Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7111-7114 - NonStop újra hódít

2014. október 07. 15:00 - julie0812

Atikám és Miklós tehát hazatértek a Vazul-kergető túráról és megbeszélték, hogy tartják magukat az Ági-látogatós sztorihoz. Ennek megfelelően Miki váltig állítja Nórának, hogy a húguknál voltak Németországban. Atikám viszont elmondja az igazat Julinak és még azt is bevallja, hogy lepaktált Vazullal, hogy játssza el a hullát és Miklós börtönbe kerüljön – mert hát szegény András, ugyebár. Juli nagyon megértő, leginkább Atikám sérülése miatt aggódik.

1.jpg

Másnap Nóra átmegy Julihoz egyeztetni a Berényi tesók sztoriját, Juli nem mond semmit, viszont magára öltött egy újabb öregasszonyos szerkót. Pont akkor csenget rendőr Zoli Vazul halálhírével, hát neki se sikerült túl jól felöltözni. Juli meg se rezzen és ez feltűnik Nórának. Ezután Nóra az epizód végéig rohangál Julitól Miklósig és vissza. Miklós szánja-bánja, hogy hazudott, de hát evvan, különben meg valószínűleg Atikám lökte a kamion elé Vazult. Juli szerint Atikám csak a testvére halálát akarta megbosszulni és ennek fényében teljesen érthető, amit tett. És még így is jobb ember, mint Miklós.

2.jpg

A másik fő eseményszálunk Nikol és Bartha viszonya, akik látszólag teljesen odavannak egymásért, de egyikük sem gondolkodna egy másodpercnél tovább, ha fel kellene áldozni a másikat. Bartha lesz a Nándi féle banda új vezére, Nikol a háttérből fog tanácsokat adni. Na,ez nem tetszik az embereknek, főleg a múltkori balfék Ártinak nem, akit Zsolt azon nyomban visszaminősít sofőrré. Nikol viszont megnyugtatja a tagot, hogy minden úgy lesz, ahogy eddig, Zsolt csak azért kell, hogy legyen aki elviszi a balhét. Bartha ugyanakkor a totális hatalomátvételre készül és ehhez szüksége van New Bartha maximális támogatására. Meglesz, főnök.

3.jpg

Nóra újra Mikinél, most épp nem őt szidja, hanem Attilát, milyen jogon áll bosszút Andrásért, amikor hónapokig Julival hentergett és ezért igazából ő tehet arról, hogy Miklós anno felbérelte Nagysanyiékat. Miki elmondja Nórának, hogy Atikám megmentette az életét, de Nóra szerint csak azért tette, hogy Miki láthassa, ahogy büntetlenül megússza a Vazul-ügyet. Miki ezután úgy dönt, mégis csak a cég a legfontosabb és közli Attilával, hogy a sikkasztásos levél még mindig nála van és a hallgatásáért cserébe az üzletrészét kéri. Atikám azt hitte, Mikinek elég, hogy ő kapta helyette a golyót, de nem. Juli és Zsófi tanácsára Attila bevallja annak a bizonyos ügyfélnek, hogy kölcsönvett némi lóvét a számlájáról és leboltolja vele, hogy írjon alá egy nyilatkozatot, hogy tudott a számláján történt pénzmozgásról. Ezután boldogan lobogtatja a papírt Miki orra előtt, nuku üzletrész.

4.jpg

Peti randizik Bendzsi, vagyis Henrik régi barátnőjével, akit a múltkor olyan sikeresen megvigasztalt, és megkéri Zitát, hogy addig árulja helyette a jeges csodát. A joghurtos gép viszont tönkremegy, és mivel Peti nem veszi fel a telefont, Zita Hannát riasztja. Peti előbb odaér és nem örül, hogy Hanna megtudta, hogy mennyi pusszancs kárba veszett. Ezen aztán kitör a balhé, közben meg senkinek sem tűnik fel, hogy Judit számon kéri Bendzsit, hogy miért a halott barátjuk nevén mutatkozott be. Le is lépnek szépen, hogy megdumálják a dolgot, amíg Hanna és Peti tovább vitatkoznak.

5.jpg6.jpg

NonStop Ádi kap egy megbízást, szexi könyvtárosnénit kellene fotóznia, de nincs modell, aki ráérne. Gondol egyet és megkéri Kingát, aki kicsit húzza a száját, ő férjnél van, meg minden, de aztán csak elvállalja, Alíz legnagyobb bánatára. Hát mondjuk őt nehéz lett volna könyvtárosnak eladni, az tuti, süt az arcáról az értelem. A fotók jól sikerülnek, Kinga boldog, Gézától viszont jó nagy lecseszést kap, mert nem beszélte meg vele a modellkedést. Különben is, hamarosan indulni kell, vidékre költöznek az új meló miatt, Géza kecskét fog fejni, tyúkokat kergetni és földet kapálni, de jó is lesz. Kinga rohan Ádihoz, nem is akar ő elköltözni, sőt, azt se tudja, mit akar. De Ádám tudja, jól lesmárolja, Kinga meg a nyakába ugrik. Ajjaj.

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.08. 10:54:07

...továbbra sincsenek szavak..... :-(

hannamontanna 2014.10.08. 10:57:14

Amúgy valaki nem tudja miért van összeveszve Vilibá és Böskené? ..mert egész éjjel nem aludtam emiatt.... Tegnap megnéztem, de csak Tóbi kockái miatt. :-D

töpörtő 2014.10.09. 08:48:32

@hannamontanna: Mert böskenéni tudta,hogy a kis magdikànak nem a Géza,hanem NonStop Àdi az ;igazi; apja de neki nem àrulta el ezért van ez a szitu,hogy gyakorlatilag levegönek nézi öreglànyt.

hannamontanna 2014.10.09. 09:33:34

@töpörtő: Aztaaaa.... köszi, most már jobb. :-)

Johnny336 2014.10.09. 10:41:51

@töpörtő: próbáld meg egy levegővel kimondani ezt a mondatot :D

julie0812 2014.10.09. 10:48:41

@hannamontanna: Tóbi kockáiról van kép az új posztban. Gondoltam ajánlom figyelmedbe :) :)

hannamontanna 2014.10.09. 11:50:17

@julie0812: Kösziiii már nézem is! :-)
süti beállítások módosítása