Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6967-6970 - A Cár átverése

2014. június 25. 14:25 - julie0812

Tóbiás gyorsan kitessékeli ex-főnökét az irodából és megnyugtatja, hogy akkor se érne hozzá, ha ő lenne az utolsó férfi a földön. Pont akkor jön az új főnök, vagyis Atikám és Tóbi remeg, nehogy lebukjon. Tóbiás úgy dönt, hogy Giziékkel is tisztázza a dolgot, elmondja, hogy igazából nem miattuk rúgták ki, hanem mert kisebb nézeteltérése támadt a főnökével.

1.jpg

Alíz folyamatosan azon agyal, hogyan szerezhetne pénzt az új cicikre, minden műszakot bevállalna a Rózsában is, de a többieknek is meg kell élniük valamiből. Alíz Bözsi mama narancslekvárját is eladná és ki is próbálja, milyen lenne az élet két naranccsal a pólója alat. Enikő is a pénz miatt aggódik, New Bartha még le se lépett, de már ki kéne adni a szobát, mert nem lesz miből fizetni a lakbért. NonStop ötletére meghirdetik a szobát a neten, mint rövid távú, alkalmi szállás, állítólag ez nagyon menő a turisták körében.

2.jpg

Novák továbbra is suttyó üzemmódban pörög, megfenyegeti Petit, hogy felnyomja a hatóságoknál, mert Peti meghívta Vilibát egy kis beszélgetésre és Laci rögtön fekete munkát sejt a háttérben. Tóbiás Peti védelmére kel és ad pár tippet Lacinak, hogyan lehetne jobban reklámozni a kisboltot, de Novák nem kér a jótanácsból. Laci a ház előtt is folytatja a hőbölgést, végül Peti ajánl egy dealt: elmegy a fagyiskocsival a ház elől, ha tárolhatja a joghurtot a kisbolt hűtőjében. Remek.

3.jpg

Vanda rejtélyesen telefonál valakivel és közben előszed egy rakás pénzt a táskájából. Aztán egyszer csak érkezik Bartha, szóval Vanda neki szánta a lóvét, Balázs küldte, a pénz amit lenyúlt, mielőtt lelépett. A diskurzusnak Atikám vet véget, amikor betoppan a lakásba, Zsolt gyorsan, kezében a lila neszesszerrel.

4.jpg

Gizi továbbra is Tóbiás életét egyengeti, most éppen a szerelmi életét szeretné rendbe tenni, hajjaj. Alíznak ajánlgatja, hogy milyen jó parti, de a szöszit nem hozza lázba Tóbi két szép szeme. Pedig lóvéja is van, teszi hozzá Gizi. Vanda meghallja ezt, hú de remek lehetőség. Pár minyon társaságában fel is ugrik Tóbiáshoz a sötét irodába, összetegeződnek és meghívja Tóbit egy randira. Tóbiás kicsit zavarban van, de azért belemegy.

5.jpg

Enikőék hirdetése tényleg hatásos volt, már özönlik is egy turista aki eléggé töri a magyart, kivenné a szobát. Enci meglepődik, de persze a szoba kiadó, majd megoldják. Alíz irigykedik, majd az udvaron összefut a turistával és megtudja, hogy idegenvezetővel fogja megnézni a várost, akinek 16 ezer forintot fizet. Hát az kész rablás, én tizenkettőért vállalom – mondja a szöszi. Szuper, akkor holnap reggel. Bözsi mama kihallgatja a remek tervet és ő is csatlakozik a túrához, na meg persze Luca is. Még jó, hogy mindenki így ráér, se meló, se suli.

6.jpg

Juli áthívja Hannát vacsorázni, mert szeretné vele megbeszélni ezt a Balázs dolgot, mert mint jó anyának, neki ehhez is köze van. Hanna bevallja, hogy összefeküdt a kis Berényivel, Juli ezt meg is érti, de arra kéri Hannát, hogy Petinek is mondja el az igazat. Hanna így is tesz, Peti arcára kiül a döbbenet, aztán veszekednek, mindegyik a másikra mutogat, Peti az esküvőt mondta le ugye, Hanna pedig a vigasztalószexet űzi.

7.jpg

Vanda és Tóbiás randevúja elég vicces, Tóbi a hihetetlenül nehéz pénzügyi helyzetét ecseteli Vandácskának, aki már a háta közepére sem kívánja az egészet. De arra legalább jó a vacsi, ami persze a Rózsában zajlik, hogy az anyját bosszantsa. Juli rögtön vágja, hogy Vanda most is kever valamit. Mivel Tóbiásnak pénze nincs, így életbe lép a kettes számú cél, vagyis a szex, de Éliás nem igazán akarja, legalábbis nem Vandával. Búcsúzóul kezet akar rázni Vandával, de ő inkább csókot kér, kap is egy puszit a homlokára, így ni, fiam. Haha. Másnap reggelre Juli összepakolja Vanda cuccait és egymás kölcsönös fikázása után közli a lányával, hogy húzzon a búsba.

8.jpg

Miklós újabb bevetésre készül a Berényi Kft. ellen, megint Atikámat cseszegeti. Atikám cserébe az orra alá dörgöli amit Balázsról tud, vagyis hogy Vanda és Bali együtt kavarnak és hogy Balázs küldött valamit Barthának. Miki Zsófinak kesereg, hogy a pici fia le se szarja. Atikámnak zseniális terve támad Miklós pénzének kicsalására és Tóbiást is felhasználja, akinek az a feladata, hogy elszólja magát valami parkolóval kapcsolatban, amit elvileg Attila nagyon meg akar venni. Miki gyorsan nyélbe üti a bizniszt és kárörvendve megy Atikámhoz a hírrel, hogy már be is fizette az előleget. Attila viszont felvilágosítja a Cárt, hogy át lett verve, mert így, hogy megvette a parkolót, az eladónak lett pénze arra, hogy beszálljon a Kft. új projektjébe.

9.jpg

Alíz belekezd Budapest bemutatásába és annyira idióta, hogy az már fáj, a hét vezért összekeveri a hét törpével és hasonlók. Luca anyuci segítségére siet és elmondja a főbb érdekességeket a Tom nevű turistának. Mindannyian remekül szórakoznak és a végén Bözsike azt mondja Tomnak, hogy Alíz annyira nagylelkű, hogy a túráért nem fogad el pénzt, a szöszi pedig jól lecseszi a nagyit, hogy lesznek akkor most neki új mellei. Hát leginkább sehogy, helyette inkább agyat kellene csináltatni, de annyi pénz nincs a világon.

10.jpg

Indulás előtt Peti is beolvas Vandának, hála neki most hánynia kell, ha Hannára néz és Balázsnak is azt üzeni, hogy fuck off. Vanda pénzt kér taxira, de Peti nem ad, menjen busszal. Vanda a bőröndöket húzza éppen a parkban, amikor lefékez mellette Miki és pénzt küld Balázsnak és arra kéri Vandát, hogy néha csörögjön már rá, hogy mizu velük. Miki el, Vanda pedig máris rendel egy taxit. Juli közben megint sopánkodik, ő rettenetes anya, már megint kidobta a gyerekét. Igen.

11.jpg

Miklós elmegy megnézni az új parkolóját és megígéri az eladónak, hogy nemsokára utalja a maradék zsét. Közben valaki mellettük le akar parkolni, majd a fószer ránéz Mikire és hirtelen gázt ad, Miklós pedig „A rohadék” felkiáltással utána rohan.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.07.01. 12:33:09

Atyaég. Ez még mindig nem lett jobb. Amúgy valaki tájékoztatna, hogy Mikinek honnan van annyi pénze amit már megint érdemes kicsalni? Nekem lenne egyszer ilyen jó: folyton lenullázzák, átverik, kisemmizik, és mégis mindig tele van lóvéval, miközben lövésem nincs, hogy mit is dolgozik.... hihetetlen.

julie0812 2014.07.01. 14:30:06

@hannamontanna: Elvileg Zsófitól, neki meg Claudiától, Miki tulajdonrészéért kapta. Meg biztos több osztalékot is kap a Kft-től, mert Balázs átadta neki a részét... Haha :) Nem dolgozik semmit, hiszen ő a Cár.

hannamontanna 2014.07.01. 14:56:27

Hallod, még egyszer születek, Cár akarok lenni! :-)) Úgy megy itt körbe a lóvé, mint a pasik a csajokon.... Követhetetlen.
süti beállítások módosítása