Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x42 - Tej, csöcs, miegymás

2013. április 12. 17:00 - pabblo

Tegnap óta a falat kapartam kínomban, annyira izgatott voltam, ma végre elcsattan-e egy pár igazi atyai pofon, vagy lesz-e végre valami cicaharc, mert akkora a feszültség a villalakókban, hogy ehhez képest az Észak-koreai helyzet a kanyarban sincs. Rita túlfejlett igazságérzete tudatta Marcival Vivi mellnagyobbító szándékát (pedig köztudott, hogy nőt mellnagyobbításról SO-HA-NEM-BE-SZÉ-LÜNK-LE), aztán balhézott egy sort Reginánkkal is, mert az meg rámozdult Joe csajára, és hát neki ilyen barát nem kell. Mondjuk a helyében én nem lennék válogatós, de hát ő tudja, mi meg ítélkezünk, mert megtehetjük. Szóval izgalom a tetőfokán, sör kibontva, jöjjön, aminek jönnie kell.

130411_bp01.jpg

Termékmegjelenítésre ébred az istenadta nép, Lali a kettőnyolcas tejért nyühög, épp már csak annyi a különbség a famíliakáeftéhez képest, hogy azt nem mondja be: „tudod, azt a kettőnyolcast, amit a balatonmackóalsói Tejfeldolgozó Zrt-nél fejt le a Jolika, amit aztán a Lakmusz papírgyár dobozába csomagoltak be. Szóval aztat ott!" Szopósszájúnak agyára mehetett az elmúlt napok karejoke láza, vinnyog a lefolyó miatt, mert eldugult, és biztos Pumuklifejű tömködte tele. Hogy mivel, az legyen a fantáziára bízva, ő minden esetre jajveszékel. Joe Diával topog ki, és persze sikerül pont Regina előtt kinyalnia a fogai közül a tegnap esti csirkepörkölt maradékát, úgyhogy ő látványosan el is vonul. Joe Vivire hárítja a lefolyótisztítást, ezzel meg is oldottuk a helyzetet.

130411_bp02.jpg

Művészmarci Ritát ébresztgeti a jó Vivis sztorival, hogy hát nem is érti, hogy nem fogja fel a csaj, milyen kockázatos egy ilyen műtét. Mondjuk Marci se egy agysebész, de legalább megvan a rész népnevelő mondanivalója. Persze Rita valahol megérti a lányt, mert régebben ő is akart nagy melleket, gondolom rájött: hiába dörzsölgeti, nem lesz nagyobb. Klasszik pránacsata, Marci meg beletérdel a semmibe, és úgy sziszeg, mint Peter Griffin bármikor. Ugrott a dupla műszak, Rita meg kiviharzik borsóért. A békés tápoláshoz Rita is megérkezik, de olyan fejjel, hogy a világ összes Jedije megérzi a zavart az erőben. Dia kávéval kínálgatná, Zsófika meg fejtegeti, hogy az nagyon egészségtelen – ő már csak tudja, neki is elölte az összes agysejtjét -, Regi viszont végül fölpattan és pizsamában nekiindul sétálni.

130411_bp03.jpg

Cici Vivi zavarja meg Rita és Marci turbékolását, Rita a szokásos konfliktuskezelési módszert választja: kiviharzik a szobából. Művészmarci felhozza a mellműtétet, mert hát az továbbra is veszélyes, de Vivit ez nem foglalkoztatja, unalmas fecsegés, blablabla, ugorgyunk. Illetve még ne, mert a lány gonosz tervet sző, Rita ellen fordítaná féllábú Mártonunkat. Nyáháhá.

130411_bp04.jpg

Szandika is kávéval kezdi a napot, ő sem tanult Zsófika példáján. Hopp, itt sincs kettőnyolcas, nyílik is a bicska, Anikó nem ment el bevásárolni, bár itt van egy logikai bukfenc, ugyanis reggel van, ő pedig azt mondja, hogy „ma te lettél volna a soros", de ez meg ne zavarjon senkit. Anikó lemenne, de hát nincs zsé, úgyhogy jön a tízezer forintos kérdés, amit a Szilikonlány a „de lakbért is fizetned kellene" kijelentéssel hárít. Jön Joe, a megmentő, munkáról hozza a híreket, de a VV lány nem hunyászkodna meg még egyszer Zoli előtt, mert hát övé a kocsma, ahova pultost keresnek. Ilyen ez az alvilág, mindent behálóz, és hát önérzet is van a világon, csak azért nem adnak túl sok kettőnyolcast.

130411_bp05.jpg

Pumuklifejű és Regina nagyjából olyan látványt nyújtanak egymás mellett, mint egy szpídes foxi és egy benyugtatózott Basset hound. Lali nem érti, mi baja a csajnak, de azt levágja, hogy rossz a kedve, úgyhogy jön a klisészerű cukrászda, ahol összefutnak Kokóval – nem, nem azzal. Vele korábban már buliztak – és ma este is fognak -, akkor azt hitték, Gabi megfektette, de végül nem. Jelenetváltás. Fiatalkorú olvasóinknak szeretném felhívni a figyelmét, hogy az epizód egy klasszikus konfliktusforráshoz: az álvapisilés vs ülvepisilés kérdéséhez érkezett el. Szóval kedves gyerekek: addig tessék kihasználni egyiket vagy másikat, amíg fel nem tűnik Ő a színen. Mert utána jajj. Szóval Szandika is ezen a kardinális problémán bukott ki, a veszekedésre Anikó is felfigyel, aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy mindenki mindenkit oszt. Nem laknék ott, az ziher.

130411_bp06.jpg

Amíg Gabiék kiveszekedték magukat, Regina a fél cukrászdát bepuszilta, de még mindig bírná. Laller lelép, mert hát Pityu várja, és egy lecsúszott bunyóssal nem tanácsos rosszban lenni, így Kokó igyekszik felvidítani a szipogó csajt, mert „minden férfi disznó" – és most a sráctól idéztem. El is viszi ruhákat próbálgatni, a végén pedig csak kiböki neki, hogy hát igazából nem pasi van a háttérben. (Itt eszembe jut a következő vicc: szőke nő kérdezi az orvostól szülés után: -Fiú? – Nem. –Hanem? Köszönöm a figyelmet.) Szóval Kokó sem érti, de Regi végül felhomályosítja a miértről, mert hát ő mégis idegen, nem pofázza el senkinek.

130411_bp07.jpg

Vivi közben a mosogatót szedi szét, közben pedig Marcinak adja az ívet, hogy mekkora papucs lett belőle, mert nem is akar nagy melleket, csak a Rita jártatja a száját, meg különben is. Művészmarci a fertőzésekkel jön, ha jól veszem ki a szavaiból, a plasztikai műtétet keveri a nyílt lábszártöréssel, de jelentéktelen apróság, mindegy is. Viszont aztán úgy vihorásznak a lounge-ban, hogy az ember hajlamos elfelejteni, ők _igazából_ testvérek. Vivi persze továbbra is osztja a Marcit, hogy milyen papucs lett, de csak azért, mert Ritát akarja fúrni. Az aljas.

130411_bp08.jpg

Anikó csak elslattyog a kocsmába, hogy valahogy összeszedje magát materiális szempontból, Dia pedig meg is látja benne az ősi pultos tehetséget. Nyilván megjelenik Zoli, és nyilván nem örül Anikónak, de végül Dia csak rábeszéli a csajt, hogy maradjon, és próbálja ki magát, aztán lesz, ami lesz.

130411_bp09.jpg

Rita Marci és Vivi csocsózására ér haza, borul is a bili, mert hát fájós lábbal nem lehet játszani, és különben is, de a művész úr menti a helyzetet, és lenyugtatja a csajt. Regina közben Kokóval sminkel a fürdőben, bár veszélyes a srácnak ott álldogálni, mert félő, hogy Regina egy óvatlan pillanatban összekeveri őt a bekapcsolt hajsütővassal. Viszont addig duruzsol a fülében, amíg a csaj felhívja Diát, hogy menjen ő is bulizni velük, mert az mindenkinek jó lesz. Kezdem sejteni, mivel lesz vége a résznek.

130411_bp10.jpg

Odakint eközben szánt az eke, Vivi megy épp Rita idegeire, mert Marci úgy is rá fog unni, és előbb utóbb kidobja. Már épp egymás torkának esnének, amikor dívaként libben be a terembe Kokó, úgyhogy kezdődhet is a csapatás. Ismerkedés a hellyel, „kicsit füstös", mondja a primadonnánk, szóval ha ezt a hatóság is nézi, holnap már zárják is be a transzvesztita romkocsmát, mert dohányzás ellenes törvény, ugye. Regina nyűgös, Dia sehol.

130411_bp11.jpg

Persze, Joe csaja épp Anikónak magyarázza a kávégépet, Zoli pedig bemondja a tutit: nem volt valami nagy sikersztori az Anikóval közös munkája, de ha csinálja, csinálja. Azért mosolyogva teszi hozzá: az első hibánál repül, mint a pinty. A villában tombol a feszkó Rita és Vivi között, és az se enyhít a dolgokon, hogy kiderül, Marci szerint is túl sokat vannak együtt. Ehh, ma este mindenki a helyén alszik. Vissza a kocsmába: Anikóhoz beállt az álompár, Gabi és Szandika, de Gáborunknak sikerül azonnal belekötnie egy törzsvendégbe. A VV lány szerencséjére, mert jól kezeli a helyzetet, Zoli meg ad neki két műszakot. Ámen.

130411_bp12.jpg

Kokó vonaglik a színpadon, aztán a búvalbaszott Reginát is felszólatja a színpadra, a csaj viszont nem szívesen megy, mert milyen ciki már. Ööö, heló, egy transzvesztita bárban a színpadon pléjbekel a dívának öltözött Kokó, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon kilógnál a sorból. Aztán csak fölpörög a buli, Regina meg belejön az éneklésbe, csak nehogy az ő fejébe is beleszálljon a dicsőség, mint Zsófikájéba anno.

130411_bp13.jpg

Vészesen trappolunk a rész végéhez, de a következő napi ajánló előtt még azt is láthatjuk, amint Marci szánalmas kis bocsánatkérése csúnya takarodjinnenbe fordul át, Rita pedig a gondosan előkészített kelléknadrágot és kellékpokrócot úgy vágja ki a folyosóra, mintha eddig ebből élt volna. A művész úr végül elkullog, és a lándzsban fetrengi szét a díszpárnákat, de a kapitalizmus nem engedi, hogy kikönnyezzük magunkat, mert a holnapi nézettséget is csak meg kell csinálni, így rögtön láthatjuk is, hogy Hanna hogyan lopja a hűtőt Joe-éknál, és hogy Ricsi és Karesz milyen tökös legények igazából. Lesz itt izgalom dögivel a hétvégére, csak győzzük kipihenni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trollollol 2013.04.12. 17:11:17

Azt nem értem, h a Margit-híd budai hídfőtől hogy jutottunk el a Kálvinra a reggeli fejszellőztetésnél. Vagy a szponzor cukrászda miatt? :)

kozi001 2013.04.12. 18:20:23

Regina lecserélte a BFF Ritát Kokóra! Ez de ciki! :)

noelisha 2013.04.12. 18:28:28

@kozi001: :DDDD
Majd megy a Rita biztos nyafizni.

Az a Dia miért mondta, hogy elmegy, mikor nyilván tudta, hogy dehogy megy, hiszen dolgozik.

A Vivike nem semmi, de hogy ez a Marci mekkora egy puhapöcs! Döbbenet!

A "HANEM?!?!" szónál én már hangosan röhögtem, az akkora volt! :D

beacska 2013.04.12. 20:20:54

@noelisha: amikor Dia megígérte, hogy ott lesz, Anikó még csak morfondírozott rajta, elmenjen-e szerencsét próbálni. Aztán jött a betanítás...szerintem

hot-spot (törölt) 2013.04.12. 22:28:17

Én is szoktam nézni a kamaszodó lányzómmal és mi folyamatosan megbeszéljük a történéseket.

hot-spot (törölt) 2013.04.12. 22:32:03

A másik két unalmast a "jóban rosszban a barátok köztöt" simán leveri mindenesetre.

Ronald 2013.04.13. 08:10:32

Tudja valaki, hogy mit/hol dolgozik a Zsófi-lány???

Már úgy értem, hogy "civilben" vagyis amikor pont nem az énekes-karrierjét építi - magasra?

Mert erről lemaradtam az elején - miközben azóta többször hallottam, hogy "Mennie kell dolgozni".
Na nem szívesen, de mégis.

Jó-jó, de hova?
.

judy7 2013.04.13. 11:37:37

@Ronald: asszem hostess. De részletekre én sem emlékszem :)

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.04.13. 16:17:24

A karakterek közül Joe-nak van a legértelmesebb munkája, a többiek meg igyekeznek ellavírozni valahogy. Anikó fotómodell akart lenni, Zsófika énekes (amúgy hoszteszkedik), Pumuklifejű énekes, Vivi gogo táncos, Marci művész... :)

beacska 2013.04.14. 19:07:53

@pabblo: Regi Joe-nál asszisztens, Gábor szintén Joe-nál autószerelő (csak Joe-ról nem tudni, be szokta-e piszkítani a kezét néha), Anikó úgy jött Pestre, hogy mivel szépen rajzol (mint Marci), tetoválni akar, Marci nem csak festeget, hanem falakat is dekorál, Lali meg költöztet.

Mazlee 2013.04.16. 08:59:31

de jó hogy ebből a részből kimaradt lópofi
süti beállítások módosítása