Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7043-7046 - Boldogság a köbön

2014. augusztus 19. 15:39 - julie0812

Máris itt a folytatás, Zsófi szenved, Bartha vihog, Miklós boldog, NonStop egy csoda, Hanna pedig begerjedt. Kell ennél több?

0.jpg

Zsófi alázza magát még egy kicsit és könyörög Miklósnak, hogy gondolja át még egyszer a válást, mert ő tényleg szereti, jobban, mint a szőlőbirtokot. Nahát. De Miki nem tágít, hiába a bociszemek, válni akar és kész, a vagyon fele Zsófié, ilyen egyszerű. Zsófi ezután Juliékhoz megy keseregni a becsődölt élete fölött.

1.jpg

Miklós elmondja Nórának, hogy nemsokára megkapja a pénzt a szőlőbirtokért és akkor végre Zsófit is kipiálhatja, övé a fele lóvé és mehet amerre lát. Nóra ezt nem hagyhatja annyiban, végtére is ha belegondolunk, az ő lánya pénzéről is szó van, és ügyvédi jótanáccsal látja el Mikit, vagyis hogy Zsófinak egy fillért se adjon. Nóra, mint a felperes képviselője, tárgyalni hívja Zsófit a Rózsába (Nórika nagyon ott van titoktartás terén) és közli vele, hogy pénzre ne számítson, mivel anno Claudiával karöltve kicsalták Miki vagyonát. Alíz mindent hall és már továbbítja is az infókat Barthának, akit persze majd szétvet a káröröm.

2.jpg

NonStop totál le van törve a Nórával való szakítás miatt és társaságra van szüksége, meg is találja Kingát, aki a kislányával a parkban ejtőzik és épp ráér dumálni. Ádám odáig van a kis Magdikáért, Kinga pedig némi lelkifurkával konstatálja, hogy milyen apa-lánya milyen jól elvannak. A lekifurdalásra Bözsike is rásegít, mondja Kingának, hogy Ádi micsoda komoly ember lett és hogy jobb lenne elmondani neki az igazat, úgysem maradhat örökre titokban. Hát, van egy olyan érzésem, hogy igaza van az öreglánynak.

3.jpg

Nóra és Miki rébuszokban próbálják megbeszélni a válás részleteit, de a kis troll már elég nagy troll és nem lehet átverni holmi jogi szakzsargonnal. Timike oda is kuporodik a szülei közé és felteszi a nagy kérdést: most akkor minden a régi lesz? Mert a se-veled-se-nélküled játékból köszöni, nem kér. De Miklós és Nóra olyan szerelmesen néznek egymásra, hogy még Timi is úgy gondolja, még egy próbát megér a dolog. Ezután a troll megkeresi Zsófit a Rózsában és még ő is lealázza: közli Zsófival, hogy azokra a ruhákra és ékszerekre nem tarthat igényt, amiket neki vett. Bartha lubickol örömében.

4.jpg

Peti és Hanna valami számítógépes játékban mérik össze tudásukat, Hannának lazítania kell, mert vizsgázik, úgyhogy ez a levezető. Persze Bendzsi sem maradhat ki a jóból, csak éppen még életében nem próbálta ezt a játékot, ezek ketten meg már profik. Nosza, az olasz összekapja magát és egész nap a játékot nyomatja, így aztán mire a rekordok felállítására kerül a sor, némi cheat infóval sikerül megszereznie a legtöbb pontot. Peti gyorsan levágja, hogy Bendzsit nem a kezdők szerencséje segíti, a laptopon meg is találja a bizonyítékot a csalásra, így aztán a játékkedvnek lőttek. Peti elhúz, Hanna pedig lecseszi Bendzsit, aki annyira összeszégyelli magát, hogy már el is cuccolna a villából, de Hanna begerjedni látszik és nyelves csókkal beszéli le az olaszt a távozásról.

5.jpg

Kinga Vilibára bízza a kislányát, de szegényke nagyon nyűgös a foga miatt és üvöltve bömböl, senki és semmi sem tudja megnyugtatni. Kivéve az apját, NonStop meghallja az üvöltést az udvaron és azonnal beront Vilibáékhoz, majd két másodperc alatt elhallgattatja Magdikát. Mondjuk annyira nem látszik a kislányon az órák óta tartó sírás. Kinga elolvad.

6.jpg7.jpg

A végén látjuk a sokadszorra is összeállt boldog családi idillt Miklóséknál, vidáman főzőcskéznek és monopolyznak miközben Zsófi zombiként tér haza a villába és összerogyva könnyekben tör ki. Jól begyakorolta már ezt a sírást.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása