Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x01 - It's About Time

2013. február 08. 18:00 - Chat Géza

Ments meg uram, hogy felidézzem az elmúlt évad eseményeit! De mivel iszonyatosan jófej vagyok és nem utolsó sorban törődöm a kedves olvasók lelki és szellemi épségével ezért nagyon gyorsan összegzem az első évadot. Az antimetál Szex és New York proletár változata, a gusztustalanságban és jóval visszafogottabb picsogásba mártott női problémákat falra okádó Csajok mindennapjai nem zajlottak a legkönnyebben. Hannah anyai és apai oldalról érkező pénzcsapját elzárták, ezzel megszűntetve az aranyéletet, minek következtében Hannah kicsit megzuhan, mert titkon maga is tudja, hogy amit ír az még az írástudatlanok nyelvezetét sem üti meg. Nagy nehezen beáll egy kávézóba dolgozni, szerelmes lesz a dugipajtijába, de amikor az végre viszont szereti, az úgy már valahogy nem bueno, viszlát, szevasz és a csávót elüti egy furgon. Marnie kissé fojtogatva érzi magát fickója túlzott szerelmétől, ezért kiadja az útját, aztán meg nem, de végül igen. Shoshanna elveszíti a szüzességét azzal a csávóval, aki az első részben mákteát főzött, ami még Csernus szerint sem egy leányálom. Jessa, a nagyvilági hipszter picsa, betalált magának valami gazdag figurát, feleségül ment hozzá, öröm boldogság, soha ennél kevesebbet. És akkor… (A sorozatról bővebben itt.)

1.jpg

Hannah és a kályhacső meleg Elijah egymás mellett fekszik az ágyban, megszólal a vekker, az alvásnak lőttek, mert szundi üzemmód pont nincs az analóg vekkeren. Elijah mondja: matracot kéne venni. Hannah meg: maradjál már magadnak, alszol velem egy ágyban, a szobádból meg konditerem lesz. Atom egy ötlet. Elijahnak ugyan merevedése van, de egy percig sem gondoljuk, hogy ez Hannah bomba testének köszönhető, hanem sokkal inkább a Wham! zenekar köré szőtt fantáziálásnak. Shoshanna a saját kis hercegnő kéglijében mantrázik, vagy mi a szart csinál, kéri az univerzum erőit, hogy ugyan basszák már szét a liliomtipró Ray életét. Marnie a főnökével készül ebédelni, de ez a legkevesebb, ha már úgyis kirúgják. Ezt ő is most tudja meg. Egy galéria nem bír el két alkalmazottat és mivel a kétbalkezes, sügér Juliannel a főni összehempergett, ezért Marnienak kell pakolni és húzni elfele a véres messzeségbe. Mindeközben Hannaht egy számunkra ismeretlen vadidegen srác döngeti, fene a gusztusát.

2.jpg

Hannah meg újdonsült feka faszija egy könyvesbolt gyerek részlegénél kergetőzik, mire a buli ott szakad meg, hogy délceg lovag odakiált bárányfelhő testű barátnőjének, hogy álljon már meg, mert álló fasszal nem könnyű ám kúpert futni, hé! Kis nyalifali a bestseller polc tövében, ahová Hannah esszégyűjteménye soha büdös életbe nem fog kikerülni. Na, de a csávó csak kimondja a szitokszót, hogy szeretlek. Hannah egyből felszisszen, hogy ezt nem kéne, mert aki legutoljára ilyet mondott neki, azt keresztbeszántotta egy kocsi. Ó, hát Adam miatt nem akarsz komoly kapcsolatot, vágja le az atomtudós. Hannah tagad, de vágókép és máris élvezhetjük a lány másik, titkos életét. Nem egy Batman, aki az éjszaka leple alatt statáriumosat játszik, de csak-csak azon mesterkedik ideje nagy részében, hogy szebbé tegye Adam libafossal töltött tyúkszaros kis életét, illetve, hogy megvárja míg jobban lesz és azt mondhassa: szevasz! Adam nem valami kedves ”barátnőjével”, hisz úgy kezeli, mint egy két lábon járó etető-, pisáztató-, seggvakarógépet. De az alpáriság mögött megfontolt, bölcs filozófia lapul, ami eképpen szól . és legyen ez is hivatalos falvédő minta, a Petőfi versrészletek mellé: „ha szeretsz valakit, akkor nem kell folyton kedvesnek lenni.” Egy istenes pofon bármikor belefér.

3.jpg

Reggelre virradó, Hannah lelépne már, de Adamnek pössentenie kell és az bizony nem megy egyedül. Hannah hozza a zománcos lábost és már mehet is a Gangesz. Hannah újabb kísérletet tesz a szakításra, de megint mellé. Adam mindent összehugyozik, csak nem hagyhatja így magára. Az irgalmas szamaritánus történetét ki is lehet húzni abból az ósdi könyvből és ezt tessék a helyébe rakni, de azonnal. Marnie az anyjával ebédel, ami minden húszon éves lány top tízes időtöltése közé tartozik, ugye. Marnie is úgy eszi a cézársalit, mintha saját passióján lenne éppen, pedig anyuci csak egy vagi lányt akar, akivel bátran csacsoghat a szexről és a futárfiú fokhagymaseggéről egy szelet extrudált kenyér felett. Marnie nem ennyire kúl, inkább megmarad magának, mint citromba harapott, szikkadt harmincas.

4.jpg

Hannah és Elijah készülnek az esti lakásavató bulira, szépen, rendben felszögelik  a falra az égősorokat és kb. ennyi. Kéne ilyen tematikus estet rendezni. Kéne bizony. Hannah tematikus estjei az evés köré összpontosulnak, amit Elijah valami végtelenül antihetero dologgal kompenzál, ami sehogy sem akar az én szememben úgy kinézni, mint egy über-brutál buli. De a végén Hannah é Elijah egyszerre mondják, hogy: hú de jó veled együtt élni. (Ennek kb. annyira fontos jelentősége van, mint amikor egy akciófilmben hirtelen ráközelítenek egy otthagyott fegyverre, hogy érezzük, azt valaki meg fogja markolni és nem lesz rest a ravaszt meghúzni. Gyanús, hogy Elijah fogja Hannah fejére borítani a szaros bilit.) Elsőnek érkezik Shoshanna, aki szerint pöpec lett kéró, már nem annyira szürke, lepattant, ósdi, mint régen volt. Akkor talán baszódjál meg barátném, nem? Elijah bekérdez, hogy amúgy nem hiányzik a szűzhártyád, te lány? Shoshanna nem így fogalmazna, de ettől függetlenül jó a szó tesó.

5.jpg

És már megy is a csapatás. Mindenki ül, beszélget, kulturáltan szórakozik, egyedül Shoshanna nyúzza a karaoke gépet és előadja a Beautiful Girl című slágert, de olyan gyászosan, hogy akár valami nótakesergőt is hümmöghetne. Shoshanna a partiállat, légszkreccsel is egyet műanyagpohárral a fülén. A legkínosabb buli átcasp vérciki üzemmódba, amikor Marnie és volt faszija összetalálkozik. Az ombre csak nem nőtte ki csicskaságát, hisz azért toporog a budi előtt, mert a barátnőjét várja. A csaj, amint kilép a WC-ből egyből Charlie szőrös pofáját látja, jézus bazmeg, hagyjál már lógva. Ó a szerelem, mi? Ray beszélne Shoshannával de az továbbra is nagyban le van szarva. Marnie most Hannaht találja be, hogy amúgy minden oké-e köztük, mert mintha eltávolodtak volna egymástól. Ó ezek a nyügök. Ezt most akár meg is beszélhetnénk, de pont valami fontos tennivaló akad, mert Elijah gazdag faszpisztolya, George már kevésbé szomjas és kevésbé toleráns az unalmas társasággal szemben.

6.jpg

Na, de az exek csak összefutnak egy igen kellemetlen beszélgetés erejéig. Marnie és Charlie társalgása pazar. A srácnak ugyan van barátnője, de a boldogság az arcán kevésbé leolvasható, talán mert kurvaszar kapcsolata van; ellenben Marnie egyedül van, mint a kisujjam, viszont nyolc hónapig kibírná szex nélkül. Jó neked csajszikám, jó neked! Hanah faszán lekoptatja a lealjasodott Georgot, aki végül elpályázik egy másik buliba, ahol tovább cápázhat magának fancy piákat, meg talán némi angyalport is. Míg Shoshanna a táskáját keresi, addig Ray betámadja hátulról és néhány sértéssel és bókkal teljesen leveszi a lábáról a lányt, szóval újra áll a zászló.

7.jpg

Hannah megy is segíteni Adamen, akinek fájdalomcsillapítót kell venni, mert különben meghal szegény. Gyorsan bedobja a szert, mire a csávó csak-csak marasztalni akarja, de nem eszik azt olyan forrón. Hannah inkább lelépne, de akkor Adam színt vall, hogy egy senkinek érzi magát nélküle. Ó csak ezt ne. Hannah próbál kislisszolni, de nincs más hátra vagy tovább üti a döglött lovat, vagy Adam szemébe mondja, hogy: szevasz! Adam aztán érvel, mint a kurvaélet és felhánytorgatja a rég elfeledett szép szavakat, minthogy: „Azt mondtad, amikor velem vagy, úgy érzed, mintha egész tested egy csikló lenne.” Na, ezért fasza ez a sorozat. Adam! Még ha ez igaz is volt, akkor is, most már kit érdekel, húzz a vérbe, nem szeretlek, hagyjál bazmeg! Ilyet mondani egy törött lábú bice-bócának nem vall túl nemes jellemre. New York pufók kis hipszter Batmanja ezzel felmond.

8.jpg

A buli végé kik maradtak kettecskén? A sorozat két legdekoratívabb karaktere – NE ÍTÉLJ! – Marnie és Elijah. Sejthetjük mi fog történni, de előtte azért még meg kell pedzegetni a ’te tényleg buzi vagy, vagy azért nőket is csúnyázol néha’ témát, hogy aztán Elijah gond nélkül lesmárolhassa Marniet, aki csak egy kicsit kéreti magát, mert elvégre úrilány ő vagy mi a fene. A szex lehangoló, pocsék és az igazat megvallva se eleje, de vége meg aztán pláne nincsen. Marnie forgatja a szemét, elvégre ő is elég mélyre süllyedt lelkileg, ha egy búzával szexel. Három-négy rántás után a buli megdöglik, aztán lehet egymás szemébe jó tanácsokat mondani, hogy nem kéne megjátszanod magad, baszki!

9.jpg

Marnie már Charlie ajtaján kopogtat, hogy ne kelljen egyedül aludnia, mert még a búzák se szexelnek vele, ami könnyen nyomorba döntheti egy huszonéves életét. Hannah meg, mint egy könnyed bárányfelhő, belibben újdonsült fickójának lakásába és biza nem szerénykedik megvillantani az árut. De marha jó, nem?! Eközben Jessa és a kis dúsgazdag férjecskéje Mexikóban töltik nászútjukat, de már jönnek vissza.

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuki123 2013.02.08. 20:31:13

Hát igen...egy értéktelen műsort csak sex-el lehet eladni..vagy még úgy se

Off:
jah vicces itt megy a Discovery reklám...
szopkodom a faszt a szar history-val...
meg a nagy 0 műsorokkal.
süti beállítások módosítása