Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x08 - Behind the Scenes

2013. március 10. 10:00 - Chat Géza

Azt ugye már tudjuk, hogy Scott és George igencsak nagy és veszteséges fába vágták a fejszéjüket ezzel a ghánai kiruccanással, de most az is kiderül, hogy is szaródtak el a dolgok egész pontosan. Nem utolsó sorban a stáb sanyarú ghánai munkanapjaiba is bepillantunk, hogy érezzük bármennyire is megvolt ez rendezve, ekkora szopásra senki sem számított.

1.jpg

Mivel a legesősebb időszakban sikerült az aranybányászás időpontját kitűzni, ezért a stábnak kellett vennie egy böszme ladikot, egy elsüllyeszthetetlen Titanicot, csak amolyan kisebb fajtát, hogy szárazon megússzák a helyszínre jutást,  így Scott és George egy elég instabil, versenykenunak nem nevezhető tutajban kényszerültek a folyót átszelni. Ennek meg is lesz az ára, hisz mind a ketten úgy belezúgnak a folyóba, mint a huzat. Jópofa dolog, tökig vizesen azt kérdezni a producertől, hogy amúgy hogyér szórnak egy mikroportot a piarcon, csak a válasz hangzik kicsit csípősen hogy 3000 dollár darabja, hogy rohadnátok széjjel, helyben háromszor ti szerencsétlen barmok.

2.jpg

A folyó az csak egy a sok kibaszás közül, mert  a dzsungelben is át kell vergülődi a dzsindzsáson, ami annyit tesz, hogy 90 százalékos páratartalom, meg nyakig érő talajvíz mellett kell szárazon eljuttatni a millió dolláros kamerákat és az igen értékes főszereplőket. Egy-két piócát azért sikerül benyelni a varázslatos utazás során, de ez van, ezt kell szeretni. DE helikopter is van ám. Erre nem sajnálták a pénzt. A falu focipályáját használják leszállópályának, aminek mindenki, de leginkább a helyi gyerekek örülnek, mert röptében még csak legyet láttak eddig, nem hogy emberszállító vaspörgettyűt. Eddig még alig forgattak valamit, max 8 óra kukába szórható nyersanyagot. Na, de!

3.jpg

Az első forgatási napon, vagy ki tudja hányadikon, amikor jött a macsetés figura, na az úgy volt, hogy tényleg jött a feldühödött földműves, ezért csak szolidan, lesből lehetett filmezni a hatalmas konfliktot. Ezt többször is elmondják, hogy ércsük, mi a zimankós fasz folyik itt éppen. Amikor másnap is támadt a macstés ember, na akkor már nem lehetett cicózni. És mivel George egy altató Andersen fogással lenullázta az embert, ezért húzni kellet elfelé, helikopáterre fel, oszt  kalap. A fiúk feljelentést tesznek a helyi yardnál, de sejtjük, hogy ennek mennyi foganatja lesz, jó ha nem röhögik szembe őket. De a macsetés faszin kívül más ragadozókkal is meg kell küzdeniük a dzsungelben, mint skorpiókkal, százlábúakkal, meg mérges kígyókkal. Az egyik stábtag pózol is egy faszájosat a helyi böllér által hamarba kinyírt zöld mambával. Fácse fotó feltöltve, fasza.

4.jpg

Aztán olyan is volt, hogy az egyik este lázadás tört ki a faluban, ami miatt még rizikósabb volt a hotelszobában elhelyezett pihe-puha ágyikóhoz való eljutás, de azért csak sikerült nekik, némi csúszópénz meg pár jó szó ellenében keresztülhaladni a lázadó tömegen. És akkor essen pár szó az aranydíleres balhéról, amibe George csúnyán befürdött. Itt a stáb 50 méterre parkolt a díler kacsalábon forgó palotájától, ami pont elég gyanús volt ahhoz, hogy a díler emberei kiszúrják és kiadják fiaink útját. Vissza a hotelbe, ott megpofázták, hogy akkor kinek is a jó édes anyja?!  George kicsit sopánkodott ugye, de mindenki belátta, hogy jobb ez így, mintha helyben kivégezték volna őket. Annál mondjuk minden jobb.

5.jpg

És akkor itt van nekünk még az utolsó aranyseftes balhé. Scott és George sunyi simlis sihederek, akik nem szeretnek mindent elmondani a stábnak. A producer ennek ugye nem örül, mert nem erről volt szó.  Gondolom a kamerák mögött a szerződést is meglebegtették párszor, hogy akár még szaró pózban is beletolhatnánk az arcotokba a kamerát, úgyhogy Scott belemegy, hogy egy mikroportot azért magára aggat, amit persze azonnal kikapcsolt a kis geci.

6.jpg

És végre az egyik operatőr ellövi a sorozat címét, erre vártunk nyolc részig, „És akkor elővette a táskából a dzsungel aranyát.” Sírok baszki.  De jön a lövés, meg a fegyveres ombre, aki csúnyán meglép a frissen szervált szajréval. A hiszti csak a hotelban fog tetőzni. A producer tudja magáról, hogy egy vérgeci, hogy ilyen helyzetben is undorító kérdésekkel együtt tolják Scott és George pofájába a kamerákat, de őt meg ezért fizetik, ugye. A sztori vége pedig az, hogy ha lesz még több összelejmolt pénze a két jómadárnak, amit újabb aranyásásra herdálnának el, akkor a stáb is jön velük, hogy filmre vehessék a majomparádét, mert két ekkora idiótákat még nem láttak az kurvaélet, meg amúgy is mekkora poén volt három hónapi Ghánában szopni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.10. 10:32:05

Fura ország ez a Ghána. Mocsár, helyi pióca, 30ezres focipálya, mocsár, helyi pióca. És hozzá Victor a főgeci.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2013.03.10. 12:31:22

Egy reallity ami meg van rendezve??? Wow egy világ omlott most össze bennem, na jó igazából nem.

turbocat 2013.03.10. 14:43:23

ez éppoly gagyiszar, mint az újabb licit és autóbontó, meg felújító meg egyéb mocskaik. kezd ótvar alenni ez a csatorna.

lutria 2013.03.10. 17:54:59

Valaki mutasson már nekem egy ilyen 3000$~700.000Ft-os mikroportot mert a guglin eléggé nehezen találok ilyen árfekvésben...
Ha tényleg létezik,-az sem normális aki egy dzsungelforgatásra olyat visz,ha nem is ejtik a mocsárba,egy kis felhőszakadás minden nap van ami nem tesz jót neki.

teddybear01 2013.03.10. 19:34:26

@lutria: A professzionális, fejhallgatós, kétirányú rendszerek cirka 4-500 ezernél kezdődnek, főleg ha 5-10 egymástól szeparált mikroportot is képes lekezelni a központi egység.
De ez már régen nem a Hama bazár kategória, amit te látsz itt nálunk.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.10. 21:50:53

@teddybear01: gondolom 100 dollárért azé kitalálták már a vízhatlan tokot...

lutria 2013.03.11. 14:34:50

@teddybear01: A központi egységről talán még el is hinném,de itt inkább a személyekre tűzhető tenyérnyi méretű csak adóegységről lehet szó.
süti beállítások módosítása