Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x74 - Majka, majré, mulatság

2013. május 30. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

Dzsó életébe visszatér a múlt, Rita Marcinak vallja be, hogy szerelmes Tudjukkibe, a Pokol Angyalai buli nem tetszik Vörinek, és máris zsupsz a mába! Laller készülődik pancsizni, meg is csodálhatjuk a kicenzúrázott fenekét, de az idill nem tart sokáig, a fantasztikus négyes már korán reggel elég éber ahhoz, hogy egymás szavába vágva veszekedjenek arról, hogy kinek van joga a mosógépek kinek a cuccait kimosni. Az épületes vitát Lali oldja meg, a maga egyszerű módján, kő-papír-ollózzák le. Zsófi kegyetlenül elveri Tudjukkit, Karvaly nem tudja, hogy Zsófit gyanúsítsa csalással vagy pedig Tudjukkit ossza le. Lófej belepakol a trófeába, de az öblítőt a szobában hagyta, de mert egyedül nem lehet behozni egy kurva flakon öblítőt, ProducerBalázs is elkíséri os. Egyáltalán, ki az a suttyó, aki a mosószert a hálószobában tartja? A hatalmi vákuumot kihasználva Kristóf is teletankolja a mosógépet, majd jót röhögnek ezen Ritával, én meg már most kinyomnám a gépet a fenébe.

1.jpg

Regi ér haza a katasztrófa sújtotta övezetbe, felháborodottan néz körbe, részről-részre öregesebb lesz. Dzsó is felébred, elköszön a kósza numerájától, de be se tud teljesen bootolni, Redzsi máris beindul, az rész első normálisvagy?-ja is elröppen, meg amúgy is, kik ezek az emberek és ráadásul Joe is részeg volt. Felháborító! Joe viszont mintha újból megtalálta volna önmagát, annak ellenére, hogy még mindig nem sok tudunk a motorosbandás múltjáról, de ők legalább nem verték át. Reggelihez csattannak a csókok a villában is, repkednek a szitkok, és Tudjukki Ritát eteti Zsófi joghurtjával, ami egy tökéletes casus belli, Lali nem bírja már, de végül Gabesz zárja rövidre a Joghurt Csatáját, arról tájékoztatja a közvéleményt, hogy a mosógép füstöl és ereszt, nem bírta Tudjukki szaros nadrágjait és kioktatja a többieket, hogy hány kilóra vannak kalibrálva ezek a gépek. A munkanélküli bagázs a fogát szívja, amikor meghallják, hogy a javítás drága lenne, de nincs mit tenni, a mosógép volt Joe szeme fénye volt. Sajnos az átvezetőben felismertem a rettegett környéket: vége a Hannamentes időszaknak, Karesz és Milán (feltehetőleg lopott) kalandparkbelépőkkel robban be a szobába, Hanna nem tud kiesni a szerepből, fanyalog a szórakozás miatt, de azért csak ráveszik végül.

2.jpg

A négy ősellenséget egyesíti az előttük tornyosuló probléma: új mosógép kell. Találnak is egyet a mekbúkban (honnan van rá akármelyiküknek is pénze?), Tudjukki tárcsázik, a többit meg Lófejékre bízná, amivel a törékeny békének vége szakad, ProducerBalázs tényleg nem bírna el egyedül egy mosógépet. Kocsija egyik baknak sincsen, az konyha túloldalán sasoló Gabiét akarnák elkérni,, én már most látom, hogy rossz ötlet a Tudjukki-Balázs párosnak odaadni a kocsit, sőt még a két csaj is megy, ebből mi lesz, ezek négyen egy fémdobozba összezárva. Gabi már örülne a nyuginak, de Lali tesz róla, hogy ne unatkozzon, a szőrmók elkezdett összepakolni, mert nincsen remény és visszamegy az anyjához, még a görényeket is hátrahagyja. A négy IQ-huszár még azt se tudja, hogy milyen kocsit kell keresni, de ez nem akadályozza meg őket, hogy a kulcson kezdjenek el veszekedni, de csomagtartóban talált süteményen békésen megosztoznak. Ki érti ezt? Remélhetőleg az a hatlapos Erdély óta rohad a kocsiban és a rész második fele arról fog szólni, hogy a klotyóért veszekednek egymással. Az ülésrenden is vitatkoznak egy jót, Kristófnak nagyon nem tetszik, hogy hátra kell ülnie, Rita pedig fura delfinnevetéssel alázza Lófejet.

3.jpg

A mai nap a roadtripeké, Hannáék is veretik, megy a hőbörgés, hogy meleg van az autóban, de az nem jut az eszükbe, hogy az ellen, hogy meleg van az autóban úgy lehet védekezni, hogy lehúzzuk az ablakot. Tájékoztatásul: rájuk alapozzuk az ország jövőjét. Megállnak felvenni egy csöves stoppost, Gézát, akinek tök mindegy, hogy merre mennek, csak menjenek, mert járja a világot, már sikerült Pestről elindulnia, way to go, Géza! A párocskák is befutnak a mosógépes bácsihoz, de az adásvétel még odébb van, mert a bácsi pincéjében nagyobb rendetlenség van, mint egy kolesz raktárában. Balázsra hirtelen rátör a hígfosás, tényleg bejátsszák ezt, nem hiszem el, de tudják még tetézni, Karvaly is utánaszalad, így legalább a két ex együttmaradhat, csak úgy szikrázik a levegő. Lófej azt hiszi, hogy Tudjukki csak azért van Ritával, hogy őt féltékennyé tegye (segítek: nem, neki csak a tető kell a feje fölé), Kristóf szerint Zsófika van azért Balázzsal, hogy őt féltékenyítse, nem lehet igazságot tenni, inkább elkezdenek pakolni.

4.jpg

Hannácskáék lerobbannak, már csak a motortérből felszálló fehér szén-dioxidfüst hiányzik, mi is lehetne erre a problémára megoldás: kiabáljon mindenki mindenkivel, juhú! Karesz felnyitja a motorházat, majd azt teszi, amit minden férfi tenne a helyzetben: hozzáértően/tanácstalanul bámul a motorra. Géza kapva kap az alkalmon, és megfújja a lányok táskáját, Hanna tőle tanulhatna. Még mielőtt észbe kaphatnának, felveszik őt, se pénz, se jegyek.Gabi bolognaival és linzerrel akarja a Lalit maradásra bírni, sikerül is, még mindig jobb, mint hazamenni. Tudjukkin már megint nincsen póló, a nagy pakolásban gondolom megizzadt, de ennek csak Zsófika örül, premier plánban kapjuk az arcunkba a vágyakozó kis pofikáját, el is mondja nekünk, hogy milyen kurvajó pasi ez a Kristóf, libabőrős lesz tőle, legalább valaki. Karesz megjavította a felforrt hűtővizet (csupán alapjáraton kellett volna járatni a motort), de a kocsi még mindig nem indul, ez már sok Milánnak, rész meg nem múlhat el lökdösődés nélkül, ezt is megkapjuk, közben Milán azt is világgá kiabálja, hogy Karesz szerelmes a Hannába.

5.jpg

Gabi és Laller vacsiznak, Lali már gyanakodna, hogy miért van ennyi kaja, amikor Dzsó vezetésével beállít a csapat másik fele. Pumukli oda-vissza van az örömtől, mint egy kiskutya, csóválja a farkát, rohangál és iszik. Csöngetnek, de még nem a négy gonosz robbantja szét a hangulatot, csak Joedugópajtása Barbi érkezik, aminek Baltaarcú láthatóan nem örül. Barbi előadja, hogy pont 70 napja nem találkoztak, ami pedig a szerencseszáma, így bepróbálkozna, ha lehet, zseniális ötlet. A tinik még mindig az út szélén dekkolnak, kitalálják, hogy a kocsiban alszanak, de mielőtt továbbgondolhatnák a tervet, melyik mesebeli hős áll meg a kamionosparkolóban? VV Majka és a crew állnak meg kicsavarni a gyíkot! A csajok teljesen be vannak sózva és be akarnak kéretőzni melléjük, ugye mindenki emlékszik a Vad Csajok című műsorára? Didit sajna nem látunk, Majka előbb pénzzel akarja a tinik szemét kiszúrni, de a lányok mindenképpen be akarnak ülni a striciverdába. Majkapapa nem tehet mást, irány Budapest!

6.jpg

A villában az este nosztalgiázásba fullad, felidézik a 74 rész boldog perceit, hatalmas buli! A Majkamobilban se szippantják a kokót Hanna hamvas seggéről, a lányok képesek azt a kérdést feltenni, hogy hogyan írják a dalszövegeket (ajánlott irodalom: Belga-Mit parodizálsz?), aztán ezt megunják, és elkezdik Kareszt basztatni, már kezdek reménykedni, hogy lever az egyiknek egyet. Majkáék nyolcmérföldesen lereppelik a színről, és máris a Batyin vannak, úgy búcsúzkodnak, mintha a legnagyobb tesók lennének, a nagy fekete autó pedig továbbáll fekább tájakra. Ebből az egész majkás dologból valami sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni, mondjuk még lehet ebből kilenc hónap múlva valami, hátha valami történt a kamerán kívül. A fantasztikus négyest nem lehet elkerülni, ha nem egyszerre beszélnének, leállnának az életfunkcióik. Beszenvedik a fürdőbe a gépet, de Balázson még mindig rajta van a cifrafosás, azt meg senki se akarja főműsoridőben nézegetni. Rita szerint az, hogy ők fosnak, mert megzabálták más kajáját a másk hibája, ezen Gabesz is csak röhögni tud már. Már rúgnák be a paramotort, de Lali próbál minél több alkoholt a emberekbe diktálni, viszont így se túl felhőtlen a helyzet.

7.jpg

A Batthyányin a vásárcsarnoknál Hanna és Karesz megint megegyeznek, hogy csak barátok lesznek, de a szívnek nem tud az ész parancsolni, és Karesz azért még reménykedik, hátha rájön Hannus, hogy ők egymásnak vannak teremtve. Egy kérésem lenne: kérlek, ne szaporodjatok! A buli közben megdöglött, mindenki klikkekben beszélget, Lali meg flipperezik a csapatok között. Joe és Tudjukki összeszólalkoznak, Rita felemlegeti a verekedést, ez meg sok volt Dzsónak és az egész bagázs lelép, abban monjduk igaza van, hogy ez a fasz Kristóf a saját lakásában szól be neki, én úgy vágtam volna már ki ezeket olyan tíz résszel ezelőtt, hogy a lábuk nem érte volna  földet. Lali megborul, hogy elvették megint a játékát és kiosztja anégyesfogatot, Tudjukki persze nem tud kussolni, erre Laller egy tigrisugrással ráveti magát, és Ritának kell beállnia megvédenie őt, amíg ketten nagy nehezen lefogják a srácot. Lófej közben nem tudja levenni Kristófról a szemét, amit a nevezett ki is fog használni, de jó lesz nézni, ahogy lerepül a gangról.

8.jpg

Éjjel Lófej kijön egy kis plusz abrakra, és a már megint meglepő módon félmeztelen Tudjukkit találja ott, egy röhejes kakaskodás után nem tudnak ellenállni az ösztöneiknek, és ott a konyhaasztalon egymásnak esnek, a kör visszaért. A következő részben meg már le is buknak, Diának is elege lesz Regiből, szakításszag terjeng a levegőben, reméljük Majka is visszatér.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anitaxy 2013.05.30. 17:40:30

"Találnak is egyet a mekbúkban (honnan van rá akármelyiküknek is pénze?)"

És a legtöbbjük is ájfónnal mászkál. :D

Bicepsz Elek77 2013.05.30. 20:32:20

Meg mindig azt kerdem, hogy miert nem az Orban-Pinter paros vette fel a Hannaekat?

p.o.p 2013.05.30. 21:52:49

Én meg azt kérdem, hogy mikor csapja már bele valaki Kristof fejét abba a k.va joghurtba????!

egyemakisszíved 2013.05.30. 22:53:30

Az ifjaknak Majkával utazni felér egy kalanddal! De Majka szerintem megbánja még ezt a szereplést, eztán ha egy fellépés után megállnak valahol brunyálni, a lelkes rajongók majd mind be akarnak hozzájuk csekkolni.

garrett27 2013.05.30. 23:29:46

Akkor most gyűjtünk Kristófnak pólóra vagy mi lesz? Redzsinek szívlapátra, a motoros haveroknak géppuskára, az albérletnek meg szőnyegbombázásra. Lenne itt béke kérem! Ja kifelejtettem a Hannácska fémjelezte félnomád bandát. Na nekik egy jó adag patkány és féregirtó kellene meg ultra minden mennyiségben.
Összességében ez az irány röviden: sz...r. Valami sztorit kellene már pattintani a balhék és dugások közé.

kozi001 2013.05.31. 06:31:42

Látom Rita nagymester mosogatásban!

Műanyag edényeket kellene neki venni, h ne vágja ki a francba a kukába a porcelánt!

esferenc 2013.05.31. 08:07:34

Ezt a sok tehetségtelen senkit! És még rajongóik is vannak. Persze 80-as IQ-val bármiért rajonghat a szerencsétlen.

esferenc 2013.05.31. 08:07:34

Ezt a sok tehetségtelen senkit! És még rajongóik is vannak. Persze 80-as IQ-val bármiért rajonghat a szerencsétlen.

Jancsiszeg 2013.05.31. 08:40:57

Azért Lófejet dugnátok ti is, lássátok be :)

"Can't Stop The Signal..." 2013.05.31. 10:14:54

@Jancsiszeg: ja, el, nehogy meglássa valaki...de meg csak akkor ha olyan részeg vagyok, hogy már semmire sem emlékszem
süti beállítások módosítása