Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda - 1x03

2012. december 13. 10:00 - nёmere

Szinte már giccsbe hajló reggeli csendéletbe csöppenünk András gazdánál: kergetőző őzikék, a konyhaajtóban finom falatok után ácsingózó vizsla kutya, benn a maradék két arajelölt meg sürög-forog, próbálnak a gazda kedvére tenni egy nagy adag rántottával, meg valami setét színű lötyivel classic pöttyös bögrében (nehezen tudom elhinni, hogy kóla lenne, de ha kv, vagy tea, akkor farsangig nem alszanak). Tervük szerint, ha a vadak urának jól megtömik a bendőjét, akkor már nem is fog annyira szomorkodni a vörös után, ők meg majd cukik lesznek és kedvesek.

 HG01.jpg

Ennek a rózsaszín, szatén-bársony baldachinos női álomnak gyöngyös két tartóvesszejét András gazda vadmalac trágyás gumicsizmával rúgja szét: hiányzik a háremből a három, és mi az a serpenyőben. Na, kösz. Serénykedjen neked a nádasból a gnóm, kit érdekel, hol van az a vörös veszedelem, ezt meg megeszed, mert szereted. Kiderül, hogy tényleg megesz mindent, amit elé tesznek, ez szerintem egy elég erős piros pont neki. A csajok nem csüggednek, a rántottába csempészett szalonna a legjobb igazságszérum: most akko’ miért lépett le Szisz? Lelépett, mert otthon nem csak a gyerekek várják. Ennyi? Ennyi, mi kellene még. András gazda elég szűkszavú fazon, a két csaj viszont igazi vidéki házelépadrakiülős pletyis mama lenne.

 HG_02.jpg

Mára ennyi jutott Karancskesziből, ugrunk is át délre, ahol a DKM team zötykölődik a verdában a szántó egyik feléből a másikba, mennek reggelizni. A sofőr Benyó jó kedélyű faterja, akinek igen tekintélyes csí tartálya miatt a biztonsági öv csak a nyakára elég, komolyan aggódom, nehogy gödörbe huppanjon a verda, mert akkor elvesztheti a fejét az öreg. Anya már meg is terítette az asztalt, még reménykedik, hátha valami takaros menyecskét hoz a házhoz a show. Megérkeznek, a szállítmány kiszáll, mosolygós bemutatkozások, no, akkor tömjétek a fejeteket, mert így elvisz a huzat. Tessék, tojás, saját. Tényleg? Nem, vazz, van 1000 csirkénk, de a tojást a tecsóból hordjuk. Hirtelen elkezd dübörögni a föld, közeledik a ménes. Tényleg szépek. A végén megjelenik Benyó, ő hajtja a ménest, OMG, még a lova is fehér, csak ő nem szőke. A csajok úgy bámulnak rá, mint Kelemen Anna az AMEX kártyára, ebben a pillanatban még a zoknijuk bolyhai is ŐT akarhatják, tény, hogy hatásos belépő.

 HG_03.jpg

Bence leszáll a paripáról, a szülők érzik, hogy mostantól fogva vannak túl sokan, le is lépnek. Bence bedönt egy kávét, aztán nyomás farmot nézni. Ne zabáljatok annyit, kövérek lesztek, megmutatom a tanyát. Istálló, kutya, kokas, malac, paci, simizzétek meg a kicsi bocikat, első lépés a gazdasszonnyá válás felé. Etessük meg a kismalacokat, de ne menjetek közel hozzájuk, a coca itt veszélyesebb, mint 70 dekás vákuum csomagolásban. Ezek ellenére valamiért mégis bemegy elkapni az egyik kis malackát, aki persze elkezd üvölteni, mire az anyamalac bemegy utánuk az ólba nemtetszését kifejezni, nagy balhé odabenn, majd Bence 3 méter gáton rekordot döntve rohan ki a kajibából, bizony meg lett harapva. A támadást, és a sebet sem látjuk, de biztos nem csinálnának műbalhét csak a nézők kedvéért, ugyebár. A meglepődött fater már szerencsére kinyitott eü ládával várja, elköti a sebét, röhög egész végig, nagyon nagy arc az öreg. A csajok egy fél malacbajuszra vannak az ájulástól, úgy állják körbe a szívük lovagját, mintha legalább a máját vájta volna ki a sertés. Aggódnak. Ha a srác feldobja a pacskert, hiába vettek ki három hét szabit, mehetnek haza plázázni.

 HG_04.jpg

Tépnek be a kórházba, Karina vezet, „véletlenül” majdnem otthagyja Melindát, aki éppen kapaszkodna fel a verdára, miközben a kocsi már elindult. Karina a sofőr ülésben egyből iszonyatosan okos lesz, „igen, nem tudtál kijönni”, „még sosem mentél be így”, mondatokkal úgy tesz, mintha bármi fogalma lenne arról, hogy mi is történt. Borzasztóan komolyan ül a helyén, tehát vagy a pénisznagyobbító pick up a csajoknál is működik, vagy a kormány miatt lett több a másik kettőnél, vagy a kettő együtt véve varázsolta királynővé. Meg tudom érteni, egyszer 10 méteren át vezettem egy Multiplát, enyém volt a világ. A kórházban megy a pánik, a srác tényleg eléggé vérzik, de baromira élvezi, ahogy a csajok idegei szétesnek. A lányok szétszélednek a kórházban, nekik mindegy, hogy nőgyógyász, vagy patológus, valaki foglalkozzon a gazdával, mert tőből fog leesni a karja. Vagy a karaja, höhö. Karina asszonynál eltörik a mécses, megy a bömbi, a többiek azért jobban viselik a katasztrófát. Bence kijön a rendelőből, megmarad szerencsére, összevarrták, mehetnek haza. Hazafelé már mindenki felszabadultabb, de egyszerre kiabálnak rá, mikor a kötését levenné, Karina asszony is ráparancsol, hogy vegye vissza, majd nyugtázza, hogy szót fogadott neki Bencus, iszonyúan nyeregben van.

 HG_05.jpg

Tiszajenő is bejön a képbe. Szilveszter gazda már nagyon várja a csajokat, úgyhogy első izgalmában gyorsan ki is vág néhány 50 méteres fát, trakesszel a helyére teszi mind, leborotválkozik, most már minden rendben van, jöhetnek. A vonzalom megvan benne, de akkor lesz csak teljes, ha kialakul mellé a szerelem is. Igazán költői. Meg is jelenik az első befutó, egy kis fehér A1-es rombol megállíthatatlanul a főkapu felé, főiskolás (höhö) lányunk pattan ki belőle, és szökell a bejárat felé, ahol a házigazdába boltik. Ez az a perc, amikor a sziporka motyó kilukad, és ömlenek ki belőle számolatlanul az aranyköpések. Ha ennek a két embernek lenne közös gyereke, akkor az egy póthajas favágó lenne, aki folyamatosan vihog, de nem tud beszélni. Óriási lenne. Sly megmutatja neki a kertet, de nem ám átgyalogolni a pázsiton, szépen a házfal mellett szabad csak menni. Indira szerint a ház sárgább volt a TV-ben, de hát ez a ValóVidék. :)

HG_06.jpg

Valami szolid harci kutyi lesi őket, hátha megeheti ezt is, mint azt az egyenruhásat a múlt héten. Sly, a csajozógép beindul: „Szeretsz kapálni?”  Hangosan felröhögtem, nem úgy, mint Indi, aki biztosítja róla, hogy nemhogy ismeri a kapát, de már a kezében is volt! Igaz, hogy a tesója segített (?!), és meg is unta hamar, de kipipálva a bakancslistán. Indinek jó volt az útja, egy egész havi matricát vett. Szerintem ez célzás lett volna arra, hogy hosszabb ideig szeretne maradni, ám Sly elméjének 2 méter széles agyagfalú bástyáiról ez visszapattan: de hát itt nincs is autópálya! Indi hirtelen erre nem tud mit válaszolni, csak annyit, hogy ő akkor is azon jött. Ínnye, gondolja Sly, ez a nő tud valamit! Hátha esőt is tud fakasztani! Indi kiszúr egy növényt, na az mi az? Agávé, egy francia kaktusz. Ó, de ravasz fiú ez a Sly! Tudja ő, hogy annyira francia, mint a Zetas, csak attól tart, hogy egy hülye show miatt a NAV bezavar a mezcal business-be.

 HG_07.jpg

Szerencsére megjött a következő hölgy, megszabadulhat ettől a témától, megy is elé, ki lehet az? Szöszke Réka két barátnőjével, az egyik úgy ki van csípve, hogy egy ideig azt hittem, ő marad ott. Bemutatkozás, barátnék búcsúznak, „Siess haza”. Kösz, vazz, nyerni jöttem, az a célom, hogy ne én menjek vissza. Réka csinkó, csak a holdjáróját és a masnihalmaz felsőjét tudnám feledni.

 HG_08.jpg

Utolsónak befut Viki, hozott „örülök, hogy itt leheTTem ajcsit”. Lényeg az optimizmus. Korán kelt, és az a fránya Fabia is lemerült, de van bikakábel, el is hozta. Sly rá is töltene. Mielőtt ki kellene rakni a 18-as karikát, a délceg favágó inkább megmutatja nekik a házat. Ez egy jó kis társaság lesz.

 HG_09.jpg

Beleznán Tomi gazda készülődik. Anyuka befolyása csak annyira láthatatlan, mint a Gellért hegy a Szabadság hídról, itt még lesz balhé. Tomi magára fúj egy egész flakon valamit, amitől jó illata lesz, megy auditra anyához, aki jóváhagyja az outfit-et, előtte azért kicsit megigazít néhány ráncot, aztán visszaigazítja, ezért Tomi most már pont úgy néz ki, mint amikor odament. Az első, aki megérkezik, Enikő. Hallgatag, mosolygós, nekem olyan sokat tűrős, bocshogyélek félének tűnik. A család izgatottan fogadja, Tomi anyukájának még a könnye is kicsordul. A vitrinből előkerülnek a kristálypoharak, no meg a kérdések. Hol élsz? Bp, XVII. Ker., Pesti út 593, kettes lépcsőház, III. em. balra a 34-es ajtó. Ez a kertes házas övezet még új. Szegény Enci még nem tudja, hogy melyik az udvariassági, és melyik az igazi kérdés.

 HG_10.jpg

Megjön Kata is, ő már ajándékra is gondolt. A gumisertés telitalálat, még senki sem lőhette ezt le, és hozott valami árva dugványt is a szülőknek, hátha túléli csóri kóró a nyarat. Nézem, nézem a gumimalacot, és nem tudok elvonatkoztatni attól, amit két hónapja vettem a kutyámnak; az az izé is így nézett ki és röfögött. A csaj frankón egy kutyajátékot vett a srácnak?

 HG_11.jpg

Megjön végül a végzet asszonya, Erika. Ha tényleg erdélyi, iszonyat sokat utazott ezért a mafla fiúért, valamit nagyon akarhat. Ő már nagyobb kaliber, mint a két félénk kis huszonéves, ajcsiba hozott virágkazlat, meg köcsögfát az ősöknek, Tominak meg egy Tomis órát, amin magában, meg egy malacban gyönyörködhet. Szerintem az óra kicsit erős. A kereszttüzet is nagyon jól állja, a családja örül, hogy itt van, a gyerekek is, a VOLT férj meg már nincs képben.

 HG_12.jpg

Benyóéknál eközben megy a fogathajtó verseny, amit ők szerveztek, az izgalmak közepette el is hívja Melindát egy kis randira. El nem tudtam képzelni, hogy mi lehet az az egyen pom-pom a csajokon, aztán rájöttem, hogy valszeg  a mikrofonokat rejtik. A sátorban maradt DK féltékenyen nézi a távolodó párt. Melinda ezt a környezetet meg tudná szokni, főleg az állatok közelsége tetszik neki (ha kicsit vicces lenne, most ezt a délelőtti malacviadalra is érthetné). No para, mondja Bence, van itt pörgés, ha nem is úgy néz ki. Elérkeznek a bálákig, azoknak a tetején lesz a romis randi, Jóska fel is emeli őket a trakesz kanalában. Néhány méterre a föld felett kiderül, hogy Melinda tériszonyos. Jókor mondod, ha ezt tudom, mentünk volna inkább a Kenyerére, ide meg hoztam volna valaki mást. Letelepednek a gurigákra, no akkor randizzunk, érezzük jól magunkat.

 HG_13.jpg

A másik kettő a távolból skubizza őket, azért ez egy kicsit ciki. Az érzelmek nagyon fontosak, kiderül, hogy Melinda szerelemgyerek, Benyó szerint ez a "becsúszott gyereket" jelenti, Melinda szerint meg nem. Bence szerint a lány nagyon szép, ezt mi is látjuk. Melinda bólogat mindenre, vagy ismétli Bence szavait, ez a biztos út. Mikor jönnek visszafelé, a féltékeny Karina már azt is látja, hogy fogják egymás kezét, pedig nem is. Túl sok volt a zugpálesz Kari. Szeretnék kifaggatni Melindát, de ő nem mond semmit, nem is történt semmi, de amúgy is, csak rájuk tartozik, ő sem kérdezget majd a másik kettő randijáról. Karina halállistáján most ugrott az első helyre.

 HG_14.jpg

Este Sly elviszi a csajokat a szülőkhöz, kacsa a menü. Az ősök itt is jó fejnek tűnnek, a lányok is hozzák a formájukat; a szomszédok azt hihetik, hogy lakodalom van, olyan nagy zsivajt csapnak. Mikor véget ér a party, szülők lelécelnek, Sly az elején kicsit nehezen gereblyézi össze a folyton szétfutni akaró mondanivalóját, de végül sikerül; a szülei ezer éve együtt vannak, soha nincs balhé, nagyapó óta övék a gazdaság, és ő ezt akarja követni. Eztán hazadobja a csajokat, akik úgy dőlnek el, mint a féllábú szekrény, joccakát, holnap új nap. Telefonon megbeszéli anyuval a sorrendet: Viki belevaló, és biztos ügyes is (?), Réka csini, csak zavaró a drótkerítés a szájában, Indira meg „olyan”. Ez a szakmai vélemény.

 HG_15.jpg

Beleznán ezzel szemben a hangulatnak neki lehet támasztani a biciklit. Tomi mama egy kozák hadseregnek elég kaját sütött-főzött, de ezek a savanka menyecskék, csak turkálnak a tányérban, és úgy esznek, mintha egy rohadt béka lenne a falatok közé rejtve. Anya már a jajjdeelhűltminden kártyát is bedobja, de nem harap rá senki, még én is kiegyenesedek a székben, olyan a légkör. Anya végigvallat mindenkit, mi volt az előző fiúval a baj, hogy siklott ki az életük,Tomcsi meg sem szólal, nem is nagyon jutna szóhoz. Aztán a szülők belefognak a legfrappánsabb témába: ők már együtt vannak az ősrobbanás óta, és nem is válnának el soha, és a fiúknak is ezt akarják. Ez azért különösen tapintatos húzás, mert a három lány közül csak kettő elvált. Viszont elkönyvelhetjük, hogy az első nap végére a jelentkezők egyharmadát még nem sikerült megsérteni. Még elhangzik egy „ha hazudtatok, az úgy is kiderül” aranymondat, a család ezen nagyon jót röhög, a lányok kevésbé, Erika a tekintetével most pottyantotta bele a képzeletbeli ciántabit majndemanyós pohárkájába.

 HG_16.jpg

A legjava marad a végére: Erika és Tomi randija a vacsi után. A két másik arát felküldik aludni, ők meg kiülnek a teraszra. Tomi volt a városban, eszébe jutott Erika, tessék egy plüssmalac. Inkább neked adom, a másik kettő még magára venné. A két gyerekes családanyának annyira tetszik ez az eredeti ajándék, hogy még játszik is vele kicsit...a szánalommutató kezd kicsit emelkedni. Aztán elkezdi simizni a srác „babaarcát”, mélyen a szemébe néz, búgó hang, tanmese az igaz érzelmekről. Ezt már a plüssmalac sem bírja, ott fordul fel az asztalon, csak vége legyen már ennek a nyáladzásnak. Erikának nem áll jól ez a nyomulós udvarlás...igazából nem tudom, mi állna neki jól. Amikor kijelenti, hogy, ha ő szeret és tisztel valakit, akkor megpuszilja a férfi kezét, növekvő kétségbeeséssel lesem a számlálót, de szerencsére már csak 4 perc van hátra, addig nem durvulhatnak olyan nagyon el a dolgok. Szóval, ő kezet puszil élete férfijának, itt már Tomi is kezd megrettenni, végül kiharcolja, hogy ezt most skippeljék, inkább ő csókol kezet, és gyorsan véget is vet a randinak. Kezdek félni ettől a nőtől. Eri felérve a szobájába olyan visszafogottan örül az estének, hogy a két parlagon maradt menyecske egyből meghallja a másik szobában, át is hívják, no mi volt? Eri érzi és ki is mutatja fölényét, jajj, kis taknyosok, én vagyok az igazi nő, kaptam malacot is! Boldog vagyok, nyertes vagyok, ti mehettek a levesbe, enyimé a malackirályfi!

 HG_17.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2012.12.13. 12:06:10

Tomicsalád elképesztő. Erika is.

Komornick 2012.12.13. 12:33:10

Egy kicsit le vagy maradva, vazze, ez az egy hónappal ezelőtti adás volt ...

Mirocska 2012.12.13. 13:20:11

Ja, le van maradva, de nem baj. Nagyon vicces visszaolvasni! :-D

AniBlues 2012.12.13. 13:48:42

@Mirocska:
így van, nem akármilyen élmény. :) Már teljesen el is felejtettem az ominózus vacsorát Tomiéknál. Újra felidéztem az érzést, mikor már nekem volt kellemetlen nézni és átérezni a hangulatot, aminek "neki lehet támasztani a biciklit" XD

2012.12.13. 14:22:30

Botrányosan jó + pazar ez a stílus, rég szórakoztam blogon ilyen jól:-)Gratulálok,természetesen egy húzásra végig kellett olvasnom.

Perpétua 2012.12.13. 17:36:12

Szuper volt ez a hogyvolt, nagyon jókat nevettem, köszönöm szépen!!!!! :)

felka 2012.12.13. 22:23:38

csatlakozom, és várom a következőt...
és a csimborasszó az lesz a végén amikor a tegnapi Bécsi randihoz ér a poszt...na azt már nagyon várom.

paveway 2012.12.14. 14:08:58

@Komornick: a lemaradás kevésbé fontos, mint a stílus és az élmény.
Némelyik megfogalmazásnál én is dobtam egy hátast :) kössz

Mirocska 2012.12.21. 22:38:19

Várhatunk még folytatást? Szívesen olvasnám... :-)
süti beállítások módosítása