Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x07 - Video Games

2013. március 20. 11:00 - Chat Géza

Múltkor a faszparittya centrikus rész után a női szekcióra összpontosítunk, nem hiába kapta a sorozat a Csajok címet. Jessa faterjához lépünk egy a kelleténél jóval hosszabb hétvégére, így a kínos pillanatok közepette megtudjuk, hogy Jessa mitől ilyen szabadfelfogású, már ha bárkinek is baszta volna az agyát a rejtély, hogy ez a csaj mitől ennyire megahippi. A csodás utazásban Hannah a mitfahrer. Az isten háta mögötti állomásra megérkezve várnak a faterra, aki jó szokását megtartva, most is cseszik időben érkezni és mivel Hannah majd bepisál, hát megkínálja a szemközti bokrokat.

1.jpg

Repül a kérdés, hogy Jessa mi az anyám ideges úristenit akar így hirtelen a faterjától? Ő se tudja, de az észérvek amúgy sem játszanak, ha Jessa van a beszédközpontban. A fazser is nagynehezen megtalálja a korhadt fákból összetákolt vasútállomást, puszi, meg hogy vagyol manapság, Hannaht meg ki nem szarja le, ne csüccs be a ’90-es évekből hátramaradt számítógépekkel tetőkárpitig felpakolt kocsiba, oszt irány Hodány. (A sorozatról bővebben itt.)

2.jpg

Otthol mál az asszonypajtás várgyaja a vendígeket. Nagyjából efíle tájszólásban megy a diskurzus a szülői ház felé menet, mert az ilyen az baszottul vicces, ugye. Jessa mostohaanyja áldja az urat, amiért elküldte neki Hannaht, hogy ne kelljen mostohalányával kínos beszélgetésbe elegyednie, úgyhogy Hannaht már cibálja is magával nyulakat etetni. Közbe beköszön egy nagyra nőtt gyerek is, akiről messziről lerí, hogy vagy testileg, vagy lelkileg, de valahogy meg van nyomorítva a szentem. Esetlegesen már születésétől fogva egy nyomi kis pöcs. Majd elválik. Eközben Jessa asszisztál faterjának a gyep locsolásához, ami ép ésszel felfoghatatlan, hogy miért nem rohadhat meg éghet ki a faszra. De mivel ez egy békés kis kommuna, vita nincs, a fűnek zöldellnie kell, mint egy fasza tájképen.

3.jpg

No, a boldog család összeül egy csodás nyúlpecsenyére. Hannah les egy nagyot, hogy ugye ez nem az az ugri-bugri tapsifüles, akit az imént még simizett? De igen. Na, hát akkor köszöni szépen, inkább tolják elébe az okádék ízű finomfőzelék. Jessa és az apja közti összeborulás elég elbaszott mederben halad, mert a papa nem marad otthon estére társasozni, így Jessáék is nekivágnak az éjszakának a nyomi mostohatesóval, meg a gyanúsan meleg cimborájával.  Csapatják is neki az éjszakába, küldik a kabrióban a whiskyt befelé, közben habpatronoznak picit, ami csak hasznára van az emberi szervónak, mint azt mindenki tudja. Jessa befogja a sofőr szemét és úgy száguldanak 120-szal. Még mielőtt felcsavarodnának egy égig érő paszulynak, Hannah óbégatásának hála megállnak, így a hisztikirálynő már rohanhat is az út menti temetőbe egymagába bazmegolni. De már jön is a nyomi gyerek, hogy megsimizze Hannah lelkivilágát, aminek végül egy jó 4 löketes baszás lesz a vége. Főhősnőnknek pont nem ez volt élete koitusza. Jessa a kocsinál bagózik, Hannah meg szintén csak néz, hogy azok meg miért nem tosznak, hát nem úgy volt, hogy ők a kocsiban nyeszetülnek, amíg ő az erdőben püföl a szende szűzzel? Hát kurvára nem. Jó, hogy nem.

4.jpg

Másnap Jessa szomorkodik a kerti hintában , bár nem kell a százas zsepiért nyúlni, de azért szép, ahogy a fater is mellé ül és végighallgatja hisztis kislánya nyűgét, majd a végén ő is színt vall, hogy elbaszta és ronggyá ismételt megbánó szöveggel áll elő, hogy csak egy második esélyt akar… és így tovább. De Hannahnak se könnyű a reggele, őt a megrontott foggyer várja az étkezőasztalnál. Na, milyen érzés férfinak lenni? Hőőő! Neki nem ez volt az első, hogy hímtagja női genitáliához ért ám, a büdös életbe. Az első és szerencsés egy Rhianna nevű lány volt. Kétség sem férhet hozzá. Jól van fiam vegyél vissza, ez amúgy sem volt baszás. DE AZ VOLT BAZMEG! Ha neked úgy, hát nekem hót mindegy.

6.jpg

A lányok elmennek a boltba, megvesznek minden fontosabb dolgot, amit a kedves papára várva fel is zabálnak a parkolóban. A fazser megint csak késik, hazabaktatnak, Hannah dob egy sárgát, de mire kiér a budiból Jessa sehol, csak egy üzenet vár rá: többet engem nem látsz, szeretlek. Hannah megy a vasúthoz, és már menne is vissza New Yorkba, de egyszer élünk, gondolja felhívja szüleit, hogy ennyire, de mennyire oda-vissza szereti őket. Még mielőtt olvadásnak indulnának a szerető szülők, a mama agyában bekattan valami és lebassza a telefont, hogy ő aztán nem küld több pénzt, felesleges az érzelmi bullshit. Csókol anyád!

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása