Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 4x07 - Egy vicc anatómiája

2013. szeptember 04. 15:00 - fuszulykavirág

Ezen a héten a bíróság előtt egy humorista, aki egy élő talkshowban mutatta meg a melleit. Nőről beszélünk. Ledobta a textilt, hogy bemutassa a mellrákvizsgálat helyes módját. Perlik 2 millió dollárra, amiért 8 millió háztartás végignézte a magánszámát. A nő azt hitte, este 10 után ez már oké, de a csatorna az egész országban sugározta (Amerika pedig nagy), viszont a bíró álláspontja szerint, ha csak nem bizonyítja a vád, hogy a nő azzal a határozott céllal ment a műsorba, hogy levetkőzzön, akkor az már a csatorna magánügye, hogy mikor hol és mit sugároz. Szóval a korábbi előadásait kell átnézni, csinált-e már ilyesmit.

1.JPG

Alicia egy ismeretlen számról kap hívást, azt kérdezi tőle a hang, hogy mit szól a brazil ételekhez. Eli meg kap egy kérdést egy újabb lelkes sajtómunkástól: a kampányrüfke állítja, hogy Peter legnemesebb szervén egy Brazília alakú anyajegy van, ezzel igazolná a sztoriját. Eli mondjuk köpni-nyelni nem tud, gondolom nem azzal kelt, hogy ma ezt a kérdést, fogja megvitatni. A tárgyalóteremben a talkshow sminkese elmondja, hogy a humorista nő az adás előtt kérte, hogy a mellét is púderezze be, szóval elég szándékos volt az akció, innentől lehet a kártérítés összegén egyezkedni.

Nem kell fizetnie a nőnek, ha egy nyilvános bocsánatkéréssel, és megható történettel rá tudja venni egy bizottság még ingadozó 3 tagjából legalább kettőt, hogy ejtsék a pert ellene. Cary meg Alicia elkíséri majd a nőt, nehogy elhumoristáskodja a megható vallomást. Közben Clarke a tévécsatornát képviselő ügyvédet környékezi meg, hogy nem akarna-e jó áron kicsit veszteséges, de bejáratott céget venni, mármint a Lockhart & Gardnert. Képes lenne eladni őket. Eliék abban a stratégiában állapodnak meg, hogy témát váltanak, mégsem beszélhetnek arról, hogy van-e Peter farkán Brazília alakú anyajegy. Viszont Maddie állítólag a segédjével alszik, aki nő. Inkább erről szóljon a kampány.

2.JPG

A humorista nő szinte tökéletesen elszúrja a meghallgatását az első biztosnál, de azért van remény. Csak 9/11-re sikerült beszólnia valamit, a mellekkel nem volt baja a pasinak. Utána a folyosón összefutnak Cary apjával, aki nagyon fontos embernek tűnik, és hát a rövid beszélgetésből az is kiderül, hogy egyáltalán nem tartják a kapcsolatot. Kalinda megfigyeli Maddie házát, ahonnan éppen a kampányrüfke távozik, ejnye már. Közben Alicia segít munkát szerezni az előző részben látott századosnak, aki azóta otthagyta a sereget, de nem jár sikerrel. A következő biztosnál teljes katasztrófa a megjelenés, az „anyám meghalt mellrákban” sztori megható verziója helyett a vicceset sikerül előadni.

3.JPG

Diane és Will megneszelik, hogy Clarke el akarja adni őket, úgyhogy sürgősen keresik a kiutat a csődeljárás alól. Cary és Alicia a hotelban iszogatnak a másnapi utolsó találkozó előtt, Caryvel az apja szeretne együtt reggelizni, Alicia győzködi, hogy találkozzanak. Aztán eszükbe jut, hogy a humorista nő éppen szerepel egy újabb talkshowban aznap este, ahol kifigurázza a biztosokat, és még azt is magára haragítja, aki eddig a pártján állt. Cary apja egészen furcsán viselkedik (magához képest), például elmondja Carynek, hogy büszke rá. Cary is furcsállja a dolgot, de nincs idő, a harmadik biztos lemondta a találkozót, vissza kell menniük az irodába, itt már nem tudnak mit tenni.

4.JPG

Alicia kicsit simogatja a lelkét az ex-századosnak, de mást nagyon nem tud tenni érte. Will és Diane a családügyes David Lee támogatását próbálja megnyerni magának a kilátásba helyezett felvásárlás ellen. Cary felhívja az apját, mert tudja, hogy mondani akart neki valamit az öreg, és várja a bejelentést, hogy rák, vagy haldoklik, vagy akármi, de a papa csak azt akarja, hogy Cary kérje már meg Diane-t, hogy szóljon az érdekében egy szenátornál. Cary kicsit dühös. Peter elmondja Aliciának, hogy mi a legújabb fejlemény a kampányrüfke ügyében (ti. az anyajegy), Alicia meg csak röhög rajta. Ez a válasz az újságíróknak is jó lesz. Közben beajánlja az ex-századost Cary régi helyére az ügyészségen.

5.JPG

Cary azt javasolja, menjenek csak el az utolsó biztoshoz a meghallgatásra, tegyenek úgy, mintha nem kapták volna meg a lemondó üzenetet. Cary újra összefut az apjával, aki ki van akadva, amiért a fia nem járt közben az érdekében, Caryt meg nem érdekli az öreg. Tök jogosan. Az apja egy pöcs. Az utolsó biztos előtt a humorista nő tényleg mindent megtesz, mindent visszavon, mindent megbán, lényegében azt kívánja, bárcsak meg sem született volna, végül azt kérik tőle, írjon alá egy nyilatkozatot, hogy soha többet nem csinál ilyet a tévében. A nőnél itt betelik a pohár, odafordul Caryhez, lesmárolja, és kivonul a teremből.

6.JPG

Az ex-századost meghallgatják az ügyészségen, és éppen közlik vele, hogy szuper, de nem keresnek embert, amikor beviharzik Peter, és azonnal fel is veszi. Ilyenek a befolyásos barátok. A mellvillantós ügy visszakerül a bíróság elé, ahol most az az álláspont látszik kibontakozni, hogy mivel nem történt károkozás (sőt, nézőszám növekedést hozott az akció), lehetne ejteni az ügyet. Clarke leül megvitatni a cég eladásának részleteit a vevővel, de David Lee besétál és a hirtelen átírt partneri szerződésévek megtorpedózza a bizniszt. Clarke őrjöng, a cég bukását vizionálja a tulajdonosoknak, de ők még bíznak magukban. A humorista nő elköszön Carytől, és csinálja tovább a politikailag egyáltalán nem korrekt humoristáskodást. 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2013.09.13. 13:24:53

kicsit elmaradtam, viszont így meg úgy olvastam össze az utolsó részeket, mint valami regényt. továbbra is nagyon tatszik, ahogy írsz, köszi!

fuszulykavirág 2013.09.13. 13:27:19

@fofofo: örülök neki :) igaz, most a héten éppen ellógtam a dolgot, de ez csak átmeneti állapot, jövő héten lesz új poszt
süti beállítások módosítása