Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x05-3x06 - Tábor

2012. október 04. 09:00 - candyperfumegirl

Az elképzelhető legdrámaibb Tábor ígéretével rémisztgetett múlt héten az előzetes. Ha az nem is volt, az RTLKlub tett róla, hogy most legalább egy hétig csámcsogjanak az irodában a kávéfőzőre várva meg a fodrászszalonokban a pletykafészkek, mert milyen már az, hogy a mentorok nem tudnak számolni, na de erről majd később. Egyelőre 130-an érkeznek a Thália színházba gurulós bőröndökkel, mert sehol nem lehet Magyarországon 130 embert olyan istenien táboroztatni, mint a Nagymező utcában, bocs, hogy ezt a bőröndözést hangosan kiröhögöm. Mentorok érkezését velőtrázó irányított visongás fogadja, na így kell örülni négy szadista állatnak, akik most egy héten keresztül szívatni fognak titeket, nem válogatva az eszközökben. Geszti megint fokozza a hangulatot az „itt van a teremben az idei X-faktor győztese" mondattal, ez már tavaly is emelte a pulzusszámot mindenkinél. Első feladat az, hogy a versenyzők 5-6 fős csoportokba rendeződnek (nem önkéntes alapon persze), és egy napjuk van felkészülni egy olyan dalból, amit a rendezők választanak ki számukra.

01.png

Nórika szerint ez fokozottan nehéz feladat, mert könnyen lehet, hogy a versenyző ki nem állja azt a középszar popslágert, amit a nyakába varrnak; arról az öt ellenfélről nem is beszélve, akikkel együtt elő kéne adnia azt, de ezt már csak én teszem hozzá. Gyors vágásokban készülődő énekeseket, és púderfelhőben eltűnő – de megállás nélkül okoskodó- mentorokat látunk, majd jön az első csapat a színpadra. Herkuleses Meggyes Csaba is köztük van, meg a disszonáns testvérpár, a jóarcú sráccal és G.I. Jane-nel, plusz két ismeretlen arc, akiknek öt percet nem adok, és kipottyannak. Most még nem születik döntés, sőt, még azelőtt leterelik őket a színpadról, hogy a mentorok összedugnák a fejeiket, és elkezdődne az obligát veszekedés, „nekem ez nagyon tetszett, te meg menjél fülvizsgálatra" hangnemben.

Ugyanazt a dalt halljuk sokszor különböző felállásban, az az ötösfogat, ahol nincs ismerős, eleve felejtős. De feltűnik Zámbó Krisztián is, aki kapott maga mögé 5 vokalistát, milyen praktikus. Gereblyés Oláh Gergő most is jó, Balkán Fanatik is előkerül, meg Operaénekes Emota, Stone, nem rontanak ők sem, mentorok egyelőre elégedettek. Most jön a charlestonos Csobot Adél (Erdélyből, Miklós!), az ő arcát nem felejtettük el, mert kb. másfél percenként bevágnak egy-egy jól megválasztott mondatot vagy mosolyt tőle az egész műsor alatt. Most elég halványan teljesít, Miki fel is veszi a szigorú arcot, én tőled többet vártam, az nem elég, hogy kiállsz a színpadra és csini vagy, gondolkozz el ezen egy kicsit.

02.png

Készülnek az Ökrök Ikrek is, és mélységesen fel vannak háborodva, hogy nem énekelhetik a Felicitát, ők az olasz és spanyol dalokkal hasítanak, mi az a botrány, hogy magyar popslágereket énekeltetnek velük? Tavalyi győztes dalát? Leszarják. Ezek után úgy is teljesítenek, ahogy az várható, megkockáztatom, hogy most láttuk őket utoljára a műsorban. Most rontások sora következik, pl. ott áll a színpadon Britnihangú Kovács Erika, meg egy testesebb lány, utóbbi nem lép be jól, hát persze, mert Britney nem fejezte be az ő részét, így nem tudta mi van. Konfliktus, Britnihang kikerekedett szemekkel tagad, és szempillát rebegtet, pedig tényleg hiányzott ott valami, másik lány meg szegény az igazság bajnokaként nagyon úgy tűnik a mentorok előtt, mintha csak kifogásokat keresne, és ujjal mutogatna másokra. Színfalak mögött már a csapat többi tagja is bizonygatja, hogy a szőke cseszte el, akkor ezt mégis miért nem lehetett a mentorok előtt gerinctelenek? Szőke az interjúban azt mondja, lehet, hogy rontott, de leszarja azt is, ha emiatt a másik kiesik, ez mekkora egy törtető cafka, az ész megáll.

03.png

Most bemondják, hogy 30 versenyző még ma hazamegy, mire az egyik bölcs meg is jegyzi, hogy „sokan jöttünk ide, nem kevesen", aranyköpés-gyanús. Geszti már azon agyal, hogy kikkel nem akar együtt dolgozni, azokat jobb lenne még ma hazazavarni. Közben az aulában már prayer circle is alakult, kezd a nyomás egyre elviselhetetlenebb lenni. Hát akkor kezdjük az első rostát, visszaküldik őket a színpadra, töltelékemberek persze máris kihullanak. Volt egy csapat is, egy lány, meg két zenész fiúka, és miután kiderült, hogy a srácok énekelni nem tudnak (a hangszereiket meg a Táborba nem hozhatták, ahogy ütő-vágó-szúró fegyvert sem), leválasztják róluk az énekesnőt, próbálkozzon szólóban inkább. Jönnek a veszekedő csajok, mindkettő továbbjut, majd Adél izzad egy kicsit a reflektorfényben, mert azt mondják a mentorok, hogy ő okozta a legnagyobb fejtörést. Most szar voltál, de mehetsz tovább, így szokták ezt azokkal, akik elsőre nagyon emlékezetesek voltak.

Most jön a testvérpár, és kezdődik már a genyáskodás, Feró azt mondja, a lány jó volt, a srác szar, de a lány esik ki, sírjatok egymás vállán. A magyarázatot nem kell sokéig keresni, a srác sokkal jobb pasinak, mint a húga nőnek, és a műsor ezen szakaszába már pont kellett egy könnyfakasztó dráma és elválás, így G.I Jane kihúzza a kis bőröndjét az Andrássy útra.

04.png

Jön az éjszaka, és a második nap, és a versenyzők még csak nem is sejtik, milyen válogatott kínzások várnak rájuk. Ami az X-faktor történetében még nem volt! Amit sem Ildi sem Geszti nem tudna a helyükben megcsinálni! Olyasmi, ami miatt ki kell majd tenni a 18-as karikát, és a gyengébb idegzetűek jobban teszik, ha már most átkapcsolnak, valami kevésbé felkavaró műsorra. Táncolni fognak. Egész konkrétan egy pár perces koreográfiát kell betanulni, majd előadni a mentorok előtt, három órájuk van erre. Ez pont olyan súlyú szívatás, amitől az önérzetes művészemberek egy része jó eséllyel kiborul, és már húzza is ki a kondenzcsíkot a színházból felhívni az asszonyt. Ezek itt cirkuszi majomnak néznek engem, én nem erre szerződtem, kapják be, nem csinálom. Ezt a szerepet most Szolga Józsira osztották, van neki Fonogram díja, meg minden, hagyják őt békén az elektrikbugival, vagy akármi legyen is az a baromság, amit a buggyos gatyás koreográfusok rá akarnak erőltetni. Geszti nagylelkűen magára vállalja a bölcs lelki segítő/Jedi mester szerepkörét, és olyan okosakat meg elgondolkodtatókat tud mondani, amitől a művészi integritásban sértett énekes visszamegy a többi közé segget rázni, felemelő pillanatok voltak.

05.png

Nincs más hátra, mehet a tanulás, tánctanárok olyan 50 évet öregszenek eközben. Mintha mindenki totál mást csinálna, zenétől, ritmustól és egymástól teljesen függetlenül, pedig biztos van koreográfia is, csak az ezen a ponton még nem látszik. Akin látni lehet, hogy ügyes, az Színész Szabó Dávid, meg a szépszemű apuka, akinek majdnem megszületett a gyereke az első válogató alatt, de mindkettőnek van táncos múltja, így ez annyira nem meglepő. Pár perc után a mentorok úgy ítélik, eleget láttak, és betámadják inkább a büfét, de nincs az a pálinkamennyiség, ami feledtetni tudná ezt a vizuális sokkot. Koreográfus kénytelen lesz egy ponton tesitanár üzemmódra váltani, nem elég, hogy falábú szerencsétlenek vagytok, még szartok is az egészbe, koncentráljatok már egy kicsit legalább, vagy jön a Cooper teszt! Okosakat mondó rapperfiú leszarom-fejjel hallgatja mindezt, KisJimmy már majdnem sír, nem sok jót nézek ki ebből a feladatból.

06.png

Be kéne mutatni a mentoroknak is, hogy mit alkottak, de kategóriákra osztva, most legalább látjuk az arányokat is, melyik csoportnál van túlkínálat. Fiúk csak közepesen rettenetesek, legalábbis a jobb ritmusérzékkel megáldottak kerültek az első sorba, lányok produkciója viszont bitangpusztulatosan fostos. Sötétedik Geszti arca pillanatokon belül, na akkor ezt most újra, és nem verlek titeket félig agyon, ha legalább két lépést sikerült eltalálnotok. Ellenkező esetben megy az összes lány haza azonnal, és csak fiúk lesznek idén az X-faktorban! Adná az ég. Na, csajok újra bemutatják a tudományt. Az előadás még mindig kegyetlenül ergya, de Geszti könyörül, hagyjuk ezt, és felejtsük el minél hamarabb, úgy lesz a legjobb mindenkinek. Csapatok is bénáznak, 28 év felettiek leírhatatlan, hogy mit művelnek, rapperfiú bölcsen összegez: ő azt tanulta meg ebből a Táborból, hogy jobb mindenre felkészülni. Ezek után mentorok bejelentik, hogy köszönik az életre szóló traumát, de ennek a  feladatnak csak az volt a célja, hogy jobban megismerjék őket meg a hozzáállásukat, de a továbbjutásról nem a tánc fog dönteni. Versenyzők a várakozásokkal ellentétben nem dobálják meg a mentorokat minden kezükbe akadó kemény tárggyal, lépjünk tovább.

07.png

Mentorok elvonulnak lefelezni a társaságot, most jöhetnek a Táblagépek meg az összevont szemöldökök, 50-re szűkítik a keretet. Némi képtologatás után meg is vagyunk, négy csoportra osztják őket, ahol ismerős arcok vannak, az továbbjutó csoport, ez ilyen egyszerű. Megkönnyebbült sikolyok, további aranyköpések („először sokkat kaptam, utána sokkot kaptam"), majd az utolsó csapat áll a zsűri előtt, kéne ide valami csavar, mert ezek elvileg kiesők. Ők abban az esetben maradhatnak, ha együtteseket alakítanak, mert az a mezőny idén ritka gyenge, kéne egy kis verseny ebben a kategóriában is. Ezt mégis hogy képezték, alkossanak egy 25 fős csapatot? Vagy csoportosuljanak, akik nem rühellik egymást? Nem nagyon derül ki, hogy mi alapján, de csak beosztják őket 2-4 fős formációkba, ezzel teljesen átláthatatlanná téve a csapat kategóriát.

08.png

Itt kezdődik a második Tábor epizód, utolsó feladatként szabadon választott egyéni dallal kell majd egyéniben a zsűri elé állni, és a végén csak 24 továbbjutó marad. Nem részletezem, hogy ki mit csinált, mert úgyis csak pár másodpercet látunk mindenkiből, Fehér Zoli, Oláh Gergő, Meggyes Csaba most is jó, Pál Lorettából csak egy vágóképet kapunk emlékeztetőnek, hogy még ő is itt van. A Gubik Petra féle csajtrió is, kéne már ezeknek egy név, na meg egy stylist, mert a szőke lánynak megint sikerült a lehető legelőnytelenebb göncöt leakasztania a ruhásszekrényéből. Kiss Ernő Zsolt hiába színpad- és lemezborítóképes, énekelni még mindig nem tud meggyőzően, meg jön az előző körben csapattársairól leválasztott lány is. Maximalista Antal Tímea énekel egy nagyon nagyot, ő akarja itt a legjobban, mondja Geszti, van benne valami.

09.png

Na és mi van a tegnap összerakott csapatokkal? Jön most egy kockásinges hármas, két fiú és egy lány, akik Abrosz Triónak nevezik viccesen magukat, na majd ezen agyal még egy kört a marketingrészleg. Egyébként meglepően jól szólnak ahhoz képest, hogy csak fél napja énekelnek együtt, többi új csapat már nem veszi ilyen könnyen ezt az akadályt. Van még egy jópofa csapat, két magas meg egy alacsony srác, őket is végig bírják hallgatni a mentorok anélkül, hogy füldugóért nyúltak volna, többi felejtős.

10.png

Most pedig az e heti kis színes bulvár blokk következik, próbálom olyan gyorsan letudni, amennyire csak lehet, mert minősíthetetlen. Lényeg, hogy van ez a Nagy Szilárd gyerek, aki végigjárta már Magyarország összes tehetségkutatóját, mert nem akar színházban állandóan tömeg lenni, meg Csobot Adél, akire nem lehet nem odafigyelni, erről minden szinten gondoskodik. Ez a két exhibicionista pont  jó bulvártéma lenne, ha úgy tennénk, mintha alakulna valami. Váltunk, Szilárd a színpadon, valami hajmeresztő korallszínű nadrág+pink ing kombóban, ha továbbjut, lesz pár hosszú beszélgetése a műsor stylistjaival, azt hiszem. Az éneklése most sem túl emlékezetes, pedig nem rossz, de valahogy ennél többet a mentorok sem tudnak mondani róla. Jön már Adél is Katy Perry: Hot And Cold-dal, amit egyszerűen nem tudok értelmezni azok után, hogy a válogatón charlestont énekelt. Nem is jó, nem tud jó helyen belépni, és olyan, mintha a dalt sem ismerné igazán, úgyhogy elüti inkább az egészet egy túlspilázott riszálás-mosolygás-hajdobálás mesterhármassal, kevesebbel is életben maradnak egyesek a popszakmában végül is.

11.png

Horváth Sándor következik, ő egy 35 éves versenyző, akire a válogatón Ildi azt mondta, hogy simogatta a lelkét az előadása, és most is olyan Sorry Seems To Be-t énekel, hogy szem nem marad szárazon, egy baj van, hogy ordítóan civil. Még ez a név is, meg a világon semmi nincs a fazonjában, ami popszakma-kompatibilissé tenné, pedig könnyen lehet, hogy a 3. X-faktor legjobb férfihangja az övé. Őt egy titkárnő Barbie követi, akire totál nem emlékszem a válogatóról, Valerie-t hozott, eléggé Amy Winehouse-t imitálva, pedig nem csak tőle volt zseniális ez a dal, lehetne máshogyan is énekelni. Keresztanyu azt mondja, ez a legdögösebb szőke, akit ő életében valaha látott, mert ez olyat tud, hogy kijön a színpadra, és ott van! Árad ma a bölcsesség mindenkiből.

12.png

Gyors vágásokban letudjuk Stone-t, egy újabb csajtriót, akik Soldiers néven futnak és Színész Szabó Dávidot, mind hallgatható. Utánuk Lass Bea jön, aki azt mondja, hogy azért nem barátkozik itt senkivel, nehogy a többiek negatív energiája rátelepedjen, véletlen sem azért, mert antiszociális és elvből rühelli az összes ellenfelét. Ezúttal vigyorogva érkezik a mentorok elé, azok meg is ijednek egy picit, bedobott pár szerencsefelest, vagy mi van? Vidámság eddig tartott, mert Amy Winehouse Back To Blacket énekel, sokszor hamisan, de Ildire még így is akkora hatással van, hogy hirtelen szuperközeliben kell mutatni az arcát, és hosszan.

13.png

A rapperduó P.J.Z. jön, akik mindig nagyon jókat mondanak, és már most rajongok értük. Most pl. azzal teszik magukat feledhetelenné, hogy virtuálisan készültek a produkcióra, úgy, ahogy a japán harcosok szoktak. Zsűri nagyot bulizik, Miki a kis interjúban azt mondja, hogy nem bírja ki, hogy ne évezze, pedig küzd ellene mindig, de ezek a srácok már csak ilyen varázslók. Danics Dóra jön, egy olyan lány, akire én csak felületesen emlékszem, nagyon üvöltve énekelt Tóth Gabit az előző körben. Most Pinkkel jön, számomra fülsértő, de mentorok szeretik, Keresztanyu meg nagyon örül, hogy van végre egy rokker bébe, na ezt fájt hallani.

14.png

Következik az álszent szőke (aki legutóbbi húzása alapján kiérdemelte a Törtető Cafka nevet), aki Geszti szerint csak plüsscica ahelyett, hogy vadmacska lenne, elég nyafka és unalmas, annyi szent. A színpadon már egy fiúbanda áll, akiket most látok a műsor folyamán először, de Verácska nagyon rajong értük a nézőtéren, szóval biztos érdekes valami miatt. Fóris-Ferenczi testvérpár megmaradt tagja, a jóarcú bratyó érkezik, sajnos képtelen vagyok felidézni, hogy mit énekelt, pedig tényleg jó látványt nyúlt a színpadon,és  ahogy elnézem, ezen az alapon Keresztanyunál máris nyerő.

16.png

Hoppá, itt van még a Bon Jovit üvöltő, autópályák réme mami is, most Tankcsapdával próbálkozik, de olyan rettenetesen, hogy a mentorok már azt is kezdik bánni, hogy megszülettek. Melyik barom juttatta ezt el idáig? – néz Geszti vádlón mentortársaira, pedig a továbbjutáshoz 3 igen kellett, és egyedül Miki mondott nemet, szóval ez a kirohanás így egy picit nevetséges. Váltunk, egy gyors vágás után már Balkán Fanatik Jáger Kinga csúfolja meg a Glee-s Halo/Walking On Sunshine mashupot, kivágni, de rögtön. Mentorok szemeket meresztenek a váltásnál, mintha nem tudták volna, mi jön, különösen úgy, hogy az elég hangos alap vagy fél perccel az éneklés előtt járt, és még a ritmust sem sikerült eltalálni. Itt az eredeti, csak hogy mindenki értse, miről beszélek.

17.png

Zámbó Krisztán rémálmaiban nem gondolta, hogy ez az X-faktor ilyen nehéz lesz, itt ellenfelek vannak, ráadásul sokan, és valami négy hülye minden második nap kihajítja a társaság felét, közbotrány, ami itt megy. Most a Feelt nyomja, egy ponton úgy elcseszi, hogy onnan már nincs visszaút, hibát hibára halmoz, és a végén fel is adja, majd elvonul, dráma van! pátyolgat, volt itt már olyan, hogy valaki csak rontani bírt, és meglepően sokáig jutott ebben a versenyben, neked meg ez volt az első elcseszett produkciód, nem a világ vége ez. Utolsó fellépőként Kvaka Andrea érkezik, aki jó volt a válogatón az AC/DC-vel, ha nem is olyan emlékezetes, mint Rúzsa Magdi anno, de azért nem rossz. Mostani produkciója után viszont el kell ismerni, hogy van benne fantázia, baromi erőteljes és jó a hang, a csaj meg karizmatikus, megtartjuk. Geszti szerint testes, mint egy jó bor, á ugyan, az csak a kismamaruha lesz, amit felhúzott.

18.png

20.png

Ennyi volt, mindenkit hallottak, mehetnek a mentorok agyalni és képeket tologatni. Hatot kell most kategóriánként választani, van, ahol ez nehezen megy. Miki meg már eladhatósági szempontokat is néz, dobjuk ki annak a képét, aki elképzelhetetlen egy lemezborítón. Csajkategória izzasztja meg őket legjobban, már öten megvannak, de van kettő, akik közt képtelenség választani. Megszületik végre a döntés, és nagyon-nagyon nagy előrelépés tavalyhoz képest, hogy most nem azon a rohadt szívatós módon közlik a továbbjutást vagy kiesést, ahogy tavaly (vagy csak úgy van vágva), hanem kategóriánként simán kihirdetik a hat nevet szarakodás nélkül. Megvannak a fiúk, csapatok és az öregek, beterelik őket a kiválasztottakat megillető titkos helyiségbe, hogy ott várják a lányokat. Megvan a hat csaj is, rárontanak a többiekre, és a versenyzők spontán (nem) 24-24-24!!! skandálásba kezdenek, mialatt a színpadon még mindig ott áll a mentorok előtt a többi be nem jutott lány, és gőzük nincs, mire várnak. Hát a fordulatra nyilván, mert az kell idén is. Egyszerűen nem lehetett ezt az idei csajmezőnyt hatra leszűkíteni, úgyhogy heten lesztek, mert Csobot Adél is megy, na még egy ellenfél a mentorházban! Adélnak egyedül az álszerelme örül, többiek WTF-fejjel fogadják, lányok a gyilkos indulatot igyekeznek legyőzni magukban. Egy dolog van már csak hátra, mentorok és kategóriák egymás mellé rendelése. Miki végre megkapta a lányokat, ez örömteli, Ildire nem merték még egyszer rábízni a fiúkat, ők Gesztit boldogítják majd. Keresztanyu a 28 felettiek teljesítményétől fogja rendre elbőgni magát, Feró meg a csaptokkal bandázik. Továbbjutókat képeken mutatom, mert az a legtisztább, és innen folytatjuk jövő héten a Mentorházzal, már csak egy lépés az élő adásokig. Na de hova tűnt hányósdalos Fred?

19.png

21.png

Címkék: x faktor
168 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2012.10.06. 20:27:49

ú, Kinga jó előnytelen számot választott :(

sogeking 2012.10.06. 20:29:28

@Ditti82: neeem :) Adél a turcsika :D:D
xfaktor.rtlklub.hu/versenyzok/1349

Loretta Loretta, így hívják :)

Ditti82 2012.10.06. 20:32:02

@sogeking: Kinga mellényúlt, meg nekem eléggé kiabálós is volt. Mondjuk lehet a szám ilyen. :D Ja, Loretta. Tényleg, el is felejtettem, hogy van ilyen nevű is. :D
Adél, Kinga leves, többi meg, hát... :|

sogeking 2012.10.06. 20:37:53

@Ditti82: nem, sajnos az a szám eredetiben nagyon jó, csak teljesen elvariálta

tarka lány, Timi, hosszú hullámos
szerintem ma ők voltak a legjobbak,
de majd a szerkesztők úgyis akcióznak :):)

Ditti82 2012.10.06. 20:44:48

@sogeking: Ja. Adélt beakciózzák. :(

sogeking 2012.10.06. 20:51:00

@Ditti82: Lass Bea azért majd remélem holnap visz egy kis színt a műsorba :)

Ditti82 2012.10.06. 20:56:15

Basszus... :/

@sogeking: Remélem azt a színt az élő showba nem viszi. :D

haruka 2012.10.06. 21:14:50

Na, a szerkik megtették a magukét.

sogeking 2012.10.06. 21:15:39

Ördög Nóri őszinte ugrándozása :)
tarka lány kiesett

Emanuelle 2012.10.06. 21:17:39

Nabassz. Egyet tudok, amikor Adélka énekel én tutira el fogok kapcsolni.
Sajnálom Dórát.

Ditti82 2012.10.06. 21:22:11

@Emanuelle: Elkapcsolási faktor. :D

Emanuelle 2012.10.06. 21:28:07

@Ditti82: Most komolyan, csak engem irritál ennyire ez a liba?

sogeking 2012.10.06. 22:08:49

@Pácsó Ármándó: viszont nem küldtem egy SMS-t sem :)

Tompó 2012.10.06. 22:30:51

Na de kérem, ez komoly ez a román-luvnya bejutott????? Valamelyik nagyon meg akarja dugni, mert másra nem jó! Énekes tehetségkutatóba bekerül olyan aki nem tud énekelni! Megáll az ész!

ribizli gizella 2012.10.07. 00:17:16

@Tompó: Nem első eset... :)
De mint láttuk, nem a hang számít (az többé-kevésbé mindenkinek van, aki bekerült), hanem az érdekesség, szerethetőség, eladhatóság... (mondjuk nem tudom Adél ezek közül melyikbe tartozik, de bízzuk a szerkesztőkre, ők a zsenik)

Ditti82 2012.10.07. 13:42:35

@ribizli gizella: A szerethetőség kategóriájába biztos nem.

Hurri Kán 2012.10.07. 18:04:23

Délután belepillantottam a német RTL hasonló adásába. Megnyugodtam, ott is vannak tehetségek. :D

möhönce 2012.10.07. 18:52:29

Az a legszarabb a mentorok házában, hogy aki az első 20 másodpercben a legjobban bömböl, biztosan bekerül a döntőbe. A vízpartos merengést, tóthgabit meg is spórolhatnák akár.

Ditti82 2012.10.07. 20:09:26

@möhönce: Ma ki bömbölt? Mert Keresztanyu mindjárt fog, az tuti. :D

möhönce 2012.10.07. 20:16:22

@Ditti82: hát a lass bea még tegnap. Mondjuk ő meg állandóan zokog, lehet, hogy ez nem lesz garancia.

haruka 2012.10.07. 20:17:55

@Ditti82: Nála az a csoda, ha nem bőg.

Eddig nem mutattak sokat a 28 éven felüliek.

sogeking 2012.10.07. 20:18:03

mi történt eddig? lemaradtam :)
Lass Bea volt már?

Ditti82 2012.10.07. 20:20:03

@sogeking: Volt. Semmi különös.
Nem lehetne vinni csak Stone-t és Horváthot innen?

Ditti82 2012.10.07. 20:21:35

A törtetőpitsa felejtős, KEZs is. Na lássuk a Zámbót.

sogeking 2012.10.07. 20:22:37

@Ditti82: aludt a színpadon? ő már akkor érdekes, ha nem csinál semmit :):)

óóóuóuó

Ditti82 2012.10.07. 20:22:48

Ciki vagy nem ciki, de benne van a 3-ban nálam...

foxglove (törölt) 2012.10.07. 20:23:11

@sogeking: azt mondta, most az élet napos oldalát fogja képviselni ezentúl, és közben mosolygott:))

haruka 2012.10.07. 20:23:40

Olyat nem lehet, hogy egyik sem jut tovább? :D

sogeking 2012.10.07. 20:28:58

@foxglove: akkor ez ilyen dupla csavar, ha nagyon akar hatni, akkor mosolyog :D:D

Ditti82 2012.10.07. 20:29:22

Ahogy össze tudják vágni basszus... :D

sogeking 2012.10.07. 20:38:59

Feró maga választotta a segítőjét ? :)

Ditti82 2012.10.07. 20:44:46

Zenei kíséret a fiúknál is volt?

sogeking 2012.10.07. 20:51:11

legyőzik a sárkányt :):)

sogeking 2012.10.07. 20:52:18

ez tetszik :) a sárkányos lányokra szavazok

Ditti82 2012.10.07. 20:53:06

@sogeking: A rövidhajú tényleg lefelé lóg ki hangilag. :|

foxglove (törölt) 2012.10.07. 20:58:00

@sogeking: juj Lass Bea nagyon mérges lesz!!

sogeking 2012.10.07. 20:59:04

reklám után nem kell nézni, mindenki kiesett :):):):)

@foxglove: remélem is

Ditti82 2012.10.07. 20:59:45

Feró komolyan típusonként válogat? Mert akkor a Katona lányoknak annyi...

foxglove (törölt) 2012.10.07. 21:03:21

@sogeking: érzem hogy ma számíthatunk egy kis tombolásra

haruka 2012.10.07. 21:05:50

A két lánycsapat, meg a 2 magas 1 alacsony boyband jó volt.

Ditti82 2012.10.07. 21:12:42

:O Ha a rapper fiúk bejutnak, én tökön szúrom magam.

foxglove (törölt) 2012.10.07. 21:14:07

@Ditti82: nekem ők tetszettek egyedül:)

sogeking 2012.10.07. 21:15:56

@Ditti82: annyira azért nem rosszak :)

Ditti82 2012.10.07. 21:16:43

Na ők viszont meglepő.

Ditti82 2012.10.07. 21:17:44

Az összes mentor mondjon le!!!!

foxglove (törölt) 2012.10.07. 21:18:36

összejött Aranka néni!
ők a kedvenceim:)

sogeking 2012.10.07. 21:20:27

@Ditti82: és kiket szeretnél helyettük?

sogeking 2012.10.07. 21:21:44

Stone :) hajrá
+ Timi (Adélt még meggondolom:)

sogeking 2012.10.07. 21:22:40

mire kiesik Lass Bea, kezdem megkedvelni :)

Ditti82 2012.10.07. 21:22:48

@sogeking: Kik helyett? A fiúk vagy a vegyes helyett?

sogeking 2012.10.07. 21:24:27

igeeen :) neki is szurkolni fogok :D

sogeking 2012.10.07. 21:28:26

@foxglove: hogy bejutott, vagy hogy kezd szimpi lenni? :)

foxglove (törölt) 2012.10.07. 21:32:01

@sogeking: lehet hogy mégis érdekes lesz idén az x:)

sogeking 2012.10.07. 21:32:08

Miki lebukott :) Miklóóóós

sogeking 2012.10.07. 21:36:14

@Ditti82: ez nem egy ilyen spontán műsor?

Ditti82 2012.10.07. 21:38:27

@sogeking: Ó, dehogynem. Spontánul azok kerültek be, akikre számítani lehetett.

sogeking 2012.10.07. 21:48:23

@Ditti82: én Lass Beára nem számítottam :)

Pácsó Ármándó 2012.10.07. 21:54:30

@sogeking: Remélem ő lesz az első kieső!

foxglove (törölt) 2012.10.07. 22:07:21

@Pácsó Ármándó: pedig nélküle tök uncsi lenne az élősó:)

sogeking 2012.10.07. 22:28:55

@Ditti82: a múltkor Adél volt az első, azóta nem néztem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.10.08. 16:37:36

@sogeking: ki ez a cuki kalácsképű az avatarodon? Kim Jong Un?

Pácsó Ármándó 2012.10.08. 17:49:22

@pushpang (univerziális határeset): A Pókember maszk nélkül :-)) De nem biztos! :-)

@sogeking: @foxglove: Kezd alakulni a fanklub? :-)

foxglove (törölt) 2012.10.08. 18:21:35

@Pácsó Ármándó: még meglátjuk, ha a szíjmelinda vonal helyett hajlandó kisebb őrültségekre is, lehet róla szó:)

Pácsó Ármándó 2012.10.08. 23:13:26

@foxglove: Kisebbekre nem hajlandó, de nagyobbakra ... :-)

@sogeking: Tanítsátok be a lovaglótáncot Lass Beának és tarolni fog :-)

foxglove (törölt) 2012.10.08. 23:21:52

@Pácsó Ármándó: remélem is:) mondjuk megnéznék egy párbajt közte meg a pjz-s srác között:)

Ditti82 2012.10.10. 08:11:55

Mikor lesz hv a mentorházról? :)

Pácsó Ármándó 2012.10.10. 21:19:59

@Ditti82: (H)oppa X-faktor Style :-)
Timit és a Gereblyéző Srácot alig ismertem meg :-)

Ditti82 2012.10.11. 08:43:27

@Pácsó Ármándó: Timi új hajszínét SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN mutatták be. :D
süti beállítások módosítása