Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x03 - Opening Pandora's Box

2013. október 09. 15:00 - kardigan

Múlt héten Colton próbált beleszarni a müzlibe, de az nem hagyta magát, Rupert elhúzott, a Tadhana meg kiszavazta Tysonné Rachelt. A Galangban vidor a hangulat, arról beszélgetnek, hogy ki fogja megnyalogatni Tyson cupcake-es övcsatját, hát ennyi cukiságot a Káosz Ördögi Hercege nem bír, megpróbálja megbeszélni, hogy ki nem fog játszani a challenge-en, de persze esélytelen, jaj hagyjál már, reggel van. Aras kicsit vigasztalja Coltont, de kb azzal, hogy reménykedjen benne, hogy valaki nála is idegesítőbb lesz, ugye ez tök reménykeltő szerintetek is.

01.png

A Redemption arénában kiderül, hogy Tyson okos, és rögtön tudja, hogy Rachel miatta van ott, szeretem Tysont. A szeretetem kicsit meginog, amikor Rachelt kérdezi meg, hogy cseréljen-e vele, de a csaj hálistennek jobb fej, mint Rupertné, és esze ágábn sincs ennyire kibaszni a pasijával. Mellesleg gyorsan bejelenti, hogy Brad a kiskirály és őt kell seggberúgni, van egy kis trashtalk-kör, Marissa persze nem bírja befogni és beleugat, pedig ehhez speciel semmi köze nincsen. És bazmeg ezen a ponton Colton sírvafakad és haza akar menni, édes jézusom.

Jeff elég irritábilis, baromira utálja Coltont, meg azokat is, akik hazamennek, úgyhogy belealázza a sárba, nagyon szép hagyománya ez a játéknak (kivéve, amikor nem, khm). Azt is mondja, hogy valójában már másodszorra quittel, mert legutóbb sem volt vakbélgyulladása, szerintem ez mondjuk nagyon övön aluli és nagyon nem oké, nem kérdezték meg az orvosok, hogy akar-e maradni és fájdalmat kívülről nem ítélünk meg. (És mellesleg épp a szemétdomb legtetején volt, miért akart volna elhúzni.) Félreértés ne essék, Colton egy elég szar alak szerintem is, de Jeff éppen nem profi, momentán éppen azt veri le Coltonon, hogy ő nem akarta visszahívni, de a többi producer leszavazta. (És nem jön be ez a szentfazék stílus sem, kedves Probst, NaOnka és Kelly mehetett a jurybe, legalább legyetek konzisztensek bazeg.)

02.png

Namindegy, Colton el, párbajozzunk, amiben dominókat kell rakni. Candice megint nyer, ez még egy idol clue Johnnak; Rachel meg kiesik, és Tyson sírdogál, sose hittem, hogy ilyet látok valaha. Monicával kicsit kínos a viszonya, miután egy órája még a férjével ordibált. És apropó Brad, ő épp a szomszédban a többiek szájába próbálja adni, hogy nem ő a főnök, és szegénykém azt hiszi, hogy nagyon trükkös, muhaha.

03.png

John nekiáll keresni az idolját (az előzőben is szaladgált utána kicsit, de nem úgy tűnik, mint aki nagyon rá van erre pörögve), most viszont Bradnek is megmutatja, hogy benne jobban bízzon, mint a többi srácban. És még azt is mondja, hogy de óvatosan, a többieknek nem kell tudniuk, hogy ők ketten együtt játszanak. Okos, gondolom én, de csak mert nem a határtalan ravaszságú Brad Culpepper fejével gondolkodom - neki ez gyanús, John biztos nem is bízik benne igazából. Szerintem meg épp elmondta neki a cluet, de mit értek én a lovakhoz.

04.png

A treemail verekedést említ, úgyhogy kapunk egy kis Baskauskas (nem viccelek, ez a nevük) családtörténetet, Vytas elég geci nagytestvér volt, Aras meg aranyifjú, úgyhogy féltékenység is van, tiszta Forsyte Saga. Olyannyira verekedés, hogy az egyik legbrutálabb, a "párnákkal egymás lebaszása egy platformról" című vicc. A kislányok rettenetesen bénák, Cierát Kat egy pöccintéssel belelöki a vízbe, aztán később az anyja is, de ő még sírdogál előtte - jó, igazából ne legyen ekkora a pofám, biztos én is pityeregnék. Tysonnak kimegy a válla, Tina is lealázza a lányát, aztán jön a Nagy Meccs, Aras és Vytas. Aras tényleg rendes gyerek, egy ponton előnyt ad a fekvő tesójának, aki megpróbálja kihasználni, és akkor ugrik rá, amikor nem figyel, és így is Aras nyer... aztán sírnak. Mindenki mindig sír. Ja és persze nyernek a régiek, as usual.

05.png

A Tadhana egész unalmasan indul, Ciera lesz kiszavazva, mert tíz kiló és nem segít a táborhelyen. John távoz idolt keresni, erre Brad nekiáll sustorogni a fiúk fülébe, bajlesz, Candice fog visszajönni a játékba és akkor John vele lesz, nagy veszedelem jő, szavazzuk ki Johnt. Hayden egy kicsit aggódik, és utóbb Vytas is elkezd, mert Bradnek van egy pompás ötlete: legyen az, hogy ti fiúk mind kibasztok Johnnal és rászavaztok, de én nem, és akkor később még velem, izé velünk jóban lehet, ugye, milyen remek gondolat?

06.png

Elmész te a picsába Brad, szavazunk inkább rád. Vagy Johnnak idolja van, akkor rá. Vagy nem. Ez a medre a tribalnek is, a szokásos műsor, ami minden évadban ilyentájt lemegy, mikor erős a törzs, kiben bízunk, sattara sattara, szavazzatok már, most kivételesen tényleg izgulok. Ciera, John, John, John, mi a fasz történik, John. Ó bazmeg. Kellemes lesz a Redemptionön, Marissa tarthatja a gyertyát, és könyörgöm nyerjen már egyet a Tadhana.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása