Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x03 - Egy összefaszozott szerelmi ágy... :(( (18+)

2014. november 19. 07:35 - Chat Géza

vv7.3.1.gif

Az első arconpörgős bulikah

Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott Simon is akkor aratott csak igazán), de ez most nagyon úgy néz ki, hogy minden idők castingja az idei. Egyelőre. Bár, Én a beköltöző brigádot inkább látom egy Aranypart 2 keretein belül, ahol a Tesztoszteron Matyiknak nincs megtiltva a testi fenyítés, de bízom benne, hogy a villaszabályzat lesz annyira simulékony, hogy egy-egy súlyosabb catfight azért első vérig elfajulhat. A Thunderdome-os kettő megy be, egy jön ki deathmatchet azért én se akarom.* Na, a mai műsor a teljesség igénye nélkül picit megidézi Trianont, de lesz kötelező vetkőzős feladat is. Lilu és Bence üdvözölnek minket, én is őket, puszi a hasukra, vicceskednek, bár Bence értetlenkedve néz Lilura (pont, mint Vikcsu, ha meghall egy összetett mondatot) amikor a Celeb vagyok…-ban előszeretettetel használt, talán egy kicsit túl is tolt „ment a fúrás, faragás” szófordulatot használta. Bence itt egyből a kefére asszociált, pedig itt csak az ármánykodásról van szó. Bence, hát nem nézed a mentorod, a bátyád műsorait, és nem szívod magadba szivacsként mindazt, amit Balázs mondd? Ejnye.

*De.

A reggeli ébredést egy erektált fasszal reprezentálnám. De amúgy Basszájba csinált rántottát, na bumm.

vv7.3.2.gif

A villában Tizenkétkerület nagyon nyomul Kazalra. Ez annyiban kimerül, hogy folyton a nyakában liheg és végtelenül bénán kedveskedik neki. Jó, mondjuk első ránézésre Kazal sem  vágyik arra, hogy hexameterben megírt versben zengjenek neki dicsőítő ódákat, így wannabe szexuálpszichologusként merem azt mondani, hogy sínen van a téma. Lesz itt hegesztés, mindenki lenyugodhat a picsába. Kazal szerint Tizenkétkerület sose edzett és hajlamos a hízásra, de sebaj, majd aszongya: Álon Dálont faragok belőle. Igen, így szép fonetikusan, miközben a sármőrre, az aranytestű istenre, Alain Delonra gondolhatott. DE Tizenkétkerület egy pillanat alatt kikerül a baszópixisből, amint Basszájba, egy kicsit megmasszírozza a vállát.

Olyan tesztoszteronos keze van – böfögi fel Kazal ezt a kis bölcseletet.

Plasztik és Basszájba eléggé egy hullámhosszon pörögnek, így nem kell sok, hogy önszántukból bekurblizzák a szarturbinát és Vikcsu felé fordítsák. Te ide most jólérezni jötted magadat – kezdi Basszájba a hatalmas érvelést, amivel egy pillanat alatt teledumálja Plasztik ürességtől kongó fejét, hogy amúgy hiába van pariban Vikcsuval, tök lehúzza a csaj, egy pióca, egy energiavámpír, egy fíreg, na. Igaz is. Fogja a cuccait, átpakol Basszájba ágyára, oszt kalap. Erre Vikcsu mintha Isten nemi szervét is a szájára venné, de nem biztos, az viszont tuti, hogy már ezzel is fölkúrták a cukrát. A szemetek. Lilu belekezdene egy kisebb lélektani fejtegetésbe, de Bence félbeszakítja. Így:

Majd elolvasom Orvecz Nóra könyvében, hogy mit gondolsz erről.

És persze kötelező jelleggel jön a riszaviadal, ami abból áll, hogy a sunák csöccsel, seggel támadnak a faszikra, míg férfiak csak letoltak egy wannabe chipendale showt. Komisz fasszal előre célozza be Vikcsu arcát, Basszájba a kidolgozott felső testével simul minden nőstényhez, Tizenkétkerület meg idiótán táncol. Vicces gyerek ő, de ez most gyenge volt, mint egy lepke fing. Basszájba és Kazal nyeri a VV első densz kontesztjét. Nyereményük egy romantikus éjszaka a nászágyban. Ők ebből nem kérnek, így ha az élő bejelentkezés nem csal, akkor a bünti a megszokottnál jóval kreatívabb: Kazal rakoncátlankodó fürtjeit hajvasalóval kiegyenesítették, amitől úgy néz ki, mint egy lenyalt fejű spániel, Basszájbát pedig megborotválták, amitől szerintem még a heréi is visszahúzódtak kicsit, annyit vesztett macsóságából. Ja és még össze is bilincselték őket. De a tánc is megvitatásra kerül a stúdióban.

- Tizenkétkerület tánca mennyire nyomorult volt, nem? – kérdezi Lilu

- Nyomorult? Neeem. Cuki volt. Miért Lilu te, hogy táncolnál? – olt vissza egy verbális csicskalángossal Bence

Lilu terel, mire Bence eljátssza, ahogy Lilu pingvinezve totyogna tánc helyett, hogy elalibizzen egy ilyen feladatot.

Megérkezik Miss Erdély. Még jó, hogy nem teszik be a megszólalásai alá a székely himnuszt, hogy egyértelmű legyen a származása. A reakciók vegyesek.

Megérkezett Rúzsa Magdi és fel fog lépni? – kezdi meg szépen kitaposni a sztereotíp jellemábrázolást Komisz. Erre jön ez a dialóg:

- Te nem magyar vagy. - Kazal volt a bátor, aki ezt így kijelentette, de csak óvatosan hékás, az Éden Hotelben súlyos következménye volt a szlovákfasszopókurvázásnak

- De magyar vagyok, csak erdélyi. – vág vissza a lány.

- Tudtam. Akkor te tudsz káposztát csinálni. - mondja Kazal, akinek pont itt nyílt ki fejében a közhelyszótár

Dennis a komisz összefaszozza a szerelmi ágyat, amin Plasztik Dóri és Basszájba ezen nagyon jóízűen tud nevetni, mivel nem túl bonyolult lelkek ők.

vv7.3.3.gif

Téged annyira csipázlak, hogy már most – két nap után – csináltatnék barátság tetkót, pedig olyanom sose volt. - mondja nevetéstől fuldokolva Basszájba, akinél kábé 20 deka párizsi árán mérhetik a barátságot

Na, az jó. Nekem jöhetne a koponyámra egy LÓ. – mondja Komisz

Könyörgöm, most küldjenek be egy tetováló művészt!

Érkezik Maci, akinek az alaposan megszerkesztett bemutatkozó kisfilmjétől egy halál szerethető figuraként jön le. Igen 191 kg, de hát ki nem szarja le. Lilu és Bence még nyüstöli picit, így kiderül, hogy attól bepipul, ha valaki a külcsín alapján ítélkezik. Nos, ha tavaly vikit, ledagadtbüdöskurvázták, akkor itt is lesz ilyen, én előre szóltam, de hogy egyből megszeressék a már bent hereveréző lakók Macit, kap egy kulcsot, ami a Basszájba és Kazalra rakott bilincset nyitja. Én már most a vizilovakkal vagyok Macinak szurkolok, pláne, hogy FOGYNI MEGY BE. Ő azzal számol, hogy végigtolja a játékot, minden nap gyúr vagy szexel, ahogy esik éppen, ugye, aztán 50 milkával gazdagabb, de 50 kilóval könnyebb lesz. Ennyike. Legyen így. Emelem süvegem, ha megcsinálja.

Napi kínzó kérdés:

Kinek az agya fog előbb megzápulni? Az övék vagy a miénk?

És a végére a Dóri-féle kötelező napicsöcs:

Screen Shot 2014-11-19 at 7.35.10.png

Screen Shot 2014-11-19 at 7.35.49.png

Címkék: 18+ vv7
456 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 07:44:21

"önszántukból bekurblizzák a szarturbinát és Vikcsu felé fordítsák" :DDD
Macit már így látatlanban is csípem, remélem így is marad:)

Tapmancs 2014.11.19. 07:48:43

Még nem láttam a tegnapit, de: van a villában valami fitnesz-cucc (úgy mint futógép, szobabicaj, súlyzók, satöbbi), ami segíthet Macinak a fogyásban? Mert ilyenek nélkül elég nehéz lesz.

Egyébként meg a mi agyunk fog hamarabb megzápulni. Már most látok erre jeleket.

ő-szinte 2014.11.19. 08:06:31

pont most parádéztam az lőző posztban, hogy elaludt sixx, de akkor ma nem ő van
de akkor is elaludt :DDDDDDDDDDDD
minnyáolvasom, a gifek alapján lesz mit ;-DDDDD

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.19. 08:16:18

@Tapmancs: félek a költségvetésbe ez nem fog idén beleférni:) Nem tudom hogy lesz így maciskodás.

karev 2014.11.19. 08:19:06

"mivel nem túl bonyolult lelkek ők" köszi, jó volt :)
sziasztok!
ennek a Dórinak ütni való feje van. az a baj, hogy mindnek.

karev 2014.11.19. 08:21:08

@Tapmancs: saját testsúlyos edzés is hatékony.

g-ko 2014.11.19. 08:28:45

Eddigi tendencia alapján Macilaci inkább hízni fog egy jó huszast. Misserdély meg gógyisabb, mint mutatja magát.

hannamontanna 2014.11.19. 08:33:34

Ez a Lacigyerek ritka egy tenyérbemászó fajta. De tényleg kis kölyökfeje lett amint megborotválkozott. Elsőre nem is tudtam ki ez?
Lilu meg Bence kezdenek olyanok lenni, mint Balázs és Jani. Jól elvannak egymással, vicceskednek hosszasan, műsoridő meg megy. De biztosan nincs mit bevágni, gondolom.
Belenéztem a belevalóba is, Au beszólogatott VVVikinek, aki gondolom a kamerák mögött állt... Azt hiszem ez a feladat Viki élete álma: ő adja az instrukciót :-DDD
Amúgy ez a Vikcsu név kiakaszt, de rendesen.

Tapmancs 2014.11.19. 08:36:22

@karev: Csak nem 190 kilósan. :D
Ilyen súllyal sétálnia kellene rengeteget, az pedig nem pálya hogy körbe-körbe járkál a villaudvaron, futógép kéne neki.

Akármi Áron 2014.11.19. 08:44:40

Hát igen, korán érkezett az emészteni való reggeli, de köszcsike:D
"Akinek pont itt nyílt ki a fejében a közhelyszótár" (Kazal) hát pityigós vót, jelentem
Szóval Géza te már, most a vizilovakkal vagy?:)))))
Hajrá Edina v. Ádiná, :D

Akármi Áron 2014.11.19. 08:47:08

@☺ágica: Szva Ágica, vakon bízol benne?:) Még én se vízionáltam, majd délben.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.11.19. 08:50:38

@karev: Ja...saját testsúlyos edzés!
Ha eljutna odáig, hogy csinál 5 guggolást, 5 fekvőt, meg 5 húzózkodást, indulhatna amatőr erőemelő bajnokságon! :P
Nem tom' te hány kiló vagy, de javaslom, köss a lábadra/hátadra/akárhová csak 50 kilót, aztán próbálkozz a "saját testsúlyos edzés" kivitelezésével! :P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 08:53:33

Üdv, elf-társak.
Poszt jó, animdzsifek mégjobbak, aláírásokkal együtt tökjók :)

Lehetne éppen edzeni gépek nélkül is. Van bent ásványvizes flakon, miegyebek.
De sikerüljön neki fogyni, akár mozgással, akár a szex révén.

@hannamontanna: akkor jó, hogy nem nézem, mert L&B jobban idegesítenének, mint a bent héderelő összes zombi együtt. Balázst és vadont sem csíptem/em, L&B-t már korábban sem bírtam, de ha még a másik kettőre is fognak hasonlítani, hááát.....

Miért gondolják amúgy ezek a párosok, hogy ez a szórakoztatás/műsorvezetés non plus ultra-ja azért a kurvasok pénzért, amit ezért felnyalnak?!?

karev 2014.11.19. 08:54:56

@Tapmancs: jó lesz az körbe-körbe is. :)

Morcz 2014.11.19. 08:55:25

Géza, köszi a gifekkel megspékelt hogyvoltot, jókat röhögtem! :D

Tegnap elfelejtettem: a "kedves" Lilu a nyomorult, nem Dani tánca. Índítsunk egy petíciót a "Vissza Stohlt-t és Nócit a VV-be!" témában, mert ezt a zenetévétől szabadult ribit már képtelen vagyok elviselni..... :S

@Tapmancs: sajna a futógépeket is adott teherbírásra méretezik... :( Nem hiszem, hogy az IKEA bútorokkal "gazdagon" berendezett villába beküldenének egy számára megfelelőt. :(

A tegnapi on-ból egyébként kiderült, hogy Ádiná egy sumákolós kis magát sajnáltató szarkavaró. ki vele!

karev 2014.11.19. 08:57:16

@CsigaBiga: kezdetben annyi pont elég lenne. 52-53 vagyok :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 09:02:20

@Morcz: +1, de hatalmas.
Tökkkéletesen egyetértek.
A másik zenetévés - magát sztárnak érző - idiótából is elegem van már... :(

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 09:02:55

@Akármi Áron: szijja:) elsőre szimpi. az ilyen mackók néha nagyon szerethetőek tudnak lenni, de majd kiderül. viszont fogyni szerintem nem fog tudni...

Krétagarbó 2014.11.19. 09:17:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ugyehogyugye? Én is ezt mondtam tegnap. Hétvégén néztem a celebvok angol verzióját, ott két pasi vezeti, viccesek, tők jók, de nem vágnak egymás szavába, nem egymással hülyülnek és nem egymást szórakoztatják, hanem a nézőket.

Krétagarbó 2014.11.19. 09:18:22

@Morcz: igen? mi volt az onlányban? az előző posztcsi végét még nem olvastam, ott remélem lesz tudosítás:)))

városi fiú 2014.11.19. 09:27:35

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Minek a fogyashoz futogep? Be kell adni Macinak egy gyalosagi asot, azzal kuzdje le magat a kertben a fekukozetig. Par nap alatt csenevesz fiu lesz belole.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.19. 09:27:56

@Krétagarbó: küldtem privát message-t a blog.hu-n keresztül...

Krétagarbó 2014.11.19. 09:28:33

@Krétagarbó: köszi, közben elolvastam. Ahogy látom, a káposzta körül forgott minden...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 09:28:40

@Krétagarbó: de ha két hülye azért kap rohadtsok pénzt (és ezzel megerősítést, hogy márpedig kurvajó amit csinálnak), hogy ezt művelje - gyak magukat és egymást szórakoztatják, uúgy, mint a rádióban - akkor nem várható ilyen irányú minőségi javulás.

2 stand-upos (pl hadházi és kiss ádám, de még akad jópár) sokkal jobban elvezetné a műsort.
Ők tényleg viccesek, és sztem élveznék is, ahogy a cölöpöket (mondjuk egy balázs, lilu, bencus, vadon társaságot) szopathatják...

Krétagarbó 2014.11.19. 09:30:41

@foxwiththegloves: nem kaptam meg. Elküldöm a mail címem.

Morcz 2014.11.19. 09:31:54

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "A másik zenetévés - magát sztárnak érző - idiótából is elegem van már... :( "
Detto!

@Krétagarbó: ameddig bírtam idegekkel néztem az on-t. Röviden: Ha jól vettem ki akkor volt valami feladat, amiben Ádiná-nak és Daninak vacsorát kellett celebrálnia többieknek. Az meg is született Székelykáposzta formájában. Ádiná szerette volna ha együtt vacsoráznak, de közben lett pia, így nem ült le együtt a társaság, sőt valaki/valakik meg sem kóstolták a kaját, na ezen ment a pampogás, ami fél óra után lezsibbasztott, és inkább elmentem aludni.... Közben Vikcsu és a műnő megpróbálták tisztázni az átköltöztem.... dolgot, persze jó hossza, amiből levontam a konzekvenciát, hogy a playmateknél kötelező elem a b+ szó használata... :)

Morcz 2014.11.19. 09:33:35

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Az általad emlegetett illusztris műsorvezető társaság egy napot nem bírna ki a dzsungelben. :D

Krétagarbó 2014.11.19. 09:35:50

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: bár nem ismerem az angol verzió két műsorvezető csókáját, nekem úgy tűnt, hogy ők is valamiféle humoristák, lehet, hogy stan-up-osok. Tényleg nem értem, miért gondolják a műsor kitalálói, hogy a magyar ember erre a szar műsorvezetésre vágyik?

Tapmancs 2014.11.19. 09:38:26

@Morcz: "sajna a futógépeket is adott teherbírásra méretezik..."

Tényleg, erről el is feletkeztem hirtelen. De a névleges terhelése egy-egy masszívabb fajtának csak van 130 kiló, azt meg reméljük hogy legalább másfélszeres biztonsági tényezőt használtak a tervezésnél. :)

Az meg ugye nagyon nem mindegy hogy mit etetnek vele. Ha csirkemellet kapna zöldséggel tészta helyett, valszeg fogyna különösebb extra mozgás nélkül is, lévén hogy a saját súlyának cipelése folyamatos súlyzózással ér fel.

Morcz 2014.11.19. 09:43:24

@Tapmancs: Majd kiderül, hátha sikerül neki. Ha emlékszel a VV6-ra, volt aki a fogyihéten nem fogyott...:D

@Krétagarbó: nincs mit. :)

karev 2014.11.19. 09:46:23

@Tapmancs: sztem ekkor súlynál már az is sokat jelent, ha befelezi az adagokat, nyilván ne csipszet, csokit, meg fehér kenyeret tömjön kétpofára, de a kisfilmben azt a hústálat hétfőtől péntekig ennénk ebédre Szőrössel. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.19. 10:14:48

szerintem sokkal jobb lett kazal haja, hogy kiegyenesítették. de újradesignolták a többi lakót is, plasztiknak levágták és újrafestették a haját, meg kicsit be volt hullámosítva, ahogy az élőben néztem, szóval nem tuti, hogy ez a büntetés része volt. rendesen ki is voltak sminkelve. tuti bement valamelyik designerük, most végre nem az, amelyik idióta egyenfrizurát vágott tavaly a lakók férfitagjainak hajából.

mézescsók 2014.11.19. 10:22:25

Szerintem Lilu és Bence, ha nem fergeteges a humoruk, de nem is annyira borzasztóak. Ehhez a műsorhoz elmegy. És tévedés azt hinni, hogy haza stand up-osaink remekelnének. Van köztük is béna, nem egy. Másrészt spontán szituációkat (mondjuk egy beköltözésnél, nem az esti összefoglalónál, ahol nyilván előre megírt a szöveg, az meg nem Liluék sara teljes egészében), egyáltalán nem biztos, hogy jobban kezelnének, Netán humorosan. Elég, ha a Pistikés reklámra gondolok és beleborzongok.

Morcz 2014.11.19. 10:24:14

@mézescsók: milyen Pistikés reklám?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.19. 10:24:40

Az új lakóra (nem macira, a színésznőre) nagyon kíváncsi vagyok, szerintem törtető kategóriában indult így látatlanban:)

mézescsók 2014.11.19. 10:33:38

Gyanítom, a pasi nem fogy semmit. Egy ilyen ingergazdag környezetben, ahol adva minden, ami szem-szájnak ingere, nem kell érte megdolgozni, nem kell érte a boltba menni, nem kell elkészíteni, mert félkész és kész kaja is rendelhető,esetleg akad 1-2 szakácsvénával megáldott amatőr, ahol csak a kezedet kell kinyújtani a kaja után és megrágni,úgyhogy ott husika nem fog fogyni. Ha mégis, akkor akkora akaraterővel, amekkorával lazán megtehette volna itt kint is.Szóval Ő a másik, aki meg akar hatni. Nem megy, lúzerkém.
(Amennyiben betegség miatt ekkora a súlya, bocsánatot kérek, de akkor ne szédítsen bennünket holmi fogyókúrákkal, mert kamu.)

Morcz 2014.11.19. 10:34:18

@foxwiththegloves: okj-s sulival hogy lett színésznő? Nem leeht h. valamelyik reality műsorban láthattuk őt is?

Morcz 2014.11.19. 10:37:46

@mézescsók: betegség miatt, ezt el is mondta a beköltözés előtt.

mézescsók 2014.11.19. 10:38:48

@Morcz: Valamelyik stand-up-os pasas idióta kisgyereknek van öltözve és a tanárbácsival fecserészik erről-arról, az anyjáról, aki eldózerolta a tanbácsi autóját, csak az az öreg majom meg ne tudja, a papáról, aki segített a suli felújításában, de leamortizálta a kezét, Ő pedig -m ármint a kissrác - nagyon ügyesen felborított valamit, így aztán az egész tantermet meg kellett csinálni.Erőltetett, ötlettelen, gyagya az egész. Lehet, hogy a kölyköt nem Pistinek hívják, de most úgy emlékszem rá.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.19. 10:38:52

@Morcz: nemtom, csak az adatlapját láttam, onnan idéztem h saját elmondása szerint "szabadúszó színésznő", jelentsen ez bármit:)

pink ninja 2014.11.19. 10:41:22

@Akármi Áron: jo reggelt, remelem lenyomod ma a digit, szoritok :)

Hajra Macisrac \o/

Nehez lesz am ugy fogyni, hogy bent van, ossze-vissza alszik, ossze-vissza eszik. Nem lehetetlen, csak mikor hajnali 3-kor meg a kotelezo beoltozos buli lesz, aztan reggel ebreszto, akkor tuti nehez lesz ravenni magat, hogy ne az elso random kajat falja be es meg mozogjon is kicsit dogfaradtan.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.19. 10:42:15

Van egy kis baukószerű "vadmacskaság" (by peticsé) a tekintetében:)

mézescsók 2014.11.19. 10:43:59

@Morcz: Nem láttam a beköltözését, majd megnézem utólag. Ez esetben viszont a betegségét kellene kezelni, mert anélkül nem fog fogyni50 dkg.t sem, nemhogy 50 kg-t. Amúgy szimpatikus lenne a fazon, de ne jöjjön ezzel a fogyni akarok dumával, mert nem sok értelme. Én meg a jövő heti lottó ötöst akarom. Denzel Washingtont akarom az ágyamba. És a világbékét.

malevil2050 2014.11.19. 10:55:07

A plasztik az iccaka beb@szott de nagyon.Szépen finoman rá is nyomúlt a gyerek.Először közös fűrdőzés,aztán kb egy óra azzal ment el h befűzze a paplany alá a csajt .Sztán ment a maszatolás alatta.Jajjj.neeee...deee ,nem azért jöttünk.....nyüglődtek.Aztán a szerkik beadták a fekete halált.Hogy mi történt és hogyan utánna? - egyenlőre homály fedi.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 10:58:31

@városi fiú: nemtom, mert nem én írtam, h kell hozzá, épp ellenkezőleg, énis azt mondtam, h szükségtelen.
Személy szerint utálom is, a szabadban szoktam futni.

@Morcz: az engem nem zavar, ha ők 1-2 nap alatt elhullanak. A műsor lényege úgyis az lenne, hogy a néző (én, mi) jól szórakozzunk, nem pedig nekik kell jól érezni magukat.
Sztem rekordnézettsége is lenne a műsornak egy ilyen lebontásban.

@Krétagarbó: mert kreativitás 0, hanem mindig a jól ismert paneleket húzzák elő, semmi saját ötlet, kezdeményezőkészség. Plusz még azt is el bírom képzelni, hogy nyígni kezdenének ezek a szánalmas arczok, hogy márpedig ők a sztárok, őket egy ilyenből nem lehet kihagyni, meg különben is....

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ezen nem fogunk összeveszni :) sztem erőltetett szarok. Mondjuk nekem előítéleteim vannak :D

@ミラ: sziaaa.
Akkor most minden faszi fejére a Komisz fején látható szőrtakarót (szegény ember Karel Gott-ja) kellett volna applikálni :D

Tényleg, emlegették már az INGYENES Applikációt vagy 40x???

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.19. 11:08:43

@malevil2050: Ja, pont most akartam írni. Csőröztek erősen, meg volt 'olyan' jellegű lihegés is, aztán a tiltakozás, megint lihegés, megint tiltakozás. Valószínűleg 'sszájba olyan helyekre nyúlkált, amik jók voltak plasztiknak.
A paplan alá befűzés egy közös edzés és egy jó erős masszír volt.
Ja, és 'sszájba folyamatosan leoltotta plasztikot, hogy miért ilyen jó kislány, hogy mindenkivel jóban van, ne legyen ilyen.
Azt is megtudhattuk, hogy 'sszájba ki nem állhatja a műnőket (értsd, az olyanokat, mint plasztik), de valahogy ő más, a bensője fogta meg.
Azt persze elmondani nem lehet, hogy hányszor hangzott el a bazdmeg, köcsög, geci szóhármas.

Krétagarbó 2014.11.19. 11:21:45

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: szép és tartalmas este volt akkor.
Király (vagyis Károly) a nickneved:))

malevil2050 2014.11.19. 11:22:00

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Igen,én csak néha-néha nézek bele,amikor éppen "gépközelben" vagyok.Ezért nem tudom a neveket sem de egyértelmű a nyomulás.De vigyázzni köll,mert ha a nuni is mű akkor kell egy hekto gépolaj h jó legyen a viszkozitás és jól be kell állítni a lökéshosszat.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.19. 11:25:41

@Krétagarbó: A nevem boglyának köszönhető, ő faragott belőlem álondálont.

Morcz 2014.11.19. 11:26:22

@mézescsók: Te, nem a Badár Sándor volt a hülye kisgyerek? mintha rémlene valami....
A macisrác a beköltözés előtti kötelező beszélgetésben elmondta, hogy 8 évesen kivették a manduláját, amitől megborult a hormonháztartása, és elkezdett hízni. Előtte vékony kisgyerek volt.

@KapitányG: köszi, nem hangzik rosszul, elolvasva az általad belinkelt adatlapokat, lehet hogy kipróbálom...:)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Sztem rekordnézettsége is lenne a műsornak egy ilyen lebontásban."

Az tuti......:D

Morcz 2014.11.19. 11:27:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: miért Álán Dálon előtt mi voltál? :))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.19. 11:33:57

jaj mert megfogta a belsője, amit ilyen baromi gyorsan és baromi mélyen megismert 2 nyomorult nap alatt. de. hát vagy csak meg akarja dugni, hogy megnyerje a fogadást :D meg mert szeret dugni, voltaképp ennyi elég is, kazalnak meg nem bírja a hangját (megjegyzem, ezzel se lenne egyedül). édesistenem, a nők milyen naivak tudnak lenni. ahogy előadta neki a tegnapi öfiben is, hogy ő hogy ismeri meg hú meg micsoda barátok. aztán a barátságtetkó a másik lököttel. ő aztán tuti nem szokott ilyet meg hú, meg ha, aztán most egyből két ember is ekkora barátja lett. miért nem hiszem én ezt el?

hannamontanna 2014.11.19. 11:34:34

Valaki tudja, hogy ezeket az idióta szponzorsapkákat miért kell erőltetni? Némelyiken úgy néz ki - főleg a csajokon - mint ha a kamionsorról ugrottak volna be egy pillanatra. Még a vörös rúzs hozzá - mint anno Izán - és mondhatják, hogy mennyi a mónikázás..... :-)))

Andrey 2014.11.19. 12:02:53

Lilu meg Bence nem maguktól csinálják ezt, a készítők várják el ezt a fajta humort. Anno már a zikszfaktor adásmenetében is benne volt, hogy hol kell poénkodni és mivel.
_________________

Nem értem, hogy Edinát miért kell kicsúfolni székely tájszólása miatt...

Andrey 2014.11.19. 12:06:10

@hannamontanna: Azért kell erőltetni, mert ezért fizetnek.

karev 2014.11.19. 12:15:22

@foxwiththegloves: segítség bajban vagyokba elmegy :)

karev 2014.11.19. 12:16:34

@mézescsók: nekem nem kell DW, tiéd lehet :)

karev 2014.11.19. 12:17:26

@malevil2050: bírom az ilyet, kelleti magát, utána meg jaj, nee...pff.

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 12:18:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mármint itt a blogon?

Deniszgyerek emlékeztet vkire, de nem jövök rá...

karev 2014.11.19. 12:20:24

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: a bensője 2 nap alatt? gratulálok. nekem még sosem sikerült.

karev 2014.11.19. 12:24:22

@☺ágica: nem Istentelen Bencére? ha jobban megnézed... :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 12:35:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Vikácsuért nagy pirospont!

@☺ágica: engem is,. ráadásul asszem vmi irritáló egyénre. De még nem fejtettem meg, h kire.

@karev: áááá, sztem nem rá.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.11.19. 12:36:52

Egy darabig azt hittem, hogy Maci az éléskamra kulcsát kapta meg - extra kicseszésként -, ahová akkor megy be, amikor akar.

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 12:38:29

@karev: hasonlítanak, de vki más lesz az. lehet, hogy a saját kis életemből, de hirtelen nem jövök rá

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: vszínű:) azért temettem jó mélyre az emléket:)

csiri bá 2014.11.19. 12:45:42

@Morcz: "Índítsunk egy petíciót a "Vissza Stohlt-t és Nócit a VV-be!" témában" - aha és azt hallgassuk naphosszat, hogy kinek, miért és hány évre vették el a jogsiját? :D

lakatos ájfón 2014.11.19. 12:46:05

Jó lett az írás ismét :) Totál átjön az a gyökérség, ami bent van, úgy is, hogy az ember nem nézi a műsort, sőt így még szórakoztató is!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 12:50:04

@lakatos ájfón: Ájfón, sztem totál igazad van :)

Tök felesleges elbasznunk az időt h nézzük, bőven elég, ha itt olvassuk, és elszórakozunk rajta így :D

KnitKat 2014.11.19. 12:55:22

@ミラ: Nem neked kell elhinni, hanem akinek éppen benyal

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 12:58:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :D

Az felpezsdítette volna a kedélyeket,
És jöhetne a magyar Éhezők viadala level 5 :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.19. 13:00:25

@KnitKat: a fenéket nem, néző vagyok, potenciális szavazó. ha hazudik, nem növeli éppen a szimpátiámat. lehet, másokét igen :)

KnitKat 2014.11.19. 13:21:26

@ミラ: ez igaz, de itt "szövetségeseket" kell gyűjteni, hogy ne rá rakják a jelet, ne ő menjen párbajozni, ő ezt így csinálja. plusz így könnyebben bejut a plasztiknő bugyijába. nem védeni akarom egyébként, szívlapáttal basznám szájba. így is elég gyökér a gyerek, az hogy hazudik, az szerintem nem oszt, nem szoroz (nálam legalábbis). ebben a játékban megengedett a hazudozás, csak jól kell csinálni.

Rémület 2014.11.19. 13:41:38

Jó napot kívánok, kedveskéim! Mára lett újra rtl2-m, úgyhogy megjöttem. Nem tudom, ki kivel van, de majd jól belejövök. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 13:46:18

@karev: ilyenkor mindig örülök, h más, hasznosabb módon töltöm a szabadidőmet :)

kis.herceg 2014.11.19. 13:48:37

"Na, az jó. Nekem jöhetne a koponyámra egy LÓ. – mondja Komisz"

nem lófaszt mondott?

mézescsók 2014.11.19. 13:48:55

@Morcz: Nem Badár volt. Valami fiatalabb generáció és gyakran lehet látni a tv-ben. Viszont annyira nem fontos, hogy most törjem rajta a fejem, amúgyis pocsék a névmemóriám. Évszámokban viszont még félálomban is párbajba szállok bármikor.
Ellenben, ha Maci játékosunk hormonproblémás, akkor nem fog fogyni. Sajnálom, elég csapás ez neki.
@karev: Jól van, na! Nem akartam rádtukmálni! Egyébként nekem sem kell. Szabad préda!
@KnitKat: Elnézést, hogy belekotyogok, de Plasztik bugyijába bejutni nem nagy kihívás. Menne az minden taktika nélkül is.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.19. 13:50:27

hát ennyi gif pont elég is volt ebből. :D Ezek után még véletlenül se fogok belenézni, és még el se olvastam a posztot...

Akármi Áron 2014.11.19. 13:54:22

@☺ágica: Na, megnéztem Fekete Laci utánzat Macilacit, tényleg az összes pali között a legszimpibb, az meg különösen teccett, ahogy Lilunak finoman beszólt:)
@Rémület: Óh, de jó neked is, erre felé még nincs, holnapra ígérték...nem kapkodták el:)

fran7 2014.11.19. 14:00:15

Azon gondolkodom, hogy így félóra műsor, félóra beköltöző bemutatása üzemmódban, eléggé pörög a műsor. (Főképp az AU-széria végjátékához képest.) Mi lesz ha egy órán át kell műsort készítenie az RTL-nek. Félek előre, hogy inkább nekikezdek Proust összesnek, mert az kevésbé unalmas, mint egy óra VV7.

Akármi Áron 2014.11.19. 14:01:40

@pink ninja: De ari vagy, kicsit lazujjá, de ne véglegesen még:))) most szambáztam tőlük, még ma kétséges, de holnapra mindenképp (ez egy jóduma, mert időt nyertek:D) De zavargatam őket még holnap, és lecövekel, míg nem oldják meg. (Hát miSoda dolog, mikor Lilu ia harsogta, ugye?:)
Nekem is utópisztikusnak tűnik egy 50 kilónyi fogyás, ráadásul mindenféle ellenőrzés, szakember nélkül, majd láttyuk, mennyire bírja.

Puncylla 2014.11.19. 14:09:18

Szegény Edina!
Meg nem nyerheti.
Kizárt, hogy ezek a görények maguk közé fogadják.
Fogalma sincs, hogyan viselkedjen ebben a helyzetben. (Tán az lenne a legjobb, ha beülne egy sarokba sírni. Még akkor is jobban odafigyelnének rá - a szerkesztők.)
Már itt, a hozzászólók között is megy a gúnyolódás. Undorító.

Akármi Áron 2014.11.19. 14:14:46

@Morcz: Ne már, egy kicsit nagyobb tűrőképességet:))))de azért nem veszünk össze, hogy én drukkolok Ádinának, remélem:) Irgum-burgum:D

fran7 2014.11.19. 14:18:30

@Puncylla: Hát, igen. Edina valószínűleg Baróton a laza, lázadó csaj prototípusa. De Pesten ezzel csak egy vidéki kóristalány figurára elég. Remélem nem a durvulást választja beilleszkedési stratégiának.

KnitKat 2014.11.19. 14:30:34

@mézescsók: jogos.
egyébként meg a szóban forgó reklámban, ha ugyanarra gondolunk, Kiss Ádám van. azt hiszem.

malevil2050 2014.11.19. 14:44:09

@Puncylla: Hogy is mondjam, amikor elolvasom a kommenteket néha elcsodálkozom h egy-egy komoly (esetleg erkölcsi kérdés),hogyan jöhet egy ilyen műsornak nevezett akármihez.Nos ez a felvetés is valami ilyesmi.Igen lehet sajnálni, - mert érzései általában mindenkinek vannak (ezt most konkrétan a nézőkre értem) - de azért egy pár dolgot illik figyelembe venni,mielőtt bemegyek egy ilyen sóba.Nem akarom most felsorolni h mik ezek,nagyon sok minden van benne.Valószínűleg ő ezt nem tette meg és most....

mézescsók 2014.11.19. 14:46:08

@KnitKat: Ez az! Kiss Ádám!!!
Ha valaki látta a tegnapi adást, akkor megmondhatná, hogy Maci bevonulása aratott némi meglepetést? Kivel alszik? Remélem, nem üzték a nappaliba szegényt? Elővette a kulcsot?
Hajasbaba és Basszájba azért kapott büntit, mert nem fogadták el a nászágyat? Miért nem fogadták el, mivel indokolták? A közös ágy még nem apropó a kúrásra!

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 14:46:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :))

@Akármi Áron: na igen, az plusz pont neki:) de ez csak az első benyomás...

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: +1. de néha kell egy kis agyzsibbasztás:)

Puncylla 2014.11.19. 14:56:33

@malevil2050: ...nem tette meg, és most nagy árat fizet érte. Csak nehogy úgy járjon, mint BBÉvi, aki belehülyült.

malevil2050 2014.11.19. 15:08:56

@Puncylla: Igen,mivel nyerni bíztosan nem fog,fel is raktam a gépemre az emulátort h szavazhassak,az ő érdekében minél hamarabb essen ki.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2014.11.19. 15:13:54

"magyar vagyok, csak erdélyi" - akkor nem székely. Vagy igen?

Warlimont 2014.11.19. 15:15:17

Szerintem a Maci vagy 10 kilot csak attol le tudna realis idön belul dobni, ha kevesebbet enne.
Ha viszont igaz, amit mondott, hogy nem eszik sokat (persze ez relativ :) ), es valami hormonzavara van, akkor jobb lenne egy orvosi kivizsgalassal kezdeni az egeszet, azutan keriteni neki egy gyogytornaszt es dietetikust, aki kidolgoznak neki egy szemelyre szabott tervet.
Bar szerintem Maci sokat eszik, max nem egyszerre, hanem aprankent folyamatosan. De majd kiderul bent, hogy tolja... :)

Holabög Rém 2014.11.19. 15:21:14

Csaxólok, hogy Basszájba tegnap nagyon szép nevet adott Vikcsunak. Aszonta rá: "az a FÁNK" :D

Akármi Áron 2014.11.19. 15:22:22

@☺ágica: Áh, én is agyaltam rajta, most ugrott be, kicsit Kovács Áronos, a fizimiskája....gondold át:)))

Holabög Rém 2014.11.19. 15:23:02

@Warlimont: az egészséges életmód-szakértésed végéről lehagytál egy autentikus szabadonébredők, vagy tudnodkell vagy ilyesmi linket :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 15:29:09

@bonifac: vannak erdélyi (partiumi) magyarok, és vannak székelyek.
Azt nem tudom, hogy Edina melyikbe tartozónak vallja magát.

Igazából sztem ez tök lényegtelen is.

mézescsók 2014.11.19. 15:31:26

@bonifac: Miért ne lehetne székely? Székelyföld, Szászföld, ahol többen laknak, Erdély területén vannak.Havasalföld és Moldva is. Szóval Erdélyben lakó székely, magyar nyelvű, magyar tudatú román állampolgár.

egyemakisszíved 2014.11.19. 15:35:45

@Puncylla: @malevil2050: Simán lehet nyerni peremhelyzetből is, ha valakinek jók az idegei. Eszter is a VV4-ben milyen sokáig népszerű volt, akkor esett az ázsiója, mikor Atti-Petti tengely befogadta. Edina kapta idáig a legjobb beköltözős kisfilmet, Lilu és Bence is kedves volt vele, a szerkesztők is jó zenét raktak alája. Nem feltétlenül kell a villalakók kemény magjának puncsolni. Elég, ha a nézők rokonszenvét bírja. Dóri amúgy rossz lóra tett szerintem, az utóbbi szériák macsói simán kiestek az első párbajukon, ráadásul Laci ellen büntetőeljárás van folyamatban.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 15:36:07

@mézescsók: azért nem minden Romániában (Erdélyben) élő magyar egyben automatikusan székely is....
Ettől persze Edina simán lehet az, nem tartottam fontosnak utánanézni, hiszen a játék szempontjából ez irreleváns.....

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 15:36:25

@Akármi Áron: nem:S de köszi:)

"fontos" kérdés. másnak sem sárgul a neve, ha válaszolnak neki, vagy csak nálam van gubanc?

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2014.11.19. 15:42:01

@mézescsók: azért, mert azt mondta, hogy magyar. Ne mossuk össze...

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2014.11.19. 15:44:17

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Igen, ez így már pontosabb. Bár az erdélyi részen élők szerintem már székelyek. A határ túloldalán (Temesvár, Nagyvárad, stb.) élő határontúliak meg magyarok.

Schlomo Goldberg 2014.11.19. 15:52:46

@☺ágica: nálam sárgul mint a májbeteg szeme

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 15:56:25

@Schlomo Goldberg: köszi, akkor csak engem tisztel meg ezzel:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 16:08:12

@bonifac: Erdélyt 3 nemzet alkotta, székely, szász és magyar. Ezek a nemesi "nemzet"-fogalomhoz tartoztak. Népcsoportként meg számosan lakták, szóval lehetne székely, meg magyar is, attól függetlenül, hogy erdélyi.
De ha vmelyik székely székből érkezett (Kovászna), akkor jó eséllyel székely.

Bár a játék szempontjából továbbra sem látom ennek jelentőségét, és még a lakhelye sem maradt meg nekem. Sőt, a csajt is csak a neten láttam, és innen a blogról tudom, h Edinának hívják :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 16:10:02

@☺ágica: nálam is besárgul.
Ha a frissítés nem sikerül vmiért, és alul a szövegablak nem nyílik meg, olyankor nem sárgul, de egy F5 általában megoldja....

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 16:16:13

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: minden okés, csak nem sárga:)
vihar a biliben rovatunkat látták

Akármi Áron 2014.11.19. 16:16:58

@☺ágica: Hát, ha nem, akkor nem, nekem arra hajaz, az ifjabb Áronra, mondom én Áronka:)))
És sárgul már a kukorica szár....:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 16:19:51

@☺ágica: kellenek az ilyen izgalmak is :D

Nemcsak a villalakók gondjai/problémái adják az élet értelmét.

Én meg még mindig jelszógonddal küzdök, 2x írtam ezügyben a Gépháznak, egyszer sem válaszoltak még.... Megoldást nem látok, használom Blájent, amíg működik, aztán végül lehet kénytelen lesz újjászületni...

☺ágica (törölt) 2014.11.19. 16:22:20

@Akármi Áron: :))))

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :D csinálj egy újat. rakj a mostaniba egy pontot, szmájlit, akármit, és kész is:)

Krétagarbó 2014.11.19. 16:22:21

@bonifac: Igen, a határ túloldalán lévő részek (Románia nyugati része) a Partium. Ez nem része Erdélynek, de a történelem során vagy oda tartozott, vagy a magyar Kir-hoz vagy a Habsburg Bir. része volt.
Edina baróti, az Kovászna megye, ami székely "szék" volt régen. De arrafelé élnek csángók is (Gyimesben, a gyimesi csángók), ők pl. csángóknak vallják magukat és nem székelynek, holott Székelyföld kellős közepén élnek.

Akármi Áron 2014.11.19. 16:22:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hát a gépház nem az a kapkodós fajta, biztos úgy tuggyák, hogy a gyorsaság fontos, ám a sietség ártalmas lehet:))) (Volt, hogy kérdeztem tőlük, de sose tudtam meg rá a választ, hát így van ez ott:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.19. 16:39:50

@Krétagarbó: +1.

Uezt mondtam énis :)

Kis történelemóránkat hallották :)

Amúgy tökhasznos ez a VV, annyi mindenről el lehet beszélgetni ennek örve alatt :D És ezek még hasznos kis plusz infók is...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.11.19. 16:52:52

Hát feleim: Az van, hogy szvsz ez az évad egy oltári nagy fos lesz. Persze, az eddigiek sem voltak egy Elmebajnokság vagy akár szimplán épeszű emberek gyülekezete, de ez a hetedik eresztés egy langyos pisiszagú balatonborzasztói SZOT-üdülés élvezetét nyújtják. Felejtős. Felejteni is fogom. Úgyhogy szájonára, vagy hogy is mondja a svéd (ha tud japánul).

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.11.19. 16:58:50

Lenyelte a blogmotor a kommentemet? Akkor zanzásítva, humormentesen még egyszer (a f*sz sem fogja másodszorra ugyanúgy bepötyögni, akkor már nekem sem vicces) csak ennyit: ez az évad szvsz harmatgyenge, fos (ha összeáll, még lehet belőle szar) - úgyhogy kívánok az ideseregletteknek jó kommentelést. I'm off for the season - oszt' jónapot.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.11.19. 16:59:31

És erre mindkét komment beböffent. Blogmotor, kapd be!

Rémület 2014.11.19. 17:06:44

Ki az a Reni? Láttam ma egy fél adást, de abban nem volt.

nosce 2014.11.19. 17:09:27

@Haynau (Sons of Monarchy):
aztat mondd meg van-e linked ? :)

nosce 2014.11.19. 17:10:30

@Akármi Áron: @Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
ha ujjászületnél feltétlenül includáld a főnixet a nevedbe :)

nosce 2014.11.19. 17:13:31

@Rémület:
akkor ő lehet a tuja :)

Gia 2014.11.19. 17:17:12

@Rémület: A ma esti beköltöző lesz.

Mók_Ica 2014.11.19. 17:19:34

sziasztok :) jó a posztcsi, köszi Gézu :)
és itt is ez a gyönyörű "álló" kép ugrik a szemem elé, mint tegnap, a mikor leültem nézni..... úgy látom gézu ez a te retinádba is beégett :)

Rémület 2014.11.19. 17:20:20

@nosce: :) @Gia: Ja! Jóvan. Bemegy egy új szőke? Lesz betojás csajfronton.

Mók_Ica 2014.11.19. 17:26:47

@☺ágica: na, én is ezt kerestem, mert hallottam hogy kitették az egyik jelentkezőt :)

Akármi Áron 2014.11.19. 17:29:08

@nosce: Lököce:)))) De fÖltétlen:D

mézescsók 2014.11.19. 17:46:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: @bonifac: Igazatok van, én mostam össze. Bonifac kérdése felől közelítettem meg a dolgot: miért ne lehetne székely, hiszen a székelylakta területek zöme Erdélyben van. Viszont egy szóval sem mondta, hogy székely. Ettől még lehetne csángó is, de magyar.A téma annyira nem érdekel, hogy tovább töprengjek rajta, bocs. Ha az én véleményem szerint normális lesz, kedvelni fogom, hanem, akkor származásától és nemzeti érzelmeitől függetlenül nem. Esélyt kapott tőlem, majd meglátom.

beacska 2014.11.19. 19:05:16

áááá, Lady! sikerült!

malevil2050 2014.11.19. 19:06:54

@egyemakisszíved: Nahh azt pont láttam ahol az ügyvédnő tevékenykedett,azért őt ne hasonlítsuk össze vele.Ahhoz h valaki nyerjen,kell egy kis dörzsöltség meg még két tonna más is,Én nem látom benne ezeket.

beacska 2014.11.19. 20:12:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: basszus, névváltoztatás....bocs, Domina...még gyakorlom ;)

egyemakisszíved 2014.11.19. 20:36:32

@malevil2050: Csak azt akartam mondani ezzel, hogy attól jobb helyzetet egy párbajon, mint hogy a bentiek elfordulnak tőle, szinte keresve sem lehetne találni a győzelemhez. Ha jól emlékszem, tűzrőlpattant volt a beköltözéskor az állandó jelzője, tehát vélhetően talpraesett és van benne harci kedv. Aki két komoly veszteség feldolgozásán van túl, nem hinném, hogy könnyen beparázik attól, hogy nem nyitnak felé olyanok, akikkel kint valószínűleg nem is akarna barátkozni. Az előzetesben ő vigasztalta Vikcsut, hogy ne vekengjen azon, hogy a többiek a párosodással vannak elfoglalva, hiszen a játék még el sem kezdődött.

2014.11.19. 20:37:52

Castingosok elbénázták eddig.

malevil2050 2014.11.19. 21:10:58

@egyemakisszíved: Nem tudom ,meglátjuk hogyan játszik és bírja-e majd a kiképzést.Ha látom h nem fog szenvedni ,megkapja az appomat és rajtam nem fog múlni a győzelme.

Krétagarbó 2014.11.19. 21:16:15

@malevil2050: Én is így vok vele, szenvedni nem akarom látni, de valahol szeretném, ha állná a sarat...

malevil2050 2014.11.19. 21:31:56

@Krétagarbó: Akkor társulunk.Ha benne vagy akkor ezennel megalakítjuk az Edina pártolói klubbot.Az lesz a jelmondatunk h: ha bírod győzni fogsz!

Krétagarbó 2014.11.19. 21:33:55

@malevil2050: oké:) Kéne vmi ütős név, nem?

malevil2050 2014.11.19. 21:38:02

@Krétagarbó: Találj ki vakamit! Aki a egy művésznő nevéből kreált magának egy nikket,annak ez semmiség :)

Krétagarbó 2014.11.19. 22:09:22

Na elkezdődött. Ádinkánk és 12ker beszélgetnek, illetve Komisz és Boglyaska. 12 ker és Miss Etdély lepacsiztak, Fanni elmondja Komisznak, hogy finoman lepattintotta 12kert. Arra nem válaszol a cuki hercegnő, hogy szokott e kreccselni (ez nekem új szó), de majd egy hét múlva kérdezze meg újra ezt Komisz. Akkor már lehet, hogy fog válaszolni Boglyaska.

Krétagarbó 2014.11.19. 22:11:43

Már nagyon belügyekbe járunk, Fanni aztat kérdezte Komisztól, hogy szereti e az aktus közben, ha síííííp ott turkálnak, mindenki találja ki, hogy hol.
Boglyaska úgy tűnik, hogy elfelejtette, hogy csak egy hét múlva árulja el Komisznak hogy ő bizony szokott szkreccselni...

Schlomo Goldberg 2014.11.19. 22:12:10

Fanni Kumisznak: szereted ha a segglyukadban turkálnak aktus közben?

Krétagarbó 2014.11.19. 22:12:40

írjam? Vagy csak egyedül vok?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:14:11

@Krétagarbó: irjad, irjad! NEkem tetszik, már a múltkor is mondtam, hogy kurvajók a röphogyvoltjaid.

Schlomo Goldberg 2014.11.19. 22:14:58

bünti levél felolvasása: össze lesztek bilincselve.
Fanni: akkor hogyan fogok szarni?

Akármi Áron 2014.11.19. 22:15:17

@Krétagarbó: Itt vagyok időre, csak csenben fidelek:) Persze, köszcsike, írjad...ha bírod?:)

Mirocska 2014.11.19. 22:15:51

@Krétagarbó: Én nézem közben, de írjad, mert így sokkal szórakoztatóbb! :-)) Köszönjük!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:16:10

Alig várom, hogy lássalak kakilni. :D

Krétagarbó 2014.11.19. 22:17:05

Már kevésbé Boglyas és AlfaLaci főznek, Miss Erdély beszól neki, hogy ne hulljon ám haj a kajába! Már volt egyébként fodrász náluk, Boglyas simahajú lett. Simabőrű Alfa és simahajú Fanni összebilicseződtek, Fanni első kérdése: de ha kakilni kell, ugye nem nézel oda?? Nem baszd meg, de ugye megígéred, hogy rózsaszagút kakálsz. Fanninak csak a kaki körül forog az agya helye. Alfa pisil, de mint megtudjuk, pukizni is szokott közben...
Fanni is próbálkozik a szarással, de neki nem megy.

Akármi Áron 2014.11.19. 22:17:28

@Krétagarbó: Látod Krétácska, azelső sorok már beteltek, annyira jó a filmed:)

Mók_Ica 2014.11.19. 22:17:53

@Krétagarbó: hali Krétácska, most én is csak olvasó vagyok.... még pár percig... aztán mennem kell a gyerekem elé.... és csak innen lesz infom....

mecsoda izgalmak vannak bent, kérem.... :) azok a fránya cekcuális szokások... szkreccselés... hihihihi még nem hallottam

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:20:00

Udv ujra itt!

Az elozo szeria vegere sajnos lemorzsolodtam (foleg kulso okok miatt), de remelem, most vegig ki tudok tartani. :)

Kalandra fel!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:20:20

Ádina tökre emlékeztet Csobotadélra. Az orra v. nemtom...

Akármi Áron 2014.11.19. 22:20:55

@Mók_Ica: Hi Mókuci, igyekezzé, mert elkésel:) Amúgy én sem hallottam még, új szó, ezek szerint nem vagyunk született vv-ek, pedig már jónéhányat itt megéltünk:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:22:22

Megint jó szar a hangositás, alig értek valamit abból, amit beszélnek... és nem csak a sutyorgásra értem ezt.

Krétagarbó 2014.11.19. 22:23:06

Most, hogy össze vannak kötve, gyorsan elkezdik kibeszélni Ádinkánkat. Vikcsi pótléka lett Alfa szerint Edina, máris összekötötték a két csajt és kikiáltották ellenségnek.
Közben Vikcsi és Ádinka is beszélgetnek, észrevételezték ők is, hogy mintha ki lennének közösítve. Edina építi fel Vikcsit, nem kell csicskulni, te már közelítettél hozzájuk eleget, el kell ezt ereszteni. Mindkét csapat spannolja magát a másik ellen, nem értem, hogy min problémáznak igazán, hamar kezdik a taktikázást.
Ahogy elnézem, mégsem fodrász volt bent, csak Boglyas feje lett más.
Edinka megmondta a tutit: még el sem kezdődött a játék, le kell szarni őket...

Akármi Áron 2014.11.19. 22:26:06

@Krétagarbó: helyes, jól tette, mondtam én, hogy van benne fantázia, meg logika is.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.19. 22:26:20

@Krétagarbó: fodrász=megmosta a haját, oszt kiegyenesedett.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:26:21

hello malevil, dorothy es pushpang! egyelore csak ti vagytok ismerosek a VV6 hogyvoltjaibol :)

malevil2050 2014.11.19. 22:28:53

@Krétagarbó: De hát a "dinka" az kicsi hazánk egyes területein,butát jelent.Ez nem egészen jó.

fran7 2014.11.19. 22:29:56

A bevágott Vikcsu-Laci "beszélgetéstől" elkezdtem nosztalgikusan gondolni Alekoszra.

Krétagarbó 2014.11.19. 22:30:02

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: szerintem kivasalta, látszik, hogy természetesen hullámos a haja. Mondjuk nekem nem lenne türelmem ekkora hajat vasalgatni.

malevil2050 2014.11.19. 22:30:23

@mostmarmuszajkommentelnem: Üdv a fedélzeten :) Remélem most nem adnak okot h ítt haggyam az egész kócerájt.

Akármi Áron 2014.11.19. 22:30:45

@malevil2050: ezen már én is mosolyogtam, de a többség dönt elve győzhet:) Én már tegnap is hajráztam Edináért, te nem azt mondtad, menjen ki a saját érdekében?:) Átgondoltad?:)

fran7 2014.11.19. 22:31:27

@malevil2050: Felénk inkább bolondot.

Krétagarbó 2014.11.19. 22:31:37

@malevil2050: de ő Ádinka. Ádink mégsem lehet, mert akkor fiú lenne. A dinka meg olyan aranyosan butus, nem? De akkor keressünk mást. Majd gondolkodom

Akármi Áron 2014.11.19. 22:32:37

@fran7: :D meg dilis, buta a mi fertályunkon:)

malevil2050 2014.11.19. 22:32:50

@Akármi Áron: Jó a megfigyelőkéd.Igen ha állja a sarat akkor meg kell h kapja az esélyt de ha nem akkor mennie kell.

Krétagarbó 2014.11.19. 22:33:23

Na, akkor hangosítsatok. Maci jön, bilincskulccsal, átrendeződéssel, klikkesedéssel...

malevil2050 2014.11.19. 22:34:35

@Krétagarbó: Oké ezt a dinkát inkább ne.Jahh és cipellős lányt bevesszük?

Krétagarbó 2014.11.19. 22:35:17

Alfa és Fanni megszabadultak egymástól, Alfánál jó ponttal érkezett Maci. Fannit valaki lője le, végre birizgálhatja a haját, de vártuk.

perszepolisz 2014.11.19. 22:35:35

Feni olyan ezzel a hajjal, mint valami elbaszott halálmadár.

Akármi Áron 2014.11.19. 22:35:53

@malevil2050: Nincs panasz rá:) Állni fogja tuti, úgy hogy még vesd el a másikat, pláne, ha klubba terelődünk, én maradok Edina párti kezdettől végig:) Úgyhogy egy klubtag íme itt:)))

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:36:45

@malevil2050: valoban ellaposodott az elozo szeria, de en attol meg talan kitartottam volna, ha nem szol kozbe az elet.. bizzunk benne, hogy a mostani szereplok nem lesznek olyan erdektelenek :)

Akármi Áron 2014.11.19. 22:37:32

@malevil2050: Ja bocsánat, felvételi is van?:)))) Akkor kivárom a sorom:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:38:17

@mostmarmuszajkommentelnem: szia, éni is emlékszem rád... látod, előbb-utóbb mindenki visszatalál ide. :)

Krétagarbó 2014.11.19. 22:39:46

Komisz kajairigy, félti Macitól a kajáját. Fanni és maci beszélgetnek, Fanni részeg Maci szerint, fehér játékot játszanak, Fanninak folyamatosan azt kellett mondania, hogy fehér-fehér fehér, majd közben kérdéseket tesz fel neki Maci, pl. mit iszik a tehén? persze, hogy nem tejet, te buta Fanni... Maci szerintem bókolgat minden csajnak, Vikcsunak szép a szeme, fanninak szép a szeme, Edinkánk pedig próbál smúzolni Macinak. (Mondjuk logikus, keresi az erősítést AAlfák ellen.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:40:41

Maci hogy megnézte már azt a rózsaszin bugyingót. Azt hittem, hogy fel is húzza a fejére... szerintem át is futott a fején a gondolat...

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:40:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem lehet kihagyni egy ilyen jo alkalmat egy ilyen jo tarsasagban :D

Krétagarbó 2014.11.19. 22:41:49

Alfák összebújva, Vikcsú nem érzi a korlátait, odamegy hozzájuk és közli, hogy leborotFálta a lábát. Mondjuk nem értem, mért megy házhoz egy pofonért, Alfa persze nem is hagyja ki a ziccert és lenyomorékozza... Elég nagy paraszt.

perszepolisz 2014.11.19. 22:42:22

Meglepő választóvonal kezd kialakulni a bennlévők között: A társadalom által szépnek tartott emberek és a rest of the world között.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:44:16

hmm, ennek az uj csajnak vannak idegesito szokasai... jah, peldaul az, ahogyan beszel es gesztikulal

fran7 2014.11.19. 22:44:41

Pandora volt fehérvári és színházrajongó, ugye?

Krétagarbó 2014.11.19. 22:44:49

Újabb beköltöző, Reni 25 éves szfehérvári színésznő. Azt hiszem, kicsit idegesítőre fogja venni a fikcsit, minden szabályt betart és betartat. Ezt kinyírják bent rövid úton...

Krétagarbó 2014.11.19. 22:45:48

@perszepolisz: társadalomnak nincs ízlése, elnézve Dórát.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:46:00

@mostmarmuszajkommentelnem: huhh, felulirom a korabbi allaspontomat, nem csak a beszede es a gesztikulalasa, de a biciklizesrol alkotott velemenye is

szegeny volegenye... igazi birkaturelme lehet

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:46:17

@perszepolisz: ja, pont ezen gondolkodtam, ahogy láttam ott kuporogni a 3 páriát a teraszon.

Krétagarbó 2014.11.19. 22:46:52

Keménykezű Reni, mingyá lelövi a poént, hogy a kisfilmje előre megrendezett és ő nem is olyan...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:47:21

@mostmarmuszajkommentelnem: ja, tök kocka a csaj, bár lazának próbálja magát beállitani.

Mók_Ica 2014.11.19. 22:47:33

@Krétagarbó: visszagyüttem :) ennek a lánynak olyan a hangja, mint Karsai Zitának.... olyan füstös-rekedtes kicsit....

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:47:49

@perszepolisz: jahh, vagy ugy is tekinthetjuk a valasztovonalat, hogy nagyon butak vs picit kevesbe nagyon butak :)

Akármi Áron 2014.11.19. 22:48:24

@Krétagarbó: Színésznőcske se:) Volt egy Balázs vetélkedőben a Négyen, négy ellen c. és ott is borzasztó volt, de statisztának vallotta akkor, viszont úgy próbált szerepelni mint egy neves díva, röhej volt:)))

Mók_Ica 2014.11.19. 22:49:07

és idegesítő is.... nagggggggggggyon

a klikkesedést undi alapon csinálták??? hajrá Ádina!!!!

Gia 2014.11.19. 22:50:02

Szerintem Reni nem Dóriékhoz fog bent csapódni,hanem Ádináékhoz.Remélem.

Mók_Ica 2014.11.19. 22:50:07

@Akármi Áron: jajj ne, ő se rtl-szűz??? belterjes a műsor.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:50:51

Ez a tanitónéniszerű Reni engem emlékeztet egy kicsit Baukó Évára....

Mók_Ica 2014.11.19. 22:50:53

nem szimpi..... gáááááz....

Krétagarbó 2014.11.19. 22:51:26

Reniről kiderül, hogy kényszeres, az időbeosztás óra hiányában érdekes lesz számára. Vőlegénye nem örült annak, hogy jelentkezett, de nem beszéltek arról, hogy mi lesz a zöld szemű szörnnyel.
Nyerni akar, meg híresnek lenni. Próbál minél kevesebbet színészkedni, na ezt most nem hiszem el neki...
Kortársbeszéde: szeretne nyerni, szavazzanak majd rá, elköszön családjától mingyá sír.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:52:09

@Mók_Ica: eleg sok musoruk belterjes.. mondjuk most hirtelenjeben csak a baratok koztos bozsek mark gyerek ugrik be, aki elment az xfaktorba is

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:52:10

@Gia: Valszeg az lesz. A trendi elit szerintem nem is fogadná be őt.

Mirocska 2014.11.19. 22:52:14

volt már ilyen, hogy a karácsonyt is bent töltik?

Ay Mama, Que paso 2014.11.19. 22:52:36

@perszepolisz: pont a mainstreamben ne lenne mainstream

Akármi Áron 2014.11.19. 22:52:40

@Mók_Ica: De-de, éppen mertem látni, hú de zavart akkor is, a húga belevalóbb volt. Tette-vette magát Balázsnak, folyton dumált, amikor Balázs beszélt is, leállította egy párszor:)

fran7 2014.11.19. 22:53:15

@Akármi Áron: Shakespeare azért nem erre a megoldásra gondolt, mikor a színházas metaforáját megfogalmazta.

Akármi Áron 2014.11.19. 22:53:35

@Mók_Ica: Azért gáz, már fertelmes buta:) De télleg, a vetélkedőben is kigyött:DDD

Krétagarbó 2014.11.19. 22:53:35

Szerintem Fanni lesz az, aki átjárogat a két társaság között. Ezt jól csinálja, de vékony a jég.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.19. 22:54:24

Egy ravit megléphetne egyszer az rtl. Kire számítotok, fiúra vagy lányra?....

Krétagarbó 2014.11.19. 22:54:35

@Mirocska: asszem volt, régebbiekben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:55:02

@Mirocska: Az Attila-nyerte széria volt benn karácsonykor, nem?

KnitKat 2014.11.19. 22:55:03

@Mirocska: a negyedik szériában, és talán az ötödikben is

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 22:55:55

na maris szineszkedik, hogy a kozpontban legyen...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:56:10

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: :D:D ja, karácsonykor beküldhetnék neki Koncsita Vursztot, fellépőruhába.

Mók_Ica 2014.11.19. 22:56:13

@Mirocska: igen, asszem a vv5-ben

@Akármi Áron: ok, akkor ő nekem nem szimpi....

@mostmarmuszajkommentelnem: a vv6-ban is sok ilyen szereplő volt.... nem is maguktól mennek a szereplők, hanem megkeresik őket

Ádina elég lelakottfejűnek tűnt most....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:57:07

@Mirocska: szegény... fogalmad sincs, miről maradtál le. :D

Krétagarbó 2014.11.19. 22:57:26

Maci hallgatózott miközben Alfa és Komisz Edinát beszélte ki. Utána pedig szólt a Rákó-s füttyös zene, régi szép idők...

Mók_Ica 2014.11.19. 22:58:20

@Akármi Áron: szorgalmas és buta.... a legrosszabb párosítás....

Akármi Áron 2014.11.19. 22:58:24

@Mók_Ica: Én már ma rosszul voltam, hogy ez megy be, ahogy megláttam, mire rájöttem, hogy honnan a nagy szimpátiám felé:))))

@fran7: :))) Én is úgy gondolom, nem kicsit.DDD

Mirocska 2014.11.19. 22:58:27

Lilu biztos olvasta sixx-et, nem hiszem, hogy egyedül számolta ki, hogy Laci 11 éves volt Majka VV-idejében... :-DD

Krétagarbó 2014.11.19. 22:59:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Egyszer volt egy homi fiú, aki vállalta is magát. VVZsolti asszem. Ja megy egy leszbi csaj is, aki be is csajozott egy addig heteró csajjal. Travi még nem vót, csak a cölöpműsorban.

Mók_Ica 2014.11.19. 22:59:28

@Krétagarbó: ők az egyik szponzor :))))) talán nem véletlenül nyomják már a legelejétől :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 22:59:39

@Krétagarbó: nekem konkrétan a hideg futkos a hátamon a Rako zenéjétől. A filmekkel együtt, tök rémisztő volt annak idején... kész csoda, hogy normális(?) felnőtt lett belőlem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:00:39

@Krétagarbó: a kismocsok-féle liezonra gondolsz? Azok nem BB-sek voltak?

Ay Mama, Que paso 2014.11.19. 23:00:55

ég a kanóc, már csak az a kérdés milyen hosszú a türelmük,
Lacié fogy, nem ehhez szokott

Krétagarbó 2014.11.19. 23:01:06

@Mirocska: Igen, az nekem is feltűnt. Olvassák egyébként, az X fakcsinál ezt egyértelműen elköpte Istenes.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:01:17

Évának csak ez az egy szerkója van? De gáz már...

Veder1 2014.11.19. 23:01:18

Érdekes koncepció az RTL-től, hogy az első adaggal belökött kamionosok és kurvákra rádobnak ugyanennyi átlagos, normális (?) lakót. A plasztik-laci-denisz-kazal tengely könnyen koppanni fog. Na akkor kezdődik csak a igazán az anyázás :)

Mók_Ica 2014.11.19. 23:01:18

@Mirocska: asszem a velveten volt egy poszt, azt taglalta, hogy melyik lakó hány éves volt az első vv-k idejében.... lehet, hogy azt olvasta.... lilu nem olvas sixx-et, nincs humora :PP

Schlomo Goldberg 2014.11.19. 23:01:19

Úgy látom hamar be fog indulni a durvaanyázás a vellában, ennek kifejezetten örülök.
Fröcsögjön a vér, a szar meg a belek.
Fannit nagyon.

Krétagarbó 2014.11.19. 23:02:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem, VV-sek voltak. Igen, Kismocsok, ez a hüle név nem jutott eszembe:)

Akármi Áron 2014.11.19. 23:02:38

@Mók_Ica: Főképpen:))) De nem azért írtam, hogy befolyásoljalak, lehet, hogy szerethető amúgy, csak emígy nem:))) A viselkedése milyen...én csak holnap fogom látni?

nicu71 2014.11.19. 23:03:00

@Krétagarbó: de annyira irritáló volt az összes homi -leszbi eddig hogy nem jutottak semmire sem vv zsoltira emlékszem borzasztó volt szerencsétlen.Kismocsok nem BB-s volt!

Krétagarbó 2014.11.19. 23:03:32

@Vödör: én is ezt érzem, kiváncsi vagyok, mi lesz ebből?

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:03:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a 10 hetes boxerlanykam itt fekszik mellettem, es szegenykem ugy felpattant a rakos reklamban levo futtyszora (sokszor en is azzal szoktam hivni)... szerintem fraszt kapott, hogy itt maradt tok egyedul, mert riadtan nezelodott a tv fele, es csak par masodperc mulva esett le neki, hogy mellette vagyok :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:04:05

ez igen... Maci aztán ért a nők nyelvén...

Mirocska 2014.11.19. 23:04:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Kismocsok, tényleg! Ezen a néven gondolkozom percek óta! :-D

Krétagarbó 2014.11.19. 23:04:34

@nicu71: VV Zsolti olyan semmilyen volt, elfőzicskézett, oszt ennyi. Olyan kis aranyos volt, fel se tűnt, hogy ott van.

malevil2050 2014.11.19. 23:05:02

@Akármi Áron: @Krétagarbó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: és jó magam.Akkor ünnepélyesen magalakítjuk a _________ nevű csoprtot (a név később kerül kilakitásra) .Jelmondatunk: " ha állod a sarat győzni fogsz ".

Mók_Ica 2014.11.19. 23:05:03

@Akármi Áron: nem folyásoltál be, irritáló a csaj :) egy ekg ;)

Macika ogy nyomja a dumát a csajoknak... hihihihii

Mirocska 2014.11.19. 23:05:45

@Akármi Áron: Akkor valaki olvasta, és felírta neki! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:06:01

@mostmarmuszajkommentelnem: hát baszki, te se vagy százas, ha ez a kutyahivófüttyöd. :D Nem keveredtél még félre érthető helyzetbe az utcán emiatt? :D

Mirocska 2014.11.19. 23:06:25

Au elég jó, de Éva még mindig nagyon befeszül, nem?

Mók_Ica 2014.11.19. 23:06:53

@Vödör: akkor kicsit újítottak :) várjuk a háborút :)

@malevil2050: hékás, Ádina klub alapító akarok lenni én is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krétagarbó 2014.11.19. 23:06:57

Maci egy barátja: Macinak szívből jön a taktika? Most akkor taktika vagy szívből jövő természetesség a bókolás? Ne beszéljünkmmár hülyeséget a TV-ben, mégha csak ez a retek 2 is.

Krétagarbó 2014.11.19. 23:07:46

@Mirocska: Én megajánlok neki egy felest, jófajta bodzapálesz van itthon-e....

Mók_Ica 2014.11.19. 23:08:27

@Mirocska: talán még a ruhája is ugyanaz, mint eddig.... haza sem mer menni :)

malevil2050 2014.11.19. 23:08:35

@mostmarmuszajkommentelnem: Egyenlőre nagyon vegyesek a gondolataim,azt viszont már látom h bizonyos egyének igen csak felsőbbrendünek érzik magukat.Ami egy dolog de ezt a lapot ilyen hamar kijátszani bíztos bukta.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:09:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem ez a hivofuttyom, de 10 hetesen annyira meg nem tud kulonbseget tenni a dolgok kozott... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:09:14

@Mirocska: naná, hogy befeszül. Azt azért sejted, mekkora önfegyelem kell neki a normális létezés látszatához.

Mók_Ica 2014.11.19. 23:09:49

@Krétagarbó: csak nézz rá erre a dzsepettó nevű emberkére, hogy ül ott a székben..... tiszta zavarban van

mondjuk ritka kényelmetlen lehet az a szék....ránézésre

Krétagarbó 2014.11.19. 23:10:04

AU-t valaki csapja agyon, ha mégx1 kimondja a VIREM szót!!!!

Mirocska 2014.11.19. 23:10:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Mók_Ica: Nagyon gáz, ahogy igyekszik... Au simán eltolná ezt a félórát egyedül is...

Mók_Ica 2014.11.19. 23:11:05

baukó 10 kilót hízott a vellában....

Krétagarbó 2014.11.19. 23:11:22

@malevil2050: sztem is, azért ajánlatos lett volna nekik megvárni az összes beköltözőt és úgy felmérni a helyzetet...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:11:33

@Mók_Ica: az hagyján, de olyan a felsője, mintha lehányta volna magát tejbegrizzel.

nicu71 2014.11.19. 23:11:40

@Krétagarbó: sajnos a főzöcske mellé nem keveset affektált is Zsoltika ,ezzel tökéletesen megfelelt a homo sztereotípiának, rettenetes volt.

Mók_Ica 2014.11.19. 23:12:01

@Krétagarbó: inkább ezt mondja, minthogy helikopterezzen..... :))))

@Mirocska: remélem jövő héttől már egyedül vezetik....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:12:42

@mostmarmuszajkommentelnem: nana, nem hülye az, csak kicsi. :D
(én már csak a poén miatt is megtartanám azt a dallamot. :) )

Mók_Ica 2014.11.19. 23:12:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): neeeeeeeeeeee, hangosan felröhögtem :))))

Mirocska 2014.11.19. 23:12:51

szerencsétlen csávó még egy mondatot sem tudott befejezni...

Akármi Áron 2014.11.19. 23:13:01

@malevil2050: Ok, és köszke, üdv:) Agyalok én is egy frappáns néven.

@Mók_Ica: Rögtön ez jött le nekem is akkor, hogy egyszerűen irritáló, megnyugtattál
@Mirocska: :) Még ez lehet, pontosan:)))

Krétagarbó 2014.11.19. 23:13:42

Na, közben felszopja a retek a másik műsorát is. ("Éva bemutatom neked a gyomrot! Éva-Gyomor, Gyomor-Éva..." hülyét kapok ettől a reklámtól!)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:13:44

@Mirocska: Szerintem sokkal szórakoztatóbb lenne, ha Au. egyedül lenne.
De sztem. Évát nem merik egyedül hagyni, ezért vannak együtt.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:14:20

@malevil2050: az eddigi karaktereket latva azert lehet jo ez a szeria, mert nem egy kaptafara valogattak a szereploket, mint az elozoben. abban Viki volt az egyetlen kivetel, itt viszont ketfele tipusbol valogattak ossze eddig tobb embert, mar amennyire ez ennyi adasbol leszurheto...

mas: Aurelio milyen buszke volt magara, hogy megtanulta a telefonszamot... aztan ropke 10 perc mulva mar el is felejtette :D

malevil2050 2014.11.19. 23:15:33

@Mók_Ica: Ettől már csak az hangzott volna szebben ha azt mondod, mint az úr mondta Toldinak : " hé paraszt melyik út megyen......" :)) Meg kell kérdeznem a tagokat.

Mók_Ica 2014.11.19. 23:16:01

au csinálja a sóban a sót..... mikroportot tör, számítógépet nyomod-javít.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:16:40

Melyik széria belevalóját vezette Győzike? "Van egy szkójposunk a vonalban"... :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.19. 23:16:45

hamarosan beolvassák a Juve hétvégi kezdőcsapát
ValóVilág ivójátékon Aurélióra lehetne építeni

Krétagarbó 2014.11.19. 23:17:01

@mostmarmuszajkommentelnem: kiselefánt, nehezen tanul és könnyen felejt.

Mirocska 2014.11.19. 23:17:25

@Mók_Ica: ezt Éva is érzi szerintem, azért feszeng annyira, nem ő a főszereplő! :-D

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:17:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a tejbegrizes poen jo volt :)))

es tudom, hogy nem hulye, hanem kicsi. meg eleven. es makacs. de okos, ha kajarol van szo :D

Krétagarbó 2014.11.19. 23:18:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne, erre nem emlékszem. Mondjuk én hajlamos vok a rossz dolgokat gyorsan elfelejteni:)

Mirocska 2014.11.19. 23:18:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha a csávót mutatják, hangosan röhögök a tejbegrízen! :-))

Mók_Ica 2014.11.19. 23:19:12

@malevil2050: jajjjj, előjött belőlem az eCCerű :))))

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:19:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem ugy remlik, hogy a negyedik szeria mellett vitte Gyozike a belevalot.

@Krétagarbó: :))))

Krétagarbó 2014.11.19. 23:20:41

Folyós ügyeiket. Éva!!!!

malevil2050 2014.11.19. 23:20:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Akármi Áron: @Krétagarbó: Akkor szavazásra bocsátom a kérdést: Bevesszük e mók alsóvonás icát a még nevesincs klubba?

Mók_Ica 2014.11.19. 23:20:57

@Mirocska: két dudás esete... :))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): talán Alekoszék belevalóját.... ha jól rémlik

malevil2050 2014.11.19. 23:22:10

@Mók_Ica: Jól van feloldozlak mondjál el egy fél miatyánkot :)

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:22:50

@malevil2050: rajongoi klubot csinaltok? :) (nem olvastam vissza a regi kommenteket)

Krétagarbó 2014.11.19. 23:23:21

A halálom, amikor valaki cipővel mászik az ágyba...

Mók_Ica 2014.11.19. 23:23:38

@malevil2050: felmondva! remélem hallotta mindenki :)))

ez a kakkantás milyen jól összehozza a Zembereket :))))

malevil2050 2014.11.19. 23:24:21

@mostmarmuszajkommentelnem: Talán,talán legyen igazad.Propelleres meg az ész,ezt inkább hagyjuk :)

Krétagarbó 2014.11.19. 23:24:34

@Mók_Ica: egy barátom mindig azt mondta, a szar hálás téma, arról mindenki tud beszélni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:24:40

Évára mikor került rá az a piros szoknhya???
Baszki, ez olvasta amit irtam....

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:24:44

ez a "vereim" tenyleg nagyon idegesito, mint Basszajba tesozasa

Akármi Áron 2014.11.19. 23:25:23

@Mók_Ica: de csak akkor fogadom el, ha közben rózsafűzért is morzsolgattá, rendesen:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.19. 23:25:34

@mostmarmuszajkommentelnem: á, csak klikkesednek... tudod, ezek már csak ilyenek. 3 nap után!!!
:D

Mók_Ica 2014.11.19. 23:25:44

@Krétagarbó: @Akármi Áron: köszi :)))) mókica ölelés nektek :)

malevil2050 2014.11.19. 23:26:30

@mostmarmuszajkommentelnem: Nem éppen rajongói,mondjuk úgy h támogató :)

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:26:49

@Krétagarbó: es milyen jokat lehet rola beszelgetni... :D

Krétagarbó 2014.11.19. 23:27:22

Jó éjt puszi, megyek aludni.

Mók_Ica 2014.11.19. 23:28:12

@Krétagarbó: és milyen igaza van :)))) csak ne tolják az arcunkba :)))

@Akármi Áron: morzsolgattam, persze csak félig, mert fél miatyánk volt a penitencia :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, és együtt fogunk kakkantani is :PPP

malevil2050 2014.11.19. 23:29:31

@Mók_Ica: Oké,két igen már megérkezett,az egyik báránybőrbe bújva.A 3. az enyém így már a katolikus szavazata lénygetelen. Üdv a klubban.

Akármi Áron 2014.11.19. 23:31:39

@Mók_Ica: Persze-persze...te is egyre jobban teljesítesz:)))

Na mára balra el, legyetek jók, jóccakát!:)

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:33:13

@malevil2050: az eddig latottak alapjan jo dontesnek tunik, bar ez a Maci gyerek is a szimpatikusabbak koze tartozik (najo, leszamitva hallgatozast)

Mók_Ica 2014.11.19. 23:34:11

@malevil2050: tsók :) azért várjuk meg Dottykát is :)

@Akármi Áron: :) jó éjt, aludj jól :)

én is megyek, jó éjt mindenkinek, aki kitartó, annak sok on-t :)

malevil2050 2014.11.19. 23:35:49

@Akármi Áron: @Krétagarbó: Jóccakát a néven gondolkodni,határidő holnap műsorkezdés.Amennyiben addig érkezik javaslat azt megvítatjuk.De estig dönteni kell!

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.19. 23:36:22

@Mók_Ica: jo ejt

most is van online kozvetites? nem mintha az elozoben elkenyeztettek volna minket vele... :)

malevil2050 2014.11.19. 23:36:58

@Mók_Ica: Rendben,de a többség már befogadott,jóccakát.

malevil2050 2014.11.19. 23:38:51

@mostmarmuszajkommentelnem: Persze ő is az de mi ha meglesz a nevünk,őrá fogunk felesküdni .

szmoti 2014.11.19. 23:40:35

helló mindenki :)

@MOSTMARMUSZAJKOMMENTELNEM: tegnap én belenéztem, volt on, a tavalyihoz képest elég sok ideig ment összefüggően, csak nekem gondom volt a nettel így nem néztem sokáig, talán majd ma...:)

egyemakisszíved 2014.11.19. 23:42:34

Az én fantáziám szerint a főcímnél megmutatták nekünk a szimpátiaszavazás jelenlegi állását. Nem mintha sokat jelentene, hiszen még mindenki nincs bent. De ez volt a sorrend: Fanni, Dennis, Dóri, Maci, Edina, Dani, Vikcsu, Laci, ha jól láttam. Milyen felfordulás lenne benn, ha a magát alfának képzelő Laci az első kör végén kiesne, ha az utolsók megint kiköltöznének. Fanninak piszok szerencséje van, hogy ilyen jól néz ki, viszont naivának nem jó, ahhoz túl közönséges.

Ay Mama, Que paso 2014.11.19. 23:47:22

@egyemakisszíved: érdekes gondolat, vajon fordítanának erre figyelmet a szerkesztők?Laci főszereplő ő maradni fog, szerintem az utolsó két figura rendkívül extrém lesz valamiben
jó lenne egy vágottszerű leányka Edina mellé

egyemakisszíved 2014.11.19. 23:58:05

@Ay Mama, Que paso: A VV6 idején is játszottak a képekkel, nem mindig ugyanabban a sorrendben mutatták őket. Miért kellene maradnia Lacinak, ilyen karaktert a legkönnyebb találni, ha pl. ugyanilyet akarnának küldeni helyette, esetleg büntetőügy nélkül. A jóképű bunkó, aki megdugna mindenkit és túl sokat képzel magáról. A vágottszerű leányka milyen?

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:00:03

@szmoti: kosz az infot, akkor mindjart megprobalom beizzitani :)

@egyemakisszíved: Fanninak a haja rohadtul baromi jo, de amugy tul sok fantaziat nem latok benne jatekugyileg. az viszont valoban jo kis pofara eses lenne a Laci fele klikknek, ha a "fonok" rogton az elejen kiesne. egybol megrendulne a hituk onmaguk tokeletessegeben :)

@Ay Mama, Que paso: vagottszeru vagy vagottszemu? mert az utobbival egyetertek :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:02:11

vágottszemű és nagyon kéne, nagyot szólna

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:02:29

Na, online. Az új lány (?) interjúztatja Basszájbát. Vérömleny van a fejében!

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:04:19

@mostmarmuszajkommentelnem: nálam volt kép, de most elment. Új lány épp Maci interjúztatására tért át.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:05:28

Maci megint a mandulaműtétes-hormonháztartásos-kövéredős életútját meséli.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:08:24

@mostmarmuszajkommentelnem: drámakör van Reni vezetésével, elvégre ő végzett szinész, nem rossz egyébként

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:09:32

Plasztik Ribinek és Kazalnak mintha nem tetszene az új lány.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:09:51

Dódó már most féltékeny Renire aki egy beszegetés alatt többet megtudott róluk mint ő valaha is fog

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:11:39

Erdély továbbtanulna... na ezután tuti kiközösítik

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:14:44

Kazal szemmelveréssel próbálja megsemmisíteni az új lányt.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:17:04

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: no-no!
más az adatok feldolgozottságának a szintje 8)
a tárolásról nem is beszélve

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:18:24

"Mindenkinek van egy álma" Vikcsunak kettő van

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:18:33

Ha Vikcsu kapna Ausztriában állást, akkor nem lesz itthon boncmester.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:19:25

@Ay Mama, Que paso: Jó persze. Meg egészen más kérdezni, mint csak hallgatni, hogy basszus ezt én is megkérdezhettem volna.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:20:12

Az mondjuk azert vicces, hogy a nagyszaju brigad milyen csendben van most, hogy normalis beszelgetes van.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:20:50

Ihatna ez az új lány néhány kupica pálinkát erre a hangra.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:22:20

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: kérdezni szerintem nagyobb iq kell, mint hallgatni és rájönni, hogy a piálás helyett gyűjthettem volna az adatokat, amit aztán majd jól felhasználok
Laci, Dóra arca elég beszédes, ha arcolvasó vagy 8)

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:23:24

Új lány turnézni volt valami utazó színházzal küffődön, most gyütt haza, Plasztik meg közben csöndben agyvérzést kap a dühtől.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:24:35

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nem is birtak tovabb, erre ki kellett menni elszivni egy cigit, mert tulterhelodott az agyuk

Lipton 2014.11.20. 00:24:42

Ez a bilincselős dolog úgy lett volna jó, ha minkettőnek a jobb karjára rakják.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:25:01

Válságértekezlet a dohányzóban (Basszájba, Komisz, Ribi).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:25:43

Plasztik érzi a veszélyt, örül az új lakónak, mint kecske a késnek :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:26:03

Dóra bekapta a nagytutti ellent, köpni nyelni nem tud, miután Dennis elmondta, hogy Reni:"okos, szép, intelligens" - vélhetőleg ő ezekből a kur.a jó nő vagy bébit hallotta és most László is helyes, Dóri szívébe megy egyre beljebb a kést

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:26:13

Basszájba 5 percen belül másodszor mondja ki, hogy "intelligens"...

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:28:10

@Lipton: :))

@MolnarErik: hat igen, elegge buvalb*szott feje van, de azt azert kepes volt behazudni, hogy gondolkozik :))

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:28:16

Dóri vajon azon gondolkozik hogy ki az a MáriMagdolna? 8)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:28:24

@Nem Penny hajója: Be fogják venni a csapatba, hogy ne ellen legyen.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:31:50

Komisz nyitott ajtónál pisál, ő az új széria VV Vikije.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:34:52

Hú, összeveszett az álompár :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:36:15

@Nem Penny hajója: Basszus, miről maradok le, h csak hallgatom.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:36:30

@MolnarErik: ugy tunik, megvan a durcizas oka. Kivancsi vagyok, hogy mi volt a beszolas.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:36:47

Dr. Szauna a szívek doktora újra rendel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:37:13

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű:
- Úriembernek tartod magad?
- Most nem.
(hát ez a most aranyos volt)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:37:22

Plasztik rájött, hogy jobb az ilyet pénzért csinálni. Abból még nem volt ilyen problémája.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:38:08

@MolnarErik: eltévesztette, mert azt akarta mondani igazából, hogy most sem.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:38:56

"Túl sok volt a felesleges gondolat."
Ez aztán nagyon üt.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:40:26

ebből békülős szex lesz

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:41:17

Na, ezt már be akarják holanp(után?) rakni, így aztán lemaradunk róla. Aztán majd mégse fogják berakni.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:45:40

Tessék, Plasztik már nevetgél.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:47:23

Plasztik szerint az új lányban nincs rosszindulat... akkor előbb nem rá volt dühös

szmoti 2014.11.20. 00:50:44

Fanni hangja is elég rémísztő, de én Dóriétól is megőrülök

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:52:35

jol ertettem, hogy Komisz azt mondta, hogy "szajfityma"?

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:54:15

Komisz valamit kurkászik a seggében

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:55:12

A plasztik gyönyörű? Na, ez új nekem.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:55:16

Reni megadta a kegyelemdöfést Dúrcinak:, hasonlít egy ismerősére

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:57:24

bammeg, hány pár csimmát hozott ez a lány?

szmoti 2014.11.20. 00:57:28

Dodó, milyen erőltetetten mosolyog :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:58:01

@Nem Penny hajója: virágszirom tegnapról, tegnapelőttről

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:58:50

Rajottem amugy, hogy Basszajba igy megborotvalkozva olyan, mint egy feher Lawrence Fishburn. Csak az orra kisebb.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 01:01:46

Mielőtt lekapcsolták az online-t Basszájba valamit a villaszabályzatból próbált kiolvasni... Közös szabályzat tanulmányozásra be is vonultak a szaunába Komisszal.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:04:09

Az erdekelte, hogy a nyugiszobaba barmikor be lehet-e menni. Most pedig jol kitargyaljak a Doris esetet. Csak azt nem ertem, hogy ilyenkor miert nem lehet a tobbieket mutatni, ha mar annyira be akarjak vagni ezeket a reszeket a holnap(utan)i adasban...

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:28:52

Na, Komisz ra akar hajtani Kazalra. Lesz itt meg izmozas 12kerrel.

szmoti 2014.11.20. 01:30:28

Dó tényleg azt mondta, h lelki terrorba rak?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 01:32:46

Hihetetlen ez a rőzse ennek a csajnak a fején.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:37:22

Szerintem a haja a legjobb belole. (Mar ha Kazalra gondolsz.)

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 01:39:47

mondtam, hogy masszázs lesz az a békülő sex

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:59:09

Komiszrol tul sok informaciot tudtunk meg: "akkora pattanas van a segglyukamon, bazmeg"

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 02:16:38

Kazalnak bajusztalanito kell, mert no a bajsza. A tobbi lany epilatort/gyantat hasznal.

szmoti 2014.11.20. 02:46:13

Megtudtuk azt is, hogy Kazal a hátával mosta Maci hátát valamelyik este, Vikicsunáj meg a poppolójával. És Maci talált magának súlyzót, Kazalt emelgeti :)

szmoti 2014.11.20. 02:49:26

Kb két órája megy az on a háttérben, kb. most van 4edszer off ezidő alatt, eddig egyiksem volt nagyon több 5-10 percnél, remélwm ez a tendencia marad a végéig

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 03:34:14

@szmoti: a mostani off eleg hosszu, de lehet, hogy mar lefekudtek aludni. Mindenesetre valoban jobb az online, mint az elozo szeriaban volt (legalabbis a mai adas alapjan), es en is remelem, hogy tartjak magukat ehhez a dicserendo hozzaallashoz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.20. 04:33:45

@Krétagarbó: mondom, Ádinká :-D

@malevil2050: persze :-D

@mostmarmuszajkommentelnem: helló, te ki voltál korábban? :-)

@Akármi Áron: én is küzdök :-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 07:36:25

@mostmarmuszajkommentelnem: Ó, én meg már az első szünetnél elmentem hajcsizni. És ráadásul el se bírtam aludni.

Akármi Áron 2014.11.20. 09:02:43

@malevil2050: :))) Nemcsak nekem van elégséges figyelőkém, úgy látom:D Ok és észmunkára fel:D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Könnyedén:) És hajrá Ádinká, ma még nem adtuk meg a kezdő lökést:)

Akármi Áron 2014.11.20. 09:07:43

@egyemakisszíved: +1 Akár már is mehetne, ahogy jött úgy:D Hol vágottszerű?:)))) De lehet, hogy szemű lesz az:)))

mézescsók 2014.11.20. 09:08:26

A nők közül egyelőre Fanni hozza a műsort. Hol a végzet asszonya, hol egy tátott szájú kis ribi a sarki késdobálóból, hol egy prűd p...a, hol egy belevaló nő. Továbbá, aki bevállalta, hogy Maci edzésekor lesz a súly, amit kinyomhat és emelgethet, az kimondottan bátor. Eddig rosszindulatot sem tapasztaltam nála. Esélyes, hogy megkedveljem.
Dóra pillanatok alatt feltárta, amije van, túl sok érdekeset ezen a téren nyújtani már nem tud. Amióta összejött Lacival, azóta ott kullog a nyomában. A hülyéje még komolyan veszi, hogy pont a vellában talál rá az igaz szerelem. Egyébként sem értem, hogy van ez: ezek a sokat tapasztalt escort-lányok, hogy a p...-ban tudnak egyik pillanatról a másikra szerelembe esni? Ez a csaj szinte elolvad, ha Basszájbára néz, az meg ugyanúgy vissza, mintha nem 500, hanem 0 nő szerepelt volna eddig a listáján. Dórához még annyit, hogy pokolian csúnya. Tudom, hogy senki külsején nem illik témázni, de megteszem, mert nem a természet tolt ki vele, hanem saját magát intézte el, de piszkosul. Csúnyább, mint Viktória. Mindettől függetlenül nem ellenszenves.
Vikcsu jól indult, tőle taktikát várok, de ebből egyelőre nem lett semmi.Valahogy az első nap után eltűnt, várom, hogy mikor alakít nagyot, mert van potenciál a nőben.Okozhat még meglepetéseket és fog is. Szerintem sokáig bent marad.
Edinát simán nem kedvelem (a szoc. helyzetes dumán már túlléptem), amiről Ő személy szerint nem tehet, de a típusához volt szerencsém: mindig mindent jobban tud, van cseppnyi üldözési mániája, mert mindenki ellene van, aki nem azt csinálja, amit Ő akar, pokolian kemény fejű, meggyőzni a tévedéséről vagy arról, hogy más másként láthatja a dolgokat, szinte lehetetlen, továbbá nagyobb magyar, mint a villán kívül élő majdnem 10 millió. Bár tévednék.
Reni egyelőre kapott egy lehetőséget, hogy megmutathassa, mit tanult az OKJ-s tanfolyamon. Nem látok benne sok spirituszt, de ha csatlakozna a Vikcsu-Edina duóhoz, még lehetne valami.
Ezek az első benyomások, amik még változnak bőven.

Akármi Áron 2014.11.20. 09:17:20

Az éccakai műszak nagyon jól dolgozott, köszcsi mindenkinek:))))))

KnitKat 2014.11.20. 11:39:12

@mézescsók: Vikcsu ha talál/kap maga mellé egy-két jó partnert (pl. Edina), érdekesen játszana szerintem.

Lipton 2014.11.20. 11:49:24

Komisz az 500 nős, nem Basszájba.

mézescsók 2014.11.20. 12:45:26

@KnitKat: Szerintem is. Attól függetlenül, hogy nem bírom, amikor röhög. Viszont tegnap normálisabban viselkedett, mint a beköltözéskor. Nem reménytelen a nő. Sajna, Edina továbbra sincs a szíven közepében.

@Lipton: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Komisz kb. 2-3 éve stabil párkapcsolatban élt - ráadásul anyóséknál! - a barátnőjével. Hogy a rákba tudott összehozni mellette 500 nőt?
Szóval Basszájba nem valószínűbb picit?

Lipton 2014.11.21. 11:50:03

@mézescsók: Az adatlapok szerint nem.
Laci: 87
Dennis: kb 500

mézescsók 2014.11.21. 12:22:42

@Lipton: Ojjé! Az adatlapján nem olvastam, csak következtettem a családi körülményeiből (több éves kapcsolat, "anyós"). Ügyes. Vagy kamu.
És kösz.

mézescsók 2014.11.21. 12:23:24

@Lipton: Szóval nem az adatlapján nem olvastam, hanem egyáltalán nem olvastam. Mármint az adatlapját.

Lipton 2014.11.21. 15:21:01

@mézescsók: Értem! :)
A fele adat kamu lehet, de egyszer érdemes megnézni, hogy mit hazudott magáról.

mézescsók 2014.11.21. 16:54:57

@Lipton: És Fanni nem lesz az 501.
süti beállítások módosítása