Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x15 - Mindenki utálja Zsuzsát (18+)

2014. december 01. 07:09 - sixx

Screen Shot 2014-12-01 at 5.30.37.png

Lilu van, Bencus biztos piheg a tegnapi faktor után, nem mintha ez olyan nagy baj lenne. Összetett lesz a műsor, egy óra összefoglaló, 45 perc időhúzás, 15 perc kiválasztás lesz, de ne legyünk gecik, előre dörzsölöm a tenyerem ha arra gondolok, milyen fejeket fognak vágni az agyhalottak, ha megmutatják nekik az eddigi eseményeket, különösen azokat, amikről nem tudnak, vagy amikor őket beszélték ki a többiek a hátuk mögött.

Eddig azonban még van egy csomó minden, Ádiná és Batman legjobb haverja, Robin (neki nem is kell gúnynév, baszki, Robin, oszt kalap) a nyugiba vonul romantikázni, mert azt kapták az applikációzóktól ajándékba. Pöcök aszongya Ádinának, hogy élvezze ki az estét, mindenki tapsol, mintha tuti lenne a kuresz, pedig én még mindig nem vagyok arról meggyőződve, hogy Robin nem inkább Ádámmal ment volna romantikázni. Például amikor Ádiná rákérdez, hogy

öltözzek cekcibe?

aszongya, ugyan, minek. A nyugiban van eper, pezsgő, hangulat, Ádiná meg ezt a riportban úgy reagálja le, hogy

Úgy örültünk mindennek, hogy csak úgy köptük a szót,

ami lehet a köpni-nyelni nem tudtunk egy alternatív verziója lenne, de nem vagyok benne biztos. Ádiná egyébként az este alatt végig nagyon kedvesen viselkedik, igaz, annyit beszél, mint egy hatodikos osztály összesen. Kibeszélés van, Robin mindenkiről mindent megtud, például azt, hogy a túléléshez Ádinára van szüksége Miss Kiskunnak és 12kerületnek is.Mert nélküle ezek MEGHALNAK. A lefekvés után se matatás, semmi, Robin úgy bebugyolálja magát a takaróba, mint egy múmia, már ha egy múmia magára tudná tekerni szorosan a gyolcsot. Kupak nyista, és ez nem Ádinán múlt. Másnap reggel Plasztik és Komisz kicsit stratégiáznak, ebből annyi fontos, hogy Plasztik nem bízik senkiben, csak Pöcökben, Rönében és Komiszban. Jabbában sem (nem bírom még egyszer leíni egy B-vel, sajnálom, Bruti.)

Screen Shot 2014-12-01 at 5.50.01.png

A villatérkép eredményeképpen a lakókat fekete és fehér pólós csoportba osztották, hogy legyen egy kis feszkó a punnyadásban. A fehérek: 12ker, Robin, Basszájba, Miss Kiskun, Bojli és Ádiná. A feketék: Jabba, Komisz, Plasztik, Pöcök, Röné és Patológ. A lakók megvitatják, hogy akkor a két csapat az jó-e így, vagy nem, és perszehogy Miss Kiskun baszogatása az egyik fővonal már most is. Pöcök például ezt csinálja:

Félelmetes a csaj. Basszájba letisztázza a dolgokat: ő Miss Kiskunra pakol majd, mert leszarja, hogy csapat, meg minden, ez egyéni játék. Reflektál arra is, hogy Komisz Plasztikot a nővérének nevezi:

Az ember általában a nővérével nem szokott smárolni.

Én itt felhívnám a figyelmet az “általában” használatára, de nem megyek bele a dologba. Mivel ma este kiválasztás van, Lilu bejelentkezik, és közli a lakókkal az örömhírt, a hangja visszhangzik, ami már most halálra idegesít. Jabbától megkérdi, hogy mennyit fogyott, de nem kap választ, pedig próbálkozik böcsülettel. Ne káromkodjatok, adja tanácsba, majd Bojlit tulajdonképpen leostobázza azzal, hogy ráparancsol: vegyen maga mellé egy OKOS embert, és beszélje meg vele, hogy kell-e használnia a lila kendőt, vagy sem. 12ker lesz a tanácsadó, jóhogy.

A két csapatot egymásnak eresztő első igazi feladat az, hogy asztalhoz ülnek, és egymásnak rázós kérdéseket tesznek fel. Miss Kiskunról kiderül például, hogy a legegyszerűbb kérdésre sem tud egyenes választ adni, Basszájba damage control üzemmódban tolja, és Plasztikról azt mondja, a belső tulajdonságai miatt kavart vele, Pöcköt a baszásról kérdik (heves vérű lány vagyok, tesztoszteron, mondja) de a legszarabbul Jabba jár, akitől azt kérdik, hogy nem zavarja-e, hogy mindegyik nő szarik a fejére, ő meg ettől kiborul kicsinyég. És kitalálja Komisszal, hogy átveszi a fehér pólót, de csak poénból, mert látni akarja, hogyan reagálnak a csapattársai. Hát, keményen. Plasztik az énmegmondtam utat választja, Pöcök leundirítógecizi, Röné meg szimplán csak elkezd bömbölni. Hát, ha válasz kellett, Jabba, megkaptad. A végén persze bevallja, hogy csak poén volt, de akkor már késő, ami kevéske bizalmat felépített két hét alatt, azt most baszhatja.

Screen Shot 2014-12-01 at 6.08.35.png

Na, jöhet a kiválasztás, ami előtt a nép szavát is megismerjük: a nézők Miss Kiskunt zavarnák el (47%), iletve Rönét (23%), a legnépszerűbb pedig Robin (0,7%) és Komisz (1,14%). Meglátjuk, hogy ez manifesztálódik-e jelrakásban is. Miss Kiskun csöcskirakós blúzba öltözik, Pöcök kék miniruhába, ami folyamatos villantásveszélyt jelent. Bojlit Lilu lebassza, hogy hol a mikroportod, mire a faszi mutatja, hogy itt a mellyemen, csak rágomboltam a farmermellényt, mint Jax a Sons of Anarchyban. NE TEDD, dörgi Lilu, mindenkiben vigyázzban áll a szar. Hozzák azt a baszott nehéz fémtáblát, amin rajta az összes lakó feje, Lilu szabályismertet, pedig hol van még a jelrakás, jönnek a tetemre hívások.

Screen Shot 2014-12-01 at 6.09.23.png

Komisz legusztustalanparasztozza Basszjbát, aki úgy beszél a nőkkel, ahogy, mire Basszájba meg aszongya, hogy Komisz egy szarember. Egyik minősítéssel sem vitatkoznék, mert mit értek én a lovakhoz. Pöcöknek kivasalták a haját a nagy napra, amitől úgy néz ki, mint egy nagyon szomorú ló, és azt mondja Lilu kérdésére, hogy mi van köztetek Komisszal, hogy

hát, digidugi.

Screen Shot 2014-12-01 at 6.14.46.png

Ezek szerint ezek azóta is kúrnak. Pöcök attól kap sokkot, hogy a tévében azt mutatják, ahogy a csuklyás izmát masszírozták, most mondom, lesz még meglepetés, ha kijön. A Liluval folytatott beszélgetés priceless:

- Ha valakinek azt mondják, rohadj meg, az az én életemben konfliktusnak számít.
- Hát akkor be voltam kicsit rúgva.
- Ja, akkor mindegy, jól van.
- Azóta bocsánatot kértem, a sajnálom szót teljesen kimerítettem.

Plasztik sem akar lemaradni a sötétségversenyben:

Laci nekem elsőre nem volt az esetem, de másodikra már igen.

És az a legnagyobb baja, hogy a Pöcök-féle összefoglalóban a gatyáján volt egy folt a pinájánál, de NEM BEHUGYOZÁS, VÍZBE BELEÜLÉS, just sayin’. Hát, kinek mi a fontos, ugye. Miss Kiskunról mindenféle konfliktust mutogatnak, ő meg aszongya, be akart robbanni. Összejött, innen is üzenem. Nem basztam Dáviddal, mondja, ja, csak kiverted neki, ő meg megpiszkált. Clinton óta tudjuk, hogy a szopás sem szex. A nap kérdése is elhangzik Lilutól:

Ki érzi még úgy, hogy végigment rajta Miss Kiskun?

Screen Shot 2014-12-01 at 6.42.52.png

Ahhoz képest, hogy Miss Kiskun mindenféle riherongy kurvának van itten beállítva, az derül ki, hogy nem zaklatott ő senkit, Komisz tán végignézte az egyik zuhanyzását, egészségére, de ennyi. Röné, Röné, nagy geci vagy te, hallod, itt kavarod a szart, oszt Szűz Mária ül melletted hasig kigombolt blúzban. Lilu megkérdi Pöcköt hogy tényleg Miss Kiskun a legkönnyűvérűbb a villában, mire a nő, akit egy hét után már ájultra kúrtak a nyugiszobában, aszongya, hogy kicsit igen. Hát, bravó. Jön a rakás, Miss Kiskunra rájár a rúd, nyolc jelet kap, változatos indoklással: aljas vagy, eredj ki, várnak kint, álarcot viselsz, sajnáltatod magad, pincsikutyaként kezeled 12kert, megbántottál mindenkit, jobb lenne a villalét nélküled, az orrunknál fogva vezetsz minket, egy embert elveszel tőlünk, stb. Ennyien tán senkit nem rühelltek a VV történetében.

Jut két jel Rönének is, egy Pöcöknek és egy Basszájbának is, de ezek nem érdekelnek senkit, mindenesetre az agyhalottak véleménye nagyon hasonló, mint az applikációzóké. Elkezdődött az éhezők viadala.

A végére egy pöcsös videó, faszborotválással, főszerepben Komisz.

Címkék: 18+ vv7
449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkosDmhd 2014.12.01. 07:42:19

Szerintem az emberek fele azért pakolta Miss Kiskunra, mert ő volt most a biztos párbajozó, így a rá rakott szavazat "elveszik a tömegben". Ezért nem értem Robint (nálam a Vörösbegy), hogy minek huzogatja az oroszlán bajszát azzal, hogy Kalazra tesz jelet. Ezt tuti mindenki megjegyzi, és azt fogják hinni, hogy Miss Kiskun pártját fogja. És szerintem is inkább Bojlival huncutkodna, a kis hamis.

Kecses 2014.12.01. 07:45:13

Ádiná és Robin megbeszélték a semmit a nyugiszobában. Biztosan elmeroggyantak.

Aharon 2014.12.01. 07:51:21

"pedig én még mindig nem vagyok arról meggyőződve, hogy Robin nem inkább Ádámmal ment volna romantikázni"

"Én itt felhívnám a figyelmet az “általában” használatára"

"Pöcöknek kivasalták a haját a nagy napra, amitől úgy néz ki, mint egy nagyon szomorú ló"

"Lilu megkérdi Pöcköt hogy tényleg Miss Kiskun a legkönnyűvérűbb a villában, mire a nő, akit egy hét után már ájultra kúrtak a nyugiszobában, aszongya, hogy kicsit igen."

Jááájistenem :) köszi sixx :)

Tapmancs 2014.12.01. 08:24:13

Ki az a Bojli?
És miért kell minden posztban új neveket bevezetni?

(Még nem láttam a műsort.)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 08:29:14

Sztem az emberei nagyrésze azért rakott Zsura, mert erősíteni akarta a szegény kitaszított pária imidzset, ha már lúd, legyen kövér alapon. Robin meg azért tett Fannira, mert olyanra akart, aki biztos nem megy párbajozni, Tipikus Fecó féle puhapucázás.

Costanza 2014.12.01. 08:39:35

Most mar ertem Fanni mit eszik ezen a sapkas idiotan....

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.01. 08:50:47

@Tapmancs: Bojli az Ádám, és a becenév nem új.

mézescsók 2014.12.01. 09:01:25

Pokoli szerencséje van Zsuzsának. Az elején jó kimenni párbajozni, mert ha visszajön, sokáig békén hagyják. Most Edina kivételével bármelyik nő ellen sikerrel párbajozna és a pasasok közül is simán kint hagyná Ádámot, Macit (az utolsó napok csajozási próbálkozásai elég sok emberben undort kelthettek), talán Dennist (kérdés, mennyire fejeltették el a nézők azt a kamu szakítást, mert szerelmetes mátkája repesve várja vissza, ebben biztos vagyok - ld. Dukai-szindroma) és Lacit is (ő is volt bunkó, ajjaj, de mennyire). Az adásban bemutatott táblából a nézői szimpátiára ebből az aspektusból nem sok következtetés vonható le (p. Ádámra 1.47 % tette volna a jelet, tehát piszkosul kevés, viszont mindig töprengenem kell, hogy is hívják, mert annyira észrevehetetlen a villában, tehát nem hiányozna.
Aztán visszajön és védettséget kap. De ha új szabály lenne és nem kapna, akkor majd Dani ad neki. Így aztán kedves Zsuzsikánk a karácsonyt szeretteitől távol a villában tölti, bömböl kicsit, csomagot készít, telefonon felzaklatja az egészből nyilván semmit sem értő fiát, de majd Dani megvigasztalja: erős vagy, megcsinálod, stb. és közben elfelejti a hülyéje, hogy ő is nyerni jött vagy nem? Kellemes ünnepeket!

fitymacsattogas 2014.12.01. 09:07:01

@Tapmancs: miért kell minden poszt alatt megkérdezni ezt? (irony) egyébként nem kell túl magas intelligencia a név-jellem párosításokhoz, no offense

Tapmancs 2014.12.01. 09:09:20

@sixx: Oks. Pedig eddig láttam minden műsort és olvastam minden hv-t, mégis elkerülte eddig a figyelmemet.
@gemina: Honnan jött ez a név?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 09:22:58

@mézescsók: "Aztán visszajön és védettséget kap. De ha új szabály lenne és nem kapna, ..."
nem vagyok teljesen biztos benne, de mintha az rémlene, hogy ebben a szériában nincs automatikus védettség nyertes párbaj után. Ez, az újításként bevezetett "varázserők" tükrében, teljesen logikus is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 09:27:25

@Costanza: pl. azt, hogy annyira ad magára, hogy miután első körben akkurátusan leberetválta a farka és a segglyukkörnyékét, tán az arcát is rendbe tette? :D
(de értem én mire gondolsz amúgy...
.... és erről jut eszembe, hogy idén volt már a villalakók vér-, hús-, és egyébfasz beazonosítása v. túl korai még? :D )

Sargabogre 2014.12.01. 09:38:16

amikor megkérdezték őket, hogy miért Zsu, mindegyik csak annyit tudott mondani, hogy 'manipulátor', 'orránál fogva vezet mindenkit', gondolom ezt a kifejezést hallották valamelyik kevésbé agyhalottól mint a 'nem volt vele konfliktusom'-at, és csak ezt tudják szajkózni, de azt, hogy mitől jobban vagy kevésbé manipulátor mint más, nem tudnák megmondani. utáljuk Zsut, mert mindenki utálja és utálni kell. nekem se volt szimpi, de remélem kiviszi a Sínésznőt és kint hagyja.

Costanza 2014.12.01. 09:57:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :DDD

Akármi Áron 2014.12.01. 10:07:19

@sixx: "MTA-tagság a zsebben, g*cik" :))))) Mindent vitt, kösz!

Costanza 2014.12.01. 10:07:58

@mézescsók: "Most Edina kivételével bármelyik nő ellen sikerrel párbajozna"

Szerintem semmi izgalmas nincs benne, es ki is fog esni.. Nem csodalom hogy idegesiti a bentieket, es szerintem nem is csak az a baj vele, hogy egybol terrorizalni probalta ott bent a vadidegeneket, amugy is irritalo, pl egy munkahelyen egy ilyen ultragaz.

Plusz ilyen belepo attituddel az eletben kb. elsokorben penderitenek ki az ajton, barhol is legyel (jobb helyeken)

Aharon 2014.12.01. 10:15:31

@Costanza: Pont azon gondolkodtam tegnap este, hogy ha most kiesik, tekintve, hogy a félegyházi tévétől kidobták, lesz némi gondja a munkakereséssel... nem csodálkoznék, ha pár hónap múlva az Emirates Mallban jönne szembe Dubaiban, karján egy Gucci szatyorral, persze áldozatként, mert az összes magyar HR-es mind pikkel rá.

karev 2014.12.01. 10:39:34

"annyit beszél, mint egy hatodikos osztály összesen." ez aranyos :)

mézescsók 2014.12.01. 10:44:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én sem vagyok benne biztos, hogy még meg van-e a korábbi automatikus védettség, de ha nincs, akkor majd Danitól kaphat egyet, így is kijön a karácsony. Már ha visszajön persze, de kétségem sincs efelől. Jaba persze elveheti Dani képességét, de kétlem, hogy pont erre használná fel, igazából nem érdekelt.

@Costanza: Szerintem sincs benne semmi izgalmas és ezt az emberfajtát akkora ívben kerülöm, mint a Kárpát-medence, ha tehetem, de:
- Danit és Edinát nem viszi, szövetségesek,
- Reni döngunalmas, ha éppen megszólal, akkor ömlik belőle a rosszindulat, a kinti vélemények sem favorizálják nagyon, bár persze nem ismerem mindet, mindenesetre sokan szívesen látnák kint,
- Fanni - piszkosul sokat ártott magának, pedig talán még nyerhetett volna is, mert a cukiskodásával, butáskodásával szerethető figura volt.Nem azt itélik el az emberek, hogy szexelt, hanem hogy piáláskor - bulizni úgy látszik csak részegen tud és szeret - vállalhatatlanul közönséges. A kis pasi. Férfika. Aki egy éjszakás kalandokra hajt, mert az csuda menő. Buta, buta, szerencsétlen kis hülye. Sokat vesztett az ázsiójából.
- Vikcsu - lehet, hogy hatalmas arc és kedves szerethető csaj, de ebből bent semmit nem mutatott. Bent nagyon nem találja a helyét, kint nagyon nem szeretik.
- Dóra - méltó ellenfél lenne, bár a Zsuzsát kurvázók táborában ő is benne volt. Lacival kapcsolatban megtette a magáét, hogy fogás legyen található rajta. És nem az, hogy kiszórta a srácot, hanem ahogy utána viselkedett. Az új srácért való "rajongása" ilyen múlttal nevetséges.
- Maci - eléggé undorító fazon, és nem elsősorban testalkata miatt. Viszont lehet benne szerepe. Jól indult, mostanra egy minidiktárorrá kezdi kinőni magát. Nem rajonganak érte olyan borzasztó sokan.
- Laci - kezd feljönni, nem kicsit azért, mert a szerkik összeboronálták a most éppen fényezett Edinával. Ahogy egyre jobban leszakad Dóráról, egyre jobb lesz.
- Dennis - a volt (?) menyasszonyával kapcsolatos események után feljövőben látom. Az ő renomáján nem rontott a Fannival való kufirc (lám, ez is milyen érdekes - a sajtó mindenhol azt írta, hogy Fanni széttette a lábát, stb., sehol azt, hogy Dennis kiürítette a puttonyt9.
- Ádám - holvagy?
- Bojli - ártelmatlan szép fiúka még, a pofikájával és sima modorával szerezhetett rajongókat, de annyit talán még nem, látok benne esélyt a sikerre.
Ha valakit kifelejtettem azt nyilván nem véletlenül.

Ez az egész eszmefuttatás meg nem jelent semmit. A csatorna valakinek mindig smirglizi a csillagát. Most Zsuzsa jön, mert Ő hozza a nézettséget. Aztán majd kihív valakit és attól függően, hogy kit hív ki, Zsuzsa akár a mennybe is vonulhat.

karev 2014.12.01. 10:51:23

bocsi, Pöcöknek sztem akkor is hót ostoba feje van.
Macit láttam (fél percig) szombaton valamelyik műsorban, de ott még nem volt ekkora állat, nagyon gáz, ahogy a csajokat taperálja, blöe.

karev 2014.12.01. 10:54:36

@mézescsók: Maci: ugyehogy. sztem Ádiná nyerjen :)

Voyoshka 2014.12.01. 10:57:45

@mézescsók: Bojli = Ádám
Bojli /=/ Robin.

Ha nem a szerkesztők írják felül majd a savazást, akkor Kiskun repül innen. Azt még a leg agyhalottabb is észreveszi, ha nem a kérdésre válaszol valaki. És ő soha nem válaszol a kérdésre. A "Dáviddal elvoltunk" definíciót már agyonra kimerítette. Nem is értem, azt a paplan-jelenetet és utána 12kerrel való "beszélgetését" miért nem dobták be tegnap nekik a lejátszásba...

karev 2014.12.01. 11:02:14

@Sargabogre: nekem a kedvencem a "nem szimpátiából, tényleg" volt a ki a villa szelleme jelrakásnál. mindegyik ezt mondta bszki.

karev 2014.12.01. 11:09:12

Dóra nagyon gáz volt pl. akkor is, mikor valamelyik bulikán Laci lett a wc-s néni, Ádiná meg rúdtáncos, és cserélni akartak. nevetségesek voltak az érvei, ahogy előadta magát, pattogott stb. csak ezért emlékszem ám rá, mert szombaton néztem vissza, hét közben nem nagyon látom, mert f10-kor mintha a szervezetem tiltakozna, eszembe se jusson megnézni, elalszom. :) addig csak olvastam Dóriról, meg egy-két villanásig láttam, de nagyon ellenszenves, a kinézet egy dolog. most nem jut eszembe hirtelen egy jó szó sem rá. önálló gondolata neki sincs.

karev 2014.12.01. 11:12:12

@Voyoshka: mézescsók csak elírtam sztem :) Zsuról sem volt eddig véleményem, nagyon egyszerű a lelkem.

nnnnnnnn 2014.12.01. 11:21:16

@karev: pedig Dóri a legjobb fej. a leggázabb meg sztem a Dani.

mézescsók 2014.12.01. 11:23:48

@karev: Ezt nem értem. Mire Maci és mit nyerjen meg Edina?
@Voyoshka: Igazad van, összetévesztettem a neveket. Az utolsó Robin, amit elég nehezen jegyzek meg. Találhatnátok neki egy találó nevet. Legyen Pincér. Esetleg Törtszív.
Nem birom Zsuzsát, de műsor szempontjából még nagyon hasznos lehet és az utóbbi években tanúi voltunk nem egyszer, amikor párbaj előtt a legundorítóbb véglényből angyalkát varázsoltak. Példának itt van mindjárt Viki. Zsuzsa ráadásul nem buta, jó, mondjuk annyira nem. Nagyon jól fogja tudni, hogy kit válasszon. Bárkivel fogadok, hogy visszajön és még marad is sokáig. Sőt, a végjátékban is nagyon ott látom.

karev 2014.12.01. 11:26:51

@mézescsók: "Macit (az utolsó napok csajozási próbálkozásai elég sok emberben undort kelthettek)"
a vv7-et nyerje meg? :)

mézescsók 2014.12.01. 11:28:23

@karev: Ettől sem lett sokkal tisztább. Szóval vigye ki Macit és jöjjön vissza Zsuzsa, pedig utálod, a végjáték pedig legyen Edináé. Vagy vigye ki Macit és Maci jöjjön vissza, a végkifejlet ugyanaz. Vagy vigye ki Macit és jöjjön vissza Edina (ami érdekes lenne). Vagy vigye ki Edinát és a békuci jöjjön vissza (hogy kever bele Maci azt nem tudom, esetleg ő legyen a végső győztes?)
Ha lesz pici időd, akkor plííííííííííííííííííz csak a kedvemért.....

karev 2014.12.01. 11:28:47

@$$$=$$$: sztem meg nem (Dóri a legjobb fej), de ezen nem fogunk összeveszni.

karev 2014.12.01. 11:30:23

@mézescsók: látom, nagyon hétfő van, azt írtam korábban Maciról, hogy undorító ahogy taperálja a csajokat (= csajozási próbálkozásai), Edina meg csak sziplán nyerje meg, ennél többet nem szeretnék a hozzászólásom magyarázatával tölteni, ha nem baj. :)

nnnnnnnn 2014.12.01. 11:31:51

@karev: szerinted ki nyerje? szerintem a Dóri vagy az Edina vagy a Denisz.

Costanza 2014.12.01. 11:55:43

@mézescsók: Szerintem (es melyen nem ertettem vele egyet) de ha az elozo szeriat az Aurelio kepes volt megnyerni azzal a nokkel ordibalos stilusaval, akkor a Fanni nyugodtan meg fogja ezt nyerni.
Nekem tetszik, ahogy beszologat a pasiknak, es oszinten szerintem a ferfiaknak is bejon (habar kezzel labbal tiltakoznak ellene, de ez nem nagyon hagyja oket nyugton).. Nekem a viselkedese, megnyilvanulasai nagyon noiesek, a pasikhoz valo hozzaallasa lehet ferfias csak, de legalabb ezt a hozzaallast (hasznalom-nemkell) pasik is ertik.

De ez csak maganvelemeny, en igy latom. Nalam ez a tipusu butasag nem butasag, nagyon helyesen teszi ha hasznalja az adottsagait, amig teheti. Szerintem adja a hulyet, remeljuk majd kinovi. Ebben a korban siman belefer :) Nekem vicces, es legalabb nem rosszindulatu, az o szemelyisege tetszik a legjobban, es hogy oszinten felvallalja sajat maga ribancsagat. Szerintem o egy nem romlott rosszkislany. Legalabbis amit egyelore lattam belole.

Edinae is tetszik, mert o normalis.

A Robin szerintem a melegek szerint is meleg, legalabbis a tancabol itelve, ami a gifben volt, Jezusmaria. Persze nem mintha gond lenne ezzel, csak megallapitas. De ahogy az elo adasban beszelt, szerintem nem is tudja hogy milyen musorban van. Nem tunik lazanak.

A Laci pont olyan mint a peldakepei, Dopeman :DDD lol.

barakka 2014.12.01. 12:09:42

Sixx, en kotelezove tennem, hogy Te ird az osszes hogyvoltot. Ja, nem, mert akkor meg baratokkoztot is neznek :) :)

Costanza 2014.12.01. 12:19:17

@Aharon: Maradt volna a helyen.. Meg igy is kivaltsagos volt. Kicsit tovabb probalt nyujtozkodni mint a takaroja er. Nagy szivas az ilyen.

Friderikusz Sándorné 2014.12.01. 12:21:17

Pöcök és Pocok, a két agyhalott Barbi, annyira ráraboltak Missz Kiskunra, hogy fel sem tűnik nekik Sínésznő domborítása a surranópályán, ahonnan ezerrel manipulálja őket + akit csak lehet.
Jól érzi, hogy nagyon kell lapátolnia, mert magas a kakiindexe.
(Szvsz a sajnáljanak-hangtompítót is ő szerelte magára.)
Amilyen rossz sínész olyan szorgalmas a kavarásban.
Úgy néz ki, hogy Missz KisKá őt viszi majd párbajra és ha Sínésznő visszajön az abesszin makaó még magasabb szintre emelkedik a vellában.Egy hoppon maradt vőlegény is jól jönne a sóhoz.
Ja, a projekció is elég érdekes jelenség, amikor valaki a saját rossz tulajdonságaival savaz másokat.Érdemes sasolni ezt a részét is a történéseknek.Na, ez Sínésznőnél nagyon a helyén van, de a többiek sem panaszkodhatnak.
(Pöcök - Lila kérdése - digidugi pl.:))

Friderikusz Sándorné 2014.12.01. 12:30:37

@mézescsók:
"Zsuzsa ráadásul nem buta, jó, mondjuk annyira nem." :D

karev 2014.12.01. 12:34:46

@Costanza: sztem Fanni nem csak teszi a hülyét.

karev 2014.12.01. 12:36:39

@barakka: nem néznéd, csak olvasnád :)

edics 2014.12.01. 13:06:39

Halálra idegesít a Dani és a Robin! A többiekkel nincs bajom..

nnnnnnnn 2014.12.01. 13:19:30

@edics: engem is a dani. az ilyenek bemennek a villába nemvillantanak semmit csak latolgatják a taktikát folyton aszt ezzel telik az életük odabent.

Gia 2014.12.01. 13:24:11

@edics: @$$$=$$$: Úgy érzem ti a nagyon fiatal generációhoz tartozhattok..

nnnnnnnn 2014.12.01. 13:32:07

@Gia: miből gondolod? vagy hogyérted? vagy hogy szűrted ezt le? vagy nemértem? :)

Gia 2014.12.01. 13:34:08

@$$$=$$$: De igazam van,ugye? :-)

Gia 2014.12.01. 13:35:44

Megint jól megvágták a mai ismétlést.

edics 2014.12.01. 13:39:44

@Gia: Dehogy is... Sőt! :D De aki nem szimpi az nem szimpi! Nem a villantás a lényeg hanem hogy ki mennyire játsza meg magát... A Robin pillantásától borsódzik a hátam... Már csak a fejsze hiányzik a kezéből... A Dani pedig agyamramegy... :D

nnnnnnnn 2014.12.01. 13:49:37

@Gia: 30+ fiatal generáció akkor igazad van :)

Exike 2014.12.01. 13:57:00

A Zsuzsára szavazni szándékozókat egy dologra szeretném megkérni: azt gondolják végig, h van-e a hölgynek esélye a végső győzelemre, mert ha nincs, akkor felesleges bent bohóckodnia még egy-két hónapig, töltse inkább a kisfiával a karácsonyt, mindkettőjüknek az lenne a jobb. De persze ha szerintetek megérdemli az ötvenmilliót, bárkivel szemben, akkor maradjon és nyerjen.

Exike 2014.12.01. 13:59:24

Ki a könnyűvérűbb? Ez azért nem volt fair kérdés, mert egy édesanyának több tartást és felelősebb viselkedést kéne felmutatnia, mint egy húszéves csitrinek. Nem lehet őket egy mércével mérni.
Amúgy meg Dávid elmondta tegnap a belevalóban h volt szex, tehát Zsuzsa jócskán rávert Fannira ribanckodásban.

karev 2014.12.01. 14:20:40

@Exike: ő nem gondolta végig, hogy karácsonykor a kisfiával legyen-e...

edics 2014.12.01. 14:22:07

Egy édesanyának mindig ott kell hogy motoszkáljon a fejében hogy példát kell mutatnia a gyermekének. Zsuzsa mindig azt hajtogatja hogy a gyerekéért teszi amit tesz. Pont ezért ellentmondásos ez az egész. Remélem értitek mit akarok ezzel...

karev 2014.12.01. 14:23:31

@Exike: 5 év van köztük, kb. annyi volt Zsu, mint Fanni, amikor bohóc lett a fiókban. agyilag meg egy szinten vannak kb.

Lipton 2014.12.01. 14:25:38

Lilu mikor kérdezte, hogy Jabba fogyott e?
Az úszómester gyereket mi alapján választották ki? Olyan mintha ott se lenne.

karev 2014.12.01. 14:27:20

@karev: ja nem, fiatalabb volt, de végül is mindegy.

Aharon 2014.12.01. 14:28:17

@karev: Bohóc lett a fiókban.... :) Ez igazán szép képi ábrázolása volt az áldott állapotnak, köszike :) Amúgy 19 volt kb. mikor megfogant, tehát Fanninál fiatalabb is volt...

karev 2014.12.01. 14:38:28

@Aharon: igen, ezt írtam feljebb. :) csak viccesen akartam írni, áldott állapotnak nem nevezném 19 évesen, teherbe esett meg nem szép.

karev 2014.12.01. 14:39:28

@Lipton: az összeset mi alapján választották ki? kevesek vagyunk mi ehhez.

Aharon 2014.12.01. 14:39:51

@karev: Szép az mindig, maximum problémásabb, meg otthon is meg kell magyarázni. :)

Conchobar 2014.12.01. 14:42:31

@Exike: "Ki a könnyűvérűbb? Ez azért nem volt fair kérdés, mert egy édesanyának több tartást és felelősebb viselkedést kéne felmutatnia, mint egy húszéves csitrinek." - Kerekítjük az életkort? A 21 éves Fanniét lefelé, a 24 éves Zsuzsáét meg fölfelé?

karev 2014.12.01. 14:43:58

@Aharon: mmint a kifejezés nem szép.

Conchobar 2014.12.01. 14:45:05

@edics: "Egy édesanyának mindig ott kell hogy motoszkáljon a fejében hogy példát kell mutatnia a gyermekének" - Akkor Baukó Éván kívül minden nőt ki kellene szórni a VV-ből (hiszen vélhetően előbb-utóbb mindannyiuknak gyereke lesz)

Conchobar 2014.12.01. 14:46:22

@edics: "Egy édesanyának mindig ott kell hogy motoszkáljon a fejében hogy példát kell mutatnia a gyermekének" - Akkor Baukó Éván kívül minden nőt ki kellene szórni a VV-ből (hiszen vélhetően előbb-utóbb mindannyiuknak gyereke lesz)

Warlimont 2014.12.01. 14:46:33

@Costanza: "Szerintem (es melyen nem ertettem vele egyet) de ha az elozo szeriat az Aurelio kepes volt megnyerni azzal a nokkel ordibalos stilusaval, akkor a Fanni nyugodtan meg fogja ezt nyerni."

Nem hiszem, hogy a Fanni meg fogja nyerni... Szerintem egyre nyilvanvalobb, hogy egy ordas nagy kurva lehet ö idekint is, maximum az idönkent az orrara biggyesztett (es atnez fölötte!!) szemuvege, meg a (csak bizonyos szögekböl) szende tekintete elsöre megtevesztö lehet.
Szerintem is nyerhetett volna, DE ezt elszurta, mert tul gyorsan fekudt le, es plane a Dennis nevu diszfasszal. Mire a musor a vegjatekhoz közeledik, mar ellött minden patront, mindenki kiismerte az alpari es szarkeverö valodi enjet, nem fog tudni megujulni.
A korabbi szeriakban volt a Gigi, szinten a szuzies, de alpari "szeplany" kategoriaban, szerintem Fannika is kb igy fog jarni. Egy darabig meg alakitja a villahercegnö szerepet, majd a vegere mar ugy elszall önmagatol, hogy egy szavazason az utolso harmadban tenyleg el is szall. :)

Aharon 2014.12.01. 14:47:02

@karev: Ja! Tény. A terhesség viszont szerintem szép, és nem tudjuk, okkal vagy okvetlenül jött-e a baba, de megtartotta, megszülte, és elég helyes kis kölyök, nem farkasok közt nevelkedett. Ez a része az ő történetének szvsz rendben van.

Exike 2014.12.01. 14:47:50

@Conchobar: Zsuzsa életkorát nem is firtattam...

Warlimont 2014.12.01. 14:49:51

@Exike: "Amúgy meg Dávid elmondta tegnap a belevalóban h volt szex, tehát Zsuzsa jócskán rávert Fannira ribanckodásban."

Tök mindegy, döntetlen. Mind a kettö meretes nagy kurva, csak mas a technika. Zsuzsa nagyon durvan inditott, majd most latvanyosan visszavett a tempobol, Fannika draga meg most kezdi megmutatni, hogy milyen is ö valojaban odakint.
Kicsi a kulönbseg, szerintem a Fanni ribancabb, es undoritobb fajta, Zsuzsa legalabb nem akart ugy tenni a kisfilmjeben, mint aki nem az.

De egy "Ki a hulyebb?" versenynek csak vesztesei vannak.

Exike 2014.12.01. 14:50:58

@Aharon: tök mindegy hány éves volt, a lényeg h vállalta, és neveli és minden. ezzel nincs is baj. csak viselkedjen édesanyához méltóan ha már tévében szerepel.

Conchobar 2014.12.01. 14:52:20

@Exike: "Zsuzsa életkorát nem is firtattam..." - Igaz. Végülis vele kapcsolatban csak egy közhelyet sütöttél el. Mert aligha gondolod te azt komolyan, hogy a 3 éves gyereke ott ül a tévé előtt, és bármilyen módon is példát vesz az anyja szexuális magatartásáról

K.menyus 2014.12.01. 14:54:14

...jaj, leesett a műszempillám...(Fanni)
Na, ezt a nőt sem az eszéért választották játékosnak.

Conchobar 2014.12.01. 14:57:52

@Exike: "csak viselkedjen édesanyához méltóan ha már tévében szerepel." - Egy édesanyához már nem méltó az, hogy a paplan alatt matató kezek, netán egy meredező farok illesse, ugye?

Warlimont 2014.12.01. 14:58:44

Egyebkent ha a musor keszitöi is olvassak a blogot es a kommenteket, javaslom nekik, hogy mutassanak többet az egyes jatekosok mindennapjaibol es lehessen öket megismerni. Hagyjuk öket elni, sztorikat meselni, viccelni (mar ha kepesek erre....), egyaltalan, BARMIT csinalni.

Allandoan a primitiv "taktikazast" meg klikkezest mutatni, egy musorszerkesztesi hiba. Nem hiszem el, hogy egesz nap 0-24-ben mast se csinalnak. Kar ezt a taktikazast eröltetni, ha (elvileg) a nezök döntenek, a legjobb taktika erdekesnek es szinesnek lenni, es akkor a nezök 100 parbajbol is visszakuldik az illetöt, ez az izzadtsagszagu taktikazas allandoan, nezökent mondom, KURVA UNALMAS egy musort eredmenyez. Anno Oki-Majka-Szabolcs, vagy akar csak a Oliver-Alekosz parost miert tudtak izgalmasnak bemutatni, a mostaniakat meg miert nem?

Exike 2014.12.01. 14:59:12

@Conchobar: most már csak az a kérdés h hány éves a kapitány : )

A kisfia még biztos nem ért semmit az egészből, majd pár év múlva már érteni fogja. És igen, a Fanninak is biztos lesznek majd gyerekei akik néznek majd egy nagyot, de a Zsuzsától akkor is elvárhatóbb szerintem h felmérje a tettei következményeit.

Aharon 2014.12.01. 14:59:19

@Exike: Szó szerint így gondolom, lásd picit feljebb, annyi fenntartással, hogy egy édesanyának is joga van egy neki tetsző palit magára húzni, ha úgy érzi, itt csak annyi a gondom, hogy ezt a gyerek láthatja is, kaphat érte hideget, meleget (bár oviban tán még nem), de erre ezt írta egy korábbi cikk alatt egy kolléga, hogy egyszer a Fanninak meg Dórinak is lesz gyereke, az internet pedig nem felejt.... és igaza volt.

Lipton 2014.12.01. 15:00:24

@Warlimont: Na most megnéztem, és csak annyit mondott, hogy valami bent volt valahol. Ez még nem feltétlenül azt jelenti, hogy rendes szex volt.

kolbászmustárral (törölt) 2014.12.01. 15:00:37

Ez a ribancozás már kicsit sok, kb. nagyobb indulatokat kavar fel a csajok dugása, mint a dönisz nevű gyökér féregsége a barátnője családjával szemben. De tényleg, 2014-ben még mindig ezen forgatjuk a szemünket és háborodunk fel?

Félreértés elkerülése végett, mindkét csaj taszít, de nem ezért.

Exike 2014.12.01. 15:00:47

@Conchobar: hát jó, biztos én vagyok prűd, de szerintem igenis 6 óra ismeretség után kamerák előtt nem méltó.

Lipton 2014.12.01. 15:01:12

@karev: Na de ez a gyerek még talán meg se szólat bent. A válogatókon csak látják, hogy mennyire tudja kinyitni a száját.

kamilla123 2014.12.01. 15:02:10

@Conchobar: végre vki így látja :-) ezt már én is írtam korábban, hogy ez az édesanyázás annyira gagyi indok, hiszen előbb-utóbb a többi csaj is szülni fog, és ez az "édesanyának mindig példamutatóan kell viselkednie" dolog übergáz.

kolbászmustárral (törölt) 2014.12.01. 15:02:19

@Warlimont:

"Egyebkent ha a musor keszitöi is olvassak a blogot es a kommenteket, javaslom nekik, hogy mutassanak többet az egyes jatekosok mindennapjaibol es lehessen öket megismerni. Hagyjuk öket elni, sztorikat meselni, viccelni (mar ha kepesek erre....), egyaltalan, BARMIT csinalni. "

Na ez viszont jó lenne.

Warlimont 2014.12.01. 15:04:27

"@Lipton: Na most megnéztem, és csak annyit mondott, hogy valami bent volt valahol. Ez még nem feltétlenül azt jelenti, hogy rendes szex volt"

Erre a fajta vedekezesre alapozott Clinton elnök is. :) De erre is azt mondom, tökmindegy, összefekudtek. Es az, hogy egy ujja volt bent, ket ujja, vagy eppen a farka akarmilyen melysegig, ez mar csak technikai reszletkerdes. Sima csoknal elkezd remegni a lec, afölött meg mar csak a szex fokozatai vannak.

Exike 2014.12.01. 15:04:39

@kamilla123: cöcöcö, ezt az (édes)anyázást nem mi erőltetjük, hanem maga Zsuzsa, aki ezt hangsúlyozva költözött be és azóta is minden vitájában ezzel érvel

karev 2014.12.01. 15:11:19

@Lipton: talán kellenek a töltelék emberek is.

Krétagarbó 2014.12.01. 15:13:02

@Warlimont: ugyanezek a kérdéseim, már a tavalyi széria alatt is felmerültek...:)

Conchobar 2014.12.01. 15:15:02

@Exike: "hát jó, biztos én vagyok prűd, de szerintem igenis 6 óra ismeretség után kamerák előtt nem méltó" - Ha azt mondtad volna, hogy méltatlan dolog amiatt elővenni a szexualitást, mert a játékos be akarja írni magát a nézők tudatába, akkor egyetértenék (és ez nemcsak a Zsuzsára és a Fannira igaz, hanem a Dórára is). Egyébként nem prüdéria azt kimondani, hogy egy édesanyához már nem méltó a szexualitás. Nem prüdéria, hanem butaság. Hogy tudna akkor másképp megszületni a második, vagy sokadik gyerek?

Exike 2014.12.01. 15:17:32

@Conchobar: kiemeltem h 6 óra ismeretség esetén és h kamerák előtt, nem azt írtam h soha semmilyen körülmények között...

Conchobar 2014.12.01. 15:17:39

@Exike: "ezt az (édes)anyázást nem mi erőltetjük, hanem maga Zsuzsa, aki ezt hangsúlyozva költözött" - Te még soha életedben nem találkoztál egyetlen édesanyával se? (mindegyiknek a gondolata a szeme fénye, a gyereke körül forog, és nem is szégyelli ezt a környezete előtt. Mindegyik beszél a gyerekéről)

kamilla123 2014.12.01. 15:20:45

@Exike: igen, ezt is írtam már korábban, hogy ezt elcseszte nagyon, hogy ezt a gyerek témát így kihangsúlyozta. simán elég lett volna megemlítenie, hogy van egy gyerekem amúgy, azt slussz. De azóta sztem nem érvel ezzel, vagyis én nem láttam. Amikor betámadják, h "egy édesanya nem csinál ilyet" stb, akkor mondja, h attól még, h anya vagyok, nekem is lehetnek igényeim stb.... De nem szokott ezzel érvelni, vagy előhozni sztem. Nekem nem kedvenc játékosom, csak erre az édesanyás meg ribis vádaskodásra reagáltam ezzel. De abban egyetértünk, h az egészet elcseszte már az elején,h ezzel a gyerek témával túlságosan előjött.

Conchobar 2014.12.01. 15:23:50

@Exike: "kiemeltem h 6 óra ismeretség esetén és h kamerák előtt" - Ami a stoppert illeti, komoly, egy-életre szóló kapcsolat valóban aligha születik 6 óra alatt, viszont a VV nem is egy párkereső műsor. A kamera-előttiség meg nagyonis viszonylagos, hiszen az esetek túlnyomó többségében csak következtetés vagy utólagos elbeszélés alapján tudhatjuk meg, hogy mi is történt ott a paplan alatt

Exike 2014.12.01. 15:25:15

@Conchobar: pont ezért mondom h ha lehet, ne szórakozzanak vele a nézők, h még háromszor visszaszavazzák aztán a végén elbukik. Ha nem esélyes a végső győzelemre, párbajt nyernie se érdemes, akárkit hív is ki.

Krétagarbó 2014.12.01. 15:26:04

@Conchobar: "Ha azt mondtad volna, hogy méltatlan dolog amiatt elővenni a szexualitást, mert a játékos be akarja írni magát a nézők tudatába, akkor egyetértenék (és ez nemcsak a Zsuzsára és a Fannira igaz, hanem a Dórára is). "

Meg Lacira, Dennis-re és Dávidra is igaz. Őket kihagytad.

ő-szinte 2014.12.01. 15:27:14

Kiskunt most erősítették meg az idióta barmok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
úgy fog visszamenni a villába, mint a huzat ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy sztem nincs vele semmi baj
a repedtfazék a gáz meg ez a maci nevű förtelem
és egyik sem külsőségek miatt...

Voyoshka 2014.12.01. 15:31:54

@Lipton: Az alapján választották ki, hogy ebbe a szériába is akartak egy Traktoros (VV Krisztián, előző széria) jellegű személyt. Lehet, őt gondolták mondjuk Plasztikkal összevegyíteni - ha ismételten az előző szériát vesszük alapul.
Az már más kérdés, h a szerkesztői elképzelés eddig balul sült el...

Vagy az is lehet, h még róla is kiderül, mint lúzer kipottyant kupakolóról, h ő amúgy tömegiszonyos, és úúútál idegen emberekkel egy élettérben létezni... :P :D

Krétagarbó 2014.12.01. 15:32:44

@Conchobar: "Te még soha életedben nem találkoztál egyetlen édesanyával se? (mindegyiknek a gondolata a szeme fénye, a gyereke körül forog, és nem is szégyelli ezt a környezete előtt. Mindegyik beszél a gyerekéről)"

Az ilyen csillogó szemű anyákból hányan tudják azt megtenni, hogy fél évre hátrahagyják az egyetlen szemefénye 4,5 éves gyereket másra? Persze kizáróan és elvágólag a gyermekért.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.01. 15:34:17

Szerintem van különbség, hogy benőtt-e a feje lágya valakinek és már gyerekkel maga mellett csinálja a fesztivált, vagy még "kis hülye tiniként" kavar 1000L. És simán mondhatja, hogy ja, igen amikor még bohó fiatal voltam elkövettem pár (száz) hibát. De akinek már ott van a gyerek az ne kurvoljon egy VV-ben.

karev 2014.12.01. 15:35:16

@ő-szinte: de azért is, valljuk be... :)

karev 2014.12.01. 15:36:49

@Krétagarbó: az én bnőm pölö biztos nem, mert a gyerek nem hajlandó nélküle aludni. :)

Voyoshka 2014.12.01. 15:40:00

@ő-szinte: Kiskun nem fog visszamenni, mint a huzat. És van vele baj bőven. Ahogyan többen megfogalmazták itt: soha nem a kérdésre válaszol, hiteltelen, hebeg-habog ("elvoltunk..." öhhhöhööhö), és a gyereke mögé bújik. És az appos szavazói felmérés szerint sem kell ez az okoskodónak magát láttatni akaró szarkeverés (12ker).

ő-szinte 2014.12.01. 15:43:35

@karev: azért is. de az másodlagos esetükben.
maci egy gusztustalan jellemű (mondhatnám, hogy jellemtelen, de ez sem lenne helytálló), primitív, aljas, undorító féreg :-) aki még igénytelen is ezért 200 kiló
repestfazék sem egy szexbomba (ő is igénytelen ezt azért zuhanyzásnál lehetett látni az alakján) de nála is a jellemmel van a bibi, rettenetesen irigy szerencsétlen

kamilla123 2014.12.01. 15:47:26

@ő-szinte: vannak ilyen emberek, akiknek egyszerűen igényük van a gyűlölködésre. Reni ilyen.

Conchobar 2014.12.01. 15:56:19

@Exike: "pont ezért mondom h ha lehet, ne szórakozzanak vele a nézők, h még háromszor visszaszavazzák aztán a végén elbukik." - Ez egy baromság. Akkor inkább már amellett kellene kardoskodnod, hogyha már már háromszor visszaszavazták, akkor szavazzák meg végül a VV7 győztesének

Krétagarbó 2014.12.01. 15:57:16

@ő-szinte: húú, nekem Kiskunnál vannak problémáim, jellembeliek, és nem is a szexre gondolok Dáviddal "konkrétan" :).
Nagyon buta, ehhez képest sokkal magasabbra helyezi magát, ha megfigyeled, ahogyan beszél, nincs egy ép, értelmes mondata, nagyjából tőmondatokra lenne hitelesítve, ehhez képest összetett mondatokkal próbálkozik, amelyeknek se fülük, se farkuk, se értelmük.
A volt szex-nem volt szex kérdéskörnél is taszított a viselkedése, hogy hazudott ebben a kérdésben, és nem vállalta fel, holott tudnia kellett, hogy a néző mindent lát, főleg a szexjeleneteket...
Olyan kérdést még nem tudtak neki feltenni, amit egyenesen meg tudott volna válaszolni, a szemét mindig lesüti, és a "hát figyelj ide" kezdetű válaszai egy igen vagy nem helyett árulkodóak jelleme egyenességét (illetve annak hiányát) illetően.

Conchobar 2014.12.01. 16:01:10

@Krétagarbó: "Az ilyen csillogó szemű anyákból hányan tudják azt megtenni, hogy fél évre hátrahagyják az egyetlen szemefénye 4,5 éves gyereket másra?" - Majd ezt a kérdést fél év múlva tedd föl. Felesleges a fantáziánkat amiatt túráztatni, hogy még meg se történt, vagy soha meg se történő dolgok miatt el/megítéljünk bárkit is.

Krétagarbó 2014.12.01. 16:07:26

@Conchobar: Mi nem történt meg? Nem hagyta ott? Akár fél évre is? Legalábbis a szándéka az, hogy végig bent maradjon és nyerjen.
Egyébként nem túráztatom magam és a kérdésemre válaszolj, ha már idézted. Hányan hagyják ott a gyereküket ilyen hosszú, akár több hónapos időre (még telefonon sem beszélhetnek) azok közül, akik csillogó szemmel beszélnek amúgy úton-útfélen a gyermekükről?

Conchobar 2014.12.01. 16:07:48

@Voyoshka: " Kiskun nem fog visszamenni, mint a huzat." - Én viszont amondó vagyok, hogy Laci, Edina, meg az Ádám avval tett jót Zsuzsával, hogy rátették a jelet. A nézők sose díjazták az ilyesmit (elég Attilának a Csaba elleni hadjáratára gondolni a VV5-ben ), ráadásul a Reni nem nagyon bírja a nézők szimpátiáját

Conchobar 2014.12.01. 16:15:02

@Krétagarbó: "Egyébként nem túráztatom magam és a kérdésemre válaszolj, ha már idézted" - Akkor megismétlem: majd fél év múlva tedd föl azt a kérdést (ha még bent lesz a Zsuzsa). Azt se akarjuk már most megítélni, hogy a játék előtt mit gondolt 24 évesen önmagáról, vagy mit nem, mennyire volt képes reálisan felmérni a saját lelkierejét, állóképességét, a gyerekétől, szeretteitől való távolság tűrését, van még erre időnk bőven

Krétagarbó 2014.12.01. 16:26:15

@Conchobar: nem értesz, vagy direkt magyarázod félre, semmit sem változtál. Akkor elmagyarázom: az is egy jellembeli hiányosság az én szememben, ha valaki bort iszik és vízet prédikál. Szerinted Zsu egy olyan anyuka, akinek csillog a szeme, ha a gyermekéről beszél és egyfolytában róla beszél. Szerintem meg egy olyan anyuka, aki akár fél évre is képes megszakítani a kapcsolatot a gyerekével, ráadásul a gyerek érdekeire hivatkozva, ami csak féligazság. (Nem hiszem, hogy a saját jól felfogott érdeke - celebség - ebben ne játszott volna legalább akkora szerepet.)
És ezt már most is el lehet róla mondani, meg lehet ítélni, még akkor is igaz lesz, ha esetleg vasárnap kiesik, vagy karácsony előtt már otthon lesz.

kamilla123 2014.12.01. 16:30:07

sztem Fanni azért barátkozik csak Renivel, mert Reni a vőlegénye miatt nem konkurencia neki. Sztem nem tudna amúgy nőkkel barátkozni, annyira féltékeny és önző. Ő az a csaj típus, aki a barátnője faszijára is simán rárepül.

lacuna666 2014.12.01. 16:40:51

nem ide tartozik,de tegnap este megnéztem a nov.30. 00:00 órai kukkolda c. videót. A végén Fanni és Denisz beszélgettek a nyugiban. Dóriról volt szó. Mikor itta magát annyira mattra hogy mindenki körülötte volt meg ápolták?

Berborosz 2014.12.01. 16:42:41

@ő-szinte: Mit lehetett látni Reni alakján zuhanyzáskor, amiből az derült ki, hogy igénytelen?

ő-szinte 2014.12.01. 16:50:25

@Voyoshka: hát ezt majd meglátjuk ;-)))))
vv bunkóéva is szépen sorban ment vissza ;DDDDDDDDD
ezt a kiscsajt utálják eléggé ahhoz, hogy érdekes legyen ;-):DDDD

ő-szinte 2014.12.01. 16:52:35

@berber oroszlán: nézd vissza a zuhanyzós rész :-)

ő-szinte 2014.12.01. 16:55:32

@kamilla123: hát nem tudom
szerintem pszichológusra van igényük, nem gyűlölködésre ;-))))
na meg intelligenciára, de azt meg sajnos... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.01. 16:59:21

@Krétagarbó: elfelejted, hogy ez egy játék... :-)
szerkesztői utasításokkal, stb
DE
ettől még megértem, ha nem tetszik
nekem eddig nem mutatott olyat amit ne értenék meg vagy ne tudnék kezelni
ezeket én kevésbé tartom hibának, mint pl repedtfazék irigységét és rosszindulatát vagy ugyanezeket macinál csak nála még jön egy két ráadás..:-///

Némber Ván 2014.12.01. 17:18:47

Ez a Dani-fiú alkesz, vagy csak genetikusan van ilyen tésztaképe begyógyult szemekkel?

ő-szinte 2014.12.01. 17:26:56

@Némber Ván: sztem genetika
@tockoskoki saller: biztos érintettek voltak ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Conchobar 2014.12.01. 17:36:09

@Krétagarbó: "Szerinted Zsu egy olyan anyuka, akinek csillog a szeme, ha a gyermekéről beszél és egyfolytában róla beszél." - Mi ez a baromság? Egész végig te irkáltál csillogó szemekről, most nekem tulajdonítod ezt

ő-szinte 2014.12.01. 17:37:19

@berber oroszlán: ha neked az semmi, akkor én kérek elnézést :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Conchobar 2014.12.01. 17:44:43

@Krétagarbó: ". Szerintem meg egy olyan anyuka, aki akár fél évre is képes megszakítani a kapcsolatot a gyerekével, ráadásul a gyerek érdekeire hivatkozva, ami csak féligazság." - Szerinted olyan, de ezt a szerintedet a semmire, valami csillogó látomásodra építed. Se fél év nem telt még el, se a Zsuzsa fejébe nem látsz bele, se semmit nem tudsz róla és a gyereke, és a gyereke apjának kapcsolatáról. De még arról se tudsz, hogy a magyar szokásokkal ellentétben egy cigányasszony nem tapodja állandóan a gyereke sarkát, másszavakkal a cigányasszonyok gyerekét többnyire az utca neveli föl. Viszont, a cigányasszony képes megtépni a tanárt a gyereke érdekében

ő-szinte 2014.12.01. 18:11:46

@Krétagarbó: nem lesz otthon, sőt , karácsonyra beviszik a gyereket a vellába neki, szem nem marad szárazon ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gyerek, kutya=biztos siker ;-)))))))

barakka 2014.12.01. 18:19:11

Most neztem vissza a tegnapi adast, egy gyerekrol meg mindig nem tudom hogy kicsoda :) Reni a leggusztustalanabb helyet vivta ki nalam, lenne o is szivesen ribanc, ha valaki ramozdulna :) Es hajra Edina!!!!!!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 18:24:53

@Warlimont: "a Fanni ribancabb, es undoritobb fajta, Zsuzsa legalabb nem akart ugy tenni a kisfilmjeben, mint aki nem az."
Miért, Fanni megpróbált úgy tenni? Mikor, mikor arról beszélt, h csak a nagyf@szuakat engedi be, a kisf@szúakat nem?

Nbl 2014.12.01. 18:26:05

Ez a Komisz nekem egyre inkább egy kretén kamionsofőrre hajaz a hülye sapkájával meg a szakállával. (Sorry a normális kamionosoktól.) Persze a külseje csak hab a tortán, igazából a jelleme irritál.
Jabba a totális, mindent felülbíráló pinaéhségével lassan eléri nálam az átlagos villaszintet a megvetés és szánalom tekintetében.
Pöcökről nem sokkal ezelőtt azt tartottam, h buta mint a segg de legalább nem rosszindulatú. Valszeg meghallotta, mert egyre inkább kezd átcsapni a kedves butuskából az agresszív ostobába aki még okosnak is képzeli magát - ez a legrosszabb kombináció.
Daniról sehogy sem sikerül felfedeznem, mi alapján írta Sixx is a Commenten, h ésszel játszik - bár tény, h nem látok minden részt, de a nagyját azért igen - persze az is lehet, h én vagyok túl hülye felfogni a taktikáját vagy csak irritál a félrecsapott sapkája és tudat alatt vagyok vele qrvára szujjektív.
Plasztik nagy meglepetésemre egyre vállalhatóbban viselkedik vagy legalábbis a tendencia elég jó, eltekintve a boldog-boldogtalannal való smaculázástól. Persze nem nehéz nagyot erősíteni ha kellőképpen mélyről indít az ember. Közben rájöttem arra is, h ebben a tekintetben ő viszi tovább Szacsurélió helikopterezését, csak ő ezt a nyelvével csinálja a többiek szájában. Bár lehet, h inkább egy megbolondult betonkeverőre hasonlít.
Ms. SmallKun remélhetőleg Rönét szólítja sorompóba - így nem köll izgulni, h ki marad és ki megy, egyikért sem lenne kár.
A két vizesfiú meg végre csinálhatna már valamit, mert bennük még látok fejlődési potenciált (bár Ádámkában vhogy nyomokban sunyiságot vélek felfedezni) - eddig túl sokat egyikük sem domborított.

mézescsók 2014.12.01. 18:28:47

@Friderikusz Sándorné: Egyáltalán nem. Eltaktikázta a bejövetelét, azonkívül más hibát nem ejtett. Dávid sem volt az, hanem egy jól átgondolt taktika része, (Kell valami szex vonulat.)Azóta ő az ártatlanul vádolt. Visszajön, meglátjátok,

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 18:30:09

@kamilla123: És Dórival akkor miért barátkozik? Egyébként Dóri is és Fanni is azért barátkozik Renivel, mert tudnak vele lelkizni (pasikról persze).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 18:35:23

@kamilla123: És Zsu lelki igénnyel v anélkül gyűlölködött Vikcsun tegnap az öfiben?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 18:39:43

Csak szólok, h a youtube-on is vannak fent éjjeli online videók, amíg le nem szedik.
www.youtube.com/channel/UCgeMjGOVQUDXLQS_ooiN4qw

Onereality 2014.12.01. 18:57:22

@Conchobar:
1. ha ciganyeknal szerinted az utca neveli a gyereket, attol meg nem lesz jobb a gyereknek az utcan...akkor sem, ha az anyja lekurvazza, lekopi meg megnyuzza a tanarnot, esetleg az apuka megrugdossa a tanar bacsit...merthogy mindez nem a gyerek erdeke!!!
2. minden gyereknek az a legjobb, ha szereto csaladban no fel, ahol anya, apa magaval, a gyerekkel meg egymassal emberi, azaz lehetoleg szereto, elfogado, tamogato viszonyt folytat. attol, hogy a csaladok x szazalekaban ez nem mukodik, senki sincs beljebb...
3. attol, hogy nem ismerem a Zsuzsa eletutjat, gondolatait, kapcsolatat, meg faszomtudja milyet, meg lattam, hogy random palival reszegen dug, es elhanyom magam, hogy ezt a jatek reszekent ugy allitja be, hogy a kisfiamert csinalom. Lofaszt. A kisfia soha nem kerte, hogy kamerak elott kurassa magat, es ennek semmi koze ahhoz, hogy egy anyukanak is viszkethet a pinaja. Minden normalis anyuka elhet ugy nemi eletet, hogy a gyereke erdekei nem serulnek kozben.

mézescsók 2014.12.01. 18:58:04

@Warlimont: Nem kedvencem már Fanni - az elején volt -, de megpróbálom megérteni. Arról beszélt a villában Dórinak, hogy az utolsó pasija megalázta, ebből elege volt, ettől kezdve ő pasi. És ez a kiinduló alap. Míg egy férfinál dicsőség, ha minél több nőt fűz fel, addig egy nőnél ez már a jujjjjjj, kategória. Simán el tudom képzelni, hogy átesett a ló túlsó oldalára és el kezdte követni ez a vonalat: élvezem az életet, amíg fiatal vagyok, annyi pasival, amennyivel kedvem van, a villalét nem a szerelemről szól, amúgy egy kapcsolat nem árt, több meg érdekesebbé - botrányosabbá, tehát bent tarthatóbbá - tehet, különben meg mindenki mehet a sunyiba.Anyám előtt kicsit szégyellem magam, de minden csoda három napig tart.
Hülyécskének azért tartom, mert nem mérte fel, hogy ez kint nem felfogadott és méltányolt
Közhülyének kiálltották ki a szemüvege miatt is, pedig nem az. Tininek elég középszerű volt, nem szép, nem csúnya, átlagos. A molylepkéből pillangó lett. Szerintem önértékelési zavarai voltak és vannak, azt hiszi, hogy nem vonzó - mármint nem elég szép -, ha pőrén mutatkozik. Valami kell -smink vagy szemüveg -, ami takarja a szerinte nem szép valóságot. Elég nagy teher ez neki, még ha nincs is tudatában. A szemüveg vagy smink nélkül meztelennek érzi magát. Van, akinek szemüveg kell, másnak Chanel 5. Mindegy, még akkor is, ha ez utóbbi reklámfogás volt. Ezért inkább sajnálom.
Nem díjazom a Dennissel való kapcsolatot, de valahogy egymáshoz illők, mert valahol egyformák. Lehet, rosszul látom.
g

ő-szinte 2014.12.01. 19:08:50

Ádinának ugyanolyan haja van mint pannifanninak :-OOOOO

ő-szinte 2014.12.01. 19:25:49

az a boglyásító hajszárító jó?

Falusi Liba 2014.12.01. 19:27:01

Sziasztok, inkább itt kísérem végig ezt a szériát a FB helyett, ami ott megy, nekem már túlságosan is való világ.

Szerintem érdekes cspapatot kotyvasztottak össze az rtl labijában.

Zsu valszeg Renit viszi ki ( számítva arra is, hogy abetegsége miatt szinte láthatatlan maradt a lány sokáig). Kint hagyja.
Zsuzsával azok az egyedülálló anyák szimpatizálnak majd elsősorban.
Fanni ebben az "egy egyedülálló anya ne szexeljen" kampányba teljesen belesült. Fanninak a végét is okozhatja.
Zsu sem sokáig marad bent, mert nem érdekes, nem jó fej, inkább semmilyen és nagyon eccerű (jó, ez a vv-ben nem kizáró ok).

Nekem érdekes volt Laci pálfordulása. Hihetetlenül ellenszenves gyerekként nyitott, de mostanra az egyik legtudatosabb játékos lett.
Dóri pedig Szandika szindrómát villant néha.
Maci nekem a kezdetektől ellenszenves, nem a kinézete okán, hanem a kisebbrendűségi komplexusából és butaságából fakadó szürreális ténykedései miatt (nem a szexuálisakra gondolok elsősorban).
Dani elképesztően hisztérikus, modoros.
A többiek egyelőre láthatatlanok.

Szerintem a 3 finalista: Edina, Laci, Dóri/Robin lesz.

Krétagarbó 2014.12.01. 19:30:10

@ő-szinte: simán lehet. szegény gyerek.

Falusi Liba 2014.12.01. 19:31:57

@mézescsók:
Az a baj, hogy Fanni nem kívül maradt csúnya, hanem belül. Ez hosszútávon neki biztosan nem lesz jó,a vv játék szempontjából pedig tuti végzetes. Az eddigi vv-ket olyan emberek nyerték, akik, ha kívül nem is, belül szerethetőek voltak, vagy annak mutatták magukat, volt valami kis döccenésük, ami még szerethetőbbé tette őket (pl. : Alekosz, Attila, az utóbbi erre zseniálisan rá is erősített).

satch 2014.12.01. 19:32:54

Beszarok, az arcán kívül mindent leborotvált? :D

Krétagarbó 2014.12.01. 19:34:19

@Conchobar: jó is lehet annak a kölyöknek, akit az utca nevel fel, de ha gáz van a suliban, majd anya lerendezi. gondolom nem ezt állítod etalonnak, ha a gyereknevelés kerül szóba.

Krétagarbó 2014.12.01. 19:37:19

@ő-szinte: persze hogy játék, de azért gondolom a szimpátia attól is függ, hogyan játsszák. Az, hogy Zsut nem kedvelem, még nem menti fel nálam automatikusan Reni gyűlölködő és irigy viselkedését vagy Jaba beteg voltát.

Krétagarbó 2014.12.01. 19:38:45

@tockoskoki saller: nem tudom, már beszéltük itt többször, vagy beteg (alkesz vagy vmi vérnyomás probléma,) vagy egyszerűen ő ilyen lett. Egyik sem szerencsés.

Warlimont 2014.12.01. 19:41:34

@mézescsók: "zerintem önértékelési zavarai voltak és vannak, azt hiszi, hogy nem vonzó - mármint nem elég szép -, ha pőrén mutatkozik."

Igen, erre már én is gondoltam, és szerintem a nagy haja is valami elbújást, rejtőzködést jelent kimondatlanul. Jó alakú lány, bár mellben elég kevésnek tűnik, még kitöméssel együtt is. Ez persze kiköltözés után hamar korrigálható lesz, miután istenes felpróbálta őt is (mint pl VV Anikót), nyilván lesz egy hosszú sor barátja/szponzora még.

Viszont olyan romlott és harsányan buta személyisége van, amitől nagyon ellenszenves, és ezen semmi plasztikai sebész nem segít....

mézescsók 2014.12.01. 19:41:36

@Falusi Liba: Ha most lenne időm, rákérdeznék, hogy mitől csúnya belül, de nem érek rá. Azért, ha kifejthetedm el fogom olvasni.
Arra is kiváncsi lennék mellesleg, hogy Alekosz mitől lett szerethető a végére, mert én nagyon nem láttam, de lejárt lemez. Viszont, ha ezt is kifejted, legalább többet tudok.

Falusi Liba 2014.12.01. 19:42:30

@Warlimont:
Nézd a live stream-et, ha a hétköznapi szöszmötölést szeretnéd látni. Ez egy taktikai játék, olyan, mint a sakk, engem a lépések jobban érdekelnek, mint a figurákon megcsillanó neonfény.:)

Krétagarbó 2014.12.01. 19:44:49

@Falusi Liba: Sok mindenben egyetértek. És igen, Dani nagyon modoros, ezt nem tudtam így megfogalmazni, de mindig is zavart benne.

Warlimont 2014.12.01. 19:46:03

@Krétagarbó: "Jabba beteg voltát."

Macitól azt vártam, hogy egy kedves, kövér ember lesz, aki bent mindenki lelki szemetesládája, mindenkihez van egy jó szava, aki híd a klikkek közt.... erre.... :) Egy undorító perverz kövér disznó, aki otthon reggeltől estig pornót nézhetett, nő sose jött össze neki. Régóta vágyott a villába, most bejutott az ígéret kapuján, de körülötte mindenki kavar valakit, neki meg megint nem jut semmi, pedig még a senkinek se kellő Vikcsut is bevállalta volna végül. De még az is lepattintotta, teljes csőd. Szerintem a Maci hamarosan ki fog borulni.
Mondjuk nem hiszem, hogy egy grammot is fogyott volna, és azzal az alkattal nehéz jó nőt fogni... :)

Krétagarbó 2014.12.01. 19:46:58

@Falusi Liba: napközben is van live stream?

Falusi Liba 2014.12.01. 19:47:27

@mézescsók:
Szívesen kifejtem.
Fanni, amit idáig mutatott, az szerintem egy matel barbie baba belsejéhez konvergál.
Notórius bagolyként szidja Zsu-t a szexuális kihajlásai okán, állandó visszaigazolási kényszere van, buta, mint a tök. Én nem látom cukinak. Inkább ordenárénak. Szerintem ezért.

Alekosz ( bar nem volt a kedvencem) szerethetőbb volt, az esendősége miatt, amit furcsa urizálásal leplezett. Elég érdekes (és nagyságrendekkel érdekesebb) széria volt az, úh. erről csak ennyit.

Falusi Liba 2014.12.01. 19:48:28

@Krétagarbó:
Fogalmam sincs. Nincs alkalmam nézni.

Krétagarbó 2014.12.01. 19:48:57

@Warlimont: szó szerint ezt gondoltam róla, és ugyanígy csalódtam benne. Biztosan nem fogyott semmit és nem is tett ennek érdekében semmit, nem véletlenül nem akarta meghallani tegnap az élő adásban Lilu erre vonatkozó kérdését.

Falusi Liba 2014.12.01. 19:50:43

@Warlimont:
+1
Szerintem néha kifejezetten ijesztő. Valami nagyon nem okés nála.

Skyline79 2014.12.01. 19:51:12

Őszinte: igen jó a diffúzoros hajszárító, nekem is ilyen van, hullámos a hajam, mondjuk nem ekkora kazal... csak normálisan.

Krétagarbó 2014.12.01. 19:51:41

@Falusi Liba: Ja, akkor jó. Én úgy tudom, csak éjféltől van live stream, akkor már nem nagyon tudja senki követni a hétköznapjaikat, már csak azért sem, mert addigra túl vannak a napi rutinon nagyjából, vagy isznak és buliznak, vagy valami feladatot oldanak meg éppen.

Warlimont 2014.12.01. 19:52:37

@Falusi Liba: "Nézd a live stream-et"

Nézném is, csak ne éjszaka adnák... Másnap kelni kell és menni munkába, különben kiszavaznának a kórházból. :)

"Ez egy taktikai játék, olyan, mint a sakk"

Bocs, ezen nevetek... :) A játékosokat látva nekem max a "Ki nevet a végén?" színvonal ugrik be erről a játékról, nem a sakk.

Falusi Liba 2014.12.01. 19:53:44

@Krétagarbó:
Tavalyelőtt volt napközben, tavaly csak 11 után, idén nem tudom hogy van.
Az biztos, hogy a szerkesztők alakítják a műsor 80%-át.

Falusi Liba 2014.12.01. 19:56:57

@Warlimont:
Oké, én is fanyalogva írtam le, de elvileg ez olyan. Próbálkoznak is néhány nagymesteri fogással, ettől vicces a műsor. Már ha vicces fókát trombitálni tanítani.

ő-szinte 2014.12.01. 20:03:26

@Krétagarbó: mondjuk nekem vmiért szimpi zsuzsi :-O
jó, látom, hogy felhasználja a gyerekét, de ilyen ez a sóbiznic... :S

ő-szinte 2014.12.01. 20:05:45

pannifanniéknál a barátokkal is megesik az olyan, hogy baszcsiznak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(most nézem vissza az öfiket)

Onereality 2014.12.01. 20:10:24

...a medve lelekben nem azert maradek, mert dagadt, hanem forditva...en gyogyulast kivanok neki...

Krétagarbó 2014.12.01. 20:48:08

@ő-szinte: Kinek a pap, kinek a papné. Nekem Edina szimpi egyelőre, Fannika kezd veszíteni a varázsából, nagyon hangos és ordenáré mostanság, nem áll jól neki. Robin is szimpi, bár ő csak a kinézete miatt, még nem nagyon tudni, hogy hogyan fog játszani.

Exike 2014.12.01. 21:03:43

Annak azért örülök h Maci nem vezeti meg a népet. Az ilyen nagy mackókról azt hinné az ember h csupaszív szeretetóriások, de ez a Maci ez nem egy szimpatikus karakter. És elég nehezen viseli ha nem az ő szájíze szerint alakulnak a dolgok.

Egyébként nekem már Dóri se tetszik, az elején egy karakán csajnak tűnt, de most már túlzásba viszi a gyűlölködést.

Vikcsu meg kész vicc, a kisfilmjében elmondta h őt nem érdekli mit gondolnak róla, ehhez képest majd szétveti a megfelelni akarás.

Edina stabilan elviselhető.

Dennis nekem szimpatikus, és még mindig egyenesebb dolog élő adásban szakítani, mint beköltözés után egy videoüzenetben. Szerintem ő az aki érdekes karakter is és jól is taktikázik.

ő-szinte 2014.12.01. 21:07:10

@Aharon: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nálatok is? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aharon 2014.12.01. 21:09:10

@ő-szinte: Volt már rá precedens, bizony ám. :)

ő-szinte 2014.12.01. 21:09:33

@Onereality: én is így gondolom ;-))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 21:18:44

Nekem Zsuzsa sose volt szimpi... Azt kb. leszarom, hogy dugott-e a villába lépés után 4 órával, de valami vibráló erőszakosságot érzek benne. Az állkapcsa is olyan széles, nem tudom... de nem szeretnék vele egy légtérben tartózkodni huzamosabb ideig.
Macival viszont még rövid ideig se. Viszolygok tőle.

A többiekkel kapcsolatban meg úgy vagyok még, mint az előző szériával voltam... egyelőre még nincs kedvencem és lehet, hogy most se lesz senki, akinek szivesen odaadnám a megérdemelt győzelem jutalmát...
Na még Reni se túl szimpatikus, de ez főként a kegyetlen sminkje miatt van.

ő-szinte 2014.12.01. 21:26:48

@Krétagarbó: igen, pannifanni valóban veszített a varázsából, kezd eléggé proli lenni :SSSSS
basszájba meg lassan légszíveket küldözget, van egy másik gombink ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.01. 21:29:04

@Aharon: hát te tudod :DDDDDDDDDDDDDDDDD
én nem szexelek baráti alapon :DDDDDDDDDDDDDDDD

Aharon 2014.12.01. 21:32:08

@ő-szinte: Megfelelő szituáció kérdése az egész, nem nagy valami. Gondolj egy jól sikerült vígasztalásra pl. :)

Krétagarbó 2014.12.01. 21:38:11

@ő-szinte: igen, kiváncsi vagyok, hogy most akkor melyik az igazi Alfa? A kezdetben hótbunkó, vagy a légszíves.

Krétagarbó 2014.12.01. 21:38:45

@Aharon: hihihi, emlékeket ébresztettél bennem:)

Commodore 2014.12.01. 21:41:39

@Exike: Kíváncsi vok, Jabbát hogy vezetik ki a műsorból, hogy ne legyen kínos...főleg neki...

Krétagarbó 2014.12.01. 21:45:09

@Commodore: szerintem azzal nem fognak törődni, hogy ne legyen kínos. Sőt, minél nagyobbat szól, annál jobban fel lehet korbácsolni a műsor körüli hullámokat...

kamilla123 2014.12.01. 21:48:55

@MolnarErik: mire gondolsz? amikor azt mondta, h nem mer kimenni cigizni egyedül, meg hogy a másik csapat beáldozza majd? ez sima megállapítás volt, amit a többiek nélküle is megállapítottak a csajról. Nem volt benne gyűlölet, bár valóban nem egy jóindulatú beszólás. Tényleg szegény Vikcsu annyira szánalmas, de szó szerint, vagyis tényleg sajnálom szegényt.

szoknyás fejvadász 2014.12.01. 21:57:47

Maci számomra se szimpatikus, nyekereg a külsején, pedig senki nem kényszerítette, hogy ilyen mértékben elhízzon.
Elég illúzióromboló amúgy, hogy meg lehet állítani a közvetítést. :D
Ez a szerencsétlen egysejtű Fannika még szex és alvás közben is szemüveget visel. Tegnap egy értelmes mondatot nem sikerült neki kinyögni.
Edina meg mindig beszél a nagy semmiről, hát örvendek neki.
Renitől meg kiráz a hideg, az a nézés...úgy fest, mint aki tele van egy csomó elfojtott haraggal és jaj annak, akit ő nem talál szimpatikusnak.

Commodore 2014.12.01. 21:59:30

Superóledhádé homorúTÉVÉN, másabb a VV? megvegyem?

Krétagarbó 2014.12.01. 22:05:55

Megint Lilu, csíkos felső, fekete (?) gatyó.
Tegnapi kérdés: kit fog kihívni Zsu? Reni 87%-kal vezet. 2. és 3. Fanni és Vikcsu.
Már lehet szavazni Zsu-ra és az X-re, aki kiderül, ki lesz majd. (Eddig 51-49% az állás.)
Ádám elmondja Fanninak, hogy Laci azt javasolta Ádámnak, hogy nyomuljon Fannira, azzal a valószínűnísthető szándékkal, hogy offolja Dóriról. Ádám szerint Dóri külsőre kicsit sok. Erre Fanni: ezek szerint én pedig külsőre kicsit kevés vok???

Mók_Ica 2014.12.01. 22:05:55

hallló-hallló :)

fannika ezzel a hajjal nem olyan, mint jar-jar???

Mók_Ica 2014.12.01. 22:07:29

lilu pajkosan célozgat arra, hogy fannika ismét akcióba lendül a nyugi szobában

Gia 2014.12.01. 22:10:55

Fannikát könnyű táncba vinni..

Gia 2014.12.01. 22:14:54

Okulában szexel... :-)

Krétagarbó 2014.12.01. 22:14:57

Fanni már a Komisz ügyet magyarázza Ádámnak, szerinte a cekcuális vonzás közöttük már múlik el, próbálja Ádám elmagyarázni Fanninak, hogy az egy kicsit kurvás, ahogy viselkedik Komisszal.
Most Komisz és Kazal beszélnek a semmiről, Komisz nem zárkózna el Kazaltól, de nem lesz Boglyas játékszere. Kazal nem érti, ,mert nem is esete KOmisz, de mégis vonza. Hát van ilyen bonijem...
Kazal elmegy a nyugiba aludni, mert nem tudja kipihenni magát, Komisz rárabol a témára, szeretne Kazallal aludni, mert hiányzik a kis teste, és (nyelvével a száját nyalogatva mondja) a kis lelke.
A öbbiek kidumálják, hogy megint lesz szex, nem az a szűzpöcök viselkedés az, amit Kazal nyomat.
Fanni és Komisz dumálnak, Fanni elmondja, hogy fél, hogy kiesik. Aztán Komisz támadásba lendül, azt megtudjuk közben, hogy Fanni le sem borotválta sem a lábát, sem a pöckét, aminek annyira nem tud parancsolni.

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 22:15:00

Fannikát megint megdugta Kumisz. No.

Commodore 2014.12.01. 22:15:13

Frottírtörölköző a legjobb!

Krétagarbó 2014.12.01. 22:15:40

Barátság extrákkal. Hát van ilyen, ugye.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 22:15:48

Fanni tényleg egy ostoba, idióta, agyatlan picsa, aki VALÓBAN képes szemüvegben lefeküdni aludni (megatöbbi). Eddig azt hittem, hogy csak városi legenda. Beszarok.

fran7 2014.12.01. 22:16:08

felirat bekergetél a málnásba. Székelyek feliratoznak az rtl-nél.

Mók_Ica 2014.12.01. 22:17:22

az még hagyján.... de a feliratban kicsillagozzák a csúnya szavakat, de fannika beszédjében nem sípolják ki..... ez vicces :))))

Krétagarbó 2014.12.01. 22:17:55

Ezt senkinek nem fogják elmondani, megbeszélték, persze Fanni elmondhatja Reninek és Dórinak, engedi meg Komisz. Fanni nem bírta ki egy percig sem, Lilu szerint.

Mók_Ica 2014.12.01. 22:18:31

összeganajozták az ágyat.... ez fantasztikusan romantikás.... :))))

KnitKat 2014.12.01. 22:18:42

És Edina meg Basszájba vacsorájáról vagy az "Amerikából jöttem..." játékból komolyan semmit nem adnak le?!

Mirocska 2014.12.01. 22:18:56

És az automatát sem használták... :-))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 22:19:18

@Krétagarbó: Maci fejét láttad, amikor a gerlepár kivonult? :D És ahogy kimondta, valami kérdésre (hová mennek?) hogy "baszni".... boá.
Ez a faszi pár hét múlva (ha még benn lesz) csendesen elvágja az összes villalakó torkát miközben azok alszanak és a véres tetemeken fog üvöltve maszturbálni. Vagy valami ilyesmi...

Mók_Ica 2014.12.01. 22:19:44

plasztik pocok olyan pasis......

Commodore 2014.12.01. 22:20:39

Dante: - Hányat!? Hány faszt szoptál le!? Hányat!?

Commodore 2014.12.01. 22:21:16

Dante: - Körülbelül 36-ot?! Ezt meg hogy értsem? Benne van az enyém is?
Veronica: - Akkor 37.

Mók_Ica 2014.12.01. 22:21:28

denis gatyája is ganajos.... úgy ment vissza a házba..... dóri rá is szólt, hogy sikálja már le...

Commodore 2014.12.01. 22:22:24

@KnitKat: Jabba kibaszása műsorban...

Mók_Ica 2014.12.01. 22:22:29

laccci labellozza a száját.............áááááááááááááááááááááá.... ezt sem akartam látni

Krétagarbó 2014.12.01. 22:24:15

Fannika ki van magából fordulva, nem tudja, mit eszik Komiszon. Mondjuk én sem.
Csak aludtunk- kezd be Fanni. Ja...
Dóri szerint Komisz és Fanni aranyosak együtt.
KOmisz nacija és az ágy kicsit gecis lett, most ott szerencsétlenkedik, a fürdő előtt, hogy kimosná. Mondjuk nem értem, hogy miért nem cseréli le.
Alfa ás ádám beszélgetnek, Ádám fültanúja volt annak, hogy Fanni azt mondta Reninek, hogy Komisz szexuálisan vonza, Ádám meg máshogy, ehhez képest Fanni őt kérte számon, hogy Alfa miatt érdeklődik Ádám utána. Alfa és Ádám egyetértenek abban, hogy, Kazal egyre jobban kimutatja foga fehérjét, és amikor valaki felidegesíti szétrobban.

Commodore 2014.12.01. 22:25:18

Uncsi! Legyen 1 dugós-szopós, mindenki mindenkivel, oszt kész, vagy, nó sex nap! Ha marad még téma, mehet tovább a műsor...

Mirocska 2014.12.01. 22:27:19

@Krétagarbó: Sajnos én is elképzeltem! :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 22:27:49

Azért mondta a Denisz Fanninak hogy vegye már le a szemüvegét ,mert szopás közben karcolta az ágyékát, vagy csak úgy általánosságban?

Krétagarbó 2014.12.01. 22:28:25

@Commodore: kicsit nekem is uncsi. inkább nézném a többieket, ahogy beszélgetnek, tesznek-vesznek. Ezt már láttuk, hátulról megmarkolja Komisz Fannit, aztán mint a nyulak...

Krétagarbó 2014.12.01. 22:29:19

@Schlomo Goldberg: szemüveg nélkül nem látta, vagy mi?

Mirocska 2014.12.01. 22:29:55

@Krétagarbó: Barátok már csak így szokták!

Mók_Ica 2014.12.01. 22:30:54

@Commodore: igen, így formálta a szájacskáját... OOOOO :))))

Mók_Ica 2014.12.01. 22:32:04

@Krétagarbó: nem gecis, teee... ilyen csúnyákat írni :))) ganajos lett az Krétácska :))))

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 22:32:39

Fanni VV facebook oldalán ( több is van, nem tudom melyik a hivatalos) van fent ez a profilkép, kb 40 évesnek néz ki rajta, ez szerintetek valóban ő? i58.tinypic.com/2mi0xlz.jpg

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 22:34:51

Semmi féreg, struccánusz, majomagy vagy legalább egy nyamvadt skorpió? :D

Mók_Ica 2014.12.01. 22:35:58

@Schlomo Goldberg: rosszul elkapott pillanat.... tényleg ő és tényleg 40-nek néz ki és kancsinak is....

kihúzott hajjal pedig erre hasonlít: kaminopedia.wikia.com/wiki/F%C3%A1jl:Jar_Jar_Binks.jpg

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 22:36:24

No nézd, kimaradt Laci és Edina randija. Meg az előtte lévő nagy veszekedés, amin Laci leepilepsziásozta Fannit.

Krétagarbó 2014.12.01. 22:37:04

Fekete- fehér verseny: Laci és Komisz a két csapat képviselője küzd egymással. Nyolc különböző ételt kell megenni, amik csipősek vagy nem guszták. wasabi, chili ilyesmi, butított cölöp vok. Komisz azt hiszi, hogy őt most a csapat azért választotta meg a képviselőjének, mert rá felnéznek, de sztem csak azért, mert a többiek nem akartak ezzel a feladattal szopni...Lacinak láthatóan jobban megy a kaja feladat, Komisz már néha ... csuklik.

Gia 2014.12.01. 22:37:08

Laci mint egy gép. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 22:37:14

@Schlomo Goldberg: érdekes ez a kép. De most jut eszembe, hogy még a VV előtt volt, hogy vmi bemutatkozójában azt mondta a Fanni, hogy nem árulja el hány éves. Aztán pont itt irta valaki, hogy ahhoz képest, hogy kb. 30+os egész jól néz ki, v. valami ilyesmi...

Mók_Ica 2014.12.01. 22:37:35

@MolnarErik: az érdekes részek kimaradnak.... csak holmi paplan alatti ganajozással szúrják ki a szemünket.....

Krétagarbó 2014.12.01. 22:38:26

Vmi sárga izét toltak be legutoljára, majd jól összevesznek azon, ki végzett vele először. Ja, az mustár volt.

Mók_Ica 2014.12.01. 22:39:34

most jön az 1 lityi tej, amit denis ki is fog tenni a wc-be

Mirocska 2014.12.01. 22:39:38

Pont most akartam valamit enni, de inkább hagyjuk... :-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 22:40:53

@KnitKat: Mondjuk a játék nem volt nagy szám, de a vacsora nagyon furi, h kimaradt, sztem ott beszélték le, h ők is a Zsura rakják.

Mók_Ica 2014.12.01. 22:41:30

@MolnarErik: most volt egy csicska-összeugrás ....

Krétagarbó 2014.12.01. 22:42:21

@Mók_Ica: elég baj az.

Mindent eldöntő verseny, egy liter tejcsit ki bír betolni az orcába előbb. Laci száján folyik a cucc, Komisz meg egy jót hányt a WC-n, a fehérek elkezdenek örülni, ami Fanninak nem tetszik, mert ő méltóságteljesen viselte volna a győzelmet. Vikcsu kiakad, mert állítólag lecsicskázta Laci, majd gyors kupaktanács a fürdőben: Vikcsu, Dóri és Fanni most már tutira Alfára rakja a jelét. (Tudjuk, hogy Dórin kívül nem...)

bobby.ewing 2014.12.01. 22:42:39

Ez a fekete csapat mekkora csicska banda :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 22:42:51

@MolnarErik: @Mók_Ica: kicsit kurvára unalmas már, hogy csak ezt a vonalat erőltetik... jóformán nem is látjuk a többi játékost, de Denisz seggén a két borotválkozás közt szárba szökkent szőrszál már ismerősként köszön be az öfi elején.

Krétagarbó 2014.12.01. 22:43:40

Vikcsu most élvezi a két pina rokonszenvét, érdekes, amikor Vikcsut lenyomorékozta Alfa, akkor még Dóri is röhögött, igaz, akkor még az ő peckét simogatta Alfa...

Gia 2014.12.01. 22:44:32

Ne legyen már inga,jaaaajjj..

Emanuelle 2014.12.01. 22:45:23

Sziasztok! Azt hiszem ez az első brigád, amelyik kiválasztáskor nem a 'mindenkit szeretek, de tenni kell és most xy áll tőlem a legtávolabb' hülye dumával jött, hanem keményen osztották egymást, na jó, most főleg a félegyházi tv üdvöskéjét. Ez tetszik.
Egy kérdés: Ádám miért kapta a Bojli nevet?

Mók_Ica 2014.12.01. 22:45:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pláne annak tudatában, hogy más érdekes és nézhető történések is vannak..... a paplan alatti eksön pedig mehetne a belevalóba.....

KnitKat 2014.12.01. 22:46:04

@MolnarErik: Mindenesetre szívesebben néztem volna ezeket, mint Pöcköt és Dennist. Azt már láttuk, gyanítom fogjuk is még párszor.

Gia 2014.12.01. 22:46:59

@Emanuelle: Állítólag meleg,mint a Bojler.Szerintem nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 22:49:12

Na most menjen a picsába Zsuzsa az üres kezével együtt...

Mók_Ica 2014.12.01. 22:49:30

ó jaj..... zsu sír.... vissza akar jönni és megint a gyerek az eszköz.... hát tudjátok, ez a nő nagyobb sínésznő, mint reni..... sztem meNNYen haza

Krétagarbó 2014.12.01. 22:49:44

Kiválasztás utáni történések: Alfa, Dani és Ádám vigasztalja Zsut, ezek kötül csak Dani nem rakott rá jelet. Reni, Fanni és Jaba: kit hív ki. Reninek kell egy párbaj, hogy megmutassa, megkapod, nyugi...
Alfa ezt a jelrakást úgy próbálja megmagyarázni, most bebizonyíthatja Zsu, hogy itt a helye. Mivan???
Zsu már kezdi a "ha nem lennék egyedül, ha nem lenne túl nagy a tétje" kártyát...

Gia 2014.12.01. 22:49:46

Zsuzsa:"Nem mehetek haza üres kézzel".. Jajmán..

Mirocska 2014.12.01. 22:50:18

@Mók_Ica: Nem is értem, mit beszél...

Mók_Ica 2014.12.01. 22:51:17

danika tényleg ennyire hüJJe???? vagy ennyire be akar jutni zsu bugyijába???

basszájba is jó nagy segget csinál a szájából!!!

Mirocska 2014.12.01. 22:51:55

Reni miből gondolja, hogy erős???

Mók_Ica 2014.12.01. 22:52:13

@Mirocska: elővette a gyerekét egyedül nevelő szegény anya kártyát: "nem mehetek haza üres kézzel" brühühühü

Mók_Ica 2014.12.01. 22:53:10

jáááj, fannika ingázik egyet gyorsan a mosókonyhában.....

Mirocska 2014.12.01. 22:53:39

Mekkora kincs ez az inga!!!! :-DDDD

Krétagarbó 2014.12.01. 22:53:48

Zsu most Alfa viselkedését elemzi Daninak, birkaszellemnek gondolja a lépésüket, jogosan...
Alfa szerint az emberválasztás fontos.
Dóri Vikcsu Kazal Reni: kit hív ki? Dóri: ha Zsu jönne vissza, meglátnám az ajtóban én kimennékgeci... Ez a nő, jáj.
Reni már tervezget, hogy hogyan megrősítené, ha ő jönne vissza.
Ingáznak, Kazal szerint őt viszi ki, bár nem értem ennek az ingázásnak a lényegét.

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 22:54:19

Fanni és Sínésznő összefosta magát hogy kit is fog kivinni a Zsu. Máris előkapták az ingát a mosókonyhában.

bobby.ewing 2014.12.01. 22:55:22

Zsú bejött, az első este ráment az összes nő, mert átveri Danit. Ez volt az indok. A sok gonosz kígyó folyamatosan csipkedte, bántotta. Úgy baszogatták, hogy ő egyiküket sem bántotta.

Mocskos szájú, ribi banda. Amit művelnek, azt itt kint úgy hívják, mobbing.

A való életben is undorodom az ilyen emberektől.

Mirocska 2014.12.01. 22:55:46

@Krétagarbó:Nem csoda, hogy nem érted, kevesek vagyunk mi ehhez a tudományhoz! :-DD

Mók_Ica 2014.12.01. 22:55:47

belevalóban izácska lesz a vendég :))))

Commodore 2014.12.01. 22:55:48

Kinthagyyuk mint a szart!

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 22:56:05

Koch Iza lesz a belevalóban

ő-szinte 2014.12.01. 22:56:23

@Aharon: engem még sosem sikerült úgy megvigasztalni, én mindig tudom mit és kit akarok, de hát biztos én vagyok fordítva bekötve ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

és közben kibaszott áramszünet volt , picccccsáááááába ://///

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 22:57:13

No, Robin gyerek összefeküdt Plasztikkal. Mik vannak.

Mók_Ica 2014.12.01. 22:57:51

robinnak bejön plasztik holnap és plasztiknak is robin..... mi lesz itt???
fannika zsu miatt sír a zuhanyban????
a kérdésekre a honapi öfiben választ kapunk :))))

Commodore 2014.12.01. 22:58:48

hmm, amíg nincs rajtam jel , osztom az észt!

Gia 2014.12.01. 22:58:50

Fannika inkább maga miatt sírhatna..

Krétagarbó 2014.12.01. 22:58:50

Ádám, Alfa, Zsu és Dani a szaunában szintén megbeszélést tartanak.
Fannika még egyet ingázik: Ádámot befolyásolják? csicskul? sunyi? manipulátor? és tetszem neki?

Ma a belevalóban Éva és Iza.

Holnap: Reni sír, Fanni sír, hát igen, most mutatja meg a zöldkendő a hatalmat... Dóri pedig úgy tűnik, az ágyába csábította Robint. Szegény, majd rájön, hogy Dórinak nem is pecek van a két lába közt...:) (Bár lehet, hogy ez Robinnak is jó lenne)

ő-szinte 2014.12.01. 22:59:56

@Commodore: én igazándiból úgy emlékszem, hogy kint hagyom a gecibe úgymond
de lehet, hogy te vagy trú

ő-szinte 2014.12.01. 23:00:44

@Schlomo Goldberg: áhhháháháháháááá, hogy miiii? :DDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.01. 23:01:15

@bobby.ewing: valóban így lenne, ha ez egy kinti "normál" környezetben lenne és ha nem zsu kezdte volna a "mi ez a kupleráj itt?" kedves belépő mondattal......lehet ragozni és felhozni pro és kontra érveket, de ez nem a real life....

Gia 2014.12.01. 23:01:19

Éva hajat mosott-vasalt..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 23:01:53

@Krétagarbó: Ezek a vv6-os Laza Dave féle bullshit érvek voltak (sztem Laci attól félt, h mégis őt küldik, ezért a nyugiban ledumálta Edinával, h ők is Zsura rakják, és bevették ebbe Ádámot is).
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Pedig a jelek szerint lesz még itt győzőtt az igazság, meg igaztalanul meghurcolt ártatlanság, hacsak nem olyan hülye, h Fannit viszi ki. Mondjuk tőle kitelne, de vsz Dani visszatartja.

Commodore 2014.12.01. 23:02:01

@ő-szinte: Vikcsu mondta most, többesszámban, mintha ő is párbajozna... (ha jól hallottam)

Mirocska 2014.12.01. 23:02:43

Godzilla????? :-DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.01. 23:02:47

@Krétagarbó: pecek az pedig... jó nagy :))))) és igen, robin sztem bojlibb, mint ádám...

baszki..... denis részletezi a dugást.... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 23:02:57

Atyám, most hallom először Évát. Hát ennél Adél jobb volt, és még 1000szer szórakoztatóbb is.

Commodore 2014.12.01. 23:03:04

@Mók_Ica: KUPLERÁJ! :-) a rosszabbikból

Krétagarbó 2014.12.01. 23:03:46

Azért ha valaki így tud beszélni az esti szexről, ahogy Godzillás Komisz, anyám...

Mók_Ica 2014.12.01. 23:03:53

denis menjen a p...... ba.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:04:05

benyálazta Godzilla fejét, majd betolta a klubszendvicsbe.... A többit le se merem irni. .. :D
Hát, köszönjük Denisz, de ez azért egy kicsivel több információ volt a kelleténél.

Gia 2014.12.01. 23:04:15

Fannyanyu szerintem a fotelből lesüllyedt a pincébe...

Mók_Ica 2014.12.01. 23:04:34

@Commodore: pláne így denis előadása után..... broáf

Commodore 2014.12.01. 23:04:58

Iza Jetiszőrben! mennyenbe Jabbához!

Mirocska 2014.12.01. 23:05:03

@Mók_Ica: Minden lánynak ez az álma, hogy így beszéljen róla egy pasi!

Mók_Ica 2014.12.01. 23:05:15

@Gia: már disszidált ....

ő-szinte 2014.12.01. 23:05:20

@Commodore: ja, én még a nagy kalsszikusra gondoltam vv évára ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Emanuelle 2014.12.01. 23:05:38

@Gia: Köszi az infót. Majd keresem az áruló jeleket:-)

Mók_Ica 2014.12.01. 23:06:33

@Mirocska: óóóó, hát persze :))))

wazze.... traki meghódította izát..... MIKOR??????

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 23:08:52

@bobby.ewing: Te mit nézel?
Zsu bement, és egyből az első pillanatban, még az élő bejelentkezés alatt bicskanyitogató stílusban nekiment mindenkinek. Én meg csak néztem, h ezt nem bassza pofán senki?

bobby.ewing 2014.12.01. 23:09:00

@Mók_Ica:
>>zsu kezdte volna a
>>"mi ez a kupleráj itt?"
>>kedves belépő mondattal

Tényleg, nem is értem miért nem lőtték érte a helyszínen főbe.
Meg zsú létezik is. Ez már elég is hogy utálják.

Reni egyszerűen utálja, ennyi. Szinte már hisztérikusan.

Mók_Ica 2014.12.01. 23:09:01

@Commodore: krisztián=traktoros=traki

Krétagarbó 2014.12.01. 23:10:31

@ő-szinte: hát ezt mmkk nézd majd vissza, a hangsúly is fontos. Aszonta: kicsit megnyalogattam a pöckét, jó kis pöcke van, a godzilla már állt, széthúztam a klubszendvicset és belehelyeztem a godzillát. A puttyonyom már kiürült, pedig még csak most jön a mikulás, akinek a puttonya tele minden jóval, de az én puttonyom már üres.
Mindezt idióta hülyegyerek stílusban...

Gia 2014.12.01. 23:11:11

Na fog még Fannika Ádám után szaladgálni.De hiába..

Mók_Ica 2014.12.01. 23:11:24

@bobby.ewing: te miről beszélsz? indulathiányra van szükséged, úgy érzem :))) nehogy infarktust kapj :)))

Krétagarbó 2014.12.01. 23:11:39

@Mók_Ica: amikor leköpte. most már csak olyan fiúba szeretek bele, akivel lehet köpködni.

Voyoshka 2014.12.01. 23:11:49

@Mók_Ica: csak egy félmondatot kaptam el: azóta együtt vannak????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:12:28

@Krétagarbó: nem hittem volna, hogy ezt a deniszi fasságot egyszer még szinte szó szerint leirva is viszontlátom... :D

Mók_Ica 2014.12.01. 23:12:48

@Krétagarbó: godzilla hegyét is megnyálazta!!! csak hogy jobban csússzon a klubszendvicsbe.... :)))

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 23:13:20

Azért megnyugodtam, ez a Denisz mégis csak talpig vérig úriember. Minden nő álma.

Mirocska 2014.12.01. 23:13:40

@Voyoshka: Igen, még mindig dúl a láv.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:13:49

@Mók_Ica: soha többé nem eszem klubszendvicset! :D
(az amúgy mi??)

bobby.ewing 2014.12.01. 23:14:04

@MolnarErik:
Nekiment mindenkinek? Egyszerűen megkérdezte hogy mi ez a disznóól. Megjegyzem igaza volt, micsoda igénytelen egy banda már. Mire valaki megjegyezte, az újnak kell mosogatni.

Ez történt, nem több. Ja és annyi, hogy a lányok vetélytársat láttak benne. És nekiálltak szétszedni. Főleg a sinésznő. az hörgött rá.

Mók_Ica 2014.12.01. 23:15:04

@Krétagarbó: ja, hogy ez így megy???? hogy eddig nem jöttem rá, pedig itt volt az orrom előtt :)))

@Voyoshka: igen:)

ő-szinte 2014.12.01. 23:15:54

@Krétagarbó: hát így beszél egy igazi férfi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(de nem! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jáááááájjjjj :SSS )

Krétagarbó 2014.12.01. 23:16:15

@Mók_Ica: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bocsi, valóban benyálazta a godzilla végét is...
Aztakurva.
A végén valami olyan szót is használt, amit aztán egyáltalán nem értettem, így az utcsó mondat sajna lemaradt...

Krétagarbó 2014.12.01. 23:17:22

@ő-szinte: jujj. azért én most nem csak Fanni anyukája helyében szégyellném magamat, hanem Komiszé helyében is...

Voyoshka 2014.12.01. 23:18:13

@Mirocska: wwwwoooooooooooowwww... akkor most igazából úgymond okvetlenül lepetéztem ide halkan... én azt hittem, azért csendes erről a sajtó, merthogy nincs miről beszélni. .. vagy csak nem olvastam idevágó szaklapokat ??? Öööö. .. Dikk ;)

Mirocska 2014.12.01. 23:19:19

@Voyoshka: Nézd meg fb oldalukat! :-DDD

Krétagarbó 2014.12.01. 23:19:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): háromszög alakú szendvics minden jóval. amúgy finom, de most én sem kívánom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:20:25

Tényleg, Zsuzsa valóban emlékeztet Sárlottra. Na meg van, hát ezért utálom én, most már értem. :D

Voyoshka 2014.12.01. 23:21:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ahhhhahhhaaaa... amúgy a klubszenyó fini. .. pirítósok egymásra halmozva mindenfélével. ..

Krétagarbó 2014.12.01. 23:21:52

@Mirocska: szerintem ő már hálát adott az égnek, hogy dobva lett.

Mirocska 2014.12.01. 23:22:32

Remélem, Macit kihagyják a zuhanyzós részből... :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:22:57

@Voyoshka: @Mók_Ica: , na asszem most már mindent tudok a klubszendvicsről... még azt is, amit nem szerettem volna... :D

Mók_Ica 2014.12.01. 23:22:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem zsu inkább vv verára, a fekete mambára hasonlít.... és úgy is viselkedik

Gia 2014.12.01. 23:24:10

Néha hallatszik,ahogy Éva fülére beszélnek. :-)

Mók_Ica 2014.12.01. 23:24:16

@Mirocska: az altesti borotválkozását meg pláne kihagyják remélhetőleg... :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:24:23

Éva: - Remélem a női nézők is élvezték az előző képsorokat....
"is" ?! vajon kikre gondolt még?

Voyoshka 2014.12.01. 23:24:55

@Mirocska: Köszi Mirocska! Meglesz!!!

Iza ma normálisabb volt, mint 6 hónapig!!! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.01. 23:25:19

@Mók_Ica: tök mindegy én azt is utáltam.
A vv-k történetében Évát, Verát és Sárlottot utáltam a legjobban.

Commodore 2014.12.01. 23:26:07

Iza, üres az összes belül... élőműsorban ÚTÁL vkit, Utálom az egész XX. századot

Krétagarbó 2014.12.01. 23:26:10

@Mók_Ica: nem tudom, én Verát bírtam addig, amíg nem kezdett el bekattanni.

Iza: annyira üresek mind. Éva: kinek szurkolsz? Iza: Fanninak és Komisznak. (Még szerencse, hogy megtalálta a két entellektüelt a villában...)

Voyoshka 2014.12.01. 23:26:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mók_Ica 2014.12.01. 23:26:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hihihihihhi, akkor most ezt a tábort gyarapítja zsu? :))))

Mók_Ica 2014.12.01. 23:28:49

@Krétagarbó: igen, ő durván bekattant..... (csitu van!) én nem sokáig bírtam őt.....

Voyoshka 2014.12.01. 23:29:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
És én most ezt a remek gyűjteményt kiegészíteném Zsuval... ;)

Commodore 2014.12.01. 23:29:32

számolt volna háromig, a beszólás előtt...

kamilla123 2014.12.01. 23:30:50

na, áramszünet miatt nem láttam, csak az utsó tíz percet. ennek a Reninek csak akkor vannak kötélből az idegei, amikor másokat kell fikázni. Amint őt éri vmi kellemetlenség, már bömbizik.

Jaj, nehogy már Robin összefeküdjön Dórival. Persze túl nagy választék nincs. Csak jó lenne, ha utána nem tekeredne rá a nőci, és nem próbálná elszeparálni.

Iza meg búsuló juhásznak öltözött az öfiben. Nagyon gáz.

Morcz 2014.12.01. 23:33:47

Sziasztok!

Ez az Ádám gyerek mekkora egy gyökér, éppúgy becsicskult mint Robin....
Ma kivételesen megnéztem a BV-t Iza és Éva miatt, nagyon jókat röhögtem közben, szerintem Éva kezd egyre jobban belejönni. Meg sokkal jobb lenne ha Aurélió helyett Iza vezetné Évával a műsort.
Nem tudom kit akar a MIDLF - A D szándékos - kihívni, de ha van egy kis esze, akkor Lacit vagy Ádinát.... Amúgy tök szánalom, hogy megint elővetteaz " ezt a fiamért csinálom" picsogást... pfujj....úgyhogy a kihívott mellett voksolok akárki legyen is. Ja és ijesztően kopaszodik a csaj.

Egyébként olvastátok, hogy a munkaadója az összes videóját eltávolította?

Mirocska 2014.12.01. 23:34:02

Nézem a tegnapi on-t. Maci azt mondja, nem is lenne villamester, mert azt egész nap ugráltatják! Hja, fel kellene kelni néha a kanapéról! :-D

Morcz 2014.12.01. 23:34:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én Gigit, Anikót, Verát, Kingát és Vikit, meg Pinket.

kamilla123 2014.12.01. 23:37:12

hát az biztos, h ez a "nem mehetek üres kézzel haza" nagyon nem nyerő taktika. ha erre épít Zsu, akkor biztos bukja a dolgot. Amúgy meg fura, h ezt Daninak mondja, amikor csak egy nyerhet. És valszeg Dani is inkább magának szeretné a millákat :-))

Commodore 2014.12.01. 23:45:37

@Morcz: RTL máris? gyorsak voltak...

Morcz 2014.12.01. 23:47:27

@Commodore: nem, a félegyházi TV....

budapest23 2014.12.01. 23:48:05

@all : szavazásra bocsájtanám, hogy Dennis-t ezennel átkereszteljük Komiszról Godzillára.

Commodore 2014.12.01. 23:51:22

@Morcz: Hiányozni fog! Jó nő!

kamilla123 2014.12.01. 23:53:13

tényleg, abból lett valami, hogy az a fiú kérhet vmit a másik kettőtől, aki először szexel?

budapest23 2014.12.01. 23:55:36

a végsö szó persze sixxbácsié :)

ő-szinte 2014.12.01. 23:58:17

@budapest23: miért lenne az övé? :-O
ő úgy hívja ahogy akarja, és te is úgy ahogy akarod
ha tetszik neki, idomul
ha nem akkor meg, nem
ennyi :-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.01. 23:59:49

(ahogy halad a műsor egyre mélyebbre kell menni és lehet hogy a napi kis fohászok, imák nem lesznek eleségesek a stream eléréséhez, ezért ki kel nyitni a szent streamkönyvet)

"bármikor bal bokád baljára borulunk, bátran, büszkén, boldogan, bizakodva
bár büntetőcédula boltjaid belsejének becses berkeiben
birkamódra bégetve becsmérelve bárgyún buzdítunk
- bebeherovkázva -
Bocsásd!! Balga!! Bűneinket!!!"

Nóci apostol levele a nézőkhöz 41.17

Morcz 2014.12.02. 00:01:14

Elvileg el kellene kezdődni az on-nak, de most jelenleg a "folytatjuk" felirat látható, az új khf...

ő-szinte 2014.12.02. 00:09:29

ez a maci valami elbaszott napóleon vagy mi????? :DDDDD :-O
most nézem vissza az öfiket, ezmiez, hogy számon kéri vikicsuhájt, hogy ránézett zsuzsira? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O
gondolatrendőrség bazz :-OOO pffffffffffffffffffffff

ő-szinte 2014.12.02. 00:11:04

@Morcz: pont azon röhögtem, hogy khf már nincs :DDDDDDDDDDDDDDD
ezt mire rövidítjük? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.02. 00:11:14

@ő-szinte: még mérte is. három mp-ig!!! :-))

ő-szinte 2014.12.02. 00:15:26

@kamilla123: egyszerűen nem hiszem el amit látok bazz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O
az meg külön priceless, mikor maci azt modja reninek, hogy: mert te jó ember vagy és a nézők ezt látják
hát visítottam a rohögéstől ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hol élnek ezek? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O
monnyuk ez van mikor vak vezet világtalant ;-))) :DDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.02. 00:19:36

@ő-szinte: nekem Maci viselkedésénél már csak Vikcsué volt kiakasztóbb, hogy elkezdte az a szerencsétlen bizonygatni, h ő nem úgy nézett, meg nem azér... és higgyék el, hogy ő megbízható. Annyira szánalmas a csaj, szanaszéjjel alázza magát minden adásban, ahogy megy most épp a fekete csapat után. Látszik, hogy leszarják, ő meg ott puncsol ezerrel.

kamilla123 2014.12.02. 00:20:51

@ő-szinte: igen, és azért azon meglepődtem, h Reninél milyen könnyen eltört a mécses tegnap, pedig az a Macis akció nem is konkrétan ellene volt. Hát ha ő van a célkeresztben, azért nem olyan jók az idegei.

ő-szinte 2014.12.02. 00:25:01

@kamilla123: jó, igen szánalmas, ez igaz, de engem sokkal jobban irritál, hogy maci azt gondolja, hogy ő valami őrmester és mindenkire ráerőltetheti az akaratát és vigyázállásban kell követniük a hülyeségét
dórinak igaza volt, hogy semmi köze hozzá macinak, hogy ki mit gondol és hogyan csinálja ;-D
ráadásul csak azért terrorizálja őket, hogy bebiztosítsa a saját helyét a döntőig LOL

malevil2050 2014.12.02. 00:25:12

Nagyérdemű tisztelt publikum.Kispöcök a b@szós műsorral simán elmegy a fináléig sőt én meg merem kockáztatni h még a nyreményre is esélyes.Jól bírja a kiképzést egyenlőre alul és felül is ( lehet h ott azért mert kicsit kong az,,,,).Női ellnefele nincsen pasik közül sem látok olyat egyenlőre (bár még egy páran csak bimbódznak).Nagyon sok függ attól azertéel kiben lát fantáziát.Ha pöcöknek lenne egy méltó társa (szövetségese) akkor ezt akár meg is lehetne nyernie.Ez a kamionosszökevény erre alakalmatlan.Talán dániel alkalmasabb lett volna rá,pótolhatta volna a fenti ürességet.A tévedés jogát fenntartom

kamilla123 2014.12.02. 00:30:35

@ő-szinte: igen, ezt én is így látom, ki is akadtam rajta azon az adáson, de azért ahhoz,h valaki zsarnok tudjon lenni, kell vki, akin lehet zsarnokoskodni. HA Vikcsu azt mondja neki, hogy ki a f..nak képzeled magad, hogy kérdőre vonsz? arra nézek, akire akarok, akkor Maci is tisztelni kezdené. Persze ez nem menti fel a zsarnoki hajlamú embereket, csak mondom.
@malevil2050: igen, eleve sztem kicsit elcseszték a castingot a csajokkal, mert Fannika az egyedüli csaj, aki szóba jöhet kinézetre. Az más kérdés, h állati ellenszenves, de a fiúk rá vannak szorulva. illetve most úgy tűnik, Robin inkább bevállalja Plasztikot.

Lipton 2014.12.02. 00:33:02

Dennis egyre szórakoztatóbb, amit bevágtak a belevalóba, az vicces volt. :)

ő-szinte 2014.12.02. 00:33:25

@malevil2050: ezt hogy érted, hogy nincs női ellenfele?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.02. 00:40:03

@Lipton: ha nő vagy, képzeld el, hogy rólad és a veled való szexről nyilatkozik így a TV nyilvánossága előtt, ha pasi vagy, ugyanezt a lányodról. jó nevetgélést.

én csak ültem a szürreális előadást nézve.

ő-szinte 2014.12.02. 00:52:26

laci milyen jó férj :-O :-)))))))
pannifanni meg milyen durva hárpia LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.02. 01:07:02

a következő események a moni torokon játszódnak országszerte pontosan éjfél és egy óra hat perc közt.
a fekete hátteret a holdrendszer képe bazsajgatja. nekünk balra (tehát a szív felé) hét kisebb pötty látható, amik a rendszer elemei, ezek közül egyet keresztez egy vonal. a holdrendszer közepét egy a v, az a, az l, az ó, az i, az a száras formája, és a g jelekből összeállított main minta uralja.ez a minta eltakarja a már már művészi rendezés közepén helyet foglaló eltakart helyfoglalót.jobb szélen, (tehát a az alsó kis óra felé) négy kisebb oldalpötty látható.az alkotás alján az f, az o, az ly, a t, az a, egy másik j, az u és a k állnák elrettentésül.

kepfeltoltes.hu/view/141202/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

eközben az rtl székházban a váratlan jegesed miatt lezuhanó dolgok miatt nem sérült meg senki adja hírül a tassz. hírügynökség.és hozzáteszik, hogy nincs itt semmi látnivaló

ő-szinte 2014.12.02. 01:07:08

esküszöm, hogy Ádiná a legnőiesebb csaj a villában :-OOOO
olyan kis finom, bájos :-O :-)

ő-szinte 2014.12.02. 01:18:47

maci meg a fülledt erotika, hát behányok komolyan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szandhokan 2014.12.02. 01:30:58

Fanni hány napig bírta?

ő-szinte 2014.12.02. 01:33:33

az mi volt vikacsutól, hogy ha szobára menne ádám is szóba jöhetne, de ádám NEM OLYAN BEÁLLÍTOTTSÁGÚ? :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Lipton 2014.12.02. 02:02:17

@ミラ: Aki bement, az tudta, hogy bármit tesz, azt kint látni fogják. Főleg akkor, ha ilyeneket csinál.
Szerinted zavarja ez a duma azt a nőt, aki ahogy piát kap leissza magát, kevesebb mint egy hét alatt beadja a "derekát", és állandóan arról beszél, hogy a pöcke vezeti? :)
A szülei biztos voltak már büszkébbek rá, dehát ez van. A saját lányuk, nem szabadna csodálkozniuk a gyerekük viselkedésén. Elvileg ismerik.
Szórakozás miatt nézem a műsort, és ez vicces volt. :)

ő-szinte 2014.12.02. 02:04:34

anyám ez a reni milyen egy kígyó :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
(fekete-fehér póló)

ő-szinte 2014.12.02. 02:08:27

@szandhokan: az nem kellett neki :DDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 02:09:40

@szandhokan: nem, a bekeöltözés óta, de akkor most nem értettem a kérdésedet asszem

ő-szinte 2014.12.02. 02:12:02

@Lipton: a szülei nagyon szerethették és sokat foglalkozhattak vele,ha ilyen lányuk lett :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :S

ő-szinte 2014.12.02. 02:15:33

maci mennyit fogyott? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.12.02. 02:27:46

@ő-szinte: Hogy fogyott volna?:DDDDDDDDDDDDDD Szinte fel se kel a kanapéról.

ő-szinte 2014.12.02. 02:41:00

@Cimili: jó, hát ilyen költői vagyok ma ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 03:11:31

hát ez késsssssssssssssssszzzzzzzzzz
komisznak a 100% 55 és 50 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 03:35:26

Lilu: ez nagyon jó kis szitok, hogy erősítsen téged edina
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 04:35:39

nahh, jelentem, behoztam a lemaradásom ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
öfi-k kipipálva ;))))

Aharon 2014.12.02. 07:58:48

@Cimili: Ez gyönyörű vót.... köszönet érte :)

Black Bride 2014.12.02. 07:58:58

Ebben a topikban nem lehet valahogyan kiszűrni a hozzászólókat?Csak kérdezem, ugyanis sajnálatos módon van olyan, hogy valaki úgy ír, hogy azt nem lehet kikerülni és borzasztóan zavar már, mert mindig elolvasom az összes hozzászólást, amiből kb. a 20 %-át ennek a személynek a felettébb zavaró hozzászólásai teszik ki.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.02. 08:20:22

@malevil2050: Dani tényleg jó szövetséges lett volna, csak Fannitól nem vette be azt, amit Zsutól igen.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.02. 08:25:18

@kamilla123: Zsu ilyeneket fel se tud fogni. Még beköltözés előtt kidolgozta a bullshiteit, és most mindenkinek azt nyomatja. (tkp ezért hívják manipulátornak).
És nem tudni róla, h Denisz kért-e vmit a 2 fiútól.

Krétagarbó 2014.12.02. 09:04:07

@ő-szinte: jól bírod. így egyszerre kicsit tömény lehet:)

Warlimont 2014.12.02. 09:30:58

@Cimili: "12ker, amikor még duci vót. http://www.youtube.com/watch?v=rOKxmaxOln8"

Na, ez egy érdekes video a mattrészeg Danigyerekről.... De a slusszpoén a végén van, amikor az utolsó másodpercekben mit tesz Isten, VV GIGI is beperdül a képbe!! 2011-es video, a Gigiék VV-je akkor érhetett éppen véget, és már ismerte ezt a gyereket.
Valahogy túl sűrűn derül ki, hogy ezek a VV hősök ismerik egymást innen-onnan... :) Bár nyilván kamunak tartom az egész műsort mindenestől, de az ilyen lebukások mégis illúziórombolók.

volvic101 2014.12.02. 09:33:13

Csak nekem tűnt fel,hogy Robin egy az egyben Zlatan Ibrahimovic?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 09:40:54

Jó reggelt a jelenlevőknek..

Úgy látom, a pöcök megint elszabadult?! :)
Amúgy volt-e más érdekesség?

Warlimont 2014.12.02. 09:52:35

@malevil2050: "Nagyérdemű tisztelt publikum.Kispöcök a b@szós műsorral simán elmegy a fináléig sőt én meg merem kockáztatni h még a nyreményre is esélyes."

Nem hiszem. Mondj egy VV-t, amit csak dugásra alapozva meg lehetett nyerni... Bár most hogy óvszergyártó a főszponzor, itt teljesíteni kell, szóval ki tudja. De eddig általában olyan emberek nyertek, akiket a "nép" megsajnált, kezdve VV Szabolccsal a VV1-ből, VV Atiig bezárólag, és/vagy aki érdekes volt, mint pl Alekosz vagy éppen ez az Aurelio, bár a VV6-ot nem néztem, 1/3 körül feladtam, annyira pardóia volt az egész a sok műhisztivel.
Itt Fanni nem érdekes, hanem egy irritálóan buta lány, aki kezd odabent egyre beképzeltebb lenni, az hogy a takaró minden este mozog a nyugiban, nem lesz elég érdekes hónapokon át. Eljut a vége közeléig, de szerintem nem nyer.

szandhokan 2014.12.02. 10:26:40

Fanni egy olcsó k
nem gondoltam volna az elején, hogy ezt a címet elnyeri egy plasztik mellett, de a vv történelem koronázatlan k királynője.

nnnnnnnn 2014.12.02. 10:33:18

@szandhokan: Dóri a legnormálisabb nő az összes közül. persze Edina után.

nnnnnnnn 2014.12.02. 10:35:44

@szandhokan: amúgy miért baj az ha egy nő szexel? szerintem inkább jó dolog az.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 10:44:57

@$$$=$$$: sztem arra gondol a kolléga, hogy Pöcök is kutyázza Kiskunt, hogy mekkora egy kurva, és mégis rendszeresen ő dörzsöli össze a pöckét Denis pöckével (továbbra sem értem, honnan jöhetett, h egy csaj pöcöknek hívja... lehetne annyi egyéb találó, de végülis az övé).
És mindeközben Pöcök volt, aki hangoztatta, hogy megígérte otthon, nem szekszualizás a villában.

Nem baj ha szexel, csak akkor ne viselkedjen ilyen álszent módon mellé.

Krétagarbó 2014.12.02. 10:46:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: sztem a csiklója lesz az a pöcök, ha belegondolsz, találó.:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 10:47:46

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: még annyi: ő ezt a stratégiát látja célravezetőnek (amellett, hogy ez nagyon is kielégíti így őt lásd: barátság extrákkal), az más kérdés, hogy ezen el lehet-e jutni a döntőig...
Dehát Pöcök nem a mélyelemzés és az intellektus felől közelítette meg ezt a játékot :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 10:49:24

@Krétagarbó: nyilván énis erre gondoltam...
De a gombocska, vagy egyéb hasonló az találóbb lenne.
A pöcök sztem az elég maszkulin kifejezés.
Vagy csak én vagyok túlzottan vizuális típus, és ezzel Fannink nem járt jól, h én elképzeltem :D

Warlimont 2014.12.02. 10:49:46

@$$$=$$$: "Edina fog nyerni."

Ezt sem hiszem, max ha tenyleg szamit a voksolas, es fel Erdely odaszavaz.

nnnnnnnn 2014.12.02. 10:55:10

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: értem. bár én nem látom ennyire súlyosnak a helyzetet. ez a Fanni szerintem pont úgy viselkedik amennyi az IQ-ja lehet. senem szimpi, senem ellenszenves. iq-szegény ösztönlény. magsabb rendű gondolkodást nem várok el ilyen életformától. ha meg legalább dug, azzal hasznára van embertársainak. lévén mással nem nagyon lehet csak a testével :)

malevil2050 2014.12.02. 10:58:43

@Warlimont: Nem kimondottan az "áktus" a perdöntő momentum itt.Nem tudok vv-t mondani mert nem láttam,csak az előző egynegyedét.Ugyan utánna néztem egy pár momentumnak a régiekből,főleg a győztesek érdekeltek.Azt hiszem mint mindenhol itt is más pennával írunk már.Régebben maguk a játékosok - nem tudok jobb szót használni - "normálisabbak" voltak.Fokozatosan ment át a szereplőgárda "extrémitás" felé,jöttek a műlányok stb.

Hogy amit a pöcök csinál abban mennyi a tudatos és mennyi önmaga,az most lényegtelen.A dugás még magában nem lenne elég de az ehhez kapcsolódó történések sokáig képernyőn fogják tartani.

Az már egy másik kérdés h ebben a részben bekerülő aránylag egyszerű " nép lánya" meddig menetel.Sokan szurkolnak neki, majd meglátjuk.

nnnnnnnn 2014.12.02. 11:02:05

kéne fogadni valamiben a nyertesre. valami jelképes dologban vagy nemtudom.

malevil2050 2014.12.02. 11:04:38

@MolnarErik: Szerencsés dáiniel azt a szisztémát követi h kell egy szövetséges,lehetőleg nő - mert anélkül nem megy.Kinézett egy " dekoratív" lyányt és megpróbálta.Különböző okok miatt ez nem jött össze (agyban is nagyon különböznek) - így átnyergelt egy másikra.Hogy melyik a jobb? - szerinetem egyik sem, de jól csinálja a gyerek

nnnnnnnn 2014.12.02. 11:38:56

fennvan a dugás teljes hosszában. mondjuk kiváncsi lennék ha nem a paplan alatt menne a szopás akkor leadnák azt is simán?

Warlimont 2014.12.02. 12:05:52

@malevil2050: "Régebben maguk a játékosok - nem tudok jobb szót használni - "normálisabbak" voltak."

En neztem az összeset, kiveve az elözöt, mert az nezhetetlennek tartottam. Szerintem a regiekben is volt egy csomo extrem karakter, pl ha emlekszunk VV Okira, volt dugas is böven, es nem ilyen kamuzas a takaro alatt felig (vagy teljesen???) felöltözve, mint most. Voltak ott leszbikusok (VV Kismocsok), minden idiota extremitas regen is, nem ezen mulik.

Ami szerintem valtozott, az a musor szerkezete, es a raszant penz. Regen bekuldtek rengeteg kulsös "sztarvendeget", volt sok kinti program, feladatok, amitöl jobban pörgött a musor. A villalakokat valamennyire a nezök valaszthattak ki beszavazassal, most meg keszen kapjuk öket a raktarbol. Regen online barmikor be lehetett nezni a villaba, nem csak ejszaka, es ettöl is sokkal hitelesebb volt az egesz.
Most meg semmi program nincs, a szereplök megismerhetetlenek, az egesz a gagyi "taktikazasra" es a mubalhekra megy ra. A szereplöknek nagy ritkan adott feladatok meg egy közepiskolai buli szinvonalat is alig erik el. A szerkesztöi kreativitas, az ötletek, es a raszant költsegvetes teljes hianya ami a kulönbseget okozza. Plusz anno Stohl Buci kokoval vagy sem, de olyan magavalragado es hiteles lendulettel vitte a musort, amihez istenes es Lilus izzadtsagszagu erölködese a közelebe se jut.

bobby.ewing 2014.12.02. 12:16:53

@Bosx:
ebből azért látszik, hogy Reni a barátait nyugodtan beáldozza a pénzért

Krétagarbó 2014.12.02. 12:25:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát, lehet, neki inkább pöcök, mint gombocska:) Télleg nem járt jól, itt röhögök rajta.

Krétagarbó 2014.12.02. 12:35:28

@Warlimont: ez így van. talán az legelső szériára volt igaz, hogy ennyire extrém emberek nem voltak a villában, vagy legalábbis nem a szexre épült a történet, hanem az egyég emberi kapcsolatokra.
A pénz hiánya erősen látszik (hol van az már, amikor 2004 májusában csatlakoztunk az EU-hoz és a villalakókat kivitték különböző EU-s országokba pl.) és egyértelműen elment a játék egyfajta trash reality felé, ahol - ha szóról szóra nem is - de egy bizonyos forgatókönyvet csak követnek az események.

egyemakisszíved 2014.12.02. 12:39:24

@Warlimont: @malevil2050: Edina ideális győztesnek tűnik, ebben a szériában a női karakterek dominánsabbak, mint a férfiak, tehát szerintem a szerkesztői szándék is megvan, hogy engedjék őket érvényesülni. Edina meg okosan játszik, kedves lány és nevetni is lehet rajta. Ha nagyon nem járatja le magát valamivel, és a műsor végéig nem lesz nagy elutasítottsága, szerintem meg tudja nyerni. Ő maga is elmondta, hogy erre készül az egyik filmes bemutatkozásában, hogy bebizonyítsa, hogy egy lány is nyerhet, és nem kell hozzá műmell, műsegg, kihívó kinézet és viselkedés. Hát lássuk!

Aharon 2014.12.02. 12:49:04

@Warlimont: Meg a VII. ker is, személyemben, és még sokan mások. Remélem. És azt is, hogy számít majd valamit.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 12:51:44

@Krétagarbó: azzal sincs gond amúgy ;)

Csak az a mocskos képzelet és fantázia, amiatt ilyen értelemben nem járt jól :) :D
Akkor ő nem is tevepatát villant ezekszerint....

edics 2014.12.02. 12:55:33

Fanni sodródik a játékban Denisz viszont taktikából mozgatja a lánykával a takarót az az érzésem... Emlékszem még a BB1-re ott is gyorsan hazaküldték a nézők a kisgyerekes anyukát Angélát. Nem hiszem hogy Zsuzsika több időt töltene bent mint anno Angéla...

malevil2050 2014.12.02. 13:31:42

@Warlimont: Jóval többet tudsz,mint én erről a műfajról,mint én így fejet hajtok és elfogadom az érveket :)

malevil2050 2014.12.02. 13:32:17

@egyemakisszíved: Tőlem mindig meg fogja kapni az appot :)

Copfos Gizi 2014.12.02. 13:38:58

Hátöööö..
Azzal kezdeném, hogy jól beetettetek, mer nem szeretem ezeket a valóságsóóókat, de akkora szöveg van a blogban róluk, hogy eCCerűen muszáj volt nézni :)

Szóval, itt van ez a Böhöm Test, aki megint kitaláltam, hogy ugye alva jár. Az ugye feltűnt, hogy drága csapattársai konkrétan ballisztikus ívben tesznek rá? Csak az ellenfél csapat segít neki? Na jó, a másik nemű böhönye még beszállt, de egyébként semmi támogatás -.-

Vajon Medve testvér ezt lereagálja majd? Hajlandó eljutni a tudata eddig?

Más. Amikor látják a T szerkik, hogy Villa apraja-nagyja konkrétan retteg ettől a sültbolondtól, miért nem tesznek valamit? Mert ugye, az egy dolog, hogy bolond, de egy ekkora test, ha elszabadul.... Szegény Robin. Még, jó, hogy nem lapította ki -.-

Azért én féltem Őket egytől egyig Macitól. Valaki írta, hogy nem sok hiányzik neki, hogy bekattanjon... Tényleg. Csak nézni kell a szemeit, gonosz.. Jól összeillenek Renivel...Piha...

barakka 2014.12.02. 13:45:07

@Aharon: Csatlakoznek a VII. kerhez (is) :)

karev 2014.12.02. 13:46:40

@$$$=$$$: amúgy tényleg történik is, vagy csak imitálják? :) mert nem láttam egyik eksünt sem, kérdezem.

karev 2014.12.02. 13:49:10

@Krétagarbó: azért pénz nélkül is ki lehetne találni jó dolgokat nekik. pl. a csipogó keresés nagyon vicces volt, és sztem ők is jól érezték magukat.

edics 2014.12.02. 13:51:13

@karev: Rengeteg olyan dolgot tudnék amivel egymásnak feszülhetnének.. De ha a nem hát nem.. Az bosszant hogy úgy gondolják aki ezt nézi annak ez így is jó és csókolom... :(

karev 2014.12.02. 13:55:11

@edics: bot, de ezt most nem értem.

edics 2014.12.02. 14:02:04

Arra gondoltam hogy nem történik semmi bent... Mert mi akik nézzük a szerkik szerint nekünk jó így is ahogy van... Bocs ha nem vagyok világos.. Ezer dologban vagyok benne... :)

karev 2014.12.02. 14:25:51

@edics: én konkrétan Fanni és Komisz eksünjére voltam kíváncsi, vajon nem csak úgy tesznek, mintha.

Warlimont 2014.12.02. 14:42:18

@Copfos Gizi: Don`t panic. Maciteso nem fog elszabadult gözhajokent rombolni, ha meg megis be akar indulni, könnyu elfutni elöle... :) Mire felall a nagy dagadt hasaval, a többiek mar Gödöllönel jarnak. :) Beteg egy fasz nem vitas, es a kronikus nöhianytol van valami perverz csillogas a szemeben, de gonosznak talan azert nem neveznem.

Warlimont 2014.12.02. 14:46:47

@karev: "amúgy tényleg történik is, vagy csak imitálják? :) mert nem láttam egyik eksünt sem, kérdezem"

Az elözö szeria elejen is volt valami takaro alatti szex, talan Aurelioval a föszerepben...? A többiek bementek, es poenbol le akartak huzni roluk a takarot. Persze nem huztak le, de a kavarodasban annyira egy villanasra felrecsuszott, hogy latszodjon, ott es akkor a sracon volt alsonadrag rendesen, tehat a nagy lelkes tilitoli a takaro alatt elegge ketseges lett....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 14:54:00

@Warlimont: hát nem azért, de attól, hogy hátul, a fickó seggén látszott az alsógatya, elöl még simán tilitolizhatott. :D

mervinjminky (törölt) 2014.12.02. 14:59:01

@Copfos Gizi: előző szériában krisztián bebszva késsel hadonászott a hálóban... tuti fel vannak készülve ezekre a helyzetekre. az mondjuk nem mindegy, hogy mennyire provokálják ki a többiek belőle. de kb. laciban is elég magas az agresszió faktor

Warlimont 2014.12.02. 15:17:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Izlesek es pofonok, de en azt gondolom, ha tenyleg csinalja az ember, akkor vetközzön neki rendesen a dolgoknak, plane akkor, ha amugy nagy szeretettel rohangalt egy szal propellerben minden gatlas nelkul.... :)

karev 2014.12.02. 15:20:33

@Warlimont: Simon volt, nem Aurelio. és az valós volt elvileg. de én most erre vagyok kíváncsi :)
süti beállítások módosítása