Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x10 - Hatalom

2013. április 18. 11:00 - fuszulykavirág

Az eheti részt azzal indítjuk, hogy az éjszakai tengerparton Emily és Aiden gyakorlatozza a közelharcot – vannak ugye előnyei ennek a párkapcsolatnak. Reggel munkába menet a terrorista főnökasszony állítja meg Danielt egy pillanatra (ő még ugye csak egy befektetőnek hiszi), és utalgat rá nem is olyan diszkréten, hogy nézzen szét a fiú a cége portáján, mert akadhatnak még ott izgi titkok elrejtve. Jack és Amandája készülődnek a lagzira, nagy a szerelem, de a Ryan tesók még mindig aggasztóak. A Grayson szülők pedig azt tervezgetik ezen a szép reggelen, hogyan fogják visszavenni a cégüket kedvenc fiacskájuktól.

1.JPG

Emily abba avatja be Aident, hogy az apja tárgyalásán volt egy esküdt, akit Graysonék eltávolítottak onnan, és bizony a bíró is bőven sáros volt ebben. Victoria pedig arról győzködi Emilyt, hogy Daniel még mindig szerelmes belé, és ezért kell Emilynek rávennie őt, hogy hagyja a céget a fenébe, mert őrá majd hallgat. Kézfogással pecsételik meg a megállapodást a hölgyek, aztán majd meglátjuk, hogy mozgatja Emily a szálakat. Az imént már emlegetett bíró és felesége éppen véletlenül Graysonéknál lesz most pár napig – éppen kéz alatt.

Declan nyomoz egy kicsit a Ryan tesók után, és a kávészemek közé rejtve némi fehér zacskós port talál, ami nyilván porcukor. Charlotte feladata, hogy feltartsa a tesókat, de majdnem lebukik Declan, mert amilyen szerencsétlen, kiborít egy egész zsák kávét, ami aztán vissza kell lapátolnia. Már éppen megúszná a dolgot, de a gonoszabb Ryan véletlenül éppen rálép egy kihullott kávészemre, úgyhogy ebből bukta lesz. Aiden kinyomozza, hol ebédel Daniel, és oda veszik az irányt Emilyvel, Declan pedig beavatja Jacket a felfedezésébe, akinek lassan forgó agytekervényei csak kiötöltek valami megoldást a helyzetre.

2.JPG

Daniel az apjával ebédel, vagyis csak ebédelne, ha nem szakítaná őket félbe a szomszéd asztalnál hangosan veszekedő Emily és Aiden, akik nagyon hihetően játszák el, hogy szakítanak, mert Emily még mindig Daniel után ácsingózik. Daniel Nolant hívja segítségül, hogy jobban belenézzenek a cég pénzügyeibe, a terrorista nő elültette a bogarat a fülében. Jack végre elmondja gyermeke anyjának, hogy mi a helyzet az új üzlettársakkal, és egy éjszakára ki is akarja rakni anyát a gyerekkel, mert majd jön a rendőr haver, és mindent elintéz. Nolan megosztja Emilyvel az új céges megbízatását, cserébe pedig megtudja, hogy a szakítás csak kamu volt, és megígéri Aidennek, hogy amit kiderít a terroristákról, azt először neki küldi.

3.JPG

Victoria ráront a keményen dolgozó fiára, és fenyegetésnek álcázva meghívja őt a következő vacsorájára, ahol ott lesz az a bizonyos bíró, na meg persze Emily is. Nolan az estéjét a Grayson hálózat hackelgetésével tölti, Emily pedig együtt vacsizik a Grayson klánnal, meg az apját elítélő bíróval. Jó a buli, a bíró kicsit szorongatja asszonya kezét, hogy az mindig jól válaszoljon, de szerintem jól teljesít a nő. Ja, és persze: a David Clarke ügyben igazságos ítélet született. A bíró felesége valójában hihetett Apu ártatlanságában, de el lett hallgattatva, főleg a férje által.

4.JPG

Nolan kinyomoz egy számot Aidennek, ami éppen a fő-terrorista nőnél csörög ki, gyorsan meg is beszélnek egy randevút. A Potyautasban megkezdődik a razzia, a terrorista nő pedig azt állítja Aidennek, hogy még él a testvére. És Aiden nem beszélhet senkinek a randijukról, különben nem látja már élve a tesóját. A Potyautasban semmi drogot nem találnak a keresőkutyák (mert megneszelte az egyik Ryan a dolgot, és rég eltüntette onnan), Nolan expasija, Marco pedig békülni szeretne. Nolan nem annyira vágyik erre, főleg, hogy ő most mást szeret (percekig gondolkodtam, mire rájöttem, hogy valószínűleg Padma-ra gondol), de Marco mutat neki valami régi fejlesztésű szuper-programot, amit használni lehetne a Graysonék utáni kutakodásban, és ez erősen gondolkodóba ejti Nolant.

5.JPG

A bíró szerint a felesége nincs jól, de azért Emily összefut vele a jótékonysági rendezvényen, a razziázó rendőrök pedig Charlotte-ra és Declanra törik rá a hajókabin ajtaját. A bíró felesége tényleg hitt Apu ártatlanságában, Emily pedig csak bátorítja, hogy akkor talán álljon ki emellett a rendezvényen is. Declant le is tartóztatnák egyből, hacsak Jack be nem ugrana helyette: enyém a drog, enyém a  fegyver – amit szintén a hajón találtak meg –, így őt viszik el bilincsbe verve. A bíró neje pedig bátran lép: elmondja, hogy a kedves ura egy korrupt esküdtszékkel ítéltette el David Clarke-ot sok évvel ezelőtt, és mellesleg egy bántalmazó szarházi is.

6.JPG

Conrad aztán lenyilatkozza a sajtónak, hogy ejnye-bejnye bíró úr, a terrorista nő meg azt javasolja Danielnek, hogy ha már Nolan ilyen kedvesen segít neki a Grayson vállalat mélyére ásni, ezzel együtt talán a Nolcorp rejtett zugaiba is benézhetnének. Nem szeretem ezt a nőt. Túlságosan kavarja a szart. Mi ez már, egy bábelőadás? Nélküle senki nem jön rá semmire? Az egyik Ryan közben nagyon mocsok, a másik azért messze nincs benne ennyire ebben a bosszúállósdiban. Jack a börtönből hívja fel Igazi Emilyt, aki csak a gyerek sírásával tud válaszolni a hírekre, Daniel pedig azt kéri Emilytől, hogy kezelje ő a Grayson Global jótékonysági ügyeit. Emily mérlegeli a helyzetet, és örömmel mond igent, hogy közel maradjon a tűzhöz, majd egy csók is elcsattan a régi-új páros között. A leskelődő Victoria ettől csak boldog, a szintén leskelődő Aiden azonban jóval kevésbé lelkes a látványtól.

Címkék: bosszú revenge
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.18. 18:43:54

Nolankák! Yeeeah :) köszike! meg minden mást is :)
süti beállítások módosítása