Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti Világ 1x02 - Szex és hiszti

2014. január 26. 17:30 - Chat Géza

5_4.jpg

Lőn eljött a megváltó hogyvolt poszt azok számára, akik nem tűrik a napi adagot a Villa történéseinek förtelmes mételyéből. Van is hova felkapaszkodni, mert volt helycserés támadás is a héten – Alexának gatter, jött helyette másik kettő – Simon továbbra is tolta a hülyeséget azzal, hogy fülig szerelmes Még 500 Sárlikba – mondjuk ők eljutottak egy kettőtől öt percig tartó, saccra tíz löketes gyömöszülésig, Debilióval ellentétben, aki csak üvöltött és bőgött és ontotta magából gumimacsós faszságot. Na, meg a szerelmi triangulum is atomjaira hullott. Ma este kiválasztás, szóval nem árt képben lenni, hogy mi merre hány méter.

Vannak, akik még mindig nem tudják túltenni magukat az RTL kiváló castingján és félve az új nemzedék mindent elsöprő szellemi apokalipszisétől attól rettegnek, hogy Kispesti Zsóti, vagy Simlis Laci, vagy Bugyitlan Biszex Teó, vagy Még 500 Sárlik szolgálnak majd a követendő példákként az agyatlan tévénézőknek. Nem kell félni, az utcán is ilyen gyökerek szaladgálnak ám, csak őket nem látni a televíziókészülékben, de azért itt van pár titkon vérkeresztény komment a legjavából.

4_5.jpg

1_6.jpg

Az idegbetegség netovábbja

Vessük bele magunkat az internetes szemét aranybányájába, Debilió súlyosan defektes lelkivilágába. A villaszerelem minden poklát megjárt fiú teljesen kikészül, hogy egy csajnak se jön be, hiába faszpörgettyűzik okvetlenül mindenkinek, még Debella Vikinek is, aki egy lefitymáló fémondattal le is nullázta a kamu enbékettes focista önbizalmát, hogy konkréten a szeme alól nagyobb pajszert szokott kidörgölni reggelente. Ezt ő nem így mondta, persze. Debilió szénné bőgte magát, majd kompenzálva testi kissebségét úgy döntött, hogy kilefetyelei Bugyitlan Teó bipoláris kagylócskáját. Négy-öt nyelvcsapsá az se sok, de a lány mindössze annyit kért Debilió orális majálisából. A Focista ezt fél sikernek könyvelte el, amiből ő egy hét alatt masszív testülést fog kovácsolni. Mondja ő, aztán Pink Fenevad Overdózt a nézők hálistennek kipaterolták a gecibe, amitől Bugyitlan Teó agya menten ledobta az ékszíjat és hülye ötlettől vezérelve szétbontotta a fürdőt. Jó, csak a lambériát verte le, de akkor is. Mehetett a kórházba, oszt onnan visszatérve meg már pláne nem nagyon volt kedve Debilió pörgős faszára reptében rámarni.

untitled_1390570574.gif_490x306

A sírógörcsön túl Debilió hamar túltette magát a dolgon, mivel Alexa helyére egy másik Pink agyú leányzót küldtek be, aki ráadásul pont annyira van jó arányban segghülye természete és plasztikai sebészek által felturbózott alakja, hogy ne akarjon Debiliónál nagyobb észlénnyel kezdeni. És ez mindkét félnek imponál, oppardon improvizál. Simlis Laci persze ebbe a levesbe is beleköpött azzal, hogy kedves a lánnyal, amit Debilió nem tűr, mert Pink Barbie az övé és mit képzel magáról egy negyven éves Tulok Tibi, hogy majd az ő tojásrántottájától fog sikamlósra nedvedzeni a konyhapultnál? A súlyos problémát Sikkasztó Laci végül eloszlatta, mint megannyi szegény nyugdíjas milliós megtakarítását, és lenyomott egy férfias puszit Debilió bal pofájára.

Elvakult idiotizmus az egyetemes Simonság

Szájmon és Még 500 Sárlik szerelme kiteljesedett egy laza hétinditó – délutáni csendes pihenő alatt elkövetett – laza püföléssel. Ezzel megpecsételődött mindkettőjük sorsa a hétre, ugyanis egymás szájában élve léteztek és senkivel egy kurva szót sem váltottak kábé, ahogy az a végtelenül tartalmas összefoglalókból kiderült. Szájmonnak ez rossz, mert az ő karaktere is teljesen elsikkadt, bár volt egy szép villanása, amikor a frissibe érkezett Pink Barbie Még 500 IQ sziNtjét vonta kérdőre egy kezdetleges szellemi faszméregetés során, amikor is Simon faszán férfiasan bevédve szíve hölgyét kitangózott kedvesével a konflikt helyszínéről.

3_6.jpg

2_6.jpg

(De a mai összefoglalóban Szájmon majd jól megfaszozza Pink Barbiet, amitől Debilió újfent agyfaszt fog kapni és csapkodni és üvölteni fog, mint egy talpig hülyegyerek.)

Jellegtelen figurák gittegylete

Screen Shot 2014-01-23 at 5.59.51.pngA másik kettő képet sem érdemel.

Sikkasztó László, Báttya Józsi és Traktoros Krisztiján ugyan most sem kaptak túl sok reflektorfényt, de nem árt róluk is szólni, ha már a Villában tespednek napi 24-ben. Báttya ha megszólal, akkor csak süvít a szájából a kapa, ugyanez igaz Traktoros Krisztyijánra is, aki a legnagyobb beleszarok hozzáállással hajtja végre a kötelező feladatokat, elvégre nem nyakig szarosan kell inszeminátorkodnia, ugye. Igaza is van. sikkasztó László pedig olyan csendes gyilkos fajta volt a héten. Bár, ha őt se basztatja indokolatlanul Debilió, akkor nem is látjuk a képernyőn.

Könnyek, vér és szerelem

Az istenverte szerelmi háromszögbe keveredett Zsóti, Iza és Dorka története merő fájdalom. Iza szereti Zsótit, aki leginkább Dorka fosóját karmolná, de persze Izát sem veti meg, míg Dorka barinőjének mondja Izát és nem mellesleg azért, ha úgy van, akkor csak-csak nyühögne szenvedélyesen Zsóti alatt. Ez az alapfelállás tehát. Ezt sikerül is tartani szombatig – Villa idő szerint Péntek estig – amikor egy újabb halálosan bebaszós alpáré buli közben Iza csumára letorkozza Zsóti nyelvét. de Zsóti Dorkát akarja, mert az ő kispesti igényeit teljes mértékben kielégíti és Iza neki túl nagy falat, nem egy súlycsoport, stb.

dorka.gifKis sírás után Zsóti lebokszol egy képet a nyugiszoba faláról, Iza meg a konyhapultot cipőzi meg tűsarkúval, másnap persze lapítanak, mint szar a fűben. Dorka meg nem segghülye, hogy ne érezze a megcsalás és átbaszás szagot a levegőben, úgyhogy miután egyik sem állt oda elé, hogy ez volt, a barátságot ezennel lezártnak tekinti, das ist mein kampf, tövig be lehet venni a nem létező monyeszt. Szomorú disznószar, de a legjava, a végtelen foscunami pedig csak most éri el szegény Kispesti Zsótit, aki időközben két lábon járó Supra és Dickies próbababává avanzsálta magát. A rongálásért büntiből összebilincselik Izával, aki nem finomkodik megjegyezni, hogyha az ő érzéseivel játszadozni merne, akkor kikuglizza a Villából a gecibe.

6e3l3_1390664630.gif_360x220

Ez volt a héten. Nem bocsátkoznék jóslatokba, de ha az eddigi szériák kamu megmondását veszem alapul, akkor a mai kiválasztásnál is visszatérő elem lesz a „Te állsz tőlem a legtávolabb.” indokrendszer, ami alapján Krisztyiján fogja a legtöbb jelet kapni. Ellenben, ha a mostani figura varjúk tényleg annyira trúk, mint amennyire azt állítják magukról, akkor még az is benne van a pakliban, hogy Pink Barbie lesz a kiválasztott, mivel Szájmon és Még 500 Sárlik kettősétől fog kapni egy-egy jelet, arra a nyakamat teszemm és megdumálják még Debella Vikit is, akinek kábé mindegy, hogy Sikkasztó Lászlóra rakja-e a jelet, vagy pink Barbiera. Aztán lehet hogy borul ez egész teóriám és valaki teljesen más kerül szopóágra. Ma este 20:00-kor Lilu celebrálásában minden kiderül.

Címkék: vv6
107 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 19:01:26

Géza, ne baszogasd Auréliót, mindenki tudja, hogy helikopterzúgás a csengőhangod.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:04:15

Géza!!!!!!!!!!!!!

Én nem írok elég vicceset, h bekerüljek? (hüpphüpp) Mit tegyek érte? Adjak neked zöld szívet?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:06:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: áh, kedvességgel nem jutsz be. Én is csak azért kerültem be (ráadásul név nélkül), mert "hadtörténész trollkodásom" felbaszta sixx agyát.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:06:28

nah, ide még alig írtatok, így inkább ide csatlakozom be, csak előbb elpakolok :)

Mira h-h még nincs itt, amikor ideparancsolt ma estére?!? :O

Hát hiába vadásztam neki medvére a zerdőben?!

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 19:07:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: baszki, az előzőnél annyit ríttál, hogy Hajni neked ajánlotta a búcsúposztját, hátezkész:DDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:07:51

@Haynau: az a tuti vagány, aki leszarja, h hanyadik, de bármikor betoppan, ha úgy érzi, szükség van rá! ;)

sogeking 2014.01.26. 19:10:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem vicceset kell írni, háborodj fel inkább, hogy mennyire szar a műsor :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 19:10:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ne viccelj. Igyekszem a napi hogyvoltokhoz is prémium kommenteket halászni majd, most sajnos csak erre volt erőm. Cirka 4000 kommentet most nem volt humorom végig nyálazni. Gyenge szar vagyok, sajnálom.

A regulár kommentelők hozzászólásaiból csinálnék egy greatest hitsd hangoskönyvet és azt hallgatná végtelenítve. Természetesen te is rajta lennél a track listen. :D

Istenes Bence 2014.01.26. 19:14:12

Nyolctól ismétlés vagy megy egyből az élő műsor?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:16:43

Ezt "időközben két lábon járó Supra és Dickies próbababává avanzsálta magát" nem értem.

Sztem Viki vmennyire tart Lacitól, azért is szállt rá annyira. De nem tom, h ettől inkább rá rakja v nem rakja rá?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:17:14

@Chat Géza: "A regulár kommentelők hozzászólásaiból csinálnék egy greatest hitsd hangoskönyvet és azt hallgatná végtelenítve." Géza, nagy vagy! :D :D

És mellesleg csak így tovább meg satöbbi! *thumbup*

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:18:25

@Haynau: hol jutottál te itt benne mellékszerephez?
nem találtam tankos (stukás, repcsis, kommandós) utalást rádnézve :)

Azért ez viszont überjó volt csati Gézától (szegényt elírtam előbb, így majdnem Gáza lett belőle...):

"Bugyitlan Teó bipoláris kagylócskáját"

Szentpeter 2014.01.26. 19:20:06

Sír és dühöng... drámai szerep ribillió módra..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:20:18

@Istenes Bence: most az ismi megy.

@Haynau: én nem is sixxnek puncsulok :P

@foxglove (igazándiból): nekem kell a törődés :):):)

@sogeking: MMKK jó ötleted van.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 19:23:06

@MolnarErik: Vikiből és Laciból nézem ki, hogy kimatekozzák a jelrakás következményeit, a többiek zsigerből oldják meg a feladatot :) Viki lehet, hogy herótot kap Lacitól, de azt is tudja, hogy ha az öregé a legtöbb jel, akkor őt viszi ki, az meg könnyen jelentheti Tankunk játékának a végét (amit igazán sajnálnék, nekem nagyon bejönnek a pikírt megjegyzései).

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:23:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

gyere, törődök veled, feltöltődve jöttem vissza a medvevadászatból!

Dick Tator 2014.01.26. 19:23:58

nemtom tik hogy vagytok vele, de bármilyen ótvar ez a Istentelen Bence, Lilutól kiráz a hideg. Előre rettegek a mai produkciójától.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:25:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nekem puncsolj, ha propelerre vágysz! Különben nem lesz meg az 500!

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Pár napja írt sixx egy posztot, az első bekezdésben volt egy félmondata, amiben hadtörténész trollokat gecizett le. Történt ez azután, miután arról értekeztünk, vajon Vikihez passzol-e a "T34" vagy esetleg más páncélos nevét/számát akasszuk rá. Magamra vettem, na. Mellesleg igaza volt, durván off lett a téma és sok e témában a komment. Most már legalább van dráma, van értelme magáról a VV-ről kommentelni.

@Szentpeter: "Sír és dühöng" - mondom, hogy lelkileg egy kispöcs ez az Orálió...

ő-szinte 2014.01.26. 19:25:49

@én már a fény gyermeke vagyok: degecen születtél , mi? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.01.26. 19:27:22

@Dick Tator: Nem olyan nagy gáz... Lilu elmondja 2 perc alatt, azt meg ki lehet bírni..

Valamiért engem is taszít a csaj, de ezerszer inkább, mint egyszer Sthol buci..

ő-szinte 2014.01.26. 19:28:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: sírd be magadat a végjátékba, már jó úton haladsz :-PPPPPPPPPPP :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 19:28:25

@Deutsche Gabbana: Laci-Viki csúcsrangadó rögtön az elején?
@ő-szinte: Most miért? Nekem Gigi nyögése.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:28:49

@Haynau: Emlékszem, velem és még egy másik tagtárssal folytattad :D

(én csak a Maust dobtam be ide a végén:D)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Doroti drága, ha Haynau nem akar neked egy 500-as propellert adni, én simán pótolni tudom, őt ;)

Dick Tator 2014.01.26. 19:29:30

@Szentpeter: nekem még mindig Balázs viszi a prímet. Ő se mindig volt toppon, de voltak jó poénjai és néha tudott meglepőeket kérdezni az agyhalottaktól.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:30:09

@Chat Géza: oh, tudom, h én nem vok olyan vicces, de én szerizlek a leginkább :) Értem megéri elolvasni a kommenteket :P

szmoti 2014.01.26. 19:32:30

Lehet hülyeség,de én Szájmonból /legalábbis a régi énjéből/ még azt is kinézem, hogy Sárlikra teszi a jelét :D ( bár nem tudom, hol tart most a morculás köztük :D

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 19:32:30

@én már a fény gyermeke vagyok:
nagyon nem szeretném. de valahogy így képzelem a dolgot:
Orálió - Laci
Sárlik - Zsófi
Dorka - Iza
Iza - Dorka
Józsi - Laci
Krisztián - Laci (igazándiból passz)
Laci - Viki
Simon - Zsolt
Teo - Sárlik
Viki - Laci?
Zsófi - Sárlik
Zsolt - Laci

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:33:36

@Dick Tator: Balázs már nincs, csak egy elcseszett klónja ugrál a képernyőn.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: írtam a tegnapiban. Olvasd azért el, ha már lelkisztriptíz lett a vége. Én meg átköltözök ide.

Veder1 2014.01.26. 19:34:34

Sztem Laci fog menni, nincs túl sok szimpatizánsa bent

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:34:57

bakker, olvasom itt a 20.00-ás kiválasztást, és én barom, csak most veszem észre, h már 7től megy a műsor?!? OO

Óóóóó, Ídesanyám, miért hagytál el engemet?!?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:35:25

@Deutsche Gabbana: Sztem is tart vmenyirre Lacitól, de tudja, h Laci is tart tőle, ezért nem feltétlenül őt vinné ki. Viszont mivel Lacit mindenki rühelli bent, nem igazán kell ráraknia a jelet. Viszont ha Laci őt akarná kivinni, nem zvarná, h Viki esetleg nem rakott rá jelet, tehát oly mindegy.

pocokpocok 2014.01.26. 19:35:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

ugyanígy jártam.. de ez csak ismétlés, ahogy látom...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:36:15

@szmoti: Szájmon Lovejoy és Sárlik egymásra morcultak? megkarcolta a lábkörmével Sárlik koszos talpát?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:37:47

@pocokpocok: de úgyis le vagyok maradva két nappal, fene ezt a sok kultúrát, meg egészséges életmódot...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hm, nagyok az igényeid, de sztem tudom hozni a szintet :)
Én benne vagyok! :D
Édeshármas lesz?

szmoti 2014.01.26. 19:38:05

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :D :D :D az is lehet, nem tudom, a vv oldalon láttam azt a kb. fél perces videót abból gondoltam, hogy most egy kicsit morcosak egymásra :D De aztán lehet, hogy én kombinálom túl :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 19:38:19

@Deutsche Gabbana: Zsóti Lacira? Az naggggyon durva lenne. Az öreg sasmadár kemény csávó, vinné magával mint a pinty.*

*elnézést a natgeosoktól, nem biztos, hogy a sasmadár visz pintyet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:38:34

@ő-szinte: én megélem a blog életet, tehát kuss, nyalok oda, ahova kell :P:P

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: megettél egy medvét?

malevil2050 2014.01.26. 19:38:47

@MolnarErik: Nem tudom viki kire teszi,szerintem olyanra akit gyengébbnek gondol és nő,dehát tőle csak agyilag vannak gyengébbek.

Mind1 én egy nagyon frappáns indoklást várok tőle,akárkire is teszi.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:39:48

@én már a fény gyermeke vagyok: Pedig Zsolt Lacira fogja.
És sztem Laci v Krisztánt viszi, v ha tökös Vikit.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:41:13

Áhh, gyönyörű, Izát az önjelölt szupermodell aspiránst a friendzone-ba száműzte egy szottyadt retardált tróger.

Good times.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:41:19

@malevil2050: Ezért thetené Viki Lacira, mert azt lenne a legegyszerűbb indokolnia.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:41:23

@én már a fény gyermeke vagyok: ha nagyon éhes, visz az mindent!
Ő az, aki mindent visz.
Én láttam egy olyat, aki zongorát vitt!!!

szmoti 2014.01.26. 19:42:17

@malevil2050: akkor tényleg csak én pörögtem túl, de most már nemsokára kiderül :)

malevil2050 2014.01.26. 19:42:27

@MolnarErik: Benne van nagyon benne van.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:42:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: aham :)
Meg elhoztam Mirának a fülét (macifül), mert kérte ;)

De Mira sehol, pedig fenyegetett, h baj lesz, ha én nem tolom ide vissza a képem :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:43:09

Zsolt legalább akkora mestere a női léleknek mint Aurél. Pedig a hisztik meg a fülbevalója alapján neki komoly fórja lenne ezen a téren.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:43:46

@pocokpocok: Kúlság! Köszi!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Egyszerre? Na jó, rendben - de a papot akkor hagyjuk ki!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:45:04

@Haynau: na, akkor már csak helyet-időt kell egyeztetnünk! :D
Mesterhármas leszen itt...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:45:13

@pocokpocok: Hú, köszi, sose tudtam élőben nézni, mindig csak utólag a videókat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:45:27

@St. Pácsó Ármándó: neked csi21, amikor alig vagy itt, és még el is hanyagolsz, pedig szent vagy :P

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:45:50

Bazmeg, lábszépségversenyre csizmát felvenni.

Remélem műszempillát is rakott, csak erre az alkalomra.

Szentpeter 2014.01.26. 19:46:00

Jézus, T34... ha ezekkel a lábakkal tökön rúgna, a holdon térnék magamhoz..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:47:01

@Szentpeter: bárcsak az ország állna ilyen lábakon.

Szentpeter 2014.01.26. 19:48:25

@A Proverbiális Noszty Fiú: Na, MOST ELNYOMTAM A SZÁMON EGY REZSICSÖKKENTÉST..

ő-szinte 2014.01.26. 19:50:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mert te egy NAPRAFORGÓ vagy :-DDDDDDDDDDD
aztán meg költözöl a mártírok útjára :-O LOL ;-DDDDD

pocokpocok 2014.01.26. 19:50:34

@MolnarErik: most leletem én is , szívessen! :)

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 19:50:41

@MolnarErik: azért gondolom, hogy inkább Sárlottra teszi, mert ő oltotta azzal, hogy miatta esett ki Alexa. szerelmes nő nem felejt! :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 19:50:55

@MolnarErik: itt finoman arra utaltam, hogy a férfiakat - mínusz Simont - a garage store öltözteti, ezért vannak jól látható Supra sapkában és Dickies felsőkben, gatyákban.

pocokpocok 2014.01.26. 19:51:26

nem mindegy, hogy panda vagy halálfej :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:52:02

@ő-szinte: nem idegeskedtem...
Megnyugtat a tudat, h itt vagy :P

Lemaradtam Durci lábairól, jók a virgácsai?
Zsóti áradozott róluk...

pocokpocok 2014.01.26. 19:52:36

Viki egyre jobb fej :D

"én akarom! " áll leesve :D

Szentpeter 2014.01.26. 19:54:11

BENCE, lILU NEM A HERCEGNŐD, HANEM AZ ANYÁD !

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:54:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Lemaradtam Durci lábairól, jók a virgácsai?"

Szerintem igen - de ízlések és pofonok...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:55:47

@Chat Géza: köszönjük a megfejtést :)

Énsem tudtam.
Ezért tiéd lehet a piros hangszóró! :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:57:06

@Haynau: Okés, mert a mi ízlésünk kb egy, így énis annak veszem :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát olyan fura (japó kanji jelek) a nickneve.
Csak énmeg ügyi vagyok, és lefordítottam...

ő-szinte 2014.01.26. 19:57:33

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
látom, ezt a figyelmet mostantól mindig megkapom ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P
nekem lábban Izé volt jó, a feneke viszont zsófinak 10+-os bazzzz :-OOOOO nagyon extrán jó ;-)))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: HAZUDSZ!
neked mogyis a leheleted, így sosem leszel celeb :-P

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:58:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Akinek rajzolt ló az avatarja. Meg két kanji a nick-je, magyarra fordítva mi-ra.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:59:57

@ő-szinte: majd nézd csak meg az enyémet, kiverem zsótit a fejedből...
Alig kezdek el rádfigyelni, máris másfelé kacsingatsz?! :D :O
felháborító!!!

ő-szinte 2014.01.26. 20:01:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: zsófit írtam, nem zsóóóótit, te!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDIK!!!!!!!

ő-szinte 2014.01.26. 20:03:16

anyám lilu hogy néz ki???? tanknak öltözött????? mekkora picsája lett ennek???? :-O

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:03:18

@ő-szinte: látod, ha oda is buksz, az előny :)

diszlexiás is vagyok, nemcsak diszgráfiás :)

Szentpeter 2014.01.26. 20:03:20

Na, itt van Lilu néni..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:03:36

@Chat Géza: Köszi, az ilyen apróságok elkerülik a figyelmemet :$

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:04:14

@ő-szinte: idén a tank-girl a menő.
Közeledünk a ruszkákokhoz, így kell a fedés...

Szentpeter 2014.01.26. 20:05:13

Simon gondolkozik... de durva..

ő-szinte 2014.01.26. 20:10:33

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: HÁT EZT MOST NEM ITT FOGJUK MEGBESZÉLNI ;-)))) :-P ;-DDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:16:14

@ő-szinte: helyes, majd megbeszéljük priviben :P :D ;)

ő-szinte 2014.01.26. 20:19:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jó, de előtte kérdezd meg, hogy írhatsz-e mert ez a hagyomány :-P ;-DDDDDD esetleg kérj tanácsot ez ügyben Dorothytól ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.01.26. 20:20:01

Simonnak le lesz tépve a feje... végre..

ő-szinte 2014.01.27. 08:19:48

Chat Géza: "bipolaris kagylocskajat" "orális majalis" hulllllye vagy? :DDDDD siiiiiiirok ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

karev 2014.01.27. 10:23:42

@ő-szinte: mint winnetou hátaslovának.
süti beállítások módosítása