszke rá, de nem leszek szemét, tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen szituáció, meg egy hónapos teljes elszakadás felszínre hozza az érzelmeket.

730-05.png

730-06.png

Még végignézünk egy kis színest arról, hogy a kiválasztás ELŐTT mit mondtak az agyhalottak, ki kiben csalódott negatívan és kiben pozitívan, amiből azon kívül, hogy Komisz és Basszájba még mindig aktívan faszozza egymást, az derül ki, hogy Ádina egyre szerelmesebb. Kapunk még egy teljesen random Komisz-Kazal vitát, aminek már megint az elejét nem hallottuk (ez egy ilyen epizód), de a lényeg az, hogy Kazal nem bízik meg Komiszban, miután az kijelentette, hogy neki ez nem szerelem, tehát Kazal borsónyi agyában ez úgy néz ki, hogy akkor csak show meg taktika lehet, hogy időnként megdugja a nyugiszobában. Komisz riportozik, elmondja, hogy taktika volt ez részéről, hogy Kazalt egy kicsit eltávolítsa magától, hogy meglássa, mit lép most Ádám, aki folyamatosan ott sunnyogott Fannika nyomában. Hát majd meglátjuk holnap, ugyanis még betolják EZT az előzetest, aminek a kibontására most várhatunk még 23 órát, csesszék meg.

Címkék: 18+ vv7
839 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bendeguzhanna 2014.12.16. 07:55:03

köszi candy!
én szeretem ahogy írsz, mert tudok vele azonosulni :)

bendeguzhanna 2014.12.16. 08:05:27

ugye hogy csak erotikus naptár fotózás lesz??
kérlek mondjátok!!! :)

Conchobar 2014.12.16. 08:14:03

"hogy Kazalt egy kicsit eltávolítsa magától, hogy meglássa, mit lép most Ádám, aki folyamatosan ott sunnyogott Fannika nyomában" - Vélhetően Dennis többet szeretne szerepelni az összefoglalókban, és talán ezért ez a semmi nem jó ötlet. Merthát mit fog avval az információval kezdeni, hogy Ádám rányomul Fannira, vagy az ellenkezőjével? Esetleg Dennis unatkozik és Fannit is unja. Bár Fannival kapcsolatban mintha Dennis megvilágosodott volna a kiválasztás alatt, mikor Fanni csilliogó szemekkel évődött Bencével (is). Lassan-lassan Dennis felismeri, hogy nem volt akkora fegyvertény Fanni (első) megfektetése, amivel érdemes eldicsekedni. Jobbára a szerencsén múlt az, hogy éppen ő járt arra, mikor Fanni hanyattdőlt

csicserierika 2014.12.16. 08:14:36

szóval mégsem a natgeon láttam, ahogy a vipera rápusztult a godzillára ?
Asszittem, h elkapcsoltam véletlenül.:)

bendeguzhanna 2014.12.16. 08:23:19

dóri hogy kikérte magának, hogy nem csak tőle tudja fanni, hogy mekkora van lacinak, hisz látta zuhanyozni, nem??
nekem ez kicsit álszent volt...

Conchobar 2014.12.16. 08:39:17

@csicserierika: "szóval mégsem a natgeon láttam, ahogy a vipera rápusztult a godzillára ?" - Nem pusztult az rá, csak ügyes volt a vágó

bukott madonna két nagy didivel 2014.12.16. 08:51:37

"Partyvirsli fasorban nincs Komisz Godzillájához képest, a Kazal fejében céltalanul lézengő két agysejt ennyit bír összerakni."
PRÁJSZLESZ............ :D
még a tea is kihullott a számból :D

candyperfumegirl 2014.12.16. 09:05:59

@bendeguzhanna: az lesz, csak persze cselesen van vágva az előzetes.

Bujumburi 2014.12.16. 09:12:58

A legfelső komment is állati: "Tudjátok mit nem értek? Annak a dagadt tagnak mi a jó büdös francért van mindig egy pokróc magára terítve mint valami öregek otthonában?
Válasz · · 9 másodperce" - ezen én is tűnődtem már

bendeguzhanna 2014.12.16. 09:13:23

@candyperfumegirl: köszi, a párokat meg gondolom a szerkik zsákbamacskába sorsolták :)
stílusidegen lett volna fannitól ha csak épp összeérinti a buksiját a fotó kedvéért..:)

Conchobar 2014.12.16. 09:27:17

"Ádámnak is szántak vagy egy perc műsoridőt ma, mert ő meg azt bírta kitalálni, hogy rámegy Kazalra, hogy azzal Komiszt kiidegelje" - Valahogy meg kell indokolnia a Fannival barátkozás ötletét a többiek előtt. Csakhát Dennist is csak annyira lesz ideges, mint az a strici, akinek a qrváját épp viszik fuvarba

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 09:31:16

Renáta még a medencében, nedvesre kuszált hajjal is visszataszító.
De mintha Dennisz arcán is láttam volna némi tétovázást, mielőtt odatartotta volna neki a köldökét.

Conchobar 2014.12.16. 09:34:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "De mintha Dennisz arcán is láttam volna némi tétovázást, mielőtt odatartotta volna neki a köldökét" - Nem tartotta az neki oda, hiszen oldalvást, vagy fél méternyivel hátrébb áll/térdel, mint Reni

városi fiú 2014.12.16. 09:35:25

Ádina egyre szerelmesebb... ez miből látszik ? ...hogy elpicsogja a riporton ?

Részegen megtapizták egy este...na ne mondja, hogy még sose...

Azért még nem kéne a sinekre feküdni.
Az Anna Karenina drámája még ettül nem bontakozik ki.

Denisz és Fanni viszont komoly.
Férfias volt, ahogy a hotelszoba áráért dolgozott a seprűkkel.
És hogy hajnalban a hidegben seprűszögelés közben a Fanni jut eszébe, és rá is megy, az bizonyíték, nem igéret.

És ugyanez Fanninál, hogy hajnalban álmából fölébresztve egy jégcsappá fagyott Deniszt magára enged ... az is bizonyíték.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 09:40:12

@Conchobar: Te melyik filmet nézted?
A posztbelit, mert akkor figyelj jobban: 0.13-nál volt a tétova kipillantás, 0.15-nél már Renyó is sk. besegít a gatyahúzkodásba. És nem fél méterről, oldalvást.. :D

Conchobar 2014.12.16. 09:40:26

@városi fiú: "És ugyanez Fanninál, hogy hajnalban álmából fölébresztve egy jégcsappá fagyott Deniszt magára enged ... az is bizonyíték." - Ezen logika mentén az út szélén álldogáló nők halálosan szerelmesek a mellettük fékező kamionosokba

városi fiú 2014.12.16. 09:45:27

@Conchobar: Ha az a nő az út szélén az igazak álmát alussza egy jó meleg paplan alatt, akkor tényleg ugyanaz.
Tiszteltetem a lógikádat.

Conchobar 2014.12.16. 09:45:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "A posztbelit, mert akkor figyelj jobban" - Igazad van, nem oldalvást áll. De ennek ellenére én kizárom, hogy lett volna szopás, mert akkor azt (is) mutatták volna, nem (csak a) készülődést, a fészkelődést

Conchobar 2014.12.16. 09:49:43

@városi fiú: "Ha az a nő az út szélén az igazak álmát alussza egy jó meleg paplan alatt, akkor tényleg ugyanaz" - Ha számodra döntőek az effajta külsőségek, akkor te tényleg nagy különbséget láthatsz Fanni és az útszéli kurucok között(illetőleg Fanni és egy guminő között)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 09:50:20

@Conchobar: valami fotózás volt, ezt az összevágott előzetest, csak közösségi izgatás minősített eseteként vetették elénk. :)

városi fiú 2014.12.16. 10:02:13

@Conchobar:
Ha neked mindegy, hogy sajátot költögetsz otthon, vagy az út szélén mászol rá, akkor neked guminőd van.
Ennyit a kurucokról meg a guminőkről.

Sargabogre 2014.12.16. 10:19:37

több megállapításom is van:
1. ahogy valamelyikőtök írta, Jabbát egy plédkészítő cég szponzorálhatja, mert máshogy nem is látjuk, csak nyakig plédben ráolvadva a kanapéra
2. Komisz ezzel a hajjal (wtf) jobban tenné, ha sose venné le a szponzorsapkát, még alvás közben se, mint Kazal a szemüvegét
3. ha Plasztik számít jó nőnek, akkor ideje lehúzni a rolót

Conchobar 2014.12.16. 10:26:17

@városi fiú: "Ha neked mindegy, hogy sajátot költögetsz otthon, vagy az út szélén mászol rá" - Lehetséges, hogy neked saját, a nevedre dedikált qrvád van, vagy legalábbis van valami nőd, vagy köcsögöd, ami annak tekinthető. Segítek neked. Tudod az útszélén, vagy otthon, ez mind csak külsőség. Ott kezdődik a tartalmi rész, hogy nem költögeted. Hagyod aludni, de nem is jut eszedbe álmában megkúrni. Majd akkor üríted le magadból a ge*it, amikor ebben ő is partnerré válik, partnerré tud válni

malevil2050 2014.12.16. 10:27:28

@bendeguzhanna: Tessék nyugott lenni az éccakaiban elhangzik a fotókészítés ,gondolom erről van szó.

Costanza 2014.12.16. 10:34:31

Nem tudom szabad e ilyet mondani, de rofike ugy taplalkozik, mintha versenyt enne valakivel. Netan ragcsalo? Elnezest, de rosszul vagyok ha ranezek, gondolom ezert is vagtak be, mert nem vagyok ezzel egyedul. jaj.

Lacinak meg ez a gyere ki a hora mentality, haaat.... Szerintem ez a gyerek meg biztos nem kapott egyet sem egy igazi fightban, kulonben mar helyre lett volna teve. Bizonyara ez a cool image resze, hogy igy bizonyitja hogy ot nem alazgathatja senki, csak csunyan ugy nez ki a helyzet, hogy Dori es Dennis szamara is eleg hamar kiderult hogy egy proszto, es emiatt azonnal megvontak tole a kreditet, amit latom nem bir feldolgozni.
Apuka ha jol ertem eleg problemas lehet...
Ami nagy hiba, hogy az ilyen kis pattogos hulyegyerekek nem birjak felfogni, hogy a Dennis nem azert nem all bele a fightba mert fel, hanem mert meltosagon aluli, es az ilyen kesztyut mas ember aki nyugodt beallitottsagu, az nem veszi fel.
En is igy reagalnek mint Dennis, nincsenek ilyen barataim kint egyenlo baratkozzon veled a halal. Amugy erdekes volt, hogy Dennis felallt az asztalra, es onnan dumalt lefele. Aztan meg az agybol fekve tartott fogadoorat, hogy beszeljek meg. Szerintem mindket helyzetben felette allt.
Lacival eleg nehez a szakitas, mert nyilvan nincs hozzaszokva az aluljaros vagy kitudjamilyen kozossegben, hogy el van utasitva, ezert is lett ilyen kis kemenykedos, es ahogy apu bocsanatot kert, hogy ne hari, hogy nagykepu voltam veled, hat Lacika is elegge nagykepu, ugyhogy nem tudom sajnalni semmivel kapcsolatban. En egy ilyen pasinak nem hinnek el semmit, es nem tudnam sajnalni soha, mert nem tetszik ahogy meri az embereket (gondolok itt most Edinara, es a kijelentesere amit az elejen tett, hogy en megkaphatok akarkit.)
Nem ertem hogy lehet sajnalni valakit, aki ilyen kijelentest tesz.

Adam meg kb a Laci visszhangja vagy arnyeka, valahogy nekem o nogyulolonek tunik, vagy csak a csale kepe miatt tunik ki ez ennyire, nem tudom, de parszor mar hallottam noket szidni.

A Dennis is egy farok, ahogy elbant a csajaval, az teny. De feltetelezem talan o fejlodokepesebb, es szamomra szimpatikus hogy nem a bromance-t epiti, es a noket savazza, hanem csajozik, es udvarolni probal. (legalabbis egyelore, ezzel kapcsolatban is a velemenyem feltetelezem barmelyik percben valtozhat, ezekbol mindent kinezek). :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 10:42:16

Tegnap kicsit ekéztem, ma viszont az egekbe dicsérem a posztírót, és felterjeszteném egy sixx díjra! A cím pl. sztem a hv -VV-7 széria eddigi legszellemesebb és legütősebb poszt címe, de összességében a VV-7 széria alternatív sorozat címe is lehetne! RTL-II műsor: naponta 21-22 óra Barátok közt, 22-23 óra Faszkalap-Gate.

Conchobar 2014.12.16. 10:52:50

@Costanza: "A Dennis is egy farok, ahogy elbant a csajaval, az teny. De feltetelezem talan o fejlodokepesebb, es szamomra szimpatikus hogy nem a bromance-t epiti, es a noket savazza, hanem csajozik, es udvarolni probal" - A jóképű Dennisről feltételezünk minden szépet, noha látjuk, hogy nemcsak elbánt a régi nőjével, hanem a boglyahajú újat se tekinti másnak, mint egy edénynek, ahová kiürítheti a 'puttonyát'. A baltaarcú Lacival kapcsolatban meg nem vagyunk hajlandók tudomást venni arról, hogy szeretetre vágyik (ezért barátkozik Edinával), és hogy (minden önértékelési zavara ellenére) más hangot üt meg Edinával és Zsuzsával (mint a szőrtelenített lábát mutogató Vikcsuval és Dórival). Zsuzsval szemben már-már a tisztelet hangján beszél Laci

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 10:55:06

@Costanza: "Dennis nem azert nem all bele a fightba mert fel, hanem mert meltosagon aluli, es az ilyen kesztyut mas ember aki nyugodt beallitottsagu, az nem veszi fel. "

Szerintem, ha ezt felolvasná neki valaki, Denis nem is értené, hogy mit jelent az, hogy "méltóságon aluli". Sem tartalmilag, sem formailag. Alighanem nézne a fejéből és azon gondolkodna, hogy te most közömbös vagy-e a számára vagy sem, vagy egyszerűen csak lefaszkalapoztad?

Szóval kár a szót pazarolni rá és olyat belelátni a személyiségébe, amivel nem rendelkezik. :)

saját macskám 2014.12.16. 10:55:14

mi ez a mocsok? nem szégyelled magad

candyperfumegirl 2014.12.16. 11:05:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Alighanem nézne a fejéből és azon gondolkodna, hogy te most közömbös vagy-e a számára vagy sem, vagy egyszerűen csak lefaszkalapoztad?"

:D

E28 524TD 2014.12.16. 11:06:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): aztán rádnéz az ártatlan sárga szemeivel, és már nem tudsz haragudni rá

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 11:10:47

@E28 524TD: Igen, ez általában így van. :)
Csak akkor haragszom rá, amikor egér- és madártetemeket hoz ajándékba. Olyankor seggberúgással fenyegetem, de nem vesz komolyan.

fofofo 2014.12.16. 11:14:39

Ritkán nézem az öfiket, inkább csak itt olvasom, ez alapján:
Komisz egyszerű seggfej, mint a faék, és nem látok benne többet. Basszájba egy öntelt, felszínes faszkalap, nyilván így lehet érvényesülni a környezetében, de vannak szimpatikus megnyilvánulásai, pl. ahogy Plasztikot betakargatta, vagy Ádina értékeit kezdi felismerni. Kis részben a gerinctelen féreg Éden Mátét látom, aki csak nem dobta el a gömböt a végén. Zsu egy őszintétlen, számító kis dög, de nekem tetszik, hogy nem veszi fel a villában uralkodó alpári stílust, és az is jófejség volt, hogy segített tisztázni az Edina-Laci ügyet, nehogy a kislány szíve összetörjön :) Lehet, hogy mindezeket számításból teszik, de legalább emberi vonásokat mutatnak. Komiszban, Pöcökben nem sok ilyet tudok felfedezni.
Lehet, hogy másként látnám, ha nézném az öfiket is. Ezért is kellene Candynek sűrűbben posztolnia. Túl azon, hogy bírom a lendületes stílusát, nála lehet követni legjobban, hogy mi is történt.

jog-ász 2014.12.16. 11:19:59

na mi van reni rájött hogy széttárt karral magyarázni lehet hogy nem hoz annyi szavazatot mint partyvirslizni?

Gia 2014.12.16. 11:33:01

Kíváncsi vagyok,hogy egy Laci-Dennis párbajról ki jönne vissza.Szerintem nagyon szoros lenne és csak a véletlenen múlna az eredmény.

Conchobar 2014.12.16. 12:04:49

@jog-ász: "na mi van reni rájött" - Ő legalább rájött akkor valamire, van aki még arra se, hogy Dennis-szel őt szopatták meg, nem Renit

Granca 2014.12.16. 12:08:23

Én ezt a Kazal-Komisz vitát egyszerűen nem tudtam követni, lehet, velem van a baj, de egyáltalán nem értettem, mi van most. Pláne, hogy a kiválasztásnál eléggé fasírtban voltak, ez mind ebből jött?

Laci meg az apukája ... hátö ... nagyon szép és érthető történet, de tapasztalatom szerint ha egy gyerek ezt éli meg a szüleivel, hogy nem kap elég figyelmet, az nem változik ilyen gyorsan épp az ellenkezőjére. Szóval persze változhat, de olyan átmenet nélküli volt az "apám sose mondta hogy szeret és büszke rám" meg a beszélgetés között, ahol rengetegszer elhangzik a "szeretlek fiam". Meg a bocsánatkérés pláne. Honnan tudta hirtelen az apja, hogy Lacinak mi fáj??

Viszont az előzetes szerintem is valami fotózás. Főleg Kazalék nem is igazán smárolnak, csak állnak ott összecsőröződve.

Rémület 2014.12.16. 12:17:22

@Granca: Szerintem az rtl elmondta apucinak, miért akar vele Laci beszélni.

Hát... Nálam Denisz lassan veri Macit az ellenszenvversenyben. A hideg futkos tőle a hátamon. Ahogy mozog, ahogy beszél... Brrrr.

Conchobar 2014.12.16. 12:21:13

@fofofo: "Basszájba egy öntelt, felszínes faszkalap, nyilván így lehet érvényesülni a környezetében" - Én mernék ilyeneket kijelenteni, nehogy magamra is "felszínes faszkalap"-pá váljak. Az biztos, hogy Lacinak vannak önértékelési zavarai (Edina erre is gyógyírt jelent), de hogy öntelt lenne, az azért túlzás. Az is igaz, hogy az elején eléggé önteltnek tűnt (mikor még a Dennis-Dóri-Fanni hármas állt hozzá legközelebb), de ilyen magatartást a mostani közegében nem mutat. Úgyhogy valószínűleg a környezetére reagált ilyen szélsőségesen. Mintahogy Vikcsu lábmutagátására és Dóri pökhendiségére is eltúlzott módon reagált. Egyébként jellegzetes volt, hogy az elején, mikor Fanni és Reni egyik alkalommal összeszólalkozott Zsuzsával, Laci nagyon jól meglátta Fanni és Reni magatartásában rejlő (ön)veszélyt, és el is tudta hallgattatni (egy időre) őket. Laci nem felszínes és nem ostoba

Conchobar 2014.12.16. 12:25:40

@Granca: "Honnan tudta hirtelen az apja, hogy Lacinak mi fáj??" - Talán így rosszul van feltéve a kérdés. Helyesen: miért éppen most próbálta orvosolna Laci fájdalmait (semmi nem bizonyítja azt, hogy az apa Laci fájásairól eddig nem tudott)

Conchobar 2014.12.16. 12:29:05

@Rémület: "Szerintem az rtl elmondta apucinak, miért akar vele Laci beszélni." - Ne akarjunk már olyat feltételezni, hogy neki magának az apának nincs annyi esze, azt meg végképp ne, hogy a szerkesztők által megírt szöveget olvasta föl az apa

Conchobar 2014.12.16. 12:31:04

@Conchobar: jav: Én nem mernék ilyeneket kijelenteni, nehogy efféle kijelentésekkel magam is "felszínes faszkalap"-pá váljak"

Granca 2014.12.16. 12:38:07

@Rémület: Valami előzetes tuti volt. Olyan biztosan nincs, hogy apa-gyerek eltávolodik egymástól, majd egyszer csak kattan az apában, hogy hű, rosszul csináltam, és hirtelen ömlengeni kezd.
Ezt már csak saját- és szakmai tapasztalatból is tudom.
Maga a történet szerintem igaz lehet, csak néhány lépcsőfok hiányzik nekem.

@Conchobar:
Épp az van ilyen esetben, hogy a szülő nem nagyon veszi észre, hogy mit is csinál konkrétan rosszul. Ez kicsit bonyolult. Az szokott lenni, hogy a szülő szereti a gyereket persze, de nem úgy fejezi ki, amiből a gyerek is ezt érzi, mert egyszerűen más a szeretetnyelvük.
Ez nem oldódik úgy meg, hogy a szülőnek ez egyszercsak bekattan. Általában úgy oldódik meg, hogy a gyerek mondja el, hogy apa, nekem ez meg ez hiányzott, és akkor a szülő ráeszmél, de akkor sem tud egyszerre ömlengeni.
Aki sose mondja a gyerekének, hogy szeretlek (és nem azért, mert nem szereti, hanem mert vannak emberek, akiknek ezt tök nehéz kimondani, és nem is tartják fontosnak), szóval az nem fogja hirtelen 2 perc alatt hatszor is elmondani.

Szóval simán történhet ilyen sztori, de olyan, mintha a hegyalja után rögtön a csúcs lenne, Ki van hagyva maga a hegymászás.

Rémület 2014.12.16. 12:46:08

Ki mondta, hogy a szerkesztők által megírt szöveget olvasta fel? Nem túl életszerű, hogy az rtl egy szó nélkül összekapcsolta aput-fiút és apuci rögtön azzal kezdte, hogy szeretlek, büszke vagyok rád, ne haragudj, hogy nagyképű voltam veled... Soha ilyeneket nem mondott a fiának, de most hirtelen észbe kapott, mi? Amúgy becsülendő apukában, hogy így viselkedett. Fannianyu például nem nagyon képes erre.

kamilla123 2014.12.16. 12:46:50

Nekem az tűnt fel a tegnapi öfiben, hogy a kiválasztás alatti bejátszótól, amikor a párbajról visszatérő Zsu-nak ordítják le a fejét, legjobban Plasztik volt rosszul. Szarul jött le neki, hogy ezen dolgozott egész héten, hogy el legyen felejtve, hogy milyen kis aljadék volt ő is, erre most előjön az ügy. Akkor is megrándult a szája, amikor Bencus kérdésére, hogy azóta változtak e bent a viszonyok, Zsu azt mondta, hogy nem. Látszott, h ebből az jött le neki, hogy basszus, ez nem felejt. Egy tanulmány volt a feje. Nagyon kis számító sunyi ez a csaj.

mézescsók 2014.12.16. 12:52:31

A villa legnagyobb színésze Laci. Szüleivel együtt él, feszkó van, hat hónapja nem beszéltek egymással és akkor pont most jön elő a békülési inger, a nagy tisztázó beszélgetés, ami nem is volt az. Színház - Basszájba rendezésében.
Kisbéka megy egy liba. Ennyire elvesztette a fejét? Neki nincs szüksége a családjára? Még hónapokig bent lesz, ahogy így nézem!!! Nem lesz szüksége megerősítésre? Annyira a játék elején vannak... Másnak is odaadta volna? Mondjuk hős anya és barinő Zsuzsának?
Laci meg ügyes: voltak 12-en, ebből már 4 képességet bespájzolt. Kiváncsi vagyok, Daniét mennyiért kapja meg. Az is sanszos, hogy kisírja Robinból és még Dávidból is.A jelek Renire pakolását szépen megszervezte. Ügyes, mondom, na....

fofofo 2014.12.16. 12:55:46

@Conchobar: szándékosan sarkítottam. úgy látszik, ez nem volt egyértelmű. hiába, nem vagyok egy Candy :)

Granca 2014.12.16. 12:56:17

@Rémület:
Na, ez az, erre gondoltam, csak nem tudtam ilyen egyszerűen megfogalmazni. :-)

Conchobar 2014.12.16. 12:58:44

@Granca: "Olyan biztosan nincs, hogy apa-gyerek eltávolodik egymástól, majd egyszer csak kattan az apában, hogy hű, rosszul csináltam, és hirtelen ömlengeni kezd." - Valamit valóban mondott Laci (a saját szemszögéből) a többieknek és a nézőknek, de ehhez neked kár kitalálni egy komplett történetet egymástól eltávolodó atyáról és a fiúról

kamilla123 2014.12.16. 13:00:47

@mézescsók: igen, sztem is sokkal több esze van, mint mutatja. Edinkára meg.. hát a szerelem vak. Nyilván másnak nem adta volna oda.

Conchobar 2014.12.16. 13:01:34

@fofofo: "szándékosan sarkítottam. úgy látszik, ez nem volt egyértelmű. hiába, nem vagyok egy Candy" - Úgy értve, hogy minden szereplőre akartál egy kis szart hajítani és Lacira a felszínesség és a faszkalap jutott? (végülis ez utóbbi valóban kapcsolódik valami módon Lacihoz)

kamilla123 2014.12.16. 13:01:49

bocsi, bocsi, tudom, h már kérdeztem és válaszoltak is, de nem találom, hogy hol van az éjszakai visszanézős link.. lécci vki..

ganxtalovins 2014.12.16. 13:02:35

@mézescsók: Teljesen egyetértek, Laci a legnagyobb kétszínű, legnagyobb alakítása az Edina féle barátság. Undorító volt ez a tegnapi apuci féle békülés, amiben Reninek teljesen igaza volt ez egy nagy színáték volt.

nnnnnnnn 2014.12.16. 13:03:36

ennek a reninek nem vőleglénye van?

Conchobar 2014.12.16. 13:08:18

@Granca: "Szóval simán történhet ilyen sztori, de olyan, mintha a hegyalja után rögtön a csúcs lenne, Ki van hagyva maga a hegymászás." - Ne felejtsük már el örökösen, hogy a történetnek csak kis szeletét látjuk. Ebben a családban (legkevesebb) 3 fiú + apa van, vélhetően otthon erősen férfias/macsós légkör van. Ilyen közegben nem nem nagyon dívik a puszi-puszi, ölelgetés, meg a 'szeretlek' sűrű emlegetése, egymás felé való kinyilvánítása. Mert ilyesmi ebben a közegben nyáladzásnak hat. Márpedig Laci mégis valami ilyenre vágyik (különleges,kivételes esetben ezt meg is kapja)

Baresz83 2014.12.16. 13:08:57

"a Kazal fejében céltalanul lézengő két agysejt..." ááá, itt már sírtam! :D
Kösz, candy, ez a poszt megint nagyon ott volt!
Remélhetőleg a mai öfi már tartalmasabb lesz, könnyebb lesz róla hogyvoltozni is talán. Gondolok itt a kiválasztás utáni odamondogatásokra, meg erre a beharangozott erotik fotózásra.

peti papagáj 2014.12.16. 13:09:20

Utána Szacsuréliót látta valaki a Belevalóban? Kicsit lerombolta az egész műsort a balfaszkodásával.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 13:15:38

@diarrhoea: Au elfelejti, hogy már fél éve megnyerte a VV6 szériát, így annak vége van!

peti papagáj 2014.12.16. 13:22:49

Tény, hogy a spontán ostobaság szórakoztatási faktora tekintetében messze legyőzte az előtte adott összefoglalót. Még a műsor előtt valamit beszólt a vendégül hívott Izának és Krisztiánnak, a stúdióba ezután már csak Izát engedték be, nehogy Krisztián élőben leüsse. Au annyira szégyellte magát, hogy összevissza alázta magát idétlenkedésekkel: cigánykerekezett, letérdelt, elbaszta a bejátszás konferálását.

Nbl 2014.12.16. 13:23:45

@fofofo: Én elég sok öfit nézek (mostanában szinte mindet), és kb pont ez a meglátásom ... mostanra Edina az egyetlen akinek ha rajta múlna, odaadnám a nyereményt ... Komisz a legnagyobb féreg az összes közül, leírtam magamban már akkor amikor a beköltözésnél a csaját lepattintotta, plusz ez a fokú primitívség, amivel attól képzeli magát nagy embernek mert nagy a farka, egyszerűen hányinger. Laci sem sokkal különb, de a mostani viselkedése alapján látni benne egy minimális potenciált a fejlődésre. Pöcök egy agyatlan seggfej és ráadásul gyűlölködik is Rönével egyetemben, simán agyonverném ez utóbbi 2 közül bármelyikkel a másikat :)
Talán még Edinán kívül Dani meg Robin akik elviselhetőek (bár Dani modoros stílusa is qrva irritáló). Ádám sem lenne annyira durva ha nem láttam volna a kisfilmjét vagy hogy a tökbe hívják. Zsu: kisfilm és beköltözés után 6 órával való petting miatt szintén golyóérett, Plasztik szinte ugyanaz. Jabba egyre rosszabb, őt az elején gondoltam fejlődőképesnek, mostanra egy kétszínű egész életében pináról álmodó fasz lett belőle.

De ami a legjobban zavar, hogy senki sem szórakoztató egy fikarcnyit sem, ha a totális ostobaságukon nem tudsz röhögni.

Nbl 2014.12.16. 13:28:52

@Nbl: ... ha rajtam múlna...

Conchobar 2014.12.16. 13:29:57

@ganxtalovins: " Undorító volt ez a tegnapi apuci féle békülés, amiben Reninek teljesen igaza volt ez egy nagy színáték volt." - Neked sokkal többet dolgot mutatnak meg, mint Reninek, ergo neked nem ugyanazt, hanem sokkal többet kellene (meg)látnod. Szó nem volt semmiféle békülésről (Laci csak annyit mondott, hogy fél éve nem beszélgetett apjával. Apja beteges és Laci betojt, hogyha meghal apja, akkor őfelé hidegen hal meg). Egyértelműen az apja halárára célzott, mikor Dórival kezdte a monológját. Az apa meg csak azt mondta, amit minden apa és anya mondott eddig a VV-ben szereplő gyermekének. Amit vélhetően Te magad is mondanál a saját gyerekednek

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 13:30:10

Néztem tegnap az ON-t,én azt nem értem,hogy Ádám és Robin miért nem szerepelnek többet,szerintem humoros és normális srácok,bár valószínűleg éppen ezért nincsenek sokat az öfiben :D Bár,Ádám tuti benne lesz ma,mivel letahógecizte Fannit :D Alig várom.
Szerintem mostanában aki a villa igazi szelleme,az Plasztik kisasszony. Van is,nincs is,de különösebben senkihez nem húz,nem épít kapcsolatokat,már amit az öfikből és az on-ból le lehet szűrni.
Röné meg pusztuljon haza,én ezt a feladatot nem csináltam volna meg a helyében (fotózás). Úgysem baccták volna ki érte a szerkik,így meg szerzett még sok mínuszt a nézők és szerencsétlen vőlegénye szemében. Az éjszakai on-ból az is kiderült,hogy Jabba valszeg érzi Röné vesztét. Ezért jól meg is ölelgette éjjel,repkedtek a "szeretlek"-ek,ami szintén undormány jelenet volt....brr

Costanza 2014.12.16. 13:32:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igaz, jogos, akkor legyen csak szimplan nyugodt es lehet faszkalap is felolem, de a kotoszkodest azt felismeri, na :) en sem latok bele mesehost, vagy ilyesmit.

@Conchobar:
A Denisnek sem nezunk el semmit, mert mar bemutatkozott, csak annyiban mas, hogy nem kis agresszor. :D
Utcasepro fia "baltaarcú Laci" pedig a kurvakat es a dagadtakat lenezi, de amugy Edinat is kibeszelte, konkretan hogy milyet hova is dugta be neki, Zsutol meg gondolom tart... Ennyit a tiszteletrol.
Amugy mindketto szeretetre vagyik, illetve en is, meg mindenki, es minden pasi puttonyt akar uriteni, csak mondjuk en a Denisnek inkabb elturnem, mint Balta Laszlonak.
De lehet hogy csak a meret miatt, ki tudja, felszinesek vagyunk mi nok is am. :)

csincsilla72 2014.12.16. 13:36:52

Azért az is egy tanulmány, hogy az erotikus fotózáshoz Röné milyen képet vágott. És ez akar a Playboyban szerepelni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 13:40:11

@kamilla123: Én szeretnék, de a mh.-n az online stream-et blokkolja a tűzfal. Ha estig nem kapsz, akkor otthonról fogok tudni segíteni! :-)

Conchobar 2014.12.16. 13:43:16

@Costanza: "a kurvakat es a dagadtakat lenezi" - Macit lenézi? Mondanál rá példát? Ami a qrvákat (úgy értve, hogy a feslett erkölcsű nőket) illeti, őket valóban lenézik (úgy értve, nemcsak Laci). Ha meg Vikcsu lábleborotválós esetére gondolsz, azt nem ártana jobban átgondolnod

kamilla123 2014.12.16. 13:47:05

@VV Erőlegény: köszi!! :-))
Röné olyan fejjel nézegeti Komisz pélóját, mint aki sz..t szagol. Közben meg csurog a szeméről a fekete festék. Hát, legalább lesz mit betenni a búcsúfilmjébe.

Conchobar 2014.12.16. 13:47:34

@Costanza: "Amugy mindketto szeretetre vagyik, illetve en is, meg mindenki, es minden pasi puttonyt akar uriteni, csak mondjuk en a Denisnek inkabb elturnem, mint Balta Laszlonak" - Miből látod azt, hogy amire Dennis vágyik az a szeretet? Miből látod azt, hogy Robin, Laci, Dani meg Ádám puttonyt akar/akarna üríteni? Ami meg Dennis belédürítését illeti, azt én magam is úgy láttam eddig is

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 13:51:25

A kurvákat Maci is lenézi,ha valaki nem emlékszik még az elejére,akkor csak úgy szólok :D
Amúgy én nem gondolom,hogy Laci lenézné Macit,egyszerűen rájöttek mindketten,hogy a másik egy sunyi gecc. Néhány embernek most esik le,hogy miért is vannak ott,eddig buli volt az egész,de sok embernek csak a Vikcsus párbajnál koppant,hogy egy taktikai játék. Ezt viszont a nézőknek sem kellene figyelmen kívül hagyni. Amit Zsu és Laci csinál,az nekem kimondottan tetszik,mert tudják,hogy lehet folyamatosan játékban maradni. Nem úgy mint Dóri. Kijátszotta a mindenkivel smárolok kártyát,azóta szinte semmi nem történt vele. Laci apjával való kapcsolatát pedig csak az értheti meg,akinek hasonló viszonya van a szüleivel. Edina jól tette,hogy odaadta neki a szuperképességét,egy nagy plusz neki,Röné pedig itt is kimutatta a foga fehérjét. Ő ugyan minek telefonálna haza? "Látod édesem,mekkora gyökér picsát készülsz elvenni?" Ezért? :D :D
Fanni és Dennis azt sem tudják,milyen játékban vannak,szerintem összekeverték a VV-t az Éden Hotellel :D

Conchobar 2014.12.16. 13:55:07

@Costanza: "de amugy Edinat is kibeszelte, konkretan hogy milyet hova is dugta be neki" - Hát akkor magát beszélte ki, nem Edinát. Arról nem beszélve, hogy akinek elmondta (tán Robin volt?), az Edinának ugyanúgy barátja, mint önnön magának. Ilyen esetben nem szokás 'kibeszélés'-nek minősíteni a dolgot (nem a baráti körből kifelé ment az információ). Amikor viszont módja nyílt a kibeszélésre, nem tette meg (mikor Macinak fizetett az álinfókért, és Maci visszakérdezett, hogy vajon Edina szerelmes Laciba)

Costanza 2014.12.16. 13:55:18

@Conchobar: en ezt nem igy fogom fel, hanem hogy en hasznalom ot. ugyhogy legyszi innentol kezdve nyugodtan lasd igy.
Az elso nap megbeszelte az osszes hogy fogadnak valamiben, hogy ki fog elobb uriteni, stb stb... itt kezdodott. Amugy altalanossagban szoltam a szeretetrol is es a dugasrol is. Probald vilagszintre kiterjeszteni ezeket a mondatokat.
Nem ertem a macis parhuzamodat, most nokrol beszeltem.

mézescsók 2014.12.16. 13:57:55

@kamilla123: @ganxtalovins: A Dórival való pengeváltása óta nem kedvelem a pasit, mert nővel, akinek különben imádja a "belsejét", tehát emberi mivoltát, így nem beszél férfi.Főleg annak fényében, hogy a csaj a tőle egyébként megszokott stílustól visszafogottabban tette helyre.
Azóta határozott fejlődést mutat, az én ízlésem szerint nem előre, a játék megnyerését illetően viszont igen, de mit értek én ehhez?
A csapatukban, vagy hívjuk akárhogy a Dani-Zsuzsa-Laci-Edina-Ádám-Robin teamet, nem az értelmesebbnek tartott Dani viszi a prímet, hanem Laci. Úgy mozgatja a többit, mint a sakkfigurákat. Zsuzsát a közös üzlettel, majd beszélgetésekkel, Edinát a farkával, na, jó személyes vonzerejével fonta magához. Ádámot ráküldi Fannira és az a hülye megy is. Azt nem láttam, hogy Robint ráküldte volna Dórára, de nem tartom kizártnak. Robinnak nincs annyi esze, hogy ezt magától kitalálja: róla álmodik, de nem kell neki. Hahhhhh, mecccsoda bonyolult lelkek vannak ebben a seregben..... Várom, hogy Dani mikor veszi észre, illetve mikor rázza meg magát, mert ebben a vertyogós szerepben uncsi.
Éjszakai visszanézős linket nem adok, mert nem tudok. Én nézni szoktam néha, nem visszanézni. Ha elfogadsz egy jó tanácsot: ne nézd vissza, vagy csak akkor, ha pokolian sok időd van. Mama, vagy hogy hívják az esti mesés kommtársat kicsit nehezen értelmezhető, ám ennek ellenére korrekt beszámolókat ad.

kamilla123 2014.12.16. 13:57:57

@Köcsöglány: igen, Dóriban én is csak annyit látok, hogy mindig odanyalizik az erősebb csapatnak, meg smárol, riszál, az elején volt a Lacis affér. Meg annyi volt, h meghalt a nagymamája, de azt nem ő csinálta, hanem történt vele. De nem votl még egy frappáns mondata, vagy megnyilvánulása. Talán, amikor leüvöltött mindenkit, hogy aludni akar, az még emlékezetes. Sztem abszolút találó rá Robin mondása, hogy nézem, mert mutatós, de nem érdekel.

Costanza 2014.12.16. 13:58:14

@Conchobar: Te tudod mit jelent az hogy Do not Kiss and Tell?

mert ha nem akkor legyszi tanulmanyozd a temat. magyarul nem ismerem a fogalmat, es ahogy elnezem nem is letezik a koztudatban. Erosen ajanlott!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 14:04:52

@kamilla123: nekem is tetszett,amit tegnap Robin mondott róla,és valószínűleg a férfitársadalom nagy része így állhat Dórihoz. Megcsinálná,de azért annyira nem érdekes. Tényleg nem egy nagy karakter. Részegen különösen alpárinak tartom,olyankor úgy viselkedik,mintha lenne benne néhány vonó.
Amúgy azt néztem a tegnapi on-ban,amikor Dóri éppen zuhanyzott,hogy ez a műsegg nagyon bután mutat rajta. Max 2 év kondival elérhette volna ugyanezt,és nem lenne mű hatása. Csak hát azért dolgozni kell keményen.

kamilla123 2014.12.16. 14:10:53

@Köcsöglány: én azt még nem is láttam. csak a melleit a szoliban. hát, az inkább vicces, mint erotikus. mint egy rajzfilmfigura. Meg ettől a megcsinált szájtól olyan arcot vágnak ezek a csajok, mintha mindig undorodnának valamitől, ahogy felhúzódik a szájuk. Már VV Veronika is ilyen volt. Milyen gáz már, hogy szabatsz magadnak sok pénzért egy gusztustalanságot kifejező mimikát :-))

Exike 2014.12.16. 14:14:15

sose értettem, mi értelme a klikkesedésnek, a népszerűségük nem attól függ, h melyik csapatban játszanak, meg kik támogatják őket

szerintem is valami fotózás lesz, főleg az a csók, az nagyon mű volt

kicsit zavaró, h már annyi szálon annyi minden történik, h nem győzik összevágni rendesen a műsort és már két nappal le vannak maradva az összefoglalóval

Baresz83 2014.12.16. 14:16:50

Úgy látom az applikációs szavazás alapján - persze ki tudja, mennyire manipulált -, hogy a többség hazaküldené Renikét, merthogy a helyében Danit és Edinát hívnák ki párbajozni.

mézescsók 2014.12.16. 14:17:05

@Köcsöglány: Edina nagyon ostobán viselkedett. Azzal indokolta a képessége átruházását, hogy mert adni jó. Bizony jó, tényleg nagyon jó. De hiteles akkor lett volna, ha azzal indokolja, hogy figyeljetek: totál bele vagyok zúgva ebbe a pasasba, odaadom a képességemet, hátha kapok egy ölelést, mert különben csak részegen kellek neki.
Ha Laciban nagy hirtelen feltámadtak a családi érzések, más módon is mellette lehetett és erőt adhatott volna: mondjuk meghallgatom, hogy mi volt vele és a családdal, miért alakultak így a viszonyok, miért nem békültek előbb, nem lenne-e nagyobb fegyvertény, ha győztesként megy haza, hogy ugye a mellőzött kölyök is képes valamire ...És majd milyen büszke lesz rá az apja, akire egyébként Laci egy jó szót nem mondott. Annyi variáció van, mint égen a csillag.

Edinát nem szeretem, de sokáig - remélem, nem a végjátékig - bent látom. Valószínűleg párbajozni is fog. Ha csak a fele igaz annak, amit a családja iránti érzelmeiről mond, akkor igencsak jól jönne majd egy kis otthoni biztatás.Úgy dobta el magától a lehetőséget, mint a forró krumplit.Azért a pasiért, akinek ő nem kell. Nemes gesztus, csak hülye.

kamilla123 2014.12.16. 14:17:41

ezt most én sem értem, hogy lehetnek ennyire elcsúszva az öfikkel. Vagy ez régen is így volt?

Baresz83 2014.12.16. 14:20:22

@Exike: Szerintem is elég idegesítő az összefoglaló csúszása. Meg az is, hogy tök lényegtelen dolgokat megmutatnak, a lényegesebb momentumokra meg maximum csak utalás történik..

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 14:20:51

@candyperfumegirl:

"apuka nagyon sokszor elmondja, mennyire szereti és milyen büszke rá"

már korábban is eszembe jutott, hogy a betelefonáló szülők nagyon egyendumát nyomnak, és az nem lehet, hogy ennyire ugyanazt nyomják, ugyanazokkal a szavakkal, kivéve, ha fel vannak készítve...

mondjuk a villa pszichológusa előzetesen beszél a szülővel, hogy ne bizonytalanítsa el a gyereket kritikával, vagy rosszallással, vagy bármilyen negatív konkrétummal, mert akkor a gyerek ki fog készülni, és kiesik a játékból, hanem nyomja az egyendumát, hogy mennyire büszke rá...

többször is volt olyan, hogy a villalakók nagyon csodálkoztak, hogy a szülők azt mondták, mennyire büszkék rájuk, és minden rendben van, mert ők azért tudták, hogy gáz dolgokat csinálnak, csináltak a villában, amit mindenki láthatott...

gondolom rosszalló szülőt csak akkor fognak engedni beszélni, ha valakit ki akarnak ejteni a villából és ki akarják készíteni...

amúgy köszi az összefoglalót candyparfumegirl!

bár természetesen sok mindenben más a véleményem, de jól összerántottad az anyagot, volt is egy poén, mindjárt megnézem, ami külön tetszett, várj.... na most nem találom, mindegy...

a további legjobbakat!

Baresz83 2014.12.16. 14:23:39

@kamilla123: szerintem régen ez nem volt jellemző

Exike 2014.12.16. 14:23:49

amúgy hacsak nem egymással párbajozgatnak, akkor ez egyik klikkből Edina és Dani lehet ott a végjátékban, a másikból meg Fanni, Dennisz és Dóri. szerintem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 14:24:01

@kamilla123: Ha van Facebook profilod, és annak keresőjébe beírod bármelyik VV szereplő nevét (de legyen mondjuk Dani és ne felejts lájkolni) :-), és rámész az oldalára az ottani hír oldalon folyamatosan adják a linkeket az előző éjszakai streamekre, Remélem, hogy tudtam segíteni! :-)

MmeChauchat 2014.12.16. 14:29:16

De gyerekek, mi lehet itt...? Ennyire ingerszegény környezetben, összezárva, már a patkányok is elharapták volna egymás torkát, mármint szó szerint. Szereplőink meg vígan éldegélnek.

Granca 2014.12.16. 14:32:49

@Conchobar:
Jaja, erre gondoltam. Tehát nem túl életszerű, hogy most meg hirtelen 2 perc alatt 10-szer elhangzik a szeretlek fiam, meg büszke vagyok rád.
De persze, csak keveset látunk az eseményekből, ezt mondom, hogy tuti volt még valami, amit nem látunk.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 14:33:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezzel bizonyítja a cicus, hogy ő megdolgozik a betevő falatért meg a tejecskéért.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 14:34:28

@mézescsók:
Még mindig úgy gondolom,hogy jól tette,más kérdés,hogy miért. Egy ilyen játékban a hazatelefonálás nem csak áldás,de átok is lehet. Mindenkire másképpen hat,ha beszélhet egy hozzá közel állóval úgy,hogy közben ott senyved a luxusbörtönben. Én is eldobtam volna ezt a képességet,akár még Rönének is odaadtam volna. Taktikai szempontból is.
Laci nagyon tudja,hogy mit csinál,és egyelőre jól csinálja. Folyamatosan az ő kapcsolatai az egyik fő szála a műsornak,és ezt valszeg ő is tudja. Elég suttyó módon mondta meg Edinának,hogy érez iránta,azaz hogy nem,de legalább a szemébe mondta. Igen,Edina meg vélhetően az érzései miatt passzolta át a kártyát,de ezzel később egy kicsit megszorongathatja Lacit,ha olyan pozícióba kerül és lesz hozzá esze.
Én abszolút kellemesen csalódtam eddig ebben a szériában egyébként,nem gondoltam,hogy ekkora megfejtegetések lesznek,de nagyon tetszik :D

MmeChauchat 2014.12.16. 14:34:59

@$$$=$$$: ..és mégis mozog a Freud! Ez annyira szép, hogy "vőleglény". Javaslom, vegyük be a szótárba.

fofofo 2014.12.16. 14:36:29

@Conchobar: jajjjjjj nem magyarázok tovább. szerencsére akad, aki értette

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 14:36:30

@Exike: Fotózás volt,az on-ban többször is utaltak a lakók erre

Granca 2014.12.16. 14:36:48

@Köcsöglány:
"letahógecizte Fannit" Na, erre nagyon kíváncsi vagyok!
Hogy jutottak idáig?

kamilla123 2014.12.16. 14:38:37

@Köcsöglány: ezzel én is így vagyok. Én azt hittem egy darabig, h nagyon elcseszték a castingot, de úgy tűnik egyrészt, hogy nem, másrészt meg az is lehet,hogy embertípusoktól függetlenül előjönnek bizonyos jelenségek, amik kiszámíthatók egy ilyen zárt közösségben, ezért mindenképpen érdekesen alakul a VV. Bár sztem pl a VV6 kifejezetten uncsi volt. Egyedül Dávid tudott volna bekavarni Vikivel, de hamar kiesett.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 14:43:09

@Granca: Valami olyasmin szenvedtek,hogy ha Ádámmal smárol Fanni,akkor ne aludjon mással.Ádám meg próbálta kimagyarázni,hogy ne negatívan értse,de nekem sem kerek teljesen a sztori. Végül egyébként nem tudom,hogy nagy vita lett-e belőle,de biztos lesz az öfiben.

Conchobar 2014.12.16. 14:46:27

@Costanza: "Amugy altalanossagban szoltam a szeretetrol is es a dugasrol is. Probald vilagszintre kiterjeszteni ezeket a mondatokat" - Nyilván nem fogod tudni megvédeni a védhetetlent, ezért jobb lesz, ha egyelőre csak a semmit próbálod igazságként feltüntetni ("vilagszintre kiterjeszteni"), aztán már áttérhetsz az én szapulásomra

ő-szinte 2014.12.16. 14:46:27

@Conchobar: áhhháháháháháháháháhááááááááááááááá "Jobbára a szerencsén múlt az, hogy éppen ő járt arra, mikor Fanni hanyattdőlt" ezen szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDD

@városi fiú: hát komisz és pecek között minden van csak nem szerelem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 14:47:10

@kamilla123: szerintem is unalmas volt az előző ehhez a szériához képest. Nem véletlenül Au nyerte meg,nem volt nagyon más választás. Agyhalottak voltak mind,aki meg nem,az szarul csinálta. Én biztos vagyok benne,hogy Dani,Laci,Zsu teljesen tudatosan viselkednek,nem ösztönösen,Maci is kezd ráérezni,hogy rossz úton halad,valamit kéne csinálnia. Fanni,Dennis,Dóri pedig néha próbálnak taktikázni,csak az a baj,hogy a többiek mindig egy lépéssel járnak előttük,ha figyelmesen nézitek az öfiket meg az on-t. Röné egy külön kategória,az hülye. :D Robin,Ádám és Edinka pedig inkább a csordaszellemet érzik be,bárhol is állnak aktuálisan.

Granca 2014.12.16. 14:47:26

Azt tudja valaki, hol lehet visszanézni a bemutatkozó kisfilmeket?
Sehol nem találom őket. :-(

Conchobar 2014.12.16. 14:48:56

@Costanza: "mert ha nem akkor legyszi tanulmanyozd a temat. magyarul nem ismerem a fogalmat" - Ha már semmi értelmeset nem tudsz írni, akkor legalább ajánl nekem valami olvasnivalót (vagy filmet, vagy micsodát)

Granca 2014.12.16. 14:49:57

@Köcsöglány:
Remélem berakják az öfibe.
Eljutni a tahógeci-ig, nekem nagy vitára utal ... :-D

MmeChauchat 2014.12.16. 14:50:43

@kamilla123: Tényleg, normális szemszögből elcseszettnek látszik a casting. Viszont alapvetően az értéktelenség törvénye, valósága az, ami a szereplőválogatást vezette. Az pedig röviden annyi, hogy minél távolabb vagy a tudástól, a tényleges értékteremtéstől, annál jövedelmezőbb és minél közelebb hozzá, annál kevésbé értékelnek.

ő-szinte 2014.12.16. 14:53:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát te nem veszed észre ha szeretnek :DDDDDDDDDDDDDDDD

Lipton 2014.12.16. 15:02:31

@Conchobar: leci megmondta, hogy neki nincs mire szerénynek lenni. :D

Conchobar 2014.12.16. 15:02:53

@Köcsöglány: "Fanni,Dennis,Dóri pedig néha próbálnak taktikázni" - Én nem emlékszek ilyesmire (Fanni intellektusa meg a taktika az már önmagában is egymást kizáró dolog) . Hacsak nem az a taktika, hogy (első kiválasztásnál) Laci 'csicskák'-jára Fanni fogadkozik a mosdóban, hogy bizony Lacira teszi a jelet, és mégiscsak Zsuzsára tette. Vagy az a taktika, hogy féltékennyé váló bolonDóra azt fejtegeti Fanninak, hogy ő színleg rárajtol Lacira. A túloldalon is legfeljebb annyi a taktika, hogy a másik gárda tagjait egymás után kiejteni. Az más kérdés, hogy melyiküknek milyen a jelleme, mi fér bele az erkölcsi kódexébe (színészkedés, kurválkodás, szarkavarás stb.)

Conchobar 2014.12.16. 15:03:42

@Lipton: "leci megmondta, hogy neki nincs mire szerénynek lenni" - Mikor és hol?

mézescsók 2014.12.16. 15:04:12

@Köcsöglány: Edinának is lehetett volna áldás. Ha olyan mélyen érző, családszerető, tiszta szívű teremtés, aminek eladja magát, akkor a hazatelefonálás nem átok. Ha 1-2 napot távol kell lennem a családomtól, akkor még az is boldoggá tesz, ha leráz a telefonban a kölyköm, hogy mondjam gyorsan, mert nem ér rá és különben is: tudja. Mindent.
A tel.beszélgetések többnyire persze sablonosak: rossz hírt nem mondhatnak, infót nem közvetíthetnek, bár szerintem ügyes szülők a porontyaikkal ezt előre megbeszélik. Pl. ha azt mondom, ügyes vagy, akkor nem vagy ügyes. Ha azt mondom, vidd végig, amit elterveztél, akkor jól csinálod.
Ha azt mondom, hogy becsüld meg a barátaidat, akkor vigyázz velük. Ha azt mondom, mindenki érted drukkol, akkor tudd, hogy jó vagy.Ha azt, hogy nagyon izgulunk érted, akkor baj van a kinti megítéléseddell. Ha azt mondom, mindennek rendelt ideje vagyon és ideje az ég alatt minden akaratnak, akkor nagyon kifelé áll a szekered rúdja. Satöbbi.
Bár Edináról ilyen aljasság semmiképpen sem feltételezhető.

fofofo 2014.12.16. 15:04:14

Ha éppen nézem is az öfit, mindig el kell kapcsolnom, amikor ordenáré módon üvöltözik valaki, azt egyszerűen nem bírom. Az még oké, hogy néha kicsúszik valami. Azt már nem szeretem, ha elviselem, ha valaki kötőszóként használja a b.megeket meg k.kat. De ha valaki indulatból trágár módon üvöltözik, azt nem tudom elviselni. És - emancipáció ide vagy oda - egy nőtől ez még inkább taszító. Szerencsére nem kell megtapasztalnom kell a saját életemben. Vagy csak én élek burokban, és ez a normális?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 15:05:33

@Conchobar: Dee,a Dennis tegnap is próbált okoskodni,hogy meg akarja nézni,mit szól Ádám ahhoz,ha ő Fannikát ajnározza (ezt egyébként nem is értettem...). Meg az egész veszekedésük a "taktikáról" szólt :D
Most tekintsünk el attól,hogy azért egyik sem egy agysebész. Ahhoz képest nem keverik rosszul néhányan ott bent a lapjaikat.

bobby.ewing 2014.12.16. 15:06:59

@Costanza:
ha azt gondolod, hogy laci magától kezdte a faszkalopázst megbeszélni...

nyilván utasítást kapott rá a nyugiban. erről nem egyszer beszéltek már a régi vv-sek.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 15:11:34

@mézescsók:
Nincs gyerekem,így nyilvánvalóan én nem érezhetem át,amiről írsz vagy amit Zsuzsán látok sokszor,ugyanakkor megértem.
Nem tudom igazából... csak annyit tudok mondani tényleg,hogy én is átadtam volna simán. Nekem rossz lenne egy ilyen közegben a szeretteimmel beszélni,mert sebezhetővé válnék utána.És ha beszélhetnék mondjuk apummal,utána elég szarul érezném magam sokáig,tényleg lehúzna,hogy ilyen emberek között vagyok. Edina így is elég rottyon van sokszor. De szerintem is inkább meggondolatlanságból és szerelemből adta át.

Aharon 2014.12.16. 15:14:37

@kamilla123: Még csak nem is mutatós. Engem konkrétan taszít az egész jelenség, ahogy van,

2014.12.16. 15:15:31

Plasztik úgy járt-kelt az elején abban a fehér hótaposóban, mint aki a végzet asszonyának képzeli magát...én viszont csak egy kislánynak öltözött férfit láttam téblábolni. Groteszk látvány volt. Én nem tudok Lacira haragudni azért, mert nevesítette a foglalkozását...egyszerűen nem tartom őt aljasnak, amiért elmondta PVC-t minden rib@ncnak. Sokkal sértőbbnek érzem Pennisz szakítását, de ezt szemmel láthatóan Pennisz nem így gondolja. :D Rendesen kettős mércével dolgozik a srác, dehát mit is várhatnánk tőle...

verkli 2014.12.16. 15:18:11

@Granca: Az online-ban volt Ádám-Fanni beszélgetés erről. Röviden: Ádám szerinte viccesen mondta ezt egy közvetlen pillanatban, Fanni szerint ilyet nem szabad mondani egy nőnek:/12x.
Ha jobban érdekel, nézd meg a tegnapi post utolsó kommentjeit, AY MAMA leiratában ott a komplett online.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 15:19:38

@natalja:
Nem is tagadta a Dóri,hogy miből él,csak kikérte magának Laci véleményét,tök feleslegesen.
D szakítása sokkal gázabb volt szerintem is,mondta neki tegnap a Laci,hogy ő nem hozta ezt fel. Pedig felhozhatná simán.
Nekem amúgy már annyira elegem van ebből a Dennis-Fanni szálból,ennél még Kiskocsi-Nagy garázs is jobb volt :D :D (Izé-Krisz)

2014.12.16. 15:25:46

@Köcsöglány: Igen, mondta Laci szerencsétlen Pennisznek, de az egyáltalán nem értette, hogy most ez hogy jön ide. Hja, én is unom a "cejejmeseket", az igazán óvodás az a vergődés, amit ők művelnek. Ezt is kiparodizálhatná Penniszke a riportban.
-Hagyjuk egymást akkor.
-Jó, akkor kerüljük egymást.
-De én azt nem mondtam.
-De mondtad. Akkor hagyjuk, köszönöm.
-Jaj, de ne hagyjuk, legyünk barátok.
-Jó, legyünk, hagyjuk egymást." SATÖBBI. WTF?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 15:26:56

@verkli: Ja,tényleg! Csak már annyira uncsi volt néhol az on,hogy bepilláztam :D Elég sokat dumáltak amúgy tegnap

ő-szinte 2014.12.16. 15:27:50

@kamilla123: jjjááááááájjjjj, bocsánat de nem bírom már magamban tartani, hogy az NEM BEJÁTSZÓ hanem BEJÁTSZÁS :DDDDDDDDDDDDDDDDDD és innen is üdvözlöm a reteknek azt a csökött agyú munkatársát aki először használta ezt az elmebeteg kifejezést (amit a sok dilettáns szépen tovább is másolt :SSSSS )

ő-szinte 2014.12.16. 15:32:07

@diarrhoea: istenem, vki még tudja rajtam kívül, hogy azt a valamit bejátszásnak hívják és nem bejátszónak...hát köszönöm :-))))) van még remény ;-DDDDDDDDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 15:32:56

@natalja: Számomra D egy unalmas Au hasonmás,rosszabb verzióban. Kúrni tud,de a vitába már nem áll bele,mert "óvódás". :D Hahh. A Fannikával való vitatkozás a kvantumfizika rejtelmeiről nyilván nem óvódás :D Tegnap fél perc alatt lereszelték az agyam ezzel a "taktikából dugtál meg" "nem,de érted,te is azt mondtad,hogy..." "igen,ez csak szex" "akkor meg?" "semmi,hagyjál,akkor,szia" pátoszos beszélgetéssel. Már nagyon drukkolok,hogy valamelyikük kiessen( aki feltehetően D lesz,hiszen F attól még pár f@szra rá tud ugrani,hogy a 'szívszerelme' távozott. és van egy érzésem,hogy fog is)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 15:33:45

@kamilla123: Sztem is jó casting, mert nagyon kiegyensúlyozottak az erőviszonyok! Nincsen egyelőre favorit versenyző, vagy ha van is, annak az előnye simán behozható/ledolgozható még amennyiben valaki nagyon fejlődik a karakterjegyeiben, vagy éppen ellenkezőleg belefárad a szereplésbe, illetve kivétel nélkül minden játékosnak vannak fogyatékosságai, jellemhibái, és/vagy nem szerethető karakterjegyei. Ha valakinek van egy, vagy több határozottan szerethető tulajdonsága, biztos, hogy van mellette jó néhány idegesítő, vagy irritáló is. Ráadásul az erőviszonyok eddig napról-napra, sőt óráról-órára változnak, mert a játékosok többsége tudja, hogy nem ülhet sokáig a babérjain, és mindenki-mindenkivel taktikázik! Elég három-négy napra elbambulnod és máris kipotyoghatsz a versenyből!

Conchobar 2014.12.16. 15:35:04

@Köcsöglány: "Dee,a Dennis tegnap is próbált okoskodni,hogy meg akarja nézni,mit szól Ádám ahhoz,ha ő Fannikát ajnározza (ezt egyébként nem is értettem...). Meg az egész veszekedésük a 'taktikáról' szólt" - Dennis ádámos baromsága legfeljebb szerepelni vágyás, vagy a nő távoltartását célozza. Természetesen nem érted, mert nincs is rajta mit érteni, mert mihez kezd avval az információval Dennis, hogy Ádám rárajtol Fannira. Vagy az ellenkezőjével. Vagy avval az információval, hogy Fanni hajlamos hanyattdőlni Ádámnak, Macinak, Bencének, bárkinek (már, ha netán ennyire románcos lenne ez a Dennis). Taktikáról való rizsát, nehéz taktikának nevezni. Egyszerűen hazudozásról van itt szó: Fanni észrevételezte, hogy Dennis szerelemről hazudozik a többiek és a nézők előtt, mire Dennis Fanninak is kellett, hogy mondjon valamit erre. Rizsázott neki taktikáról, meg Ádámról

ő-szinte 2014.12.16. 15:36:44

@kamilla123: new.livestream.com/accounts/7972011
aztán majd még azt is megkapom, hogy valakinek érzem magam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
regisztrálni kell

párnaevő 2014.12.16. 15:41:17

Plasztik kirúzsozott szájától rémálmaim lesznek..

Conchobar 2014.12.16. 15:44:05

@Köcsöglány: "És ha beszélhetnék mondjuk apummal,utána elég szarul érezném magam sokáig,tényleg lehúzna,hogy ilyen emberek között vagyok. Edina így is elég rottyon van sokszor. De szerintem is inkább meggondolatlanságból és szerelemből adta át" - Tessenek már egy dolgot számításba venni: Edinának már meghalt az apja. Ő nagyon átérezheti azt, hogy mit cselekszik akkor, ha Lacinak átengedi (az esetleges utolsó beszélgetés) jogát. Laci félreérthetetlenül célzott a beteg apja halálára (mikor Dórit hozta szóba a monológja elején)

Onereality 2014.12.16. 15:50:20

En ugy latom, hogy Laci kivalasztas/kihivas elott be van szarva, es kesztetest erez, hogy valami nagyot dobjon, ami az o iranyaba mozgatja meg a nezoket.
Ezt a szorongast az apjaval kapcsolatos lelkiismeretfurdalassal es szorongassal kototte ossze, amit felerositett, hogy Dori nagymamaja meghalt, mig o bent csucsul. Lam, en is konnyen igy jarhatok apammal, gondolta.
Az apa reakcioi jok voltak, de a Laci altal felvazoltak alapjan indokolatlanok.
Szerintem o lepodott meg legjobban, hogy hanyszor hallotta az apjatol a szeretlek szot 2 perc alatt :) Vagy sablonszoveg volt az apatol, mert erzi, hogy mit var el tole a tarsadalom, vagy villapszichologus odaszolt, hogy a fianak most a tamogatasara van szuksege.

ő-szinte 2014.12.16. 15:52:08

@Granca: ott ahol hat óra bent lét után már szex van? :DDD ezek vmi nagyon jó cuccot szednek ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.16. 15:52:49

Edina jól jött ki ebből a történetből. Speciel tökmindegy, hogy szerelemből, meggondolatlanságból, együttérzésből vagy piros pontokért tette, a nézők számára pozitív, emberi megnyilvánulás. Lacinak szívességet tett, és bár elvileg megvolt az ellenszolgáltatás (nem engedte étlen halni a múlt héten:-), a Lacival való szövetség nagyon fontos. Laci egyre hangsúlyosabbá válik a villában. A boltolásnak köszönhetően sokat szerepelt, lehetősége volt jófejkedni is, mi is foglalkozunk vele és nemcsak faszakodásban. Lacinak megvan a magához való esze, nem hagyatkozik csak a farkára. Denisz kezd baromira unalmassá válni, a Fannival való rumánc egy végtelen történet, a takaró is mozgott már eleget, több szavazatot hozni nem nagyon fog. Ha Röné kipottyan, megint megzuhan az önbizalom, és későn fog észbe kapni, hogy rossz oldalon ragadt.

candyperfumegirl 2014.12.16. 15:53:16

@FOGASFŰRÉSZ: az biztos, hogy a betelefonáló/látogatóba érkező családtagok maximálisan fel vannak készítve, de szerintem elsősorban abból, hogy semmilyen külső infót nem adhatnak át, nem is utalhatnak semmire, mondjuk arra, hogy a gyerekük mennyire népszerű vagy népszerűtlen. Szerintem ezért (is) ismételgetik mindig ugyanazt, meg azért tényleg benne van az, hogy ha valakivel több mint egy hónapja egy szót sem tudtál kommunikálni, az első dolog, ami előjön, az csak a szeretet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 15:56:55

@csincsilla72: Viszont ahogy őket ismerjük (Pöcök és Pennisz) gátlás nélkül fognak majd próbálni újrarendeződni, és új szövetségesek felé közeledni.

csincsilla72 2014.12.16. 16:00:21

@candyperfumegirl: Meg most igazából mit mondjon? Béla bácsiék gyesznót vágtak? Vagy Mancika mumszos, Ödönke meg intőt kapott, amiért ráírta a vécé falára, hogy sunáznám Dórit?:-)
Ráadásul ott kagylózik a nagytestvér is, intim dolgokat nem beszélhetnek meg. Marad a biztatás és szeretet bizonygatása. Meg is lepne, ha ennél személyesebb lenne egy-egy beszélgetés.

csincsilla72 2014.12.16. 16:01:04

@VV Erőlegény: Persze, amikor már se Maci, se Röné nem lesz.

Conchobar 2014.12.16. 16:01:47

@Onereality: "En ugy latom, hogy Laci kivalasztas/kihivas elott be van szarva, es kesztetest erez, hogy valami nagyot dobjon, ami az o iranyaba mozgatja meg a nezoket." - Ez szamárság. Laci is tud számolni, 5-ig és 6-ig mindenképp. Semmi oka nincs azt hinni, hogy Reni őt fogja kivinni. Laci a klikkje tagjaival megbeszélve, részben őértük feláldozta a szuperképességét, ez a cselekmény még friss, ezért gondolhatja azt, hogy most még a klikkje ebben az ügyben mögötte áll (később már nem biztos), ezért (is) kellett most átvenni Edina kártyáját

ő-szinte 2014.12.16. 16:02:28

@Onereality: én is hasonlóan látom
nem tudom eldönteni, hogy laci hazudott-e és túl sajnáltatta-e magát
nekem is fura volt a telefonos bejátszásnál a reakciója

Conchobar 2014.12.16. 16:06:50

@ő-szinte: "nekem is fura volt a telefonos bejátszásnál a reakciója" - Mi volt a furcsa?

Onereality 2014.12.16. 16:07:11

Nekem Edina huzasa ostobasag volt, hacsak Laci nem igert neki egy-ket millat a nyeremenybol :D
Latta valaki, mikor ezt a dolgot megbeszeltek?

verkli 2014.12.16. 16:08:24

@csincsilla72: Vicces lenne egy komoly telefonos tattikázás Besenyő Pista bácsi meg a középső fia közt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 16:08:25

Szerintem Laci egyszerűen szerepelni akar,és most a Dóris dolog miatt "belelkizett",tök érthető valahol ez a dolog. Nem hiszem,hogy nagyon fosott volna a kiválasztástól,mert tudta,hogy az ő köreikből mindenki Rönét baszarintaná ki a vellából. Rönének meg azon kívül,hogy Laccci is rátette a jelet,sok oka nem lenne kivinni őt. Még taktikai szempontból sem. Dani,Edina,Robin és Ádám vannak porondon,ezt a helyi Basszájba is átlátja szerintem.

Onereality 2014.12.16. 16:13:03

@Conchobar: ennek a sztorinak a szalai boven kivalasztas elottre nyulnak.
Laci 3 jelben biztos volt, plusz mar egy hete azon dolgozott, hogy Reninek tobb legyen. Laci fel, es nem hulye.

Costanza 2014.12.16. 16:19:46

@Conchobar:
"Nyilván nem fogod tudni megvédeni a védhetetlent, ezért jobb lesz, ha egyelőre csak a semmit próbálod igazságként feltüntetni ("vilagszintre kiterjeszteni"), aztán már áttérhetsz az én szapulásomra"

ezt a mondatodat egyaltalan nem ertem, pedig probalom. nem megy na. Na mindegy azert mondok velemenyt, hatha beletrafalok a gondolatmenetedbe.
Tehat arra gondoltam, hogy en altalanossagban beszeltem, hogy nem csak a vv7 vagyik szeretetre, hanem a vilagban a kiselefant, a szomszed, a nagyi, es mindenki.
Illetve hogy nem csak a Dennis akarja beiktatni a farkat, hanem a ferfiak a vilagban nagy altalanossagban kb barmikor ha tehetik, szinten nem csak es kizarolag a tobbi vv7 lakora gondoltam (habar Laszloka is beiktatna ha lenne ra alkalmas jelolt, es nem lelkifroccsozne szerintem).. Fogalmam nincs hogy jutottal el innen a fenti idezetedig, de probalom nem elvesziteni a fonalat.

"- Hát akkor magát beszélte ki, nem Edinát. Arról nem beszélve, hogy akinek elmondta (tán Robin volt?), az Edinának ugyanúgy barátja, mint önnön magának. Ilyen esetben nem szokás 'kibeszélés'-nek minősíteni a dolgot"

Nem tudom mi bajod van, (hacsak nem Laci lennel), en nem szapultalak. es amugy keress ra googleen, de roviden elmondom, az hogy te kivel mit hogy szexeltel, nem illik kibeszelni, es amirol te beszeltel, tortenetesen edina tisztelete, az lacinal kimerult egy megujjaztam edinat-ban. Nem illik, es kesz. Vagy talan ezt a jelenetet te esetleg nem lattad, hallottad? Szerintem ez teljes mertekben kibeszeles, es tok maganugy.

ő-szinte 2014.12.16. 16:25:09

@Conchobar: nagyon meg volt lepődve azokon amiket az apja mondott a telefonban
nem tudom, hogy azon lepődött meg, hogy igazából semmit nem mondott az apja, vagy azon, hogy ezt a szeretlek dumát tolta vagy mindkettőn
de látszott, hogy igazándiból úgymond nem erre számított
ennyi :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 16:25:53

@Köcsöglány: Meg mondjuk, ha megtudná, hogy Laci amiatt áldozta be a jokerját, hogy a szövetségesek mind Rönét válasszák ki...

Lipton 2014.12.16. 16:30:17

@Conchobar: Még az eleján volt. Talán Maci akart vele megbeszélni valamit, amikor ezt mondta. :)

csincsilla72 2014.12.16. 16:36:51

@verkli: Hát, ilyen nem lesz.:-) Kár.
@Onereality: Laci szerintem is fél. Illetve most már talán nem annyira, mert kevéssé esélyes, de a kiválasztás előtt joggal aggódott. Ő az elsők között volt, aki nyíltan felvállalta a másik csoporttal az összepacsizást és vitte magával a tujákat is. Személyében felelőssé tehették a kialakult helyzetért. Csak remélhette, hogy tényleg mindenki Rönére pakol az övéi közül és abban sem lehetett biztos, hogy a mocsár nem fogja egy személyben őt kiválasztani. Szavazategyenlőségnél meg ugye Röné dönt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 16:37:33

@ő-szinte: Igen, bár az alap viszonyukat csak a Laci elmondásából ismerem, az örege lehet, hogy akaratlanul egy kicsit túltolta a két percet. Ha egy kicsit kevesebbet szeretgeti, lehet, hogy hitelesebb lett volna, és ezzel a fiának is nagyobb tartást adott volna, Így valahogy az volt az érzésem, hogy Laci szinte megzavarodott a végén, hiszen ahhoz viszonyítva, amit a villában elpanaszkodott a kapcsolatukról, és abban biztos lehetett, hogy ez a nézőknek is be lesz mutatva, a beszélgetés egy teljesen optimális szülő-gyermek kapcsolatot igazolt vissza, szinte meghazudtolva Laci korábbi állításait.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 16:38:02

@ő-szinte: na, melyik állatkert lakóival álmodtál? A városligetivel vagy a budafokival? :D

ő-szinte 2014.12.16. 16:41:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerencsére 2in1 volt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.16. 16:43:48

@VV Erőlegény: igen
most azt nem tudom, hogy azért volt meglepve és zavarban, mert tudta, hogy ez furán jön le a nézőknek és bajban van, vagy azért mert nem értette, hogy most mitől szereti az apja
de nekem gyanús, hogy az első verzió az

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 16:45:06

@csincsilla72: Bár sokkal jobban járt volna, ha őt választották volna ki és ő hívta volna ki Rönét. Lett volna egy rendkívül kényelmes és egyoldalú párbaja. Ha valami rendkívüli nem történik a következő napokban egyébként Röné csak jót tesz bárkivel, akit kiválaszt a párbajra, hiszen esélye minimális a tovább jutára, akit viszont kiválaszt, annak egyrészt párbajtapasztalatot másrészt megnövekedett tekintélyt és 2 hét védettséget ad úgy, hogy a másiknak még a párbajba sem kell nagyon belefeszülnie.

csincsilla72 2014.12.16. 16:50:37

@VV Erőlegény: igen, ezzel egyetértek, de ugye azt csak mi tudjuk, hogy Röné esélytelen. Laci Miss Röfi idejében még az erő sötét oldalán állt, nem tudhatja, milyen kinn az ő megítélése. Egyedül Zsuzsa népszerűségében lehetnek biztosak.

Granca 2014.12.16. 16:57:29

@Köcsöglány:
Köszi, bár pont a Denniszét láttam )és elég is volt egyszer. .-D)
Eszembe jutott, hogy hülye vagyok, magát a műsort kell visszakeresni, mikor beöltözik valaki, benne van a kisfilm is. :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 16:59:57

@Granca: Na,én erre nem is gondoltam :D Jövőre költözhetek be a vellába én is,annyira lecsökkenti a szellemi képességeimet ez a műsor :D

Conchobar 2014.12.16. 17:00:37

@ő-szinte: "nagyon meg volt lepődve azokon amiket az apja mondott a telefonban
nem tudom...de látszott, hogy igazándiból úgymond nem erre számított" - Legalábbis te ezt láttad/ezt akartad látni. Abba bele se gondolsz, hogy milyen gusztustalan, amiket irkálsz. A legfontosabb momentum ugyanis az volt, hogy a beszélgetés idején még élt az apja

verkli 2014.12.16. 17:01:57

@csincsilla72: Nem mondanám esélytelennek. Ádám vagy Robin, Robin vagy Ádám. Mellettük sem szól semmi, azonkívül, hogy szépek.

Granca 2014.12.16. 17:05:48

@verkli:
Köszi, megnézem. :-)

Különben kezd kicsit idegesíteni ez a "nővel így nem beszélünk" nyafogás. Most épp Fanni tolja, de mások is szokták, és nem értem, miért is nem. Ha valaki tahó dolgot tesz vagy mond, miért is ne, mi köze ennek ahhoz, hogy nő vagy nem? A bunkó nőt nem szabad helyretenni, csak mert nő?
Fannika tesz érte elég sokat, hogy beszóljanak neki.
És mondom mindezt úgy, hogy nő vagyok...

Conchobar 2014.12.16. 17:06:57

@VV Erőlegény: "gen, bár az alap viszonyukat csak a Laci elmondásából ismerem, az örege lehet, hogy akaratlanul egy kicsit túltolta a két percet. Ha egy kicsit kevesebbet szeretgeti, lehet, hogy hitelesebb lett volna, és ezzel a fiának is nagyobb tartást adott volna" - Többek között azt mondta az apja, amit Dórinak üzent a nagyanyja: (bármi történjék) tartson ki. Te mit mondanál a gyerekednek a ki tudja, talán utolsó alkalommal? Túl ezen, úgy is át kellene gondolni a dolgot, hogy Laci előzetes (szubjektív) helyzetismertetése nélkül is olyan soknak tűnne a 'szeretgetés'?

ő-szinte 2014.12.16. 17:08:10

@Conchobar: te miről beszélsz????????
én nem akartam semmit sem látni, ezt láttam, ráadásul leírtam, hogy nem vagyok biztos benne, hogy melyik variáció a helytálló
mi a fasztól lenne gusztustalan ez???????????????????????????????????????????? :-O
és mikor halt meg laci apja, miről beszélsz????????????????????????????????
és most feltenném a sztenderd mondatot, hogy te valami rokona vagy lacinak, hogy ilyeneket irkálsz?????? a faszkalap megnevezést szándékosan nem tettem hozzá mielőtt azt mondanák személyeskedek
egész nap próbálsz kóstolgatni de kibaszottul rossz fára hugyoztál

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 17:09:25

@kamilla123: "...Egy tanulmány volt a feje. Nagyon kis számító sunyi ez a csaj...."

++ :)

Granca 2014.12.16. 17:09:29

@Köcsöglány:
Én egyáltalán nem is bírtam követni, és most sem értem, hogy min is vitáztak, és mitől sértődött így be a csaj.
Pedig ma láttam az ismétlést is, és mégse. :-S

csincsilla72 2014.12.16. 17:10:40

@verkli: Ne viccelj. Ádám és Robin, bármennyire is tuják, van egy óriási előnyük ezzel a hisztérikus banyával szemben: oda még nem aljasodtak le, ahová Rönáta.
Renike nem szép, nem okos, nincs jó természete, nem szórakoztató, az egész lénye kínos. Úgy, ahogy van.
Ja, ha kinyitja a száját, mindenki idegesen kap a távirányító után. Kell ez bárkinek is?

Conchobar 2014.12.16. 17:11:57

@Granca: "A bunkó nőt nem szabad helyretenni, csak mert nő?" - Én várom azt a pillanatot, hogy mikor fogják felismerni népek azt, hogy annakidején annál a bizonyos esetnél Vikcsu nagyon kiérdemelte a nyomorékozást. Dóri lekurvázása Laci által, illetve Zsuzsa leribancozása Dani által már nem ennyire egyértelmű

Gia 2014.12.16. 17:13:51

@csincsilla72: Úgy vélem hiába csendes Robin és Ádám,ha Röné kiválasztja őket,akkor lesz pár napjuk szerepelni és az elég lesz nekik a győzelemhez.Legalábbis nagyon remélem..

Conchobar 2014.12.16. 17:14:07

@ő-szinte: "egész nap próbálsz kóstolgatni de kibaszottul rossz fára hugyoztál" - Ja

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 17:14:31

@Granca: Hát igen... :-) Sok igazság van abban, amit mondasz. Alapvetően természetesen nem szabad így beszélni, de tegyük már őszintén fel magunknak a kérdést egyrészt kedves férfitársaim, hogy soha sem történt meg velünk otthon, hogy a saját feleségeinkkel, élettársainkkal, barátnőinkkel, gyermekeinkkel, női kollégánkkal, vagy beosztottainkkal stb. egy vita során indulatosan így beszéltünk másrészt, kedves hölgy kommentelő társaim nem elképzelhető, hogy azért vagyunk ennyire hyper-érzékenyek erre az "egy nővel így nem beszélünk" szituációra, mert a való életben magunk is többször voltunk részesei/áldozatai az ilyen dühkitöréses vitáknak...?

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 17:14:33

@candyperfumegirl:

de már az előző szériákban is mindig ugyanaz a szó jött elő a szülők szájából:
büszke vagyok rád, büszkék vagyunk rá, és ezt ismételgetik...

na most nem azt mondom, hogy maguktól soha nem jutna ez eszükbe, de azért tegye fel a kezét az, akinek a szülője ezt szokta mondogatni bármilyen helyzetből kifolyólag,

nem azt mondom, hogy nincs ilyen helyzet, hanem hogy ez inkább olyan instruáltnak, sugalmazottnak tűnik,

konkrétumokat a szerepléssel kapcsolatban nem mondhatnak a gyereknek, nyilván be vannak fenyegetve szülők, hogy akkor kieshet a gyerekük, ha ezt elszúrják, plusz biztos, hogy megmondják nekik milyen fontos az erősítés, és azt is mit érdemes mondani, amivel minden kérdést és bizonytalankodást megelőzhetnek:

büszke vagyok rád és szeretlek... büszkék vagyunk rád és szeretlek...

az előző szériában is az egyik szereplő lebabázott a csodálkozástól mikor az anyja ezt mondta neki a telefonba, büszke vagyok rád, büszkék vagyunk rád... tudta, hogy ez lehetetlenség... hiszen szemét módon viselkedett a többiekkel, betegesen hazudozott nekik és provokálta őket,

meg egy korábbi szériában is a főszereplő dettó, nem értette, hogy az apja azt ismételgeti, büszkék vagyunk rád, egyrészt nyilván nem ehhez van szokva, másrészt tudja, hogy milyen gáz dolgokat művelt a villában, tehát ez sehogyan sem stimmel...

feltűnő, hogy ez egy olyan mondat, amelyet minden szülőtől hallottam eddig, pedig az emberek nem szoktak ennyire egyformán beszélni a gyerekeikkel.

verkli 2014.12.16. 17:16:31

@csincsilla72: Igazad lehet. Nekem ennyire nem gáz Röné, de nem is én fogok szavazni.

Conchobar 2014.12.16. 17:16:38

@ő-szinte: "most feltenném a sztenderd mondatot, hogy te valami rokona vagy lacinak, hogy ilyeneket irkálsz" - Én nem vagyok rokona, de nem is írtam semmi olyat, amilyet később esetleg szégyellnem kellene. És te?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 17:16:41

@Conchobar: "...egymástól eltávolodó atyáról és a fiúról..."

Ha feltételezem, hogy van igazságalapja B@sz..ba történetének, akkor a járulékos magyarázat, amit hozzáfűzött - nevezetesen, hogy megérintette, megijesztette, elgondolkoztatta PVC nagyijának halála - szerintem teljesen életszerű. Ha nincs igazságalapja, akkor meg egy ügyes kis kombináció.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 17:19:49

Most én nem értek valamit. Tényleg: mit mondjanak a szülők? Erősíteni kell a gyereket,de nem szabad lényegi dolgot mondani,viszont fater azt sem mondhatta Laccinak,hogy: na,mié' hívtá' fel,hülyegyerek? Úgy érzem,itt néhányan irracionálisan túlmisztifikáljátok az egészet. Nem kell mindig fingot fűrészelni,már elnézést :D

ő-szinte 2014.12.16. 17:21:06

@Conchobar: oké, hát még azt is szarul csinálod :DDDDD mint a mellékelt ábra mutatja ;-)
de le lehet pattanni rólam mert az nem szép mikor én elküldök valakit, szerintem nem akarsz részesülni belőle
mellesleg a "ja" válaszod helyett megmagyarázhatnád mi az, hogy akkor még élt laci apja??????
ha már ilyenekkel dobálózol
az meg végképp nonszensz, hogy te megmagyarázol engem, hogy én mit hogyan akartam gondolni, mert te aztán tudod :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

ő-szinte 2014.12.16. 17:22:06

@Conchobar: mi miatt kellene szégyenkeznem te nyomorult???? :DDDDDDD

Conchobar 2014.12.16. 17:22:15

@FOGASFŰRÉSZ: "de már az előző szériákban is mindig ugyanaz a szó jött elő a szülők szájából: büszke vagyok rád, büszkék vagyunk rá, és ezt ismételgetik...na most nem azt mondom, hogy maguktól soha nem jutna ez eszükbe, de azért tegye fel a kezét az, akinek a szülője ezt szokta mondogatni bármilyen helyzetből kifolyólag" - Fanni anyja szégyelli magát, mert az ismerősök, rokonok vele kapcsolatban nem sok túl hízelgőt tudnak mondani. De a többiek miért ne lehetnének büszkék a gyerekükre, hiszen az ismerősök, barátok, rokonok szurkolnak a gyereknek, a gyerekük népszerű, megállítják őket úton-útfélen...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 17:22:37

Másrészt: miért ne érinthette volna meg Laccéét a PVC mamájának halála? Akármilyen hülyék is néha,ők is emberek. Konkrétan Dórit én nagyon sajnáltam,amikor mutatták,hogy reagálta le a mama halálát,teljesen emberi volt.

Conchobar 2014.12.16. 17:23:52

@ő-szinte: "le le lehet pattanni rólam mert az nem szép mikor én elküldök valakit, szerintem nem akarsz részesülni belőle" - Mert ki a f@szomnak képzeled te magad?

Conchobar 2014.12.16. 17:26:58

@ő-szinte: "mi miatt kellene szégyenkeznem te nyomorult?" - Hát azért, mert fel se fogod a dolgot. És hogy mi miatt, azt csak te tudhatod. Felőlem lehet tömény, fű, bármi

ő-szinte 2014.12.16. 17:27:36

@VV Erőlegény: azért nem gondolnám, hogy egy megfelelő érzelmi és egyéb intelligenciával ellátott értelmes férfi akinek volt gyerekszobája olyanokat mondana a szeretett nőnek vagy egyéb nőknek vita közben :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 17:28:18

@Köcsöglány: Mondjuk néhány órával később már nyoma sem volt a gyásznak...

verkli 2014.12.16. 17:29:41

@Köcsöglány: Közelítsük meg a kérdést blogtudományosan (höhöhö).
a.) Minden tiszta, senki nem nyúl bele a játékba
b.) A retek belenyúl a játékba
Nyilván a b.) pont az igaz, vagyis tényleg csak arról tudunk vitatkozni, hogy mennyire avatkozik be a retek, vagy hogy hiteles-e egy adott szegmens.

csincsilla72 2014.12.16. 17:31:06

@verkli: @Gia: nem hinném, hogy Reni bármit is hozzá tud még tenni az elmúlt hetek eseményeihez. Se negatív, se pozitív értelemben.
Robin és Ádám tényleg nem szerepelt sokat, de potencia van még mindkettőben. Ádám kavarhat egyet Kazallal, Robin pedig előhúzta a Dóri-szálat és lelkitárs Edinának. Röné mit tud még felmutatni? Szexre nem hajlandó, nem partiarc, vetkőzni nem hajlandó, csak a fintorai és a bunkó beszólásai, no meg a hisztérikus összeomlásai vannak néha műsoron. Nem tud barátokat és szövetségeseket szerezni, Mackóval együtt a szőnyeg szélére szorultak és fel sem tudnak már állni onnan. Még a romantikus estét is elutasította, ahol kaphatott volna némi műsoridőt. Ő a legfeleslegesebb még objektív szemmel nézve is.

ő-szinte 2014.12.16. 17:31:53

@Conchobar: senkinek nem képzelem magam de te kinek képzeled magadat, hogy leundorítózol, meg megmagyarázod, hogy én miket hogyan gondolok??????????????????????????????
mi vagy te, valami elbaszott gondolatolvasó???????? LOL
mellesleg még mindig nem sikerült válasz adnod laci apjával kapcsolatban...
a provokáció helyett lehet hogy válaszolhatnál erre

csincsilla72 2014.12.16. 17:32:50

@VV Erőlegény: azt nem tudhatod. Lehet, hogy vannak pillanatok, amikor megzuhan, de ez nincs képernyőn. Nincs is rá szükség, ez az ő fájdalma.

ő-szinte 2014.12.16. 17:33:48

@Conchobar: mit nem fogok fel???
hogy láttam valamit amit értékelhetek így is meg úgy is és mivel nem tudjuk a hátterét nem tudjuk hogy van????????????????
mellesleg azt sem tudom, hogy itt célszerű-e trollkodnod...

Conchobar 2014.12.16. 17:34:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: " Ha nincs igazságalapja, akkor meg egy ügyes kis kombináció" - De minek kellene neki egy ilyesféle 'kombináció'? Mire lenne jó? Ha azt mondanád, hogy Laci a már amúgyis meglévő bújára-bajára egy picit ráerősített (ahogy Dóri a nagymamája siratására, Zsuzsa a gyereke emlegetésekor, vagy Dani Zsuzsa győzelmének siratásával), akkor azt mondanám, hogy 'nagyon úgy tűnik, hogy telibe találtad, beletrafáltál'

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 17:34:07

@ő-szinte: Nem vagyok én ebben olyan biztos.... És most nem feltétlenül a leribancozás, lekurvázás, amiről beszélek (az szituáció függő), hanem a fejhangon artikulálatlanul ordibálás, verbális megfélemlítés, igazságtalan dolgok egymás fejéhez vágása. Én szerintem ez még a legjobb családokban is előfordul, maximum ritkábban, és utána jó esetben a jobban vétkező őszintén elnézést kér...(a következő ilyen jellegű vitáig).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 17:35:49

@csincsilla72: Jó OK, ezt nem is akarom nagyon felhánytorgatni...

Conchobar 2014.12.16. 17:35:52

@ő-szinte: "a provokáció helyett lehet hogy válaszolhatnál erre" - Mire?

Conchobar 2014.12.16. 17:38:37

@ő-szinte: "hogy láttam valamit amit értékelhetek így is meg úgy is és mivel nem tudjuk a hátterét nem tudjuk hogy van" - Csakhogy, nem ez történt. Szó sincs értékelésről, te állítottál valamit. Azt írtad: "nagyon meg volt lepődve azokon amiket az apja mondott a telefonban
nem tudom...de látszott, hogy igazándiból úgymond nem erre számított".

ő-szinte 2014.12.16. 17:42:58

@VV Erőlegény: nem tudom te milyen családokban "vételeztél mintákat" de az én családomban pl ez nem dívik
én ezt értelmetlen és unintelligens dolognak tartom
ha valakivel nem lehet valamit normálisan megbeszélni, megvitatni, akkor az üvöltve, leribancozva meg isten tudja hogy sem fog menni és nekem szinten aluli is, de természetesen mindenki úgy csinálja, ahogy gondolja
csak én az olyanokat távol tartom magamtól :D
szívják más energiáit, ne az enyémet ;-)))

csincsilla72 2014.12.16. 17:45:21

Hát, szerintem Laci arcán nem nagyon volt meglepetés. Inkább azt nem tudta, hogy mit mondjon.
Ezek a beszélgetések semmitmondóak. A forgatókönyv is ismert, hiszen ez már a hetedik széria, és nyilván a játék indulása előtt szájukba rágják rendesen, hogy mik az ilyenfajta kapcsolattartás szabályai. Ha másra nem, arra jó, hogy hallják egymást.
Edina is mit vesztett azzal, hogy lemondott róla? Semmit. Érdemi információkat nem kaphat, személyes dolgokról sem beszélnek, csak a hangját hallják a másiknak. Persze ez is több, mint a semmi, de komoly megerősítést nem ad. Ha baj van, úgyis hírt kapnak róla, amiatt felesleges görcsölni.

ő-szinte 2014.12.16. 17:45:59

@Conchobar: mert meg volt lepődve látszólag
csak azt írtam ami a képernyőn látszott
ezt te meg kiforgathatod akárhogyan,ócsárolhatsz miatta (alaptalanul) gereblyézheted a vizet, nem lesz belőle cunami, kár erőlködnöd :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.16. 17:46:45

@Conchobar: majd ha 90 felett lesz az IQ-d szólj...

ő-szinte 2014.12.16. 17:52:46

@csincsilla72: pont ezt bizonyítja dóri esete is
de mondd már el mi van lacival mert én azt sem értem miért beszélt az apjával telón, most meg ilyeneket olvasok itt, hogy már nem él az apja?? mi van? :-O
(ami persze nem befolyásolja, hogy a telefonbeszélgetés közben mi hogyan volt)

Conchobar 2014.12.16. 17:56:34

@ő-szinte: "mert meg volt lepődve látszólag csak azt írtam ami a képernyőn látszott" - Hát persze. Látszott. Tátva volt a szája és magasra emelt szemöldöke alatt tágra nyílt a szeme, nemdee?

Conchobar 2014.12.16. 17:57:56

@ő-szinte: "majd ha 90 felett lesz az IQ-d szólj..." - Ja

csincsilla72 2014.12.16. 17:58:36

@ő-szinte: Persze, hogy él az apja, beszélgettek. De beteg, volt infarktusa is, az elmondottak alapján nincs jó bőrben és Laci a nagyi kapcsán valszeg eljutott oda, hogy a papa akár meg is halhat. Én, hasonló helyzetben nagyon örülnék, ha csak a hangját hallanám, akkor is, ha tudom, hogy semmi értelmeset nem tudunk majd megbeszélni. Azért ez más helyzet, meg tudom érteni.

ő-szinte 2014.12.16. 17:59:58

@Conchobar: ahha, mert csak kizárólag úgy lehet meglepődni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
mondtam, majd ha 90 felett leszel... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
addig kérlek neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Onereality 2014.12.16. 18:00:14

@csincsilla72:
pontosan ezt a felelmet latom laci jatekaban eros motivacionak, jelenleg egyertelmuen egy csapat vezerekent lep fel, zsu visszaterte utan elkezdte szervezni a kollektiv jelrakast renire,
bevallasa szerint magara 3 biztos jellel szamolt, a celja az volt, hogy reninek minel tobb legyen.
ilyen helyzetben csak jol johetett neki a csalad fekete baranya vagyok, apam nem szeret, es felek, hogy meghal kartya kijatszasa, fuggetlenul attol, hogy en elhittem neki, hogy a lelkiismeretfurdalasa es szorongasa apjaval kapcsolatban valodi.

Conchobar 2014.12.16. 18:02:02

@ő-szinte: "de mondd már el mi van lacival mert én azt sem értem miért beszélt az apjával telón" - Nem gond az, hogy fogalmad sincs semmiről, te csak vitázz

csincsilla72 2014.12.16. 18:02:12

@ő-szinte: Szerintem Laci nem meglepődött, hanem zavarban volt. Gőze sem volt róla, hogy mit mondjon, mi lesz. Ha télleg nem beszéltek az öreggel fél éve, akkor kínos is egy ilyen beszélgetés, még négyszemközt is.

kamilla123 2014.12.16. 18:03:25

@Aharon: engem is. abszolút nem látom szépnek. a mutatósnál arra gondoltam, h egy jelenség. Szóval h ha egy ilyen vonulászik meg rázza magát, főleg egy ingerszegény környezetben, akkor is nézni fogod. ennyi.

Conchobar 2014.12.16. 18:04:24

@ő-szinte: "mert csak kizárólag úgy lehet meglepődni" - Magad se tudod, hogy mit beszélsz

Akármi Áron 2014.12.16. 18:06:10

@ő-szinte: Pinki hagytam üzit neked a nyugiban:)))

csincsilla72 2014.12.16. 18:06:29

@Onereality: Egyetértünk.
Igazából mi hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ők nem olvasnak hogyvoltot.:-)
Nem tudják, milyenek az erőviszonyok a kinti megítélés szerint, csak arra hagyatkozhatnak, hogy ŐK hogy látják EGYMÁST.
Néhány párbajnak el kell telnie, hogy legyen annyi visszajelzés, amivel már lehet kalkulálni.

ő-szinte 2014.12.16. 18:07:59

@csincsilla72: nem tudhatjuk, hogy mi az igazság ,milyen a viszonyuk, tényleg beteg-e az apja (már csak a bemutatkozó kisfilmek tartami valóságára alapozva :S meg mert ugye ez egy só... :-) ) ha igen mennyire, stb semmit sem tudunk biztosan , bármi lehet, még annak az ellenkezője is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és hasonló helyzetben igen, normális az ha az ember megijed, de mondom, nem tudunk semmit, azt sem, hogy ez egy jól felépített sóelem-e vagy a valóság (bár egy ilyen só esetében... :D )
és asszem egy picit túl is van lihegve ez a dolog köszönhetően csokoládé kommentelőnek aki próbál provokálni és HAZUDIK :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.16. 18:09:40

@csincsilla72: én meglepődést láttam rajta és csodálkozást
de ezt csak ő tudja, hogy igazából mit érzett ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.16. 18:11:13

@Conchobar: trollkodjál csak, majd kibasznak :-))))

csincsilla72 2014.12.16. 18:11:23

@ő-szinte: Nem tudhatjuk. De mint már annyiszor írtam, nem is számít. Győzzön a jobbik:-)
Győzzön az, aki elég okosan tudja manipulálni a nézőket is és a bentieket úgy, hogy ne vegyék észre a csalást:-) Győzzön az, aki feltűnés nélkül tudja számolni a lapokat:-)

ő-szinte 2014.12.16. 18:16:16

@csincsilla72: igen, illetve akit a retek kiszemelt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de végül is tök mindegy, az számít, hogy a só jó legyen és mi itt jól szórakozzunk ;-))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 18:17:34

@mézescsók: "...ügyes szülők a porontyaikkal ezt előre megbeszélik..."

Asszed, ennyifélét meg tudnának jegyezni? :D:D

ő-szinte 2014.12.16. 18:18:42

@Akármi Áron: ööö...nem látom :-O
ripít plíz :-)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 18:19:57

@Conchobar:

legyenek büszkék a gyerekeikre...

de mégis azt mondom, hogy ez nem spontánul jut eszükbe, hanem valszeg a műsor pszichológusa sulykolja nekik a telefon előtt, mert részletekre nem térhetnek ki, és hogyha bármilyen konkrétumba belevágnának elbizonyíthatnák a gyereket,

szóval ez a szóhasználat így ebben a formában annyira ugyanaz minden egyes szülőnél az összes szériában,l minden telefonnál, hogy valszeg meggyőzik őket a telefon előtt, hogy ezzel tarthatják egyben a gyereket...

különben érthetetlen lenne, hogy a legkülönbözőbb szülőknek ugyanaz lenne a szóhasználata, nagyon egyendumát nyomnak..

biztos vagyok a telefon előtti szülőtréningben

ő-szinte 2014.12.16. 18:25:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDDDDDDDDDDDDDDDD
de maradjunk csak a faszkalapnál, hogy stílusosak legyünk ;-DDDDDDDDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 18:25:54

@Köcsöglány:"... Konkrétan Dórit én nagyon sajnáltam,amikor mutatták,hogy reagálta le a mama halálát,teljesen emberi volt...."

De omnibus dubitandum

Onereality 2014.12.16. 18:28:08

az pontosan milyen arnyalat dori szajan?
szilveszteri buliba felraknam :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 18:33:13

Ahogy többen is megmondtátok, kamu volt az előzetes, csak fotózási feladat volt:
rtl.hu/rtl2/valovilag/szavazzatok-hogy-ki-legyen-a-villa-legszexibb-parja

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 18:33:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Lehet,hogy neked van igazad,meg tudom,hogy ez egy műsor,és show,de én szeretném azt hinni,hogy nem megjátszott és megrendezett volt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 18:34:46

@Majom1Parádé: Reni helyében akkor sem csináltam volna meg ezt a feladatot. Ez egy olyan dolog szerintem,amit a többiek is talán elfogadtak volna,ha nem teszi meg.

Onereality 2014.12.16. 18:37:00

@Majom1Parádé: Fanni, uhhhh, nagyon utos kep

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 18:37:22

@Costanza: @Conchobar:
Ha kimentetek volna a kocsma elé "lerendezni", már rég túl lennétek rajta :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 18:39:09

rtl.hu/rtl2/valovilag/vad-vagyak-a-jacuzziban

Ez a vidi akkor is fullosan gáz,ha fotózás volt.... mekkora egy rihe ez a Röné :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 18:39:31

@Köcsöglány: "...szeretném azt hinni,hogy nem megjátszott és megrendezett volt..."

Szerintem ebben téged senki és semmi nem akadályozhat meg. :):).

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 18:40:46

@Onereality:
"az pontosan milyen arnyalat dori szajan?"
leginkább a dubai barnára hajaz, szerintem :)

@Köcsöglány
@natalja
Tetszenek az új becenevek:
Pennisz
bolonDóra
:D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 18:45:34

a fotókon természetesen Fanni néz ki legjobban, Ádám kifejezetten dermesztő...

rtl.hu/rtl2/valovilag/szavazzatok-hogy-ki-legyen-a-villa-legszexibb-parja

zs-nek lesz mit kimagyaráznia a gyerekének,

és látszik, hogy Röné mindent megtett, hogy ne legyen túlságosan kompromittálva, de ez nem igazán sikerült...

hajrá Fanni!

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 18:45:36

@Majom1Parádé:
Köszi a linket!
Jól megkavarták őket.
Asszem ezt a szavazást is passzolom.

mézescsók 2014.12.16. 18:45:56

@Granca: Fanni-Dennis többfelvonásos - nem olyan k...vára bonyolult. Visszanéztem, mert eber nem volt a hv-n, aki értette volna.
I. felvonás: helyszin: nappali, téma: ki kiben csalódott és nem.
Dennis: kellemesen Fanniban, nem szerelem, de már nemcsak szex, vonzalom, folytatás, esetleg kint.
II. felvonás: helyszin: háló, téma: a kint elhangzottak.
Dennis: komolyan gondolta, amit mondott a vonzalomról, de mert Fannival őszinte, elmondja, hogy taktika is volt benne, mert meg akarja tudni, Ádám rámegy-e a lányra.
Fanni: nem érti, hogy miért fontos ez, hiszen szinte nem is kommunikál Ádámmal.
Dennis: mert pasiból van - mármint Ádám -, megértené, ha rámozdulna, és mert ha Fannival együtt lennének vagy ilyesmi, akkor más lenne. A vonzalom visszafordítható.
Fanni: akkor fordítsák vissza.
Dennis adja az értetlent, mire Fanni elmondja, hogy öt mp jelentette ki Dennis, hogy visszafordítható a dolog, akkor nosza. És a semmi további gyúrása helyett a light colát választja.
(Nem érthető, hogy Dennis mit akart az Ádámos dologgal,hacsak azt nem, hogy mit lépne erre a nő, ezzel az őszinteségét tesztelhetné)
III. felvonás, helyszin: fürdő, téma az előbbi folytatása
Dennis: komolyan mondta-e a csaj, amit mondott (nem érthető, hogy azt-e, amit a plénumon mondott - Dennis neki is bejövős, vagy a visszafordítás - az utóbbira tippelek).
Fanni: tudta, hogy Dennis csak ezt akarja tudni (hogy tesztnek szánta?)
Dennis: itt bent nem tudnak kibontakozni, hagyják a fenébe.
Fanni: OK
IV. felvonás, helyszin: nyugi, téma: még mindig...
Dennis: most haragszik-e a nő, továbbá hagyják abba.
Fanni: rendben kerüljük egymást.
Dennis: de nem ezt mondtam.
Fanni: jó, akkor hagyjuk abba.
Dennis: legyünk barátok.
Fanni: legyünk, de siet, várja a gyümölcsös kölese (ebbe belegondoltam és brrrrrrr).
És ezzel véget is ért ez a szépen kibontakozó kapcsolat, bár némi utózönge - esetleg kicsit hangosabb - faszozással, bunkózással, stb. még várható.
Oka az egésznek, ha kideríthető egyáltalán:
1./ Dennis le akar pattanni Fanniról, amit a lány nem ellenez sértődöttségből, büszkeségből, vagy mert bánja, hogy volt ez az egész, ki tudja.
2./ Mindegyik a másiktól várja, hogy valljon: legyenek pár.
Az előbbi a valószínűbb.
És ezzel véget is ért e szépen kibontakozó, majd virágba szökkenő kapcsolat.
De, ha a szerkesztőknek van lelke, akkor nem kezdik előről Ádámmal, mert a nézők
tűrőképessége véges, ingerküszöbe ennél magasabb.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 18:46:07

@Köcsöglány: Hát, arra tudok gondolni, hogy nem akart a zöld kendőt viselve ellenszegülni a feladatnak. De ez csak egy kósza 5let és talán nagy hülyeség is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 18:48:31

Ez a Sines vidi... a retek őt akarja vissza a villába?

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 18:49:27

@FOGASFŰRÉSZ:
Nagyon kivesézted az alkotásokat :)
Lehet, hogy a végén még a Kiszel Tündi falinaptáradat is lecseréled Kazaléra?
(Ne vedd ám komolyan! :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 18:53:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Akkor lábon lövik magukat, ahogy ezt a legeslegfelsőbb körökben szokás mondani :)

párnaevő 2014.12.16. 18:56:22

@Köcsöglány: színészként amúgy is be kell vállalni neccesebb jeleneteket, szóval csak gyakorolt :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 18:57:28

@Majom1Parádé:
Nem lehet tudni, hogy ki kinek a kicsodája.(vagy inkább micsodája, hogy hű maradjak a nap vezérfonalához.)

agimano 2014.12.16. 18:57:51

aki látta tegnap a belevalót, az el tudná mondani, hogy Aurelio mit mondott Izáékra, ami miatt bocsánatot kért? Vagy mi volt az a tegnapi műsor? Mert tökre nem értettem, hogy miről van szó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 18:57:55

@csincsilla72: Szerintetek a Hogyvolt kommentelők véleményeloszlása és vélemény szórása mennyire felel meg a VV összavazó célcsoport véleményeloszlásának, mert pl sztem az interaktív Belevaló betelefonálók és skypolók véleményétől jelentősen különbözik...?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:00:24

Vagy csak nem akart a retek még egy ilyen - esetleg 90-10-es arányú - bukovárit? Neméétem:(
Most itt mennyi a valószínűtlenségi együttható?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:04:20

@VV Erőlegény:
Sztm ebben a szériában eddig a sodrással együtt vagyunk. A vv6-ban voltak eltérések, de ott volt egy keménymag Izafan béközép. :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 19:05:26

Fanni-Pennisz vs. Iza-Krisztián szexelési stratégiátiáról hadovált.
Penniszt tartota jobbnak - részletezve a technikáját.
+ Iza csúnyáját és Krisztián bránerét is ekézte (szóban:)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 19:08:25

@VV Erőlegény:
Ami nekem feltűnt ebben a témában:
Denisz kívül sokkal népszerűbb szerintem, de lehet, hogy itt is vannak titkos rajongói :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 19:10:16

@agimano: Kicsi a kocsi,nagy a garázs....éééérted :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 19:11:09

@VV Erőlegény: Egyetértek. De a gonosz szerkesztők úgyis mindig belenyúlnak mindenbe, ami nem úgy alakul, ahogy szeretnék.

Baresz83 2014.12.16. 19:13:26

Szimpatikus, hogy a facebookon már van egy olyan csoport, hogy "VV Reni menjen haza". :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 19:19:58

@Majom1Parádé: Hozzáteszem a Belevaló két műsorvezetője is rettenetesen leplezetlenül pártos a műsoridőnek abban a röpke max. 25%-ban, amikor nem az önmaguk fényezésével vannak elfoglalva. A műsorban elvileg csak a meghívott vendég lehetne pártos, meg a betelefonálók...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:21:56

@Csókolom nagymama,bukta van?:

A fb-on PVC magasan vezet. Ez nem kompatibilis a hv-tal. Arra lennék kíváncsi, ha Zuckerberg VÉGRE tényleg bevezeti a dislike-ot, akkor az mit mutatna.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 19:24:23

Nem tudom elképzelni,hogy Röné hagy maradhatna a vellában azok után,hogy soha nem volt egy szimpatikus megmozdulása sem,úgy viselkedik,mint valami paranoid skizorfén némi nárcisztikus árnyalattal. Zsut már akkor utálta,amikor kb még csak a bemutatkozáson estek túl,és kiderült,hogy műsorvezető. Semmi logika és jóindulat nincs ebben a lányban. A tegnapi ON-ban nekem nagyon visszatetsző volt,ahogy Macival cicázott,már azt hittem,hagyja magát megcsinálni. Érdekes,hogy Szent Röné azért hagyja,hogy ölelgessék,1-1 taperolás is belefér annak ellenére,hogy szerencsétlen Pacsker kint várja őt. Ezzel a fotózással sincs beljebb,face-n is csak azt olvasom,hogy ribancozzák. És szerintem jogosan. A videó,amit linkeltem,számomra nagyon gáz. Nekem is vőlegényem van,de még más kezét sem tudnám megfogni,nem hogy erotikus kívánós fejet vágni egy szinte vadidegenre. Persze,tudom,hát színésznő :D Kár,hogy annak is szar lenne,mert levágós,mikor színészkedik. Nagyon rossz karakter,talán az egyik legundorítóbb és legutálhatóbb az összes VV szériában. Számomra. Én tényleg nem szeretném tovább nézni,még a feszkó gerjesztés miatt sem. Ha nyer a párbajon,az nem lehet tiszta. Egyöntetűen mindenki kint akarja látni,aki nézi a műsort (legalábbis a kommentek,fórumok alapján).

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 19:25:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"A vv6-ban voltak eltérések, de ott volt egy keménymag Izafan béközép. :D"

hahaha még sohase voltam B-közép, ideje volt...

mostantól:

egy izafan béközép fogasfűrész

(érdekes, én úgy emlékszem akkor is kisebbségben voltam az izfanomságommal, úgy látszik automatikusan mindig húzok a kisebbséghez, pl most Fanni-fan vagyok, és nem szeretném haa Röné hamar kiesne, bár idővel elkerülhetetlennek látszik, de inkább essen ki Ádám vagy Dani, Ádám dermesztő, Dani pedig csak a saját érdekében essen ki, hogy, ne vesztegesse tovább a villában az idejét...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:25:27

LALIT idézném a Fb-ról - humor téren: (csak mert nyilván ő is like-ol)

Hát ez a két csaj,Reni meg Fanni remélem hamarosan kiesnek.és követi öket Denisz
hölgyek a pofályuk,és aundoritó viselkedésük végett.Ez a hazudozó.meg a farka véget.

ő-szinte 2014.12.16. 19:25:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az azt jelenti, hogy a mozgó járművön szíveskedjünk kapaszkodni? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 19:27:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
pofályuk :DDD
Úgy látszik,az RTL-nél alap elvárás,hogy IQ mínuszban legyen mindenki :DDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 19:28:39

Na,én meg az előző hozzászólásomban új szót alkottam: skizorfén.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:32:11

@ő-szinte:
Naon vígan vagyunk :D:D Szerencsére nem péntek van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 19:33:01

@VV Erőlegény: Ez a Belevaló úgy szar, ahogy van.... Összevissza, koncepciótlanul beszélő, ide-oda kapkodó, vagy irányíthatatlan, a Facebook üzeneteket felolvasni képtelen stb. műsorvezetők, rossz, lassan és körülményesen feltett kérdések, a meghívott vendégekbe és telefonálókba folytott vélemények., vagy a vendégek válaszaira való nem figyelés. Dekoncentrált telefonálók, mire belekezdene a mondókájába már le is járt a rászánható műsoridő. Folyamatos technikai balhék, akadozó, vagy hang-késő, esetleg visszhangos skype, bamba fejek, ismétlés bejátszók (tudom , h. bejátszás), rossz bejátszók... Egyszóval 30 perc ámokfutás és tömény semmitmondó nihil... Tényleg ezt akarja a retek?

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 19:33:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

amíg a "pofályukat" ly-nal írod, addig Fanni és Röni nem fognak kiesni, nyugi!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:34:00

@Köcsöglány:"... pofályuk :DDD..."

Emlékezett, hogy valami lyuk is volt a dologban :D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:38:03

@FOGASFŰRÉSZ: "...amíg a "pofályukat" ly-nal írod, addig Fanni és Röni nem fognak kiesni, nyugi!..."

Csak pontosítanék. ÉN nem írtam ly-nal a "pofályukat". Csak idéztem.

ő-szinte 2014.12.16. 19:41:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: gondoltam igazodom a villaszinthez ;DDDDDDDDDDDD túl kreatív volt ? :DDDDDDDDDDDD

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 19:42:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

igen, elnézést, közben észrevettem...

ettől függetlenül, hajrá Fanni és remélem Röni még egy körre bennmarad, különben nekem nem marad sok néznivalóm... Ádám mehet, abszolút lefagyasztó...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 19:42:53

@FOGASFŰRÉSZ: Egyrészt idézett a FB-ról, tehát vélhetően nem benne volt a hiba, másrészt, a vajon, és a muszáj-on stb. én néha a mai napig el szoktam gondolkodni (már helyesírásilag)...

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 19:47:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Az fb-t nem szoktam nézegetni, de ezt irreálisnak tartom.
Amint már utaltam rá PVC-t fél Dubai támogatja, de legalabbis szervezett támogatás áll mögötte szerintem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:52:21

@ő-szinte:
Ő szinten a villaszinten? jaaaaaj de rossz :D:D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 19:53:13

Fanni levele Röninek:

(érdekes, ketten is egy c-vel írták a viccet a levelekben)

“Szia Reni! Szerintem bár nincs jogom megmondani, hogy kit válassz, de én Ádámot választanám. Azért mert ő nem olyan érdekes, mint Laci és Edina páros. Nincs benne a dolgokban illetve egy faszparaszt. A Laci utánfutója és ellened fordult nagyon. Ellene visszajönnél. Én így gondolom."

rtl.hu/rtl2/valovilag/megneveztek-reni-potencialis-ellenfeleit-a-villalakok

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 19:55:41

@Csókolom nagymama,bukta van?: "... PVC-t fél Dubai támogatja..."

Kérdés, hogy szavaznak-e is rá. Mert ha igen akkor be kell vetni a mogyoródi élményfürdőt is. :) Esetleg Herkulesfürdőt is.

Onereality 2014.12.16. 19:56:44

@Csókolom nagymama,bukta van?:
latom lelki szemeimmel, ahogy a dubaji sejkek meg prostik furtokben lognak a VV7-en, hogy lassak, mikor kell Dorira szavazni...raadasul mindezt szervezett formaban.
azaz nem, kurvara nem latom :)

ő-szinte 2014.12.16. 19:58:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát ilyen a faszkalapság ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 20:04:21

@Köcsöglány:
Érdekes olvasmány, édemes elemezgetni.
Ami nekem hirtelenjében szemet szúrt az Pfannika és az ő utánfutózása.
Az utánfutózik akinek Komisz diktálta a levelet :)
Ezenkívül megerősíti a feltételezést, miszerint a Komisszal való összeveszésük kamu volt
és Ádám átállítására játszanak.
+ Naná, hogy Komisz kívül akarja látni Ádámot.(Tollba is mondta Ingának)
A végén még Kazal túlságosan is beleélné magát a szerepbe....:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:06:52

@FOGASFŰRÉSZ:"... Dórit hívjátok PVC-nek?..."

Igen. PVC vagy Plasztik.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 20:07:46

@Onereality:
Én + azt látom, hogy lóvéért lehet lájkokat venni és PVC köreiben bőven akadnak pénzes (meg)támogatók.(minden értelemben:)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 20:12:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem elég bevetni oda a buxát, nem kell túlcifrázni holmi fürdőzéssel:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:13:28

@Köcsöglány:
@Csókolom nagymama,bukta van?:
Engem nagyon meglepett Jabba. Pontosabban az, hogy egyáltalán megemlíti Komiszt. Az ő fejében tehát felmerült mint alternatíva? Ezt most egyáltalán nem értem. A többieket eléggé értem, úgy érzem. Ami még furcsa, hogy nagyjából mindenki őszinte volt az ellentáborból, nem próbáltak terelni - látszott, hogy ezt nem beszélték át stratégiai szempontból. Ha csak pont Jabba nem terelt. Csak nem Komiszt tartja a legnagyobb ellenfelének?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 20:13:58

@FOGASFŰRÉSZ: Miután ők láthatóan kézzel írták a leveleket, az is elképzelhető, hogy az írta helytelenül a vicc szót, aki átvezette a szöveget digitális formátumba....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:15:19

@Onereality: "...ahogy a dubaji sejkek meg prostik furtokben lognak a VV7-en, ..."

Ja, elég életszerű :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 20:16:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jabba volt az egyetlen, aki újra csak taktikázott, egy olyan játékost mondott, akit Reninek esze ágában sem volt kihívni. Tehát a jelenlegi legnagyobb szövetséges adta a legkisebb segítséget Rönének. Amúgy sztem mindenki őszinte volt Renivel, ezt becsülöm bennük Maci az egyetlen kivétel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:17:31

@ő-szinte: "... hát ilyen a faszkalapság..."

nyünyünyü :(;

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 20:18:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Én érteni vélem:
Jabba egy simlis zabálógép aki bárkit, bármikor hátbaszúrna és jól érzi, hogy nagy gondjai lehetnek a Fanni-Denisz duóval ha nyerni akar.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:23:07

@VV Erőlegény: "...sztem mindenki őszinte volt Renivel, ezt becsülöm bennük..."

Én ezt nem becsülöm. Hiba kihagyni olyan helyzeteket, ahol zavarba lehet ejteni az ellenfelet. Nincs olyan rengeteg lehetőség, ki kellene használniuk azokat, amik adódnak éppen. Egyébként nem is arra gondolok, hogy Sines t kellene vagy kellett volna megtéveszteni, hanem a többieket kellett volna zavarba ejteni. Például elhitetni, hogy teljes a széthúzás a csapatban stb. Hiszen Sines után is van élet, és egyre nehezebb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:27:33

@Csókolom nagymama,bukta van?:"...Jabba... gondjai lehetnek a Fanni-Denisz duóval ha nyerni akar...."

Nem gondoltam, hogy ennyire előre tekint, de most győzött meg engem arról, hogy TÉNYLEG elhiszi, hogy nyerhet. Potenciális nyertesként próbál meg játszani. Persze attól még ugyanaz a kispályás, bosszúálló, frusztrált alak marad.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 20:31:36

@Csókolom nagymama,bukta van?:

de mi van, ha Maci csak a többieket akarja megtéveszteni, úgy akart csinálni, mintha nem ő írta volna a levelet...

vagy nem akart mást megnevezni, hogy ne adja ki a véleményét... egyet mindenképpen megnevezett a másiknál terelt, így a lehető legkevesebb információt adta ki magáról és az álláspontjáról, vagy hogy kiről mit gondol.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 20:33:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ha tippelnem kell a beépített emberre ebben a körben, akkor az Maci...

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 20:42:58

@FOGASFŰRÉSZ:
Szerintem ebben a lényeg az, hogy Komisz mint gyenge játékost láttassa.
Mindegy, hogy ki de valaki gyengének látja a vellában.
Ezzel lecsippent Komisz magabiztosságából és a többieknek is üzen, hogy ha Sínésznek van esélye ellene, akkor más is bátran kihívhatja.
Reménykedik, hogy pl. Edina kiviszi és ott is hagyja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:48:54

@Conchobar: "...Laci....De minek kellene neki egy ilyesféle 'kombináció'?..."

Úgy gondolom azért, mert sok jelre számított - saját bevallása szerint is 4-5 jelre. Mondjuk hármat meg is kapott ebből. Reálisnak érezte, hogy esetleg kiválasztott lesz. Gyűjtötte a szimpátiát. Ez mondjuk egyféle magyarázat. Arról nem is beszélve, hogy még csak nem is a saját képességét lődözte el erre, hanem az Ádinától megkaparintottat. Elég tudatosnak látszik minden lépése, jól megtervezettnek. Az ilyen irányú kombinációival sztm nem is lesz baja, hanem majd mások megítélésénél (olyanoknál, akik nála okosabbak) majd lesznek gondjai, mert azért ő sem olyan bonyi agyú.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 20:54:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Sztem azért őszinték (kivéve Jabba), mert tudat alatt az erős ellenfelek nem tartják igazán ellenfélnek, a szövetségesek értelemszerűen segítik, főleg azért, mert ők sem tartják erősnek, a gyenge ellenfelek meg részben jóindulatúak, részben egymásra tolták a balhét (Robin Ádámra, Ádám Robinra). Ráadásul Rönében ennek ellenére benne érzem azt az üldözésfóbiát és küldetéstudatot, hogy azt hiszi, hogy mindenki taktikázik vele, ezért csakazért is, meg elvből, Danit fogja választani!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 20:54:52

@Csókolom nagymama,bukta van?:

idemásolom Maci levelét, nem értem ebből hogy következik számodra, hogy ő gyengének akarná láttatni Deniszt?

Maci:
“Kedves Reni!
Szerintem Ádám ellen visszajönnél, mert erősebb vagy.
Dennis ellen nem jönnél vissza mert őt erősnek érzem.”

???????? ebből számomra nem következik, hogy ő Deniszt gyengének akarná láttatni, inkább az következik belőle, hogy nem minél kevesebb véleményt akar kiadni...

vagy mert beépített ember, vagy mert ez a stratégiája, kevés infót kiadni magáról...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 20:58:51

@Csókolom nagymama,bukta van?:"... Komisz mint gyenge játékost láttassa...."

Pontosan. Kicsi rés a nimbuszán, de rés. Mintha azt mondaná, látjátok, hús-vér ember. Sebezhető. A falka aztán majd szimatot fog :D:D Véééééééééééééééééér...

saját macskám 2014.12.16. 21:01:05

én ide ere a szara mondom

Haplo 2014.12.16. 21:02:22

Szamomra erdekesek ezek a tanacsok, lehet valami kovetkeztetest levoni a a ket csoporton beluli viszonyokrol is.

Ki kit javasolt, osszefoglalva, negativ elojel = gyenge, vigye ki, pozitiv elojel = eros, ne vigye ki

Adam: - Robin + Dani
Laci: - Robin + Dani
Zsuzsa: - Robin + Dani
Robin: - Adam + Dani
Edina: - Adam, + Dani
Dani: - Adam + Laci

Dori: - Adam, Laci, Robin + Dani, Robin
Fanni: - Adam, Laci, Robin + Dani
Dennis: - Adam, Laci + Edina
Maci: - Adam + Dennis

A hatosfogat 3-3 aranyban mondta gyengenek Adamot meg Robint. Az, hogy ok egymat mondtak, az egyertelmu, magat termeszetesen senki se fogja gyengenek mondani es parbajra ajanlani :)
Laci Adam baratja, persze, hogy melle all, mindketten Robint kuldenek, de szamomra erdekes hogy Zsu is ebben az alcsapatban van.

Robin termeszetesen Adamot mondja vinnivalonak, de anelkul hogy rosszat mondana ra, csak a nevet, jelzok nelkul es meg igy is hozzateszi hogy meg igy se biztos hogy Reni visszajon. Edina a lelki- es halotarsa, termeszetesen egyezik a velemenyuk. Es szamomra erdekes modon Dani is Adamot tartja gyengebbnek Robin elleneben.

Reni sajat csapata meg hat..., sokat segitettek.... mindket baratno felsorolt 3 nevet is, valassz bazmeg, jo kis segitseg, Dennis is kettot mond (jol latszik hogy Laci kitol kapta a 3 jelet :)) Maci meg egyet, de nem sokat segitett a kit ne vigyel kerdesben, Reninek szerintem esze agaban se volt Dennist vinni (hacsak nem tortent azota valami amit meg nem lattunk, de a leveliras elott volt)

Szamomra az is erdekes kit tartanak erosnek. Ebben a hatosfogat egyetert, Dani ( o magat nem mondhatja, ezert Lacit) Ebben egyetert a ket baratosne is, de Dori meg hozzateszi Robint is kisse felreerthetoen, most akkor javasolja vinni vagy javasolja beken hagyni? Lehet ha Robin nem csak almodna Dorarol hanem be is probalkozna, lenne valami eselye?

Dennis Edinat mondja, nem tudom, hogy Redni egyaltalan gondolt-e ra, nincs kizarva, minden esetre ez alapjan talan Dennis az egyetlen aki sejti hogy Edina eros kint?

Maci valaszat meg egyaltalan nem ertem, vagy tortent valami amirol meg nem tudunk (kicsi az eselye), vagy taktikazik valamit, vagy hiszi hogy taktika a tereles, mittudom en mi jar a fejeben, vagy harmadik lehetoseg, egyszeruen ennyire korlatolt :)

Kivancsi vagyok ti hogy latjatok.

2014.12.16. 21:02:46

A VV7 szerkesztői sem túl kreatívak...nem tudnak semmi újat kitalálni? Mindig csak erotikus naptár fotózás? Annyira unalmas már...

egymásikkiskun 2014.12.16. 21:10:49

Sziasztok!Ti nem láttok némi hasonlóságot Edina és Jane March között?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 21:11:06

@Haplo: Szuper elemzés! Nagyon struktúrált! A nap kommentja nálam! Nagyon sokat segítettél!

Csak ügyesen! 2014.12.16. 21:12:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Laci már elkezdte ezt a nimbusz rombolást, a faszkalap csevejnek ez volt a lényege, csak Dennisnek ez nem nagyon esett le, bár érezte, h itt most valami nem stimmel, pörgött is rajta még utána jóideig.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:12:29

@FOGASFŰRÉSZ:
Rönének esze ágában sem volt/nincs Deniszt kivinni.(Milyen indoka lenne rá?)
A lényeg, hogy Medve egyáltalán szóbahozza Komiszt, latolgatja az ellene való esélyeit, ezzel sugall a többinek.
Rafkós, nagyon agyafúrtan csinálja.
Azt nem gondolom, hogy a itt beépítettség v. nem beépítettség játszana.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 21:12:36

@VV Erőlegény: "...Ráadásul Rönében ... benne érzem azt az üldözésfóbiát és küldetéstudatot..."

Ez nagyon jó, ez a küldetéstudat. Télleg így van. Ha Danit viszi, akkor olyan korlátolt, amilyennek látszik, ha nem, hanem hallgat a többiekre, akkor nem annyira. Ha nem Danit viszi, a másik csapat agyon fogja zrikálni a szembeköpéssel.

Gia 2014.12.16. 21:12:49

@saját macskám: "ere""szara" :-D Látom mikor hiányoztál nyelvtanórán..
Nem muszáj ám ezt a blogot olvasnod..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 21:14:45

@Csak ügyesen!: "...Laci már elkezdte ezt a nimbusz rombolást..."

Igen, és adhatta ez is az écát Jabbának.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:16:48

@Haplo:
Nagyon jókat írtál.
Én is hasonlóan látom.
Köszi, hogy vedted a fáradtságot egy ilyen elemzésre!

Zsoofka 2014.12.16. 21:16:54

@FOGASFŰRÉSZ: Szerintem Maci csak szimplán leszarta a feladatot, nem akart írni semmit, csak a minimumot, hogy ne szegjen szabályt.
Azt az embert semmi nem érdekli ami nem kaja és nem takaró... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 21:17:16

@Gia: meg egyébként is. A mi macskacicánk szebb.

2014.12.16. 21:21:10

@Csókolom nagymama,bukta van?: Ez tényleg rejtély egyelőre...Lehet, hogy történt valami befeszülős Pennisz és Röné között... De ez majd kiderül...
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Simán kinézem Rönéből, hogy akkora arca van, hogy viszi Danit. Mondjuk tök mindegy, mindenképpen kint marad, akkora öngólt rúgott a nézők/szavazók habzószájú ekézésével...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 21:24:47

@Csókolom nagymama,bukta van?:

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

változatlanul azt gondolom, csak a minimális infót akarta kiadni, tehát hogy Röné Ádámot vigye ki... és másról nem akarta kiadni a véleményét, azt meg akarja tartani magának...

lehet, hogy a feladat úgy szólt, hogy nevezz meg egy gyenge és egy erős játékost, valakit aki ellen biztosan visszajön Reni és valakit aki ellen biztos nem jön vissza,

és Maci nem akart mást megnevezni erős játékosnak, csak Deniszt... aki a haverja...
bár Laci nagyon próbálja megszerezni a szimpátiáját, tegnap éjjel láttam, hogy a sötétben masszázst adott Macinak

Tehát pont hogy nem kavar ellene,

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 21:25:25

@natalja: "...Simán kinézem Rönéből, hogy akkora arca van, hogy viszi Danit..."

Igen, én is kinézem belőle. Meglátjuk, okoz-e meglepetést.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 21:26:30

idióta kérdés: a villalakóknak is megmondják, hogy a többiek mit írtak? Ha igen akkor névtelenül vagy névvel. esetleg csak Reni olvashatja el magában az összes írást és Ő is csak név nélkül?

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 21:26:43

folytatás az előbbihez:

@FOGASFŰRÉSZ:

mármint Maci pont nem kavar Denisz ellen, őt nevezi meg erős játékosnak, eleget tesz a feladatnak, mikor megnevez egy gyenge és egy erős játékost... egyet aki ellen biztosan visszajön, egyet aki ellen biztosan nem jön vissza...

candyperfumegirl 2014.12.16. 21:27:44

@Köcsöglány: az ilyesmi mindig tanulságos, persze hazudnak is, mert ugye taktika az kell, de érdekes, hogy Maci egyiknél sem merült fel.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:28:43

@natalja:
Szerintem nem törtét semmi(én ebből indultam ki), de ezt tényleg majd csak később derül ki.
Akkor tisztább képet kapunk a bugyiszimatolóról :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:32:35

@FOGASFŰRÉSZ:
Mindenkinek megvan a maga összeesküvés elmélete.
Aztán lehet, hogy Mókamininek van igaza :)
Én azért tartom az enyémet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 21:34:38

Szegény Edina... pont a vig henteslegénynek öltözött Kanapérém kéjsóvár karmai közé kellett kerülnie...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 21:35:43

@FOGASFŰRÉSZ: ",,,csak a minimális infót akarta kiadni,..."

Ezzel teljesen egyetértek, hiszen Jabba maga fogalmazta meg, hogy a pénzért adott infóknál az volt a célja, hogy a legkevesebb infót adja ki, és a legtöbbet gyűjtse be. Ezért aztán úgy nézett ki az egész, mint a süketek meg a vakok párbeszéde.
Ehhez én még hozzágondolom azt, hogy Jabba néhány lépést előre is átgondolt, és bedobta Komisz nevét, kicsit úgy, mint a kézigránátot a latrinába, csak ugye még nem robbant fel. De a kis hangya elindult, mostantól már nem tabu Komisz neve, ez olyan minekishívják ... kondicionálás indító. Úgy értem Komisz neve a párbaj fogalmával együtt merül fel. Az, hogy ki az ellenfél, ebből a szempontból indifferens.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 21:36:59

@candyperfumegirl: Talán túl őszinték a villalakók és NÉHA gondolkodni is tudnak? Merthogy Reninek nyilván esze ágában nincs Macit kivinni, mikor országos haverok. A többiek is asszem ezt gondolhatják...

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:38:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"bedobta Komisz nevét, kicsit úgy, mint a kézigránátot a latrinába, csak ugye még nem robbant fel."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 21:39:00

@egymásikkiskun: eddig nem tudtam (most se), hogy kiről beszélsz, de rákerestem az arcra. Tényleg van hasonlóság...
static.starity.hu/images/celebs/200x300/jane-march-032313955839024567.jpg

Gia 2014.12.16. 21:39:28

@Majom1Parádé: Név nélkül szokták a villalakók előtt felolvasni.Mondjuk Komisz üzenetéből egyből kiderül,hogy ő írta.Majd nemsokára meglátjuk.

Gia 2014.12.16. 21:40:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Borzalmas az a kép róluk,Maci antiguszti...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 21:47:07

@Csókolom nagymama,bukta van?: erről Moldova sorai jutnak az eszembe.. :)

"Századunkból valaki – nevét borítsa homály, úgyis túl sokat látni mindenfelé – bement a közeli faluba, maradék zsoldján három kiló élesztőt vásárolt. Éjszaka felmászott a hegy peremére, lekotorta a földet a betemetett latrináról, a sűrű barna masszába belevágta mind a három kiló élesztőt, visszatakarta a földet, aztán csendesen vihogva elvonult.

Az élesztő sokáig dolgozott, de a munka annál látványosabb eredményt hozott, harmadnap éjszaka az ürülék megkelve, nagyokat pufogva kilépett a gödörből, és mint a láva, zúdult lefelé a lejtőn, P. Dobost az utászok is alig tudták kiásni a sátrából."

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 21:48:21

Ha holnap nem Danit viszi ez a rihe Röné,akkor jogosan fogja hallgatni,amit ő dumált Zsunak. A saját kelepcéjébe esett,he-he-he :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:52:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
:DDDDDDDDDDDDDD - Óriási :)
Ha már Moldova, akkor én is hozok egy példát: Baumgartner az érzékeny kapus, aki minden meccs előtt lócitromba mártogatta a csukáját :)

Krétagarbó 2014.12.16. 21:52:41

@Onereality: szerintem is fél a kiválasztások, kihívások előtt. Ott van az a fogadás, amit el is vesztett Dennisszel szemben, amikor a szimpátiaszavazás előtt álltak. Tisztán érezhető volt, mennyire tart ettől. A sácban benne van egy összeomlás sztem, de remélem inkább nem...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 21:53:11

@Gia: Köszi, nem láttam a szememtől, le van írva a cikkben, hogy "névtelen levélben"

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 21:57:36

@Köcsöglány:
Így van!
Repüljön a vőlegény karjaiba ha be nem sértődött a mai cuccon a Röné más általi érintésre is szenzibilis heves-jegyes.

egymásikkiskun 2014.12.16. 21:58:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az éy színe c.film mond valamit?és bocsika de nincs yééééé betűm.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 21:59:15

@Csókolom nagymama,bukta van?: jaja, de ha jól rémlik volt ott minden... rozsdás patkó, tarkamacska, háziáldás.. :D

Krétagarbó 2014.12.16. 22:01:49

Bencus van, hál' isten. Lilutól sikítófrászt kapnék ma, ezen az amúgy fos napon...

Commodore 2014.12.16. 22:02:14

Na , lett nett. Höjj!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:02:39

@Krétagarbó: szia! :-) Lilu lemondott (remélem) :-D

Krétagarbó 2014.12.16. 22:02:48

Kiválasztás ismétlése, úgysem láttam:)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:02:50

Bencusnak be van gyulladva az egyik szeme vagy...?

Gia 2014.12.16. 22:03:20

Lopják az időnket..

Gia 2014.12.16. 22:04:07

@Krétagarbó: Akkor nem szóltam.. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 22:04:07

@egymásikkiskun: na, utána néztem, oké, most már képben vagyok... nem vagyok nagy szinészlekszikon. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:04:33

Lidérc pampog. Annyira gáz ez a nő,KÖNYÖRGÖM,DE TÉNYLEG :D

egymásikkiskun 2014.12.16. 22:05:24

Egy biztos,hogy nagyon unalmasak lennének a napyaim nélkületek.(Nincs yééé betűm,és nem is lesz..)Igaz én csak csendes olvasó vagyok,a csendes persze nem mindig igaz főleg mikor egy-egy hozzászóláson hangosan felröhögök.Én nagyon szeretem nézni a vv-t,csak saynos két hetente két hétig nincs rá módom,de valóyában nem is kell hisz mindent tudok..tőletek.Köszi,köszi,köszi

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:06:06

Pénisznek folyik a szar a szájából újfent. Ki is mondta az előző körben,hogy edd meg a jelemet,most meg ő ekézi Edinkát? WTF???? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.16. 22:06:41

nálam nem megy a stream adás. .-((

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 22:06:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Igen, igen.Így még jobb :)
Színtiszta vella fíling az általad felsoroltakkal :D
(vagyis nem színtiszta, mert egy kicsit lószaros :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 22:07:27

Látná magát Denisz, hogy milyen feje van a tévében.. :D
(bunyóspityus feje)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:07:58

Röné tologatja a szart,a nézők és ő tudja,hogy miért van bent :D jaaajjj

Krétagarbó 2014.12.16. 22:08:03

@Admiral_General_Aladeen: Szió:) Drukkoljunk:)

Kiválasztás utáni pillanatok: Edinának esik Röné az indokolása miatt, mondjuk nem értem, miért baj az, amit mondott Edina. Röné: Ádámnak: kipróbálhatjuk milyen egy párbaj. Komisz: kibaszottul ideges Edinára, Ádám pedig lúzer fasz csicska gheci...
Dani és Edina beszélgetnek: kit visz ki Röné? Dani: engem, de Edina szerint inkább őt vagy Ádámot.
Edina pucába megmondja Rönének, hogy szerinte túl uncsi Röné ebben a játékban, hát kérem szépen, ennyike...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:08:20

Reni most azokról az emberekről beszél,akik rá szavaznak. Hehe :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 22:09:22

Renáta minősiti a nézőket, szavazókat... Renátának reszeltek. :D

Krétagarbó 2014.12.16. 22:09:50

Edina szerint Röné full vakon van a játékban. Röné szerint van szavazó bázisa, ,hát nem tudom, kikre gondol. Szerinte ő képvisel valamit a többiek ellenében, vajon mit? Lehetett volna ez egy jó cél, csak Röné ehhez eszköztelen volt sajna...

perszepolisz 2014.12.16. 22:10:06

A VV-k történetében még nem volt ekkorra szereptévesztés, mint most Reni esetében.

Mirocska 2014.12.16. 22:10:50

Maci! :-DDD Fogyunk... Hatalmas! :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:11:09

Röné összevissza dumál a kanapén és azt ecseteli,hogy a Zsu féle embereket (arrogáns,stb) nem bírja elviselni. Meg a világot. Szegény Röné.
Persze mindenkit leolt,hogy őő már tudta,hogy ráteszik.
Riiportba nyavalyog valami baromságról.
Jabba és Pénisz Rönéről értekeznek,Jabbának Röné a nagyőőő.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:11:39

Maci szerelmes Renibe. Bánatát pokrócba folytja :-)

Krétagarbó 2014.12.16. 22:11:46

Maci: fogyunk... (hát személy szerint ő nem.) Szerinte nem fog visszajönni Reni, ha ilyen lány lenne kint neki, az életét is odaadná érte. (tartok tőle, hogy Maci minden nővel kapcsolatban ezt érzi...)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:11:52

@perszepolisz: egyetértek,a legantibb karakter evör :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:12:31

Maci szellemet idéz....bazzeg,nem volt elég a kamu alvajáróka??

perszepolisz 2014.12.16. 22:12:41

Maci szerint Reni nem jön vissza.

Gia 2014.12.16. 22:13:23

Ja,Maci idéz szellemet..Azt hittem Edina fog.

perszepolisz 2014.12.16. 22:13:59

Amúgy nem mondanám hogy a legantibb karakter, de ilyen szereptévesztésben még nem volt senki talán.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 22:14:17

Maci mindjárt infarktust kap a nagy, lihegős ripacskodásban.. :D:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:14:32

Jabba Edinkát szívatja,a Troll Bt életbe lépett. Kamuzik,misztikus hangulatot akar teremteni.
Fekete-fehér és szomorú (sír hozzá),sötét barna hajú fiút lát,az ágyban fekszik,nem él és téged néz...látok 3 széket,háttal ül 3 valaki. Szuszog,mint a desznyó. Kivagyok ettől.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:14:58

Már kiingáztam: Reni-bárki: 2-98% ;-)

Skyline79 2014.12.16. 22:15:35

Ez annyira gáz ezt nézni sem lehet .... maci.... remélem.legközelebb ő repül

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:15:41

Jabbától ez geciség volt,Edinának az apukája és a volt pasija(?) is meghalt....pff.

Cimili 2014.12.16. 22:15:48

Maci performansza borzalom a köbön. Kivágnám a pic...ba.

Haplo 2014.12.16. 22:16:06

Ez most mi volt? latok harom halalt... tudott Edina apjarol meg a baratjarol, nem? ki a harmadik? osszevissza beszel.. Nem ertem, hogy a francba veszik ezt be....

Krétagarbó 2014.12.16. 22:16:12

Maci akciója: szellemet tud idézni:) Villanyt lekapcsolják, majd megfogja Edina kezét Robin pedig valami mécses félét tarta kezük fölé. Maci úgy csinál, mintha koncentrálna... Elkezd beszélni, szaggatottan, sírva: fekete-fehér, fekszel az ágyban és téged néz, de te nem tudod, három széket lát, háttal ül rajta valaki, másik képet lát: ez is fekete fehér, valakit vársz mindig várod, de nem jön. Edinát kicsinálja teljesen, elsírja magát, Maci meg eljátssza...
Edina szerint a meghalt apukája és a fiúja. Ez azért kicsit erős Jabbától, biztos tudja Edina történetét...

csodalámpa 2014.12.16. 22:16:15

fúj de szar ez :S Maci mekkora köcsög

Commodore 2014.12.16. 22:16:26

Jabbát meg kéne má' szopatni! asszem!

Skyline79 2014.12.16. 22:16:42

Szemét volt ez Edinával.... nagyon szemét maci egy nagy tajparaszt.... ezzel viccel??

malevil2050 2014.12.16. 22:16:44

Te szent repedtfazék,szellemidézés sírás, rívás, hát ez nem igaz,,,,remélem ebből is lehet komoly filozófiai okfejtést csinálni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:17:26

Szerintem ez most egy nagy köcsögség volt,tuti,hogy tud róla a dagadék.

Gia 2014.12.16. 22:17:38

Még Edina kér elnézést..

Krétagarbó 2014.12.16. 22:17:44

Jabba most a képünkbe hazudik, azt mondja ő sem érti, mi történt, látta azt a képet és meglepődött ezen...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:18:22

Kint cigiznek,Jabba aszongya,boldogok akiket megidézett,ne szomorkodjon Edinka,drukkolnak neki. Jön Becu a fél szemével

Mirocska 2014.12.16. 22:18:25

Én ezt a Macit egyre jobban rühellem... :-(

Haplo 2014.12.16. 22:18:28

most meg aszondja a riportban is, hogy latott kepet, elotte fejtette ki, hogy atver mindnkit mert unatkozik... most mivan?? kit nez hulyenek...

pislakolt a feny, nana, mert Maci ugy szuszogott mint egy gozmozdony...

perszepolisz 2014.12.16. 22:18:44

5-6 felnőtt ember volt benn a szobában és senki nem mondja hogy: hagyjuk már? Ez hogy?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:19:15

Renit viszi Jabba randira,na nézd 'a.

Cimili 2014.12.16. 22:19:28

Ekkora marhát!!! A nézőknek nem hinném, h szimpatikus ez a húzása, és a nézők nem felejtenek.

malevil2050 2014.12.16. 22:19:35

Kutyaütő legyek ha ez egész bagázs ,nem megrendezett,hiszen semmi téma,m ilesz még hónapokon keresztül?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 22:19:38

A rohadék, bezzeg Dórival nem merte megcsinálni ugyanezt....

Cimili 2014.12.16. 22:20:10

@Köcsöglány: Meg is érdemlik egymást, áldásom rájuk. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mirocska 2014.12.16. 22:20:35

Végkiárusítás volt a Laci-kocsmában? :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:20:42

Fanni: úgyis itt fogsz Karácsonyozni (FASZT!)
Röné a riportban az izgulós hétről karattyol,viseli.
Zabálnak,Röné,Pénisz és Dóri. Röné pletykál,hogy a többiek szerint hallgatózik. Dóri: ndiuhiugtfzt-érthetetlen mondatok
Fanni is belepofázik

Haplo 2014.12.16. 22:20:59

Edina nem vette be a maszlagot, csak eszebe jutottak a halottak, azert sirt. Na, legalabb ennyi... csalodtam volna ha ezt beveszi.

Schlomo Goldberg 2014.12.16. 22:21:41

retek patkány geci kanapémedve

Krétagarbó 2014.12.16. 22:21:44

Reggeli képek, törlik a szemükből a csippát... Fanni biztosítja Rönét, hogy úgyis a villában fog karácsonyozni. Reggeli: Komisz PVC, Röné. Röné szerint a másik banda azt akarta neki bemagyarázni, hogy nem tudnak beszélgetni, mert hallgatózik. PVC ezen leakad (Jézusom!!!!).

Mirocska 2014.12.16. 22:21:54

Jóhogy pislákolt a gyertya! A légcserélő megy folyamatosan, nem? :-D

Haplo 2014.12.16. 22:22:06

Dennis meg Maci, milyen komolyan adjak elo a faszsagot... de nem hisznek nekik :) na, aze'

Cimili 2014.12.16. 22:22:17

@Schlomo Goldberg: :DDDDDDDDDDDDDDD a nap mondása. :DDDDDDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:22:34

Röné szerint hideg a villa a zöld kendő után
kint cigizőben dumálnak, D,Jabba és Röné,a szellemidézésről.
Laci: komoly dolog részesei lettünk. Ádám nem hisz ezekben,azt hiszi,amit lát.
Laci: maci veszélyes cápa
Ádám filozofál,berottyantottak.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 22:22:41

ha grizzly beépített, akkor az EZO-TV embere .D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:23:39

Röné nem akar párbaj előtt kiruccanni,nem akarja,hogy bárki azt gondolja,hogy most úgy próbál kitűnni,hogy elmegy minden programra.
Maci azt akarja,hogy visszajöjjön Röné,minő meglepetés.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:23:51

még ezt az utolsó férget! komolyan, úgy felb../sztam magam rajta, eddig is péklapát-pozitív nálam a dagadék zsírsertés, de ez után az aljas húzása után.... hogy rohadjon bele a kanapéba, amiben a napjait tölti!! :///

Cimili 2014.12.16. 22:24:05

@Mirocska: Nem, ledes mécses, elemmel müxik, nekem is van ilyenem és ugyanígy pislákol.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:24:15

Szünet,majd jönnek a szekszi képek és a szerelmi 3szög,jujujjj.

Krétagarbó 2014.12.16. 22:24:23

Laci és ádám nem hisznek Macinak. Maci úgy beszél, hogy feliratozni kell, még arra is lusta, hogy a száját kinyissa. Maci ki akarja vinni a romantikázós randira, de Röné azt mondja, hogy nem akar semmi extrát csinálni a párbaj előtt, csak ugyanazt, amit eddig...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.16. 22:24:51

@Schlomo Goldberg: kiskecském, készül a bentley?

Amúgy színház volt az egész....

Haplo 2014.12.16. 22:24:51

Reni, leszarja, nem akarja azert randizni menni Macival, hogy ezert javuljon a megitelese parbaj elott, miutan megkapta a szellem jelzot... Helyes Reni, szard csak le, jol jon meg az a szuperkepesseg masnak :)

perszepolisz 2014.12.16. 22:25:06

Még mindig nem értem, hogy miért tartanak 12 évesnél idősebb emberek szellemidézést.

Krétagarbó 2014.12.16. 22:25:16

@Admiral_General_Aladeen: hát, simán lehet, vagy vmi szektatag. Nagyon furi.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:25:16

@Mirocska: ez ilyen ledes kis izé volt, teamécses utánzat, én is kaptam nemrégiben egy négyes készletet, szal ha ez pislákol, akkor nem a huzattól ;)

Haplo 2014.12.16. 22:26:19

Maci megjegyzese arra hogy Reni nem randevuzik: ugyanazt csinalja mint Vikcsu. Lemaradtam, parbaj elott Vikcsut is hivta randizni?

Krétagarbó 2014.12.16. 22:26:44

@perszepolisz: kíváncsiságból. egyébként nekem volt olyan élményem, hogy azóta nem tudok kizárni semmi ilyesmit, annak ellenére, hogy viszonylag kétkedő emberke vok...

Gia 2014.12.16. 22:27:53

Ha Maci ezek után mégeccer alvajár a lakók sikítva fognak menekülni a vellából.. :-D

perszepolisz 2014.12.16. 22:28:17

@Krétagarbó: Hát számomra ez nem én vagyok. Úgymond.

Nem Penny hajója 2014.12.16. 22:29:09

Az elején még vicces volt a Maci, de már egyre kevésbé, olyan mint egy megkeseredett, gonosz vénember, valami durva pszichés betegséggel.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:29:48

@Nem Penny hajója: nem hiába vannak ennyire jóban a Rönével,mind a ketten ugyanolyanok.

Schlomo Goldberg 2014.12.16. 22:29:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: lehet hogy saját magam kalapálom össze lemezből meg valami ledobott suzukiból, de kész lesz. Tudom hogy színház volt, de ezek után még volt pofája a riportban megmagyarázni a dolgot, mentve a menthetőt, gondolta.

Baresz83 2014.12.16. 22:30:25

@Haplo: lehet, hogy arra gondolt, amikor elhívta Vikcsut a nyugiba egy "romantikus" estére

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:31:04

@Krétagarbó: visszanéztem most a cigizőskanapés beszélgetést....eddig nem is figyeltem fel rá,hogy Maci mennyire szuszog. Csoda hogy kap levegőt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 22:31:14

Ha a 3 ember (nem tudja kicsodák) háttal ül neki, hogy láthatja, hogy boldogok és mosolyognak?

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 22:31:17

Odáig van rendben,

hogy Ádám és Edina elmondják, hogy nem akarnak Rönivel élni a villában, mert ez a feladat, de aztán, hogy elmondják mit csináljon a villán kívül, a villa után, ez iszonyat gusztustalan,
én sose bírtam az ilyet, hogy menjen haza karácsonyra, meg menjen férjhez, az ilyen típusú támadás gáz...

Remélem Röni Ádámot viszi ki, aki hidegrázósan ellenszenves, és aztán azt is remélem
a tisztelt szavazóközönség észhez tér és Rönit szavazza vissza...

Gia 2014.12.16. 22:32:26

Zsu ócska magyarázata..

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:32:30

Lányok választanak pár,
Dóri-Robin
Röné-Dennis (megküzdött volna Robinért)
Fanni-Ádám (bántani szerette volna a Péniszt)
Edina-Jabba (kurvára beteg képeket tudnak készíteni szerinte)
Zsu-Laci (sötét haj-szem,jól mutatnának)
Dani-senkiii

fran7 2014.12.16. 22:32:48

Reni=Tordas. Csak Tordasnak volt valamiféle elképzelése, hogy mit akar képviselni éslegalább a húgánál normálisabb volt. Mondjuk hozzá képest mindenki az. Míg Reni a viszonylag normális családjában lett egy valamit mutatni akaró emberke. Csak nincs mit. Most fog ez kiderülni róla.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:33:04

Dani megint férgeskedik,basztatja,hogy Zsu nem őt választotta

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:33:27

@Admiral_General_Aladeen: jah ja, már vágom, mitől ilyen ellenszenves, arrogáns, és miért ilyen fejletlen a kritikai érzéke önmaga irányában... remélem, végre kitakarodik, mert a látványa viszolyogtató számomra, olyan csúf feje van szegénynek, meg azok a kelt tészta állagú, halottfehér combjai... ijesztőek, komolyan; de ennél is rosszabb, ha megszólal /én pánikszerűen kapok a távirányító után, hogy elnémítsam/... számomra az ideális párbajszituáció most az lenne, amiben a zsírsertéssel hadakozik odakint egy sort - persze pusztán "baráti" alapon, majd kint marad szépen mind a kettő. :P

Krétagarbó 2014.12.16. 22:33:31

Fotózás, a csajok választanak párt. Röné elvette Denniszt Kazal előtt. Edina Macit, PVC Robint választja, Zsu Lacit (ki mást?). Dani iRönét választotta volna, ezt mondja Zsunak, takitikából. sztem ki akarta szedni a csajból, hogy ő is emiatt választotta Lacit.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:33:39

Fanni bedurrantotta a popóját
Dani örül,hogy fotózhatott.

Haplo 2014.12.16. 22:35:22

nagyon nagyon szeretnem tudni, hogy a lanyok abban a sorrendben valasztottak-e amit lattunk.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:35:23

Jabba-Edina fotózást nem tudom leírni,erre nincsenek szavak. Zabál Ádinkáról

Haplo 2014.12.16. 22:36:11

naggyon utos ez a Zsu-Laci resz, Zsunak egyaltalan nem kell szerepet jatszania :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:36:17

Jön Röné és Pénisz. Tologatja a gatyeszt,Röné belehajol D faszába. Gyönyörű

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.16. 22:37:00

@Schlomo Goldberg: karácsonyra elkészült?

Jó, csak nem kell komolyan venni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:37:01

Dennis látja Rönében a vad nőt,szerinte profi volt.
Zsu nem akar közönséges lenni,Dani tanácsokat ad,legyen valami koncepció.

Gia 2014.12.16. 22:37:21

Dani:"Nem kell közel lennetek egymáshoz.." :-D

Ejoy 2014.12.16. 22:37:31

Most ez kúrvára kivágta nálam a biztit: Maci te köcsög! Rohadj meg! Nagyon gusztustalan féreg!

perszepolisz 2014.12.16. 22:37:58

Dennis mondjuk eléggé ijedtnek tűnt, bármit is állított később a riportszobában.

Haplo 2014.12.16. 22:38:06

Zsu, szoljal ram ha kozonseges vagyok, Dani, jo majd szolok :D es szol bakker :D siiirok :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 22:38:15

@Admiral_General_Aladeen: csoda az, hogy még él. Időzitett bomba a 190 kilójával.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:39:18

Dani furán érezte magát,amiért Zsut és Lacit kellett fotóznia. Zsu nem akarta Danit megbántani,de maximálisan oda akarta teni magát.
Fanni a szaunában ribanckodik Ádámon. Megharapja a száját,rrrr. Elalszanak egymás szájában.Zzzzz

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:40:03

Fanni leszarozza a képeket,a szexi nőt csak Pénisz tudja kihozni belőle,a pecke nem bizsergett rá.

Haplo 2014.12.16. 22:40:27

@Krétagarbó: szerintem meg bosszubol valasztotta volna :)

Krétagarbó 2014.12.16. 22:40:39

PVC mondjuk szakmabeli, Robinnak pedig ez volt maga a gyönyör... Jabba Edina: Jabba befeszül, majd valami kaját nyalogat éppen Edinka seggéről.
Laci, mint egy vajda ül kigombolt ingben a nyugiban széttett lábakkal, Zsu meg nágykézláb cicusként nyávogva közelíti.
Denniszt Röné épp fújatni készül a jakuban, Zsun sok ruha nincs mondjuk, a lila kendőt kötötte maga elé... Dani kicsit bfeszült a fotózástól, Zsu pedig próbált egyensúlyozni, hogy ne bántsa meg Danit, de azért nyerjenek.
Ádám és Fanni a szaunában, smaciznak, Ádám bensőségesnek érezte a szitut, de nem tudja, mennyire szólt ez a fotózásnak. Fanniból a puncibizsergést csak Dennisz tudja kiváltani.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:40:50

Wc-ben Fannika számonkérése,az meg persze magyarázza,hogy csak nyerni akart,DENNIS ASZONGYA,ADOTT Ő IS CSÓKOT RÖNÉNEK. TECCIK ÉRTENI,EVRIBÁDI?

Commodore 2014.12.16. 22:41:23

Harapd +a lónak a faszát, na az sexy bizsergős, anyád hátán, de ezek csak képek, nem számít.

Krétagarbó 2014.12.16. 22:41:37

@Haplo: Biztos az is, de sztem nem mondott igazat, csak Zsuból akarta kiszedni a miértet. (Taktika vagy??)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:42:45

Fanni Dennis a nyugiban,én ezt nem írom inkább :D :D

Haplo 2014.12.16. 22:42:56

Fanni ha nincs Denissel az olyan rossz mint ha nincs rajta muszempilla :D

Krétagarbó 2014.12.16. 22:43:04

Dennisz és Kazal kimennek a nyugiban, mert olyan szar érzés Komsóisszal fasírtban lenni, mintha nem lenne rajta műszempilla!

Haplo 2014.12.16. 22:45:01

Nagyon szeretnem tudni a valasztasi sorrendet... bevagtak nekunk valamit, de nagyon szeretnem tudni, hogy ebben a sorrendben valasztottak-e. Mert ha igen, akkor Reni lenyulta Dennist a Fanni elol, Edina meg szabad predanak hagyta Lacit Zsunak.

perszepolisz 2014.12.16. 22:45:03

pedig most Fannikának igaza van: dennis még Macival is dugna, ha azt hinné azzal nyerne.

Krétagarbó 2014.12.16. 22:46:04

Azon megy a vernyákolás, hogy most csak taktikából dugja Godzilla vagy sem. Ádám is szóba kerül, de nem értem a kontextust. Ádám és Zsu+Edina: Ádámnak adják a tanácsot Kazallal szemben, próbálják rávenni Ádámot, hogy közeledjen Fannihoz...

Akármi Áron 2014.12.16. 22:46:36

@mosca.della.frutta: "kelt tészta állagú, halott fehér combjai..":)))))) Jaj!:D

Haplo 2014.12.16. 22:47:14

@perszepolisz: lesz is valami a ferj es a ferj cimu gusztustalansag....

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:47:31

@Nem Penny hajója: @Köcsöglány: eh, de jól mondjátok mindketten, maxi egyetértésem!

amúgy meg ennél a Pennisz _Fannyi vernyogós vonalnál nem sok unalmasabb van a vellaprojektben, könyörgöm, hanyagolják már a szerkik!!!!!! ennél bármit szívesebben néznék. /na jó, nem. a zsigeri gyűlölködő, meg a kanapéba nőtt gonosz ember náluk is nézhetetlenebb/

Krétagarbó 2014.12.16. 22:48:22

@perszepolisz: sztem is, most még egyelőre abban a hitben van, hogy elég Kazalt töcskölnie.

Fanni képes a szemével beszélni, és a takaró alatt szopni a Godzillát. Szegény Fanni anyu, remélem bevette a nyugtatót...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:48:23

Fanni szégyelli magát.................. :DDD

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:48:33

fannyi-mammer most hihetetlen boldog lehet xDDDD

Haplo 2014.12.16. 22:49:21

fel szopas 6 perc ? :D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:49:38

Fanni megint szűzpöckül. Annnnya megint büszke rá. Az elkövetkező 98 párbajára,biztosan nem jön el. Fanni szégyelli magát.Csak szólok,hogy már kèső... :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:49:42

Szekszuális üzletelés a szoliért,Fannika szoliért baszik vagy szopik.

Krétagarbó 2014.12.16. 22:49:59

Fanni ezután megtörli a száját, majd alkudozik a szoliszetonért.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:50:11

@mosca.della.frutta: ...a suttyógyerek kommentje után meg aztán még inkább. és ezen már csak a lánykája tesz túl, a maga kommentárjával, óóh anyám....

Mirocska 2014.12.16. 22:50:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ő nem saját magát, mert a testét nem mutogatja! :-D

tjunior 2014.12.16. 22:51:13

Fanni faterja most ment falnak, az anyja zokog stb. stb. :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.16. 22:51:27

Ádám és Fanni mosogat,Ádám megmondja a trút,hogy szépen mondva Fanni az,ami

Akármi Áron 2014.12.16. 22:51:43

@Krétagarbó: "Laci, mint egy vajda..." Krétuuuuuus:))))))

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:52:42

Lecummantotta godzillát,de az alap,egy kapcsiban,egymilla ember előtt. Ellenben szinte szűzies,ugyanis dugás közben,nem mutogatja magát. :-D

perszepolisz 2014.12.16. 22:52:51

Azért Ádám beszédének is: se füle se farka.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:53:06

@Krétagarbó: üzletasszony, na. /nem véletlen kiabálták folyton a "cekcuális bizniszt" Zsu fejére, volt tapasztalati tőkéje hozzá itt is, ott is./ xD

Haplo 2014.12.16. 22:53:22

Fanni: en tudok egyszerre ket emberrel :)

Mirocska 2014.12.16. 22:53:26

Ádám milyen szépen kurvázza le Fannikát! :-D

Commodore 2014.12.16. 22:53:45

Miért vesztegeti az idejét, napi szinten is jól kereshet...nyugateurópában!

Krétagarbó 2014.12.16. 22:54:03

Ádám és Kazal beszélgetnek, Fanni szerint Ádám a közeledésével csak taktikázik, Ádám szemében pedig azt mondja, hogy .....vége...:)

Mirocska 2014.12.16. 22:54:08

Kiszel Tünde... Mi jöhet itt még? :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.16. 22:54:12

Kár hogy félbehagyta a szopást Fanni mert a végén megtudhatták volna a szülei a riportban hogy lenyelte vagy sem.

Gia 2014.12.16. 22:54:13

Kiszel?Nem hiszem el!

tvbuzi 2014.12.16. 22:54:20

Kiszel Tünde?!?!
:O

Haplo 2014.12.16. 22:54:41

Dennis: nem csoda hogy teccik neki az Adam, kinek nem tetszik az Adam? Edina: nekem :D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.16. 22:55:01

Évalkesz és Kiszeltünci a bvgban. Nna,ezt tutira nem akarom látni!! Jóccakát! :-)

Commodore 2014.12.16. 22:55:08

@Commodore: Többet mint ezekkel az impotens buzikkal... :-)

perszepolisz 2014.12.16. 22:56:26

Ne dőljünk be most sem. Fannika csapata nem kutyázza Fannikát. Ezek csak kiragadott pillanatok, amik holnap tök más megvilágításban teljesen más értelmet nyernek.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 22:56:27

na a srácok (cinkostárs bt) trükkje bejött ;)) Pennisznek csak a szája nagy (meg max a godzillája - ha tényleg), de agya közel sincs annyi, mint ahogyan elő akarja vezetni nekünk, lám, ezt is bennyalta xDDDD

Gia 2014.12.16. 22:59:26

Tüncike biztos hozza a naptárát,meg értékelik a ma készült képeket..

Schlomo Goldberg 2014.12.16. 23:00:22

Visszatekertem és leírtam szó szerint, hogy megmaradjon az unokáknak is tanulságul:

Fanni: Hát igazából faszán, lazán de igazán lecuppantottam kicsit a Deniszt. Ez van, lehet hogy ribinek tartanak nagyon sokan, de úgy gondolom hogy két ember között aki vonzódik egymáshoz ez alap.

Haplo 2014.12.16. 23:01:50

@Schlomo Goldberg: fel szopas 6 perc (szoli) :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 23:01:50

@Admiral_General_Aladeen: de mostanság csak azért cummant, mert épp menstruál.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 23:02:51

Imádom Fannit! A legklasszabb csaj a villa történetében.

Commodore 2014.12.16. 23:03:13

naptárdíva?
77 88 99 66 WTF évek?!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 23:03:16

@Schlomo Goldberg: nem biztos, hogy szeretnék ilyet kinyomtatva látni a gyerekszoba falán egyszer... :D

Gia 2014.12.16. 23:03:18

Éva egyből megsérti Tüncikét.. :-D

Commodore 2014.12.16. 23:04:22

pinap! kabbe nem PINA!

Mirocska 2014.12.16. 23:04:36

Éva ma nem nagyon fog szóhoz jutni... :-D

Commodore 2014.12.16. 23:05:49

Mostmá lehet dugni a lányát, pinap?

Mirocska 2014.12.16. 23:07:29

Spagettit pakolt Edinára ez a perverz Medve??? :-D

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:07:41

@Akármi Áron: akarnám én felejteni a látványt, de folyton bevágják, amikor ott őrjöngött a vesztes párbaj után, és a rövid ruhájából kitüremkedtek az objektumok, nem igazán tudtam azóta se értelmezni a szándékot.... nincs ott bent egész alakos tükör, vagy így akarja távol tartani magától a perverz medvét?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 23:08:41

Tündi kéjencnek, perverznek tartja Macit. :D:D

perszepolisz 2014.12.16. 23:08:46

Aszondja Maci egy olyan szatír.

Commodore 2014.12.16. 23:09:15

Frank Sinatra is dead.

Mirocska 2014.12.16. 23:09:27

Tünci osztja ám őket! :-D

Haplo 2014.12.16. 23:10:42

Eva kerdesei mennyire nem oda valok... meghalgattam volna a pasik elemzeset :)

Gia 2014.12.16. 23:10:45

Tünci remek,lebunkózta Dennist,röhögök.. :-D

Mirocska 2014.12.16. 23:12:27

Reni egy lotyó! :-D

szmoti 2014.12.16. 23:12:41

Tüncitől kiskoromban mindig féltem :D most is van benne valami ijesztő...le is némítottam a tévét, de ha véletlen oda pillantok, akkor még mindig megrémülök :)

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:12:49

jézusannnya!! xDD tegnapi b/v után elgondolkodtam, hogy vajon lehet-e még annál lejjebb, amit Au tegnap prezentált.... és igen! ez a két mai nő egymásra talált. PLS prolongálni kérem ezt a párost a széria végéig, hadd röhögjek, B. Éva miként jutott el a "műsorvezetői" karrierje csúcsára xDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 23:13:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Tünci Reniről a fotózáskor: Egy lotyó. Egy ribi. Egy ká. :D:D

mr sleepy 2014.12.16. 23:14:00

@Commodore: de hol vannak a napok a naptárban ,akkor az nem naptár ne hazudgyon a tünci (wtf)

Commodore 2014.12.16. 23:14:24

Tonyi bony ? megmondó!

nicu71 2014.12.16. 23:14:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hangosan felröhögtem ,ez mindent vitt ma :)

Mirocska 2014.12.16. 23:14:37

@szmoti: Biztos azért, mert a legváratlanabb pillanatokban kapja elő a naptárját, ahogy egy szatír rántja szét a kabátját! :-D
Ugyanolyan beteg!

Nem Penny hajója 2014.12.16. 23:14:58

Majdnem azt írtam a mai adás után, hogy szívből sajnálom Fanni szüleit... viszont igazából azért valami miatt csak ilyen lett ez a csaj, mégis csak ők nevelték. Szóval megérdemlik. :)

Haplo 2014.12.16. 23:15:44

bejott az RTL huzasa azzal a tegnapi videoval, Reni el lett konyvelve ribilogyokanak, pedig talan o az egyetlen aki erre semmi okot nem adott bent, de az a video tonkretette a johirnevet :D

Commodore 2014.12.16. 23:16:23

Nem lehet ezt már menteni! qrvákok.

pomac 2014.12.16. 23:17:17

nem tudom de eljurottam arra a pontra hogy nem nézem többet a bv , nagyon nem jö be hogy nem pártatlapok mindenkit ekéznek csak a kedvencüket nem , a vendégeknek is folyamatosan nyalnak ez mid a 2 -re érvényes . a vendégnek kellene ekézni nekik meg ellenérveket felsorolni (ha nincs is igazuk) áh ... nocomment

Gia 2014.12.16. 23:17:46

Zsu a saját levelét milyen döcögősen olvasta :-D

perszepolisz 2014.12.16. 23:17:48

@Haplo: Ezt én sem értem, miért kell lotyózni. Anélkül is elég baja van.

Rémület 2014.12.16. 23:17:48

Éva leplezetlenül utálja Zsuzsát. A fotózásról jól lemaradtam. Reni ne Ádámot hívja már ki. Nem kéne megerősíteni. Nem csípem ezt a fickót. Se.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 23:18:38

Ezt a Baukót külön fizetik azért, hogy ekézi Kiskunt? És hogy a Tündike osztja a jóizlést :D:D:D

Mirocska 2014.12.16. 23:19:40

Éva is úgy gondolja, hogy egy nőnek legyen tartása...

Haplo 2014.12.16. 23:19:44

Maci es a matematika :) Reni meg koszoni, mert ez nem allt igy ossze neki. Arra egyikuk se gondol, hogy a masik csapat megis kit javasolt volna kivinni, a baratai kozul valakit?

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:19:50

@Gia: biztos nem akarta elárulni, hogy az övé, azért csinált úgy, mintha először látná xDDD

pomac 2014.12.16. 23:20:01

persze éva te nem csináltá semmit ,,, akkor én köpödtem :DD

Száz stadiont ezeret 2014.12.16. 23:20:27

@Schlomo Goldberg:

"retek patkány geci kanapémedve"
Igen találó kategória, az jutott hirtelen eszembe, hogy valaki elsütötte-e már itt vele kapcsolatban a South Park-os klasszikust: EMBERMEDVEDISZNÓ...?

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:21:07

@Haplo: én tutira a zsírmalacot javasoltam volna neki :P

Costanza 2014.12.16. 23:21:39

@egymásikkiskun: csak egy nagyon picit, de Jane March nagyon szep. Edina orra nagyban mas.. talan a pillantasa hasonlo..

perszepolisz 2014.12.16. 23:21:39

Szerintem Reni Ádám ellen azért esélyes, sőt egy Reni Ádám párbaj során Reni nyerne. 1 hete Reni -robin párbajt jósoltam, de csak azért, mert azt hittem Ádám felhasználja majd a lila kendőjét. Ha tudtam volna, hogy Ádám nem használja fel a lila kendőjét akkor már akkor Reni Ádám párbajt jósoltam volna. És Reni fog visszajönni bármennyire is utáljuk. A nemek aránya is megmarad és mindkét csapat nyer egy párbajt.

Commodore 2014.12.16. 23:22:05

Nem lehet ezt már menteni! qrvákok.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:22:21

@Mirocska: gondolni gondolhatja, de hogy csinálni nem csinálta, az biztos xD

Akármi Áron 2014.12.16. 23:23:40

@mosca.della.frutta: :))) Másnap szoktam megnézni, túlpörgetem, annyira viszketek ettől a nőtől, hogy ihaj:)Az ellenszenvet már tavaly kivívta nálam a Négyen, négy ellen c. Balázs vetélkedőben is zseninek érezte magát (hótüres volt) tehát, a békasegge alatt egy ásónyomra indított nálam a vv-be kerülésekor :D De csak kibírjuk már vasárnapig, fel a fejjel:))))))

perszepolisz 2014.12.16. 23:23:43

Béla nevű fészbukos kapott egy dedikált Kiszel Tünci naptárat. Hát mi ez ha nem trash?

Mirocska 2014.12.16. 23:24:13

Tünci nem térdel... :-DDD

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:24:20

ahaha ez epic volt, ahogy Évicába belefojtották a szót a fülesén keresztül! xDDDDD szánalom

Commodore 2014.12.16. 23:24:33

Húúhú mi itt, ŐŐŐ meg ott! Aztaqrva! bejött neki!

Haplo 2014.12.16. 23:25:16

@mosca.della.frutta: en valakit a sajat csapatombol, ha egy csapatban vagyunk :). Annyira biztos hogy kiesik, hogy akit kivisz annak gyakorlatilag ajandekoz egy lila kendot, ennyi erovel tenyleg a sajat csapatombol javaslok valakit, nemar az ellenseget erositsuk egy lilakendovel.

Gia 2014.12.16. 23:25:20

@Mirocska: És nem oboázik.. :-D

bobby.ewing 2014.12.16. 23:25:25

Tunci és Éva nem oboáznak. Ők tisztességes lányok.

csiri bá 2014.12.16. 23:25:42

Basszus ez mi? Két kiszeltünde van a műsorban? :D

Haplo 2014.12.16. 23:25:50

Evaba belefojtottak a szot :)

Mirocska 2014.12.16. 23:25:58

Ezt már a szerki sem bírta tovább!

ő-szinte 2014.12.16. 23:26:16

@Admiral_General_Aladeen: a szopcsit mutatták vagy csak beszéltek róla?

csiri bá 2014.12.16. 23:26:41

@bobby.ewing: azt nem tették hozzá, hogy MÁR nem. :D

nicu71 2014.12.16. 23:27:01

azt a mindenit de kínos volt ez az évis tüncis BV,a vége úgy eldurvult hogy le kellett keverni...pffff

bobby.ewing 2014.12.16. 23:27:01

Annyira szánalmas, ahogy a nagyi koru nő lobogtatta végig a hulladék naptárát. Komolyan, én szégyelltem magam.

Haplo 2014.12.16. 23:28:02

en vegigrohogtem az egeszet :)

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:29:48

@Haplo: nem volt neki olyan soha /legalábbis itt nem/. amúgy aki egy ilyen jelenetet bevállal, annak nincs is miért nyígnia

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 23:30:00

@Krétagarbó:"... Ádám bensőségesnek érezte a szitut,,,,"

Nem azt mondta, hogy belsőséges? :D

Haplo 2014.12.16. 23:30:06

@perszepolisz: nem hiszem, az Adam-Fanni-Dennis szal erdekesebb, nem aldoznak be azert hogy meg x hetig tujuljon bent Reni.

Gia 2014.12.16. 23:30:49

Ez lesz Évike első és utolsó munkája műsorvezetőként.Hetek óta nem tudta megtanulni azt az egy nyomorék telefonszámot.. :-D

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:31:15

@csiri bá: ahhaha +1000 ez a nap kommentje nálam mára! xDD

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 23:31:33

@perszepolisz:

Én nem utálom Renit egyáltalán, bár nem tartom erősnek, viszont az az érzésem Ádám nem igazán vonzódik a lányokhoz, iszonyú hideg-rideg, nem véletlen mondta Fanni, hogy semmit nem mozgatott meg benne. Szóval legyen igazad Perszepolisz, én szívesen elnézem még pár hétig Renit, meg hát hadd bosszankodjon a Laci-Zsu vonalvezetés. Az vicces lenne, ha nem használná fel Ádám a lila kendőt és kinn maradna...viszont kire hagyná? Egyáltalán hyganá valakire? Felteszem Lacira, most nagyon "összejöttek". De lehet, babonából nem hagyná senkire.

Haplo 2014.12.16. 23:32:04

@mosca.della.frutta: tudom, ironikusan irtam :) de az teny, hogy aki csak feluletesen koveti az esemenyeket, a video elott sok mindent mondhatott volna ra, (jogosan) de azt nem, hogy lotyoribika, viszont ezzel a videoval begyujtott meg egy jelzot, ezuttal kevessbe jogosan.

perszepolisz 2014.12.16. 23:34:25

@Haplo: Szerintem Ádám egyáltalán nem érdekes. És az Ádám-Fannika-Dennis szálban nem sok van. Ha viszont azt akarják hogy Reni kiessen, akkor kihívatják vele Danit, vagy Edinát oszt kiesik. Holnap kiderül.

Aharon 2014.12.16. 23:36:04

@Schlomo Goldberg: Kolléga úr, én is csak ezt sajnálom, őszintén érdekelt volna, milyen szavakkal osztja meg a nagyérdeművel, hogy mit is művelt a sok kis Denniszkével. Amennyire irritál, annyira meg tud nevettetni a hülyeségével, még mindig.... :)

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:36:16

@Haplo: igazad is van, de én csak arra gondoltam, hogy hadd matekozzon már azon kicsit, hogy ki lehet olyan pofátlan, hogy a saját spanját javasolja neki? na meg a zsírmedve is ráfeszült volna a témára - ez meg kicsike revans lett volna az Ádinkával szembeni aljas húzása miatt :P

szmoti 2014.12.16. 23:36:33

@Száz stadiont ezeret: az nem Medvedisznóember volt? :D nem biztos...de nekem az rémlik valamiért

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:37:40

@Haplo: reméltem is ;)) csak lefelejtettem a végéról ezt >> xDDD

Rémület 2014.12.16. 23:37:41

Ádám Lacira hagyja a kendőt, ha kiesik. Kell is, mert Laci már hozzászokott a szuperképességekhez. Szupertelenül be fog fordulni.

Haplo 2014.12.16. 23:38:02

@perszepolisz: ha valakit be kell aldozni a hatosbol en is Adamot mondanam, szamomra se sok izgalom van a trioban, mert mar nagyon unom Fannit meg Denist kettesben is, istenments a harmasuktol, de ugy latom az RTL nem igy gondolja... nekem ez jott le a maibol, aztan lehet tevedek. Adamot meg azert aldoznam be elsokent a hatosbol, mert benne rosszindulatot velek felfedezni a sajat tarsai fele.

Haplo 2014.12.16. 23:41:32

@mosca.della.frutta: ez is jo otlet :) De sajnos a hatos tul komolyan vette a feladatot es oszinten valaszoltak (vagy ki tudja)

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:42:42

@Akármi Áron: na abban pont nem láttam (szerencsémre;) de vasárnapig már tényleg nincs sok hátra, csak tudod, mi a gond? hogy addig tolni fogják full gázzal a szerkik, hogy legyen elegendő anyaguk, amiből összevághatnak neki egy valamire való "legszebb pillanatokat", amin nem a sárga epét hányja éppen valakire - nehéz dolguk lesz, de nekünk is addig! :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.16. 23:42:53

@Akármi Áron: ok :-D igyekszem reagálni, de holnap még meló van, de utána szabi :-D

Krétagarbó 2014.12.16. 23:44:14

@bobby.ewing: azóta is ezen röhögök. a két tisztességes nő - Tünci és Baukó - biztos csak csipkekesztyűben fogják meg a faszt, aha...

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:44:17

@Haplo: ezt ne is tudtam hová tenni, legalább Danitól vártam volna egy kis diverzánskodást, de ő is mintha hóttkomolyra vette volna a feladatot... én nem is értem (lehet, túl sokat láttam bele? mégsem olyan fifikás?)

Krétagarbó 2014.12.16. 23:45:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is úgy hallottam, majdnem le is írtam úgy:)))

Krétagarbó 2014.12.16. 23:46:48

@ő-szinte: takaró alatt, kilógott négy converse, meg Komisz lábai térdig. De egyértelmű volt, amit Kazal meg is erősített szóban a riportban: lecuppantotta, mondja ő, lazán faszán...

Száz stadiont ezeret 2014.12.16. 23:51:47

@szmoti:

Nemtom, nekem így dereng, de a Te verziód is épp olyan találó klasszikus megnevezés alanyunk számára, úgy gondolom.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:51:58

@Haplo: ebben is egyetértünk, bár Ádámról még nem igazán tudtam eddig eldönteni, hogy csak szimplán helyezkedik-e, vagy valóban nem frankó a srác... de ha Renyát nézem, sok lehetősége nincs, tekintve, hogy olyan tökös nem lesz, hogy Danit bevállalja (elrettenti őt is Zsu 73 %-a, amiben Daninak is komoly munkája volt), így marad a két leghaloványabb fickó: Ádám és Robin. Robin eléggé beépült mostanra Dani seggébe, ezért tippelek én is Ádámra inkább, a többieket én totál kizárom, Lacit sem meri kivinni, mert még mindig alfának (bocs a szitokszóért;) tekint rá, én úgy nézem (abból gondolom, hogy láthatóan nem nagyon mer konfrontálódni vele)... szal marad Ádám, kizárásos alapon, mint leggyengébb, legkönnyebben kiejthető játékos.

csiri bá 2014.12.16. 23:52:46

@Krétagarbó: felébresztette a Godzillát, aztán elszaladt... most meg majd jön a sikoltozás és New York lerombolása. :D

Akármi Áron 2014.12.16. 23:53:12

@mosca.della.frutta: ááá, olyan nem létezik nála, hogy legszebb pillanat, ha plusz hetet dobnának rá is, kizárt. Ilyen genetikát nincs ember, aki fel tud javítani legszebb pillanatokra se. :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: rendben, holnap hosszús-bosszús nap, eszembe jutott.:D
Na, megyek csicsikálni, jóccakát. Az éjszakai műszaknak éberséget:)

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:53:35

"alfaként" bocs, na, így akartam ;)

Haplo 2014.12.16. 23:55:06

@mosca.della.frutta: de Adam kijatszhatja a lilajat... akkor kit visz? Vagy Dani is kijatsza a lila-levevot, csak azert hogy nehogy mast vigyen (Robint, Edinat - haverok, esetleg ot magat)? Kivancsi vagyok mennyire kepesek elore gondolkodni.

Száz stadiont ezeret 2014.12.16. 23:55:26

@csiri bá:

Akkor már biztos hogy így a helyes (igen, és klasszikusokat meg csak pontosan, valóban), nem néztem pontosan utána, de a lényeg lejött, reményeim szerint.

mosca.della.frutta 2014.12.16. 23:58:14

@Akármi Áron: hát ez az! hogy majd MOST kell valahogy helyzetekbe hozni, amikből majd lehet alkotni valamit, mert ha nem, akkor marad a féktelen őrjöngés, vagy a megállíthatatlan fröcsögés, illetve ez a mai, "Péniszkét fújni készülő" kis szcéna (na annak a család nem annyira örülne sztem, pláne a képzelt vőlegény! :PP) szóval, szép kis öfiknek nézhetünk elébe a héten, pfff...... na de nyugodalmas jó éjt akkor, ha mész! :)

perszepolisz 2014.12.16. 23:58:31

@Haplo: Nem tudom, hogy Ádám most - kihívás előtt- használhatja-e a képességét. Errúl van valami infó?

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:03:00

@Haplo: mert hogy azt még kijátszhatja most? csak mert épp azon kattogtam a kiválasztáskor, hogy már jó előre végigkérdezte a brigádot Bencus, hogy akarja-e valaki a szuperképességét használni, és tényleg nem vágtam, hogy ha előre kell bejelenteni, akkor az sokat elvesz a "taktikai" (bocs;) értékéből.... szóval, azt mondod, hogy holnap akár be is mondhatja Ádám a lilát..? akkor nincs is mitől tartania, hmm...

Haplo 2014.12.17. 00:03:16

@mosca.della.frutta: amugy Adamot nem a helyezkedes miatt kezdem nem birni hanem aprosagok miatt, amik szamomra jobban megmutatjak az egyeniseget. Mikor az elso alkalom volt Edina meg Laci agyjelenete, o volt az egyik aki raszallt a kirohano Edinara, haversag ide vagy oda, szerintem genyosag volt, legalabbis az en ertekrendem szerint, nekem ez haverral nem fer bele. Azutan szinten o volt aki errol faggatta Lacit, ez mindenkiben ugy maradt meg, hogy LAci kibeszeli(igaz), de kellett hozza egy igen aktiv hallgatosag is. Majd a Dani-Zsu vitaban is o volt az egyik hangadoja a Dani alazasnak,mi van lany vagy, stb. Tegnap az ejjeliben Macirol "arulkodik" a tobbieknek, mar nem emlekszem mit, nem is fontos, bejon Maci, erre total hangnem valtas, mezes-mazos seggnyalas. Aprosagok, poen is lehet, de nekem sok, mint mondtam nem fer bele az ertekrendembe, sokkal inkabb ot aldoznam be mint Robint, akitol ilyesmit eddig egyszer se lattam, meg a ajanloleveleben se ekezte Adamot.

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:03:57

@mosca.della.frutta: ja, és akkor marad Robin Hood, mert Dani erre nem fogja elhasználni a sajátját /legalábbis remélem!/

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:05:02

@perszepolisz: na ezt mondom én is, jó enne tudni, tényleg...

Haplo 2014.12.17. 00:08:06

@perszepolisz: szerintem hasznalhatja, miert ne, nem volt kikotes hogy csak kivalasztasnal lehetne.
@mosca.della.frutta: vegigkerdeztek oket, mert ha nem teszik, es pont azt valasztjak ki a lakok aki elhet egy lilaval (Adamot), akkor kezdhetik elolrol a szavazast. A kihivasnal szerintem nem kell ujrakezdeni, itt akar el is lohetik elesben, Reni: aDam viszlek, Adam, nem viszel kisanyam, itt egy lila. Itt meg siman lehet kerni Renit, hogy akkor valasszon mast. De lehet vinni nem ennyire hatasvadasz modon is, elore megkerdezik, aDam, akarot hasznalni (miutana tobbseg ot javasolta kihivottnak, elgondolkodhat rajta), aztan ha igent mond akkor Reninek a tobbiek kozul kell eleve valasztani

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:10:48

@Haplo: aha, értem... ezeket én nem annyira vettem fel, helyezkedésnek gondoltam, hogy próbál valaki mellé szorosabban beékelődni, de még nem találta meg az emberét, ezért mindenkihez próbál idomulni valamennyire, mikor-kihez... mondjuk, ez nem éppen pozitív, vonzó attitűd, de nehéz helyzetben is - ahogy Zsu és Robin is, akik a végén mentek be a közösségbe - Zsúnak mákja volt (jól helyezkedett/ Danival, de Robin is, Ádám is a levegőben lógnak még, ezért nem ekézem egyiküket sem, betudom helykeresésnek a bakijaikat ;)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:11:11

Nagyooon jóóóóól esett amikor beszóltak Bunkó É.-nek, hogy Tünci anyukájának néz ki :D
Ez a szerencsétlen az ilyenekre csak azzal tud riposztolni, hogy ő akkor is ott van, aki alázza az meg a paplan alól kommentel.
.....hát nem tudom ki, hogy van vele de én inkább kommentelek a kényelmes ágyikóból fél 12-kor, mint gályázom a retek2-ben, Kiszel Tündivel társalogva az oboázás rejtelmeiről, miközben nagyon sikeres, okos és befutott celebnek képzelem magam.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha nem oboázik, akkor szaxofonnal, furulyaszóval vagy esetleg ezeknél ütősebb, belevalóbb hangszerrel sikerült-e felküzdenie magát olyan nemes, elismert és közkedvelt munkakörbe mint a BV műsorvezetője, 2 naponta 15 percre.

csincsilla72 2014.12.17. 00:11:27

Hát, finom kis öfi volt. Maci egy kajafetisiszta kripli szatír, ráadásul egy utolsó rohadék is, amiért így szívatta Edinát. Ez nem volt vicces.
Fannika szoliért pippant, hát, igazi kurva. Immáron hivatalosan is kimondva. Ja, de a takaró az kell a fejre. Mert a Playboy akkor ad érte jó árat.
Renibébit sosem jutott volna eszembe lelotyózni, de Tüncike meglátta benne. Hát jó, akkor legyen egy hisztérikus pszichopata lotyó.
Edina pedig kimondta a legfontosabbat: Röné nem karakter. Színtelen, szagtalan, nincs jelen. Még a saját párbaja előtt is, amikor pocsékolják rá a műsoridőt, jellegtelen. Nincs róla mit megmutatni.

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:12:17

@Haplo: logikusan hangzik, akkor oké, lesz még itt fordulat ;)

Haplo 2014.12.17. 00:14:22

@VV Erőlegény: sajat kivancsisag. Ha ez volt a sorrend, akkor Reni lenyulta a legjobb baratnoje pasijat. Fanni meg is jegyezte, hogy jobb kepe lettek volna ha Denissel van. Edina meg szabadon hagyta Lacit, ugy hogy Zsu meg nem valasztott, es ugy, hogy meg Dani is ott volt a valasztekban, es vitte Macit... Zsu meg Laci es Dani kozul az elobbit valasztotta, ismet. naja, indokolta is, borszin, miegymas :) Igazabol a Dani szempontjabol a sorrend mindegy, mindenkepp utolsonak maradt, barmilyen sorrenben is valasztottak a csajok, inkabb a Reni-Fanni meg az Edina-Zsu erdekelne, sokat elarulna szamomra, ha tudnam, hogy valos vagy vagott volt-e a sorrend.

Haplo 2014.12.17. 00:15:11

@mosca.della.frutta: csak spekulalok, de nem emlekeszem megkotesre, hogy ne hasznalhatna, majd kiderul holnap.

csincsilla72 2014.12.17. 00:18:32

@Haplo: Azért sajnálom, hogy Edina ennyire alulértékeli magát. Szerintem benne fel sem merült, hogy jobb pasit válasszon. Mélyet üthetett benne Laci véleménye miszerint nincs csúnya nő, csak kevés alkohol. Pedig Edina teste még női szemmel sem csúnya. Ezerszer inkább az ő filigrán teste, mint Vikcsu szétfolyó bájai.

egyemakisszíved 2014.12.17. 00:21:11

@Haplo: A védettséggel kapcsolatos szuperképességeket csak a kiválasztás előtt lehet felhasználni, utána már nem. Egy teljes párbajkörből lehet csak kimaradni, a kihíváskor már nem használhatóak.

Haplo 2014.12.17. 00:21:46

@csincsilla72: mar csak azert is kar, mert mikor hazasparast jatszottak Laci siman ot valasztotta.... remeltem hogy most is egyutt lesznek, kar volt a Macival probalkozni, bar ertekelem a probalkozast, sajnalomhogy nem vallalta be Lacit

Haplo 2014.12.17. 00:24:04

@egyemakisszíved: lehet, hogy igy van, de nem emlekszem hogy igy elmondtak vagy leirtak volna, van errol valahol valami konkret?

csincsilla72 2014.12.17. 00:26:31

@Haplo: Lehet, hogy nem akar intim helyzetbe kerülni Lacival? De Ádámot simán hívhatta volna. Vagy akár Danit is. Robint nem hívta volna, mert tudja, hogy Robin álmában vonzódik Plasztikhoz és meghagyta neki.:-) SZVSZ

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:26:36

@Haplo:
Az a bőrszínes magyarázkodás nagyon gáz volt.
Kiskun fut majd még 12ker-hez, igazítaná még hozzá a bőrszínét, mert azt ő sem tudja, hogy a párbajnál nem rá, hanem a fekete banda ellen szavaztak.
Kérdés, hogy Dani mit lép majd akkor?

csincsilla72 2014.12.17. 00:28:51

@Csókolom nagymama,bukta van?: Dani korrekt marad, mert egy úriember, de kutyába valszeg még egyszer nem fog lemenni.

Haplo 2014.12.17. 00:31:48

Adam addigra mar elkelt, ha hinni lehet a vagasi sorrendnek. De Dani meg szabad volt, hivhatta volna ot. Viszont ha ez a sorrend amit lattunk, akkor meg hatravolt Zsu, nem hiszem hogy lenyulta volna elole Danit. Na, ezert szeretnem tudni az igazi sorrendet :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 00:32:52

@Haplo: Ha Ádámot hívja ki, lehet, hogy átteszem az appomat Renire a fantomról (akkor már persze nem Fantom). Több okom is lenne rá!

Haplo 2014.12.17. 00:34:49

@egyemakisszíved: igazad van... de nagy kar :( marmint hogy tenyleg igy van, erdekesebb lett volna ha most is lehet. Na mindegy, akkor kevesebbet izgulunk, ha van esze es meg remenykedik, akkor Adamot viszi, ha tokhulye de vakhitu es remenykedik, akkor Danit, ha leesik, hogy remenytelen, akkor valakit a sajatjai kozul, hogy "ajandekozzon" neki egy lilat...

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:34:52

@csincsilla72:
Szerintem sem.
Az egyszemélyes kiállásával Kiskunnak arra nyert időt, hogy megszeretesse magát azokkal a nézőkkel akik vevők rá.
Magának pedig arra, hogy kidolgozzon egy "B"-tervet.

Haplo 2014.12.17. 00:37:37

@Csókolom nagymama,bukta van?: igazitana a borszinet, sirok a rohogestol :D van egy olyan sejtesem, hogy Dani lemegy akkor is kutyaba, a szerelemre nemhiaba mondjak hogy vak... mar persze ha ez szerelem, vagy legalabb annak a csiraja, es attol is hogy addig meg hanyszor alazza le Danit Zsu...

Haplo 2014.12.17. 00:38:24

@VV Erőlegény: kivancsiva tettel. kifejtened pls?

egyemakisszíved 2014.12.17. 00:42:10

@csincsilla72: Jól tette Edina, hogy Macit választotta partnernek a fotózásra, mert így az egész a nevetséges tartományba került. Mindig gondosan ügyel rá, hogy a pasiknak kijelölje a határt, hogy merre-hány méter, pl. mikor rúdtáncolnia kellett, akkor is ott sündörgött Ádám körülötte, aki szívesen rávert volna a fenekére, de ő megfenyegette, hogy hozzá ne merjen érni. Amúgy elég ügyesen szokott játszani szerepjátékot, de már többször mondta, hogy a szexualitással viccelni egy csomó ember előtt nem megy neki könnyen, mert gátlásos. Az oldódás érdekében szokott egy kis alkoholt rendelni.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:44:10

@Haplo:
Amennyiben lesz olyan lüke és lemegy, akkor legyen a kutyák királya, ne királyok kutyája :)
A só meg folytatódjon :)

Juvegrande85 2014.12.17. 00:45:14

Fanni megint ILYENkedett egyet. :) Számomra ő egy rettentő csalódás. Az elején nem gondoltam volna, hogy ő lesz messze a legILYENebb a lányok közül. Persze a teljes sötétség ami a fejében e mellett uralkodik elég szórakoztató így még egy ideig biztos velünk lesz de ekkora ILYENT a valóvilág univerzum még nem hordott a hátán. Pedig az elmúlt több mint tíz évben sok mindent látott már ez a villa. Ilyent még nem. Legalábbis ekkorát. :D

Lipton 2014.12.17. 00:45:24

@Mirocska: Szerintem az egy IKEA STÖPEN LED-es temácses volt.

A LED gyertya kellemes, pislákoló fényt nyújt, akár az igazi gyertyák. Biztonságos alternatíva az olyan otthonokba, ahol gyerekek vannak és bárhol használható, tűzveszély nélkül.

Az igazi mécses tűzveszéles lenne.

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:45:30

@Csókolom nagymama,bukta van?: magam se' mondhattam volna szebben ;) nincs is annál fincsibb, mint amikor a jó meleg, pihe-puha ágyikóból kacsint össze az ember a vele hasonlóan gondolkodó kis társaival ezeken a szánalomra méltó gályázó celebeken, akik egy kis apróért minden szirre-sz@rra előrángathatók gyakorlatilag bármikor, bárhová, és amikor szénné röhögjük magukat az afféle kis közjátékokon, mint amilyen oltást pl. ma kapott Évica élő egyenesben az egyik nézőtárstól, és amire vérvörösbe borult fejjel próbált replikázni, mígnem beléfojtották a szót a vezérlőből... hát, ahaha, gondoljuk csak át még egyszer: ki, melyik végén is van itt a pipának? xDDDD

Haplo 2014.12.17. 00:46:18

@egyemakisszíved: a szandek nemes volt, ezzel egyetertek, de abbol a kevesbol amit az osszefoglaloban leadtak, nekem az jot le, hogy Maci annyira nem dijjazta... eloszor azert vagot pofakat, amikor Edina megindokolta, Maci ne haradugj, de te duci vagy en meg sovany, majd amikor felmeztelenre kellett vetkozzon, vagta a pofakat rendesen es kapta is vissza magara a togajat, vagymijet. Ha fotosnak marad, jatszhatta volna tovabb a "senkinek se kellek, gonoszak a nok" aldozati szerepet, szoval nem biztos hogy halas volt es ertekelte Edina jocselekedetet....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 00:47:47

@mosca.della.frutta: Sztem a fifikás az volt benne, hogy azt mondta a levélben, hogy Reni Ádám ellen biztos, hogy visszamenne! Ha így lenne ezzel Ádámot kivonná Laci és Zsu mellől. Az tisztán látszik továbbá, hogy egyrészt Ádám esélytelen Fanninál Denisszel szemben, viszont sokáig lehetne ezzel az édeshármassal műsorban maradni, másrészt a Cinkostárs Bt-nek a jelenlegi formájában vége van, vagy lesz napokon belül, mert Zsu kitáncol belőle és átpártol Lacihoz, Dani meg Edinával és jelen állás szerint Robinnal zárna össze.

Lipton 2014.12.17. 00:47:57

@Lipton: Féfrenyomtam, igazából erre ment a válasz: HAPLO 2014.12.16. 22:18:28

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 00:48:30

úgy látszik a csatorna mégiscsak nyomni fogja Ádámkát... akkor ez kalap kabát Röninek...

"Ádámmal így is simán elvitték a szavazatok felét, így ők lehetnek azok, akik rövidesen részt vesznek egy romantikus estén! A részletekről természetesen beszámolunk, maradjatok a vonalban!"

rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-es-adam-lett-a-villa-legszexibb-parja

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:48:48

@egyemakisszíved:
Edina nagyon jól és a lehetőségekhez képest a legőszintébben játszik.(amennyire meg tudo ítélni)
Szurkolok neki.
A retkes Pennisz meg ki akarja csináltatni a két utánfutójával, Kazallal és PVC-vel.
Pfffffffffffff

mosca.della.frutta 2014.12.17. 00:49:55

@VV Erőlegény: nemár, nemár, ne-mááááár!!!!!!! ;) nem teheted ezt velünk, te! :)

Haplo 2014.12.17. 00:50:16

@Lipton: visszaolvastam, megvan :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:51:27

@FOGASFŰRÉSZ:
Királyság.
Pénnisz enni fogja a kefét :))
Remélem lesz, féltékenység, jelenetek, balhé ! :))

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 00:57:27

@mosca.della.frutta:
:DDDDDDDDDDDD
Ezt pedig én nem fogalhaztam volna meg jobban :))
Nagy vagy :))

Haplo 2014.12.17. 00:58:42

@Csókolom nagymama,bukta van?: megiscsak erdekes szal a triojuk :) ha kiesik Adam a jovoben ki miatt lesz majd feltekeny Dennis? mar csak ezert is bent fogjak tartani, Reniben semmi sincs, ami izgalmas jovokepet mutatna, eltekintve a visszajovetele utani jelenetektol.

mosca.della.frutta 2014.12.17. 01:03:19

@VV Erőlegény: ebben van valami, mondjuk, mondta is Ádinkának Dani, hogy Ádámban nem bízik egyelőre, se Lacciban, se Robinban - Robint Ádinka tolta, hogy szte benne lehet bízni, satöbbi.... hmm, simán lehet, hogy Ádámot most beáldozzák, de abban nem hiszek, hogy Zsu olyan ostoba lenne, hogy kihátrál a biztonságos hármasból... végzetes hiba lenne, Lacc nem elég erős, csak csapatban tud valamennyire erős lenni, amúgy hamar megtörik, és komolyabb nézői szimpátiára sem számíthat jelen állás szerint, még akkor sem, ha Zsúval kavarni kezdenek... ez a szál max akkor lehet érdekes, ha benne van harmadikként Dani, mint szenvedő hősszerelmes, és Ádinka mint az elhagyott egyszeri szerelmetes kislány, akit kihasznált a szívtelen szépfiú.... mondjuk, az tuti, hogy az unalmas Pennisz-AgyatlanFannyi szálat lenyomná, és végre nem erőltetnék ránk a szerkik, ez MÁR tiszta nyereség lenne :P de Robinban én nem látok potenciált, a személyisége túlságosan kétdimenziós, nincs mélysége, nem nagyon van mit kibontaniuk a szerkiknek, hiába próbálnák helyzetekbe hozni - mint pl. mostanában PVC_vel... valahogy az sem működik.

mosca.della.frutta 2014.12.17. 01:06:04

@Csókolom nagymama,bukta van?: na és a kanapéba nőtt ember? róla se feledkezzünk meg, ő nem azért szórakozott vele a szellemidézős szeánsszal, hogy megroppantsa? grrrrr, nagyon haragudtam érte!!! ://

egyemakisszíved 2014.12.17. 01:07:18

@Haplo: Nem Macinak akart vele kedvezni szerintem csak hű akart maradni önmagához és Lacihoz. Mivel jelenleg a Laci –Edina kapcsolat szexuális vonzatát közös megbeszélés alapján félretolták, csak a vonzódás maradt jelenleg, a testetlen vágy, a baráti ölelés. De ez a választás a hűségről szól, a Fanni-Dennis-Ádám által emlegetetett „Ha ló nincs, a szamár is jó.”-tétel ellentéte. Ha te nem lehetsz, senki sincs, nincs második lehetséges férfi. Ez a hűségről szól, amikor csak te vagy, kötelező feladatként pedig olyan valaki, akiről mindenki tudja, hogy vicc.
@Csókolom nagymama,bukta van?: Hát igen, Dennis szerintem a felelsz vagy mersz játék óta sejti, hogy Edinában komoly játékost tisztelhet. Ahhoz képest, hogy a partvonalra próbálták kiszorítani a játék elején, szépen felvette a ritmust a többiekkel. Már korábban mondta a többieknek, hogy Edinára figyelni kell, mert fokozatosan építi fel magát, a Lacival való kapcsolata óta meg különösen úgy látja, hogy minél hamarabb meg kéne szabadulni tőle, ezért ajánlgatja párbajellenfélnek Dórinak, Fanninak.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 01:09:41

@Haplo:
Igen, ebből a trióból lehet csinálni nézettséget.
Valóban érdekesek :)
Rönének szerintem ezzel harangoztak.(ha eddig kétséges lett volna)
Egy halvány esélye maradhatna Robin személyében de a közutálat kipenderíti.
(ha a retek nem nyúl bele - de Robinnak meg PVC-vel van egy bimbózója)

Haplo 2014.12.17. 01:12:39

@egyemakisszíved: igazad lehet a huseg gondolatmenettel... csak sajnos felek, hogy barmi is volt az oka, Maci nem dijjazta, a sovany-kover meg a vetkoztetes miatt, remelem tevedek, mert nem kivanok rosszat Edinanak, de felo hogy beszerzett egy jo nagy fekete pontot maganak Macinal.

Juvegrande85 2014.12.17. 01:12:43

@Haplo: Én is így vélem. Jelen pillanatban mind a két figura jellegtelen de amíg Ádámnak még ott van egy utolsó szalmaszál amit megragadhat esetleg a karaktere feltámasztása érdekében a Fanni-terv elindításával. Addig Reni esetében semmilyen fogódzkodót nem látok. Ráadásul amíg Ádám az csak egész egyszerűen a szürke egér effektus ékes példája addig Reni bizonyos megnyilvánulásaival konkrétan elásta magát és az esélyeit bárki ellen igen mélyre. Szerintem ő ezt már olyan szinten elszúrta, hogy ha kikerül ebből a hurokból Houdini megemeli előtte a nem létező kalapját.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 01:16:14

@Haplo: Az egyik felét megmagyaráztam a 00:47:47-es hozzászólásomban. A másik része, hogy természetesen Renivel benn maradna egy nem túl fajsúlyos és kiszámítható játékos. De a legfontosabb, hogy gyengítené a Zsu-ék szövetségét, miközben az övé Edinával erősödne. Igazából egy jó stratégának arra is kell figyelnie, hogy a belső körös szövetség mindig erősebb legyen, mint a külsőkörös. Persze, ha a papírforma szerint Reni esne ki Ádám ellen is, akkor marad a jelenlegi felállás, és Ádámmal lehetne próbálni egy kicsit puhítani a Denisz-Fanni vonalat, de Lacinak Zsu mellett ott maradna Ádám árnyékembernek.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 01:16:55

@mosca.della.frutta:
Ne is emlegessük kanapé man-t, mert feláll a szőr a hátamon :D
Undorító figura.
És ám vessetek meg, de Kiszel Tündi meglátásaival majdnem 90%-ban egyetértetem :)
Jabba fagyos szemeit és gonosz természetét is kiszúrta.

mosca.della.frutta 2014.12.17. 01:17:22

@Haplo: meg az is benne van a képletben, hogy Ádám mégis csak próbálkozik játékba kerülni, egyfolytában próbálkozik, míg Renya látványosan megroskadt önnön aljassága súlyától, mióta nincs kire rázúdítania nap mint nap.... teljesen befordult, többnyire alszik, ahogyan említették a bentiek is többször, ha most nem jelölik meg, most is lapítana vmelyik sarokban, de így most kénytelen exponálnia magát, hogy bent maradhasson még - de tényleg, MI A JÓ FENÉÉRT AKAR BENT MARADNI??

szmoti 2014.12.17. 01:18:31

na volt kb három mp on, annyit láttunk, hogy Edina, Laci és talán Ádám ültek a jakkuban, Laci és Edina vicceskedtek, Laci masszírozta E-t. A háttérben meg a cigis kanapén valakik nagyon nevettek, most meg folytatjuk... :D

egyemakisszíved 2014.12.17. 01:18:46

@Haplo: Az nem lenne olyan nagy probléma, a fotózás közben is emlegetett valami olyat Dani, hogy tegyék félre, ha valami feszültség van közöttük. Maci szerintem egy olyan párbajellenfél lenne Edinának, akár a következő körben, aki ellen nagy százalékkal vissza lehet jönni, és akkor talán elég sokáig nem mernék újból piszkálni.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.17. 01:19:15

@mosca.della.frutta:
Én is köcce szépen mindenkinek az esti társalgást! :)
Jó éjszakát!
puszi, pacsi

szmoti 2014.12.17. 01:20:43

na már Zsu is a jakuban van:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 01:20:49

Zsu és Edinka Lacccit próbálják belefojtani a jakuba

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 01:21:40

Ádám is csatlakozott,viháncolnak

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 01:22:45

@mosca.della.frutta: Robinnak is kellene egy biztosabb háttér (bázis). Jelenleg lóg a levegőben. Edinának nagyon jók az ösztönös megérzései. Robinnak van egy szuperképessége is, a dupla szavazat. Minél kevesebben vannak ez annál többet ér!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 01:23:08

Edina hisztizik a szempillája miatt
Mikroportot kidobják
off

mosca.della.frutta 2014.12.17. 01:23:46

@Csókolom nagymama,bukta van?: na basszus, akkor töredelmesen vallok én is: miután felocsúdtam a döbbenettől, hogy egyáltalán, mit keres ott, és elkezdtem valahogy odakényszeríteni a figyelmem a mondandójára, hát én is ledöbbentem magamon, hogy jja, tényleg nem voltak rossz meglátásai a bentiekről - eltekintve az "úrasszonyos" (ami valójában nem volt soha) prűd hülyeségétől, nem is mondott rosszakat... (bezzeg a Baukó!) ;)

mosca.della.frutta 2014.12.17. 01:27:44

@VV Erőlegény: jaigen, az tényleg komoly fegyver lehet, el is felejtettem....de akkor bízzunk Ádinka megérzéseiben, én egyelőre nem látom Robinban a lehetőséget, de hátha tévedek, végül is nyitott vagyok bármilyen végkifejletre (feltéve, hogy a mocsárlakók nem lesznek benn a fináléban! :P)

mosca.della.frutta 2014.12.17. 01:31:26

@Csókolom nagymama,bukta van?: puszi-pacsi innen is, sajnos nekem is ideje lépnem, üdv mindenkinek, és előre is óriási KÖSZÖNET a közvetítésért, amit majd holnap visszolvasok, 'éjt mindenkinek, holnap ugyanitt! ;)

Haplo 2014.12.17. 01:32:16

@Juvegrande85: Adam most jo nagy gerendat kapott szalmaszal helyett, mehetnek romantikus vacsorazni fannival. Meglatjuk mi sul ki ebbol

@VV Erőlegény: erdekes gondolat, meglatjuk, ha tudnam hogy mindenkepp ebbol a cspatbol kell kiejteni valakit, tuti Adamot menesztenem en is.

@mosca.della.frutta: minek akar bent maradni.... hogy minket idegesitsen :D mas okat nem latom... emlegetett valamit, hogy valakiknek elmondta mi a celja, de a bentieknek nem fogja. Nekik nem is kell, de azert nem artana legalabb a nezoket felhomalyositani, hogy miert is kellene benttartsuk... :)

Onereality 2014.12.17. 01:35:05

nyihahahahhahahahahahahhaha
Medve: most latok egy masik kepet, ez is fekete-feher, varsz, valakit varsz, mindig var, (mar zokogva) de nem jon.
Edina: sir
Zsu: kinyujtja a tenyeret: MEGPROBALOD NEKEM IS?
Az echo tv meg elbujhat a picsaba.

Costanza 2014.12.17. 01:40:03

Omg, hat en imadom a Fannit nem tudom miert utalhatjak ilyen sokan, kizart dolog hogy ne o nyerje, Edina barmilyen aranyos is legyen. Fanni viszi a showt, es kb majdnem minden tema forrasa. Hala az egnek van meg itt tobb aki meg igy gondolja. :)

Lipton 2014.12.17. 01:48:12

Reninek Ádámmal és Robinnal szemben is van esélye.
Reni legalább valamilyen, róla itt is ment a vita, sokan írtak róla, stb.
Ádámról és Robinról gyakorlatilag semmit se lehet mondani, még a nevükön is gondolkodni kell. Nekem leginkább csak annyi marad meg róluk, hogy az hazudós úszómester, és az a gyerek akit valahogy utólag rángattak be a műsorba.
Lehet, hogy ez csak a vágás miatt van, és valójában jó fejek, de amit nem látunk, arról nem is tudunk.
Gyakolratilag minden ugyanígy menne tovább ha kiesnének, észre se lehetne venni.

kamilla123 2014.12.17. 01:50:52

@VV Erőlegény: a ma esti belevalót nem láttam, de az feltűnt, hogy mintha idén nem akarnának szerepelni a hozzátartozók, ezért jönnek be vendégnek a volt VV-sek, olyanok is, akikre a kutya nem kíváncsi. Tényleg gáz a Belevaló, pedig úgy indult, hogy fejlődnek, főleg Au, de valahogy az egész úgy ahogy van, gáz. Eleve régebben több volt a beszélgetés a meghívott vendégekkel, pl megtudhattunk plusz infókat a játékosokról. Most meg már rohadt idegesítő, h nem tudnak túllendülni a műsorvezetők azon, hogy nem ők vannak bent. Évának ahogy nyílik ki a csipája, nem szakmailag fejlődik, hanem a gonosz énje jön elő, ami továbbra is persze tehetségtelenséggel párosul. Szóval sztem tuti csökkenni fog a bv nézettsége.

Lipton 2014.12.17. 01:53:03

@Costanza: Nem mindig az nyer aki csinálja a műssort. Az lehet, hogy sokáig bent lesz, de nem hiszem, hogy meg fogja nyerni.
Én pl nem utálom, csak nagyon sötétnek tartom.

Juvegrande85 2014.12.17. 01:53:33

@Haplo: Persze a lehetőség az nagy... de az, hogy ezt ő megfelelően ki is tudja használni abban már nem vagyok biztos. A Reni kiejtéséhez még talán az is elég lenne ha most beülne egy sarokba és a párbajig fel sem állna és meg sem szólalna. Viszont ha nem is most de 1-2 párbajon belül így biztos búcsúzunk tőle. Hogy ne így legyen ahhoz nagyon bele kellene lendülnie és én nem érzem azt, hogy el fogja ő kapni ezt a "Fannis fonalat". Tapogatózni fog meg ott fog ólálkodni de megragadni úgy, hogy "márpedig nem eresztem" nem fogja. Pedig számára jelen pillanatban ez az utolsó esélynek látszik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 01:55:37

@Costanza: Fanni erős játékos Denisszel együtt, ezt nem vitatom, csak amit képviselnek az nekem nem szimpatikus, de a középjátékig biztos, hogy benn lesznek. Sztem egymás után fognak kiesni, úgy a 4.-6. hely környékén, ahogy kiesik az egyik a másik a következő fordulóban követi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 01:58:33

@kamilla123: A ma esti belevaló volt komolyan az eddigi legjobb! Bár a vendég Kiszely Tünde volt... Dani adatlapja szerint pedig: "Ki az a magyar „celeb” akit ki nem állhatsz?
Hajdú Péter, Kiszel Tünde".

Costanza 2014.12.17. 02:00:29

@Lipton: akkor nem ertem aurelio hogy nyerhette meg.

@VV Erőlegény: szerintem csak benne van valami kulonleges, illetve Edina. (csak Fanni jobban eladhato mert dekorativ, szines, es sok bort le lehet huzni rola a mediaban is kesobb, szerintem) Kivancsi vagyok mi lesz a vege. :)

Costanza 2014.12.17. 02:01:47

@VV Erőlegény: emugy mi nem szimpatikus egy turbekolo gerleparon? csak kivancsisag.

Haplo 2014.12.17. 02:04:29

nem vagyok jo kozvetitesben, nezi meg valaki rajtam kivul?

pomac 2014.12.17. 02:05:39

dóri ugy tünik kiakadt fannira mert elhanyagolja volt valami feladta hogy el kellett mondani valamit az nem derült ki mit és ezen kicsit összezörrentek, dóri most nem a kedvenc játékosa fanninak maci még valamit morgott a háttérben

pomac 2014.12.17. 02:08:01

elméletileg denisnek mondta volna de öt nem mutatták és nem szolalt meg mert maci mondta hogy miért neki mondja me fanni magyarázott még de csak dorit muatták egy kicsit igy értelmetlen de majd kiderül

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 02:09:01

@Costanza: Sztem az ehhez szükséges hírnevet már most megszerezte Fanni, ha pedig eljutna a 4.-6. helyig (ami azért kinéz neki), akkor 1000%. Egy dologra kell csak vigyáznia, hogy addig ne amortizálja le magát túlságosan, de ebben a tempóban az nem lesz könnyű!

Lipton 2014.12.17. 02:09:59

@Costanza: Hát azt én se értem. :D

Costanza 2014.12.17. 02:17:03

@VV Erőlegény: szerintem kinez neki elorebbvalo hely is, mert a 4-6. hely utan kibol fog dolni a hulyeduma? egy vicces karakter nincs bent rajta kivul, csak eroltetettek, duhongok, vagy pedig szintelen szagtalanok. Edinat ne vedd most ide.

Lipton 2014.12.17. 02:18:25

@Costanza: Inkább a sötétség dől, ez a baj. Kinevetni lehet, nem a poénjain nevetni.

Juvegrande85 2014.12.17. 02:18:55

@Costanza: Mondjuk a gerlepár két tagja. Nekem nem a galambok jutottak volna először eszembe. :) Rohadtul illenek egymáshoz az egyszer biztos bár borítékolható a történet vége már most. Attól, hogy két unszimpatikus ember "?szereti egymást?" nem oltják ki az irántuk érzett unszimpátiámat.

Costanza 2014.12.17. 02:22:10

@Lipton: Szerintem meg ez bolondossag, es pont emiatt nem zavar hogy butus, felszines, stb.. En szeretem az ilyen energiaju embereket, szamomra vidam. :)

kamilla123 2014.12.17. 02:23:12

@VV Erőlegény: sajna nem láttam. De így a kommenteket olvasva "hallom", h beszóltak Évikének. Kár, h erről lemaradtam :-)

Costanza 2014.12.17. 02:23:23

@Juvegrande85: jo, es neked ki a szimpatikus amugy? :)

kamilla123 2014.12.17. 02:29:39

Fanni tényleg kell a show-ba. Rajta kívül egy valaki van, aki önmagában szórakoztató tud lenni, nemcsak adott szituációban és az Edina. Szóval maradjon bent Fanni sokáig, de ne nyerje meg és addig is szembesüljön vele jó párszor, h nem ő szarta a világegyetemet. Mondjuk az jó lenne, hogy ha esetleg Röné bent maradna, Dennisz rápusztulna a csajra. Persze erre nincs sok esély, ma volt csak egy ilyen kiszólása.

Gondolkodtam rajta, hogy Reni mire gondolhatott, hogy ő képvisel valamit, amit a nézők majd értékelnek. Esküszöm fogalmam sincs, pedig tök empatikus vagyok. Talán hogy csendes, rendes lány. De ez nem igaz, mert őrjöngve pocskondiázta Zsu-t és Danit, meg rosszindulatú, mint a szar. Szóval az, hogy hamar elmegy lefeküdni? Meg nem bulizik, és csak csendben üldögél? Most is tök vicces volt, h kérdezték Deniszék, Te nem hallottad Maci szeánszát, mert aludtál, ugye?

kamilla123 2014.12.17. 02:30:42

@VV Erőlegény: pont mielőtt írtad volna, előtte fogalmazódott meg bennem is a Reni-Ádámos szavazási véleményed.

Ay Mama, Que paso 2014.12.17. 02:40:47

Now everyone is goin' out but I'm stayin' in, you see, I gotta nurse my lonely heart with the mini bar gin - hangzott el utolsó előtti számként ma a Villámban, de én Jameson-t ittam, kár 8(
úgyhogy ne nézzen úgy rám, por favor, mert ez valósabb, mint a villámban,
ami lesújt

mert a szívnek húrja van mely El szakad a remegő kezétől
(kezétől egyenlő árva és kivántjelzőbehelyettesítendő ajkával)
az "igazi" villámban egyébként mindenki - por favor - buenoban van

majd Dóri felhevülten: NA HAGYJUK már, de hát akkor érted ha El h anyagol O.D. ez miatt
baj van, kedves olvasó, mert ott bent, toujours des problemes
toujours, egyébként cada dia, mass y mass
yo volt az öfi? biztos!?! nem!?! Mert? Az volt az lo mejor!!!!!

Hűha hűha szól Al meg a stream azaz Zsu
utána majd megnézzük - dönts el hogy ez megtörténik vagy nem(én tudom a vérite-t)
olcsó húsnak híg a leves torzít Dani("trust me i'm the sunscreen")
ki is javítják hogy a leve, nem egyszerűen a leves
akkor miért írták, hogy a következő levélig maradjatok a villában?- hangzik a jogos kérdés, a jus maradandus??
Dorka nem írna ilyet, csak ha megkérik, és megkérik
nagyon jó a leves

és ismét a lakók mind az összes kamera elé rezdületlenül tartják a VV folytatjuk pontpont. jépégét, ami nekik persze egy tábla, nem egy tablet (ta)
c'"est la vie, c'est la vie, c'est la vie d'aujourd'hui - ez van ezt kell szeretni

ez a jakuzzi nem játék két nap alatt a második ember lett rosszul - kapjuk meg a streamet két másodpercre, pont annyira ahány ember rosszul lett két dia alatt, nem úgy alatt, az időhatározó alatt van most közszájon, mert Viva la communication
Zsunak háborog a hasa - háború van (Zsuban (is) tehát
Ádám csokival kínálja Zsut, pedig az egy cúl köszönés a külvilágban, majdhogy nem mármár trend
de ennyi mert titoknélküli ember
breaking Zsunak nincs semmi baja csak a csokiért játszotta meg magát, de Á-t látnak rajta, rajta, rajta igen beszakadt a körme, c'est la vie, kinek nem? az privizen rám!
Maci csak ámít, hogy ennyire erősnek láttatja magát, mert boldogok akik látnak de nem hisznek, szól a Biblia, nem a rádió
miért ki ő - jön az evidens kérdés Danitól az evidens kérdezőtől, evidencia sötét és lankás villájában, az Evi Dencia sötét és lankás órájában

mivel nem volt ma ima, ím a stream sincs ím a jelenben annyira, mint szeretnénk azt
az rtl irányít, most jobbra, most balra, aki átsuhan a léc alatt az velük mehet
de könnyen lebillen a limbóléc, pedig ilyen szó szó nincs is húzza alá a google
az pedig már csak tudja

Juvegrande85 2014.12.17. 02:46:12

@Costanza:

Jelen állást tudok csak mondani mert folyamatosan változik azért ez attól függően, hogy mit tesznek. Dennis az első másodperc óta nem az. Egyértelműen ő bent az a villában aki a legkevésbé egyenes ember véleményem szerint. Ezt mondjuk kb 3 emberen kívül mindenki nagyjából vágja is már a villában ezért az ő játéka eléggé be van határolva jelenleg. Fannit mint mondtam már az első hét feléig kb még bírtam is. Én is azt hittem egész egyszerűen egy aranyos lány. Még csak sejteni se sejtettem, hogy ilyen szinten buta. De rá kellett jönnöm és attól függetlenül, hogy persze én is röhögök rajta ha éppen egy hülyeségét fejti ki de... az ilyen szintű butaság az nálam semmilyen szinten nem játszik. Helyenként nálam már a szánalmas kategória.
Zsura szavaztam az előző párbajon mert végtelenül undorító volt, hogy egy számukra ismeretlen embert a szó szoros értelmében megpróbáltak kicsinálni. Akkor még időmként Zsu is szimpibb volt de mostanra lefelé ívelőben van nálam. Igazából Edinán, Danin és talán esetleg Robinon kívül nincs a villában számomra olyan ember akivel szimpatizálni tudok vagy tudnék esetleg a közeljövőben.

Ay Mama, Que paso 2014.12.17. 02:53:39

fáj és zsibbad a Nagy T tényi úti villalakosok keze mert alig bírják már mozdulatlanul tartani a VV Folytatjuk pont.pont táblát, egyébként ebben kiválóan teljesítenek eddig, és az eddigen van a hangsúly, mert ez nem lehet a végtelenségi bírni
tehát várok, mert tudom, hogy meg fognak törni
vagy én alszom el?
kiderül, mindjárt kel a sol

Ay Mama, Que paso 2014.12.17. 03:18:59

Chester FC - Barnsley 0:3 kettes
Kayserispor - Altinordu 3:0, egyes
Villalakók 7.0 - Ay Mama Que paso 1:0, egyes
Cliftonville - Bangor 4:3, egyes
utóbbi szoros volt a többi papírforma
sporthíreket hallottak, (El nézést a billentyűzetboltlás miatt) olvashattak

most Johnny Cage 4:33 c. számát közvetítjük megszakításig

Lipton 2014.12.17. 03:31:49

@Costanza: Nem kell a összekevrni a bolondságot a sötétséggel és a butasággal.
Csinos csaj, ezért látod ilyennek. Ha ugyanezt tenné egy 100 kilós, ronda nő, teljesen máshogy gondolnál rá. Eszedbe se jutna, hogy milyen aranyos kis butuska.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 06:14:29

Ezt a macis dolgot kicsit túlpörögtétek, asszem....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 06:31:14

@Haplo:
Az pl konkrét, hogy amikor valaminek az "elvétele" a képesség, azt akkor lehet gyakorolni, amikor éppen fel akarják használni azt, amit el akarok venni. Lásd boltmegnyitó és Laci einstandja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 06:36:56

@csincsilla72: "...Dani korrekt marad, mert egy úriember,..."

Józanul. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 06:42:38

@Haplo:"... addig meg hanyszor alazza le Danit Zsu....."

Ezt egyáltalán nem értem. Mikor alázta meg Kiskun Danit? Ha egy nő nemet mond a férfi felkínálkozására, az alázás? Ha a teremtés koronája úgy éli meg, akkor helyre kell tegye az egóját, el kell mélyedjen az önző génben, és abban, hogy mi is a férfi feladata a nagy büdös világegyetemben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 06:54:07

@mosca.della.frutta: "... Ádám mégis csak próbálkozik játékba kerülni, ..."

Igen, méghozzá úgy, hogy megpróbál "tevőleges" lenni, ezenkívül kikéri a többiek véleményét az ötletéről. Mindenképpen megpróbálja felvenni a ritmust és beilleszkedni a közösségbe.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 07:07:47

@Costanza: "...Fanny -show..."

De mi a show abban, amit csinál? Mostanra kimerítette 50 szavas szókincsének minden permutációját. A hanglejtése, ami az elején egyedi volt, mostanra idegesítő felhangokat vet. Mivel saját magának csak ő a téma, úgy érzem ezt a témát is kimerítette. Az édes butussága pedig irritáló butaságba ment át, dominál a közönségessége is. Nem látok benne többet, és valószínűleg egy fiú sem hozna ki belőle többet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 07:27:59

@Schlomo Goldberg: oh, reggeli kiskecském! :-*

Még a végén kapsz egy privit, csakis bentley ügy végett :-D

Igen, mmkk. Edina ha hiszékeny, így járt. bár inkább csak eljátszották ezt.

2014.12.17. 08:11:06

@Costanza: "csak Fanni jobban eladhato mert dekorativ, szines, es sok bort le lehet huzni rola a mediaban is kesobb, szerintem" ...Fanniról max a pornóipar fog majd sok bőrt lehúzni. A médiában mégis hol lehetne őt értékesíteni? Közönséges, buta, és önmagán kívül semmi és senki nem érdekli.

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 08:31:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: úgy olvasnám már, persze csakis a bentley ügy végett.

nnnnnnnn 2014.12.17. 08:35:05

tegnap csinált végül valamit egymással denisz meg a reni? sajna nem láttam a részt.

bendeguzhanna 2014.12.17. 08:41:51

@$$$=$$$: csak egy fotózás miatt kerültek közelebb egymáshoz, de denisz felettébb meg volt elégedve reni teljesítményével...ergo...mint a lopott biciklit...bár már nincs túl sok ideje rá :)

nnnnnnnn 2014.12.17. 08:44:10

@bendeguzhanna: thnx. azthiszem kezdem egyre inkább unni. most hogy tudom ki kicsoda már elégnek érzem ha tájékozódok az újságból, max ha annyira történik valami akkor azt a részt megnézem. az előző évad legalább egy kicsit később vált unalmassá..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 09:05:28

@Costanza: Már megint ez a "ki viszi a show-t".... azért nyerjen valaki, mert attól "szórakoztató", mert sötét mint a világűr és jókat lehet röhögni rajta és mert a legordenárébb, legbotrányosabb, legmegosztóbb? Nemár... Ez olyan torz, Baukóéva-féle csapásvonal.... nem vezet sehová.
Pünkösdi királyság. Esetleg.

Baresz83 2014.12.17. 09:21:44

Reni elkenődött sminkje a jacuban... minth Jokert láttam volna női alakban. Nem baj, végül is Robin már bent van. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 09:27:08

@kamilla123: Ez tudom, hogy miért volt. Azért, mert Dani levelében a fifikás kulcsszó a "biztos" erre ösztönzött bennünket is. A "biztossal" ugyanis Renit erősíteni akarta abban, hogy bátran hívja ki Ádámot, mert van erre esélye, tehát, ha Dani ezt akarja, akkor mi Dani szurkolók ebben segítünk neki.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 09:58:46

@Costanza:

Igen, Hajrá Fanni! na végre egy másik Fanni-fan

Én csak fényt látok Fannikában, sok vidámságot, humort. Szókimondó és szerethető. Megy az érzékei után, ami nagyon felszabadító.

Fel nem foghatom mások miért akarják mindenáron utálni.

Bár Röni nem egy nagy karakter, viszont szívesebben nézném őt, mint Ádámot, aki rideg, hideg, nőkkel kifejezetten ellenséges, lehet, nem is vonzódik annyira hozzájuk,
mindenesetre remélhetőleg őt választja Röni és vissza is jön.

Danit kihívnia Röninek nyilván öngyilkosság lenne, viszont Dani is Ádámra mutogat, mint aki ellen Röni biztos vissza tudna jönni. Daninak jobb egy visszatérő gyenge ellenség Röni személyében, mint egy erősödő kapcsolat Laci és Ádám között, ami fenyegető lehet rá nézve.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 10:22:03

@Schlomo Goldberg: lehet, hogy neked kellene a bentley végett írni, mert telóról nem megy, sajna.

Gia Gianea 2014.12.17. 10:30:50

Hú,ha én Fanni anyja lennék (bár a koromnál fogva nem lehetek..) akkora nyaklevest kapna amikor kiesne a villából,hogy egy hétig nem lenne éhes... :-D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 10:47:40

@Gia Gianea:

egyrészt Fanni elmúlt 18, másrészt alapból nem helyeslem a gyermekbántalmazást, ráadásul semmi olyat nem tett, amiért büntetés járna...

Gia Gianea 2014.12.17. 10:55:18

@FOGASFŰRÉSZ: Nem kell mindent vérkomolyan venni.De én sajnos nem tudok azonosulni Fannika léha erkölcseivel.

csincsilla72 2014.12.17. 11:16:30

@FOGASFŰRÉSZ:
Hát, nem vagyunk egyformák. Én Fannikában egy sötét, buta, rosszindulatú és végtelenül közönséges ringyót látok, ráadásul a legalját, mert ő nem a kajáért, muszájból szopik, hanem a szoliért. Ostobaságokat beszél és már minimálisan sem szórakoztató, inkább kínos.
Én nem verném meg. 21 éves, magáért felel. De az tuti, hogy a kapcsolatot nem keresném vele többet, ha az anyja lennék. Mindennek van határa.
Röné nem nagy karakter, hanem semmilyen sem. Ül a kanapén, fekszik az ágyon. Kommunikál azzal a három emberrel, akivel még szóba áll, de azok is olyan érdektelen, semmitmondó beszélgetések, hogy nincs mit megmutatni belőle. Másokkal kapcsolatot nem keres, a villa életében semmilyen szinten nem vesz részt. Műsoridőt csak bazdmegolással tudott magának szerezni, de abból meg ennyi pont elég volt. Rossz az egész fellépése, tehetségtelen színésznőnek is, buta és nagy adag komplexus dolgozik benne. Nincs értelme a bennlétének.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 11:16:57

@FOGASFŰRÉSZ: Csak akaratlanul is halálra szekálja és lejáratja a szüleit és testvérét a való életben, és teszi mindezt azért, mert egyrészt képtelen felmérni a tetteinek következményét a XXI. század második évtizedében Magyarországon uralkodó általános erkölcsi és magatartás elvárás normák keretében, másrészt mindenen és mindenkin átgázolóan önző és egoista (beleértve a családját is). A nyakleves kiosztás, mint pedagógiai módszer tekintetében természetesen lehet vitatkozni... Normál körülmények között minden ember felelős a tetteivel a közvetlen környezetének, nem csak a szülő felelős a gyerekéért, hanem a gyerek is a szüleiért, testvéréért, rokonaiért, barátaiért stb. (minél idősebb, annál inkább). És még egy dolog. Jogilag ugyan 18 éves korban eléri mindenki a nagykorúságot, de a szülő még aggastyán korában is a szüleje marad a gyermekének felelősség szempontjából is. Ehhez a szülőnek akkor is joga van, ha ekkor már a jog nem kötelezi erre.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 11:35:29

@Gia Gianea: léha erkölcs?

@csincsilla72: Kínos?

@VV Erőlegény: önző és egoista?

SZVSZ, akik ilyen véleménnyel vannak Fanniról, azok miért néznek VV-t egyáltalán?

A magukat erkölcsösnek, dolgosnak, adakozónak tartó embereknek nem a tévé előtt lenne a helye, amikor a Való Világ megy, kivéve, ha azért nézik, hogy fröcsöghessenk egy jót a világ bűnösségéről és fertőjéről, ami szerintem egy rossz vicc...

A villában teljesen normális emberek vannak, na, talán Maci kicsit túlzásba vitte az evést, szóval ő klinikai eset, törődnie kellene a túlevésével... és talán Dóri megállhatna most már a plasztikázás lejtőjén, de amúgy nekem ő is nagyon szimpatikus és szeretetre méltó, csak hát nyilván súlyos gondjai vannak magával, lehet neki se ártana valami masszív terápia, hogy elfogadja magát.

de a többiek? Azt csinálják ami a dolguk az ő korukban: szeretnek szocializálni, táncolni, bulizni, szeretkezni, a VV felfogható egy komoly önismereti tanfolyamnak is, pszichodrámának, amiből persze vagy tudnak profitálni hosszútávon, vagy nem...

de a tévé előtt üldögélő, dádázó erkölcscsőszöktől nevetnem kell, nézzenek már magukba.

Nem, a villában többségében teljesen normális, rendes fiatalok vannak, ki jellemesebb, ki kevésbé, de speciel Fanni éppen hogy egy egyenes, szókimondó, igazszívű lány, nem kertel és nem is taktikázik, remélem benn marad jó sokáig,

meggyőződésem, hogy a közönség nagy része sokkal romlottabb, mint a bennlévők, és csak azért nézi a showt, hogy rosszindulatúan fröcsöghessen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 11:47:51

@FOGASFŰRÉSZ:
"SZVSZ, akik ilyen véleménnyel vannak Fanniról, azok miért néznek VV-t egyáltalán? "

"...de speciel Fanni éppen hogy egy egyenes, szókimondó, igazszívű lány, nem kertel és nem is taktikázik, remélem benn marad jó sokáig."
:D:D:D uramisten.

Azon nem gondolkodtál még el, hogy talán te mész forgalommal szemben az autópályán? De azért óvatosan, a végén a Hogyvolt Fannija leszel. Már ha érted. :D

De azt hiszem, mostantól inkább elkönyvelem minden hsz-ed úgy, hogy szabadidős trollkodásból, szórakozni jársz ide, hogy már csakazértis olyanokat írkálj, ami miatt a többiek kénytelenek rádelőzményezni. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.17. 11:48:36

@FOGASFŰRÉSZ: na persze, mert te nem háborogtál (most direkt nem a fröcsögést írtam, hogy meg ne sértődj) napi 40 kommentben, hogy Ati-Peti, Viki milyen undorító szarfos emberek. De nyugodtan küldd el a picsába ugyanezért a többieket, ahogy jólesik.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.17. 11:51:21

ma jókedvemben vagyok, úgymond.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 11:55:10

@foxwiththegloves:

fogalmam sincs miről beszélsz, de az a fontos, hogy neked jó legyen...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 11:56:54

@FOGASFŰRÉSZ: Nehogy azt hidd, hogy nem értem, hogy mit mondasz, és sok dologban egyet is értek veled, csak úgy gondolom, hogy nem súlyozol a megfelelő helyre (vagy folyamatosan trollkodsz). A te általad felvázolt társadalmi modell egy abszolút liberális, már-már anarchikus modell lenne, de könyörgöm fogd már fel, hogy egy olyan Magyarországon vagyunk, ahol pl. jövőre bevezetik a vasárnapi munkaszüneti napot a "csuhás politikusok", hogy a zembereknek újra legyen idejük templomba járni. Egy ilyen országban, a nagyközönség előtt különösen, de viselkedni muszáj!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 11:58:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

te trollnak nevezed, aki veled nem értesz egyet? mer akkor fogalomzavarban vagy..

ami a forgalmat illeti, valóban sokszor elhűlök merre megy a forgalom én másfele mennék, az emberiséget a mindenkori elhajlók mentik meg a totál elhülyüléstől, és agymosott zombi tömegléttől...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:03:56

@VV Erőlegény:

nem, pont fordítva, éppen küzdeni kell a baromságok ellen, és nem belenyugodni, mint pl a hétvégi boltbezárás, ami totálisan ÉRTELMETLEN és további tömegeket nyom az utcára többféleképpen, részben további leépítések lesznek, részben további tüntetések... mert ha hergelik a tömeget, miközben minden süllyed a kutyaszarba, akkor nem bezárni kell vasárnapra a boltokat...azt hiszem ezzel meg az m nullás díjjal tovább rendszerutálókat sikerült felállítaniuk a karosszékekből...

nah, a villában lévők egytől egyig angyalok a jelen hatalomban lévőkhöz képest..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 12:07:30

@FOGASFŰRÉSZ: Na látod, van amiben teljesen egyetértünk! :-)

Gia Gianea 2014.12.17. 12:07:33

@FOGASFŰRÉSZ: Majd szólj,hogy mikor lesz Fannika szentté avatása.. :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.17. 12:12:07

@csincsilla72: Bármit csinál, akkor is a gyereke. Fanni viselkedését látva mindenkinek lehet véleménye a szülei nevelési módszereiről, lehet Neked van igazad és tényleg nem keresik majd vele a kapcsolatot.

kamilla123 2014.12.17. 12:12:39

@FOGASFŰRÉSZ: @VV Erőlegény: Én amúgy abszolút értem (ahogy VVErőlegény is), h miről beszélsz(tek), és tényleg, én is sok igazságot látok benne. Nekem Fannika egyáltalán nem ellenszenves attól, h lefekszik vkivel, vagy kit szop le, tök mindegy, egészségére. Nekem ezzel a nővel az a bajom, hogy rosszindulatú, hogy olyan szinten képes a bántalmazásra verbálisan és a gonoszságra, hogy az egészen megdöbbentő. Akár Zsu-val szemben, akár Denisszel szemben az elején, amikor szex után elmondta minden lottyadt farkúnak. És az a helyzet, hogy ehhez viszont a jogalapot a szépségéből veszi. Azt hiszi, hogy őt ez felhatalmazza, ettől több, mint mások. És itt kezdődik az, hogy erkölcsös, vagy gáz, vagy ostoba. Én emiatt szégyellném magam a szülei helyében, nem a szex miatt. Az semmi.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.17. 12:14:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Á, senki nem kényszerít itt senkit, hogy előzményezzen. Ha nem jön be amit írt, át is lehet ugrani.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:15:39

@Gia Gianea:

oké, mehetünk együtt, ha lesz,

bár én inkább azt venném szívesen, ha Fanni megnyerné, a VV-t,

kétségtelen Edina komoly vetélytárs érdekességben, de Edina egyelőre még se tud annyira szerethetővé válni, őt max valaki ellenében választhatják meg királynőnek... tehát, ha a közönség csak azért is neki akarná adni a díjat Fanni ellenében...

Hajrá Fanni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 12:16:07

@FOGASFŰRÉSZ: nem, azért senkiről nem gondolok ilyet, mert más a véleménye. De épp ezért te is fogadd el, hogy azok alapján amiket írsz, én ilyen következtetést vonok le.

És nem, én egyáltalán nem tudom komolyan venni azt, amikor arról beszélsz, hogy a villában egyedül Fanni képviseli az igazi, példaként követendő emberi értékeket.
És e gondolatsor mentén egyben vissza is pattintom rád azt a minősítést, hogy itt mindenki agymosott birka, aki veled ellentétben úgy gondolja, hogy ez az általad oly forradalminak vélt "elhajlás" inkább vadhajtás, mintsem idővel termőre forduló rügyfakadás.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:18:34

más:

nektek is feltűnt, hogy külsőleg Dennisz mennyire hasonlít az egyik műsorvezetőre?
mondjuk belsőleg nem, a karaktere más, de külsőleg szinte az ikertestvére...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:19:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

huh! ujujuj!

Na mindegy, másról beszélünk... neked is további szép napot!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 12:20:03

@Majom1Parádé: Sztem Fogasfűrész megérdemli néha az időt és energiát, mert érdekes megközelítéseket alkalmaz! :-)

Juvegrande85 2014.12.17. 12:20:38

@FOGASFŰRÉSZ:

Ha a közönség csak azért is neki akarná adni a díjat az azt jelentené, hogy többen szeretik. Azaz szerethetőbb. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 12:24:47

@FOGASFŰRÉSZ: én ugyan nem megyek sehová, de kösz, viszlát! :D

Gia Gianea 2014.12.17. 12:37:46

Fannitól biztos,hogy nem fognak soha elfordulni a szülei és én nem is kívánom ezt neki.

fofofo 2014.12.17. 12:42:39

Nem olvastam végig minden kommentet, szóval lehet, hogy már más is felvetette, de: nem lehet, hogy Ádina azért választotta a fotózásra Jabát, mert megszánta?

fofofo 2014.12.17. 12:45:16

@FOGASFŰRÉSZ: nekem semmi bajom, azzal, hogy Fannika pusztán a testi örömökért dug. A szoliért szopás már neccesebb, de nem láttam, úgyhogy erről nincs véleményem. Én leginkább azért nem bírom (néhány másik szereplővel egyetemben), mert visszataszítóan ordenáré módon tud viselkedni, és külön ijesztő, amikor indulatból trágárkodik.

Gia Gianea 2014.12.17. 12:45:22

@fofofo: Én is biztos vagyok ebben.Tudta,hogy őt senki nem fogja választani.Illetve még az is benne van a pakliban,hogy szerette volna Lacccit elkerülni.

Krétagarbó 2014.12.17. 13:03:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): arra azért kíváncsi lennék, hogy ha lenne egy lánya, aki szolizsetonért szopna, azt is ilyen viccesnek és humorosnak tartaná. pedig azt feletehetően nem is látná több százezer ember, de úgy sem röhögné magát halálra két buksisimi között, az fix.

Lipton 2014.12.17. 13:07:20

@FOGASFŰRÉSZ: Miért humoros Fanni? A humort ne keverd össze azzal, hogy nevetsz a sötétségén.
Tényleg szókimondó, csak nem a jó szavakat mondja ki. Úgy káromkodik mint a szolis gazdája.
Azt is láttuk már, hogy milyen amikor nem az történik amit a királykisasszony szeretne.

Krétagarbó 2014.12.17. 13:07:37

@VV Erőlegény: ne mondd már, hogy a fűrész által felvázolt világ - amit jelen esetben Fannika van hivatva bemutatni nekünk estéről estére - az valami liberális világ lenne! A liberalizmus sem értékmentes, maradjunk annyiban, hogy attól még valaki nem lesz liberális, hogy az értékrendje csúcsán a külsőségek (szoli, műszempilla, nagy farok) állnak és ezekért bármit, de szó szerint bármit képes megtenni, és ezzel lealacsonyítani magát.

Krétagarbó 2014.12.17. 13:09:14

Blogmoci meg monnyon le!

malevil2050 2014.12.17. 13:11:39

Nahh azt hiszem elérkezett az ideje h pihentessük egy kicsit a dógokat,mert ettől a sok professzortól és akadémikustól (akinek nem inge nem gatyája) - már a 300 amperes biztim is kiment.Már lassan nincsen mit olvasni mert mindent át kell ugrani.Amikor már itt is megjelenik a polityika - nahh ez már a vég.

Lipton 2014.12.17. 13:15:06

@FOGASFŰRÉSZ: Büszke lennél rá ha Fanni a lányod lenne?

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 13:21:59

@fofofo:

szerintem meg tényleg kívánja a srácot, és tényleg azt teszi, mint sokan a való életben is, nem csak gyönyörért, hanem feszültséglevezetésért és szimpla gyöngédségért, figyelemért is szeretkezik, ezzel mindannyian úgy vagyunk, a szex nem csak szaporodásra van, hanem segíti a mindennapi túlélésünket, szorongás levezető is...

mindenki másnak:

semmiképpen se látom Fannit ordanárénak, csak viccesnek

@Lipton:

nekem kifejezetten poénos a csaj, sajnálom, ha nem vagy vevő a humorára, továbbra is azt mondom egy üdítő új jelenség, viszont azt is érdekesnek találom, hogy itt sokan ezt nem látják, ezen tényleg meditálni fogok, hogy mitől látom én, és miért vakok erre mások...

@Gia Gianea:

igen kösz, Istenes Bence... Denisz beszavazóján elképedtem, mennyire hasonlítanak egymásra külsőleg, ugyanaz a fazon, és megkérdeztem volna Istenest, hogy vajon ő látja e ezt... persze Istenes úri gyerek, a Denisz nyilván nem, és a karakterük teljesen más, de az sohasem lehet kellemes, mikor egy pont ugyanolyan fazon jön szemben velünk az utcán...

Gia, ezt írtad, és ebben 100 %-ig egyetértek veled:
"Fannitól biztos,hogy nem fognak soha elfordulni a szülei és én nem is kívánom ezt neki."

Lehet, hogy sok minden kínos egy szülőnek, ahogy korábban is láthattuk, nem semmi, hogy a gyereked ország-világ előtt láthatóvá válik mindenféle intim helyzetben, de ettől még egy normális szülő nem tagadja meg a gyerekét, ha ott van alapból a szeretet, akkor mindig ott fog maradni, még akkor is ha a mostani szereplés problémát okoz neki..

Gia:
a szentté avatási közös kirándulást még mindig tartom... bár az egy hosszú folyamat, előtte ugye boldoggá avatás satöbbi, de Ferenc pápa jófej, bírom, szerintem neki talán még ez is beleférne, igaz előtte Fannikának valakiket meg kellene gyógyítania,. minimumprogramként a vellában...

ha még nem mondtam volna ma: Hajrá Fanni!

Lipton 2014.12.17. 13:26:09

@Krétagarbó: Különösebben nem érdekel, de hol lehetett bizonyítékot látni arra, hogy Komisznak nagy? Állandóan azt olvasom itt, de az összefoglalókban erről nem volt semmi.

Juvegrande85 2014.12.17. 13:27:18

@FOGASFŰRÉSZ: Vegyük úgy, hogy Dennis már boldoggá avatta... :)

Krétagarbó 2014.12.17. 13:27:50

@Lipton: nem tudom, de ebben hiszek Fanninak. Ő szokta azt mondani, hogy Komisznak nagy van, és ez milyen de milyen jóóóó:)

Lipton 2014.12.17. 13:36:14

@FOGASFŰRÉSZ: Ha valaki poénos és humoros, azt mindenki észreveszi. Akkor minden adásban nevetni kéne a poénjain. Lehet, hogy volt ilyen, de nem tudok felidézni egyet se.
Te tudsz példákat mondani? Ami tényleg poén, és nem csak azért vicces mert buta.
Ez a többiekre is igaz, egyki se vicces, nem tudnak olyanokat mondani amin nevetni lehetne.

bobby.ewing 2014.12.17. 13:50:15

@Lipton:
kazal mondta, és neki egészen széles spektrumú az összehasonlítási alapja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 14:00:36

@Krétagarbó: Félreértettél, én nem arról beszéltem, hogy Fannika a liberális, hanem arról, hogy sztem az a fajta ösztönösen provokatív, öntörvényű, ellentmondásos, néha agresszív, máskor édi-bédi attitüd, amelyre Fannika alapozza a játékát, maximum egy szélsőségesen liberális (toleráns), már-már anarchikus társadalomban lehetne esetleg nyerő, amilyenben mi ma Magyarországon egyáltalán nem élünk (de egyébként sztem még a legliberálisabb skandináv államokban sem).

verkli 2014.12.17. 14:01:14

@fofofo: Az eset azért nem így történt. Aktus közben elszégyellte magát, és félbehagyta, erre mondta Komisz, hogy félmunkáért nem jár zseton (szerintem jó poén, ha kettesben vannak, az más kérdés, hogy nézőként mit látunk ebbe bele). Ebből készült a Fanni szoliért szopik blikk szalagcím.

fofofo 2014.12.17. 14:08:55

@verkli: köszi. Na ezért írtam, hogy nem alkotok véleményt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 14:11:13

@VV Erőlegény: "...milyenben mi ma Magyarországon egyáltalán nem élünk..." de nem is szeretnénk. Én legalábbis.

csincsilla72 2014.12.17. 14:33:27

@FOGASFŰRÉSZ:
Ne üljünk már fordítva a lovon!
A VV játékosai cirkuszi bohócnak mennek be, nem lazulni és szociális kapcsolatokat építeni vagy tapasztalatot szerezni.Azért vannak ott, mert celebekké kívánnak válni, be akarnak kerülni a média világába és ennek érdekében szórakoztatni kell a nagyérdeműt. Nomármost az, hogy valaki megmarad a cirkuszi bohóc szintjén vagy prostituálja magát, az ő döntése.
Akii nem a puszta örömért csinálja, hanem különböző javakért szexuális ellenszolgáltatást nyújt, az prostituált. Ennek ez a neve.
Semmi baj nincs azzal , ha Fanni egy kurva. Ez az ő élete. De egyrészt hadd nevezzük már a nevén a dolgot, másrészt Kazalnak a jelek szerint nincs jogalapja lekurvázni Zsuzsát, akkor sem, ha Zsuzsa sem különb. Ugyanazon a polcon ül ő is, azzal a különbséggel, hogy számomra elfogadhatóbb, ha egy anya azért tesz ilyet, mert etetni kell a gyerekét.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 15:30:35

@csincsilla72:

nem szeretem, ha akárki prostituálozza a villalakókat, vagy ha megteszed (amit én elítélek) akkor a műsor nézői meg maguk is prostitutorok lesznek, kollaborátorok egy prostituálási folyamatban a stricik cinkosai, a prostitúció, mint az emberi társadalom leglealjasítóbb, elidegenítő cselekménye, aki ebben résztvesz mint vevő, az az én személyebben egy szinten van a stricivel. Őket kettejüket ítélem el a prostitúcióban, de a prostitúcióban élő személyt meg nem.

de okosabb lenne, nem prostituáltozni a bent lévőket, mert ez arról állít ki bizonyítványt, aki prostitúciót kiált.

Fanni élvezi a szexet és még sok minden mást, ami Denisszel folyik az egy játék, nem csak szexuaális játék, hanem egy kapcsolati násztánc is, nekem tetszik, nem tehet arról Fanni, hogy vonzódik Deniszhez, és ha egyszer már vonzódik hazugság lenni nem élvezni ezt. Aki viszont nézi mi történik kettejük között, annak a továbbiakban egy rossz minősítő szava se lehet ellene, illetve ha van, akkor az illető képmutató és hazug.

A másik meg az, hogy ki miért megy be. Van ugye a szándék, az intenció, és aztán van az, ami valójában történik. Különböző okokból kifolyólag mehetnek be, különböző céllal, de az egészen biztos, hogy míg benn vannak, sok tapasztalatot gyűjthetnek magukról, fejlődhet az ember is helyzetismeretük, és akár akarják, akár nem egy pszichodráma sorozatban vesznek részt, mely olykor igen fájdalmas, még ha roppant tanulságos is.

Csak hogy egyértelmű legyek!

Hajrá Fanni!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 15:34:56

@Juvegrande85:

"Vegyük úgy, hogy Dennis már boldoggá avatta... :)"

Jó vegyük! Kár hogy néha meg szomorúvá is avatja... de majd túlteszi magát rajta, már csak pár hónapot kell kibírnia...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 15:36:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Ugyan már ez a szolizás egy viccelődés volt kettejük között, nem kell félremagyarázni...

Gia Gianea 2014.12.17. 15:49:20

Fogadjunk,hogy Fanni befogja mutatni a szüleinek Dennist,azok meg majd kénytelenek lesznek jó képet vágni a dologhoz. :-)

csincsilla72 2014.12.17. 15:51:25

@FOGASFŰRÉSZ:
Szar, ha a szemetekbe mondják, hogy mit gondolnak rólatok, ugye?
Magánügy, ne haragudj.
Fanni pedig az, ami. Függetlenül attól, hogy neked speciel tetszik-e az elnevezés.

Csak ügyesen! 2014.12.17. 15:51:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért ez teljesen félrevezető, mert Fanni nem a szoliért azért pippantotta le Dennist, csak utólag poénkodtak.

Csak ügyesen! 2014.12.17. 15:53:33

@Lipton: Nekem mondjuk a Fanni szülők nyilatkozatai sokkal visszatetszőbbek, mint bármi, amit Fanni eddig bent csinált. És sok mindent megmagyaráznak.

Gia Gianea 2014.12.17. 16:00:47

@Csak ügyesen!: Ez a Blikk már csak ilyen görény.

csincsilla72 2014.12.17. 16:04:41

@Csak ügyesen!: Denisznek volt a pippantás előtti napon egy jó kis megjegyzése. Azt mondta, hogy most ugyan fasírt van, Fannika nem akar szexelni, de sebaj, holnap úgyis szolinap.
És Fannika - naturellement - ment Denisz (farka) és a zseton után.
Ja, csak poén volt.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:19:41

@csincsilla72:

A szemetekbe? mi ez a költői többes?

Kedves csincsilla, sajnálattal hozom tudomásodra, hogy a prostituált szó arról állít ki bizonyítványt, aki kapálódzik, illetve hadakozik vele és a másikra próbálja ragasztani.

köszönöm, hogy elolvastál!

További szép napot!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 16:20:29

@Csak ügyesen!: Fanni saját szájából hangzott el az, hogy megígérte az anyjának, hogy normálisan fog viselkedni, nem hoz szégyent rájuk, stb.stb.
Ehhez képest nincs nap, hogy ne csinálna segget a szájából, megszégyenítve és kellemetlen helyzetbe hozva a családját. Ezek után mégis, miket kellene mondaniuk? Hogy büszkék rá? Hogy büszkék arra, hogy a kislányuk lassan az összes testnyílásának megszekszuálását végignézheti a fél ország? Még az is, aki amúgy nem nézi a vv-t, mert minden címlapon ott vírít egy fasszal a szájában vagy a lába között.... miközben a kistestvérét kicikizik az iskolában miatta.

Szóval, ha ti itt óvatosságra intesz bárkit is Fanni megítélésével kapcsolatban, akkor ez hatványozottan érvényes a családja reakcióit illetően.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 16:23:26

@FOGASFŰRÉSZ: "sajnálattal hozom tudomásodra, hogy a prostituált szó arról állít ki bizonyítványt, aki kapálódzik, illetve hadakozik vele és a másikra próbálja ragasztani."

Ezek szerint ez Fannit is minősíti, hiszen lépten-nyomon kurvázza pl. Zsuzsát.

Amúgy minek köszöngetsz el folyton mindenkitől? Úgyis előzményezni fogunk rád, ha lesz mondanivalónk.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:24:08

@Csak ügyesen!:

"Azért ez teljesen félrevezető, mert Fanni nem a szoliért azért pippantotta le Dennist, csak utólag poénkodtak."

Pontosan! Csak az nem veszi észre és kavarja itt összevissza a kakit, akinek a félreértelmezés esik jobban.

"Nekem mondjuk a Fanni szülők nyilatkozatai sokkal visszatetszőbbek, mint bármi, amit Fanni eddig bent csinált. És sok mindent megmagyaráznak."

Nem olvastam a Blikket, és ha Blikk akkor már eleve abban se lehetünk biztosak mit mondtak szegény szülők, vagy mondtak e bármit, de tény, hogy Fanni semmi rosszat nem csinált a villában,

részvétem mindenkinek, akit beszippantottak a Blikkes és egyéb hasonszőrű moslékgyárak...

Hajrá Fanni!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:25:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

"Amúgy minek köszöngetsz el folyton mindenkitől?"

Hát csak mert ilyen kedvem van!

Neked is további szépjónapot!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:29:51

@Gia Gianea:

"Fogadjunk,hogy Fanni befogja mutatni a szüleinek Dennist,azok meg majd kénytelenek lesznek jó képet vágni a dologhoz. :-) "

Tetszik a javaslatod Gia, végre egy platformon vagyunk, fogadni nem mernék, de mellette vagyok a bemutatásnak. Ha hihetünk annak, hogy nem volt előre megbeszélve, hogy a "beszavazó", azaz belépő showban élőben fog szakítani a barátnőjével, szóval, ha az egész nem színház volt, hanem valóság... nem tudhatjuk... nos akkor elképzelhető, de nincs rá garancia.

csincsilla72 2014.12.17. 16:34:36

@FOGASFŰRÉSZ:
Egyrészt szerintem pontosan tudod, hogy miről beszélek....
Másrészt, megmondtuk már, hogy ez a fórum nem kampánycélokat szolgál. Ha tehát én (és még jópáran) úgy gondoljuk, hogy Novozánszki Fanni egy ordas nagy kurva, akkor úgy gondoljuk. Kapálózhatsz itt kézzel-lábbal, mosdathatod a nőt, de minek? Gondolod, hogy mások nem látják azt, amit csinál?
Adott helyzetben majd a nézők eldöntik, hogy tetszik-e nekik, amit látnak vagy sem. Ha majd ott ücsörög a székben, várva, hogy döntsenek a sorsáról, akkor majd kiderül, hogy kinek a véleményét igazolja a mainstream társadalom (párdon, nézőközönség).
Nekünk teljesen felesleges ezen marnunk egymást.
Szép napot!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:40:41

@csincsilla72:

Szóval te magad mellett kampányolsz mikor kurvázod a másikat? nem szép dolog, de mint mondtam rólad szól a kurvázás, mindig a beszélőről szól, akinek épp cimkézési rohama van. Remélem van otthon tükröd és tiszta is, jól nézd meg magad mitől van kurvázási kényszered. Szerintem árt az egészségnek.

Isten küldjön neked békességet!

Csak ügyesen! 2014.12.17. 17:16:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na, nem kell ilyen vehemensen ;) Nekem különösebben nincs kedvencem egyelőre ebben a szériában, van akit jobban bírok, mint szereplőt (a hangsúly a szereplőn van), mint a többit, de ennyi. Ilyen végletes érzelmeim meg pláne nincsenek egyik szereplővel kapcsolatban sem :)

Mindenestre a teljes tárgyilagosság kedvéért, Fannit nem láthattad se a szájában, se a lába között címlapon f@sszal.

Óvatosságra meg pláne nem intettem senkit sem Fanni megítélésével kapcsolatban, mindenki azt gondol a szereplőkről, amit akar, nekem aztán hótt nyolc. A nyilvánvaló csúsztatást a Blikk cikkben azért megemlíthetem, gondolom?

Mint ahogy szintén elmondhatom azt is h nekem nem volt szimpatikus a szülők nyilatkozata. Szerintem egy ilyen helyzetben vagy mondják azt h nem nyilatkoznak, mert a lányuk szerepel, ők nem, vagy csak annyit h nem értenek mindenben egyet azzal, ahogy a lányuk játszik, de ettől még mellette állnak. Így kicsit olyan "vajon mit szól hozzá a falu?" jellege volt ezeknek a nyilatkozatoknak. Persze, a jóég tudja h mit mondtak igazán, hiszen Blikk...

Ennyi a szerény véleményem, ennél több betűt a részemről azért nem ér, ez csak szórakoztatás, semmi több :)

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 17:23:45

Mindenki nyugodjon le a picsába ;)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 17:34:22

@Csak ügyesen!:

"Persze, a jóég tudja h mit mondtak igazán, hiszen Blikk..."

Erről van itt szó. Pontosan. Ha semmit se mondtak, akkor is fabrikálni fognak valamit, elvégre a show must go on, az újságot el kell adni a nyomorultjainak. Itt a szülők is áldozatok, az fix. Mintahogy szerintem Fanni is áldozata az iparnak, nerm a szépségiparnak, hanem a mocsokiparnak. De erről szvsz ne bocsátkozzunk vitába. Lényeget tekintve egyetértek veled...

Csókolom!

@Schlomo Goldberg:

+ Hess!

"nem picsázunk"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 17:57:06

@FOGASFŰRÉSZ: "...Én csak fényt látok Fannikában..."

Végülis, az a lényeg, hogy valahonnan jöjjön valami világosság. :D

ezis? 2014.12.17. 18:06:49

@Csak ügyesen!:

+1
Csak olvasni szoktam, de most elgondolkodtam a hozzászóláson is.
Köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem az érzéseimet.

Más.
Arra senki sem gondolt még, hogy Maci szeánsza külső megrendelésre volt, erősítendő Edinát,
előrevetítve az esetleges győzelmet?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 18:07:41

@FOGASFŰRÉSZ: '...meggyőződésem, hogy a közönség nagy része sokkal romlottabb, mint a bennlévők,,,"

Ez már csak azért sem igaz, mert sokszor kiderült már, hogy a retek egy meglévő "portfolió" listából válogat, nem pedig úgy, ahogy a naív néző elképzeli, hogy "jelentkeztem" és "behívtak".
Csak olyat hívnak be, akiről várható, hogy az életében előforduló előzmények miatt valamennyire botrányos lesz, hogy rá lehet venni szinte bármire.
Miért zavar az, hogy másokat nem szórakoztat Kazal? Arra pedig fölöslegesen tippelgetsz, hogy a hv-os kommentnépe milyen erkölcsű, már annál is inkább, mert NEM ez a téma, hanem a bentlévők.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 18:12:42

@FOGASFŰRÉSZ: "...nem helyeslem a gyermekbántalmazást, ..."

Látom, nem elég a fény Kazal fejéből, mert sötét van még olvasni. Arra a bizonyos makarenkói pofonra gondolt. Gia.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 18:14:43

@Lipton: "...Büszke lennél rá ha Fanni a lányod lenne?..."

Honnan tod, hogy nem az? :D:D:D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 18:40:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Nem tippelgetek, hanem az itteni hozzászólásaikból vonom le a következtetéseimet, a többit meg abból, hogy a bennlévő kölkök nagy része naiv és jóhiszemű és ártatlan, erről a saját emberismeretem és két szép szemem győz meg... ez így volt az előző villákban is...

"Miért zavar az, hogy másokat nem szórakoztat Kazal?"

Téged meg miért zavar, hogy engem szórakoztat Fanni és meg is írom? és hogy megvédem Fannit, ha úgy érzem durván és igazságtalanul és tökéletesen feleslegesen bántják?

Egyébként Fanni sokkal jobban szórakoztat, mint az, akit eredetileg hívtak Kazalnak, őt pl. problematikusabb szereplőnek látom, még ha nem is élt szexuális életet a vellában...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 18:42:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Abból a szempontból igazad van, hogy speciel lehetne a lányom, elfogadnám, sok napfényt hozna az életünkbe... a problémáit pedig nem látom megoldhatatlannak. Lehet, ha tényleg kitagadják örökbe fogadom.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 18:50:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

sok félreértésre ad okot a szálló igévé lett makarenkói pofon...

elég annyit erről, hogy Makarenkó Dzerzsinszkij-telepeken fejlesztette ki pedagógiai elveit...

én olvastam az erről szóló három kötetes HŐSKÖLTEMÉNYÉT, annó nem is egyszer,
nos, talán nem árt tudni, hogy Dzerzsinszkij a legvéresebb kezű KGB-s volt Sztálin Szovjetuniójában... a többinek érdemes magad utána menni...

Visszatérve a lényegre: Nem, nem hiszek a makarenkói pofonban, bár meg tudom érteni, ha a legjobb szülő is elveszti az önuralmát olykor-olykor, ez szinte óhatatlan, de igazolást nem adnék egyiknek se, sőt! terápiára küldeném őket, meg önismereti tanfolyamra.

Mindenesetre nekem továbbra is Fanni a fény a vellában.

Neked is minden szépet is jót!

Lipton 2014.12.17. 21:45:02

@Csak ügyesen!: Az se szimpatikus, bár szerintem kapálóznak, nem tudják mit csináljanak kínjukban. A saját csődjüket is látják benne.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 19:15:01

@FOGASFŰRÉSZ:

"Fanni a fény a vellában"

Naná, hiszen a Fekete Lyuk mindent elnyel és még a fény sem távozhat belőle, tehát ott van benne csak nem mindenki veszi észre :D
Mindenesetre azt aláírom, hogy kell ő ebbe a játékba és szerintem nagyon sokáig bent is tartják majd.Kétségtelenül egyedi karakter, sokkal unalmasabb lenne nélküle az életünk.
Viszont mint nő egyre kevésbé jön be (nekem).Kíváncsi vagyok, hogy az idő előrehaladtával mennyire pukkan még le?A fejére kell-e gyömöszölni azt a bizonyos zacskót amit annyira szeret másoknak osztogatni?
süti beállítások módosítása