Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x05 - Nincsen töltő basszameg

2012. december 03. 09:00 - Chat Géza

Ott sikerült faszán elnyesni a múltkori történetet, hogy Király Sanyi és Ecke pont egy kihagyhatatlan üzletet próbál nyélbe ütni a falu Janibájával, csakhogy nulla kreditből nehéz kicsengetni egy 90.000 Ft-ot kóstáló szamár árát. Az üzletemberek megállapodásra jutnak, a hét végéig otthagyják a mocit letétbe, addigra meglesz a pénz, de most a szamarat azt elviszik, köszönik szépen. Janibának nem fenékig tejfel ez a biznisz, de mit tud csinálni, kurvára semmit. Az hogy a két városi sutyerák miért vált meg ruháitól azt nem tudni, mindenesetre nagyon meggyőző látvány, ahogy Király Sanyi egy jégeralsóban, Ecke meg egy tapadós boxerben veretnek keresztül a falun. A kapuban álló nénik, bácsik nem ciccegnek, nem füttyögetnek, hogy egyem meg azt a formás kis seggeteket, de azt sem hallani, hogy ezek a mai fiatalok, bezzeg az én időmben, az én időmben bezzeg.

1.jpg

A Bajuszkirály vázolja a munka menetét, annak miben létét, mivelhogy a kemence teteje eltávolodott a valóságtól, mármint’hogy teccik látni a sárdagasztás nem eleme többé a kéménynek, az meg ugye nem jó, azt kéne hát helyre igazítani. Jó, de mivel? Mivel azt mondtam! De a tisztánlátás végett víz+sár+lószar=tapasztóanyag, lehet is nekiállni, de tüstént. A Partyállat inkább a falat meg a csapatot bomlasztja, minthogy állati ürülékkel kelljen foglalkoznia, így a meló mocskosabbik része megint a lányokra marad, akik szépen elvonulva jól kibeszélik Fluort a háta mögött, hogy mennyire nem férfi az ilyen. Fúha. Kadett fejben fellapozva az idegenszavak szótárát, az i betűs szócikkből mazsolázva idegtépő, infantilis, idegbeteg jelzőkkel illeti Gecigránátot.

2.jpg

A két szép szál legény elcsoszog a községháza előtt, de ments meg uram, ezek bemennek tárgyalni a Nagys’asszonnyal. Ecke volt a szellemi szerzője – vagy a drágalátos főszerk. - , hogy menjenek be és béreljék ki a termet, mert nem olyan biztos ez a trágya eladás biznisz, már csak azért sem mert még újak ezen a téren, meg amúgy is jobb több lábon állni, a mai gazdasági helyzetet elnézve, ugye. A két alulöltözött kurasszó bemutatkozik a polginak, aki szót kér, hogy már bocsássanak meg, de ki a faszomék is maguk, úgy egész pontosan? Illedelmes bemutatkozás közben Ecke végig a makkot védi, majd a Zepter-es ügynököket is simán kenterbe verő szöveggel – nem mintha nem lett volna előre lezsírozva – megkapják a művházat. De ez sincs ám ingyen. Szerződés megírva, amivel újabb Deák Ferenccel lett megkurtítva a Stáb kasszája.

8.jpg

A tapasztóanyag keverés, értsd víz, sár és lószar összemixelése közben sikerül megvitatni Tereskova Illatos a pinám című dalát, amiről egyből rátérnek a művésznő az nagy csodás interneten fellelhető erotikus fotójáról és persze, hogy a csúnyájáról, amiről egy újabb huszárvágással máris Hiszti Eszti testi bájaira terelődik a szó, hogy mennyiért dobná le a textilt egy laza tárogatózás meg némi táska lóvé kedvéért, merthogy van az a pénz apukám, van az a pénz. Eszti nem emberi összegben gondolkodik, de Tomika Tudinni csak azt bánja, hogy a bankos melóból leesett, végtelenített Tomika Takarék hitelkártyája pont Gyulabánál van. Szar az élet baszkikám.

3.jpg

A tanya határán, a horizonton felbukkan a két délceg legény meg a szamár, mire a Stáb tagok úgy reagálnak, hogy mi a jó fasz ez? Ház az úgy volt, hogy… Úgy? Úgy bazmeg. Az kurvajó, mert Gyulabá ziher, hogy nem fog vérgőzfürdőt rendezni, ha ezt megtudja, neeeem. Csillapodj kisangyal, intik rendre szegény Obi van Kenobit, holott totál jogosan kerülgeti az agyfasz. Na mindegy. A pajtában megy a nagy brainstorm, kéne valaki, aki csinál zenét a művházba, meg amúgy a Stáb dalhoz is, de ki legyen az? Legyen a Soerii&Poolek. Legyen bazmeg. Mizu Tamás már hívja is őket, hogy az a szituációs konfiguráció, hogy kéne jönni segíteni, ha pont ráértek persze, de hallod, hallasz? Na itt dobta be a kulcsot az iPhone. Akkor bazmeg S.O.S. kell cselekedni, kulcsot megszerezni, töltőket meglovasítani, trágyát eladni.

4.jpg

A faszingerek szekérre pattannak és már csapatnak is a faluba, hogy megszabaduljanak a trágyától. Enyhe pofáraesés, hogy Mátranovákon nincs annyira kiépítve a lószarpiac, hiába ordibálják a szekérről, hogy eladó a trágya, friss és meleg, most vegyék a jó trágyát. Megállítják a kocsikat, hogy nem ismernek-e valakit, aki venne vagy nyolc zsákkal a Gyulabá féle lószarból, de pont nem vágja senki fia sem, hogy ki érdekelt a faluban szar ügyileg. A távolsági buszt is sikerül megállítani, és tessék megkapaszkodni, mert most jön a katarzis, mint a hülyegyerekek állnak a sofőr ablakánál, hogy egy kis szőlőt, vagy egy kis dudát tessék megnyomni, na már, bácsi kérem! A sofőr úr megkegyelmez saját magán, no meg az utasokon is és odaadja a szőlőjét, mire már hozzák is neki a trágyát, amit Lego Tomika úgy tuszkol befelé az ablakon, mintha az élete múlna rajta, de a sofőr ellent tart így a kupac szar végül a földön landol. Szép kis csapat mondhatom. Bezzeg az én időmben…nem voltak buszok, de még lószar se. 

7.jpg

Csókolom, mit tetszik csinálni? Még magam se tudom, de az nagyon jól megy aranyom. Na azt ugye pont mindenki leszarja, ahogy Hisztike is inkább favágásra csábítaná Gyulabát, merthogy a misszió a következő: elrángatni Gyulabát a nagy melegben levedlett mellényétől, majd abból kicsenni a kulcsot, megszerezni a töltőket, telefonokat, minden egyéb más fontos ingóságot, kulcsot visszacsempészni és kész. Hisztike favágásban kér segítséget, de még hogy. Nem érti ennek az egésznek a menetét, a technikáját. A technikáját? Néz is egyet, vagy talán még kettőt is a Bajuszkirály, hát megfogod, oszt jól odabaszol neki a fejsze élivel. Pfú. Hisztike belekacsint a kamerába, hogy ő amúgy keni-vájsz, ha favágásról van szó, csak most direktbe kellett nyomni a törékeny, esetlen hülye picsát, hogy Gyulabá ott maradjon. Kadett már rongyol is a kulcsokkal a ládikához, ami csak nem akarja megadni magát, basszameg. Sebaj, nincs mit veszíteni alapon Onedin Kapitány szerez egy csavarhúzót, pikk-pakk lepattintja a ládika tetejét, de az öröm nem tart sokáig, mennyből a pokolba egy pillanat alatt, mert telefon az nulla, viszont egérfogóból van vagy öt darab a kincses ládikában. Dráma, feszültség, izgalom, mi lesz itt még a továbbiakban?  

A dal amúgy már elkészült, amit itt lehet meghallgatni és megtekinteni már-már kötelező jelleggel, mert jövő héten kikérdezem.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2012.12.03. 22:21:15

ezt még olvasni is szar
süti beállítások módosítása