Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x79 - Újra megy a faszpörgettyű (18+)

2014. március 31. 19:30 - Chat Géza

Csudálatos látképpel nyitunk. Azt sejthetjük, hogy ótvar egy görényszag lehet abban a putriban, ahol ezek laknak, de a búcsúbuli után okádék módon otthagyott üres üvegek, lerúgott csukák és más dolgok. A reggeli villanykapcsoláskor Zsóti inkább a szemére helyezi a szaros alsógatyát, csak ne kelljen még felkelni. Viki kibotorkál és konstatálja a tényt, hogy cefetül be van baszva, erre az amúgy sem kellemes érzésre tesz rá még az is, hogy Debil premier plánban napoztatja a kis kopasz törzsőrmestert és nyomatja a tükörnek lufiztató pózt, a kézenállást, meg a vidéki minimál testépítő befeszítős pózokat. Ha bárkit érdekelne ez az aranyat érő infó, akkor tessék: Debil fasza egy csattintástól vagy egy helikopterezéstől egyből bebarnul és csoki broki lesz, és erre buknak a gárék. Hát OKÉ.

Eztán a lakók búcsút intenek egymásnak, elregélik, hogy szebb jövőt, szóval máris jöhet Krisz búcsú ajándéka. Iza kövekből kirakott szívvel lepte meg szerelmét. Krisz nem nagyon tudta, hogy mit ír elő ilyenkor az etikett, úgyhogy az a tuti, ha a nyugiból kifelé óbégatva kérdezgeti Izát, hogy mi a toszt csináljon? Az érzelmek orkánjában megállíthatatlanul a nyelves csókok. Ez is megvolt, Iza visszatér a párbajról, Debil megzuhan, ennyi. Erre a szerkesztők betolnak a nyugiba egy próbababát, akinek a fejére ragasztottak egy nyomtatott Charlotte-arcot és egy kétpálcás parókát. Debil még ettől is bekönnyezik. Ellenben Teó, akitől olyan távol állnak az emberi érzelmek, hogy rezzenéstelen arccal mondja, hogy szar, hogy nem ő jött vissza. Viki itt adja a kőbunkót, aki leveri a parókát és felpofozza a próbababát. De rühellem ezt a nőt. ennél már csak az jobb, hogy az egymás társaságára kényszerült lakók már azon is halálba röhögik magukat, ha Zsóti csupaszra beretválkozik, merthogy ez történik éppen. De tényleg. Debil üvöltve nevet, hogy hogy néz ki, rendesen van orra, Viki finoman bókolgat, hogy így legalább látszik a mosolya, azaz megy a fasszopás keményen. Aki nem hiszi el, hogy mindössze ennyi történt, az nézze meg az összefoglalót és vágjon ki a kukába 40 percet az életéből.

Tegnap történt

Szegény Debil, ezt tudja, de ezt stabilan. A mai összefoglalóban Charlotte kiesése előtti és utáni pillanatok lesznek szépen összegereblyézve, azaz hót unalmas lesz a kontent. Persze nem lehet mindig a csúcson pörögni, de ilyen stabilan lejtmenetben ragadni, már tényleg teljesítmény. Ezek a mai fiatalok! Bezzeg régen... Jut eszembe Segal szabadon van. Ugye, hogy zokszó nélkül beküldenénk Indián haverjával, hogy megmutassák ezeknek a nyikhajoknak, hogy milyen is egy rendes ValóVilág, mi? Fú de imádnám.

Címkék: 18+ vv6
374 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2014.04.01. 09:45:18

@chloep: "meg nem mind hogy ha Zsolt szinte naponta a két kezét össze nem teszi hogy Krisz eltereli a Pesti Szupermodell figyelmét őróla" - A szerkesztők ügyesen felcsigázták némelyek képzeletét avval a biciklis jelenettel: 'Iza még mindig Zsoltot akarja', 'Zsolt mostmár nem is gondol Dorkára, Simonhoz hasonlóan az új szőrzet-viselet új szerelmet jelent, immár Izát'. Csakhát a jelenetben Iza azon lamentál, hogy mit szól majd Krisztián a biciklizéshez, és ez bizony utal, hogy nem Zsolt az, aki érdekli Izát. Másfelől, Zsolt felismerte, hogy nagyon hülye helyzetbe került (Dorka barátnője ellen dolgozott, Dorka ősellensége, Sarlot mellé állva. Ráadásul a nézőknél nem is Sarlot volt a nyerő), így aztán Zsolt most nekiállt feledtetni az elmúlt két hetet

XO 2014.04.01. 09:47:06

@Conchobar: neked is jár egy pacsi! Azt hittem, csak nekem jutottak erről a jelenetről ezek a gondolatok eszembe...Köszi! Ebben a dologban egy EKG-n vagyunk! :))

Mók_Ica 2014.04.01. 10:02:18

@Krétagarbó: az biz, de így legalább látszik mennyire kölyök még :)

az óraátállítással kapcsolatban pedig ezt küldöm sok szeretettel:
index.hu/napirajz/2014/03/31/beszappanozott/

Conchobar 2014.04.01. 10:03:41

@faszent: "Lehet rosszul gondolom, de Zsófika talán meghallotta, hogy a bugyis tank és zsolt kitalálták hogyan köphetnek bele a levesbe, vagyis iza és krisztián kapcsolatába" - Vélhetően Zsófikát valóban Viki intrikái akasztotta ki, csakhogy itt korántsem egy Iza-Krisztián kapcsolata elleni grandiózus Viki-Zsolt összeesküvésről van ám szó. Sőt, ilyenről soha se volt szó. Egyrészt, Viki soha nem megy túl egy bizonyos határon, ő nem ártani akar, hanem csak szórakoztatni (önmagát és a nézőket). Simont se tervezte ám kizáratni, csak egy kicsit húzni akarta (Simon nagyon rossz döntést hozott hirtelen, váratlan bugyi-lehúzás helyett melltartót szaggatott), másrészt, akármilyen triumvirátus alakul (Aurélió-Zsolt-Laci, aztán Aurélió-Zsolt-Viki) az rögtön felbomlik. A legutolsó is csak annak köszönhette a létét, hogy mindhárman Izát vélték a legnépszerűtlenebb villalakónak

faszent 2014.04.01. 10:09:16

@Conchobar:

"csakhogy itt korántsem egy Iza-Krisztián kapcsolata elleni grandiózus Viki-Zsolt összeesküvésről van ám szó."

Bár eszembe se jutott, hogy "grandiózus lenne", csak egy szokásos kis kakikavarásra gondoltam, de te olyan magabiztosan beszélsz erről, mintha te is a stáb tagja lennél, és már láttad is volna a kérdéses adást...

XO 2014.04.01. 10:16:43

@Mók_Ica: ezen most hangosan felröhögtem...a többiek meg néztek hüjjjén a zirodában! :DDDD

Krétagarbó 2014.04.01. 10:20:36

@én már a fény gyermeke vagyok: Hát ha kiderül róla, akkor a férjem is megkedveli... (Bár azt hiszem, nem Hamilton a kedvence)

Mók_Ica 2014.04.01. 10:23:43

@XO: @Krétagarbó: örülök, hogy jobbá tehettem a napotokat :) :)

Krétagarbó 2014.04.01. 10:23:58

@Conchobar: Abban lehet valami, hogy szeretik összevágni az előzetest úgy (nem csak a VV-ben), hogy felcsigázzák az embert az adásig. Majd este kiderül.
Izától mindenesetre botorság lenne ilyen hamar kiadni, hogyha tényleg csak kamulamúr volt az elmúlt pár nap történése.

Szentimenty Johnny 2014.04.01. 10:27:45

Kéremszépen!

Akkor emondom a zutóbbi napok eseményeit.

Talán tuggyák, ő-szinte kisasszony lekűdte hozzám Lilut, hogy segiccsen, amig nagyanyó haza nem gyün.

Igazándibúl nem segített, de azér jól összeférgesettünk. Irogatta a „Baszna a gazda” forgatókönyvét, émmeg a „Hogyan helikopterezzünk” című könyvet tanulmányoztam, Néha meg akartam neki mutatni, mit tanútam, hátha rárabol, de aszonta haggyámá, és inkább megigérte, hogy én is szerepűhetek majd a sóba, konkrétan én tartom a gyertyát az eseményeken. Eccer-kéccer kérte, hogy ujjazam meg, mer viszket a háta. Nagyanyót hátát is meg szoktam ujjazni, nagyon ügyes ujjaim vannak.

Csakhát az őtözéke! Ölég nagy föltűnést keetett a faluba. Addig-addig, míg ráattam nagyanyó ruháit. Ámbár a bundabugyikat nem akarta fővenni sehogyse, ettű kicsit beflegmultam.

Montam neki, hogy még nagyanyónak őtözve se mennyen a Setét-köz felé télleg, mer mi lesz, ha úgymond véletlenül levetkősztetik, és mektalájják rajta azokat a neveccséges tangákat. Még kiröhögik. De csakazéris arra gyütt minden este. Hát ja.

Asztán az lett, hogy vasárnap Istenments Bence gyütt érte autóval, hogyhát köll a párbajhó. Vót jegyem, így én is mentem velük. A bejáratná evették tülem a záptojásokat mind, még a szakajtót se atták vissza. Nem izé, amúgyis féltem kicsit, hogy véletlenül etalálom Dorothy doktornőt vagy Mókica kisasszonyt. Az nem improvizált vóna nekik. De egy vasalatlan lóherét azér be tuttam vinni.

Na, jött a párbaly. Megmondom ő-szintén, üvöltöttünk, mint a fába szorult fészek, hogy IzaIzaIza!!! A vezérünk Dorka kisasszony vót, aki már régebben ki vót esve.

A másik ódalon több ijenojan régenkiesett szerencsétlen ordított meg ugrált. Legjobban a Simon, akit még a zelején kibasztak a vellábul. Hát eszt má nem bírtam nézni, hozzávágtam a szottyatt lóherét, jól el is talátam. Dikk.

De salynos, ezután kivezettek a rendezők. Csak innen a hogyvótbul tuttam meg, hogy Izaura kisasszony kétharmados többséggel nyerte a VVgyűlési választást. Hasznáhattya továbbra is Krisztijánt. Sziszi doktornőnek izenem, hogyha neki nincs Krisztijánnya, itt vagyok.

Lilu doktornő köszöntött a nevem naptyán, nagyon jólesett.

Nagyanyórul továbbra is semmi hir.

A másik Lilu má visszagyütt, fojtattyuk a munkát. Hozott sok mirelite pidzát.

Kezüket csókojja: Zalánka

Conchobar 2014.04.01. 10:33:24

@faszent: "csak egy szokásos kis kakikavarásra gondoltam, de te olyan magabiztosan beszélsz erről, mintha te is a stáb tagja lennél, és már láttad is volna a kérdéses adást..." - Én nem láttam még a következő adást, te viszont, úgy tűnik, hogy még az eddigieket se (lehet, hogy nézted, de nem láttad)

faszent 2014.04.01. 10:35:07

@Conchobar:

Cukipofa vagy, de érvelni nem tudsz, annyi szent!
Neked is szép napot!

Mók_Ica 2014.04.01. 10:35:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha megnézed a linket, akkor neked is jobb lesz a napod :)

Conchobar 2014.04.01. 10:45:14

@Krétagarbó: "Izától mindenesetre botorság lenne ilyen hamar kiadni, hogyha tényleg csak kamulamúr volt az elmúlt pár nap történése" - Kamulamúr? Fiatal, 20 évkörüli nő a vidéki rokonoknál nyaral és szeretne bepasizni? Vélhetően otthon, a természetes közegében is szívesen bepasizna, de mivel nincs a természetes közegében, hiányoznak az otthoni barátok (szülők), ezért fokozottabb bepasizás iránti igény, noha a nyaralás végével vélhetően a kapcsolatnak is harangoztak, Miért hisszük azt, hogy ott bent a villában (netán szerkesztői utasításokat végrehajtó) robotok vannak

Conchobar 2014.04.01. 10:46:00

@faszent: "Cukipofa vagy, de érvelni nem tudsz, annyi szent!" - Mert te aztán qrvára érveltél

Krétagarbó 2014.04.01. 10:58:49

@Conchobar: Nem hisszük, ha már így a királyi többessel megtiszteltél. Mint kiderült a mondatomból, bizonytalan vagyok, mind a lamúr létezésében, mind a lamúr nem létezésében. Stimmt?
A tegnapi utcsó kommentedre nem válaszoltam. Én személy szerint (mert nekem nem ad a számba senki semmit a férjemen kívül:) a VV1-es színvonalú műsort várnám, immár tízenX éve. Sajnos nem valószínű, hogy vissza tudnád bárhol is nézni az adásokat, de az is bizonyítja amit tegnap állítottam, egy átlagos környezetben szocializálódott társaságban is beindul a csoportdinamika, igaz kevesebb trágársággal. Ami azért nem is hiányozna.

nosce 2014.04.01. 11:08:50

@Conchobar:
"Egyrészt, Viki soha nem megy túl egy bizonyos határon, ő nem ártani akar, hanem csak szórakoztatni (önmagát és a nézőket). Simont se tervezte ám kizáratni, csak egy kicsit húzni akarta"
ez netto butaság :) nézd vissza a gatya lerántás előzményét wiki direkt visszatartotta a Traki simon szétválasztására igyekvőket h hátha valakit kizárnak. Wiki igenis egy szarkeverő és fullra rosszindulatú

kacagó görlice 2014.04.01. 11:24:45

Fel van lobogózva a VV6 tornya,
Tegnapelőtt volt a lovagina torna.
Iza állt ki azon Sárlik ellenében,
Utálták ők egymást régtől, egyvégtében.

Riszálta valagát Sárliku, az álnok,
Simonnak mutatom, addig meg se állok.
Szurkolótábora üvöltött, mint féreg,
Én megyek majd vissza, vagy csak addig élek.

Ám Iza se bakfitty, megmutatja neki,
Milyen az, ha ő meg Krisz farkát kiveri.
Meg is nyerte végül, ugye, hogy megérte!
Ezért Aranybullát vertek a seggére.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.01. 11:27:21

@nosce: Viki egy alkesz gané, azt hiszi be tudja magát inni a döntőbe.

Conchobar 2014.04.01. 11:28:50

@Krétagarbó: "Sajnos nem valószínű, hogy vissza tudnád bárhol is nézni az adásokat" - Ezt én is sajnálom, mert nem tudni, hogy a régi dolgokat az emlékezet szépíti, vagy azok valóban olyanok voltak. Érheti ám az embert csalódás. Például ha újra megnézi az ifjúkorában, 40 évvel ezelőtt látott filmet, és nem érti, hogy hajdanán mi fogta meg abban a mai szemmel kissé vontatott cselekményű, unalomba hajló és mesterkélt párbeszédekkel teli filmben

Conchobar 2014.04.01. 11:31:34

@nosce: "nézd vissza a gatya lerántás előzményét wiki direkt visszatartotta a Traki simon szétválasztására igyekvőket h hátha valakit kizárnak" - És közben te láttad Viki gondolatait? Ha ez így van, akkor áruld már el, hogy a mostani párbaj alatt Viki kit akart kizáratni (mikor Auréliót próbálta visszatartani a tv elé igyekeztükben)?

Krétagarbó 2014.04.01. 11:31:49

@nosce: Viki egy VVAttila típusú játékot próbál játszani, csak hát sokkal kevesebb munícióval (élettapasztalattal) rendelkezik ehhez, mint az általa kiszemelt előd. Ezért mindig túlzásokba esik a húzd-meg, ereszd-meg nem megy nála annyira, és amikor éppen "jófej"-nek, vagy szerethetőnek kellene lennie, nem érzi meg.
Szerintem egyébként egy eléggé sikertelen (vagy legalábbis ő annak érzi magát), szerencsétlen teremtés, akit vert az élet eddig. Ebből is fakadhat az a rosszindulatú jellem, amit magára igyekszik venni.
Nekem furcsa volt a berúgása, feltehetően tudta jól, hogy ki fog esni a szerepéből, mégis úgy tűnt, hogy ő aznap be akar rúgni. Szerintem már neki is fárasztó néha ez az álarc, lesz itt még kiborulás józanon is.
Ezzel az elcseszett szereppel viszont - véleményem szerint - nem fog nyerni, neki az lesz a büntetése, ahogy Simon is kívánta neki, hogy a kemény munka ára nem a nyeremény lesz, csak a közutálat.

Krétagarbó 2014.04.01. 11:33:55

@Conchobar: Nem, most ebben tévedsz. Már a VV2-nél is ugyanezt a csalódottságot éreztem. (És a VV1-VV2 között nem teltek el évtizedek.)

Morcz 2014.04.01. 11:40:56

@XO: Isten éltessen! :)

@Mók_Ica: azon a rajzon jót röhögtem, köszi!

@én már a fény gyermeke vagyok: "Viki egy alkesz gané, azt hiszi be tudja magát inni a döntőbe. " Biztos az a taktikája, hogy 80 korty alatt a villa körül (belül) :)

egyébként az eddigi VV6-ban látottak semmki ahhoz képest ami néha itt megy a melóhelyen....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.01. 11:54:50

@BALDÓVER ZALÁNKA: feltűnő vót, h utána sem kerestél minket, meg mi köszöntöttünk, csak mondom :-D

Conchobar 2014.04.01. 11:57:46

@Krétagarbó: "Ebből is fakadhat az a rosszindulatú jellem, amit magára igyekszik venni. " - Mondogatja néha önmagáról, hogy ő a vasorrú bába, de igazából semmiféle rosszindulatról nincs szó az ő esetében. Ő (a VV4-es Olivérre emlékeztetően) csak csínytevő, aki önmagát és a nézőket próbálja szórakoztatni. A másik jellegzetessége, hogy Teóhoz hasonlóan kerülni látszik az ölelkezést, összecsókolózást, nem akar közel kerülni senkihez. Mindezt láthatja a néző valamiféle szerep eljátszásának, álarcnak is. Csakhogy ez maga a valóság, ez Viki alaptermészete, egyáltalán nem a VV6 alkalmából megkomponált álarc. Nyilván az előélete olyan volt, hogy valamilyen történések deformálták a lelkivilágát (kézilabdázott, utóbb meg elhízott?)

ő-szinte 2014.04.01. 12:03:09

@XO: boldog szülinapot! :-)

ő-szinte 2014.04.01. 12:05:34

@BALDÓVER ZALÁNKA: egyél csokit, naponta 3-at és isten éltessen :*

Conchobar 2014.04.01. 12:08:51

@Krétagarbó: "a kemény munka ára nem a nyeremény lesz, csak a közutálat" - Nehéz avval szembenézni, hogy az ember csak olyan szerepet képes huzamosabb időn át következetesen játszani, ami már régóta az alaptermészetévé vált, még kevésbé tudja, ha ezt a szerepet nonstop, hosszabb időn át kell játszania (hiszen idővel a környezete ki fogja ismerni). Gyúrós Józsi csak a beköltözéskor, meg a bemutatkozó videójában játszotta a nagyképű és kemény szoknyavadászt (mindamellett, hogy ő valóban önimádónak bizonyult). Sarlotról és Alexáról már az első héten lemállott a férfiak fejét elcsavaró, nyomulós, csábító delnő álcája (márcsak azért is, mert Aurélió és Zsolt reakciójából gyorsan kiderült, hogy ez a szerep kontraproduktív. Ez a nem szerep hibás ötletnek bizonyult)

Krétagarbó 2014.04.01. 12:20:46

@Conchobar: Nekem azért a csínytevésnél rosszabb. Nem is emlékeztet engem VVOlivérre, őt inkább Zsótihoz tudom hasonlítani karakterében.
Azért is több, mint egyszerű kis gonoszkodás, vagy csínytevés, amit művel a villában, mert - ahogy írtam is - nem találja meg a határokat. Nem érzi, hogy meddig tűnhet (kint is) játéknak egy dolog, és hol kezdődik az a folyamat, amikor már mi nézők is inkább a szájára lépnénk.

Hogy kevésbé mutatja ki az érzelmeit, az feltehetően a valódi jelleméből is fakad, és nyilván itt a játékban most tudatosan ragaszkodik is ehhez. Ezt nem is titkolta. Ez a legnehezebb, és azért az érdekes, hogy ez Teónak valamiért sokkal könnyebben megy. Őt még nem hallottam panaszkodni emiatt, Vikit igen.

Krétagarbó 2014.04.01. 12:26:58

@Conchobar: ""a kemény munka ára nem a nyeremény lesz, csak a közutálat" - Nehéz avval szembenézni, hogy az ember csak olyan szerepet képes huzamosabb időn át következetesen játszani, ami már régóta az alaptermészetévé vált, még kevésbé tudja, ha ezt a szerepet nonstop, hosszabb időn át kell játszania (hiszen idővel a környezete ki fogja ismerni)."

Nem feltétlenül értettem a kemény munka alatt a nonstop szerepjátszást, inkább a koncentrációt, hogy mindig ott legyen a történéseknél, hogy mindig valahogy megkavarja a szálakat, hogy ő legyen a machinátor a villában. (Sok erőt feccöl bele, mégsem lesz sikeres, mert még nem ismeri igazán az emberi természetet, ezért is írtam, sok tapasztalata, feltehetően életkorából fakadóan is, nincsen.)
De láthatóan küzd az önként vállalt magánnyal is, Zsófika kezdődő bizalomvesztése láthatóan megviselte, még ha palástolni is akarja.

faszent 2014.04.01. 12:36:47

@Krétagarbó:

Szerintem meg Viki Pétert játszik (Attila támogatója és jóbarátja), aki szintén az RTL beépített embere volt és az utasításokat hajtotta végre, így óhatatlan volt, hogy még a legvége előtt kiessen, hogy az igazi játékosok közül nyerhessen valaki, mert csak egy bizonyos pontig tudta büntetlenül kavarni a dolgokat. Az is mérnökien meg volt tervezve, mármint a jól időzített kiesése, és így lesz ez Vikinél is. (Remélem rendes fizetést kap, mert hát ki fog ezek után a civil életben megbízni benne? Vagy talán maga az RTL fogja a továbbiakban alkalmazni valamilyen show háttérmunkásaként).

Krétagarbó 2014.04.01. 12:51:40

@faszent: Ezt már többször is írták itt, hogy Péter a rtl beépített embere volt. Ez vmikor kiderült, vagy honnan lehet ezt tudni? (Nem sejteni.)
Én nem vetem el azt a lehetőséget sem, hogy akár így manipulálják a játékot, de nem is vagyok híve a nagy összeesküvés elméleteknek. Tényleg kíváncsi vagyok erre a Péter sztorira.

Conchobar 2014.04.01. 12:56:27

@Krétagarbó: "Azért is több, mint egyszerű kis gonoszkodás, vagy csínytevés, amit művel a villában, mert - ahogy írtam is - nem találja meg a határokat" - Mi az a határ, mit nevezel határnak? Egyébként rengeteg olyan eset volt, hogy Viki önmagától elmondta az 'áldozat'-nak, hogy valamit elkövetett ellene, sőt nem is annyira rengeteg, hanem mindig. Talán nemcsak azért, mert van lelkiismerete, hanem azért is, mert evvel is presszionálni tudja a delikvenst. Viki intrikusi tevékenysége már jó ideje csak a Krisztián-Iza kapcsolat körül mutatkozik, azonban egyáltalán nem látunk a fejébe, nem látjuk, hogy ő mit is gondol felőlük valójában. Merthogy a beavatkozását sokszor ő is avval indokolja, hogy emezek csak szerepet játszanak, kamulamúrról van szó

beacska 2014.04.01. 12:58:22

@faszent: szerintem nem Iza-Krisz lesz a konflikt tárgya, mert miközben Zsó kritizálta Vikit, Iza és Krisz egymás tenyerét csapkodták játékosan...

beacska 2014.04.01. 13:06:54

@Krétagarbó: küldtem neked privát üzit....remélem, megkapod ;)

Conchobar 2014.04.01. 13:08:08

@Krétagarbó: "inkább a koncentrációt, hogy mindig ott legyen a történéseknél, hogy mindig valahogy megkavarja a szálakat, hogy ő legyen a machinátor a villában" - Az, hogy sosem esik ki a szerepéből, hogy azt következetesen 'játsza', az pont azt jelenti, hogy nem szerepet játszik, hanem ez az alaptermészete. Egyébként Vikit nem is annyira az intrikái, mint az a törekvés jellemzi, ami Auréliót, Zsoltot és Izát, "hogy mindig ott legyen a történéseknél"

candyperfumegirl 2014.04.01. 13:09:14

@beacska: ők már éppen szartak az egész konfliktusra, és az estét tervezgették szerintem.

Conchobar 2014.04.01. 13:12:27

@faszent: "aki szintén az RTL beépített embere volt és az utasításokat hajtotta végre, így óhatatlan volt, hogy még a legvége előtt kiessen, hogy az igazi játékosok közül nyerhessen valaki, mert csak egy bizonyos pontig tudta büntetlenül kavarni a dolgokat" - Nehéz ám a valóságot elfogadni: Péter sz@rkavarását (amit ő taktikának mondott), meg jellemtelenségét rühellte a közönség, és mikor rákerült a sor, még Kinga is le tudta őt győzni

XO 2014.04.01. 13:17:36

@candyperfumegirl: @beacska: ez egy "jól" összerakott videó, hogy az okosok mindjárt kételkedjenek, az ellenek meg szórhassák a "mi megmondtuk" dumát...közben meg összeesküvés van folyamatban...

Krétagarbó 2014.04.01. 13:19:53

@beacska: Köszi, újra regiztem tegnap, megkaptam. Válaszoltam is:)

faszent 2014.04.01. 13:20:19

@Conchobar:

valóban utálta a közönség Peti szarkavarásait, amit RTL-s fizetésért csinált, és az utólag szépen le is volt nyilatkozva...

faszent 2014.04.01. 13:24:01

Amúgy, bár CH-t nem kedveltem, de most nagyon megsajnáltam.

Ez is egy régi rtl-es trükk, hogy mindig találnak egy csajt, akiről hamar kiderítik, hogy prostitúcióban élt, és titkolja, és akkor beveszik a showba, hogy le lehessen leplezni és emelni a nézettséget a botránnyal, ez elég aljas dolog az RTL-től, sokszoros áldozatot csinálnak így valakiből, aki megpróbálja ezt az életet valahogy hátrahagyni, ami egyáltalán nem egy egyszerű dolog, ha már egyszer így vagy úgy belekevertek.

De hát fő a nézettség, az áldozatok száma nem számít.

beacska 2014.04.01. 13:27:52

@faszent: mondjuk, azon csodálkoztam, h Lacinkat nem bentről vitte ki bilincse a rendőrség a bírósági tárgyalására...csak simán párbajon kitették a szűrét, és köv. héten mehetett nyugodtan.
ez azért nagyfokú önmérsékletre vall!!! ;)

Conchobar 2014.04.01. 13:28:49

@faszent: "az utólag szépen le is volt nyilatkozva..." - Ki mit mikor és hol nyilatkozott? (élőkapcsot!)

XO 2014.04.01. 13:31:52

Superheroooooooooook vannak...Pinki a Pinki! :DD

Conchobar 2014.04.01. 13:33:57

@faszent: "De hát fő a nézettség, az áldozatok száma nem számít" - Én valahogy nem tudom azokat az 'áldozatok'-at sajnálni, akik 'kénytelenek' országos ismertséget szerezni úgy, hogy közben etetik, itatják és öltöztetik őket, ráadásul belengetnek nekik lakást, kocsit és 60milliót

Krétagarbó 2014.04.01. 13:37:58

@Conchobar: Csínytevések közül pl. AU fogkeféje WC-be mártása. Jellemtelenség: pl. amikor Izából szedett ki kétszer is (amit legalábbis mutattak) intim titkokat hazugsággal, vagy amikor a társait a hátuk mögött butáknak, agyhalottaknak mondja. Még akkor is, ha igaz, hogy ő a félszemű a vakok között.
Most mennem kell, majd még folytatom.

Conchobar 2014.04.01. 13:38:51

@faszent: "ez elég aljas dolog az RTL-től, sokszoros áldozatot csinálnak így valakiből" - Úgy gondoljátok, hogy az a magyarázat, hogy 'ez Isten akarata' már nem korszerű? Úgy gondoljátok, hogy modernebb magyarázat a jelenségekre, hogy 'ez az RTLklub akarata'

XO 2014.04.01. 13:41:40

@Krétagarbó: További szép napot! :)

faszent 2014.04.01. 13:49:19

@Krétagarbó:

Hát Péter konkrétan utólag elmesélte kamerába, és le is volt írva, hogy is találta őt meg az RTL, és ki is derült milyen korábbi hasonló reality-showkban dolgozott ő maga, akár mint kreatív ember, akár mint szereplő. Nem, nem fogok tudni neked linket adni, azt neked kell megtalálni, mert nyilván bele kellene feccölni egy kis időt, de egyszerűbb, ha elhiszed nekem, hogy így volt. Aztán elég, ha végiggondolod mennyi hasonló trükköt csinál Viki, és mennyire kétkulacsos, mennyi váltogatja az arcait, ennyit és ennyiszer azért még a damaszkuszi úton se lehet megfordulni.

Mindegy, erre igazából nem érdemes több időt vesztegetni, ha elfogadod tőlem, elfogadod, ha nem nem.

Conchobar 2014.04.01. 13:49:27

@Krétagarbó: "Csínytevések közül pl. AU fogkeféje WC-be mártása" - De az csak duma volt, nem mártotta ő bele. Amikor meg "Izából szedett ki kétszer is (amit legalábbis mutattak) intim titkokat hazugsággal", akkor csak annyi történt, hogy egy információval többje lett Vikinek. Semmi súlyos dolog nem történt. "amikor a társait a hátuk mögött butáknak, agyhalottaknak mondja" - És? Ha neked nem tűnt volna fel, mindannyian butának mondják/tartják egymást

beacska 2014.04.01. 13:51:28

@faszent: érdekes, erre én sem emlékszem...

Conchobar 2014.04.01. 13:53:59

@faszent: "Nem, nem fogok tudni neked linket adni, azt neked kell megtalálni" - A te dolgod a kinyilatkoztatás, a mi dolgunk meg a hit (és az általad adott tézisek bizonyítása)

Conchobar 2014.04.01. 13:56:19

@faszent: " Aztán elég, ha végiggondolod mennyi hasonló trükköt csinál Viki" - Mik azok a trükkök? Viki mely cselekedetében sejlik föl előtted az RTLklub sziluettje?

Krétagarbó 2014.04.01. 14:04:24

@faszent: Oké, oké, én nem igazolásból kérdeztem, nem számonkérés volt. Inkább kíváncsiság, túltárgyaltuk:)

Krétagarbó 2014.04.01. 14:06:38

@Conchobar: Jó, azt hiszem, nincs ennek sok értelme. Nem akarlak meggyőzni, nem feladatom. Én így látom Vikit, te másként. (Én AU-t mentegetem sokszor ugyanígy, bár nem ugyanolyan típusú dolgokból nyilván, mint te Vikit. Nekem ő a kedvenc:)

Krétagarbó 2014.04.01. 14:07:31

@XO: Köszi, neked is. Tényleg léptem most már:))

Conchobar 2014.04.01. 14:36:11

@Krétagarbó: " Nem akarlak meggyőzni, nem feladatom. Én így látom Vikit, te másként" - Én eddig azt hittem, hogy a kommentjeimből másoknak le fog az jönni, hogy nekem egyáltalán nincs kedvencem, a kommentelési lehetőséget se (egyik vagy másik villalakó melletti) kampányolási lehetőségként értékelem. Egyszerűen csak ez az a fórum, ahol meg lehet beszélni, hogy mit is látunk voltaképp. Extrém példákat hozva: tényleg annyira negatív műsor vajon ez a VV6, vagy pedig a közvélekedéssel ellentétben vannak neki pozitívumaival. Másik példa: valóban annyira negatív figura ez a Viki, mintahogyan láttatja velünk valami, vagy sem

Mók_Ica 2014.04.01. 14:41:58

@faszent: ha rákerestek, egy csomó cikket találtok. annyira nagyon egyértelműen nem mondja ki, hogy igen, beépített ember voltam, mert sztem a szerződése köti.....
ebben is van pár érdekes/érdektelen info :) (mindenki ossza be magának :) )

eden-hotel2.blogspot.hu/2012/01/eden-hotel-2-vv-petert-viasat3-is.html

Mók_Ica 2014.04.01. 14:44:31

ebben is vannak érdekességek:
www.nlcafe.hu/sztarok/20120120/vv_peter_mashogy_egy_kozepszeru_valosagshow-szereplo_lettem_volna/

és ezt is fel kell(ene) ismerni a játékosoknak:
Mi volt a legnehezebb bent?
A fiatalabb játékosok hamar elfelejtik, hogy ez csak egy játék. Ezért őket gyakran le kellett rángatni a földre. Ez nem a való világ, hanem egy villa, ami be van kamerázva, és sok hülye gyerek játszik egy játékot. Ezért is üzentem azt nekik, hogy mindez csak díszlet és jelmez.

beacska 2014.04.01. 14:56:23

@Mók_Ica: ezek nagyon jóóóók! anno nem is olvastam őket...kösz, h betetted, jó volt elolvasni ;)

Mók_Ica 2014.04.01. 14:59:53

@beacska: hehehe... anno lehet, hogy én sem olvastam, de most rákerestem :)
az idézet, amit külön be is másoltam a cikkből nagyon helytálló :) talán ezért is érezzük annyira "rossznak" a castingot, mert nagyon fiatalok mindannyian a bentlévők és nincs aki lerángassa őket a földre.... vv Péter szavaival :) :)

neduddki21 2014.04.01. 15:56:10

@Conchobar: "Én eddig azt hittem, hogy a kommentjeimből másoknak le fog az jönni, hogy nekem egyáltalán nincs kedvencem"
A kommentjeidből az jön le, hogy mindenkivel szemben - akár elfogadhatatlan személyeskedések és minősítések árán is, melyeket már szóvá is tettek - megpróbálod megmagyarázni és mindenáron pozitív színben feltüntetni Viki viselkedését. Még olyan áron áron is, hogy a többi fórumozó véleményét szamárságnak, butaságnak stb. aposztrofálod, a "tessék már felfogni" fordulattal kiegészítve.
"A te dolgod a kinyilatkoztatás, a mi dolgunk meg a hit (és az általad adott tézisek bizonyítása)"
Ez egy újabb rosszindulatú megjegyzés. Nem kinyilatkoztatás volt, hanem elmondta: Péter nyilatkozataiból tudja, hogy belső ember. Bizonyítékot kértél tőle - miért is? -, erre helyesen azt válaszolta, hogy nem áldoz rá ennyi időt, ha bizonyítékot akarsz, keresd meg az interneten. Azt már én teszem hozzá, hogy ez egy fórum, nem a bíróság, senkinek semmit nem kell bizonyítania. Itt emberek beszélgetnek, ki hogy emlékszik, kinek mi a véleménye. Ezzel lehet egyetérteni, lehet benne kételkedni, persze lehetőleg kulturált, személyeskedést mellőző módon. Egyébként én is úgy tudom, hogy Péter belső ember, a mai napig dolgozik az RTL-nek, sokat jár a székházba, részt vett a mostani VV castingjában is. Nem fogok rá bizonyítékot keresni, határozottan emlékszem, hogy ő maga nyilatkozta ezt. Nem láttam a szerződését, nem tudom, hogy munkaviszonyban, vagy megbízással dolgozik-e, de tevékenysége jogcímének nincs is jelentősége abból a szempontból, hogy belső ember-e vagy sem.

Krétagarbó 2014.04.01. 18:06:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én igen, nem vagyok irigy. (De nem garantálok semmit:)

Kolbinnyó 2014.04.01. 18:19:22

Üdvözlehelletem! Zsolton az a szakmunkás bajusz.. priceles..:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.01. 18:25:42

@Krétagarbó: jó, de tőlem ne csaklizza el senki.

@Kolbinnyó: na ugye, én is ezt mondtam :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.01. 18:33:02

@Kolbinnyó: Fiatalos lett Zsóti szakáll nélkül. Ha nem írnák, hogy már 21 éves, nem hinném el.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ne fogadd el Vikit, kész anyagi csőd. Sokat zabál 100on.

XO 2014.04.01. 19:00:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szóval már most le akarsz rázni? :DDDDD
huuuuuuuuuuuuuuuhhhh....kemény éjszaka lesz! :))) (kösziiiiiii!)

XO 2014.04.01. 19:04:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na, berántom a tus alá.....nem, nem lesz róla homevideo....azt a képzeletedre bízom! :DDDD

XO 2014.04.01. 19:13:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: éjféltől a tiéd....ha még akkor képes lesz átmenni! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.01. 19:16:42

@XO: jaj már, akkor én alszom, holnap este 6ig üf lesz :) Beszéld már meg vele, h legyen kedves felhívni előtte.

XO 2014.04.01. 19:39:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na, jó...addig akko' itt tartom, mert nehogy má' meglépjen....de reggeli nem lesz...majd csinál magának! :DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.01. 19:42:01

@XO: szupcsi, addig jó, amíg nem esel ugyanabba a hibába :)

Rózsát kérjél :)

XO 2014.04.01. 19:46:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: azt meghagyom neked....így már nem lenne meg a varázsa...lassan itt téblábol már egy órája! :D

VR6 2014.04.01. 21:17:37

@Krétagarbó: "mert nekem nem ad a számba senki semmit a férjemen kívül:)"
:))))))))))))))
süti beállítások módosítása