Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 1x01 - Rántotta, tüdővel

2013. április 11. 07:00 - sixx

Hannibal Lecter olyan eleme a popkultnak, mint Drakula, tudjuk, hogy egy mocskos állat, mégis szorítunk neki valahol, mert egy finom úriember, aki csak akkor eszi meg a postást, ha az előtte lehugyozta a begóniáit. Az meg nem szép dolog, ebben egyetérthetünk. A kannibál pszichiáter történetéből most először készült sorozat, mi meg hogyvoltozunk, mert nincs jobb dolgunk hajnal fél egykor. Hullákkal, összevérzett falakkal, kissé Pink Floyd-os zenável és egy gyűrött szafarikabátban meredten bámuló kisfickóval indul az epizód, egy kettős gyilkosság helyszínén vagyunk, ahol a sürgő-forgó rendőrnépség láthatóan tudomást sem vesz a macskabajuszos fasziról, aki meg csak néz ki a fejéből meredten.

Screen Shot 2013-04-10 at 23.29.25.png

Aztán átszellemül, de annyira, hogy kizár minden külső körülményt, és úgy látja maga előtt az eseményeket, mint a gyilkos maga. Ez fasza tulajdonság, teszem azt majd ha lesz egy lányom, és arra jövök haza, hogy a lakás romokban hever, simán ki tudnám deríteni, melyik gyökér haverja hányta tele a piros kaspót. A kisfickó ennél gyakorlatiasabb, feltérképezi a gyilkos útját, közben még hátrafelé is megy, és nem megy neki egy rendőrnek sem, és még mindig nem szól rá senki, hogy az anyád úristenit, láb alatt vagy. A tettes először a lépcsőn lerohanó férjet lőtte le, majd az asszonyt, nyakon, és kikapcsolta a riasztót - ezt más sorozatokban a jóképű helyszínelők is meg tudják mondani két perc alatt, de ne kötözködjünk feleslegesen.

Screen Shot 2013-04-10 at 23.38.54.png

A kisfickó szenvtelen hangon narrálja az eseményeket, ráadásul úgy, mintha ő lőtte volna nyakon Mrs. Marlowe-t, aki viszont a lövésbe nem is halt bele, csak kicsit lebénult tőle. Azt is megtudjuk, hogy a gyilkos lehallgatta a nő telefonbeszélgetését a biztonsági céggel, és fel is vette azt, így visszajátszhatta azt a telefonról. Ügyes. Ugrunk, a kisfickó a gyűrött kabát helyett decens kockás ingben és zakóban tart előadást Quanticóban, pont erről az ügyről, de nem tudjuk meg, mi is történt a bénultan heverő Mrs. Marlowe-val, mert vége az előadásna, ráadásul megjelenik Morpheus is a Mátrixból, de most nem hoz se kék, se piros tablettát, csak beszélgetni akar Will Grahammel, mert így hívják a kisfickót.

Screen Shot 2013-04-10 at 23.48.31.png

Morpheus most éppen Jack Crawford néven fut, és akar valamit Grahamtől, akiről az is kiderül, hogy Asperger-szindrómás, ami egyfajta autizmus-lightnak tekinthető, az emberek között nem érzi jól magát, de gyufaszálakat nem tud számolni. Crawford nem sokat szarozik, és felkéri Grahamet, hogy segítsen neki egy sorozatgyilkos elfogásában, mert a kisfickó igen fejlett empatikus képességgel bír, és ha nagyon akarja, bele tud mászni más emberek bőrébe, de nem szó szerint, még csak az kéne. A gyilkos nyolc csajt rabolt el nyolc hét alatt, mindet pénteken, és egy testet sem találtak még meg. Graham irodája spártai, a falon az ilyenkor obligát nagy tábéla, rajta térkép, benne kis színes baszok, körben képek, rajtuk tökegyforma barna csajok, ez eddig szokványos, viszont a felvételek fényelése nem, olyan szép képeket kapunk még az unalmas jelenetek mellé is, hogy könnyünk is kicsordul bele.

Screen Shot 2013-04-11 at 5.16.17.png

Graham a képeket megnézve leveszi, hogy itten hét hullát fognak találni, és legfeljebb egy élő csajt, akit azt követően raboltak el, hogy megetettet a macskát. Graham szerint a tettes nem sok csajt keres, hanem egyet, csak éppen nem találja, ez érdekes. Crawford nagyon akarja Grahamet, ő viszont nagyon nem akar ebben részt venni, mert akkor emberek közé kell menni. I feel you, brother, minden reggel rosszul vagyok a négyeshatos gondolatától is. A következő snittben az utolsó elrabolt csaj szüleinek házában vagyunk, ahol két nagyon szomorú ember ül, és a lányukról mesél, mire Graham megkérdi, hogy mi van a macskával? Mert, mint elsuttogja Crawfordnak, a macska nem nyávogott a hazatérő szülőknek, tehát kapott enni - azaz a csajt innen vitte el a gaz. Crawford máris hívja a helyszínelőket.

Screen Shot 2013-04-11 at 5.18.27.png

Graham fel akar menni a lány szobájába, mert rosszat sejt, és tessék, a macska ott rinyál a lány ajtaja előtt, amiből Graham, a macska és mi is tudjuk, hogy bent van a csaj, csak a fater nem, így az ajtónyitás után sokkot kap, mert igen, a lánya ott fekszik az ágyban, békésen, csak éppen kurvára holtan. Szerencsétlen apját meg kizavarják mellőle, mert vigyázni kell a nyomokra, ez azért elég kemény, engem a kisfickó tuti nem tudna így kitaszigálni a szobából. Graham elkezdi a melót, ott áll a még javában lélegző csaj mellett, aztá ráugrik és kiszorítja belőle a szuszt, na kösz. csak nem irigylem ezt a tulajdonságot.

Screen Shot 2013-04-11 at 5.40.39.png

Szegény Graham éppen csak élvezni kezdené a dolgot amikor megzavarják, (pedig Crawford mondta neki, hogy nem fogják) jönnek a mellékszereplők szépen sorban, menten hárman is, de hogy ki kicsoda az nem derül ki, meg nem is lényeges. Az viszont igen, hogy Grahamről kiderül, nem is volt soha FBI-ügynök, csak afféle különleges tanácsadó, mert nem menne át az ügynökség pszichológiai vizsgálatán, na kösz. A holttesten vannak sebek, a sebekben meg szarvasagancs-nyomok, nahát, Graham csak int, meg akarta gyógyítani a gyökér mert ezzel a csajjal nem volt képes azt megcsinálni, amit a többiekkel, azért is hozta vissza. Egyfajta bocsánatkérésként. Csak szólok, hogy ha valamelyik troll elnézést akarna kérni, kevésbé teátrális megoldásoknak is örülök.

Screen Shot 2013-04-11 at 5.41.56.png

Graham az egész napos meló után hazafelé tart, és kis rábeszéléssel fog magának egy kóbor kutyát, amit hazavisz a többi mellé, mert ő már csak ilyen rendes, meg eleve, az emberek között szarul érzi magát, a kutyákkal viszont semmi baja. Az új eb egyébként annak ellenére, hogy látványos falusi koktél, gyönyörű. Szegény hősünk éjszakája nem alakul jól, álmában a halott lány fekszik mellette, ő meg ettől átizzadja az ágyneműt. Aztán leterít egy törülközőt és visszafekszik, fene a gusztusát. Crawford másnap ideges, hogy miért, azt nem tudom, de veri a falat, aztán megkeresi Grahamet a budiban és üvölt, nem értem miért kell ennyire túljátszani a jelenetet, Fishburne teljesen félreértelmezte a karaktert szerintem. A lényeg, hogy Graham nem tud mit kezdeni ezzel a gyilkossal, mert nem olyan, mint a többi, és ettől kiborul, így segítségre lesz szüksége. A gyilkos ugyanis érzékeny pszichopata, amilyen nincs is.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.04.58.png

Közben a laborban a halott csaj ruháján A Kötelező Ázsiai Mellékszereplő egy fémforgácsra lel, a vizsgálat képsorai alatt pedig ugrunk egy építkezésre, ahová egy barna hajú csaj érkezik meg, pont olyan első blikkre, mint a többi, ő lesz a következő áldozat vajon? Crawford egy pszichiáterrel tárgyal Willről, és igyekszik meggyőzni arról, hogy segítse a munkáját, de a nő hajthatatlan, ő nem fog leülni vele egy szobában, mert akkor túl közel kerül hozzá, és eleve, nem is szabadna kiereszteni a terepre, mert egy ideggyenge, labilis alak. MorpheusCrawford felsóhajt, baszki, Neóval mennyivel könnyebb dolgom volt már. A holttest boncolása közben Graham szarvast lát és a csajt felnyársaló agancsokat, a gyilkos szépen felrakta a csajt rá, és kivéreztette, majd felvágta, és kivette a máját. Amit visszatett, mert a hússal baj van - a csajnak rákja volt. Kedves gyilkosunk ugyanis eszi az áldozatokat. Nabazdmeg.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.08.08.png

A következő képen egy pasi eszik kis falatkákat nagy műgonddal, tessék szépen köszönni Lecter bácsinak. Ugrunk a rendelőjébe, ahol egy beteggel foglalkozik hótt unottan, és csak akkor látszik valami érzelem az arcán, amikor a csávó egy taknyos zsebkendőt tesz le a makulátlan üvegasztalra. Egy hatásvadászabb sorozat itt bevágna egy álomképet a kibelezett páciensről, de Fuller visszafogta magát, így csak Lecter arckifejezéséből tudjuk, hogy nem tetszik neki a dolog. Crawford odakint várja, a rendelő előtt, és azért jött, mert a pszichiáter csaj ajánlotta, és nagyon kellene neki az agancsos ügyben.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.17.19.png

S lőn, egy jelenettel később Graham, Crawford és Lecter egy légtérben tartózkodik, Lecter meg el is kezdi analizálni Grahamet, nem nagyon tetszik az emberek szemébe nézni, mi? Graham vissza is kérdez, hogy most éppen Lecter miért is van itt? Tán csak nem őt analizálni? Mert az nem kóser, áll fel a székből, nagyon nem. Will balra el, Crawford meg finoman közli Lecterrel, hogy ezt elbaszta így elsőre. A doki cserébe elmondja, amit már eddig is tudtunk, azaz hogy Graham empatikus képessége jóval meghaladja az átlagét. Még egy hulla kerül elő másnap, de nem olyan, mint az eddigiek, legalábbis Will szerint. Kint van a mezőn, agancsra tűzve, nekem elsőre pont olyan, mint a többi, de Will csak legyint, eh, egy másoló, kit érdekel. Direkt hagyta itt nekünk, és másképpen rendezte el mint az előző áldozatot, mondja, szóval hagyjuk, ezzel nem kell foglalkozni, Crawfordot az érdekli elsősorban, hogy hová lett a csaj tüdeje, na igen, ez jó kérdés, az egy szép adalék hozzá, hogy az áldozat még élt, amikor kivágták belőle a szervet. Ja, és hogy hol a tüdő?

Screen Shot 2013-04-11 at 6.24.13.png

A következő képsor kvázi választ is ad, Lecter a konyhájában tevékenykedik, igen, egy tüdőt vág fel takarékos mozdulatokkal. Közben Graham közli Crawforddal, hogy ez a kannibál nem az a kannibál, mert ez nem szereti a nőket, csak élelmiszerforrásnak tekinti őket. Közben Lecter már nagy lángon süti a tüdőt, fújbazdmeg. Graham egyre jobban belelovalja magát, a gyilkosunknak van egy lánya, aki pont úgy néz ki, mint az áldozatok - ugrunk a korábban látott építkezésre, és tényleg, a csaj a faterhez jön ezek szerint. Lecter jó étvággyal falatozik otthon, fene a gusztusát.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.25.17.png

Graham másnap reggel egy motelszobában ébred, Lecter jött hozzá és hozott reggelit, rántottát, egy kis kolbásszal, amit ő maga készített. Kolbász, mi? Graham nekilát, ez finom, mondja, öcsém, ha tudnád, amit mi tudunk. Lecter azt mondja, nem fog elnézést kérni, azért, mert analizálta Willt, hiszen erre sor fog még kerülni párszor, és nem szeret annyira bocsánatot kérni, hogy rászokjon. Inkább viselkedjünk civilizált ember módjára, javasolja, mire Will, aki két pofára tömi magába a sült tüdőt, kijelenti, hogy Lecter annyira azért nem érdekes faszi. Ó, mondja erre a másik, majd rájön, mennyire érdekes vagyok. Ettől konkrétan kirázott a hideg. Graham Lecternek is elmondja, hogy a mezőn talált áldozattal másik gyilkos végzett. Na, meséljen róla, mi baja van neki? Ó, mondja Will, kurva sok. Milyennek lát engem, doktor? Egy mongúznak. Kösz.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.46.42.png

Ugrunk az építkezésre, de baszki, honnan tudták, hogy ide kell jönni? Will megválaszolja Lecter és a hogyvolt-olvasók kérdését, hát a fémforgács nyomában jártunk, egy bizonyos csőtípusból származik, minden olyan építkezést meglátogatunk, ahol ilyet használnak, ez az egyik. Lecter bólint, érdekes betekinteni az FBI kulisszái mögé, jegyzi meg, na ja, ez majd később jól jöhet. Az irodában a dolgozók aktáit nézegetik, és Graham ráakad egy Hobbs nevű fasziéra, aki már nem melózik itt, de van neki lánya. Lecter menten felkapja a fejét a név hallatán, én meg azt szeretném tudni, de azonnal, hogy a több száz kőművesből hogy a faszba’ pont ezt emelte ki Graham? Mert mindenkinek van címe az aktákban, csak ennek a csávónak nincs. Telefonja viszont van. Kiviszik az aktákat, Lecter viszont inkább visszamegy az irodába és hívja Hobbst: maga nem ismer engem, de figyeljen ide. Tudják. Aztakurva.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.48.11.png

A következő jelenetben Grahamet látjuk csurom véresen, majd időben visszaugrunk egy kicsit, odáig, hogy ezek ketten megérkeznek Hobbs házáig, aki az autót hallva - és Lecter segítőkész telefonozásának hála - már várja őket, és az ajtók kihajítja nekik a feleségét, elvágott nyakkal. Graham odarohan a haldokló nőhöz, de nem tud vele mit kezdeni, Lecter viszont csak áll egykedvű arccal, és figyeli az eseményeket. Will pisztolyt ránt (miért van egy tanácsadónak fegyvere?) és beront a házba, ahol Hobbs a lánya nyakát igyekszik elmetszeni, és sikerül is neki, mert egy pszichopata állat, de Will a nyiszáló mozdulat közben agyonlövi. Aztán lerogy a csaj mellé, és igyekszik elállítani a vérzést, közben tetőtől-talpig beborítja a csaj vére, eh.

Screen Shot 2013-04-11 at 6.51.47.png

A haldokló Hobbs megkérdi Willt, hogy látja-e, mármint az élet távozását a lányából, jesszusom. Lecter csak bejön a házba, és segít Willnek életben tartani a lányt, biztos majd később akarja megenni. A végén a csajt elviszi a mentő, Graham reszket, mint a nyárfalevél, Crawford meg megy a pszichiáter nőhöz, az meg lebassza, mert nem lett volna szabad Willt ilyen közel ereszteni az ügyhöz. A záró képsorokban Graham bemegy a kórházba, hogy megnézze a csajt, aki mellett Lecter alszik egy széken. Így ne ébredjek sose. Jövő héten folytatás.

Ha valaki lemaradt volna az epizódról, itt pótolhatja.

A Hannibal online itt érhető el.

Hannibal a comment:com-on és az Indexen:

Címkék: hannibal
28 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OdettésaMacskák 2013.04.11. 08:34:53

Hannibal Lecter AZ EGY KIBASZOTT PSZCIHIÁTER, NEM PSZCIHOLÓGUS BASSZAMÁRMEG!

OdettésaMacskák 2013.04.11. 08:36:42

nektek az indexblogokon mániátok, hogy konzekvensen rosszul írtok le dolgokat?

sixx · http://comment.blog.hu 2013.04.11. 09:09:12

@OdettésaMacskák: javítom, kösz a végtelenül intelligens hozzászólást, öröm látni az ilyet reggel.

judy7 2013.04.11. 09:10:47

@OdettésaMacskák: Jézusmária, eltévesztette.. és akkor mi van? Attól a HV még jó, nem?
(szőrszálnak az a hasogatása mindig..! pfü :))

OdettésaMacskák 2013.04.11. 09:11:01

@sixx: szivcsi :)

egyébként bocs, csak már valami másik szarfaszú blogon is elkúrták, ráadásul ott LecHter néven futott, kiborultam..

cserébe küldöm neked Kasza Tibortól a Hullócsillag c. számot

Gattopardo 2013.04.11. 09:41:32

Ígéretes kezdés, mindkét fő karakter nagyon ott van, evő férfi látványa sorozatban pedig még sosem volt ilyen baljós:) -bár hozzáteszem, remélem nem fogják minden epizódban központozásra felhasználni, mert akkor nagyon hamar veszteni fog az erejéből. A másik, hogy remélhetőleg Mads barátunk is hamar leszokik arról, hogy a leendő tett helyére telefonálgat nem fülkés telefonból, mert ha valakinek eszébe jut hogy ugyan miért épp most kattant be a csávó (Grahamnak ugye amúgy is kurva nagy a beleérző képessége, ezt a szánkba rágták) és vetnek egy pillantást a bejövő híváslistára akkor kábé a harmadik részre bebukik a doktor:) Más szóval, egy ekkora elmétől ez elég gagyi húzás volt.:)

exkalibur 2013.04.11. 09:55:12

Elkezdtem nézni de a 3. 5 perces reklám blokk után feladtam...

É2I 2013.04.11. 10:00:03

Megnéztem én is tegnap este. Jól sikerült, remélem marad a színvonal.
A HV is tetszett.

É2I 2013.04.11. 10:04:15

@Gattopardo: Igen ez a telefonálás több sebből vérzett, de elnézhető.

@exkalibur: Tegnap du. már magyarul szedhető volt a torrent.

MEDVE1978 2013.04.11. 10:04:56

Mikkelsen brutálisan jó benne, félelmetesen hozza Lectert. Mondjuk már volt egy hasonló szerepe a Zöld hentesekben, de az ehhez képest kismiska.

kisMolnár 2013.04.11. 10:23:31

Ciki leszek de, miért ölték meg a szerelőt? Hozzáteszem, közben könyvet olvastam.

govegan 2013.04.11. 10:27:23

engem annyira nem gyozott meg. valoszinuleg 2 evadot megel, de a 4.-re mire a voros sarkanyhoz ernek, addigra mar szerintem kasza lesz ezzel a forgatokonyvvel.

a telefonos diskurzus meg trivialis. az en verziomban valoszinuleg az lenne, hogy aha, koszonom szepen a tajekoztatast, de azert probalom rejtegetni az otthoni telefonnal a eletemet, identitasomat, mert a lanyom megse koltozott el, es igazabol nem is a lanyom, hanem mormonok vagyunk, de azert orulok, hogy tajekoztat a kedves uriember. na, viszont hallasra.

ekozben par lepessel odaebb. ohh hagyja majd felszedem en ezeket a semmit mondo aktakat a foldrol, hisz azert pakolom be oket a csomagtartoba, mert nem talaltam benne semmit, es ugyis megyunk arra az egy cimre, amit nem eppen keresnie kene a keresemre?

es a titkarno hogyan keresne? felhivja a szamot. te bill hol laksz? miert kerded? mert fbi-osok erdeklodnek. tudjak?

szoval ez a hangyafasz nyomozoknal szokasos egybol a kozepebe hozzaallas a kesobbiekben elegge faraszto lesz. nekem.

Démétér 2013.04.11. 10:50:23

Jó volt ez. Még jobbat vártam, de azért igen jó volt, és szerettem a felvételeket, a kis görcs detektívet meg Lectert is.

Kicsit zavar, hogy a magyarázat arra, hogy Graham miért tudja pontosan a történteket annyi, hogy "beleérzés", és ezzel akkor elégedjünk meg. De hogy mégis mi alapján, és pláne miért veszi mindenki szentírásnak amit összeasszociál a néző számára érthetetlenül a bűntény helyszínéről, az számomra kissé homályos. Ahogy az is, hogy ha ekkora empata, akkor Lecterrel hogy bír kedélyesebben meglenni egy szobában és egy beszélgetésben, mint mondjuk a kissé agresszíven kiváncsi keleti arcú helyszínelő csajjal.

Fishburne-t nem szerettem, ez egyre többször fordul elő, valamelyikünkkel baj lehet.

Azért alapvetően tetszett, szóval folytatom. A hogyvolt pedig persze remek.

napvadászlány 2013.04.11. 11:27:28

fú, de jó kis sorozat lesz ez, a lectert játszó színész meg zseniális

gumirocker 2013.04.11. 13:07:47

@sixx: Elnézést, hogy belekotyogok és nem is ez a fő téma, de tényleg nem mindegy. A pszichológus lelki defekteket vizsgál, meg lelki megzuhanásokat. A pszichiáter - no az meg a krónikus eseteket, a pszichopatákat, az elmekórtani eseteket, azaz a betegeket. A pszichológus az bölcsész, a pszichiáter az meg orvosdiplomával rendelkezik. Na csak ennyire azonos a kettő. És éppen ez a lényeg, hogy Lecter PSZICHIÁTER - azaz pontosan érti a ketyós sorozatgyilkosokat, azaz egyáltalán nem véletlen, hogy olyan, amilyen.

judy7 2013.04.11. 13:52:47

@gumirocker: Szerintem ezt MINDENKI tudja - Sixx is :))
Eltévesztette - közben már javította is.
De én személy szerint köszönöm, hogy leírtad - ismétlés a tudás anyja, mint tudjuk :)))

shimizu 2013.04.11. 14:20:31

azta basszus! kivágta a tüdejét, amíg élt a csaj!?!?! ááááááááá #__#

Lenne egy kérésem: maradhatnánk a Morpheus névnél? Plíz!!!! *puppy eyes*

Minek adtak neki tótjózsi jellegű nevet (elnézést az érintettektől)??? Az életben nem jegyzem meg! Akárhányszor Crawford volt a szövegben, felvillant a "Who the Fuck is Crawford?" neonfelirat az agyamban.

Elég beteg feje van a Hannibált játszó színésznek ahhoz, jó legyen az alakítása...de majd ma megnézem végre ezt az epizódot és kidobom a taccsot! LOL

gumirocker 2013.04.11. 14:42:36

@judy7: Bocs az "ismétlésért" - amúgy nem mindenki tudja...Sokan keverik a kettőt, mondhatni rendszeres a dolog.:-)

2013.04.11. 15:46:10

Jó volt! :)

@Démétér:
"Ahogy az is, hogy ha ekkora empata, akkor Lecterrel hogy bír kedélyesebben meglenni egy szobában és egy beszélgetésben, mint mondjuk a kissé agresszíven kiváncsi keleti arcú helyszínelő csajjal."

mert egy Sheldon Cooper utánzó :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.04.11. 15:51:23

Én csak most hallgattam/néztem bele a linkről, eddig nem rossz.

DE!!!! Szinte az élvezhetetlenség határát súrolja számomra az a teljes kép- és hangzavar, hogy Graham ügynök magyar hangja egyben valamelyik minimaxos rajzfilmfiguráé is lehet.
Szinte várom, mikor kezd el mackókról és/vagy kisautókról beszélni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.17. 19:14:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): megfogalmaztam magamban egy "komoly" hozzászólást, de addig mire eljutottam a kommentek olvasásánál a tiédhez, beleértve a teljes nickedet, ki is radírozódott az agyamból. a hozzászólásod nálam mindent visz!

2013.04.17. 20:19:22

azt mondjátok jó lesz? Akkor kezdem tölteni.

Reeku4 2013.04.18. 13:29:19

Engem már az első percek megvettek nagyon jó a sorozat! 2. rész is nagyon tetszett, csodálatosak a színek. "- I don’t find you that interesting.
- You will" Ez mekkora volt, atyaég.

holacsoki 2013.04.18. 17:11:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Ugyanaz a szinkron, mint J.L. Milleré a Sherlockban.

Count di Luna 2013.05.31. 23:46:54

Most akkor Will the psychic?

karamblo 2013.09.12. 20:30:29

Jack Crawford szerepére, aki az FBI Viselkedéstudományi Részlegének vezetője, egy nagydarab butafejű nigger szinészt ??? Kurvára hiteles. :-))))

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2014.03.01. 11:45:42

En meg csak most kezdtem nezni, de nekem nem stimmel, hogy megemlitik, hogy az aldozatoknak meg a szeme szine is ugyanaz, ekorul mutatjak a 8. aldozat kepet, a szeme barna, a Hobbs lanyanak meg kekes a szeme.
Most vagy elfeledkeztek errol az aprosagrol, vagy tokre nem veletlen.

Lehet h Lecter pszichiater, de azok viszont nem csinalnak terapiat. Azok a pszichologusok. Szoval a filmben is kepzavar van valahol :)
süti beállítások módosítása