Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x55 - Csaó Darwin!

2014. március 07. 20:00 - sixx

Az iskolai hét lecsengetése és a következő kiválasztás felé dübörgünk lendületesen, a lehetetlenül narancssárga pulcsiba bujtatott IB egy kőkemény záróvizsgát is ígér, és bazdmeg ki tudja mondani röhögés nélkül. A tegnapi kurvaversenyt KokkIza nyerte, a jutalom, ahogy azt megszokhattuk, egy vacsora, ezzel a műsorral a legjobban a környékbeli éttermek járnak, esküszöm. És ha már vacsora, akkor ezt nem egyedül kell elkölteni, hanem lehet választani hozzá egy embört, aki mostan nem Traktoros lesz, hanem HerrÁdám. És ha valaki azt hiszi, hogy mindez szimpátiából történt, hát faszt, Vikipédia beszélte rá KokkIzát, mert annyira szerelmes a Traktorosba, hogy ihaj, és el akarja szakítani a modellimitátortól. A riportszobában aszongya, unatkozott, és látni akarta, milyen magasra ugrik KokkIza, ha rángatja a drótjait.

Screen Shot 2014-03-07 at 23.53.54.png

A következmény a szokásos, Traktoros kiborul és féltékenységi rohamot kap, belever egy nagyot valami szekrénybe és szomorkodik a cigiskanapén, Debilió meg a nyálát csorgatja a nyugiban felszolgált vacsorára, pedig ránézésre a csárdatál két személyre lesz az, szottyadt rántott sajttal meg ehetetlen gombafejekkel. A vacsora alatt KokkIza értelmesnek tűnő beszélgetést folytat HerrÁdámmal, és kiszedi belőle, hogy ha a faszi kapja a jeleket vasárnap, akkor szerdán cserébe akár őt is kiválaszthatja, mert benne van a pakliban. És ennyi, egy nyamvadt fújatás sem fér bele a randiba, aminek végén KokkIza órákig nyugtatja a Traktorost, még lefekvés után is simogatja, amitől Vikipédia kiakad, és felüvölt, hogy basszatok már egyet, mert ez így kurva unalmas. Egyetértünk.

A másnapi oktatás azzal indul hogy Zsóti, akinek nagyon bejön a nyelvtantanár, az ajtóban várja, hogy jöjjön a szőkenő, de megszívja, mert a történelemtanár érkezik a bikacsökkel. És feleltet, ami a VV történetének eddigi legviccesebb mondatát hozza:

Ha jól tudom, Darwin az egy meghatározó ősember volt. (Debilió)

Screen Shot 2014-03-07 at 23.57.27.png

Ezen mindenki röhög, még a tanár is. Viki egyszerre stréberkedik és rosszalkodik egész nap, láthatóan unatkozik. Debilió a riportban bocsánatot kér Darwintól. A történelemóra anyaga az általános iskola ötödik osztályának megfelelő, ha jól értem, athéni társadalom, stb. A nyelvtanagyag sem erősebb, mert a következő óra az lesz, a szőkenővel, akivel Zsóti nyíltan flörtöl, pedig bicskanyitogató stílusa van. A feladat, és tessen megkapaszkodni az egérbe: abc-sorrendbe tenni a lakók keresztneveit. Nem vicc. KokkIza kimegy a táblához, felírja, elbassza (!!!), Viki elkezdi szopatni vele, és jön a repedtfazékhangú üvöltés, amit annyira szeretünk.

Aztán vége lett az órának, és jött egy új tantárgy, az etika, amivel viszont nem merték betámadni a nyomorultakat, így illemtanná silányították. Itt ha jól láttam, a késsel-villával evés volt a középpontban, Pinknek és Debilnek adták a feladatot, de kár volt, a sok evőeszköz megzavarta őket. Ami elég wtf volt a dologban, hogy kiderült: Pink csak kétszer volt eddig étteremben, ha a giroszos nem számít annak, akkor csak egyszer. Végül jöhetett az irodalomoktatás azzal a palival, aki már két ilyen műsort is lehúzott, és rutinos róka, és messze a legjobb fej. Verselemzést oktat, és hagyjuk is, mert szegény hiába magyaráz, az óra a fúvócsövező Zsótiról szól, akiből megint kijött a primitív. Traktoros nem bírja idegekkel, hogy nyálas galacsinokkal köpködik és beszól, ahogy szokott, mennymárakurvaanyádbabazdmeg, nagyszerű.

Screen Shot 2014-03-08 at 7.57.13.png

A nap sokkját HerrÁdám okozza, amikor a riportban közli, hogy az irodalmat tartja legfontosabbnak, mert érdekesek a versek, az életrajzok és hasonlók. És a vizsgára készül, mer nem akar tanulatlannak tűnni. Az állam Kambodzsáig zuhant (nem, nem voltam jó földrajzból).

Screen Shot 2014-03-08 at 8.05.50.png

A délutáni programban szerepelt egy kiválasztás: melyik faszi a legudvariatlanabb a villában? Debil nyert, mert lenézi a nőket, és fingik, nem hallgatja végig őket és megaláz mindenkit, akinek pinája van. Debil ettől ideges lesz, hiszen jogtalannak érzi a dolgot, és átmegy csicskába, kiszolgálja a nőket és szenved, mert Vikipédia pontosan tudja, hogyan kell a gombokat nyomogatni a hús-vér tamagocsin. Az ugráltatást Debil elég nehezen viseli és ennyi, ebben a dologban egy centivel nincsen több. Meg az adásban sem, aminek a végén a közönség véleménye is kiderül arról, miért áskálódik Traktoros és KokkIza ellen Vikipédia: mert szerelmes a nánási legénybe. Ez megint kurva szar rész volt.

Tegnap vót:

Öt napig nem foglalkoztam a debilekkel, mármint a villalkókkal, nyugi, nem a kommentelőkre tettem dehonesztáló kijelentést, és máris hiányzott egy kicsit az írás, komolyan, szóval lehet örülni vagy bosszankodni, de itt vagyok. És menten egy képmozaikkal, amin rettenetes dolgokat látunk, fiatal nőket, ahogy igyekeznek szexisnek, dögösnek, kívánatosnak mutatkozni, és atlétás, papucsos férfiakat, akik ezt bámulják kocsányon lógó szemekkel, mint egy kifejezetten csak taplókra szakosodott falusi sztriptízbár törzsközönsége. Ma is lesz még az iskolai hétből, aztán majd jöhet a katonáskodás, meg a jótékonykodás.

A luvnyák:

Traktoros reakciója:

Screen Shot 2014-03-07 at 15.55.33.png

Priceless.  

Címkék: vv6
246 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.03.07. 23:52:33

@ő-szinte: az jó :) úgy látom dr phd lettél :) )

Morcz 2014.03.07. 23:59:50

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. :)
Nekem eddig ez az iskolahetes rész tetszik a legjobban, végre tudok jókat röhögni, ez kellett már ide. :)))
Viki meg húzzon el a picsába.

Jó éjt mindenkinek!

ő-szinte 2014.03.08. 00:00:20

@Mók_Ica: igen, igazándiból úgymond nagyon igyekeztem valóban :-DDDDDDDDDDDD
dikk

Krétagarbó 2014.03.08. 00:18:47

@tena_lady: Gondoltam, hogy a lustaság is szerepet játszik. Én utálnám ebből a nájlondobozból enni.

Megyek, jó éjt. Ahogy látom, a szokásos khf...

Mók_Ica 2014.03.08. 00:20:19

bealudtam.....megyek én is az ágyikóba...jó éjt!

Cave Nick 2014.03.08. 01:08:47

@ő-szinte: Lehet, hogy én értettem félre :-DDDDDDDDDDD Hogy történhetett ez, nem tudom.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 01:10:14

@Cave Nick: ;) én is a puncira tippeltem
@ő-szinte: A KHF növesztő hatású

ő-szinte 2014.03.08. 01:26:23

@Cave Nick: mert te mindig csak a puncira gondolsz ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

@Gerzson Balambérné (Marika): valóban vagy úgymond? :-DDDDDDDD

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 01:34:23

Jó éjt nektek.

Ki kell nyújtóztatnom a zsibbadt poppolómat.

ő-szinte 2014.03.08. 01:36:07

@Gerzson Balambérné (Marika): faszomatbazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDD
jó éjt ;-)

Cave Nick 2014.03.08. 01:40:27

@ő-szinte: én itt vagyok, szólj ha kellek

ő-szinte 2014.03.08. 01:47:05

@Cave Nick: :-DDDDDDDDDDDDDDDD
de így nem tudom mikor kell szólnom :-P

Cave Nick 2014.03.08. 01:49:14

@ő-szinte: ha szeretethiányra van szükséged

Cave Nick 2014.03.08. 01:51:39

van online, adám gyerek épp zsófi happy boxos kutyját akarta a "makkjához dörzsölni"

ő-szinte 2014.03.08. 01:56:38

@Cave Nick: nekem MMKK szeretethiányra van szükségem ;-DDDDDDDD
most viszont aludnom kell, jó éjt :-)

SzilajSzilard 2014.03.08. 02:11:56

Remélem Proletár Zsolt kifejti egyszer ezt a csibészgyerök dolgot, mert utóbbi pár videóban többször is előkerül ez. Vajon több-e ez úgymond mint internetes átverés, mobiltelefon eladás 3ezer forint haszonnal, esetleg egy kis fű? Úgymond.

0xFFFF 2014.03.08. 04:19:52

@Szentpeter: "fősztöd"?! :D Krisztián! Tilos kiírni a villából!

@Gerzson Balambérné (Marika): Ezt az összehasonlítást a lovak nevében kikérem! A ló egy okos állat, vannak érzelmei, tud empatikus lenni és ami a legszembetűnőbb difi a ló és ezek között a tahók között, szereti a tisztaságot.

@ő-szinte: Pontosabban fogalmazva: az egyetem kombinatorika szaka végzett veled.

Azért ebből a műsorból is lehet tanulni. Teljesen jól demonstrálja ez az iskola hét, hogy az embert mennyire determinálja a rá kiosztott szerep.

A víziló jó taktikai érzékkel - mint hitler - többfrontos háborút kezd, mert az a siker kulcsa. A paraszt teljesen elvesztette minden varázsát, pontosabban fogalmazva, bemutatta az első két részben a teljes repertoárját és nem akarja ismételni önmagát, így csak nyáverkodik a tepsiszájú zsiráf viselt dolgain. Nem tudja megemészteni, hogy a trágyaszag nem vonzó egy tiszta ketrecben tartott ostoba állatnak, mert nem szokott hozzá a vidék friss levegőjéhez. Sárlik és a fakezű agya lefagyott az egyetemi szintű képzéstől, nem mutatnak semmit csak néznek előre bambán. Legalább őszinték. ...akarom mondani: ő-szinték. Zsótti a sittes márkára gyúr, de rossz szekrényben kotorászott, mert a mongol idióta jelmezt vette fel. A köpőcsöves mutatványa szerintem a csúcsteljesítménye, mióta látjuk. A fasztekergető is egysíkú, ahogy eddig, most is csak sodródik, a szél fújja ide-oda és ő csak tekergeti a fejét a csodálkozástól szopósra kerekedett szájjal, vagdalkozik, megsértődik és nem ért semmit. Az viszont feltűnt, hogy mostanában -Nekem nem játszhat senki az érzelmeimmel! - nem sírt. Leszedálták kicsit? Zsófi...annak jó a csecse. Ezt tudja csak nyújtani.

Ami érdekes és nyitott kérdés marad, az az, hogy mennyit kell fizetni egy tanárnak - már ha azok ezek a holmik - hogy az évtizedek alatt felépítgetett renoméját egy ilyen műsorban öt perc alatt lerombolja.

Nyuszomuszo83 2014.03.08. 08:10:37

Tegnap kb. negyed 10-kor a Bartók Béla úton korzózott VV Dávid, a buzis napszemüveg keltette fel érdeklődésem, mivel olyan szar idő volt, hogy más ember nem vett fel ilyen kiegészítőt, fekete műbőr dzseki és fekete farmer, pont azon gondolkodtam ki lehet mellette az alacsony szőke csaj, feltűnő bordós-pirosas rúzzsal? Aztán jött a kabát mustra, mivel én a dugóban álltam kocsival, így volt időm szemlélni. Barna hasított bőr, fekete műbőr illesztésekkel. És akkor ott leesett, hogy ez csakis a VV Durci lehet. A szájuk mozgott, tehát kommunikáltak.
Amúgy tegnap én is lemaradtam az öfiről, fodrásznál voltam, és miután jól eláztam - mert a Németh Lajos azt mondta, hogy csak szórványosan lesz eső, ehhez képest esett délután 4-től folyamatosan, esernyő pedig ohne nálam- már nem volt idő kivárni az agyhalottak élménybeszámolójáról szóló műsort, és beájultam. A tesitanárnőt szívlapáttal vágnám fejbe, akkora paraszt, amúgy madocsai a lelkem- tolna megyei település- és egyedülálló, tehát Au-nak még esélye is lehet. 30 múltam, de általános iskola 4. osztályáig volt ez a gusztustalan tornaszerkó, utána már melegítőalsóban voltunk, tehát Viki részéről megalázó, igaza volt Debiliónak, Viki kötözött sonka volt, de minden lány akin volt egy pici felesleg is így nézett ki benne, ez a fényes anyagú pedig borzalom volt...Ádám gyerek a kackiás bajusszal egy gyökér, a fingbegyújtós jelenet után kezdem látni, hogy olyan mélyre süllyedt az ifjúság, hogy innen nehéz lesz feljebb menni, reménykedem benne hogy hamar kiebrudalják. Az, hogy agyhalottak... a buszon is láttam egy kislányt a minap, 14 éves lehetett kb, telefont hangosan óbégatva, fiútársaságban olyan lejtést vágott le a kapaszkodónál, hogy feltörekvő sztriptíztáncosok megirigyelhették volna...Akkor mit is várnék én ezektől...Zsófikát az különbözteti meg a tyúktól agyilag, hogy nem az udvarra szarik. Viki, bunkó mint a föld, szemétkedik, mert meg van savanyodva, hogy neki nincs szerelem, és kénytelen nézni mások boldogságát, halál szerelmes Trakiba, de tudja, hogy ez döglött idea. Traki, szegény gyerek, egyszerű, mint a fakocka, de pont ez lesz az amivel elevez a döntőig. Iza- a széplány, aki néha borzalmasra sminkeli magát, számító és valszeg, ha kijönnek Krisztiánt meg sem ismeri. Sárlik, engem nem győzött meg, remélem nemsokára megy az elme roggyant idióta után. A pirosítót dugják el a szerkik, mert bassza a szemem. Zsóti a suttyó, remélem, hogy kiment Durcija majd lendületbe jön, bár sok babér neki sem fog teremni, de a színészi képességei bevallom nagyon jók. Teo- egyszer kinyíthatná a száját, amúgy a tujában több a nőiesség és a szorgalom mint benne, sőt a tuját többet is látom... Bár nem hiányzik, tehát ha kint lenne sem tűnne fel. Au- én még "férfit" az életben nem láttam ennyit bőgni és ordítozni, súlyos pszichés problémái vannak, javasolnék kijövetele után egy pszichológust, de legalább egy alapos verést, ráadásul mostanság már csajozásban sem jeleskedik, nem megy a helikopterezés sem, nagy baj lehet. Elkényeztetett kis "hópihe". Az igazából szó ismétlése pedig már bicskanyitogató. Látszik, hogy ezek életükben két könyvet még nem vettek a kezükbe, hogy olvassanak is, szókincsük nincs, sőt annyi eszük sem, mint két döglött hintalónak. A döntőben szerintem Viki, Krisztián és talán Aurélió lesz, de erre nem tenném a nyakam, mert majd a retek eldönti, amúgy is úgy forgatják a dolgokat ahogy akarják. A tanárok, vicc kategória az összes.
Leírtátok többen a véleményeteket, én is megtettem, bár nagyon ritkán írok ide, inkább olvaslak benneteket és jól szórakozok.

0xFFFF 2014.03.08. 08:50:33

@Nyuszomuszo83: "...Viki, bunkó mint a föld, szemétkedik, mert meg van savanyodva, hogy neki nincs szerelem, és kénytelen nézni mások boldogságát,..."

Nos, ezt (is) rosszul látod. Viki azt adja, amit kap. A környezete pont olyan felszínesen ítél, mint te, így bunkónak tartják - s valóban az, de folytatom - csak éppen nem veszik észre, hogy ők falkában, egyszerre adják azt a vízilónak, amit az visszaad nekik. Te is ilyen rózsaszín pina lehetsz, ha így gondolkodsz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.08. 09:10:50

Szentpéternek üzenem, h meg sem javíttatom a kamerát, köszönöm.

Nyuszomuszo83 2014.03.08. 09:39:47

@0xFFFF: Kedves 0XFFF, nem vagyok rózsaszín pina, de köszönöm, hogy ennek titulálsz. Te írod: "így bunkónak tartják - s valóban az-". Tehát te is bunkónak tartod! Ráadásul "levizilovazod", mert nem az 50 kilós súlyt hozza. Én, veled ellentétben, nem tettem senki alkatára megjegyzést. Ergo, te kinézet alapján nyilvánítasz szimpátiát. Hozzáteszem, és az előző kommentemből kimaradt, hogy magasan őt tartom az összes közül a legokosabbnak, hangsúlyozom a villalakók közül. Azt adja vissza amit kap, erre csak annyit tudok mondani, hogy igen, mert az Aurélió és te fajtád akik zsírdiszózzák, mangalicázzák, ezt adják neki. Támadásra pedig támadással reagál a maga formájában. Ahogy írtam is, ez is egy vélemény, a tied is az, sőt én nem fogok rád megjegyzéseket sem tenni, mert a te értelmi színvonalad sem lehet valami hatalmas, én pedig nem alacsonyodom le, hogy különféle primitív jelzőkkel illesselek! :D :D :D Nem fogok egy műsoron vitatkozni sem, mert emberek vagyunk, máshogy látjuk, de a pszichológiai szakdolgozathoz kifejezetten jól jönnek efféle megnyilvánulások! :)

0xFFFF 2014.03.08. 09:48:57

@Nyuszomuszo83: Pontosan ezért nézem az összefoglalókat és ezért olvasom a hozzászólásokat én is. :) Valóban bunkónak látom, de az okát is néztem, te viszont ezt elfelejtetted. Megelégedtél a bunkósága tényével. A vízilóról annyit, hogy az, mondhatnám, hogy hölgy, de az fogalomzavarra utalna, mondhatnám, hogy karcsú nádszál, de a szemészem kiszúrná a szememet. a dolgokat a nevén kell nevezni. Ez a nőszerű izé egy vízilóra hajaz a leginkább. A szakdolgozattal ne kapkodj, mert ha le tudsz írni olyat, hogy: "Ergo, te kinézet alapján nyilvánítasz szimpátiát." akkor te még csak az egyetemi beiratkozásnál tarthatsz. Mindannyian az első benyomásaink alapján ítélünk, ami elsősorban a külső jegyekből tevődik össze. A későbbiek folyamán ki-ki a tehetsége szerint ezt a benyomást/véleményt korrigálja/módosítja a véleményezett szereplése alapján. Ennyit az értelmi színvonalról és a szakdolgozatról.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.03.08. 09:51:16

Au azért nem magától csicskult ám be, az előző éjszakai online-ból kiderült, h ez hivatalos bünti volt.

Nyuszomuszo83 2014.03.08. 10:04:18

@0xFFFF: A szakdolgozat hidd el készülőben van, mivel nem az egyetem küszöbén állok ezzel a nyamvadt másoddiplomával, de ahogy érzed...te ilyennek látod a dolgokat, én meg másnak. De be kell most fejeznem a "vitát", és el kell menjek vásárolni, mert a "rózsaszín pina" ezt is szokott, bár a rózsaszín görcs megnevezés jobban bejön! :D További kellemes fröcsögést! Maradok a háttérben és még gyűjtök egy kis anyagot- lesz itt bőven- van időm a befejezésig. Nem konfrontálódok! :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.08. 10:07:41

@Gerzson Balambérné (Marika):
Szerbusz Marikám!

Látom, többször is jártál erre, én nem tuttam gyünni, csak most.

Ne sajnád, hogy kihatytad a partyit, megmondom őszintén, nem vót semmi érdekes. A ratyli se fogyott amúgy, ezek konkrétan csak mirelit pidzát esznek. Amúgy ezeknek semmi se jó, ezeknek már a pina is büdös.

És ahogy ezek őtözve vótak! Úristen! A Zsolt a keresztlánya bugyijában volt, a zokniját meg a felyére húzta! Az ő-szinte meg rettenetesen nézett ki egy esetlen kis tangában. Dikk. Nem izé, de ahhoz képest az én bundabugyim csúcs volt, baszki. Hát még ha mindent meg akartam volna mutatni magamból! Mektehettem vóna, mer ez egyéni játék, de haggyámá, nem veszem el a győzelmet egyiktül se

És igazándibul mindig csak a Krisztijánt basztattyák, pláne a meghatározó ősember Viki bisztatásának engedve - az Izaura. Ne már! Hát mijen emberek ezek? Pedig nálunk a faluban mindenki a Krisztijánnak drukkol. Hát ja, pedig mink vazsmegyeiek vagyunk.

Bambit csókoltatom!

Manci néni

Señor Mosquito 2014.03.08. 10:56:07

Vikit támadták itt, meg védték is.
Általában igaz, hogy sok inzultus éri a villában a külseje miatt, tehát jogos, ha törleszt.
De amit az iskola-héten csinált, azzal a tanárokat is alázta. Ez már nem volt jogos.
Nagy fekete pont neki!

0xFFFF 2014.03.08. 11:03:48

@Nyuszomuszo83: Na, még egy funkcionális analfabéta! :D Bakker! Másoddiplomás analfabéta! :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.08. 11:41:25

Sári alaposan megbolygatta odabent az életet, vasárnap óta pörög mint motolla. Mai kvízkérdésünk hiperaktivitásának miértjét kutatja:

A: Régi focista családból származik, alaposan rápihen a 3 hét múlva esedékes párbajára
B: A lila kendő elszorította a maradék vérkeringését is
C: Simon így szereti mozdulatlanul
D: Legyengült és elhalkult a túlzásba vitt diétától

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 12:32:05

@én már a fény gyermeke vagyok:
Egyértelműen "C" a válasz.

Amúgy tényleg kurvára felforgatta a villa életét, érdemes volt visszaszavazni. A néző csak kapkodja a fejét, hogy megváltozott minden azóta.

lopiciG 2014.03.08. 12:45:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha Dorka ment volna vissza, akkor Zsóti nem flörtölt volna a tancival.
nem mintha ilyan szórakoztató lenne.

lopiciG 2014.03.08. 12:54:12

@Hópyhe: én úgy tudtam eddig, hogy Viki volt először bunkó a többiekkel, ezután kapta meg tőlük a "zsírdisznó" stb. jelzőket....de még jóhogy valamivel megpróbálak visszavágni, mégha ilyen ovodás szinten is...
ha maga volna a bűbáj, senki nem dagattozta volna le.

Cave Nick 2014.03.08. 13:01:29

Ádám nem az életrajzokat szerette irodalomórán, hanem az ÖNÉLETRAJZOKAT.

Señor Mosquito 2014.03.08. 13:02:42

@lopiciG: igen, ő kezdte. De a tegnapi műsorát, ami a tanárok pofáján is csattant (látszott is rajtuk), akkor se toleranciázom.

beacska 2014.03.08. 13:10:33

@Mók_Ica: a CBA kifőzdéjében ilyenbe csomagolják az "elvitelre" kaját.

Mók_Ica 2014.03.08. 13:17:03

@beacska: még sosem vettem ott kaját :)

2014.03.08. 13:21:46

A @Nyuszomuszo83: @0xFFFF: - vitához:

Én imádom, amikor így simogatják egymást a kommlakók. Folytathatnátok.

Amatőr se vagyok a pszichológiához, de azért úgy nézem a VV-t, mint egy lélektani kísérletet. Félig-meddig megismerve az egyes szereplőket, megpróbálom elképzelni, hogysmint fognak viselkedni az adódó szituációkban. Gyakran tévedek, ilyenkor átértékelem a korábbi véleményemet.

Így aztán nem unalmas a műsor.

beacska 2014.03.08. 13:29:01

@Mók_Ica: én sokat. van vagy fél tucat ilyen dobozom itthon. viszoooont tán még melegíteni sem szoktam ebben.. de tálalni tutira nem :)....amúgy jó a grill cuccuk, meg frissen a rántott dolgaik. a többi feledhető.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.08. 13:59:06

@frissen hullott fehér bárány: Ez ritka ronda dolog volt tőled. Nem nézed ki belőlünk, hogy mi is kizárólag pszichóból bámuljuk őket? Pedig hát ja.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 14:02:13

@0xFFFF:

Megkövetlek (a pacikat is), teljesen igazad van a lovak tekintetében. Javítanám, de hirtelen nem jut eszembe másik állat, amely az ezektől nem értelmesebb, idomítható és szereti a kockacukrot.

0xFFFF 2014.03.08. 14:08:05

@frissen hullott fehér bárány: Ez a műsor így unalmas lenne, de próbáld meg úgy nézni, ahogy én nézem! Nézd a műsort, olvassad a kommentelőket és a környezetedet is elemezzed minél szélesebb körben. Én falun élek, nekem jó mintaanyagom van. :) Remek szórakozás! :D

nosce 2014.03.08. 15:16:23

@én már a fény gyermeke vagyok:
egyértelmú a válasz Sára olyan a villának mint a rákolló

nosce 2014.03.08. 15:29:18

@frissen hullott fehér bárány:
az a baj h ti nem a villalakókat villatörténéseket nézitek, hanem azt amit ezekből a retek gazdasági, spansági, szimpátia vagy random okokból összevág. Többször volt h a retek fordított mondanivalóra vágott meg KHF jelenetet a felkonfról nem is beszélve. Innentől kezdve max a retek forgatókönyvi karaktereit lehet ellemezni de az nem egy nagy deal, kb mitha azt elemezzük milyen ember kukorica jános. Igazándiból a kommentekből is azt lehet érvényesen elemezni h mennyire és hogyan hatnak a retek öfik a zemberekre (az még érdekesebb ha tudjuk is konkrétan h akár a felkonf akár a vágás manipulatív és ez hogy változtat meg szavazási eredményeket

ő-szinte 2014.03.08. 15:41:45

@0xFFFF: te már csak tudod, mert te kurva okos vagy
DE NEM! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és értem én, hogy szerelmes vagy belém csak megrekedtél az ovis hajhúzgálós udvarlási szinten
úgymond

Szentpeter 2014.03.08. 15:52:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Mi a gond a webkamcsival ? ( egyébként becézni is lehet a nevem... a szent bőven elég... ( mosolygok )

nosce 2014.03.08. 15:58:37

@Szentpeter:
milyne szent ??? szentcsi, úgymond

ő-szinte 2014.03.08. 16:00:48

@özv. Baldóver Béláné: esssszt cáfolom, mert én MMKK csoddddálatosan nézek ki a kis tangámban ;-DDDDDDD

ő-szinte 2014.03.08. 16:08:49

@lopiciG: igen, ez volt a sorrend :-)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.08. 16:26:35

@ő-szinte: akkor lehet, hogy nem magácska volt, hanem paranyuszi...

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 16:33:22

@nosce: nem merek már nyilatkozni, mert ezt meg a Magyar Szamártenyésztők Egyesülete fogja kikérni magának a szamarak nevében, nekem meg nem applikációt szavaznak, hanem egy zsák kockacukrot.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 16:38:21

Drága Mancikám ' (szerbusz)

Sajnálom nagyon, hogy nem gyüttél korábban. Igazad van, ezek nem is emberek ne vegyüljé közébük.

Már minálunk nincs egységbe a települlés, sajnos meg vagyunk osztva. A Tulipánoscsárdába a legények Zsótit kamázzák, tökös gyerekek, hétvégenkint a kispesti talponállókba járnak fel kést dobálni, meg menyecskét köpni. Az állattenyésztésben a férfiak igazándiból Zsófika rózsaszín kis pónyiját csutakolnák csillámosra. A felsőmajorban ugymond Izabella naccságosasszony csücsöri poppolója, az alsóban meg a süldő lyánykáknak Au rotorja imporvizál. A mezőgazdasági alkalmazottak a kis virágbimbó elveszejtése miatt teljesen elbizonytalankodtak, azóta is össze-vissza applikálnak a maradék gyomok, útszéli zsázsák, henye disznó- és szálkás libaparéjok között. A magam részéről továbbra is a tűzokádó perfomanuszt csipázom, mer nálam alap a szőrtelen segglik.

Bambi viszont csókolna (ha tudna még raboltatni a harcsája).

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 16:50:44

@ő-szinte:

No azér a kis tangáddal csak vigyázzá (tudod a sok KHF fasznövesztő hatása)

Gonosz törpe 2014.03.08. 17:58:34

Jöhetne már valami rémhír az esti öfi-hez. Mint tegnap:

Iza Ádámot választotta vacsorapartnernek. Míg ők ketten a nyugiszobában ejtőztek, Krisztián - a 40 centis konyhakést alkalmazva - bestiális kegyetlenséggel lemészárolta a többi villatársát.

(Jóvanna, egy kicsit túlspiláztam.)

dr. sziszi 2014.03.08. 18:07:21

Miért kell itt vitázni? Ez egy játék és mind jól szórakozunk az agyhalottakon! Ha észlények lennének akkor min röhögnénk? Ugymond, dikk.

Nyuszomuszo83 2014.03.08. 18:19:02

@ő-szinte: Köszönöm!!!!! Minden nap olvaslak és tetszenek a megnyilvánulásaid. Én is lájkollak! :)
@frissen hullott fehér bárány: A vitát nem folytatom az úriemberrel, nem egyezik a véleményünk, csak én a sajátomról -vele ellentétben- nem akarok senkit meggyőzni, vagy leigázni. Úgymond! :D Ja igen, és analfabéta is vagyok, csak még nem tudom eldönteni, hogy most kivel írassam le amit szeretnék, mert az én megfogalmazásomban ugye ez így hangzik: az analfabetizmus azt jelenti, hogy a felnőtt egyén nagyon rosszul, vagy egyáltalán nem tud írni-olvasni. Tehát most kedvesen visszautasítom, hogy folytassam a vitát. Ezennel lezártnak tekintem!
@nosce: én is úgy látom, hogy csak azt fogjuk látni amit a szerkesztők gondolnak, gondolok itt a folyamatos KHF-re, vagy a megvágott eseményekre. Természetesen, ezt is egy manipulálása a nézőnek és ez is számomra egy jó kiindulópont, mert a dolgozat maga nem a Valóvilágról szól csak, annál összetettebb. Amúgy nagyon szeretem amikor összefoglalókat írsz, nagyon jól szórakozom rajtuk! ;)

Nyuszomuszo83 2014.03.08. 18:20:32

@sziszisziszi: Így igaz! Bár az előző szériákban is voltak agyhalottak, de nem ennyire, igaz azokat nem is követtem ilyen intenzitással! :)

ő-szinte 2014.03.08. 18:24:32

@özv. Baldóver Béláné: esztet is cáfolom, mert nyuszin is naggggyonn cukkerül áll a tangus ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Gerzson Balambérné (Marika): inkább a KHF-fel vigyázok majd ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Gonosz törpe 2014.03.08. 18:28:20

@Nyuszomuszo83: nosce összefoglalókat ír? hun van egy?

lopiciG 2014.03.08. 18:31:21

@Gerzson Balambérné (Marika): "tüzokádó performánusz" - :D ez melyik is?

Nyuszomuszo83 2014.03.08. 18:33:34

@Gonosz törpe: nem mondom, hogy olvasd vissza az összes kommentet ami eddig az hv posztok alá születtek, de ha emlékem nem csal, jó pár hosszabb értekezést írt már a kedves bent lakókról. Ha tévednék, akkor elnézést, bár én így emlékszem.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.08. 18:39:56

@ő-szinte: jó, de akkor ki lehetett az a normálméretű világoskék bugyiban páváskodó leányzó, akinek elöl középen, alul, ott, az volt ráhímezve, hogy "no para"?

Talán Dr. Lilu?

Nem engem érdekel, hanem az onokámat, a Zalánt.

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 19:05:32

@özv. Baldóver Béláné: Kedves Manci,üdvözlet neked és a családnak,ám szólj a Zalánnak,hogy Dr Lilu valószínüleg fiú,rózsaszín bugyi ide vagy oda!

ő-szinte 2014.03.08. 19:25:44

@Szőrös,a szúrós: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@özv. Baldóver Béláné: ööö... hátt lehet, hogy valaki a mi paranyuszink szép hátán akar felmászni??? :-O

özv. Baldóver Béláné 2014.03.08. 19:43:43

@Szőrös,a szúrós:
talán Manci néni!
Az meg, hogy fiú vagy lány, az én Zalánomnak tökmindegy. Az a fontos neki, hogy már elveszíthesse a szüzességét.
Egyébként pedig a maga gépén, édes fijam, gyakran nem működik a space billentyű. Ott alul, középen, az a hosszú. Javíttassa meg!
Asztán ha má kész, írjon verset!

Manci néni (világos?)

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 19:57:03

@frissen hullott fehér bárány: Igyekezz a disszertációval,igaz,hogy a finálé május végén lesz barikám,ám elötte nyakunkon a húsvét,nehogy a tieden piros nyakkendő legyen addig.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 19:58:24

@lopiciG: @lopiciG:
A jóseggvágású Ádám flambírozott galamberegető mutatványára mondták itt, hogy performancy.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 20:05:22

@özv. Baldóver Béláné:

Mancikám '

Aggódunk Zalánkáér. Zalán csak ne fusson puccos lillungos szekerek után, elég csinyos szemrevaló fehérnép terem vidéken, gondolom vazsban is.

Őszinte híveid Mariska és Bambi

Szentpeter 2014.03.08. 20:06:30

Ez az őskor nem hagy nyugodni... tényleg, már akkor is volt körömlakk ?

ő-szinte 2014.03.08. 20:07:04

@Gerzson Balambérné (Marika): az perfom manci, Manci néni után, ugyanis úgymond ő csinálta először, ő folyásolta be a fiatalokat
(azóta be is van képzelve ám nagyon az öreglány)

ő-szinte 2014.03.08. 20:09:15

@Gerzson Balambérné (Marika): nagyon megtisztelő, hogy vannak híveim :-DDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.03.08. 20:12:16

@Szentpeter:
az csak olyan kis mende monda , dikk

Mók_Ica 2014.03.08. 20:16:42

nézzétek ma helyettem is drágáim :) nekem ma este fontos mulatni valóm van, tinci-táncival egybekötve :)
szorgosan jegyzeteljetek és tudósítsatok ki a lett az osztályelső :)

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 20:18:43

@özv. Baldóver Béláné: Jaj,kedves(talán)Manci néni!
Lányos zavaromban elnéztem,millió bocs!!!(s egy anyamedve..DDD)
Továbbá sok sikert kívánok Zalánnak az egyszeri és megismételhetetlen veszítéshez,mit miután nyélbe ütöttek tessék megkínálni egy pohár borral!Ha le tud ülni akkor lány,ha nem akkor fiú volt a nyertes.
Maradok tiszteletlen:
Szőrös,a(biztos)szúrós

ő-szinte 2014.03.08. 20:19:20

@nosce: te meg még arról is lemaradtál igazándiból úgymond valóban

nosce 2014.03.08. 20:23:40

@ő-szinte:
új posztcsi van csak szólok, úgymond

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08. 20:23:49

Persze, hogy nem volt őskor. Mit kételkedtek itt, istentelen banditák. A körömlakkot pedig a Teremtő teremtette a műkörmösnél, oszt kész.

ő-szinte 2014.03.08. 20:27:40

@nosce: köszcsi :-DDDDDDDDDDDDD :*

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 20:31:52

Jó na,igazatok van,írok verset.De miről???Pont úgy témahiányban szenvedek mint Gézáék.Azért igyekszem.

Akármi Áron 2014.03.08. 20:35:39

@Mók_Ica: Hogy mindig az a tinci-tánci, amindenit neki...:D Jó szórakozást, én ülősre megyek mingyá, szeva:)

Mók_Ica 2014.03.08. 20:46:56

@Akármi Áron: jó mulatást neked :) szeva :)

lebigmac 2014.03.09. 02:33:46

@Nyuszomuszo83: azzal hogy analfabétaként értelmezted a funkcionális analfabéta kifejezést olyan gyönyörűen megerősítetted a felvetést, hogy öröm volt olvasni.

Nyuszomuszo83 2014.03.09. 08:21:26

@lebigmac: Először funkcionális analfabéta voltam, aztán másoddiplomás- sima- analfabéta. Mindkettőt kivesézhettem volna, de csak az analfabétát tettem. Tisztában vagyok mindkét fogalommal!

Kiszálltam, háttérből figyelek!
süti beállítások módosítása