Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x31 - Elmegyógy és Intézet

2013. március 27. 17:00 - tedy

Szerettem volna egy jó hírrel nyitni a zanzát, hogy a sorozat fejlődik és a karakterek egyre jobbak lesznek, de ezt az örömöt ma sajnos sem én, sem Ti nem fogjátok megkapni. Majd talán legközelebb. Reggeli közben kapjuk el a kis családot, Lófej Zsófi megint ordít, hogy Anikó levelei miért érkeznek még mindig a villába, Reddzsi nem találja a kávéját, Pumukli-fej meg a müzlijét, mindenki egyszerre beszél, én pedig továbbra sem tudom értékelni az ilyen jeleneteket. Gondolataimban ilyenkor - releváns konfliktus hiányában - már rég máshol evezek, és olyan kardinális kérdések foglalkoztatnak, mint: "Zsófinak mindig ennyire lófeje volt..?", "Buzi-e Lali?", "Mennyi pénzért járatják le ezek magukat?" vagy "Meddig tudom elhitetni magammal, hogy ez csak egy buta sorozat és az életben nem mindenki ennyire ostoba?". Rita végül leoszt mindenkit, megtalál mindent, Marci pedig kedélyesen mosolyog, csintalan kis szemében fellobbanni látszik a szerelem tüze. 

1.jpg

"Defigyibeszéljükmeg" Reddzsinánk elkullog Anikóhoz, veszettül mardoshatja a lelkifurka, amiért ő is a VV csillag ellen szavazott. Anikó, mint az köztudott, nyomorúságos körülmények között él a Gonosz Tudjukki várában, mindennapos megaláztatásnak (rányitnak fogmosás közben), eltiprásnak (megették a joghurtját) és szexuális zaklatásnak (hát ez igaz mondjuk...) kitéve. Azonban a villában lakó törpök élete sem csak játék és mese. Dzsó feldúlt, amiért leánya egy undorító kéjkecóban él barátnőivel, iskolába nem jár, mivel kirúgták, és ó, drága Dzsó, ha te tudnád, amit mi tudunk... Hogy ez a siheder lányka vodkát iszik konzerv csilis babbal, gerely részegen vonaglik a lakásában fényes nappal, és máris jobb rímet hoztam össze, mint az intróban szereplő "és csak szemezünk majd a nappal, Budapest éjjel, Budapest nappal..." szöveg szerzői ahol a nappal szóra a nappal szót találták a legmegfelelőbb rímnek. Nevermind, vissza a témához. 

2.jpg

A villa hölgyei (Pornós Vivi, Lófej Zsófi és Karvaly Rita) "cajosz" napot tartanak otthon, komolyan baszki, ebben a lakásban senkinek sem kell dolgoznia... Arcpakolás, szedres-banános shake, és nyilván pletyka, hogy ugyan kivel volt Ritának a múlt héten szerelmi légyottja. Korábban ugyanis a fürdőben Karvalyka véletlenül/szándékosan elmondta, hogy nem a múltszázadban, hanem pár napja kufircolt utoljára - mégse gondolják azt a lányok, hogy őt nem érdeklik a pasik. Még a végén elmondják Reddzsinek, aztán hajaj! Lesz itt nemulass! Na de azt, hogy ki is a Sötét Lovag, aki az éj leple alatt meghágta Ritánkat, nyilván nem akarja elújságolni. Aki eddig nem tudta volna, hogy perszehogyamarci az, az sem marad tudatlan, ugyanis Márcselló ebben a pillanatban megjelenik (ő sem dolgozik, jé), és mintegy jelzés értékkel lekapja Ritát, a maga algapakolásos bájával. Rita berángatja Marcit a fürdőbe, ahol a fiú szerelmet vall, Rita boldog és Marci is, és így tovább borzonghatok attól, hogy a lovag még mindig az undorító fehérre száradt krémes arcát nyalogatja. Hadd ne mondjam, hogy néz ki... De hát, ilyen ez a szhherelem!

3.jpg

Visszatérünk az pszichésen teljesen megroggyant Lófej Zsófihoz (mennyivel boldogabb lennék, ha mondjuk Jófej Zsófi lenne, és legalább egy karakter létezne ebben az átokverte sorozatban, akit nem akarnék válogatott kínzások között megfosztani értéktelen kis életétől). Tehát Zsófi elmegy Tudjukkihez ingyen reklámot csinálni a Szimplának megbeszélni a közte és Anikó között történt hepöninget. Tudjukki persze hazudik, mint a vízfolyás, Anikó egy céda, Anikó részeges, Anikó letámadott, én pedig csak szerencsétlen elszenvedője vagyok ennek a kegyetlen és szégyenletes eseménysorozatnak. Zsófi pedig úgy bekajálja az egészet, mint lipicai az abrakot, benyalja, mint póni a sót, megesi, mint musztáng a répát. Tudjukki érzi is, nyeregben van a csajnál. Imádom a kimeríthetetlen poénforrásokat. 

5.jpg

A végére pedig felpörögnek az események, Hanna ugyanis bevodkázik RandomSráccal, leveretnek egy füves cigarettát is, és éppen kezdődne a szexi tájm, amikor Roli, az ex, nem bírja tovább a mosogatást a konyhában, berobban a szobába és óva inti RS-t attól, hogy bántsa Hannát. Az illuminált gyerek persze csitítgatja, nem lesz itt semmi gond, csak kicsit meghágom, análba lesz, ne félj, de mire kettőt pislantanak, Hanna - számomra megmagyarázhatatlan módon - a földre kerül, eszméletét elveszejtve. RS bepánikol, mégiscsak ő adta a marihuánát a fiatalkorúnak (ami nem mellesleg egy slim cigi formájában manifesztálódott), el is tűnik a terepről. Szerencsétlen Rolinak meg marad a Vasököl, ő hívhatja fel Dzsó, hogy "hé, papa, a lányod haldoklik, ne verj sokká, kérlek!". Az aggódó apa meg is érkezik, rádörrent Rolira, hogy ugyan legyen már oly' gyöngy és hívja már ki a mentőket, ha eddig ezt bölcsen nem tette volna meg (persze nem ezekkel a szavakkal). A magyar egészségügy statisztái pedig a "stabil, de bármikor összeomolhat" mondattal próbálják meg nyugtatgatni a kis kétajtós komódot, akit lehet, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni, de azért nem szívesen találkoznék vele egy sötét sikátorban. Hanna, kitartást, és hogy egy régi, ám ide vágó mondással éljek: ebből majd tanulsz!

6.jpg

A fináléra pedig nem maradt más, mint Rita és Marci románca, érdemes belepillantani, pucérkodás, pőreség, nyilván kihomályosítva. Rita kisurran, összefut Reddzsivel, örömködnek, ugrálnak, jajdejó neked, majd a Leszbikánk megjegyzi a kis szentenciájában: főként azért örül ennek, mert legalább nem kell Rita panaszkodását hallgatnia. Ilyen egy igazi barát! A kedvenc jelenetem azonban mégis az, amikor Karvaly visszatér a szobába, és Marci egy... hát hogy is mondjam, leszállópályát csinál neki gyertyákból. Ez hol és milyen kontextusban volt a) romantikus, b) jó ötlet, c)stílusos?

7.jpg

Bámulatos, hogy még mindig meg tudnak döbbenteni az ilyen kicsi dolgokkal, de amikor széles sugárban ömlik rám a trash-fos, és az érzékeim már eltompultak, akkor látom meg csak igazán, hogy az ördög tényleg a részletekben rejlik, ezt a sorozatot meg a pokol nyolcadik bugyrában vetíteném a bűnös, eltévelyedett lelkeknek.

(A következő részben amúgy Anikó kaka részeg lesz, ordibál a villa gangján, meg ráront a romantikusan fürcsiző Ritára és Marcira, majd elegánsan teleokádja a wc-t. MUST SEE!)

17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noelisha 2013.03.27. 17:46:47

Az kimaradt, mikor Joe"Papa" jajveszékelt, hogy kudarcot vallott apaként.
Valaki homályosítson már fel, hol volt a lánya előző tizenakárhány évéből, mert ha együtt nevelték volna, vagy külön, de mindig benne lett volna az életében, megértem a mostani kudarcotvallós siránkozást, de így? Mert nem most vallott kudarcot, hanem mikor le se szarta, hogy van egy gyereke.

Az anyán pedig mostanában azt vettem észre, hogy nem óbégat annyit, csak bőg. Úgy érzem, hogy talán lesz itt olyan érzelmi túlcsordulás, hogy Joe megdönti az anyát. Csak úgy, érzelmileg. :)

Na és a mai részben a tomboló őrült nőre kíváncsi leszek, mert amikor hányni megy, az csúcs lesz! :D És tuti, hogy még neki fog feljebb állni, ahogy általában mindig :D

Nikol0981 2013.03.27. 18:07:15

Joe börtönben volt, és Csillával sem ápolt jó kapcsolatot, ezért nem volt Hannával, mikor kicsi volt.

Anikó jókor fog berobbani.Majd eret vág magán, mikor tudatosul benne a kádas szitu Marcival.Remélem Ritára dobja a taccsot:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.27. 18:14:20

nagyon nézni fogom ezt a részt, egy élmény lesz!

Tedy, döntöttem! Ebből a műsorból kihozható HV-k közül a tieid a legebbek számomra. Elnézést kérek a többiektől, mert azok is jók, persze.

noelisha 2013.03.27. 18:16:52

@Nikol0981: Jaaaaa, köszi :)

Én valahogy úgy értelmeztem, hogy csak pár évig volt börtönben, vagy rosszul tudom? Egyik részben vallotta meg. Bár tulajdonképpen mindegy is.

Én személy szerint hidegrázást kapok az Anikótól, felőlem hányhat, ahova akar :D

kozi001 2013.03.27. 19:36:51

Jaja!
Én is remélem Ritát hányja este telibe!

Amúgy a krémesarcú KarvalyRitától engem is a hideg rázott!

Zsófi miatt meg lassan aszpirint kell előkészítenem minden műsorhoz, úgy hisztizik előadásonként, amikor Anikó postáját vagy ottfelejtett ingóságait megtalálja!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.27. 19:44:39

@kozi001: használd a hangerőszabályzót! nem kell az aszpirin, és viccesebb is úgy nézni :)

Helyes csaj lenne amúgy (nagyon szép, mondhatni tökéletes a profilja), de ez a hisztizés nagyon lenullázza a vonzerejét. Mint minden nőét.

judy7 2013.03.27. 21:39:46

Nemtom.. Hannát nem kéne kicsit pofánvágni?

babo81 2013.03.27. 22:30:41

@aggyistenbiri: tökéletes a profilja...jujj,ez kicsit erős volt! :)

OdettésaMacskák 2013.03.28. 12:18:49

hát ez kurvavicces lett :D!!!

iusandyvfts 2013.03.28. 13:00:21

1. Vki b@ssz@ már pofán végre Tudjukkit minimum egy féltéglával könyörgöm...Annyira irritáló az a folytonos önelégült vigyor a pofáján....Plusz amit a mai részben művelni fog azért min. egy kiherélés járna...

2.Utána ugyanezzel a téglával vki küldjön be egy balegyenest Lófej-nek is...Nem is írok róla mert annyira egy szerencsétlen az a nő, hogy lassan komolyabb kezdem megsajnálni azt az 1 bit-es agyát...

3.Aztán ha már így belejöttem a kövi lehetne Karvalyorr aki szintén kaphatna egy maflást mert ha ez a nőnek mondott izé nem sértődhetne meg kb, minden 2. percben akkor sztem megfulladna a saját epéjében...

4.Aztán jöhet pornósVivi akinek min. rohad a fogsora...

5.Majd Anikó is kaphatna pár nevelő jellegű pofont, mert kb. 2 óra álláskeresés után nekem ne sírjon vazze, hogy nincs munka Pesten????!!!!!Akkor takarodjon el árufeltöltőnek vagy utcaseprőnek ne a fotózással jöjjön....Azért a tetkós fiú beszólása isteni volt....:D

6.És végül Hannácskára is ráférne néhány atyai jellegű pofon Baltaarcú apukájától....

Egyébként azért nem volt a lánya mellett mert otthsgyta mindig dühös Csilla asszonkát mielőtt kiderült volna, hogy lenyelte a meggymagot,ezért nem tud a gyerekről, aztán rosszalkodott apuci itt-ott, végül böri lett belőle, majd utána felépítette az életét és hirtelen anyuci is képbe került a lyánnyal...

Fúúúúúúúúú....
Nah röviden ennyi...Eddig bírtam komment nélkül....
:D

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2013.03.28. 13:20:02

Rita jó nő is lehetne, de az ORRA a baj, az orr a baj.

csakazértse 2013.03.28. 13:32:40

"Mennyi pénzért járatják le ezek magukat?"
350E bruttóért!

Dzsambalaja 2013.03.28. 13:35:38

Sorozat - Teddy: 1-0. Szerintem. Jó lenne 1-1-re fölhozni...Pabblo 0-1-et is tud!

Nikol0981 2013.03.28. 14:35:59

Ez a Ritás-Marcis enyelgés hányiger!
Marci tuti együtt szívott Hannáékkal, mert valahogy még mindig nem hiszem el, hogy szerelmes lenne...

Nikol0981 2013.03.28. 14:37:21

@csakazértse: honnan veszed hogy 350E a fizujuk?

csakazértse 2013.03.28. 15:00:30

@Nikol0981: Na most abban biztos lehetsz, hogy ezt nem írom le! :-)De tudom.
süti beállítások módosítása