Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x05 - One Man's Trash

2013. március 06. 08:30 - Chat Géza

Már el is felejtettük, hogy Jessa válik, hogy Marnienak szimplán hülye az agya, mert máris Ray hipsztersimogató kávézója előtt vagyunk, ahol kisebb nyelvész vitába bonyolódunk. Hannah azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt, na meg a kifejezést, amivel éppen henceg. A „sexit” (sex+exit) az milyen szó már. Az urbandictionary megmondja, hogy nem kell úgy sietni levédetni, mert ilyen szó márpedig van, úgyhogy vissza lehet venni az arcból, de kurvahirtelen. Raynek ma jó napja van, mert Hannah után máris egy elégedetlen burzsoá fasztarisznya baszogatja, hogy valaki – sejtjük, hogy Ray lesz a hunyó – a szemetét az ő kukájába dobja. Kezdetét veszi a presztízsharc a koszos kukáért, minek a vége az lesz, hogy szolidan meghunyászkodva mindenki elhúz a picsába. A kedves vendégek meg csak pislognak, mire Ray befenyít, hogy hirtelenbe nézzenek valami vicces pandás videót, mielőtt még dühből le találná kapcsolni a wifit.

1.jpg

Hannah a fickó után megy, hogy laza öt percben kérjen bocsánatot, merthogy ő volt az a szemétláda, aki a felpaprikázott vendég kukáját nézte rendszeresen is köztéri szemetesvödörnek. A figura beinvitálja a házba, Hannah kicsit remeg, nehogy valami darabolós gyilkos csapdájába sétáljon bele, de a faszikám pont hogy miller és nem árt ő senkinek. És a bocs bazmeg után jön is a békülő szex. A muksó egy kis heft utáni zabára invitálja Hannaht, süt neki a kertben egy kis steaket, így az itt levezényelt kötelező jellegű bájcsevej során kiderül, hogy a fickó egy nős orvos, aki jelenleg külön él a feleségétől, mert a sztereotípiáknak hála az életét inkább a melóval, mintsem a családi életével zsúfolta tele. Na, ez itt ház, faszán be van rendezve, ugye? Akkor a hálószoba részlegnél Hannah inkább lelépne saját koszos kéglije irányába, hacsak a figra nem könyörög, hogy maradjon. Marad egy második menetre. Kis bóktenger Hannahnak, hogy milyen gyönyörű – az már tuti, hogy ez a faszi nem szemészorvos – és már várja is a jól megérdemelt harkályozást, de helyette neki kell megdolgoznia Hannaht. Atyám uram, mi folyik itt Brooklynban?

2.jpg

Reggel van. A doki beteget jelentett, ami ebben a szakmában annyit tesz, hogy úgy 10-20 ember ma nem fog felkelni a műtőasztalról. Hannah is beteget jelent, hogy így a fele napot pucér pingpongozással, no meg szexszel tölthessék. A fárasztó nap után, Hannah dob egy tust, de mivel elég szarul állítja be a zuhanyt, kicsit beájul a gőztől, merthogy két lábon lépjen ki a zuhany alól, vagy hogy rikkantson egyet a ház urának az marhára derogál ugye. Miután Afrika egész évre elegendő vízkészlete is eltűnt már a lefolyóban, emberünk kezdi már kapizsgálni, hogy itt valami gebasz van és már megy is kimenti a lányt. Már az ágyban simizi Hannah buksi fejét és itt el is szakad a cérna.

3.jpg

Hannah rájön, hogy ugyanolyan sekélyes és sivár élete van, mint mindenki másnak és ettől ugye kiakad a szentem. Hannah abban a tévhitben ringatja magát, hogy 3-4 szex után máris papás-mamást játszanak és az érzelmekről faggatja a miller figurát, ennek tetejében gond nélkül a képébe vágja a nagy igazságot, hogy mekkora egy érzéketlen állat. Még a tönkrebaszott házasságáról is csak két mondatot mondott. Na, ennek a bulinak is befellegzett. Jó éjt csókkal külön szobába vonulnak, oszt kalap kabát.

4.jpg

Hannah reggel egyedül ébred, behozza az újságot, csinál egy lekváros pirítóst, boci szemekkel bambul előre, beveti az ágyakat, kiviszi a szemetet és a három napig hordott ruhájában ( halkan megbúvó lágy zongorakísérettel a háttérben) kisétál a képből.

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dagda 2013.03.07. 01:50:45

Egy istennő, a Hart of Dixie-s csaj hozzá képest semmi. :)
süti beállítások módosítása