Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x18 - 10. döntő

2012. december 16. 08:15 - candyperfumegirl

Ez a hétvége az igazán kemény. Két X-faktor adás, viszont jó hír, hogy utána vége, sokat szenvedtünk ezért a pillanatért. Kezdjük a hármas döntőt, egy kisebb riói karnevál húz át a színpadon, aminek a lényegét azóta sem tudtam megfejteni, a teljesség igénye nélkül a következők vonulnak fel: szambatáncosok, dobosok, pompomlányok, versenytáncosok, néptáncosok, hastáncosok, zsonglőrök, bűvészek, udvaribolondok, Jedi lovagok, egy kutya, majd a diliházból szabadult menetet Nórika zárja valami hajmeresztő párducmintás borzalomban. Nincs mit hozzáfűzni. A döntős hétvége tiszteletére ismét összecsődítették a helyi rajongótáborokat. Bánffyhunyad, Nagykároly (Erdélyben, Miklós!) és Salgótarján összegyűjtött annyi visítani és transzparenst gyártani képes embert, amennyit csak bírtak, és bezsúfolták őket a legkisebb helyiségbe, ahova csak befértek, hogy jól megválasztott pillanatokban bekapcsolják őket a műsorba hangulatfokozás végett.

01.png

Devil sorol még pár vérnyomásnövelő infót, pl. hogy a jelenlegi első 46%-kal vezet, hogy két nő magyar X-faktor döntőbe még nem jutott, hogy két ember van idén, aki még soha nem párbajozott, és hogy ilyen eddig csak egy volt az egész X-faktor során, Király L. Norbert. Ezek után jöhetnek a mentorok is, Geszti valami kényszerzubbony jellegű felöltőt kapott a különös kegyetlenséggel dolgozó stylisttól, de csak a rend kedvéért jegyezném meg azt is, hogy Nórikán pl. az idei szériában egyszer nem volt még előnyös ruha. De jön már a 12 döntős egy közös produkcióban, és igen, mind a 12, ami azt jelenti, hogy Jimmy Junior és Stone is! Sőt, még a Kelta Arcfestés is feltűnik, csak mintha a Spirit lett volna egy szőkével kevesebb hirtelen. Végén a fölöslegessé vált 9-et letereli Devil, és marad a döntős hármas, OláhDzsí úgy vigyorog, mint aki még mindig nem hiszi el, mekkora tutiban van. Nóri ennek örömére a kezükbe nyomja az X-faktoros CD-iket, amitől Gergő már végképp nem bírja abbahagyni a vigyorgást, aranyos ez az őszinte öröm. Még pár okosság a mentoroktól, és már kezdjük is a versenyt.

Kezdenénk, de még előbb kapcsoljuk a rajongótáborokat, és megnézzük, hogy szereztek-e már valahol tevét. Bánffyhunyadon D.Tóth András veszik el a Timi rajongók között, és fogalma sincs, hogy mikortól van élő adásban, ezzel már tavaly is bénáztak folyamatosan. Nagykárolyban Mádai Vivien előhúz a tömegből egy spárgázó kislányt, aki csakis Adél iránti határtalan rajongása okán csinál ilyen kunsztokat élő adásban. A Karancslapujtő szerepét betöltő Salgótarjánban pedig Barabás Éva hergeli az OláhDzsí fanokat még nagyobb és összehangoltabb visításra, itt már a Gergő győzelmét megéneklő hősi ballada első három versszakát is megalkották. Már 20 perc eltelt a műsorból, és még nem volt produkció, ezen sürgősen változtatni kell.

02.png

Szólítja is Miki Antal Timit, első körben a versenyzők azt a dalt dolgozzák fel újra, amivel a válogatón bemutatkoztak fél évvel ezelőtt. És van persze kisfilm is, Timi nagyon el van érzékenyülve az utolsó énekórákon meg próbákon, úgyhogy meglepinek felbukkannak a szülők is. Megható családi pillanatok, támogató és büszke szülők, és a kedves, de eltökélt és maximalista lány jól megválasztott mondatai, majd Miki könnyes szeme, ügyes. Nem ez az első jól eltalált Antal Timi kisfilm, vele tutira akarnak menni. Jöhet is a Mercy, ezúttal helyes piros ruciban, és tánckarral, látványosabb és nagyszabásúbb, mint a válogatón a kicsit görcsös koreográfiával, és persze ezt Timi kisujjból kirázza. A végére még odatesz egy szép kitartott hangot, hogy végképp ne lehessen belekötni, na halljuk a mentorokat. Az értékelések ma már csakis a párás szemű ömlengések jegyében telnek, csak Feró perverzkedik egy kicsit: amikor kifeküdtél, benéztem ám a szoknyád alá, és holnap ezzel lesz tele a bulvár, hehe. Most először, de nem utoljára érzem úgy, hogy Feró ma esti pálinkaadagját a szokásosnál jobban megemelték a jeles alkalom tiszteletére. Geszti most nem kukacoskodik, imádta ő is a Kis Gömbvillámot, Miki pedig csodás költői képpel zárja ezt a blokkot: a csiszolatlan gyémántból drágakő lett!

03.png

OláhDzsí kisfilmje azzal kezdődik, hogy Geszti a kezébe nyom egy erre a hétre ütemezett órarendet, amiben vasárnapnál az X-faktor megnyerése szerepel, nem rossz tematika ez sem. Ezek után a vidám fiúk borozni mennek, Fehér Zoli és Szabó Dávid is intenzíven kampányol Gergőnek, hihető baráti pillanatok (iróniamentesen írtam ezt, még mielőtt), ez a kisfilm is jól sikerült és egyértelmű a célja. Na halljuk újra azt a Part Time Lovert, nem meglepő hogy még mindig megy. Még mindig laza, és fesztelen, most kicsit többet táncol benne Gergő (és kapott egy tényleg jó koreográfiát), mint a válogatón, de alapvetően ugyanaz az ösztönös profizmus jellemzi most is. Értékelünk, Feró azt is elhinné Gergőről, hogy ő soha nem gyakorol, egyszerűen bármikor előhúz a semmiből egy ilyen produkciót, annyira nincs benne semmi görcsösség. Ildi nagy igazságot fogalmaz meg, amikor azt mondja, hogy még ők sem tudtak rontani rajta, valamint el fog zarándokolni arra a helyre, ahol Gergő gereblyézett és áldani azt a földet, hátha magába szív ő is valamit ebből az isteni tehetségből. OláhDzsí azért megnyugtat mindenkit, hogy ő valójában rengeteget gyakorol, nyilván, de pont az a jó benne, hogy még így sem lesz soha izzadtságszagú, Feró be is nyögi élő adásban, hogy így, ahogy van kurvajó. Devil nem győzi elég gyorsan sorolni a kódokat meg telefonszámokat.

04.png

Csobot Adélről azt mondja Miki, hogy elállt tőle a szava, amikor először látta, de a kisfilmje már a párbajról, csalódottságról, félelemről és önbizalom elvesztéséről szól, mekkora kontraszt ez mondjuk Timi kisfilmjéhez képest. A válogatós dala persze megy neki, ezt tudjuk, mert tényleg hatásos volt, amikor megjelent vele. A ruha meg ugyanaz, amit a hivatalos X-faktor fotókon visel? Nem énekli rosszabbul most sem a dalt, viszont furcsa módon körítéssel, tánckarral és koreográfiával valahogy kevésbé érdekes, mint egy szál magában volt, amikor először nyomta. Talán a gagyi koreográfia teszi, talán a tudat, hogy ez most nem kizárólag egy 18 éves lány produktuma, hanem legalább 20-an beleugattak, mit hogyan. Ildi persze így is meg tudná zabálni, majd hangsúlyozzák még egy kicsit az életkorát, ha azt még nem tették volna meg elégszer. Ferónak megjegyzi, hogy talán újra divatba hoz egy félig elfeledett műfajt, és azt már csak én teszem hozzá, hogy ennek köszönhetően pontosan meglesz neki a közönsége és a színpad, ami várja, nem csinálta ám ezt rosszul. Mikinek van egy furcsa megnyilvánulása, azt mondja, hosszú hetek munkája volt, hogy Adél jól is énekeljen, ne csak táncoljon meg vigyorogjon.

05.png

Vége az első körnek, még kettő hátra van, és Nórika rámutat Palvin Barbira a nézőközönségben, itt most nemzetközi szupermodellek is vannak ám, ennyire pirosbetűs ünnep ez az RTLnél. Második körben duettek lesznek sztárvendégekkel. Amit nem értek, hogy minek sejtelmeskednek a duettpartnerek kilétével, amikor már a kiírásban rögtön kiderül, ennyi erővel simán benyöghetnék a felkonfban is, ha nem az a cél, hogy azzal keltsenek ámulatot, hogy egyszer csak nyílik a ledfal, és ott áll...OMG Kasza Tibi!!! Mert hogy őt kapta Antal Timi partnernek, meg a Crystal talán egyetlen elfogadható dalát, az Amíg csak éleket. Mondjuk FaszaTibi pont csak rontani tud az egészen, elképesztő, hogy ilyen műsorokba rendszeresen hívják, amikor ezzel a fahanggal az itteni válogatón nem jutna túl. Ez a szerencsétlen párosítás azt is eredményezi, hogy a dal totál nem Timi hangnemében szól, túl mély, és színtelen is valahogy, nagyon kár érte. Mentoroknak most esélyt sem adnak, hogy kínosan kitérő sablonmondatokban értékeljenek, inkább halljuk a rajongótáborokat, ott biztosan csak jókat meg szépeket mondanak. Bánffyhunyadon olyan kampánymenedzsert találnak hirtelen egy néptáncos srác személyében, akinél jobbat álmodni sem lehetne, szépen megkomponált körmondatokban dicséri Timit, és emeli ki az erősségeit, majd a helyi lelkész is szól pár szívhez szóló mondatot, hadd sírja szét a sminkjét a Kis Gömbvillám.

06.png

Következő duettben OláhDzsí és Bebe párosát tisztelhetjük, ők a Tevagyazakitalegjobbant hozták, és ez nem tartozik Gergő legjobb produkciói közé. Valahogy neki sem kedvez a választott hangnem, és ebben a koncepcióban nem túl szerencsés, hogy pont a dal eredeti előadója énekel vele egy színpadon. A rapbetét mondjuk vicces, majd kap Gergő egy hangkieresztős részt, utána pedig nézzük meg, hogy tudják kiengedni a hangjukat a salgótarjáni ultrák. Ők már egy 1000 literes lecsós nokedli megfőzésére készülnek Gergő győzelmének örömére, tehát nagyon biztosak a dolgukban. Előkerítették valahonnan Brasch Bencét meg Gergő egykori osztályfőnökét, aki kicsit darabosan, de aranyosan zeng ódákat az „áldott jó gyerek" Gergőről.

07.png

Harmadik duettben Adélt Beryvel párosították össze, a dal pedig az unalomig játszott, és már alapból borzasztóan lapos és irritáló Egyedül című szerzemény lesz. Egy darabig valóban úgy tűnik, hogy Adél egyedül tolja végig ezt az remekművet, aztán hirtelen megjelenik Sugár Berci, a színpad egyik fele napfényben, a másik esőben úszik, jaj de nagyon szájbarágósan költői. Túlesünk ezen is valahogy, és jöhet Nagykároly meg Lola, aki a legnagyobb Adél rajongónak vallja magát, sőt szereztek Adélnak egy pasit is! Aki ha jól láttam, az egyetlen hímnemű emberi lény közel s távol, vagy három kapcsoláson keresztül úgy nézett ki, hogy kizárólag nőkből áll ez a rajongótábor. Végre vége a duettkörnek, ez elég gyenge volt, pedig Feró olyat mond, hogy volt, hogy elbizonytalanodott, ki a profi és ki a versenyző. Némelyik duettnél ezt nem biztos, hogy a versenyzőkre tett bókként kell értelmezni.

08.png

Van még egy egyéni produkciója mindenkinek, Antal Timi és Oláh Gergő esetében ez az a párbajdal lesz, amivel hetek óta készültek, de már nem lesz alkalmuk előadni párbajszituációban. Antal Timinek ez a Run To You, kap hozzá egy szép fuksziaszínű uszályos estélyi ruhát, és hadd szóljon. Nekem a másik Whitney-s előadása jobban tetszett az első adásból, de azért ez sem volt rossz. Meg is kapja az imádást mindenkitől, Miki csak tőle lesz ebben a mezőnyben libabőrös, és még Geszti is azt mondja, hogy szíven találta, Timitől pedig jön a már védjeggyé vált „nagyon örvendek".

09.png

Oláh Gergő Billie Jeant hoz, na nem a hagyományos formában. Feldolgozás feldolgozása persze, túl sok eredetiséget kár lenne várni ettől az idei X-faktortól, de ez legalább nagyon fekszik neki, nagyot énekel. Mentorok meg is állapítják, hogy jó, hogy arra a párbajra nem került sor soha, ahol ezt elnyomhatta volna, mert esélyt nem hagyott volna az ellenfelének. Feró mámoros állapotában még azt bírja mondani, hogy muszáj minden évben X-faktort rendezni, én azt mondom, vigyázzunk ezzel a kijelentéssel. Geszti pedig váratlan érzelmes megnyilvánulással kijelenti, hogy Gergő a legjobb dolog, ami valaha történt vele. Azt el is hiszem, hogy nem győzi áldani az eget, amiért hozzá került.

10.png

Már csak Adél utolsó dala van hátra a mai versenyből, és a múltkori Imagine után most megkapja a másik agyonfeldolgozott dalt, a What A Wonderful Worldöt. Ráadásul egy olyan fehér habcsókruhában, ami totál agyonnyomja, gyakorlatilag eltűnik benne a felsőteste. Ezek után különösen vicces, hogy Feró azzal jön, hogy elolvadt a szépségtől, majd olyan szavakat is használ, hogy elvarázsolta, meg beleszeretett. Állva tapsolt végül is, lehet, hogy a következő szint már az asztalontáncolás lesz. Ami engem illet, én soha nem adnék ennek a lányban balladát, de itt most minden mentor ömleng, szóval én is befogom. Ildi az Erdélyből Kivonuló Énekesnők szószólójaként fényezi legújabb zászlóvivőjüket, Geszti meg visszafogott dicsérettel előzi meg Miki haragját, kedves volt, tetszett, köszönöm. Most már Nórika is megengedi magának, hogy agyba-főbe dicsérje a versenyzőket, igaz, hogy az nem az ő reszortja, de olyan közel vagyunk már a végéhez, senki nem szól, hogy ne csinálja.

11.png

12.png

Már csak két extra produkció és töménytelen, indokolatlan mennyiségű időhúzás választ el miket a végeredménytől. Először is egy olyan nő érkezik a színpadra, akit valami nagyon híres és feltörekvő énekesnőnek haragoznak be, ehhez képest én még az életben nem hallottam róla, de olyat sem ismerek, aki igen. (Viva Starr, ha esetleg valaki rá akarna rontani a youtube-re most rögtön - ez az énekesnő neve, nem Magyarország legújabb zenecsatornája.) A külső kicsit Gaga nyúlás, amit előad, az meg pont olyan tucat tüctücalapra rányávogott semmiség, amit bármelyik vidéki diszkó színpadán meg lehet találni így szombat éjfélkor. Ezek után Takács Nikolasz érkezik, halleluja – mondja Nóri, milyen kis vicces. Ő hozott magával egy olyan pecsétgyűrűt, amitől kiégett a szemem, meg pár vokalistát is,ők a Full Moon, és egy egész kellemes, de nem túl maradandó acapella produkciót hoznak. Devil unalmában újra megszólaltatja a mentorokat, Feró pedig ügyesen bebiztosítja az állását jövőre is, mert azzal fenyegetőzik, hogy ha nem lesz mentor, akkor versenyzőként indul, méghozzá Keresztanyuval karöltve.

13.png

Minden időhúzások leghosszabbikát átugorva most az utolsó perchez ugrok, amikor Nóri sűrű levegővételek közepette sorolja a kódokat és az indokokat, hogy miért kell most rögtön mindenkire szavazni egyszerre. És kész. Lezárta. Megvan az eredmény. Színpadra rendeli őket, majd hallgat vagy 10 percig mindenki, utána Devil elmondja, húszszor átfogalmazza, és vagy 50 hatásszünettel tarkítja, hogy „az első továbbjutó", mire megtudjuk végre, hogy Antal Timi az. Na jó, akkor most csatlakozzon hozzá Oláh Gergő de nagyon gyorsan, és kialakulhat az a döntős páros, akiket az első élő adás óta ide várt mindenki, akinek van füle. Meg is vagyunk, Adél pedig mosolygósan, boldogan, és kifejezetten szimpatikusan búcsúszik a versenytől, nem látni rajta, hogy a nagydöntőbe várta volna magát. A döntősök egyszerre sírnak és röhögnek, még egyet kell aludni, és kiderül ki viszi közülük a fődíjat, őszintén szólva egyiküktől sem sajnálnám.

Címkék: x faktor
31 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocokpocok 2012.12.16. 08:26:35

nah akkor, nyitány: csak nekem tűnt fel, hogy Adélka utolsó kslattyogáskor még 2*azért, biztos ami biztos bugyiig felhúzta az alkalmi ruhácskáját? :)

rohadjmegARCgeci 2012.12.16. 08:37:46

A párom közölte is,hogy holnaptól már nem nézi az xfaktort ha nincs Adélke.

hannamontanna 2012.12.16. 08:39:00

@pocokpocok: ...elsőelső....:-)))) el is olvastad..? :-D
Köszike candy! Megmondom őszintén, hogy a végére Adélka csak megtanult énekelni tényleg! Hajrá Gergő! Timi is szuper, nagyon megérdemelné mindkettő az első helyet, de én OláhDzsínek drukkolok! Mindent bele!

hannamontanna 2012.12.16. 08:40:13

@Dr. Furia: Akkor nézze mégis, mert a fináléban lesz...:-DD ügyes csaj ez az Adél.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.12.16. 08:46:16

"Antal Timinek ez a Run To You.."
Itt nagyon elcsodálkoztam hogy ebben a lila ruciban előad egy Bryan Adams számot, ami nem is a stílusa :)

nigara 2012.12.16. 09:06:22

"Mikinek van egy furcsa megnyilvánulása, azt mondja, hosszú hetek munkája volt, hogy Adél jól is énekeljen, ne csak táncoljon meg vigyorogjon."
muhhahha...

Nem néztem a műsort, nem volt gyomrom hozzá (kb az első adást bírtam valameddig) - mondjuk itt a poszt olvasása közben is forgott néhányszor...

angyalhal 2012.12.16. 09:33:49

Csak a rend kedvéért: nem full, hanem Fool Moon. És a srácok a maga nemükben (acapella) zseniálisak! :-)

Trójai 2012.12.16. 10:12:45

Szerintem Adél a duettben leénekelte Berryt a színpadról, csodálkoztam is hogy milyen bénán nyomta az a fickó. Kár hogy kiesett, de ki kellett esnie.
Remélem Timi nyer és nem Gergő.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.16. 10:28:26

@hannamontanna: ja, ismét totál hamis volt. De ma a Gergő is.

Alternatív 2012.12.16. 11:24:44

A hatodik kép bal oldalán az a csípőre tett kezű csaj. Az hogy áll? Hogyan tartoznak össze a dolgok (fej, tor, potroh)? Megpróbáltam úgy beállítani a barátnőmet, eltört, pedig még félig sem voltunk készen. Photoshop élő adásban?!

átlátó 2012.12.16. 11:36:23

Az Adélt küldje be hozzám a Kolosy... diktálni akarok valamit neki, aztán majd meglátom, hogy mit tehetek érte.

átlátó 2012.12.16. 11:37:23

Jut eszembe... majd meglátom, hogy mit tehetek a Kolosyért is. Az Adéltól függ.

candyperfumegirl 2012.12.16. 11:37:24

@angyalhal: hú, köszi. És tényleg jók.

Intruder71 2012.12.16. 12:17:28

@Alternatív: Nem túl bonyolult. Bal váll előrehúzva, és bal könyök is, csípő kicsit befordítva. Nem lehet, hogy a barátnőd kicsit merev? Gondolom nem táncoslány.
Fura ez az összeeküvéselmélet kényszer.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.12.16. 12:36:56

@Alternatív: Nekem az volt fura, hogy milyen vastag a bal combja. Aztán láttam, hogy van mögötte egy szőke lány, és az másfél comb igazából :)

SarahConnor 2012.12.16. 12:44:45

A duettek meglepően gyengék voltak, nyugodtan kihagyhatták volna őket, vagy áttehették volna őket a végső döntő elé, kicsit nagyobb rákészüléssel, jobb dalokkal.
Bery konkrétan hamis volt, mondjuk ez Adél mellett nem volt annyira feltűnő.

Adél tényleg szépen búcsúzott, főleg miután láttuk Szabó Dávid arcmónikálós kiesését. De azért a kiscsajra úgy kellett rázárni a ledfalat, mert nem akart elvonulni bal felé :)

orczy tér 1. 2012.12.16. 13:55:42

@átlátó:
Annyit tehetsz a Kolosyért,hogy beküldöd @Seduxen(már NEM dr)-hoz,úgyis jelentkezett nálad segéd-diktáló munkakörbe:):):)

nyuszi01 2012.12.16. 14:42:12

Kövezzetek meg, de nekem a tegnapi adás tetszett a legjobban. Bár az elején az a jedis meg cirkuszos bevonuló nagyon WTF volt, még most se esett le, mit jelképezett volna...
Mindenki nagyon jó volt egyébként, Timi most talán még jobb volt a Mercyvel, mint annak idején, sokkal lazább volt. A második dalában mint egy díva, olyan volt. Gergő Billie Jean-je zseniális volt, ilyen dalokat kellett volna neki végig énekelnie, nem azokat a borzalmakat, amikkel néha Geszti megverte. A Part time lover-t csak azért nem dicsérem, mert az első alkalommal is bitang jól szólt, és most is. Adélka is ma este volt a legjobb, nem volt hamis se, a charleston továbbra is megy neki, ezt örömmel nyugtáztam, és akármit is mondotok, a Louis Armstrong dal is szép volt tőle, végre egy lassú szám, amit el is tudott énekelni.
A duetteket inkább nem minősíteném, mert kritikán alul volt mind, kivéve talán Timi duettjét Fasza Tibivel, az még szólt valahogy. De a többi... Bebének konkrétan nincs hangja, ez a szám meg annyira gagyi, hogy az valami hihetetlen, ki se jött benne, hogy Gergő mennyire jól énekel (vagy pont ez volt a cél, hogy ne legyen már ciki a Bebének? :D). Adélék duettje számomra bűnrossz volt, de nem az ének miatt, hanem pont amiatt, amit Candy is leírt: lapos és irritáló, és valahányszor meghallom, már rángógörcsöt kapok. De az azért tényleg ciki volt, hogy a kvázi amatőr Adél leénekelte a profit (lol). Egyébként meg ezt csak zárójelben jegyezném meg: ennyire szűkös a büdzsé, hogy csak ilyen sztárvendégeket sikerült leakasztani, mint Bebe és Bery? Tavaly Zséda volt meg Dolhai Attila, ha jól emlékszem....

A vége meg nem volt meglepő, papírforma szerint alakult az egész, bár Nórikának valaki szólhatna már, hogy nem kell annyit zihálnia meg óbégatnia a mikrofonba. Még a végén tényleg ott szül meg. A ruha borzasztó volt rajta, btw. Az a végtelenített időhúzás meg iszonyatosan irritáló volt, a versenyzők meg a mentorok is ott kaptak majdnem szívrohamot, már vártam, hogy Malek mikor esik össze az idegtől.
Adélka meg tényleg nagyon szimpatikusan búcsúzott, és esküszöm, megkedveltem ezt a lányt így a végére, főleg, h énekelni is megtanult, a színpad meg továbbra is jól áll neki. De azon én is nagyot röhögtem, hogy a végén még biztos ami ziher alapon még villantott egyet. :D

almafa5555 2012.12.16. 16:21:55

most komolyan egész nap ilyen vacak megy az RTL klubon?

nyuszi01 2012.12.16. 16:31:20

hát én kíváncsiságból belenéztem, és basszus ez egy kabaré, ebből is kéne egy hv :D
Most épp Stone van terítéken, jött egy fazon, aki állítólag a visszatérő dalának a szövegét írta, bejön a stúdióba, megáll az Istenes Bence mellett, erre a Bence: Nem gondolod, hogy valami rossz ezen a képen? Fazon: Hát, nem tudom, nekem azt mondták, hogy öt percem van...
Zseniális :D :D

NIPREDIL 2012.12.16. 16:32:26

Hajrá, OláhG! Lehet, hogy elküldöm életem első szavazó SMS-ét? Azért ez nem valószínű, de drukkolok Gergőnek.

Pácsó Ármándó 2012.12.16. 16:42:13

@NIPREDIL: Felesleges, OG fogja nyerni (hála Istennek), akármennyit is kiabál Ördög Nóri.

Luddita 2012.12.16. 17:43:39

Én attól tartok, hogy Antal Timi fog nyerni, ..mondván végre nő nyer...-szenzáció, illetve a műsor első fele, amikor OG volt a kiugró igen erős produkcióival, amikor a 4 mentor felállva tapsolt után számomra feltűnően elkezdett vacak dalokat, és kritikákat kapni. Én asszem Timi nyer, de Gergőnek drukkolok, nagyon. Timi felkészült, erős technikai tudású, nagy hangú, tudatos énekes. Gergő ösztönös őstehetség. Vajon melyikük énekelne jobban, ha improvizálni kellene?

pocokpocok 2012.12.16. 18:14:16

az a Run To You, az borzalom siralmasan, ütem nélkül lett elénekelve és fals hangon :(
egyébként a két kedvencem jutott a döntőbe.
és elolvastam, de még kv nélkül :)

NIPREDIL 2012.12.16. 19:08:29

@Pácsó Ármándó: Oké, legyen neked gazad! :-)))

NIPREDIL 2012.12.16. 19:11:58

@NIPREDIL: IGAZAD, na!
@Luddita: Ebben sajna van igazság (mármint, hogy az első adások után kicsit "leültették"), úgyhogy még 1szer hajrá, Oláh Gergő!!!

hannamontanna 2012.12.16. 19:41:25

HAJRÁ GERGŐ! Bocs Timi.....:-)

Ditti82 2012.12.16. 20:38:49

Hajrá Gergő! A reklámok pedig monnyanak le!

Ditti82 2012.12.16. 20:42:05

Óóó! VastagCsé! :$

OdettésaMacskák 2012.12.17. 10:19:28

:OOOOOOOO

Kasza Tibi a legjobb dolog az életben, az, hogy ott volt a műsorban Oscar-gála színvonalúra húzta az estét. Hogy mondhatsz ilyet hogy fahang meg nem jutna túl??

Begördülne a Lamborghinin, Nórika menten megszülné Jimmyt, Keresztanyu bélsárban fetrengve elámulna, Málé Miki meg hirtelen felkapná a fejét az asztal alól, ahol is GesztiCentimétert cidázza!

Kasza Tibi az X-faktor Leo Messije!
süti beállítások módosítása