Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x04 - A rettegés pókja

2014. január 15. 21:00 - Chat Géza

A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus hét, így marad a pezsgőfürdőzés, a szünetmentes ivás és a szaunázás. Amúgy mindenki jól van, megvan, csak Debilió sodródott ki a megőrülés határára egy körömpiszoknyi kis póktól.

vv6.1.jpgNincsenek szavak.

Könnyelműen a villa setétségének üde színfoltjaiként várt Dorka és Laci eddig nem produkáltak semmit, és nem is hozták el a fényt az éjszakába. A lányt nagyon szögelné Debilió és már két felböfögött móre után már egy húron pendülnek. Szerelemnek híják az ilyet. Laci még új itt, úgyhogy róla nem tudunk nyilatkozni. ellenben van egy stabil idiótánk Simon személyében, aki egy ici pici pókot találva, és azzal szaladgálva  a Villában hisztirohamba kergette Debiliót. Simon kajak leszarta, hogy emberünk araknofóbiás, csak-csak az arcába tolta szerencsétlen pókot, mire a sértett megölte az állatot. A tettet megelőző párbeszéd eként zajlott a műveleti területen:

- Ha velem jóba akarsz lenni, akkor kiviszed innen ezt a pókot. Érted? (Debilió)

- Jó, de én nem akarok veled jóba lenni. (Gyógyegér)

vv6.2.jpgJózsi! Te olyan ember lehetsz, hogy ha nem szól senki, akkor háttal ülsz be a moziba, mi?(Zsóti)

De volt még dráma, kettő is. Ukázba adták a szerkik, hogy Gyurma főzzön, aki eddig a konyhatudományt puding és tea főzésen gyakorolta, így a bolognai spagetti mércéjét nehéz lesz megugrania. Hát nem is egy csirke + rizs a menü, amit kondi után kell kilóra tolni, hogy beépüljön a testbe, így nem is lett ehető a végtermék. A tészta rizs állagúra főtt, a paradicsomos hús meg szimplán szar lett. Még mielőtt közösségileg elvonulnánk a Villához, hogy zsemlét dobáljunk be a kupolán keresztül szegény szerencsétlen éhezőknek, inkább kanyarodjunk rá a Simon beivott és randalírozott vonulatra.

vv6.3.jpg

1) Bölcsész Cobain köldökzsínorján lógó plüss mókus valahogy felkerült a tetőre. Eléggé ki nem szarja le kategória, de sanszos, hogy nem magától mászott fel. Jött Debilió, aki pókemberként felment és leszedte azt a kis baszt. A nap hőse. 2) Hipszter Cobain ennek megörült, eltette a mentéshez szükséges eszközöket emlékbe, majd némi ital magához vétele után bevonult a jakuzziba, hogy megáztassa habtestét. Érkezett egy levél, aminek a felolvasásakor mindenkinek jelen kell lennie, ugye, de ezt Simon újfent ignore-ra rakta és pancsikolt tovább részegen. 3) A villamester elkobozta a plüss állat mentéséhez használt dolgokat, amitől Bölcsi kiakadt és valami kék szarral kikente a mosoda falát. Ez bizony vandalizmus, bünti jár érte. 4) Gyün a levél. Simon húzzá innen el és szeparálódj el intelligensen, okosan egy éjszakára a nyugiszobában.Na bumm. Eddig ez volt, lassan összeáll a csorda, lesz klikkesedés, lesz taktikázás, lesz szex, szopatás és delfinnevetés orrba szájba.

Címkék: vv6
454 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.16. 03:14:11

Valaki tojást tett a Hibbant párnájába, az meg ráfeküdt, aztán elvitte kimosni. Ez utóbbi azt jelenti, hogy beqrta a dzsakuba...

ő-szinte 2014.01.16. 04:45:40

@nosce: hát mert józsi ÉRTELMES :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezen a kommenteden még mindig szakadok bazzzzzzzzzzzzzzzzz

ő-szinte 2014.01.16. 04:49:29

@King of Shadows: lehet, hogy vmi házaló ügynök vagy amway-es :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.16. 04:55:23

@zaphodbeeb: igen, nekem is ez ugrott be, hogy most fognak pofára esni, hogy egy kis kedvességgel, odafigyeléssel milyen csodákat lehet elérni
főleg olyan csajoknál akik erre ki vannak éhezve
mindegyik libát megveszi ezzel
és nem csodálkoznék, ha a pasik közül is némely a csatlósává válna :-D
kivi vok, Simon hogy reagál erre, mellé áll vagy szembe helyezkedik vele...? :-O :-)

ő-szinte 2014.01.16. 04:59:38

@King of Shadows: LOL ez jó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Void Bunkoid 2014.01.16. 07:31:12

Elnézést kérek előre is, nem olvastam végig a kommentfolyamot, nem is akarom, és nem is tudom nézni a műsort, mert nincs rtl kettőm.

DE.

Már az eddigi cikkekben kiemelt szövegfoszlányok ("improvizál-e neked", "nem akarok rézelmekbe bonyolódni" és társai) alapján egész egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez nem valami scriptelt éjjelnappalbudapest-szerű valóságsónak álcázott szappanopera.

Még NAGYON hülye emberek sem szenvednek ennyire fogalomzavarban, hogy ekkora marhaságokat mondjanak, ezt valaki egy forgatókönyvbe kellett, hogy írja :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.16. 08:55:32

Mielőtt nagyon elszabadulnának az indulatok Laci feltételezett bűnőzői előéletével szemben...
Semmiképpen sem felmentésként, de: ha a NAV és a gazdasági bűncselekményekre szakosodott "szervek" megfelelő hatékonysággal ügyködnének, a fél országnak lenne "folyamatban lévő ügye"...
Ez egy ilyen ország! :(
Nem ölt, nem rabolt, nem robbantott!
A Dukai gyereknek is volt "előélete", oszt' mégse okozott gondot!

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.16. 08:56:55

"Mielőtt nagyon elszabadulnának az indulatok Laci feltételezett bűnőzői előéletével szemben..." helyett:

Mielőtt nagyon elszabadulnának az indulatok Laci feltételezett bűnözői előéletével kapcsolatban...

Zwekedly 2014.01.16. 08:56:55

Csakhogy ezek nem tudnák megjegyezni, nem tudnák eljátszani ezt a forgatókönyvet.

Saját "értékeiket" adják, hidd el.

Morcz 2014.01.16. 08:58:07

Sziasztok!

Elolvastam a hajnali kommenteket és ismét jól indult a napom, köszönöm mindenkinek! :D

@ő-szinte: a leírtak alapján tuti mlm ügynök vagy befektetési tanácsadó. :)))
Egyébként szerintem Simon mindenkivel szembehelyezkedik. :)

Lasombra 2014.01.16. 09:27:18

@CsigaBiga: én pont leszarom, hogy mit csinált ez a Laci, de azért annyi különbség mégis van, hogy Gergő már leülte, amit csinált, Laci meg még nem. (már ha tényleg simlis.)

@úgy általában:
azon még korai rugózni, hogy ki fog először kiesni. általában a legkésőbb érkezők a legnagyobb hendikeppesek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.16. 10:16:19

Csak én gondolom úgy, hogy ezek a VV-k sablon alapján mennek?

Ha igazam van, most majd kapunk egy elviselhetetlen boszorkányt, aztán meg egy "nem oszt, nem sz@roz" páfrányt...

Csipetke Léna 2014.01.16. 10:34:21

sziasztok! belenéztem az rtl honlapján a videókba. nekem ez a laci egyelőre szimpatikus. de a simon, szerintem az miatt engem már kizártak volna onnan :D

Warlimont 2014.01.16. 11:03:53

@Csipetke Léna: Simonnal az a fö baj, hogy durvan kamu, amit csinal. Ha valoban csak feleannyira bolond lenne, ahogy jatssza, nemhogy egyetemre nem jutott volna be, de meg az altalanost se vegezte volna el. Es itt is, aki tenyleg bolond, az pl bevagja a mikroportot a jacuzziba es hasonlok, annak nem tartatnak be semmi szabalyt.

Nekem nagyon irritalo ezert ez a figura, szerintem ebben nincs is több honapnyi municio.

Csipetke Léna 2014.01.16. 11:06:41

@Warlimont: erre gondoltam én is, de érdekes, hogy akkor is adja a bolondot, amikor egyedül van, pl mikor aurélió bement a fürdőbe még mindig sírva, ott beszéltek, aztán simon beült a wc-re. ott is csak hajtogatta a magáét. én tutira nem bírtam volna ki röhögés nélkül, ha csak szerepet játszottam volna. vagy rohadt jó színész.

Warlimont 2014.01.16. 11:24:46

@Csipetke Léna: "erre gondoltam én is, de érdekes, hogy akkor is adja a bolondot, amikor egyedül van"

Ez nem jelent semmit, mert a villaban sosincs egyedul senki, es ezt ö is tudja. Böven van annyi esze, hogy a kameranak es a nezöknek szineszkedik.
Szerintem van bene egy adag pszichopatias vonas, ez kb 30% (mar csak azert is, mert ezt a szerepet bevallalta), amire raszineszkedik meg vagy 70%-ot. De az igazi kamu az benne, hogy egy schizophren-szellemi fogyatekos kombinaciot alakit, az viszont biztosan nem stimmel.

Nyilvan mindenki jatszik többe-kevesbe, de ez a ficko az összes VV legirritalobb es leghazugabb figuraja, aki allandoan a nezöknek beszel es igyekszik manipulalni öket.

Csipetke Léna 2014.01.16. 11:48:09

@Warlimont: szerintem rossz szerepet választott. egy csendes bolonddal, akivel tényleg véletlenül történnek az események, a néző együtt tud érezni, ugyanakkor ő tudatos bolond, ami inkább ellenszenvet vált ki. amúgy nekem úgy tűnik, mintha a Dustin Hoffman által alakított esőember figuráját hozná.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.16. 12:30:33

@Warlimont: "Nekem nagyon irritalo ezert ez a figura, szerintem ebben nincs is több honapnyi municio."

Én arra leszek kíváncsi, hogy a szerkesztők meddig engedik elmenni, mert a pók-ügynél Ribillió már majdnem nekiugrott. Azt meg nem fogják megvárni, hogy a fél gárdát ki kelljen tiltaniuk...

egyemakisszíved 2014.01.16. 12:52:53

Simonnak úgy látszik, nagy gyakorlata van a polgárpukkasztásban. Meg különleges érzéke ahhoz, hogy anélkül, hogy agresszív lenne, kibillentse az embereket az egyensúlyukból. Ki érzi magát fenyegetve attól, hogy valaki szalaggal, pálcikával a hajában, néhány lufival övezve bolyong a villában, magában motyogva. Aki fél, hogy rá így nem hull semmi a reflektorfényből és a főnyeremény közelébe sem jut. Egy csomó ember a nagy lehetőséget látja abban, hogy bejutott a villába, így mindent el akar követni, hogy jól alkalmazkodjon, betartsa a szabályokat. Simon meg időnként szarik rá. Érdekes, hogy Zsolt és Aurélió milyen agresszív tud lenni vele szemben. Képzelem, hogy a jacuzziban már azt tervezgette, hogy milyen újabb performance-hoz tudja majd felhasználni a rudakat meg a lepkehálót. Igaz, nem tartotta be az utasítást, hogy a levélolvasáshoz mindenki fáradjon a nappaliba, de aztán –talán, azért mert ő még ezt is meg meri engedni magának -bosszúból ők ketten még el is zárták az információtól. Aurélió nem engedte, hogy Alexa felolvassa neki a levelet, hogy tudja, mi volt benne. Zsolt meg villamesterként –bár valójában felsőbb parancsot hajtott végre, nem hozta a tudtára, jobban esett neki, hogy látszólag egy személyben hatalmaskodhat, próbálhat neki keresztbe tenni. Kb. olyan hangnemben szólt hozzá, ahogy a kutyájához az állatkínzó, meg olyan képet vágott közben hozzá. Valahol azt olvastam, hogy ez a VV valahogy börtönös lesz. Hát remélem, nem lesznek hozzá börtönőrök, főleg Zsoltot nem szeretném látni ebben a szerepben.

Stan Marsh 2014.01.16. 12:53:02

Debilliónak küldöm a következő filmet: www.youtube.com/watch?v=3dZnyxtwydE
Estére meg jóéjszakát! :D

malevil2050 2014.01.16. 12:54:08

Ez a műsor jelenlegi formátumában /szereplők,műsorvezetés,technikai hiányosságok,stb/ elképzelhető ha vv bukásához vezethet.
Eyenlőre talán egy szórakoztató figura van , azonkivül se taktika se ármány sesatu sesemmi.Egy jó cselszövéshez furfanghoz kell egy kis gógyi.Úgy néz ki ehhez egyenlőre nem elég tehetségesek.Itt még shadi pepi is sztár lehetne.

sogeking 2014.01.16. 13:04:23

@malevil2050: csak azt ne mondd, hogy Simon az az egy :)

Warlimont 2014.01.16. 13:06:32

@King of Shadows: Nem fog elmenni semeddig, inkabb az a kerdes, amikor par het mulva elfogy az összes kivitelezhetö elmebaj, akkor onnantol mihez kezd, ha nem akar önismetlesekbe kezdeni. Neheziti a helyzetet, hogy ehhez a szerephez, amit durvan jatszik, lehet-e jatszotarsat talalni bent, mint ahogy Alekosz is csak addig volt erdekes igazan, amig Oliver (es reszben Eva) ott volt mellette, es szo szerint beszeltette, iranyitotta. Egyedul ez nem eletkepes.

Ez a Simon Alekosz szerepet nezhette ki maganak, aki szinten kisse gyagyas figurat adott elö, de nagy kulönbseg, hogy Alekosz joreszt tenyleg ilyen, es ettöl sokkal-sokkal hitelesebb volt a figura, amit ez a faszi csak durvan meg- es tuljatszik. Plusz Alekosz szerethetöen adta a figurat, söt mutatott fel bizonyos ertekeket, ha mast nem, pl jol enekelt es zongorazott, Simon meg csak azt az erzest kelti az emberben, hogy valami Haloperidol injekcioval le kene sedalni. :)

A musor jövöje erdekeben remelem, ez a Simon nem jut sokra ezzel, mert akkor a VV7 (ha lesz) mar csak durvan parodiaszeru szerepjatek lesz, marslako, jotunder, Elvis Presley meg hasonlok. :)

Warlimont 2014.01.16. 13:08:18

@Csipetke Léna: Van a figuraban sokfele, az Esöember sem rossz, bar gyufaszalakat meg nem szamolt.... :)

A maga mögött huzott jatekmacko, amivel idönkent beszelt, nagyon Mr.Beanre emlekeztetö elem.

malevil2050 2014.01.16. 13:08:33

@sogeking: Alexa – 2,58 %
Aurelio – 13,58 %
Charlotte – 4,39 %
Simon – 38,2 %
Zsolt – 21,46 %
Iza – 6,57 %
Józsi – 2,45 %
Dorka – 6,85 %
Laci – 3,92 % - itt a válasz.

Warlimont 2014.01.16. 13:11:20

@malevil2050:

Hat ez itt a baj, amit fentebb tippeltem....

malevil2050 2014.01.16. 13:16:09

@Warlimont: " névtelen a.: Emberek, Simon csoporttársam, és bizton állíthatom nektek, hogy ő ilyen. Az van, hogy tényleg erősíti a tulajdonságait egy kicsit, és ez a sok marhaság...neki zsigerből jön. EZ TÉNYLEG Ő. "Meghalnátok" rajta, ha látnátok normál környezetben. "
2014-01-15 02:39:24 - tessék!

sogeking 2014.01.16. 13:16:39

@malevil2050:
ilyen gyakran mosnak kezet a villalakók pisilés után?

vagy mire vonatkozik a statisztika? :)

Simon pont annyira érdekes, eredeti, vicces, mint egy pár hetes penészes bukta valamelyik hipermarket polcán

malevil2050 2014.01.16. 13:22:26

@sogeking: Arra h akinek van droidja és ios herkentyűje az tesz egy apró mozzanatot arra h kifejezze szinpátiáját.De ehhez majd még jönnek a widózosok is + a netes és net nélküli közönség aki hozzá sem tud szagolni az egészhez.

Finom receptek 2014.01.16. 13:22:48

Hát ezek elég szar elnevezések, a szint most a szokásos hogyvolt stílus alá süllyedt. A kék lötyi amit szétkent Simon, az meglepő módon öblítő volt. A plüsst meg ő dobta fel véletlenül még első nap a tetőre, ahogy lóbált a madzagot. Sixx nem lesz? Chat Géza ez elég szar volt, ha legközelebb te írsz, nem is olvasom.

ő-szinte 2014.01.16. 13:25:22

@Void Bunkoid: marpedig ilyenek igen is vannak ;)

ő-szinte 2014.01.16. 13:27:59

@Finom receptek: semmi sem kötlező , VISZLÁT! :)

sogeking 2014.01.16. 13:30:00

@malevil2050: ok, mindenesetre engem nem szórakoztat (eddig még a többiek sem:)

malevil2050 2014.01.16. 13:31:41

@sogeking: Ez már egyéni probléma.

ő-szinte 2014.01.16. 13:34:15

@Morcz: Simonra kivi leszek ezzel kapcsolatban ;)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.16. 13:34:23

@Finom receptek: Lesz majd sixx ne sírj. De holnapra felmentést kapsz a megterhelő olvasás alól. Szervusz.

ő-szinte 2014.01.16. 13:39:16

@sogeking: erdekes, hogy az idei kerdes nem az, hogy ki szimpatikus vlamennyire is, hanem hogy ki szorakoztato egy kicst is...
Ez a musor lényeget es a csatorna szempontjait tekintve...khm... :DDDDDD

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.16. 14:06:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Egyelőre úgy néz ki, hogy a ma esti összefoglaló hogyvoltját is én írom.
Megpróbáljak szarból várat építeni addigra? :D

Morcz 2014.01.16. 14:13:54

@Chat Géza: nem rosszak a hogyvoltjaid, még egy picit bele kell rázódnod, én szívesen olvasom őket, bár nálam Hajni a top...:)))

Morcz 2014.01.16. 14:16:05

@ő-szinte: én is. A pókos húzása tényleg szemét volt Debílióval szemben.
Egyébként meg pirospont Charlotte-nak ahogy finoman kiosztotta utána a fürdőszobában.

Warlimont 2014.01.16. 14:19:18

@malevil2050: Most komolyan... Ilyen stilussal egy altalanos iskolara alkalmatlan valaki. Nem tudom, milyen egyetem milyen szakan toljatok pontosan, de ha ott is egy labdaval a poloja alatt mehet be valaki vizsgazni egy macit huzva madzagon, haat.... :)

Nekunk is volt az orvosin anno komolyan lökött csoporttarsunk, pl indulaskent a felvetelin megcsinalta, hogy a bemelegitö kerdesre (miert jött pont ide? marmint erre az egyetemre) azt mondta be a bizottsagnak, hogy azert, mert itt allt meg a villamos, de ez a Simon itt egy debil, eletkeptelen idiotat alakit, ilyenek kisegitö iskolaba jarnak, es kb a nevuket leirni megtanitjak öket ket zartosztalyos kezeles között.

A fenti tippem Simonra az volt, hogy 30%pszichopathia, 70% pedig ocska, hazug szineszkedes, es ezt fenntartom.

sogeking 2014.01.16. 14:21:39

@ő-szinte: a műsor lényege a nézettség, ha ez azzal érhető el, hogy 8 szólamban elböfögik a gangnam style-t, akkor azt fogjuk látni :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.16. 14:24:11

@Morcz: Alap, hogy Hajni a non plus ultra.

Elvárásokban nincs hiány, de ebbe nem megyek bele.

malevil2050 2014.01.16. 14:57:18

@Warlimont: Nem nem. Az iskolát ne itt mérd és ne itt keresd.Ez nem az a hely.
Szájmon őrültségeiben van némi összefüggés a gondolatok között.Az h kinek ki a rokonszenves és ki nem az teljesen egyéni dolog. Én csak statisztikát prezentáltam,amely azt mutatja h akinek okos teloja van,abban a körben vezet,mert ezt lehet mérni ebben a pillanatban.

Morcz 2014.01.16. 15:06:33

@sogeking:"8 szólamban elböfögik a gangnam style-t," Könyörgöm ne adj tippeket a készítőknek! :))))))))

@Warlimont:"30%pszichopathia, 70% pedig ocska, hazug szineszkedes, "
Igazából nálam az 50-50 és az általad leírt értékek között változik, aztán majd meglátjuk...

mézescsók 2014.01.16. 15:27:50

@egyemakisszíved: Sok mindennel egyetértek, amit írsz, van, amivel nem.
"(Simon)...anélkül, hogy agresszív lenne, kibillentse az embereket az egyensúlyukból." Amit a srác művel az - szerintem - az agresszió legmocskosabb fajtája. Ha az embert pofán verik, akkor általában tudja, hogy mi az ábra, de az állandó motyogás, dönnyögés, összefüggéstelen (vagy gyakran csak annak tűnő) folyamatos szövegelés képes felőrölni a mentálisan egészséges egyedet is, hátha még nem is az, mert mint tudjuk, aki a Vv-be megy, alapból nem lehet normális. Egy könyv jutott eszembe: P. Evans: Szavakkal verve. A könyv persze másról szól (verbálisan elkövetett családon belüli erőszak, alázás, a másik személyiségének összetörése, stb.)mégis, ennek a kölyöknek valahol hasonló az eszköze.

A többi nem biztos, hgy attól fél, kevesebb jut majd rá a reflektorfényből. Szerintem amint kicsit felismerik Simon taktikáját, sokkal inkább attól tartanak majd, hogy ez hogy jön le a nézőknek. Emlékezz csak: annak idején a vége felé több villalakó emlegette, hogy Alekosz lehet, hogy szórakoztató kintről, de élnénének vele a nézők, korántsem élveznék ennyire, mert elviselhetetlen.
A szabályokról meg az a véleményem, hogy eleve a szabálykövetőknek találták ki, mert a többi magasról tesz rá, van-e szabály vagy nincs.

@Warlimont: Ha nem talál társakat, akkor azt fordíthatja a javára. Majd megsajnálják a nézők: Ó, hogy kiközösítik a kis szerencsétlent a gyalázatosok! És mennek az sms-ek. Ha nem sajnálják meg, akkor a többit fogják utálni annyira, nem is összességében, hanem egyenként, így aztán az sms-ek meg is oszolhatnak.

@malevil2050: Szabad asszociációs játékot játszik és alkalmasint még az összefüggésekre is rá lehet jönni, feltéve, ha lehet egyáltalán hallani, mert vagy a hangosítás nagyon szar vagy Simon mikroportja, bár tudjuk, e kütyü nem szeret fürödni.
Áruld már el, hogy mit tanul ez a fiú? Ha nem titok persze, mert orvosira nem jár, onnan kirúgták, mint mondta.

rives 2014.01.16. 15:45:34

Sok embernek ahogy látom még mindig nem jött le, hogy itt nincsenek SMS-ek. Applikáció van és ennyi.

Warlimont 2014.01.16. 15:56:58

@mézescsók: Valoszinuleg csak humorral es kreativitassal lehet legyözni, a gyulölet csak melle allit egy halom egybites nezöt.
Szorakoztato, de normalis alternativat kellene valakinek mutatni. :)
Ill kerdes, hogy mit kezd a simon gyerek majd azzal, ha konkret feladatok, tematikus hetek lesznek. Kenytelen normalissa valni es egyuttmuködni (ezzel kiesve a szerepeböl), vagy tovabbra is öntörvenyu bolond marad, es mindennek ellenall, ami mar valhat ellenszenvesse, ill buntetessorozatba torkollik, ami nyilvan nem celja.

mézescsók 2014.01.16. 16:00:10

@Chat Géza: Hogy Dorka zseni-e, nem tudom, de a bemutatkozó filmje alapján talán kicsit értelmesebb, de emberként nem sokkal jobb, mint az eddigi három. Valami olyasmit mondott, hogy erőszakos vagyok, akaratos, minden kívánságom teljesül, keresztül viszem mindenáron, amit akarok, Bp.-n lakni jó, mert itt nem ismernek, bezzeg otthon mindenki utál bennünket, stb. Bent - egy nap alapján persze sokat mindez nem mond - egyelőre hozza az ártalmatlanka Törpillát. Egyébként nekem teszik a hv-d, más mint sixx-e, de jó.

@BarBwire: Neked meg már olyan régóta nem válaszolt senki, hát akkor megpróbálom én. Az amisoknál nem mise van. Nem az európai hagyományos értelemben vett templomuk van, hanem inkább imaház féle, alkalmanként valamelyikük házában is tartják az istentiszteletet (reformátusnak keresztelt ateista vagyok, ezért a szóhasználat). A gyülekezet nem misézik, hanem inkább valamifelé megemlékezést tart Jézusról, egyebekről. Szentjeik nincsenek.

@innovation: Nem kattant nép! A közösség összetartása békét és biztonságot nyújt, kiszámíthatóságot, segítséget a bajban. Zűrös időszak, egyéb lelki zökkenések után addig kibírnám, amig összekanalazom magam, de örökre nem. Bár, ki tudja. De azért nem zakkantak. Más, nekünk szokatlan az értékrendjük. (Jártam arra, igaz, nem sokáig. Engem lenyűgözött.)Ja, és Vv nélkül lehet élni.

@sogeking: engem sem szórakoztat, Simon, inkább gyanakvással tölt el és tartok attól, hogy kint kajálni fogják.
Nem 100 %-ban pszichopata: figyeld csak, teljesen más és összeszedett a beszélgető szobában vagy hogy hívják azt a félreeső mellék(es)helyiséget, és teljesen más kint a többieknél. Kint hebeg és habog, egy óvodásnál gyengébb szinten, egyáltalán nem nevetséges külsőségekkel operál, stb. Ha a lányom 3 évesen madzagon húzott volna maga után egy öklömnyi plüssakármit vagy szívószálat tűzött volna a hajába, hát nagyon kétségbe lettem volna esve és orvoshoz viszem. Viszont időnként be-beszúr egy értelmes mondatot, amiből nekem kapásból lejön, hogy tudja a fickó mit csinál.
Lehet azt mondani, hogy a maga őrültségén belül nyilván megvan a rendszer és a logika, de szeritem itt nem erről van szó.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.16. 16:04:35

@Warlimont: "Ez a Simon Alekosz szerepet nezhette ki maganak ..."

Szerintem ez nem egészen így van. :) Alek nem hergelte és provokálta a többieket (legalábbis szándékosan nem), ellentétben a Pumuklival. Meg aztán Alek hajlandó volt visszavonulni, ha komolyan rászóltak, Simor viszont nem, ő már tényleg csak az utolsó pillanatban áll meg.

mézescsók 2014.01.16. 16:05:51

@rives: Igazad van, de tudod a berögződés! Legközelebb vigyázok.
@Warlimont: Humor és kreativítás - na, ezek azok, amik eddig egyetlen Vv, egyetlen lakójában sem voltak meg. Legyzőhetné egy hasonló fazon is: egyáltalán nem biztos, hogy társak, valószínűbb, hogy vetélytársak lennének.
Hogy mi lesz a játékoknál és feladatoknál? Gőzöm sincs, de gyanítom, hogy logikai feladatoknál jól teljesít, mert nem hülye. Fizikumát tekintve nyilván nem Zsolt és Józsi, de nem is nagyon tudhatjuk a göncei miatt. Okozhat meglepetést mindenféle értelemben.

rives 2014.01.16. 16:19:04

@mézescsók: "Humor és kreativítás - na, ezek azok, amik eddig egyetlen Vv, egyetlen lakójában sem voltak meg"

Ha nem is volt egy humorzsák, de az előző széria győztese a maga nemében igenis kreatív, okos és taktikus volt. Bevallottan készült a szerepre, külföldi valóságshow-k, könyvek, tanulmányok megismerésével. Teljesen tudatosan építette fel a játékát az első naptól az utolsóig, és ez nekem nagyon tetszett (a teljes összeférhetetlenségtől az egyre több, lassan adagolt pozitív tulajdonsággal.) A többiek gyakorlatilag csak statiszták voltak ebben a játékban (ezért is lehet azt gondolni, hogy ez így volt előre megírva).
Ebben a szériában ennek egyelőre nyomát sem látom és túl sok esélyt sem rá...

mézescsók 2014.01.16. 16:31:40

@rives: Revideálom részben az álláspontomat: "... a maga nemében igenis kreatív, okos és taktikus volt."
Annyiban egyetértek veled, hogy felépítette magát, felkészült, stb., de azért sokszor a többi balfaszsága volt az oka annak, hogy bejött, amit várt, nem az esze vagy a kreativítása. Emlékezz csak, hányszor és hányféleképpen összeesküdtek Péterrel és szinte egyszer sem sikeresen. Hányszor akarták kitenni Verát és a jogász hölgyet, akinek most nem jut eszembe a neve.
Jobb lesz, ha takarékra teszem mára magam, mert kezdek elfelejteni dolgokat. Hogy a pokolba hívták a csajt?
Bár olyan mindegy.

Warlimont 2014.01.16. 16:37:13

@King of Shadows: De igy van! Figyeld csak meg a szöveget! Alekosz többször hasznalta a "legfelsö szinteken" kifejezest, szinte szlogenje volt. Ez a mukreten meg most többször mondta mar eddig is a "legalso szintekent".

sogeking 2014.01.16. 16:38:30

@mézescsók: én a színészkedést teszem 100%-ra :)

Eszter

Warlimont 2014.01.16. 16:43:56

@mézescsók: Mi lenne, ha valaki elkezdene kifigurazni es direkt utanozni a hulyeseget mondjuk 1 napig... Jo show lenne. :)

Egyebkent korabban a VV Attila is szerepjatekkal nyert, felvette a vilagtol elzarkozott, senkivel se beszelö antiszocialis ember szerepet, közben meg egesz jol elvan ugye azota is... :)

ő-szinte 2014.01.16. 16:43:58

@Chat Géza: szerintem szard le, akinek nem tetszik az olvassa az Ablak-Zsiraf-ot :DDDDD
Amugy nekem tetszett az xfaszom hv-d, bar nekem jo izlesem van :DD ;)

ő-szinte 2014.01.16. 16:45:22

@sogeking: gondolom azert a nezettseget befolyasolja, hogy amit latunk szorakoztato-e... :)

Warlimont 2014.01.16. 16:45:50

@Warlimont: vagy a villalakok összebeszelnenek, es 1 napra mind(!) Simonna alakulnanak, es esetleg meg jobban is hoznak a mubolondot... :)

ő-szinte 2014.01.16. 16:47:44

@Morcz: vkinek muszaj tippeket adni, mert nem tul kreativak ;) :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.16. 16:59:55

@Chat Géza: nem kell, nem fog menni, ez már olyan híg :-D
@ő-szinte:
Pontosan :-)

sogeking 2014.01.16. 17:07:54

@ő-szinte: ha szerintem szar, azért attól még nem szenved nagy csorbát a nézettség :)

egyemakisszíved 2014.01.16. 17:10:26

@mézescsók: Mindenki azért ment be, hogy szerepeljen. Lehetett látni, hogy Auréliónak, a szájhősnek is kellett egy kis idő, hogy felismerje, eljött az ő nagy pillanata, hogy az összefoglalóban egy kis időt kaparintson meg magának. Egy pók a villában! Kis időbe telt, hogy teljesen belelovallja magát a hisztibe. És a rettenetese stresszhelyzetből a támadj vagy menekülj lehetőségek közül az előbbi választotta. Célpontja egy pöttömnyi pókocska és egy vézna fiú, akinek van annyi esze, hogy biztosan nem verekszik, még akkor is jól nevelt bír maradni, ha be van rúgva. Ordítva leteperte Simont, a pókot meg dobozostul összenyomta. Pedig Simon megígérte, hogy kiviszi és kérlelte, hogy ne bántsa. Kíváncsi lennék, ha egyedül ül egy szobában és meglát a sarokban egy kis pókot, akkor a saját fejét ordítja-e le vagy mi történt volna. Nektek a suliba nem hoztak be a fiúk gumipókot, hogy a lányok visongjanak tőle?
Alekosz teljesen más tészta volt.
Amúgy most biológiát tanul a természettudományin az rtl-es adatlapja szerint.

nosce 2014.01.16. 17:28:03

@malevil2050:
most nem azért de én megnézném h a vvaps milyen adatokat nyúl le a telódról meg mire használják. Nyilván a vv6 mostani moöttója él, ujrahasznosítás és tutti h ha eldobták az sms lóvékat akkor van tervük amivel sok lóvét csinálnak az appok segítségével. Nagyjából aki az appokat letelepíti és használja kb józsi szintje alá sorolható bent a villában :)

rives 2014.01.16. 17:37:06

@nosce: a VV app (legalábbis androidon)hálózati hozzáférést kér, semmi mást. Persze nincs kizárva, hogy gonosz hackerek pont a VV appon keresztül hozzáférnek majd bármihez a telefonodon (ja, nem).
A spamek ellen meg csak az véd meg, ha kiköltözöl egy erdei kunyhóba, ahol nincs áram és internet. De mivel ide is regisztrálva vagy ezért te sem tudhatod merrefelé fordul meg az e-mail címed a fórumozási, hozzászólási, böngészési szokásaiddal...

sogeking 2014.01.16. 17:47:02

@nosce: ha túl sűrűn Simont jelölöd be kedvencnek, küld egy üzenetet, hogy te is bemehetsz a villába :P

@rives: androidra nem kell hozzá semmilyen app, hogy lenyúlja az adataidat, bele van építve alapból

nosce 2014.01.16. 17:50:20

@rives:
nyugi androidon kb viheti az összes adatodat, de gondolom már mind1 :)

ő-szinte 2014.01.16. 17:50:39

@sogeking: jo, de egyenlore engem sem szorakoztat, varom a csodat, hogy hatha jo lesz. Ha nem, nem nem fogom nezni, mert minek? :) Leht, hogy masok is vannak ezzel igy...
Bar mar soxor kiderult, hogy en vagyok forditva bekotve :DDDD

rives 2014.01.16. 17:51:15

@sogeking: erre (is) próbáltam célozni. És nem kell ezt androidra szűkíteni. Ha az ember okostelefont/internetet használ, akkor igencsak macerás azt megúszni, hogy ne tudjanak róla többet, mint amennyit szeretne.
Viszont ez itt OFF, csak annyiban ON, hogy nem a VV app fog adatokat lopkodni a telefonról.

rives 2014.01.16. 17:53:16

@nosce: gondolom Te teljes biztonságban érzed magad, és mivel nem használsz androidot így teljesen biztos vagy benne, hogy senki semmit nem tud az internetes szokásaidról, meg hasonlókról :) És ez így van jól :)

nosce 2014.01.16. 17:54:51

@rives:
én pontosan androidot használok, csak mivel tudom h mi az, így egyből meg is rootoltam utána feltettem ezt azt

ő-szinte 2014.01.16. 17:56:11

@sogeking: mi a tul surun?:DDD
Mert akkor ar jelolom is :P :DDDDDDDDD

rives 2014.01.16. 17:58:16

@nosce: ez tényleg OFF itt :) Én is tudom mi az a root, első lépés új telefonnál. Sőt az appokat is figyelem, melyik mihez kér hozzáférést, használok jogosultság-kezelőt. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele mennyire vannak biztonságban az adataim...

sogeking 2014.01.16. 18:01:09

@ő-szinte: addig kell simizned a teló kijelzőjét, míg elkezd füstölni Simon pulóvere - ekkor majd rádcsörög valamelyik Kristóf, és te is bemehetsz a villába

nosce 2014.01.16. 18:06:22

@rives:
ha tudod akkor nem értem hogy tehetted fel egy ker tv nem auditált nem minőségbiztosított appját ? Na de mind1

beacska 2014.01.16. 18:09:50

én még nem találgatnék vadul: a fele van bent, és még vagy 2 hét, hogy elfelejtsék a kamerákat. Most még unatkoznak, és igyekszenek bent maradni, nehogy Bandika meg Nememlékszemanevérecsaj sorsára jusson.

beacska 2014.01.16. 18:13:21

én még senkiről nem írtam kritikát, de ez a Laci nagyon nyálas...brrr...kapuzárás előtti pánik...broáf

rives 2014.01.16. 18:21:39

@nosce: pont azért mertem feltenni, mert tisztában vagyok azzal mit jelentenek a különböző dolgokhoz való hozzáférések. Ez az app nem akar sem a névjegyzékhez hozzáférni, sem hívást indítani, sem sms-t küldeni, sem semmi hasonló gyanús tevékenység. Egy egyszerű hálózati hozzáférést kér (ami ugye meg muszáj, ha bármit is akar kommunikálni az ember a rendszerrel). És (egyelőre) biztos is vagyok benne, hogy máshoz nem is akar hozzáférni, mert jópár jogosultságkezelő app már figyelmeztetett volna.
Szóval nem a VV app fogja ellopni a hitelkártya számom és a netbank jelszavam.
A spamelés az más kérdés, de Te ha még életedben nem kaptál spamet, akkor tényleg adhatnál néhány tanácsot :)

ő-szinte 2014.01.16. 18:23:10

@sogeking: simogatom, simogatom en... ;}
jahh, hogy a kijelzot kell? :DDDDD :P

paranyuszi (törölt) 2014.01.16. 18:32:53

@ő-szinte: Már megen perverzkedsz! :DDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2014.01.16. 18:34:46

Engem nem nagyon köt le eddig ez a műsor... :( Simont -ha ott lennék- már tuti leütöttem volna, a nyihogo picsuval együtt...
Lehet, hogy szerencsésebb lett volna egy besavazósó. :D

beacska 2014.01.16. 18:36:06

@sogeking: @nosce: tavaly hol néztük utólag az éjszakai streameket? youtube-on?

Kravitz 2014.01.16. 18:54:10

@egyemakisszíved: Ha már ennyire komolyan akarod venni ezeket a ripacsokat, elmondanám, fellökésért nem jár börtön, testi erőszakkal fenyegetés viszont akár 3 év is lehet.
Amikor gollum azzal jött, hogy átmegy hulkba, nem kártyázni hívta a többieket.

malevil2050 2014.01.16. 18:55:53

@nosce: Technikai kérdésekben ezen területen kuka vagyok.Nincs okos telom és nem is lesz,mert nincsen rá kényszerem. Ami valószínű ha le akarnak nyúlni valamit,azt meg is teszik nem kell ahhoz app.

beacska 2014.01.16. 19:10:35

@King of Shadows: tyűűű, köszi...most első nekifutásra belegabalyodtam, mint cigánygyerek a hózentrágerba, de majd megszülöm ;)

amúgy a rosseb az RTL-be, hogy fingatnak minket, hát nem tudják, hogy mi vagyunk a NÉZŐK???? majd jól beszólok a szerkesztőnek!! (az anyukáját azért nem fogom szidni, de megmondom a magamét nekije)

Shoyu 2014.01.16. 19:29:57

lehet, hogy én láttam túl sok flúgost, de biztos vagyok benne, hogy Simon valóban zakkant, nagyon kicsit talán rájátszik, ezt be is vallotta, de az egyértelmű, hogy valami nagyon nincsen rendben nála, éppen ezért félek attól, hogy vagy kikészítik a többiek, vagy ki fogják rakni a villából, mert nem fogja tudni kontrollálni magát, a legelején vagyunk és máris büntetésben van, aki ismeri a házirendet és normális, az nem keni össze öblítővel a falat. Ezeknek az embereknek mindig van teljesen ép részük is, én egy srácot ismertem, aki talán kicsit rosszabb volt Simonnál mégis kitűnő tanuló volt, egy másik srác az ismeretségi körömből paranoiás lett, iszonyat, hogy milyen dolgai vannak, de nem venné észre rajta senki, nem azért, mert leplezi, hanem azért, mert a bekattant része csak akkor válik láthatóvá, ha az összeesküvés-elmélete szóba kerül. Az egyáltalán nem volt furcsa számomra, hogy Simon egyetemre jár, nekem volt autista évfolyamtársam is (mondjuk ő nem tudta elvégezni az egyetemet), az viszont igen, hogy van jogosítványa, azt nehezen adnak olyannak, aki ennyire szét van esve.

Shoyu 2014.01.16. 19:33:24

A pókfóbiát viszont nem értem, látszott, hogy kivan az Aurelio, de én pl. nagyon félek a bogaraktól, ha valaki egy dobozban bogarat tenne elém, akkor a dobozhoz sem nyúlnék hozzá, megkérném, hogy vigye ki, nemhogy még én kiszedjem és eltapossam, az ki van zárva. nekem nagyon fura volt, amit csinált, nem egy átlagos fóbiás viselkedés, mert ahányszor láttam fóbiást az mindig menekült a félelme tárgyától.

beacska 2014.01.16. 19:38:45

@King of Shadows: sikerült beizzítanom, köszi!
Simon a lábára húzta fel a csíkos pulcsiját.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.16. 20:22:42

@Shoyu: Fóbiáink tárgyait nem zárhatjuk mind dobozba, ki irányítaná akkor az országot?

beacska 2014.01.16. 20:48:57

@beacska: megnéztem a tegnapit, visszavonom a kritikát

sogeking 2014.01.16. 22:08:26

@beacska: én élőben néztem a honlapon, de ebben a szériában még egy percet sem sikerült elcsípnem

@Shoyu: kamu

mézescsók 2014.01.17. 10:31:39

@sogeking: Akkor egyetértek (színészkedés 100 %). Azt hittem, hogy a zakkantságot.
@Warlimont: Érdekes lenne. A többiek, ha nem lennének beavatva, nyilván nagyon érdekesen néznének, de Simon hogyan kezelné? Észrevenné és élvezné, nem háborogna azon, hogy koppintják.
@egyemakisszíved: Nincs semmilyen fóbiám vagy nem tudok róla. Ezért aztán nem tudom, kihozná-e belőle a sikitófrászt a pók, ha arachnofobiám lenne. Így, túlspilázottnak látszott.Tériszonyost láttam már, de az nem üvöltözött, hanem csendben majdnem beledöglött: izzadt, remegett, fulladozott, görcsösen kapaszkodott.
Boldog idők: ha csak gumipókot hoztak volna..., volt ott béka, sikló, egér, de élőben ám!
süti beállítások módosítása