Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x18 - Laci vs. Krisztián Deathmatch

2014. január 29. 20:00 - Chat Géza

Már megint jól elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot. Tudva, hogy tegnap Szájmon irgalmatlanul lealjasodott és ebből egy képkockát se mutattak, csak azt, hogy a kretén barom fejbe verte magát mikroportjával, kicsit pipa vagyok. Senki sem tüsszentett be a perem alá, nem volt se pürézés, se kulafröcsögtetés, csak szerelmi bánat meg kiválasztás. Ma is Lilu osztja az igét a benti történésekről egy $exy trendy ezüstös strasszos felsőben és latex domina gatyában, mely szetthez lófarokba fogott haj dukál. Talán róla írta Tom Jones a Sex Bombot. Istenmentes Bencére többszörösen is ráverve, végtelen prósággal darálja el – a rutin meg az évek, ugye – az ingyenes VV app, a kiválasztás és a párbaj minden fontos tudnivalóját. De máris nézzük Gyúrós Báttya tépődését.

1_7.jpg

MR. Omlás heveny gondolkodás közpeette lenyom pár, 2-3 száz fekvőt, hogy kitisztuljon a tudata, de a patyolat hófehér gondolatfelhőkbe Szájmon fingik bele, hogy ő se tudna mit kezdeni, ha Még 500 Sárlik kihúzna párbajozni, és amint eldarálta a semmirevaló kis monológját már el is csattog a konyhába, hogy velociraptor körmével elvegye mindenki étvágyát. A többiek is noszogatják Báttyát, Kispesti Amarózó nem annyira együttérző, elvégre ez egy játék, ha menni akar, menjen. De Báttya nem megy. Nehéz szülés volt, de bennmarad, hálistennek. Következőkben a lakók parancsra elmondják a kamerákba, hogy szerintük Simlis Laca kit fog kivinni. Szájmon papírról olvassa a hülyeséget, mert fejből nem tudná egy mondatba gyúrni, hogy: Simonság, zsiványság van. Nem túl izgalmas ellenben vicces ahogy az észkombájn Pink Barbie affektálós hümmögését és csingálódását Lilu egy az egybe leutánozza.

2_7.jpg

Csak nem tudjuk elengedni ezt a retek kiválasztás témát. Laca beszélget a potenciális párbajjelöltekkel, hogy szerintük mi a hányás járhat az ő fejében. Túl sok és túl leszarom információk tömkelegén ugorjunk is át egyből, mert ez a mai adás mégsem lett a hogyvoltírók leányálma. Jöjjön hát a dráma. Kispesti Kurasszónak videó üzenetet küld a barátnője, hogy miután emberünk kipolírozta Dorka arcszerkezetét, belülről, már valahogy nem fogja odahaza várni, úgyhogy a kapcsolatnak gatter. Zsóti szomorú, zseniális flashbackekben bevillan agyába a tegnapi vad smár. Na basszam meg, mondja és kimegy cigizni, ahol a vámpírok egyből leszívják, hogy mi volt?Igen, Zsolt azzal hogy bejött megásta egy kéthónapos, mondom KÉTHÓNAPOS kapcsolat sírját és a Jakuzzis smacizással rája is lapátolta a földet. A kommunikáció nagymestere a zohanyzóban fürdést színlelő, de valójában vizet pazarló Dorkával közli, hogy mi volt, de a Most mér’? és De nehogy má’n! érvrendszerekkel nem tudja lecsillapítani villaszerelmét, aki speciel egy ordas nagy kurvinyeknek tartja magát, amiért keresztbe hosszába betett Zsóti kinti kapcsolatának. Mink is sirunk má’n, de ez van.

3_7.jpg

Laca szervezhetett egy bulit, amire ő hívhatta meg az embereket. Értsd: Debilió és Krisz kintmaradtak a hidegben és onnan nézték, ahogy a többiek buliznak. Itt Krisz megint hatalmasat villantott, de azért Debilió és szépen bebizonyította, hogy semmivel sem okosabb Szájmon csücsökkapuján csüngő betyárkörtéknél. Már az sem tiszta, hogy miért nem mentek be a nyugiszobába, de hagyjuk. Laca pezsgőlucsogtatását Krisz így kommenteli:

Ezaz! Lucsogtassad csak. jaj, de jó lesz feltakarítani, abban úgyis olyan jó vagy te fíreg!

Sikkasztó László az este folyamán szépen hordja ki a kaját meg a piját a két jómadárnak, mint a szánalom.hu könyöradományaiként. Debilió gigáig tolja a pofájába a hidegtálat és azt mondja teli szájjal, hogy ezzel ő érvel.  Őőő, vagy inkább becsicskulsz édes egy gyerekem, nem? A buli végén Laccer még konzultál valamit egy szál fecskében Krisszel, de ez már tényleg a Kit izgat? kategória veretlen nyertese. És igen valamikor itt volt, hogy Szájmon parittyázott a mikroportjával, ami használója ellen fordult és egy kicsit felsértette a hülyegyerek fején a bőrt.

5_5.jpg

És akkor kiválasztás. A hangmérnökök még nagyban küzdenek a technika démonaival, nem nagyon tudják Lilu hangját elküldeni a foggyyrek nappalijába, de ezt leszámítva, meg azt, hogy szegény Izát kiküldték a bőröndért, de a riportszoba ajtaját cseszték kinyitni, és a lány majdnem szarrá fagyott, míg szerencsétlen a kilincset cibálta. Mindegy is. Kötelező körök és az emlékeztető videó bejátszások után Laca egy végtelennek tűnő beszédbe kezd, amit nem is tud végigmondani. Hiába szól Lilu, hogy A NEVET, LACI, MONDJAD MÁR, Laci süket, mint az ágyú, csak folytatja a faszságot, felállítja Debiliót, hogy egy áruló az áruló basszameg, de - NEM LÁTTUNK MÉG ILYET - végül Krisztiánt választja párbajellenfelének, a fegyvernem pedig VV app. YESOKÉ! Ennyi és nem több, de amit még tudni érdemes, hogy minden felhasználó csak egyszer szavazhat, vagyis nem kell a családi vagyont feltöltőkártyákra kibaszni az ablakon. Az RTL most megtanít a felelősségteljes cselekvésre, jól gondoljuk meg, hogy kire szavazunk, mert csak egyszer tehetjük meg, de azt az egy nyomorult szavazatunkat a párbaj végéig tilitolizhatjuk egyikről a másikra. Szavak nincsenek, hogy mennyire társadalomnevelő célzatú ez.

Címkék: vv6
1344 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.01.30. 17:37:56

@nosce: kocciiii :) :)
Nem virusos?... :S :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 17:38:19

@☺Mazsola: Háááháááhááá-hőőőő!! :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Alexa-nevetést 1 órás loop-ban? Neeeem. Én arra gondoltam, hogy szívassa a szomszédot. Amit te javasolsz, az viszont elvetemült szadizmus lenne! :D

@ミラ: Állitsd a szomszédodat választás elé: vagy kibírja a WC-ülőkét - vagy a lábtörlőjét fogjátok ezután WC-ként használni.
Mondjuk nekem is van egy felső szomszédom, aki alapjáraton rendes, de van egy vérbunkó barátnője, aki elvből mezítláb és sarokra lépve mászkál a parkettán. Mellesleg a csaj kb. Vikinél is termetesebb, úgyhogy olyan a hang, mintha egy bevadult elefántcsorda trappogna át a lakásom. Kétszer mentem föl, a srácnak kínos is volt. Azóta kevesebb a dübörgés - viszont a csaj nem köszön, ha találkozunk a lépcsőházban. Ezt viszont én tojom le nagy ívben.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.30. 17:40:01

@Haynau: egy rohadt allat vagyok,tudom.
Bumm a fejembe :)

nosce 2014.01.30. 17:40:28

@ő-szinte:
ott van h ellenőrizték és nem találtak virust

nosce 2014.01.30. 17:41:08

@foxglove (igazándiból):
akkor készüljünk az esti eksönre :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 17:41:36

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Persze hogy egy rohadt állat vagy. Te IS. Gondolom ezért értjük mi meg egymást ilyen jól. Rokonlelkek, ha találkoznak...

@foxglove (igazándiból): Mi a pék pénisze az a "baszópapucs"?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.30. 17:44:33

@Haynau: konkrétan papucsban mászkálok, erre beszólt, hogy hordjak másmilyet, mert ez nem megfelelő. szőnyeg is van és nem is dübörgünk. még a kutya is a helyére van zavarva este, pedig nagyon játszana.
minket fenyegetett, hogy ügyvéddel felvette a kapcsolatot (na hiszen, nekem is van egy barátnőm, aki ügyvéd, sokszor felvesszük a kapcsolatot) meg közjegyzővel (biztos házasodni akar, mert max jegyzővel tudna beszélni). ráadásul a jog a mi oldalunkon van, mert az élethez kapcsolatos zajok miatt még csak meg se büntetnek. de normális az ilyen? kérdezte, mi a megoldás szerintem. megmondtam, hogy költözzenek feljebb eggyel :D
a mi szomszédunkék reggel 6-7 körül ébrednek és a háló határos a fürdőszobájukkal és rendszeresen beszélgetnek. múltkor úgy veszekedtek ordítva, hogy minden szót érteni lehetett. eszembe se jut átmenni, az ő lakása. nehogy már ne beszélgethessen. én meg néha felkapcsolom a villanyt és a wcnek se a tetejére akarom végezni a dolgom :D

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 17:47:46

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: fincsi:)

@Haynau: felettem egy család van, anyukának 3 gyereke 4 apától, a legkisebb olyan 3 körül van. egyik szombaton kb 2-től este 9-ig rohangáltak vmi vendégkölykökkel. 3 vmi görgős xart húzigáltak. gyerekbarát vagyok, de kedvem lett volna szétcsapni köztük. szólni viszint felesleges lenne, mert ritka nagy tahók a szülők

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 17:48:39

a görgő előtti 3-as egy + akart lenni

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 17:51:38

@ミラ: Idegbeteg a manus, annyi szent. Én csak egyszer akartam emiatt ölni, de akkor nagyon: forró nyári VASÁRNAP HAJNALI FÉL HATKOR keltették az összes szomszédot. Nyugodtan dugjanak, persze, de amikor nyitott ablak mellett eleinte azon morfondíroztam, hogy a rendőrséget kellene hívni, mert itt jól hallhatóan ölnek vagy élve nyúznak meg egy nőt - és negyed óra múlva, amikor a pasit is hallani lehetett, már az egész környék az ablakokból kikönyökölve, fáradt szemmel de vigyorogva hallgatta az előadást. Azért kezdhették volna később is, morcos vagyok, ha nem alhatom ki magam... :D :D

MÁS: a "baszópapucs"-ra rákeresve bukkantam rá a comment:com-on egy kommentre (nomen est omen), amit most csak így, kommentár nélkül bemásolok ide:

"ÓÓ mennyei RTL Klub hogy azt a rohadt ku*** anyátokat ba**nátok szájba ti rü*es kibeba***** mo**kos red*es fas***opó tetvek. Imádkozni fogok hogy egy kiskorú hermafrodita öngyilkos merénylő besétáljon a leendő VV házba egy borotvaéles hólapáttal és a szereplők nyers, habzó belsőségeivel vörösre fesse a plafont, egyszeri, de hiper-ultramagas nézettséget generálva vonagló zombik őrjöngő milliárdjai számára"

HummeRC 2014.01.30. 17:53:39

@ミラ: Igaza van őszintének. Most kíváncsiságból kipróbáltam és tényleg nem lehet androidról megnézni az összefoglalókat. A vv oldalán ugyanis nincsenek fent az összefoglalók, amik a tv-ben mentek. Azt csak az adásokra kattintva lehet elérni, ami az rtlmost-ra visz, ahol tényleg kell silverlight, ami nincs androidra. A többi videó és az éjszakai online természetesen sima flash, az megnézhető, de az öfik nem. Az androidos rtlmost alkalmazás pedig lejátsza a videókat, de az csak az rtlklubra működik, rtl2-re nem. Tényleg passzolós. :S

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 17:53:55

@☺Mazsola: "3 gyereke 4 apától" - váó, csak nem sperma-turmixból van egyikük? Matekból mindig négyes-ötös voltam (stréber, tudom, kösz), de ez nem jön ki matekból.

Kivéve, ha vicc. Akkor csak én fáradtam el és kellene végre hazamennem, nem itt baszarintani a rezet az irodában.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 17:55:01

@Haynau: képzeld el ugyanezt éjjek fél
3 körül, 5-kor meg kelek. na, neki küldeném alexa vihogását sok-sok szeretettel

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 17:56:55

@Haynau: így jobban hangzik. matek nekem is 4-5 volt. húzzál haza:)

ő-szinte 2014.01.30. 18:10:21

@nosce: nem tartja biztonsagonak... :/
Nem akrom ezt is lerohasztani... :///
AKIBASZOTTKURVAELETBEHOGYFOLYTONAFASZROSSZOLDALANVAGYOK :(((((((((((((((((((((((((((

mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30. 18:14:37

Látom, izgatottan várjátok a ma esti összefoglalót :)

nosce 2014.01.30. 18:14:57

@ő-szinte:
hát akkor basszák meg :), esetleg próbáld megkeresni a play-en a skyfire-t és onnan töltsd le, mert ezért mondja h nem biztonságos

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 18:16:18

@mostmarmuszajkommentelnem: hogyne:) a b*szópapucs felkeltette az érdeklődést

nosce 2014.01.30. 18:16:37

@Haynau:
a baszópapucs Hajni kommentjeiben szerepelt, ha jól tudom szandika lábán volt soxor baszópapucs

nosce 2014.01.30. 18:17:30

@nosce:
....Hajni hogyvoltjaiban szerepelt ...

mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30. 18:21:37

@☺Mazsola: az az enyémet, de is látni nem fogom. :( Jön a barátnőm, és ő agyf*szt kapna, ha ezt kéne néznie velem.. :) Úgyhogy most pár napig nem lesz VV nekem, majd vasárnap a párbajra visszatérek. De előtte bepótolom, amiről lemaradtam. :)

ő-szinte 2014.01.30. 18:26:01

@nosce: mar kerestem es nincs :((((((((

@Haynau: magassarku papucs bojttal az orran eredetileg. De ujabban mar ami szexi es papucs (akar lapossaku akar magassaku) az annak minosul :)))

ő-szinte 2014.01.30. 18:29:31

@mostmarmuszajkommentelnem: WTF????????????? :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi vagy te, ovis, hogy megmondjak mit csinalj? :O :O :O

mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30. 18:36:35

@ő-szinte: nem, csak szeretnék reggelit kapni. :D Amúgy meg per pillanat 200 km-re élünk egymástól, inkább foglalkozom vele, mint a VV-vel. Van egy kis minőségbeli különbség... ;) És már varrom a bojtot a papucsom orrára. :))))

beacska 2014.01.30. 18:41:22

....na, Iza ezt a párbajt is megúszta ;)

haj-rá Iza, haj-rá Viki! IDÉN GYŐZZÖN EGY CSAJ!!!

beacska 2014.01.30. 18:42:43

vki összefoglalná nekem, mi volt ma ÉJJEL???

HummeRC 2014.01.30. 18:48:49

Házi szavazásunkon Laci megint átvette a vezetést, úgyhogy a blog olvasó közönsége egyelőre őt küldené haza, de igen szoros az állás. :)

www.polljunkie.com/poll/aaetoc/els-kiszavazs

HummeRC 2014.01.30. 18:50:49

@beacska: Semmi. Offlány. Egymást boldogítottuk, meg szétoffoltuk a blogot. :) Úgy hallottam hajnalban volt 2-3 perc adás, de semmi érdekes nem volt benne. Én arról már lemaradtam.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 18:52:54

@mostmarmuszajkommentelnem: én sem nézem, majd talán a párbajt. de remélem jön Fuckup és közvetít:) nagyon jól cinálja:)

Cave Nick 2014.01.30. 18:54:48

@nosce: az ún. "baszópapucs" elnevezés az őskorból eredeztethető és a BB1-ben szereplő, bizonyos BB Éva lábán hordott, jellegzetes lábbelire vonatkozik

Cave Nick 2014.01.30. 18:55:54

@Haynau: a keresett bejegyzés nem létezik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.30. 18:57:33

@malevil2050: a baszópapucs felkeltette érdeklődésemet. Ahol még köpködés is van, garantált udvarlás.

Megyek zuhizni, ha vki gondolja. :-)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 18:58:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mármint Fuckup? a tegnapiban közvetített:) meg régen is asszem éh-ban, de nem vagyok benne biztos. de megörültem mikor megláttam:)

@malevil2050: szivi:)

Cave Nick 2014.01.30. 19:00:58

@foxglove (igazándiból): legyen inkább reality-ókor és akkor tényleg pontos a megfogalmazás

malevil2050 2014.01.30. 19:02:20

@☺Mazsola: Húúúhaaa így is régen szólítottak már,minnyá elolvadok :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 19:02:27

@nosce: Megnéztem az előzetest, már tudom mi az a baszópapucs. Kiváncsi vagyok az öfire, mert egyelőre úgy néz ki, hogy Teo még mindig nagyon tolja (milyen kín lehet a csajnak, hogy PASIK előtt kell vetkeznie - és honnan a faxból van BUGYIJA??), Sári profin mozog (naná) de palacsintasegge van, Zsófika agyában szambát jár mindkét agysejtje, miközben a fenekét rázza. Iza megpróbál csábító lenni, de mintha valahogy nem sikerülne annyira (túlmodellkedi a mozgást). Dorkától kiment a biztosítékom: EZ a legszexisebb, amit behozott magával? Hát akkor télleg egy kislány: fúj Zsóti, pedofil vagy te! Viki meg... Viki, de legalább elhülyéskedi valahogy.

Az a baszópapucs meg... hát azzal hókon b*sznám azt, aki az ilyesfajta lábbeliket kitalálta.

malevil2050 2014.01.30. 19:04:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Egye fene ha kell sercintek is csak lássak már valami vv kukkolósat :)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 19:06:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: igen. Fuckup with marmelade, de mondom a tegnapi hv-ben kommentelt

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 19:10:04

@malevil2050: te szegény, rossz sorod lehet:S :)

Cave Nick 2014.01.30. 19:13:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Igen, de szeretném ha utána megvédenél.

Cave Nick 2014.01.30. 19:14:28

@Haynau: Durci csak szégyellős, azért vette fel azt.

Szentpeter 2014.01.30. 19:15:35

Sziasztok

Ma estém jó lesz, a lányok puszedli versenyt rendeznek áttetsző fehérneműben..
Az boritékolható hogy nem Viki lesz a győztes ebben a számban..
Végre megcsodálhatom Zsófi seggét, és lesz egy mozgalmas éjszakám.. ( mosolygok )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.30. 19:19:37

@Haynau: na tessék, miattad most én is megnéztem az előzetest.. hááát.. :D
A vastag, tarjagos combok látványát valamelyest enyhítette a Dorka lábára húzott rózsaszín plüssmalac, (ez figyelemelterelés volt a combijáról) és Viki szürrealista performansza.

(Mellesleg, még jó, hogy nem vagyok egy feminista aktivista, esetleg Teczár Szilárd, máskülönben szekszista diszkriminációnak minősíteném ezt az állat- és kirakodóvásárt. :D)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 19:20:47

@Cave Nick: Vagy még mindig a mű-szégyellős numera mint tegnap a zuhany alatt? Nőiesen mozogni mondjuk nem tud...

@Szentpeter: Hány garnitúta ágyneműd ment már rá a VV-csajos álmaidra? :D

paranyuszi (törölt) 2014.01.30. 19:22:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jól értem? Dorciék is töcskölnek vagy nem jól értem? :D

Valaki írja már meg légyszó SIMON&500-nál még mindig dúl a love? Lemaradtam a sztoriban... :(

Szentpeter 2014.01.30. 19:22:42

@Haynau: mosolygok.. nem számoltam..

Sok bennem a maszkulin, most nem tudok Lacival vagy a traktorossal foglalkozni..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.30. 19:22:54

@Cave Nick: megoldjuk :-D

Remélem, Gézu rakja fel, akkor nyert ügy :-D

Szentpeter 2014.01.30. 19:23:16

@Haynau: Azért neked is guvadnak a szemeid Dorkára..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.30. 19:26:32

@Szentpeter: ahelyett, h az itteni lányokat stírölnéd :-D:-D:-D:-D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 19:27:08

@Szentpeter: Nem rossz, de valahogy túl kislányos.

Viszont ha már VV-csaj, adok nektek egy Zsófit:

imgflip.com/i/6iswi

Szentpeter 2014.01.30. 19:28:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Azt tudom, hogy te csak a cipődet veszed le... a rossz nyelvek szerint te is eljutottál 500 -ig.. ( mosolygok )

Szentpeter 2014.01.30. 19:29:32

@Haynau: Szegény, tegnap óta ott áll mert nem jutott eszébe semmi..
Rendben, elismerem hogy vannak hibái..
De majd én kisegítem ha kell.. ( ha ez nem hangzik nagyképűen )

Cave Nick 2014.01.30. 19:31:18

@Haynau: az tényleg nem tud, táncolni sem nagyon

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.30. 19:33:42

@Szentpeter: persze, más nincs is rajtam.

Nem, csak 400ig számoltam.

malevil2050 2014.01.30. 19:34:18

@☺Mazsola: Hát igen ::) Tisztelt biróság én egy hátrányos helyzetű.. :)

FawltyTowers 2014.01.30. 19:35:52

@Haynau: szó szerint.
Zsófiról csinálnál arcegyveleget? Jobb későn, mint soha... :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "az állat- és kirakodóvásár" tökéletes megfogalmazás
Jó'stét mindenkinek :)

malevil2050 2014.01.30. 19:36:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hoppá akkor én most jól belegabalyodtam :)

Kardhal.0 2014.01.30. 19:36:15

Üdv!
A mai összefoglalóban lesz ez a táncos/papucsos móka?

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 19:37:31

@malevil2050: de legalább kukkolhatod Dorothyt:)

malevil2050 2014.01.30. 19:37:37

@Kardhal.0: Üdv! asszongyák a hozzáértők :)

Szentpeter 2014.01.30. 19:37:56

@Kardhal.0: Az elsősorban már nincs jegy... szóval csak a második sorban kapsz jegyet...

nosce 2014.01.30. 19:39:34

@Cave Nick:
éreztem én is h nem szandika volt a történet eleje :)

malevil2050 2014.01.30. 19:39:38

@☺Mazsola: Tegyük feltételes módba :) nám :) De hátha lesz eccer egy komment vv és akkor.. :)

Cave Nick 2014.01.30. 19:39:52

@☺Mazsola: hol lehet Dorothyt kukkolni?

Kardhal.0 2014.01.30. 19:40:27

@malevil2050:
Huh, köszi már azt hittem lemaradtam valami életbevágóan fontosról. :)

@Szentpeter:
Afene. Na de segond, majd ugrálok veszett mód, hogy lássak. Úgy érzem ebből nem érdemes kimaradni. :)

malevil2050 2014.01.30. 19:40:28

@Szentpeter: Vagy holnapra a ruhás matinéra :)

tena_lady 2014.01.30. 19:41:13

@paranyuszi: "Valaki írja már meg légyszó SIMON&500-nál még mindig dúl a love? Lemaradtam a sztoriban... :( "
Nem szakítottak, ha ez a kérdés. Minden más szubjektív. Szerintem átmentek párkapcsolatosba.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/csokcsatak-a-villaban-2234277

malevil2050 2014.01.30. 19:41:23

@Kardhal.0: Mi azért ültünk az elsőbe , mert ott illatokat is lehet még érezni :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 19:41:49

@FawltyTowers: Arc-egyveleg? Nem lesz túl változatos... :D

☺Mazsola (törölt) 2014.01.30. 19:42:44

@Cave Nick: nem én vagyok az illetékes, ne tőlem kérdezd:)

Szentpeter 2014.01.30. 19:43:02

@malevil2050: Természetesen ha a mai előadás tetszik...

Lássuk be, vagy is én belátom, nem minden esetben csinálja meg ezt egy barátnő..
...fejfájásra hivatkozva..

FawltyTowers 2014.01.30. 19:43:14

@Haynau: amikor elküldtem a kommentet, fájón belém hasított ugyanez a kérdés..

Kardhal.0 2014.01.30. 19:44:04

@malevil2050:
Hátőő, akkor lehet, hogy nem is jártam én olyan rosszul ezzel a második sorral? :)
Azért majd meséljetek milyen volt. :)) Kíváncsiságomat legalább így kielégíthessem. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.30. 19:44:58

@☺Mazsola: már túl vagyok rajta. :-D
@Cave Nick:
A zuhí alatt lehetett. :-D:-D:-D

malevil2050 2014.01.30. 19:47:27

@Szentpeter: Igen-igen ezzel az " érzéssel " mindenki találkozik :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.30. 19:47:36

@paranyuszi: tudomásom szerint még nem töcsköltek, csak csőröztek a kádban.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.30. 19:48:46

@paranyuszi: Durcin baszópapucs, de hogy lesz-e töcskölés, azt még nem tudni. Az alsósok lassúak, tudod... :D

Van új poszt, költözzünk!

hogyvolt.blog.hu/2014/01/30/valo_vilag_1x19_egy_szal_semmiben_csabitanak_a_villaribancok

malevil2050 2014.01.30. 19:51:35

@paranyuszi: Igen még nagy a szerelem :)

malevil2050 2014.01.30. 20:19:09

@paranyuszi: Ennek én is örülök,idegesen nem lehet semmit csinálni :)
süti beállítások módosítása