Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fátylat rá! - 1x03

2012. szeptember 23. 14:50 - sixx

Pinokkina és Pinaszakáll az erdőben ismét, esküszöm, ezeket a felkonfokat egy rohadt hosszú és kimerítő napon vették fel, mármint az összeset (lesz tán vagy 12 epizód), valahol hátul a Cukormadár butik kitelepült valami bódéval és onnan hajigálták Horváth Évára a cuccot. Ma a halomból egy kékes, felül értelmezhetetlen krepp-papír berakással, csöcs felett masnira kötött zsinórral súlyosbított darab került elő, Attila meg kapott egy fekete zakót és egy kínai írásjeles pólót, ami reményeink szerint nem az édes-savanyú rák receptjét ábrázolja. Megint jön két pár, megint meg kell egyezni az esküvés öt elemében, megint nem lesz konfliktus, ide a rozsdás bökőt (ilyenkor a nyakamra mutogatok).

Screen Shot 2012-09-22 at 5.26.36 PM.png

Erika és Csabi érkezik elsőre, Csabin rózsaszín póló van, amit felhajtott gallérral visel, ez utoljára Eric Cantona francia labdarúgónak állt jól, csak mondom. A pár kapcsolata harmonikus, azaz Erika megmondja mi történik, és az lesz. Csabi vádlija szénné varrva, Erika orrában kis piercing, első blikkre szimpatikusak, bár a csajon látszik, hogy kurva hamar fel lehet baszni az agyát. Az esküvő előtt közös tetoválást is készítenek a láncos-keresztes fajtából. Erika azért kibírja röhögés nélkül, amikor a lábfejére vésik a keresztet. Érdekes, de mindkettőjüknek pont egyforma lapátfüle van, remélem nem rokonok. Csabi szerint ők megküzdenek mindenért, és ez majd látszik az esküvő alatt is, máris a levesestálért élethalál harcot folytató Csabit vizionálok, ne legyen igazam. Erika nem fog semmiféle extrém bohóckodásba belemenni, szó sem lehet arról, hogy víz alatt vagy korcsolyapályán esküdjön, na, ezt vajon ki írta meg neki?

Screen Shot 2012-09-22 at 5.33.04 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 5.38.21 PM.png

Mert természetesen a másik pár extrém esküvőt akar - a faszi, Márió jégkorongozó, Dóri nevű plázacicája meg műkorcsolyázott. Az ő bemutatkozó kisfilmjük legalább annyira kínosan gagyi, mint a múlt heti kereszteslovagoké volt, elmennek egy hajón a Balaton közepire, ahol Márió tök spontán megkéri Dóri kezét, bizony, így volt, nem kamu. Márió, akit magyar válogatott jégkorongozónak aposztrofálnak, az UTE amatőr csapatában tolja az internet szerint, szóval annyira csak nem nagy spíler. A nyarat szereti, meg a horgászatot, a csajára meg egy számmal kisebb felsőt adtak, kicsit feszeng is benne, miközben azt mondja, hogy Márió nagyon odaadó. Márió a jegygyűrűt közben egy horgászbottal fogja ki a Balatonból, továbbra is spontán, Dóri haja meg úgy néz ki, mintha Leia hercegnő fodrásza készítette volna egy rosszabb pillanatában. Jesszus, Márió karján Detroit Red Wings tetkót látók, ótvarabb csapat nem akadt az NHL-ben?

Screen Shot 2012-09-22 at 5.50.10 PM.png

Na, jön a nagy találkozás az erdőben, Dóri attól tartott, mufurc gyökerek lesznek az ellenfelek, Csabi meg rockereket és extrém punkokat vizionált, ami nem összeegyeztethető az ő nézeteikkel. Ezt a mondatot nem nagyon értem, de mindegy. Erika bokamelegítős kiscipőben van, ami a legrettentőbb viselet mostanában. Az első találkozást pozitívnak minősíti mindkét pár, halleluja, lesz ez majd így sem. Dóri és Erika máris villogó szemmel méricskéli egymást, ha van isten lesz itt csajbalhé is.

Screen Shot 2012-09-22 at 5.51.29 PM.png

Az első ruhaszalon felé haladva a kamera betekint Dóri pina alá csak kicsivel lehúzott miniruhája mélyére, villantás nem lesz a dologból hálistennek. Erika ruhája az első, nekem pont olyan, mint a többi, fehér, és nincs rajta semmiféle csillogós basz, oszt kész. Dóri persze kijelenti, hogy nincs az az isten, hogy ő ezt magára vegye. Erika kijön a ruhában, hát ehhez tökéletes alak kell, jegyzi meg kicsit gecin Dóri, Erika szeme villan egy közepeset, rajtam jól áll, mondja művigyorral, közben legszívesebben kitépné a másik összes (pót)haját. Dórinak modern stílusú ruha kell, amit Erika úgy értelmez, hogy valami kurvaegyenruha lesz, amiből kilóg a csöcse meg a csúnyája is, meglátjuk. Na, a ruha mellben pushup, és combközépig fel van vágva elől, Erika keresztet éppen nem vet a látványra, de elborzad, ebben ő nem megy sehová, ráadásul nem is fehér, és tele van mindenféle csillogós kővel.

Screen Shot 2012-09-22 at 5.54.06 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 6.00.14 PM.png

Dóri sztár, császárné és királyné egyszerre akar lenni a ruhában, és ha a fél karját levágják sem vesz fel mást. Ez azárt érdekes lesz, vajon van amputáló szponzora a műsornak? Na, döntsünk. Dóri elszánt, az ő ruháját senki nem győzi le. A két ara érveléstechnikája egyforma: az én ruhám szép, a tied nem, az enyémből nem lóg ki a csöcsöm, a tiedből igen. Jó, akkor melyik ruha legyen? Az Erikáé. Csak úgy. Semmi vita, semmi érvelés, semmi anyázás, csak csend, hullaszag és egy döntés, amit Már taktikainak nevez, én meg beszariságnak. Egy null Erikáéknak, jön a helyszín.

Screen Shot 2012-09-22 at 6.06.57 PM.png

Márióék egy jégpályán akarják kimondani a boldogító igent, Erikáék korcsolyát húznak, hogy közelről is megnézhessék a jeget, pedig Csabi konkrétan még nem is látott olyat. Márió bezzeg menőzik egyet a kezében hokiütővel, Dead Wings pólóban. A vörös szőnyeget a jégre terítik majd ki, mutogatja kisvártatva, és magyarázza lelkesen, hogy lesznek nagy fények, meg füst, pont mint egy profi meccsen a bevonulás alatt. Erika mentális lófaszokat rajzol a levegőbe, és összeszorított szájjal jelzi, őket nem viszik jégre. A másik helyszín egy templom, amitől a naracssárgára szolizott fejű Dóri kiakad, ők nem hisznek semmiben, akkor meg minek a színház. Erikáék sem hívők, de az esküvőhöz a templom dukál, ahol a hitüket tudják megvalósítani, ezt most idéztem szó szerint, még mielőtt. Dóri nem tudja elképzelni, hogy ő komolyzenére, komolyan vonuljon. Jön a döntés, természetesen antiklimatikus és értelmetlen az egész, Erika ragaszkodik a templomhoz, mert az egy híd, ami összeköt, Márió szerint ez nagymamás. A hokipálya mellett az szól, hogy az élet az egy mozi, oszt ahhoz buli kell. A döntés: jégpálya. Faszom, nem értem ezt a műsort. Egy-egy.

Screen Shot 2012-09-22 at 6.15.00 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 6.30.02 PM.png

A lagzi helyszínválasztása jön, Erikáék egy elegáns étterembe mennének, amiben istenigazából semmi különös nincs, belekötni sem nagyon lehet, de persze Márióéknak sikerül. Itt nem fér el 200 ember, mondja Dóri, aki területszámításból diplomázott a jégkorcsolya-egyetemen, maximum harminc. A másik indok: Márió apja csak légkondicionált helyiségbe teszi be a lábát. Erika halálnézéssel nyugtázza a dolgot. A másik pár a jégpályás ceremónia után egy Aquaparkba akarja vinni a bulit bazdmeg, egy kibaszott medence mellé, ahol műanyag székeken kell majd ülni, és arra ügyelni, hogy valamelyik hülyegyerek bele ne bassza az embert a vízbe. ÉS MI VAN A KIBASZOTT LÉGKONDIVAL, HE? Befelé menet Csabi tököt növeszt magának és elszántan kijelenti, hogy lófaszt Márió fülébe, ő ide nem jön és punktum. A helyszín tényleg gáz, Erika fejében el is szakad a film, csoda, hogy nem ájult el. Strandon vagyunk, bazdmeg, mondja Erika, mi ide nem jövünk, ha kell, egész este veszekedhetünk, leszarom, Csabi szerint nem egy irányba haladnak Márióékkal. No shit, Sherlock.

Screen Shot 2012-09-22 at 6.32.11 PM.png

A döntéshez Pinokkina zöld ruhát, Pinaszakáll egy barna pólót ölt, na, mi a helyzet? Erikának víziszonya van, a fürdőruhát pedig ördögtől való babonaságnak tartja, itt nem lesz esküvés, és kész. Márió szerint olyan strandról van szó, ahol nem kell levetkőzni, Dóri ezt azzal támogatja meg, hogy attól mert víz van, nem kell rögvest strandra gondolni. A bejárat felett biztos viccbűl van akkor kiírva bazinagy betűkkel, hogy Aquapark. Egy percet kapnak a döntésre, ami annyiból áll, hogy mindenki mereszti a szemét, és egy szót sem szól. Dóri nem enged. Erika viszont igen, bulizzunk, mondja. Mindezt úgy, hogy víziszonya van, és eddig kötötte az ebet a karóhoz. Faszom. 2-1.

Screen Shot 2012-09-22 at 6.41.54 PM.png

A zeneválasztás következik, Márió egy klasszikus amerikai kocsiban prezentál elsőként, amit Csabi Oldsmobile-nak néz, pedig ki van rá írva, hogy Chevrolet, na mindegy. "A zenei gondoskodásról Szilágyi Zsolt barátunk fog gondoskodni a mi részünkről", folytatja kilátástalan küzdelmét a magyar nyelvvel Márió, majd előkap egy laptopot, és miközben egy kabrióban szakítják az aszfaltot, megmutatja, a DJ milyen zenéket tud prezentálni. Erika az élő zenáét képviseli mindenképpen, ennek megfelelően bemutatja testvérei zenekarát, ők fognak majd zenélni a bulin, már ha Erikáék nyernek. Ők nyernek, mert Dóriék nem nagyon harcolna DJ Szilágyiért, 2-2.

Screen Shot 2012-09-22 at 9.30.16 PM.png

A menüválasztást én a helyszínnel párosítanám, logisztikailag is kivitelezhetőbb, meg a kettő össze is tartozik, de nem én vagyok a műsor ötletgazdája, Meg eleve, nem kurvára mindegy, mit esznek??? Erikáék menüsorát szerintem mindenki meg tudja tippelni becsukott szemmel, Újházi tyúkhúgy, gyümőcsleves, sültek. A leves kicsit ízetlen és mindennapos, a saláta nem elég lucskos, nem elég fokhagymás, nem elég faszomtuggyamilyen, Márió és Dóri elemében van, de persze két pofára zabálnak mindent. A medence mellé műanyag tálakat, svédasztalt és műanyag palackos üdítőket álmodott meg Márió, Erika szeme meg forog, mint a reklámmacskáé. A kaja elsőre elég szar, rántott csirkeszárny, tortilla, pizza, egész csülök. Erika nem akar enni semmit, Dóri be is szól, egyél akkor gyümőcsöt bazdmeg. Ez legalább vicces volt.

Screen Shot 2012-09-22 at 6.41.45 PM.png

Az utolsó döntés előtt Pinokkina megint drámázik, úristen, most minden eldől, mi lesz. Egyik pár sem enged, nahát, most valami új jön, egy-egy ember marad a műsorvezetők előtt, Márió vs. Erika, epikus küzdelmet várok, nagy elmék feszülnek egymásnak. SZÓCSATA GYÖN! Erika: maximálisan kitartok, semmi áron nem engedek abból, hogy a násznépem ne legyen kiszolgálva. Márió: tiszteletben tartom a gondolatmenetedet, viszont ledegradálom egyetlen mondattal. EPIC, bazdmeg, EPIC, ha egyszer forgatókönyvet írok, ez kurvaisten, hogy benne lesz. Márió folytatja: te szoktál ugyanolyan ételt enni egy nap reggeldélbeneste? Erika: igen. EZT KAPD KI BASZKI! Márió kínjában röhög, lés megjegyzi, nem enged az ő elképzelésében. Sírok. Márió feladja, mert Erika tiszteletreméltón küzdött. 3-2 Csabiéknak, jöhet a buli.

Screen Shot 2012-09-22 at 9.41.43 PM.png

A ceremóniára tényleg jégen kerül sor, a násznép fele jégkorongmezben, bottal a kezében, a másik fele kinyalva, ahogy kell, tűsarokban fasza lehet jégre menni. Erika majd megfagy a jégpályán, a ruhája koszolódik, a bevonulása kissé gejl, Dóri meg is jegyzi, hogy kissé szomorúak voltak, hogy ez lett házasságuk beteljesítésének helyszíne. Arról nem volt szó, hogy a jégcsarnokban dugni is fognak, de hadd szóljon. Bezzeg a másik pár, ők bulinak veszik az egészet, a játékostársak sorfala közt vonulnak be, Dóri a ruhát a pinájáig rántja fel, mögötte pár havernője rázza a seggét valami zenére, amit mi nem hallunk, így elég mókás a látvány. Tényleg nem veszik komolyan ezt az egészet, lehet, csak az ajándékért mente bele az esküvőbe. Igen? Igen. Irány az Aquapark.

Screen Shot 2012-09-22 at 9.47.15 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 9.51.38 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 9.52.55 PM.png

A buli azzal kezdődik, hogy Márió szarrá tapossa Dóri uszályát, az meg kezd kiborulni, pedig még hol a vége. A ruha valóban nem túl praktikus, úgy borítja fel vele a székeket az ara, mintha kötelező lenne. Szól is a barátnőinek, hogy csatolják fel, s lőn. Márió anyja szerint a strand gyönyörű hely volt, azt gondolja, elállt a szava is. Idéztem ezt is. Márió apja Hawaii-ingben tolja, a fején R-Go-kalappal, mint egy meghasonlott és mocskosul elhízott Uj Péter. A kaja bejön mindenkinek, a pincérek tálalnak, a zabálás ezerrel megy, meg persze a piálás, ami kisvártatva medencébe ugráláshoz vezet, a jónép léthatóan jól érzi magát, szóval csak bejött a helyszín, hiába vergődött Erika. Elsőként Márió veti bele magét a medencébe ruhástól, aztán jönnek a többiek, először csak férfiak, aztán nők is, Erika öccse megjegyzi a kamerába, hogy nem tartja helyénvalónak az ilyet, bár ki tudja mi a menő 2012-ben. A tortazabálás vicces, Dóri belenyomja Márió fejét a sütibe, aztán rászól, hogy ha hozzáér, azonnal elválik tőle.

Screen Shot 2012-09-22 at 9.55.44 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 9.59.46 PM.png

A mennyasszonytánc jön, elsőre nem tűnik nagyon lelkesnek egyik menyecske sem, Dóri például az uszállyal folytat kilátástalan küzdelmet. A végén aztán jön az utolsó kérdés, melyik dobozt viszik Csabiék? Az ajéndékosat. A menyasszonytáncból összejött 181 500 forint, ezt viszi Dóri, mert ő teszi el a lóvét, Erika viszont egy félmilliós bútorutalványt kap ki az övéből, nekik jobban bejött az élet.

Pár kép még:

Screen Shot 2012-09-22 at 6.14.10 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 9.45.27 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 9.42.52 PM.png

Screen Shot 2012-09-22 at 9.56.21 PM.png

Címkék: fátylat rá
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daneee 2012.09.23. 16:00:00

Hmm, azt hiszem új olvasnivalót találtam.

Viharbanszületett Alexandra 2012.09.23. 16:21:13

Horváth Éva ruhájához hasonlót én legutoljára a Trónok harcában láttam Margaery Tyrellen (homokos király szexi asszony pajtása).

istvankah 2012.09.23. 19:33:40

Ufók rémülten menekülnek!A rendező a dugába dől!

SzerződésSertés 2012.09.23. 21:50:58

A műsort sajnos(?) még nem láttam, de így visszaolvasgatva a hogyvoltokat úgy tűnik, hogy mindig a szimpatikusabb (kevésbé extrém) pár kapja a nagyobb ajándékot, mintegy kárpótlásként.

vitaygeorgina 2012.09.24. 08:27:28

@SzerződésSertés: Én is így vettem észre, és örülök is neki.
A poszt meg király.
süti beállítások módosítása