Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x108 - Eseménycunami

2014. április 29. 19:36 - Chat Géza

névvtelen.png

A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes tónusú reggeli köszöntője. Gyertek ki kiscsibék, mert itt vagyunk a kertbe. A cigiskanapét kikukázva beköltözött egy adás erejére az Önindító. A lakók csak vakarják kifelé a csipát a szemükből, örvendeznek, el sem hiszik, hogy ilyen van. Mivel a négy óra hosszán át tartó lehetetlen vágatlanul egy 50 perces adásba lenyomni, így szűrve kapjuk az anyagot, ami alapján „csak” annyi történt, hogy a lakók kaptak a rajongóiktól szerelmes levelet, ajándékokat és más kedvességeket. Ez nekik tök jó, nekünk viszont kevésbé, mert az izgalmi faktor így is a nullához tendál. Krisztián kapott kolbászt meg hímzett törölközőt, Viki kapott egy rímekbe szedett szerelmes levelet és egy kézilabdát, Iza egy posztert kapott, amin ő maga van összemontázsolva, meg egy-két keresetlen szót, hogy pattintsa le Krisztiánt, és hogy mennyire tisztelik és becsülik az ő MUNKÁSSÁGÁT, Pinki szívecskés párnát kap és hasonló cukiságokat, Debil meg egy faszmércét és pár nyoszolyára hívó pajzán levelet. Ez így ebben a formában az összevágott 15 percben ennyit tudott. A meglepetések garmadája itt még nem állt meg.

 A szerkesztők betoltak egy üvegládikát, benne a 12 milkával, lakás- és autókulccsal. Mindenki a doboz elé járul és elmondja, hogy tenne a nyereménnyel. Már nem emlékszem, hogy melyik széria zsenije mondta, de valahogy így hangzott: „a lakást lelaknám a kosit összetörném a pénzt elszórnám.” Tán a boglyas fejű volt. Na, itt meg mindenki szerénykedik. Iza venne magának szép dolgokat, de jótékonykodna is, mert annál jobb nincs. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy Iza kilép a Gucci bótból és dob egy százast egy csövesnek.Viki cirkálna a kocsival, belakná a lakást a pénzt odaadná a szüleinek. Krisz a kocsit vagy ahogy ő mondja „ó(u)tót”, lakást elfogadná, a pénzből kifizetné szüleinek a hitelét, a maradékból meg bebaszna a haverokkal Ibizán. Nice. Ja, és nyitna egy büfét.  Pinki és Debil se mondanak semmi olyat, ami ne hangzott volna el. Nem túl kreatívak, na. Ezek a mai fitalok, mi? Bezzeg régen, régen bezzeg!

névvtelen2.png

Vacsoracsata. Iza főz. Azt hiszi, hogy előnyel indul, mert rajta kívül senki sem tud főzni. ez addig működik is, amíg a lakók nem akarnak belehalni az éhségbe és nem kezdik el kérdezgetni, hogy hol a retkes faszba van már a kaja. Készül az! Nyugalom van gec! Azért Iza sem egy mesterszakács, nem szarja kiéppen a gourmet étkeztetés spanyol viaszát, csak összedob egy póréhagyma krémlevest, félig porból, félig zöldség, tej/tejszín, liszt hozzáadásával, főételnek csirkecombot dob terítékre, aminek elkészítése a legigénytelenebb dolog a világon, mivel ízesítés után egy tepsiben, azt alufóliával lefedve csak be kell vágni a sütőbe és várni, hogy kész legyen, végül  pedig pudingos piskóta lesz desszertként szervírozva. A kaja nem rossz, mondják a lakók. Debil majd egy Snickerst fog öt egyenlő részre vágni és tányérra helyezni. Tőle az is valami. Na majd meglessük. Vacsoracsata nem telhet el valami kényszeres játék nélkül, így most jön az üvegezés. Gratula. Egy darabig még megy, hogy valaki csak felel és nem mer, aztán sorra jön, hogy ki kinek a milyére adjon puszit. Igen, Krisz agya picit eldurran, pedig még Viki se dobta be azt, hogy Krisz meg Debil szájra puszizzanak. Mindegy. Itt már eleve elszaródott a buli, kár volt üvegezni mert így átlagba mindenki nyolcasra értékelte Iza vacsoráját.

Tegnap

Minden túlzás nélkül állíthatom, ez az adás nem lesz szar, mert Istenes Bence reggeli rádióműsora a villából jelentkezik. Gyanítom az élő betelefonálás technikai bravúrját nem tudják majd megugrani, de lesznek kinyomtatott üzenetek a külvilágból, vagyis végre kapnak valami visszacsatolást a lakók, merthát rohadtul el vannak tévedve. Szóval este 22:00-től szuperkontent.

 

Címkék: vv6
589 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XO 2014.04.30. 12:26:54

@beacska: (Y) :)
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: megnéztem volna a villalakók arcát, ha valami gourmet menüt tálal fel Iza, piszlicsáré adagokban....na, lett volna fújolás! Így is ámultak, hogy milyen jól néz ki az összes fogás (a desszert amilyen egyszerű volt, olyan szépen volt tálalva), ráadásul még finom is és mennyiség is van belőle....

XO 2014.04.30. 12:29:18

@faszent: én teljesen büszke voltam rá tegnap is. Amellett, hogy fejből csinálta, módszeres is volt, nem kapkodott, tudta mit mikor kell csinálnia, hogy tényleg egyben legyen az egész! :)

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.30. 12:36:56

Szívesen mindenkinek, akit érdekelt a r.sajt ötlete ! Örülök, hogy végre valami értelmeset én is tudtam írni. :)))
@LittlePurple: Jó!
@Nagy Endre: Az a helyzet, hogy valójában nincs kedvencem, nekem a Dorka nélküli Zsolt -azt a néhány tényleg nagyon bunkó esetet kivéve- volt szimpatikus. A humora sajátos, talán egy kicsit angolos volt, amit én kedvelek. Bírtam Teot is.( Most én is sírok :)), hogy mindenkit elvesztettem.....) Akit egyáltalán nem tudok elviselni az Krsiztián. Annyira taszít a vörös képe, a szinte állandóan vérbe forgó szeme. Néhányan őt úgy látják, hogy kisebbségi érzése van. Nekem egy lekezelő, nagyképű bunkónak tűnik. Kérem, ne haragudjon rám akinek ő a kedvence, de a munkám során nagyon sok emberrel foglalkoztam és elég jól "bejöttek" a megérzéseim.

mézescsók 2014.04.30. 12:56:48

@Nagy Endre: Ha Iza előadja magát, úgy mint a bemenetele előtt, szerintem színesítette volna a műsort, ki lehetett volna hozni belőle humort. Istenes is vette volna az adást, ebben biztos vagyok. Különben nem tudom, mennyire alap nála alváshoz a smink (akkor ébredtek), remélem, egyáltalán nem. (Nekem az ápolatlanság egyik jele, ha nem tisztítja meg valaki az arcát lefekvés előtt, de már sokszor mondtam - és komolyan -, hogy finnyás vagyok.) Szerintem napközben sincs mindig kisminkelve. A bőre a többeikhez képest tiszta és nem ragyás, szépek a szemei, a festés pedig tartós, ezért tűnik úgy, mintha állandóan ki lenne készítve az arca. A vörös rúzs pedig borzasztó. Mindenesetre láttuk már igazán kisminkelt arccal is, azért feltünt a különbség.
Viki nyilván a sport miatt választotta a tesitanárságot. Az alkata miatt lehetne akár az is, a súlya nem zavarna be, de nem tudom, hogy merném-e rábízni a csemetémet. Tud kedves és aranyos lenni, és nem feltételezem róla, hogy szándékosan bántaná a kölyköket, de egy-egy meggondolatlan szóval, cikizéssel, megjegyzéssel, nagyon össze lehet ám törni egy kisgyereket!

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Mindkettőből, kelbimbóval kevésbé macerás.
Kelbimbó: külső levelektől megtisztítani, picit megfőzni sós vízben (ne főjön ronggyá, csak forrjon egyet a vízben), leszűrni, panírozni, lapáttal olajba, aztán kisütni. A panírozáshoz mélyebb tálakat használok és nem egyenként vacakolok velük, hanem először összerázom a liszttel, aztán megfürdetem a felvert tojásban, aztán szintén összerázom a morzsával. Ennyi.
Kelkáposzta: levelekre szedem (a belső, frisebb részét egyben hagyom), szintén picit megfőzni, de nem nagyon. Leszűrni, majd kivagdosni a szár részeket. Az így kapott levelekből adagokat összrakni, hajtogatni, amilyen vastagságúra és nagyságúra akarod. A panírozás a szokásos módon megy.
Ne nagyon utálj, ha a kelkáposztás változatot csinálod, mert kézzel kell belemászni a lisztbe és a morzsába. Vagy nem vagyok elég ügyes, mert nekem eddig még villával nem sikerült úgy, hogy ne szakadjon szét ezer darabra. Viszont, ha a csemetém elé rakom a rántott csirkét és a rántott kelt, akkor habozás nélkül az utóbbit választja.
Egyszer az ötévesem adott egy jó tippet. A karfiolt sem túl nagy élvezet panírozni, ezért azt javasolta, hogy törjem össze és csináljak belőle gombócot. És működött!!! A kelkáposztánál azonban nem, mert rostosabb a szerkezete.
Lehet, hogy nem kellene megfőzni kicsit, de egyrészt nem szeretem a nyers dolgokat, másrészt könnyebb összehajtogatni, szeleteket csinálni belőle. Egy fej káposztából piszok sok lesz, múltkor 28 db lett, azt hittem, megőrülök.
Ismétlem: macerás megcsinálni. Nem nehéz, csak sokat kell vele vacakolni (a formára hajtogatással, mert hülyén nézne ki, ha egy lapát nagyságú levelet kéne panírozgatni és sütni).

karev 2014.04.30. 12:59:51

üdv. Mindenkinek. Iza idén is lemaradt a ballagásról, de ahogy elnézem, a szentté avatása még ma megtörténik. :)

mézescsók 2014.04.30. 13:01:12

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Ja, elfelejtettem: a káposzta belső frissebb részét is bedobom a vízbe, majd leszűrés után cikkekre vágom és úgy panírozom. Azok a pici belső levelek egyszerűen szétszedhetetlenek.

XO 2014.04.30. 13:05:30

@mézescsók: Iza minden este leszedi a sminkjét...ezt láthattuk más adásban és az éjszakai ONokban is! :)

faszent 2014.04.30. 13:06:28

@karev:

ha rajtam múlik, igen

XO 2014.04.30. 13:08:58

@karev: lehet...de tényleg nem értettem Gézut, hogy miért bántja...most azért a főzésre nem érdemelte!

Hajrááá Iza! :)

beacska 2014.04.30. 13:12:59

@mézescsók: én úgy láttam Iza smink nélkül alszik. néha a cigiskanapén, nyakig húzott csukjában ül. gondolom, ezért. meg vmelyik fiú fel is hozta neki, meg Zsófinak, h vagy fel, vagy le sminkelnek, és foglalják a fürdőt

XO 2014.04.30. 13:14:06

10 tojásos palacsinta, késsel megpiszkálva a teflonsütő? Aaaaaz igen! :D

beacska 2014.04.30. 13:15:50

@XO: óóó, ez Izának való "feladat" lesz, már írták róla régebben is, h szokott kisállatokat menteni (asszem cicái vannak, de kutyusokat is ment). nem tudom, ez mit jelent a legbelebb belvárosban, de gondolom, ad nekik enni, meg inni ;)
részéről nem volt álszentség, amit a nyereményről mondott

beacska 2014.04.30. 13:16:43

@XO: jaajjj, késsel??? meg sem nézem....

XO 2014.04.30. 13:19:07

@beacska: hát, sem Krisztián, sem Viki nem volt túl lelkes, Au szerint nem is annyira büdös....Pinkinek van kutyája, Izának macskái. Iza a bemutatkozásban is írta, hogy volt már része mentésben... legalább van, aki feltétel nélkül szereti őket! :)

XO 2014.04.30. 13:19:37

@beacska: hát, a hangoktól a hideg ráz...késsel bizony! :D

Mirocska 2014.04.30. 13:20:34

@beacska: Én megnéztem... Nekem fájt... :-D

LittlePurple 2014.04.30. 13:20:36

@XO: áááá, TÍÍÍÍZ tojásos pali áááá még tojást törni sem tud, és egy késsel vakerássza szét az olajat a teflon sütőben áááá

karev 2014.04.30. 13:21:34

@beacska: meg hogy venne magának szép dolgokat. :)

Mirocska 2014.04.30. 13:22:02

@LittlePurple: Csodálom, hogy a főzőlapot be tudta kapcsolni... :-D

XO 2014.04.30. 13:22:41

@LittlePurple: a margarint..de mindegy....kapott tőlem most egy szívlapátot Pinki....

LittlePurple 2014.04.30. 13:25:39

@mézescsók: egy másik ötlet: nekem sincs mindig liszt-tojás-zsemlemorzsa kombóban panírozni (ujjgombócok miatt főleg :)
néha egy tojásból! sűrű és sós v. fokhagymás v. mustáros v. bazsalikom v. egyéb más ötlettől függően ízesített palacsintatésztában forgatom meg közvetlen sütés előtt akár a húst, gombát, karfiolt májat, stb

LittlePurple 2014.04.30. 13:26:44

@XO: most brutál leszek, de inkább azzal a teflon sütővel vágnám pofán a malacképét

beacska 2014.04.30. 13:28:58

@karev: :) ha lenne pénzem, én is vennék magamnak szép dolgokat. HAZUDIK, aki azt mondja, h nem...tuti mindenki szebb, drágább ruhát, cipőt vesz magának...és nem a kínaiból 1000 Ft-ért.

XO 2014.04.30. 13:29:22

@LittlePurple: legyen az...Pinki után úgyis használhatatlan lesz másra....nem tudom viki, hogy fog palacsintát sütni, ha már nem lesz mivel...mondjuk lehet Au azon akadt ki, hogy ehetetlen volt a kaja? :D

beacska 2014.04.30. 13:31:11

@LittlePurple: én utálok panírozni. az esküvőnk előtt közöltem a Zemberrel, vagy bepanírozza ő, ha akar olyasmit enni, v. elfogadja, amit elé teszek...néha halat szoktam úgy sütni, ahogy te fent írtad. ha nagyon szétesett, v. macerás

faszent 2014.04.30. 13:31:22

@XO:

igen, az vicces, hogy egy húszéves ember még egy tojást se tud feltörni rendesen, hát rántottát vagy tükörtojást csak csinált már életében, de itt annyira ügyetlennek tűnik, mintha ilyet még nem csinált volna... akkor ő elnyűglődhetett rendesen míg megcsinálta az a palacsintatortát, hát ahhoz kellett vagy 20-25 rendes palacsinta minimum... a rózsaszín terítésből már lehetett tudni, hogy ez az ő estéje lesz..

faszent 2014.04.30. 13:32:49

@beacska:

én szeretnék panírozni, de mindennap a mosogatás része miatt macerás lenne...

LittlePurple 2014.04.30. 13:33:13

@XO: talán voltak benne fémforgácsok, teflondarabkák, vagy esetleg műköröm? de akkor pinki már közben toporzékolva szirénázott volna.

LittlePurple 2014.04.30. 13:34:30

@beacska: én mosogatni utálok, a mai napig szidom aki ezt kitalálta...

XO 2014.04.30. 13:34:49

@faszent: gondoltam hátha a pink terítőt viki vetette be Pinki "kényeztetésére"! :)

@LittlePurple: nem csodálkoznék a látottak alapján ezen sem! :)

karev 2014.04.30. 13:35:16

@LittlePurple: vv után átmehetnék valami gasztro blogra is :))

karev 2014.04.30. 13:38:02

@beacska: nem csak a kínaiban lehet olcsó ruhát venni, nekem megfelel, amit megengedhetek magamnak, ha több pénzem lenne, sem járnék drágább cuccokban. megelégszem azzal, amim van, és ha nyernék, sem változtatnék ezen.

beacska 2014.04.30. 13:40:14

@faszent: nálunk a gyerekeknél az első, amit megtanultak, h nem kapargatjuk a teflont fémmel...de azóta már több mást is elsajátítottak...büszke is vagyok rájuk. a fiam pl. nem csak pácolt és rakott húst tud sütni, de már 3. szintre lépett: besamelt is készít!!! volt, hogy a koleszban a legjobb jóbarátnője látta vendégül vacsival a pasiját, és a fiam főzte meg a carbonara spagettit (egy spec. fajtát) a gyertyafényes vacsihoz (a gyertyát nem ő tartotta ;) )...pedig a csaj is jól főz

beacska 2014.04.30. 13:43:25

@karev: hát, akkor te pasi lehetsz ;).
itt a "drágább" holmiknál nem 100 ezres nagyságrendről van ám szó! (részemről). de jó lenne, ha egyszer az életben a cipőm pl. 10.000 ft feletti lenne, vagy a kabátom mondjuk 20.000 feletti...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 13:44:10

@mézescsók: " Viki ....de egy-egy meggondolatlan szóval, cikizéssel, megjegyzéssel, nagyon össze lehet ám törni egy kisgyereket!..."

A lányom tesitanára rágógumit nyomott egy lány hosszú hajába, mert nem teccett neki a Cooper teszt eredménye (az Almási téren futtatta őket abban a benzingőzben). Ehhez képes Viki egy Mary Poppins lenne.

karev 2014.04.30. 13:46:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is úgy gondolom, hogy nem VIki lenne a legrosszabb tanár. gondolom, mindegyikünk tudna példát hozni saját tapasztalatából.

karev 2014.04.30. 13:47:29

@beacska: fiús vagyok, ok, de halálba lehet kergetni a próbálgatással, vásárolgatással. :) nálunk a Párom inkább hajlamos rá. :)

beacska 2014.04.30. 13:48:58

@karev: jaaa, én sem próbálgatok hosszan. bemegyek, megnézem, leveszem, próba, kassza....ennyi ;)

faszent 2014.04.30. 13:59:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"Ehhez képes Viki egy Mary Poppins lenne."

Nem kell rossz hírét kelteni Mary Poppinsnak. Azért csinált T34 olyan dolgokat pl. Pinkivel is, amitől kifordul az ember gyomra. Pinkit különben szerintem az rtl rendelésére őrizgette a végjátékig... de közben azért ott űzött gúnyt belőle, és ott röhögte ki, ahol csak tudta.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 14:09:36

@faszent:"... Nem kell rossz hírét kelteni Mary Poppinsnak..."

Azért szójjá, ha letöltöd az appet, mert akkor nekem is le kell. :)

Krétagarbó 2014.04.30. 14:09:40

@beacska: jobban jársz, ha nem nézed meg....

mézescsók 2014.04.30. 14:14:55

@XO: @beacska: Dereng nekem is, hogy tisztítja lefekvés előtt az arcát, bár nem voltam biztos benne. Nyilván ez is közrejátszik abban, hogy nem csúnya a bőre, mint pl. Vikié vagy Charlotte-é volt. Viki ugyan szerintem ritkán készíti ki az arcát, de akkor sem árt lefekvés előtt letisztítani. Ha más nincs, végszükség esetére ajánlom a vizet.

@LittlePurple: Én is szeretem fűszerezett, palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszában megmártva kisütni a dolgokat, de győzd meg erről a lányomat!!! A kudarc prognosztizálva.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igazában gyerekkorban lehet elvenni az ember kedvét a testmozgástól, ha akkor megutálja - mondjuk éppen a tesitanár bunkósága miatt - később nehezebben veszi rá magát, hogy megmozduljon. A rágógumis esetet elhiszem. De néha nem kell más, csak pl. állandó csesztetés, hogy béna a gyerek, kihagyni a csapatból, cikizni, ha a szekrényugrás nem megy elsőre, stb. Elvileg minden tesiórát imádnia kéne egy egészséges gyereknek, hiszen végre mozoghat, úgyis állandóan ülnek, hogy megszólalhat, hogy nem kell tanulni rá. Aztán mégis az ellenkezőjét látom.

Krétagarbó 2014.04.30. 14:17:49

És már csak azt nem értem, hogy miért okozott nehézséget Pinkinek megszámolni, hogy most akkor 7 vagy 8 tojást ütött fel addig? :)

mézescsók 2014.04.30. 14:19:22

Én is utálok vásárolni, a próbálgatásoktól kiver a veríték, a kirakatok nézegetése felér egy foghúzással érzéstelenítés nélkül. Kifejezetten szebb lett a napom, hogy nem egyedül vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt.

faszent 2014.04.30. 14:20:31

@mézescsók:

macerás az átöltözködés..

("Én is szeretem fűszerezett, palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszában megmártva kisütni a dolgokat" - nem ezt hívják sörtésztának, amibe a zöldségeket sütik ki előszeretettel, pl. karfiol?)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 14:22:32

@mézescsók: "...Igazában gyerekkorban lehet elvenni az ember kedvét a testmozgástól,..."

Ez teljesen így van. Édesanyám gimnáziumi testnevelő tanár volt, még abból a generációból, akik nem csak oktatták, hanem nevelték is a gyerekeket. Elhivatott pedagógusok voltak. Hitt abban, hogy minden gyereknek van valamihez tehetsége. Ha valaki semmit nem tudott végrehajtani a feladatok közül, annak elég volt egy héten egyszer délután bemenni egy félórát gyakorolni, ezzel biztosítva az ötös érdemjegye. Imádták a tanítványai. Nem megutáltatta, hanem megszerette a testmozgást.
Mindenesetre ma már úgy vagyok vele, mint Pinky az őskorral. Olyan régen volt, hogy talán igaz sem volt. De, szép álom volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 14:25:47

@faszent:"... közömbösíteni akarod a szavazatomat?..."

Mé, mire gondútá?
Amúgy nem valaki mellett, hanem valami ellen szavaznék.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.30. 14:29:18

mézescsók: nagyon-nagyon köszi a kelkáposztás leírást, még a hétvégén kipróbálom! Istenien hangzik! A karfiolos ötletet is köszi, teszek egy próbát azzal is, nagyon szeretjük a rántott karfiolt.

mézescsók 2014.04.30. 14:35:57

Huhh, Zsófi konyhai alakítása kapcsán belenéztem a lakók adatlapjaiba.
Hát, nem tudom, hogy ki és milyen szempontok alapján castingolt, de a villa hét női lakójából négy fő (eszem megáll, több, mint a fele!!!) HOSTESS (Alexa, Dorka, Charlotte, Zsófi), bár A. és Zs. emelett a tanulást is feltüntette. Iza modellkedik állítólag, hétköznapi, elfogadható foglalkozása két főnek volt: Viki (értékesítő) és Teo (pultos, pincér).
Azért valahol szomorú, hogy hét egészséges fiatal nő közül öten a külsejükből akarnak megélni.

mézescsók 2014.04.30. 14:39:37

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Garantáltan eszedbe fogok jutni és nem biztos, hogy pozitív előjellel. A kaja finom, a dolog másik aspektusát már árnyaltam.
Ja, ha a karfiolt összetörted - bármivel: villával, kézzel, krumplinyomóval, kalapáccsal -, akkor lehet bele tenni kevés morzsát, hogy jobban összefogja, ha túl lágy lenne.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.30. 14:40:40

@mézescsók: szomorú-szomorú, de ha belegondolsz, akinek rendes munkája, céljai, tervei vannak, az nem hiszem, hogy a valóvilágba vágyik
(még egyszer köszi a kelkáposztás leírást, annyira beleéltem magam, hogy hazafelé veszek is a zöldségesnél)

Jozeph Pelikahn 2014.04.30. 14:42:51

Szerintem a következő kiválasztott Szácsurélió lesz.
Viki:
- Megfogtam és fura anyaga volt, nem taktika de a jelet te kapod Szacsu!
Krisztián:
- Őszintén megmondtam úgymond, hogy ha meglátlak lepofozlak egy fakanállal, mégis előbújtál, Szácsukám a jelem most a tied!
Zsófi:
- Fúúúj! (a jelet csak messziről odadobja és két keze közt vigyorogva, elszalad a konyha irányába)

Ezután Szácsurélióra rákerül a zöld kendő, mindig látható helyre! Innen kezdve az összefoglalókban Aurélió lesz mindig kihomályosítva, csak Szácsu látható élesen...

XO 2014.04.30. 14:44:35

@mézescsók: én is beletartozom a sorba.... :D

XO 2014.04.30. 14:56:19

Aki nem akarja megnézni Pinki késes videóját...egy kép, hogy tényleg késsel...
valovilag.hu/cache/leadimages/548723_1398860200_598x448.jpg

karev 2014.04.30. 14:59:07

@mézescsók: örülök, hogy hozzászólásommal megszépítettem a napod. :)

Krétagarbó 2014.04.30. 15:03:53

@XO: én nem. nézegetni imádok. vásárolni is. szerencsére kordában tudom tartani, a férj ebben nagy segítség:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 15:08:53

@faszent:"... mi ellen?..."

Az ellen az agresszív sztereotipia ellen, hogy ha valaki kövér, az undorító ember - sokan hiszik, hogy ami sovány, az szép is - , ha már kövér, akkor neki muszáj lenne kedvesnek lennie, hiszen ellensúlyoznia kellene azt a jellembeli fogyatékosságát, hogy kövér. Engem sokkal jobban undorít a mindenféle dagadt disznó elnevezést használó ember, mert silánynak tartom érvként is.
Az ellen szavazok, hogy Debil egy szerethető figura, mert megtestesít szinte mindent, amitől óvtam a gyerekeimet és mindent, amitől egész életemben távol tartottam magam. A felületesség, az olcsó népszerűség hajhászás, a gyávaság, a nagyképűség, a tudatlanság, neveletlenség, az önimádás, mások lenézése, a nők lenézése Tőlem lehet olyan kocka hasa, amilyet csak akar.

mercsi 2014.04.30. 15:14:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: korábban már említettem, de megint tök igazad van: <3

Nagy Endre 2014.04.30. 15:14:59

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Persze mindenkinek vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus oldalai.Krisztián nem gondol magáról többet mint a többiek egy része.Megmondta nem barátkozni jött és nehezen is megy neki.Kinnt biztosan sokkal oldottabb jófej.A riportban én mosolygok a dolgain mert úgy adja elő hogy nekem szimpatikus.nem akar szimpatikusabb lenni hisz nem tudja milyen a kinnti megítélése és a többiek felé sem akar másnak látszani.Vannak gátlásai és idő kell neki hogy levetkőzze.Nem segített ebben az se hogy Izával hullámzó volt a kapcsolatuk és Viki kavarásai belejátszottak ebbe.Mivel mindketten elég zárkózottak és az érzéseikről nem akarnak vagy tudnak beszélni ez még nehezíti is a dolgot.Azt gondolom egy villabeli kapcsolat sokkal nehezebb mintha kinnt élné meg az ember.Agresszió is van benne és nekem sem tetszettek a megnyilvánulásai pl. a késes dolog de becsületére legyen mondva másnap kiállt mindenki elé ezért és többször elnézést kért a büntetést is megkapta.nem sok embert láttam a tegnapi részeg viselkedéséért vagy más szemétségéért bocsánatot kérni.Szerintem a bennti dolgokat is jól látja és azért is kivülálló mert látja hogy egyesek mennyire hiteltelenek.

karev 2014.04.30. 15:16:32

@XO: photoshop!! :D amúgy, Pinkit elnézve héna, nem hiszem el, hogy csak 2 kilót hízott. vagy rajta nagyon látszik.

beacska 2014.04.30. 15:19:37

@karev: ez egyáltalán nem biztos, h azért...
az egyik kolléganőm ma jött utoljára: nem hosszabbították meg a közfoglakoztatottságát. (tök mindegy milyen szakma:irodai munka), úgyhogy megpróbálkozik a babysitteléssel. Nem akarom lenézni azokat, akik más büdös kölkével szarakodnak, de ez sem a világ legfárasztóbb munkája. Ő pl. tán egy évig volt ezelőtt munka nélkül, fél évig dolgozott nálunk, most meg, ki tudja mit fog csinálni....pedig diplomája van!!!

szóval egy huszonévesnek sem fenékig tejfel, ha dolgozni akar....és ne jöjjön itt nekem senki napszámmal!!!

karev 2014.04.30. 15:20:21

@beacska: mi semmi olajos cuccot nem sütünk, nálunk ez inkább a lusatságból adódik, a rosseb takarítson utána 1 órát, olajat leönteni, stb. pedig szeretjük.

karev 2014.04.30. 15:24:35

@beacska: én úgy gondolom, hogy bp-n, mert "vidéken" nem, de aki akar, tud dolgozni. bulikázni is el tudnak járni minden héten.

beacska 2014.04.30. 15:28:42

@karev: az sem biztos, h eljárnak. ezek csak általánosítások.
az azért tény, h az tud csak ilyen műsorba jelentkezni, akit elenged a főnöke.
Iza is pl. az érettségit halasztotta el idén a VV miatt, és máris meg lett billogozva, h csak 8 általánosa van. Meg az a 3,5 középsuli osztály, amit estin szerzett meg. de ezt mindenki elfelejti. Pedig szerintem az is szép, h ha vki ellinkeli a lehetőségeit, de aztán összekapja magát, és gyorsan nekiáll felnőtt képzésen. Pedig iza annyira nem is öreg...csak elcseszte vhol

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 15:29:45

@Nagy Endre: "...Krisztián ...Kinnt biztosan sokkal oldottabb jófej..."

Lehetséges, hogy így van és otthon más. Egyfelől van egy fajta következetes vonal nála, másfelől vannak jelek, amelyek fafejű konokságot mutatnak - ami ugye nem tévesztendő össze a jellemességgel és nem is szimpatikus tulajdonság. Mikor Iza kedvesen kérdez valamit tőle, megrántja a vállát és a válasz: mittomén vagy honnantuggyam, a hangsúllyal megspékelve. Ez nem egy kedves, jófejember válasza.

karev 2014.04.30. 15:33:25

@beacska: Iza mondta a bemutatkozóban, hogy csapatnak minden a héten, és rottyra teszi magát. :)

XO 2014.04.30. 15:33:37

@karev: igaz, kicsit megdolgoztam az arcát! :DDD

LittlePurple 2014.04.30. 15:55:55

@beacska: kicsit off: a közfoglalkoztatott munkaiviszony kizárólag április 30-ig szólt, és kizárólag a választási időszakra :) nincs semmi további terv ezzel kapcs-ban, ha lesz is, az már kevésbé lesz ilyen szimpatikus.

Nagy Endre 2014.04.30. 16:01:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem írtam hogy a konoksága jellemesség.Igen ehhez a műsorhoz kell egyfajta rugalmasság ez benne kevésbé van meg.Viszont ragaszkodik emberekhez dolgokhoz és leginkább ahhoz hogy amit ő játszik az vagy kell a nézőknek vagy nem.Izával tud rendesen is beszélni de azt gondolom ez vica versa igaz.Vikivel sem puszipajtások mégsem hívta ki párbajra pedig rég megtehette volna.

Mikor a kortesét mondta a Laci párbaj elött onnantól kezdve szimpatikus.Keresetlen kissé nyers de őszinte.Tudod hogy mire számíthatsz tőle.Akit nem csíp azzal is eldumálgat ha épp kell.Kis humorral adta elő a műsorát a többieknek jobban is tetszett mint Lacié.A párbajon is normális volt ahogy Zsolttal is.

beacska 2014.04.30. 16:21:04

@karev: :) mondtak sokmindent abban a kisfilmben ;)...azt is, h Félix az Józsi ;)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.30. 16:32:08

@beacska: na igen, a kisfilmben azt mondták, amit az RTL felírt nekik betanulás végett

mézescsók 2014.04.30. 16:35:13

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Egyetértenék veled, ha nem lenne itt Viki. Ugyanis neki egy jól indult, bár félbeszakadt sportkarrierje van, amit feladni 23 évesen ostobaság, kialakult világképe van, mert jóval érettebb gondolkodású, mint a többiek, megkezdett egyetemi tanulmányai vannak, ami határozott életcélra utal. Nála motiváció lehet a pénz, mert más magyarázatot nem találok.
És jó étvágyat!
@XO: Hát nem téged írtalak elsőnek???
@karev: Tényleg az volt a mai első széles mosolyom oka! A négynapos hétvége előtt egyszerre mindent nem lehet elintézni, erre rá kellett jönnöm. Aztán mielőtt mérgelődhettem volna, nevetni kellett. Jól esett!
Hogy büdös a munka? Nyilván ez is benne van. A högykoszorú említettjeit mindenesetre nem tudom elképzelni ágytálakkal rohangálni, szalagon a varrógépnél ülni, vagy kelkáposztát árulni a standon. De az isten szerelmére: egyszercsak mi leszünk a 10 millió celeb országa? Tényleg a média mindenre a megoldás? Az nem lehet, hogy mindenki csinálja a műsort, valakinek néznie is kell nem???
Foglalkoztatás politikai kérdésekbe nem nagyon akarnék belemenni, de tény, nem könnyű megtalálni azt a lehetőséget, ahol úgy végez alkotó munkát az ember, hogy közben még jól is érzi magát. Sőt, majdnem lehetetlen. De akkor sem vagyok hajlandó elhinni, hogy fiatal egészséges embereknek a celeblét a mindenre megoldást jelentő út.

XO 2014.04.30. 17:12:02

@mézescsók: a nem szeretem vásárlásra gondoltam! :))))

katicaa a hétpettyes 2014.04.30. 17:22:55

@mézescsók: nem lehet, h aki dolgozik v éppen normális életet él, annak eszébe sem jut ide jelentkezni?

faszent 2014.04.30. 17:39:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Már sokszor leírtam, nem a súlyával van bajom (hisz a túlsúlyosak között sok nagyon kedves, jóhiszemű, jó humorú, jóindulatú személy is található), hanem a jellemével, vagyis jellemtelenségével (T34-ről beszélek), szinte minden napra tartogat számunkra valami új demonstrációt az árulásról, hátba szúrásról, piszkoskodásról, hazudozásról, alázásból, uszításból, gúnyolódásból. Az egyetemes JÁGÓ-díjat most megkaphatná tőlem megosztva Petivel.

faszent 2014.04.30. 17:44:57

@mézescsók:

"egyszercsak mi leszünk a 10 millió celeb országa?"

nem rossz terv, csak ki kéne dolgozni a részleteket...

dower 2014.04.30. 18:35:38

Dikkkk :D a Kiskutyán szép lila kendő van.... talán lesz még valami csavar.

beacska 2014.04.30. 18:38:35

@LittlePurple: nálunk 20 főt felvettek álladóra máj. 5-től

beacska 2014.04.30. 18:41:26

@faszent: :) neked nagyon a bögyödben van a Peti :)
pedig elég sok különbség van köztük (és a Petiről TUDOM, h jófej. és jó munkaerő)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.30. 18:50:03

@beacska:

Ja. Nem lehet jó együtt dolgozni valakivel, akiről sohase tudhatod, hogy épp igazat mond, vagy megvezet.

nemszázas 2014.04.30. 18:53:41

@faszent/oázis/12nővoltam: nem lehetne esetleg Vikinek hívni? Csak halkan kérdezem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.30. 19:08:35

@faszent:"... Már sokszor leírtam, nem a súlyával van bajom (hisz a túlsúlyosak között sok nagyon kedves, jóhiszemű, jó humorú, jóindulatú személy is található), ..."

Ezt a népesség-felosztást nem tudom überelni. Bocs, de a hülyék a túloldalon lapátolják a havat.

beacska 2014.04.30. 19:08:42

@oázis: az csak egy játék volt. mondhatni szerepjáték. nem kell mindent véresen komolyan venni. ;)

onleány 2014.04.30. 19:23:37

@beacska:
Nehezen hiszem. De ha igaz is, szemét játékos volt.

beacska 2014.04.30. 19:27:37

@onleány: :) ezzel vitatkoznék, de most márt múlt idő...SZEMÉT a Survivorban volt. a VV-ben nem volt az, de mindegy ;)

vikitutáló vagyok 2014.04.30. 19:27:53

@beacska: Összesen 10 osztálya van! Ebbe hogy fér bele 3 és fél év?

csillagkukkancs 2014.04.30. 19:44:02

@vikitutáló vagyok: mondjuk a neveddel nem tudok azonosulni, mert én nem utálok senkit. Vikit se. de az is igaz, hogy rajongója se vagyok egyik bennszülöttnek sem. :D
nem az a legnagyobb probléma Puttonykönnyítő Izabellának, hogy kevés osztályon van túl. az a baj, hogy buta. persze nem minden kérdésben, de alapjáraton buta. ezen még az érettségi sem segít majd.

katicaa a hétpettyes 2014.04.30. 19:52:43

rögtön leszakad az ég. ha megint nem lesz net, NAGYON beflegmulok. DIKK

onleány 2014.04.30. 20:01:00

@beacska:
Másban viszont egyetértünk:
Hajrá IZA!
süti beállítások módosítása