Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6257-6258. rész

2012. november 09. 14:00 - nyuszi01

Szóval az van, hogy Géza ismét megjárta. A zsaruk elkapták, és valszeg bevarrják pár évre a hűvösre, ahol minden bizonnyal régi ismerősként fogják üdvözölni. Zsófit kidobta a szentéletű (nem!) Bartha Zsolt, de előtte még próbált lyukat ütni a nőjét felpróbáló Miklóson. Berényit azonban nem lehet kinyírni, ezt már többször is bebizonyította, ezúttal golyóálló mellényt viselt. Na de mi lesz ezután? Mindjárt megtudjuk.

Géza elkapásánál nyitunk, Géza Olíviát fakogatja, milyen undorító, hogy csak azért törleszkedett a családjukhoz, hogy őt elkaphassa. Megy az oda-vissza szöveg, a csaj még ellenszenvesebbé válik, mint egyébként. Felajánlja Gézának, hogy működjön együtt, de az persze beint. Kocsiba be, onnan stíröli a kint álló rókafejű Olíviát, már csak a jól ismert nemzetközi jel felmutatása hiányzik, de erre ezúttal nem kerül sor. Miklóséknál a mini diktátornak stylingolt Balázs hozott valami gyógykrémet faternak, az legyint egyet, kösz. De most faljunk, éhes vagyok. Balázs persze kiakad, ez rosszabbul is alakulhatott volna. Miklós viszont golyóálló, szóval pofa befog, fiam, apád elpusztíthatatlan. De ha fejbe lő? Van annál érzékenyebb testrésze is egy férfinak, trollkodik tovább Miklós. Aztán megint a videó a téma, Balázs is ki van bukva, az apja azt hiszi, hogy bárkivel szórakozhat, mekkora tahó! Berényi továbbra is nyugodt, túlélők vagyunk.

bk215.jpg

KicsiSzabi még mindig a természetfilm előtt, Aliz hívogatja Gézát, az persze nem veszi fel, mert már rég a nínós autóban ül. Jön Vilibá, a kirándulásról ötletel, hova kéne menni. KicsiSzabi belelkesül, Aliz viszont szarik rá. Hívják az Olíviát is, mondja a hősszerelmes, Lucuska is kigurul a szobából görkorival, az is Olíviáról pofázik, Aliz meg leordítja, hogy kuss, az egy kétszínű liba.

Novák felmos a kisboltban, hát igen, ez van, ha olyan munkaerői vannak, mint a drogdílerné Aliz, aki még pont odaérne a munka temetésére, vagy a részeges Gizike, aki már nincs is ott, mert inkább ivott, mint dolgozott. A vevők sorban állnak, várnak, Novák elszámolja az árat, lassú is, rosszul ad vissza, és kábé azt se tudja, mi van. Az egyik vevő feladja a várakozást, lerakja a kosarat, és balra el. Úgy is kell. Érkezik Peti, Novák egyből letámadja, felveszi Gizike helyére. Több meló, több pénz. Peti viszont beint, neki ez annyira nem bejövős, ő bizniszmen akar lenni, előbb a saját biznisz. Szopó.

bk216.jpg

Timike és Lucuska a gangon kergetőzik, és próbálnak egymásra rátromfolni, kinek van jobb sztorija. Luca mondja, hogy Aliz beszólt az Olíviára, Timike viszont lovagolni meg a Dzsenihez, mert az is olyan kis sznob, mint ő. Érkezik is a beszéd tárgya, egy bögyös, kb tizennégy évesnek kinéző kiscsaj, aki mellett a másik kettő gagyi kis porbafingónak tűnik, holott valószínűleg egyidősek. Bírom, hogy ebben a BK-ban mindig értenek a kontrasztok megjelenítéséhez. Szóval Timike képzeld, lovaglás után jacuzzizhatunk is, nyolcvanhárom fúvóka is van. Szuper. Lucuska elszomorodik, és teljesen együttérzek vele.

bk217.jpg

Zsófi sírdogál a Clau-villában, érkezik is a ház tulaja, mi történt? Jaj, Zsófikám. Szóval a Zsolt kidobta, a házasságának vége. Clau szerint Bartha nem tud meglenni nélküle, és azt hiszem, elérkeztünk ahhoz a történelmi pillanathoz, hogy Clau se akarja, hogy szétmenjenek a Barthával. Párhuzamban bemutatják Bartha kínlódását is, Tomporkával vacsoráznának, de Bartha nem eszik, Tomporka viszont igen. Bartha elmélkedni kezd, Zsófi nem először csalta meg, hogy tudna neki ezek után megbocsátani? Teljesen egyértelmű, hogy ezt költői kérdésnek szánta, de Tomporka túlfejlett intelligenciájával egyből visszakérdez: te még ezen gondolkodsz? És bazmeg, tényleg nem költői kérdés volt, mert Bartha bólint.

bk218.jpg

Non-Stop Ádi hazaér az edzésről, Kinga jó pincér módjára egyből bekínálja egy turmixszal. Gézáról kezdenek témázgatni, de Gizike bependerül a konyhába, úgyhogy elhallgatnak. Elkezdi elemezni, hogy a Géza milyen egy gazember, és reméli, az Aliz feldobja a rendőrségen és lecsukják. Ez az Gizi, csak így tovább, hátha leesik a Kingáéknak is, hogy te nyomtad fel a Gézát a zsaruknál. Aliz és Lucuska mennek a parkba görkorizni, a kiscsaj nyavalyog, hogy mi van az Olíviával, miért haragszik rá, de Aliz nem mondja el. Jön Nóra, eltávolítja a Lucuskát, nézzen be a kisboltba, új csokiszállítmány érkezett. Kislány el, szóval Nóra már mondhatja is Aliznak, hogy most beszélt a Gézával, a rendőrségen csücsül bilincsben. Aliz arca eltorzul, már csak ez hiányzott.

András is tiszteletét teszi Miklósnál, ment meglesni a Balaton méretű lila foltot. Mini diktátor megy a kocsmába kajáért, de apuci szerint először kóstolja meg, nem-e mérgezett. Így kell ezt, a saját gyereke legyen az előkóstoló. András viszonylag erős alakítást nyújt a jelenetben, ahogy megindítja az erkölcs-lavinát rosszéletű öccse irányába, agyilag nem vagy rendben, aláástad megint a céget, gratulálok. A Roberta látni se akar, de majd Miki bácsi fut még egy kört. András egyből leinti, Isten őrizz! Meg miért pont a Zsófi? Miklós frappáns válasza: mert ki ne akarná a Zsófit? Hát, mondjuk András. Vagy Vilibá. Vagy végül is ki tudja, nagy kujon az öreg. A videót csak emlékeztetőnek vette fel, hát András szerint is emlékezetes lett.

Nóra valami másik ügyvéddel lóg a telefonon, átpasszolta neki a Gézát. Amúgy nem tudom, feltűnt-e már másnak is, hogy a Nóra ügyvéd, de soha nem vállalja el senki védelmét a házból? Pedig van bőven bűnöző a Mátyás téren, de ő az összeset leadja a kollégáinak. Szóval az van, hogy névtelen bejelentés érkezett, és Gézát tetten érték, meséli Aliznak. De nyugi, ő jó ügyvéd, kihozza a Gézát. Amúgy szerintem nem, akkor hogy írnák ki a karaktert? Novák jön ki a boltból, már vinné Alizt a vállára fektetve dolgozni, de Nóra közbelép, visszamegy vele meg a Lucával kolbászt enni. Aliz addig beszélhet Vilibával, elmeséli, hogy a Géza megint a sitt közelébe került.

Novákék a kisboltban, Lucuska csillogó szemmel veszi át a sült kolbászt, miközben Novák Nórát basztatja, hogy miért nem beszélhetett Alizzal. Pedig másik műszakot is rá akar sózni, mert ő biztos jobban bírja, mint maga a főnök. Novák panaszkodik, nem bírja egyedül, a vevők is lelépnek. Valakit fel kell venni. Lucácska jelentkezik, majd ő, ezen most felröhögtem kissé. Novák is röhög befelé, kifele meg azt mondja, hogy Lucácska inkább fogja be a száját egy kolbásszal. És igen, jön a nagy ötlet: majd Nóra beáll! Úgyis munkát keres, itt meg van rá lehetőség. Nóra nem igazán lelkesedik, de Lucuska egyből ráugrik, hogy majd ő betanítja, megmutatja az árazópisztolyt is, stb. Ez mondjuk nagy lesz, ha Nóra ügyvédként a Novák kisboltjában méri a kolbászt és nyalja fel a padlót. Tetszett volna inkább elvállalni a Gézát! Végül rábólint, de nem őszinte örömmel.

bk220.jpg

Zsófi és Claudia a kapuban, Zsófi kérdezi, hogy nézek ki? Szerintem szarul. Megy haza összepakolni a cuccait, Claudia szólna valami férfinak, hogy jöjjön nekik segíteni, mert hátha a Bartha ráugrik és megtépi. Megint Miklóst kezdik el hibáztatni, de Novák közbetrappol, és Zsófit is letámadja, nem akar-e véletlenül a kisboltban eladni és felmosni? Hát nem. Lacikám, eltévesztetted a házszámot, vágja oda a magas lóról Claudia, és elhúznak Zsófival.

Aliz és Vilibá odafönt, nem érti az öreg, mi a picsa van a Gézával, most ezt miért kellett csinálnia? Miattunk volt az egész, mondja Aliz. Vilibá igazából annyira nincs kiakadva, mint a való életben szoktak, de hát ez a BK. Még akkor se húzza fel magát, amikor kiderül, hogy Aliz is tudta. Aliz mentegetőzik, abba akarta hagyni a Géza meg minden. Névtelen feljelentés volt, azt mondta az ügyvéd. Ki volt az? Nem tudom, de a házban többen is tudták, nyafogja a csaj. Vilibá erre úgy pattan fel, mint aki rugóba ült, korát is meghazudtolva, KICSODA? Aliz meg sorolja, a Kinga, az Ádám, a Gizi… Őt meg zsarolták a rendőrök, stb. KicsiSzabi is hazaér, Aliz egyből ráront, a te hibád az egész, a te Olíviád egy nyomozó.

bk221.jpg

András meséli Julinak a Miklós lelövését, a nő szörnyülködik, ilyet! Elterelődik a téma, a Zsolt féltékeny, a Zsófi meg férjes asszony, erre nem gondolt? Meg az András olyan tisztességes, hogy ha ő szeret valakit, akkor rá se néz másra. Ez a Zsófi meg egy ribanc, férjes asszony létére mással jön össze, tönkretesz egy családot, a saját férjét, stb. Juli nagyokat hallgat, nem épp ő a legjobb ellenpélda.

Mini diktátor Balázs és Tomporka a kapuban, a csaj egyből beszól, így az apád meg úgy, mire Balázs persze visszavág, hogy az elmebeteg faterod rálőtt az én fateromra. Tomporka persze nem hiszi el, de aztán kénytelen. A parkban KicsiSzabi és Olívia melodrámáját láthatjuk, a csaj bocsánatért esedezik, nem ezt akartam, te fontos vagy nekem, csak a munkám miatt volt, stb. KicsiSzabi viszont bekeményít, hagyj békén, innentől nem ismerjük egymást. Szevasz.

bk222.jpg

Nóra épp felmos a boltban, jön Timike meg a sznob barátnője, egyből fintorog mindkettő. A Dzsenike vagy ki a tököm be is kérdez, hogy nem azt mondtad, hogy az anyukádnak cége van? Nóra szerint igen, ez így volt, de szerencsére már nem így van. Timike menti, ami menthető, áh, dehogy, övé a bolt!

Aliz és Vilibá csörtet át Kingáékhoz, meséli, hogy Gézát elkapták. Kinga persze kiborul, nem ő volt, még mielőtt azt hinnék. De hiába motyog Non-Stop Ádi, hogy ő is tudta, meg a Gizike is, Kingán van a célkereszt. A kígyó.

 

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.09. 15:37:12

Azt nagyon bírtam, hogy miközben a többi rendőr az ilyenkor szokásos faarccal hajtotta végre az akciót, Lívia végig önelégült (kielégült?*) fejet vágott. És simán fel is ült egy motorháztetőre, beszélgetni a gyanúsítottal. :D

*Lehet, hogy begerjed a rendőrségi akcióktól? :S

Mitya Ivanov 2012.11.10. 00:37:45

bakker, ennél a Timike dzsenike párosnál kevés elcseszettebb karakter van a BK-ban. Timike egy igazi féreg lesz, Dzsenike meg egy tiniribi. Mondjuk ebben a stylist is hibás.
A régi Timike pedig az elcseszettségéhez képest szimplán béna is volt.

2012.11.12. 14:25:28

Hogy én hogy utálom ezt a sorozatot. Mielőtt valaki beszólna, nem, nem nézem. Viszont nem értem mit eszik ezen bárki is...rettentően színvonaltalan, ócska, gagyifos.

Koky_ 2012.11.13. 07:34:23

@vágtázó halottkém: Hát nem tudom... Én pl nem kattintok egy olyan írásra, ahol egy általam utált témáról írnak. Javaslom ezt neked is.
süti beállítások módosítása