Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4x14 - Csobot Adél fázik vagy be van gerjedve?

2013. október 26. 18:53 - Chat Géza

Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a következő Blikkből szedett húsba vágó hírmorzsával lehet agyilag lealjasodni az esti az egyszerű eszközökkel operáló, sztárcsináló X-faktorhoz, hogy Csordás "Gumimaci" Ákost szexajánlatokkal bombázzák. Hát nem pompás? Az egyikük biztos, hogy Tóth Gábriel. *gonosz kacaj*

1.jpg

Úh, a nagyon fasza pickwick-reklám már lement, Isten Bence már bemondta, hogy senki ne menjen sehova, csak azok, akik bebaszni igyekeznek szombat este. A TOVÁBB után van az impozáns tartalom. Hajrá!

Nem hittem volna, hogy ilyen erős nyitány lesz, de Lilura ráerőltetett 60-as évekbeli kurvás dresscode eléggé kivitte az agyamat. Jáj Lilu! Miért kellett bőrnacis riherongynak öltöznöd ezzel a párducmintás felöltővel? Miért? Most tényleg? Ez komoly? Leharcolt háziasszonyok, de még Peggy Bundy sem néznek ki ilyen ramatyul.

1.jpg

Nem is rágódok Szikora felkérődzött "happységén", de még Gabika nekifutásból benyögött "produktuma" sem basz fel, mert ez még nagyon az eleje, és amúgy is jön a Fat Phoenix, akik bizonyosan szétcsapják majd a kezdeti érdektelenségemet, hogy a Facepalmtól nem látva élvezzem tovább az estét.

A Fat Phoenix, a két srác, akik keményebbek, mint a kád széle. (Szikora)

Le is teszem a pennát és átadom magam az ilyen csikidámba oltott aranycsulák lassan csordogáló csermelyébe. Jön a kisfilm, amiben a srácok megmagyarázzák a bizonyítványt, hogy előre meghangszerelik, és felveszik a számokat. Na, aki ezt nem tudta, azt úgy hívják, hogy Szikora RóbertGida. Ahogy rácsodálkozik a 21. század innovációira. 

Íme a Fat Phoenix hamvából való feltámadása, ami most sem következik be. Az ének maga erőtlen, de ezt már heti rendszerességgel kapjuk a hallójáratainkba. Az meg már csak plusz poén, hogy a biodíszletként betoloncolt "táncoslányok" egy-egy gitárt is kaptak a nyakukba és persze pengettek is darabosan, szexin, de azért TÖK FELESLEGESEN. A Kylie Minouge-szám feldolgozása lehetett volna dögösebb, mert erre így csak Alföldi gerjedt be, és ő is csak a CSAJOKRA, ami az ő szájából eléggé odabasz. Ha már a Fat Phoenixet elnézve is inkább a kellékcsajok az érdekesek, akkor ott valami gáz van.

alf.jpgAlföldi ilyen megrészegült, ködös tekintettel élvezi Eckert Anikó produkcióját.

Tóth Gabika mondhat bármit, mert amíg ebben fáraószerkóban feszeng még hiteltelenebb, mint eddig. Na szóval, jön a Torrent oldalaknál is megosztóbb Eckert Anikó. Szexuális, mint bármelyik Ferenc körúti peep show, nincs is vele semmi gond, Gesztinek is kinyílt a csipája és már drukkol is a lánynak. Pedig szerintem max egy ötödik hely dukál neki, de lehet, hogy sokat mondtam. Amúgy Amy Winehouse Back To Black című dalát énekelte, de ezt is utólag kellett kipuskáznom, mert engem speciel sem az eredeti, sem pedig a magyaros akcentussal (ejtsd: ákszentussal) előadott feldolgozás sem fogott meg. (Update: A vasárnapi eseményeket elnézve nagyon optimista voltam Anikóval szemben.)

A női szívek megdobogtatója, és mégsem szívsebész Csordás "Gumimaci" Ákos érkezik, aki férfi szemmel csak azért is egy büdös kis pufóka fóka, aki ráadásul sír is a hülye haverja kiesése miatt, pedig hát egyel kevesebb vetélytársa lett a múltkori kiesés lendületével. De hát mit értek én a lovakhoz. Szól is a Fall Out Boytól a Thanks For The Memories, aminek az alapja megint túl hangos, viszont az ének megszokottan jó, de az nagyon nem metál, ahogy Ákos simogatja saját testét. ez Gabikának tetszik, látszik is, hogy két pofára tömné Áki fajbunkóját. Oppardon.

3.jpg

Szikora megint imádkozik és jóistenezik, hogy mekkora zenei hiszek egy volt ez. Alföldi azért megmondta, hogy ez azért csak egy művi fos volt, míg Gabika csak kiáll a saját maga igazáért, hogy Ákos szexin táncol, és lesz ez még így a továbbiakban, ne tessék befosni. Ja, és Ő szereti Ákost, más nem számít. A túlfűtött szexuális feszültséget az alábbi képsorok példázzák hibátlanul.

tg.gif

Jó, Sixx nem éppen egy Szarvas, de azért ez is ott van a szeren. Felhívnám a figyelmet Szikora arckifejezésére. Priceless.

Péterffy Lili érkezik egy kellően visszafogott számmal, ami profin meg is van csinálva, hallani is mindent, csak hát a Belmondo szám, amit énekel, na az alapból egy raklap szellemi guano. De a szívem szakad meg, hogy a két hete kihullott MDC-s gitáros csákók tolják a kíséretet. Zsírok. Persze Gabikának a szó Pély Barnás értelmében nem jött át a produkció. Oszt kit is izgat, ugye? Geszti is lócitromba harapott reggel, ezért balta, Steven Seagal arccal meg is mondja, hogy szerinte szar volt, vagy még az se. De Péterffy Lili azt mondja, hogy ezzel azért ő ám kiénekelte a lelkét. UGYANÚGY, MINT MINDENKI MINDEN EGYES KIBASZOTT HÉTEN! Anyukám!

Bozsek Márk érkezik, aki most leginkább Alföldinek fogja megmutatni a tutit, de én azért Geszti légdobolására is ráfedeznék hirtelenbe. Egész jó ez a Kings of Leon, de a háttértáncosok jobbak, az ő szexük odapörkült a színpadra, de Márk csak szűzi Barátok közt maradt, bármit is jelentsen.

4.jpg

"Volt bennem feszültség bőven, meg van még most is, de majd kipisálom." Mondta volna korrektül Bozsek Márk, de csak annyit mondott, hogy köszöni szépen Alföldi szép szavait, most már nyugodtan fog aludni.

Ezt az off topikot továbbra is tartom, hogy egy valami húzhatná fel az X-Faktor érzelmes dalok tematikáját, de igazából bármelyik adást, ha valaki a Haccalari bombát ropná a Dögös Robitól.

fekete özvegy.jpgFekete Özvegy, Sado Mazo, Domina, Lollipop.

Batánovics Lili kisfilmjében a kishitler Alföldi megtanítja, hogy kell átélni a dalt, de annyira elvitt az aláfestő zene metálos húzása, hogy pont nem figyeltem Lili mennyire áriázik és mennyire nem. (A szembekötősdiig szarul nyomta - mondja Alf - de utána Lili lett a két lábon járó tiszta zenei hangok ábécéje. Rihanna Unfaithful című számát előadva kajak be is ugrik, hogy Batánovics Lili a magyar Rihanna, csak VV Anikós pufóka arccal. ja, amúgy persze arany folyik ki a torkából, amikor énekel, és ő az egyetlen esélyes kábé, mert cuki meg minden, de Gesztinek megint Szomorú Disznószar fejet vág és rendre oltja Lilit, amire Szikora is rácápázik, mert önálló gondolat híján jó az előbb hallottakat szajkózni. Gabika is beszáll az ekézésbe, mert szerinte se volt ez a dal átélve. Alföldi se ajnározza agyon Lilit, de azért megmenti a helyzetet, hogy ez egy új dolog. Lófaszt, gondolja magában Lili, és mondja is Lilunak, hogy ő richtig megértette mitől vergülődik Rihanna a dalban. Kér, hogy ezt most nem fejtheti kis egy kisebb szeminárium keretein belül, mert kajak végig hallgatnám a tételesen felépített "Hogyan éltem át Rihanna popslágerének érzelmi mondanivalóját" védőbeszédet.

ex.jpgAz Ex az X-ben. Nem hinném, hogy véletlen.

Szabó Ádám érkezik, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mennyire az ex barátnő és a közte lévő szexuális túlfűtöttségen lovagol az X-Faktor. A kisfilmben is látszik, hogy Ádám már nem részesül  a mindennapi tipi tapi dínóban, és ettől bizony nagyon bús. Erre a hangulatra erőszakkal rámenve szól is teljesen off beaten a Sweat Dreams zongoraszólama, aztán csak feltolják a hangerőt, sunyin bekúszik a zúzás, bejönnek a kurvák, és ezzel meg is van mentve a produkció. De még hogy, te jó ég. Aztakurva! Kalapács Józsi nem sikított ekkorát a Tépett Madárban. Gabika arcára meg még bre írással is felvésődik a dákóhiány. Alföldi és Gabika a mentoráltjaik ekézésében élik ki egymás iránt érzett gyűlöletüket, így Alf most is csak fikáz, Szikora mond valami teljesen mindegy-jellegű dolgot, Geszti szavait összefoglalva pedig: Szabó Ádám az X-Faktor bádogembere, aki majd egyszer biztos kap egy szívet.

Danics Dóra jön, aki a kisfilmjében a könnyeivel küszködve mondja el, hogy most mit érez. Na lássuk. Anna and the Barbies Márti dala szól - ami leginkább a "Kezdjetek el élni" strófáról lehet ismerős - , ami egy siratódal, azt azért ne felejtsük el, és szépen lelkünkre rámászva jön is fel, csak a fellépő gúnya és a nótakesergő képzettársítása zavar össze kicsit, hogy miért van ilyen félig megtépett ruhában Dóra. Szikorának sikerül is lehúznia a klotyón a soha nem látott érzelmi mélységet megélt produkciót azzal, hogy valami teljesen oda nem illőt mond. Ahogy a jó tanári mondás tartja: "Ha csendben maradtál volna, fiam, akkor okosabb maradtál volna." TRÚ, nagyon is.

6.jpg

Lilu bemondja, hogy senki sehova mozdulni ne merjen, megvár még mindenkit az a csík kábó a Morrison's üvegasztalán, a reklám után jönnek azok, akik még nem voltak.

7.jpg

Na, csak sikerül a reklámoktól bezombult embereket felébreszteni azzal, hogy a Jacko arcú Csobot Adél üvegvágóan peckes mellbimbóját tolják totálba. Nem is érdekel már a By The Way, hiába palacsintáznak a Szikora kúriában, amúgy is egy erőtlen fos ez a Toto sláger, pláne úgy, hogy nagyon érezzük Szikora kényszeres Afrika iránt érzett imádatát, és szinte érezzük is, ahogy otthon a falat rugdosva duzzog, hogy miért nem ő írta a KFT Afrika című slágerét. Szinte feleslegesen van napi 24-ben haptákba vágva szafari kompatibilis szettben.

bwt.jpgBy The Way: Szikora palacsintát töm. (grátisz Beatles-póló)

wut.jpg

Végére jön a nagyágyú, Krasznai Tünde. A kisfilmből kiderül, hogy van egy elég ramaty állapotban lévő bikája, akibe hót szerelmes. Ugye, hogy milyen jó ezt tudni. Szól is a dal (Lana Del Rey Blue Jeans), ami az este korábbi produkcióit nézve ugyancsak szénné van visszhang-effektezve. Tünde egyszemélyes színpadi jelenléte teljesen nagyképű és erőtlen volt, meg azért beakadt pár hamis, fals hang is. Ezt Gabika is megmondja, mert szerinte is megerőszakolta a dalt. Na. Szikora behódol, mert hát nehogy ő kritizáljon a maga R-Go múltjával.

106 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockjano 2013.10.26. 20:33:23

nagyon műanyag mint mindig….

Bacchusz 2013.10.26. 20:34:18

Csak én láttam úgy, hogy Gabikán a múlt hetinél is rövidebb ruha van. Minthogyha a bevonulásnál látható lett volna, hogy mi is van alatt

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 20:36:19

Eckert Annistont most először nem kapcsoltam el. Igaza van Szikorának, tényleg volt benne valami Eszenyi Enikős. Nem tudom milyen lehetőség van a képekre, de egy EA összevonja a szemöldökét kép lehetne :-)
Alföldi és a fatfőnix haját ma megdizájnolták. Tóth Gabi nyakába meg csillogós asztalterítőt raktak.

rockjano 2013.10.26. 20:38:28

még az a jóhangu csordás srác is nagyon gyenge

Valahogy kevés…szar a szám is…. áhhhhh

Bacchusz 2013.10.26. 20:41:01

Csordás srácnak a bevezetője kicsit félrevezető volt. Nem figyelek oda egy pillanatra s azt látom, sír, hogy elvesztette a kis öcsit. Aztán persze kiderült a titok nyitja. :P
Maga a szám, igaza van Alföldinek, a végére ért be, az elejét untam.

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 20:46:30

Plili: Hú, a végén volt egy pár érdekes hang

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 20:49:23

TGabi most visszavág Alföldinek Plili értékelésnél Gumimaciért

rockjano 2013.10.26. 20:50:00

Ez a lány viszont tetszett…nem értem mi a gondjuk vele némely mentoroknak… jó nem ő a legnagyobb énekes de magához képest teljesen rendben volt...

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 20:53:43

Valahogy nem hiszem el BK Márkról hogy kemény

judy7 2013.10.26. 20:54:20

Hát szerintem P. Lili gyenge és semmilyen volt. Ha magyar nyelven énekel tényleg jobb mintha az angollal próbálkozik, de... nincs benne semmi pláne.

rockjano 2013.10.26. 20:57:18

valami nagyon kijött márkból csak az nem a hang volt… szimpatikus srác amúgy de nem énekes...

rockjano 2013.10.26. 21:12:12

Ez a Batánovics lány viszont tud énekelni az nem kérdés…

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 21:13:02

Egyértelmű, az első ma ami tetszik

rockjano 2013.10.26. 21:13:43

kicsit azért kevés volt….

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 21:15:01

Van itt már taktikázás a mentorok részéről

rockjano 2013.10.26. 21:19:34

ez a Márk nem rossz csak szörnyen néz ki….kicsit túlénekli (nem kicsit)

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 21:19:58

Gondolom ez a piszkos Szabó Ádám

pneumónia 2013.10.26. 21:20:37

Katasztrófa ez az egész műsor, szerencse hogy közbe, hogy csinálok vmi mást is.

rockjano 2013.10.26. 21:23:24

mentorokat lelőni….

magdus_1983 2013.10.26. 21:26:33

@lujzika666: Tetkó lesz az szerintem. Elsőre én is harisnyakötőnek néztem, de mivel egyre rövidebbek a ruhák, és minden adásban ott figyel a combján, szóval gyanús, hogy tetkó.

judy7 2013.10.26. 21:27:26

Danics Dórára mit húztak ruha helyett?

judy7 2013.10.26. 21:31:03

Vessenek a mókusok elé, nekem nem teccik ahogy Dóra énekel. Tényleg mesterkélt, nem tud róla leszokni, pedig amúgy jó lenne.

GHG 2013.10.26. 21:32:14

Megint elhangzott a "megérkeztél" szó! Egyszerűen vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Hát gondolkodjunk már kérem!

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 21:32:39

@judy7: Nekem is túlteng benne a színház

AnnaKarenina 2013.10.26. 21:38:21

Kérem szépen:
- Fat Phoenix: minősíthetetlenül gyenge
- Eckert Anikó: HAMIS, kit érdekel, hogy Eszenyi Enikős, Eszenyiből már van egy
- Péterfi/fy Lili: tud énekelni, nem hamis, nekem tetszett
- Szabó Ádám: erőltetett és mesterkélt volt
- Batánovics Lili: ma kifejezetten rosszul énekelt, kásás volt, elhadarós, néha még hamis is
- Danics Dóra: teljesen jó volt
Szerintem a mentorok indoklásai mögött az húzódik, hogy ők tudják, kire nem érkezik elegendő szavazat, azt akkor is lehúzzák, ha jó. Ld. Péterfi/fy Lili.
Szerintem ma is ő lesz az egyik párbajozó.
A mentorok pedig szintén minősíthetetlenül rosszak. (Gabi ugyan megemlítette, hogy Eckert A. néhol hamiskás volt, de hát az itt előny.)

BelAmi 2013.10.26. 21:39:55

Ki az a bunkó, időnként üvöltöző fickó Lilu mellett?

BotloB 2013.10.26. 21:43:21

(tudom, hogy nem reklámhogyvót, de mi ez az új rendszer, hogy mindent az "Avatárhoz" viszonyítunk?)

GiaMarie 2013.10.26. 21:44:18

OMG,Csobot Adél...elértük a gödör alját,innen nincs tovább!MOST kapcsolok át a Comedy Centralra...

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 21:44:28

Csadél hogy hegyesedett :-)

Bacchusz 2013.10.26. 21:44:30

Adélka dekoltázsa: Újabb csúcsot ért el a műsör.

rockjano 2013.10.26. 21:46:16

Adélnak kint van a cicije de nagyon édes (milyen is lenne???)

rockjano 2013.10.26. 21:47:37

Dóra igenis jó volt, jó kicsit ő is olyan csajos de hát nagyon fiatal még ő is...

rockjano 2013.10.26. 21:48:44

Ez a Bytheway volt már jobb….

magdus_1983 2013.10.26. 21:49:59

Toto Africa nekem nem igazán szerelmes dal

AnnaKarenina 2013.10.26. 21:51:09

@Bacchusz: ú helyet nem ö-t akartál írni? :)

AnnaKarenina 2013.10.26. 21:55:09

@AnnaKarenina: persze -helyett-
És tudom, fúj, @AnnaKarenina.

Van már ilyen nick? 2013.10.26. 21:55:30

@rockjano:
Akkor egyszer megmutathatná.
Most nem sikerült, nagyon lapos volt az egész (nem a csaj, a produkció).

Eddig Szabó Ádám meg a By The Way mutatott valamit, Bozsek Márk egy keveset, a többiek semmit.

Többnyire szarok a számválasztások is, és azokat is rosszul dolgozzák fel.

@AnnaKarenina:
Eckert nem volt hamis.
Vegyél fület magadnak.

Kásás ének? Ezt milyen zeneiskolában vagy zenekritikusképzőben tanultad? Csak mert baromság.

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 21:56:02

A múltkori jobban tetszett Tündétől

rockjano 2013.10.26. 21:56:47

Személyes kedvencem a Tünde de ez most nem volt annyira jó...

Van már ilyen nick? 2013.10.26. 21:56:58

Még Krasznai is gyengébb volt a szokottnál, Danics szintén.

rockjano 2013.10.26. 21:57:59

Kicsit kevés volt a hang a Tündében tud ő ennél jobbat...

Bacchusz 2013.10.26. 21:58:08

@AnnaKarenina:
De igazad van!! Olyan látvány után nem könnyű egy kézzel írni. :D :P :D

BelAmi 2013.10.26. 21:58:43

Ne bántcsátok Adélkát! Ő bár egy kicsit butácska, de nagyon, nagyon szeretetremé9ltó.

rockjano 2013.10.26. 21:59:05

@Van már ilyen nick?:

Szerintem túlizgulja mindenki...

Nem volt egy erős este az tuti...

rockjano 2013.10.26. 22:00:27

Valahogy így élőben gyengébbek mint a válógatókon voltak. Túlerőltetik túléneklik stresszelnek..biztos baromi nehéz persze...

AnnaKarenina 2013.10.26. 22:01:36

@Van már ilyen nick?: Eckert annyiszor volt hamis, hogy még Tóth Gabi is megemlítette a nagy dicsérgetés közben. Eckert énekesi szempontból egy lufi (ld. Tolvai, Csobot, a nagy elődök).
Batánovics nagy kedvencem, de ez most nem volt jó. Ez a szám nem volt rendesen elénekelve, azaz valószínűleg nem gyakorolta eleget, pedig eddig nem vettem észre, hogy gondja lenne a kiejtéssel, vagy bármivel. Ő ezt most úgy énekelte, mintha valaki kásásan, hadarósan beszélne, így értettem.

Van már ilyen nick? 2013.10.26. 22:15:33

@AnnaKarenina:
Erőtlen volt (bár a múlt hetihez képest sokat fejlődött), de nem volt hamis.
Tóth Gabit meg ne tekintsük hozzáértőnek, de még csak képzett énekesnek se.
A mentortársaságban egyetlen zenész van, Szikora, tőle fogadd el, ha azt mondja, hamis. A többitől ne.

AnnaKarenina 2013.10.26. 22:18:42

@Van már ilyen nick?: Szerintem kár értekeznünk. Tóth Gabi szerintem egy világklasszis énekesnő lehetne, ha nem ide születik, a hallása biztos, és nem volt hamis élőben sem.
Sőt, nekem is van fülem és hallom.

Van már ilyen nick? 2013.10.26. 22:35:43

@AnnaKarenina:
Tóth Gabinak tök átlagos hangja van, és élőben ő sem az igazi. Ha nem ide születik, meg nincs az az előnye, hogy előző évben a nővére nyeri a Megasztárt, a kutya nem ismerné (ott az eddig talán leggyengébb felhozatalból lett harmadik úgy, hogy részben a nővére érdemeit vette figyelembe a zsűri).
Amerikában minden utcasarkon 10 nála jobb hangú csaj énekel, és mégse viszi semmire, csak a kenyérre valót keresi meg.
A hallása biztos - itt kellett volna röhögni?
Füled meg biztos van, csak zenei hallásod nincs ezek szerint.

Huncutkukac (törölt) 2013.10.26. 23:02:55

@Van már ilyen nick?:

Én nem is tudom, de az 50 évem ellenére, ezt a Tóth Gabit nagyon sunáznám.

Hang ide vagy oda, tehetség annyi, amennyi, de bíz' isten degeszre tömném...

nyuszi01 2013.10.26. 23:10:23

@Van már ilyen nick?: és te meg az Eckert Anikónak kije vagy, hogy ennyire véded??? Már a múltkor is a comment.com-on annyira osztottad a népet, hogy így nem volt hamis meg úgy, holott mindegyik mentor megmondta, hogy szar volt, egyedül Alföldi nem, de az ő védőbeszédén még a közönség is visítva röhögött (keresd vissza nyugodtan, tisztán hallani). Ma tényleg sokkal jobb volt, mint a múltkor, én se hallottam hamisnak, és ez a stílus is jól áll neki. Viszont a múlt heti nagyon ergya volt.

Most B Lili se tetszett, na ő hamiskás volt meg a kiejtése is olyan fura volt, és tényleg olyan hadarósan énekelt. P Lili nagyon semmilyen, remélem ő hullik ki, a Phoenix szintén nem volt vmi jó, és most a BTW se remekelt, pedig bennük bíztam. Tünde se tetszett annyira, egyedül Danics Dóra és E. Anikó, meg talán Szabó Ádámnál láttam még valamit, bár nála elb.szták az exbarátnős videóval. Azt mondja, nem lesz túl a csajon soha, erre két kommentem van: 1. Dehogynem, 2. Hát ha minden nap ő simogat a táncpróbákon, és folyamatosan szem előtt van, úgy tényleg a büdös életben nem leszel túl rajta.
Bozsek Márk nem tetszett, gyenge volt, Csordás Ákos szintén, wtf?

Úgy összességében meg megint egy nagy kérdőjel volt a tematika és a dalok összhangja, nem sok szerelmes dal volt benne, maradjunk ennyiben.
A végére meg nagyon kellett Adélka és a dekoltázsa, Bencének még a hangja is elment, nagyon gáz volt. :D

AnnaKarenina 2013.10.26. 23:11:59

@Van már ilyen nick?: Azért mondtam, hogy kár értekeznünk, mert mást hallunk. De jelentsd ki nyugodtan, hogy Eckert Anikó egy nagy énekes, aki tisztán, pontosan, szépen énekel. :)
Én a fülemre hallgatok, mentori vélemény sem érdekel, mert a műsor érdekében nagyon is óvatosan bánnak a kritikával -ld. még Fat Phoenix pl.- , Szikora félti a csapatait, nem fog ő kritizálni igazán senkit, vagy még pontosabban, csak akkor kritizál, ha a többiek is azt teszik. :) Döbbenten hallom, hogy amikor Danics Dóra csak áll a színpadon és talán 1-2 kézmozdulata van, akkor is mesterkélt. :)
Tolvai Renáta és Csobot Adél is meg tudott nyerni egy-egy tehetségkutatót a végtelen hamisságával, rajongóik is vannak, de attól még nem tudnak jobban énekelni, hát megcsinálják a hangjukat is.
Leírhatod 100x is, hogy nincs zenei hallásom, akkor is hallani fogom a hamisságokat. Kíváncsi lennék, hogy a Fat Phoenixet milyenek hallod?

Kemencés Szittya Buci 2013.10.27. 01:01:18

Mit hallgattok ti? EA nem volt hamis?
És én még csodálkozok, hogy versenyben van.
(15 évig zenéltem, szóval van hozzá fülem.)
Ez a Vájnháusz szám kb 5 hangból áll, és még azt is botrányosan rosszul énekelte.
És egyesek még a P Lilit küldenék el, akinek legalább van némi hangja.
Hiába, bulvárFuckThor.

Pepe135 2013.10.27. 06:44:29

EA -t jó volt hallgatni-nézni!
Nem érdekel, hogy a zeneakadémiáról a sznobok mit írnak. Még csak az se, hogy az ének vagy a látvány miatt tetszett!
A fiúk ezúttal az ordító szamár, a karaoke klubban című számot adták elő - értékelhetetlenül rosszul.
És Péterfy Lilit is megvédem. Jól énekelte a dalt. keressetek rá, a Belmondo név alatt... Az a baj, hogy kb 6 versenyzőnek kellene kiesnie, akik egyformán rosszak voltak!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:00:21

@lujzika666: Utóbbi lehetett, ez a nő (amíg meg nem szólal, biza') egy Istennő (is tud lenni)...már öltözetileg-vetkőzetileg, szemrevételezvén..

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:02:12

@Pácsó Ármándó: Az Eszenyi ott volt benne..de ott is maradt..ma nem Aniston kisasszony volt, valőban! (szimplán gyengus, de az stabilan!:-)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:05:03

@rockjano: Dóra rétegzenész/énekes, kis alter beütéssel..nekem beválik, bár nem egy világszám.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:10:35

@Pepe135: Lili nagyon jól adta elő a Belmondót, szerintem. Egész este egyszer lúdbőröztem, nála!
Ennyit a szakmáról és a kémiáról egyelőre.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:21:26

Így a negyedik adás után sommázom véleményem: A három döntős: Krasznai Tünde (a végén nyertes a háttere miatt és azért, mert megérdemli), valamint Ákos és Danics Dóra, aki végül harmadik..Ákos nem nyer, mert pasi és végre nőnek kell- bármit jelentsen is ez Tünde esetében, aki egyébként nálam egy igazi díva, csak sajnos ugyanaz a hibája, mint anno egy másik dívának..erről tán később!

judy7 2013.10.27. 08:31:29

Egy közös motívumot azért felfedeztem: én a Fat Phonixszel vagyok úgy, mint a pasikommentelők P.Lilivel, az Aniston-utánzat jánnyal vagy tavaly Adélkával: igaz, hogy szarul énekelnek, de elnézegetném őket egy darabig :D

Az én favoritom a messze-messze Batánovics Lili, ő az egyetlen a mezőnyben, akiben van valami különleges (igaz, tegnap este tényleg nem hozta a maximumot). Jó lenne a pornós lány is meg Dóra is, de mindkettőnek ugyanaz a hibája: nulla természetesség az előadásukban. A fiúk közül? A jelenlevők közül egyik se.. Tóth Gabi kiejtette azt az egyet, akiben tényleg látszott valami X-faktor szerűség.
A BTW? Néha látok bennük valamit, néha nem. Tegnap inkább nem, mint igen.

aranyláz 2013.10.27. 08:32:54

@rockjano: "Valahogy így élőben gyengébbek mint a válógatókon voltak. Túlerőltetik túléneklik stresszelnek..biztos baromi nehéz persze..." Épp ezt akartam mondani, hogy senkinek nem tűnt még fel, hogy általában szarabbak a produkciók, mint a válogatókon voltak? Szerintem azért, mert ott még nem volt akkora tét, itt meg má minden szarra figyelnek(táncosok, vetítés), csak éppen a zene vész el valahol közben. Tökéletesen jellegtelen előadások jönnek futószalagon. Kiherélt, művi az egész.

Amúgy ezt a hamis/nem hamis dolgot túllihegitek sztem, nekem sokkal fontosabb, hogy magával ragadjon egy előadás. Hiába énekel jól, ha semmit nem mozgat meg bennem. Király L. Norbi pl. hangilag, meg énekben se volt egy nagy szám, de pont leszarta, ki mit vár tőle, fölment, és kurva jól elnyomta a nótát.

judy7 2013.10.27. 08:42:08

@aranyláz, @rockjano: Lehet, hogy időgond van.
A válogatóra mindenki azzal ment, ami kurva jól ment neki, itt meg elvileg hétről hétre új dalt kell betanulni. A sok bulvár szirszar, Fókusz, közös palacsintasütés, meg állatkert, egyebek, a táncórák mind időt vesznek el. Nem biztos, hogy elég idő marad a dalokat gyakorolni.
Bár biztosan jön majd valaki, aki erre azt mondja marhaság :)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 09:17:06

@judy7: Marhaság! Nem az, amit mondasz, hanem az egész..:-P
Itt már nem énekeseket keresnek, hanem eladható árut és itt bukik az egész, sms-tül együtt!

aranyláz 2013.10.27. 10:39:02

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): így van, bedarálja őket a gépezet, lassan, de biztosan

all in all you're just another brick in the wall

Pácsó Ármándó 2013.10.27. 10:59:41

@judy7: A tábor után ha jól emlékszem volt 2 hónapjuk az élő adásokig. Tóth Link Marcinál hangzott el, hogy mentoranyja 19 számot szedett össze neki és azokat kellett hetente beosztva megtanulnia ezalatt. Nem hétről hétre lepik meg őket.

R.T. Flakfizer 2013.10.27. 11:48:51

a piros ruhás nő elég jól néz ki, csak a feje kiköpött Michael Jackson - ezen fotón legalábbis.

nyuszi01 2013.10.27. 12:20:53

@aranyláz: egyetértek veled, én is ugyanígy gondolom, hogy pont leszarom, hogy vannak-e hamis hangok, ha az előadás attól élvezhető és magával ragad. Köszönöm a megfogalmazást!! :)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 12:38:55

@R.T. Flakfizer: Telitalálat! :-D
Csak azt tudnám, az ütközői kire is hajaznak..

rockjano 2013.10.27. 12:45:42

@judy7: Időgond meg nem ők választják a dalukat hanem mások nekik és nemigen érzik talán sajátnak…meg igen élőben milliók elött nehezebb pláne egy nem teljesen profinak.

És sok nagyon rossz dalválasztás meg hülye táncolgatás, táncosok stb...

Kemencés Szittya Buci 2013.10.27. 13:18:48

@nyuszi01:
De érted, afelett nem tudok napirendre térni, hogy bántják a fülemet a hamis hangok, így mi a fene ragadna magával? A táncos lányok az "énekesek" mellett? Akkor nézek táncshowt, vagy valami ilyesmit. Ez egy énekversenyszerűség akarna lenni, énekeljenek jól.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2013.10.27. 15:57:10

Összességében gyengébb volt ez a kör, mint az előző, Eckert Anikó (hamis, erőtlen előadás) és a Fat Phoenix (óbégatás) katasztrofálisak voltak, Batánovics Lili jócskán elmaradt önmagához képest. Szabó Ádám produkciója eléggé szétesett volt, Bozsek Márk erőlködött csak, valahogy így kellett volna előadnia: www.youtube.com/watch?v=eGUZsmF0RzU , Péterffy Lili viszont jól, hatásosan éneklt most. A Bytheway jobb (szólamok kidolgozása,koncepció) is és rosszabb (kevésbé gördülékeny előadás) is volt egyszerre, Danics Dóra szerintem elkapta a dalt és újraértelmezte, magára szabta, jó volt, Krasznai Tünde viszont kicsit túldrámázta az egészet, amúgy jó volt ő is alapvetően. Lilu nagyon dögös volt ebben a 80-as évekbeli retrócuccban.

R.T. Flakfizer 2013.10.27. 16:24:13

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
én mondjuk nem panaszkodok, de hajazhatnának rám is ;) (ha egy kicsit más értelemben használjuk a kifejezést :D)

Timi1983 2013.10.27. 18:56:08

@lujzika666: odatetováltatott egy harisnyakötöt hangszerrel, vagy vmi ilyesmivel

zsolt_22 2013.10.27. 20:50:17

Hogy ennek a Batánovics Lilinek milyen egy beképzelt, idegesítő feje volt az eredményhirdetés alatt végig. Most nagyon röhögök, hogy ő párbajozik :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2013.10.27. 20:52:02

@zsolt_22: Pedig énekhang alapján neki kell továbbjutnia!

zsolt_22 2013.10.27. 20:53:17

Persze, ő a jobb, tovább is fog jutni simán. De akkor sem kéne ennyire felfuvalkodottnak lenni. FP-nek már rég ki kellett volna esnie...

hannamontanna 2013.10.27. 21:02:35

Jesszus de gyenge volt Anikó..biztos a hangosítás..vagy ilyesmi.

judy7 2013.10.27. 21:17:39

Esküdni mertem volna hogy a Fat Phoenix fog Anikóval párbajozni. Fene tudja, én nem éreztem Anikó átütő egyéniségét, viszont a lábai konkrétan jók. Vagy ez egy énekversenyszerűség lenne? :D

mézescsók 2013.10.28. 11:40:03

Nem volt egy nagy eresztés a szombat este.
- Fat Phoenix: valaki már előbb említette az ordító szamarakat. Hát, pontosan.
- Eckert Anikó: minden előző szereplését felülmúlta. Amy Winehouse Back to black c. dala jól állt neki. És nem, nem volt élvezhetetlenül hamis. Néha félrecsúszott, de A. W. dalába belefér. Szerintem is új arcát mutatta.
- Csordás Ákos: Chatnak innen üzenem, hogy nemcsak férfiszemmel pufóka fóka.
Amúgy nem lett volna rossz, de az altest erotikusnak szánt simogatása minden halomba döntött. És még erotikus gondolataim sem támadtak vele kapcsolatban. Tiszteltetem Gabika gusztusát.
- Péterfy Lili: végig az járt az eszemben, hogy Janicsák Veca alteregó mind megjelenését, mind stílusát illetően.Pedig ez a Belmondo szám többet érdemelt volna.
- Batánovics Lili: bőven alulmúlta az egy héttel ezelőtti Greaseből szalasztott dundust. Semmilyen szinten nem volt jó. Lehet, hogy Ő úgy érezte, hogy maradéktalanul megértette, miről szól a dal, de nem jött át.
- Bozsek Márk: egyáltalán nem jut eszembe róla semmi. Vajon miért is?
- Szabó Ádám: Meglepően felszabadult nak tűnt nekem a Sweat Dreams dallal, csak az a körítés ne lenne a személye körül. Az énekben már majdnem eléggé piszkos volt.
- Byetheway: nehéz a jót felülmúlni. Nem is sikerült.
- Danics Dóra: Márti dala az Anna and the Barbiestól (Kiss Tibivel megfejelve) dala egy közhelygyüjtemény, ezért aztán a nagyérdeműnek bármikor be fog jönni, dallamát tekintve sem túl bonyolult. Viszont pont olyan jól elpuskázható bárhol, bármikor, mint anno a Most múlik pontosan, majd fogja énekelni boldog-boldogtalan. Hogy miért volt mesterkélt? Mert látszott az elhatározás: én most pokolian eszköztelen és egyszerű leszek. Ettől nem lett az.
- Krasznai Tünde: alulmúlta a múltkori teljesítményét és kicsit mintha tényleg kezdene nagyobb lenni az arca. Azért talán még akad tükör, amibe belefér.

hannamontanna 2013.10.28. 13:51:27

Én több dolgot sem értek... B. Lilivel vajon mi történt? Olyan fejet vágott, mint aki meggondolta magát, és inkább haza akarna menni. Azért érthetetlen, mert a hangja jó, csak ez a szombati éneklés kicsit sótlan volt. Egy pontra szegezte a tekintetét, elénekelte, aztán ennyi. Lehet hogy elképzelte, hogy be van kötve a szeme...? Szerintem ha már beválogatták, bíztak benne, akkor értékelje, és akár még élvezhetné is, ne kelljen azt gondolnunk, hogy terhére van ez a felhajtás. Ez az Anikó lehet hogy jó celebanyag, de igen gyenge. Nem tudom mit látott benne Alföldi R. Bozsek Márk lehet hogy elhitte, hogy átjött a produkció, de szerintem elég darabos volt: az éneklési szünetekben fura módon megállt és nézett, mint aki várja a következő énekelni valót. Szabó Ádám már végtelenül irritál. Ez a túlzott megfelelni akarás, és erőlködő önigazolás már nem szimpatikus. Bár lehet hogy csak tényleg apuka hajtja ennyire. Apuka jobban akar már szerepelni, mint Ádám. K. Tündén meg nem kell csodálkozni, hogy elszállt: ki nem szállna el, ha azt mondja neki Alföldi, hogy már a szerepen gondolkodik, amit neki adna? A mélypont pedig Adélka dekoltázsa. Szimplán közönséges volt, de ennyit is vártunk. Igazából van akivel bármit meg lehet tenni, ő ilyen. Legalább lenne jó melle... Nem tudom, hol lenne, ha nem ő Istenes B. csaja. Persze egy év, és ott lesz, ahol kell.....

Pácsó Ármándó 2013.10.28. 15:35:23

@hannamontanna: "A mélypont pedig Adélka dekoltázsa."
Volt ott két csúcspont is :-)

JOKKA21 2013.10.28. 16:47:44

Sajnálom, hogy kiesett Anikó, szerintem aranyos csaj.Hajrá Dóra és P. Lili!

nyuszi01 2013.10.28. 20:40:51

@Kemencés Szittya Buci: nem is arra gondoltam, amikor élvezhetetlenül hamis, és kb a falat kaparom... (mint tegnap Anikó párbajdala) Hanem arra, amikor lehet, hogy 1-2 hang félrecsúszik (és zenei képzettség híján az ember észre se veszi, mert annyira nem feltűnő - csak a zenei múlttal rendelkezők hallják meg), de maga az előadás hangulatos és magával ragad.

hannamontanna 2013.10.29. 08:08:16

@Pácsó Ármándó: Háhá.... ja. Elég gyengécske, de volt...:-))))

sorica123 (törölt) 2013.10.31. 00:40:21

@rockjano: megint sikerült beleszaladnia a biciklizőmakimajom szerepkörbe. Olyan, mint egy csiniruhéjéban homokozóban kézenálló őszinte kislány. Mondjuk ettől még azt nem lehet tőle elvenni, hogy a hangja jó, meg nyilván előadónak is jó emberanyag, de nekem egyelőre biciklizőmakimajom.
@nyuszi01: na ilyenkor szoktam én beszólni, hogy akkor viszont technikailag lehet, hogy hamis, de előadásnak éppen, hogy igaz. Azt nem bírom, amikor a jellegtelen vagy technikailag kifejezetten rrrosssz előadó küzd a túlélésért és a levegőért, és ezt megpróbálja őszinte átélésnek álcázni, de az, hogy egy-két _hang_ nem tűpontos, óbáz... ha azt kiszúrom és idegesít, akkor más baj is van ott.
@mézescsók: KT: jó lenne nem belecsúszni abba, hogy összekeveri a színpadi határozottságot a széles gesztussal, nagymellénnyel kivitelezett ívesen semmilyen odakenéssel.

Pácsó Ármándó 2013.11.02. 17:26:33

Megint élő lesz a Faktor?

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.04. 09:46:10

Gézu merre vagy?:)

bojkottálom a műsort, mert a kövér főnix még mindig nem esett ki....

mézescsók 2013.11.04. 11:13:33

@sorica123: Most kicsit jobb volt, mint a múltkori, de még lenne miből visszavenni.
süti beállítások módosítása