Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x34 – Pornós-e vagy, csillagom?

2013. április 02. 17:00 - marhapori

Csodás, napfényes reggelre ébredünk, Mónika meg Pumukli izgalomtól eltorzult arcára. Finomabban kellett volna csöcsörészni, akkor talán észrevétlenül lebonyolíthatta volna az eksönt, ami így elmaradt. Kanos a drága Pumukli, Mónika távozásával pedig Kimberley-re veti magát. Végül is a lyuk az lyuk. A Kéjlakban úgy indul a nap, ahogy minden rendes pornófilmben illik: két lengeöltözetű lány – Szandika és Anikó – semmitmondó párbeszédbe kezd, miközben sokatmondóan pislognak egymásra. Ám sajnos nem tépik le egymásról a hálóinget, hogy egymás csúnyájába kiflit dugdossanak, kiegyeznek annyiban, hogy Anikó lakhatási-engedélyét véglegesítik.Kíváncsi vagyok, mikor lesz pornóváltozata a műsornak. Tudjukki nem szeretné, ha Lófejű dolgozni menne, mert olyan nincs, hogy valakinek dolgoznia kelljen menni. Tényleg ezt mondja, beszarok. Lófejű végül ágyban marad, majd dolgoznak a közmunkások. Marcell és Karvaly is hasonlóan magasröptűt csevegnek az ágyban, de aztán feltápászkodnak. A reggeli pletykapartin mindenki nagyon heppi, gyanús ez nekem.

1.png 

Ribivivi szétcsúszva toppan be, Gabi szeretné neki betenni, úgyhogy táncolni kezd vele, de úgy rángatja, mint egy rongybabát. A lány szerepe ennyiben ki is merül. Csatlakozik a kompániához Anikó meg Laller is, Rita csak ennyit tud hozzáfűzni döbbenten: miafasztkereselitt? Költözöm a gecibe – veti oda neki Anikó, – és lenyúlom a pasidat, teszi hozzá gondolatban. Legalábbis Karvaly ezt gondolja, mert hurrikánná változik és mindent feldöntve elviharzik, amikor Marci felajánlja a segítségét. Megjött neki. Aztán meg elmegy. Lali meg Márcselló majd’ megszakadnak, mire becuccolják Anikót Bunyós Pityu kocsijába, aztán előbbi megmutatja, miért nem kerülhet be mindenki a forma-1-be. Vezetni azt nem tud, vagy ahogy ő mondja, a vezetési stílusában nincs szerepe a váltónak. Pikk-pakk berendezik Anikó új szobáját a Kéjlakban, Pumuklit a végkimerülés környékezi, pedig még lift is volt, cipőstül és kabátostul bedől az ágyba. A jutalomsör segítene, mondja, úgyhogy Anikó a hűtő felé irányítja, ott persze találkozik a törülközőbe csavart Szandikával. Menten orbitális merevedése támad, ráadásul a sörét is kiborítja lányos zavarában. Ismét egy tipikus pornófilmes pillanat, a szűz fiú esete a szőke nővel; legalábbis azt hiszem, mer’ én olyanokat soha semmikor, fúj. Laller elárulja a kamerának, hogy látta már valahol Szandikát. Csak nem pornós múlt?

2.png

Kéjlak2-ben Zsófi Tudjukkivel csacsog, a lány enne és menne dolgozni, de Kristóf nem engedi. Egyre gyanúsabb, hogy emberrablás tipikus esete forog fent, Lófejűtől még a telefonját is elveszi hős lovagja, aki továbbra is azt képzeli, hogy Szandika visszaengedi a lakásba, ha lenyugszik. Pumukli felforgatja az egész szobáját, hirtelen hatalmas mennyiségű férfimagazin bukkan elő a legváratlanabb helyekről. Az egyikben megtalálja új szerelmét, Szandikát. Rögtön meséli is Gábornak, mire az lehűti: nem vagytok egy súlycsoport – mondja. Lali vált is vissza: ja, várj, én Maunikát szeretem. Gabi meg behúzza az újságot, hogy hancúrozzon kicsit a Markával. Még szerencse, hogy a következő vágásnál a Szimplába ugrunk, ahol Rita éppen hűdenagyon dolgozik. Ha még egy „manemdolgozom” jelenet jött volna, menten pakolok és költözök a fővárosba, mert elhiszem, hogy ott senkinek nem kell melózni, mégis dől a lé. Márcselló egy vagyont elköltött az egy szál vörös rózsájára, amivel Ritánál szeretne bevágódni. A nagyon durván túlrúzsozott lány először örül, majd közli, hogy „sohatöbbetnemtalálkozhaccAnikóval”, Marci erre berág és otthagyja az üres kocsmában. Mindenki morcos.

3.jpg

Leszáll az este, Pumukli randija ugrott a régi szerelmével, szóval menne Anikóhoz Szandika csecseit bámulni. Hívja a többieket is, Gabi persze egyből támogatja az ötletet, Redzsi is, Rita flegmázik, csapkodni kezd, és elküld mindenkit a büdös faszra. Míg Vivi 3 sorából csak annyit értek, hogy dolgozik éjjel, végre egy lelkiismeretes fiatal! Kiszámíthatatlan Rita – ezt loptam, demuranyi kollégától – berongyol Vörhenyeshez, de ő nem hajlandó együtt anyázni vele, csak helyre teszi. Közben a szomszédban Marci készül valami turpisságra egy halom gyertyával, hogy kiengesztelje menstruáló nőjét, aki nem érti, Redzsi miért nem az ő oldalán harcol a gonosz ellen. Karvaly horrorfilmezős ellenbulit tervezett estére, de nem hatja meg barinőjét, ezért továbbhalad. Jobban tenné, ha beülne egy sarokba csendben sírdogálni, nekünk sem kellene hallgatni a nyafogását. Találkozik Márcsellóval, aki elég béna módon a háta mögött rejtegeti a meglepi tartozékait – poharakat és pezsgőt –, Rita persze ezen is kiakad, és innen is továbbáll egy „leszaromhagyjatokitthon” felkiáltással. Nagyon bölcsen azt hiszi, Márton Anikó bulijára készülődik, de aztán meglátja a kicsicsázott szobáját, és egyből nagyon szerelmes lesz megint. Marci otthon marad vele, elteheti az emós maszkot.

4.jpg

Érkezünk is az esti összeröffenésre, Szandi és Anikó vigyorogva fogadják valami dizsiben Gabit és Pumuklit. Gábor egyből nyomni kezdi a gombot Szandinak, Pumukli meg továbbra sem tud megszólalni a szilikonbaba társaságában, ezért gyorsan el is megy piáért. Menet közben talál egy egyedül ücsörgő csajt, hát ráönti kicsi lelke fájdalmát. De így a semmiből, még csak egy köszönést sem ereszt el, egyből tolja a rizsát a kiismerhetetlen nőkről meg Mónikáról. A Villában Redzsi lelkiismerete rózsaszín turmixon ügyködik, aztán kis híján ráönti az ölelkező szerelmesekre, miután kiosztja Ritát, mekkora egy suttyó. Gabi lebizniszeli Szandival, hogy kap dedikált példányt a cicijéből, Pumuklit meg miközben azt meséli a random angol csajnak, hogy „nem tudlak titeket betörni”, egyszer csak azt veszi észre, hogy a lány a torkát nyalogatja belülről. Redzsi gyorsan közbelép, Gabi meg szalad Pumukli és a random angol után, nehogy utóbbi kikapja a veséjét.

5.jpg

Szerencsétlen Lajosunknál közben beütött a pálinka, búcsúcsók után Vörhenyes és Gábor cipeli hazafelé, de eléggé szenvedősre vették a figurát. Sokat nem cicóznak vele, becsalják a szobába egy „nézd, ott van Mónika” szöveggel, aztán rábasszák az ágyra, ahogy van és betakargatják, vagyis – hogy szarjak a szóismétlésre – rábasszák a takarót. Gondolnak kettőt, kitalálják, hogy visznek vizet a fiatalembernek, mert szarul lesz, de mire elérnek a konyhától a szobáig, Laller elrollerezik az éjszakába. Nagy kérdés, hogyan settenkedett ki, amikor világát sem tudta, az ajtó nyitását/csukását pedig az egész lakásban hallani lehet… Gabi utána menne, de Vörhenyes előjön a gangon egy nem túl kedves hegyibeszéddel a felelősségről, meg a felnőtté válásról, úgyhogy inkább visszamennek iszogatni. Ilyenek az igazi barátok! Pumukli tántorgó képeivel búcsúzunk, kicsit félek, hogy egy hidat keres magának, de Mónikához halad. Ő meg majd nyilván kurva boldog lesz a tök részeg, fél őrült pasijától, de az csak a következő epizódban derül ki. Ahogy az is, milyen sérüléseket szenved Tudjukki, miután Anikó beszámol a Villalakóknak a kis incidensükről.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2013.04.02. 19:56:53

Hogy lehet, hogy romantikus leányregényeken nevelkedett Mónika nem menekült el sikítva, mikor meglátta a Lali szobájának falán pucsító csaj képét, akinek a feneke tekintélyes része a ruháján kívül található? Meg az a sok erotikus újság is ott van. Hát nagy bizalom kellett hozzá, hogy be merjen feküdni az ágyába aluszkálni.

Bicepsz Elek77 2013.04.02. 22:11:01

@egyemakisszíved: Nooamlis embor reg dobta vona!!!! Ha nincs szex akkor Sze la viiiii!!!!!!!!!!!!
Vagy: mint regi osmerosom meselte: katolikus arajanal hazassagig nem volt szex, ugyhogy kur.azott addig.

Amugy irta valaki,hogy licencelt musor es megy az egyik francia TV-n is. A story tok ugyanaz, csak vannak benne magyaritasok.

www.programme-tv.net/news/tele-realite/36129-w9-lancera-paris-jour-nuit-serie-realite-2013/

A nemet TAg und NAcht

rtl2now.rtl2.de/berlin-tag-nacht.php

www.youtube.com/watch?v=VrjvK5AJf48

Ez a legjobb: a nemet Joe
www.youtube.com/watch?v=VrjvK5AJf48

kutyaaszarpor_a_szembe (törölt) 2013.04.02. 22:50:01

"rábasszák az ágyra, ahogy van és betakargatják, vagyis – hogy szarjak a szóismétlésre – rábasszák a takarót"

újságírók gyöngye vagy

dr. KING SCHULTZ (törölt) 2013.04.02. 23:34:54

Ez a sorozat hogy lehet életképes?

dr yetee 69 2013.04.03. 05:18:14

@dr. KING SCHULTZ: Ezen már én is tűnődtem,nem értem,egy kalap.... az egész!

egyemakisszíved 2013.04.03. 15:09:59

@Bicepsz Elek77: Na beléd se szorult túl sok romantika! :) A katolikus lányka meg így jár, ha hitetlenhez megy feleségül, később hiába keresi majd párját a mennyországban… A linktől, amit küldtél, a frász kitört. És még én pampogtam az erőszakról, hogy mutogatják a sorozatban. Hát a miénk ehhez képest a szolíd lánynevelde. Bár nem tudom, hová fajul még. Akit pofán csapott Joe, az nálunk Kristóf? Kicsit külsőleg is hasonlítanak a szereplők.

beacska 2013.04.03. 15:24:52

@egyemakisszíved: nálunk Kristóf (sajna) nem lett képenteremtve

egyemakisszíved 2013.04.03. 19:08:06

@beacska:Várd ki a végét, a németek már jóval előrébb járnak az opuszban, mint mi! :)
Én inkább azt várom izgatottan, hogy mikor fogja már valaki szánni-bánni, hogy lökdösődött, pofozkodott - indulatból, nevelő szándékból vagy tehetetlenségében. Mikor mondja már valaki, hogy nem így kellett volna, mert nem oldott meg vele semmit, csak újat csinált. A producer azt ígérte, hogy mindig ott lesz a jó megoldás is, a végén – aztán egy nyekk sincs erről.

Bicepsz Elek77 2013.04.04. 02:12:46

@egyemakisszíved:
Szerintem ha Joe a nemeteknel is Joe, akkor a Marzell a Marci lesz...?
Lehet majd meg..ta a Hannacskat, es a hulyeje megdicsekszik is vele...
A nemet Joe amugy egy Ogrera/trollra hasonlit..

www.youtube.com/watch?v=X_cy4fricLU

egyemakisszíved 2013.04.04. 12:34:44

@Bicepsz Elek77: Hát a mi Joe-nk jobban néz ki, kétségtelen. Meg a kecójuk is jobb, hiába a magyar RTL berendezői tök jók. Marci lett volna a másik tippem, az indok is jónak tűnik, de azért remélem, nálunk majd közéjük ugrik valaki és elráncigálják. Ezek a jóképű srácok kissé egyformák (Carlos-Marzell). Úgy betojtam, meg olyan gyorsan történt, alig láttam, ki volt, a feliratot meg nem is figyeltem.

beacska 2013.04.04. 14:50:25

@Bicepsz Elek77: @egyemakisszíved: mondjuk nálunk azt a hülye sapkát Lalira adták rá...de azt azért nem hinném, hogy Laller kap egy ekkora sallert...
süti beállítások módosítása