Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6843-6844 - Féregnek lenni kifizetődő

2014. március 14. 15:00 - julie0812

NonStop Ádám gyorsan betakargatja Alíz bájait és közli vele, hogy ez a fotózás tényleg csak fotózás lett volna, semmi több, ráadásul csak Alíz kezét szerette volna megörökíteni. Petin kívül senki sem bocsájt meg Balázsnak, mindenki beolvas neki szép sorban, elsőként Hanna, majd Juli és Atikám. Végül Miklós rávilágít, hogy ebből a helyzetből azért jól is ki lehet jönni.

1.jpg

Enikő és Krisztián romantikus tévénézéshez készülődnek, de Enci nővére, Tekla megzavarja őket, segítséget kér a hugicától az új munkájához: pénztárosnak készül egy moziba és gyakorolnia kellene a pénztárgép kezelését. Nem tudom, hogy csinálja, de ez a nő mindig úgy néz ki, mintha bőgne. Ráadásul annyira szerencsétlen, hogy folyamatosan bénázik a Rózsában a pénztárgéppel, a gép egyfolytában sípol és az összes számlát sztornózni kell.

2.jpg

Ádám beszámol KicsiSzabinak a nővére égéséről. Alíz meg otthon kesereg, amiért ilyen idiótán viselkedett, nem mintha ez a jövőben megváltozna. Szabi pátyolgatja kicsit a lelkét, majd rábeszéli NonStop-ot, hogy kérjen bocsánatot Alíztól, mondjuk nem értem miért. Ádám fel is megy Alízhoz, hogy a szeme láttára törölje le a gépről a képet, amit meglepetésében készített a szöszi csupasz testéről.

3.jpg

Atikám bőszen vezeti a céget, egy lehetőséget sem akar kihagyni, így amikor befut egy sürgős árajánlatkérés, ráparancsol Balázsra, hogy azonnal csinálja meg, annak ellenére, hogy már lejárt a munkaideje. Balázsnak persze egyáltalán nem fekszik ez az utasítgatás. Később Balázs Petiéknél azt tudakolja, milyen kockázattal jár számára ez a donorkodás. Hát a kockázat minimális, mondja Juli, de azért mégis csak van, így Balázs és működésbe lépnek az agytekervények.

4.jpg

Enikő nagyon kitartóan tanítgatja a nővérét, és Tekla a nap végére már egyedül is ki tud nyomtatni egy blokkot, hűha. Aztán váratlan látogató érkezik: az ikrek apja, pár év után csak úgy benézett.

5.jpg

Balázs késő este az irodába hívja Atikámat és üzletet ajánl neki: a csontvelőért cserébe szeretné megkapni Attila komoly 2%-át a cégből a maga 10%-a mellé. Kilincsorrú Atikám sokkot kap ekkor pofátlanság hallatán. Nagyon érik már az a nyakleves, de csak óvatosan, nehogy megsérüljön a velő.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.03.17. 11:04:58

Mondjuk az, hogy mindenki átmegy és körbeköpködi ezt a szerencsétlen hülyegyereket...

Örüljenek, hogy végül ad csontvelőt annak a másik majom tininek.

Warnika 2014.03.19. 10:53:23

ÚÚÚÚúúúúúgy örültem, hogy naponta van BK hogyvolt :( mostmeg nincs :(

julie0812 2014.03.19. 11:52:35

@Warnika: itt vagyok, itt vagyok, nemsokára lesz új poszt :)
süti beállítások módosítása