Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x115 - YOLO Iza! Mehetsz párbajra!

2014. május 06. 20:42 - Chat Géza

WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a szart. Na nézzük!

valovi1.png

Nagyon lentről indulunk. Iza vakarja a ki a csipát a szeméből, közben a riportszobás nyühögését vágják alá narrációnak, aminek tartalmi lényege csak annyi, hogy hiányzik neki Krisz. A kötelező tiszteletkör rinyapináskodást letudva jönnek az egykori VV szériák dobogósai, Sehi, Miló, Csabesz és Attila. Nagy az öröm, Debil csak kezet csókol Sehinek – Magyarország legszebb nőjének, mondja ő – mert egy arcra puszitól menten eldurranna a kis tönkfasz Szácsurélió. Kis himi-humi jópofiskodás után Attila kiböki, hogy hoztak magukkal egy feladatot is. ??? Amíg ők bent vannak, addig az új villalakók a csicskáik, szebben mondva az asszisztenseik. Mivel Attila agylövése ez, ezért fókuszáljunk csak rá, hisz egyedül neki van valami célja, ami nem kevésbé magasztosabb, mint halálba szopatni Debilt. Megy is a lightos kurvaanyázás, Debil feleselget, mire Attila egy mondattal helyrerakja: „Most még arcoskodsz, aztán majd bőgsz a sarokban.” Zseni.

Debil szopatás phase 2. Attila konkrétan kiköltözteti a saját ágyából Debilt, mondván ő nem alszik egy ágyban férfival, de egy szobában se. És MIló meg Csabesz? Azzal te ne foglalkozz! Debil agyszintje ezt már képtelen feldolgozni, érzi ő, hogy szívatva van, vagy mégsem? Attila átmegy kicsit egészségcentrumos kuruzslóba:

- Figyi, dohányzol?

- Kint nem, de itt igen.

- Aha, és ma dohányoztál már?

- Igen.

- Jó, akkor lágy szíves ma már többet ne!

- Ezt most nem mondod komolyan?

- De.

- Ne mááár!

- Figyi én bírlak, féltelek! Ne dohányozz, jó?

Innen már csak egy paraszthajszál a teljes összeomlás. Hála az égek máris az esti bulikán pörgünk. Viki felrántja magát, hogy a maradék két lány minek szépítkezik annyit. Ezt ő nem értheti, ezért fel is hozza a problémát a díszes publikum előtt, hisz őt ez élteti.

- Minek készülődtök annyit, amikor amúgy is jól néztetek ki, a vendégek ment kint vártak tök sokáig emiatt?!

- Nem igaz, hogy mindig engem kell piszkálnod, Viki! blablabla…

valovi2.png

Attila remekül telibe szarja a konfliktust, félig hátat fordít Vikinek, közli vele, hogy nem kíván részt venni ebben a konfliktusban, majd Izát is maga mellé állítja, a másik lányt, aki kirittyentette magát, hogy Viki csak egy emberre tudjon mutogatni. Eztán a buli kicsit leül, nincs is igazi pumpálós hangulatban a társaság, csak Attila mondja el Pinkinek a nagy igazságot, hogy nincs is semmilyen asszisztensi feladat ám. Neee! De. Há’de akkó? Csak ezt a kis szarfaszút akarom megszopatni. Hogy és mivel? Azt még nem tudom, de fájni fog. Köllött már ez, mint egy falat kenyír.

És akkor kiválasztás. Nem is tudtam, hogy ma lesz. Lilu beszólását még ideemelem, aztán jöjjön a lényeg.

- Minek örülsz Aurélió?

- Á, semmi, csak látom, hogy az ex-villalakók is, hogy izgulnak a kiválasztás miatt…

- Aha, abban biztos lehetsz, hogy ők lerágják a kezüket az izgalomtól a te havi egy milliód miatt.

Egyáltalán nem meglepő: három jellel Iza megy párbajra szombaton.

valovi3.png

Tegnap

Ennyi. Én megmondtam. Mondjuk nem kellett hozzá jós gömb, meg semmi, de akkor is. Ha nem is Segal, Oki, Indián triumvirátusa - ahogy én azt legvadabb álmaimban elképzeltem - de legalább egy Miló, Sehi, Csabi (a.k.a.Tuja) és Attila azért bevonult egy pár napra. Jó lesz ez. ha minden úgy lesz, ahogy lennie kell, akkor: Debil Rámozdul Sehire, majd a kudarctól és Attila basztatásaitól megsemmisülve felváltva fog sírni és üvölteni; Pinki rázizzen Milóra, mert ő is legalább annyira cukorból van. Az megvan, hogy Miló tavaly jelentkezett a Bónusz Brigádos Álommelóra? Nem? Nagy hiba. Itt a csodás kisfilm. Nagyon atom. Forgatókönyv + színészi játék: 500.000 Aztán Attila végre helyre rakja Vikit, aki most végre nem a súlya miatt fog bőgni; Iza meg Csabi eltujáskodnak kettesben.

Címkék: vv6
769 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XO 2014.05.07. 17:16:02

@csillagkukkancs: én soha nem mondtam, hogy gáz...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 17:17:25

@mézescsók:"... Akkor jutottunk többen arra, hogy nyilván összefüggésben lehet a súlyával IS ..."

Amikortól olvastam a fórumot, nekem az volt a benyomásom, amit írtam. Ha másképp volt, elfogadom. Én továbbra is értékelem a játékstílusát, sztm tulképp csak neki van ilyen, és egyáltalán nem hozom összefüggésbe a kinti világbeli - egyébként feltételezett - jellemével

"... Csak mindig az elejét idézi, mint az emberek általában...."
Kis kitérővel, úgymond, eszembe jutott, hogy az ántivilágban is mindig azt szajkózták, hogy "dolgozni csak pontosan szépen"...., de a "ne légy szeles"..., az mindig lemaratt :)

Kussojjá 2014.05.07. 17:18:23

@KriszIza fan: Azért álljon meg a menet ! "bármelyikünk gyermeke" NINCS ott a tv-ben és nem szopja a takaró alatt az Előember péróját és nem üvöltözi, hogy "haljon meg az egész családod" és , hogy "anyád megvolt egész Nánásnak" ! Azért van különbség a bentiek meg a "bármelyikünk gyereke" között ! És annak se örülnék, ha az én lányom olyan egy-bizes sötét lenne mint Pinki vagy a fiam olyan faszlóbáló, picsogó degenerált , mint Au !
Akkor már 1000x inkább egy rohadék mint Attis :)

beacska 2014.05.07. 17:22:24

@Kussojjá: szerintem nincs különbség. Ha van gyereked, akkor tudod, h mikor mit csinál? látod, ahogy szexel a párjával? és az undi???

vagy ha nincs. Te nem szexeltél még életedben? vagy nem rúgtál be? és nem káromkodtál sosem? semmiben nem különböznek tőlünk, csak mi őket látjuk, egymást, magunkat és szomszédot meg nem...pedig lehet, h veri a feleségét, és közben olyan udvariasan köszön az utcán...

katicaa a hétpettyes 2014.05.07. 17:27:58

@XO: @beacska: @KriszIza fan: mély levegő, kifúj, beszív. először mikor olvastam csillagocska nevét, csillagkullancsnak olvastam. Freud papa már akkor itt volt az agyamban.
hagyjátok már. 2 napja írtam a kisebbségi komplexusáról. kár ezen rugózni.

Kussojjá 2014.05.07. 17:30:42

@beacska: Ne mondj már ilyen baromságot ! Hogyne lenne különbség!
1. Nagyon nem mindegy, hogy valami történik kettőtök között otthon vagy a TVben mutogatod, ahová magadtól mentél be.
2. Igen volt már, hogy piszkosul összevesztem bármelyik aktuális párommal, de képzeld sose köptem le és eszembe nem jutott a családját a halálba küldeni !

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 17:31:40

@beacska: "... semmiben nem különböznek tőlünk, csak mi őket látjuk őket,..."

Télleg nemtom, te hogy vagy vele, de azon azért besírnék, ha semmiben sem különböznék tőlük.
A másik különbség meg kézenfekvő - nyilvánosan teszik azt, amit egyébként az intim szférába szoktak sorolni az emberek.

Kussojjá 2014.05.07. 17:32:59

@beacska: Jah és amiben biztosan különbözünk pl. Pinkitől : nem vagyok egy-bites agyú amőba és a gyerekeim se !

Kussojjá 2014.05.07. 17:37:20

De mondok mást : Az szerinted normális ha valaki (aki többé kevésbé mindenben elég gyenge) rögtön azt mondja h. "lehet h. énekelni fogok , mert szerintem nagoyn károly voltam" meg h. "remekül segítettem a szakácsnak, nagyon jó voltam", amikor egy hagymát nem tudott megpucolni ?
Ezeket az agyatlanokat egyiket se alkalmaznám a cégemnél semmire!
Tankot sem, de őt más okokból...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 17:41:17

@LittlePurple:
@XO:

Köszi a videót.
Viki lesz Debil eladója mert senki nem megy ki póló nélkül mert inkább megveszik :D

csillagkukkancs 2014.05.07. 17:47:59

@katicaa a hétpettyes: és miből adódik a komplexus, ha szabad tudni?

mijafene van 2014.05.07. 17:55:42

@csillagkukkancs: Hagyd Őket,látod mint a gyerekek "fan" de amin besírtm,beültettem valakit a párbajra volt a minap,ugyan minek? ki kémlelt valami okosat? Nevetségesek vagytok a fankodással az Iza a szent hirdetésével,de vasárnap még ide nézek,milyen fanok lesznek itt miután a imádatuk trágya kirepült...De ne féltsétek,ott a tusolóba Krisztián megtanította hogyan kell egy kézzel fejni,jó kis paraszt menyecske lesz belőle. Hajrá fanok,tessék kampányolni......nevetséges :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

XO 2014.05.07. 17:57:03

@Kussojjá: azt hiszem teljesen félreérted azt, amit @beacska: mondani akar!

XO 2014.05.07. 18:00:36

@mijafene van: ez is egy vélemény, bár ezek szerint nem veszed a fáradságot, hogy elolvasod amiket írok-írunk! ....Maradok aki vagyok! :) Hajráá Iza! :)

LittlePurple 2014.05.07. 18:00:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nm, de @XO: érdeme, az ő munkája ;)
látod ebből is látszik, hogy Aurelio ismeri a vikkancs mindenkin átgázoló, megdumáló természetét :)

XO 2014.05.07. 18:02:26

@XO: jav. elolvasd, bocsi

KRISZ FAN 2014.05.07. 18:02:46

@Kussojjá: Teljesen félre értelmezted, amit akartam mondani. De nem fogok itt bele menni veled egy szó párbajba. Tudod édesanyám anno mindig azt mondta nekem mikor valakivel vitába keveredtem és hiába próbáltuk meggyőzni egymás a másik igazáról, hogy "okos enged, ........... szenved". Ha pedig ennyire rosszul viseled, amit látsz a VV6-ban, akkor ne nézd. Ennyi. Befejeztem. Nem kívánok veled többet értekezni. Talán ha majd felnőtt módjára megválogatod a szavaidat, akkor igen, szívesen társalgok veled, addig viszont nem.

XO 2014.05.07. 18:11:24

Ez ugyan volt egyik nap, de szeretem és hátha másra is hat! :))
www.youtube.com/watch?v=ZPcrgvokGWw

Nagy Endre 2014.05.07. 18:18:37

@Krétagarbó: Nem állítólagos hanem tényleg.Csárlit sem Kurva néven emlegetem itt csupán megjegyeztem ezt vele kapcsolatban.Izát viszont puttonyosként emlegeti csillagkukkancs állandóan mintha nem lenne neki rendes neve.Én túl tudok lépni ezeken csak leírtam mit gondolok sértegetni senkit nem szeretnék.

Nagy Endre 2014.05.07. 18:23:02

@LittlePurple: Józsinak mondta nemsokkal utána hogy bejött a villába

Nagy Endre 2014.05.07. 18:28:13

@XO: Köszi az onlineokat mint mindig!

Nagy Endre 2014.05.07. 18:31:14

@XO: Jó látni az onlineban hogy végre más témájuk is van mint a bennti baromságok...Kellettek ezek már ide.:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.07. 18:31:45

@faszent: na és a t34 mennyivel is különb a puttonyosnál?

Nagy Endre 2014.05.07. 18:32:20

@KriszIza fan: Amilyen a stílus olyan a nicknév is nem?:D Hagyd már tényleg...

XO 2014.05.07. 18:34:36

@Nagy Endre: nincs mit! :) most van némi külső segedelem!

Mók_Ica 2014.05.07. 18:38:02

sziasztok :) látom ma is nagyon izzottak a billentyűk :) a Zizgalom kezd egyre feljebb hágni.... közelít a tetőpont felé :) DE az csak vasárnap jön el.

XO 2014.05.07. 18:46:45

@Mók_Ica: :) sziaa! Porondon a hogyvolt népe!

Krétagarbó 2014.05.07. 18:56:42

@Mók_Ica: @XO: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Sziasztok!

Nézem az on-t, köszi XO!
Bár már ott tartok, hogy fekszenek le, van még utána vmi érdekes? (Kicsit unom itt a végét)

Krétagarbó 2014.05.07. 18:57:45

@Krétagarbó: Asszem mikroport nélkül beszélgetnek, ezért ütnék, úgymond.

XO 2014.05.07. 18:59:46

@Krétagarbó: Szia! :) Nem tudom, én nem láttam végig... :D

Krétagarbó 2014.05.07. 19:00:08

@Nagy Endre: Látom, a lényeg nem ment át. Ugorhatunk??

Mók_Ica 2014.05.07. 19:01:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @XO: @Krétagarbó: sziasztok :)
most lépek, megyek a gyerekért, majd csak később leszek, valószínű az új posztcsiban :)
jegyzetelni jövök, asszem kell majd egy pohárka bor is :)

XO 2014.05.07. 19:02:30

@Mók_Ica: Várunnnkkkk! :) szia!

Krétagarbó 2014.05.07. 19:02:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Írtam is anno, amikor volt Trakinak ez a beszólása, hogy Izához decemberben ezek után Traki megy, nem a Mikulás.

Na, most Báttyáról beszélnek, nem tetszik, hogy így kibeszélik a "háta mögött".

Krétagarbó 2014.05.07. 19:04:08

@Mók_Ica: Mi tegnap már unicumot ittunk a férjjel. Ha sokáig tartana, még elbaukosodnánk:))

Nagy Endre 2014.05.07. 19:05:24

@Krétagarbó: Csak válaszoltam Neked de én már rég ugrottam egy jó nagyot:D

LittlePurple 2014.05.07. 19:05:59

@Krétagarbó: az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem túrta ki Aureliót attila, aki a földön lévő matracon alszik. És mint az kiderült, hogy Aurelio mesélte attilának, hogy sokat beszélgetett Sehivel és kizárólag az ő tiszteletére fog nadrágban zuhanyozni. A vikkancs bepóbálkozott attilánál a játékkal kapcsolatos infókhoz jutni, de nem jött össze. Aurelio butikjában ha vikkancs lesz az eladó, senki nem megy ki póló nélkül, mert inkább megveszik :D később józsi aranyköpéseit elevenítették fel. :) de nem rossz indulattal, nem hiszem, hogy rossz néven venné...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.07. 19:09:39

Én meg elmentem ma VV Indiján mellett az utcán, bibi.Irigykedjetek :)))))
Most csak ezért ugrottam be, hogy ezt megosszam veletek, most loholok tovább.
(jó kis csörték voltak itt ma, úgy láttam)

Krétagarbó 2014.05.07. 19:12:44

@LittlePurple: Köszi:) Már a Józsinál tartok. Vikinél volt egy mondat, amit nem értettem, amikor Attilából próbált infókat kiszedni. Vmi olyasmi, hogy melyik VV-s ....(ezt nem értettem) és Attila vmi olyasmit mondott, hogy majd ha nem lesznek bent, elmondja. Utána beszélgettek arról, hogy Viki Dáviddal párbajozott, amiből azért szépen kiderült, hogy Viki nem tartja magát olyan erősnek. Mondta, hogy neki volt a legkisebb %-a, ráadásul egy Dávid ellen, igaz azóta nem kapott jelet. (De érezhető volt a bizonytalansága, hogy jár az agya azon, hogy a Dáviddal való párbaja milyen necces volt.) Attila azt mondta neki, ha Dávid jött volna vissza, akkor most Dávid lenne az, aki azóta nem kapott volna jelet, azért, mert szerinte ők ketten voltak azok a játékosok, akik kvázi húzóemberek (voltak) itt.

Nagy Endre 2014.05.07. 19:17:47

Kíváncsi vagyok mennyit kaphattak az exek hogy bementek.A VV5-ben Szandikáék asszem 300 ezret / fő kaptak arra a 3 vagy 4 napra.

Nagy Endre 2014.05.07. 19:21:16

Attila szerintem sokat változott bennt is a játék során.Ő is amikor Peti kiesett már nem nagyon genyóskodott.A végén is tök jó volt az a hármas.Szerintem nagyjából egyenesben van az élete most.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.07. 19:21:23

@Krétagarbó: Á, annyira nem volt jó :)

És hogy szavam ne felejtsem: KÜLÖNDÍJAT VIKINEK!!!

Puszikák mindenkinek, Endrémnek külön! Meg ne egyétek, amíg nem vagyok, de leglábbis hagyjatok nekem is belőle :)

Krétagarbó 2014.05.07. 19:25:15

@aggyistenbiri: Öreg indián már, rágós, gondolom:))

katicaa a hétpettyes 2014.05.07. 19:26:17

@Mók_Ica: ha vörösbor, küldöm, tudod, az sohasem fogy ki!

Nagy Endre 2014.05.07. 19:33:45

@aggyistenbiri: Neked is puszi!:)) Nem fognak megenni eddig se ettek.De aki megenne az rendeljen egy mirelit pizzát a villából :-))))

@Krétagarbó: Indiánt én is láttam kb 2-3 alkalommal már a környékünkön is.Megírom a Blikknek hátha fizetnek érte:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 19:40:26

@LittlePurple:"... Aurelio ismeri a vikkancs mindenkin átgázoló, megdumáló természetét :)..."

Mindenesetre azt GONDOLJA, hogy ismeri. :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.07. 19:40:41

Ha már volt, akkor elnézést.
Akik a puttonyost jelzőt megalázónak tartják, gondolom szüretelés tájékán az életben nem jártak. Ott a puttonyosnak régen nagyon szar vót és nagyon jó vót neki, ha kiürült a puttonya, na röviden ennyi.

Biri, este kerestem néked 1 krokis közmondást. :)

Ja, és szavazzunk Izára, szavazz Izára..........mert olyan aranyosak Krisszel és, hogy boldogok legyenek, meg legyen pénzük, házuk, óóótójuk...stb. Boldogság, szerelem, világbéke, hajrá Iza. (lóf˝szt)

csillagkukkancs 2014.05.07. 19:41:08

arra kíváncsi vagyok, hogy Zsó-fikát fogja-e nyomni a csatorna.
az utóbbi napokban lehullott az az álarc, amit a cukiság máza eddig elrejtett. amikor hisztizett, vagy nyafogott - látszott, hogy ez a bájos szemforgatás csupán álca.
na nem a nagy eszét álcázza- bár be kell vallanom egy ideig azt hittem, hogy eljátssza a butát. merthogy ennyire kevés agysejttel egyszerüen nem müködhet egy ember sem. de aztán kiderült, hogy ez a kemény valóság.
szóval erre kíváncsi vagyok.
a lányka szépen előkészítette a párbajra hívást vele.

LittlePurple 2014.05.07. 19:42:41

@Krétagarbó: azt a mondatot vagy ötször hallgattam meg, talán azt kérdezte:
- egyik verzió: "melyik vv-s vette fel veled (attila) a kapcsolatot?"
- másik: "melyik vv-sel vetted fel a kapcsolatot?"
és erre reagált attila: "vikiii"...

LittlePurple 2014.05.07. 19:46:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát ez igaz, mert akkor sem lehet megbízni benne, ha levegőt vesz!
csak azért írtam ezt, mert sokan azt gondolják, hogy Aurelio tudatlanul benyeli azokat, amiket a vikkancs adagol. az hogy Aurelio nem szól, még nem azt jelenti, azt valamilyen szintig nem lát át rajta, hát sajnos négy hónapja együtt élnek

Krétagarbó 2014.05.07. 19:47:54

@Nagy Endre: Kizárólag képért fizetnek, erre figyelj!:)

Krétagarbó 2014.05.07. 19:51:06

@csillagkukkancs: Eskü, néha én is azon merengtem, hogy szerintem annyira okos, hogy így tudja játszani a butát. De nem, ő tényleg ennyire egybites...

Krétagarbó 2014.05.07. 19:52:07

@LittlePurple: Köszi, én is vmi ilyesmit értettem. Úgy látszik, Viki belement a kulisszatitkokba...

nosce 2014.05.07. 19:53:58

Hajrá Iza első villaszerelme, Ernőőőőőőőőőőőőőőőőőő !

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 19:55:41

@LittlePurple: "... hát sajnos négy hónapja együtt élnek ..."

Látom, nagyon sajnálod szegényt. :D:D

csillagkukkancs 2014.05.07. 19:56:21

@Krétagarbó: és azt is mondta, hogy jogsija is van. és a sulit miként fejezte be?
az az igazság, hogy az ember egy bizonyos mennyiségü IQ-val születik. arról senki se tehet, hogy milyenek az értelmi képességei. /mondjuk fejleszteni kéne, sőt kötelessége mindenkinek/. de arról már tehet, hogy milyen a természete.
megértem,hogy egy ilyen kis butuskát is be akartak tenni a kínálatba. de miért nem Forrest szerü természettel adtak vkit?

remé

Szentpeter 2014.05.07. 20:04:15

@csillagkukkancs: Forrest szerű természettel ? ...istenem, hová kerültem...
Miért kellene Pinkinek okosnak lenni, Iza sem az.. Pinki jó tulajdonsága hogy jó segge van, ezt nem is kell többet ragozni...
Mit nézzek egy 95 kilós bálnában ? ...túl sok itt a nő akinek semmi nem tetszik...

faszent 2014.05.07. 20:04:24

Ebben a villában szerintem mindenkinek megvan az átlag IQ-ja, ami pont 100.

Itt ebben a beszélgetésben is általában szerintem százasok beszélgetnek, egy pár embernek van (lehet) magasabb. Viszont akik visszatérően kételkednek Zsófikában, azok lehet, hogy a saját százasukban sem hisznek igazából.

Szentpeter 2014.05.07. 20:06:50

@faszent: Mi vagy te, mérőóra ? ( röhögök )

Krétagarbó 2014.05.07. 20:10:40

@csillagkukkancs: Érdekes dolog ez. Pinki fősulira jár, bár most az online-ban azt mondta, hogy a turisztika szak nem az ő világa.
Nekem volt olyan évfolyamtársam az egyetemen, mint Pinki (csak fiúban) és a harmadik évben bukott csak ki, addig mindig mindent szó szerint bemagolt. A polgári eljárásjogot már nem tudta... Mondjuk abból a szempontból csodáltam úgymond, hogy mennyi energiát be kell fektessen, nekem - bármennyire is szeretem a verseket - egy vers szó szerinti megtanulása is gondot okoz, soha nem tudtam magolni.

Nagy Endre 2014.05.07. 20:11:19

@Krétagarbó: Igen, majd összeollózok valamit hátha bekajolják:-))))

faszent 2014.05.07. 20:12:46

@Szentpeter:

Én is röhögök, meg unom is kissé, hogy itt folyton kételkednek Zsófi intelligenciájában. Én nem kételkedek. Sokféle intelligencia létezik és azt sokféleképpen mérik. Egy adott országban általában a helyi lakosságra állítják be a 100-ast. Ezt bőven megugrotta Zsófika, hisz ő lett az első az iskolai héten. Lehet, hogy egy sajátos életstratégia miatt felvette a naiva szerepet, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne meg neki a magához való esze. És olykor még több is, mint a környezetének.

Krétagarbó 2014.05.07. 20:13:28

@Szentpeter: Nem kell agysebésznek lennie, de azért megnézném, hány percet (vagy másodpercet) bírnál bele eltölteni egy légtérben. Persze, fontos a jó popó, egyszer, na jó, ha annyira feszes kétszer...

Krétagarbó 2014.05.07. 20:14:42

@Krétagarbó: nem "bele", hanem "vele". Fránya Freud...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 20:14:57

@faszent: "... egy pár embernek van (lehet) magasabb...."

Jól találgatok? A tiéd, az. :D

faszent 2014.05.07. 20:17:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Nem erre akartam kilyukadni, tényleg csak unom, hogy folyton fikázzák Zsófika intelligenciáját.

Szentpeter 2014.05.07. 20:18:01

@faszent: Én azt leszögezném hogy Zsófika nem százas.... de, ha én a tágabb ismerettségi körömet veszem nagyon kevesen azok...
Ez nyilván attól függ mennyire okos az ember.. minél okosabb annál több hülye veszi körül..
Nézzük a parlamentet, abban a parlament elnökét, vagy a miniszterelnököt... aki az egész országot nézi hülyének...

katicaa a hétpettyes 2014.05.07. 20:18:13

@Krétagarbó: a turisztika szakon min 2 idegen nyelv kellene. németül tud (bár csak lassan beszéli) angolul nem. tudom, h más nyelvek is léteznek a világban, de ezek közül az egyikben azért pörfiktnek kéne lennie szerintem. vannak olyan felsőfokú szakképzések, amelyeket főiskolán tanítanak, de nem ad diplomát. na, valami ilyesmit (esetleg) el tudok képzelni a kis okoskának. azért a dolog a történelemmel ne legyen kapcsolatos!!!

Szentpeter 2014.05.07. 20:19:04

@Krétagarbó: Kérlekszépen... pont annyit ameddig egy dugás eltart... és ezt naponta megismételném..

rábassztáhessspicsába 2014.05.07. 20:22:00

@Krétagarbó:
A mennyország rózsaszín vagy nem? :)

faszent 2014.05.07. 20:22:14

@Szentpeter:

Én marha jó interjút tudnék vele csinálni, de tény, hogy azért, mert én kifejezetten intelligensnek látom, lehet, ha valaki nem látja százasnak, nem tudna vele jól interjúzni, sőt butának láttatná.

Szentpeter 2014.05.07. 20:24:11

@faszent: hát..... az őskorról ne kérdezd, még leköp...

Krétagarbó 2014.05.07. 20:26:19

@Szentpeter: hihi, azért írtam a perceket és másodperceket (most nagyon röhögök)

Tudod, van az a mondás, hogy minden jó nőt un valaki...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.07. 20:29:57

Itt is leírom akkor, h Zsófika intelligenciája a segge.

faszent 2014.05.07. 20:30:30

@Szentpeter:

Zsófika nem az a köpködős fajta. Hozzáteszem, az őskorról tényleg ölég leveset tudunk, összehasonlítva a történelmi időkkel, azaz az írásbeliség megjelenésének kezdeteivel.

(én azon a benyögésén is nevettem, és velem együtt a villa tanári kara, szerintem nevess te is, és lásd be, van benne egy kis igazságtartalom...)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.07. 20:31:08

@faszent: ami nincs, azt nem lehet fikázni, max annak hiányát.

faszent 2014.05.07. 20:31:15

@faszent:

javítás: leveset = keveset

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.07. 20:31:30

@Krétagarbó:"... Olvasásra buzdított:..."
Kis kitérő, ha nem unod. Ha unod Pósalaky.
A gimiben a magyar tanárunk minden év elején felíratta a füzetünkbe Kölcsey Parainesiséből:
Tanuld meg, a könyvek száma végtelen
a te éveid pedig végesek,
s napjaidat, óráidat oly sok más foglalatosság kívánja magának...

pl VV6 :)

csillagkukkancs 2014.05.07. 20:33:41

egy csomó IQ tesztet elvégeztem már. és nem százas. de nem is kevesebb.
aztán meg lehet, hogy be tud magolni mindenfélét, de vajon meddig marad a fejében az ismeret?

nemszázas 2014.05.07. 20:34:01

Én nem hiszek Zsófika intelligenciájában. Az csak mendemonda.
(bocs, nem bírtam ki hogy ezt ne írjam be, húztam is el, sziasztok!)

faszent 2014.05.07. 20:34:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Shakespeare-rel élve: "De van! De van"

(Taming of the shrew - Makrancos hölgy - Arany János fordításában)

mézescsók 2014.05.08. 11:40:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Elég keményen ütköztek a vélemények tegnap. Tény, hogy főleg Iza támogatói kommenteltek, megjegyzem, a többieké pont ugyanezet tehetnék, de nem teszik, vagy máshol. Ezért ne az Iza-fanokat hibáztasd, mint ahogy a T34-es elnevezésért sem. A súlyával először Au és Simonék jöttek elő, a T34 szülőatyja sixx.
Én Vikit nem kedvelem, de azzal sincs bajom, ha Te igen. Erről (is) szól nézői oldalról a Vv.
süti beállítások módosítása