Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7201-7202 - Gotcha!

2014. december 08. 16:59 - julie0812

1.jpg

Nikol gyorsan Zsolték után kiabál és visszarendeli Ártit, hogy megkérdezze tőle, mi ez az egész hirtelen jött könnyű meló. Árti nem is tagadja, hogy épp a vágóhídra viszi Barthát, de ez Nándi utasítása, úgyhogy ő nem tehet semmit, még ha Nikol a fejre áll, akkor se. Elindulnak a végzet felé, közben Nikol otthon tördeli a kacsóit, most vajon kit válasszon, a családját vagy a szerelmét? Először a zsebvérebtől kér tanácsot, majd jön Áron, aki azon örömködik, hogy milyen jó is lesz, hogy egy család lesznek Zsolttal. Gengszter lady szaladni kezd a tűsarkain.

2.jpg

Peti megálmodja, hogy kéne egy joghurt jelmez, így még jobban lehetne népszerűsíteni a Pusszancsot. Juli neki is lát megvarrni, tökjó, hogy náluk otthon mindig van mindenféle anyag és kellék, amiből csak így egyszerűen össze lehet dobni egy ilyen kreációt. De hát Juli jó varrónő, úgyhogy ez alap. Jön Hanna és felteszi a kérdést, amire eddig még nem gondoltak: ki fogja ezt viselni? Elárulom, Zita lesz a nyertes. Atikám szerint ez a maskara még önmagában kevés, inkább kellene még több másfajta termék is, ami télen is kelendő, pl. forrócsoki. Na, ezek megint feltalálták a spanyolviaszt. Aztán, mint a mesében, hirtelen kapnak egy ajánlatot egy boltostól, aki külön hűtőpultban árulná a Pusszancsot – egész évben. Még hogy nem repül az ember szájába sült galamb.

3.jpg

Nóra továbbra is a szerelmes csitri szerepében leledzik, most épp a Rózsában önti ki a szívét Enikőnek és Alíznak. Alíz, mint a téma szakértője, rögtön kézbe veszi az ügyet, pontosabban Nóra telefonját és sms-t pötyög Robinak Nóra nevében. A lényeg, hogy ne legyen egyértelmű a szándék, mert a férfiak a titokzatos nőket szeretik – hangzik a jó tanács. Ebből az lesz, hogy megbeszélnek egy randit, de Nóra csak vár és vár az udvaron, közben magában borozgat. De Alíz szerint várjon csak, egy pasiért bármit.

4.jpg

Szerencsére Barthát nem ejtették a fejére, pedig már kezdtem izgulni a testi épsége miatt. Még a sors is neki kedvez, mert a bömös defektet kap, ki kell cserélni a kereket. Közben Zsolt belepillant Árti első ülésen hagyott fekete zsákjába és felfedez benne egy stukkert. Egy kerékkulccsal (vagy mi az) befenyíti a hentest, majd mire Nikol befaral, már be is pakolja Ártit a csomagtartóba. És ott is hagyják szépen, hadd aszalódjon, és elmennek, hogy megüzenjék Nándinak, hogy ez nem volt szép.

5.jpg6.jpg

Miklós szervez magának egy fuvart a belvárosba, Ágival viteti el magát, mert az ő kocsija állítólag szerelőnél van. Gondosan hangfelvételre állítja a telefonját és elhelyezi a vezető ülés alatt. Később lehallgatja a felvételt, amin Ági és Robi beszélget és megtudja, hogy Ági összecimbizett egy régiségkereskedővel, akiknek valami csuda értékes vázát akar eladni. Így tisztára lesz mosva a pénz. Remek, így Robi zöld utat kap Nóra bugyijába is. A felvételen Ági azt is elmondja, hogy totál frászban van, amikor Miki átsétál a nappalin. Hazaérve Miki dühösen nekiáll átkutatni minden szekrényt, majd újra meghallgatja a felvételt és eszébe jut Robi ömlengése a Rökamiéról. Megvagy!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.12.08. 21:08:22

Ezek a telefonok annyira szuperek, hogy soha nem csörögnek amikor felvételre vannak állítva... se Zsófié, se Mikié....
Ja... már régóta izgat: amikor a szereplőket mutatják az elején, a háttérben az a felgyorsított rohangálás elég érthetetlen számomra... Vajon mi lehet az üzenete, amit abszolúte nem értek? Vagy csak simán röhejes?

Johnny336 2014.12.09. 11:12:57

@hannamontanna: néma üzemmód csodákra képes :)
Bár fel kellene már találni olyan eszközt, ami kifejezetten arra való, hogy beszédet felvegyen. El is lehetne nevezni, mondjuk diktafonnak. :D

@julie0812: kerékkulcs az biza, kiválóan tudod a nevét.
süti beállítások módosítása