Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6929-6932 - Megint egy problémás szereplő

2014. május 23. 09:00 - julie0812

Atikám a legfélelmetesebb nézésével gyors távozásra készteti a főnöki széket tesztelő Miklóst, de érzi, hogy baj lesz. Első körben lecseszi Nórát, miért kellett azonnal elpofázni Mikinek, hogy Claudia nem fog hazajönni. És ezután beüt a krach: az egyik befektető visszalép a szabadidőpark projekttől. Atikám rögtön Mikire gyanakszik, de Juli megnyugtatja, biztos, hogy nem Miki volt, Atikám lánya a hibás. Mi van? – esik le Attila álla.

1.jpg

Bözsike hiába győzködi Vilibát, hogy vállalja be a műtétet, Vilmos férfiból van és retteg a kés alá feküdni, így Bözsi Lacihoz fordul segítségért. Laci segít is Vilinek, méghozzá felkészülni a vakságra. Az öreg bekötött szemmel majdnem a busz elé veti magát és ez az esemény ráébreszti arra, hogy mégsem akar megvakulni. Tapsvihar.

2.jpg

New Bartha annyira együtt érez Enikővel, hogy nem hajlandó ágyba bújni vele, nehogy arra emlékeztesse, hogy megerőszakolták. Így az esti összebújás elmarad, arra hivatkozik, hogy melóznia kell, és beugrik Zsolthoz sörözni és némi lelki tanácsot kérni. Enci Alíznak panaszkodik a baszatlanság miatt és elmondja neki, hogy mi is volt valójában Marcellal. Most aztán Alíz is kímélni akarja Enikőt, Enci meg nem érti, miért kell ezt most. Még jó, hogy nem rohannak el vele látleletet felvetetni így röpke tíz év után. Szöszi beszél Krisztiánnal, hogy ne bánjon kesztyűs kézzel Enikővel és döngesse meg végre. Pont mielőtt rátérnének a témára, Kriszt hívja Rudi haverja a jó hírrel: nemsokára mehet Afganisztánba.

3.jpg

A sorozat felpezsdítésére hivatott új szereplő, Attila lánya sajnos ugyanabból a turkálóból ruházkodik, mint a többiek, újabb színes folt érkezik tehát. Atikám rátalál a parkban az éppen majdnem rágyújtó Zitára és magával viszi az irodába, na jó is lesz, ha már kiderül végre, mi köze van a leánynak a befektetőkhöz. Ahogy így összerakom, csak az, hogy éjszaka belógtak a csajokkal a suliba sörözni és neki kell elvinni a balhét, ezt kéri az egyik osztálytársa anyja, aki a bizonyos befektető. Kis ejnye-bejnye és bagó elkobzás után Atikám azon puffog, hogy márpedig ő nem dobja oda a lányát bűnbaknak a biznisz érdekében. Aha, van még mit tanulnia Miklóstól.

4.jpg5.jpg6.jpg

New Bartha annyira szerelmes, hogy még a katonásdiról is lemondana Enikő kedvéért, de az meg csak előveszi a mártír énjét és mondja neki, hogy menjen csak nyugodtan, ha Krisz boldog, ő is boldog. De amint Krisztián kiteszi a lábát a lakásból, Enikő összeomlik. Ádi vigasztalja, végül is csak fél év, mi az? Krisztián pedig örömmámorban úszik, megbízza Barthát, hogy vigyázzon a nőjére és a felújítást is pikk-pakk be akarja fejezni. Alíz arra uszítja Enikőt, használjon ki minden percet, amit együtt tölthet szerelmével. Enikő felmegy elcsábítani a lakásfelújító katonáját, szerencsére Atikámék elhúztak az irodába vacsizni, úgyhogy mehet a menet, persze ajtót bezárni luxus. Már épp öltöznének, amikor jön Peti egy kis jégkrémért és kénytelen kiugrasztani a fólia alól a hűtő mellett megbújó Enikőt.

8.jpg

Nóra elhinti Zsófinak Miki legújabb terveit a Berényi Kft-vel kapcsolatban. Juli meg elmondja Miklósnak, hogy elvesztettek egy befektetőt. Zsófi önként ajánlkozik, majd ő szerez új befektetőt egy jótékonysági estélyen, de Miklós szerint ez hülyeség. Nóra csenget, megkéri Mikit, hogy hozza el Timikét a lovaglás után, de Miklós nem ér rá. A beszélgetést kihasználva Nóra kavarni próbál, bár a szöveget is kavarja, azt mondja Mikinek: én nem hagynám a páromat egyedül egy gyönyörű fiatal nővel. Ja egy gyönyörű fiatal borásszal, csak az előző mondatot elfelejtették kivágni. Mindegy, Miklós érti. Nóra megy Timiért a birtokra, közben beugrik Zsófiékhoz egy kis borért. Amíg Zalán a bort hajtja fel, Nóra lenyúlja az asztalon heverő kocsikulcsát, kényszer légyottra ösztökélve ezzel a fiatalokat, ugyanis Zsófi kocsija szervizben van.

7.jpg

Zsófi indulna a jótékonysági bálba, csak épp a slusszkulcsot nem találják, mert az ugye Nóra zsebében van. Zalán lóra pattan, hogy átvágtasson a szomszédba egy kölcsön autóért. Zsófi aggódik és mint kiderül, jogosan, Zalán nem tér vissza, úgyhogy kénytelen Miklóst riasztani. Miki elindul felkutatni Zalánt és rá is talál, ledobta a ló, köllött neki sötétben lovagolni. Jaj biztos agyrázkódása van, vigyük kórházba – így Zsófi. Zalán állítja, hogy kutya baja és ezzel Miklós is egyet értene, de Zsófi ragaszkodik hozzá, hogy náluk töltse az éjszakát. De nem kell izgulni, biztos nem lesz gruppen, vagy ha lesz is, azt mi nem fogjuk látni.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.05.28. 12:18:18

Na most pótolom a hiányt ..... rettentő hiányt. Ez nagyon vicces volt. Legalábbis a HV :-)))
süti beállítások módosítása