Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x03 - Read before use

2014. április 18. 11:00 - SuperLawyerGirl

A címnek megfelelően a felvezetésben Carrie bölcsességeit hallhatjuk arról, hogy az életben minden fel van címkézve, amit nem árt, ha elolvasunk, mielőtt bármibe is fogunk. Itt érdemes felidézni a szavatossági időn túli romlott joghurt ízét, de nem kell aggódni, a továbbiakban nem háztartási tanácsok sora következik, hanem Sebastian, hiszen apuci címkéje rá: méreg. Ezzel azonban nem csak Carrie, hanem a bff-ek sem értenek egyet. Szőke-göndör ezért Larissához fordul segítségért, aki kendőzetlenül ecseteli szexuális és szerelmi életét, aminek egyenes következménye Carrie arcának paradicsomszínűvé válása, hiszen ne felejtsük el, hogy a szüzesség „szégyenteljes” bélyegét hordja (és így Larissa megjegyzése, hogy úgy viselkedik, mint aki soha nem szexelt, még jobban betalál).

vlcsnap-2014-04-10-10h09m54s230.png

Mindeközben Mr. Bradshaw megpróbál eligazodni a tamponvásárlás útvesztőjében, de mivel semmilyen reményt nem lát, a megoldásért egy éppen ott vásárló hölgyhöz fordul, ő biztosan ért hozzá (nő=tamponszakértő). Apucinak rengeteg kérdése van, mint normál, plusz, vagy szuper plusszosra van szüksége, és egyáltalán mitől függ, hogy mekkora kell. Az egyetlen bökkenő, hogy normális férfiak nem kérdezgetnek vadidegen nőket a boltban a tamponokról, ilyet csak valami perverz őrült csinál, gondolom. A hölgy arcán döbbenettel vegyes undor tűnik fel, és már épp menekülőre venné a dolgot, mikor kiderül, hogy nem egy szanatóriumból kilógott öltönyös beteggel van dolga, hanem egy özvegy apuka próbál két lányával boldogulni. A megrökönyödött módból átvált ez-milyen-cuki-már és szexi-szabad-hím-a-láthatáron módba, gyorsan felírja a számát rendkívül stílusosan egy tamponosdobozra, hogy nyugodtan hívja Tom, ha bármilyen kérdése van. Fúj. Mr. Bradshaw is ezt gondolhatta, mert a számmal ellátott doboz visszakerült a polcra, és inkább egy másikkal távozott.

vlcsnap-2014-04-10-10h26m48s56.pngSebastian a kedvenc helyükön várja Carriet, hogy megbeszéljék a másnapi programot, semmi extra, csak egy kis kajálás, de persze ehhez Carrienek engedélyre lenne szüksége apucitól, aki nincs feldobva, hogy a lánya egy rosszfiúval randizgat. De szőke-göndör érzi, hogy ők ketten összetartoznak, és Szexipasi tökéletes, és főleg nincs is benne semmi rosszfiús. Ezt az érzést a közös zenehallgatás pedig egy egészen új szintre emeli. Nincs is más hátra, mint Mr. Bradshawt is megggyőzni erről. Pite lesz.

vlcsnap-2014-04-10-10h27m53s252.pngApuka hazaállít, és szertartásosan átnyújtja szerzeményét, a tampont. Carrie megsajnálja szegényt, és felajánlja, hogy legközelebb ő is megveheti. A legközelebb már önmagában megrémíti a családfőt, úgyhogy sietve kap a mentőkötél után. Szőke-göndör némi dicsérettel kezd, hogy mennyire jól gondoskodik róluk apuci, blabla, látom én hová vezet ez: az engedélyhez vezető utat próbálja hízelgéssel kikövezni. Hát nem jön össze, Mr. Bradshaw hajthatatlan, C annyit mégis megtud véletlenül, hogy Jópasi egy ügyfél (nem tudom volt-e már róla szó, apuka ügyvéd). Dorrit közben kiborul, amiért nem a kedvenc kajáját kapja, és elviharzik, ki tudja merre.

vlcsnap-2014-04-10-10h40m35s148.pngCarrie végre nyomon van, ígyhát kezébe veszi a dolgokat, és belenéz apuka irataiba. És amit talál, a legvadabb álmait is felülmúlja. Kiderül, Seb azért lett kirúgva az előző sulijából, mert viszonya volt az egyik tanárnőjével. Azért ez egy kicsit meredek, mégiscsak 16 éves. A barátnők véleménye is megoszlik a témában. Mouse szerint felejtős az ügy, Kydd nem pasi-alapanyag; míg Maggie a praktikum oldaláról közelíti meg, hiszen nem olyan rossz valakivel lenni, aki tudja, hogyan kell tenni a dolgokat az ágyban. Hát igen, tapasztalatból beszél.

vlcsnap-2014-04-10-10h42m31s51.pngMouse találkozót beszélt meg a pasijával, úgy tűnik mégsem ejtette véglegesen. De ezúttal eltökélte, hogy nem helyez rá nyomást, nehogy elfusson. Megint. Maggievel ruhákat próbálgatnak, de persze semmi nem jó, tekintve, hogy Magg majd egy fejjel magasabb. SOS segítséget kérnek szőke-göndörtől, hiszen ő pici. Eddig rendben is lenne, csakhogy Carrie egy hörcsögöt talál a keresett ruha helyett. Dorrit hörcsögét, aki mikor lelépett otthonról, ezzel tért vissza, persze bármiféle szülői engedély nélkül. Ezért kell a kis rágcsálónak egy papírdobozban tengődnie a szekrény alján, a jelek szerint kaja nélkül. A dolgot csak tetézi, hogy Dorrit ellopta a boltból, mivel túl drágának találta. A tolvajok filozófiája ilyen nemesen egyszerű. C próbálja rávenni, hogy vigye vissza, de hugit nem ejtették a fejére, megzsarolja nővérét, hogy ha egy szót szól is apucinak a höri Morrissey-ről, ő kitálal Sebről. Carrie ellenállása azonnal megtörik.

vlcsnap-2014-04-10-10h51m35s87.pngCarrie és Sebastian a parkban találkoznak, Jópasi átadja a szőke-göndörnek vett fülhallgatót, így együtt hallgathatják kényelmesen a zenét. Ki is próbálják, és az egész csókolózásba fullad, ami viszont félbeszakad, mikor szőke-göndör megjegyzi, hogy Seb milyen jól csókol, aki frappánsan a „jó tanárom volt” választ adja. Carrie kiborul, és elszalad. Szerencséjére Mouse is épp Manhattanben van a randija miatt, így kiöntheti a szívét. Hamarosan feltűnik a randialany Seth, akit Mouse puszival köszöntene, de az nem fogékony rá. A helyszín egy kiállítás szerű esemény, ahol a fő attrakció Monica Penny legendás pornósztár (ez úgy derül ki, hogy Seth benyögi, hogy olyan ismerősnek tűnik). Maga az előadás abból áll, hogy egy pennyt kell egy üvegbe dobni, és a hölgy széttárja a lábait, hogy jól szembe lehessen nézni a munkaeszközével. Larissa Carriet az első sorba tuszkolja, és mielőtt szőke-göndör észbekapna, már farkasszemet néz Monica csúnyájával.

vlcsnap-2014-04-10-11h14m48s198.pngA történet azonban itt nem ér véget. A villantós hölgy ugyanis meglátja Carrieben a tehetséget, és felhívja a színpadra, hogy mutogasson ő is. Szőke-göndör a kezdeti sokk után inkább passzol, és kirohan a teremből - lehet kevesellte a fizetést. Larissa utánamegy, és csalódottságának ad hangot, amiért C így reagált, és kifejti, hogy nem lesz belőle olyan híresség, amilyet Larissa remélt. Carrie azonban kiáll önmagáért, így helyreáll a béke.

vlcsnap-2014-04-10-11h25m18s220.pngKözben Mr. Bradshaw ügyvéd barátjával, Harlan Silverrel (ismerős lehet az Elementary-ből, ott is ügyvédet alakít a színész) felfedezi, az özvegy férfiak milyen hatalmas vonzerővel bírnak. Csakhogy apuci mikor a csinos hölgyek felajánlkoznak neki, mindig visszakozik, ismerőse legnagyobb felháborodására. Hiszen a "meghalt a feleségem" a legjobb felszedős duma valaha. Ha egy nő sajnál egy férfit, az egyenes út az ágyba, arról nem is beszélve, hogy a pity-sex a legjobb szex. Mr. Bradshaw hajthatatlan, így a haver veti be inkább ezt a dumát, ha nála nem is igaz. Dorrittól megszökik a hörcsög, Maggie pedig felbukkan a széttépett Bear-bearrel, az óriásmackóval, aki tanúja volt az első csókjának Walttal. Mivel Carrie nincs otthon, egymásban lelnek szövetségesre. Dorrit megvarrja a macit, Magg megkeresi a hörit. A macit sikerül helyrehozni, azonban Morrissey nem lesz meg.

vlcsnap-2014-04-10-11h28m29s3.pngMouse és Seth (fenti képen az úriember) kibékülnek, és hivatalosan is egy pár lesznek. Carrie elhatározza, hogy elmondja az apukájának, hogy tudja mit tett Seb, és akkor is vele akar lenni, valamint, hogy ő hozza a saját döntéseit, amit el kell fogadnia a szülőnek. A beszélgetés azonban nem teljesen úgy sikerül, ahogy szerette volna, Mr. Bradshaw nagyon felháborodik, főleg azon, hogy C elolvasta a titkos dokumentumait, mert ezzel veszélyezteti a CARRIErjét (bocsánat a rossz szóviccért az erre érzékenyektől), valamint a háta mögött cselekedett, így nem érzi, hogy megbízhat a lányában. Amellett, hogy Sebastian hatását véli felfedezni az egészben.

vlcsnap-2014-04-10-11h39m46s116.pngDorrit hörcsöge megkerül, ráadásul Mr. Bradshaw találja meg. De kivételesen nem borul ki, Carrie most nagyobb probléma, mint hugi. Végül megegyeznek, hogy Dorrit megtarthatja hörit, de jól kell gondoskodnia róla. Carrie elmondja Sebastiannak, hogy tud a viszonyáról, és a forrást is megnevezi. Az egyetlen gond, hogy S nem tudta, hogy bírósági ügy lett belőle. A másik, hogy Carrie vallomásától bepánikol, és közli, hogy ők soha nem lesznek egy pár, mert szőke-göndör túl sokat beszél, túl sokat analizál, és neki elege van ebből. Carrie próbálja menteni a menthetőt, de Jóképű otthagyja.

vlcsnap-2014-04-10-11h51m02s187.pngVégül a Bradshaw család együtt megy el Dorrit hörcsögének ketrecet, meg mindenfélét, amit egy ilyen lénynek venni kell, közben Carrie és apuci rendezik a problémáikat. C azzal a gondolattal zárja, hogy a címkéket alaposan és előzetesen kell elolvasni, hiszen Seb címkéjén valójában az szerepelt, hogy "vigyázz, nyomás alatt robban". Szőke-göndör új címkéje pedig: törött szív. 

 

Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása