Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x30 - Tolvaj-e vagy?

2013. március 26. 17:00 - pabblo

Nokérem. Órrrrejási izgalmak közepette valahol ott lett letéve a fonál, hogy Pumuklifejűt elhagyta Maúnika, mert az vad orgiákat vizionált vele, Anikó összeismerkedett a Nánási Pál nevű taggal, Baltaarcú Joe meg ex-Baltaarcúné Hannának adják az ívet, Művészmarci húga meg a konstans ivászat után épp a kórházban okádja az epét. Hát ha ezek után nem rágta valaki csonkig a körmét izgalmában, akkor ennek a népnek már tényleg semmi se jó, elvégre ennél valósabb valóságot még BerényiMiki sem tud a képernyőre rántani, és már tényleg csak az hiányzik, hogy Vágási Feri a Havannáról átköltözzön a polgári tömbbe, majd becsöngessen Joe-hoz, hogy „helló, beszállnék a zinternetbe, hogyé van a jelszó?" Türütü-tüttű, türütü-tüttű, híííííííííív.

130326_bp01.jpg

A konyhában kezdi a napot a BFF-kör három gráciája. Rita a farsangi ünnepkörről jócskán lekésve megint vállfának öltözött, Szopósszájú Zsófi pedig a szorosra megkötött copfjával ezt a napot is az arcizmok elölésével kezdi. Malacképű Regi a diszgráfiások hétvégén megkapott házi feladatát gyakorolja a bevásárló listán – paaaaa-raaaaa-diiiii-csooooom - , mert hogy a közös mensi alatt sikerült mindent bezabálni, a joghurttól a mosószappanig. De nem múlhat el a nap konflikt nélkül, így jön a felismerés: töküres a kassza, valaki kivette a perselyből az összes zsét. Mindenki értetlen, hiszen ebben a lakásban senki sem lop, itt senki sem olyan. Szopósszájú most verheti a fejét a falba, hogy kidobatta Anikót, most nincs kire fogni a lopást.

130326_bp02.jpg

A város másik felében eközben Tudjukki és Anikó is ébredezik. Szegény Kristóf, hát persze, hogy állandóan félmeztelen kell flangálnia, megint Anikón van az egyik inge. Anikó örömködik, hogy fotózása lesz, nem is akar enni, elvégre felpuffad, és az még az álmoskönyvek szerint se jelent jót, ha első munkanapján rögtön telefingja a stúdiót. Kristóf örül, mert így talán lapátra teheti az ex-villalakót, közben pedig az Anikó vs. Zsófi küzdelmet hallgatva dörzsölgeti a tenyerét, hogy bizony a Szopósszájú még mindig neki akar csücsöríteni. Szandika kitipeg, de ma önmagához képest is roppant gyenge, így csak a szokásos úgysefogsikerülni-re futja az erjéből. Köszönjük, az ajtó arra van.

130326_bp03.jpg

A rezidencián összeült a válságstáb, folyik a nyomozás és a pszichikai hadviselés, hogy ki vehette el a zsetont. Mindenki gyanús, Pumuklifejű pedig a lehető legrosszabb időzítéssel tipeg be, hogy ő bizony vett két koncertjegyet, hogy visszahódítsa az ő soha meg nem húzott péklyányát, Maúnikát. Joe ravaszul be is kérdez, hogy honnan volt neki pont akkor pénze jegyre, amikor a kosztpénz is eltűnt – ehhez képest Columbo kutyafasza. Lali mélyen megsértődik, őt így még soha senki, Joe viselkedése elkeserítő, be is zárkózik a fürdőszobába.

130326_bp04.jpg

Anikó megérkezik a tett helyszínére, - Isssssstenem, nem bírom ki - Nánási Pééééteeeer, Nánási Pááál babrál a többszázezres mekintoson, puszi-puszi, kezdődhet a sminkelés. Első sorozatához varjúnak öltöztették, vagy legalább is egy lecsúszott boszorkánynak a Harry Potterből, és hát valljuk be, Tudjukki őt is megbabonázta. Marci az előző este után érdeklődik, a lány viszont túl jól érzi magát, hogy Szopósszájút a szájára vegye, úgyhogy be is áll a képbe, hogy kérjen egy pohár vizet. Művészmarci igyekszik rábírni, hogy ne primadonnáskodja el a dolgot, de hát ő nemiiiiis,, majd porfikhoz méltó módon az első kattintás után kiszalad sminket igazítani. Brávó, ülj le, egyes.

130326_bp05.jpg

Pumuklifejű elfelejtette, hogy két ajtó van a fürdőn, a másikon pedig még Malacképű is befér, igaz, csak srégen. Gyorsan meggyőződik róla, hogy tényleg nem Lali a hunyó, majd a többieket is igyekszik erről meggyőzni, bár Laller 320 ezres tartozását azért nem volt jó pont megemlíteni. Viszont most már legalább tudjuk, miért nem ügyvédként dolgozik Regi. A helyzet oldásaként beállít Csilla, hogy Hannát bizony kirúgták az iskolából, közben pedig már az aluljárók kövén ülve vizionálja a kiscsajt, amint épp drogra kéreget. Baltaarcúba szorult annyi szociális érzék, hogy nem említi a lopást, még szerencse, mert amilyen idegbe' van Csilla, tuti kanállal pattintaná fel az ereit. Műanyaggal.

130326_bp06.jpg

A műteremben lassan már csak a smink nem utálja Anikót, de az is csak azért nem, mert estére lekerül róla. Megy a hiszti, hogy mit hogyan kellene, a VV lány pedig roppant nehezen tűri a kritikát, már-már ritai magasságokba emelkedik a sértődéseivel, pedig az igen nagy szó. Ezúttal Zoli beszél vele, hogy térjen észhez, mert ez így nem lesz jó, de a csaj szerint minden jól ment, élvezi a munkát, és úgy tűnik, ez álmai melója. És igeeeeeeeen, a srácba szorult annyi genyóság, hogy beszúrja: a múltkor még a tetoválás volt az álma. Hát hogy is van ez?

130326_bp07.jpg

Ennyi idő pont elég is volt arra, hogy Baltaarcúék megérkezzenek Hannához, Csilla viszont ismét felteszi a „mi ez a pusztító alpáriság" – lemezt. Drogoztál mi? Meg ittál is, te büdös kölök, Joe pedig apai nemtetszését fejezi ki a tanulói jogviszony felfüggesztése miatt, bár szerintem belül vigyorog, elvégre így végre nem kell gyerektartást fizetnie. Hannánál elszakad a cérna, közli, 17 éven keresztül úúúúúútált takarítani, ebből elege van, Csilla nem az anyja többé. Mondjuk lehet én is morcos lettem volna, ha édesanyám a szülés után rögtön a kezembe nyomja a felmosót, hogy akkor lehet kezdeni összetakarítani azt a sok vért, ami itt szétfolyt, te kis nyomi. Baltaarcú Hanna mentális állapota felől érdeklődik, majd távozik a tett színhelyéről.

130326_bp08.jpg

Vivi végre kikerült a kórházból, úgyhogy gyorsan meg is lepte magát három munkaruhának álcázott semmivel, Malacképűben pedig él a gyanú, hogy honnan lehetett a csajnak 90 ropija olyan cuccokra, ami kb. annyit takar a lányon, mint egy lyukas papír zsebkendő. Baltaarcú közben visszament Hannához, de Joe-t szemmel láthatólag a kiscsaj lakótársnője se bírja, bele is pofázik mindenbe. Joe rettenetes erőfeszítések közepette nem vágja szájba egyiket se, inkább próbálja megmosni a lánya fejét, majd a leszúrás után jön a fordított pszichológia, ha neki a csöves élet kell, hát akkor tessék.

130326_bp09.jpg

Tudjukki kopog Szopósszájú ajtaján, hiszen most már elég időt hagyott neki, biztosan megbocsájtott, ő pedig hajlandó még egy esélyt adni Zsófikának. Szexel pecsételné meg a frigyüket, de hogy erkölcsi mondanivalója is legyen a résznek, Zsófi inkább pofon vágja és kitereli a lakásból a srácot, így húzva még szorosabbra a BFF köteléket. Kristóf valószínűleg elkerülte Joe-t a lépcsőházban, mert Baltaarcú egy széken vezeti le a feszkót, még szerencse, hogy Malacképű csak félig néz ki úgy, mint egy jóvágású parasztlegény, így Joe-nak az utolsó pillanatban mindig eszébe jut, hogy nőt azért mégsem illik megütni.

130326_bp10.jpg

Ünnepel a BFF, sikerült megszabadulni Tudjukkitől, de azért csak savanyú a szőlő, Malacképű pedig kiböki: szerinte Vivien a hunyó, ő nyúlta le a zsetont. Meg is indul a csorda, hogy kérdőre vonják a kiscsajt, aki nem hárít, mert hát jóhogy elvette, de este már vissza is akarta tenni, elvégre fizu lesz. Hogy milyen formában kap milliókat, az egyelőre nem tisztázott, minden esetre mindenki pipa, mert ez így nemér, és a pénzvisszafizetés mellett tessék Lallertől is bocsánatot kérni. Úgy látszik a lila szoba senkinek se jön be, Anikó is nyűgösen ér haza, ráadásul kajás, úgyhogy beleeszik Kristóf vacsorájába. A srác pipa, elvégre Joey nem ad a kajájából, Anikó pedig a rendkívül intelligens „akkor edd meg bazmeg" felkiáltással leveri a tányért az asztalról és berongyol a szobába, mert őt még soha nem alázták meg így ennyire. Legfeljebb előtte Zsófi. Meg Marci. Meg Rita. Meg a tetkós Zoli.

130326_bp11.jpg

Joe továbbra sem nyugszik, el is megy Csillához, hogy megbeszéljék a dolgokat, mert ő kitalálta, hogy akkor mégis engedni kéne ezt a Hanna gyereket, olyan ártatlan, biztos, csak lázad, majd kinövi. Csilla nyűgös, de belemegy, így legalább lesz kit okolni, ha mégse jön össze a B terv. Persze ha sejtené, hogy a lány épp rajta röhög a lakótársaival, valószínűleg más lenne a leányzó fekvése. A kis kitérő alatt Baltaarcú is hazaért, és rögtön nekiesik Viviennek, hogy mégis hogy képzelte, hogy elvette a kosztpénzt, és örüljön, hogy nem vágja ki őket, mert a többiek megvédték. A lány el is megy, hogy bocsánatot kérjen Lalitól, bár ilyen ruhában nem lesz nehéz kiengesztelni Pumuklifejűt. Ritára közben csodával határos módon nem szakad rá az ég, miközben a „bocsánatot kért, belátta, hogy hibázott" szavakkal védi Vivit. Néhány hete Anikó kapcsán mintha nem ezen az oldalon állt volna... hiába na, változó világban élünk. Pumuklifejű duzzogva vonul be, Joe bocsánatot kér, háhh, végre feloldódott a konfliktus.

130326_bp12.jpg

Tudjukkinek valószínűleg imponált a tányérdobálás, mert azzal az előre megfontolt szándékkal nyitott rá Anikóra, hogy akkor most eksön lesz. A VV lány terel, sőt, állítja, ő nem akarja, meg úgy általában semmit se a sráctól, mire Kristóf megadja a kegyelemdöfést: nem miatta ment félre az élete, elvégre nem erővágóval kellett a lábát szétfeszegetni. Jogos, ezt meg kell adni, Anikó pedig magába roskadva huppan le az ágyba, hogy addig gondolkodjon az élet igazságtalanságán, amíg álomba nem sírja magát. Vagy Kristóf megint rá nem mászik.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2013.03.26. 17:51:12

Hát Istenem, mindig ráérzek a poszt megjelenési idejére, de lehet, hogy Pabblo látnok?!Igen, még ez lehet...:) Nagyon pipec a boszorkás fotó, de varjúnak is remek.
Ujabb p.ponty, csakazértis:)

egyemakisszíved 2013.03.26. 18:14:38

Nagy lehetőségeket látok Anikó munkakeresésében. Mennyi szakma van még, ahonnan kirúgathatja magát, mennyi változatos indokkal! Lehet, itt valósítják meg a tanító célzatot: hogyan ne viselkedj első munkahelyeden címmel. Jó kis rész volt, repült a szék, repült a tányér. De a csúcspont a Zsófi-Kristóf jelenet volt, a maga szerepében mindenki remekelt. Én is ittam rá egy eperturmixot, hogy megünnepeljem.

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.03.26. 19:11:57

@Akármi Áron: köszköszi, még néhány tucat, és teljesen átsatírozom a Közbiztonság által adott bazi feketét.

kozi001 2013.03.26. 19:56:12

Ez a Vivien azt hiszi, hogy bármelyik haverjánál "bankolhat"! Vele szemben tényleg elnézőbbek, Lalit rögtön ki akarták rugni meg Anitót is.

Hannáéknál meg gondolom addig tartana a nagy öröm, amíg meg nem jelennek az első számlák!

Amúgy Kristófnak sztem az az igazi baja h nem tud gólt lőni Anikónál.

anitaxy 2013.03.26. 22:51:21

És ez a Gábor hogy került megint vissza? Mi lett a szerelmével?:D

2013.03.27. 08:44:21

@pabblo: ha vigasztal, Közbiztonság mindent és mindenkit fikáz.
Szép, boldog élete lehet... :))

atandora 2013.03.27. 08:58:31

BFF? Visszafejtenétek? Erről lemaradtam. :D

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2013.03.27. 09:46:17

Én azt nem értem, hogy ezek a forgatás ideje alatt is ott laktak-e, normálisan, mint valami lakóközösség, vagy nap elején blokkolás, nap végén meg mindenki ment haza aludni?

És vajon, ha bemegyek abba a házba, akkor valóban az egész "díszlet" ott van hagyva, mert még zajlik a forgatás?

beacska 2013.03.27. 10:13:20

@Grabbe: volt pár hete vmi cikk a lakás bérbeadásáról, ill. hogy a tulaj "elfelejtette" levenni a hirdetést, pedig még tart a bérlési idő. de csak műbalhé volt, mindenesetre az kiderült, hogy bérlik a lakást még egy ideig.

gondolom, fel van kamerázva, és mikor kinek van forgatás, azt hívják oda. A többi meg otthon aluszikál.

de úgy látszik, egyre több pénz van a műsorra, mert már 3 lakásban folyik a "munka". Ha van egy kiadnivaló bérleményed, és ügyes vagy, gyorsan mószerold be, hátha még vki külön akar költözni...Anikó új kecója? ;)

beacska 2013.03.27. 10:17:05

ez az eltűnt pénz-balhé nagyon életszerűtlen volt. Mit csinál az ember(lánya), ha nem talál valamit? Leül, és gondolkodik. Végig gondolja, hogy mikor látta (és hol, de ez itt most lényegtelen) utoljára, és ki látta utoljára. Tehát: ki tett a dobozba utolsónak, és mikor. NYILVÁN akkor még megvolt a zsé...köv. kérdés: ki járt azóta a lakásban...rutintalanok! így nem lehet megtalálni semmit, ha oda mész a lakókhoz és a képükbe ordítasz: TE VOLTÁL? TE VOLTÁL? ( ;) )

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.03.27. 10:47:01

@atandora: BFF - Best Friends Forever, mert hát ők ilyenek, öribarik, miegymás :)

@beebeer: nem vigasztal, igaz, nem is bántott túlságosan :)

Nikol0981 2013.03.27. 12:22:03

Az RTL bérli a lakást, reggel 8-tól este 8-ig forgatnak benne, aztán szépen mindenki megy haza. Nincsen bekamerázva a ház, egy operatőr dolgozik a jelenetben egy hangmérnökkel és a rendezővel.
A bérleti szerződés májusig érvényes, utána eldönthető, hogy meghosszabítják-e, vagy esetleg megveszzik.
Ha hosszú távra terveznek, utóbbi szerintem jobban megérné.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.03.27. 15:20:46

A tök életszerű, spontán jeleneteket pedig kb. háromszor vették fel újra a hétvégén a Symbolban.:)

Ha Regi "malac", akkor Szandika mi, csak óvatosan kérdem.

Poszter az androgünökre bukik úgy tűnik.

beacska 2013.03.27. 20:12:21

Regit nem bántani!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.27. 20:19:18

@beacska: Redzsi jó fej, csak kicsit sok néha (ahogy a többiek is), de még mindig ő a legvállalhatóbb.

Ezt a csizmát le kéne már cserélni szexiszandálra.

jog-ász 2013.03.28. 06:45:07

ebben a sorozatban mindenki neurotikus??vagy csak a nagyvárosi lét teszi ezt?

beacska 2013.03.28. 12:12:20

@aggyistenbiri: szandááál? szügyig merültem a hó alatt a pocsolyában tegnap! hogy örültem, hogy ilyen magas szára van ;)
süti beállítások módosítása