Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x17 - 9. döntő

2012. december 15. 19:00 - candyperfumegirl

Négy tehetségünk van már csak, ebből egytől még megszabadulunk, és ki is alakul a döntős hármas, akik közül egyetlen hétvége alatt eldöntjük, melyikben van a legtöbb X, és csókolom. Nem kell már sokat szenvedni. Nóri valami általam és talán általa is ismeretlen okból a „Visszaszámlálás éjszakájának" nevezi ezt az estét, a mentorok pedig ma egységesen feketében feszítenek, hogy érzékeltessék a helyzet komolyságát. Geszti azt mondja, hogy ő ilyen sokáig még nem jutott ebben a versenyben soha – kivéve persze valami Tecával, de ki emlékszik már ilyen 2 évvel ezelőtti részletekre. Ildit mostanra a teljes nyugalom szállta meg, Feró meg már nem is emlékszik arra, milyen az, amikor van még versenyben embere.

01.png

Kezdjük a mai estét Adéllal, aki a kisfilmjében valami frenetikus bőgést produkál, mert ez már annyira hihetetlen, hogy a verseny már itt tart, és ő még mindig itt van. Ő mondta, nem én. Miki szerint Adélban az a legjobb, hogy még olyan sok szabad hely van a fejében, amit mindenféle hasznos ismerettel és képességgel lehet megtölteni. Most pl. táncórára viszi, szerintem sem lenne érdemes kapásból kvantumfizikával próbálkozni. Ez azt is jelenti, hogy újra revüprodukció lesz, Szívemben bomba van, sőt egy kis Sohase mondd is belekeveredik valami mashupkezdemény gyanánt, és kövezzetek meg, de ez most jó. Biztos terep neki, hallgatható, és ami a legfontosabb, de a legkevesebb idei X-faktoros produkciónál sikerült valahogy elérni, hogy hangulatos. Miki persze a tangószólót fényezi majd az értékelésben, ami tényleg szép volt, de azért nem az volt az előadás legerősebb pontja. Geszti persze kötekedik, a pozitív kritikát is „de"-hangsúllyal mondja, majd jól odaszúrja a kis nyilacskáit, „magadhoz képest jól énekeltél", meg ilyenek. Hát igen, ha valami nagyon váratlan és megmagyarázhatatlan nem történik, a végeredmény Geszti és Miki között fog eldőlni idén, fel is vették a kesztyűt, ahogy kell.

Most Geszti Oláh Gergőt konferálja fel, akinek lassan el kéne gondolkodnia rajta, hogy az Őstehetséget hivatalosan is vegye fel középső névnek, annyira gyakran hangzik el. Kisfilm családi megacukiság, Gergő a Mikulás, és a gyerekeit zavarja össze egy kicsit, de talán nem ismerték fel az álruhában, még a jellegzetes Telenor matricás telefonról sem. A produkciót meg úgy kezdi, hogy zongorázik, megáll az ész, van olyasmi zenei téren, amit ez a srác nem tud? Először azt hittem, a dalt is ő szerezte (nem lepne meg, ha legközelebb ezzel rukkolna elő), aztán kiderült, hogy mégsem (mert Dés László - Berki Tamás: Tartozom), és ezt úgy adta elő, hogy a végén Geszti nem bírta ki, hogy ne ölelgesse meg. Nem volt túl izgalmas a dolog, de az értékelésben a „csodálatos" szó gyakrabban hangzik el, mint minden más, és ami Ferót illeti, ő már le se játszatná, Gergőt kapásból a döntőben üdvözli.

02.png

Szabó Dávid következik, akinek Geszti szerint vidámságra és pozitív energiára van szüksége a sok párbajozás után, úgyhogy elviszi egy szinkronstúdióba, hogy megmutassa neki, milyen király, amikor a Jégkorszakot szinkronizálja. Ezek után még Verebély Ivánnal is összehozza, és sztorizgatnak kicsit arról, hogy az Oroszlánkirály a legjobb. Ez már felvezetés a produkcióhoz, mert az Oroszlánkirály egyik betétdalát hozza, a Circle of Life-ot, amire az elején sajnos nehéz ráismerni, mert éneklésnek csak erős jóindulattal lehet nevezni azt a meleg levegőt, amit Dávid produkál. Később jön belőle valami hangféle is, de nem az igazi, na ehhez képest Feró határtalanul imádta, senki nem lepődik már meg. Szerinte a top3-ban idén 4-en lesznek, mert nem eshet meg olyan igazságtalanság, hogy akkora zenei géniuszok, mint mondjuk Szabó Dávid elvérezzenek a nagydöntő előtt.

03.png

Antal Timi kisfilmje azzal kezdődik, hogy depi van, ezért nem tud énekelni. A sejtelmeskedő, de mégiscsak egyértelmű fekete-fehér képekkel, meg lehangoló zenével operáló kisfilm hamarosan az összetört szívű lány sirámává alakul. Erőteljes bulvárszag terjeng a levegőben, úgyhogy ezen most gyorsan át is lépnék, lássuk a produkciót. A lelki szemetesládázás persze ott is folytatódik, kivetítőn hatalmas kettétört szív, a dal meg az, amit már 10 évre előre is eleget hallottunk, Szerelem miért múlsz Wolf Katitól, jézusom. Timi nem teljesít valami fényesen, de számomra már az is hihetetlen, hogy nem érezték gáznak ezt a lerágott csontot még tovább cincálni. Gesztinek persze meg kell jegyeznie, hogy a dalszöveget ő írta, de Timi „csak elénekelte", szóval semmi extra. Feró ezen a ponton felhívja Timi figyelmét, hogy Geszti vele csak kötözködni tud, és ez egy nagyon jó meglátás, az oka meg persze egyértelmű. Ezek után még egykori mentoráltját Magyarország legjobb énekesnőjének nevezi, hogy tökéletesen prezentálja, milyen egy igazi elfogult mentor.

04.png

Jöhet a második kör, és Geszti úgy konferálja fel OláhG második számát, hogy „ezt a dalt ki kell érdemelni". Ez azonnal értelmet is nyer, amikor megszólal a Don't Stop Me Now, a Queen valóban nagy vállalás. Szerencsére neki nem okoz gondot, dinamikus, erőteljes és jól szól, és teljesen fölösleges az eredetivel hasonlítgatni, bulit csinál és kész. Miki ügyesen veszi fel a kesztyűt Geszti szurkálásaival szemben, mutat neki egy jó kis görbe tükröt, milyen az, amikor valaki egy jó előadóban csakazértis hibákat keres, de mivel ő nem ilyen, ezért agyba-főbe dicséri Gergőt, ügyes. Ezen a ponton Feró és Ildi hátradől, és passzolgatják a képzeletbeli popcornt meg pálinkásüveget egymásnak, jó a műsor, mert Geszti persze ugrik a finom cseszegetésre. Slusszpoénként OláhDzsí még összefoglalja a lényegét ennek az előadásnak: „engem nem állíthat meg senki", azt hiszem, ebben senki nem is kételkedik.

05.png

Csobot Adélt Miki úgy vezeti fel, hogy a lány, akitől ő optimizmust tanul, de most kivételesen nem olyan dal következik, amit végig lehet bájologni meg vigyorogni. Vagy mégis? Csobot Adélnak nem okoz problémát, hogy az Imagine-t is nyakonöntse a már védjegyévé vált cukormázas-kislányos vigyorral, és valami hihetetlen, mennyire rosszul áll neki ez a szám. Persze már majdnem véget ért az idei X-faktor széria, és még nem vették elő az Imagine-t, márpedig ha az nem hangzik el egy tehetségkutatóban, akkor vége a világnak, ne kísértsük a sorsot így 2012 vége felé közeledve. Geszti most csak annyiban kötekedik, hogy merészség volt ezt a dalt Adélnak adni, és elég iskolás is lett a végeredmény, na majd Antal Timi jobban megkapja tőle. Adjunk már szót Keresztanyunak is, példátlanul alulreprezentált ebben az adásban, most arról áradozik, hogy Adél olyan volt, mint egy földre szállt angyal. Ezen a megnyilvánuláson Geszti nyíltan felröhög.

06.png

Szabó Dávid jön, akiről Geszti azt mondja, hogy minden stílusban otthonosan mozog, cool, akkor legközelebb operát és metált énekeljen egy adás alatt, hadd lássuk, hogy egyformán jól megy-e neki mindkettő. Lássuk, hogy egy ilyen sokat sejtető felvezetés után milyen dalt osztott ki a fiára. A Megtalállak méget az FLM-től. Kétezer. Tizenkettőben. A számot, ami már akkor is ciki volt, amikor az Apukám Világa slágerlistáját ostromolta. Ezek után nem sok esélye maradt Dávidnak, hogy javítson a dolgon, táncol egy kicsit, bazsalyog, majd belefűz valami hajmeresztő Takács Nikolasz slágert, és az egésznek valahogy nagyon nem akar vége lenni. Azt hiszem, Szabó Dávid lett az idei X-faktorban a rossz dalválasztások állatorvosi lova, egyszerűen minden olyan dallal megverte már Geszti, ami vagy nem illik hozzá, vagy meghaladja a képességeit, vagy dögunalmas, vagy lerágott csont. A végén Miki kétszer üti össze a kezeit egy pofavágás kíséretében, majd láthatóan visszanyeli az első mondatot, ami eszébe jutott, és végül csak ennyit mond: „nem ért rá a mentorod a héten?" Epic. Ferónak persze tetszett, mint úgy 5 hete válogatás nélkül minden, amit ebben a műsorban színpadra tettek, szerintem a takarítókat is megtapsolta a reklámszünetekben. Dávid meg felteszi a koronát erre a rém kínos produkcióra azzal, hogy azt mondja, ez a szám volt a kilencvenes évek legnagyobb slágere, na ja, ki az a Michael Jackson, nem?

07.png

Antal Timi jön, ezért MalekMiki arra kér mindenkit, hogy hangosítsák fel a tévét (miután Szabó Dávid miatt lehalkították - de ezt már csak én teszem hozzá gonoszul, lehet, hogy nem is így értette). A szakítós tematika folytatódik, Timi minden magányos nő egyetemes és halhatatlan himnuszát, az All By Myselfet kapja, ami talán Bridges Jonestól tetszett utoljára igazán. Mindenesetre ebben jókat lehet áriázni, és Timinek az nagyon megy, odateszi magát most is. A válogatás nélkül mindenkit elvtelenül dicsérő Feró meg pont most tud kötekedni, belepofázik az ovációba, és mindenféle bizonytalanságokról beszél. Keresztanyu a félig teli pohár életszemlélet jegyében azzal lelkesíti Timit, hogy nem baj, ha csalódtál, még 1-2 ilyen csalódás, és pont meglesz az az érzelmi töltet, amit az ő produkcióiból mindig hiányol.

08.png

Nórika nyaggatja még a mentorokat egy utolsó értékelés erejéig, Ildinek és Ferónak persze oly mindegy, csak a fizetés jöjjön időben, de Feró annyi elfogultságot még megenged magának, hogy idén nyerjenek a lányok. Tényleg, vajon most először megtörténik? Van még egy produkciónk, egy újabb csodás magyar szerzemény, zenei kultúránk különleges gyöngyszeme, kb. annyira emlékszem belőle, mint a Belmondo extra produkciójából. Ugorjunk az eredményhirdetésre, nem lesz hosszú, már csak két mentor szorongatja az emberei kezét megfeszült arcizmokkal, ez a szép szimmetrikus kép most mindjárt megtörik. A leginkább papírforma verzió valósul meg, Szabó Dávid vs. Csobot Adél párbaj.

09.png

Dávid sokadik párbajdalát Geszti végigbólogatja, Adél meg a My Funny Valentine-nal valami bűnrossz, de akkor sem hiszem, hogy ő fog itt elhullani ma. Devil még emlékeztet mindenkit, hogy a zsűri utoljára pofázhat most bele a verseny alakulásába, innentől már csak nézői szavazatok, hála mindennek, ami szent, hogy Zámbó Krisztián nincs már versenyben. Ildi Dávidot tartaná meg, Feró meg kihozza döntetlenre, ha már a nézők harmadszorra sem akarták az operettfiút, akkor váljunk meg tőle most. És megválunk. Így két csaj megy a hármas döntőbe, ilyen se volt még. Már csak két adás, és megtudjuk, ki nyeri ezt a frenetikus évadot.

Címkék: x faktor
79 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2012.12.15. 19:36:07

Tökéletes időzítés. :)

crazyfish 2012.12.15. 19:37:59

Kezdödik a favágás:D....
Láncfürész, akkusav, bekészítve,...

crazyfish 2012.12.15. 19:39:49

asszem lessz itt szomszéd felkoncolás..

Ditti82 2012.12.15. 19:40:39

És én pont lemaradok róla... :D

crazyfish 2012.12.15. 19:44:52

dórika ma mintha még jobban lenne irritáló...:D
nem kap levegőt és nem tudja nyitva tartani a szemét??..:))

Chuck Νorris 2012.12.15. 19:48:28

Én annak örülök rájöttem kire hasonlit Adélka

crazyfish 2012.12.15. 19:57:43

ékszerészek havi kongresszusa..:D..

crazyfish 2012.12.15. 20:01:17

Megint egy szar dal választás....nem való neki...Megint szopatják a kopaszokat...

crazyfish 2012.12.15. 20:11:51

Nem bírom tovább, kritikán aluli, elmentem egy gázzal teli szobába felkapcsolni a villanyt...:DD

Ezt üzenem a versenyzőknek és a debil mentoroknak:

www.youtube.com/watch?v=spP66K-wTFk

almafa5555 2012.12.15. 20:15:49

"sajnos" véletlenül megnéztem egy Voice párbajt és leesett az állam a színvonaltól. Nagyon sajnálom, hogy a TV2 elcseszte, mert sokkal jobbak a versenyzők, mint a 3 "döntős"

Dave_bloghu 2012.12.15. 20:26:40

Palvin B.-t mutatták? Rácuppant az RTL? Le a kezekkel róla!

crazyfish 2012.12.15. 20:40:39

megértük ezt is, a profik is hamisak...:DD

crazyfish 2012.12.15. 20:41:23

Nem mutatják a Gesztit...lol

crazyfish 2012.12.15. 20:45:36

Meg tudom érteni, akik hirtelen felindulásból kettéhasítanak egy tornatanárt, de a duettek megint öngólok voltak, talán kaszatibit tudnám kedvelni, vele már ültem egy asztalnál..:DD

Chuck Νorris 2012.12.15. 20:46:20

még anyám szerint is baromi lapos a mai móka. pedig ö x-fan

orgyen 2012.12.15. 20:46:59

OG-t ugyebár úgy konferálta fel GP, hogy ilyet még sosem hallottunk/hallhatunk itt. A bennem lakozó naiva már Slayer-re, Slipknot-ra, vagy Rammstein-ra számított. :DDDD

almafa5555 2012.12.15. 20:49:01

nagyon bárgyú az egész

Gyevi bíró 2012.12.15. 20:52:31

Már csak a ma estét kell kibírni, na meg a holnapi maratont (már aki estére nem válik zombivá), és végre fellélegezhetünk. Aztán a jövő pénteki Voice-ra gyúrok, az első élő adásra.
Bár Sixx nem ír a Voice-ról, pár bakitól eltekintve azért erős dalok is voltak, szóval szakadt a négy fal rendesen. Itt meg max a dobhártya...

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:08:49

@Gyevi bíró: nem is lehet sok mindent írni. Rövid volt, és az előadók is nagyon gyengék voltak.

crazyfish 2012.12.15. 21:15:19

Malek már maga csinált....

Ha ezt a Great Sachmo hallaná, a nyaka köré tekerné a rezet...többszörös kegyelet gyalázás...
Feró meg a gázsijára gondol, és xanaxra iszik töményet....shit...

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:15:53

ugy tünik keresztes szerint is mindenki erdélyi aki romániábol jött és tud magyarul.

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:16:07

@Chuck Νorris: rövid volt? Meg gyengék? Nekem három párbaj tetszett belőle :-) A végén leadott közös dal meg szuper volt. :-) Úgyhogy nekem tetszett.
De ha a Voiceról ezt gondolod, akkor az X-faktor olyan rossz, hogy arról meg írni kell? :-)

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:17:36

szeriontetek is hasonliz Jay Lenora Adélka? ugyanaz az arc, mosoly, ugyanaz a hang hehe

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:19:38

@Gyevi bíró: nem tudom lehet csak az utolsó 4et láttam, de 6 páros volt ezek szerint? pedig azt hittem az elejétöl nézem :)
nem gondolom azt nyilván a Voicében jobb az alapanyag, persze nem tökéletes, sok dolog nem tetszik.
szerintem a mult heti volt a legjobb, ott komolyan sajnáltam pár kiesettet

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:19:55

Adélnak az első dal jól állt, olyat kellene énekelnie, a többi abszolút nem neki való. Ahogy mondták, azt a stílust visszahozhatná.
Viszont Gergőtől a Michael Jacksont először nem ismertem meg, Timinek Whitney Houston is magas léc volt...

crazyfish 2012.12.15. 21:20:33

@Chuck Νorris:

Egy debilre hasonlít, akit ha kibelezne valaki, akkor teljesülne az álma és szétáradna az emberekre...:)

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:22:07

@Chuck Νorris: Az utolsó két duett szerintem tuti volt, de ettől még lehetett látni, ki a profibb. Viszont a kiesettek pár év múlva komoly énekesek lehetnek, mert csak egy-két hajszállal voltak gyengébbek.
A produkciók már kint vannak a voice oldalán és nem négy párbaj volt. :-)

almafa5555 2012.12.15. 21:23:59

most kikapcsolom a tv-t

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:25:23

@almafa5555: Akkor mi lesz veled holnap egész délután? :-D

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:25:28

@Gyevi bíró: MICHAEL JACKSON – BILLIE JEAN (CHRIS CORNELL COVER)
www.youtube.com/watch?v=GqqZEWYeXhY

Borbély Richárd énekelte az előválogatásoson (sztem jobban). Gondolom töle vették át az ötletet

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:26:57

@Gyevi bíró: Ja de a Cselovszki nekem annyira nem szimpatiukus,a kis altercsajt szivesebben nézegettem volna. elötte meg a srácok irtó bénák voltak. de persze lehet csak nekem nem jöttek át.

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:28:39

@Chuck Νorris: Na ja, a refrénnél kezdtem gondolkodni, milyen szám ez, miért ilyen lassú? Ezzel az erővel énekelhetett volna INXS-t vagy Guns'n'Rosest is...

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:29:40

@almafa5555: Vmi VIVA STAR. számomra is rejtély ki ez mi ez. az jutott eszembe a világvége első énekese. :)

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:32:08

@Chuck Νorris: nekem sem volt szimpatikus a nagy arca, de két dolog:
- mivel előző héten mindenki azt írta, hogy előre lehetett tudni, ki esik ki, mert pl. nagyképűek voltak és úgy vágták meg a videókat... Most ő jutott tovább.
- mégis ő a profibb és az élő adásban már profik kellenek, itt nem tanítgatás folyik, hanem csiszolás, tehát ha ez a Megasztár lett volna, lehet, hogy az alter csaj jut tovább, mert őt még gyúrogatják. De itt már nem akartak gyúrni, úgyhogy az erősebb jutott tovább.
Az előbbinél meg a rocker srácról alig volt kisfilm és mégis ő jutott az élő adásba.

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:35:10

ez a sztárvendég azért elég ütős volt :))) FBn olvasom a kommenteket nem csak mi nem ismertük eddig :)

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:36:58

Bele sem merek gondolni, mivel töltik meg holnap háromnegyed egytől az adásidőt... :-O

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:39:36

@Gyevi bíró: ja de sem a modora sem a személyisélge nem szimpatikus. nekem a másik korosabb hölgyike, akit a tatár csaj ejtett ki, sokkal szimpatikusabb volt. Az egy igazi finom érzelmes urihölgy volt :)

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:42:41

@Chuck Νorris: Lesz azért majd ott is vér, me veríték, mert úgy halottam, hogy lesz még egy felezés... Bár aki ott kiesik, azok már nem igazán vesztesek. A 24-ből sacc 16-20 énekes valóban jó.

Chuck Νorris 2012.12.15. 21:45:45

@Gyevi bíró: igen sok jó van, pont ezért nagyon fontos ilyen esetekben a bejutott személyisége. van 16 énesek akiket hangilag nem nagyon lehet megkülönböztetni, a nézői szavazatok is eltolodnak a szimpátia irányába. Viszont Cseloszki nem szimpi, szal elég nagy mellényulás a müsor szempontjábol :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.15. 21:47:31

Inkább azért kellene szavazni, hogy ki volt a leghamisabb.

Gyevi bíró 2012.12.15. 21:49:36

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Az nem lenne jó, mert a magyar ember híres a rosszindulatáról :-))

rumoskola 2012.12.15. 21:55:39

@Chuck Νorris: nem ő volt a Keménykalap és krumpliorr-ban a beteg kislány, akinek a cirkuszi előadást rendezték? Nekem úgy rémlik...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.15. 21:56:57

Én még mindig nem értem, hogy Adél mit keres a legjobb 3-ban.

A kötelező kuplé után, megint kisiskolás szinten hozta a kötelező "nagy slágert".
Bár ezt legalább nem szótagolta el, mint az Imaginet.

Már majdnem annyira irritál ez a liba, mint VV Kazal Éva annak idején.

almafa5555 2012.12.15. 22:02:54

@Gyevi bíró: gyanús, hogy inkább a családommal leszek. Egész délután???Ez komoly???

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.15. 22:05:34

@Gyevi bíró: végül is nőne a bevétel, nem igaz?

Sajnos muszáj néznem. Ha kimegyek a mosdóba, az asszony már azt kérdezgeti, hogy hová megyek? :S Fájdalom!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.15. 22:09:54

@pushpang (univerziális határeset): minden számhoz ugyan azt az idióta vigyort erőlteti, és mórikál. Mindezek mellett iszonyat hamisan énekel. Két értelmes mondata nem volt, ha nyilatkozni kellett.
A mentorok is csalódás mind, mert rá is játszanak erre.

almafa5555 2012.12.15. 22:13:14

na ezt még megvártam: szerencsére kiesett Csobot Adél, de hogy ki volt a fodrásza...jesszus! Azért ennél ezerszer szebben is megcsinálták már a haját, bár Nórika ruháját egyszer sem sikerült eltalálni. katasztrófa volt minden héten

jet set 2012.12.15. 22:13:15

Kiesett manófej. Brühühü.

Chuck Νorris 2012.12.15. 22:13:28

@rumoskola: erre nem is asszociáltam, hozzáteszem elég régen láttam Bagamérit és a Vadlibákat :)
Most utánakerestem és igazad lészen :)
musical.rendezvenyszervezo.hu/berkes-gabriella

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.15. 22:14:17

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): egyetértek.
Azt meg sose "bocsátom meg" neki, hogy létszámon felül nyomták be. :D

orgyen 2012.12.15. 22:17:12

Az volt az arcára írva, hogy "De hát nem ez volt megbeszélve, Miklós...!"

Chuck Νorris 2012.12.15. 22:19:44

@orgyen: én azt láttam hogy - Miklós, több pippantást ne remélj :)

Chuck Νorris 2012.12.15. 22:20:42

kúúlon langyi dávid ossza az észt

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.15. 22:22:53

@pushpang (univerziális határeset): az élő show-ba hozhattak volna mást is, ha már benyomták létszámon felül.

rumoskola 2012.12.15. 22:31:03

Miki boldog, hogy Adélnak megjött... a hangja :)

Ditti82 2012.12.15. 22:39:40

Ennyit a szakmabeliről és a jósról, hogy Csadél nyer. :-D

Rodzservóterz 2012.12.15. 22:49:45

Megkérdezném nagy tisztelettel, hogy tulajdonképpen mi a kurvaistenfasza volt az, amit ez a kis faszcibáló, koboldfejű, kis ocsmányság Louis Armstrong dalával?!
Máglyára vele!

Brix 2012.12.15. 23:36:38

Geszti nem Tecával, hanem Janicsák Vecával ért el 4-ik helyet az X faktorban. Teca a Csillag születikben szerepelt. Hozzá kell tenni, hogy azóta nem lett szimpatikusabb Geszti. Görcsösen akarja ezt a győzelmet, hogy végre bebizonyíthassa, hogy ő a legjobb mentor

candyperfumegirl 2012.12.15. 23:41:18

@Brix: hmm, valóban? :P
Akkor most felmutatom a "szarkazmus" feliratú táblámat.

átlátó 2012.12.15. 23:54:30

Nem érdekel ez a Geszti, a zAdélt küldje be hozzám Olga...diktálni fogok neki valamit.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.16. 04:14:14

@Rodzservóterz: konkrétan megerőszakolta, mint az Imegine-t; de tegyük hozzá, hogy most Gergő sem tetszett MJ Billy Jane-jével...

nyervi (törölt) 2012.12.16. 06:24:10

basszus én meg azt hittem a vége az extázisnak, mondom jövök oszt megnézem ki nyert. de ezek szerint nem :)

Megdugtam a fiúdat, sixx 2012.12.16. 08:22:25

Az idei felhozatal, hát... nagyon gyenge volt.

Gyevi bíró 2012.12.16. 09:34:44

Tegnap este miután bejött a papírforma, aludni mentem :-) Ma bizony egész délután rettenet lesz az RTL klubon, csak a merészek és edzett fülűek kapcsoljanak át, mert a tegnapi rémség lesz egész délutánra kinyújtva estig. Aki ezt a pár órát is végigszenvedte, na majd ma vagy öngyilkos lesz vagy mást néz/csinál. :-)
Bizony: 12:45-től 22:35-ig lesz, megszakítva egy fél órás híradóval fél hétkor. Úgyhogy részvétem...

D.Leery 2012.12.16. 09:42:31

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz.
süti beállítások módosítása