Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x81/1 - Csöcsökből pénzt

2013. június 14. 16:31 - pabblo

Szegény Anikónak csak nem akar beindulni ez a pösti élet: azóta küzd munkaproblémákkal, amióta fölszakadt gyönyörű országunk székes fővárosába, azóta nem talál egy rendes állást magának. Volt már modell, szeretett volna tetoválni, most pedig pultozik, de utóbbinál sajnos nehezen tolerálja a kerek seggének vendégek általi taperolását, így rövid úton fölmondott. Zoli apja helyet akar apja lenni, de a lázadó gyerek már csak olyan, hogy nem lehet hatni a lelkére. Persze mindez semmi ahhoz képest, hogy Hanna terhes, amit most már Joe is tud. Pozitív hír viszont, hogy Baltaarcú még egyetlen széket sem tört össze a hír hallatán, így csak van remény, hogy nem vitte el az ördög a lelkét.

130614_bp01.jpg

Gábor Pumuklifej újabb üzleti tervére ébred: Lui Padre és Szörnyella két reinkarnációja próbál bejutni az objektumba, hogy a lándzsban foganjon meg az első tévedésgyerek, Laller ugyanis abból akar pénzt csinálni, hogy pároknak adja ki a lukat, éjszakánként 10 ezer forintért. Már a nagy lóvét vizionálja, Gabi viszont a igyekszik a realitás talaján maradni: szerinte ebből óriási bukta lesz. Hogy Laller pontosan hogy akarja ebből 30 nap alatt az 1 misi előleget összeszedni, az egyelőre kérdéses, a kucsaftokat viszont ő hessegeti el, mert hát ilyen arcoknak inkább mégse. Na de majd a bombázók.

130614_bp01.jpg

Joe osztja ki Hanna barátnőit, hogy mi a szarért dohányoznak a lánya mellett, amikor az terhes, mert felelősség ugye, majd ezzel a lendülettel elküldi a lyánt a bukósisakért, mert mennek Csillához gyónni. Motorral. Egy terhes lányt. Mondjuk más kérdés, hogy nem terhes, de a hazugságspirál már csak ilyen. Egyébként szeretném felhívni a rendezők, szerkesztők, de főleg a fiatalság figyelmét, hogy méhen belüli DNS vizsgálat nincs, tehát már ott megbukott Marcselló apasága, mikor Hanna bekamuzta a sztorit. Közszolgálati közleményünket hallották, köszönöm. Folytassuk.

130614_bp01.jpg

Anikó kifogyott a melltartójából, úgyhogy picsog egy sort Szandikának, hogy márpedig ő nem akar fotózásra menni a saját fehérneműjében. A szilikonbébi persze kiosztja, hogy mitképzel, és egyébként is, albérletet is fizetni kellene, úgyhogy hiába hisztizik a lyány, dolgozni kell menni és kész. Ha ez a műsor 23 óra után menne, simán folytatódhatott volna úgy a jelenet, hogy Szandika megkorbácsolja Anikót, majd engedelmességre kényszeríti. Javaslom is a rendezőknek a sávváltást.

130614_bp01.jpg

Laller teljesen rápörgött a kiadó szoba-témára, úgyhogy rendrakás címén már a párnákat pakolgatja. Gábor továbbra is szkeptikus, főleg akkor, amikor megérkeznek az új jelentkezők: az új kiscsaj valószínűleg felfalta az előző két párt, ráadásul a földszinten, mert panaszkodik a háromemeletnyi lépcsőzésen. Pumuklifej őket is elhajtja, de semmi gond, mert megérkezik az újabb garnitúra, akik végre jól is néznek ki, így már a küszöböt is átléphetik. Laller annyira belelkesedett, hogy rögtön ad 10 százalék kedvezményt az egyébként sem túl magas árból. Valaki hagyja már, hogy ráfeküdjön könyörgöm.

130614_bp01.jpg

Rita próbálkozik nem felkoptatni az állát, úgyhogy az utolsó lehetőséghez, Kristófhoz fordul. Vagy beszáll a számlákba, vagy eladja az egyik veséjét – Ritának mindegy is, csak legyen már pénz valamiből. Tudjukki persze beindítja a kamugépet, de egy állásinterjúra a legrosszabbkor betipegő kiscsaj borítja a dolgokat, úgyhogy jön az újabb kamu: Rita estétől már a Symbol-ban pultozhat. Lesz még itt meglepi.

130614_bp01.jpg

Baltaarcú és Hanna érkeznek meg a nyolcadik emeleti konténervároshoz, de a lánynak nagyon nem fűlik a foga az anyukához, inkább lépne. Helyette Joe teríti a kamukártyákat a terhességről, Csilla pedig jó anyához mérten rögtön kitépné a fater szívét, mert erről is ő tehet, ugye. Mondjuk ha mindig így kereste a bűnbakot a kedves mama, meg is értem, hogy Hanna lépett. Végül csak visszafogja magát, és úgy tessékeli be a lányt, hogy akkor beszéljenek. Igyekszik meggyőzni a lányt, hogy a terhesség nem biztos, hogy neki való, mert mondjuk 17 évesen keresztbevághatja vele az egész életét, Hanna viszont jó lányhoz hűen kiforgatja Csilla szavait, majd úgy rohan el, mintha sose járt volna nála.

130614_bp01.jpg

Szép lassan Anikóik is megérkeznek a fotózás helyszínére, de az ex VV-lány már ott gyanút fog, hogy egy lakásba kell bekopogni. Kiderül a turpisság: odabent három szumós várja a lányokat, Anikót viszont már a zsír gondolata is taszítja, úgyhogy csak abba köt bele, amit mondanak neki. Szandika tereli le, hogy nem lesz ez gond, de a lány akkor is fintorog a feladathoz.

130614_bp01.jpg

Lallernek már megint áll a pöcök, a görényekkel együtt lesi a csajokat, a két pár kivillanó csöcstől pedig még Gabi szájában is összefut a nyál. Le is viszik őket várost mutogatni. Be is indul a városnéző túra, Pumuklifej a Margit-híd kanyarjait ecseteli a lányoknak, csúcspontként pedig a híd közepén fotóztatja magát a két bögyössel. Nagy bukta lesz ebből, de hogy miért, az csak a következő részből derül majd ki.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2013.06.14. 16:48:41

"úgyhogy csak abba köt bele, amit mondanak neki." :-D

Mildi_Bp 2013.06.14. 16:53:50

Minő parasztvakítás:
"Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik" www.port.hu/ejjel-nappal_budapest/pls/w/films.film_page?i_film_id=140117
TRENDI? APARTMAN? Egy gangos bérház optikai tuningolt kérója. Egy fullos apartmanban pl. lecserélték volna a szocreál kilincseket, vagy elrejtették volna a villanybojlert! És az egyik főhős nem aludna a földön.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.14. 20:32:22

most tényleg ezen az 'apasági teszt mikortól végezhető' témán fogunk rugózni részeken át? Légyszi ne már. Enélkül is irritálóan gáz nézhetetlen lett ez a sori, még jó hogy van róla HV, ami legalább olvasható és felettébb szórakoztató is, így kivonatolva. Remélem, senkit nem bántottam meg.

az 1x80/2-nél feltett legelső Anikó kép viszont annyira emberi, Kozákkocsma nagyon eltalálta a pillanatot. (Kozi örülhet) :) jó kép.

Viax 2013.06.14. 20:59:07

azt véletlenül nem tudja valaki, hogy terhesség előtti apasági teszt van é? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.14. 21:19:09

@Viax: nem is tudnád, sütött minden szavadból, és nagyot nyerítettem én is. :)

kozi001 2013.06.14. 22:50:31

Kristóf szemforgatása ott van!

jack o'neill 2013.06.15. 06:05:56

Alfapatkányt utálom, de ha a Ritának akar keresztbe tenni, akkor még elviselem. :D
Bár ezzel most pont rá fog b@szni...

kaboocaa 2013.06.15. 12:27:16

Egyáltalán nem is volt szó DNS tesztről, mert a magzat korai szakaszában (az első 2 hónapban) még olyan látványos a voltázás napról napra, hogy a magzat mérete alapján meg lehet mondani a korát, onnan meg ki lehet következtetni hogy kivel volt akkor együtt. Hanna azt mondta "a magzat 4 hetes, tehát Marci te vagy az apa". Később már, mondjuk amikor mondjuk 6 hónapos, akkor nem lehet ilyen majdnem napra pontosan megállapítani.

Viax 2013.06.15. 21:00:30

Ha Karcsiba lenne szerelmes Hannácska ez a mondat úgy hangzott volna, hogy 'a magzat 4 hetes, tehát Karcsi te vagy az apa'.

Egyebekben majdnem igazad van, de tényleg marhaság itt ezen rugózni, egyrészt mert a kisasszonynak fogalma sincs melyik nap kivel kufircolt, másrészt pedig mert Hanna legnagyobb gyengéje éppen a "következtetés".

Bél_Flóra 2013.06.15. 21:16:29

@Viax: Nem nézem ki én sem Hannácskából, hogy napra pontosan emlékszik, épp melyik lovagjával érezte jól magát.Főleg, hogy az esetek többségében alkoholos és egyéb befolyásoltság alatt volt.

Mildi_Bp 2013.06.17. 08:41:44

Azon senki nem akad fenn, hogy hogy lehet Szandi szupermodell ezzel a bulldog pofival?

afazekas 2013.06.17. 09:27:55

@Mildi_Bp: Az is igaz. És még dereka sincs.

tengeritehen 2013.06.17. 10:27:09

@afazekas: Csöcsök. A varázsszó: csöcsök.

egyemakisszíved 2013.06.17. 10:30:09

Hát én azért megnézném, hogy mennyire tud jól aludni az a nőgyógyász, aki tudja, hogy azon múlik valaki apasága, hogy ő a terhességet hány hetesnek diagnosztizálja. Szép dolog, hogy annyire bízunk az orvosokban, meg a modern képalkotó technikában, de biztos megérdemlik, minden esetben? Én hallottam már olyan gyerekről, akit cisztának néztek. Másrészt a spermiumok több napig is életben maradhatnak a nő testében, míg randira várnak, ami még közelebb hozhatja egymáshoz Marcit és Kareszt, jobban, mit szeretnék. Azért egy ultrahang más, mint amikor a petricsészében figyelik a jóképű spermium meg a gyönyörűséges petesejt találkozását.
Bocs biri, hogy megint szülünk.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.17. 20:42:34

@egyemakisszíved: "Bocs biri, hogy megint szülünk." Tőlem aztán nyugodtan, ki vagyok én, hogy megtiltsam :)
süti beállítások módosítása